D O S T L A R I N I Z I N D E S T E Ğ Đ V E E M E K L E R Đ N Đ Z

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "D O S T L A R I N I Z I N D E S T E Ğ Đ V E E M E K L E R Đ N Đ Z"

Transkript

1 D O S T L A R I N I Z I N D E S T E Ğ Đ V E E M E K L E R Đ N Đ Z Saygıdeğer ĐLKYAR gönüllüleri, Kıymetli Hocalarım; Öncelikle böyle bir projenin dağıtıcısı olduğunuz için sizlere gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Nasıl anlatsam ki yaşadığımız duygu ve coşku dolu o saatleri... Öncelikle şunu belirteyim, siz gittiğiniz yerlerde o kadar çok amaca hizmet ediyorsunuz ki; 1- Geleceğin mimarları olan, bugün ise ne olduğunun henüz farkında bile olamayan minik dünyaların içindeki azmini 1 gün bile sürmeyen zaman diliminde o kadar geliştirdiniz ki anlatamam. Dün, gökyüzünü ay ile yıldızdan ibaret sayan öğrencilerimiz, şimdi ise astronomi ilmine yöneldiğini yüzlerinde binbir heyecanla anlatır oldular. Elinden düşürmediği kitaplarıyla, biz öğretmenlere de "artık öğrencilerimizden de öğreneceğimiz çok şey var." dedirtmeye başladılar. 2- Belki de mesleklerin içinde en çok eleştirilen meslek bizimkisi. Eeee! Tatili bol nasıl olsa?! Ama bilmezler ki, o uzun tatil dönemlerinde minik bedenleri nasıl özlüyoruz. Anlamazlar ki onların da artık ailemizden bir parça olduğunu. Đşte böyle bir mesleğin savaşçısı olarak (tabirimi yanlış anlamayın, biz barışın savaşçısıyız.) bizlerin de sizlere ihtiyacı varmış meğer. Đnanır mısınız, okulumuza dışarıdan gelen her türlü meslek insanından öğrencilerimi korur olmuştum bir ara, çoğu o kadar yabancı ki minik yavrulara. Sizin okulumuza geleceğinizi öğrendiğim an hemen bir araştırma yaptım. Dile kolay, bir baba evladını tanımadığı insanlara nasıl teslim etsin ki? Gerek araştırmalarım, gerekse okulumuzdaki o misafirliğiniz (bence evsahipliğiniz) bana "iyi ki varsınız?" dedirtti. Ve yüzünüze de söyledim, tekrar söylüyorum; 5. yılına girdiğim öğretmenlik hayatımı heyecan anlamında başa döndürdünüz. Ve eminim ki sizin gibi kıymetli insanlar sayesinde heyecanımı yitirmeden bu görevimi sonuna dek tamamlayacağım.

2 3- Okulumuzda yapılan etkinliklerde öğrencilerimize zevkli dakikalar yaşatan üniversiteli kardeşlerimizin, ilerleyen yaşamlarında müthiş bir tecrübe kazanmalarına vesile oluyorsunuz. Farklı kültür, farklı bilgi ve beceri seviyesindeki insanlarla kurdukları iletişim eminim onları da ilerleyen zamanlarda en üst seviyeye getirecektir. Gerek siz, gerek Ata bey ya da diğer akademisyenlerin de katkılarıyla önüne geçilemez bir başarı timsali olacaklarına şüphe yok. 4- Anlatılacak o kadar çok şey var ki... Ama bundan sonraki zamanlarda daha iyi iletişim kurabileceğimizi düşünüyorum. devamını da sonraya saklıyorum. Umarım bu çabanız zamanla tüm ülke insanını harekete geçirir. robin hood'un yeldeğirmenleriyle mücadelesi gibi sizlerle beraber cehaletin, düşmanlığın bağnazlığın önüne set kurup; arkadaşlığın, yardımseverliğin, başarının ve tüm güzel duyguların yayılmasına vesile olmamız umuduyla... Đyi günler gerçekten çok memnun oldum ince davranışlarınız için. O kadar düşüncelisiniz ki her şeyi mükemmel yapma çabanız bizleri çok duygulandırdı. Gerçekten, siz gidince ne kadar eksiklerimiz varmış dedik. Bizlerdeki özveri eksikliğini fark ettik. Gerçekten yibolarda okuyan öğrencilerin bizlere çok daha fazla ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. Sizlere de çok teşekkür ederiz. Çok özveri gerektiren bir şey yapıyorsunuz, Allah hiç birimizi utandırmasın gerçekten. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Ramazan bayramınız kutlu olsun. YĐBODAN SEVGĐLERLE; ĐYĐ ÇALIŞMALAR Teşekkür ederim sizin bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum Yibo OLARAK SAYGI VE SELAMLARIMI iletiyorum. Aaaaa sizi duymak ne güzel. Yağmur gibi geldiniz okulumuza bereket, ruhumuza cesaret verdiniz. Sizinde bayramınız kutlu olsun. Đyiki varsınız. Değişim ve gelişimden korkan meslektaşlarımıza, yatılıların yaralarını sarmanın en basit yolunun onlarla nitelikli vakit geçirmek olduğunu defalarca gösterebilmeniz dileğiyle, esenlikler size.

3 Bize verdiğiniz motive edici seminer için biz teşekkür ederiz. Kendimi hiçbir şey yapmıyormuş hissettim. O motivasyonla okul aile birliği ve Đlçe M.E.M desteğiyle kaç senedir akan, yaptıramadığımız çatımızı aktardık. Boş olan sınıflarımdan birini sizin seminerde gösterdiğiniz gibi resim sergisi yaptım. Fakat maddi yetersizlikten sizin gösterdiğinizden biraz farklı oldu. Mesela resim panolarını köpükten yaptık. Fakat çocuklar o kadar sevdi ki o sınıfı yapalı üç gün oldu, üç gündür bütün teneffüsü o sınıfta geçiriyorlar. Her şey için yeniden çok teşekkür ederim. Çok teşekkürler sizlerin de bayramı kutlu olsun, iyi bayramlar Bu güzel yüreğiniz adına da kutlarım sizi Bir yerlerde, kuytu köşelerde belki de, kalan büyüklüğü ve değeri tartışılamayacak güzelliklere elinizi uzattığınız için de ayrıca çok çok teşekkürler Allaha emanet olmanız dileklerimle.. Sizlerle ve öğrencilerinizle beraber iki gün geçirmek bizleri ve öğrencilerimi çok mutlu etti. Çocuklarım hala abi ve ablalarından bahsediyor. Onları özlediklerini dile getiriyorlar. Öğretmen arkadaşlarım eğitim öğretim açısından sizlerden çok iyi bilgi ve örnekler aldıklarını söylüyorlar. Hocam, sizler bizleri çok mutlu ettiniz. Fakat biz sizleri tam istediğimiz gibi ağırlayamadık. Birazda okulların açıldığı güne gelmesi bizleri telaşlandırdı. Kusurumuz varsa sizden özür dilerim. Sizlerin ve öğrencileriniz gibi kişiler var oldukça eğitim ve öğretimde belirli yerlere geleceğimize eminim. Eğitim kadronuzun ve öğrencilerinizin bayramını yürekten kutluyorum. Y.İ.B.O 'dan sevgilerle Sizlerle tanışmış olmak, benim için çok önemli ve güzel bir tecrübeydi. Öğrencilerimize ve bizlere ayırdığınız her an dolu doluydu, Çok verimliydi. Sadece teşekkür etmek geliyor elimden, şimdilik. Sizleri takip etmeye çalışacağım. Bayramınızı kutlarım. Tüm ĐLKYAR GÖNÜLLÜLERĐNE sevgiler ve saygılar.

4 Öncelikli olarak onca uğraş içinde Eğitim adına vermiş olduğunuz mücadele için gönüllüleri ve bu olguya destek veren dostlarınızı kutlamak istiyorum. Okulumuzda ilkkez yapılmış olan etkinliklerinizde çoktandır hissetmediğim bir duygunun yaşadığını hissetmeme sebep oldunuz. Eğitim sürecinde yapılan etkinlik ve çalışmalarda cumhuriyete sahip, geleceğe bilimle koşma çabasında, ufku geniş,irfanlı vatandaş yurttaş yetiştirme adına yapılacak çok mücadelenin olduğunu gördüm. Bu anlamda da şahsım adına minnet duygularımı sunuyorum.. Bizlerin, sizleri tanımasına tanımış olduğunuz fırsat için, emeklerin ruhunda saklı olan vatan sevginizi bizlerle paylaştığınız için, Öğretmen arkadaşlarım ve şahsım adına bir gönül dolusu teşekkürlerimizi sunuyoruz. saygılarımla Yapmış olduğunuz ziyaretten, öğrencilerimize ve bize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakadan dolayı, tüm öğretmenler ve öğrenciler adına teşekkürlerimi iletmeyi borç bilirim.tüm arkadaşların Ramazanı ve bayramı kutlu olsun... Đlçesine gelmiş ve insanlık üzerine bize çok etkili dersler vermiştiniz. ben il merkezinde çalışıyorum ve burası oyuncağa, ilgiye, sevgiye doymuş şımarık çocuklarla dolu. Yolunuz açık olsun Önce gelip bize nasılsınız, ne yapıyorsunuz, birşeye ihtiyacınız var mı, sizler önemlisiniz, siz bu çocuklar için varsınız, dediniz bizi mutlu ettiniz. Bizlerin elimizdeki şeyin ne kadar önemli olduğunu hatırlattınız. Bunun için çok teşekkürler. Bizi bir kez daha mutlu ettiniz Bizleri unutmadığınızı söyleyerek. Çocuklarım ve ben sizleri çok sevdik ve bir yibo'da çalıştığım için kendimi ilk defa şanslı hissettim. Sizlerin ve tüm ilkyar ekibinin bayramlarını kutlar sevgi dolu yüreğinizin içini daha çok öğretmen ve öğrencilerle ısıtmanız dileğiyle saygılarımı sunarım.

5 Uzaktaki köylere varılmayınca bizim olamayacağını kavradık. Ancak uzaktaki köylerle ya da adı konmayan kır çiçeklerine kutup yıldızı olmayı becerince yolların güzelliklerle döşeneceğini gösteren sevgili eğitim gönüllüsü dostlar hepinize sonsuz teşekkürler. Bayramların bayram tadında yaşanacağı bir ülkede, güzel yarınlarda buluşmak umuduyla :sonsuz teşekkürler Ben Yibo Türkçe Öğretmeniyim. Ne mutlu bana ki: mesleğimin ilk yılında sizin gibi eğitim gönüllüleriyle karşılaştım. Sayenizde daha yolun başındayken ne yapmam gerektiğine karar verdim. Siz gösterilerinizi sunarken tek tek öğrencilerim gözümün önündeydi ve hep ben bu çocuklar için ne yapabilirim diye düşündüm. Ve emin olun bana çok yardımcı oldunuz. Ayrıca getirdiğniz kitapları görmek için kütüphaneye gittiğimde o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Yepyeni kitapları gördüğümde hepsini okşadım... Herşey için sonsuz teşekkürler, size ve ekibinize.. Öncelikle gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum. Biri ODTÜden bir ekip böyle mütevazi ve çocuklar için böyle bir ilgi gösteriyor deseydi sadece güler geçerdim Ama siz beni yanılttınız Sizler için oldukça yorucu ve yoğun geçen günlerinizde, bizlere gösterdiğiniz yakınlık ve güven, öğrencilerimizde yaratmış olduğunuz heyecan için size ve tüm ekibinize teşekkür ediyor, sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum. ( Ayrıca ziyaretinizden sonra çok güzel gelişmeler yaşadık. Size çok iyi haberler verebilmeyi umut ediyorum.)

6 Sevgiler Saygılar Sevgili Hocam, Mailinizi aldığım zaman gerçekten çok sevindim. Zorlanarak verdiğimiz çabaların boşa gitmeyeceğinin kanıtıdır sizin emekleriniz.. Tek başıma ulaşabildiğim öğrenci sayısının sayenizde yüzlere, binlere ulaştığını bilmek umudumu defalarca kez katlıyor.. Sizleri tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor,yeniden görüşmeyi umut ediyorum. Ayrıca size öğrencilerimin yaptığı ürünlerden örnekler gönderiyorum. Paylaşmak istedim Bu güzel mesajınıza öncelikle teşekkürler. Bayramınızı okulumuz ve şahsım adına şimdiden kutluyorum. Çok kısa zamanda okulumuza ve öğrencilerimize kattığınız güzellikler, iyilikler ve hizmetler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıldığınızda biz ve çocuklarımız inanın çok üzüldük. Ama geride, hepimizin yüzünde bıraktığınız tebessüm bizim inancımız olacak.. Önümüzde aydınlık bir gelecek olduğuna dair... Teşekkürler, hepinize iyi çalışmalar. YĐBO'nun bir öğretmeni olarak bize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder, sevdiklerinizle iyi bayramlar geçirmenizi temenni ederim Çocuklarımız ilk yar ımız, ilk sevdiğimiz ilk yarı mız desteklerinizle daha çok ilkyar ları olacak kitaplar hediye etmek amacıyla 31 senedir köy çocukları için çalışıyoruz -

BİR ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNMAK

BİR ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNMAK BİR ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNMAK Ceylan Işık, Hacettepe Türkçe Öğretmenliği Biliyor musunuz, ben bir çocuğun kalbine dokundum? Hatta bir değil birçok çocuğun kalbine dokundum. Onların sadece ellerine, yüzlerine

Detaylı

BAHARA MERHABA. H. İlker DURU NİSAN 2017 İLKOKUL BÜLTENİ

BAHARA MERHABA. H. İlker DURU NİSAN 2017 İLKOKUL BÜLTENİ BAHARA MERHABA Toprağın ve suyun güneşle buluştuğu, doğanın canlandığı, aydınlık ve sıcak günlere kavuştuğumuz güzel bahar aylarına merhaba dedik. Baharın verdiği canlılık ve heyecanla eğitim- öğretim

Detaylı

Sevgili Medine Abla - O Artik Bir YIBO Öğretmeni

Sevgili Medine Abla - O Artik Bir YIBO Öğretmeni Sevgili Medine Abla - O Artik Bir YIBO Öğretmeni Bu akşam gönüllümüz sevgili Medine Hakkâri de YIBO da gönderdiğiniz kitapları almış telefonla selam ve sevgilerini yolladı tüm ILKYAR gönüllülerine ve bağışçılarına...

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

Boylesine bir emek hic bir maddi karsilikla elde edilemez... ILKYAR gonulluleri boylesine essiz birliktelikler yasiyorlar ilkyar lari ile...

Boylesine bir emek hic bir maddi karsilikla elde edilemez... ILKYAR gonulluleri boylesine essiz birliktelikler yasiyorlar ilkyar lari ile... Ilkyar da yar kim, ilk'i kim gonul kim, gonullu kim ayirt etmek cok zor birbirinin icine gecmis sevgi yumaklari; ama su var ki, bu sevgi ilmeklerini kiymetli kilan emek... Boylesine bir emek hic bir maddi

Detaylı

Kişisel Dilekler Dilekler - Evlilik Türkçe Svahili Dilekler - Nişan Türkçe Svahili

Kişisel Dilekler Dilekler - Evlilik Türkçe Svahili Dilekler - Nişan Türkçe Svahili - Evlilik Tebrikler. Dünyadaki tüm mutluluklar üzerinizde olsun. Yeni evli bir çifti kutlarken kullanılır Tebrikler. Size düğün gününüzde en iyi dileklerimi sunarım. Yeni evli bir çifti kutlarken kullanılır

Detaylı

BİZ MUTLU OLALIM DİYE

BİZ MUTLU OLALIM DİYE TOKİ ÇELEBİ MEHMET İLKOKULU Değerler Eğitimi Komisyonu Mart 2013 KİTAP ve OYUNCAK KUMBARASI HERŞEY ÖĞRENCİLERİMİZİN YÜZLERİNDEKİ UFACIK BİR GÜLÜMSEME İÇİN Her şey Öğrencilerimizin Yüzlerindeki Ufacık Bir

Detaylı

Kişisel Dilekler. Dilekler - Evlilik. Dilekler - Nişan. Tebrikler. Dünyadaki tüm mutluluklar üzerinizde olsun.

Kişisel Dilekler. Dilekler - Evlilik. Dilekler - Nişan. Tebrikler. Dünyadaki tüm mutluluklar üzerinizde olsun. - Evlilik Tebrikler. Dünyadaki tüm mutluluklar üzerinizde olsun. Yeni evli bir çifti kutlarken kullanılır Tebrikler. Size düğün gününüzde en iyi dileklerimi sunarım. Yeni evli bir çifti kutlarken kullanılır

Detaylı

iyi günler sevgili ilk yar'larımızın değerli dostları, Bugün geçmişlere gideceğiz, çünkü yakınlarda kulaklarını çok çınlatmıştık... Ne kadar güzel bir örnek çalışmaydı öğretmenlerimizin sevgili Ahmet Hocamızın

Detaylı

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Türkçe-Türkçe

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Türkçe-Türkçe Dilekler : Evlilik Tebrikler. Dünyadaki tüm mutluluklar üzerinizde olsun. Tebrikler. Dünyadaki tüm mutluluklar üzerinizde olsun. Yeni evli bir çifti Tebrikler. Size düğün gününüzde en iyi dileklerimi sunarım.

Detaylı

Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz

Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz ve Özellikle Canım Annem 1 Üniversite tercihlerini yaptığımız zaman,

Detaylı

Ceren'e, Istanbul grubuna, Erden'e, Oznur'a ve siz destek veren gonul veren herkese cok tesekkur ediyor saygilarimizi yolluyoruz...

Ceren'e, Istanbul grubuna, Erden'e, Oznur'a ve siz destek veren gonul veren herkese cok tesekkur ediyor saygilarimizi yolluyoruz... Iyi Geceler, dun geceden, sevgili Ceren e gelen mektuplardan devam ediyoruz, dun "sen de bizi sevdin mi?" diyen minik, mektubun devaminda ogretmenim selam soyluyor sizi opuyor, "sen de bizi optun mu?"

Detaylı

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber Beykoz Yerel Basını: "Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ" Tüm Ülkede kutlanan Öğretmenler Günü Beykoz'da da coşkuyla kutlanırken, bu özel günde öğretmenlerimiz için çeşitli etkinlikler ve ziyaretler

Detaylı

ILKYAR. -- Orda bir YIBO var...

ILKYAR. -- Orda bir YIBO var... Bu akşam kıymetli gönüllülerimizden sevgili Yezdan'in izlenimini paylaşıyoruz... Bu kadar emek, ve coşku ile ILKYAR'i sahiplenen ve ILKYAR'a gelecekte de hayatında önemli bir yer vereceğini düşündüğümüz

Detaylı

Degerli ilk yar'larimizin Sevgili Dostlari,

Degerli ilk yar'larimizin Sevgili Dostlari, Degerli ilk yar'larimizin Sevgili Dostlari, Yolculuklarimizin en guzel yani kuskusuz birbirinden guzel ilk yar'larimizla karsilasmak, onlarin karsiliksiz sevgisine layik olabilmek... En aci tarafi da sevgili

Detaylı

http://www.ilkyar.org.tr/izlenimler/140717%20nasil%20destek%20olabilirsiniz.pdf

http://www.ilkyar.org.tr/izlenimler/140717%20nasil%20destek%20olabilirsiniz.pdf ilk yar'larımızın sevgili dostları, ilkyar desteklerinizle giderek büyüyen bir aile olarak varlığını sürdürüyor. Yeni yeni ilk yar'larımızla tanışırken bir taraftan fedakar gönüllülerimizi, ve bir zamanlar

Detaylı

ILKYAR. Cocuklarimiz, ilk goz agrilarimiz, ilk yarimiz; hele ki uzaklardaki, YIBOlardaki cocuklarimiz, kardeslerimiz

ILKYAR. Cocuklarimiz, ilk goz agrilarimiz, ilk yarimiz; hele ki uzaklardaki, YIBOlardaki cocuklarimiz, kardeslerimiz Yarin "Anadoludan Bir Demet Cicek" Projemizin 15.si icin Adana Saimbeyli, Antalya Gundogmus, Artvin Borcka ve Arhavi, Corum Merkez ve Sungurlu, Giresun Piraziz Bozat, Merkez Ulper, Dereli ve Yavuz Kemal,

Detaylı

Sevgili dostlar. 53 yıldan sonra avukatlığı bırakmak zorunda kaldım. Sizlere son bir anımı sunuyorum. Sevgiler, saygılar.

Sevgili dostlar. 53 yıldan sonra avukatlığı bırakmak zorunda kaldım. Sizlere son bir anımı sunuyorum. Sevgiler, saygılar. MESLEĞE VEDA From: Güney Dinç Sent: Wednesday, April 16, 2014 1:56 PM To: Subject: [ÇEHAV] Mesleğe Veda Sevgili dostlar. 53 yıldan sonra avukatlığı bırakmak zorunda kaldım. Sizlere son bir anımı sunuyorum.

Detaylı

Onceki izlenimdeki sevgi titresimleri sevgili Ugurcan'in izleniminde devam ediyor...

Onceki izlenimdeki sevgi titresimleri sevgili Ugurcan'in izleniminde devam ediyor... 23 Nisan gecti hala kendimizi toparlayamadik; bir sure daha ruyalarimizi susleyecekler... Ama her zaman onlarin en guzel basarilarla buraya gelmelerini heyecanla bekleyecegiz... Onceki izlenimdeki sevgi

Detaylı

ilk yar'larımızın sevgili dostları, Eylül projesinin günlüklerinin ardından sevgili Mehmet'in projeyi özetleyen izlenimini sunuyoruz bu akşam...

ilk yar'larımızın sevgili dostları, Eylül projesinin günlüklerinin ardından sevgili Mehmet'in projeyi özetleyen izlenimini sunuyoruz bu akşam... ilk yar'larımızın sevgili dostları, Eylül projesinin günlüklerinin ardından sevgili Mehmet'in projeyi özetleyen izlenimini sunuyoruz bu akşam... insan zaman zaman kendisi tek taraflı birşeyler öğretiyor

Detaylı

Tam da 16 yıl olmuş o şefkatli güler yüzlü abla ve abilerimizden ayrılalı. Nasıl da mutlu olmuştuk geldiklerinde. nasılda heyecanlanmıştık.

Tam da 16 yıl olmuş o şefkatli güler yüzlü abla ve abilerimizden ayrılalı. Nasıl da mutlu olmuştuk geldiklerinde. nasılda heyecanlanmıştık. NE ÇABUK GEÇMİŞ ZAMAN Tam da 16 yıl olmuş o şefkatli güler yüzlü abla ve abilerimizden ayrılalı. Nasıl da mutlu olmuştuk geldiklerinde Mavi otobüsten indiklerinde bize koşuşları nasılda heyecanlanmıştık.

Detaylı

Cocuklari icin cirpinan ogretmenleri gordukce hem cok seviniyoruz, hem de onlara yonelik daha fazla birseyler yapabilme derdine dusuyoruz...

Cocuklari icin cirpinan ogretmenleri gordukce hem cok seviniyoruz, hem de onlara yonelik daha fazla birseyler yapabilme derdine dusuyoruz... Kemal Ogretmen fotograflari karne gunu gecince hemen paylasmaliyiz heyecani yasadik, tipki 1 onceki hafta sevgili Selda Ogretmenimizden gelen fotograf ve mektuplari aldigimiz geceki heyecana benzer...

Detaylı

Tabii YDS nin katkilarina da cok tesekkur etmemiz gerek... Eger daha fazla birseyler yapiyorsak bu da YURTICI Kargo sayesindedir...

Tabii YDS nin katkilarina da cok tesekkur etmemiz gerek... Eger daha fazla birseyler yapiyorsak bu da YURTICI Kargo sayesindedir... Gecen gun tum malzemeler tamamlandi ancak gonullulerin hepsinin sinavlari baslayacak bu nedenle askida kalacak botlar diye dusunmustum... Geceleyin tamam diye bir mesaj gelince sasirdim ve sevindim, botlar

Detaylı

İnanıyorum ki biraz daha gayret ederek planlı ve düzenli bir çalışmayla çok daha başarılı olacaksın

İnanıyorum ki biraz daha gayret ederek planlı ve düzenli bir çalışmayla çok daha başarılı olacaksın 4. sınıf öğretmenlerinin karne görüşleri şu şekildedir: Sevgili Nehir Nur, Bal arısı gibi çalışkan ve üretken bir öğrencisin güzel kızım. Aldığın her görevi başarıyla ve ciddiyetle yerine getirdin. Her

Detaylı

CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ...

CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ... İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ... 1 10 KASIM TÖRENİMİZ... 4 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!... 4 KASIM AYI ETKİNLİK TAKVİMİ... 4 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 5 EKO OKUL KÖŞEMİZ... 17 KUTLUYORUZ...

Detaylı

Mehmet'e, mezun arkadaşlarımızın hepsine emekleri için çok teşekkür ediyoruz, çocuklardan ve ilkyar'dan kopmamalarını diliyoruz...

Mehmet'e, mezun arkadaşlarımızın hepsine emekleri için çok teşekkür ediyoruz, çocuklardan ve ilkyar'dan kopmamalarını diliyoruz... Değerli Dostlarımız, Bu akşam Mersin'den katılan, ve uzun süreden beri ilkyar'a çok önemli katkıları olan sevgili Mehmet'in, hem 23Nisan kampı, hem de ilkyar'a mezun olurken bakışını iletiyoruz... Kendi

Detaylı

Yaz Kampı Butcesine Destek icin,

Yaz Kampı Butcesine Destek icin, Iyi Gunler, Yaz kampinda bu sene Bogazici grubu biraz boynu bukuk kaldi. Herhangi bir sekilde ogrencilerin gidecegi mekanlarda en ufak bir gerilim olmasin diyerek 20 ogrencinin ogretmenleriyle Bogazicindeki

Detaylı

http://www.ilkyar.org.tr/izlenimler/140717%20nasil%20destek%20olabilirsiniz.pdf

http://www.ilkyar.org.tr/izlenimler/140717%20nasil%20destek%20olabilirsiniz.pdf Yeni Yılın ilk izlenimi aynı zamanda 1598 numaralı izlenim sevgili gönüllümüz ve şu anda ilk yar'ın yöneticilerinden sevgili Tülin'in kaleminden... Geçmişte müthiş emekle destekledi, projelerimizin çoğuna

Detaylı

İyi Aksamlar, Bir gönüllümüzün annesinin mektubu da ekte yer alıyor... Bir de 12 sene sonra gelen mesaj...

İyi Aksamlar, Bir gönüllümüzün annesinin mektubu da ekte yer alıyor... Bir de 12 sene sonra gelen mesaj... İyi Aksamlar, İLKYAR projelerinden dönerken proje değerlendirilir... Projeye ilk defa katılan "kelebekler" değerlendirmeye baslar, daha sonra 2., 3. nesil "kelebekler" konuşur... Konuşma o kadar sürer

Detaylı

ama yüreğe dokunanlar

ama yüreğe dokunanlar Hiçbir hatıra tekrar yaşanamaz, ama yüreğe dokunanlar O gün tam 8 yıl öncesine gittim. Çekingen ve meraklı tavırlarla otobüsten inen abilere ve ablalara bakıyordum. Bizim için gelmişlerdi sadece bizim

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

Desteklerinizle... Sevgilerimiz selamlarımız ve saygılarımızla... İLKYAR

Desteklerinizle... Sevgilerimiz selamlarımız ve saygılarımızla... İLKYAR Sevgili İLKYAR'larımızın Değerli Dostları, Acıyı yaşamayınca, insanlara yaklaşmayınca, onlara dokunmayınca hep başka yargılar hakim oluyor beynimize... Dün gönüllümüz, 2003'den beri ilk yar'imiz sevgili

Detaylı

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU Osnabrückte bulunan Rotary Kulüplerimiz ile iletişimimizi güçlendirme programı hazırlayan

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu; İTÜ Rektör

Detaylı

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Açış Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Açış Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI Açış Konuşması Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı 26 Mart 2016, İstanbul Sayın Başbakan Yardımcılarım; Bakanlarım; Saygıdeğer Protokol; Çok Değerli Başkanlar; Dünyanın dört

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

İyi akşamlar ilk yar'larımızın sevgili dostları,

İyi akşamlar ilk yar'larımızın sevgili dostları, İyi akşamlar ilk yar'larımızın sevgili dostları, başlık doğru, çünkü Trakya projelerinde bulunmamıştı sevgili Özde Nur... Özde Nur da ilkyar a uzun süredir emek veren gönüllülerimizden... İlkyar ı ileriye

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ 21 Mart Down Sendromlular gününde sahne alan özel çocuklar, ilgi ve sevginin gücüyle aşılamayacak hiçbir engel olmadığını kanıtlayarak, bu hayatta biz de varız mesajı

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

Büyük Kahraman. Bekleyiş en uzun, en zor en katlanılmaz bekleyiş hangisidir? Bir annenin bekleyişi, bir evladın hikâyesidir en zor olan.

Büyük Kahraman. Bekleyiş en uzun, en zor en katlanılmaz bekleyiş hangisidir? Bir annenin bekleyişi, bir evladın hikâyesidir en zor olan. Sevgili ILKYAR Dostlari [ILKYAR-L: 1500] Yani 1500. yazimizi yolluyoruz, Yillardir bizi izlediniz, guzel masum ilk yar'larimiza yonelik cabalarimiza tanik oldunuz... Hafta da iki kez yollamaya calistik,

Detaylı

ESAM [Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi] I. Dünya Savaşı nın 100. Yıldönümü Uluslararası Sempozyumu

ESAM [Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi] I. Dünya Savaşı nın 100. Yıldönümü Uluslararası Sempozyumu ESAM [Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi] I. Dünya Savaşı nın 100. Yıldönümü Uluslararası Sempozyumu -KAPANIŞ KONUŞMASI- M. Recai KUTAN 7 Kasım 2014 I. DÜNYA SAVAŞININ 100. YILDÖNÜMÜ ULUSLARARASI

Detaylı

Ata Hocanin bize kazandirdigi guzel insanlardan biri de sevgili Tulin dir... Tulin in yazisini paylasiyor,

Ata Hocanin bize kazandirdigi guzel insanlardan biri de sevgili Tulin dir... Tulin in yazisini paylasiyor, Sevgili Dostlarimiz, Dun sevgili Ata Hocamizi yolcu ettik... Sadece ILKYAR daki gonullu, arkadas, ogretmen ve ilkyar larimizin degil, Hacettepe, Mersin, Istanbul, MEB ve diger ortamlarda da hepimizin Ata

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Kasım Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Kasım Ayı Bülteni BAŞKANLARDAN 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA GÜNÜ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY 10 Kasım dolayısıyla yayınladıkları mesajda; "Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük

Detaylı

iyi geceler güzel ilk yar'larımızın değerli dostları,

iyi geceler güzel ilk yar'larımızın değerli dostları, iyi geceler güzel ilk yar'larımızın değerli dostları, ilkyar okullarda çocuklara alışılmadık bilinmeyen birşeyle yaklaşmıyor... Kendi kapasitesini küçümsememeyi, kitap okumayı, bilimi, matematiği sevmeyi

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ FEDAKARLIK & YARDIMSEVERLİK 02.05.2014 3K Yardım Kampanyamızla Kardeş Okulumuza

Detaylı

Sayın Okul Müdürüm, Saygıdeğer Basın Mensupları, Değerli Misafirler, Sevgili Öğrenciler,

Sayın Okul Müdürüm, Saygıdeğer Basın Mensupları, Değerli Misafirler, Sevgili Öğrenciler, Sayın Okul Müdürüm, Saygıdeğer Basın Mensupları, Değerli Misafirler, Sevgili Öğrenciler, Azıcık duyarlılık, birazcık özveri! düşüncesiyle 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında; farklılıklarımızı değil bizi

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

Desteklerinizle daha fazla ilk yar a ulaşmak dileğiyle teşekkür ediyor selam sevgi ve saygılarımızı yolluyoruz... İLKYAR

Desteklerinizle daha fazla ilk yar a ulaşmak dileğiyle teşekkür ediyor selam sevgi ve saygılarımızı yolluyoruz... İLKYAR ilk yar'larımızın değerli dostları, Bazen farkediyorsunuz, alel acele yetiştirilen mesajlar, bazen yazım hatalarıyla gönderiliyor, bazen de tesadüflerle... Tıpkı bugünkü gibi... Bugün 3 kişi 3 haber diye

Detaylı

ama yüreğe dokunanlar

ama yüreğe dokunanlar iyi akşamlar ilk yar'larımızın sevgili dostları, bu yılın son mesajını paylaşıyoruz sevgili Meltem'in izlenimiyle... Yıl geçince geriye dönüp bakıyoruz geçen yıl neler oldu diye, sevgili Meltem de, okuluna

Detaylı

Geç Kalmış Bir Yazı. Yazar Şehriban Çetin

Geç Kalmış Bir Yazı. Yazar Şehriban Çetin Bir bahar günü. Doğa en canlı renklerine büründü bürünecek. Coşku görülmeye değer. Baharda okul bahçesi daha bir görülmeye değer. Kıpır kıpır hareketlilik sanki çocukların ruhundan dağılıyor çevreye. Biz

Detaylı

Bu aksam sevgili Ertugrul'un izlenimini. paylasiyoruz... Projelerde gönüllülerimiz çocuklara birşeyler

Bu aksam sevgili Ertugrul'un izlenimini. paylasiyoruz... Projelerde gönüllülerimiz çocuklara birşeyler Bu aksam sevgili Ertugrul'un izlenimini paylasiyoruz... Projelerde gönüllülerimiz çocuklara birşeyler anlatmaya çalışırkenken kendileri de başka derinlikler kazanıyorlar... Yıllar önceydi, bir YIBO ögrencisinden

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİ MUTLU GÜNLERİMİZ KONUKLARIMIZ

TOPLANTI BİLGİLERİ MUTLU GÜNLERİMİZ KONUKLARIMIZ Ron D. BURTON U.R. Başkanı 2013 14 Gürkan OLGUNTÜRK U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2013 14 H.Ediz PARLAR 3. Grup Guvernör Yardımcısı Perihan SEFEROĞLU (Başkan) Serkan SOLAK (Asbaşkan) Hüseyin MURSAL (Kulüp

Detaylı

Haytap Anaolu 3.İmdat Turu - 17.Gün Km Yol ve 20 Resmi Kurum Görüşmesi

Haytap Anaolu 3.İmdat Turu - 17.Gün Km Yol ve 20 Resmi Kurum Görüşmesi Haytap Anaolu 3.İmdat Turu - 17.Gün 5.000 Km Yol ve 20 Resmi Kurum Görüşmesi http://haytap.org/index.php/haytap-saha-calismalari/haytap-anadolu-3.imdat-turu-17.gun-5.000 -km-yol-ve-20-resim-kurum-gorusmesi

Detaylı

Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Dizeleriyle başladı.

Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Dizeleriyle başladı. Kahramanmaraş Platformu ndan Şenliği Kadın Cumhuriyet On bir kadın derneğinden oluşan Kahramanmaraş Kadın Platformu, Müftülük Meydanı nda düzenledikleri Cumhuriyet Şenliği ile Cumhuriyet in önemine dikkat

Detaylı

MANGAHIGH.COM. tanıtım kitapçığı ALKEV İLKÖĞRETİM OKULU MATEMATİK BÖLÜMÜ

MANGAHIGH.COM. tanıtım kitapçığı ALKEV İLKÖĞRETİM OKULU MATEMATİK BÖLÜMÜ MANGAHIGH.COM tanıtım kitapçığı ALKEV İLKÖĞRETİM OKULU MATEMATİK BÖLÜMÜ Değerli Velimiz, İnsanoğlunu diğer varlıklardan üstün kılan en önemli özelliklerden biri soyutlama becerisidir. Bu becerinin en saf

Detaylı

Nazlı Yürekler için!lk Adımım

Nazlı Yürekler için!lk Adımım Bu akşam Boğaziçi Üniversitesinden ilk projesine katılan Merve yazmış, Nazlı Yüreklere İlk Adim... Gönüllüler nasıl anlatılır... Gönüllülerin çocuklara sevgisi... Ve onların çocuklara ulaşma gayretleri...

Detaylı

Deniz Kantarcıoğlu Anaokulu Rehber Öğretmeni. «Okula Uyum»

Deniz Kantarcıoğlu Anaokulu Rehber Öğretmeni. «Okula Uyum» Deniz Kantarcıoğlu Anaokulu Rehber Öğretmeni «Okula Uyum» Hayatımızda yeni bir sayfa daha açılıyor. Bu başlangıç hem çocuğunuzun hem de sizlerin hayatında yepyeni bir dönemin başlangıcı... Çocuklar, okula

Detaylı

BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU, BATI TRAKYALI GENÇLERLE YTB DE BULUŞTU Cuma, 13 Nisan :47

BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU, BATI TRAKYALI GENÇLERLE YTB DE BULUŞTU Cuma, 13 Nisan :47 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığında, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneğinin girişimleriyle Yunanistan'dan gelen Batı Trakyalı öğrencilerle

Detaylı

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Mayıs 2010 DİKKAT

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Mayıs 2010 DİKKAT ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Eğitim, Hayatboyu Öğrenme ve Din İşleri Bakanlığı Devlet Dil Sertifikası DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri

Detaylı

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Bugüne kadar nerelerde görev aldınız?

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Bugüne kadar nerelerde görev aldınız? Reşadiye Öğrenci Meclisi Başkanı Yücel Bolat: Asla kin tutamam bana yapılan kötülüğü unutur geleceğe bakarım geçmişe takılmam. Bu davranışlarım da bana çok dost kazandırdı iletişimimi geliştirdi. SORU-

Detaylı

Saygilarimizla, ILKYAR -- Cocuklarimiz, ilk goz agrilarimiz, ilk yarimiz; hele ki uzaklardaki, YIBOlardaki cocuklarimiz, kardeslerimiz

Saygilarimizla, ILKYAR -- Cocuklarimiz, ilk goz agrilarimiz, ilk yarimiz; hele ki uzaklardaki, YIBOlardaki cocuklarimiz, kardeslerimiz ILKYARdaki gonullulerin emeginin gerek depolarda gerek projelerdeki yogunlugunu sadece projeyi yasayanlar bilir... Bu hafta sonu Istanbul Ankara ve Samsun'da 3 ilkyar gurubu emek harciyordu, hep guzel

Detaylı

Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki

Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki Gazeteciler Günü Trafo da Kutlandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bodrum da görev yapan gazetecilerle Trafo Bodrum

Detaylı

Aşağıda sayın Kurdaş için dikilen çınarın kampüste bulunduğu yerdeki pano:

Aşağıda sayın Kurdaş için dikilen çınarın kampüste bulunduğu yerdeki pano: Bugün Boğaziçi Üniversitesinden kıymetli gönüllümüz sevgili Sıdıka nın izlenimini yayınlıyoruz... ODTÜ'yü ODTÜ yapan cumhuriyetimize güzel bir kurum hediye eden ve geçenlerde vefat eden Rektörümüz Sayın

Detaylı

KUPA TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNUN

KUPA TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KUPA TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNUN 6.Spor ġenlikleri kapsamında gerçekleģtirilen Futbol Turnuvası Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun zaferi ile sona erdi. Yapılan maçlar sonucunda Ünye ĠĠBF

Detaylı

Başta Sigara Olmak Üzere Bütün Kötü Alışkanlıklarla Mücadele Eden Çevreci İzcilik Grubu

Başta Sigara Olmak Üzere Bütün Kötü Alışkanlıklarla Mücadele Eden Çevreci İzcilik Grubu İstanbul Çevre Vakfı nın Değerli Katkıları ile yayınlanmıştır. Başta Sigara Olmak Üzere Bütün Kötü Alışkanlıklarla Mücadele Eden Çevreci İzcilik Grubu TÜRKİYE SİGARAYLA SAVAŞ DERNEĞİ www.sigara.info 0212

Detaylı

MÜSİAD İNGİLTERE ŞUBESİ AÇILIŞI , LONDRA. İş ve Siyaset Dünyasının, STK larının Başkan ve Temsilcileri,

MÜSİAD İNGİLTERE ŞUBESİ AÇILIŞI , LONDRA. İş ve Siyaset Dünyasının, STK larının Başkan ve Temsilcileri, MÜSİAD İNGİLTERE ŞUBESİ AÇILIŞI 09.09.2017, LONDRA Sayın Büyükelçim Abdurrahman Bilgiç, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz İş ve Siyaset Dünyasının, STK larının Başkan ve Temsilcileri, Değerli MÜSİAD Üyeleri

Detaylı

ÖMER GÜNEY CHP MENEMEN BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI

ÖMER GÜNEY CHP MENEMEN BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI 1 26 EYLÜL 2013, Saygıdeğer Menemen Halkımla, Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladığım o güzel gündeki konuştuklarımı ölümsüzleştirmek istedim. Sevgi ve Saygılarımla 2 Kıymetli Büyüklerim, Partimizin

Detaylı

ilk yar'larımızın sevgili dostları

ilk yar'larımızın sevgili dostları ilk yar'larımızın sevgili dostları Bu akşam da Mersin üniversitesinden sevgili İbrahim'in izlenimini paylaşıyoruz... Daha önce Mersin ekibinin her projemize gelişi ile verdiği eşsiz katkıya değinmiştik...

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN KARAMAN OSB DE ÇIKAN BÜYÜK YANGIN A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Odası Meclis Başkanı Toktay, Organize Sanayi Bölgesinde

Detaylı

OR-AN ROTARY KULÜBÜ. Kuruluş : 7 Ekim 1997. Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013. Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013

OR-AN ROTARY KULÜBÜ. Kuruluş : 7 Ekim 1997. Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013. Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013 OR-AN ROTARY KULÜBÜ Kuruluş : 7 Ekim 1997 Sayı : 1 01 Temmuz 31 Temmuz Sevgili Rotary Ailem, Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013 Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013 Selim SOYDEMİR 11. Grup Guvernör

Detaylı

Güzellerden Güzellemeler...

Güzellerden Güzellemeler... Güzellerden Güzellemeler... Geçen hafta Tosya Y!BO ö"rencilerinin yaptıklarını anlatmı#tım, bu hafta da kolejlerde okuyan çocuklardan bir iki örnek verece"im Alev Okullarına gitmi#tim ilk dönem, Alev Okulları

Detaylı

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım,

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, İş Dünyası, STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

Saygilarimizla, Kas Gucuyle Devri Alem Erden>

Saygilarimizla, Kas Gucuyle Devri Alem Erden> Bir onceki yazimizda "Yarali Kalblere Merhem" olan sevgili Yakup'tan bir izlenim gelince Yakup'u biraz daha yakindan tanimaniz icin "Kanatsiz Melekler"i paylasmak istedik... Biz de kendisini o kadar ozluyoruz

Detaylı

İyi Akşamlar ilk yar'larımızın ilk sevdiklerimizin değerli dostları,

İyi Akşamlar ilk yar'larımızın ilk sevdiklerimizin değerli dostları, İyi Akşamlar ilk yar'larımızın ilk sevdiklerimizin değerli dostları, Bu akşam dumanı üstünde bir izlenim ulaştırıyoruz size, sevgili gönüllümüz Sümeyye yazmış... Güzel çocuklara güzel bir gülümseme armağan

Detaylı

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. www.odemisto.org.tr. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar; sağlık, mutluluk ve. esenlikler dileriz.

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. www.odemisto.org.tr. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar; sağlık, mutluluk ve. esenlikler dileriz. Kutlu Olsun 5 www..com www.yerelgrup.com www.yerelajans.net ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ı en içten dileklerimizle kutlar; sağlık, mutluluk ve www.odemisto.org.tr Üçeylül Mah. Gençlik Cad. No:2 Ödemiş İZMİR 35760

Detaylı

KÜÇÜK KALBİMİN İLK REHBERİNİN BU GÜNÜME UZATTIĞI HAYAT YOLU

KÜÇÜK KALBİMİN İLK REHBERİNİN BU GÜNÜME UZATTIĞI HAYAT YOLU KÜÇÜK KALBİMİN İLK REHBERİNİN BU GÜNÜME UZATTIĞI HAYAT YOLU Nereden geliyor bitmek tükenmek bilmeyen öğrenme isteğim? Kim verdi düşünce deryalarında özgürce dolaşmamı sağlayacak özgüven küreklerimi? Bazen,

Detaylı

İçindekiler. Tüm Milletimizin Başı Sağolsun.. Hayatını Kaybedenlere Allahtan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyoruz..

İçindekiler. Tüm Milletimizin Başı Sağolsun.. Hayatını Kaybedenlere Allahtan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyoruz.. Tüm Milletimizin Başı Sağolsun.. Hayatını Kaybedenlere Allahtan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyoruz.. İçindekiler EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 2 ERASMUS PLUS KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ MİNİKLERLE BULUŞTU... 9 TEŞEKKÜRLER...

Detaylı

2013 / 2014 SAYI: 17. Haftanın Bazı Başlıkları

2013 / 2014 SAYI: 17. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 17 Haftanın Bazı Başlıkları Çocukla İyi Zaman Geçirmenin 10 Yolu VI. Geleneksel Piyano Resitali Miniklere Anlamlı Hediye Okul Küçük Erkek Basketbol Takımı mızdan Başarı Çocukla İyi Zaman

Detaylı

GAZİ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ

GAZİ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ GAZİ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ SAYI : 32 TARİH: 07 MART 2018 2017-2018 UR BAŞKANI IAN H.S. RISELY UR 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ SERDAR ÜNLÜ GUVERNÖR YARDIMCISI ENİS GÜRAY YÖNETİM KURULU BAŞKAN SAYGIN YAZICIOĞLU

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÖZEL SAYISI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÖZEL SAYISI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÖZEL SAYISI 1 Değerli Velimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda yönetici,

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu adına hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu adına hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sayın Kaymakamım, Sayın Milli Eğitim Müdürüm, Sayın Belediye Başkanım, Okul Aile Birliğimizin değerli yöneticileri, Saygıdeğer Velilerimiz, Sevgili öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz, Saygıdeğer Bağışçılarımız,

Detaylı

KTÜ Orman Fakültesi 2013-2014 yılı Mezuniyet Töreni Konuşması, 7 Haziran 2014, AKM

KTÜ Orman Fakültesi 2013-2014 yılı Mezuniyet Töreni Konuşması, 7 Haziran 2014, AKM Sayın Genel müdürüm, Bölge Müdürlerim, Sayın Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Temsilcileri, Değerli Yöneticilerimiz, Kıymetli Mesai Arkadaşlarım, Kıymetli Velilerimiz, Varlığımızın Sebebi Sevgili Genç Mezunlarımız

Detaylı

Çok teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz. İş Bankası ODTÜ Şubesi (4229) ; IBAN:TR

Çok teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz. İş Bankası ODTÜ Şubesi (4229) ; IBAN:TR Degerli ILKYAR Dostlari, Gundem disi bazi guzellikleri dikkatinize sunarken umarim hicbir arkadasin duygularini/aktardiklarini hafife aldigimiz sonucuna ulasmazsiniz ve bizi mazur gorursunuz... (dosyanin

Detaylı

Beyşehir in güzel çocukları şimdilerde neler yapıyorlar acaba?

Beyşehir in güzel çocukları şimdilerde neler yapıyorlar acaba? sevgili ilk yar'larımızın değerli dostları, bu akşam eski ilk yar'imiz, şimdi de gönüllümüz olan sevgili Esra'nın mektubunu paylaşıyoruz. Esra geçen haftalardaki "Sevgili Esra Abla" diye başlayan mektuptaki

Detaylı

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Eğitimci yazar Dr. Özgür Bolat, 26 Mayıs 2017 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? konulu seminer verdi. Seminere;

Detaylı

GÜMÜŞHANE YE 40 DAMLA Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi' kapsamında 23-30

GÜMÜŞHANE YE 40 DAMLA Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi' kapsamında 23-30 GÜMÜŞHANE YE 40 DAMLA Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi' kapsamında 23-30 Ekim tarihleri arasında, 16 farklı ülkeden 28 yabancı

Detaylı

ilkyar in yarattığı sevinç hiç dile gelmese de, çocukların gülümsemeleri yansıtır memnuniyetlerini...

ilkyar in yarattığı sevinç hiç dile gelmese de, çocukların gülümsemeleri yansıtır memnuniyetlerini... İNSAN NİÇİN YAŞAR? ilkyar in yarattığı sevinç hiç dile gelmese de, çocukların gülümsemeleri yansıtır memnuniyetlerini... Sonraları mektuplarda çeşit çeşit kelimelerle sevgileri çiçeklenir, keşke deyişleri,

Detaylı

KOTAN A Personelinden Uğurlama

KOTAN A Personelinden Uğurlama KOTAN A Personelinden Uğurlama Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevinden Ankara Sosyal Güvelik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Başmüfettişliğine atanan Mahmut KOTAN A, kurum yöneticileri ve

Detaylı

iyi geceler ilk yar'larımızın değerli dostları,

iyi geceler ilk yar'larımızın değerli dostları, iyi geceler ilk yarlarımızın değerli dostları, Kendisi de bir YBO mezunu olan sevgili Kezbanın notlarını paylaşıyoruz... Kezban "yatılı çocukların anne babadan uzakta sevgiye aç" olduklarını belirten görüşe

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

Biz beyaz yakalılarız. Günümüzün çoğu plazalarda geçer. 9-6, 9-9, bazen de ne kadar giderse o kadar çalışırız. Adımız aynı zamanda kimliğimiz.

Biz beyaz yakalılarız. Günümüzün çoğu plazalarda geçer. 9-6, 9-9, bazen de ne kadar giderse o kadar çalışırız. Adımız aynı zamanda kimliğimiz. Biz beyaz yakalılarız. Günümüzün çoğu plazalarda geçer. 9-6, 9-9, bazen de ne kadar giderse o kadar çalışırız. Adımız aynı zamanda kimliğimiz. Beyazız. Bir rengin tarafı değiliz. Elimizden geldiğince iyilik

Detaylı

Ekteki yaziyi okudugunuzda "ne yapalim onlar da o kadar dogurmasalardi" mi? diyeceksiniz... yoksa, yoksa...

Ekteki yaziyi okudugunuzda ne yapalim onlar da o kadar dogurmasalardi mi? diyeceksiniz... yoksa, yoksa... Bu aksamki konugumuz bir ogretmenimiz, sevgili Ceyhun Ogretmen... (Ogretmenlerimizin yazacaklarina acik oldugumuzu belirtmek isteriz... Sevgili Hocamiz resimleriyle, hatta pdf haliyle yolladigi icin ayrica

Detaylı

YENİ BAŞKAN ÇİĞDEM ASAFOĞLU: DEB PARTİSİ BİR DAVA PARTİSİDİR Pazar, 06 Ocak :46

YENİ BAŞKAN ÇİĞDEM ASAFOĞLU: DEB PARTİSİ BİR DAVA PARTİSİDİR Pazar, 06 Ocak :46 Çiğdem Asafoğlu, Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi 5. Olağan Genel Kurul toplantısında yapılan oylamada 302 delegenin oyunu alarak DEB Partisi nin 7. Genel Başkanı oldu. DEB Partisi nin yeni Başkan Çiğdem

Detaylı

ELDE EDİLECEK KAZANIMLAR

ELDE EDİLECEK KAZANIMLAR T.C. KARABAĞLAR KAYMAKAMLIĞI KARABAĞLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI "OBAP" EĞİTİMİ YILLIK PLANI AYLAR EYLÜL İMİZ 1. Veli toplantılarında sınıf öğretmeni tarafından velilerin

Detaylı