29 EKİM ÖZEL BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "29 EKİM ÖZEL BÜLTENİ"

Transkript

1 İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29 EKİM ÖZEL BÜLTENİ TÜRKİYE NİN AYDINLIK YÜZÜ CUMHURİYETTİR!

2 Bu açıklamalarımızı yaparken en önemli güvencemiz; bugün bizlerin özgürce düşünebilmesini sağlayan ve bizlere çağdaş bir yaşam ortamı hazırlayan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve 29 Ekim 1923 tarihinde ilan ettiği «Cumhuriyet»tir. Türk ulusuna verilmiş en büyük miras ve vazgeçilmez bir değer olan «Cumhuriyet»; özgür düşünen, toplum içinde eşit hakları sahip, demokratik kurallara bağlı onurlu bir ulus ve devlet olmamızı sağlamıştır. Tarihimizin en büyük ve en kapsamlı hamlesi olan «Cumhuriyet», getirdiği yenilikler ve atılımlar ile Türk ulusunu çağdaş uygarlık düzeyine ulaştırmıştır. Cumhuriyetin bizlere verdiği güç sayesinde ve Atatürk ün koymuş olduğu ilkelerle ülkemiz dünyanın saygın ülkelerinden biri haline gelmiştir. Bizlere ve gelecek nesillere düşmekte olan en önemli görev ise, Türkiye Cumhuriyeti ni korumak ve her alanda yüceltmektir. Bu duygu ve düşünceler ışığında, «Cumhuriyet»imizin 90. kuruluş yıldönümünde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehit lerimizin manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. «Cumhuriyet Bayramı»mız kutlu olsun. E. Aybars ŞEHİRTAY Okul Müdürü Değerli Meslektaşlarım, Sevgili Öğrenciler, Değerli Velilerimiz, 2 Eylül 2013 tarihinde eğitim ve öğretim yılının açılış konuşmasında kurumsal hedeflerimizi tanımlarken, öğrencilerimizin; «Atatürk ilke ve devrimlerini kendine rehber edinmiş, toplumda saygı duyulan ve örnek gösterilen bireyler; ayrıca, bilgiye erişme becerisine sahip; yaratıcı, sorgulayıcı ve bağımsız düşünebilen; spor, sanat ve kültür etkinliklerinde bireysel yeti ve yeteneklerini geliştirmiş; insanlığa duyarlı, etik değerlere saygılı, ilkeli ve özgüven sahibi bireyler olmaları, en önemli önceliklerimiz olacaktır. şeklinde açıklamıştık.

3 ANAOKULU MERKÜR SINIFI Mustafa: Bence Atatürk demektir. Defne: Bence kutlama bayramı yapmak demektir. Ege: Bence güzel bir şeydir. Hasan Alp: Bence Cumhuriyet Bayramıdır. Elif: Bence fener süslemektir.

4 ANAOKULU VENÜS SINIFI Miran: Bence özgürlük demektir. Nehir: Bence hep beraber kutlamak demektir. Demir: Bence hürriyet demektir. Ela: Bence Cumhuriyet i Atatürk kurdu. Kuzey: Bence çok güzel bir bayram demektir.

5 ANAOKULU VENÜS SINIFI Çağan: Bence şarkı söylemek demektir. Mehmet: Bence özgürce yaşamak demektir. Derin: Bence güzel evlerin, oyuncakların olması demektir. Kaan: Bence herkesi korumak demektir.

6 ANAOKULU MARS SINIFI Aslıhan Özge: Bence Atatürk ü sevmek demektir. Barış Kaan: Bence güzel okullar demektir. Yiğit Sedat: Bence sevmek demektir. Mehmet Emin: Bence hürriyet demektir.

7 ANAOKULU MARS SINIFI Mehmet: Bence özgürlük demektir. Ceren: Bence özgürce koşmak demektir. Ozan: Bence Cumhuriyet; giysilerin değişmesi, yepyeni kıyafetler demektir. Jasmin: Bence özgürce yaşamak demektir. Tuana Özer: Bence mutlu olmak demektir.

8 ANAOKULU JÜPİTER SINIFI Kerem: özgürce bir yerlere gitmektir. Melissa: özgür yaşamaktır. Elif: Kızların özgür giyinebilmesidir. Atatürk bize kolay anlayacağımız yazıyı getirdi.

9 ANAOKULU JÜPİTER SINIFI Çınar: özgür yaşamaktır. Kızların ve erkeklerin eşit okula gitmesidir.

10 ANAOKULU SATÜRN SINIFI Duru: Bence bayramdır ve Atatürk ün verdiği güzel şeylerdir.

11 ANAOKULU SATÜRN SINIFI Gökçe: Bence Atatürk ün bize armağan ettiği bayramdır.

12 CUMHURİYET İMİZİN 90. YILI KUTLU OLSUN! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Ekim ayı başından itibaren başlayan çalışmalarda öğrencilerimiz, öğretmenlerinin rehberliğinde yaptıkları çalışmaları başarıyla sundular. Törenden önce, okulumuzun fuayesinde, öğrencilerimizin resimlerinden oluşan «Türkiye nin Aydınlık Yüzü Cumhuriyet tir» konulu bir sergi açıldı. Tören, okul bahçesinde ve oditoryumda olmak üzere iki bölümden oluşuyordu. Önce okulumuzun bahçesindeki Atatürk büstüne bir grup öğrencimiz ve okul müdürümüz tarafından çelenk konuldu, saygı duruşu yapıldı. Ardından oditoryumdaki törene geçildi. Buradaki tören, Atatürk ün 10.Yıl Nutku nu söylediği sıradaki bazı görüntülerle başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı mızın okunmasından sonra okul müdürümüz Sayın Aybars Şehirtay, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. İlkokul 2,3,4. sınıflardaki öğrencilerimizden oluşan koro İleri, İzindeyiz adlı marşları söyledi. Daha sonra anaokulumuzun hazırlık sınıfındaki öğrencilerimiz hep birlikte «Kutlu Olsun Türkiye» adlı şiiri okudular. 2.sınıflardaki öğrencilerimizden bir grubun okuduğu «Cumhuriyet Destanı» adlı şiirin ardından, anaokulu ve ilkokuldaki öğrencilerimizin cumhuriyet hakkındaki düşüncelerini içeren video görüntüleri izlendi. Törene ekim ayı içinde Türkçe Zümresi tarafından ilkokulumuz ve ortaokulumuzdaki öğrenciler arasında düzenlenen Bence Cumhuriyet konulu şiir ve kompozisyon yarışmasının sonuçlarının açıklanması ve ödül töreni ile devam eden törende, yarışmada birinci olan eserler okundu. Ortaokul 4-A sınıfı öğrencisi Çağla Koçak ın İngilizce bir konuşma yaparak «Cumhuriyert Bayramı» ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirmesinin ardından bir grup ortaokul öğrencimiz «Cumhuriyete Bilimle Işık Tutanlar» konulu bir sunum gerçekleştirerek cumhuriyet döneminde ülkemizin gelişmesine bilimsellikle katkı sağlayan bazı bilim insanlarını tanıttılar. Ortaokul öğrencilerimizden bir başka grup tarafından hazırlanan söz korosu, geçtiğimiz haftalarda kaybettiğimiz edebiyatçı, tarihçi, tiyatro yazarı Turgut Özakman ın yazdığı Şu Çılgın Türkler kitabından uyarlanan bir çalışmayı sundular. Coşkuyla ve beğeniyle izlenen tören, Atatürk ün 10. Yıl Nutku nun son bölümünün yer aldığı görüntüler ve 10.Yıl Marşı ile sona erdi.

13 RESİM SERGİSİNİN AÇILIŞI

14 RESİM SERGİSİNDEN GÖRÜNTÜLER

15 RESİM SERGİSİNDEN GÖRÜNTÜLER

16 RESİM SERGİSİNDEN GÖRÜNTÜLER

17 ATATÜRK BÜSTÜNE ÇELENK KOYMA

18 ATATÜRK BÜSTÜNE ÇELENK KOYMA

19 TÖRENİ, ORTAOKUL 4-A SINIFINDAN SELİN EZGİ YÖRENTİ VE EREN ELÇİN BAŞARIYLA SUNDULAR.

20 İLKOKUL KOROMUZUN KONSERİ

21 ANAOKULU HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ŞİİR OKUMASI

22 İLKOKUL 2. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ŞİİR OKUMASI

23 «BENCE CUMHURİYET» KONULU ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ ŞİİR DALINDA Birinci 3-A sınıfından Irmak Ergüder İkinci 4-A sınıfından İdil Şakir Üçüncü 3-A sınıfından Eda Motugan, KOMPOZİSYON DALINDA Birinci 4-A sınıfından Irmak Çakıroğlu İkinci 4-A sınıfından Ahmet Albayrak Üçüncü 4-A sınıfından Efe Cicimen

24 «BENCE CUMHURİYET» KONULU ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ ŞİİR DALINDA Üçüncü 7-A sınıfından Ece Nur Sonar İkinci 1-A sınıfından Yasemin Kan Birinci 2-A sınıfından Ezgi Polat KOMPOZİSYON DALINDA Üçüncü 1-A sınıfndan Zeynep Pilatin İkinci 2-A sınıfından Zeynep Ecem Aliyazıcıoğlu Birinci 4-A sınıfından Fatma Rana Üye

25 ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ESERLERİN OKUNMASI

26 «BENCE CUMHURİYET» KONULU İLKOKUL KOMPOZİSYON YARIŞMASI BİRİNCİSİ YAŞASIN CUMHURİYET Cumhuriyet; çile dolu yılların ardından atalarımızın bize emanet ettiği, Atatürk ün bize en büyük hediyesidir. Bugün hepimiz özgürce yaşıyoruz, istediğimiz yerde istediğimizi özgürce söyleyebiliyoruz. Dilediğimiz gibi giyiniyor, dilediğimiz yere gidebiliyoruz. Bütün bunları başkasının izni olmadan yapabiliyoruz. Biz yeni nesil olarak cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız, onu korumalıyız. İşte o zaman atalarımızın emanetini de korumuş oluruz, aynı İstiklal Marşı mızda olduğu gibi: Bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı Düşün altında binlerce kefensiz yatanı, Sen şehit oğlusun, incitme yazıktır atanı, Verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı. IRMAK ÇAKIROĞLU 4-A Sınıfı Öğrencisi

27 «BENCE CUMHURİYET» KONULU İLKOKUL ŞİİR YARIŞMASI BİRİNCİSİ CUMHURİYET 29 Ekim de cumhuriyeti kutlarız, Hepimiz o gün sevinçle dolarız, Yaşasın cumhuriyet, yaşasın egemenlik! Cumhuriyet bizim için en büyük zenginlik. 29 Ekim de özgürlüğe kavuştuk, Özgürlük için uzun süre çalıştık, Yaşasın cumhuriyet, yaşasın egemenlik! Cumhuriyet bizim için en büyük zenginlik. IRMAK ERGÜDER 3-A Sınıfı Öğrencisi

28 «BENCE CUMHURİYET» KONULU ORTAOKUL ŞİİR YARIŞMASI BİRİNCİSİ BENCE CUMHURİYET Bence cumhuriyet, Özgürlük demek, Tam bağımsızlık demek. Halkımın kendi kendisini Yönetmesi demek. Bence cumhuriyet, Ata mın izinden gitmek demek. İlkelerine sahip çıkıp Yurdumu ilerletmek demek. Cumhuriyet benim canım, Onu koruyup kollarım, Ülkemi kalkındırmak en büyük amacım, Ben cumhuriyet için varım. EZGİ POLAT 2-B Sınıfı Öğrencisi

29 «BENCE CUMHURİYET» KONULU ORTAOKUL KOMPOZİSYON YARIŞMASI BİRİNCİSİ BENCE CUMHURİYET Yaşamak ne kadar güzel bu cennet gibi ülkede özgürce, istediğin gibi; her şeyi canının çektiği gibi yapmak ne hoş. Peki hiç arkana baktın mı? Cumhuriyet ilan edilmeden önce herkes her istediğini, her canının çektiğini gönlünce yapabiliyor muydu? Tekrar bak arkana. Farkında mısın geldiğin yolda çekilen acıların? Görüyor musun bir elinde silahın, bir elinde Türk bayrağı taşıyan dedeni. Gözlerindeki ışık milletine olan sevgisi, gözlerindeki ateş milletini düşmanlara kaptırmamanın hırsı. Hüzünlü değil, sevinçli; çünkü milleti için savaşmak onun tek isteği, milleti onun her şeyi. Önünde cennet gibi bir yol; arkanda ise toz, duman, özgürlük kavgası izleri. İşte gördüğün dikenli yol, senin ayaklarını yere sağlam bastıran yoldur. Ne acılar, çileler çekilmiş bu yolda. Biraz daha özgür olmak için, düşündüklerimizi kısık sesle söylememek için ne savaşlar verilmiş Anadolu nun dört bir yanında. Sakın unutma arkanda yaşananları, geçmişini, tarihini, buraya nasıl bir yoldan geldiğini. Cumhuriyet ne demektir? Bizim için cumhuriyet ne kadar farklı, ne kadar özel, ne kadar, değerli. İstiklal Marşı dır cumhuriyet; andımızdır. Özgürlüğümü kendi irademle söylediğim, hür benliğimle haykırdığım, ruhumun yaşam tarzıdır cumhuriyet. Anamızdır, babamızdır, kardeşimizdir, her şeyimizdir. Hayatımızın bir parçasıdır. Kolay kazanılmayan bir cumhuriyetin çocuklarıyız. Bunu sakın unutma. Her zaman yükseklerde tut al bayrağını. Gerçek bir cumhuriyet çocuğu olduğunu her fırsatta göster. Dedelerinden miras kalan cumhuriyetin torunlarına da aktarılabilmesi için dört elle sarıl cumhuriyetine, koru milletini. Ne derlerse desinler, ne verirlerse versinler bu hazineyi koruyup kolla. Cumhuriyetin senin hazinendir, sakın unutma. FATMA RANA ÜYE Ortaokul 4-A Sınıfı Öğrencisi

30 ORTAOKUL 4-A SINIFINDAN ÇAĞLA KOÇAK, İNGİLİZCE BİR KONUŞMA YAPARAK «CUMHURİYET BAYRAMI» İLE İLGİLİ DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ DİLE GETİRDİ.

31 ÖĞRENCİMİZ ÇAĞLA KOÇAK IN KONUŞMASI Republic Day is the most important day of the Turkish Republic. We celebrate it every year. We commemorate Atatürk and our Martyrs. Atatürk is the founder of Turkish Republic. If he didn t form the Republic our situation could have been a lot worse. We are thankful to Atatürk. In 1923, Turkish people celebrated Republic Day with happiness.they were happy then and still are. You will see it when you look in their eyes. They all smile and scream with happines. Every 29th of October people read poems, some do our traditional dance and parade in Bağdat Street or the other streets. People put Turkish flags on their balconies. When I see those kind of things I always feel proud of Turkish People because the efforts they put. We as a nation, really deserved a good life which Atatürk gave us by forming Republic. I hope our celebrations will continue in that way and get more enthusiastic. Çağla KOÇAK 4-A Sınıfı Öğrencisi

32 «CUMHURİYETE BİLİMLE IŞIK TUTANLAR» SUNUMU Prof. Dr. TÜRKAN SAYLAN MUAZZEZ İLMİYE ÇIĞ Dr. HULUSİ BEHÇET Ordinaryüs Prof. Dr. EMİN HALİD ONAT CAHİT ARF Prof. Dr. KERİM ERİM HALET ÇAMBEL Prof. Dr. NÜZHET TOYDEMİR GÖKDOĞAN Dr. GAZİ YAŞARGİL

33 «CUMHURİYETE BİLİMLE IŞIK TUTANLAR» SUNUMU

34 «CUMHURİYETE BİLİMLE IŞIK TUTANLAR» SUNUMU

35 «ŞU ÇILGIN TÜRKLER» SUNUMU

36 «ŞU ÇILGIN TÜRKLER» SUNUMU

37 ÇIKTIK AÇIK ALINLA ON YILDA HER SAVAŞTAN ON YILDA ON BEŞ MİLYON GENÇ YARATTIK HER YAŞTAN!

38 Öyle bir meşale yaktın ki bize ey Atatürk! Senin çocukların artık izinden dönmez, Güneşin nuru söner de; Senin yaktığın ışık sönmez.

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ Yıkılan, dağılan imparatorluğun ardından Anadolu nun her karış toprağında yüce Türk ulusunun bağımsızlık

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Her kuşak kendisinden sonraki kuşaklara daha iyi bir Türkiye bırakmak sorumluluğundadır.

Detaylı

HÜRRİYET İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

HÜRRİYET İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI HÜRRİYET İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 1 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI Sayın Müdürüm, Saygı Değer Öğretmenlerim,Kıymetli

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ 4 Mart 2015 Çarşamba günü anaokulu öğrenci velilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz İlkokul Tanıtım

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ Yaptığımız çalışmalar sonucunda, ilkokul 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul 1, 2 ve 3. sınıflarımızda öğrenim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Kurumumuz, eğitim öğretim çalışmalarına

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu; İTÜ Rektör

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ Ortaokul öğrencilerimiz, VKV Özel Koç Okullarında düzenlenen JMUN (Model Birleşmiş Milletler) Konferansı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta sonunda 2-6.sınıflardaki öğrencilerimizin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÖZEL SAYISI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÖZEL SAYISI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÖZEL SAYISI 1 Değerli Velilerimiz, Cumhuriyet kültürü; toplumsal temeli olan, aydınlanma felsefesine dayalı,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılını bugün tamamlamış

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Bu yıl, ortaokul binasının 3 ve 4. katları da dahil olmak üzere yerleşkemizin

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Yıl sonu neredeyse geldi. 4-6.sınıf öğrencilerimize son

Detaylı

Defne Öztürk: Atatürk ün herkes mutlu ve özgür olsun diye hediye ettiği bayramdır.

Defne Öztürk: Atatürk ün herkes mutlu ve özgür olsun diye hediye ettiği bayramdır. 30.10.2015 DENİZATI ndan Herkese Merhaba! Haftanın ilk günü sohbet saatimizde herkes hafta sonu neler yaptığını anlattı. Duvarda asılı olan Atatürk resimlerine dikkat çeken öğretmenimiz onu neden asmış

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Bu hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımız planlanan çalışmalar

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe zümresinin ortak çalışmalarıyla, ortaokul öğrencilerimiz tarafından

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÖZEL SAYISI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÖZEL SAYISI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÖZEL SAYISI 1 Değerli Velimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda yönetici,

Detaylı

GELİŞİM KOLEJİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖREN PROGRAMI

GELİŞİM KOLEJİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖREN PROGRAMI GELİŞİM KOLEJİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖREN PROGRAMI Değerli Velilerimiz, 23 Nisan törenlerinin program akışını sizlerle paylaşmak istiyoruz. Dört ayrı program şeklinde planlanan tören

Detaylı

ilkokulu E-DERGi si 23 Nisan ın Önemi Sorumluluk Okulumuzda 23 Nisan Hedef Siir: Egemenlik Ulusundur 2017 Nisan Sayısı Bu Sayımızda:

ilkokulu E-DERGi si 23 Nisan ın Önemi Sorumluluk Okulumuzda 23 Nisan Hedef Siir: Egemenlik Ulusundur 2017 Nisan Sayısı Bu Sayımızda: ilkokulu E-DERGi si 2017 Nisan Sayısı Bu Sayımızda: 23 Nisan ın Önemi Sorumluluk Siir: Dünya Çocuk Bayramı Hikaye: Sagır Kaplumbaga Okulumuzda 23 Nisan Hedef Siir: Egemenlik Ulusundur Siir: 23 Nisan Söylediklerimiz

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ Bu hafta anaokulu öğrencilerimiz, Meslekler Söyleşisi nde farklı meslek dallarını tanıdılar. Mesleklerle

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımız, tüm hafta boyunca yoğun bir tempoyla devam etti.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 14. VELİ BÜLTENİ /itubeylerbeyi /itugvo.beylerbeyi.yerleskesi Anaokulu öğrencilerimizin tüm hafta boyunca hazırlandıkları

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

MAHİR İZ İLKOKULU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

MAHİR İZ İLKOKULU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI MAHİR İZ İLKOKULU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI SUNUCU 1: Sayın okul müdürüm, değerli öğretmenlerim, saygıdeğer misafirler ve sevgili arkadaşlar! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nın 94. yıl dönümünü

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Dizeleriyle başladı.

Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Dizeleriyle başladı. Kahramanmaraş Platformu ndan Şenliği Kadın Cumhuriyet On bir kadın derneğinden oluşan Kahramanmaraş Kadın Platformu, Müftülük Meydanı nda düzenledikleri Cumhuriyet Şenliği ile Cumhuriyet in önemine dikkat

Detaylı

LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI

LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE UĞURLANDI Eğitim dünyasının önde gelen kuruluşlarından TED Kayseri Koleji, 44.döneminde 93 öğrencisini mezun etti. Okul bahçesinde

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

6. TEMA ETKİN VATANDAŞLIK

6. TEMA ETKİN VATANDAŞLIK 6. TEMA ETKİN VATANDAŞLIK Çocuk Hakları Sorumluluklarımız Sosyal Kulüpler Bağımsızlık ve Bireysel Özgürlük TBMM ve Bizim Bayramımız 4. Sınıf Sosyal Bilgiler 1 1. Aşağıdaki çocuklardan hangilerinin verdiği

Detaylı

OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ

OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ TED Kayseri koleji Vakfı Özel Ortaokulu ve Lise Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN,Ortaokul Meclis Başkanımız Ahmet Utku AÇIKGÖZ ve Lise Meclis Başkanımız

Detaylı

https://www.cynkamuranemiroglu.meb.k12.tr VİZVONUMUZ MİSYONUMUZ

https://www.cynkamuranemiroglu.meb.k12.tr VİZVONUMUZ MİSYONUMUZ İSTANBUL 2015 BÖLÜM 1. 1. OKULUN TARİHÇESİ VE YAPISI Çağdaş Yaşam Nakiye Kamuran Emiroğlu İlköğretim Okulu bir bağış okuludur. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Nakiye Kamuran Emiroğlu ve Milli Eğitim

Detaylı

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL DEĞERLER STRATEJİK AMAÇLAR PERSONEL SAYISI OKUL VE ÖĞRENCİ SAYILARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYNAŞTIRMA YOLUYLA EĞİTİME

Detaylı

BAHARA MERHABA. H. İlker DURU NİSAN 2017 İLKOKUL BÜLTENİ

BAHARA MERHABA. H. İlker DURU NİSAN 2017 İLKOKUL BÜLTENİ BAHARA MERHABA Toprağın ve suyun güneşle buluştuğu, doğanın canlandığı, aydınlık ve sıcak günlere kavuştuğumuz güzel bahar aylarına merhaba dedik. Baharın verdiği canlılık ve heyecanla eğitim- öğretim

Detaylı

Selam size ey yüce şehitler, Yahya Çavuşlar, Koca seyitler. Uyuyan nice adsız yiğitler, Adınızı tarihe yazmaya geldim.

Selam size ey yüce şehitler, Yahya Çavuşlar, Koca seyitler. Uyuyan nice adsız yiğitler, Adınızı tarihe yazmaya geldim. Selam size ey yüce şehitler, Yahya Çavuşlar, Koca seyitler. Uyuyan nice adsız yiğitler, Adınızı tarihe yazmaya geldim. Tarihimizin altın sayfalarında yer alan en büyük zaferlerimizden biri olan Çanakkale

Detaylı

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde tüm yurtta

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

15 Temmuz Demokrasi ve Millik Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Millik Birlik Günü 15 Temmuz Demokrasi ve Millik Birlik Günü TED Kayseri Koleji okulları olarak 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı 28.09.2017 tarihinde saat 14.00 te okul konferans salonumuzda

Detaylı

2. SINIFLAR EKİM BÜLTENİ

2. SINIFLAR EKİM BÜLTENİ ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR EKİM BÜLTENİ Sayın Velilerimiz, 19 Eylül de başladığımız yeni eğitim öğretim yılının ilk ayını dopdolu bir programla geçirdik. Her sınıf düzeyinde

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 204 Açılış- Tanışma top. Tiyatro salonu, Saat:9.00-9.30 Hoşgeldiniz Kahvalsı Yer: Yemekhane Saat:9.30-2.00 2 İş Güvenliği Eğt.

Detaylı

CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014

CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014 CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014 1- AMAÇ Bu program, Cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıldönümünü daha anlamlı ve daha coşkulu bir şekilde kutlamak ve Cumhuriyetimizin temel ilkelerini

Detaylı

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KASIM - ARALIK SAYFASI Birlikte Yaşama Kültürü ve Hoşgörü Gel Bize Katıl Bize! Şarkısını Söyledik Sınıf içinde, arkadaşlarımızla

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ FEDAKARLIK & YARDIMSEVERLİK 02.05.2014 3K Yardım Kampanyamızla Kardeş Okulumuza

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU

ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU MİLLİ YÜZÜCÜMÜZ YİĞİT ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU Dünya Olimpiyatlarına hazırlanan Milli Yüzücümüz TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 7-B sınıfı öğrencimiz Yiğit ASLAN, 5-6 Mart 2016 tarihleri arasında

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Okullarımızda, eğitim ve öğretim çalışmaları planlandığı

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL Haziran 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Temmuz 2016 1 2 3

Detaylı

Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve

Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve coşkuyla başladı Bodrum Bahçeşehir Okulları, yeni eğitim-öğretim yılına okul bahçesinde gerçekleşen törenle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın

Detaylı

Bu tarihi ve anlamlı günün doksan üçüncü yılını ulusça büyük bir coşku ve idrak içerisinde kutlamaktayız.

Bu tarihi ve anlamlı günün doksan üçüncü yılını ulusça büyük bir coşku ve idrak içerisinde kutlamaktayız. Ben 1919 yılı Mayıs ayı içinde Samsun a çıktığım gün, elimde maddi hiçbir güç yoktu. Yalnız büyük Türk Ulusunun Soyluluğunda doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir güç vardı. İşte ben bu

Detaylı

KİTAPLARI SERGİSİ AÇILDI

KİTAPLARI SERGİSİ AÇILDI ATATÜRK RESİMLERİ KİTAPLARI SERGİSİ AÇILDI VE 10 Kasım Atatürk ü Anma etkinlikleri kapsamında lise giriş salonumuzda Atatürk resimleri ve kitaplarından oluşan sergimiz açıldı. Öğrencilerimizin ve Resim

Detaylı

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ 12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ TARİH YAYIN TEST SAAT MATEMATİK 10:00 1 24.05.2017 ÇARŞAMBA TED GENEL MERKEZ-5 1 25.05.2017 PERŞEMBE TED GENEL MERKEZ-5 2 29.05.2017 PAZARTESİ ÜÇ-DÖRT-BEŞ 2 30.05.2017 SALI ÜÇ-DÖRT-BEŞ

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

EKO-OKULLAR PROGRAMI SU KONULU 1. DÖNEM SONU RAPORU

EKO-OKULLAR PROGRAMI SU KONULU 1. DÖNEM SONU RAPORU CEBİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU KONULU 1. DÖNEM SONU RAPORU ÇALIŞMA KONUSU: Özel Cebir Okulları nda Eko-Okullar programında su konusu işlenmiştir. Ayrıca müfredata

Detaylı

http://www.haber18.com

http://www.haber18.com http://www.haber18.com Haberin Ayrıntıları: 5 Haziran Dünya Çevre Günü Karatekin Parkı nda Çankırı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla kutlandı. Programa Valimiz Vahdettin

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ Hemşiremiz Nazile Türemiş,1. sınıf öğrencilerimize ''El Temizliği ve Hijyen'' konusunda sunum yaptı. Ankara ODTÜ Geliştirme Vakfı koordinatörlerimiz, Mahmut

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

EYLÜL 2018 BÜLTENİ - SAYI: 9

EYLÜL 2018 BÜLTENİ - SAYI: 9 EYLÜL 2018 BÜLTENİ - SAYI: 9 YAYIN KURULU T.C. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevellî Heyet Başkanı) Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (İAÜ Rektörü) Öğr. Gör. Emrah BOYLU (İAÜ TÖMER Müdürü) emrahboylu@aydin.edu.tr

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ Narlıdere İlhan Onat İlkokulu Müdürlüğü. Sayı : Konu : 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ Narlıdere İlhan Onat İlkokulu Müdürlüğü. Sayı : Konu : 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı T.C. İZMİR VALİLİĞİ Narlıdere İlhan Onat İlkokulu Müdürlüğü Sayı : 87744697-730- 25.10.2015 Konu : 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı NARLIDERE İLHAN ONAT İLKOKULU ÖĞRETMENLERİNE 29 Ekim Cumhuriyet

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL Dr. Sedat Üründül ANAOKULU 2015-2016 EKO OKUL PROJESİ EYLEM PLANI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL Dr. Sedat Üründül ANAOKULU 2015-2016 EKO OKUL PROJESİ EYLEM PLANI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL Dr. Sedat Üründül ANAOKULU 2015-2016 EKO OKUL PROJESİ EYLEM PLANI KONU: SU İLKE: GELECEĞE BİR DAMLA SAKLA ETKİNLİKLER UYGULAMA EYLÜL 2015-2016 Eko Öğretmenlerinin Seçimi

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE

ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE TED KAYSERİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri; Geleneksel Ankara Gezisi ni Okul Müdürü Raci ÜLKE, Müdür Yardımcısı Yonca MARAŞLI ve 5. Sınıf Şube

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, İlk karnemizi aldığımız için bugün hepimiz çok mutluyuz. Okulumuzu

Detaylı

2019 ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2019 ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2019 ŞUBAT FAALİYET RAPORU KOMPOZİSYON YARIŞMASI SONUÇLARI 14 Mart Tıp Haftasıyla düzenlenen ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik "Sağlıkta Şiddete Bakış " konulu kompozisyon yarışması Seçici Kurulu

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SERGİLEDİR

ÖĞRENCİLERİMİZ SERGİLEDİR ÖĞRENCİLERİMİZ ALMANYA ADLI SERGİLEDİR ALMANYA OYUNU 26 Mayıs 2015 tarihinde Lise Almanca Drama Kulübü öğrencileri Başak Serra Can 9B, Muhammed Oğuz Durmazer 9C, Bilge Enç 9D, Betül Demirtaş 9D, Batuhan

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz 20 Nisan 2018 Cuma günü kutlanacaktır. Okul

Detaylı

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK EĞİTİM SAATİ KONUK OLDUK PROGRAMINA 13.11.2015 s aat:20.00 İle 21.30 arasında ulusal kanallarımızdan biri olan tv 1 de,kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahamettin KARAKÖSE nin hazırlayıp sunduğu

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 7. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 7. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 7. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU ĠLKOKUL ORTAOKUL Öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve devrimleri ıģığında,

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirler On5yirmi5.com 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirler Bu yıl Cumhuriyeti'in 90. yılını kutluyoruz. İşte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirler... Yayın Tarihi : 28 Ekim 2013 Pazartesi (oluşturma

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız

Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve TSF Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Ulusal Egemenlik Satranç Turnuvası 19-20

Detaylı

Cumhuriyet, insana verilen değer demek. Cumhuriyet, hak ve özgürlük demek. Cumhuriyet, hür gelecek demek. Cumhuriyet demek biz demek

Cumhuriyet, insana verilen değer demek. Cumhuriyet, hak ve özgürlük demek. Cumhuriyet, hür gelecek demek. Cumhuriyet demek biz demek İçindekiler Cumhuriyet Bayramı Töreni... 1 Üst Yönetim Kurulu Toplantısı... 2 Konser Ve Sergi Daveti... 3 Ortaokul Öğrenci Meclisi Seçim Süreci... 4 Sayın Velimiz... 4 Kasım Ayı Etkinlik Takvimi... 5 Hikmet

Detaylı

Türkiye Yarı Finallerindeyiz

Türkiye Yarı Finallerindeyiz Türkiye Yarı Finallerindeyiz Erzincan da düzenlenen Genç A Erkekler Bölge Grup Müsabakaları nda okulumuz Artvin Fen Lisesi ni 68-35, Tokat Anadolu Lisesi ni 49-27, Elazığ Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi ni

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam

Detaylı

İçindekiler 23 NİSAN TÖRENİNİ KUTLADIK İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler 23 NİSAN TÖRENİNİ KUTLADIK İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler 23 Nisan Törenini Kutladık... 1 Sayın Rektörümüz İle Toplantı... 2 Ünsüz Youtuber ın Günlüğü Miyase Sertbarut Söyleşisi... 2 Panora Avm de 23 Nisan ı Kutladık...

Detaylı

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ, BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı