doğrultusunda değiştiren sosyolojik birikime ve bilince sahiptir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "doğrultusunda değiştiren sosyolojik birikime ve bilince sahiptir."

Transkript

1 KENT KONSEYİ: KALMALIDIR BODRUM ÖYLE BODRUMLULAR BODRUM A SAHİP ÇIKIYOR Anayasa nın 56. Maddesi ne (Herkes, sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşama hakkına sahiptir. Çevreyi geliştirmek, çevre sağlığını korumak ve çevre kirlenmesini önlemek devletin ve vatandaşların ödevidir) dayanarak; 1) Kamuya, hazineye ve yerel yönetimlere ait doğal varlıkların (orman, mera ve makiliklerin; sulak alanların, kıyıların; doğal ve tarihi SİT alanlarının; kurum ya da kişilere tahsis edilmesine, imara açılmasına karşıyız. 2) İmara açılmış alanlarda, imar planlarında belirtilen kurallara ve notlara harfiyen uyulmasını, her ne sebeple olursa olsun değişiklik yapılmamasını istiyoruz. 3) Yerel yönetimlerin ve sivil toplum kuruluşlarının iradesine rağmen; siyasi iradelerin kent kimliğini değiştirecek planlama ve girişimlerde bulunmasına karşıyız. Bodrum, çokkültürlü bir turizm kasabasıdır. Bu özelliği ile dünya markası olmuştur. Bodrum un geleceğini planlarken, mutlaka geçmişine bakmak gerekir. Bu topraklar, tarihte çeşitli medeniyetlere başkentlik etmiş bir coğrafyadır. Bodrum, tarihi boyunca, yaşam tarzını kendi iç dinamikleri doğrultusunda değiştiren sosyolojik birikime ve bilince sahiptir. Hoşgörüye dayanan, farklı kültürlerin bir arada yaşayarak oluşturduğu bu birikim ve bilinç, onun, dünyanın gözdesi olmasını sağlayan en değerli özelliklerinden biridir. Bodrum, iç göç yaşamaktadır. nedeni ile yıllık %10,5 nüfus artışı

2 Bodrum da, 151 bin konut ile kişi başına neredeyse bir konut düşmektedir. Bodrum, genelde rant amaçlı konut yapılaşması yüzünden betona teslim olmuştur. Bodrum yol, su, elektrik, çöp ve kanalizasyon gibi temel altyapı sorunlarını çözememiştir. Bodrum un içme ve kullanma suyunun 2016 yılından sonra yetersiz kalacağı bilimsel araştırmalarla tespit edilmiştir. Tüm bu nedenlerle, Ortakent -Yahşi Yalısı Mevkiinde Dini Tesis ve Kültür Merkezi ile Karaova da yapılması planlanan TOKİ konutlarına karşıyız. Bu girişimlere devam edildiği takdirde, yasalardan kaynaklanan tüm haklarımızı kullanacağımızı kamuoyuna ve yetkililere duyururuz. BODRUM, DÜNYANIN ORTAK KÜLTÜREL, TARİHİ VE DOĞAL DEĞERİDİR VE ÖYLE KALMALIDIR.

3

4

5

6

7

8

9

10 SINIR- SİZ SERGİSİ TRAFODA AÇILDI BODRUM 15 Nisan Dünya Sanat Günü etkinlikleri kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından hazırlanan sergilerin ikincisi Trafo Bodrum da açıldı. GSF Öğretim Elemanları tarafından açılan Sınır-Siz adlı serginin bitmesiyle birlikte bu kez öğrenciler Trafo da eserlerini sergilemeye başladı. Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Resim, Heykel ve Grafik Sanatlar bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergi Trafo Bodrum da beğeniye sunuldu. Serginin açılışına hem öğretim üyeleri hem de öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Sanatseverlerin de hazır bulunduğu açılışta en büyük ilgiyi ise resim bölümü öğrencilerinin kendi yağlı boya portrelerini resmederek oluşturdukları kolaj topladı. Sergiye katılan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Turgut, Dünya Sanat Günü kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen sergilerin ikincisini açtıklarını belirterek, Öğrenci sergimiz, üç bölümdeki öğrencilerin çalışmalarından oluşuyor. Amacımız hem Dünya Sanat Gününü kutlamak hem de Bodrum halkıyla GSF öğrencilerini ve öğretim üyelerini buluşturmak. Onun için sanatı Bodrum halkının ayağına getirdik dedi. Bodrum un bir sanat kenti olduğunu da söyleyen Turgut, Yarımada, tarihiyle, kültürüyle, arkeolojik yapısıyla sanatın ve kültürün beşiği. Hem tarihsel, hem kültürel bir kimliği var Bodrum un. Dolayısıyla sanat kendiliğinden yetişiyor Bodrum da diye konuştu. Yağlıboya, heykel, seramik ve enstalasyon gibi çeşitli türde

11 eserlerin bulunduğu sergi, 19 Nisan tarihine kadar açık kalacak. Bodrum da minik eller Ortakent sahilini temizledi Sürdürülebilir bir çevre için Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu öğrencileri, Ortakent te sahil temizliği yaptı. Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 4/A sınıfının öğretmenleriyle birlikte gerçekleştirmiş olduğu sahil temizlik çalışmasına yaklaşık 26 öğrenci katıldı. Ortakent sahilinde yapılan çalışmada öğrenciler sahili boydan boya dolaşarak daha temiz hale getirmeyi hedefledi ve sezonun henüz başlamaması nedeniyle sahilde çok fazla atıkla da karşılaşılmadı. Sahil temizliği esnasında ayrıca Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından çocuklara çevre duyarlılığıyla ilgili bilinçlendirme amaçlı bilgilendirmeler de yapıldı. Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Engin Doğan miniklere yaptığı konuşmasında: Cam, plastik şişe, teneke gibi atıkları yol kenarlarındaki geri dönüşüm kutularımızda ayrı ayrı topluyoruz. Topladıklarımız ham madde oluyor ve daha sonra tekrar bize farklı bir malzeme olarak geri dönüyor. Mesela geri dönüşüme bin ton kâğıt toplarsak, bu 34 kişinin oksijenini sağlar çünkü 17 ağacın kesilmesine engel olmuş oluruz. Bodrumumuzun denizleri çok temiz ama çıkan atıkları denizlerimize biz atıyoruz. Eğer çevremize ve denizlerimize çöp atmazsak, temizlemek zorunda da kalmayız. Hepinize beni dinlediğiniz için teşekkür ediyorum. şeklinde konuştu.

12 Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 4/A sınıf öğretmeni Ezgi Ceyda Kutluğ ise yaptığı açıklamada, Fen Bilgisi dersinde çevre ve insan ünitesi kapsamında gelip çevre temizliği yapmak istedik. Çocuklarımızın çevre bilincinin artması bakımından bu etkinliği gerçekleştirdik. Başta Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon olmak üzere, emeği geçen tüm belediye personeline verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. dedi. Çocukların topladığı ve cinslerine göre ayrılan atıklar, Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü nün aracıyla geri dönüşüm merkezine götürüldü.

13

14

15

16 BAŞKAN DEMİRALP MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANINI ZİYARET ETTİ Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ü hasta yatağında ziyaret etti. Özel Bodrum Hastanesinde apandis ameliyatı olan Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ü Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ziyaret etti. Başkan Demiralp, Gündüz ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve mahalle muhtarları da Gündüz ü ziyaret ederek acil şifalar diledi.

17

18 KAYMAKAMLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası nı Canay Teknik ile Milli Eğitim Cumhuriyet takımları arasında oynanan ve Canay Tekniğin kazanarak şampiyon olmasıyla sona erdi. 22 Mart ta başlayan ve 19 takımın mücadele ettiği Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Canay Teknik Takımının şampiyon olması ile sona erdi. Canay Teknik takımı ile final mücadelesi yapan Milli Eğitim Cumhuriyet takımı zorlu mücadele sonunda hiç set kazanmaya başaramayınca turnuva ikincisi olmaya hak kazandı. Final müsabakasının öncesinde oynanan 3.lük mücadelesini de Halk Eğitim takımı kazandı. Finali Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu, Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Muammer Bektaş, Muhtarlar Derneği Başkanı A. Cemil Gündüz ünde yer aldığı çok sayıda vatandaşlar izledi. Turnuva sonunda yapılan ödül töreninde dereceye giren takımlara kupalarını daire müdürleri ve şampiyon takımın kupasını da Dr. Mehmet Gödekmerdan takdim etti. Turnuvada mücadele eden Elit Reklam takımı da en centilmen takım olmaya hak kazandı.

19

20

21

22 ÇEYREK EFE MEHMET DEMİRKIRAN VEFAT ETTİ Bodrumun sevilen kişilerinden çeyrek efe lakaplı Mehmet Demirkıran vefat etti. Bodrum un marangoz esnaflarından olan Mehmet Demirkıran yakın zamanda geçirdiği böbrek yetmezliği nedenşyle bir süredir tedavi altındaydı. 81 yaşında vefat eden Demirkıran, Halil İbrahim Demirkıran adlı merhum bir oğlu ile Efe, Ege, Ece adlı üç torunu bulunuyor. Mehmet Demirkıran ın cenazesi Yokuşmaşı Cumhuriyet Camisi de öğlen namazının ardından kılınan cenaze namasından sonra Türbe mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine geçmiş dönem Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan, eski Yalıkavak Belediyesi günümüzde Bodrum Belediye Meclis üyesi Mustafa Saruhan, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez ile çok sayıda seveni dostları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

23

24

25

26

27 BODRUM DA ATV YARIŞLARI NEFES KESTİ Bodrum da TMF tarafından organize edilen Türkiye ATV şampiyonası 2. Ayak yarışları sert parkurda heyecanlı yarışlara sahne oldu. 40 ın üzerinde kayıt olan yarışlarda eleme turlarını 32 yarışmacı geçebildi. Sporcular 4 kategoride, her biri iki turla geçilen 5 etaptan oluşan parkurda 13 kilometre yarıştılar. Halikarnas Motor Spor Kulübü tarafından düzenlenen Türkiye ATV

28 Şampiyonası ilk etabına İstanbul, Ankara, Denizli, İzmir, Antalya ve Muğla illerinden katılın yoğun oldu. Yarışlarla ilgili kısa bir açıklama yapan Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu Nisan ayında düzenlediğimiz yarışlarla ilçeye hareketlilik getirdik. Çok sayıda katılım var. Destek olan Bodrum Belediyesi, Ticaret Odası ve tüm kurumlara teşekkür ederim dedi. Sert parkura yarışan sporcular ATV leri ile çok sayıda motor, mekanik ve lastik arızası yaşadı. Bazı sporcular yarış dışı kalmamak için patlak lastik veya arızalı araçları ile turlarını tamamlaya gayret ettiler. Ancak bazı ATV ler geçirdiği ağır arızaları nedeniyle yarış dışı kaldı. Bodrumlu iş adamı Atilla Serttaş yarışlara sahibi olduğu Kule Bar ile sponsorluk yapmasının yanısıra kendi ATV si ile yarıştı. Ancak ağır bir mekanik arıza geçirmesine rağmen yarışmayı ikinci olarak tamamlamayı başardı. 23 sporcunun tamamlayabildiği yarış sonunda Genel Klasman Mehmet Sayın birinciliği elde ederken ATV si ile yaptığı hareketlerde alkışları topladı. Yarışların diğer klasman sonuçları ise şöyle: S1 Fatih Şengül, S2 Burak Kaya, S3 Mehmet Sayın, S4 Çağlayan Çelik. Yarış süresince; Muğla 911, 112, Jandarma ekipleri bölgede görev yaptılar. Yarışları izleyen CHP Bodrum ilçe Başkanı Recai Seymen HMK, Başkanı Faysal Şfkatlioğlu ve protokol sorumlusu Ercan Esendemir ve diğer üyeleri, başarılı bir organizasyon düzenledikleri ve kış turizmine katkı sağladıkları için teşekkür etti.

29

30

31

32

33

34

35 GAZİOSMANPAŞA 2 BODRUMSPOR 1 Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, İstanbul deplasmanında Gaziosmanpaşa ya 2-1 mağlup oldu. İstanbul Gaziosmanpaşa Stadyumu nda oynanan karşılaşmayı Gaziosmanpaşa nın cezası nedeniyle Gaziosmanpaşalı taraftarlar izleyemezken, karşılaşmaya iyi başlayan taraf misafir ekip B.B. Bodrumspor oldu. Dakikalar 13 ü gösterdiğinde

36 Gaziosmanpaşalı Samet Yüksel, B.B. Bodrumspor un hatasını kabul etmedi ve Gaziosmanpaşa yı 1-0 öne geçiren golü attı. Golün şokunu üzerinden atmaya çalışan B.B. Bodrumspor, dakikalar 16 yı gösterdiğinde İbrahim Şahin in golü ile 2-0 geriye düştü. B.B. Bodrumspor ilk yarının kalan dakikalarında Mümin ve Celal ile bir çok pozisyona girsede, aradığı golü bulamadı ve ilk 45 dakika Gaziosmanpaşa nın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına da iyi başlayan taraf misafir ekip B.B. Bodrumspor oldu. Dakikalar 49 u gösterdiğinde sol kanattan gelişen B.B. Bodrumspor atağında, Mümin topu ağlarla buluşturdu ve farkı 1 e indi. Golün ardından ataklarını sıklaştıran B.B. Bodrumspor dakika 51 de Mümin ile beraberliği getiren golü attı ancak, karşılaşmanın hakemi önce golü verdi ancak daha sonra yan hakeminde uyarısıyla golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Bu pozisyonda yaşanan olaylar sonrası Gaziosmanpaşalı Samet kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Dakikalar 55 i gösterdiğinde B.B. Bodrumspor atağında karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mümin topu az farkla dışarı yollarken, bu pozisyon sonrası Gaziosmanpaşalı Cihan da kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. 9 Kişi kalan Gaziosmanpaşa karşısında hemen hemen tek kale oyun oynayan B.B. Bodrumspor, girdiği bir çok pozisyonu gole çeviremedi ve karşılaşma 2-1 Gaziosmanpaşa nın galibiyeti ile sonlandı. Grohe Work Smarter Tır ı ilgi çekti Sektördeki profesyoneller, karar vericiler ve müşteriler ile Grohe ürünlerini biraraya getiren Çağdaş Holding Bodrum da

37 bir buluşma gerçekleştirdi Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan Grohe, ürünlerini Çağdaş Holding in bir araya getirdiği müşteriler ve sektör profesyonelleriyle buluşturarak daha yakından incelemelerini sağladı. Grohe tüketicilerin bilgilenmelerine olanak verecek WorkSmarter Tırı gün boyu, Konacık Beylikkırlar mevkiindeki Çağdaş Yapı Sektörü mağazası önüne parketti. Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar; Holding, yapı sektöründe; üst Segment ürünlerin satılmış olduğu birbirinden ünlü markaları aktiviteler ile tanıtmaya devam etmekteyiz. Mağazamız üst segment malzemelerle hizmetini kaldığı yerden 2016 yılında da devam ettirmektedir. Grohe WorkSmarter Tır ı, ürünleri deneyimleme şansı sunarken, Grohe sunucuları animasyonlar ile ürünler, montajlama ve sistemler hakkında Misafirlerimize detaylı bilgiler aktardı. Programının Lansmanı da tır turu programı nda ayrıca yine misafirlerimize Hoşgeldiniz hediyeleri dağıtılmıştır. Çağdaş yapı sektörü bu tür etkinlikleri yıl içinde sürdürecektir dedi. TANITIMA GELENLER MUTLU AYRILDI Çağdaş Yapı Sektörü Mağaza müdürü Simla Aldinç; Grohe Work Smarter Tır ı, Bursa dan başlayıp İstanbul da bitecek olan Türkiye turunda Bodrum da Çağdaş Holding bünyesindeki mağazamızda gün boyu tanıtım yaparak bir etkinlik düzenledi. Bodrum da yaşayan taşeronlar, mimarlar ve satın alma birimleri holding bünyesinde yer alan Swissotel işbirliği ile bugün burada bir araya geldik. Ürünler canlı olarak teşhir edildi ve gelen misafirlerimize bilgiler verildi. Swissotelin catering hizmeti ile bir gün boyunca çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Çeşitli aktivitelerle 8 sat boyunca hediyeler dağıtıldı ve gelenler mağazamızdan mutlu ayrıldılar. Diğer bölgelerde de gezen WorkSmarter Tırı İlk defa Bodrum da Catering hizmeti aldıklarını belirterek Holding yöneticileri ve Swissotel e teşekkürlerini de bizim vasıtamız ile sundular dedi.

38 ŞOV LAR EŞLİĞİNDE BİR ETKİNLİK 150 katılımcının iştirak ettiği buluşmada Kaplan inşaatın sahibi Barbaros Zeki Kaplan ürünlerin tanıtımını beğendi ve Çağdaş Holding ile çalışmalarına yine büyük yer vereceğini belirtti Grohe nin farklı etkinliklerini sürdürmeye devam ettiğini belirten Grohe firma sunucusu Kerim Ateş ise, sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşurken amacımız insanlara ürünümüzü tanıtarak su keyfini yaşatmaktı dedi. Çeşitli şovlar ile sunulan etkinlik 8 saat sürdü. Grohe Work Smarter Tır ı Denizli, Antalya, Alanya, Konya, Kayseri, Nevşehir, Ankara, Samsun, Eskişehir ve Adapazarı nı dolaştıktan sonra 26 Nisan da İstanbul a ulaşacak.

39 BODRUMLU İŞADAMLARI NIN ÖDÜLLÜ GECESİ BESİAD 10 YILI GERİDE BIRAKTI Bodrum Esnaf, Sanayi ve İşadamları Derneği (BESİAD) dernekte kayıtlı olup, onuncu yılını dolduran üyelerine Bodrum Ramada Otel de gerçekleştirdiği bir yemekle ödül verdi. Geceyi Pop Müzik yorumcusu Zeynep Cassalini, söylediği şarkılarla renklendirdi. Bodrum Esnaf Sanatkar ve İş adamları Derneği-BESİAD ın on yıl ve üzerindeki 43 üyesine 10. Yıl onuruna düzenlenen geceye yaklaşık 200 kişi katıldı. Bodrumlu iş insanlarının buluştuğu gecede renkli görüntüler yaşandı. Bugüne dek BESİAD başkanlığı yapan tüm isimlerin bir araya geldiği geceye CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve MHP Muğla Milletvekili Adayı Asım Başaran da katıldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u temsil etmek üzere geceye katılan Meclis Üyesi Harita Mühendisi Ali Öztürk de Sanatçı Zeynep Cassalini ye çiçek sundu. NEREDEN NEREYE

40 Bodrum Garnizon Komutanı Göksel Oral ın da eşiyle birlikte katıldığı gecede bir konuşma yapan BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden, Cumhuriyet in değer ve ilkelerini ön planda tutarak, 2002 Yılı nda 10 üye ile kurulan bir dernek olduklarını söyledi. İş dünyasına bugün 200 civarında bir iş insanı ile sektörel hizmet sunduklarını belirten Başkan Özden, ulusal ve uluslararası iş hayatına yön verip, yıllık ise milyon liralık bir katkı ile kişiye de istihdam yarattıklarını dile getirdi. Demokratik bir kurum olarak, planlı gelişmeyi ileri düzeye taşımak ve yeni iş sahaları açılmasına katkıda bulunmak amacında olup, üyelerini seçerken de mesleki ahlak, güven, ilkelerinden taviz vermeyen, tarafsız, dürüst iş yapan kişileri seçtiklerini söyleyen Başkan İlhami Özden, Bodrum da kazanan ve Bodrum için harcayan iş insanı seçmeye özen gösteriyoruz. dedi. Bünyelerinde bulunan iş kesiminin yüzde 30 u turizmle uğraşırken, yüzde 44 oranındaki üyenin de hizmet sektöründe olduğunun altını çizen Özden, tarım alanında yüzde bir, inşaat alanında ise yüzde 25 oranında üretim sağladıklarını vurguladı ve Bodrum da, tarihi doku ve değerlere sahip çıkıp, kültür ve zenginlikleri destekler düzeyde projeler ürettiklerini söyledi. Sanatçı Zeynep Cassalini nin şarkılarına geçmeden önce ise aralarında, derneği ilk kuran isimlerden Engin Olcay, Hüseyin Anıl, Durmuş Ali Öztürk, Recai Seymen, Yılmaz Algül, Aydın Doğer, Kazım Arslan, Cafer Doğan, Engin Kaplan, Kerim Cangır, Emre Köroğlu, Ahmet Gümüş, Mehmet Dağoğlu ve Süleyman Orkun BESİAD Üyeliği nde on yılını doldurmuş iş insanlarına birer plaket verildi. Haber Selda Öztürk

41

42

43

44

45

46

47

48

Bodrum'da mama karşılığında tiyatro gösterisi

Bodrum'da mama karşılığında tiyatro gösterisi Bodrum'da mama karşılığında tiyatro gösterisi Bodrum da bir okulda düzenlenen etkinlikte, ilkokul öğrencileri sokak hayvanları için mama karşılığında tiyatro oyunu sahneledi. Bodrum Umurça İlkokulu tarafından,

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

KAPATIP DÜĞÜN YAPTILAR

KAPATIP DÜĞÜN YAPTILAR ÜRDÜNLÜ İŞ ADAMI ADAYI KAPATIP DÜĞÜN YAPTILAR Ürdün hava yollarının sahibi ve aynı zamanda Air Arabia nın ortaklarından olan Ürdünlü işadamı Riad Khashman ve Rose Khashman Bodrum da rüya gibi bir düğün

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş HAKEMLER: Levent Aktan (xx), Özgün Karakoçlu (xx), Adem Şahin (xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Metehan (xxx), Erkan (xx), Agah Oktay (xx), Enes (xx), Emrah Kaya (xx)

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI BODRUM DA BAŞLADI ENDURO HEYECANI Bodrum da, Türkiye Enduro Şampiyonası nın Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu nun adı verilen 6 ncı ve son ayak yarışları magazin startı ile başladı. TMF (Türkiye

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

ATLETLER BODRUM U RENKLENDİRDİ

ATLETLER BODRUM U RENKLENDİRDİ ATLETLER RENKLENDİRDİ BODRUM U ATLETLER BODRUM U RENKLENDİRDİ GÖRME ENGELLİLER, ÇOCUK ARABALI AİLELER DE YARIŞA RENK KATTI Global Liman İşletmeleri nin gerçekleştirdiği geleneksel Bodrum Global Run yarışının

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından, Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 21-22 Haziran

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında daha sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımını teşvik etmek, okullarda

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

Başkan Kocadon Kaleye Geçti

Başkan Kocadon Kaleye Geçti Başkan Kocadon Kaleye Geçti Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Kaymakamlık kupasında kaleci oldu. Bodrum Kaymakamlığı nın düzenlediği Bodrum Mahalleler ve Köyler Arası Futbol Turnuvası Bodrum Belediyespor

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA İLGİLİ HER BİREYİN VE TOPLUMUN BİR TAKIM ÇALIŞMALARDA BULUNMASI

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

KUSADASl - demokrat 24 Nisan 2010 Sayfa 6 1. BALKAN TÜRKLERİ ŞENLİĞİ AYDIN'DA YAPILDI - Arif Şentürk'ün sahne aldığı gecede davetliler doyasıya eğlendi. Aydın Belediyesi ile Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

FAALİYET RAPORU 2017

FAALİYET RAPORU 2017 FAALİYET RAPORU 2017 Güzel Ordu Kültür Sanat Derneğimiz 19 Eylül 2016 tarihinde İstanbul da Dr. Canan Kaftancıoğlu, Tevfik Serdar Köksal, Hasan Ersoy, Saniye Yurdakul, Engin Çebi, Aysel Can Ekşi, Murat

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük 11.KLASİK BATI MÜZİĞİ İLE ESER SESLENDİRME YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLER 1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük CİMNASTİK *Okulumuz; öğrencilerinden

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER İlk Kez Karyalı savaşçıların miğferlerinde yer alan sanat dalı da sergide yer aldı. Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılan öğrenciler

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi16 EKİM Miniklerden derece!.. dalında Selin Bayraktaroğlu,

Beşiktaş Gazetesi16 EKİM Miniklerden derece!.. dalında Selin Bayraktaroğlu, Miniklerden derece!.. SPOR JİMNASTİKÇİLER elde ettikleri başarılarla alkış topladı. 12-14 Ekim tarihleri arasında Antalya da düzenlenen Türkiye Şampiyonası nda Beşiktaş temsilcisi minikler boy gösterdi.

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Alt yapıya verdiği önemle tanınan Altınordu Futbol Kulubu nun Bodrum okulu kış programı başlıyor. Faliyetlerini 12 ay boyunca sürdüren futbol okulunun

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan ziyaret etti Kocadon u Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında Tur Atladı

Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında Tur Atladı Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında Tur Atladı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ziraat Türkiye kupası maçında kendi saha ve seyircisi önünde konul ettiği Niğde Belediyespor u uzatma dakikalarında

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü Fabrika Haberleri OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü İsmail Erkovan ın, emekliye ayrılması sebebiyle yerine Oyak Bolu Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü K. Ümit Özel

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 4 ( 16 Kasım 07 Aralık 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 30 Kasım Pazartesi günü, okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Kaymakamlık Kupası Kros Yarışları yapıldı. Yarışmaya okulumuzdan katılan öğrencilerimiz

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 15 Mayıs 29 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mayıs Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Gençlik Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuzu iki takım ile ENKA Lisesi temsil

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

BODRUM KÜLTÜRÜNÜ ESERLERİNE YANSITIYOR

BODRUM KÜLTÜRÜNÜ ESERLERİNE YANSITIYOR BODRUM KÜLTÜRÜNÜ ESERLERİNE YANSITIYOR İllüstratör-ressam Mine Burak ın son sergisi Bir Masaldır Bodrum görücüye çıktı. 1982 yılında açtığı ilk sergisinden bu yana Bodrum evlerinin mimari özelliklerini

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI

OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI BASIN BÜLTENİ 17 Haziran 2015 OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI Doğal kaynaklarımız hızla tükeniyor, çevre kirliliği her geçen gün artıyor ve ülkemiz enerji için

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA Muğla nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan mahallesinde ilk kez düzenlenen Carettarun 14 km koşusuna katılan İZAK (İzmir) Kulübü nün lisanslı sporcuları ve

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

EK-3. İngilizce öğretmenimiz Serkan ŞİMŞEK sınıf öğretmenimiz Mesut DÜNDAR ı final setinde 3-1 yenerek şampiyon oldu.

EK-3. İngilizce öğretmenimiz Serkan ŞİMŞEK sınıf öğretmenimiz Mesut DÜNDAR ı final setinde 3-1 yenerek şampiyon oldu. EK-3 Turnuvaya 22 öğretmen katıldı. Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa DOĞAN yapılan turnuvanın özellikle öğrencileri masa tenisi sporuna teşvik açısından önemli olduğunu belirtti. Turnuva 08.01.2014 Çarşamba

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA Türk Sanat müziğinin unutulmaz sesi, sanat güneşimiz Zeki Müren anısına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından düzenlenen ses yarışmasını Berna

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı