BODRUM DAKİ OTEL PERSONELİNİN FUTBOL TUTKUSU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BODRUM DAKİ OTEL PERSONELİNİN FUTBOL TUTKUSU"

Transkript

1 BODRUM DAKİ OTEL PERSONELİNİN FUTBOL TUTKUSU Bodrum da faaliyet gösteren Forever Club adlı otel, çalışanlarının katıldığı futbol turnuvası düzenledi. Sekiz takımın katılımıyla gerçekleşen futbol turnuvasına otel personeli ile otelde kalan misafirler yoğun ilgi gösterdi. Turnuva ile otel çalışanlarının kaynaştırılması ve otelde kalan misafirler için farklı bir organizasyon yaratılması hedeflendi. Otel her sene futbol turnuvasını misafirlerinin de katılımıyla geleneksel hale getirmeyi amaçlıyor. Şampiyonaya katılan takımların isimlerine ise Pampişler, Gece Kuşları, Şirinler, Turbaturlar, Alkolik Bilbao, Atletico Fanila, Werder Weremem ve Ol Inklusif adı verildi. Final maçı Turbaturlar ve Alkolik Bilbao takımları arasında yapıldı. Otel genel müdür yardımcısı İbrahim Tarım ın yaptığı maçı yaklaşık 100 kişilik yerli ve yabancı taraftar topluluğu izledi. Maçı 6-2 skorla, Alkolik Bilboa kazandı. Maç sonunda ilk üçe giren takımlara kupaları verilirken törenin ardından baklava ikramı yapıldı.

2 Zülfü Livaneli Ünlü, Başkan ziyaret etti ve Fikret Kocadon u Ünlü sanatçı ve politikacı Zülfü Livaneli ile eski bakan Fikret Ünlü, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ünlü müzisyen, yazar, senarist, yönetmen ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul eski milletvekili Zülfü Livaneli ile Gençlik ve Spordan Sorumlu devlet eski bakanı Fikret Ünlü, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Livaneli ve Ünlü, Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından yeniden Bodrum

3 Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kocadon u tebrik etmek amacıyla geldiklerini belirterek, Bodrum Yarımadası nın tek belediye başkanı olarak Kocadon a yeni görevinde başarılar diledi. Yapılan ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kocadon ise Sayın Zülfü Livaneli ve Sayın Fikret Ünlü ye bu nazik ziyaretlerinden ve bana verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederim. dedi. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından Başkan Kocadon ile hatıra fotoğrafı çektiren Livaneli ve Ünlü, Bodrum Belediye Başkanlığı ndan ayrıldı. Başkan Kocadon, misafirlerine belediyenin çıkış kapısına kadar eşlik etti.

4 GÖNÜLLÜ GENÇLER AKUT TAN İLK YARDIM, TIRMANIŞ, YANGINLARA MÜDAHALE GİBİ UYGULAMALI EĞİTİM GÖRDÜLER Arama Kurtarma Derneği Bodrum şubesi tarafından, yaşları arasındaki gençlere temel arama kurtarma eğitimi verildi. Konacık Mahallesi Gazderesi Caddesi üzerinde bulunan AKUT Merkezindeki eğitimlere katılan 17 öğrenciye ilk gün afet bilinçlendirme ile ilgili pratik eğitim verildi. Haftada 3 günden iki hafta süren eğitim boyunca, deprem, sel, yangın gibi afetlerle ilgili bilinçlendirme eğitimleri verildi. Eğitimin son gününden gerçekleşen iple tırmanış adeta nefesleri kesti. Yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki eğitim duvarına tırmanan öğrencilerden bazıları parkuru tamamlarken bazıları zirveye ulaşamadı. Gençlerin kamp öncesi aldıkları son uygulamalı eğitim olan iple tırmanışta eğitmen olan AKUT Görevlisi Baran Kahraman, tırmanışta en önemli unsurun güvenlik olduğunu söyledi. Baran Kahraman, Kontrollü bir şekilde çıkıyorlar. Güvenlikleri tamamen bizlere bağlı. Çift iple bağlılar. Kolları alışsın, ayakları alışsın diye 8 metrelik duvara tırmanış yaptırıyoruz dedi. Lise öğrencilerinin katıldığı eğitimlerin ikinci bölümünde ise ilk yardım, düğüm atma, tırmanış gibi uygulamalı eğitimler uzmanları tarafından verildi.

5 İki yıldır eğitimlere katılan Marmara Koleji Öğrencisi İdil Kına, çok verimli bir eğitim olduğunu ifade etti. İdil Kına, 6 günlük bir eğitimimiz oldu ve bu eğitimler afet bilinçlendirme seminerleri vardı. Yangın, sel ve deprem gibi afetlerde nasıl davranacağımızı ve insanlara nasıl yardım edeceğimizi, nasıl müdahale etmemiz gerektiğini öğrendik. İlk yardım öğrendik. Temel yaşam desteği ve günlük hayatta yaşanan olaylarda nasıl müdahale edileceğini öğrendik ve en son olarak ta kamp eğitimimizi aldık ve tırmanış ekipmanlarını nasıl kullanacağımızı öğrendik dedi. Bodrum AKUT Lider Sadettin Uslu, gayet iyi bir eğitim olduğunu belirterek şunları söyledi; Biz hedeflediğimiz noktaya ulaştık. Yaklaşık 17 arkadaşımız bu eğitimlere katıldı yaş arasında. Farklı okullardan farklı bölgelerden arkadaşlarımız geldiler. Afet bilinçlendirme, ilk yardım, olay yeri müdahale, ipli tırmanış, inişler, düğümler gibi temel bilgileri verdik arkadaşlara. Amacımız, afet bilincini, arkadaşlarda zaten bilinç var, bu bilinci birleştirmek, daha üst noktalara taşımak dedi. Sadettin Uslu, gençlere yönelik verilen eğitimin Akyaka da düzenlenecek olan iki günlük kamp ile sona ereceğini dile getirdi. Yaz tatillerinden feragat ederek gönüllü olarak bu eğitimler katılan öğrenciler geleceğin AKUT elemanları olarak görev almak için can atıyorlar.

6 BİTEZ DE OTOMOBİLİ YANANA SÜRÜCÜ YANGINDAN SON ANDA KURTULDU Bodrum da bir otomobil, çıkan yangın sonucu tamamen yandı. Bitez Mahallesi Yalı mevkinde, Osman Topuz un kullandığı 48 SF 770 plakalı otomobil seyir halindeyken motor kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bunun üzerine araç sürücüsü yol kenarına park ederek otomobilden indi. Topuz, yangını araçta bulunan yangın tüpleriyle söndürmeye çalıştı. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen itfaiye ekiplerince söndürülen yangında araç yanarak kullanılamaz hale geldi. Otomobil yangını sırasında polis ekiplerinin çevrede güvenlik önlemi aldığı gözlendi. Öte yandan araç sürücüsü fotoğraf ve görüntü almaya çalışan gazetecilere tepki gösterdi.

7 BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bodrum Belediyesi ve Japon Türk Kültür Değişim Derneği işbirliğiyle Bodrum da Japon Kültür Festivali kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Japon geleneksel dansları, müziği ve el sanatlarının sergilendiği festivale ilgi yoğun oldu. Belediye Meydanı nda düzenlenen ilk etkinlikte Japonlar tarafından bestelenen Türkçe şarkı ve davul gösterileri sahne aldı. Festivalde görev almak üzere ayrıca 36 Japon sanatçı ve müzisyenle birlikte Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Japon Dili ve Edebiyatı bölümünden 11 öğrenci de Bodrum a geldi. İkinci gün etkinliklerinde ise 400 yıllık Japon Çay Seremonisi, ikebana, origami, hat sanatı, deniz kabuklarından kolye, delik para ile uğur kolyesi yapımı gibi 7 ayrı kültür tanıtıldı. Kimono giyen Japonlar ve üniversite öğrencileri tarafından etkinliğe katılan yerli yabancı turistlere çay servisi yapıldı. Japon kültür etkinlikleri Bodrum un ardından Isparta da devam edecek. Türk Kültür Değişim Derneği Başkanı Kanji İshimoto gösteriler hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlarken sahnede müzik ve gösteri yaptık. 7 tane geleneksel Japon el sanatını anlattık. Çay seromonisi, 400 sene önce başladı. ikebana, ikebanada çok meşhurdur. Başka yerde orogami. Hat sanatı. Böyle, kültürümüzü tanıtmayı çok seviyorum onun için 15 şehirde yaptık. 16. Şehir burası. dedi

8 Ankara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Yenal ise Bu etkinliklerin en büyük amaçlarından bir tanesi kültür ve sanat bakımından yaptıkları Japonya daki etkinliklerin bir kısmını hatta Bodrum gibi bir yerde bir besteleri oldu ve Bodrum bestesinin burada sunulduğunu hep birlikte gördük çok mutlu olduk. dedi Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Seval Aktaş ta Türk Japon dostluğunu köklü bir geçmişe dayandığını, Bodrum Belediyesi olarak bu dostluğa önem verdiklerini belirtti. Başkan Vekili Aktaş, ikram edilen Japon yeşil çayını değişik bulduğunu ifade ederek şunları söyledi. Bu Japonların çok meşhur yeşil çayıymış tadı güzel. Çok fazla değil. Önce tatlı yeniyor daha sonra çay içiliyor. Tatlının üzerine çay içildiği zaman çok fazla acısı belli olmuyor. Güzel değişik bir şey.

9 Başkan Vekili Seval Aktaş a Geleneksel Japon Yeşil Çayı ikram edildi BODRUM DA KURULDU YENİ MAHALLELER Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde düzenlenen, Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısında yeni mahallerin kurulması kabul edildi. 4 gündem maddesin den oluşan Haziran ayı olağan toplantısına Mehmet Kocadon Başkanlık ederken meclis üyeleride tam kadro toplantıda hazır bulundu. CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ve yerel seçimlerde DSP belediye başkan adayı olarak yarışa

10 katılan Ümit Baltutan toplantıyı izleyen vatandaşların arasıda yerini aldı. Başkan Kocadon un açılışını yaptığı Haziran ayı olağan meclis toplantısında ilk olarak Soma maden faciasında hayatlarını kaybeden maden şehitleri için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından hher hangi bir önerge sunulmadan gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. İlk madde olan, Bodrum Belediyesi Müdürlüklerine Ait Çalışma Yönetmeliği Taslağı ile eki Organizasyon Şemasının görüşülmesi oldu. Bu madde ile ilgili raporların üyelere geç ulaştırıldığı ve yeterli inceleme zamanının olmadığından dolayı bir sonraki toplantıya ertelendi. Gündemin ikinici sırasında yer alan Belediye sınırları içerisindeki cadde ve sokak isimlerinin belirlenmesi için, 5393 sayılı Belediye Kanunu nun 18 inci maddesinin (k) fıkrasına istinaden komisyon kurulması ve kurulacak komisyonda görev yapacak üyelerin belirlenmesiydi. Yapılan fikir alışverişlerinden sonra bütün üyelerin oylarıyla Ali Öztürk, Hüseyin Özhan, Mahmut Özbelen, Seval Aktaş ve Mehmet Melengeç in komisyonda görev yapması kararlaştırıldı. Yalıkavak Belediye Meclisi nin tarih ve 11 nolu kararı ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ne asli hizmetlerinde kullanılmak üzere bedelsiz olarak tahsis edilen, Yalıkavak Mahallesi, Eser Caddesi, No: 3/B adresindeki 2 katlı binanın tahsis süresinin dolması nedeniyle, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan tahsisin uzatılmasına ilişkin talebin görüşüldüğü üçüncü madde sonucunda tarihine kadar sürenin uzatılmasına karar verildi. Gündemin son maddesinde Belediye Meclisi nin tarih ve 2014/112 sayılı kararı ile İmar Komisyonu na havale edilen 6360 sayılı Yasa gereğince kapanan eski beldelerde yeni mahallelerin kurulması konusunda düzenlenen komisyon raporu

11 görüşüldü. Oluşturulan komisyon raporunda, Büyükşehir statüsüne geçilmesinin ardından beldelerin tek bir mahalleye dönüşmesi, fiziki ve nüfus açısından hizmet verilmesinin güçleştiği dile getirildi. Kapanan beldelerin sınırlarının aynen korunarak bazı mahallelerin isimlerinin değiştirilmesi gündeme getirildi. Oluşturulması planlanan yeni mahalleler ise şöyle Konacık mahallesi ve Çırkan mahallesi, Ortakent mahallesi, Yahşi mahallesi, Turgutreis dört mahalleye ayrılıyor buna göre yeni mahalleler Akçaalan, Bahçelievler, Karabağlar ve Turgutreis Mahalleleri. Gümüşlük ise Karakaya ve Gümüşlük mahalleleri olarak bölünüyor. Yaıkavak ise Gökçebel, Geriş ve Yalıkavak Mahalleleri olacak. Gündoğan da üçe bölnüyor. Buna göre, Gündoğan, Farilya ve Küçükbük Mahallesi olması edefleniyor. Göltürkbükü ise, Gölköy ve Türkbükü mahallesi olarak isimlendiriliyor. Yalı da Çiftlik ve Kızılağaç Mahalleleri haline gelecek. Mumcular ise Karaova, Gölbaşı ve Mumcular Mahallesi haline getirilmesi öngörülüyor. Bu maddeye ait komisyon raporunun okunmasının ardından başta Başkan Mehmet Kocadon olmak üzere meclis üyelerinden bazıları yeni oluşturulacak mahallelerde eski ismlerin kullanılması uygun görüldü. Mahallelerin tam sınırlarının ve isimlerinin belirlenmesi için komisyonun çalışmalarına devam edilmesi uygun görüldü.

12 TÜRKÇE KONUŞANLAR ZİRVESİNDE SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

13 Bu yıl Bodrum da yapılacak olan 4. Türk Konseyi Zirvesi için alınan güvenlik önlemleri Bodrum da günlük hayatı da etkiledi. Bodrum Belediye Meydanı başta olmak üzere Cumhurbaşkanlarının geçeceği güzergahta bulunan tüm motosikletler çekicilerle kaldırıldı. Limanda bulunan tekneler limandan çıkarıldı. Liman boyunca yürüyüş yolu demir bariyerler ile kaplandı. Yolların güzergahları değişti veya kısıtlandı. Güvenlik önlemleri ile birçok önlem alındı. Bodrum da düzenlenen zirveye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün yanı sıra, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlhan Aliyev, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev ve Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguli Berdimuhamedov da katıldı.. Motosikletlerini park ettikleri yerde göremeyen vatandaşlar önce şaşkınlıkla motosikletlerinin çalındığını zannederken, çevredeki vatandaşların olayı anlatmasıyla derin bir nefes aldılar. Bazı vatandaşlar ise motosikletlerinin çekildiği yerlerin motosiklet park yerleri olması nedeniyle tepki gösterdi. Tatil için ilçede bulunan turistlerinde bol bol fotoğraf çektikleri gözlendi.

14 TÜRK DİLİ KONUŞAN ÜLKELER İŞBİRLİĞİ KONSEYİ 4.ZİRVESİ HILTON BODRUM DA Hilton Bodrum Türkbükü Resort & SPA 4-6 Haziran 2014 tarihlerinde çok önemli bir zirveye ev sahipliği yapıyor. Zirveye Cumhurbaşkanımız Sn. Abdullah Gül, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sn. İlham Aliyev, Kazakistan Cumhurbaşkanı, Sn.Nursultan Nazarbayev, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Sn.Kurbankulu Berdimuhammedov, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sn.Almazbek Atambayev katılıyor. Cumhurbaşkanlarının yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti nin ve Konsey üyesi ülkelerin çeşitli bakan ve Bürokratları da zirveye katılım sağlıyor. Bu çok önemli zirve için açıklamalarda bulunan, ISR Holding CEO su Sn. Zafer Tangil, Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa olarak bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan çok büyük onur duyuyoruz, tüm yönetim ve çalışanların bu zirve için özenle hazırlanıyor dedi. Tangil ayrıca Türkiye de Resort Otelde yapılacak olan resmi en büyük zirve özelliğini taşıyan bu organizasyon da Hilton Bodrum un tercih edilmesinin de gurur verici olduğunu bildirdi. Türkiye de bir resort otelde ve Bodrum da ilk defa gerçekleştirilecek bu zirvede geliştirilebilir turizm konusu ele alınacak. Ülke Cumhurbaşkanlarının ve Bakanlarının da ikili görüşmeler yapacağı zirve, 6 Haziran 2014 tarihinde sona erecek.

15 2. Bodrum International Optimist Regatta sona erdi 28 Mayıs 01 Haziran tarihleri arasındaki 2. Bodrum International Optimist Regatta 2014 (BIOR), yarışların ardından düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Türkiye nin ilk uluslararası optimist yarışması olan 2. Bodrum International Optimist Regatta ya bu yıl 10 ülkeden yaklaşık 200 sporcu katıldı. 4 gün boyunca süren mücadelenin ardından dereceye giren sporcular, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi nde düzenlenen ödül töreninde kupalarını aldı. Bodrum un İçmeler Mevkii nde yer alan B.B.Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi nden start alan optimistçiler, dört gün boyunca üç ayrı grupta yarışarak kıyasıya mücadele etti. Yirmi beş hakem, yardımcı personel ve antrenörlerin görev aldığı organizasyonda optimistler için toplamda on yarış düzenlendi. Mücadele sonucunda Optimist Genel ve Optimist Kızlar kategorilerinde, Kızılay Bodrum Şubesi Kupası kapsamında düzenlenen Optimist Genel 3 ve Optimist Kız kategorilerinde olmak üzere toplam dört kategorinin birincisi; JK İzola takımından Slovenyalı sporcu Mara Turin oldu. Optimist Junior

16 (2003 ve 2003 ten sonra doğanlar) Kategorisi ve Kızılay Bodrum Şubesi Kupası kapsamındaki Optimist Junior 1 Kategorisi nde Fenerbahçe Yelken Kulübü nden katılan Kerem Erkmen, Optimist 2006 Doğumlular Kategorisi nde ise Birleşik Arap Emirlikleri nden Abudhaby Club ten katılan sporcu Yezzia Nousiri birinci oldu. Bodrum Belediyesi nin destekleriyle ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen organizasyon, Türkiye Yelken Federasyonu ve B.B.Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi ile Bodrum Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve Bodrum Denizciler Derneği öncülüğünde düzenlendi. Törene katılan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Rüştü Tezcan, B.B.Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, TYF İl Temsilcisi Mutlu Uzun ve B.B.Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi Sorumlusu Buğra Muharrem Özçetin başarılı sporculara kupalarını vererek sporcuları tebrik etti. Törene ayrıca, 2013 yılında Macaristan ın Balaton Gölü nde gerçekleşen Laser 4,7 Gençler Avrupa ve Dünya Şampiyonası nda U18 kategorisinde Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan B. B.Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi sporcusu Anıl Çetin de katıldı. Aldığı dereceyle Bodrum un gururu olan Çetin, törende sporculara verilmek üzere hazırlanan hediyelerin çekilişini yaptı. Çekilişin ardından sporculara 5 adet yelken hediye edildi. TÜM SONUÇLAR: *Optimist Genel Kategorisi nde; Mara Turin Slovenya/JK İzola Atıl Api Türkiye/FB Yelken Arman Tuhmınlıoğlu Türkiye/Solo Yelken Erdem Karagöz Türkiye/Solo Yelken

17 Şahin Parlak Türkiye/Turgutreis Yelken Petru Neagu Romanya/Fraglia Vela Riva Kerem Erkmen-Türkiye/FB Yelken Artem Sudakov Rusya/Rautu A. Enes Uzun-Türkiye/Sinop Karadeniz Yelken Ebru Bolat Romanya/Royal Romanian *Optimist Kızlar Kategorisi nde; Mara Turin-Slovenya/JK İzola Ebru Bolat Romanya/Royal Romanian Yat Spela Hajdinjak Slovenya/YC Olimpic *Optimist Junior (2003 ve 2003 ten sonra doğanlar) Kategorisi nde; Kerem Erkmen Türkiye/FB Yelken Meriç Erdağlı Türkiye/Tekirdağ Yelken Caterina Sedmak İtalya/YC Cupa *Optimist 2006 Doğumlular Kategorisi nde; Yezzia Nousiri Birleşik Arap Emirlikleri/Abudhaby Club Ege Akdeniz Türkiye/Antalya Yelken 31 Mayıs 2014 te düzenlenen Kızılay Bodrum Şubesi Kupası nı; *Optimist Genel 3 Kategorisi nde; Mara Turin-Slovenya/JK Izola Atıl Api Türkiye/JK Izola Ege Batmaz Türkiye/Sinop Karadeniz Yelken

18 *Optimist Kız 1 Kategorisi nde; Mara Turin Slovenya/JK İzola *Optimist Junior 1 Kategorisi nde; Kerem Erkmen Türkiye-FB Yelken ESKİŞEHİR DEN, BODRUM A BİR KUPA, BİR MADALYA GELDİ ESKİŞEHİR YARIMARATONU VE 10KM KOŞUSU YAPILDI Eskişehir de bugün düzenlenen New Balance Yarı Maratonu ve 10 KM: Yol Koşusu na Bodrum dan katılan İZAK ın lisanslı sporcuları Fatma Anter, Yaşar Anter ve Veysel Uyanık yaklaşık 780 sporcu ile mücadele etti. Yağış altında koşulan yarışmada 10 km. lik parkuru de bitiren yaşar Anter 5., parkuru te bitiren Veysel Uyanık 9., Bayanlarda ise 10 km. yi da bitiren Fatma Anter ise Üçüncülüğü elde etti. Yarışmadan sonra Fatma Anter in kupa ve madalya ödülünü eski Federasyon Başkanı Milli Maratoncu Mehmet Terzi verdi. Anter Önümüzde Bulgaristan ın Varna kentinde yapılacak Balkan Şampiyonası ve İzmir de düzenlenecek Avrupa Şampiyonaları var, bu iki önemli yarışmadada Türkiye ye en iyi dereceleri getirmeye çalışacağız, haftanın 7 günü antrenmanlarımızı sürdürüyoruz, tek eksiğimiz halen Bodrum un bir atletizm pistine sahip olmaması dedi.

19

BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ

BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bodrum Belediyesi ve Japon

Detaylı

YARIŞLARINDA TÜRKİYE 5 KUPA İLE BİRİNCİ

YARIŞLARINDA TÜRKİYE 5 KUPA İLE BİRİNCİ BODRUM ULUSLARARASI YARIŞLARINDA TÜRKİYE 5 KUPA İLE BİRİNCİ 4 üncü BIOR, ödül töreni ile sona erdi Bu yıl 4 üncü kez 09-13 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleşen 2016 Bodrum International Optimist Regatta

Detaylı

MUĞLA ÇEVRE PLATFORMU KURULDU

MUĞLA ÇEVRE PLATFORMU KURULDU MUĞLA ÇEVRE PLATFORMU KURULDU Muğla nın Marmaris ilçesinde çevreye, çevrenin korunmasına, çevreye uygun olmayan kullanımlara karşı duyarlı olan 75 katılımcı ile Muğla Çevre Platformu kuruldu. Muğla Çevre

Detaylı

Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu Muğla da ilk kez Bodrum da böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek şunları söyledi:

Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu Muğla da ilk kez Bodrum da böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek şunları söyledi: Takım Ruhuyla Aşıyorlar Engelleri Muğla Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel program kapsamında Bodrum da yaşayan engelli gençlere yüzme ve basketbol kursları veriliyor.

Detaylı

TURGUTREİS'TE UYUŞTURUCU OPERASYONU

TURGUTREİS'TE UYUŞTURUCU OPERASYONU TURGUTREİS'TE UYUŞTURUCU OPERASYONU Bodrum Jandarma ekiplerince yapılan operasyon sonucunda 2 kişi tutuklandı. Bodrum ilçe jandarma ekiplerince Turgutreis mahallesinde bir eve operasyon düzenlendi. Yapılan

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI Bodrum dan atletlerinde katıldığı Balkan Veteran Atletizm Birliği tarafından düzenlenen ve 21 Eylül e kadar devam edecek şampiyonaya katılacak Türk sporcular, Selanik

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

Gönüllüler Turgutreis te plaj temizledi

Gönüllüler Turgutreis te plaj temizledi Gönüllüler Turgutreis te plaj temizledi Bodrum Belediyesi ve Turgutreis D-Marin öncülüğünde otellerin de katılımıyla sahil ve deniz dibi temizliği yapıldı. Turgutreis teki Günbatımı Plajı, Bodrum Belediyesi

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR

ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR KAPTANIN YAŞAYAN TEK TORUNU ONUR KONUĞU Bodrum Karya Kültür, Sanat ve Tanıtım Vakfı (BOSAV) ve Ertuğrul Firkateyni Ekibi Başkanı Tufan Turanlı, 2016

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU Hafta sonunda İzmir de düzenlenen Türkiye Mastırlar Atletizm Şampiyonasına katılan 4 Bodrumlu atlet 3 Türkiye rekoru kırdı 6 birincilik bir ikincilik madalyası

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA Atletizm Federasyonu ve İstanbul Masterlar Kulübü tarafından İstanbul da düzenlenen Türkiye Atletizm Masterlar Salon Şampiyonası na Bodrum

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :24. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTIMIST MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Optimist Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Alt yapıya verdiği önemle tanınan Altınordu Futbol Kulubu nun Bodrum okulu kış programı başlıyor. Faliyetlerini 12 ay boyunca sürdüren futbol okulunun

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

Bodrum da Japon Kültürü Festivali

Bodrum da Japon Kültürü Festivali Bodrum da Japon Kültürü Festivali Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Bodrum Belediyesi ve Japon Türk Kültür Değişim

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Başkan Kocadon, Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı na katıldı

Başkan Kocadon, Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı na katıldı Başkan Kocadon, Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı na katıldı İstanbul da düzenlenen Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı na (CATHIC) konuşmacı olarak katılan Bodrum Belediye

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ 9 YAŞINDAKİ BEREN, PAPATYA KIZ ADLI HİKAYE KİTABINI ÇIKARTTI Bodrum da ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki Beren Korkmaz, kitap yazdı. Turgutreis Mahallesi ndeki Zeyyat Mandalinci

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Optimist Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli Takım

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikinciliği elde eden Lena Aylin Erdil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret ederek başarılarına Başkan Kocadon un desteği

Detaylı

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU Lütfü Yaman Spor Salonunda 18 Mart Pazar günü yapılan ve özel şirketlerin sosyal sorumluluk kapsamında bir araya gelerek, Paralimpik (Bedensel

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2018 MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser 4.7 Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

CUMHURBAŞKANI VE BAKANLAR ZİRVE İÇİN BODRUM A GELDİ

CUMHURBAŞKANI VE BAKANLAR ZİRVE İÇİN BODRUM A GELDİ CUMHURBAŞKANI VE BAKANLAR ZİRVE İÇİN BODRUM A GELDİ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün evsahipliği yapacağı, Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi 4. Zirvesi için Devlet Başkanları ve heyetleri Bodrum

Detaylı

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü Fabrika Haberleri OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü İsmail Erkovan ın, emekliye ayrılması sebebiyle yerine Oyak Bolu Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü K. Ümit Özel

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 58 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15- T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 58 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15- T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 07.10.2016 Sayısı 58 Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15-16-19-20-21 ve 25 nolu parsellerin bulunduğu alanda yapılacak 1/1000 ölçekli İmar Plan Tadilatı için Malatya Büyükşehir Belediyesine yetki

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olan Kuşadası Triatlonu Sportoto Türkiye Kupası Final Yarışları için 16 Ağustos 2016

Detaylı

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA Muğla nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan mahallesinde ilk kez düzenlenen Carettarun 14 km koşusuna katılan İZAK (İzmir) Kulübü nün lisanslı sporcuları ve

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2018 LASER RADIAL GENÇ MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser Radial Genç Seçme Sistemi, Aday Kampları, Milli

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI Kayaklı Koşu - Tekerlekli Kayak Yarışmaları Temel Kuralları Kayaklı Koşu Yarışmaları; 1. Kayaklı Koşu yarışmaları; erkekler ve

Detaylı

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ Bodrum da bu yıl eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Bahçeşehir Koleji, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü işbirliğiyle tenis turnuvası düzenledi. Turnuvaya 100 ü çocuk

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI BODRUM DA BAŞLADI ENDURO HEYECANI Bodrum da, Türkiye Enduro Şampiyonası nın Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu nun adı verilen 6 ncı ve son ayak yarışları magazin startı ile başladı. TMF (Türkiye

Detaylı

ORGANİZASYON BİLGİLERİ:

ORGANİZASYON BİLGİLERİ: ORGANİZASYON BİLGİLERİ: SPORCU KONAKLAMALARI: 3 KİŞİLİK ODALARDA VE TEK KİŞİLİK STANDART YATAKLAR.ODALAR CLUP VE ANA BİNA BÖLÜMÜNDE OLACAKTIR. 20 KİŞİYE 1 FREE ANTRENÖR 40 KİŞİYE 2 FREE ANTRENÖR 50 KİŞİYE

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI YarıĢmanın Adı Durgunsu Kano Türkiye Kupası YarıĢma Talimat No DS/01 YarıĢmanın Tarihi 04 06 Ağustos 2017 YarıĢmanın Yeri Eskişehir Tekne Sınıfları

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı