Otari A.Ş. KaroFlex. Vehbi Koç Lisesi ve Alkev Alman Lisesi nin Tercihi. KaroFlex KaroFit BetoDeck Endüstriyel Zeminde Kalıcı Çözümler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Otari A.Ş. KaroFlex. Vehbi Koç Lisesi ve Alkev Alman Lisesi nin Tercihi. KaroFlex KaroFit BetoDeck Endüstriyel Zeminde Kalıcı Çözümler"

Transkript

1 Vehbi Koç Lisesi ve Alkev Alman Lisesi nin Tercihi KaroFlex 2013 Genel Katalog Endüstri Yüksek Kalite Kaymaz Kauçuk veya Vinil Esaslı Dayanıklı Zemin Çözümleri KaroFlex KaroFit BetoDeck Endüstriyel Zeminde Kalıcı Çözümler leading through innovation

2 Projelerden Örnekler Vehbi Koç Lisesi - Kurtköy 2 Vehbi Koç Lisesi Anaokulu 3500 m 2 yenileme işinde KaroFlex'i seçti. Çocuklar artık daha emniyetli kaymaz ve de yanmaz zeminlerde oynayabiliyorlar.

3 Projelerden Örnekler Medistate Hospital - Kavacık 3 Kavacık Medistate Hospital 10800m 2 KaroFlex döşendi. Artık Hastaneler Muayenehaneler, Diş Klinikleri Güzellik Merkezleri daha sağlıklı bir zemine kavuşuyor.

4 Teknik Özellikler KaroFlex 45 Kauçuk Zemin 4 KaroFlex 45 Kauçuk Esaslı Kaplama 4.5mm kalınlığında homojen kauçuk zemin. Kauçuk zemin kaplama malzemeleri, estetik görünüş, parlatma bakımı gerektirmeme, aşınmaya karşı yüksek direnç ve kaymaya neden olmama gibi özelliklere sahiptir. Günümüzde kauçuk zeminler dünyanın her yerinde binlerce ticari kuruluşta, eğitim merkezinde, devlet kuruluşunda ve uluslararası kuruluşta kullanılmaktadır. Homojen Zemin Neden Tercih Edilir? Heterojen zeminlerde zeminin üst kısmında aşınma tabakası bulunur. Bu tabaka ürüne göre 0.3mm veya 0.7mm kalınlığında olabilir. Bu tabakanın aşınması durumunda parçalanma ve nitelik kaybı gibi durumlar meydana gelebilir. Homojen zemin malzemelerinin üstü ve altı aynı materyalden üretilir. Bu sayede aşınma tabakası ürünün bütün kalınlığı boyunca devam eder. Homojen malzemeler bu nedenle heterojen eşlerine göre çok daha uzun ömürlü ve aşınmalara karşı çok daha dayanıklı olur.

5 Teknik Özellikler KaroFlex Kauçuk Zemin 5 Ürün Detayları 59cm X 59 cm 4.5mm kalınlığında 3,5 kilo ağırlığında karo ebatları. Homojen, antibakteryel mikrop barındırmıyan silinebilir zemin. Alman Malı VİLEDA'nın üreticisinden R9 sınıfı kaymaz, homojen, uzun ömürlü. Birbirine güzel renklerle kombine edildiğinden çok modern bir görüntü yaratır. Cila gerektirmez bakım kolaylığı kir göstermeyen bir zemin yaratır. Esnek bir malzeme olduğundan tekerlekli sandalyelere uygundur. PVC içermediğinden rulo veya karolar sıcak kaynak gerektirmez. Kendi ağırlığından ötürü sudan etkilenmez ıslak mekanda kullanılabilir. Sigara izmaritine dayanıklı yangında kanserojen gazlar içermez. Özellikle akustik zemin gerektiren mekanlar için ideal bir kaplamadır. Hastane/ Laboratuar Fabrika/ Atölye Fitness Center Ofis KaroFlex 65 KaroFlex 55 KaroFlex 45 KaroFit 60 KaroFit 40

6 Teknik Özellikler KaroFlex 55 Akustik Zemin 6 KaroFlex 55 Kauçuk Esaslı Kaplama 5.5mm kalınlığında akustik homojen kauçuk zemin. Kauçuk zemin kaplama malzemeleri, estetik görünüş, parlatma bakımı gerektirmeme, aşınmaya karşı yüksek direnç ve kaymaya neden olmama gibi özelliklere sahiptir. Günümüzde kauçuk zeminler dünyanın her yerinde binlerce ticari kuruluşta, eğitim merkezinde, devlet kuruluşunda ve uluslararası kuruluşta kullanılmaktadır. Kimyasal Maddelere Karşı Dayanıklı Forklift trafiğine dayanıklı 1 ton üzeri transpaletleri herhangi bir deformasyon geçirmeden taşıyabilir. Solvent, seyreltilmiş asit ve bazların kısa süreli etki etmesinde herhangi bir hasar gözlemlenmemiştir. Böylece bu ürünler labaratuvarlar için uygundur. İdrara dayanıklı Özellikle geriatri bölümleri için çok uygundur. Kana karşı dayanıklı Döşeme üzerine dökülen kan iyi derecede temizlenebilir.

7 Teknik Özellikler KaroFlex Akustik Zemin 7 Çevre Dostu KaroFlex zemin kaplama ürünleri çevreye zarar vermeyen ürünlerdir, KaroFlex ürünlerin yapımında kullanılan yüksek kalitedeki bileşenler sayesinde artık maddeler minimuma iner. Herhangi bir sebepten dolayı uygulandığı yerden çıkartılan KaroFlex kaplamalar geri donüşümlü oldukları için doğaya zarar vermeden kanunların gerektirdiği şekilde ortadan kaldırılabilir. KaroFlex zemin kaplamalarında kanserojen maddeler yoktur. Halojen, formaldehit, asbestos ve CFC gibi zararlı maddelerden tamamen farklıdır.

8 Teknik Özellikler KaroFlex 65 Akustik Zemin 8 KaroFlex 65 Kauçuk Esaslı Zemin 6.5mm kalınlığında akustik homojen kauçuk zemin. Kauçuk zemin kaplama malzemeleri, estetik görünüş, parlatma bakımı gerektirmeme, aşınmaya karşı yüksek direnç ve kaymaya neden olmama gibi özelliklere sahiptir. Günümüzde kauçuk zeminler dünyanın her yerinde binlerce ticari kuruluşta, eğitim merkezinde, devlet kuruluşunda ve uluslararası kuruluşta kullanılmaktadır. Güvenli Dayanıklı European Directive 67/648/CEE'ye göre KaroFlex 65 herhangi bir toxik malzeme içermemektedir. İçeriğinde kurşun, civa, kadmiyum, krom ve formaldehid yoktur. Polivinilklorid içermez. Malzemenin yüze temasında veya yutulmasında herhangi bir önlem almaya luzum yoktur. Kauçuk zemin kaplamaları yoğun kullanım alanlarında kullanıma dayanıklı şekilde tasarlanmıştır ve genelde 5 yıl garantili olarak müşteriye teslim edilir. Bu zeminlerde oluşacak hafif çizikler, üzerinde yüründükçe kendiliğinden yok olur ve düzelir çünkü kauçuk zeminlerin yoğun bir renk pigmentasyonu vardır.

9 Teknik Özellikler Renk Seçenekleri 9 Renk ve Desen Alternatiflerinden Örnekler Naturel Meşe 7118 Antik Meşe 7235 Wenge 7205 Açık Kayın 7110 Fırçalanmış Meşe 7200 Kayın

10 Teknik Özellikler KaroFit 40 Ekonomik Zemin 10 KaroFit 40 Vinil Esaslı Kaplama Vinil bazlı malzemeden üretilen 4.0mm kalınlığındaki KaroFit uzun omürlüdür, az bakım ister ve birçok zemin kaplamasına göre daha az kaygandır. KaroFit zemin kaplama malzemelerinin birçok farklı renk seçenegi ve deseni mevcuttur. Ticari tesislerde kullanılan iç yüzey materyalleriyle uyum içinde kullanılabilir. Değişik renk kombinasyonları ve logo dizaynları da KaroFit kaplamanın sunduğu diğer alternatiflerdir. Hastane/ Laboratuar Fabrika/ Atölye Fitness Center Ofis KaroFlex 65 KaroFlex 55 KaroFlex 45 KaroFit 60 KaroFit 40

11 Kullanım Alanları Fabrika - Fitness 11 Atölye / Fabrika KaroFlex 65 tavsiye edilir. Forklift trafiğine uygun olan bu ürün 1 ton üzeri transpaletleri herhangi bir deformasyon geçirmeden taşıyabilir. Tutuşmaz, kaymaz ve antistatik olması sayesinde güvenli bir ortam oluşturur. Fitness Center / Spor Salonu KaroFlex 55 tavsiye edilir. Dumble ağırlık bölümleri için uygundur. Pilates jimnastik gibi yer sporları için rahat ve kullanışlıdır. Kondisyon aletlerinin altında kullanıldığında 18dB ayak sesi emiciliği sayesinde gürültüyü önler.

12 Teknik Özellikler KaroFit 60 Ekonomik Zemin 12 KaroFit 60 Vinil Esaslı Kaplama Vinil bazlı malzemeden üretilen 6.0mm kalınlığındaki KaroFit uzun omürlüdür, az bakım ister ve birçok zemin kaplamasına göre daha az kaygandır. KaroFit zemin kaplama malzemelerinin birçok farklı renk seçenegi ve deseni mevcuttur. Ticari tesislerde kullanılan iç yüzey materyalleriyle uyum içinde kullanılabilir. Değişik renk kombinasyonları ve logo dizaynları da KaroFit kaplamanın sunduğu diğer alternatiflerdir. Kaymayı Önler KaroFit karolar yoğun kullanım alanlarında kaymayı engeller ve düşme riskini yoğun kullanım alanlarında azaltır, bu sayede KaroFit döşendiği mekanda yürüme güvenliğinizi sağlar.

13 Kullanım Alanları Hastane - Okul 13 Hastane / Laboratuar Kaymaz, kolay temizlenebilir. Kan ve idrar lekelenmesine karşı dayanıklı. Solvent, seyreltilmiş asit ve bazların kısa süreli etki etmesinde herhangi bir hasar gözlemlenmemiştir. Okul / Kreş Esnekliği sayesinde düşme durumunda yaralanmaları önler. Kaymaz olduğu için güvenli bir ortam yaratır. Aynı zamanda antistatik ve tutuşmayan malzemedir. Temizliği kolaydır.

14 Teknik Özellikler 14 KaroFlex Safety Floor KaroFlex Safety Floor Kaymaz Zemin Pahlanmış kenarlı kaymaz yolluk zemini. Kolay yıkanır, kolay serilir ve kaldırılır. 4.5mm homojen kauçuk malzemeden üretilir. Kir tutmaz güneşe ve yağmura dayanıklıdır, dış mekanlarda kullanıma uygundur. İster merdiven basamaklarına, havuz kenarlarına kaymazlık için ister iç mekanlara ses izolasyonu için ideal bir zemin döşemesi. Ürün Detayları 0.65m 2m 1m 2m 1.20m 2m Boyutlarında üretilir. R10 R11 değerlerinde kaymazlık sağlar. B1 DIN 4102 Sınıfında yangına ve tutuşmaya dayanıklıdır.

15 Kullanım Alanları KaroFlex Safety Floor 15 KaroFlex Safety Floor Kullanım Alanları Havuz kenarları Okul girişleri Apartman girişleri Rampalar Endüstriyel Mutfaklar Bahçeler Koşu bandı altlığı

16 Teknik Özellikler KaroFlex Merdiven Kaplaması 16 KaroFlex Merdiven Kaplaması Otari Pazarlama, 122 cm ve 153 cm uzunluğunda iki farklı boyutta kauçuk komple merdiven basamağı kaplaması stoğunu mimar ve müteahhitlere sunmaktadır. Kauçuk merdiven kaplama sistemleri, ticari ve servis mekanlarının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde üretilmektedir. Bu kaplamalar, renk, desen ve model seçenekleriyle neredeyse tüm mekanlarda kullanıma uygundur. Kauçuk Merdiven Kaplamaları PVC içermez Yüksek ısıya dayanıklıdır Esnektir Yanması durumunda zehirli gaz çıkarmaz Uygulaması kolaydır

17 Teknik Özellikler KaroFlex Merdiven Kaplaması 17 Yangına Dayanıklı Kauçuk, ateşle temas etmesi durumunda yüksek ısıya uzun süre dayanmaktadır ve kaplama malzemelerinin negatif özelliklerinden biri olan ve zehirlenme tehlikesine yol açan duman üretme faktörünü minimuma indirmekle, bu tip bir tehlike karşısında ortamda bulunan kişilerin zarar görmemesinde önemli rol oynamaktadır. Yüksek kaliteli kauçuktan imal edilen merdiven kaplamaları, uygulama yapılacak yüzey temizlenip düzlendikten sonra özel kauçuk yapıştırıcısıyla zemine yapıştırılmaktadır. Kauçuk merdiven kaplaması ve aksesuarlarıyla kauçuk süpürgelikler, yeni yapılan binalar kadar kullanımda olan hastane, huzurevi, kreş, muayenehane ve apartmanların yenileme çalışmalarında da yoğun olarak kullanılmaktadır.

18 Referanslar 18 Referanslar İSKİ Ambarlı Biyolojik Arıtma Santrali İstanbul 2300 m2 Aktif Enerji Irak 238m2 OMV DogalGaz Cevrim Santrali 550m2 Bunge Gıda 70m2 Karadeniz Holding KPS 9 ve KPS 7 Gemileri 1480m2 Koc Lisesi Vehbi Koc Vakfi 3000m2 Karadeniz Holding 630m2 Yaşam Kent Kreş 650m2 Bankalar Birliği Genel Müdürlüğü 1050m2 İçişleri Bakanlığı Arşiv Dairesi Genel Müd m2 Bakırköy Fenİşleri 300m2 112 Acil Çağrı Merkezi 235m2 Kartaca Yazilim Teknokent 500m2 TRT Genel Müdürlüğü Ankara 850 m2 Saran Filmcilik Seyrantepe 600m2 Beyhekim Hastanesi Adapazarı Ameliyathane 300m2 Akçansa Ladik Çimento, Kıyı Emniyet G.enel Müd. 700m2

19 Referanslar 19 Referanslar Prime Mall AVM 400m2, İçdaş Biga Tesisi Trafo odası 95m2 Forum Alışveriş merkezi 350m2 Akvaryum Forum 1700m2 Iski Ataköy Arıtma 750m2 Tuzla Arıtma Merkezi 130m2 Unimed Suadiye polikliniği 380m2 Novartis Genel Müdürlük 900m2 Kavacık Medical Hastanesi m2 Memorial Hastanesi 8000m2 Medline Genel Müdürlük Sultan Saray Oteli Alanya Teknik Üniversite Arı 2 Binası A Blok Kat 6400 m2 İstanbul Memorial Hastanesi Şişli Etfal Hastanesi Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Anadolu Sağlık Merkezi Gebze 70. Yıl Fizik ve Tedavi Hastanesi Bahçelievler Sports International Atakoy Koloseum Fitnes Acarkent

20 Otari A.Ş. Zemin Çözüm Ortağınız KaroFlex KaroFit BetoDeck Ofis Fabrika Hastane Spor Salonu Zemin Çözümleri A.Ş. Fabrika Fabrika Topkapı Topkapı Davutpaşa Davutpaşa Cad. Cad. No:30 No:30 Zeytinburnu Zeytinburnu İstanbul İstanbul Ofis Ofis Hüsrev Hüsrev Gerede Gerede Cad. Cad. Sadun Sadun Apt. Apt. No:80/5 No:80/5 Teşvikiye Teşvikiye İstanbul İstanbul Tel Tel / /75 Fax Fax

BetoDeck. Marmaray Tüpgeçidi nin Tercihi. A1-F90 Sınıfı Yanmaz Suya Dayanıklı Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri. Genel Katalog Endüstri

BetoDeck. Marmaray Tüpgeçidi nin Tercihi. A1-F90 Sınıfı Yanmaz Suya Dayanıklı Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri. Genel Katalog Endüstri Marmaray Tüpgeçidi nin Tercihi BetoDeck 2012 Genel Katalog Endüstri A1-F90 Sınıfı Yanmaz Suya Dayanıklı Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri leading through innovation Projelerden Örnekler Marmaray Tüpgeçidi

Detaylı

OYUN PARKLARI AFACAN SERİSİ OYUN PARKLARI ORMAN SERİSİ OYUN PARKLARI MİNİ SERİSİ OYUN PARKLARI DENİZ SERİSİ OYUN PARKLARI EKO SERİSİ

OYUN PARKLARI AFACAN SERİSİ OYUN PARKLARI ORMAN SERİSİ OYUN PARKLARI MİNİ SERİSİ OYUN PARKLARI DENİZ SERİSİ OYUN PARKLARI EKO SERİSİ OYUN PARKLARI AFACAN SERİSİ 4 AHŞAP ÜRÜNLER KAMELYA 34 OYUN PARKLARI ORMAN SERİSİ 12 AHŞAP ÜRÜNLER PERGOLE 40 OYUN PARKLARI MİNİ SERİSİ 14 AHŞAP ÜRÜNLER KÖPRÜ-ÇİTLER 42 OYUN PARKLARI DENİZ SERİSİ 16 KENT

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

İsmet Paşa Mah. 202 Sk. No: 9 Subaşı / Torbalı - İZMİR. Telefon: 0232 868 51 31 Faks: 0232 868 51 41. www.orbaykaucuk.com.tr info@orbaykaucuk.com.

İsmet Paşa Mah. 202 Sk. No: 9 Subaşı / Torbalı - İZMİR. Telefon: 0232 868 51 31 Faks: 0232 868 51 41. www.orbaykaucuk.com.tr info@orbaykaucuk.com. İsmet Paşa Mah. 202 Sk. No: 9 Subaşı / Torbalı - İZMİR Telefon: 0232 868 51 31 Faks: 0232 868 51 41 www.orbaykaucuk.com.tr info@orbaykaucuk.com.tr L A S T İ K L E R İ N G E R İ D Ö N Ü Ş Ü M Ü O R B A

Detaylı

Bütün taleplerinizi karşılayan mükemmel ürünler: Zemin çalışmalarınız için ARDEX. www.ardex.com.tr

Bütün taleplerinizi karşılayan mükemmel ürünler: Zemin çalışmalarınız için ARDEX. www.ardex.com.tr Bütün taleplerinizi karşılayan mükemmel ürünler: Zemin çalışmalarınız için ARDEX. www.ardex.com.tr Sorunlar yok: Sadece çözümler var! Yüksek kalitedeki özel-yapı malzemeleri ile ilgili ARDEX ilk adresinizdir.

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz. PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m...

Misyonumuz. Vizyonumuz. PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m... u PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m... Misyonumuz Faaliyette bulunduğumuz sektörlerde; müşteri odaklı, insana, topluma ve çevreye duyarlı, güvenilir olduğu kadar yenilikçi ve verimli yapısı ile yaşam kalitesini

Detaylı

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI hakkımızda 2001 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz kaliteli ve çağdaş fikirleri ile birçok başarılı projeye imza atmıştır. İnşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni ürün

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı.

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı. Akustik halı alev alma ve yanmaya karşı dirençli akustik halı çeşitleri muhteşem bir ses yutumu ile gürültülü ortamlarda zemine döşenerek ses yalıtımını sağlayan alternatif seçenekler arasında yer almaktadır.

Detaylı

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev Kalesinterflex Panel & Seramik Ev A Kale Kalesinterflex Panel & Seramik Ev 1 İçindekiler 04 06 08 10 12 13 14 16 Kale den Seramik Ev Seramik Ev in Özellikleri Fuar Model Evi Seramik Ev Tipleri Fuar Model

Detaylı

KARO KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

KARO KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ KARO KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Kauçuk Granüllü esnek zemin döşemeleri, %100 geri dönüşümden kazanılmış 1,00 2,80 mm kalibrede Granül lastik parçacıklarının anti kanserojen esaslı bağlayıcı

Detaylı

TERRAZZO TARİHİ MİSYONUMUZ MİZYONUMUZ

TERRAZZO TARİHİ MİSYONUMUZ MİZYONUMUZ www.lolanyapi.com TERRAZZO TARİHİ Lolan Yapı; geçmişe dönük aileden gelen sektör ile ilgili bilgi birikimi ve deneyimleriyle kısa zamanda tamamen müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı önemli ve birçok projeye

Detaylı

TAVUKÇULUK VE ATERMĐT

TAVUKÇULUK VE ATERMĐT TAVUKÇULUK VE ATERMĐT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2012 Üretimden Net Ciro: 80 Milyon $ / 144 Milyon TL 2012 Đthalat: 16 Milyon $ 2012 Đhracat : 11 Milyon $ Fabrikalar: 4 Satış Ofisleri: 5 Çalışan

Detaylı

Kauçuk zemin neden kullanılır?

Kauçuk zemin neden kullanılır? Kauçuk zemin neden kullanılır? Kauçuk zemin kaplama içeriğindeki maddeler sayesinde hem yumuşak bir zemin sağlıyor hem de temizlik açısında kolay ve başarılıdır. Aynı zamanda yapılan araştırmalara göre

Detaylı

CONIDECK. Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm

CONIDECK. Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm CONIDECK Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm İlk Savunma Hattı Otoparklar, üzerlerine dökülen yağların, asitlerin ve karbondioksit gazlarının sonucu olarak sürekli agresif kimyasalların zararlarına maruz

Detaylı

ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER EPOKSİ POLİÜRETAN & AKRİLİK HYBRID YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ

ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER EPOKSİ POLİÜRETAN & AKRİLİK HYBRID YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ UYGULAMA Zemin Kaplama & Boyama Antikorozif Metal Boyama Dekorotif Asfalt & Bisiklet Yolu Onarõm & Yapõsal GŸ lendirme Mimari YŸzey Koruyucu Beton YŸzey Koruma Su Yalõtõm Kaplama 1 ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER

Detaylı

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 887/88/4851/ /../201. Aşağıda teknik özellikleri ölçü ve (Kalınlık,m2/kg.)ayrıntıları bulunan, Yoğun Yaya Trafiği Kullanım Onaylı Kilitli Anti statik, Anti

Detaylı

KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA NEREDE KULLANILIYOR?

KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA NEREDE KULLANILIYOR? KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA NEREDE KULLANILIYOR? Kauçuk zemin kaplamanın tercih edildiği alanlar; - çocuk oyun grupları alanları, - çok amaçlı spor saha zeminleri, - yürüyüş yolları, - haralar, ahırlar, - atış

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

ZEMİN KAPLAMA SİSTEMLERİ

ZEMİN KAPLAMA SİSTEMLERİ ZEMİN KAPLAMA SİSTEMLERİ İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik A.Ş. olarak; su yalıtım sistemleri, yapı kimyasalları malzeme tedariği, endüstriyel ve dekoratif zemin kaplamaları alanında faaliyet göstermekteyiz.

Detaylı

Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice...

Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice... Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice... KALİTE POLİTİKAMIZ CAM BALKONCU olarak geliştirdiği ve ürettiği tüm ürünler için sözleşmede yer alan gerekleri ve müşteri isteklerini en üst düzeyde sağlamak.

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

TAVUKÇULUK VE ATERMİT

TAVUKÇULUK VE ATERMİT TAVUKÇULUK VE ATERMİT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2014 Üretimden Net Ciro: $80 M / 187 M 2014 İthalat: $ 14 M 2014 İhracat : : $ 6 M Fabrikalar: 5 Satış Ofisleri: 2 Çalışan Sayısı: ~500 Bayi

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

SAYIN :.Satınalma Yetkilisi

SAYIN :.Satınalma Yetkilisi SAYIN :.Satınalma Yetkilisi Referans No : 788/245/*4854/978/4787/44/828-245/8887844 \.../ /201.. Talep etmiş Olduğunuz 10 Yıl Garantili YOĞUN SPOR VE YAYA TARAFİĞİ KULLANIM AKREDİTASYONLU TEST RAPORLARI

Detaylı

TEKLİF. Özel Tek Kompenant Dolgulu Yapıştırıcı Dahil..(1 M/ TÜL)..8 TL+KDV T.C.BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A

TEKLİF. Özel Tek Kompenant Dolgulu Yapıştırıcı Dahil..(1 M/ TÜL)..8 TL+KDV T.C.BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 887/88/4851/./0.../2013 Aşağıda teknik özellikleri ölçü ve (Kalınlık,m2/kg.)ayrıntıları bulunan, Yoğun Yaya Trafiği Kullanım Onaylı Kilitli Anti statik,

Detaylı

Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi Yeni nesil, kolay uygulanir, çevre dostu, uzun ömürlü çati 2 Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat

Detaylı

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ.

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ. ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ www.ardex.com.tr 1949 yılında kurulan ARDEX, dünyanın önde gelen yüksek kaliteli uzman inşaat malzemeleri geliştirip, üreten firmalarından biridir. Genel merkezi Witten, Almanya

Detaylı

REFERANSLARIMIZ 2008. Palladium Residence (Kozyatağı) Alçı Levha Duvar ve Asma Tavan Uygulaması

REFERANSLARIMIZ 2008. Palladium Residence (Kozyatağı) Alçı Levha Duvar ve Asma Tavan Uygulaması REFERANSLARIMIZ 2008 İzmir Büyük Efes Oteli (Swissotel) (İzmir) Lafarge Akustik Alçı Levha Asma Tavan Uygulaması Integra Clip-in Metal Asma Tavan Uygulaması İntegra Petek Asma Tavan Uygulaması Palladium

Detaylı

Katoloğu. www.afmgrup.com.tr info@afmgrup.com.tr

Katoloğu. www.afmgrup.com.tr info@afmgrup.com.tr Katoloğu info@afmgrup.com.tr PVC GERGİ TAVAN & LED AYDINLATMA AFM GRUP PVC Gergi Tavan, Her türlü Led Aydınlatma alanlarında teknolojinin seçkin tasarım ve çizgileriyle sizlere hizmet vermeyi görev edinmiştir.

Detaylı

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ İÇİNDEKİLER: 1. ÜRÜN TANIMI 2. UYGULAMA YÖNTEMİ 3. ÜRÜN DOKULARI 4. ÜRÜN RENKLERİ 5. AKUSTIK SES SÖNÜMLEME PERFORMANSI 6. UYGULAMA KALINLIKLARI 7. SONASPRAY

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi POLİETİLEN KÖPÜK Etilen ve propilen maddelerinden

Detaylı

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. Ruvitex İndustry AD şirketi, anonim ortaklık olarak 2011 yılında Ruse şehrinde kurulmuştur. Orta ve Doğu Avrupa nın en büyük plastize edilmiş polivinil klorür (PVC) fabrikalarından biri olan Ruvitex İndustry

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32)

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) İçindekiler Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) 03 Baskı Beton Uygulama Alanları Otoparklar Dog al taşların eşsiz görünümü ile betonun

Detaylı

8+5/8+7/10+5/20+10/1176-1177 TSE BELGESİ SADECE ŞİRKETİMİZDE BULUNMAKTADIR

8+5/8+7/10+5/20+10/1176-1177 TSE BELGESİ SADECE ŞİRKETİMİZDE BULUNMAKTADIR TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 788/245/*4854/978/4787/44/828-245/-./ /201 Talep etmiş Olduğunuz 10 Yıl Garantili YOĞUN SPOR VE YAYA TARAFİĞİ KULLANIM AKREDİTASYONLU TEST RAPORLARI Bulunan

Detaylı

ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ LASTİKLERİN GERİ KAZANIMI

ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ LASTİKLERİN GERİ KAZANIMI LASTİKLERİN GERİ DÖNÜŞÜMÜ ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ LASTİKLERİN GERİ KAZANIMI Otomobil lastikleri araç altından söküldükten sonra ya "kullanılmış lastik" ya da "ömrünü tamamlamış lastik" olurlar. Lastiklerin diş

Detaylı

ÖLÇÜ :Kaplama yapılan yüzeyler projesi üzerinden hesaplanır. ÖLÇÜ :Kaplama yapılan yüzeyler projesi üzerinden hesaplanır.

ÖLÇÜ :Kaplama yapılan yüzeyler projesi üzerinden hesaplanır. ÖLÇÜ :Kaplama yapılan yüzeyler projesi üzerinden hesaplanır. Mermer agregalı terrazo karo ile iç mekan döşeme kaplaması yapılması (Kırılma Yükü Şartları (Sınıf 1) Yüzey alanı

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Zemin Ayırım Sistemleri. Kritik zeminlerde doğaltaş, seramik karoların güvenli bir şekilde döşenebilmesi için uygulama yüzeyleri.

Zemin Ayırım Sistemleri. Kritik zeminlerde doğaltaş, seramik karoların güvenli bir şekilde döşenebilmesi için uygulama yüzeyleri. Zemin Ayırım Sistemleri Kritik zeminlerde doğaltaş, seramik karoların güvenli bir şekilde döşenebilmesi için uygulama yüzeyleri İç mekanlarda Problemlerin çoğu alt zeminden kaynaklanır Kritik zeminler

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

Your Partner in Safety

Your Partner in Safety ma Your Partner in Safety PETEK IZGARA TAM GEÇME YARI GEÇME KARE BURGULU ÇENTİKLİ GENİŞLETİLMİŞ METAL PERFORE METAL YÜKLEME RAMPALARI & İSKELE KALASI PETEK IZGARA TİPLERİ Tam Geçme - Yarım Geçme Izgaralar

Detaylı

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz 2012 yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Korotek termoplastik toz kaplama ürünleri, uzun süre dayanım gerektiren

Detaylı

Doğayla uyumlu In harmony with nature. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places.

Doğayla uyumlu In harmony with nature. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places Su ve nemden etkilenmez Water and moisture can not rebut it www.kompozitpark.com Doğayla uyumlu In harmony with nature 1 Deck Yüksek

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

PVC GERGİ TAVAN SİSTEMLERİ 2012/13

PVC GERGİ TAVAN SİSTEMLERİ 2012/13 UNITED SUSPENDED CEILING PVC GERGİ TAVAN SİSTEMLERİ 2012/13 www.itemimpex.com 2005 yılından bu yana Doğu ve Kuzey Avrupa, Rusya, Kuzey Afrika, Ortadoğu gibi geniş bir coğrafyadaki müşterilerine, Gergi

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan Askı çubuk aralığı 1200 mm Panel 600 mm 600 mm Modüler Asma Tavan Sistemleri; tavandan geçen her türlü tesisatı gizlemek; aydınlatma armatürleri, yangın detektörleri gibi

Detaylı

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi KOLAY UYGULANIR, ÇEVRE DOSTU, UZUN ÖMÜRLÜ ÇATI Lindab 2 Seamline Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat sektöründe

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

AHŞAP KOMPOZİT NEDİR?

AHŞAP KOMPOZİT NEDİR? Apika ahşap kompozit, mikro ahşap talaşı ve kaliteli plastik malzemenin belli bir oranda ileri teknoloji kullanılarak, bir araya getirilmesiyle oluşan, ahşap sektörünün neredeyse bütün ürünlerinde ağaç

Detaylı

İÇINDEKILER -10 KEZ TEST EDILDI VE ONAYLANDI

İÇINDEKILER -10 KEZ TEST EDILDI VE ONAYLANDI ÖNSÖZ 10 yıl önce laboratuvarımızda ilk PU Siegel geliştirildiğinde, kendi branşında tek olan bu sistemin nasıl bir başarıya damga vuracağı kestirilemiyordu. Bugün, dünya çapında, Siegel ile kaplanmış

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ 11 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda iyi bir ısı

Detaylı

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR Poliüretan Zaman Kayışları SYNCHROTECH çelik telli güçlendirilmiş termoplastik poliüretan zaman kayışları çok sınırlı sünme katsayısı, kaydırmazlık özelliği ve kauçuk kayışlardan farklı

Detaylı

ESNEK ZEMİN KAPLAMA MALZEMELERİ (KAUÇUK) TEKNİK ŞARTNAMESİ

ESNEK ZEMİN KAPLAMA MALZEMELERİ (KAUÇUK) TEKNİK ŞARTNAMESİ ESNEK ZEMİN KAPLAMA MALZEMELERİ (KAUÇUK) TEKNİK ŞARTNAMESİ A TEKNİK ÖZELLİKLER Firmamıza ait Çevre Bakanlığından lisanslı geri dönüşüm tesislerimizde, geri dönüşümlü yüksek SBR kauçuk granül ve raspa olarak

Detaylı

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''!

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH; Dünyadaki en büyük ebatlı yüksek teknoloji ürünü PORSELEN malzemedir. (3650*1250 mm & 3200*1500 mm) -Çizilmez -Yanmaz -Anti bakteriyel ve hijyeniktir -Leke

Detaylı

EA-910 Yangına Dayanıklı Boya

EA-910 Yangına Dayanıklı Boya EA-910 Yangına Dayanıklı Boya ÇALIŞMALARIMIZ Araştırma, yenilik, danışmanlık, sertifikalı ürünler, siparişten uygulamaya sonuna kadar bütün istekleriniz Yapı sektöründeyiz ama ulaşım, üretim, elektronik

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

Yeni Nesil Yalıtım Levhası

Yeni Nesil Yalıtım Levhası Yeni Nesil Yalıtım Levhası, ara bölme duvarlarda ve giydirme cephelerde, ısı ve ses yalıtımında kullanılabilen, esnek, dayanıklı, ve uygulaması kolay mineral yün esaslı yalıtım levhasıdır. Isı ve ses yalıtımı

Detaylı

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır?

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Problem / Çözüm Önerileri Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Yapıların tipine ve kullanım amacına göre ısı yalıtımı kadar, yangın ve ses yalıtımı da önem taşır. Özellikle, Yüksek

Detaylı

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir?

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir? FIBERCEMENT 1. Fibercement Nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır.

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

BASAMAK KAUÇUK ZEMİN TEKNİK ŞARTNAME

BASAMAK KAUÇUK ZEMİN TEKNİK ŞARTNAME BASAMAK KAUÇUK ZEMİN TEKNİK ŞARTNAME * Kauçuk Granüllü esnek zemin döşemeleri; 1,00-2,8 mm kalibrede Granül lastik parçacıklarının anti kanserojen esaslı bağlayıcı ve ultraviyole ışınlarına dayanıklı demir

Detaylı

BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK TA ATERMİT

BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK TA ATERMİT BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK TA ATERMİT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2014 Üretimden Net Ciro: $80 M / 187 M 2014 İthalat: $ 14 M 2014 İhracat : $ 6 M Fabrikalar: 5 Satış Ofisleri: 2 Çalışan

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

EGETEK. Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri

EGETEK. Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri EGETEK Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri Zeminlere sadece üzerinde yürünen bir alan olarak bakılmamalıdır, zira onlar operasyonel altyapının temel elemanıdır. Bunlardan dolayı zemine üretim hattının

Detaylı

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ 2015 SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ Ses Yalıtımı ve İzolasyonu Uygulama ve Satış Firması AKSA AKUSTİK 10.06.2015 AKSA AKUSTİK SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ AKUSTİK SÜNGERLER PİRAMİT

Detaylı

Yapılar için çözümler

Yapılar için çözümler Yapılar için çözümler DIŞ CEPHE BOYALARI PLUSGUARD A01 PLUSGUARD A20 DIŞ CEPHE BOYALARI Akrilik esaslı, iklim şartlarına dayanıklı, teneffüs eden mat dış cephe boyasıdır. Su buharının dışarı atılmasını

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern Fonksiyonel Minimal Modern Futurist TASARIMINI MODERN YASAMIN... IZLERINDEN ALAN... BIR OPTIMUM PROJESI Kompakt Kurtköy de yeni bir yaşam meydana geliyor: Alışveriş ve yeme içme alanları, sosyal donatıları

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

Ahşap Kadar Doğal...

Ahşap Kadar Doğal... Ahşap Kadar Doğal... Pensa Wood ürünleriyle kaliteyi ve güveni kendisine görev edinmiş bir firmadır. Türkiye ile beraber kendi sini geliştiren ve üreten bir firma olmaktan gurur duymaktadır. Sahip olduğu

Detaylı

AZK YAPI PVC- TERRAZZO ZEMİN KAPL. & SPOR EKİPMANLARI

AZK YAPI PVC- TERRAZZO ZEMİN KAPL. & SPOR EKİPMANLARI AZK YAPI PVC- TERRAZZO ZEMİN KAPL. & SPOR EKİPMANLARI AZK zeminlerde sınırsız çözümler sunar 2014 senesinde kurulan firmamız, kalite,dürüstlük ve sunduğu hizmet ile kısa zamanda sektörde yerini almıştır.

Detaylı

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Pioneering for You Ürün broşürü Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo ile atıksu tahliyesi ve arıtma Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo pompalan ve sistemleri, belediye atık yönetimi

Detaylı

Teras Çatı Pencereleri

Teras Çatı Pencereleri Teras Çatı Pencereleri 01.10.2017 YENİ Kavisli Cam Kubbe o o 0 15 (0%28) YENİ Çatısı görünen alanlarda şık ve modern Maksimum gün ışığı Kavisli kubbesi sayesinde kusursuz su tahliyesi Çizilmeye ve kırılmaya

Detaylı

ALPIN NORDİK ŞİŞME KIZAK İLE KAYMA

ALPIN NORDİK ŞİŞME KIZAK İLE KAYMA KAR DEVAM ETMELİ Kar için beklemeyin! Bunun yerine konuklarınızı bekleyin. Yokuş aşağı pisti sallayın. Teleferik işleyişini basitleştirin. Kar kızağı tepesini tüm yıl boyunca açın. ALPIN NORDİK ŞİŞME KIZAK

Detaylı

Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar

Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar Sizin İçin Membranlı Modüler Su Depolarını Ürettik... Galvaniz veya özel kaplamalı sac gövdesi, özel dizayn edilmiş hijyenik membranı ile Membranlı Modüler Depo sunun

Detaylı

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE ALÜMİNYUM DÖKÜM SERAMiK TENCERE ecolon nedir ECOLON KAPLAMA NEDİR? Ana maddeleri olan toprak, kum ve kayalar doğadan geldiği için çevreye ve insan vücuduna dost olan Ecolon kaplama, PFOA kaplamanın bir

Detaylı

ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY

ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY Isı Yalıtımı Yoğuşma Kontrolü İklimlendirme, ısıtma ve soğutma sistemlerinde kullanılmak üzere üretilen, elastomerik kauçuk esaslı, kapalı gözenekli düzgün hücre yapısına

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

Cami Halıları HAKKIMIZDA

Cami Halıları HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Asil Halı; Kayseri halısının kalitesini, 1940 yılından günümüze el halıcılığı ile başlayan tecrübesiyle sizlere sunmaktadır. Camiler, oteller, yurtlar, restaurantlar, ofisler, alışveriş merkezleri,

Detaylı

W112 Bölme Duvar. DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama

W112 Bölme Duvar. DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama W112 Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban DU

Detaylı

SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI

SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI TERMAFACE : Dekoratif görünümlü, yalıtımlı ve akustik paneller Duvar kaplamalarında ses ve ısı izolasyonunu aynı anda sağlayan TERMAFACE grubu ürün

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

KOLAY UYGULAMA PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ HIZLI MONTAJ ONNO SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR PROFESYNEL HİZMET

KOLAY UYGULAMA PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ HIZLI MONTAJ ONNO SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR PROFESYNEL HİZMET PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ KOLAY UYGULAMA ONNO HIZLI MONTAJ PROFESYNEL HİZMET SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR Sunum Planı Başlangıç Kapılar Alüminyum Kasalı Kapılar Ahşap Kasalı Kapılar Konferans

Detaylı

BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A

BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A BLOK KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA MALZEMELERİ STANDART ÜRÜN ÖZELLİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A ÖNEMLİ UYARI:..! HER ÜRÜNÜN KENDİ ŞEKİL, ÖLÇÜ, TASARIM VE KALINLIKLARINA

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=hgia1eskk90 VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=5g7ctk7xpl8

Detaylı

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY Thermal Solitions U.S.A Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Hy technology DURUSU TERMAL BOYA Durusu Termal Boya, 2003 yılında sektöre adımını attı. Her zaman teknolojiyi

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

Our bestsellers MEKAN AKUSTİĞİNİN DOĞRU DÜZENLENMESİ İÇİN İDEAL ÇÖZÜMLER. OWAlifetime collection

Our bestsellers MEKAN AKUSTİĞİNİN DOĞRU DÜZENLENMESİ İÇİN İDEAL ÇÖZÜMLER. OWAlifetime collection Our bestsellers MEKAN AKUSTİĞİNİN DOĞRU DÜZENLENMESİ İÇİN İDEAL ÇÖZÜMLER OWAlifetime collection OWA Asma Plakaları Almanya da üretilen OWA mineral esaslı asma tavan plakaları, özel üretim tekniği sayesinde,

Detaylı