TIP BAYRAMI DEGIL GREVI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TIP BAYRAMI DEGIL GREVI"

Transkript

1 Portal Adres TIP BAYRAMI DEGIL GREVI : İçeriği : Ekonomi/Finans Tarih : : 1/2

2 TIP BAYRAMI DEGIL GREVI 2/2

3 Portal Adres GÜNES, GECE GÜNDÜZE ESITKEN TUTULACAK : İçeriği : Gündem Tarih : : 1/3

4 GÜNES, GECE GÜNDÜZE ESITKEN TUTULACAK 2/3

5 GÜNES, GECE GÜNDÜZE ESITKEN TUTULACAK 3/3

6 'SOGUGA BAGLI VIRAL ENFEKSIYON' SALGINI - SAGLIK HABERLERI Portal : teknokule.com İçeriği : Haber Tarih : Adres : soğuğa Bağlı Viral Enfeksiyon Salgını - Sağlık Haberleri Avrupa grip salgınıyla boğuşurken, Türkiye ise soğuk algınlığının tetiklediği viral enfeksiyonun pençesinde. Antibiyotikler bile faydasız diyen uzmanlar uyarıyor: Bağışıklık sistemini kuvvetlendirin. İstirahat edip, bol bol sıvı alın ; font-weight:bold; line-height:20px; color: #363636'>Avrupa grip salgınıyla boğuşurken, Türkiye ise soğuk algınlığının tetiklediği viral enfeksiyonun pençesinde. Antibiyotikler bile faydasız diyen uzmanlar uyarıyor: Bağışıklık sistemini kuvvetlendirin. İstirahat edip, bol bol sıvı alın Bu haber :21:03 eklenmiş ve 2 kez görüntülenmiştir. Tweetle Avrupa grip salgınıyla boğuşurken, Türkiye ise soğuk algınlığının tetiklediği viral enfeksiyonun pençesinde. 'Antibiyotikler bile faydasız' diyen uzmanlar uyarıyor: 'Bağışıklık sistemini kuvvetlendirin. İstirahat edip, bol bol sıvı alın' Türkiye de soğuk algınlığının tetiklediği viral enfeksiyon salgını yaşanıyor. Salgın, Avrupa da görülen grip salgınından farklı seyrediyor. Uzmanlar, salgının nedenlerini ve salgından korunma yollarını SABAH a değerlendirdi. Virüsle mücadele için; bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek gerekiyor. İstirahat ve C vitamini şart. Antibiyotikler fayda etmiyor. İşte tablo: GRİP DEĞİL VİRAL ENFEKSİYON Medicana Beylikdüzü Hastanesi Başhekim Yardımcısı - Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Cengiz Uzun: Grip salgını yok, viral enfeksiyon salgını var. Antibiyotik faydasız. İstirahat ve bol bol sıvı alınması öneriliyor. Eklem, kas ağrıları, halsizlik, iştahsızlık ön planda. Küresel ısınma ve ekolojik dengenin bozulması, viral enfeksiyonları değiştirdi. Sağlık Bakanlığı Aşı Danışma Kurulu Üyesi-İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Viroloji ve İmmünoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Badur: İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Laboratuvarı nda günde 50 örneği 14 farklı virüs taramasıyla izliyoruz. Soğuk algınlığı var, grip salgını yok. Soğuk algınlığına bağlı 200 e yakın virüs var. SOĞUK ALGINLIĞINA BAĞLI Memorial Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kenan Keskin: Grip benzeri soğuk algınlığına bağlı salgın var. Grip yok ama grip paniği var. BETA BAKTERİSİ ETKİLİ Hacettepe Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: Şu anda bir farenjit salgını var. Etken virüsler ya da beta denilen bakteri bu aralar sık görülüyor. Beta bakterisi çıkarsa antibiyotik tedavisine başlan İSTİRAHAT VE C VİTAMİNİ Medical Park Göztepe Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Demet Yalçın: Bir çeşit influenza virüsünün son dönemlerde etkili olduğunu biliyoruz. 'Antibiyotikler fayda etmiyor' desek yeridir. Bağışıklık sistemini güçlendirici tedavi öneriyoruz. İstirahat, bol C vitamini şart. Kaynak: sabah.com.tr ETİKETLER :

7 Portal Adres FATIH PORTAKAL ISTANBUL ÜNIVERSITESI'NE GELIYOR! : İçeriği : Eğitim Tarih : : 1/2

8 FATIH PORTAKAL ISTANBUL ÜNIVERSITESI'NE GELIYOR! 2/2

9 ESOGÜ DE 14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI Portal : İçeriği : Gündem Tarih : Adres : Esogü de 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama ProgramıEskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı ile Eskişehir Tabipler Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile bir kutlama programı düzenlendi.esogü Prof. Dr. Necla Özdemir...14 Mart 2015 Cumartesi 02:07 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı ile Eskişehir Tabipler Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile bir kutlama programı düzenlendi. ESOGÜ Prof. Dr. Necla Özdemir Salonu nda gerçekleşen kutlama, meslekte 30 ve 40 yılı geride bırakan hekimlere şükran plaketi takdimi ile başladı. Tıp Fakültesi öğrencileri adına konuşan Murat Birinci nin ardından Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu kürsüye geldi. Sağlık alanında yapılan reformlarla önemli ilerlemeler sağlandığını dile getiren Dr. Ali Mumcu, yetersiz kalınan noktalarda yaşanan sıkıntıların da aşılacağına inandığını belirterek, hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı nı kutladı. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver İhtiyar, ülkemizde hekimlerin özverili ve fedakarca çalışmalarına karşın hak ettikleri yerde olmadığını ve hekimlerin özlük haklarındaki gerilemelerin sorunlara neden olduğunu söyledi. Hekimler olarak yaşanan sorunlara rağmen umutlarını yitirmediklerini belirten Prof. Dr. Enver İhtiyar, hekim ve hasta sorunlarının en aza indiği Tıp Bayramlarına ulaşılması temennisiyle hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı nı kutladı. Konuşmaların ardından Eskişehir sağlık camiası çalışanlarının oluşturduğu tiyatro topluluğu tarafından 'Organlar Konuşuyor' isimli kısa tiyatro oyunu sahnelendi. Sağlık Korosu nun sunduğu müzik dinletisi ile devam eden 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsrev Hatemi nin 'Türk Tıbbının Önemli Adımları' konulu konferansı ile sona erdi.

10 'SOGUGA BAGLI VIRAL ENFEKSIYON' SALGINI Portal : İçeriği : Gündem Tarih : Adres : Soğuğa bağlı viral enfeksiyon salgını Avrupa grip salgınıyla boğuşurken, Türkiye ise soğuk algınlığının tetiklediği viral enfeksiyonun pençesinde. 'Antibiyotikler bile faydasız' diyen uzmanlar uyarıyor: 'Bağışıklık sistemini kuvvetlendirin. İstirahat edip, bol bol sıvı alın' Türkiye de soğuk algınlığının tetiklediği viral enfeksiyon salgını yaşanıyor. Salgın, Avrupa da görülen grip salgınından farklı seyrediyor. Uzmanlar, salgının nedenlerini ve salgından korunma yollarını SABAH a değerlendirdi. Virüsle mücadele için; bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek gerekiyor. İstirahat ve C vitamini şart. Antibiyotikler fayda etmiyor. İşte tablo: GRİP DEĞİL VİRAL ENFEKSİYON Medicana Beylikdüzü Hastanesi Başhekim Yardımcısı - Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Cengiz Uzun: Grip salgını yok, viral enfeksiyon salgını var. Antibiyotik faydasız. İstirahat ve bol bol sıvı alınması öneriliyor. Eklem, kas ağrıları, halsizlik, iştahsızlık ön planda. Küresel ısınma ve ekolojik dengenin bozulması, viral enfeksiyonları değiştirdi. Sağlık Bakanlığı Aşı Danışma Kurulu Üyesi-İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Viroloji ve İmmünoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Badur: İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Laboratuvarı nda günde 50 örneği 14 farklı virüs taramasıyla izliyoruz. Soğuk algınlığı var, grip salgını yok. Soğuk algınlığına bağlı 200 e yakın virüs var. SOĞUK ALGINLIĞINA BAĞLI Memorial Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kenan Keskin: Grip benzeri soğuk algınlığına bağlı salgın var. Grip yok ama grip paniği var. BETA BAKTERİSİ ETKİLİ Hacettepe Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: Şu anda bir farenjit salgını var. Etken virüsler ya da beta denilen bakteri bu aralar sık görülüyor. Beta bakterisi çıkarsa antibiyotik tedavisine başlan İSTİRAHAT VE C VİTAMİNİ Medical Park Göztepe Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Demet Yalçın: Bir çeşit influenza virüsünün son dönemlerde etkili olduğunu biliyoruz. 'Antibiyotikler fayda etmiyor' desek yeridir. Bağışıklık sistemini güçlendirici tedavi öneriyoruz. İstirahat, bol C vitamini şart.

11 Portal Adres GENÇLIK FILMLERI FESTIVALI NE VAKIT? : İçeriği : Gündem Tarih : : 1/2

12 GENÇLIK FILMLERI FESTIVALI NE VAKIT? 2/2

13 Portal Adres 20 MART'TA GÜNES TUTULACAK! : İçeriği : Gündem Tarih : : 1/4

14 20 MART'TA GÜNES TUTULACAK! 2/4

15 20 MART'TA GÜNES TUTULACAK! 3/4

16 20 MART'TA GÜNES TUTULACAK! 4/4

17 Portal Adres GÜNGÖREN DE MEHMET AKIF ERSOY PANELI : İçeriği : Haber Tarih : : 1/2

18 GÜNGÖREN DE MEHMET AKIF ERSOY PANELI 2/2

19 Portal Adres 5. ULUSLARARASI GENÇLIK FILMLERI FESTIVALI : İçeriği : Medya Tarih : : 1/2

20 5. ULUSLARARASI GENÇLIK FILMLERI FESTIVALI 2/2

21 Portal Adres ÖGRENCILER GERI DÖNÜSÜMÜ ÖGRENIYOR : İçeriği : Çocuk Tarih : : 1/6

22 ÖGRENCILER GERI DÖNÜSÜMÜ ÖGRENIYOR 2/6

23 ÖGRENCILER GERI DÖNÜSÜMÜ ÖGRENIYOR 3/6

24 ÖGRENCILER GERI DÖNÜSÜMÜ ÖGRENIYOR 4/6

25 ÖGRENCILER GERI DÖNÜSÜMÜ ÖGRENIYOR 5/6

26 ÖGRENCILER GERI DÖNÜSÜMÜ ÖGRENIYOR 6/6

27 EROL BÜYÜKBURÇ'UN ÖLÜM SEBEBI NE? Portal Adres : İçeriği : Gündem Tarih : : 1/5

28 EROL BÜYÜKBURÇ'UN ÖLÜM SEBEBI NE? 2/5

29 EROL BÜYÜKBURÇ'UN ÖLÜM SEBEBI NE? 3/5

30 EROL BÜYÜKBURÇ'UN ÖLÜM SEBEBI NE? 4/5

31 EROL BÜYÜKBURÇ'UN ÖLÜM SEBEBI NE? 5/5

32 Portal Adres BANU GÜVEN KIMDIR : İçeriği : Gündem Tarih : : 1/2

33 BANU GÜVEN KIMDIR 2/2

34 Portal Adres EYÜP'DE ILK KITAP VE ILK HEYECANLAR : İçeriği : Gündem Tarih : : 1/2

35 EYÜP'DE ILK KITAP VE ILK HEYECANLAR 2/2

36 Portal Adres ANAYASA MAHKEMESI ÜYELIGINE RIDVAN GÜLEÇ SEÇILDI : İçeriği : Aktüel Tarih : :

37 ANAYASA MAHKEMESI ÜYELIGINE RIDVAN GÜLEÇ SEÇILDI 2/8

38 ANAYASA MAHKEMESI ÜYELIGINE RIDVAN GÜLEÇ SEÇILDI 3/8

39 ANAYASA MAHKEMESI ÜYELIGINE RIDVAN GÜLEÇ SEÇILDI 4/8

40 ANAYASA MAHKEMESI ÜYELIGINE RIDVAN GÜLEÇ SEÇILDI 5/8

41 ANAYASA MAHKEMESI ÜYELIGINE RIDVAN GÜLEÇ SEÇILDI 6/8

42 ANAYASA MAHKEMESI ÜYELIGINE RIDVAN GÜLEÇ SEÇILDI 7/8

43 ANAYASA MAHKEMESI ÜYELIGINE RIDVAN GÜLEÇ SEÇILDI 8/8

44 ÜNLÜ PROFESÖR HAYATINI KAYBETTI Portal : İçeriği : Gündem Tarih : Adres : Ünlü profesör hayatını kaybetti Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları ve Metabolizma Bilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aydın hayatını kaybetti.

45 Portal Adres SOMA BELGESELININ GALASI ISTANBUL DA : İçeriği : Gündem Tarih : : 1/3

46 SOMA BELGESELININ GALASI ISTANBUL DA 2/3

47 SOMA BELGESELININ GALASI ISTANBUL DA 3/3

ATAMALAR. Adres : http://www.sabah.com.tr/iste-insan/2015/03/15/atamalar

ATAMALAR. Adres : http://www.sabah.com.tr/iste-insan/2015/03/15/atamalar ATAMALAR Portal : www.sabah.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 15.03.2015 Adres : http://www.sabah.com.tr/iste-insan/2015/03/15/atamalar Atamalar DÜNYAGÖZ ÜN İK SI ÇELİK E EMANET Aylin Velioğlu Çelik, Dünyagöz

Detaylı

TTB PandemİK[TTB PANDEMİK İNFLUENZA A H1N1v (DOMUZ GRİBİ) BİLİMSEL DANIŞMA VE İZLEME KURULU ÇALIŞMA YÖNERGESİ

TTB PandemİK[TTB PANDEMİK İNFLUENZA A H1N1v (DOMUZ GRİBİ) BİLİMSEL DANIŞMA VE İZLEME KURULU ÇALIŞMA YÖNERGESİ TTB PandemİK[TTB PANDEMİK İNFLUENZA A H1N1v (DOMUZ GRİBİ) BİLİMSEL DANIŞMA VE İZLEME KURULU ÇALIŞMA YÖNERGESİ 1 Ekim 2009 NEDEN PANDEMİK İNFLUENZA A H1N1v (DOMUZ GRİBİ) BİLİMSELDANIŞMA VE İZLEME KURULU

Detaylı

MAHIR KAYNAK VEFAT ETTI

MAHIR KAYNAK VEFAT ETTI MAHIR KAYNAK VEFAT ETTI Portal Adres : www.yenisafak.com.tr İçeriği : Gündem : http://yenisafak.com.tr/gundem/mahir-kaynak-vefat-etti-2081631 Tarih : 15.02.2015 1/3 MAHIR KAYNAK VEFAT ETTI 2/3 MAHIR KAYNAK

Detaylı

15. MÜSIAD ULUSLARARASI FUARI DEVAM EDIYOR

15. MÜSIAD ULUSLARARASI FUARI DEVAM EDIYOR Portal Adres 15. MÜSIAD ULUSLARARASI FUARI DEVAM EDIYOR : www.tarim2023.com İçeriği : Tarım/Hayvancılık Tarih : 28.11.2014 : http://www.tarim2023.com/15-musiad-uluslararasi-fuari-devam-ediyor.1534012 1/4

Detaylı

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir. 1 MAYIS 2013 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü nde Adana Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte 1 Mayıs ta alanlarda buluştuk, Uğur Mumcu Meydanı nda yapılan yürüyüşe katıldık. 9

Detaylı

IÜ LÜ ÖGRENCILER YAPTI: TEK SARJLA 500 KM GIDIYOR

IÜ LÜ ÖGRENCILER YAPTI: TEK SARJLA 500 KM GIDIYOR IÜ LÜ ÖGRENCILER YAPTI: TEK SARJLA 500 KM GIDIYOR Portal : www.akithaber.com İçeriği : Gündem Tarih : 18.09.2014 Adres : http://www.akithaber.com/iu-lu-ogrenciler-yapti--tek-sarjla-500-km-gidiyor_h1803808.html

Detaylı

SINAVLAR BIR SAAT ILERI ALINDI

SINAVLAR BIR SAAT ILERI ALINDI SINAVLAR BIR SAAT ILERI ALINDI Portal : www.cnnturk.com İçeriği : İletişim Teknolojileri Tarih : 07.01.2017 Adres : http://www.cnnturk.com/turkiye/sinavlar-bir-saat-ileri-alindi Sınavlar bir saat ileri

Detaylı

SOSYAL FOBINIZ MI VAR?

SOSYAL FOBINIZ MI VAR? Portal Adres SOSYAL FOBINIZ MI VAR? : www.rotahaber.com İçeriği : Ekonomi/Finans Tarih : 24.11.2014 : http://haber.rotahaber.com/sosyal-fobiniz-mi-var_501454.html 1/2 SOSYAL FOBINIZ MI VAR? 2/2 1. 'TÜRKIYE

Detaylı

BU RESSAM BOYA YERINE BAKIN NE KULLANIYOR

BU RESSAM BOYA YERINE BAKIN NE KULLANIYOR Portal Adres BU RESSAM BOYA YERINE BAKIN NE KULLANIYOR : www.aksam.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 31.10.2014 : http://www.aksam.com.tr/yasam/bu-ressam-boya-yerine-bakin-ne-kullaniyor/haber-350045 1/2

Detaylı

T.C. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Programı

T.C. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Programı T.C. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Programı 1., 2. ve 3. Sınıf Ders Kurulları Öğrenci Değerlendirme Anket Analizi 2012-2013 Anket Analizi 2012-2013; Güncellenme tarihi: 24.10.2013;

Detaylı

I.ULUSAL HÜCRE KÜLTÜRÜ SİMPOZYUMU ve UYGULAMALI KURSU

I.ULUSAL HÜCRE KÜLTÜRÜ SİMPOZYUMU ve UYGULAMALI KURSU I.ULUSAL HÜCRE KÜLTÜRÜ SİMPOZYUMU ve UYGULAMALI KURSU Tarih: 6-10 Ekim 2011 Yer: İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Sosyal Tesisleri Düzenleyen Kuruluşlar İstanbul Tıp Fakültesi Viroloji ve Temel İmmünoloji

Detaylı

Adres. : http://www.todayszaman.com/news-326371-3rd-crime-and-punishment-film-festival-starts-with-focus-on-juvenile 1/1

Adres. : http://www.todayszaman.com/news-326371-3rd-crime-and-punishment-film-festival-starts-with-focus-on-juvenile 1/1 Portal Adres 3RD CRIME AND PUNISHMENT FILM FESTIVAL STARTS WITH FOCUS ON JU... : www.todayszaman.com İçeriği : Gündem Tarih : 15.09.2013 : http://www.todayszaman.com/news-326371-3rd-crime-and-punishment-film-festival-starts-with-focus-on-juvenile

Detaylı

Hazırlayan

Hazırlayan Yürürlük i:14.09.2012 ENFEKSİYONLARIN KONTROLÜ VE ÖNLENMESİ Revizyon i: PROSEDÜRÜ Sayfa: 1/5 Revizyonun Açıklaması - Revize edildi. - Yeni eklendi - İptal edildi Madde No - 4.2, 4.3.2-4.3.3, 4.3.4, 4.3.5,

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

Viroloji Günleri. Ulusal. ve Kursu. 25-28 Şubat 2016 / Ankara. virolojigunleri.org

Viroloji Günleri. Ulusal. ve Kursu. 25-28 Şubat 2016 / Ankara. virolojigunleri.org virolojigunleri.org 1. Ulusal Viroloji Günleri ve Kursu 25-28 Şubat 2016 / Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Toplantı Salonu Değerli meslektaşlarımız,

Detaylı

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI SUŞEHRİ DEVLET HASTANESİ HASTANE KOMİTLERİ

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI SUŞEHRİ DEVLET HASTANESİ HASTANE KOMİTLERİ KOMİTELER-EKİPLER BEYAZ KOD EKİBİ PEMBE KOD EKİBİ MAVİ KOD EKİBİ YÖNETİM EKİBİ (BAŞHEKİM,BAŞHEMŞİRE HASTANE MÜDÜRÜ) KOMİTE GÖREVLİLERİ MESAİ SAATLERİ İÇİNDE EKİP SORUMLUSU BAŞHEKİM HASTANE MÜDÜRÜ BAŞHEMŞİRE

Detaylı

Hazırlayan: Fadime Kaya Acıbadem Adana Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Hazırlanma Tarihi:

Hazırlayan: Fadime Kaya Acıbadem Adana Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Hazırlanma Tarihi: Hazırlayan: Fadime Kaya Acıbadem Adana Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Hazırlanma Tarihi: 30.06.2018 » İnfluenzanın Tanımı» İnfluenza Bulaş Türleri» İnfluenza Nasıl Bulaşır?» Konak Seçimi» Klinik

Detaylı

ÜNIVERSITE ÖGRENCILERINE BURS VEREN YERLER KURUMLAR KURULUSLAR...

ÜNIVERSITE ÖGRENCILERINE BURS VEREN YERLER KURUMLAR KURULUSLAR... ÜNIVERSITE ÖGRENCILERINE BURS VEREN YERLER KURUMLAR KURULUSLAR... Portal : www.meydangazetesi.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 14.10.2015 Adres : http://www.meydangazetesi.com.tr/guncel/universite-ogrencilerine-burs-veren-yerler-kurumlar-kuruluslar-vakifla

Detaylı

Adres. : 1/1

Adres. :  1/1 Portal Adres YURTDISI GENÇ LIDERLER TOPLANTISI ISTANBUL'DA BASLADI : www.ayturk.de İçeriği : Haber Tarih : 18.08.2013 : http://www.ayturk.de/index.php?option=com_content&view=article&id=4826:yurtdisi-genc-liderler-toplantisi-ista

Detaylı

YÖNETMELİK İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 7 Temmuz 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28346 YÖNETMELİK İstanbul Üniversitesinden: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu

Detaylı

ENFEKSİYON KONTROL KOMİTELERİNİN GÖREVLERİ VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINDA ENFEKSİYON KONTROLÜ ve ÖNLENMESİ

ENFEKSİYON KONTROL KOMİTELERİNİN GÖREVLERİ VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINDA ENFEKSİYON KONTROLÜ ve ÖNLENMESİ TC SAĞLIK BAKANLIĞI Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı ENFEKSİYON KONTROL KOMİTELERİNİN GÖREVLERİ VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINDA ENFEKSİYON KONTROLÜ ve ÖNLENMESİ Dr. Mustafa ERTEK Refik Saydam Hıfzıssıhha

Detaylı

2015-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) YAN DAL YAN DAL ADI

2015-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) YAN DAL YAN DAL ADI 100311129 Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi / Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları / Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları 1 1 0 84,06250 84,06250 100311138 Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Yan Dal Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Yan Dal Asistan Sayıları (1) (2) (3) (4) (5) (6) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 700111046 Tıbbi Onkoloji 3 1 - - 700111055 Tıbbi Onkoloji

Detaylı

Kış Sezonunda Görülen İnfluenza Virüsü Tipleri ve Tedavide Oseltamivir in Etkinliği

Kış Sezonunda Görülen İnfluenza Virüsü Tipleri ve Tedavide Oseltamivir in Etkinliği 2010-2011 Kış Sezonunda Görülen İnfluenza Virüsü Tipleri ve Tedavide Oseltamivir in Etkinliği Mehmet Ceyhan, Eda Karadağ Öncel, Selim Badur, Meral Akçay Ciblak, Emre Alhan, Ümit Sızmaz Çelik, Zafer Kurugöl,

Detaylı

2012-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) 1 / 9

2012-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) 1 / 9 2012-YDUS YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN VE LAR () 100111034 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ GASTROENTEROLOJİ CERRAHİSİ 1 1 0 67,50000 67,50000 100311032 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

I.ULUSAL HÜCRE KÜLTÜRÜ SİMPOZYUMU ve UYGULAMALI KURSU

I.ULUSAL HÜCRE KÜLTÜRÜ SİMPOZYUMU ve UYGULAMALI KURSU I.ULUSAL HÜCRE KÜLTÜRÜ SİMPOZYUMU ve UYGULAMALI KURSU Tarih: 4-7 Ekim 2011 Yer: İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Sosyal Tesisleri Düzenleyen Kuruluşlar İstanbul Tıp Fakültesi Viroloji ve Temel İmmünoloji

Detaylı

DEPREMLERINI IZINI, URARTU KALESINDE SÜRÜYORLAR

DEPREMLERINI IZINI, URARTU KALESINDE SÜRÜYORLAR Portal Adres DEPREMLERINI IZINI, URARTU KALESINDE SÜRÜYORLAR : www.haberciniz.biz İçeriği : Gündem : http://www.haberciniz.biz/depremlerini-izini-urartu-kalesinde-suruyorlar-3129887h.htm 1/2 DEPREMLERINI

Detaylı

NOBEL KIMYA ÖDÜLÜNÜ KAZANARAK BIZI GURURLANDIRAN BILIM INSANI...

NOBEL KIMYA ÖDÜLÜNÜ KAZANARAK BIZI GURURLANDIRAN BILIM INSANI... NOBEL KIMYA ÖDÜLÜNÜ KAZANARAK BIZI GURURLANDIRAN BILIM INSANI... Portal : http://listelist.com İçeriği : Haber Tarih : 17.12.2015 Adres : http://listelist.com/aziz-sancar/ 1/10 NOBEL KIMYA ÖDÜLÜNÜ KAZANARAK

Detaylı

İyi Bir Laboratuvar Yönetimi Neden Gereklidir?

İyi Bir Laboratuvar Yönetimi Neden Gereklidir? İyi Bir Laboratuvar Yönetimi Neden Gereklidir? Dr. Şöhret AYDEMİR Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Dr Ali, Tıp Fakültesi nden başarı ile mezun olmuş ve TUS ile istediğin

Detaylı

Haftalık İnfluenza (Grip) Sürveyans Raporu

Haftalık İnfluenza (Grip) Sürveyans Raporu Bulaşıcı Hastalıklar Daire Başkanlığı Haftalık İnfluenza (Grip) Sürveyans Raporu 20 Mayıs 2015 20. Hafta (11-17 Mayıs 2015) ÖZET Ülkemiz de 2015 yılı 20. hafta itibariyle çalışılan sentinel numunelerdeki

Detaylı

- Klinik Mikrobiyoloji ve Laboratuvar Uygulamalari Sempozyumu,Ankara

- Klinik Mikrobiyoloji ve Laboratuvar Uygulamalari Sempozyumu,Ankara EĞİTİMLER VE UZMANLARLA TOPLANTILAR 27.06.2009 KLİMUD ve genis katilimli uzmanlar toplantisi- Ankara 27.07.2009 KLİMUD ve genis katilimli uzmanlar toplantisi- Eskisehir 31.08.2009 KLİMUD ve genis katilimli

Detaylı

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı.

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 4 MART 2014 Çukurova Üniversitesi Dekan Yardımcısı Ecz. Eda KUMCU ve Yardımcı Doç.Dr. Sinem BÜYÜKNACAR Yönetim

Detaylı

GRİP İSTANBUL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ŞUBESİ 2008

GRİP İSTANBUL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ŞUBESİ 2008 GRİP İSTANBUL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ŞUBESİ 2008 GRİP HAKKINDA BİLMEMİZ GEREKENLER Gribin nasıl bir hastalık olduğunu, Gripten korunmak için neler yapmamız gerektiğini, Grip aşısını ve ne zaman aşı olmamız

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 3 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 19:30 5 Mart 2010 15:00 5 Mart 2010 19:30 6 Mart 2010 19:30 SERGİ 8 Mart 2010 10 Mart 2010 13:00 MİNİ KONSER ETKİNLİĞİN

Detaylı

HOS GELDIN BIRUNI ÜNIVERSITESI...

HOS GELDIN BIRUNI ÜNIVERSITESI... Portal Adres HOS GELDIN BIRUNI ÜNIVERSITESI... : www.sondakikahaberleri.info.tr İçeriği : Gündem Tarih : 16.03.2014 : http://www.sondakikahaberleri.info.tr/haber/1153266-hos-geldin-biruni-universitesi

Detaylı

Kanatlı İmmunolojisinde Gerçekler

Kanatlı İmmunolojisinde Gerçekler 68 Phibro Hayvan Sağlığı Semineri: Kanatlı İmmunolojisinde Gerçekler Phibro Hayvan Sağlığı, 29 Nisan da Hilton Kozyatağı İstanbul da Kanatlı İmmunolojisinde Gerçekler, IB ve IBD Hastalıklarının Tanı ve

Detaylı

ACİLDE İNFEKSİYON HASTALIKLARINA YAKLAŞIM SİMPOZYUMU

ACİLDE İNFEKSİYON HASTALIKLARINA YAKLAŞIM SİMPOZYUMU TÜRK KLİNİK MİKROBİYOLOJİ VE İNFEKSİYON HASTALIKLARI DERNEĞİ ACİLDE İNFEKSİYON HASTALIKLARINA YAKLAŞIM SİMPOZYUMU SEMPOZYUMU 11-13 Nisan 2014 EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HİPOKRAT AMFİSİ Sempozyum Başkanları

Detaylı

AKDENIZ VE EGE DENIZI OLASı BIR DEPREM SONRASı T-SUNAMI GETIRE...

AKDENIZ VE EGE DENIZI OLASı BIR DEPREM SONRASı T-SUNAMI GETIRE... AKDENIZ VE EGE DENIZI OLASı BIR DEPREM SONRASı T-SUNAMI GETIRE... Portal Adres : www.gundemvan.com İçeriği : İletişim Teknolojileri Tarih : 06.03.2015 : http://www.gundemvan.com/haber/7562/jeofikciden-urkuten-uyari-akdeniz-ve-ege-denizi-olasi-bir-deprem-sonras

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

LOJISTIK SEKTÖRÜNÜN PÜF NOKTALARI ANLATILDI

LOJISTIK SEKTÖRÜNÜN PÜF NOKTALARI ANLATILDI Portal Adres LOJISTIK SEKTÖRÜNÜN PÜF NOKTALARI ANLATILDI : www.sabah.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 08.06.2015 : http://www.sabah.com.tr/guney/2015/06/08/lojistik-sektorunun-puf-noktalari-anlatildi 1/3

Detaylı

2014-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2014-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) GENEL KONT. BOŞ EN KÜÇÜK KONT. PUAN 100111079 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI ÇOCUK NÖROLOJİSİ 1 1 0 81,56250 81,56250 100121018 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

PAPATYALAR SINIFI OCAK AYI BÜLTENİ ANAOKULU BİRİMİ

PAPATYALAR SINIFI OCAK AYI BÜLTENİ ANAOKULU BİRİMİ PAPATYALAR SINIFI OCAK AYI BÜLTENİ ANAOKULU BİRİMİ ÖZLEM KAYA(KURUCU MÜDÜR) HÜLYA ÖNDER(KURUCU MÜDÜR) FATMA KIVRAK(lider öğretmen) BAHAR ÇALIK(lider öğretmen) EZGİ ATEŞ(lider öğretmen) ŞİRİN GÖK(lider

Detaylı

SAGLIKLI YÖNETIM SAGLIKLI GELECEK PANELI

SAGLIKLI YÖNETIM SAGLIKLI GELECEK PANELI SAGLIKLI YÖNETIM SAGLIKLI GELECEK PANELI Portal : www.bandirmasehir.com İçeriği : Haber Tarih : 18.12.2018 Adres : http://www.bandirmasehir.com/saglikli-yonetim-saglikli-gelecek-paneli.html SAĞLIKLI YÖNETİM

Detaylı

İnfluenza virüsünün yol açtığı hastalıkların ve ölümlerin çoğu yıllık grip aşıları ile önlenebiliyor.

İnfluenza virüsünün yol açtığı hastalıkların ve ölümlerin çoğu yıllık grip aşıları ile önlenebiliyor. Her yıl milyonlarca kişiyi etkileyen bir solunum yolu enfeksiyonu olan grip, hastaneye yatışı gerektirecek kadar ağır hastalık tablolarına neden olabiliyor. Grip ve sonrasında gelişen akciğer enfeksiyonları

Detaylı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2013 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM III HALK SAĞLIĞI VE AILE HEKIMLIĞI DERS KURULU

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2013 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM III HALK SAĞLIĞI VE AILE HEKIMLIĞI DERS KURULU T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2013 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM III HALK SAĞLIĞI VE AILE HEKIMLIĞI DERS KURULU ( 6. ) DERS KURULU ( 28 NİSAN 06 HAZİRAN 2014) DERS PROGRAMI T.

Detaylı

http://www.haber18.com

http://www.haber18.com http://www.haber18.com Haberin Ayrıntıları: 5 Haziran Dünya Çevre Günü Karatekin Parkı nda Çankırı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla kutlandı. Programa Valimiz Vahdettin

Detaylı

Asistan Hekim Özlük Hakları Mücadelesi TTB Asistan ve Genç Uzman Hekimler Kolu Dr. Mihriban Yıldırım

Asistan Hekim Özlük Hakları Mücadelesi TTB Asistan ve Genç Uzman Hekimler Kolu Dr. Mihriban Yıldırım Asistan Hekim Özlük Hakları Mücadelesi TTB Asistan ve Genç Uzman Hekimler Kolu Dr. Mihriban Yıldırım Asistanlık öncesi süreç: İstifa etmiş işsiz hekimler, Pratisyen hekimliğin zorlukları, TUS. Hak talebi,

Detaylı

Yıllık grip aşısıyla ilgili bilgiler 2010 Yıllık grip aşısı

Yıllık grip aşısıyla ilgili bilgiler 2010 Yıllık grip aşısı Yıllık grip aşısıyla ilgili bilgiler 2010 Yıllık grip aşısı Grip Her kış ortalama on kişiden biri gribe yakalanmaktadır. Gribin sebebi, influenza virüsü de denilen grip virüsüdür. Grip insandan insana,

Detaylı

HITITLER ÜLKENIN GELECEGINI 'FAL'DAN ÖGRENIYORMUS

HITITLER ÜLKENIN GELECEGINI 'FAL'DAN ÖGRENIYORMUS HITITLER ÜLKENIN GELECEGINI 'FAL'DAN ÖGRENIYORMUS Portal Adres : www.haberler.com İçeriği : Gündem Tarih : 20.03.2015 : http://www.haberler.com/hititler-ulkenin-gelecegini-fal-dan-ogreniyormus-7100905-haberi/

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

Tıbbi Mikrobiyolojide İnsan Gücü. Doç. Dr. Aynur EREN TOPKAYA Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi

Tıbbi Mikrobiyolojide İnsan Gücü. Doç. Dr. Aynur EREN TOPKAYA Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyolojide İnsan Gücü Doç. Dr. Aynur EREN TOPKAYA Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi İnsan Gücü Bir işi yapabilecek toplam kişi sayısı veya harcanacak emek zaman miktarı. Neden İnsan Gücü

Detaylı

ALMAN UZMANLARDAN TÜRK DOKTORLARA BESLENME TIBBI EGITIMI

ALMAN UZMANLARDAN TÜRK DOKTORLARA BESLENME TIBBI EGITIMI Portal Adres ALMAN UZMANLARDAN TÜRK DOKTORLARA BESLENME TIBBI EGITIMI : www.bafravip.com İçeriği : Haber Tarih : 12.03.2014 : http://www.bafravip.com/alman-uzmanlardan-turk-doktorlara-beslenme-tibbi-egitimi-265477h.htm1/3

Detaylı

Asıl başlık stili için tıklatın

Asıl başlık stili için tıklatın Kasım 13 Medya Raporu 02.12.2013 1 İçindekiler 1. Bölüm - İş Haber Yansımaları 2. Bölüm -Özel Haber Yansımaları 3. Bölüm -Köşe Yazıları 4. Bölüm -Portal Haber Yansımaları 02.12.2013 2 1.Bölüm İş Haber

Detaylı

18 KASIM PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

18 KASIM PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 18 KASIM PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Maddeye Değil, Hayata Bağlan Bağımlılık yaşının sürekli düşmesi üzerine, toplumda bağımlılıkla

Detaylı

X ülkesinde bir köyde ağır solunum hastalığı salgını bilgileri Sağlık Bakanlığına ulaşır. Çevre bölgelerde de olgular saptanır.

X ülkesinde bir köyde ağır solunum hastalığı salgını bilgileri Sağlık Bakanlığına ulaşır. Çevre bölgelerde de olgular saptanır. ULUSAL İNFLUENZA PANDEMİ PLANI FİRDEVS AKTAŞ X ülkesinde bir köyde ağır solunum hastalığı salgını bilgileri Sağlık Bakanlığına ulaşır. Çevre bölgelerde de olgular saptanır. Bölgeye bir ekip gönderilir.

Detaylı

KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÖNEM III II. KURUL ENFEKSİYON HASTALIKLARI DERS KURULU

KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÖNEM III II. KURUL ENFEKSİYON HASTALIKLARI DERS KURULU KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÖNEM III II. KURUL AKADEMİK TAKVİM VE DERS PROGRAMI 22.10.2018-30.11.2018-6 HAFTA DERSLER TEORİK PRATİK TOPLAM Mikrobiyoloji

Detaylı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM III

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM III T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM III (HALK SAĞLIĞI VE AILE HEKIMLIĞI DERS KURULU ( 6. ) DERS KURULU ( 11 NİSAN 2016 27 MAYIS 2016) DERS PROGRAMI

Detaylı

PROGRAM* 17 Haziran Cumartesi. 18 Haziran Pazar. 8 Temmuz Cumartesi

PROGRAM* 17 Haziran Cumartesi. 18 Haziran Pazar. 8 Temmuz Cumartesi PROGRAM* 16 Haziran2017 Cuma 09:00-10:00: Kayıt 10:00-10:30: Açılış Konuşması 10:30-11:00: Geleneksel ve tamamlayıcı tıpta mevzuat 11:00-11:15: Geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları ve mezoterapi

Detaylı

Haftalık İnfluenza (Grip) Sürveyans Raporu

Haftalık İnfluenza (Grip) Sürveyans Raporu Bulaşıcı Hastalıklar Daire Başkanlığı Haftalık İnfluenza (Grip) Sürveyans Raporu 29 Nisan 2015 17. Hafta (20-26 Nisan 2015) ÖZET Ülkemiz de 2015 yılı 17. hafta itibariyle çalışılan sentinel numunelerdeki

Detaylı

KALÇA ARTROSKOPİSİ YENİLİKÇİ, TARTIŞMALI VE İNTERAKTİF CANLI CERRAHİ KURSU (25 OCAK 2019)

KALÇA ARTROSKOPİSİ YENİLİKÇİ, TARTIŞMALI VE İNTERAKTİF CANLI CERRAHİ KURSU (25 OCAK 2019) KALÇA ARTROSKOPİSİ YENİLİKÇİ, TARTIŞMALI VE İNTERAKTİF CANLI CERRAHİ KURSU (25 OCAK 2019) Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi nde Kalça Artroskopisi Yenilikçi, Tartışmalı ve İnteraktif Canlı Cerrahi Kursu

Detaylı

ŞUBAT 2017 FAALİYETLER

ŞUBAT 2017 FAALİYETLER ŞUBAT 2017 FAALİYETLER TOPLANTILAR 6 Şubat 2017 de Ombudsman a Ziyaret Yapıldı EHHD Ekibi ve yönetim kurulu üyeleri Emete İmge ve Ahmet Varoğlu Yüksek Denetim Yöneticisini ziyaret etti. Evrensel Hasta

Detaylı

NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ

NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy: HASTAMIZ UÇAK AMBULANS İLE İSTANBUL A TRANSFER EDİLMİŞTİR 17 Ocak 2014 tarihinde Acıbadem Bodrum Hastanesi Acil Servisi

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

2013-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2013-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) 100111061 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI ÇOCUK HEMATOLOJİSİ VE ONKOLOJİSİ 1 1 0 65,00000 65,00000 100111079 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK

Detaylı

T.C. Sağlık Bakanlığı Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü. Ardahan Lise Öğrencileri EĞİTİM SEMİNERİ

T.C. Sağlık Bakanlığı Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü. Ardahan Lise Öğrencileri EĞİTİM SEMİNERİ T.C. Sağlık Bakanlığı Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü Ardahan Lise Öğrencileri EĞİTİM SEMİNERİ AKıLCı İLAÇ KULLANıMı TANıMı İLK DEFA 1985 YıLıNDA DÜNYA SAĞLıK ÖRGÜTÜ TARAFıNDAN YAPıLMıŞTıR. KİŞİLERİN KLİNİK

Detaylı

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS 2015 ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS 2015 ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI S. N. ETKİNLİĞİN TARİHİ ETKİNLİĞİN SAATİ YAPILACAK ETKİNLİĞİN ADI 1 22.05. 19.00 TİYATRO GÖSTERİMİ 2 25.05. 10.00

Detaylı

2014-TUS SONBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (YABANCI UYRUKLU)

2014-TUS SONBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (YABANCI UYRUKLU) VE LAR ( ) 100211042 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI K 1 0 1 --- --- 100211139 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ İÇ HASTALIKLARI K 1 0 1 --- --- 100311014 ADNAN MENDERES

Detaylı

17.04.2014 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ

17.04.2014 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ 17.04.2014 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ İyi Bir Sağlık Yönetimi Nasıl Olmalı? İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Cihannüma Ekonomik ve Toplumsal Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hazırlanan Sağlık Yönetimi

Detaylı

Uzm. Dr. Salih Kenan ŞAHİN

Uzm. Dr. Salih Kenan ŞAHİN Soğuk ve Algınlığı Grip Uzm. Dr. Salih Kenan ŞAHİN 1 Soğuk algınlığı ve Grip Kış mevsimi gelince akla soğuk algınlığı ve grip salgınları gelir. Soğuk algınlığı ve grip ayrı rahatsızlıklardır. Solunum yollarının

Detaylı

KLİNİK MİKROBİYOLOJİ UZMANLIK EĞİTİMİ: BEKLENTİLER-ÖNERİLER

KLİNİK MİKROBİYOLOJİ UZMANLIK EĞİTİMİ: BEKLENTİLER-ÖNERİLER KLİNİK MİKROBİYOLOJİ UZMANLIK EĞİTİMİ: BEKLENTİLER-ÖNERİLER UZMAN GÖZÜYLE Uzm. Dr. Deniz Bahar AKGÜN Yüksekova Devlet Hastanesi/Hakkari İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji AD. DEĞERLENDİRME

Detaylı

MART 2015 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2015 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2015 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Silifke CHP İlçe örgütünü ziyaret ederek 2015 Genel

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

22- KASIM 2013, CUMA

22- KASIM 2013, CUMA PROGRAM 22- KASIM 2013, CUMA Salon 1 17:30-20:30 İNSÜLİN KURSU İnsülinlere Genel Bakış Tip 1 Dm da Olgularla İnsülin Tedavisi Tip 2 Dm da Olgularla İnsülin Tedavisi Çocuk Hastalarda İnsülin Tedavisi Salon

Detaylı

GENIS AÇI DA MIKRO DA CEPTE!

GENIS AÇI DA MIKRO DA CEPTE! Portal Adres GENIS AÇI DA MIKRO DA CEPTE! : www.sabah.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 31.08.2014 : http://www.sabah.com.tr/pazar/2014/08/31/genis-aci-da-mikro-da-cepte 1/3 GENIS AÇI DA MIKRO DA CEPTE!

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI NİSAN AYI ETKİNLİK PROGRAMI

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI NİSAN AYI ETKİNLİK PROGRAMI TÜRÜ Başlama Tarihi ETKİNLİĞİN Bitiş Tarihi 1 Nisan 2010 13:30 CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI NİSAN AYI ETKİNLİK PROGRAMI SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER KANSER HAFTASI

Detaylı

Haftalık İnfluenza (Grip) Sürveyans Raporu

Haftalık İnfluenza (Grip) Sürveyans Raporu Bulaşıcı Hastalıklar Daire Başkanlığı Haftalık İnfluenza (Grip) Sürveyans Raporu 8 Nisan 2015 14. Hafta (30 Mart 5 Nisan 2015) ÖZET Ülkemiz de 2015 yılı 14. hafta itibariyle çalışılan sentinel numunelerdeki

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

TIBBİ MİKROBİYOLOJİ UZMANLIK EĞİTİMİ BEKLENTİLER/ ÖNERİLER EĞİTİM HASTANESİ GÖZÜYLE

TIBBİ MİKROBİYOLOJİ UZMANLIK EĞİTİMİ BEKLENTİLER/ ÖNERİLER EĞİTİM HASTANESİ GÖZÜYLE TIBBİ MİKROBİYOLOJİ UZMANLIK EĞİTİMİ BEKLENTİLER/ ÖNERİLER EĞİTİM HASTANESİ GÖZÜYLE 10.9.1982 tarih ve 8/5319 sayılı kararı ile, Resmi Gazete nin 13.1.1983 tarih ve 1927 (Mükerrer) sayısında yürürlüğe

Detaylı

3.0 Enfeksiyonların Tedavisi Antibiyotikler ve İlaçlar

3.0 Enfeksiyonların Tedavisi Antibiyotikler ve İlaçlar 3.0 Enfeksiyonların Tedavisi Antibiyotikler ve İlaçlar Medicine Öğrenme Verileri Doğal Müfredat Bağlantıları Ana Aşama 3 Bl 1:1a - 1c. 2a 2p Bl 2: 2n Çalışma Ünitesi Ünite 8: Mikroplar ve Hastalıklar Ünite

Detaylı

SENATO KARARLARI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ENFEKSİYON KONTROL KURULUNUN KURULUŞ VE ÇALIŞMA YÖNERGESİ

SENATO KARARLARI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ENFEKSİYON KONTROL KURULUNUN KURULUŞ VE ÇALIŞMA YÖNERGESİ SENATO KARARLARI Karar Tarihi: 07/02/2014 Toplantı Sayısı:02 Sayfa:1 Erciyes Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma ve Uygulama Merkezi Enfeksiyon Kontrol Kurulunun Kuruluş ve Çalışma Yönergesi hk.

Detaylı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM III

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM III T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM III HALK SAĞLIĞI VE AİLE HEKİMLİĞİ DERS KURULU ( 6. ) DERS KURULU ( 27 NİSAN 05 HAZİRAN 2015) DERS PROGRAMI T.

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

UZMANLARDAN VATANDASA UYARI! 'ÇOK TEHLIKELI'

UZMANLARDAN VATANDASA UYARI! 'ÇOK TEHLIKELI' UZMANLARDAN VATANDASA UYARI! 'ÇOK TEHLIKELI' Portal : http://haber-ler.info İçeriği : Haber Tarih : 21.03.2017 Adres : http://haber-ler.info/13072.html Uzmanlardan vatandaşa uyarı! 'Çok tehlikeli' 2017-03-21

Detaylı

H1N1 den Korunmada Alınacak Önlemler. Pandemik H1N1 Gribi (Domuz Gribi)

H1N1 den Korunmada Alınacak Önlemler. Pandemik H1N1 Gribi (Domuz Gribi) H1N1 den Korunmada Alınacak Önlemler Pandemik H1N1 Gribi (Domuz Gribi) İnfluenza olarak da bilinen grip, viral bir hastalıktır. Sağlıklı insanlarda ortalama bir haftada geçmesine rağmen; vücut direncini

Detaylı

KLİMUD HABERLERİ. KLİMUD Bölge Toplantısı. KLİMUD Çalışma Grupları Sanal Genel Kurulları Yapıldı! 14 Eylül, Van. HIV/AIDS Tanı Klavuzu 2018

KLİMUD HABERLERİ. KLİMUD Bölge Toplantısı. KLİMUD Çalışma Grupları Sanal Genel Kurulları Yapıldı! 14 Eylül, Van. HIV/AIDS Tanı Klavuzu 2018 1 2 3 KLİMUD HABERLERİ KLİMUD Bölge Toplantısı 14 Eylül, Van 14 Eylül 2018 Cuma günü Van da gerçekleştirdiğimiz KLİMUD - Kan Kültürü Çalışma Grubu işbirliği ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıbbi Mikrobiyoloji

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MAYIS AYI ETKİNLİK PROGRAMI

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MAYIS AYI ETKİNLİK PROGRAMI TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 1 Mayıs 2010 19:30 OKUMA BAYRAMI THM İ 2 Mayıs 2010 11:00 3 Mayıs 2010 18:00 4 Mayıs 2010 14:30 4 Mayıs 2010 18:30 ETKİNLİĞİN 5 Mayıs 2010 10:00 PANEL 5 Mayıs 2010 13:00

Detaylı

VÜCUDUN IHTIYACI KADAR SU IÇIN

VÜCUDUN IHTIYACI KADAR SU IÇIN Portal Adres VÜCUDUN IHTIYACI KADAR SU IÇIN : www.milliyet.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 18.10.2016 : http://www.milliyet.com.tr/vucudun-ihtiyaci-kadar-su-icin-gundem-2329047/ 1/5 VÜCUDUN IHTIYACI KADAR

Detaylı

VÜCUDUNUZU KISA HAZIRLAYIN

VÜCUDUNUZU KISA HAZIRLAYIN VÜCUDUNUZU KISA HAZIRLAYIN Portal : www.habergaraj.com İçeriği : Haber Tarih : 07.11.2016 Adres : https://www.habergaraj.com/vucudunuzu-kisa-hazirlayin/ Vücudunuzu kışa hazırlayın Hastalık mevsimi kış

Detaylı

Aile Hekimliginde Sık Görülen Çocukluk Çagı Enfeksiyonları

Aile Hekimliginde Sık Görülen Çocukluk Çagı Enfeksiyonları Aile Hekimliginde Sık Görülen Çocukluk Çagı Enfeksiyonları Editörler Salim Özenç Şirzat Yeşilkaya Erkan Sarı Ediz Yeşilkaya Şubat 2013 Copyright 2012 ISBN : 978-605-4758-10-4 Eser Editörler : Aile Hekimliğinde

Detaylı

KÜLTÜR MERKEZİ 2018 MART AYI ETKİNLİK LİSTESİ

KÜLTÜR MERKEZİ 2018 MART AYI ETKİNLİK LİSTESİ KÜLTÜR MERKEZİ 2018 MART AYI ETKİNLİK LİSTESİ TARİH GÜN SAAT ETKİNLİK ADI SALON 01.03.2018 PERŞEMBE 12:30 H.Ü TIP EĞİTİMİ VE BİLİŞİMİ ANABİLİMDALI -KLİNİK İLETİŞİM BECERİLERİ EĞİTİMİ 01.03.2018 PERŞEMBE

Detaylı

ENGELLI ATAMASI EKPSS SONUÇLARI

ENGELLI ATAMASI EKPSS SONUÇLARI Portal Adres ENGELLI ATAMASI EKPSS SONUÇLARI : www.haberahval.com İçeriği : Gündem Tarih : 05.09.2014 : http://www.haberahval.com/engelli-atamasi-suba-h050459.html 1/9 2/9 3/9 4/9 5/9 6/9 7/9 8/9 9/9 Portal

Detaylı

20. PEDİATRİ GÜNLERİ BİLİMSEL PROGRAMI. 7 Mart 2019

20. PEDİATRİ GÜNLERİ BİLİMSEL PROGRAMI. 7 Mart 2019 20. PEDİATRİ GÜNLERİ BİLİMSEL PROGRAMI 7 Mart 2019 08:30-09:00 KAYIT 09:00-09:15 AÇILIŞ TÖRENİ 09:15-09:45 Anma Konuşması PROF. DR. NAMIK ÇEVİK OTURUMU Nur Olgun, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp 09:45-10:30

Detaylı

TOPLANTI GENEL KURUL TOPLANTISI Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Düzenleyen: Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu Müdürlüğü

TOPLANTI GENEL KURUL TOPLANTISI Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Düzenleyen: Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu Müdürlüğü TÜRÜ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EKİM AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI ETKİNLİĞİN Başlama Bitiş SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER Tarihi Tarihi SEMİNER 11 Ekim 2014

Detaylı

KURS PROGRAMI 08:30-09:20 09:20-10:10 10:10-10:20 10:20-11:10 Kurs-1 Uygulamada Aþýlar Kursu Kurs Baþkanlarý: Aþýyla Korunabilir Hastalýk Türkiye Epidemiyolojisi ve Hastalýk Yükü Aþý Takvimi; Ulusal Aþý

Detaylı

MEDYA RAPORU 2008 FESTÝVAL PROGRAMI BASIN AÇILIÞ TÖRENÝ FOTOÐRAFLARI MEDYA GÖRÜNÜRLÜK RAPORU FESTÝVAL PROGRAMI FESTÝVAL PROGRAMI BASIN AÇILIÞ TÖRENÝ FOTOÐRAFLARI MEDYA GÖRÜNÜRLÜK RAPORU AÇILIÞ TÖRENÝ AÇILIÞ

Detaylı

PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ

PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ 10.04.2014 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ Prof. Dr. Tuncer: Üniversiteye Gerekli Yetkiler Verilmeli İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ve Sağlık Bakanlığı nın ortaklaşa düzenlediği Birlikte Kullanım ve İşbirliğinde

Detaylı

GRİP HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ Hazırlayan: Prof. Dr. Tevfik ÖZLÜ

GRİP HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ Hazırlayan: Prof. Dr. Tevfik ÖZLÜ GRİP HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ Hazırlayan: Prof. Dr. Tevfik ÖZLÜ Grip Nasıl Bir Hastalıktır? Grip asıl olarak solunum yollarında yerleşen Influenza A, B ve C virülerinin neden olduğu, yüksek ateş

Detaylı

ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRELERİNE YÖNELİK EĞİTİM FAALİYETLERİMİZ ÖZDEN DURUHAN İSTANBUL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ŞUBESİ

ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRELERİNE YÖNELİK EĞİTİM FAALİYETLERİMİZ ÖZDEN DURUHAN İSTANBUL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ŞUBESİ ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRELERİNE YÖNELİK EĞİTİM FAALİYETLERİMİZ ÖZDEN DURUHAN İSTANBUL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ŞUBESİ Yataklı Tedavi Kurumları Enfeksiyon Kontrol Yönetmeliği 11.08.2005 R.G. Sayısı:25903

Detaylı