air & welding technologies

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "air & welding technologies"

Transkript

1

2 Merhabalar; Firmamızın farklı sektörlerdeki imalatçılar için gerçekleştirdiği bazı özel otomasyonlar hakkında bilgilendirmek isteriz. Duman Boruları Kaynak Otomasyonu Alev (duman) Boruları Kaynak Otomasyonu Nedir? Alev boruları kaynak otomasyonu kalorifer kazanı imal eden firmalara yönelik olarak ürettiğimiz otomasyon sistemidir. Avantajları? Bu sistem kullanılan boru çaplarına göre değişiklik göstermekle birlikte 80mm çapındaki boruyu 40 saniye gibi kısa bir sürede kaynatma imkânı sağlamaktadır. Bu sistemde Sg2 tel kullanılması yanında Özlü tel kullanılarak yüksek basınçlı kazanlarda da kalite kaynak dikişleri elde edilebilmektedir. Kaynak dikişleri son derece düzgün yapılmakta ve test esnasında meydana gelecek kaçakları önlemektedir. üzerindeki önemli faktörlerin başında gelmektedir. İmal etmekte olduğumuz sistem kalifiye eleman ihtiyacınızı aza indirmektedir. Firmanızın farklı ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda kaynak ve kesme sistemleri geliştirebileceğimiz ve üretiminizde hem maliyet hem kalite anlamında rakiplerinize göre çok daha avantajlı bir konuma gelmenize yardımcı olabileceğimizi belirtmek isteriz.

3 Kolon Bom Toz Altı Uygulamaları Kolon bom kaynak sistemleri Tasarım ve üretimi firmamıza ait olan Kolon bom kaynak sistemleri silindirik kap imal eden firmalara yönelik olarak ürettiğimiz kaynak sistemidir. Kendinden merkezlemeli ve sabit tekerli rotartör sistemi üzerinde boy ve dairesel kaynak işlemini sistem üzerin de bulunan genişlik ve derinlik ayarlarını yapabileceğiniz invertör tozaltı güç ünitesi sayesinde sorunsuz şekilde gerçekleştirmenize imkan sağlar. Türkiye de ilk defa firmamızın kullanmış olduğu sistem üzerinde toz besleme ve toplama sistemine sahiptir. Bu sayede iş ortamında kablo ve hortum kalabalığı oluşturmamaktadır. Limit siviçler ile donatılmış sistemde gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Bağlantı sehpasından ayrılan kumanda paneli sayesinde yüksek iş yapılması durumunda kolayca taşınabilir kontrol ünitesi. Teleskopik kaynak kolu sayesinde işletme içerisinde minimum alan kaplamaktadır. Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda farklı tasarımlar yapılabilmekte ve kaynak çözümleri sunmaktayız. Kaynak dikişleri son derece düzgün yapılmakta ve test esnasında meydana gelecek kaçakları önlemektedir. üzerindeki önemli faktörlerin başında gelmektedir.

4 Kolon Bom Gazaltı Uygulamaları Silindir ve Boy Kaynak Otomasyonu Nedir? Tasarım ve üretimi firmamıza ait olan Silindir ve Boy Kaynak Otomasyonu silindirik kap imal eden firmalara yönelik olarak ürettiğimiz otomasyon sistemidir. Avantajları? Kendinden merkezlemeli ve sabit tekerli rotartör sistemi üzerinde boy ve dairesel kaynak işlemini sistem üzerin de bulunan genişlik ve hız ayarlı osilatör sayesinde kesintisiz ve düzgün kaynak dikişleri sağlayarak gerçekleştirir. Kaynak dikişleri son derece düzgün yapılmakta ve test esnasında meydana gelecek kaçakları önlemektedir. üzerindeki önemli faktörlerin başında gelmektedir. İmal etmekte olduğumuz sistem kalifiye eleman ihtiyacınızı aza indirmekte ve sorunsuz kaynak dikişleri elde edilmesine olanak sağlamaktadır. Çevirici tipine bağlı olmakla birlikte 150 mm ile 5000 mm arasında ki silindirlere kaynak işlemi yapabilmektedir.

5 Kazan genleşme çivi kaynak Kazan Genleşme (Çivi) Mili Kaynak Otomasyonu Tasarım ve üretimi firmamıza ait olan Kazan Genleşme (Çivi) Mili Kaynak Otomasyonu kalorifer kazanı gövdelerinde kullanılan genleşme çivilerinin kaynağını yapmaya yönelik tasarladığımız ve ürettiğimiz kaynak sistemidir. Kullanılan millerin 35 mm ye kadar boy farklılıklarını tolore edebilmekte ve 10 sn gibi çok kısa zamanda kaynak işlemini kesintisiz yapabilmektedir. Dönüş hızı ve dairesel kaynak uzunluğu ayarlanabilmektedir. iş bitiminde referans noktasına otomatik olarak dönmekte ve bir sonraki kaynak başlangıcı için ayrıca bir işlem yapma gereksinimi kalmamaktadır. Türkiye de ilk firmamızın tasarladığı bu ürün ile operatör el modülünü rahatça taşıyarak farklı iş parçalarına hızlıca geçebilmektedir. 500 Amper su soğutmalı güç ünitesi sayesinde kesintisiz kaynak işlemi Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda farklı tasarımlar yapılabilmekte ve kaynak çözümleri sunmaktayız. Kaynak dikişleri son derece düzgün yapılmakta ve test esnasında meydana gelecek kaçakları önlemektedir. Farklı çaplarda miller için bağlantı ekipmanları çok kolay değiştirilebilmektedir.

6 Ayna Külhan Kaynak Otomasyonu Ayna Külhan Kaynak Otomasyonu Nedir? Kalorifer kazanlarının gövde silindirini ve ayna kısmının kaynak işlemini yapan kaynak otomasyonudur. Avantajları? Bu sistem ile Kalorifer kazanı ve silindirik gövdeye sahip bir çok ürünün kaynak işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Manuel olarak yapılan kaynaklarda bitiş ve başlangış noktaları çok sayıda olduğu için gövde kaynakları üzerinde kaçak oluşma ihtimali çok yüksektir. Bu sistemde Sg2 tel kullanılması yanında Özlü tel kullanılarak yüksek basınçlı kazanlarda da kalite kaynak dikişleri elde edilebilmektedir. Kaynak dikişleri son derece düzgün yapılmakta ve kaynak esnasında stabil dönme hareketi sayesinde minimum sıçratma ile temiz kaynak ve kaynak çevresi elde edebilirsiniz. üzerindeki önemli faktörlerin başında gelmektedir. İmal etmekte olduğumuz sistem kalifiye eleman ihtiyacınızı aza indirmektedir. Firmanızın farklı ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda kaynak ve kesme sistemleri geliştirebileceğimiz ve üretiminizde hem maliyet hem kalite anlamında rakiplerinize göre çok daha avantajlı bir konuma gelmenize yardımcı olabileceğimizi belirtmek isteriz..

7 Silindir Üstü Kaynak Otomasyonu Silindir Üstü Kaynak Otomasyonu Nedir? Kalorifer kazanlarının gövde silindiri için bükülerek dairesel hale getirilmiş sac plakanın bükme silindiri üzerinde çıkarılmadan boy kaynağının yapılmasına imkan sağlayan sistemdir. Avantajları? Bu sistem ile Kalorifer kazanı ve silindirik gövdeye sahip bir çok ürünün kaynak işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Gövde malzemesi bükme silindirinden çıkarılmadan uç uca gelmiş olan sac kenarlarını tek taraftan veya çift taraftan kaynak işlemini kolaylıkla ve kesintisiz olarak yapılmasına imkan sağlar. Bu sistemde Sg2 tel kullanılması yanında Özlü tel kullanılarak yüksek basınçlı kazanlarda da kalite kaynak dikişleri elde edilebilmektedir. Kaynak dikişleri son derece düzgün yapılmakta ve kaynak esnasında stabil yatay hareketi ile minimum sıçratma ile temiz kaynak ve kaynak çevresi elde edebilirsiniz. üzerindeki önemli faktörlerin başında gelmektedir. İmal etmekte olduğumuz sistem kalifiye eleman ihtiyacınızı aza indirmektedir. Firmanızın farklı ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda kaynak ve kesme sistemleri geliştirebileceğimiz ve üretiminizde hem maliyet hem kalite anlamında rakiplerinize göre çok daha avantajlı bir konuma gelmenize yardımcı olabileceğimizi belirtmek isteriz..

8 Çeviriciler Çevirici (Rotartör) Nedir? Çeviriciler yükleme ve çevirme için zorlu iş parçalarının çevrilmesinde ideal bir çözümdür. Bu çeviriciler hem ağırlık dağılımı hem de geniş çap aralıklarının ayarlanabilmesine olanak sağlar. 10 ile 150 ton kapasitelerindeki kendinden merkezlemeli ve sabit tip çevirici ihtiyacına cevap vermektedir, Talep doğrultusunda 250 ton' a kadar taşıma kapasiteli çevirici üretilebilmektedir. Bu sistemde talep doğrultusunda ray üzerinde manuel veya motorlu hareket ileri geri hareket imkanı sağlaması için taşıyıcılar eklenebilmektedir. 100mm mm / dk çevirme hızları ile en iyi kaynak dikişlerinin elde edilmesi için stabil hız ayar aralığı Firmanızın farklı ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda tasarımlar yaparak ihtiyaç odaklı çözümler sunabilmekteyiz..

9 Ayna Bombe Kaynak Otomasyonu Ayna Bombe Kaynak Otomasyonu Nedir? Kalorifer kazanlarındaki yanma odasında kullanılan iç bükey ve dış bükey bombelerin kaynağını gerçekleştirmek için tasarlanmış kaynak otomasyonudur. Avantajları? Bu sistem ile ürünlerinizde kullandığınız iç bükey ve dış bükey bombelerin kaynak işlemlerini kesintisiz ve kolaylıkla yapmanıza olanak sağlayan sistemi kullanarak kısa sürede kaynak operasyonunuzu bitirebilirsiniz. Bu sistemde Sg2 tel kullanılması yanında Özlü tel kullanılarak yüksek basınçlı kazanlarda da kalite kaynak dikişleri elde edilebilmektedir. Kaynak dikişleri son derece düzgün yapılmakta ve kaynak esnasında stabil dönme hareketi sayesinde minimum sıçratma ile temiz kaynak ve kaynak çevresi elde edebilirsiniz. üzerindeki önemli faktörlerin başında gelmektedir. İmal etmekte olduğumuz sistem kalifiye eleman ihtiyacınızı aza indirmektedir. Firmanızın farklı ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda kaynak ve kesme sistemleri geliştirebileceğimiz ve üretiminizde hem maliyet hem kalite anlamında rakiplerinize göre çok daha avantajlı bir konuma gelmenize yardımcı olabileceğimizi belirtmek isteriz..

10 Flanş Boru Kaynak Otomasyonu Flanş Boru Kaynak Otomasyonu Nedir? İnşaat iskeleler, Flanşlı boru gibiürünleri imal eden firmalara yönelik olarak ürettiğimiz otomasyon sistemidir. Sistem de iki punta arasına alabilceğiniz silindirik depoları da kaynak yapma imkanına sahip olursunuz. Avantajları? Bu sistem kullanılan boru çapları ve boylarıa göre değişiklik göstermekle birlikte 70mm çapındaki boruyu 30 saniye gibi kısa bir sürede kaynatma imkânı sağlamaktadır. Kaynak dikişleri son derece düzgün yapılmakta ve kaynak esnasında stabil dönme hareketi sayesinde sıçratmasız bir kaynak elde edilmektedir. üzerindeki önemli faktörlerin başında gelmektedir. İmal etmekte olduğumuz sistem kalifiye eleman ihtiyacınızı aza indirmektedir. Firmanızın farklı ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda kaynak ve kesme sistemleri geliştirebileceğimiz ve üretiminizde hem maliyet hem kalite anlamında rakiplerinize göre çok daha avantajlı bir konuma gelmenize yardımcı olabileceğimizi belirtmek isteriz..

11 Roll Form Uygulamaları Roll form diğer adı ile sürekli form sistemlerine bir örnektir. Bu sistemle rulo halinde temin edilen sacların belirli bir sıra ile sıralanmış merdaneler arasından geçerek istenilen büküm formuna ulaşmasını sağlamaktadır. Bu sistemlerle kesintisiz üretim yapılabilmektedir. Çok farklı tasarımlar ile bir çok sektöre hitap eden sistemlerdir. Raf sistemleri, Profil üretim hatları, kelepçe üretimleri, inşaat iskele profilleri gibi daha bir çok kullanım alanına sahiptir. Firmanızın ürettiği veya üretmeyi planladığı ürünler için sistem çözümlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu sistemler müşteri isteğine göre üretilen sistemlerdir. Farklı büküm ve formlar için tasarlanabilen sistemleri firma üretiminize göre yeniden şekillendirip üretebileceğimizi belirtmek isteriz. üretimler arası geçişler çok pratiktir. Bu veya buna benzer bir sistem talebiniz olması halinde sizlerle çalışmaktan mutluluk duyarız.

12 Otomotiv Sanayi Uygulamaları Otomotiv sanayinde üretim hızlarının önemi tüm üreticiler tarafından bilinmektedir. Üretim kalitesini yükselterek daha hızlı üretim yaparak daha rekabetçi firma yolunda adım atılmasının yolu makineleşmekten geçmektedir. Sürekli üretim ve işçilik kalitesinde ki standartlık üretici firmaların da tercih edilebilirlik sınıflarını yükseltmektedir. İhtiyaçlarınız doğrultusunda sistem çözümlerimiz hakkında bilgi almanız firmanızın menfaatine olacaktır.

13 Apak Elektrik Elektronik Makine Sanayi ve Dış Ticaret Adres: İ.O.S.B. Sefaköy Sanayi Sitesi 5.Blok No: 14 İkitelli / İSTANBUL Tel: Fax:

air & welding technologies

air & welding technologies Merhabalar; Firmamızın farklı sektörlerdeki imalatçılar için gerçekleştirdiği bazı özel otomasyonlar hakkında bilgilendirmek isteriz Alev (duman) Boruları Kaynak Otomasyonu Nedir? Alev boruları kaynak

Detaylı

Profesyonel Çözümler Professional Solutions

Profesyonel Çözümler Professional Solutions Profesyonel Çözümler Professional Solutions KAYNAK OTOMASYON www.dcbmachine.com info@dcbmachine.com DCB MACHINE Bom un veya Çevirci nin Hareketiyle Doğrusal Kaynak Direct Welding By Moving The Column&Boom

Detaylı

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI HAKKIMIZDA Cephe Ulaşım Sistemleri ve Hafif inşaat makineleri üretiminin lider isimlerinden olan şirketimiz, Ankara da Ostim Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Ademsan Makine; bina

Detaylı

Cephe Temizlik Makineleri AST30

Cephe Temizlik Makineleri AST30 Cephe Temizlik Makineleri AST30 FABRİKA Dağyaka Mahallesi 2002. Sokak No:11 Kazan - Sarayköy - ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 312 394 04 74 Fax: +90 312 395 31 44 İSTANBUL İkitelli Org. San. Böl. Eskop San.

Detaylı

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER Beyaz Eşya / Otomotiv / Lojistik / İnşaat / Elektrik www.hidrotam.com.tr 5 Sektör Beyaz Eşya Otomotiv Lojistik İnşaat Elektrik +21 yıl +50 Çalışan Anahtar teslim

Detaylı

Kolon Bom Sistemleri Kolon-Bom sistemleri Kolon-Bom sistemleri

Kolon Bom Sistemleri Kolon-Bom sistemleri Kolon-Bom sistemleri Kolon Bom Sistemleri Kolon-Bom sistemleri gerekli kaynak şartlarını oluşturmak için iş parçası üzerinde uygun şekilde yerleştirilen otomatik kaynak kafasıyla çevirici ve/veya pozisyonlama donanımı ile

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

Simoto, seri imalat işlerinin yanı sıra aynı zamanda teknik ekibi ile müşterilerine özel otomasyon hizmeti de vermektedir.

Simoto, seri imalat işlerinin yanı sıra aynı zamanda teknik ekibi ile müşterilerine özel otomasyon hizmeti de vermektedir. Akıllı Otomasyonlar Simoto, seri imalat işlerinin yanı sıra aynı zamanda teknik ekibi ile müşterilerine özel otomasyon hizmeti de vermektedir. Üretimde standart kaliteyi yakalama, maliyet düşürme ve yığın

Detaylı

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr RİFADE ısı sistemleri her türlü ısınma ve ısıtma ihtiyacınızı karşılayacak çözümler üretmektedir. Eğer siz özel bir çözüm ve size özel bir hizmeti istiyorsanız doğru

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Arsen ESNEK METAL SOLAR - BOILER HORTUMLARI GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ İÇİN EN ISO 10380 PRODUCED AND TESTED ISO 9001:2008 OHSAS 18001

Arsen ESNEK METAL SOLAR - BOILER HORTUMLARI GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ İÇİN EN ISO 10380 PRODUCED AND TESTED ISO 9001:2008 OHSAS 18001 QUALITY MANAGEMENT SYSTEM CERTIFIED HEALTH & SAFETY MANAGEMENT SYSTEM Arsen ESNEK METAL SOLAR - BOILER HORTUMLARI GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ İÇİN ISO 9001:2008 REGISTERED COMPANY EN ISO 10380 PRODUCED AND

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

Tekstil ve konfeksiyon sektöründe ihtiyaç olan bu preslerin üretimi tamamen MCN Makina San. ve Tic. Paz. Ltd.Şti. tarafından yapılmaktadır.

Tekstil ve konfeksiyon sektöründe ihtiyaç olan bu preslerin üretimi tamamen MCN Makina San. ve Tic. Paz. Ltd.Şti. tarafından yapılmaktadır. ÜRÜN KATALOĞU BİZ KİMİZ? MCN Makina, 1994 yılında kurulmuş olup aynı yıl tela yapıştırma ve transfer baskı preslerinin imalat ve teknik servisine başlamıştır. Yerli ve yabancı presler ile geniş rekabet

Detaylı

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş HİKAYEMİZ Robcell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş, 2017 yılında Bursa da robotik ve mühendislik sektöründe faaliyete başladı. Teknoloji bir fikir değil, fikri elde etme yoludur dedik ve

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

ÇELİK YAPILARDA BİRLEŞİM ARAÇLARI

ÇELİK YAPILARDA BİRLEŞİM ARAÇLARI ÇELİK YAPILARDA BİRLEŞİM ARAÇLARI Çelik yapılarda kullanılan birleşim araçları; 1. Bulon ( cıvata) 2. Kaynak 3. Perçin Öğr. Gör. Mustafa EFİLOĞLU 1 KAYNAKLAR Aynı yada benzer alaşımlı metallerin yüksek

Detaylı

Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası

Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası 2-3 adet zeytin çırpıcı çalıştırabilen 2019 B özel hava kompresörü sayesinde zeytin hasadında yüksek hasat kapasitesi ve performans sağlar. Uzun

Detaylı

GEYİK İSKELE. 1997 den Beri Güçlü ve Profesyonel Kadro ile Hep Daha İyiye... www.gyp.com.tr info@gyp.com.tr

GEYİK İSKELE. 1997 den Beri Güçlü ve Profesyonel Kadro ile Hep Daha İyiye... www.gyp.com.tr info@gyp.com.tr GEYİK İSKELE 1997 den Beri Güçlü ve Profesyonel Kadro ile Hep Daha İyiye... 444 7 497 G Y P www.gyp.com.tr info@gyp.com.tr 1997 den Beri Güçlü ve Profesyonel Kadro ile Hep Daha İyiye... GEYİK İSKELE Firma

Detaylı

FLANŞLI KAMALI İSKELE EL KİTABI

FLANŞLI KAMALI İSKELE EL KİTABI FLANŞLI KAMALI İSKELE EL KİTABI 1. Flanşlı Kamalı İskele Sistemi Modüler Flanş Bağlantısı Flanşlı kamalı iskele sistemi içerisinde yer alan değişken ölçülerdeki dikme elemanları özel olarak üretilmiş ve

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 2 İÇİNDEKİLER İÇERİK SAYFA HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 BETON POMPASI YEDEK PARÇALARI 10-11 HAKKIMIZDA 3 GCE, Türkiye,

Detaylı

AĞIR YÜK RAF SiSTEMLERi

AĞIR YÜK RAF SiSTEMLERi Kortaş Raf Depo ve Raf Sistemleri; Türkiye ve uluslararası raf imalat, raf sistemleri ve konfeksiyon ekipmanları sektörünün önde gelen sanayicilerindendir. Yıllardır faaliyetlerine verimlilik esasına dayalı

Detaylı

Profesyonel Çözümler Professional Solutions

Profesyonel Çözümler Professional Solutions Profesyonel Çözümler Professional Solutions www.dcbmachine.com info@dcbmachine.com DCB MACHINE G Line Serisi 3 TOPLU SİLİNDİR BÜKME G Line 3100 x 260 mm. 3 valsli hidrolik silindir makinalarıdır. Genişliği

Detaylı

Makina ve Yedek Parça İmalatı

Makina ve Yedek Parça İmalatı - Demir Çelik Sanayi - Mak ina Sanayi - İnşaat Çimento Sanayi - Enerji Sanayi İçin Makina ve Yedek Parça İmalatı w w w. y u k s e l c n c. c o m Firmamız İstanbul İ.O.S.B de 500 metre kare kapalı sahası

Detaylı

Panomod Güvenlikli İskele Sistemi

Panomod Güvenlikli İskele Sistemi Panomod Güvenlikli İskele Sistemi Panomod Güvenlikli İskele Sistemi TS EN 12810-1, TS EN 12810-2, TS EN 12811-1 ve TS EN 12811-2 standartlarına göre dizayn edilmiş ve üretilmiştir. İskele sistemi TSE Belgesine

Detaylı

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler.

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler. YEMLEME SİSTEMLERİ Spiral Yemlik Anka yemlikleri ile kanatlılarda yetiştirmenin ilk gününden son güne kadar, en iyi yem dönüşüm oranlarına ulaşılır. Anka yemliklerinin tüm çeşitleri; kolay temizlenebilme,

Detaylı

OAG 122 5 MT AÇIK KANAL VE MODÜLLERİ. www.ogendidactic.com

OAG 122 5 MT AÇIK KANAL VE MODÜLLERİ. www.ogendidactic.com 2012 OAG 122 5 MT AÇIK KANAL VE MODÜLLERİ www.ogendidactic.com OAG-122 AÇIK KANAL EĞİTİM SETİ VE UYGULAMA MODÜLLERİ GİRİŞ Bu akış kanalı ve aparatları, öğrencilere barajlar, yapay suyolları, nehirlerin

Detaylı

Uzun merdaneli konveyör

Uzun merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması ASKILI KONVEYÖRLER Askılı Konveyör Uygulaması Askılı Konveyör Detayı Genellikle malzeme, yarı mamül ve mamüllerin boyama, kurutma ve soğutma proseslerinde kullanılmaktadırlar. Montaj hatları için tasarlanan

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

www.oztasmakina.com.tr

www.oztasmakina.com.tr www.oztasmakina.com.tr 1990 yılında Kütahya Merkez de kurulan, ÖZTAŞ Makina ve Metal Sanayi, kurulduğu yıldan itibaren, sanayi kuruluşlarının Kütahya da ihtiyacı olan makina, malzeme ve ekipmanlara yönelik

Detaylı

Cephe Temizlik Makineleri AST70

Cephe Temizlik Makineleri AST70 Cephe Temizlik Makineleri AST70 FABRİKA Dağyaka Mahallesi 2002. Sokak No:11 Kazan - Sarayköy - ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 312 394 04 74 Fax: +90 312 395 31 44 İSTANBUL İkitelli Org. San. Böl. Eskop San.

Detaylı

JPC. Primer Darbeli Kırıcılar. En zorlu koşullarda dahi güvenebileceğiniz JPC Serisi. s e r i s i

JPC. Primer Darbeli Kırıcılar. En zorlu koşullarda dahi güvenebileceğiniz JPC Serisi. s e r i s i JPC s e r i s i Primer Darbeli Kırıcılar En zorlu koşullarda dahi güvenebileceğiniz JPC Serisi JPC serisi çeneli kırıcıları, kendini kanıtlamış modüler konfigürasyona sahip ağır iş için elverişli kırıcılardır.

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

IŞIKSAN ISI SİSTEMLERİ

IŞIKSAN ISI SİSTEMLERİ HAKKIMIZDA 90 lı yıllarda iyice belirgin hale gelen ve lüks olmaktan çıkan kalorifer sistemleri ile ısınma yöntemi, bu alanda insan hayatını kolaylaştıracak birçok teknolojik ürünün geliştirilmesini zorunlu

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

OVESE Mühendislik. Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti

OVESE Mühendislik. Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti Firmamız, demir ve çelik sektörü başta olmak üzere makine imalatı, proje ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Çelik Servis Merkezleri alanında büyük deneyime

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

www.oerlikon.com.tr 444 93 53 KAYNAK VE PLAZMA KESME OTOMASYONU Oerlikon Kaynak Elektrodları ve Sanayi A.Ş.

www.oerlikon.com.tr 444 93 53 KAYNAK VE PLAZMA KESME OTOMASYONU Oerlikon Kaynak Elektrodları ve Sanayi A.Ş. www.oerlikon.com.tr 444 93 53 KAYNAK VE PLAZMA KESME OTOMASYONU Oerlikon Kaynak Elektrodları ve Sanayi A.Ş. 02 / 2015 www.oerlikon.com.tr 444 93 53 MAGMAWELD BİR TÜRK MARKASIDIR Kaynak ustası, sanatını

Detaylı

MOBIL BETON SANTRALLERI

MOBIL BETON SANTRALLERI Tel :00903782272230 Fax :00903782278143 web :www.ustaoglugrup.net e-mail :ustaoglugrup@hotmail.com msn :ustaoglugrup@hotmail.com MOBIL BETON SANTRALLERI 1985 yilinda BARTIN' da faaliyetlerine baslamis

Detaylı

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için:

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için: Kolay Hızlı k Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER Kare barkodu Tarayınız! AT&T Nasıl Çalıştığını öğrenmek için: ayvaz.com/karebarkod EURO-QUALIFLEX (AEQ) üyesidir. BİNA İÇİ DOĞALGAZ

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

İSKELE İNŞ. YAPI EKİP. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ... www.sayhaiskele.com. www.sayhaiskele.com

İSKELE İNŞ. YAPI EKİP. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ... www.sayhaiskele.com. www.sayhaiskele.com ... www.sayhaiskele.com www.sayhaiskele.com SAYHA İSKELE İNŞAAT VE YAPI EKİPMANLARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Olarak yurt içi ve yurt dışı uluslararası alanda iş bilen profesyonel kadrosu, yüksek kalite ve

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

Merkez (Bayrampaşa) :

Merkez (Bayrampaşa) : 1963 DEN BERİ SİZLERLEYİZ... Merkez (Bayrampaşa) : 0212 576 73 30 0212 576 56 55 Şube (İkitelli) : 0212 549 11 02 0212 549 11 03 E-Posta : erdemir@erdemirmetal.com.tr Web : www.erdemirmetal.com.tr MERKEZ

Detaylı

KİMYASAL MADDE SAKLAMA DOLAPLARI. 10

KİMYASAL MADDE SAKLAMA DOLAPLARI.   10 KİMYASAL MADDE SAKLAMA DOLAPLARI 10 Laboratuvarda bulunan kimyasal maddeler kapalı kaplarda saklanıyor olsalar bile, zaman içerisinde bulundukları ortama, koku ve zehirli gaz salınımı yapabilmektedir.

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak isimlendirilmektir. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

BORU SUMP GEÇİŞ SIZDIRMAZLIK KÖRÜĞÜ

BORU SUMP GEÇİŞ SIZDIRMAZLIK KÖRÜĞÜ BORU SUMP GEÇİŞ SIZDIRMAZLIK KÖRÜĞÜ 94003-P 2 ESNEK KÖRÜKLÜ SIZDIRMAZLIK ELEMANI VE BAĞLANTI FLANŞI Yeraltı ve yerüstü boru hatlarında ve tesisatlarda bulunan vana ve pompa sumplarına, giren ve çıkan her

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

TR-TFS-1000 OTOMATİK TEL YÜRÜTME FRENLEME SISTEMİ

TR-TFS-1000 OTOMATİK TEL YÜRÜTME FRENLEME SISTEMİ Yeni nesil yatay bobin sarım makinemizi tasarlarken daha güçlü sarım yapabilmek, güçlü torklar elde ederek geri salınımı olmayan, sarım bittiğinde ise kalıp sökme takma sıkıntısından kurtarmak ilk hedefimizdi.

Detaylı

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ Karlıktepe Mah. Sarıçimen Sok. No:4/1 Kartal / İstanbul Tel - Fax : 0216 353 88 94 İşimiz Gücümüz Vinç Hakkımızda Elektrikli Vinç sektöründe uzun yıllar elde ettiğimiz

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS.

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com HİDROLİKMAKAS HİDROLİK MAKAS HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji

Detaylı

Kısa merdaneli konveyör

Kısa merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarımızla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane yardımcı

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Yarı Otomatik Pelet Kazanı. Yeni Nesil Eco Mini Serisi Bütçenize Uygun Bir Pellet Kazanı Eco-Mini serisi kazanlar, dikey tasarlanan borulari ve verim

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

AMBALAJ MAKİNELERİ AMBALAJ FİLM ÇÖZÜMLERİ KATMA DEĞERLİ ÇÖZÜMLER

AMBALAJ MAKİNELERİ AMBALAJ FİLM ÇÖZÜMLERİ KATMA DEĞERLİ ÇÖZÜMLER BİZ NE YAPIYORUZ? VAKUM AMBALAJ MAKİNELERİ MAP SKIN AMBALAJ FİLM ÇÖZÜMLERİ HER TÜRLÜ PLASTİK VE KAĞIT AMBALAJ FİLMLERİ EAT-WITH-THE-PACK KATMA DEĞERLİ ÇÖZÜMLER ON-THE-GO LIFE STYLE FOODS 2 FİRMAMIZ Biz

Detaylı

KROMTEL A.Ş. FİRMA TANITIMI

KROMTEL A.Ş. FİRMA TANITIMI KROMTEL A.Ş. FİRMA TANITIMI Kasım 2012 GİRİŞ 1989 yılında, İstanbul da faaliyetlerine başladı Türkiye nin önde gelen tel, bant ve yay makineleri tedarikçisidir. Paslanmaz Tel alanında Türkiye nin en büyük

Detaylı

Hazneli fırınlar, 2-taraflı ısıtma

Hazneli fırınlar, 2-taraflı ısıtma Hazneli fırınlar, 2-taraflı ısıtma N 40 E Tezgah üstü modeli N 60 E İlave donanım olarak alt tezgah kısmı ile birlikte N 40 E - N 100 E Hazneli fırın biçiminde geniş çaplı açılan kapak ile tasarlanmış

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak adlandırılmaktadır. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir.

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir. CATCRANE Yıllarca sahip olunan tecrübeleri artık ürüne dönüştürmüş ihtiyaç sahiplerine mühendislik ve kalite adına yeni hızlı ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflemiş genç bir firmadır. Güçlü tasarım departmanı

Detaylı

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- SU TANKI: St -37 A1 kalite 5 mm sac kullanılmaktadır. Tank içinde Enine 2, Boyuna 4 adet tank malzemesi ile ayni malzemeden dalgakıran Tank üzerinde

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ - 1 1.TOZALTI KAYNAĞI

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ - 1 1.TOZALTI KAYNAĞI ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ - 1 AMAÇ Bu faaliyet sonucunda uygun ortam sağlandığında tekniğe uygun olarak tozaltı kaynağı ile çeliklerin yatayda küt-ek kaynağını yapabileceksiniz. ARAŞTIRMA Toz

Detaylı

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Söküm bıçağı, kademesiz hidrolik şanzıman tahriklidir. Tek sıralı, bağımsız şekilde söküm yapmak da mümkündür. (Söküm

Detaylı

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Hem enerji ekonomisinin sağlanması, hem de iç hava kalitesinin arttırılabilmesi için ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları yüksek verimli ve yıllarca sorunsuz çalışabilecek

Detaylı

MULTİ PANEL SİSTEM Perde ve kolon kalıbı teknolojisinde hız, sağlamlık ve uzun ömür

MULTİ PANEL SİSTEM Perde ve kolon kalıbı teknolojisinde hız, sağlamlık ve uzun ömür MULTİ PANEL SİSTEM Perde ve kolon kalıbı teknolojisinde hız, sağlamlık ve uzun ömür 1 İçindekiler Multi Panel Sistem 4 Kalıp sistemleri içinde Multi Panel 6 Yapsar Multi Panel özellikleri 8 Tamamlanmış

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Göker İş Makinaları San.Tic.A.Ş

Göker İş Makinaları San.Tic.A.Ş KENDİNDEN YÜKLEMELİ MİKSERLER Elektronik tartı sistemi ile : Agrega ve çimentonun hassas bir şekilde tartılarak yüklenmesi sağlanır. Veri giriş hafızası ile farklı beton sınıflarına ait reçetelerinizi

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi Detaylara genel bakış InnoTech Atira: Etkileyici kenarlar InnoTech Atira, farklılık arayanlara hitap eden bir çekmece sistemidir. Sade, köşeli çizgileri,

Detaylı

ATLAS ISI İSTASYONU ( IST )

ATLAS ISI İSTASYONU ( IST ) ATLAS ISI İSTASYONU ( IST ) MODELLER : - IST-30 ( 30 Kw ) - IST-45 ( 45 Kw ) - IST-60 ( 60 Kw ) - IST-80 ( 85 Kw ) Atlas Sayaç ve Ölçü Aletleri AŞ. 2012 yılında IST model numaralı kat istasyonları üretimine

Detaylı

İÇ ATKI SİSTEMİ KESİLEBİLİR ATKI SİSTEMİ

İÇ ATKI SİSTEMİ KESİLEBİLİR ATKI SİSTEMİ İÇ ATKI SİSTEMİ KESİLEBİLİR ATKI SİSTEMİ 2 KESİLEBİLİR ATKI, sayfa 75 50x25 Delikli yapı 4 6 5 7 3 2 AĞIR EKİPMAN PROFİLİ, sayfa 76 3 YARDIMCI ATKI, sayfa 76 4 GEÇMELİ ATKI TUTUCU, sayfa 77 5 4 6 TEOS

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

WheelWashTech. WheelWashTech. WheelWashTech

WheelWashTech. WheelWashTech. WheelWashTech Merkez Ofis / Headquarters Koza Sokak 138 / 8 PK : 06670 Çankaya / Ankara / TÜRKİYE Tel : +90 312 446 10 37 +90 312 446 10 38 Fax : +90 312 446 10 35 Fabrika / Factory 1180 sokak (Eski 10. Sokak) No:59

Detaylı

PROJE RAPORU MÜLLER-MITTELTAL

PROJE RAPORU MÜLLER-MITTELTAL Schwarzwald den En İyi Treyler Kalitesi Merkle Boyuna Taşıyıcı Kaynak Otomasyonu ile Verimlilik Artışı KALİTE VE İNNOVASYONDA UYUM Yüksek verimlilikte müşteri odaklı çözümler Talepler, farklı taşıma dallarında

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. AKARYAKIT TANKERİ 2013 A. GENEL BİLGİLER Akaryakıt tankerleri, gerek servis amaçlı gerekse kuruluşların istasyonlarında yer alan depoların ihtiyaçlarını

Detaylı

PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL

PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL PASLANMAZ BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1/5 PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL 1.1 KAPSAM Aydınlatma ünitesi, projektör, kamera, pano, anten, bayrak, flama

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri»

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» DUAL FUEL SYSTEM «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» Dual Fuel System DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin

Detaylı

IDC101 Bağlantı Şeması

IDC101 Bağlantı Şeması IDC101 Bağlantı Şeması 1 Şubat 2018 IDC101 Kontrol Panosuna ait kullanım kitapçığı okunduktan sonra elektriksel bağlantıların nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler bu dokümanda yer almaktadır. Her bir elektriksel

Detaylı

Otopark İçin Carpark

Otopark İçin Carpark Otopark İçin Carpark ÖNSÖZ Firmamız TTC Makine Mühendislik olarak, özellikle kalabalık şehirlerde yaşanan otopark sorununa çözüm olması amacıyla, tasarım, imalat, montaj ve satış sonrası hizmetleri gibi

Detaylı

Samesor - the power of experience. Samesor PreFab Superior www.samesor.com

Samesor - the power of experience. Samesor PreFab Superior www.samesor.com Samesor PreFab Superior Samesor PreFab Superior Çelik Duvar Panelleri ve Aşıklarına ait Bütün Detay Çözümler ve Üretim Kabiliyeti Ticari veya bireysel çok katlı yapılar için prefabrik elemanlar ve çelik

Detaylı

Önce Güvenlik.

Önce Güvenlik. Önce Güvenlik Misyon & Vizyonumuz Vision & Mission Şirketimiz deneyimli ve uzman kadrosu ile 1998 yılında inşaat sektörü çatısı altında kurulmuştur. İlerleyen yıllarda inşaat sektöründeki eksikleri göz

Detaylı

Özel Projeler Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler.

Özel Projeler Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler. Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler. Global powerhouse local solution provider. baykal.com.tr Daha güçlü Daha esnek bükümler. Kurulduğu 1950 yılından bu yana metal sac işleme makineleri konusunda

Detaylı

HOŞGELDİNİZ MIG-MAG GAZALTI KAYNAK PARAMETRELERİ. K ayna K. Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi. Teknolojisi. Teknolojisi

HOŞGELDİNİZ MIG-MAG GAZALTI KAYNAK PARAMETRELERİ. K ayna K. Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi. Teknolojisi. Teknolojisi MIG-MAG GAZALTI KAYNAK PARAMETRELERİ K ayna K K ayna K Teknolojisi Teknolojisi HOŞGELDİNİZ Doç. Dr. Hüseyin UZUN Kaynak Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı 1 /27 KAYNAK PARAMETRELERİ VE SEÇİMİ Kaynak dikişinin

Detaylı

Beton Döşemede Dünya Lideri

Beton Döşemede Dünya Lideri Beton Döşemede Dünya Lideri Dünya nın en önemli projelerine müşterilerinin talepleri doğrultusunda üretilen son teknoloji ürünleriyle hizmet veren, % 70 pazar payı oranıyla, Dünya da beton döşeme teknolojisinin

Detaylı