ŞUBAT 2016 SİRKÜLER NO 20

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ŞUBAT 2016 SİRKÜLER NO 20"

Transkript

1 MARMARA SOROPTİMİST KULÜBÜ Kurucu Başkan : Efser Fındıkoğlu Dernek kodu: Başkan : Zeynep Narçin Ünsal 2. Başkan : Betül Onursal 2. Başkan: Derin Öncel Sekreter : Aslı Velidedeoğlu-Kaban Tarih : Muhasip : Esra Talaz-Çağlar Sayı : 211 ŞUBAT 2016 SİRKÜLER NO 20 Çok Değerli Marmara Soroptimist Kulübü Üyeleri, 2016 yılının ilk toplantısını büyük bir katılımla Selami Çeşme Parlamenter Evi nde yaptık. Çok coşkulu geçen bu toplantımıza 2 üye adayımız Eda Başaran ve Esra Akdeniz in katılması bizleri ayrıca çok mutlu etti. Derin Öncel arkadaşımız TSKF Çalıştayının içeriğini, nasıl yürütüldüğü, sonuçlarını bizlere çok detaylı bir şekilde anlattı. Çalıştaya katılan Derin Öncel, Esra Çağlar ve Aslı Velidedeoğlu Kaban arkadaşlarımız çalıştay ile ilgili bir rapor da hazırladılar, bu raporu ekte sizlere iletiyoruz. Genç arkadaşlarımızı kulübümüzü bu kadar güzel temsil ettikleri için ayrıca kutluyoruz.

2 Lapa lapa karın yağdığı soğuk bir günde yaptığımız bu toplantıya yün bere, atkı ve eldivenler damgasını vurdu. Mülteci çocuklar için ördüğümüz ve satın aldığımız bereleri en kısa zamanda çocuklara ulaştırmayı hedefliyoruz. Ayrıca Sevgili Sanay Sokullu arkadaşımız bizler için hepsi birbirinden güzel yün atkılar örmüştü, katkıları için çok teşekkür ediyoruz. Ocak Ayı Dostluk Toplantısı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü saat da Şubat ayı dostluk toplantımızı Balat Kültür Evi nde Gülden Özkan, Sanay Sokullu, Meral Aybay ve Birsen Ulufer in ev sahipliğinde brunch olarak yapacağız aynı gün saat de İstanbul Kültür Üniversitesi Moda tasarım Bölümü ile ortaklaşa Ülkeler Değişir Şiddet

3 Değişmez konulu bir sergi açacağız. Hep birlikte çok güzel bir gün geçirmeyi umuyoruz. 23 Ocak Cumartesi gecesi Kadıköy de arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evine dönen Üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.F.B. nin, tecavüze uğramasını protesto amacıyla Sokakları Terk etmiyoruz sloganı altında yüzlerce kadınla birlikte Bağdat Caddesinde yapılan yürüyüşe Marmara Soroptimist Kulübü olarak Derin Öncel, Aslı Velidedeoğlu Kaban, Birsen Özgüder ve Narçin Ünsal katıldılar. Sözümüz yarınlar için. Umutla gülümsemeye, dirençle dik durmaya kararlı insanlarız. Sessiz kalmıyoruz. Sokakları terk etmiyoruz. Suça ortak olmuyoruz. Sokakları Terk Etmiyoruz, Sessiz Kalmıyoruz, Tecavüze Hayır Protesto Yürüyüşü

4 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeni İstanbul Kültür Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünün (MOBİGEN) konuğu olarak Aslı Velidedeoğlu Kaban arkadaşımızın değerli eşi Onkolog Dr. Kerim Kaban kanser hastalıkları ile ilgili olarak kanserin tarihçesi, doğru bilinen yanlışlar ve bu hastalıklara karşı önleyici stratejiler geliştirilmesi alt başlıklarında çok bilgilendirici, dikkat çekici bir konuşma yaptılar. Bu etkinliğe kulübümüzden Tülay Duran, Güngör Özkan ve Aslı Velidedeoğlu Kaban arkadaşlarımız katıldılar. Etkinlik öncesinde Prof. Dr. Narçin Ünsal ve Kültür Üniversitesinin rektörü Sayın Prof. Dr. Semahat Demir günün önemi ile ilgili konuşmalar yaptılar. Ayrıca Kanser konusunda kulübümüz ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü tarafından hazırlanmış olan broşürler katılımcılara dağıtıldı. Daha sonra misafirlerimize MOBİGEN bölümü gezdirildi ve kanser ile ilgili olarak yapılan araştırmalar anlatıldı. Dr. Kerim Kaban, Aslı Velidedeoğlu Kaban, Tülay Duran ve Güngör Özkan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

5 Geçtiğimiz süreçte TSKF nin hazırlamakta olduğu adres kitapçığı için tüm üyelerimizin bilgilerini güncelleyerek TSKF Başkanımız ve Sekreterimize ilettik, Aslı Velidedeoğlu Kaban arkadaşımızı bu çalışması nedeni ile kutluyoruz. Birsen Özgüder ve Lale Özgüder Arkadaşlarımız 4 Şubat günü Balat Kültür Evi nde helva yapıp dağıttılar, Allah kabul etsin. Balat Kültür Evi Helva Dağıtımı Şubat 2016 tarihlerinde KASEV Vakfı Öğretmen Dinlenme EviHuzurevinde yapılacak olan Sevgililer Günü Kermesi ne Marmara Soroptimist Kulübü olarak davet edildik, ilginize sunuyoruz Yeni Eğitim-Öğretim yarıyılında Balat Kültür Evi nde ders gören çocuklara ve annelerine Çocuk Hakları konusunda Betül Onursal arkadaşımızın desteği ile bir farkındalık çalışması yapacağız. Tarihi ve detayları henüz belli olmadı, netleşince sizleri bilgilendireceğiz. Fatih bölgesi kadınlarına yönelik, Etiler Kulübü tarafından yürütülen KİMİM (Kadınlar için Meslek ve İş Merkezi) projesi açılış töreni çok başarılı şekilde gerçekleşmiştir. Eğitim çalışmaları Balat Kültür Evinde sürecektir. Toplantıya kulübümüzden Meral Aybay ve Birsen Özgüder katılmışlardır. Etiler kulübünü bu başarılı projeleri nedeni ile kutluyoruz.

6 Ataköy Soroptimist Kulübü 20.Kuruluş Yıldönümünü 21 Şubat 2016 Pazar günü Saat da Asmalı Mescitte Duble Meze Bar da kutluyor, davetiyeyi ekte gönderiyoruz ve ilginize sunuyoruz. Meral Aybay arkadaşımız 26 Ocak günü İTÜ Maçka Sosyal Tesisleri'nde İKKB Koordinatörü Nazan Moroğlu başkanlığında "Gerici-Bölücü Anayasa'ya Geçit Vermiyoruz" başlıklı toplantıya katıldılar kendilerini kutluyoruz. TSKF nin Hayat Ağacı projesinin İstanbul etkinliğini kulübümüz başlatıyor. Betül Onursal arkadaşımız Türkiye Barolar Birliği ve Kadıköy Belediyesi ile yaptığı yoğun çalışmalar sonucunda bu projeyi yapılandırdık. Konuşmacılar, tarih ve salon gibi detayların hepsi netleşince sizlere ileterek destekleriniz bekleyeceğiz. Bildiğiniz gibi HeForShe (KadınİçinErkek), kadının toplumdaki statüsünün yükseltilmesi, eğitim ve iş olanaklarına eşit erişimi, ve kadına karşı şiddetin sonlanması için erkeklerin de bu mücadeleye katılmasını amaçlayan bir Birleşmiş Milletler projesi. Rahmetli Mustafa Koç un da küresel etki liderlerinden olduğu, ve dünya çapında pek çok sanatçı, politikacı ve liderin de katıldığı kampanyaya, biz de Marmara Soroptimist Kulübü olarak destek projesi başlattık. Bu proje, ulaşabildiğimiz kadar erkeğin Ben de HeForShe yim dedikleri ve kadını ilgilendiren sorunlar hakkında düşüncelerini ifade ettikleri kısa video mesajları çekmek ve bunları HeForShe Türkiye merkezine iletmek; aynı zamanda da mesajlarını topladığımız erkeklerin internet üzerinden HeForShe ye katılımını sağlamak şeklinde gerçekleşiyor. HeForShe ile yazışma

7 sağlandı ve projemizi sevinçle karşıladılar. Aslı Velidedeoğlu Kaban ve Eda Başaran arkadaşlarımızın başı çekmesi ile şimdiden 20 erkeğin video çekimi tamamlandı ve HeForShe ye resmi katılımları sağlandı. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Video çekimlerinde, gene bir Birleşmiş Milletler projesi olan ve her ayın 25 inde kadına karşı şiddet konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan Orange Day den de (Turuncu Gün) yola çıkarak, artık kadına karşı şiddet konusunun simgesel rengi haline gelmiş Turuncu renkte atkılar kullanıldı. Sevgili Sanay Sokullu, 20 Şubat toplantısında hazır olacak şekilde, tüm kulüp üyelerimiz için bu atkılardan hazırlıyor. Hepimizin etrafımızda ulaşabileceğimiz erkekler muhakkak vardır düşüncesiyle, değerli katkılarınızı esirgemeyeceğinizi umuyoruz. Projeyle ilgili olarak hazırladığımız bilgilendirme broşürünü de ekte bilgilerinize sunuyoruz. Mustafa V. Koç & HeForShe Turuncu Kahramanlarımız!

8 İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri Narçin Ünsal ın önerisi ile Balat kültür Evi Komisyon Başkanı ve üyeleri ile öğrencilerine bitirme projeleri yaptırmak için görüştüler. Amaç bir Kültür Evinin mekan olarak eğitim ve kültür hizmeti verebilmek için nasıl daha geliştirilebileceği. Öğrenciler hocaları ile birlikte tartışarak projelerini çizecekler ve bu projeler Balatta sergilenecek. Görüldüğü üzere bu bizim daha önce başlattığımız Mekan Kurgusu projemiz ile örtüşmekte. Bu projenin çok yararlı olacağına eminiz Ocak 2016 TSKF Antalya Çalıştayına kulübümüzden Derin Öncel, Aslı Velidedeoğlu-Kaban ve Esra Çağlar katıldılar, Soroptimistliğin geleceğinin ve nasıl daha etkili olabileceğimizin tartışıldığı bu çok başarılı çalıştayı TSKF Program Direktörlerimiz Nur Velidedeoğlu Kavuncu, Muammer Durak yönettiler, kendilerini ve TSKF yönetimini ve ayrıca bu çalıştaya destek veren genç üyelerimizi kutluyoruz.

9 TSKF Antalya Çalıştayı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları çerçevesinde geleneksel hale gelen karma sergilerin yedincisi Balat Kültür Evi nde 5 Mart tarihinde Saat de açılacak. Sergi açılışından önce Antonina Turizm Rehberi eşliğinde saatleri arasında Fener Balat ı gezilecek. Buluşma Yeri ve Saat : Vodina Cafe- Balat kültür Evi 11:30 (yaklaşık 2 saat sürecektir)

10 Güzergah : Fener Rum Patrikhanesi, Dimitri Kandemir Evi, Moğol Meryem Kilisesi, Kırmızı Mektep (dışardan), Balat Çarşısı ve tarihi mekanlar. İlginize sunuyoruz. SIE nin organize ettiği Fotoğraf yarışmasının üçüncüsünün başvuruları başladı. Bu seneki yarışmanın konusu: Soroptimist lerin gözünden 1. Bilim, teknoloji, mühendislik, matematik alanlarında kadın ve kızlarımızın eğitimini teşvik, 2. Kadın ve kızlarımızın gücünü artırmak, teşvik etmek. Yarışma tüm SIE üyesi Soroptimist lere açık, katılımcılar konular ile ilgili 2 fotoğrafla katılabilirler. Fotoğrafların 1 MB ve 8 MB boyutlarında ve daha önce bir yerde yayınlanmamış olması gerekmektedir. İlgilerinize sunuyoruz. Balat Kültü Evi ndeki etkinlikler devam etmekte Ataköy Kulübü 18 Şubat 2016 tarihinde Disleksi konulu bir konferans organize etti, siz üyelerimizin ilgilerine sunuyoruz. GÖZ AYDINI Şafak Dinçaslan arkadaşımızın çok güzel bir kız torunu oldu, tüm aileyi kutluyoruz ve Arya Su ya hoş geldin diyoruz. GEÇMİŞ OLSUN Geçmiş dönem Federasyon ve SIE Başkanımız Sayın Ayla Selçuk bir rahatsızlık geçirmiştir kendilerine acil şifalar diliyoruz.

11 VEFAT Sevgili üyemiz Lütfiye Denizer arkadaşımızın değerli eşi Ziya Denizer vefat etmiştir merhuma rahmet tüm aileye baş sağlığı ve sabır diliyoruz. İçel Kulübü kurucu üyesi Sevinç Osma vefat etti, kendisine rahmet tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. YAŞ GÜNÜ 6 Şubat ta Yaş Günü Olan Arkadaşımız Tülay Duran ı kutluyor sağlıklı yaşlar diliyoruz. 20 Şubat 2016 Cumartesi günü saat da Balat Kültür Evi nde dostluk toplantımız ve aynı gün saat de İstanbul Kültür Üniversitesi Moda tasarım Bölümü ile ortaklaşa Ülkeler Değişir Şiddet Değişmez konulu sergimizde bir arada olmayı umuyoruz. Narçin Ünsal Marmara Soroptimist Kulübü Yönetim Kurulu Adına Başkan

YENİ YILDA TÜM ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE MUTLU, HUZURLU VE SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUZ ÜLKEMİZE HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN.

YENİ YILDA TÜM ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE MUTLU, HUZURLU VE SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUZ ÜLKEMİZE HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN. MARMARA SOROPTİMİST KULÜBÜ Kurucu Başkan : Efser Fındıkoğlu Dernek kodu:34-05-033 Başkan : Zeynep Narçin Ünsal 2. Başkan : Betül Onursal 2. Başkan: Derin Öncel Sekreter : Aslı Velidedeoğlu-Kaban Tarih

Detaylı

ARALIK 2015 SİRKÜLER NO 18

ARALIK 2015 SİRKÜLER NO 18 MARMARA SOROPTİMİST KULÜBÜ Kurucu Başkan : Efser Fındıkoğlu Dernek kodu:34-05-033 Başkan : Zeynep Narçin Ünsal 2. Başkan : Betül Onursal 2. Başkan: Derin Öncel Sekreter : Aslı Velidedeoğlu-Kaban Tarih

Detaylı

NİSAN 2016 SİRKÜLER NO 22

NİSAN 2016 SİRKÜLER NO 22 MARMARA SOROPTİMİST KULÜBÜ Kurucu Başkan : Efser Fındıkoğlu Dernek kodu:34-05-033 Başkan : Zeynep Narçin Ünsal 2. Başkan : Betül Onursal 2. Başkan: Derin Öncel Sekreter : Aslı Velidedeoğlu-Kaban Tarih

Detaylı

KASIM 2015 SİRKÜLER NO 16

KASIM 2015 SİRKÜLER NO 16 MARMARA SOROPTİMİST KULÜBÜ Kurucu Başkan : Efser Fındıkoğlu Dernek kodu:34-05-033 Başkan : Zeynep Narçin Ünsal 2. Başkan : Betül Onursal 2. Başkan: Derin Öncel Sekreter : Aslı Velidedeoğlu-Kaban Tarih

Detaylı

MAYIS 2016 SİRKÜLER NO 23

MAYIS 2016 SİRKÜLER NO 23 MARMARA SOROPTİMİST KULÜBÜ Kurucu Başkan : Efser Fındıkoğlu Dernek kodu:34-05-033 Başkan : Zeynep Narçin Ünsal 2. Başkan : Betül Onursal 2. Başkan: Derin Öncel Sekreter : Aslı Velidedeoğlu-Kaban Tarih

Detaylı

MARMARA SOROPTİMİST KULÜBÜ

MARMARA SOROPTİMİST KULÜBÜ MARMARA SOROPTİMİST KULÜBÜ Kurucu Başkan : Efser Fındıkoğlu Dernek kodu:34-05-033 Başkan : Zeynep Narçin Ünsal 2. Başkan : Betül Onursal 2. Başkan: Derin Öncel Sekreter : Aslı Velidedeoğlu- Kaban Tarih

Detaylı

03Ekim 2015 günü İzmir kulüpleri olarak birlikte kutladığımız

03Ekim 2015 günü İzmir kulüpleri olarak birlikte kutladığımız Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

EKİM 2016 SİRKÜLER NO 4

EKİM 2016 SİRKÜLER NO 4 Marmara Soroptİmİst kulübü Kurucu Başkan: Efser Fındıkoğlu Dernek Kodu: 34-05-033 Başkan : Aslı Velidedeoğlu Kaban 1. 2. Başkan : Gülden Özkan 2. 2. Başkan : Çimnaz Pekcan Dönem : 2016-2018 Sekreter :

Detaylı

ŞEKER BAYRAMINIZI KUTLAR SAĞLIK VE MUTLULUK DİLERİZ

ŞEKER BAYRAMINIZI KUTLAR SAĞLIK VE MUTLULUK DİLERİZ MARMARA SOROPTİMİST KULÜBÜ Kurucu Başkan : Efser Fındıkoğlu Dernek kodu:34-05-033 Başkan : Zeynep Narçin Ünsal 2. Başkan : Betül Onursal 2. Başkan: Derin Öncel Sekreter : Aslı Velidedeoğlu- Kaban Tarih

Detaylı

AĞUSTOS - EYLÜL 2016 SİRKÜLER NO 3

AĞUSTOS - EYLÜL 2016 SİRKÜLER NO 3 Marmara Soroptİmİst kulübü Kurucu Başkan: Efser Fındıkoğlu Dernek Kodu: 34-05-033 Başkan : Aslı Velidedeoğlu Kaban 1. 2. Başkan : Gülden Özkan 2. 2. Başkan : Çimnaz Pekcan Dönem : 2016-2018 Sekreter :

Detaylı

KORDON SOROPTİMİST KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

KORDON SOROPTİMİST KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

1. OCAK / 2016 DOSTLUK TOPLANTISI

1. OCAK / 2016 DOSTLUK TOPLANTISI Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059

Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

Marmara Soroptimist Kulübü Derneği Çalışma Raporu

Marmara Soroptimist Kulübü Derneği Çalışma Raporu Marmara Soroptimist Kulübü Derneği - Çalışma Raporu 28 MAYIS BAŞKAN: NARÇİN ÜNSAL Sayın Divan Başkanı ve Değerli Üyeler, Yıllık Olağan Genel Kurul toplantımıza hoş geldiniz, Yönetim Kurulumuz adına hepinizi

Detaylı

Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059

Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

temmuz 2016 SİRKÜLER NO 2

temmuz 2016 SİRKÜLER NO 2 Marmara Soroptİmİst kulübü Kurucu Başkan: Efser Fındıkoğlu Dernek Kodu: 34-05-033 Başkan : Aslı Velidedeoğlu Kaban 1. 2. Başkan : Gülden Özkan 2. 2. Başkan : Çimnaz Pekcan Dönem : 2016-2018 Sekreter :

Detaylı

Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059

Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

Marmara Soroptimist Kulübü Derneği Çalışma Raporu

Marmara Soroptimist Kulübü Derneği Çalışma Raporu Marmara Soroptimist Kulübü Derneği - Çalışma Raporu 23 MAYIS BAŞKAN: NARÇİN ÜNSAL Sayın Divan Başkanı ve Değerli Üyeler, Yıllık Olağan Genel Kurul toplantımıza hoş geldiniz, Yönetim Kurulumuz adına hepinizi

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

KORDON SOROPTİMİST KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

KORDON SOROPTİMİST KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

2018/2 Bülteni. Güncel Haberler Güz Dönemi Lisansüstü Başvuruları Güz Dönemi Lisansüstü Kayıtları 3-4

2018/2 Bülteni. Güncel Haberler Güz Dönemi Lisansüstü Başvuruları Güz Dönemi Lisansüstü Kayıtları 3-4 Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 2018/2 Bülteni Başlık Sayfa Güncel Haberler 2 2018-2019 Güz Dönemi Lisansüstü Başvuruları 3 2018-2019 Güz Dönemi Lisansüstü Kayıtları 3-4 2018 Akademik

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube ÜNĠVERSĠTELERLE ġube GÜNCESĠ ĠLĠġKĠLER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 2009-2010 Öğretim yılı Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik- Elektronik Fakültesi

Detaylı

Sorumluluk Çalışmalarımız

Sorumluluk Çalışmalarımız Sorumluluk Çalışmalarımız Sorumluluklarımızı alalım, hayatı ıskalamayalım. 5C En büyük sorumluluk, sorumluluk sahibi olmaktır. 5A Sorumluluklarını bil, sorumsuzluğu hayatından sil. 5B Sorunlara dur demek

Detaylı

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO : 5 2014-2015 Dönemi Uluslararası Teması ; Light The Path Yolu Aydınlat International Inner Wheel Başkan Abha Gupta

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

İÇEL SOROPTİMİST KULÜBÜ. Kurucu Başkan : Ülkü Ongun Dernek kodu :

İÇEL SOROPTİMİST KULÜBÜ. Kurucu Başkan : Ülkü Ongun Dernek kodu : İÇEL SOROPTİMİST KULÜBÜ Kurucu Başkan : Ülkü Ongun Dernek kodu : 33002008 Başkan : Sevinç Şanlı Tarih : 02 / 06 /2016 II. Başkan : Ganime Turan Sayı : 1 2. II.Başkan : Nuran Kurtuluş Sekreter : Damla Demircioğlu

Detaylı

Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı 02.01.2015-31.12.2015 ÇALIŞMA RAPORU

Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı 02.01.2015-31.12.2015 ÇALIŞMA RAPORU Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı 02.01.2015-31.12.2015 ÇALIŞMA RAPORU Antalya Kepez Belediyesi Kurs Merkezlerinde (AKMEK) lerde kurs gören kadınlara Kadının genetik ve kan sağlığı konusunda, Çocuk Genetik

Detaylı

çocukların çok ilgisini çekti. Turdan sonra çocuklar müzedeki atölyede

çocukların çok ilgisini çekti. Turdan sonra çocuklar müzedeki atölyede Yaz Sanat Kulübü 2010 Mavi Kalem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Fener-Balat bölgesinde yaşayan çocuklar ve kadınlar için eğitim, kişisel gelişim ve sağlık gibi konularda projeler yürütüp kültürel

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN NİSAN 2018 / SAYI: 9 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN Dönem: 2018 2019 / Sayı: 12 UR BAŞKANI BARRY RASSİN 2420. BÖLGE GUVERNÖRÜ HASAN AKBAYRAK 12. Grup Guvernör Yardımcısı Sinan DEVİN YÖNETİM KURULU Kulüp Başkanı Kulüp Başkan Yrd. ve GDB Kulüp Sekreteri Güler

Detaylı

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler EYPRO BÜLTENİ Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma Ve Uygulama Merkezi engelli bireylerin bağımsız yaşama koşullarına erişme ve kent yaşamına

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ

TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ 23-25 EKİM 2015 / ALANYA TÜRKONFED Genel Sekreterler Koordinasyon Toplantısı, İç ve Dış İletişim Eğitimi, 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28. Toplantı No: 1092 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 11.01.2015 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

Administrator tarafından yazıldı.

Administrator tarafından yazıldı. Çamlıyayla Köyü Dernek yönetimi ve Kadın kolları geçtiğimiz hafta sonu çok güzel organizasyonla Alucra-Çamoluk-Şebinkarahisarlı sağlık alanında çalışan tüm personelleri biraraya getirdi. İstanbul bölgesinde

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 MART 2016 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya Ġş Merkezi K.8/801 Çankaya/ĠZMĠR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Özden Üner

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ GENÇ FİKİRLER KULÜBÜ -2015 Akademik Yılı Bülteni İçindekiler Kulübümüz Hakkında 1 Yönetim Kurulu 2 Bülten

Detaylı

DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ

DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ 2010 FAALİYET RAPORU Diyabet 2020 Çalıştayı 16-17 Ocak tarihleri arasında Diyabetle Yaşam Derneği Bodrum, Şişli, Kahraman Maraş ve İskenderun şubelerinden temsilciler ile Diyabet

Detaylı

Otizmi Farkedin, Otizmi Tanıyın...

Otizmi Farkedin, Otizmi Tanıyın... 1/6 2/6 Bir Kampanya : çok OTİZMİ FARKEDİN, OTİZMİ TANIYIN Yaşadığımız pek çok zorluğun üstesinden gelmek ilk adımlardan i otizm farkındalığı. Bu çalışmalar amaçla yapıyor. federasyon, dernekler yarozetleri

Detaylı

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt.

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt. Kuruluş Tarihi: 19 Nisan 1974 Charter: 13339 District 2430 Zone 20 B 2016-2017 Dönemi Bülten no: 33 UR Başkanı John F. Germ UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci UR 2430. Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

KalDer Türkiye Kalite Derneği

KalDer Türkiye Kalite Derneği KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35. Toplantı No: 1099 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 29.02.2016 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

MALİYE UZMANLARI DERNEĞİ BÜLTENİ 2012/1

MALİYE UZMANLARI DERNEĞİ BÜLTENİ 2012/1 MALİYE UZMANLARI DERNEĞİ BÜLTENİ 2012/1 İçindekiler Genel Kurul Bilgilendirme... 3 Maliye Uzmanları Derneği Yeni Yönetim Kurulu... 5 Genel Kuruldan Fotoğraflar... 8 Üye Haber:... 12 www.mud.org.tr 2 Genel

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. Sınıf öğrencilerimize kendilerini daha iyi tanıyabilmeleri, verimli ders çalışma tekniklerini uygulayabilmeleri amacıyla Okul Rehber Öğretmenlerimiz

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU 8.Grup Guvernör Yardımcısı : Emine PEHLİVAN Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : 20-03-2012 TOPLANTI SAYISI : 812

Detaylı

Bahsettiğim gibi bu tecrübeler bize eksik yanlarımızı göstermiş ve öğretmiştir. Yaptığımız araştırmalar sonucu, Dünyanın önde gelen tüm

Bahsettiğim gibi bu tecrübeler bize eksik yanlarımızı göstermiş ve öğretmiştir. Yaptığımız araştırmalar sonucu, Dünyanın önde gelen tüm 26 Ağustos 2013 - TUROB Öğle Yemeği - Haliç Kongre Merkezi Sayın Üyelerimiz, Sayın Konuklarımız ve Değerli Basın Mensupları, Geleneksel Öğlen Yemeğimize hepiniz hoş geldiniz. Malumlarınız olduğu üzere

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım,

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım, 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 4 ( Ağustos 2015 ) ANKARA-OSTİM Sevgili Dostlarım, K.R. (Ravi) RAVİNDRAN Uluslararası Rotary Başkanı 2015 2016 Dönemi Canan ERSÖZ UR.2430. Bölge Guvernörü 2015 2016

Detaylı

KULÜBÜ. Toplantı No : 39 Toplantı Tarihi : 08 Ocak 2015 Perşembe Toplantı Yeri ve Saati : Hilton Otel- 12:00 : Kuruluş Kutlaması BAŞKAN MEKTUBU

KULÜBÜ. Toplantı No : 39 Toplantı Tarihi : 08 Ocak 2015 Perşembe Toplantı Yeri ve Saati : Hilton Otel- 12:00 : Kuruluş Kutlaması BAŞKAN MEKTUBU EGE INNER WHEEL KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü YÖNETİM KURULU Başkan Ayten Anlı Geçen Başkanı Melek Güsar As Başkan Nadire Kartal Dönem Light The Path Abha GUPTA

Detaylı

GençKal

GençKal KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr Aylık Süreli Elektronik Yayın ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı Bakan İslam, 2015 yılı sonuna kadar, yurt ve yuvalarda şu anda kalmakta olan bin civarında çocuğumuzun da çocuk evlerine geçişini

Detaylı

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/06/2011 Kulübümüzün 1282. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

BACADER e-bülten NİSAN 2014

BACADER e-bülten NİSAN 2014 BACADER e-bülten NİSAN 2014 011 BACACI SEVİYE 3 VE BACACI SEVİYE 4 EĞİTİMLERİ İSTANBUL DA YAPILDI Baca firmalarının ihtiyacı olan BACACI Seviye 3 ve BACACI Seviye 4 Eğitimleri İstanbul BACADER Ofis'te

Detaylı

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU 8.Grup Guvernör Yardımcısı : Emine PEHLİVAN Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : 27-03-2012 TOPLANTI SAYISI : 813

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı Sevgili Dostlarım, Dönemimizin 2 ayını geride bıraktık. Yaz aylarının güzel günlerini tatil ile değerlendiren dostlarımız artık Ankara ya döndüler. Çocukların okulları başladı. Sevgili Çocuklarımıza yeni

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 EYLÜL 2014 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Ayşe Velibeşe

Detaylı

5 Mart 2016 tarihinde, kulübümüz temsilen Adana ve Seyhan Soroptimist kulüplerince ortak hazırlanan Söyleşi etkinliğine katıldık.

5 Mart 2016 tarihinde, kulübümüz temsilen Adana ve Seyhan Soroptimist kulüplerince ortak hazırlanan Söyleşi etkinliğine katıldık. TARSUS ŞELALE SOROPTİMİST KULÜBÜ Kurucu Başkan: Nuray OKYAY Dernek kodu: 33025087 Başkan : Ünzile KÜÇÜKÖNER 2. Başkan : Elvan ALPALTAŞ Sekreter : Özdem BAHÇECİ Tarih : 31.03.2016 Muhasip Üye : Filiz ALPARSLAN

Detaylı

6 th Juiceful Istanbul Summit

6 th Juiceful Istanbul Summit Düzenleyen Destekleyenler www.meyed.org.tr www.juicefulistanbul.com Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED) olarak 2010 yılında başlattığımız ve yurt dışındaki paydaşlarımızla gerek ortaklaşa, gerekse iş

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

Şubat 2013 Kıbrıs Direktörler Semineri Duyuruları

Şubat 2013 Kıbrıs Direktörler Semineri Duyuruları Şubat 2013 Kıbrıs Direktörler Semineri Duyuruları KAYIT KAMPANYASI Rose Of Dreams - KAYIT KAMPANYASI Kayıt Ücreti; 16 Şubat 17 Mart tarihleri arasında kayıt olup ilk BP li siparişini 17 Mart a kadar veren

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ

Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ 1. Eğitim Lisans Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Temmuz 2014 2 4 Temmuz 2014 İftar Köln Ditib Merkez Camii UETD GM Genclik Kollarindan Beyza Külünk, Esma Cakmak, Meryem Ates

Detaylı

Page 1 of 6. Öncelikle, Edirne de yaşanan sel felaketi için çok üzgünüz. Tüm Edirne halkına, şahsım ve üniversitem adına geçmiş olsun demek istiyorum.

Page 1 of 6. Öncelikle, Edirne de yaşanan sel felaketi için çok üzgünüz. Tüm Edirne halkına, şahsım ve üniversitem adına geçmiş olsun demek istiyorum. Page 1 of 6 Edirne Valisi Sayın Dursun Ali Şahin, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası nın değerli üyeleri ve temsilcileri, Bilgi birikimi ve üslubunu,

Detaylı

GAZİ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ

GAZİ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ GAZİ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ SAYI : 32 TARİH: 07 MART 2018 2017-2018 UR BAŞKANI IAN H.S. RISELY UR 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ SERDAR ÜNLÜ GUVERNÖR YARDIMCISI ENİS GÜRAY YÖNETİM KURULU BAŞKAN SAYGIN YAZICIOĞLU

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA NO : 1538 TARİHİ : 21.07.2015 Salı YERİ : Kordon Otel SAATİ : 12:00 KONU : 21 Temmuz Salı günü Klübümüzün GENEL KURUL toplantısı yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanabilmesi

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KTÜKAM)

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KTÜKAM) KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KTÜKAM) KTÜ Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Kasım 2012 tarihinde aktif hale gelmiştir. Yönetim: Merkez

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA NO : 1537 TARİHİ : 14.07.2015 Salı YERİ : Kordon Otel SAATİ : 12:00 KONU : BİZBİZE NOT : 21 Temmuz Salı günü derneğimizin OLAĞAN GENEL KURUL Toplantısı yapılacaktır. Yeterli

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 HAZĠRAN 2014 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Burçin

Detaylı

ANKARA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ RUH SAĞLIĞI PROGRAMLARI ŞUBESİ

ANKARA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ RUH SAĞLIĞI PROGRAMLARI ŞUBESİ ANKARA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ RUH SAĞLIĞI PROGRAMLARI ŞUBESİ 10 EKİM 2014 DÜNYA RUH SAĞLIĞI GÜNÜ ETKİNLİK RAPORU RUH SAĞLIĞI PROGRAMLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2014 ETKİNLİKLERİ 10 Ekim günü, 1992 yılından bu

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ 6-11 Ocak 2014 tarihleri arasında KKTC Lefkoşa kentinde yapılmış bulunan KIBRIS

Detaylı

Samandağ da İpekböcekçiliğinin Canlandırılması Projesi Sertifika T öreni

Samandağ da İpekböcekçiliğinin Canlandırılması Projesi Sertifika T öreni Samandağ da İpekböcekçiliğinin Canlandırılması Projesi Sertifika T öreni Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın desteklediği Samandağ Kaymakamlığı, Antakya Belediyesi, üniversitemiz Ziraat Fakültesi nin ve Samandağ

Detaylı

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü EGE INNER WHEEL KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü YÖNETİM KURULU Başkan Melek Güsar Geçen Başkanı Dönem We for Woman Gabriella ADAMI - IIW President 2013-2014 Kadınlar

Detaylı

İçindekiler I.TEOG SINAVI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

İçindekiler I.TEOG SINAVI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI İçindekiler I.TEOG Sınavı... 1 Bilkent Üniversitesi Öğretmenler Günümüzü Kutladı... 1 5-6-7.8.Sınıflar Veli Toplantımız... 2 Bireyler ve Toplumlar 5. Sınıf... 2 Bireyler ve Toplumlar 6. Sınıf... 3 Öğrenme

Detaylı

YENİ KAYIT LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ REHBERİ

YENİ KAYIT LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ REHBERİ YENİ KAYIT LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ REHBERİ KAYIT TARİHİ: 27 OCAK - 04 ŞUBAT 2014 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ T.C. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ KAYIT YÖNERGESİ KAZANAN

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri TÜRÇEV 20 YAŞINDA! www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr İÇİNDEKİLER 2014 Yılı Mavi Bayrak Başvuruları- Son Gün 15 Kasım 2013! Plajlarda Çevre Bilinçlendirme Projesi'nin Dördüncüsü

Detaylı