Bodrum da deniz keyfi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bodrum da deniz keyfi"

Transkript

1 Türkiye de kar çilesi, Bodrum da deniz keyfi Türkiye nin birçok bölgesinde kara kış etkili olurken, Ege kıyılarında ise hava sıcaklığı 20 dereceye kadar ulaştı. Bodrum da güneşli havayı gören bazı vatandaşlar sahil kenarlarına giderek denize girdi. Türkiye nin birçok bölgesinde kara kış etkili olurken etkili olurken Bodrum ilçesinde yazdan kalma günler yaşanıyor. Bodrum da sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar güneşin yüzünü göstermesi ile birlikte sahil kenarlarına akın etti. Kafeteryaları dolduran az sayıda turist ve Bodrumlular güneşin tadını doyasıya çıkardı. Doğuda Sibirya soğukları, batıda kar yağışı hayat durma noktasına gelirken Bodrum da ise hava sıcaklığı yaklaşık 20 dereceye kadar ulaştı. Güneşli havayı gören vatandaşlar ise denize girmeyi ihmal etmedi. Yazlık kıyafetler ile gezen insanlar ise dikkatlerden kaçmadı. Sıcak havayı fırsat bilip denize giren Nihat Şentürk,Bodrum da yazdan kalma bir gün yaşandığını belirten Sıcak havayı fırsat bilip sahil kenarına geldik. Hava çok güzel, biz de tadını çıkarıyoruz. Yaz sıcağı var, sahil de sesiz, turist yok güzel havanın tadını çıkarıyoruz. Denize girerek serinliyoruz. Deniz daha sıcak şu anda 17 derece var. Herkesi kışın Bodrum2da denize girmeye davet ediyorum dedi. İstanbul dan Bodrum a tatile gelen vatandaşlar ise Bodrum a yerleşmeyi düşündüklerini İstanbul daki kardan, kıştan kaçarak Bodrum a geldiklerini belirttiler. Bazı annelerde çocukları ile sahile gelerek vakit geçirdiler. Meteoroloji den edinilen bilgiye göre, Bodrum da hava sıcaklığının hafta sonuna kadar mevsim normallerinin üstünde olacağı öğrenildi.

2 ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK TURİZİMDE YÜZDE 40 KAYIP BEKLEMİYORUZ Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve AK Parti Bodrum İlçe başkanı Çiğdem Demiralp, BODER ve TÜRSAB Başkanları ile bir araya gelerek turizmin genel sorunlarını görüştü. Mv. Nihat Öztürk Bodrum a yaptığı ziyarette İlk olarak Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Bodrum turizmi ve genel sorunların konuşulduğu toplantıya AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp de katıldı. BODER ziyaretinin ardından TÜRSAB a geçen Öztürk burada Bodrum TÜRSAB Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel ile görüştü.

3 Bodrum turizminin konuşulduğu toplantıda Güvenlik sorunu ve yurt dışı kaynaklı rezervasyon iptali konuları ön plana çıktı. Toplantıya AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Toplantı sonrası Basın mensuplarına kısa bir değerlendirme yapan Ak Parti Muğla Mv. Nihat Öztürk şu sözlere yer verdi Önce BODER ile sonrada seyahat acenteleri arkadaşlarla beraber turizmle ilgili genel sorunları konuşma fırsatımız oldu. Beklentilerini bize ilettiler. İlk çıkan paketle ilgili ilave istekleri. Bizim yaptıklarımızı anlatmaya çalıştık ve planladığımız meseleleri konuştuk. Turizmin önümüzdeki günlerdeki rezervasyon durumunu, Bodrum un, genel durumunu konuştuk. Bana göre faydalı bir toplantı oldu. Burada edindiğimiz izlenimlerimizi hem bakanımıza hem de sektör yetkilileri anlatmak en büyük arzumuz. TURİZİMDE KAYGILARIN ÇOĞU GÜVENLİK ENDEKSLİ 92 yılından beri turizm sektörü içinde olduğunu ifade eden Öztürk konuşmasını şöyle sürdürdü Acentecilerinde, otelcilerinde yıllardır içindeyim ve her sezon o heyecana tanıklık ettim. Her sezon başında turizmcilerimiz bildim bileli biraz kaygıları vardır. Bu sene kaygılar biraz güvenlik endeksli. Turizm anlamında her şey var yatak kapasitemiz, doğal güzelliğimiz. En güzel şekilde turizm yapılacak ilçelerden bir tanesi Bodrum. Benim gördüğüm esas problem güvenlik problemi. Bundan kaynaklana özellikle yurt dışı kaynaklı uçak iptalleri var. Benim gördüğüm ülkenin imajını hep beraber düzelteceğiz bu işin siyaseti yok. Bir tane Türkiye var başka yok. Ülkemizin ne kadar güvenli bir ülke olduğunu anlatmanın temel yolu da el birliği içerisinde bu imajı doğru bir şekilde yönetmemiz lazım. Ülkemizin başındaki karamsar hava da yavaş yavaş dağılmaya başladı aslında. İnşallah beklendiği gibi yüzde 40 lar seviyesinde kayıp değil bizimde beklediğimiz gibi yüzde seviyesinde kayıpla

4 kapatacağımızı düşünüyoruz. Bu yıl İnşallah temsilcileri açısından da güzel bir yıl olur. sektör TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART Turizm bölgelerine yapılan uçak seferleri ile ilgilide değerlendirme yapan Öztürk Ülkemize gelmek isteyen turist var, ama uçak bulamadıkları yönünde şikâyetler alıyoruz. Dünya nın en büyük hava yollarından bir tanesine sahibiz bunun için uçak kalkmayan bazı bölgelere direk uçuş koymamız lazım. Eğer uçak problemini halledersek bizim turist problemimiz olmaz. Yurt içinde de aynı problem var. Vatandaşlarımız Bodrum a gelmek istiyor ama gelemiyor. Ya arabası ile gelecek ya da İstanbul aktarmalı gelecek. Birçok uçak firmasından Samsun, Trabzon, Adana, Bursa dan ve ülkemizin büyük şehirlerinden Bodrum ve Dalama a uçak seferleri koymalarını istiyoruz. Vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde bölgelerimize ulaşsın dedi. Ziyaretlere ev sahipliği yapan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ise şu sözlere yer verdi Bugün Sayın Milletvekilim Nihat Öztürk ile 2016 yaz sezonu başlarken Bodrum da Turizm sektör temsilcileri ile görüşmelerimiz oldu. Bodrum Otelciler Birliği Başkanı ve TÜRSAB Bodrum yürütme kurulu Başkanımız Sayın Sevinç Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri ile hükümetimizin Turizm ile ilgili aldığı tedbirler ve talepler konusunda sohbet ettik. Turizm de 30 yılını doldurmuş bir turizmci olarak ben de sorunları biliyor ve konuların doğru aktarılması ve çözüm önerileri ile ilgili Sayın Milletvekillerimizle birlikte Bakanlık düzeyinde görüşmeler yapıyoruz dedi.

5

6

7 ÖZTÜRK; DİNİ MERKEZİ DEVLET DEĞİL, VAKIF YAPIYOR NİHAT ÖZTÜRK VE MV. HASAN ÖZYER BODRUM BASINI İLE BULUŞTU AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer AK Parti Bodrum İlçe binasında basın mensupları ile bir araya gelerek yatırımları anlattı. Muğla da Marmaris Devlet Hastanesi nin yeri ile ilgili protokol imza gününe katıldıktan sonra Bodrum a gelen Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ak parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp in de hazır bulunduğu basın toplantısında TOKİ, Terör, Sağlık, Turizm ve Ortakent e yapılması planlanan Din ve Kültür merkezi konularına değinildi. MİLAS A AKILLI KAVŞAK GÜLLÜK E ÜST GEÇİT Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, sağlık ve ulaşım konusunda projelerin tüm Muğla genelinde devam ettiğini ifade etti. Özyer sözlerini şöyle sürdürdü Muğla nın neresinden ne talep gelirse gelsin, hepsini takip ediyoruz ve bir bir hayata geçiriyoruz. Yoğun bir bütçe dönemi vardı. Meclis bir haftalık tatile girdi. O süreçte de Muğla yı dolaşıyoruz. Hükümet kurulalı daha 4 ay oldu. Bu dört ay içinde yıllardır bekleyen pek çok projeyi hayata geçirdik. Üniversite, eğitimle, sağlık ve ulaştırmayla ilgili. Milas bir ay içinde ihaleye çıkacak. Yatağan ihale aşamasında. Datça bitti açacağız. Köyceğiz i açtık, Ortaca devam ediyor. Sadece Seydikemer de sorun var, onu da aşacağız. Muğla mızın sağlıkla ilgili bir çok sorununu çözmüş olacağız. Ulaşımla ilgili bakanlarımızla görüştük.

8 Milas a akıllı kavşak, Güllük e üst geçit yapılıyor. Bütün bekleyen projelerin hızlandırılması, programa alınması ve hayata geçirilmesini takip ediyoruz. Bakanlarımıza buradan teşekkür ediyorum TOKİ konusunada değinen Mv. Özyer şu ifadelere yer verdi TOKİ çalışmaları Muğla nın çeşitli yerlerinde devam ediyor. Mimarisine uygun, yapısına uygun tesislerin yapılması ve ihtiyacın karşılanması yönünde hareket ediyoruz bu konuda. Şehrin silüetini bozacak ve olumsuz algı yaratacak gibi anlaşılıyor ama öyle değil. Alaçatı daki TOKİ konutlarına bakılmasını öneriyoruz. Muğla nın bir kongre ve fuar merkezi olması için takipçisiyiz. Bölgeyi ekonomik olarak kalkındıracak yat marinaları ve ihtisas organize sanayi bölgeleri konusunu takip ediyoruz. Milas taki ihale aşamasında ama Muğla mıza yetmez. TURİZMDE BELLİ BİR TERÖR TEDİRGİNLİĞİ VAR Turizm ve terör konularına da değinen Özyer şunları söyledi Turizmde belli bir terör tedirginliği var. Rusya da yaşanan kriz nedeniyle Rus turistlerin gelmesinde ciddi düşüş var. Rusya nın kendisinden kaynaklanan kriz de belli miktarda düşürmüştü. Ama bu yıl da belli bir düşüş yine yaşanacak. Onun dışında hükümetimiz ilk defa bu yıl bir paket açıkladı. Uçaklara verilen mazot desteği, bütün turizm sektörüne verilen her anlamdaki destekler bunun etkisini azaltmak yönünde. Onun dışında ciddi tanıtım atağına geçti bakanlığımız. Bu artarak devam edecek. Belli bir kaybımız olacak. Amacımız bu kaybı en düşük seviyeye indirmek. Avrupa da çok ciddi bir rezervasyon kaybı yok. En az zararla atlatırız bu yılı.

9 KONULARI SULANDIRMAYA GEREK YOK Özyer in ardından açıklamalarda bulunan Mv. Öztürk TOKİ nin AK Parti iktidarı döneminde milletin umudu olduğunu belirterek şunları söyledi Bodrum da üç bin Suriyeliye TOKİ yapıyorlar diye bir haber gördüm. Bir defa bizler TOKİ AK Parti iktidarı döneminde bu milletin umudu oldu. Özellikle ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlarımız için önemsiyoruz. Evin hayalini bile kuramayan Bodrum daki dar gelirli vatandaşlarımız için yapıyoruz. İnatla diyorlar ki yaptırmayacağız. Niye? Bu sosyal bir proje. Biz hiçbir yerin özelliğini, siluetini bozmadan yapıyoruz bunu. Sanki Bodrum da yaşayan herkes belli seviyenin üzerinde maaş mı alıyor? Suriyeli meselesi var. TOKİ nin şartnamesindeki ilk şartlardan biri, o yerde 5 yıl ikamet şartıdır. Burada 5 yıldır aranızda 3 bin Suriyeli mi yaşıyor? Bunların sulandırılmasına gerek yok. Biz, ihtiyaç sahibi olmayanlara vaatte bulunmuyoruz zaten. Bodrum Türkiye nin dışında bir yer mi? Her yerde yapıyoruz. İstanbul, Ankara, Antalya, Alaçatı da problem yok. Bodrum da niye yapamayacakmışız anlayamadım. Biz zaten zorla bir şeyler de yapmak istemiyoruz bir yerlere. DİNİ MERKEZİ DEVLET DEĞİL, VAKIF YAPIYOR Gazetecilerin Ortakent e yapılması planlanan Din ve Kültür Merkezi soruları üzerine Öztürk şu açıklamalarda bulundu Bizim önümüze yeni geldi bu konu. Biz Bodrumlunun istediği dışında bir yerde durmayız, bunu herkes bilsin. O külliye değil dediler. Oraya İslam müzesi yapacağız dediler. Gelen turistlere ayrı bir noktada İslamı anlatabilecekleri bir organizasyonları var. Bunu devlet yapmıyor, vakıf yapıyor. Devletin parasını verdiği bir şey değil. Biz de basından duyduk. Sonuçta bu ülkede kurallar var, kaideler var, mahkeme var. Herkes bir şeyler yapmak isteyebilir. Sonucunu

10 bekleyeceğiz. Biz olayı izliyoruz ama proje bizim değil. Taraf da değiliz biz.

11 RUSYA KRİZİNE KARŞI 27 ÜLKE UÇAKLARINA DESTEK VERİLECEK ÖZTÜRK, HALKLA VE BASINLA BULUŞTU -AK Partinin Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum da ilk defa gerçekleştirilen Halkla Buluşma Günü nde vatandaşları dinledi -Milletvekili Nihat Öztürk: Bodrum Yalıkavak ta Göcek tüneli gibi 900 metrelik bir tünel

12 yapılıyor. Bizler, yüzde 60 oy aldığımız bir yere yapmıyoruz, en düşük oy aldığımız Bodrum a yatırım yapıyoruz Bodrum için büyük önem arz eden katı atık depolama tesisi projesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi payına düşen ödemeyi yapmadığı için başka bir ile kaydırıldı AK Parti Bodrum İlçe binasında gerçekleşen halk gününe katılan çok sayıda vatandaş Milletvekili Nihat Öztürk ile bire bir görüşme imkanı buldu. İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp in ev sahipliğinde gerçekleşen halkla buluşma toplantısına katılan Bodrumlular sorun ve isteklerini Milletvekili Öztürk e ilettiler. Vatandaşlarla görüşmelerinin sonrasında basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum gündemi, Türkiye gündemi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) deki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Herkesin yeni yılını kutlayarak konuşmasına başlayan Milletvekili Öztürk şunları söyledi: Yeni bir yıla girdiğimiz bu özel günde, teşkilat mensubu kardeşlerimizle beraber Bodrum da olmaktan ve Bodrum da bir halk günü yapıyor olmaktan mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bodrum da ilkini yaptığımız halk gününde, vatandaşın derdine derman olmak kolay bir süreç değil. Benzerlerini daha önce başka ilçelerimizde yapmıştık ama Bodrum da ilkini yapıyoruz. Gücümüz yettiğince onlarla birlikte olduğumuzu anlatmaya çalıştık, yeni yıllarını kutladık. TBMM ndeki çalışmaları hakkında gazetecileri bilgilendiren Nihat Öztürk, gazetecilerle şunları paylaştı: Rusya Krizi ve Muğla Turizmi Rusya krizinin ardından turizm çalışmalarının önemli ve anlamlı bir hale geldiği ifade ederek Bölge turizmi hakkında

13 yapılan çalışmaları anlatan Öztürk şunları söyledi: Bu kriz bizi daha dinamik hale getirdi. Şimdi, devletimiz yaklaşık 27 tane ülkeye uçak desteği sağlama kararı aldı. Daha önce sadece Rusya Federasyonuna bağlı, oradan gelen uçaklara verilen destek şimdi özellikle Avrupa bağlantılı yaklaşık 27 tane ülkeden gelecek uçaklara verilecek. Bu özellikle bölgedeki turizmi daha da hareketlendirecek ve en azından karamsarlık içinde olan işletmecilerimize bir umut ışığı oldu. Bunun yanı sıra Rusya kaynaklı acentelere verilen kredi desteği de yine ülkemize daha çok turist getirmesini beklediğimiz destinasyonlara verilecek. Kimsenin ülkesinde kriz yaşamayı istemediğini belirten Öztürk kimsenin karamsarlığa kapılmamasını ve Turizm Bakanının çok ciddi çalışmalar içerisinde olduğunu söyledi. Bölgenin başlıca turizm sorunlarından olan ecri-misil meselesi hakkında yapılan çalışmaları da aktaran Milletvekili Öztürk şu ifadeleri kullandı: Turizmcilerimizin özellikle böyle bir dönemde desteğe ihtiyaçları olduğunu Defterdarlık Müdürüne ilettik. Kendisi de bu konuda bir çalışma başlattı. Pazartesi günü tekrar kendisi ile konuşacağız. Turizmcimizi rahatlatmak adına ne yapılabilir? Ecri-misil ücretlerinin daha kabullenebilir bir pozisyona çekilmesi için ne yapılabilir? Konularında çalışmalar sürüyor. Yalıkavak taki Tünel ve Yol Çalışması Yalıkavak bölgesinde çalışmalarına başlanan 900 metre uzunluğundaki tünel çalışmasını hatırlatarak, yerel basında AK Partinin yaptığı çalışmalara yer verilmediğine dikkat çeken Muğla Milletvekili Öztürk sözlerini şöyle sürdürdü: AK Partinin yaptıklarını anlatmamaya çalışan, özelikle yerelde yazılmıyor. Sanki bunlar gökten geliyor gibi ama CHP li belediyenin yaptığı en ufak bir şey haber oluyor. AK

14 Partinin büyük eserler yaptığı ve haber olmadığı bir ortam yaşıyoruz Muğla da. Biz bu algıları kırmak için her fırsatta anlatmaya çalışıyoruz. Yalıkavak da, Karayollarımızın çok ciddi bir çalışması var. Niçin var biliyor musunuz? Yazın turizm rahatlasın diye. Buraya geldikten sonra insanların rahat etmesi lazım. Zaten çileydi Bodrum trafiği bir büyükşehir otobüsler koydu. Benim Ulaştırma Bakanımızın talimatıyla Karayollarımız orada büyük bir ihale yaptı. Bodrum Yalıkavak ta Göcek tüneli gibi 900 metrelik bir tünel yapılıyor. Bodrumlu vatandaşlarımızın ve tatilcilerimizin rahat etmesi için bir çevre yolu açılıyor. Bizler, yüzde 60 oy aldığımız bir yere yapmıyoruz, en düşük oy aldığımız Bodrum a yatırım yapıyoruz. Bodrum, Muğla için özel ve anlamlı bir yer. Biz, en az oy aldığımız Bodrum a herkesten daha çok önem veriyoruz. Gençlik merkezi, kapalı spor salonu, hastanemizi yapacağız. Biz Bodrum a destek vermeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki Bodrum da ileride AK Partiden desteğini esirgemeyecek. edeceğiz. Hizmet etmeye kararlı bir şekilde devam Büyükşehir Üzerine Düşeni Yapmadı, Para Başka İle Gönderildi Bodrum için büyük önem arz eden katı atık depolama tesisi projesinin, Muğla Büyükşehir Belediyesinin payına düşen ödemeyi yapmadığı için başka bir ile kaydırıldığını belirten Nihat Öztürk, şimdilerde kaynak aktarılmasını sağladıkları yeni atıksu arıtma tesislerine büyükşehir belediyesinin sahip çıktığını söyledi. Öztürk konu hakkında şu ifadelere yer verdi: Bugüne kadar, Turgutreis in arıtması için kılını kıpırdatmayanlar bizim bu hamlemizle beraber hemen eylem planına geçtiler. Bizim hamlemize karşılık belediyenin hamle yapması güzel bir şey. Biz 10 milyon lira kaynak ayırdık onlar 50 milyon lira ayırdılar. Önemli olan bölgeye eser kazandırmaktır. Bu konuda, Muğla ma kim hizmet ediyorsa destek olmak zorundayız. Kimseye köstek olmak niyetinde değiliz, ne sorunları varsa aşılması için yardımcı olmaya hazırız. Bodrum

15 bir tane, Marmaris bir tane, Fethiye bir tane. Bütçe görüşmeler sırasında ve akabinde çıkardığımız iki kanun sırasında yaşadıklarımız, özellikle milletin bütçesini çıkarırken yaşadıklarımız beni çok etkiledi. Evet, muhalefet olması lazım, kendini sonuna kadar ifade etmesi lazım bu konuda hem fikiriz ama ortak değerler konusunda, milletin bekası, geleceği söz konusu olduğu zaman ortak hareket edebilmemiz lazım. Biz bütçe konuşurken işi hendeğe çeviren, elbette orada yaşanan konular bizim çok hassas ama bütçe geçmesin diye meclisi çalışmasın diye uğraşan bir muhalefetin olduğunu görmek beni öncelikle hayal kırıklığına uğrattı. Ben bu işin bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum. 4 maddelik 8 maddelik, 3-4 saatte çıkabilecek kanunların 4-5 günde çıkmaması için uğraşan ve devamlı soru önergeleriyle meclisi kilitlemeye çalışan bir muhalefetin olduğunu görünce bizim grup başkanlığımızın iç tüzük meselesini getirdiğini daha çok anladım ve hak verdim. neden gündeme Terör konusunda da özellikle son bir buçuk ayda insanların maskelerinin düşmüş olması, biz zaten biliyorduk ve mecliste çok net söylüyorduk bunları. Mecliste bir defa polis ve asker şehitlerimizden bahsetmeyen bir anlayış var orada. Tamamen PKK nın ve terörün temsilciliğini yapan ama birilerinin seçim öncesinde eline saz vererek cici çocuk olarak tanıttığı, gidip Rusya da Türkiye nin arasının bozuk olduğu ülkelere giderek kendi ülkesine cevaplar vermeye çalışan, çukurları ve bombaları savunan bir muhalefet var mecliste. Bizler, tek bir çukur kalmayana, eli silahlı tek bir terörist kalmayana kadar mücadele edeceğiz ve inşallah en kısa zamanda oradaki olaylar bitecek.

16

17 BODRUMLU DUYURUSU Bodrum da 3 avukat, AVUKATLARDAN şarkıcı Nihat Doğan SUÇ hakkında suç duyurusunda bulundu. Muğla Barosu avukatlarından Onursal Özbek, Başak Özbek ve Metin Kesikçiler, şarkıcı Nihat Doğan ın sosyal paylaşım sitesinden yayınladığı bir gönderisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

18 Avukat Onursal Özbek, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, şarkıcı Nihat Doğan hakkında savcılığa, Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama, suçu ve suçluyu övme, hakaret suçundan suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Özbek, Nihat Doğan ın ifade özgürlüğünün sınırlarını çiğnediğini öne sürerek, Nihat Doğan isimli kişi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi nin (AİHM) özgürlükleri ifade sınırını aşarak, halkı nefrete yönelten, şiddete başvurmanın meşru olduğunu ifade eden sözlerle, sosyal medyayı kullanarak suç işlemiştir dedi. Bu suçun TCK nin 216. maddesinde cinsiyet ayrımcılığından başlayarak, Anayasanın 2. Maddesindeki laiklik ilkesini de çiğnemeye kadar gittiğini belirten Özbek, şöyle konuştu: Nihat Doğan, kendince sözleriyle laikliğin neden olduğu bir yozlaşmayla mini etek giyenlerin saldırıya uğramasının, şiddete uğramasının, hatta öldürülmesinin meşru olduğu sonucuna varan sözler ifade etmiştir. Bu nedenle bizde her sorumlu vatandaş gibi hakkımızı kullanıyoruz ve üç avukat olarak suç duyurusunda bulunuyoruz.

19 BODRUM A KAR YAĞDI, DENİZ DAHA SICAK Yurdun birçok yeri olumsuz hava koşullarının etkisi altında iken Bodrum da bazı vatandaşlar denize girdi. Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre hava sıcaklığı en yüksek 8 derece olan Bodrumda gün içinde deniz suyu sıcaklığının 18.6 derece ölçüldüğü öğrenildi. Bodrum da yaşayan işadamı Nihat Şentürk isimli vatandaş da soğuk ancak güneşli havada denize girdi. Bodrum Kumbahçe plajında Mounlight cafe önünden öğlen saatlerinde denize giren Şentürk deniz suyu sıcaklığının yüzmeye engel olmadığını deniz suyunun daha sıcak olduğunu ifade etti. Sıksık hava koşullarına aldırmadan denize girdiğini anlatan Şentürk adlı vatandaş Bodrum da biz bu güzel havanın keyfini yaşamaktan mutluyuz. Ancak herkes çevresindeki değerlerin, güzelliklerin farkında olup yararlanabilseler kendi sağlıkları için daha iyi olacağı kanaatindeyim dedi. Şentürk öğlen iş arasında denize girdiğini belirterek daha işine giyinip işine geri döndü. Bodrum Kumbahçe sahilinde birçok vatandaşın güneşli havadan yararlanmak amacıyla kafelerde oturup sohbet ettiği, kitap okuduğu bazılarının da olta atarak zaman geçirdiği görüldü. Bu arada sabah erken saatlerde Bodrum yarımadasının yüksek kesimlerinde yağan kar ı görüntüleyen birçok vatandaş ta bu fotoğrafları sosyal medya da paylaştığı görüldü. Bodrum da Hava sıcaklığının gece +3 decece civarına düşeceği de alınan bilgiler arasında yer alıyor.

20 Başkan Kocadon dan sanat ve kültür planlamasında çıta yükselten projeye destek Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Trafo Bodrum da yer alan Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi nde, Bodrum Kültür ve Sanat Forumu yetkilileriyle bir araya geldi. Bodrum daki kültür ve sanat topluluklarının temsilcileriyle birlikte toplantı yapan Başkan Kocadon, yapılan projeler hakkında bilgilendirildi. Bodrumart Derneği Başkanı Yüksel Güner, bundan böyle Bodrum Kültür Sanat Forumu (BKSF) adı

21 altında çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, yapılan projeleri Başkan Kocadon a aktardı. Güner, Biz Bodrumdaki kültür ve sanat dernekleri olarak önce kendi aramızdaki ortak paydaları bulup işbirliği yapmak üzere, sonra da gücümüzü aşan konularda, idare ve yerel yönetimlere bir takım öneriler iletmek üzere uzun süredir çalışarak, Bodrum da Kültür ve Sanat Manifestosu dediğimiz özetlenmiş bir yazıyı hazırladık. Bunu şimdi buradan sizlere tanıtmak, beyin fırtınası yaparak üzerinde yeni fikirler oluşturmak üzere bu toplantıyı düzenledik. açıklamasında bulundu. Turistler de tatillerini BKSF programına göre ayarlayabilecek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yıllardır Bodrum da bu şekilde bir çalışmayı hayata geçirmek istediğini ifade etti. Başkan Kocadon, bu topluluğun hazırladığı projelerin altına gönül rahatlığıyla imzasını atacağını belirterek şunları söyledi: 15 yıl görev yaptığım süre içerisinde özellikle sanat ve sanatçıya her zaman destek oldum ve onlar için elimden gelen her türlü gayreti sarf ettim. Bizim en büyük hedefimiz; esasında bu tür topluluğu seneler öncesinde kurup, bütün sanatsal ve kültürel faaliyetleri tek bir çatı altında toplamak ve yıllık programınızı dünyaya duyurmaktı. Son zamanlarda sağ olsun Necmi Cavlı bunun için çaba gösterdi ama şu ana kadar yetmedi. Bundan sonra 30 Mart ı bir milat olarak kabul edeceğiz. Çünkü öyle bir hale gelmişti ki arkadaşlar, 11 tane belediye ve 11 beldede aynı anda birçok etkinlik. İnsanlar nereye gideceğini şaşırıyor. Bir bakıyorsunuz Bodrum da Devlet Opera ve Balesi nin çok güzel bir gösterisi varken, Turgutreis te de değerli bir sanatçımızın konseri oluyor. 30 Mart itibariyle bunların hepsine son vereceğiz. Artık bütün sanatsal ve kültürel etkinlikler, tek belediye olduğumuz için de bir çatı altından çıkacak. Yani Japonya daki veya İngiltere deki bir vatandaş, Bodrum da kültür ve sanat bölümüne girdiği zaman Şubat ayında ya da Ağustos ayında ne olduğunu bilecek, tatilini ona göre ayarlayabilecekler.

22 Bu güzellikleri, birlik beraberliği korumamız lazım! Başkan Mehmet Kocadon konuşmasının devamında; Bakın burası neydi, şu an ne hale geldi. Bir sanatçımızın, Her Canlı Yaşamayı Hak Ediyor adlı bir sergisi açıldı. Buradan elde edilecek gelirler de hayvan barınağımıza aktarılacak. Ne kadar çağdaş, medeni bir sanatçı ve iyi bir insan ki kendisiyle hem sergimizi yapıyoruz, hem de hayvanlarımıza destek sağlıyoruz. Bu şekilde, birlik beraberlik içerisinde bu düzeni götürmek zorundayız. Sizler de bizim gibi insanlarsınız. Medeni çerçevenin dışında hiçbir zaman hakkı, hukuku arayan insanlar olmadık. Bununla birlikte, maalesef şiddetten ve tehditten geçinen bir kesim de var. 30 Mart seçimleri de bu güzelliklerin korunabilmesi içindir. Hırsınızın mantığınızın önüne geçmesine asla izin vermeyin. Onların hepsi de bu noktada buluşuyor, çok enteresan. Yani bize gelip de elde edemediğini veya istediğini alamayan insanlar bir daha size hizmet etmeyeceğiz diyorlar. Nedir bu hırs? Ben bunu anlayamadım. Onlara sorsanız; Bodrum a hizmet aşkı diyor. Sen, Mehmet Kocadon dan zamanında istediğini alamadığın için oradasın, bunu herkes biliyor. Bodrum a hizmet aşkı değil bu, menfaat ve çıkar aşkı Bizim farkımız da şu; biz Bodrum sevdalısıyız, Bodrum a gönül veren insanlarız. Siz de hepiniz yıllarca emeklerinizi, alın terinizi, tüm birikiminizi Bodrum a getirip bizlerle yaşamaya karar almış, bizlerle paylaşmış insanlarsınız, arkadaşlarımızsınız. Şimdi bu güzellikler varken bu huzursuzlukların hiçbir anlamı yok. dedi. Bodrum da yaptığı sıra dışı çalışmalarıyla bilinen Ressam ve Heykeltraş Rifak Koçak, Başkan Kocadon a uzun süredir üzerinde çalıştığı ve yakın zamanlarda da bitirdiği Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı nın büstünün bir fotoğrafını gösterdi. Metal ve atık malzemeler kullanılarak yapılan heykelin yaklaşık 3 metre boyunda ve 1.5 ton ağırlığında olduğu belirtilirken, Başkan Kocadon, Koçak a çalışmasından dolayı teşekkür etti, yakın zamanda bu heykelin nereye konulacağı konusunda ise görüşüleceğini belirtti.

23 Toplantıya; Bodrum Art, Karya Kültür ve Sanat Derneği (KARSANAT),Bodrum Kültür ve Sanat Topluluğu (BKST), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Bodrum Sağlık Vakfı (BSV), Bodrum Nurol Sanat Galerisi, Sözlü Tarih Çalışması Grubu, Bodrum Folklor ve Araştırma Derneği (BOFAD), Bodrum Klasik Müzik Derneği, Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği, Neşeli Adımlar Dans Topluluğu Derneği, Bodrum Fotoğraf Sanatı Derneği (BODFAD), Akyarlar Köyü Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği (AKDER) üyeleriyle, Ressam Rıfat Koçak ve Bodrum un yerel sanatçıları katıldı. Yazgan: Köylerimiz Unutulmuş Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, seçim çalışmaları kapsamında Akçaalan ve Kızılağaçlılarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yazgan, AK Parti olarak milletle hareket ettiklerini, tek dertlerinin millete ve ülkeye hizmet etmek olduğunu söyledi. Kızılağaç ve Akçaalan da da yoğun bir ilgiyle karşılanan

24 Yazgan, esnaf ziyareti yaparak esnafın sorunlarını dinledi. Aynı zamanda yol üzerinde bulunan kahvelerde oturarak buradaki vatandaşlarla da sohbet eden Yazgan, Akçaalan ve Kızılağaç ın öncelikli sorunlarını yerinde tespit etti. Daha sonra pazar yeri ziyareti gerçekleştiren Yazgan a, pazarcı esnafı ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ziyaretler sırasında vatandaşların hizmet eksikliğinden yakındığını kaydeden Yazgan, yarımadanın bütünşehir yasası ile köy statüsünden mahalle statüsüne geçeceğini hatırlatarak Tek bir belediye tarafından yönetilecek. Burada kiminle görüşsek, kimin elini sıksak hemen hemen aynı sıkıntıdan yakınıyor. Özellikle kanalizasyon sorunu, yol, eğitim ve sağlık sistemi konusunda büyük sıkıntılar yaşandığını tespit ettik dedi. Havaya Bakıyorlar Bilbord süsleyenlerin köylüyü unuttuğunu öne süren pazar esnafı, Bodrum merkezde birkaç hizmet yapıp bilbordları süslüyorlar ama köylüyü düşünen yok. Sadece havaya bakıyorlar, bizi unuttular. Köylüyü her zaman ikinci insan konumunda görüyorlar. Burası Bodrum ama Anadolu kırsalından daha kötü haldeyiz; yol yok, suyumuz yetersiz. Çiftçimiz mağdur olmuş, ürünlerimizi satamıyoruz dedi. AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan ise esnafın ve köylünün her zaman yanında olduğunu belirterek Biz ne diyorsak yaparız, yapamayacağımız sözü de vermeyiz. Bizim derdimiz sizlerin kazanmasıdır, Yarımada halkının kazanmasıdır dedi. Konuşmasına köylerimize hizmet yağacak diyerek devam eden Yazgan, Özellikle düğün salonları, spor tesisleri, sağlık ocakları, üreten kadın ve çiftçimize eğitim merkezleri kurulacak, turizm teşvik edilecek. Bizim için seçim, oy atmadan önce gelip yalan vaatlerde bulunmak değildir. Köylümüz hizmet alamamış ve adete unutulmuş. Bu bize yakışmayan tablo, işte Ak Parti Büyükşehir yasası ile bu sorunu ortadan kaldırıyor dedi.

25 Büyükşehir yasası ile birlikte köylerin hizmete doyacağını, köylerde kazanılan hakların kaybolmayacağını aksine şehirlere verilen hizmetin aynısının köylere de verileceğini söyleyen Yazgan söz konusu yasanın, köylerin ve beldelerin lehine işleyecek bir yasa olduğu düşüncesini yineledi. Yazgan, Bu yasa öncelikle, köyleri ilçelere, ilçeleri şehre taşıyan yolların Büyükşehir tarafından yapılmasını sağlayacak. Özellikle anayollarımız şehirlerarası yollarımızın standardında olacak. Köydeki kazanılmış haklarınız aynen devam edecek. Daha önceki tüm hak ve avantajlarınız, her türlü imkanlarınız, yine köylülerin lehine devam edecek. Muğla genelindeki köylerimizin gelirleri yüzde 100 artıyor. Artık, köylü-şehirliye farklı hizmet gitmeyecek, aynı hizmet verilecek, aynı imkanlar sunulacak. Yollarımız daha güzel olacak dedi. Yazgan, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından her türlü tarım ve hayvancılık faaliyetini destekleme yetkisi kazanacağının altını çizerek, Dolayısıyla, köylülerimiz tarımla, hayvancılıkla, besicilikle ilgili her türlü imkanı daha fazla kullanma şansı bulacak şeklinde konuştu. AKP BODRUM ADAYI ALİ SERVER YAZGAN IN ADAYLIĞININ TANITIMININ YAPILDIĞI TOPLATI GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayını vatandaşlara tanıtmak amacıyla divan toplantısı gerçekleştirdi.

26 Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde başlayan divan toplantısına Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, İlçe Başkanı Akif Demiröz, Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti belde başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Macit Gündoğdu, Mikail Türkkanı, Yener Çelik ve Fatoş Eraslanay da oluşan divan heyeti ilk olarak Ak Parti İlçe Başkanı Akif Demiröz ü konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet etti. Akif Demiröz yaptığı kısa konuşmada, Bodrum un başlıca gelir kaynakları olan turizm ve emlak ile ilgili şunları söyledi; Bodrum çok önemli bir seçim yapacaktır çünkü Bodrum geçen 11 senede iktidarla bir türlü buluşamamış, baştan aşağıya ihmal edilmiş Türkiye deki o büyük hizmetlerden yerel yönetimler anlamında, Ak Parti anlayışını benimseyemediği, Ak Parti anlayışını Bodrum a yansıtamadığı için yeterince istifade edememiş. Tabiri yerinde ise ekonomik açıdan Bodrum uçurumun kenarına gelmiştir. Bodrum iki ana sektörden ekonomisini besler. Birisi turizm diğeri de emlak inşaat. Turizm başladığı zaman, o turizm firmaları bir, iki hatta üç yıl önceden ödeme yaparlardı. Marmaris Belediye başkan adayımız Doğan Bey, Bodrum da turizmciler Doğan Bey i tanır. Doğan Bey bir kaç yıl önceden Bodrum a gelir kontratları yapar paraları peşin öder giderdi. Bodrum un böyle başladı turizmde bugün geldiğimiz nokta; kendi paramızla uçak tutalım, uçağı biz finanse edelim yani üste para verelim de lütfen Bodrum a gelin noktasıdır. Dikkat edin, eğer bu seçimde doğru tercih kullanamazsak korkarım ki 5 sene sonra üste para versek te Bodrum a gelecek adam bulamayız. Emlak konusunda ise BODTO başkanı kendi ağzıyla açıkladı; çok sayıda konut var, bunlar bitmeden sayın belediyeler yeni yerler imara açmayın, yeni binalar yapmayın, Bodrum adeta bina çöplüğüne döndü diyor. Bunun da çaresi, Bodrum da Ak Partili

27 belediye anlayışını gerçekleştirmek 30 Mart ta Bodrum u Ak Parti ile buluşturmaktır dedi. Daha sonra Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Bodrum da belediye başkanlığı için aday adayı olan isimlere teşekkür etti. Nihat Öztürk konuşmasında, Bir takım insanlar verdikleri demeçlerde, insanların oylarını, sandığı o kadar hafife alıyorlar ki sanki millet oyunu kullanmış kararını vermiş onları belediye başkanı yapmış gibi davranıyorlar. Milleti hafife alanlar nasıl 3 Kasım 2002 de sandığa gömüldüler dese Bodrum da da Ak Partiyi hafife alanlar aynı akıbet ile karşılaşacaklar. Ne zaman milletin aklıyla dalga geçtiler ne zaman bu milleti hafife aldılar bu millet onlara gereken cevabı sandıkta verdi. Şimdi bakıyorum yine üçüncü bir el yine devamlı bizim üzerimizde dolaşıyor. Ak Partiden emin olun çok rahatsızlar, millet rahatsız değil. Rantçılar, hileciler ve bu milletle aynı yolda yürümeyenler rahatsızlar. Rahatsız etmeye de devam edeceğiz. Bodrum da da, Muğla da da Türkiye de de rahatsız edeceğiz dedi. Alkışlar ve tezahuratlarla kürsüye gelen Bodrum Ak parti belediye başkan adayı Ali Server Yazgan oldu. Yazgan, Halikarnas Balıkçısının Merhaba sıyla toplantıya katılanları selamladı. Konuşmasında seçim vaadlerini yenileyen Ali Server Yazgan kendisini adaylığa layık görenlere teşekkür etti. Konuşması sık sık tezahuratlarla kesilen Yazgan, yolundan asla dönmeyeceğini seve seve bu yolda her türlü cefayı çekmeye hazır olduğunu ifade ederek şunları söyledi; Anadolu da herkes yağmur duasına çıkar Bodrum da ise aman yağmur yağmasın diye yöneticiler camdan bakar çünkü yağdımı Turgutreis i, Bitez i, Bodrum u sel basıyor. Ak Parti belediyelerinin olduğu yerde bu sorunlar çoktan çözülmüş bitmiş. Bunun dışında otogar kalkacak diyorlar, sanayi

28 kalkacak diyorlar, trafik sıkıntısı çözülecek diyorlar. Sıkışan noktalar belli. Bu iki unsur şehir dışına çıktığı zaman, özellikle yaz aylarında dışarıdan gelen otomobilleri şehir dışında oluşturduğun büyük otoparklara park ettirip insanları hafif raylı sistemlerle şehir merkezine getirdiğin zaman sorun çözülür. Bodrum çöplüğü üzerinde Turgutreis e doğru bir yol projesi var, bunları yaparsanız trafik sorunu çözülür dedi. Konuşmasına büyük marketleri eleştirerek devam eden Yazgan, seçilmesi halinde büyük marketlerle ilgili yeni düzenlemeler getireceklerini ifade etti.

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK TURİZİMDE YÜZDE 40 KAYIP BEKLEMİYORUZ Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve AK Parti Bodrum İlçe başkanı Çiğdem Demiralp, BODER ve TÜRSAB Başkanları ile bir

Detaylı

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI Seydikemer, Yatağan ve Akyaka daki Muğla Üniversitesi için, Özyer ve Öztürk ödenek aldı. Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk,

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR BAKANI KILIÇ BODRUM DA

GENÇLİK VE SPOR BAKANI KILIÇ BODRUM DA GENÇLİK VE SPOR BAKANI KILIÇ BODRUM DA Bodrum da gerçekleştirilen organ bağışı kongresine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Organ nakliyle ilgili gençlere yönelik bilgilendirme çalışmaları

Detaylı

NEJAT İŞLER KANLAR İÇİNDE ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

NEJAT İŞLER KANLAR İÇİNDE ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI NEJAT İŞLER KANLAR İÇİNDE ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI Bodrum Gümüşlük Gençlik spor un başkanı olan Nejat İşler takımının şampiyonluğunu kutlarken kaza geçirdi. Yüzünü direğe çarpan İşler kanlar içinde şampiyonluğu

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, TÜM İLÇE BAŞKANLARINDAN MAKRO PLANLAR İSTEDİ Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, partisinin Bodrum ilçe danışma kurulu toplantısına

Detaylı

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Tire, Bodrum Yarımadasına nefes aldıracak çözümleri basınla paylaştı. Bodrum İlçe Başkanlığı

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya nın Berlin ve Hamburg şehirleri ile Bodrum arasında Mayıs ayından itibaren Ekim sonuna kadar direk uçuşların başlayacağının müjdesini veren Bodrum Belediye

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçede görev yapan 128 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek 2014 ün değerlendirmesini yaptı. Geride kalan yılı birbirinden güzel

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ Bodrum daki turizmciler booking.com un durdurulması karşısında isyan etti. Toplantı yapan turizmciler Tursab ın turizme ihanet ettiğini

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti

Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti Nisan 14, 2017-7:12:00 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Sincan ilçesi Lale Meydanı'nda mitinge katılarak vatandaşlara hitap

Detaylı

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya nın Berlin ve Hamburg şehirleri ile Bodrum arasında Mayıs ayından itibaren Ekim sonuna kadar direk uçuşların başlayacağının müjdesini veren Bodrum Belediye

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

Plaka Tahdidi Çıkmadı

Plaka Tahdidi Çıkmadı Plaka Tahdidi Çıkmadı Ana Sayfa» Özel Haber 26.10.2015 16:59 26 Ekim 2015 tarihinde AKOM Binası'nda gerçekleştirilen UKOME Toplantısı'nın gündeminde ''Plaka Tahdidi''konusu görüşüldü. 26 Ekim 2015 Pazartesi

Detaylı

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarının düzenlediği fidan dikme etkinliğine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem

Detaylı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı 1877 yılında kurulan Bodrum Belediyesini ve Bodrum u yöneten Belediye Başkanlarının gözünden Bodrum un anlatıldığı Bodrum Belediye Başkanları kitabı yayınlandı.

Detaylı

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI Otelcilerden Başkan Kocadon a ziyaret Bodrum Otelciler Derneği (BODER) yönetim kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti.

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Ocak 05, 2017-4:11:00 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen metro açılış töreninde yaptığı konuşmada, nüfusu

Detaylı

SATILIK YATIRIM ARSASI BODRUM - MİLAS

SATILIK YATIRIM ARSASI BODRUM - MİLAS SATILIK BODRUM - MİLAS İÇİNDEKİLER ÖZET BODRUM-MİLAS GENEL BİLGİ GAYRİMENKULÜN KONUMU NÜFUS ETKİ BÖLGESİ BODRUM-MİLAS BÖLGE HARİTASI BÖLGEDE YER ALAN ÖNEMLİ PERAKENDECİLER MÜLKİYET VE İMAR DURUMU SATIŞ

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor.

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor. Bodrum Belediyesi Enerjisi Çalışmaları Güneş Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarının yaygınlaştırılması kapsamında Güneş Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi,

Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi, Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi, Bodrum a İnanç Turizmi Geliyor! Bodrum da Turizm Çıtası, Dini Kültürel Tesisle Yükseltilecek! Bodrum, Bilimsel İslamiyet in Merkezi oluyor Türkiye Geneli nde olduğu gibi

Detaylı

Macit Gündoğdu:2019 Yerel Seçimleri ne hep beraber emin adımlarla yürüyeceğiz

Macit Gündoğdu:2019 Yerel Seçimleri ne hep beraber emin adımlarla yürüyeceğiz Macit Gündoğdu:2019 Yerel Seçimleri ne hep beraber emin adımlarla yürüyeceğiz Adalet ve Kalkınma Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı, Aralık ayı danışma toplantını gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Ak Parti

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI

MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI Mehmet Tosun Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı. MHP Bodrum İlçe Teşkilatı nda düzenlenen basın toplantısı ile birlikte 1 Şubat

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

MB MMC BAKÜ. BAKÜ : Orxan İsmayilov. İSTANBUL: Orkide Bulut. İZMİR: Barış Bulut

MB MMC BAKÜ. BAKÜ : Orxan İsmayilov. İSTANBUL: Orkide Bulut. İZMİR: Barış Bulut MB MMC BAKÜ BAKÜ : +994 55 541 68 16 Orxan İsmayilov İSTANBUL: +90 544 971 06 77 Orkide Bulut İZMİR: +90 506 389 35 94 Barış Bulut www.fethiyetanitimgunleri.com info@fethiyetanitimgunleri.com Malumun İlanı

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ OLUR Cesur Öncel, Bodrum CHP İlçe Başkanlığının Çarşı binasında kalabalık bir katılımcı grubun karşısında CHP Bodrum İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

DALKARA NURHAK VE ELBİSTAN DA

DALKARA NURHAK VE ELBİSTAN DA DALKARA NURHAK VE ELBİSTAN DA Partisinin düzenlediği miting için Elbistan a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yaptığı konuşmada, HDP nin ülke genelinde barajı aşacağına

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası yerli yabancı turistlerin de sıklıkla denize

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı

Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı 60 yıldan fazla Cumhuriyet Halk Partisine üye olan 88 yaşındaki Bodrumlu Rıfat Güneri, elindeki bastonuyla yorgunluk nedir bilmeden neredeyse haftanın her günü

Detaylı

AK Parti'de Aday Adaylığı Müracaatları Başladı

AK Parti'de Aday Adaylığı Müracaatları Başladı www.mevzuattakip.com.tr AK Parti'de Aday Adaylığı Müracaatları Başladı AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, temayül yoklamasına ilişkin, 18 Kasım Pazar günü 10.00-16.00 saatleri

Detaylı

KADEM METE: MUĞLA DA 12 AY TURİZM HAYAL DEĞİL

KADEM METE: MUĞLA DA 12 AY TURİZM HAYAL DEĞİL KADEM METE: MUĞLA DA 12 AY TURİZM HAYAL DEĞİL AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Bodrum da basınla bir araya geldi. 12 Ay Turizm konusu üzerine yoğunlaşan basın toplantısında Mete, yaklaşık 6 milyon

Detaylı

BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI

BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI Bodrum Belediyesi başkan yardımcıları Taner Uslu ile İsmail Altındağ, Bodrum basını ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantının ilk

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi Bodrum Belediyesi ve Tav Havalimanları Holding in işbirliğiyle başlatılan tanıtım çalışmaları kapsamında Bodrum a gelen İngiliz misafirler, Bodrum a hayran kaldılar.

Detaylı

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Şubat ayında Bodrum u tanıtmak amacıyla 6 ülkede düzenlenen turizm fuarlarına katıldı. Belçika, İtalya, Bulgaristan, Danimarka,

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde KKTCyi Azerbaycanda düzenlediği road show etkinliğiyle tanıttı.

Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde KKTCyi Azerbaycanda düzenlediği road show etkinliğiyle tanıttı. AVRASYA İNCELEMELERİ MERKEZİ CENTER FOR EURASIAN STUDIES KKTC, AZERBAYCAN'DA TANITILDI - 06.12.2016 6 Aralık 2016 kibrispostasi.com Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Sanayi Sitesinde Mahalle toplantısı

Sanayi Sitesinde Mahalle toplantısı Sanayi Sitesinde Mahalle toplantısı Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen toplantılar Bodrum Sanayii nde devam etti. Kahvaltı eşliğinde düzenlenen toplantıya Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan,

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

Başkan Kocadon basına yemek verdi; tarafsızlığınızdan taviz vermeyin

Başkan Kocadon basına yemek verdi; tarafsızlığınızdan taviz vermeyin Başkan Kocadon basına yemek verdi; tarafsızlığınızdan taviz vermeyin Çalışan Gazeteciler Günü nde Bodrum da görev yapan gazeteciler Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un Trafo Bodrum da düzenlediği

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI 15 18 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Bodrum Modern Dans Festivali yapılan final yarışmaları ile sona erdi. Bodrum Dans Kulübü

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

«MAVİ DENİZ TEMİZ KIYILAR»

«MAVİ DENİZ TEMİZ KIYILAR» MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI «MAVİ DENİZ TEMİZ KIYILAR» ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI MUĞLA İLİ Muğla Muğla, 895.000 kişilik nüfusu ve 12.975 km 2

Detaylı

"Kentsel Dönüşümün Anahtarı Kooperatiflerde"

Kentsel Dönüşümün Anahtarı Kooperatiflerde "Kentsel Dönüşümün Anahtarı Kooperatiflerde" 16 Ağustos 2014 Haber Linki: http://www.egemetropolgazetesi.com/haber/kentsel-donusumun-anahtari-kooperatiflerde-17554.html S.S. Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifleri

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli CHP İlçe Örgütü ve Belediye Başkan

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

RAHİM AĞZI KANSERİ AŞISI KAMPANYASI

RAHİM AĞZI KANSERİ AŞISI KAMPANYASI RAHİM AĞZI KANSERİ AŞISI KAMPANYASI GÜVENÇER & ÇİFTÇİ KADIN SAĞLIĞI TIP MERKEZİ NDE Kadın Hastalıkları ve Doğum konusunda Bodrum da isimlerini duyurmuş Op.Dr. Çağlar Çiftçi ve Op.Dr.Şermin Güvençer in,

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Çalışma hayatında barış egemen olmalı

Çalışma hayatında barış egemen olmalı Çalışma hayatında barış egemen olmalı Ocak 19, 2012-3:31:16 olduğunu belirtti. olduğunu belirterek, ''Bu bakış açısı çerçevesinde diyalog merkezli çalışmalarımızı özellikle son 7 aydır yoğun bir şekilde

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi Ordu da 2010 yılında yapılan yatırımlar ve 2011 yılı için programlanan yatırımlarla ilgili milletvekilleri, il genel meclisi üyeleri ilgili Daire müdürleri ve köy muhtarların katıldığı geniş katılımlı

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu Kasım 06, 2016-7:47:00 Başbakan Binali Yıldırım, "Erzincan can şehirdir, canların şehridir. Erzincan Türkiye'nin, Erzincan

Detaylı

E-BÜLTEN (2016 EYLÜL EKİM KASIM ARALIK) SAYI:2016-3

E-BÜLTEN (2016 EYLÜL EKİM KASIM ARALIK) SAYI:2016-3 Camikebir Mah.Mefkure Sokak No:2 Silifke TSO Hizmet Binası Kat.1 Silifke E-BÜLTEN (2016 EYLÜL EKİM KASIM ARALIK) SAYI:2016-3 ODAMIZDAN KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ Silifke Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

RUHSATLARI SİZ VERDİNİZ RANTÇI BİZ OLDUK

RUHSATLARI SİZ VERDİNİZ RANTÇI BİZ OLDUK RUHSATLARI SİZ VERDİNİZ RANTÇI BİZ OLDUK AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, Sahillere ruhsatları kim verdi? 15 yıldır Bodrum u yöneten CHP belediyeleri vermedi mi? Ruhsatları siz

Detaylı

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı

BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ

BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bodrum Belediyesi ve Japon

Detaylı

ESKİ ENERJİ BAKANI SAYIN M.HİLMİ GÜLER'DEN MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET

ESKİ ENERJİ BAKANI SAYIN M.HİLMİ GÜLER'DEN MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler'den muhtarlara Ziyaret. Güler, daire müdürleri ile muhtarları BİR Araya getirerek sorunların çözümlenmesi için gerekli

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Özgürlükleri daha da güçlendirmek istiyoruz

Özgürlükleri daha da güçlendirmek istiyoruz Özgürlükleri daha da güçlendirmek istiyoruz Kasım 09, 2013-11:57:28 anda bulunduğu noktadan asla geri gitmez" dedi. anda bulunduğu noktadan asla geri gitmez, bunun teminatı AK Parti ve AK Parti hükümetleridir"

Detaylı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi ni ziyaret etti.

Detaylı

Başkan Kocadon dan sanat ve kültür planlamasında çıta yükselten projeye destek

Başkan Kocadon dan sanat ve kültür planlamasında çıta yükselten projeye destek Başkan Kocadon dan sanat ve kültür planlamasında çıta yükselten projeye destek Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Trafo Bodrum da yer alan Hakan Aykan Kültür ve

Detaylı

Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki

Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki Gazeteciler Günü Trafo da Kutlandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bodrum da görev yapan gazetecilerle Trafo Bodrum

Detaylı

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ Bodrum Çarşı Esnaf temsilcileri, turizmine katkıları nedeniyle Global Port Bodrum yetkililerini ziyaret ederek teşekkür ettiler. Esnaf temsilcileri,

Detaylı