Breathe The Soul of Maxx Royalty

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Breathe The Soul of Maxx Royalty"

Transkript

1 Breathe The Soul of Maxx Royalty

2 Ruhun Mükemmel Dengesi Evrenin ve onu oluşturan dört yaşam elementi olan toprak, ateş, su ve havanın mükemmel uyumu, şimdi aldığınız her nefeste! Ruhu derinden etkileyen, evrensel elementlerin baş döndüren dansına tanık olun. The Perfect Balance of the Soul The perfect harmony of universe and the four elements creating it in every breath you take: Earth, fire, water and air. A captivating dance of the universal elements deeply inspiring the soul.

3 Azure Tangerine Emerald Bronze Kendinizi masmavi denizin Azure dalgalarına bırakın İçgüdülerinizi Tangerine tatlarıyla ateşleyin Emerald ile yeşilin bakir havasını içinize çekin Bronzun gücüyle toprağın ihtişamına dokunun Float away in the perfect shade of Azure Sea Fire your instincts with a taste of Tangerine Breathe the pristine air of Emerald Touch the splendid Bronze earth

4

5

6 Profesyonellerin En Özel Organizasyonlarında Maxx Royal in Şık İmzası Professionals grace their events with Maxx Royal s touch of elegance Maxx Royal Kemer Resort, ayrıcalıklı konaklama hizmetlerinin yanı sıra organizasyon alanında sunduğu ayrıcalıklı ve sayısız seçeneği barındıran hizmetleri ve benzersiz konfor anlayışı ile iş dünyasının lider kuruluşlarının en önemli etkinliklerine imza atıyor! Maxx Royal Kemer Resort, the perfect host for leading firms of the business world with privileged service and countless options for events and exclusive accommodation options to enjoy.

7

8 İş Anlaşmaları ve Kurumsal Organizasyonlarınız İçin Benzersiz Bir Konfor Alanı A unique destination for your business meetings and corporate events Adımınızı attığınız ilk andan itibaren her detayın özenle tasarlandığı Maxx Royal Kemer Resort ta lider kurum ve profesyonellerin beklenti ve ihtiyaçları, özel organizasyonlar, iş anlaşmaları ve kurumsal etkinlikler ayrıcalıklı bir hizmet anlayışıyla karşılanır. Benzersiz detaylar Maxx Royalty hizmetinin ayrılmaz bir parçasıdır. Maxx Royal Kemer Resort presents leading business professionals with every single detail to meet their needs and expectations for their special events, business meetings and corporate occasions the moment the guests step foot into the resort. The essence of Maxx Royalty is impeccable details.

9

10 Süitler Suites Her biri 100 m 2 genişliğindeki Maxx Royal Süitleri, Kemer in muhteşem doğası içerisinde eşsiz güzellikteki manzaralara açılıyor. Each of the 100 m 2 Maxx Royal Suites overlook the natural wonders of beautiful Kemer.

11

12 Royal Residence Aile Süiti Royal Residence Family Suites

13

14 Villalar Villas Özel konfor ve ayrıcalıklarla dolu bir yaşam alanında, havuza direkt geçişi bulunan Maxx Laguna Villa, Akdeniz in muhteşem sularına açılan manzarasıyla Royal Beach Villa ve konuklarına düşten güzel deneyimler sunan Presidential Villa Her biri Maxx Royal in özenli dünyasında, en özel konuklarını ağırlamayı bekliyor. Maxx Laguna Villa featuring exclusive comfort, privileges and direct access to the pool, Royal Beach Villa overlooking the beautiful deep blue waters of the Mediterranean and the Presidential Villa offering guests a dreamlike experience Each of the villas are adorned with every feature to host its guests in Maxx Royals delicate world.

15 Maxx Laguna Villa

16 Royal Beach Villa

17

18 Azure Court Dünyaca ünlü şeflerin özel sunumlarını kusursuz bir hizmetle buluşturan Maxx Royal Kemer Resort ta, tadı damağınızda kalan bir deneyim sizi bekliyor. Dünya mutfaklarını bir araya getiren Azure Court Restoranlar Sokağı, sizi tatlı bir düşe davet eden Chocolatier ve ödüllü barmenlerin eşliğinde hizmet veren konsept barları ile Maxx Royal de geçen her an, sizi iş yaşamının stresli ortamından uzaklaştırıp birbirinden özel sürprizlere taşıyor. Your stay at Maxx Royal Kemer Resort will open the doors to a world of tantalising flavours of impeccable presentation made by world-famous chefs. Take a stroll down Azure Court, a lane of restaurants serving flavours of the world, stop by Chocolatier to step into a sweet dream and enjoy concept bars served by award-winning barmen; every moment at Maxx Royal is a chance to drift away from the stress of the business world.

19

20 Akdeniz Güneşinin Işıltısı Teninizde! Embrace the warmth of the Mediterranean sun! Kemer in büyüleyici doğasını özenli bir hizmetle buluşturan Maxx Royal Kemer Resort un 400 m uzunluğundaki Maldiv tarzı sahili, her biri özel tasarımlı havuzları ve eğlence dolu aquaparkı, tatilin en renkli anlarını eşsiz bir rüyaya dönüştürüyor. The perfect blend of Kemer s alluring nature and attentive service, Maxx Royal offers a 400 m Maldives-style beach, specially-designed pools and an aqua park for fun in the sun; each second of your holiday will be unforgettable.

21

22

23 Emerald ın Mavi Yeşil Rüyaları Emerald Dreams

24 Aven Royal Spa nın Büyülü Atmosferinde Ruhunuzu Şımartın Indulge your soul in the mesmerizing ambience of Aven Royal Spa Dünyanın en özel masaj ve bakım uygulamalarını uzman terapistler eşliğinde sunan Aven Royal Spa da, yaşam enerjinizi yükseltmeye davetlisiniz. Step into the world of Aven Royal Spa to indulge your body with vital energy of exclusive massages and treatments performed by expert therapists.

25

26 Spor ve Aktivite Sports & Activities Her Daim Zinde Olmak İsteyenlere Maxx Royal Kemer Resort un spor imkanları ile hem ruhunuzu hem de vücudunuzu şımartın! Deneyimli eğitmenler eşliğinde hizmet veren spor merkezinde sunulan kişiye özel spor programları, formunu tatilde de korumak isteyenlere ayrıcalıklı deneyimler sunuyor. Akdeniz in en özel köşesinde, hem eğlenceli hem de heyecanlı deneyimler yaşamak için su sporları hizmeti ile unutulmaz maceralara doğru yelken açın! Maxx Royal Kemer Resort un özel tenis kulübü ve donanımlı kortları, heyecan dolu karşılaşmalar için en özel konuklarını bekliyor. Toroslar ın gölgesinde, rüzgarla dans etmeye hazırsanız Maxx Royal Kemer Resort un özenli dünyasında, tatil keyfine heyecan katmak için paragliding hizmetine de yer açın! For some, fitness is a lifestyle Pamper your soul and your body with Maxx Royal Kemer Resort s sports complex. Guests wanting to stay fit even during their holiday can enjoy the privileged services offered at the sports centre with tailor-made sports programmes and professional trainers. Set sail into unforgettable adventures of fun and excitement in an secluded corner of the Mediterranean. Maxx Royal Kemer Resorts exclusive tennis club and well-equipped courts are the perfect place to enjoy some competitive excitement. Why not pump up your holiday with adrenaline by paragliding over Maxx Royal s world of delicacy, in the shade of the Taurus Mountains, dancing with the wind!

27 Su Sporları Water Sports Yamaç Paraşütü Paragliding Tenis Tennis

28 Suyun Eğlenceli Dünyasında Heyecanı Doruklara Taşıyın! Explore the world of water for an ultimate adrenaline rush! Maxx Royal Kemer Resort un eğlence dolu aquapark ında, heyecanlı bir maceranın kapıları ardına kadar açılıyor! Discover a world full of exciting adventure at Maxx Royal Kemer Resort s aqua park!

29

30 Hayallerin Ötesinde Bir Düğün Seremonisi The perfect ceremony beyond your dreams Yepyeni bir hayat için adım atarken ömre değer anılar yaşamak istiyorsanız Maxx Royal dünyasının özel hizmetleriyle ağırlanmaya davetlisiniz. Her anı yalnızca size özel bir düğün ile düşlerinizin ötesinde, bambaşka bir rüyayla karşılaşmaya hazırlanın. You are invited to step in to Maxx Royal s world of exclusive service to make your first moments of your magical union unforgettable. Get ready to discover a dreamland offering you everything you ve ever dreamed for your special day!

31

32 Profesyoneller Kemer in Büyüleyici Doğasında Muhteşem Bir Organizasyon İçin Buluşuyor! The meeting point for impeccable events for professionals in Kemer s alluring nature İş dünyasının en özel organizasyonları, Maxx Royal Kemer Resort un eşsiz hizmetleri ile her zamankinden daha keyifli! Farklı büyüklükteki toplantı salonları, konusunda deneyimli bir ekip ve hepsi birbirinden özenli hizmetler Uluslararası sempozyumlardan marka lansmanlarına ve özel iş toplantılarına kadar her organizasyonda, kişiye özel sunumlarla ağırlanmaya hazır olun! Ana bina içerisinde 2 ye bölünebilen 4,23 m yüksekliğinde 513 m² sütunsuz B salonuyla birlikte, 3 adet 60 m² workshop salonu dahil olmak üzere toplam 4 adet toplantı salonu ve ışık alan fuayesi ile Kemer deki iş günlerinizde sizi keyifle ağırlıyor The most special events of the business world are even more impressive with Maxx Royal Kemer Resort s exquisite services. Meeting halls of varying sizes, a team of experts and endless services This is where international symposiums, brand launches and private business meetings are all treated with tailor-made attention! Maxx Royal Kemer Resorts offers 4 meeting halls including a 4,23 m high, 513 m 2 B hall with no columns and that can be divided into 2 and 3 60m 2 workshops and a naturally-lit foyer to host all your business events with style.

33

34

35 Ana Toplantı Katı Main Floor B / 513 m 2 Tiyatro Düzeni / Theatre Style 528 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 270 Kişi / Pax Banket Düzeni / Banquet Style 280 Kişi / Pax Banket Düzeni / Banquet Style

36

37 Ana Toplantı Katı Main Floor B1 / 235 m 2 Tiyatro Düzeni / Theatre Style 209 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 96 Kişi / Pax Banket Düzeni / Banquet Style 100 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom

38

39 Ana Toplantı Katı Main Floor B2 / 274 m 2 Tiyatro Düzeni / Theatre Style 264 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 126 Kişi / Pax Banket Düzeni / Banquet Style 150 Kişi / Pax Banket Düzeni / Banquet Style

40 Ana Toplantı Katı Main Floor R / 69 m 2 Tiyatro Düzeni / Theatre Style 51 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 30 Kişi / Pax Blok Düzeni / Blok Shape 22 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 21 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape

41 Ana Toplantı Katı Main Floor R / 69 m 2 Tiyatro Düzeni / Theatre Style 51 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 30 Kişi / Pax Blok Düzeni / Blok Shape 22 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 21 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom Tiyatro Düzeni / Theatre Style

42 Ana Toplantı Katı Main Floor N / 52 m 2 Tiyatro Düzeni / Theatre Style 45 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 30 Kişi / Pax Blok Düzeni / Blok Shape 22 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 21 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape

43 Ana Toplantı Katı Main Floor N / 52 m 2 Tiyatro Düzeni / Theatre Style 45 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 30 Kişi / Pax Blok Düzeni / Blok Shape 22 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 21 Kişi / Pax Tiyatro Düzeni / Theatre Style Blok Düzeni / Blok Shape

44 Ana Toplantı Katı Main Floor Z / 66 m 2 Tiyatro Düzeni / Theatre Style 51 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 30 Kişi / Pax Blok Düzeni / Blok Shape 22 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 21 Kişi / Pax Blok Düzeni / Blok Shape

45 Ana Toplantı Katı Main Floor Z / 66 m 2 Tiyatro Düzeni / Theatre Style 51 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 30 Kişi / Pax Blok Düzeni / Blok Shape 22 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 21 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom U Masa Düzeni / U Shape

46 Toplantı ve Seminer Ölçü ve Kapasiteleri Meeting Hall Dimensions & Capacity Ana Toplantı Katı Main Floor M 2 Genişlik Width Uzunluk Length Yükseklik Height Tiyatro Düzeni Theatre Style Sınıf Düzeni Classroom Style Banket Düzeni Banquet Style B 513 m 2 29,00 m 17,70 m 4,23 m B1 235 m 2 13,30 m 17,70 m 4,23 m B2 274 m 2 15,50 m 17,70 m 4,23 m M 2 Genişlik Width Uzunluk Length Yükseklik Height Tiyatro Düzeni Theatre Style Sınıf Düzeni Classroom Style I Düzeni I Style U Düzeni U Style R 69 m 2 6,70 m 10,30 m 4,38 m N 52 m 2 5,30 m 9,80 m 4,48 m Z 66 m 2 6,70 m 9,80 m 4,48 m

47 Toplantı ve Seminer Ölçü ve Kapasiteleri Meeting Hall Dimensions & Capacity Kablosuz İnternet Erişimi Ses Sistemi Simultane çeviri Kablolu ve Kablosuz Mikrofonlar DVD Oynatıcı LCD TV Dijital Projektör Tepegöz LCD Projektör Video Konferans Sistemi Projektör Ofis Gereçleri Ayaklı Pano ve Marker Kürsü Wireless Internet Connection Sound System Simultenous Interpreter Wired and Wireless Microphones DVD Player 32 LCD TV Digital Projector Overhead Projector LCD Projector Video Conference System Projector Office Equipments Flip Chart and Markers Lectern

48

49

50 Profesyoneller Maxx Royalty Ayrıcalıklarıyla Buluşuyor Professionals meet Maxx Royalty privileges Maxx Royal ayrıcalıklı profesyonelleri Maxx Royalty ruhuyla tanışmaya davet ediyor. Maxx Royal Belek Golf Resort un, m² alan üzerinde konumlanan kongre ve toplantı merkezi, üst düzey teknolojik donanım ve ayrıcalıklı konforla uluslararası ve lokal yıldız profesyonellere hizmet veriyor. Maxx Royal her kapsamda gerçekleştirilen profesyonel iş toplantıları için özel olanaklar ve konforu bir arada sunuyor. Lobi girişinden bağımsız, misafir araçlarının giriş yapabileceği kongre merkezi girişi ve kapalı otoparktan kongre merkezine doğrudan geçiş imkanı bulunuyor. Maxx Royal invites professionals to meet the soul of Maxx Royalty Set on 10,000 m 2, Maxx Royal Belek Golf Resort s convention and meeting centre hosts national and international star professionals with advanced technology and privileged services. Maxx Royal provides exclusive options and comfort in one pleace for professional business meetings on every level. The convention centre can be accessed from a separate entrance where guests vehicles can enter and a direct entrance from the indoor car park.

51

52 Süitler Suites Maxx Royal Süitlerinde Seçkin Bir Tatil Deneyimi Tüm odaları geniş süitlerden oluşan Maxx Royal Belek Golf Resort ta geçirilen her dakika, unutulmaz tatil anılarına dönüşüyor! Akdeniz in derin maviliklerine ya da yemyeşil bir bahçeye açılan süitler, tatil anlayışına yepyeni bir kimlik kazandırıyor. An elite holiday experience at Maxx Royal suites Every minute at Maxx Royal Belek Golf Resort, where all rooms are spacious suites, turns into unforgettable holiday memories! Suites overlooking the deep blue of the Mediterranean or the lush green gardens will change your idea of a holiday

53 Royal Süit Royal Suites

54 Teras Aile Süiti Terrace Family Suites Teras Laguna Aile Süiti Terrace Laguna Family Suites

55 Aile Süiti Family Suites Roof Aile Süiti Roof Family Suites

56 King Süit King Suite

57 Laguna Dubleks Süit Laguna Duplex Suites

58 Maldiv Villa Maldives Villas

59 Villalar Villas Albatross Villa Albatross Villas Birbirinden İddialı Villa Seçenekleri Maxx Royal Belek Golf Resort ta her biri eşsiz manzaralara açılan süitlerin yanı sıra Maxx Royal in şıklığını yaşatan pek çok villa seçeneği bulunuyor. Colin Montgomerie imzasını taşıyan golf sahası içerisindeki Albatross Villa, özel tasarımlı Presidential Villa ve şıklığıyla büyüleyen Owner Villa, birbirinden özel hizmetlerle Maxx Royal ayrıcalığını buluşturuyor. Size ise bu lüksün tadını çıkarmak kalıyor. Each villa more beautiful than the other In addition to suites with breath-taking views, Maxx Royal Belek Golf Resort also offers various villa options that feature Maxx Royal s elegance in each detail. The Albatross Villa located in the golf course designed by Colin Montgomerie, the specially-designed Presidential Villa and the magnificent Owner Villa each offer Maxx Royal privileges with countless exclusive services.

60 Presidential Villa

61 Owner Villa

62 Uluslararası Gurme Lezzetler International gourmet cuisines

63 Maxx Royal Lezzet Yolculuğunda Sınırsız Seçenek Ayrıcalığı... Günün her saatinde bambaşka lezzet yolculuklarına çıkaran 1 ana restoran, 5 a la carte restoran (Bueno Steak House, Ocean s Restaurant, Caliente, Azure 24 Bistro, Asia Restaurant), 17 bar, 1 patisserie cafe, 1 Chocolatier ve 3 snack restoranda geçen her dakika, mutlu anlara dönüşüyor. Countless options to enjoy your Maxx Royal journey of flavours Each minute turns into happy moments with 1 main restaurant, 5 à la carte restaurants (Bueno Steak House, Oceans Restaurant, Caliente, Azure 24 Bistro, Asia Restaurant), 17 bars, 1 patisserie, 1 Chocolatier and 3 snack restaurants that will take you on a journey of amazing flavors every hour of the day

64 Havuzlar Pools Her biri farklı büyüklükteki Maxx Royal havuzlarında, dört mevsim boyunca yaz havası... Laguna Villalara özel Laguna Havuz, Maldiv Villalarının eşsiz dünyasını oluşturan Maldiv Havuzu ve eğlenceyi doruklara taşıyan renkli bir aquapark Hepsi Maxx Royal tatilini unutulmaz anlara dönüştürüyor. Enjoy the warmth of summer every season at Maxx Royal s pools, each different size The Laguna Pool private to Laguna Villas, the Maldives Pool creating the unique world of the Maldives Villas and a vibrant aqua park where the fun is full of excitement Each one of them will make your Maxx Royal holiday memorable.

65 Kapalı Havuz

66 Gün Işığını Hisset! Feel the rays of the sun! Aven Royal Spa, 3000 m² lik cüretkar alanı, deneyimli ekibi ve huzurlu atmosferi ile Maxx Royal misafirlerini unutamayacakları bir deneyime davet ediyor. With a daring area of 3000 m 2, Aven Royal Spa invites Maxx Royal guests to discover an experience they ll never forget

67

68 Modern Zamanın Şampiyonları Yeşil Alanda Buluşuyor! The champions of the modern world meet on the greens! Montgomerie Maxx Royal, uluslararası müsabakaların sahne aldığı, uçsuz bucaksız yeşil parkurlarında tutku, konsantrasyon, disiplin ve gelenekten yeni kahramanların doğduğu, zihne meydan okuyan bir mücadele alanı Montgomerie Maxx Royal sadece Tiger Woods gibi dünyaca ünlü golf ustalarını ve sporcuları ağırlamakla kalmıyor lider iş adamlarına, ayrıcalıklı spor dallarında sunduğu özel rekreasyonel hizmetleri ve spor olanakları ile ev sahipliğini yapıyor. Montgomerie Maxx Royal is a mind-challenging arena where new champions are born with passion, concentration, discipline and tradition on the endless greens and also hosts international games Not only does Montgomerie Maxx Royal host world-famous golfers and athletes like Tiger Woods, it also offers exclusive recreational services and sports facilities for leading businessmen in privileged sports.

69

70 Futbol Football Spor & Aktivite Sports & Activities Dünya standartlarında tasarlanan Maxx Royal Belek Golf Resort sahaları, sadece golf alanında değil, amatör futbolculara olduğu kadar profesyonel futbol takımlarının hazırlık kamplarına da kapılarını açıyor. Maxx Royal Belek Golf Resort un donanımlı spor merkezi Tune Studio Fitness Center, kişiye özel spor takvimleri ve uzman eğitmenleri ile tatilde de zinde kalmayı sevenleri ağırlıyor. Maxx Royal Belek Golf Resort un Uluslararası Tenis Federasyonu standartlarındaki tenis kortu, hem profesyonel hem de yeni başlayan tenisçilere heyecan dolu karşılaşmalar vadediyor. Besides golf courses, Maxx Royal Belek Golf Resort s fields designed according to world standards are open to both amateur and professional football teams s training camps. Tune Studio Fitness Centre, Maxx Royal Belek Golf Resort s well-equipped sports centre, hosts guests who like to keep up with their programme on their holidays with personalized workout schedules and professional trainers. Maxx Royal Belek Golf Resort also offers tennis courts in line with the International Tennis Federation standards, the perfect place for both professional and novice players.

71 Su Sporları Water Sports Yamaç Paraşütü Paragliding Tenis Tennis

72 Maxx Royal İçin En Özel An, Evet Dediğiniz O Büyülü An Maxx Royal is there for you the perfect moment you say I do Yepyeni bir yaşama adım atarken Maxx Royal özeni, sunduğu konfor ve ayrıcalıklarla size eşlik ediyor. Hayalini kurduğunuz düğün seremonisini gerçeğe dönüştürmek için tüm imkanlarını şıklıkla buluşturan Maxx Royal Golf Resort, yıllardır beklediğiniz bu özel anı, benzersiz bir mutlulukla taçlandırıyor. Belki özel bir ziyafet ya da eğlenceli bir plaj partisi, belki de düşsel bir düğün şöleni Hayallerinize zenginlik katan ayrıcalıklı bir düğün konsepti için Maxx Royal ayrıcalıklarıyla tanışın. Maxx Royal accompanies you in taking the first steps into your new life with delicate care, comfort and privileges. Maxx Royal Belek Golf Resort will meet your every desire with elegance to make your wedding ceremony dreams come true at this special moment you have been waiting for. Perhaps an elegant banquet or an entertaining beach party, or maybe a fairy-tale wedding Let us introduce you to Maxx Royal privileges for the perfect wedding concept to match your dreams

73

74 Eğlence dünyasının sıra dışı boyutuna yolculuk An extraordinary journey into a new dimension of fun and entertainment Cobra Kingdom Aquapark ta Geçen Her An, Bambaşka Bir Heyecan! Hem minik konukların hem de eğlenceden vazgeçemeyen yetişkinlerin tercihi olan Cobra Kingdom Aquapark ile heyecan hep doruklarda yaşanıyor. Birbirinden eğlenceli su kayakları ile renkli ses ve ışık efektlerini buluşturan aquapark, eğlencenin sınırlarını zorluyor! Maxxiland de Çocukların Büyülü Dünyasına Yolculuk Var! Minik misafirler için eğlenceli bir dünyanın kapılarını açan Maxxiland, 1-17 yaş arasındaki çocuklara birbirinden eğlenceli aktiviteler sunuyor. Çağlar Öncesine Doğru Heyecanlı Bir Yolculuk: Dinoland Minikleri zamanda macera dolu bir yolculuğa çıkaran Dinoland, bir çağın en güçlü kahramanlarını Maxx Royal dünyasına taşıyor. Dünya üzerinde yaşamış tüm dinozorların gerçek boyutlarıyla yer aldığı Dinoland de; küçük bir gölet, dino yumurtası ile fotoğraf köşesi, kanatlı, uçan dinozor, yavru dinozorlar, eski çağlardan zamanımıza ışınlanarak gelmiş gibi hareket eden dev dinozorlar ve Dino Shop bulunuyor. Each moment at Cobra Kingdom Aqua Park is a new excitement! Cobra Kingdom Aqua Park is always full of adrenaline for both our little guests and the young-spirited. With fun water slides and vibrant sound and light effects, the aqua park is where the fun in the sun happens! Explore the amazing world for kids at Maxxiland! Opening the doors to a world of fun for our little guests, Maxxiland offers kids aged 1 to 17 countless activities to enjoy. An adventure into prehistoric times: Dinoland Taking kids to explore an adventureous prehistoric world, Dinoland introduces the most powerful creatures of history at Maxx Royal. Dinoland features real-size dinosaurs which once roamed the Earth, a pond, dino eggs to take photos, flying dinosaurs, baby dinosaurs and huge dinosaurs that can move! You can also stop by the Dino Shop.

75 Dinoland Maxxi land

76 İş Dünyasına Özel Hizmetler Maxx Royal Belek Golf Resort ta! Maxx Royal Belek Golf Resorts presents you with exclusive services for the business world! Maxx Royal Belek Golf Resort un m² alan üzerindeki kongre ve toplantı merkezi, kurumsal organizasyonlarda en özel konuklarını konforla ağırlamaya devam ediyor. Uluslararası sempozyumlar, özel kongreler, kurumsal toplantılar ve iş görüşmeleri gibi organizasyonlarda; 24 m² den 200 m² ye kadar değişen ölçülerde 18 adet salon, 4.20 m yüksekliğinde 1904 m² lik ana fuaye, 3.60 m yüksekliğinde 1128 m² lik üst fuaye, kongre stant alanı ve sergi bölümü ile hizmet veren kongre merkezinin tüm organizasyonları, deneyimli bir ekip eşliğinde gerçekleşiyor. Özenli organizasyonları Maxx Royal şıklığıyla buluşturan kongre merkezinde, her ihtiyaca cevap veren salonların yanı sıra; ses geçirmez ayraçlar ile üçe bölünebilen 8.45 m yüksekliğinde, 1956 m² genişliğindeki sütunsuz Dante Salonu ve iki ayrı bölüme ayrılabilen 830 m 2 genişliğindeki sütunsuz 8.15 m yüksekliğinde Leonardo Da Vinci Salonu nda aynı anda 3000 kişi ağırlayabiliyor. Set on a 10,000 m 2 area, Maxx Royal Belek Golf Resort s convention and meeting centre hosts its esteemed guests with comfort for their corporate events. The convention centre offers 18 halls varying from 24 m to 200 m 2, a 4.20 m high, 1904 m 2 main foyer, a 3.60 m high 1128 m 2 upper foyer, booth spaces for conventions and an exhibition area for all events including international symposiums, exclusive conventions, corporate meetings and business meetings, all assisted by a professional team. The convention centre hosts perfect events with a touch of Maxx Royal elegance and, in addition to its halls meeting every requirement, it offers the Dante Hall, 8,45 m height, 1956 m 2 hall with no columns that can be divided into three with noise-proof sectioners and the 8.15 m height Leonardo Da Vinci Hall, a 830 m 2 hall with no columns that can be divided into two, hosting 3000 people at the same time.

77

78 Ana Toplantı Katı Main Floor ANA FUAYE - MAIN FOYER / 1904 m 2

79 Ana Toplantı Katı Main Floor ANA FUAYE - MAIN FOYER

80 Ana Toplantı Katı Main Floor DANTE - 1 / 667 m 2 Banket Düzeni / Banquet Style 546 Kişi / Pax Tiyatro Düzeni / Theatre Style 680 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 397 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 186 Kişi / Pax Kokteyl Düzeni / Cocktail Style 635 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom

81 Ana Toplantı Katı Main Floor DANTE - 2/3 / 623 m 2 / 666 m 2 DANTE - 2 Banket Düzeni / Banquet Style DANTE Kişi / Pax Tiyatro Düzeni / Theatre Style 635 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 370 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 174 Kişi / Pax Kokteyl Düzeni / Cocktail Style 593 Kişi / Pax Banket Düzeni / Banquet Style 545 Kişi / Pax Tiyatro Düzeni / Theatre Style 679 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 396 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 186 Kişi / Pax Kokteyl Düzeni / Cocktail Style 635 Kişi / Pax Tiyatro Düzeni / Theatre Style

82 Ana Toplantı Katı Main Floor DA VINCI - 1 / 411 m 2 Banket Düzeni / Banquet Style 336 Kişi / Pax Tiyatro Düzeni / Theatre Style 419 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 244 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 115 Kişi / Pax Kokteyl Düzeni / Cocktail Style 391 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom

83 Ana Toplantı Katı Main Floor DA VINCI 2 / 412 m 2 Banket Düzeni / Banquet Style 336 Kişi / Pax Tiyatro Düzeni / Theatre Style 419 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 244 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 115 Kişi / Pax Kokteyl Düzeni / Cocktail Style 391 Kişi / Pax Tiyatro Düzeni / Theatre Style

84 Ana Toplantı Katı Main Floor SHAKESPEARE / 200 m 2 Banket Düzeni / Banquet Style 163 Kişi / Pax Tiyatro Düzeni / Theatre Style 204 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 119 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 56 Kişi / Pax Kokteyl Düzeni / Cocktail Style 190 Kişi / Pax U Düzeni / U Shape

85 Ana Toplantı Katı Main Floor Cafe WC Vestiyer Clockroom WC Donatello Ronsard 24 m 2 50 m 2 Harvey 25 m 2 Tasso 50 m 2 Erasmus Shakspeare 101 m m 2 Da Vinci m 2 Kongre Merkezi Giriş Convention Center Entrance Fuaye Foyer 1904 m2 Dante 1956 m 2 Leonardo Da Vinci 823 m 2 Da Vinci m 2 Otopark Giriş Car park entrance WC WC Otelden Giriş Entrance from hotel Dante 1 Dante 2 Dante m m m 2

86 Asma Kat Mezzanine ASMA KAT FUAYE - UPPER FOYER / 1128 m 2

87 Asma Kat Mezzanine ASMA KAT FUAYE - UPPER FOYER

88 Asma Kat Mezzanine BELLINI / 91 m 2 Tiyatro Düzeni / Theatre Style 92 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 54 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 30 Kişi / Pax U Düzeni / U Shape

89 Asma Kat Mezzanine COPERNICUS / 99 m 2 Tiyatro Düzeni / Theatre Style 101 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 58 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 33 Kişi / Pax I Düzeni / I Shape

90 Asma Kat Mezzanine CERVANTES / 193 m 2 Banket Düzeni / Banquet Style 158 Kişi / Pax Tiyatro Düzeni / Theatre Style 196 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 120 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 54 Kişi / Pax Kokteyl Düzeni / Cocktail Style 183 Kişi / Pax Tiyatro Düzeni / Theatre Style

91 Asma Kat Mezzanine NEWTON / 93 m 2 Tiyatro Düzeni / Theatre Style 94 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 55 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 33 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom

92 Asma Kat Mezzanine MICHELANGELO / 196 m 2 Banket Düzeni / Banquet Style 160 Kişi / Pax Tiyatro Düzeni / Theatre Style 200 Kişi / Pax Sınıf Düzeni / Classroom 120 Kişi / Pax U Masa Düzeni / U Shape 54 Kişi / Pax Kokteyl Düzeni / Cocktail Style 186 Kişi / Pax Tiyatro Düzeni / Theatre Style

93 Asma Kat Mezzanine WC Piero Montaigne 48 m 2 48 m 2 Ariosto Cervantes 97 m m 2 WC Galileo 37 m 2 Giotto 46 m 2 Üst Fuaye Upper Foyer 1128 m 2 Bellini 91 m 2 Newton 93 m 2 Copernicus 99 m 2 Michelangelo 196 m 2 Raphael 76 m 2 Petrarca 68 m 2 Otelden Giriş Entrance

94 Teknik Ekipman Listesi Dante (Salon üçe bölünebilir) Leonardo Da Vinci (Salon ikiye bölünebilir) Dante 1, Dante 2, Dante 3 Da Vinci 1 - Da Vinci 2 SES SISTEMİ (Taşınabilir) Adet SES SISTEMİ (taşınabilir) Adet Ses Sistemi 12 Kanal Mixer 1 Ses Sistemi 12 Kanal Mixer 1 RCF H Yollu Hoparlör 2 RCF H Yollu Hoparlör 2 RCF 500W 2 Yollu Hoparlör 8 RCF 500W Iki Yollu Hoparlör 8 RCF 2X W Subbass 2 RCF 2X W Subbass 2 2x1000w Ses Anfisi 3 2x1000w Ses Anfisi 3 2x2000w Ses Anfisi 1 2x2000w Ses Anfisi 1 Hoparlör Prosesör 1 Hoparlör Prosesör 1 Senheiser El Tipi Telsiz Mikrofon 3 Senheiser El Tipi Telsiz Mikrofon 2 Senheiser Yaka Tipi Telsiz Mikrofon 3 Senheiser Yaka Tipi Telsiz Mikrofon 2 Kablolu Mikrofon 4 Kürsü Mikrofonu 6+1 Konferans Mikrofon Mikrofon Sistemi - 2 Takım Double Dvd/Cd/Mp3 Player Pioneer CMX 3000 Dual Cd Player GÖRÜNTÜ (sabit) 4500 Ans. Projeksiyon 4 x 3 Motorlu Projeksiyon Perdesi Adet 3 3 Toplantı Salonları GÖRÜNTÜ (sabit) 4500 Ans. Projeksiyon 6 x 4 Motorlu Projeksiyon Perdesi Adet 4 4 GÖRÜNTÜ (sabit) 2200 Ans. Projeksiyon 3000 Ans. Projeksiyon Adet 3 3 1,80 x 1,80 Motorlu Projeksiyon Perdesi 3 3 x 2,25 Motorlu Projeksiyon Perdesi 4 IŞIK (sabit) Profil Spot 575W Movinghead Spot SGM Palco Led Adet Flipchart Kürsü Podyum / 55 Parça - en 1m / boy 2m - yükseklik 40, 60, 80 cm Kanal Dimmer DMX Sipliter Rack Case Pist 80 m 2 Sony Dvd/Mp3 Player Dvd/Mp3 Player 9 6

95 Technical Equipment List Dante (The hall may be divided into three sections) Dante 1, Dante 2, Dante 3 Leonardo Da Vinci (The hall may be divided into two sections) Da Vinci 1 - Da Vinci 2 SOUND SYSTEM (portable) Adet SOUND SYSTEM (portable) Adet Sound System 12 Channel Mixer 1 Sound System 12 Channel Mixer 1 RCF H Way Speaker 2 RCF H Way Speaker 2 RCF 500W 2-Way Speaker 8 RCF 500W 2-Way Speaker 8 RCF 2X W Subbass 2 RCF 2X W Subbass 2 2x1000w Amplifier 3 2x1000w Amplifier 3 2x2000w Amplifier 1 2x2000w Amplifier 1 Speaker Processors 1 Speaker Processors 1 Senheiser Radio Hand Microphone 3 Senheiser Radio Hand Microphone 2 Senheiser Lapel Microphone 3 Senheiser Collar Type Wireless Microphone 2 Cabled Microphone 4 Desk Microphone 6+1 Conference Microphone System Double Dvd/Cd/Mp3 Player Pioneer CMX 3000 Dual Cd Player IMAGE (fixed) 4500 Ans. Projector Senheiser Lapel Microphone Adet 3 3 Meeting Halls IMAGE (fixed) 4500 Ans. Projector 6 x 4 Motorized Projector Screen Adet 4 4 IMAGE (fixed) 2200 Ans. Projector 3000 Ans. Projector Adet x 1.80 Motorized Projector Screen 3 3 x 2.25 Motorized Projector Screen 4 LIGHT (fixed) Profil Spot 575W Movinghead Spot SGM Palco Led Adet Flipchart Stand Catwalk / 55 piece - 2m / 1m - high 40 / 60 / 80 cm Channel Dimmer DMX Sipliter Rack Case Dance Floor 80 M 2 Sony Dvd/Mp3 Player Dvd/Mp3 Player 9 6

96 Kongre Merkezi Ölçü ve Kapasiteleri Convention Center Dimensions & Capacity Ana Toplantı Katı Main Floor M 2 Dante 1956 m 2 * Genişlik Width m Uzunluk Length m Yükseklik Height 8.45 m Banket Düzeni Banquet Style 1537 Tiyatro Düzeni Theatre Style 1914 Sınıf Düzeni Classroom Style 1116 U Masa Düzeni U Shape - Kokteyl Düzeni Cocktail Style 1786 Dante m m m 8.45 m Dante m m m 8.45 m Dante 3 Leonardo Da Vinci ** 666 m m m 31 m m 26,50 m 8.45 m 8.15 m Da Vinci m 2 15,50 m 26,50 m 8.15 m Da Vinci m 2 15,50 m m 8.15 m Shakspeare 200 m m m 4.20 m Erasmus 101 m m m 3.80 m Tasso 50 m m 5.54 m 3.80 m Ronsard 50 m m 9.18 m 3.80 m Donatello 24 m m 5.25 m 3.50 m Harvey 25 m m 5.25 m 3.50 m Fuaye Foyer 1904 m m *40 m² podyum ve 40 m² pist alanı kurulacak şekilde pax sayılarıdır. The hall capacity is defined considering 40 m² stage and 40 m² dance floor. ** 20 m² podyum ve 20 m² pist alanı kurulacak şekilde pax sayılarıdır.. The hall capacity is defined considering 20 m² stage and 20 m² dance floor. Asma Kat Mezzanine Cervantes 193 m m Michelangelo 196 m m m m 3.60 m 3.60 m Copernicus 99 m m m 3.60 m Newton 93 m m m 3.60 m Ariosto 97 m m m 3.60 m Bellini 91 m m m 3.60 m Raphael 76 m m m 3.60 m Petrarca 68 m m m 3.60 m Montaigne 48 m m 8.88 m 3.60 m Giotto 46 m m 8.68 m 3.60 m Piero 48 m m 6.75 m 3.50 m Galileo 37 m m 6.75 m 3.50 m Üst Kat Fuaye Upper Floor Foyer 1128 m m

97

98

99

100 Referanslar ORGANİZASYON İSMİ KATILIMCI PROFİLİ / KONGRE 2015 ABBVİE İLAÇ FİRMASI YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI PHLIPP MORIS YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI MERCK SHARP DOHME İLAÇ FİRMASI YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI SHELL YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI SAMSUNG GLOBAL FORUM GLOBAL BOSTON SCİENTİFİC İLAÇ FİRMASI YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI ORTADOĞU ÜLKELERİ MIDDLE EAST SOCIETY FOR GYNECOLOGICAL ENDOSCOPY CONGRESS ORTADOĞU ÜLKERİ - KONGRE 10. RİNOLOJİ KONGRESİ KONGRE 25. FİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON KONGRESİ KONGRE 2014 ANİ İLAÇ FİRMASI YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI SENNHEISER ALMANYA LANSMAN TOPLANTISI JOHNSON & JOHNSON DEBUY GLOBAL TOPLANTISI GLOBAL KORDSA GLOBAL ŞİRKET TOPLANTISI HEKİM KİMYA ŞİRKET TOPLANTISI LILLY İLAÇ FİRMASI YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI ABBOTT İLAÇ DOKTOR TOPLANTISI DEICHMAN ŞİRKET İÇİ TOPLANTI DAIKIN BAYİ TOPLANTISI TTNET ŞİRKET TOPLANTISI PFIZER İLAÇ FİRMASI LANSMAN FORD ARAÇ TANITIMI LANSMAN KAMAZ RUSYA OTOMOTİV LANSMAN RUSYA BDT JACK DANIELS FİRMA İÇİ TOPLANTI NOVARTİS İLAÇ FİRMASI DOKTOR TOPLANTISI BOEHRINGER INGELHEIM RUSYA BAHAR TOPLANTISI RUSYA BDT NIKE ÜRÜN LANSMANI JOHNSON & JOHNSON DEBUY NESTLE UKRAYNA ŞİRKET TOPLANTISI UKRAYNA NOVONORDISK DANİMARKA ŞİRKET TOPLANTISI DANİMARKA SAMSUNG NOTE 4 LANSMAN TOPLANTISI LUXOF BAKÜ OIL COMPANY YÖNETİM TOPLANTISI AZERBEYCAN 30. KARDİYOLOJİ KONGRESİ KONGRE MICROSOFT GLOBAL TOPLANTI GLOBAL BP YÖNETİM KURULU 6. ÜREME ENDOKRİNOLOJİSİ ve İNFERTİLİTE KONGRESİ KONGRE PFIZER İLAÇ FİRMASI TOPLANTI GARANTİ YATIRIM YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI

101 Referanslar ORGANİZASYON İSMİ KATILIMCI PROFİLİ / KONGRE 2014 ROCHE GLOBAL TOPLANTI GLOBAL GARANTİ LEASING YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI PHILIPP MORIS YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI LILLY YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI 2013 LOREAL LANSMAN TOPLANTISI NOVARTİS İLAÇ FİRMASI DÖNEM TOPLANTISI TOKSÖZ BAYİ TOPLANTISI ABBVİE İLAÇ FİRMASI YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI HONDA ARAÇ LANSMANI LİLLY RUSYA İLAÇ FİRMASI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI RUSYA- BDT JOHNSON & JOHNSON DEBUY ŞİRKET TOPLANTISI GLOBAL DEICHMAN ŞİRKET İÇİ TOPLANTI OPET YÖNETİM KURULU TOPLANTISI DİJİTÜRK ŞİRKET TOPLANTISI SYNGENTA GLOBAL TOPLANTI GLOBAL 15. HİPERTANSİYON VE BÖBREK HASTALIKLARI KONGRESİ KONGRE 25. FİZİKSEL TIP VEREHABİLİTASYON KONGRESİ KONGRE 10. AKDENİZ HİPERTANSİYON VE ATEROSKLEROZ KONGRESİ KONGRE 10. ENDOÜROLOJİ KONGRESİ KONGRE 49. TÜRK DİYABET KONGRESİ KONGRE 29. KARDİYOLOJİ KONGRESİ KONGRE PARADOX SECURITY ŞİRKET TOPLANTISI ORTADOĞU ÜLKELERİ MICROSOFT GLOBAL TOPLANTI GLOBAL 9. KARDİYOLOJİ VE KARDİYOVASKÜLER CERRAHİDE YENİLİKLER KONGRESİ KONGRE 35. TÜRK KULAK BURUN BOGAZ VE BAŞ BOYUN CERRAHİSİ KONGRESİ KONGRE 30. NEFROLOJİ KONGRESİ KONGRE PROCTER & GAMBLE FİRMA TOPLANTISI BIANCHI BAYİ TOPLANTISI GARANTİ LEASING YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI BOEHRINGER INGELHEIM İLAÇ FİRMASI DÖNEM SONU TOPLANTISI ÜLKER PASİFİK TOPLANTISI 2012 BAYER İLAÇ FİRMASI TOPLANTISI HONDA BASIN LANSMANI PETROL OFİSİ ŞİRKET TOPLANTISI UNILEVER -ALGIDA LANSMAN

102 Referanslar ORGANİZASYON İSMİ KATILIMCI PROFİLİ / KONGRE 2012 SANOFİAVENTİS UKRAYNA YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI ABBOTT NUTRITION İLAÇ FİRMASI DÖNEM TOPLANTISI SHELL YÖNETİM TOPLANTISI HONDA BASIN LANSMANI UNILEVER ŞİRKET LOJİSTİK TOPLANTISI NOVONORDISK İLAÇ FİRMASI DÖNEM TOPLANTISI IFC / INTER FINANCE CORPORATION MEETING GLOBAL 8. KARDİYOLOJİ VE KARDİYOVASKÜLER CERRAHİDE YENİLİKLER KONGRESİ KONGRE TÜRK TRAKTÖR ŞİRKET TOPLANTISI 9. AKDENİZ HİPERTANSİYON VE ATEROSKLEROZ KONGRESİ KONGRE TRASD 2012 KONGRE KONGRE DEUTCHE POST BANK ALMANYA MICROSOFT GLOBAL TOPLANTI GLOBAL KREDİ KARTI SATIŞ UZMANLARI 28. KARDİYOLOJİ KONGRESİ KONGRE CATERPILLER UK / LANSMAN İNGİLTERE INDIAN WEDDING CEREMONY HINDISTAN T BANK ŞİRKET TOPLANTISI M1211-T-KEMİKAL SAFİLO GÖZLÜK LANSMAN PHILIPP MORIS YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI 1.GRUP PHILIPP MORIS YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI 2. GRUP ACİL TIP KONRGESİ KONGRE NUMİL İLAÇ FİRMASI YÖNETİM TOPLANTISI TELIASONERA GLOBAL TOPLANTI GLOBAL LUK OIL RUSYA ŞİRKET TOPLANTISI RUSYA-BDT LOREAL RUSSIA ŞİRKET TOPLANTISI RUSYA-BDT 13. İÇ HASTALKLARI KONGRESİ KONGRE BASF KİMYA ALMANYA TOPLANTI ALMANYA KIA LANSMAN BASIN TOPLANTISI LOTIS PHARMA İLAÇ FİRMASI TOPLANTISI NOKIA LANSMAN BAYİ TOPLANTISI IFC / INTER FINANCE CORPORATION MEETING GLOBAL TÜRK TELEKOM TOPLANTISI SAFİLO GÖZLÜK LANSMAN LILLY YIL SONU DÖNEM TOPLANTISI TÜRK TELEKOM YÖNETİM TOPLANTISI BOYDAK HOLDİNG YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

103

104 References NAME OF EVENT PARTICIPANT PROFILE / CONGRESS 2015 ABBVIE PHARMACEUTICAL END OF YEAR MEETING PHILIP MORRIS END OF YEAR MEETING MERCK SHARP & DOHME PHARMACEUTICAL END OF YEAR MEETING SHELL END OF YEAR MEETING SAMSUNG GLOBAL FORUM GLOBAL BOSTON SCIENTIFIC PHARMACEUTICAL END OF YEAR MEETING MIDDLE EASTERN COUNTRIES MIDDLE EASTERN SOCIETY FOR GYNECOLOGICAL ENDOSCOPY CONGRESS MIDDLE EASTERN COUNTRIES CONGRESS 10TH RHINOLOGY CONGRESS CONGRESS 25TH PHYSICAL MEDICINE AND REHABILITATION CONGRESS CONGRESS 2014 ANI PHARMACEUTICAL END OF YEAR MEETING SENNHEISER GERMANY LAUNCH MEETING JOHNSON & JOHNSON DEPUY GLOBAL MEETING GLOBAL KORDSA GLOBAL COMPANY MEETING HEKİM CHEMICALS COMPANY MEETING LILLY PAHRMACEUTICAL END OF YEAR MEETING ABBOTT PHARMACEUTICAL DOCTORS MEETING DEICHMAN INTERCORPORATE MEETING DAIKIN DISTRIBUTORS MEETING TT NET COMPANY MEETING PFIZER PHARMACEUTICAL LAUNCH FORD VEHICLE PRESENTATION LAUNCH KAMAZ RUSSIA AUTOMOBILE LAUNCH RUSSIA CIS JACK DANIEL S INTERCORPORATE MEETING NOVARTIS PHARMACEUTICAL DOCTORS MEETING BOEHRINGER INGELHEIM RUSSIA SPRING MEETING RUSSIA - CIS NIKE PRODUCT LAUNCH JOHNSON & JOHNSON DEPUY NESTLE UKRAINE COMPANY MEETING UKRAINE NOVONORDISK DENMARK COMPANY MEETING DENMARK SAMSUNG NOTE 4 LAUNCH MEETING LUXOF BAKU OIL COMPANY MANAGEMENT MEETING AZERBAIJAN 30TH CARDIOLOGY CONGRESS CONGRESS MICROSOFT GLOBAL MEETING GLOBAL BP BOARD MEETING 6TH REPRODUCTION ENDOCRINOLOGY and INFERTILITY CONGRESS CONGRESS PFIZER PHARMACEUTICAL MEETING

105 References NAME OF EVENT PARTICIPANT PROFILE / CONGRESS 2014 GARANTİ INVESTMENTS END OF YEAR MEETING ROCHE GLOBAL MEETING GLOBAL GARANTİ LEASING END OF YEAR MEETING PHILIP MORRIS END OF YEAR MEETING LILLY END OF YEAR MEETING 2013 LOREAL LAUNCH MEETING NOVARTIS PHARMACEUTICAL TERM MEETING TOKSÖZ DISTRIBUTORS MEETING ABBVIE PHARMACEUTICAL END OF YEAR MEETING HONDA VEHICLE LAUNCH LILLY RUSSIA PHARMACEUTICAL EVALUATION MEETING RUSSIA - CIS JOHNSON & JOHNSON DEPUY COMPANY MEETING GLOBAL DEICHMAN INTERCORPORATE MEETING OPET BOARD MEETING DİJİTÜRK COMPANY MEETING SYNGENTA GLOBAL MEETING GLOBAL 15TH HYPERTENSION AND KIDNEY DISEASES CONGRESS CONGRESS 25TH PHYSICAL MEDICINE AND REHABILITATION CONGRESS CONGRESS 10TH MEDITERRANEAN HYPERTENSION AND ATHEROSCLEROSIS CONGRESS CONGRESS 10TH ENDOUROLOGY CONGRESS CONGRESS 49TH TURKISH DIABETES CONGRESS CONGRESS 29th CARDIOLOGY CONGRESS CONGRESS PARADOX SECURITY COMPANY MEETING MIDDLE EASTERN COUNTRIES MICROSOFT GLOBAL MEETING GLOBAL 9TH INNOVATION IN CARDIOLOGY AND CARDIOVASCULAR SURGERY CONGRESS CONGRESS 35TH TURKISH EAR NOSE THROAT AND HEAD & NECK SURGERY CONGRESS CONGRESS 30TH NEPHROLOGY CONGRESS CONGRESS PROCTER & GAMBLE COMPANY MEETING BIANCHI DISTRIBUTORS MEETING GARANTİ LEASING END OF YEAR MEETING BOEHRINGER INGELHEIM PHARMACEUTICAL END OF YEAR MEETING ÜLKER PACIFIC MEETING 2012 BAYER PHARMACEUTICAL COMPANY MEETING HONDA PRESS LAUNCH PETROL OFİSİ COMPANY MEETING UNILEVER ALGIDA LAUNCH

106 References NAME OF EVENT PARTICIPANT PROFILE / CONGRESS 2012 SANOFIAVENTIS UKRAINE END OF YEAR MEETING ABBOTT NUTRITION PHARMACEUTICAL TERM MEETING SHELL MANAGEMENT MEETING HONDA PRESS LAUNCH UNILEVER COMPANY LOGISTIC MEETING NOVONORDISK PHARMACEUTICAL TERM MEETING IFC / INTER FINANCE CORPORATION MEETING GLOBAL 8TH INNOVATION IN CARDIOLOGY AND CARDIOVASCULAR SURGERY CONGRESS CONGRESS TÜRK TRAKTÖR COMPANY MEETING 9TH MEDITERRANEAN HYPERTENSION AND ATHEROSCLEROSIS CONGRESS CONGRESS TRASD 2012 CONGRESS CONGRESS DEUTCHE POST BANK GERMANY MICROSOFT GLOBAL MEETING GLOBAL CREDIT CARD SALES PROFESSIONALS 28TH CARDIOLOGY CONGRESS CONGRESS CATERPILLAR UK / LAUNCH UNITED KINGDOM INDIAN WEDDING CEREMONY INDIA T BANK COMPANY MEETING M1211-T-CHEMICAL SAFILO SPECTACLES LAUNCH PHILIP MORRIS END OF YEAR MEETING 1. GROUP PHILIP MORRIS END OF YEAR MEETING 2. GROUP TH A&E MEDICAL CONGRESS CONGRESS NUMIL PHARMECEUTICAL MANAGEMENT MEETING TELIASONERA GLOBAL MEETING GLOBAL LUKOIL RUSSIA COMPANY MEETING RUSSIA - CIS LOREAL RUSSIA COMPANY MEETING RUSSIA - CIS 13TH INTERNAL DISEASES CONGRESS CONGRESS BASF CHEMICALS GERMANY MEETING GERMANY KIA LAUNCH PRESS MEETING LOTIS PHARMA PHARMACEUTICAL COMPANY MEETING NOKIA LAUNCH DISTRIBUTORS MEETING IFC / INTER FINANCE CORPORATION MEETING GLOBAL TÜRK TELEKOM MEETING SAFILO SPECTACLES LAUNCH LILLY END OF YEAR MEETING TÜRK TELEKOM MANAGEMENT MEETING BOYDAK HOLDING BOARD MEETING

107 Take time to breath the soul of Maxx Royalty

108 sales@maxxroyal.com

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

B O D R U M HOTEL & CONVENTION CENTER

B O D R U M HOTEL & CONVENTION CENTER B O D R U M B O D R U M Adres İçmeler P.K. 357 48400 Bodrum / MUĞLA / TÜRKİYE Tel +90 252 3168980 313 73 00 Faks +90 252 313 73 01 Web Adresi E-mail Kategori www.ersan.com.tr booking@ersan.com.tr 5 Star

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ Welcome to Turkey s Most Elegant Ramada Plaza Hotel KUSURSUZ HİZMET URBAN HOSPITALITY İlbak Holding'in turizm alanındaki ilk projesi olan Ramada Plaza

Detaylı

Yeni nesil toplantı konsepti Toplantılarınızı verimli hale getirmenin en eğlenceli yolu

Yeni nesil toplantı konsepti Toplantılarınızı verimli hale getirmenin en eğlenceli yolu Yeni nesil toplantı konsepti Toplantılarınızı verimli hale getirmenin en eğlenceli yolu New generation meeting concept The most entertaining way of making your meetings more efficent Farklı konseptlerde,

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING HAYATINIZIN EN MUTLU GÜNÜNÜ SWISSÔTEL THE BOSPHORUS, ISTANBUL FARKIYLA YAŞAYIN... ENJOY THE HAPPIEST DAY OF YOUR LIFE WITH THE PRIVILEGE OF SWISSÔTEL

Detaylı

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royalty Programı, Maxx Royal Resorts ta geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Uçak ve helikopter kiralamanın yanı

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

SOLUTIONS SILENCE TO MEET EXPERT GOOD SERVICE PROJECTIONS THE PLACE EQUIPMENT STAGE SPACIOUS FOYER SEMINARS NEEDSHIGH-CAPACITY NEEDS TEAM WORK

SOLUTIONS SILENCE TO MEET EXPERT GOOD SERVICE PROJECTIONS THE PLACE EQUIPMENT STAGE SPACIOUS FOYER SEMINARS NEEDSHIGH-CAPACITY NEEDS TEAM WORK THE PLACE TO MEET EQUIPMENT FOYER GOOD TASTE CITY CENTER SILENCE EXCELLENT CONFERENCES THE IDEA OF A HIGH STANDARD COMFORTABLE OPTIONS ANALYSIS COMFORT BUSINESS GOOD PARTNER PRECISION PARTNER ORGANIZATION

Detaylı

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royalty Programı, Maxx Royal Resorts ta geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Uçak ve helikopter kiralamanın yanı

Detaylı

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE GENEL BİLGİ Oda Sayısı: 515 Yatak Kapasitesi: 1276 293 Standart Rooms (24 m 2 ) (6 oda Engelli Misafirler içindir) 79 Junior Suites (35 m 2 ) 24 Suites (42 m 2 ) 1 King Suite (170 m 2 ) 72 Gloria Family

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GECENİZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Rüya gecesi yalnızca birkaç saat sürer ama ardında günler hatta aylar süren bir hazırlık dönemi vardır. Swissôtel The Bosphorus,

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

HILTON İSTANBUL BOSPHORUS TOPLANTI SALONLARI HILTON ISTANBUL BOSPHORUS MEETING ROOMS

HILTON İSTANBUL BOSPHORUS TOPLANTI SALONLARI HILTON ISTANBUL BOSPHORUS MEETING ROOMS HILTON İSTANBUL BOSPHORUS TOPLANTI SALONLARI HILTON ISTANBUL BOSPHORUS MEETING ROOMS Hilton İstanbul Bosphorus şehrin en büyük etkinliklerine ve kongrelerine ev sahipliği yapmış 3000 kişi kapasiteli Hilton

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

Business & Accommodation

Business & Accommodation www.cityhotelankara.com Business & Accommodation www.cityhotelankara.com www.cityhotelankara.com Business & Accommodation Başkentde merkezi bir konumda olan City Hotel, Cumhurbaşkanlığı Köşküne, iş ve

Detaylı

Belek Mahallesi Kongre Caddesi No:18/A Belek - Serik / Antalya / TURKEY T: +90 (242) 710 20 00 F: +90 (242) 242 710 19 19 E: premiumbelek@rixos.

Belek Mahallesi Kongre Caddesi No:18/A Belek - Serik / Antalya / TURKEY T: +90 (242) 710 20 00 F: +90 (242) 242 710 19 19 E: premiumbelek@rixos. Rixos Mice Catalogue 2015 Rixos Mice Catalogue 2015 Belek Mahallesi Kongre Caddesi No:18/A Belek - Serik / Antalya / TURKEY T: +90 (242) 710 20 00 F: +90 (242) 242 710 19 19 E: premiumbelek@rixos.com www.rixos.com

Detaylı

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE GENEL BİLGİ Oda Sayısı: 515 Yatak Kapasitesi: 1276 293 Standart Rooms (24 m 2 ) (6 oda Engelli Misafirler içindir) 79 Junior Suites (35 m 2 ) 24 Suites (42 m 2 ) 1 King Suite (170 m 2 ) 72 Gloria Family

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz bozulmamış doğası, tertemiz havası ve binlerce yıllık geçmişiyle Anadolu nun hem yüce bir dağı hem de pek çok medeniyetin harmanlandığı önemli bir kültür coğrafyasıdır.

Detaylı

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR.

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. AREA OPEN AIR FITNESS Fit kalmanın verdiği mutluluk ve geniş alanda rahatça spor yapmanın keyfi bir araya geliyor. Son

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US

Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US www.lionehotel.com.tr Böyle Özel Bir Güne, Böyle Bir Atmosfer Yakışır! A Great Atmosphere For A Special Day! Heyecanı

Detaylı

KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR

KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT / KAYA CONVENTION CENTER GROUND FLOOR SALONLAR MEETING HALLS ALAN - m 2 AREA - m 2 TİYATRO THEATRE SINIF CLASSROOM U DÜZENİ U SHAPE BANKET

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek...

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle Evet demek... The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek... Hayalinizdeki düğün ister bir kır düğünü olsun, ister ihtişamlı bir balo... The Marmara Collection, en mutlu gününüzü benzersiz

Detaylı

4 adet 68 x 105 m 1 adet 65 x 95 m 1 adet 45 x 70 m. Papillon Belvil Hotel (Taşlıburun / Belek)

4 adet 68 x 105 m 1 adet 65 x 95 m 1 adet 45 x 70 m. Papillon Belvil Hotel (Taşlıburun / Belek) Our football fields are capable to meet all needs of international football teams during the training camps. Papillon Football Center has 4 pitches with International standart of 105 x 68 m and one 95

Detaylı

ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00. www.zeynepgolfresort.

ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00. www.zeynepgolfresort. ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00 www.zeynepgolfresort.com ZeynepGolf Resort Zeynep Golf Resort e hoşgeldiniz... Önce güneyin

Detaylı

A UNIQUE CONCORDE JOURNEY TO A UNIQUE HOLIDAY

A UNIQUE CONCORDE JOURNEY TO A UNIQUE HOLIDAY A UNIQUE CONCORDE JOURNEY TO A UNIQUE HOLIDAY Concorde De Luxe Resort is a themed hotel located in the Lara region on the beachfront, and takes its name and concept from the Concorde planes. The region

Detaylı

Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür

Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür başkenti olarak kabul edilen İstanbul da yaklaşık 1200

Detaylı

IN THIS HOTEL HEALTH,

IN THIS HOTEL HEALTH, IN THIS HOTEL WE DO WE DO HEALTH, WE DO LOVE, WE DO REST, WE DO FUN, WE CARE YOUR BEAUTY, WE ARE FULL OF SURPRISE, WE DO CLEAN, WE DO TRADITION, WE DO HOSPITALITY, WE DO DELICIOUS TASTE WITH GUSTO, WE

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, yüksek tavanlı düz ayak 300 m2 büyüklüğünde geniş iç mekanı, sade mimarisi, asırlık bir ormana bakan manzaralı bahçe terası, kurulu sahnesi, sabit ses ve görüntü sistemi

Detaylı

A UNIQUE HOLIDAY EXPERIENCE OF PERFECT HARMONY

A UNIQUE HOLIDAY EXPERIENCE OF PERFECT HARMONY A UNIQUE HOLIDAY EXPERIENCE OF PERFECT HARMONY You feel special from the moment you step into the world of the Concorde Luxury Resort. Opened in 2018 with careful attention to every detail, the Concorde

Detaylı

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2 1 FACTSHEET GENEL BİLGİLER - İLETİŞİM BİLGİLERİ VE MESAFELER Otel sahibi : Doğan Jeotermal Gruop Sezon : 12 ay Kategori : Özel Belgeli Tesis Toplam kapalı alan : 15.000 m 2 Pansiyon durumu : Oda Kahvaltı-Yarım

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

LETOONIA GOLF RESORT / BELEK

LETOONIA GOLF RESORT / BELEK KONSEPT 2012 YAZ LETOONIA GOLF RESORT / BELEK KATEGORİ : Letoonia Golf Resort / 5 Yıldızlı Hotel & 1. Sınıf Tatil Köyü KONSEPT : Superior All Inclusive ADRES : İleribaşı Mevkii 07500 Belek - Antalya /

Detaylı

Belek. Living history. For further information and reservations: www.kempinski.com. Call Toll-Free:

Belek. Living history. For further information and reservations: www.kempinski.com. Call Toll-Free: Belek Living history Download Brochure / Broşür İndir For further information and reservations: Call Toll-Free: +800 426 313 55 Austria, Belgium, Denmark, France, Germany, Italy, Norway, Spain, Sweden,

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ Daİma hatırlamak İçİn Organizasyonlarınıza Kemer Country Event baksın, siz keyfinize bakın. Kemer Country Event, en güzel ve en anlamlı anlarınızı unutulmaz kılacak mekan ve

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

Kongre ve Toplantı Salonları

Kongre ve Toplantı Salonları Kongre ve Toplantı Salonları Kongre ve Toplantı Salonları 2 Osmanlı Balo Salonu Osman Gazi Fatih Sultan Mehmet Kanuni Sultan Süleyman Yavuz Sultan Selim Revan Köşk Nurbahar Sultan Gülbahar Sultan Moskova

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Bizim mahallede mutluluktan daha fazlası vardır. There is more than just happiness in our neighborhood. Mahalle dediğin sadece sokaklar

Detaylı

Tesis Alaçatı merkeze 2, Çeşme Merkeze 7, İzmir Merkeze yaklaşık 80 km mesafededir. Otelin plajımıza mesafesi (MADEO - KUM BEACH) yaklaşık 1 km dir. (Otel misafirlerine %50 indirimli kullanım) Otelimizin

Detaylı

FANTASIA HOTEL DE LUXE TOPLANTI KONSEPT

FANTASIA HOTEL DE LUXE TOPLANTI KONSEPT FANTASIA HOTEL DE LUXE TOPLANTI KONSEPT Metre Kare En Uzunluk Yükseklik Tiyatro Sınıf Resepsiyon Banket U Düzeni Sumela 494 m² 17,3 26,3 4,1 500 pax 300 pax 650 pax 400 pax 160 pax Foyer 240 m² - - 150

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT. much more than on airport hotel

DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT. much more than on airport hotel DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT thermal spa convention much more than on airport hotel dalamanairportlykiaresorthotel.com dlminfo@argrup.org Dalaman Havaalanı yolu 3. Km. 48770 DALAMAN - TÜRKİYE T +90 252

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

On-line Contact Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, Ankara

On-line   Contact Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, Ankara On-line Contact info@hotelmidas.com +90 312 424 01 10 Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, 06680 Ankara MİDAS HOTEL, Ankara Tunus caddesi`nde bulunan, kusursuz hizmetiyle yüzünüzü gülümsetecek

Detaylı

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 FACT SHEET PGS ROSE RESIDENCE BEACH HOTEL 5* HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 Adres: Atatürk Bulvarı, Yenimahalle 07980 Kemer - Antalya / TÜRKİYE Tel: (+90)242 814 56 00 Fax: (+90)242 814 55 52 E-Mail: Web: info@rosehotels.com.tr

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC ARTEMİS KONGRE MERKEZİ ARTEMİS KONGRE MERKEZİ 750m 2 550m 2 700m 2 SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK m ZEMİN

Detaylı

FACTSHEET 2015. Genel Bilgiler. Otelden Uzaklıklar. Konaklama. Kimera Lounge

FACTSHEET 2015. Genel Bilgiler. Otelden Uzaklıklar. Konaklama. Kimera Lounge FACTSHEET 2015 Genel Bilgiler Kimera Lounge Kusursuz bir tatilin, daha önce yașamadığınız konfor ve rahatlıkla yeni ve modern sunumu. Kimera Lounge, tüm misafirlerini Akdeniz in eșsiz güzelliklerini doyasıya

Detaylı

2016 YAZ OTEL TANITIM BİLGİLERİ GENEL KONUM ODALAR. Soak Up the Sun and Splash in the Waves... Page 1 of 5. Otel Adı: Sherwood Dreams Resort

2016 YAZ OTEL TANITIM BİLGİLERİ GENEL KONUM ODALAR. Soak Up the Sun and Splash in the Waves... Page 1 of 5. Otel Adı: Sherwood Dreams Resort 2016 YAZ OTEL TANITIM BİLGİLERİ GENEL Otel Adı: Sherwood Dreams Resort Kategori: 5 * Hotel Adres Mehmet Akif CaddesiBoğazakMahallesi 29 Sok. No 9 Serik / Antalya 07552 Telefon: +90 242 731 09 99 Faks:

Detaylı

CLUB & HOTEL LETOONIA / FETHİYE

CLUB & HOTEL LETOONIA / FETHİYE KONSEPT 2012 YAZ CLUB & HOTEL LETOONIA / FETHİYE KATEGORİ : Club & Hotel Letoonia/ 5 Yıldızlı Tatil Köyü KONSEPT : Superior All Inclusive ADRES : Paçarız Burnu Mevkii - P.O. Box 63 48300 Fethiye Muğla

Detaylı

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O Elysium Miramar H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O T H E I R D R E A M S... Elysium Miramar

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

Toplantı Planlama Rehberi Meeting Planner Guide

Toplantı Planlama Rehberi Meeting Planner Guide Toplantı Planlama Rehberi Meeting Planner Guide JW MARRIOTT ANKARA Kat Planları / Floor Plans 2. Kat / 2 nd Floor Smyrna II Smyrna I Kaysarea Karesi Trapezus Aden II Service Service 3. Kat / 3 th Floor

Detaylı

2015 YAZ OTEL TANITIM BİLGİLERİ

2015 YAZ OTEL TANITIM BİLGİLERİ 2015 YAZ OTEL TANITIM BİLGİLERİ GENEL Otel Adı: Sherwood Dreams Resort Kategori: 5 * Hotel Adres Mehmet Akif CaddesiBo azakmahallesi 29 Sok. No 9 Serik / Antalya 07552 Telefon: +90 242 731 09 99 Faks:

Detaylı

MARMAOTELİSTANBUL. Marmara Eğitim Köyü 34857 Maltepe İstanbul Tel: (0 216) 626 12 00 Fax: (0 216) 626 11 68

MARMAOTELİSTANBUL. Marmara Eğitim Köyü 34857 Maltepe İstanbul Tel: (0 216) 626 12 00 Fax: (0 216) 626 11 68 Marmara Eğitim Köyü 34857 Maltepe İstanbul TOPLANTI SALONLARI MEETINGS AND CONVENTIONS TOPLANTILAR VE KONGRELER En son teknoloji kullanılarak donatılmış, zengin yiyecek içecek sunumları ve ihtiyaçlarınıza

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL KLASSİS OTEL İstanbul Silivri sahilinde,anadolu medeniyetlerinden esinlenen yunan,roma,selçuklu,ve Osmanlı stillerinin mimari olarak uygulandığı 43514 m2 tapulu,17692 m2 hazineden kiralık olan toplam 61206

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, yüksek tavanlı düz ayak 300 m2 büyüklüğünde geniş iç mekanı, sade mimarisi, asırlık bir ormana bakan manzaralı bahçe terası, kurulu sahnesi, sabit ses ve görüntü sistemi

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

DOĞANIN KALBİNDE YERİNİZİ AYIRIN

DOĞANIN KALBİNDE YERİNİZİ AYIRIN DOĞANIN KALBİNDE YERİNİZİ AYIRIN DOĞAYI KONFORLA BULUŞTURAN, KEYİFLİ BİR KONAKLAMA DENEYİMİ Kemer Country Hotel İstanbul da, zaman tamamıyla size ait. Tenisten biniciliğe, sayısız aktivite seçeneğinden

Detaylı

DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ

DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ HOTEL HOTEL TASARLANAN HOTEL PROJESİ VE ÖZELLİKLERİ 260 ODALI ve 5 YILDIZLI HOTEL & REZİDANCE ARSA ALANI

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

leave the r leave the rest to us

leave the r leave the rest to us leave the r leave the rest to us Konaklama / Guest Rooms Ramada Tekirdağ, hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden siz misafirlerimizin beklentilerine cevap verebilecek şekilde tasarlanmış 119 Superior,

Detaylı

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated.

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. The President Hotel Istanbul, Turkey Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. Best Western Plus The President Hotel de Romantik Evet Hayatınız boyunca unutamayacağınız ve gülümseyerek

Detaylı

TOPLANTI & KONGRE SALONLARI. MEETING & CONGRESS HALL s

TOPLANTI & KONGRE SALONLARI. MEETING & CONGRESS HALL s TOPLANTI & KONGRE SALONLARI MEETING & CONGRESS HALL s Almira Hotel has panoramic views of Merinos Park, Atatürk Congress and Cultural Center, Uludağ and the City of Bursa. It is located in the center of

Detaylı

GENEL TANITIM INTRODUCTION

GENEL TANITIM INTRODUCTION GENEL TANITIM INTRODUCTION Yeşille mavinin eşsiz bir uyumuna tanıklık edeceğiniz özlediğiniz tatili doyasıya yaşayacağınız düş ile gerçeğin birbirine girdiği bir mekan Hedef Beyt Hotel Resort & Spa...

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

YAZ 2017 KAPASİTE VE ODA BİLGİLERİ. : . : ADRES. : Okurcalar, Alanya, Antalya TELEFON

YAZ 2017 KAPASİTE VE ODA BİLGİLERİ. :   . : ADRES. : Okurcalar, Alanya, Antalya TELEFON YAZ 2017 WEB SİTESİ : www.orangecounty.com.tr E-MAIL : info@orangecounty.com.tr ADRES : Okurcalar, 07410 Alanya, Antalya TELEFON : +90 242 527 51 52 (pbx) FAX : +90 242 527 41 45 KATEGORİ : 5 Yıldız Resort

Detaylı

9_1.jpg. Type: ALANYA Agent Name: 5 STAR (*****) Price: EUR 0 Featured: 1 Description: 9_2.jpg

9_1.jpg. Type: ALANYA Agent Name: 5 STAR (*****) Price: EUR 0 Featured: 1 Description: 9_2.jpg 9_1.jpg 9_2.jpg 9_3.jpg 9_4.jpg Type: ALANYA Agent Name: 5 STAR (*****) Price: EUR 0 Featured: 1 Description: Otelimiz villa ve otel odas? tarz?nda iki konaklama seçene?i sunmaktad?r. Bunlar?n d???nda

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

LARA ODALAR ADET BÜYÜKLÜĞÜ

LARA ODALAR ADET BÜYÜKLÜĞÜ HİZMETLERİMİZ BAYİ TOPLANTILARI SEMİNERLER SENDİKA, VAKIF, DERNEK TOPLANTILARI YURTDIŞI TURLARI YURT İÇİ TURLARI GRUPLAR İÇİN GÜNLÜK GEZİ AKTİVİTELERİ TAKIM ÇALIŞMASI İÇERİKLİ EĞLENCE ORGANİZASYONLARI

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

FACT SHEET

FACT SHEET FACT SHEET 2018 LOKASYON Açılış Tarihi 2005 Son Yenilenme 2014 E-posta Web Sitesi info@grandhotelkonya.com Kategori Şehir Oteli Konya Havalimanı 13 km (15 dk) Toplam Alan 100 Bin m 2 Posta adresi Akademi

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı SILVER GOLD PLATINUM BLACK Voyage Hotels ten Voyage Members Programı Voyage Members Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Members

Detaylı

2015 YAZ TANITIM BİLGİLERİ

2015 YAZ TANITIM BİLGİLERİ GENEL Otel Adı: Sherwood Greenwood Resort Kategori: 4 * Hotel Adres: Cumhuriyet Mah.Ahu Ünal Aysal Cad.No:16 07994 Göynük / Kemer / Antalya Telefon: +90 (242) 815 21 25 Faks: +90 (242) 815 16 41 Web Sayfası

Detaylı

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotel Group a bağlı olup; dağ, deniz ve termali bir arada bulabileceğiniz dünyadaki tek noktadır. Aynı zamanda Türkiye de

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

YENİ GÖRÜNÜŞ

YENİ GÖRÜNÜŞ YENİ GÖRÜNÜŞ INFINITY Kuşadası nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi plajında, 1964 yılında Özbaş ailesi tarafından yaptırılmıştır. Bir zamanlar tatil yapmanın ayrıcalık olduğu İmbat Otel, tam 54 yıl boyunca

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı