LASER SOLUTION F-SERIES

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "LASER SOLUTION F-SERIES"

Transkript

1 GRAVOTECH GROUP FİBER LAZER Entegre edilebilir lazer markalama sistemlerinin tam serisi LASER SOLUTION F-SERIES

2 FİBER LAZER YÜKSEK HIZ, KONTRAST VE KALICI MARKALAMA Kompakt ve dayanıklı, Technifor serisi lazerler ürün üzerindeki tüm markalamaları kolaylıkla uygulamak için gerekli tüm niteliklere sahiptir: --Markalamaya özel tasarlanmış --Yüksek hızlı markalama --Dayanıklı markalama --Düşük enerji tüketimi --Temassız işlem --Uzun ömürlü lazer kaynağı 20 yıldan fazladır Lazer teknolojisi tecrübesiyle, Technifor un otomotiv ana sanayi ve parça üreticilerinde, mekanik ve medical malzeme sektöründe markalama konusunda birçok referansları vardır. Technifor Lazer teknolojisini tercih edin --Güvenilirlik: Mekanik ve optik bileşenlerin sağlamlığı, düşük bakım gereksinimleri ile büyük bir istikrar ve kullanım kolaylığı sağlar. --Yüksek çözünürlük ve yüksek hız: yüksek enerji ışını çok küçük bir noktada yoğunlaşmıştır. Güçlü ve mükemmel kalite, çok kısa çevrim süreleri nde net markalama gerçekleştirir. --Entegrasyona hazır çözüm: endüstriyel bağlantı, dünya çapında uygulaması basit, PC ve PLC ile basit bir şekilde haberleşebilmesi sayesinde kurulum ve programlama için gerekli zaman ve maliyet minimuma düşürülmüştür.

3 MARKALAMA ÇÖZÜM OLASILIKLARINIZI ARTTIRIN Kontrast (zıt) markalama Köpük etkisi Malzeme kaplamasının kaldırılması Tüm parçaların tanımlanması Güçlü ve geniş bir seride bulunan Fiber Lazerimiz, çoğu madde üzerinde(metal, plastik, seramik vb) geniş bir markalama çeşitliliği elde etmenizi sağlar. Malzemenin kontrastlı olarak gravürü Renk değişimi olmaksızın gravür Nokta nokta markalama Lazer F10 F20 F30 F50 Uygulama Yüzeysel markalama Esnek markalama Çok hızlı markalama Derin markalama Değiştirilebilir ve geliştirilebilir seri Markalama ve üretim ihtiyaçlarınız gelişmekte, Lazer Solüsyon İplik buna uymakta: Ürün markalama ve tanımlama ihtiyaçlarınız hergeçen gün artmakta,technifor Fiber Lazer teknolojisi de buna uyum sağlamakta: Technifor, cihazınızın gücünü, tüm ekipmanı değiştirmek zorunda kalmaksızın güncelleyebilmekte. Çok esnek olan bu seri farklı tip yüzeylerin markalanmasına olanak sağlar ( yumuşak ya da sert, düz ya da kaplamalı,boyalı, hassas parçalar): --F10: plastik, eloksallı alumünyum ve inoks yüzeylerin markalamasında çok etkili ekonomik çözüm. --F20: Çelik, titanyum, döküm parçaları üzerinde mükemmel ve yüksek performanslı. Hızlı ve kontrastlı markalama için. --F30-F50: Hız ve markalama derinliği açısından bu güçlü çözüm en zor taleplerinizi dahi yerine getirir.gravürleme için ideal çözüm.

4 FİBER LAZER ENDÜSTRİYEL UYGULAMALAR İÇİN DİZAYN EDİLDİ Entegrasyon için üretildi Kompakt: A4 kağıdından daha küçük yazıcı kafa, hat üstünde farklı yönlerde entegre edilebilir ve robotic entegrasyonlarda kullanılabilir. Her türlü endüstriyel alanda, en zor olanlarda bile etkili. 40 C lik sıcaklığa kadar dayanıklı. Güvenilir Operatör için: Entegre güvenlik anahtarı maksimum koruma sağlar. Cihaz için: Entegre alarm ve elektronik kartlar ekipmanınızın ömrünü uzatır. En sıkı iş güvenlik tedbirlerine uygundur. Endütriel dizayn Optiğin kafanını içine yerleştirilmesi çok kolay. Güvenlik,kullanım kolaylığı ve dayanıklılık tasarımın her aşamasında dikkate alındı. --Dökme demir konstrüksiyon: Mükemmel bir markalama sonucu için titreşimleri emer. --IP54 markalama kafası: toz geçirmez (<0.1mm) ve sıvı sıçramaları geçirmez. --Fan olmaksızın tasarım: Markalama kafası sessiz çalışır. --Lens için çift koruma : Birincisi çıkartılabilir ve temizlenebilir cam fokali çizgi ve tozlardan korumaktadır.ikincisi Alimünyum halka kaza lense gelebilecek darbelere karşı korur.

5 HIZLI VE EKONOMİK ENTEGRASYON Dosya Seçimi Digital 8I/8O Aksesuar portu ETHERNET TCP/IP PROFINET RS232 Güvenilirlik Yeni nesil control ünitesi sizlere çok hızlı hesaplama,veri alışverişi ve haberleşmeyi sağlar. --Bağımsız mod (PC ihtiyacı yoktur) --Kullanıcı dostu program; programlaması ve kullanımı kolay --Kontrol ünitesi toz filtresi --Elektromanyetik bozulmalara karşı koruma --19" control ünitesi sayesinde rahatlıkla üretim hatlarına entegre edilebilir. USB Portu Esnek Haberleşme Çözümleri Fiber Lazerimiz sayesinde hertürlü veri alışverişi yapılabilir, (ODBC, Excel, ASCII ), PLC ile uyumlu bir şekilde çalışabilir. - Digital giriş çıkışlar sayesinde (I/O) makine rahatlıkla yönetilebilir,dosya seçimi yapılabilir. - Çoklu portlar sayesinde, veri tabanlarına bağlantı yaplabilir ve talimatlar cihaza gönderilebilir: RS232, USB, DB15-F, Ethernet TCP/IP - Profinet Bağlantısı: Profinet bağlantısı sayesinde hiçbir ek bağlantıya gerek kalmaksızın işlenen komut talimatlarının,ağınızla doğrudan bağlantı kurmasını sağlar.zaman kazandırır ve entegrasyon maliyetini düşürür. "Kullanıma hazır" Çözüm: Anlık teşhis için arayüz programı, USB ile güncelleme, uzaktan ethernetle kontrol.

6 MARKANIZI YARATIN, HAZIRLANIN, ÇİZİN Olasılıklar sonsuz Lasertrace Windows yazılımı kolay kullanımı sayesinde kullanıcıya birkaç tıklamayla markalama imkanı sunmakta. Çok dilli ara yüz DataMatrix, Barkod, QR (Hızlı yanıt) Kod Metinler, seri numaraları, değişkenler, vardiya kodları, tarihler, UID, logolar Markalama parametrelerine doğrudan giriş Çok sayıda mod hizmetinizde, en basitinden en karmaşığına, özel bir eğitime ihtiyaç olmadan tüm tanımlama ve izlenbilirlik ihtiyacınıza yanıt verir. --Yatay, açılı ya da dairesel markalama --Maksimum verimlilik için optimize fontlar --Markalama öncesi önizleme, vb. Ön-ayarlar, Arka plan resmi, Veri tabanlarına bağlantı (ODBC, Excel, ASCII..) Otomatize hatta atölye sürecinizi iyileştirin Üretim modu çok sayıdaki işi kolaylıkla otomatikleştirmenizi sağlar : İki kez girilmiş donelerin kontrolü, dosyaların geçmişi, operatör/süpervisör girişi, verilerin var olan sistemlerinizden edinimi (ölçüm araçları), barkod okuyucuları LOGO EDITOR MAX Bu opsiyon logoları, resimleri, sembolleri hızlıca yaratmayı ve değiştirmeyi sağlar. En tanınmış dosya formatlarını kabul eder (DXF, ai, bmp, gif, jpeg, eps, PDF ). Kontrollü bir yazılım Tanıma ve çizme için özel geliştirilmiş Lasertrace tüm kural ve yönetmelik isteklere cevabı vardır. Özelleştirilebilirler, fonksiyonlar ve arayüz, ısmarlama bir çözüm için aktivitenize uyarlanabilir.

7 GLOBAL PROJE PARTNERİNİZ En basit uygulamalardan tam ve komple entegre çözüme kadar, uzman ekibimiz sayesinde, bütün müşterilerimizin isteklerine cevap veririz. Fizibilite çalışması, uygulama önerisi ve ücretsiz deneme çalışması, Technifor projelerinizi doğrudan destekler ve, dünya çapında eşsiz şube ağıyla büyük entegrasyon projelerinizde destek verebilir. 1. Masaüstü versiyon 2. Entegre edilebilir versiyon 3. Otomatik ya da yarı otomatik versiyon (döner tabla, otomatik açılır kapı, parçaların tutulması için aparatlar...) Ekonomik bir özelleştirme çözümü için geniş aksesuar serisi --Entegrasyon kolaylığı : Motorize Z ekseni, lazer ışınından koruyucu izleme penceresi --Her tip parça markalaması : Lens aralığı ( mm), Silindirik parçalar için divizör, Otomatik etiket besleyici --Kullanım konforu : Harici diyot ışığı sayesinde odak mesafesinin rahat ayarlanması, Class1 kapalı kabin, --Kod okuyucusu : 1D ve 2D kodları okuyabilecek kamera ve el tipi okuyucular --Koruma ve güvenlik : I/O kontrollü duman çıkarıcısı, start stop butonu Kullanıcı dilinde yerel destek 5 kıtada deneyimli ekiplerimiz yerinde eğitim ve teknik yardımda bulunuyorlar. Teknik dokümantasyon ve yazılımlar 20 den fazla dilde hizmetinizde.

8 EN CDRH Uygulamalar Endüstriyel uygulamalar için geniş ve güçlü bir seri: - Yüzey markalama : inoks, titanyum, plastik, seramik - Derin markalama : döküm, ham madde, çelik, alimünyum - Barkodla izlenebilirlik, 2D kod Data Matrix, QR kod - İzlenebilirlik fonksiyonları : seri numaraları, referanslar, metinler, logolar, değişkenler, endustriel dosyalar (DXF, BMP ) Tüm lazer çözümlerimizi görmek için bakınız: Otomotiv Motosiklet ve Bisikletler Havacılık Metalurji Medikal Hediyelik Eşya Mekanik Elektronik Armatür Elektrik Savunma Sanayii Enerji Kesici Takım... Class 4 GRAVOTECH TÜRKİYE Gravotech İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Atiye Hanım Sokak No:2 İçerenköy İstanbul - Türkiye Tel: / 55 / 56 Fax: tf@technifor.com Laser Solution Fibre_Leaflet_TR_V1_ Bu belgede yer alan bilgiler, fotoğraflar ve gösterimler sözleşme niteliği taşımaz ve ihbarsız şekilde değiştirilebilir. Windows Microsoft Corporation ın tescilli bir markasıdır. Gravotech Marking rue des Mercières - Z.I. Périca Rillieux-la-Pape - France - Simplified joint stock company with capital of 8,437,520 - SIREN business number: , registered with the Lyon Trade & Companies Register.

Markalama. Technifor. teknolojileri. www.technifor.com. ve İzlenebilirlik Çözümleri. Lazer. Nokta Vuruşlu. Kazıma

Markalama. Technifor. teknolojileri. www.technifor.com. ve İzlenebilirlik Çözümleri. Lazer. Nokta Vuruşlu. Kazıma Markalama ve İzlenebilirlik Çözümleri Technifor. teknolojileri Lazer Nokta Vuruşlu Kazıma Technifor: global, yenilikçi, denenmiş Dünya çapında deneyim Technifor, dünyada her türden parça üzerinde otomatik

Detaylı

GRAVOTECH GROUP. Portatif markalama çözümleri XM700 XF520 XF530. www.technifor.com

GRAVOTECH GROUP. Portatif markalama çözümleri XM700 XF520 XF530. www.technifor.com GRAVOTECH GROUP Portatif markalama çözümleri XM700 XF520 XF530 www.technifor.com portatif seçenekler Ergonomik ve rahat, eksiksiz Technifor mobil çözüm seçenekleri uygulama alanı ayrımı yapmaksızın dayanıklı

Detaylı

GRAVOTECH GROUP. Mücevherat ve diğer ürünler için kişiselleştirme çözümleri M10 JEWEL M20 JEWEL. www.gravograph.com.tr

GRAVOTECH GROUP. Mücevherat ve diğer ürünler için kişiselleştirme çözümleri M10 JEWEL M20 JEWEL. www.gravograph.com.tr GRAVOTECH GROUP Mücevherat ve diğer ürünler için kişiselleştirme çözümleri M10 JEWEL www.gravograph.com.tr M10 JEWEL YÜZÜKLERİN VE BİLEZİKLERİN GRAVÜRÜ İÇİN İDEAL Gravograph ın yüksek standartlardaki üretim

Detaylı

Markalama ve gravür YAĞ & GAZ endüstrisi için olan çözümler

Markalama ve gravür YAĞ & GAZ endüstrisi için olan çözümler Markalama ve gravür YAĞ & GAZ endüstrisi için olan çözümler ÜRETİCİLER İŞ ALANI BAKIM Faaliyet alanları MARKALA-İZLE-TANIMLA Gravograph, Technifor ve Propen markaları çerçevesinde, Gravotech Yağ ve Gaz

Detaylı

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300 3D Lazer Tarayıcı 3D Lazer Tarayıcı 3D lazer tarayıcı çevredesindeki nesnelerin konumsal verilerini hassas bir şekilde ölçen bir cihazdır. Toplanan nokta bulutu verileri daha sonra dijital üç boyutlu modeller

Detaylı

Markalama Sistemi FlyMarker PRO. Mark like a Professional

Markalama Sistemi FlyMarker PRO. Mark like a Professional Markalama Sistemi FlyMarker PRO Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO MOBIL Versiyon Taşınabilir FlyMarker PRO CNC markalama sistemi hantal, ağır ve sabit cihazların markalanmasını

Detaylı

Ürün yelpazesi. Robotics Man and Machine

Ürün yelpazesi. Robotics Man and Machine Ürün yelpazesi Robotics Man and Machine Sektörler ve uygulamalar Elektronik Fotovoltaik Temiz oda Yarı iletken Medikal İlaç Mekanik Gıda Plastik prosesler Otomotiv Montaj Taşıma Makina yükleme İşleme Paketleme

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Markalama Kontrolörleri

Markalama Kontrolörleri Markalama Kontrolörleri Teknik Özellikler Evrensel markalama kontrolörü Çizici/Kalem, Kazımalı, DataMatrix ve Dot-peening markalama kafaları ile kullanılabilir Yazılım: LDM-MAKRO programı: Layout modunda

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM Proximity Kart Okuyuculu Sistem RFID Okuyuculu Sistem Proximity Kart Okuyuculu Sistem Ana Bilgisayar ACT (Otomatik Tartım Terminali) Kamera Trafik

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

Hakkımızda PARS LAZER Pars lazer sistemleri ailesi olarak uzun yıllardır lazer sektöründeki bilgi ve deneyimini, makine imalat tecrübesi ve iş gücümüzün bulunduğu güçlü teknik kadromuzla AR-GE ve makine

Detaylı

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR SPLIT TYPE COOLING GROUP SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR UTS- H S, UTS- C S ve UTS- F S Serisi Cihazlarımız Avrupa Birliği

Detaylı

BORRIES TAM ÇÖZÜM. Uçak Endüstrisinde Dotpeening Görevleri

BORRIES TAM ÇÖZÜM. Uçak Endüstrisinde Dotpeening Görevleri BORRIES TAM ÇÖZÜM Uçak Endüstrisinde Dotpeening Görevleri Entegre edilmiş BORRIES Dotpeening çözümü Nokta ve Matrix için yoğun olarak yüksek hassasiyetli özellikler (EN9132 spesifikasyon) Model 350 yoğun

Detaylı

SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü

SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü www.satlab.com.tr SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü Sınırsız Uygulama Desteğine Sahip, 6G Uydu İzleme Kapasiteli GNSS Alıcısı İsveç Tasarımı Hafif Bluetooth

Detaylı

Tel, Kablo ve Boru Ekstrüzyonu Markalama, Kodlama ve Sistem Çözümleri

Tel, Kablo ve Boru Ekstrüzyonu Markalama, Kodlama ve Sistem Çözümleri Mürekkep Püskürtme. Lazer. Termal Transfer. Etiketleyiciler. Takip ve İzleme. Sarf Malzemeleri. Parçalar ve Servis. Tel, Kablo ve Boru Ekstrüzyonu Markalama, Kodlama ve Sistem Çözümleri Tel Kaplamalı Kablo

Detaylı

MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu

MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu Teknik Özellikleri Ethernet 10BaseT Dahili TCP/IP Stack TCP/IP Client-Server Bağlantı Özelliği Dahili DNS İstemcisi DHCP veya Statik IP ile çalışabilme UDP, TCP,ARP,ICMP(ping)

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE-

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- TEL : +33 4 76 41 86 39 - FAX : +33 4 76 41 92 27 MAIL : SALES@TETHYS-INSTRUMENTS.COM - WEB : WWW.TETHYS-INSTRUMENTS.COM

Detaylı

Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor. Datalogger serisi testo 174. Datalogger serisi testo 175

Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor. Datalogger serisi testo 174. Datalogger serisi testo 175 Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor Datalogger serisi testo 174 Datalogger serisi testo 175 Datalogger serisi testo 176 Dataloggerların yeni çağı USB bağlantı

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

Otomatik Tanımlama Sistemleri

Otomatik Tanımlama Sistemleri Otomatik Tanımlama Sistemleri Sabit Barkod Okuyucular Teknik Bilgiler C L V 4 0 5 C L V 4 1 0 C L V 4 2 0 Okuma Mesafesi (mm) 45... 160 40... 380 50... 740 Tarama Frekans (Hz) 300... 1000 200... 800 400...

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

devam edecektir. Ar-ge departmanına yapmış olduğu yatırımlarla uzman mühendis kadrosuyla birlikte yeniliklere ve verimliliğe her zaman önem veren bir

devam edecektir. Ar-ge departmanına yapmış olduğu yatırımlarla uzman mühendis kadrosuyla birlikte yeniliklere ve verimliliğe her zaman önem veren bir Firma Profili: Savema Markalama ve Kodlama Makinaları 2007 yılında siz değerli iş ortaklarımızın memnuniyeti için üretim yapmak amacı ile kurulmuştur. Termal yazıcıları üreten ilk ve tek Türk firması olmanın

Detaylı

Domino G-Serisi i-tech termal ink jet yazıcı

Domino G-Serisi i-tech termal ink jet yazıcı Domino GSerisi itech termal ink jet yazıcı Zorlu yüzeyler için modüler çözüm Yenilikçi mürekkepleri ile esnek yazıcı kontrolü. Üretim etkinliğini arttıran akılcı kodlama çözümü. Scan the code to find more

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

IRT63M. Bilgi Dokümanı. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) www.dtsis.

IRT63M. Bilgi Dokümanı. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) www.dtsis. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) Bilgi Dokümanı www.dtsis.com 1 İçindekiler 1. Genel Tanım... 3 2. Blok Diyagram... 4 3. Teknik

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

qscale I2 Low-End SLI

qscale I2 Low-End SLI Mobile Machine Control Solutions qscale I2 Low-End SLI Sadece Konfigure et! Programlamaya gerek yok qscale I2 2 4 5 Geleceğin orta ve küçük sınıf vinçleri için Yeni bir Standart 6 Uzunluk Mobil teleskopik

Detaylı

KOORDINAT ÖLÇÜM CIHAZLARI IÇIN SENSÖRLERİ ÜRÜN BROŞÜRÜ

KOORDINAT ÖLÇÜM CIHAZLARI IÇIN SENSÖRLERİ ÜRÜN BROŞÜRÜ KOORDINAT ÖLÇÜM CIHAZLARI IÇIN SENSÖRLERİ ÜRÜN BROŞÜRÜ HEXAGON MANUFACTURING INTELLIGENCE DENEYİMDEN DOĞAR Hexagon Manufacturing Intelligence nin Koordinat Ölçüm Cihazları için ürettiği çok çeşitli prob

Detaylı

Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 LINEER ENCODER Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. KHU53-XXX00354 1030076 www.sick.com/kh53 Ürün açıklaması POMUX

Detaylı

icon 2 by MACSA Temiz. Hızlı. Ekonomik. Kodlama Konusundaki Tüm Olumsuzluklara ELVEDA!

icon 2 by MACSA Temiz. Hızlı. Ekonomik. Kodlama Konusundaki Tüm Olumsuzluklara ELVEDA! icon 2 by MACSA Temiz. Hızlı. Ekonomik. Kodlama Konusundaki Tüm Olumsuzluklara ELVEDA! Merhaba 2 Küçük Karakter Lazer Kodlamada İşin Uzmanı Yeni Nesil icon 2 İle Yola Devam icon 2 sahip olduğu kompakt

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Esnek. Size uygun çözüm bizde var. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız.

Esnek. Size uygun çözüm bizde var. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız. Esnek. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız. OptoPulse EIL580 size piyasada sıkça kullanılan tam delik veya kapalı, şaft çapı 8 den 15 mm ye

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

Unidrive M200. Distribütörler için mükemmel sürücü

Unidrive M200. Distribütörler için mükemmel sürücü Unidrive M200 Distribütörler için mükemmel sürücü Control Techniques hareket kontrolü teknolojisinde küresel bir lider Control Techniques, endüstriyel uygulamalara yönelik hareket kontrolü teknolojisi

Detaylı

Onarge Teknoloji Medikal Sistemler Sanayi Ticaret Limited Þirketi Onarge Technology Medical Systems Industry Comm. Co. Ltd.

Onarge Teknoloji Medikal Sistemler Sanayi Ticaret Limited Þirketi Onarge Technology Medical Systems Industry Comm. Co. Ltd. Onarge Teknoloji Medikal Sistemler Sanayi Ticaret Limited Þirketi Onarge Technology Medical Systems Industry Comm. Co. Ltd. Vizyonumuz Türkiye de imalat ve 3D ölçüm hizmetlerimizle fark yaratarak medikal,

Detaylı

Yeni NesilTemassız RADAR Alan/Hız Debi Ölçüm Sistemi: RAVEN-EYE. www.flow-tronic.com

Yeni NesilTemassız RADAR Alan/Hız Debi Ölçüm Sistemi: RAVEN-EYE. www.flow-tronic.com Yeni NesilTemassız RADAR Alan/Hız Debi Ölçüm Sistemi: RAVEN-EYE www.flow-tronic.com Avantajlar Ortam ile hiçbir temas olmaksızın, doğru debi ölçümü; Sensör su ile temas halinde olmadığından bakım ihtiyacı

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

SLC400G SLC600G. Akıllı Linear Akıllı Akım

SLC400G SLC600G. Akıllı Linear Akıllı Akım SLC400G SLC600G Akıllı Linear Akıllı Akım EDM Tel Erozyon Teknolojisinde Son Nokta 2 Anahtar Teslimi Makine Konsepti EDM Profesyonelleri için Üretildi SLC Konseptinin odak noktası performans, Ekonomik

Detaylı

%100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım. Profesyonel Operatör Paneli. Operatör Paneli - Proop10. Operatör Paneli - Proop7.

%100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım. Profesyonel Operatör Paneli. Operatör Paneli - Proop10. Operatör Paneli - Proop7. %100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım Profesyonel Operatör Paneli Operatör Paneli - Proop10 Operatör Paneli - Proop7 www.emkoelektronik.com.tr Panel Boyutları & Ekran Çözünürlükleri Operatör Paneli - Proop10

Detaylı

LABCONCEPT + Premium

LABCONCEPT + Premium LABCONCEPT + Premium Tüm ölçüm fonksiyonlarını içeren Trimos-WinDHI yazılımlı bilgisayar Değiştirlebilir aksesuarlar Ölçüm kuvveti göstergesi 3 noktadan pozisyonlanmış cihaz gövdesi Kilitlenebilir ve ayarlanabilir

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

Ürün ailesi genel görünümü. Dx1000 Uzak görüşlü performans UZUN MESAFE ÖLÇÜM SENSÖRÜ

Ürün ailesi genel görünümü. Dx1000 Uzak görüşlü performans UZUN MESAFE ÖLÇÜM SENSÖRÜ Ürün ailesi genel görünümü Uzak görüşlü performans Avantajlar A ÜŞLÜ PERFORMANS B C D E Yenilikçi teknoloji, güvenilir ölçüm sonuçlarını garanti eder F Hem iç, hem de dış alanda çok uzak mesafeleri güvenilir

Detaylı

TEKNOSİN KODLAMA VE MARKALAMANIN TEDARIK ZINCIRINDEKI YERI HAKAN GÜNGÖR SATIŞ MÜDÜRÜ. www.teknosin.com.tr

TEKNOSİN KODLAMA VE MARKALAMANIN TEDARIK ZINCIRINDEKI YERI HAKAN GÜNGÖR SATIŞ MÜDÜRÜ. www.teknosin.com.tr TEKNOSİN KODLAMA VE MARKALAMANIN TEDARIK ZINCIRINDEKI YERI HAKAN GÜNGÖR SATIŞ MÜDÜRÜ Biz Kimiz? 1991 yılında kurulduk. 1994 yılında Kodlama ve markalama ürünleri satışı konusunda faaliyetlere başladık.

Detaylı

WAT Endüstriyel Sürücüler

WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler İçindekiler Yüksek verimli WAT motorlarla entegre sistem çözümleri 4-5 WF 80 in özellikleri 6-7 WF 80 in pompa uygulamalarına özel fonksiyonları 8-9

Detaylı

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir.

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir. Tablalı Markalama Sistemi NetMarker NetMarker Kompakt yapılı tablalı Markalama Sistemi Yaratıcı (inovasyon) ve network kabiliyetine sahip CNC- tablalı markalama sistemi NetMarker yüksek markalama kalitesinin

Detaylı

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR UZAKTAN OKUMA IDSpecto.collector Farklı Üreticilerin Sayaçlarını Online Olarak Okuma Sayaç markası ne olursa olsun IDSpecto. collector modülü enerji marketinde ihtiyaç duyulan tüm değerleri güvenilir bir

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL Sayfa 1 / 6 CULLIGAN TRC ÜRÜNLERİ TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL ÜRÜN LİSTESİ MFP R.O 2. IW IW E AQUA SERİLERİ E SERİSİ NFC SERİSİ CE kalite kriterlerine uygun olarak dizayn edilmiş ve üretilmiştir MFP Bu ekipman

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Yarı Otomatik Pelet Kazanı. Yeni Nesil Eco Mini Serisi Bütçenize Uygun Bir Pellet Kazanı Eco-Mini serisi kazanlar, dikey tasarlanan borulari ve verim

Detaylı

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM TUR www.sepro-group.com ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM Sepro her çeşit enjeksiyon makinesini, yeni veya mevcut makineleri her boyutta (5000 Ton a kadar) ve tüm markalarda donatmaktadır.

Detaylı

Online teknik sayfa. V3T13S-MR62A7 TriSpector1000 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ

Online teknik sayfa. V3T13S-MR62A7 TriSpector1000 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ Online teknik sayfa V3T13S-MR62A7 TriSpector1000 A B C D E F I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Görev Teknoloji Alet takımı Çalışma mesafesi Örnek görüş alanı Işık kaynağı Sipariş

Detaylı

Türkiye Mümessili. F.A.S.T Fabrika Aygıtları Sistem Teknolojisi Ltd.Şti. FAST PLAZA Karaman Çiftlik Yolu No:51 Küçükbakalköy / Kadıköy / İstanbul

Türkiye Mümessili. F.A.S.T Fabrika Aygıtları Sistem Teknolojisi Ltd.Şti. FAST PLAZA Karaman Çiftlik Yolu No:51 Küçükbakalköy / Kadıköy / İstanbul Türkiye Mümessili F.A.S.T Fabrika Aygıtları Sistem Teknolojisi Ltd.Şti FAST PLAZA Karaman Çiftlik Yolu No:51 Küçükbakalköy / Kadıköy / İstanbul Tel: 0216 574 9434 pbx Fax: 0216 574 1660 Web: http://www.fastltd.net

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör 2 PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ OPTİK ÖLÇÜMLE SINIRLARI ZORLAYIN

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir. (BKZ. Sayfa 15-16) Kanatlar : 10 mm temperli & rodajlı cam Üst

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

Online teknik sayfa. V3T12S-MR32A7 TriSpector1000 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ

Online teknik sayfa. V3T12S-MR32A7 TriSpector1000 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ Online teknik sayfa V3T12S-MR32A7 TriSpector1000 A B C D E F I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Görev Teknoloji Alet takımı Çalışma mesafesi Örnek görüş alanı Işık kaynağı Sipariş

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma Her zaman en doğrusu Bosch Compact Serisi. Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma inanılmaz güç. Yeni, kompakt Bosch eksantrik zımpara. New Compact Generation YENİ! Yeni Compact eksantrik zımpara serisi. veya

Detaylı

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK VECTRO. OTOMASYON İÇİN TASARLANDI Vectro Third Dimension ın en çok satan taşınabilir lazer ölçüm sistemi GapGun Pro nun gelişmiş

Detaylı

Her zaman yanınızda olan yeni laboratuvarınız. Spectroquant Move 100 taşınabilir kolorimetre

Her zaman yanınızda olan yeni laboratuvarınız. Spectroquant Move 100 taşınabilir kolorimetre Her zaman yanınızda olan yeni laboratuvarınız. taşınabilir kolorimetre Taşınabilir sonuçlar. Her zaman yanınızda. Her yerde doğru ve tutarlı analiz Sahada çalışırken hızlı ve güvenilir su analizleri için

Detaylı

LO-G Primer Pil Serileri

LO-G Primer Pil Serileri LİTYUM PİL SERİLERİ Saft'ın güvenilir ve uzun ömürlü pilleri, karmaşık sistemleriniz, ileri teknoloji ekipmanlarınız ve en son teknoloji cihazlarınızın aşırı sıcaklıklarda bile optimum performans için

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Online teknik sayfa. MLG10S-1490D10501 MLG-2 Prime BOYUT ÖLÇME IŞIK BARIYERI (ANALOG/BUS ARAYÜZ)

Online teknik sayfa. MLG10S-1490D10501 MLG-2 Prime BOYUT ÖLÇME IŞIK BARIYERI (ANALOG/BUS ARAYÜZ) Online teknik sayfa MLG0S-490D050 MLG- Prime MLG0S-490D050 MLG- Prime A B C D E F Sipariş bilgileri Tip Stok no. MLG0S-490D050 4340 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/mlg-_prime H I J K L M

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

SAC MODELLERİ CAM MODELLERİ

SAC MODELLERİ CAM MODELLERİ 2-4 5-9 10-11 12-13 14 14 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 17 SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Teknik Özellikler Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri

Detaylı

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada sıralı

Detaylı

Trimble icapture Mobil Yazılımı. Ömer ALPORAL

Trimble icapture Mobil Yazılımı. Ömer ALPORAL Trimble icapture Mobil Yazılımı Ömer ALPORAL Rev A May 2009 Trimble icapture Mobile Yazılımı İstenilen şekilde form oluşturma. Her tür öznitelik ve öznicelik tarifi, nesting, seçim listeleri oluşurma Lazer

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa VISIC620 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC620 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Otomatik Kontrol Terazileri

Otomatik Kontrol Terazileri Otomatik Kontrol Terazileri C Serisi Otomatik Kontrol Terazileri Küresel Çözümler İhtiyaca Yönelik Geleceğe Dönük Yatırım C Serisi Yüksek Performanslı Kontrol Tartımı Çözümleri Otomatik Kontrol Terazileri

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Online teknik sayfa. L230-P580A7K15300 Lincoder L230 ÜRÜN PORTFOLYOSU

Online teknik sayfa. L230-P580A7K15300 Lincoder L230 ÜRÜN PORTFOLYOSU Online teknik sayfa L230-P580A7K15300 Lincoder L230 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. L230-P580A7K15300 1033569 www.sick.com/lincoder_l230

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

2002 Siemens Business Accelerator Endüstriyel IT Uygulamaları Uzaktan Sayaç Okuma. 2008 TEYDEBT Telemetri Donanımlar

2002 Siemens Business Accelerator Endüstriyel IT Uygulamaları Uzaktan Sayaç Okuma. 2008 TEYDEBT Telemetri Donanımlar 1 Hakkımızda 2002 Siemens Business Accelerator Endüstriyel IT Uygulamaları Uzaktan Sayaç Okuma 2007 Turkcell Çözüm m Ortağı GPRS Tabanlı Telemetri (Uzaktan Takip ve Kontrol) Uygulamaları 2008 TEYDEBT Ar-Ge

Detaylı

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık.

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık. FiberBora FIBERBORA Almira Lazer olarak 2007 den beri sunduğumuz avantajlı destek hizmetleri ve %100 sorunsuz makine politikasıyla bugüne kadar 3.000 den fazla makine satışını gerçekleştirdik. Kullanım

Detaylı

Tepsi hazırlık konveyörü

Tepsi hazırlık konveyörü Electrolux, hastane ve klinikler için ideal bir yemek porsiyonlama ve dağıtım sistemi sunar. Bu sistem, çok karmaşık ve farklı talepler için bile uygun çözümler sağlar. Electrolux Yemek Dağıtım sisteminin

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı