T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır BAKANLAR KURULU KARARLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır BAKANLAR KURULU KARARLARI"

Transkript

1 T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 31 Mayıs 2014 CUMARTESİ YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : BAKANLAR KURULU KARARLARI Karar Sayısı : 2014/6369 Malatya İlinde tesis edilecek Merkez Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 17/4/2014 tarihli ve sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu nca 5/5/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır. Recep Tayyip ERDOĞAN Başbakan Abdullah GÜL CUMHURBAŞKANI B. ARINÇ A. BABACAN B. ATALAY E. İŞLER Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı B. BOZDAĞ A. İSLAM M. ÇAVUŞOĞLU F. IŞIK Adalet Bakanı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Avrupa Birliği Bakanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı F. IŞIK İ. GÜLLÜCE A. DAVUTOĞLU N. ZEYBEKCİ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı V. Çevre ve Şehircilik Bakanı Dışişleri Bakanı Ekonomi Bakanı T. YILDIZ A. Ç. KILIÇ M. M. EKER H. YAZICI Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Gençlik ve Spor Bakanı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Gümrük ve Ticaret Bakanı E. ALA C. YILMAZ A. İSLAM M. ŞİMŞEK İçişleri Bakanı Kalkınma Bakanı Kültür ve Turizm Bakanı V. Maliye Bakanı N. AVCI İ. YILMAZ V. EROĞLU Millî Eğitim Bakanı Millî Savunma Bakanı Orman ve Su İşleri Bakanı M. MÜEZZİNOĞLU A. Ç. KILIÇ Sağlık Bakanı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı V. Kuruluşu : 7 Ekim İçindekiler 88. Sayfadadır. e-posta: resmigazete@basbakanlik.gov.tr

2 Sayfa : 2 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : 29016

3 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 3 Karar Sayısı : 2014/6371 Bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek 154 kv Demirköprü-Alaşehir EİH (Girdi- Çıktı) Alaşehir JES Havza TM ye Nihai Bağlantı Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 22/4/2014 tarihli ve 628 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu nca 5/5/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır. Abdullah GÜL CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip ERDOĞAN Başbakan B. ARINÇ A. BABACAN B. ATALAY E. İŞLER Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı B. BOZDAĞ A. İSLAM M. ÇAVUŞOĞLU F. IŞIK Adalet Bakanı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Avrupa Birliği Bakanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı F. IŞIK İ. GÜLLÜCE A. DAVUTOĞLU N. ZEYBEKCİ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı V. Çevre ve Şehircilik Bakanı Dışişleri Bakanı Ekonomi Bakanı T. YILDIZ A. Ç. KILIÇ M. M. EKER H. YAZICI Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Gençlik ve Spor Bakanı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Gümrük ve Ticaret Bakanı E. ALA C. YILMAZ A. İSLAM M. ŞİMŞEK İçişleri Bakanı Kalkınma Bakanı Kültür ve Turizm Bakanı V. Maliye Bakanı N. AVCI İ. YILMAZ V. EROĞLU Millî Eğitim Bakanı Millî Savunma Bakanı Orman ve Su İşleri Bakanı M. MÜEZZİNOĞLU A. Ç. KILIÇ Sağlık Bakanı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı V.

4 Sayfa : 4 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : 29016

5 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 5 Karar Sayısı : 2014/6372 Manisa ve Balıkesir illeri sınırları içerisinde tesis edilecek Soma Rüzgâr Enerjisi Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 25/4/2014 tarihli ve sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu nca 5/5/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır. Abdullah GÜL CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip ERDOĞAN Başbakan B. ARINÇ A. BABACAN B. ATALAY E. İŞLER Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı B. BOZDAĞ A. İSLAM M. ÇAVUŞOĞLU F. IŞIK Adalet Bakanı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Avrupa Birliği Bakanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı F. IŞIK İ. GÜLLÜCE A. DAVUTOĞLU N. ZEYBEKCİ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı V. Çevre ve Şehircilik Bakanı Dışişleri Bakanı Ekonomi Bakanı T. YILDIZ A. Ç. KILIÇ M. M. EKER H. YAZICI Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Gençlik ve Spor Bakanı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Gümrük ve Ticaret Bakanı E. ALA C. YILMAZ A. İSLAM M. ŞİMŞEK İçişleri Bakanı Kalkınma Bakanı Kültür ve Turizm Bakanı V. Maliye Bakanı N. AVCI İ. YILMAZ V. EROĞLU Millî Eğitim Bakanı Millî Savunma Bakanı Orman ve Su İşleri Bakanı M. MÜEZZİNOĞLU A. Ç. KILIÇ Sağlık Bakanı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı V.

6 Sayfa : 6 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : 29016

7 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 7 Karar Sayısı : 2014/6373 Aydın İlinde tesis edilecek Söke Rüzgâr Enerjisi Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 25/4/2014 tarihli ve sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu nca 5/5/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır. Recep Tayyip ERDOĞAN Başbakan Abdullah GÜL CUMHURBAŞKANI B. ARINÇ A. BABACAN B. ATALAY E. İŞLER Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı B. BOZDAĞ A. İSLAM M. ÇAVUŞOĞLU F. IŞIK Adalet Bakanı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Avrupa Birliği Bakanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı F. IŞIK İ. GÜLLÜCE A. DAVUTOĞLU N. ZEYBEKCİ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı V. Çevre ve Şehircilik Bakanı Dışişleri Bakanı Ekonomi Bakanı T. YILDIZ A. Ç. KILIÇ M. M. EKER H. YAZICI Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Gençlik ve Spor Bakanı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Gümrük ve Ticaret Bakanı E. ALA C. YILMAZ A. İSLAM M. ŞİMŞEK İçişleri Bakanı Kalkınma Bakanı Kültür ve Turizm Bakanı V. Maliye Bakanı N. AVCI İ. YILMAZ V. EROĞLU Millî Eğitim Bakanı Millî Savunma Bakanı Orman ve Su İşleri Bakanı M. MÜEZZİNOĞLU A. Ç. KILIÇ Sağlık Bakanı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı V.

8 Sayfa : 8 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Karar Sayısı : 2014/6374 Kocaeli İlinde tesis edilecek Gökdağ Rüzgâr Elektrik Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulunduğu yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların, tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 25/4/2014 tarihli ve sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu nca 5/5/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır. Recep Tayyip ERDOĞAN Başbakan Abdullah GÜL CUMHURBAŞKANI B. ARINÇ A. BABACAN B. ATALAY E. İŞLER Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı B. BOZDAĞ A. İSLAM M. ÇAVUŞOĞLU F. IŞIK Adalet Bakanı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Avrupa Birliği Bakanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı F. IŞIK İ. GÜLLÜCE A. DAVUTOĞLU N. ZEYBEKCİ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı V. Çevre ve Şehircilik Bakanı Dışişleri Bakanı Ekonomi Bakanı T. YILDIZ A. Ç. KILIÇ M. M. EKER H. YAZICI Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Gençlik ve Spor Bakanı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Gümrük ve Ticaret Bakanı E. ALA C. YILMAZ A. İSLAM M. ŞİMŞEK İçişleri Bakanı Kalkınma Bakanı Kültür ve Turizm Bakanı V. Maliye Bakanı N. AVCI İ. YILMAZ V. EROĞLU Millî Eğitim Bakanı Millî Savunma Bakanı Orman ve Su İşleri Bakanı M. MÜEZZİNOĞLU A. Ç. KILIÇ Sağlık Bakanı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı V.

9 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 9 Karar Sayısı : 2014/6375 Malatya İlinde tesis edilecek Arapgir Rüzgâr Enerjisi Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulunduğu yer ile parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 25/4/2014 tarihli ve sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu nca 5/5/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır. Abdullah GÜL CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip ERDOĞAN Başbakan B. ARINÇ A. BABACAN B. ATALAY E. İŞLER Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı B. BOZDAĞ A. İSLAM M. ÇAVUŞOĞLU F. IŞIK Adalet Bakanı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Avrupa Birliği Bakanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı F. IŞIK İ. GÜLLÜCE A. DAVUTOĞLU N. ZEYBEKCİ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı V. Çevre ve Şehircilik Bakanı Dışişleri Bakanı Ekonomi Bakanı T. YILDIZ A. Ç. KILIÇ M. M. EKER H. YAZICI Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Gençlik ve Spor Bakanı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Gümrük ve Ticaret Bakanı E. ALA C. YILMAZ A. İSLAM M. ŞİMŞEK İçişleri Bakanı Kalkınma Bakanı Kültür ve Turizm Bakanı V. Maliye Bakanı N. AVCI İ. YILMAZ V. EROĞLU Millî Eğitim Bakanı Millî Savunma Bakanı Orman ve Su İşleri Bakanı M. MÜEZZİNOĞLU A. Ç. KILIÇ Sağlık Bakanı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı V.

10 Sayfa : 10 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : TEBLİĞLER Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: İŞKOLU TESPİT KARARI Karar No. : 2014/44 İşyeri : Fesleğen Temizlik Bilgisayar Yemek Gıda Org. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. Öz Ankara Toptancılar Sitesi No: 260 Macunköy/ANKARA SGK Sicil No. : Tespiti İsteyen : T. Sağlık-İş Sendikası İnceleme : Fesleğen Temizlik Bilgisayar Yemek Gıda Org. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. de Bakanlığımızca yapılan incelemede; hizmet alım sözleşmesi ile Özevler Mah. 320.Sok. No:11 Demetevler-Yenimahalle/ANKARA adresinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Demetevler Fatma Üçer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü işyerinde korunma ve bakım altındaki kişilerin, temizlik, bakım, giyim, beslenme, refakat, banyo, tuvalet gibi günlük yaşam aktivitelerinin yerine getirilmesi işlerinin yapılması, bu nedenle yapılan işlerin İşkolları Yönetmeliğinin 17 sıra numaralı Sağlık ve sosyal hizmetler işkolunda yer aldığı tespit edilmiştir. Karar: Fesleğen Temizlik Bilgisayar Yemek Gıda Org. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. işyerinde yürütülen işlerin niteliği itibariyle İşkolları Yönetmeliğinin 17 sıra numaralı Sağlık ve sosyal hizmetler işkoluna girdiğine ve yapılan bu tespitin Resmî Gazete de yayımlanmasına 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanununun 5 inci maddesi gereğince karar verilmiştir.

11 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 11 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: Karar No. : 2014/45 İşyeri SGK Sicil No. : İŞKOLU TESPİT KARARI : Sivas Gencay Tem. Kim. Orman Koruculuğu Boy. Çam. Tic. ve San. Ltd. Şti. 4 Eylül Sanayi Sitesi 43/A SİVAS Tespiti İsteyen : Genel-İş Sendikası İnceleme : Sivas Gencay Tem. Kim. Orman Koruculuğu Boy. Çam. Tic. ve San. Ltd. Şti. de Bakanlığımızca yapılan incelemede; şirketin hizmet alım sözleşmesi ile Yeniçubuk Belediye Başkanlığı işyerinde temizlik ve şoförlük işlerinin yapıldığı, bu nedenle yapılan işlerin İşkolları Yönetmeliğinin 20 sıra numaralı Genel işler işkolunda yer aldığı tespit edilmiştir. Karar: Sivas Gencay Tem. Kim. Orman Koruculuğu Boy. Çam. Tic. ve San. Ltd. Şti. tarafından yürütülen işlerin niteliği itibariyle İşkolları Yönetmeliğinin 20 sıra numaralı Genel işler işkoluna girdiğine ve yapılan bu tespitin Resmî Gazete de yayımlanmasına 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanununun 5 inci maddesi uyarınca karar verilmiştir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: Karar No. : 2014/46 İşyeri SGK Sicil No. : İŞKOLU TESPİT KARARI : Veritas Otomotiv San. Ltd. Şti. Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Cad. No: 141 Çerkezköy/TEKİRDAĞ Tespiti İsteyen : Lastik-İş Sendikası İnceleme : Veritas Otomotiv San. Ltd. Şti. de Bakanlığımızca yapılan incelemede; işyerinde hammaddesi kauçuk olan otomotiv ürünleri imalatının yapıldığı, bu nedenle işyerinde yapılan işlerin niteliği itibariyle İşkolları Tüzüğü nün 04 sıra numaralı Petrol, kimya, lastik, plastik ve ilaç işkolunda yer aldığı tespit edilmiştir. Karar: Veritas Otomotiv San. Ltd. Şti. işyerinde yürütülen işlerin niteliği itibariyle İşkolları Tüzüğü nün 04 sıra numaralı Petrol, kimya, lastik, plastik ve ilaç işkoluna girdiğine ve yapılan bu tespitin Resmî Gazete de yayımlanmasına 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanununun 5 inci maddesi uyarınca karar verilmiştir.

12 Sayfa : 12 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : YARGI BÖLÜMÜ YARGITAY KARARLARI Yargıtay 13. Hukuk Dairesinden: ESAS NO : 2014/6738 KARAR NO : 2014/ /42114 YARGITAY İLAMI MAHKEMESİ : Isparta 1. Asliye Hukuk Mahkemesi (Tüketici Mahkemesi sıfatıyla) TARİHİ : 5/3/2013 NUMARASI : 2012/ /62 DAVACI : Türkiye İş Bankası vekili avukat İlyas Kara DAVALI : Feride Kıvrak vekili avukat Ömer Berber Taraflar arasındaki tüketici hakem heyeti kararına itiraz davasının yapılan yargılaması sonunda ilamda yazılı nedenlerden dolayı davanın kabulüne yönelik olarak verilen hükmün süresi içinde Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kanun yararına bozulması istenilmekle, incelemenin evrak üzerinde yapılmasına karar verildikten sonra dosya incelendi gereği konuşulup düşünüldü. KARAR Davacı, davalının tüketici kredisi kullandığını, kendisinden hesap işletim ücreti tahsil edildiğini, Şarkikaraağaç Kaymakamlığı Tüketici Sorunları Hakem Heyetinin tarih ve 2012/8 sayılı kararı ile; 200,09 TL hesap işletim ücretinin tüketiciye iadesine karar verildiğini ileri sürerek tüketici hakem heyeti kararının iptaline karar verilmesini istemiştir. Davalı, davanın reddini dilemiştir. Mahkemece, tahsil edilen ücretin tüketici kredisi veya kredi kartından kaynaklanmadığı, bankacılık işleminden kaynaklandığı, mevduat hesabından alınan hesap işletim ücretine ilişkin olduğu, dolayısıyla uyuşmazlığın çözümünde tüketici sorunları hakem heyetinin görevli olmadığı gerekçesiyle tüketici sorunları hakem heyeti kararının görev yönünden iptaline, 660,00 TL vekalet ücretinin davalıdan alınarak davacıya verilmesine karar verilmiş, karar Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca kanun yararına temyiz edilmiştir. Uyuşmazlık, davanın kabulü nedeniyle davacı lehine hükmedilecek vekalet ücretinin miktarı hususundadır. Davacı, 200,09 TL hesap işletim ücretinin davalı tüketiciye iadesine ilişkin tüketici sorunları hakem heyeti kararının iptali istemiyle eldeki dava açmıştır. Mahkemece, davanın kabulüne, 660,00 TL vekalet ücretinin davalıdan alınarak davacıya verilmesine karar

13 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 13 verilmiştir. Karar tarihinde yürürlükte bulunan Avukatlık Asgari Ücret Tarifesinin 12. maddesine göre; l) Tarifenin ikinci kısmının ikinci bölümünde gösterilen hukuki yardımların konusu para veya para ile değerlendirilebiliyor ise avukatlık ücreti, (yedinci maddenin ikinci fıkrası, dokuzuncu maddenin birinci fıkrasının son cümlesi ile onuncu maddenin son fıkrası hükümleri saklı kalmak kaydıyla,) Tarifenin üçüncü kısmına göre belirlenir. (2) Şu kadar ki asıl alacak miktarı 3.666,66 TL ye kadar olan davalarda avukatlık ücreti, tarifenin ikinci kısmının, ikinci bölümünde, icra mahkemelerinde takip edilen davalar için öngörülen maktu ücrettir. Ancak bu ücret asıl alacağı geçemez. Buna göre davacı lehine 200,09 TL vekalet ücretine hükmedilmesi gerekirken yazılı şekilde karar verilmesi usul ve yasaya aykırıdır. Açıklanan nedenlerle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının kanun yararına bozma talebinin kabulü gerekmiştir. SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının kanun yararına temyiz talebinin kabulü ile Isparta 1. Asliye Hukuk Mahkemesi nin tarih ve 2012/299 esas 2013/62 karar sayılı kararının sonuca etkili olmamak üzere kanun yararına BOZULMASINA, gününde oybirliğiyle karar verildi. Yargıtay 13. Hukuk Dairesinden: ESAS NO : 2014/6739 KARAR NO : 2014/ /45664 YARGITAY İLAMI MAHKEMESİ : İstanbul 2. Tüketici Mahkemesi TARİHİ : 29/5/2013 NUMARASI : 2013/ /799 DAVACI : Garanti Bankası A.Ş. vekili avukat Alican Bayazıt DAVALI : Dursun Aydın vekili avukat Zuhal Kemeroğlu Taraflar arasındaki hakem heyeti kararına itiraz davasının yapılan yargılaması sonunda ilamda yazılı nedenlerden dolayı davanın kabulüne yönelik olarak verilen hükmün süresi içinde Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kanun yararına bozulması istenilmekle, incelemenin evrak üzerinde yapılmasına karar verildikten sonra dosya incelendi gereği konuşulup düşünüldü. KARAR Davacı, Davalının kullandığı kredi nedeniyle kendisinden masraf kesildiğini, Esenyurt Kaymakamlığı Tüketici Sorunları Hakem Heyetinin tarih ve 2013/131 sayılı kararı ile; 983,00 TL ücretin davalıya iadesine karar verdiğini ileri sürerek hakem heyeti kararının iptaline karar verilmesini istemiştir.

14 Sayfa : 14 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Davalı, davanın reddini dilemiştir. Mahkemece, dosya üzerinden karar verilerek davanın kabulüne karar verilmiş; karar, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca kanun yararına temyiz edilmiştir. Savunma hakkı Anayasanın 36. maddesinde güvence altına alındığı gibi, karar tarihinde yürürlükte bulunan HMK. nun 27. maddesi hükmüne göre de, davanın tarafları, müdahiller ve yargılamanın diğer ilgilileri, kendi hakları ile bağlantılı olarak hukuki dinlenilme hakkına sahip olup, başka bir anlatımla, davalıya savunma hakkını kullanma olanağı verilmeden hüküm kurulamaz. HMK. nın 320/1. maddesinde mahkeme mümkün olan hallerde tarafları duruşmaya davet etmeden dosya üzerinden karar vereceği belirtilmişse de bunun ancak ön inceleme aşamasında ve mümkün olan hallerde olduğu belirtilmek suretiyle yasanın uygulama alanı dar bir çerçeve ile belirlenmiştir. HMK. nın 27. maddesinde belirtildiği üzere davanın taraflarının, kendi hakları ile bağlantılı olarak hukuki dinlenilme hakları mevcut olup, bu hak çerçevesinde tarafların açıklama ve ispat hakkını kullanabilmeleri gerekmektedir. Hukuki dinlenilme hakkının usul hukukundaki bir diğer yansıması ise, HMK. madde 297/1-c bendinde yer almış olup buna göre, mahkemelerin gerekçeli kararlarında, tarafların iddia ve savunmalarının özeti, anlaştıkları ve anlaşamadıkları hususlar, çekişmeli vakıalar hakkında toplanan deliller, delillerin tartışılması ve değerlendirilmesi ile sabit görülen vakıalarla bunlardan çıkarılan sonuç ve hukuki sebeplerin belirtilmesi gerektiği vurgulanmaktadır. Hal böyle olunca, tarafların hukuki dinlenilme hakkı bağlamında ilk derece mahkemesince duruşma yapılması kural olup, mahkemece tarafların iddia ve savunmalarının toplanarak duruşma açılması ve tarafların açıklamaları dinlenildikten sonra sonucuna göre bir karar verilmesi gerekirken dosya üzerinde karar verilmesi hatalı olup, bozmayı gerektirir. Açıklanan nedenlerle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının kanun yararına bozma talebinin kabulü gerekmiştir. SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının kanun yararına temyiz talebinin kabulü ile İstanbul 2.Tüketici Hukuk Mahkemesi nin tarih ve 2013/762 esas, 2013/799 karar sayılı kararının sonuca etkili olmamak üzere kanun yararına BOZULMASINA, gününde oybirliğiyle karar verildi. Yargıtay 13. Hukuk Dairesinden: ESAS NO : 2014/10887 KARAR NO : 2014/ /76725 YARGITAY İLAMI MAHKEMESİ : Tarsus 3. Asliye Hukuk Mahkemesi (Tüketici Mahkemesi sıfatıyla) TARİHİ : 26/2/2013

15 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 15 NUMARASI : 2012/ /51 DAVACI : T.Vakıflar Bankası T.A.O vekili avukat Kenan Bek DAVALI : Şerafettin Kaya vekili avukat Yusuf Işın Taraflar arasındaki hakem heyeti kararına itiraz davasının yapılan yargılaması sonunda ilamda yazılı nedenlerden dolayı davanın kabulüne yönelik olarak verilen hükmün süresi içinde davalı avukatınca temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi gereği konuşulup düşünüldü. KARAR Davacı, Tarsus Kaymakamlığı Tüketici Sorunları Hakem Heyetinin 24/9/2012 tarih ve 2012/810 sayılı kararı ile; konut kredisinin yapılandırılması sırasında alınan 1.005,00 TL ücretin tüketiciye iadesine karar verildiğini ileri sürerek tüketici hakem heyeti kararının iptaline karar verilmesini istemiştir. Davalı, davanın reddini dilemiştir. Mahkemece, davanın kabulüne karar verilmiş, karar Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca kanun yararına temyiz edilmiştir. Davacı, davalının bankadan kullandığı krediler nedeniyle kendisinden 1.700,00 TL kesinti yapıldığını, tüketici sorunları hakem heyetince bu kesintinin davalı tüketiciye iadesine karar verildiğini ileri sürerek tüketici sorunları hakem heyeti kararının iptali istemiyle eldeki davayı açmıştır. Mahkemece, davanın kabulüne karar verilmiştir. Uyuşmazlık; davalı banka tarafından alınan masrafların zorunlu olup olmadığı hususundadır. Davalı bankanın tacir olup, yaptığı masrafları tüketiciden isteme hakkı bulunduğu anlaşılmakta ise de, somut uyuşmazlığın tüketici hukukundan kaynaklandığı da gözetildiğinde, bankanın ancak davaya konu kredinin verilmesi için zorunlu, makul ve belgeli masrafları tüketiciden isteyebileceğinin kabulü gerekir. Buna göre; mahkemece, davalı bankadan bu yönde delilleri sorulduktan sonra, konusunda uzman bilirkişi ya da heyetinden, yukarıda belirtilen açıklamalar ışığında ve kredinin kullanılması için zorunlu, makul ve belgeli masrafların neler olduğunun tespiti noktasında rapor alınarak hasıl olacak sonuca göre bir karar verilmesi gerekirken bu yönler gözetilmeksizin eksik inceleme ile yazılı şekilde davanın kabulüne karar verilmesi usul ve yasaya aykırıdır. Açıklanan nedenlerle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının kanun yararına bozma talebinin kabulü gerekmiştir. SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının kanun yararına temyiz talebinin kabulü ile Tarsus 3. Asliye Hukuk Mahkemesi nin tarih ve 2012/299 esas, 2013/51 karar sayılı kararının sonuca etkili olmamak üzere kanun yararına BOZULMASINA, peşin alınan harcın istek halinde iadesine, gününde oybirliğiyle karar verildi.

16 Sayfa : 16 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Yargıtay 13. Hukuk Dairesinden: ESAS NO : 2014/10889 KARAR NO : 2014/ /87495 YARGITAY İLAMI MAHKEMESİ : Tatvan Asliye Hukuk Mahkemesi (Tüketici Mahkemesi Sıfatıyla) TARİHİ : 19/3/2013 NUMARASI : 2012/ /143 DAVACI : Telpa Telekomünikasyon A.Ş. vekili avukat Selda Saç DAVALI : Yunus Yiğit Taraflar arasındaki hakem heyeti kararına itiraz davasının yapılan yargılaması sonunda ilamda yazılı nedenlerden dolayı davanın kabulüne yönelik olarak verilen hükmün süresi içinde Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kanun yararına temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi gereği konuşulup düşünüldü. KARAR Davacı, Tatvan Kaymakamlığı Tüketici Sorunları Hakem Heyetinin tarih ve 2012/ sayılı kararı ile; davalı Yunus Yiğit in satın aldığı Samsung S 2620 model cep telefonunun dört defa servise gönderilmesine rağmen arızanın giderilemediği gerekçesiyle ürünün değişimine ilişkin tüketici talebinin kabulüne karar verildiğini, ithalatçı veya yetkili satıcı konumunda olmadığını, sadece yetkili servis konumunda olduğunu ileri sürerek tüketici hakem heyeti kararının iptaline karar verilmesini istemiştir. Davalı, davanın reddini dilemiştir. Mahkemece, davanın kabulüne karar verilmiş, karar Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca kanun yararına temyiz edilmiştir. Davacı, Tüketici Sorunları Hakem Heyetince davalının satın aldığı telefonun arazının giderilemediği gerekçesiyle değişimine karar verildiğini ileri sürerek tüketici sorunları hakem heyeti kararının iptali istemiyle eldeki davayı açmıştır. Mahkemece, davanın kabulüne, kendisini vekille temsil ettiren davacı lehine vekalet ücreti takdirine yer olmadığına karar verilmiştir. Davacı, tüm aşamalarda kendisini vekille temsil ettirdiğinden Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi uyarınca davacı lehine 440,00 TL vekalet ücretine hükmedilmesi gerekirken yazılı şekilde karar verilmesi usul ve yasaya aykırıdır. Açıklanan nedenlerle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının kanun yararına bozma talebinin kabulü gerekmiştir. SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının kanun yararına temyiz talebinin kabulü ile Tatvan Asliye Hukuk Mahkemesi nin tarih ve 2012/749 esas 2013/143 karar sayılı kararının sonuca etkili olmamak üzere kanun yararına BOZULMASINA, gününde oybirliğiyle karar verildi.

17 T.C. Resmî Gazete İlânlarla ilgili müracaatlar Başbakanlık Basımevi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğüne yapılır. 31 Mayıs 2014 CUMARTESİ İLÂN BÖLÜMÜ YARGI İLÂNLARI Sayı : İstanbul 56. Asliye Ceza Mahkemesinden: Esas No : 2007/2 Karar No : 2013/ sayılı Kaçakçılık Kanuna Muhalefet suçundan Mahkememizin yukarıda Esas ve Karar numarası yazılı 26/02/2013 tarihli ilamı ile 5607 sayılı kanunun 3/5, TCK 62/1, 52/2, 53 maddeleri uyarınca verilen 5 Ay hapis ve 80 TL adli para cezasına dair hükmün CMK 231/5 maddesi uyarınca açıklanmasının geri bırakılmasına ve CMK 231/8 maddesi uyarınca 5 Yıl süreyle denetime tabi tutulmasına, denetim süresince kasten yeni bir suç işlemesi halinde hükmün açıklanmasına ve suç konusu kaçak eşyaların 5607 sayılı yasanın 13. maddesi yollamasıyla 5237 sayılı TCK'nın 54/4 maddesi uyarınca MÜSADERESİNE dair verilen karar, Feyzi ve Ferhan oğlu, 15/09/1965 doğumlu, Sinop, Erfelek, Emirhalil mah/köy nüfusuna kayıtlı EMİN ÖZTÜRK tüm aramalara rağmen bulunamamış ve karar tebliğ edilememiştir sayılı Tebligat Kanununun 29. maddesi gereğince hüküm özetinin Resmi Gazete de ilanen tebliğine, 2 - Hüküm fıkrasının ilan tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ edilmiş sayılacağına, yokluğunda karar verilen taraflar yönünden kararın tebliğ tarihinden itibaren, yüzüne karşı karar verilenler yönünden kararın tefhim tarihinden itibaren 7 gün içinde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesine gönderilmek üzere mahkememize verilecek dilekçe veya mahkememiz katibine yapılacak sözlü başvurunun tutanağa geçirilmesi suretiyle veya kendisine en yakın yer Asliye Ceza Mahkemesine aynı yöntem ile başvurmak suretiyle itiraz yasa yolu açık olmak üzere (karar bu usul ve yöntem ile itiraz edilmemesi halinde kesinleştirilerek infaza verilecektir), karar verilmiş olup, ilan olunur Reyhanlı 1. Asliye Ceza Mahkemesinden: Sayı: 2013/ /648 E-K Reyhanlı 1. Asliye Ceza Mahkemesince; Selahiddin ve Hüsna oğlu 15/08/1959 Antakya D.lu, Hatay, Merkez, Harbiye nüfusuna kayıtlı TAHİR KAZMACI hakkında 4926 S. Kanuna Muhalefet suçundan dolayı açılan kamu davasında mahkememizin 18/11/2013 tarih ve 2013/906 esas, 2013/648 karar sayılı ilamı sanık hakkında açılan kamu davasının TCK'nun 64 ve CMK'nun 223/8 maddeleri gereğince ölüm nedeniyle düşmesine, suça konu kaçak eşyaların ve kaçak eşyaların naklinde kullanılan 31 AL 501 plakalı aracın müsaderesine karar verildiği, Gerekçeli kararın, suçtan zarar görenler Mehmet Kazmacı ve Selahiddin Kazmacı'nın adresleri belli olmadığından tebliğ edilemediği anlaşılmış 7201 sayılı Yasanın 28/1 maddesi gereğince kararın ilanen tebliğine karar verilmiştir. İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ olunmuş sayılarak 1412 S. CMUK'nun 310. maddesi gereğince takip edilen 1 hafta içerisinde usulen temyiz olunmadığı takdirde kesinleşmiş olunacağı tebliğ olunur. 4481

18 Sayfa : 18 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesinden: Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesince; Suphi-Fevziye oğlu 1961 D.lu Suriye-Halep nüfusuna Kayıtlı olan Gassen KIRKEÇ hakkında 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan dolayı açılan kamu davasında mahkememizin 24/04/2014 tarih ve 2014/317 esas, 2014/351 karar sayılı ilamı ile karar verildiği, Gerekçeli kararın, sanığın adresi belli olmadığından tebliğ edilemediği anlaşılmış olmakla 7201 sayılı yasanın 28/1 maddesi gereğince kararın ilanen tebliğine karar verilmiştir. İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ olunmuş sayılarak 5271 sayılı CMUK nun 291. maddesi gereğince takip edilen 1 hafta içerisinde mahkememize bir dilekçe vermek ya da zabıt katibine beyanda bulunmak sureti ile ilgili Yargıtay dairesinde temyiz incelemesinin yapılmasını isteyebilecekleri, temyiz olunmadığı takdirde kesinleşmiş olunacağı tebliğ olunur Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesince; Muhammet-Fatma oğlu 1985 D.lu Suriye- Halep nüfusuna Kayıtlı olan Halef MUHAMMED hakkında 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan dolayı açılan kamu davasında mahkememizin 24/04/2014 tarih ve 2014/318 esas, 2014/352 karar sayılı ilamı ile karar verildiği, Gerekçeli kararın, sanığın adresi belli olmadığından tebliğ edilemediği anlaşılmış olmakla 7201 sayılı yasanın 28/1 maddesi gereğince kararın ilanen tebliğine karar verilmiştir. İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ olunmuş sayılarak 5271 sayılı CMUK nun 291. maddesi gereğince takip edilen 1 hafta içerisinde mahkememize bir dilekçe vermek ya da zabıt katibine beyanda bulunmak sureti ile ilgili Yargıtay dairesinde temyiz incelemesinin yapılmasını isteyebilecekleri, temyiz olunmadığı takdirde kesinleşmiş olunacağı tebliğ olunur Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesince; Mahmut-Emine oğlu 1993 D.lu Suriye-Halep nüfusuna Kayıtlı olan Ahmet KARFA hakkında 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan dolayı açılan kamu davasında mahkememizin 24/04/2014 tarih ve 2014/313 esas, 2014/345 karar sayılı ilamı ile karar verildiği, Gerekçeli kararın, sanığın adresi belli olmadığından tebliğ edilemediği anlaşılmış olmakla 7201 sayılı yasanın 28/1 maddesi gereğince kararın ilanen tebliğine karar verilmiştir. İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ olunmuş sayılarak 5271 sayılı CMUK nun 291. maddesi gereğince takip edilen 1 hafta içerisinde mahkememize bir dilekçe vermek ya da zabıt katibine beyanda bulunmak sureti ile ilgili Yargıtay dairesinde temyiz incelemesinin yapılmasını isteyebilecekleri, temyiz olunmadığı takdirde kesinleşmiş olunacağı tebliğ olunur Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesince; Hasan-Naime oğlu 1970 D.lu Suriye-Halep- Azez nüfusuna Kayıtlı olan Mahmut UVEYS hakkında 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan dolayı açılan kamu davasında mahkememizin 24/04/2014 tarih ve 2014/311 esas, 2014/ 347 karar sayılı ilamı ile karar verildiği, Gerekçeli kararın, sanığın adresi belli olmadığından tebliğ edilemediği anlaşılmış olmakla 7201 sayılı yasanın 28/1 maddesi gereğince kararın ilanen tebliğine karar verilmiştir. İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ olunmuş sayılarak 5271 sayılı CMUK nun 291. maddesi gereğince takip edilen 1 hafta içerisinde mahkememize bir dilekçe vermek ya da zabıt katibine beyanda bulunmak sureti ile ilgili Yargıtay dairesinde temyiz incelemesinin yapılmasını isteyebilecekleri, temyiz olunmadığı takdirde kesinleşmiş olunacağı tebliğ olunur. 4368

19 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 19 Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesinden: Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesince; Salem-Laıla oğlu 1990 D.lu Suriye-Halep nüfusuna Kayıtlı olan Mohamad Labıb Alrahmo ALSHIHABI hakkında 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan dolayı açılan kamu davasında mahkememizin 24/04/2014 tarih ve 2014/322 esas, 2014/344 karar sayılı ilamı ile karar verildiği, Gerekçeli kararın, sanığın adresi belli olmadığından tebliğ edilemediği anlaşılmış olmakla 7201 sayılı yasanın 28/1 maddesi gereğince kararın ilanen tebliğine karar verilmiştir. İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ olunmuş sayılarak 5271 sayılı CMUK nun 291. maddesi gereğince takip edilen 1 hafta içerisinde mahkememize bir dilekçe vermek ya da zabıt katibine beyanda bulunmak sureti ile ilgili Yargıtay dairesinde temyiz incelemesinin yapılmasını isteyebilecekleri, temyiz olunmadığı takdirde kesinleşmiş olunacağı tebliğ olunur Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesince; Abdülkerim-Fetva oğlu 1990 D.lu Suriye- Halep nüfusuna Kayıtlı olan Mustafa HÜSEYİN hakkında 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan dolayı açılan kamu davasında mahkememizin 22/04/2014 tarih ve 2014/299 esas, 2014/338 karar sayılı ilamı ile karar verildiği, Gerekçeli kararın, sanığın adresi belli olmadığından tebliğ edilemediği anlaşılmış olmakla 7201 sayılı yasanın 28/1 maddesi gereğince kararın ilanen tebliğine karar verilmiştir. İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ olunmuş sayılarak 5271 sayılı CMUK nun 291. maddesi gereğince takip edilen 1 hafta içerisinde mahkememize bir dilekçe vermek ya da zabıt katibine beyanda bulunmak sureti ile ilgili Yargıtay dairesinde temyiz incelemesinin yapılmasını isteyebilecekleri, temyiz olunmadığı takdirde kesinleşmiş olunacağı tebliğ olunur Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesince; Mubarek-Şehe oğlu 1973 D.lu Suriye-Halep nüfusuna kayıtlı olan Ali FAHİT hakkında 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan dolayı açılan kamu davasında mahkememizin 22/04/2014 tarih ve 2014/300 esas, 2014/335 karar sayılı ilamı ile karar verildiği, Gerekçeli kararın, sanığın adresi belli olmadığından tebliğ edilemediği anlaşılmış olmakla 7201 sayılı yasanın 28/1 maddesi gereğince kararın ilanen tebliğine karar verilmiştir. İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ olunmuş sayılarak 5271 sayılı CMUK nun 291. maddesi gereğince takip edilen 1 hafta içerisinde mahkememize bir dilekçe vermek ya da zabıt katibine beyanda bulunmak sureti ile ilgili Yargıtay dairesinde temyiz incelemesinin yapılmasını isteyebilecekleri, temyiz olunmadığı takdirde kesinleşmiş olunacağı tebliğ olunur Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesince; Zekeriya-Nazlı oğlu 1981 D.lu Suriye-Halep nüfusuna Kayıtlı olan Ali CABBAR hakkında 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan dolayı açılan kamu davasında mahkememizin 22/04/2014 tarih ve 2014/301 esas, 2014/336 karar sayılı ilamı ile karar verildiği, Gerekçeli kararın, sanığın adresi belli olmadığından tebliğ edilemediği anlaşılmış olmakla 7201 sayılı yasanın 28/1 maddesi gereğince kararın ilanen tebliğine karar verilmiştir. İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ olunmuş sayılarak 5271 sayılı CMUK nun 291. maddesi gereğince takip edilen 1 hafta içerisinde mahkememize bir dilekçe vermek ya da zabıt katibine beyanda bulunmak sureti ile ilgili Yargıtay dairesinde temyiz incelemesinin yapılmasını isteyebilecekleri, temyiz olunmadığı takdirde kesinleşmiş olunacağı tebliğ olunur. 4376

20 Sayfa : 20 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesinden: Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesince; Yusuf-Hiyem oğlu 1985 D.lu Suriye-Halep nüfusuna Kayıtlı olan Mustafa CEDDUR hakkında 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan dolayı açılan kamu davasında mahkememizin 22/04/2014 tarih ve 2014/289 esas, 2014/339 karar sayılı ilamı ile karar verildiği, Gerekçeli kararın, sanığın adresi belli olmadığından tebliğ edilemediği anlaşılmış olmakla 7201 sayılı yasanın 28/1 maddesi gereğince kararın ilanen tebliğine karar verilmiştir. İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ olunmuş sayılarak 5271 sayılı CMUK nun 291. maddesi gereğince takip edilen 1 hafta içerisinde mahkememize bir dilekçe vermek ya da zabıt katibine beyanda bulunmak sureti ile ilgili Yargıtay dairesinde temyiz incelemesinin yapılmasını isteyebilecekleri, temyiz olunmadığı takdirde kesinleşmiş olunacağı tebliğ olunur Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesince; Mehmet-Sahha oğlu 1994 D.lu Suriye-Halepnüfusuna Kayıtlı olan Alie ELHARBE hakkında 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan dolayı açılan kamu davasında mahkememizin 22/04/2014 tarih ve 2014/297 esas, 2014/ 337 karar sayılı ilamı ile karar verildiği, Gerekçeli kararın, sanığın adresi belli olmadığından tebliğ edilemediği anlaşılmış olmakla 7201 sayılı yasanın 28/1 maddesi gereğince kararın ilanen tebliğine karar verilmiştir. İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ olunmuş sayılarak 5271 sayılı CMUK nun 291. maddesi gereğince takip edilen 1 hafta içerisinde mahkememize bir dilekçe vermek ya da zabıt katibine beyanda bulunmak sureti ile ilgili Yargıtay dairesinde temyiz incelemesinin yapılmasını isteyebilecekleri, temyiz olunmadığı takdirde kesinleşmiş olunacağı tebliğ olunur Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesince; 1 - Muhammed-Fehime oğlu 1977 D.lu Suriye-Halep nüfusuna Kayıtlı olan Zekeriya ALİ, 2 - Davut ve Selma oğlu, 1994 D.lu Suriye Halep nüfusuna kayıtlı olan Abdullah KURT haklarında 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan dolayı açılan kamu davasında mahkememizin 24/04/2014 tarih ve 2014/320 esas, 2014/354 karar sayılı ilamı ile karar verildiği, Gerekçeli kararın, sanığın adresi belli olmadığından tebliğ edilemediği anlaşılmış olmakla 7201 sayılı yasanın 28/1 maddesi gereğince kararın ilanen tebliğine karar verilmiştir. İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ olunmuş sayılarak 5271 sayılı CMUK nun 291. maddesi gereğince takip edilen 1 hafta içerisinde mahkememize bir dilekçe vermek ya da zabıt katibine beyanda bulunmak sureti ile ilgili Yargıtay dairesinde temyiz incelemesinin yapılmasını isteyebilecekleri, temyiz olunmadığı takdirde kesinleşmiş olunacağı tebliğ olunur Gaziantep 14. Asliye Ceza Mahkemesince; Mahmot-Fatma oğlu 1990 D.lu Suriye-Halep nüfusuna Kayıtlı olan Ahmet ALİ hakkında 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan dolayı açılan kamu davasında mahkememizin 17/04/2014 tarih ve 2014/275 esas, 2014/327 karar sayılı ilamı ile karar verildiği, Gerekçeli kararın, sanığın adresi belli olmadığından tebliğ edilemediği anlaşılmış olmakla 7201 sayılı yasanın 28/1 maddesi gereğince kararın ilanen tebliğine karar verilmiştir. İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ olunmuş sayılarak 5271 sayılı CMUK nun 291. maddesi gereğince takip edilen 1 hafta içerisinde mahkememize bir dilekçe vermek ya da zabıt katibine beyanda bulunmak sureti ile ilgili Yargıtay dairesinde temyiz incelemesinin yapılmasını isteyebilecekleri, temyiz olunmadığı takdirde kesinleşmiş olunacağı tebliğ olunur. 4380

21 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 21 Jandarma Genel Komutanlığı Askeri Mahkemesi Kıdemli Hakimliğinden: ANKARA Es-K NO: 2013/548 Esas, 2013/539 Karar K. Tarihi: Sanık: Hasan KIRAR, Hüseyin ve Selver oğ doğumlu, Diyarbakır/Silvan/Akçeltik nüfusuna kayıtlı, T.C. Kimlik No.: Suç: Kasten yaralama ve Hakaret Suç Tarihi: K. Maddesi: 353 S.K.nun 9, 17 ve 176, Verilen Ceza : GÖREVSİZLİK KARARI VERİLMİŞTİR. Yukarıda kimliği ve dosya numarası yazılı sanık tüm aramalara rağmen bulunamadığından tebligat yapılamamıştır, 7201 sayılı Tebligat Kanunun 28 ve müteakip maddeleri gereğince hükmün Resmi Gazete de ilanı ile ilanın yapıldığı tarihten 15 gün sonra sanığa tebliğ edilmiş sayılacağı ve tebliğ tarihinden itibaren 7 gün içinde temyiz olunabileceği, aksi halde hükmün kesinleşeceği ve infaz olunacağı ilanen tebliğ olunur. 4678/1-1 Yargıtay 11. Ceza Dairesi Başkanlığından: ESAS NO : 2012/27871 SUÇ : Resmi belgede sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık SUÇ T. : 13/12/2004, 16/12/2004 SANIK : Bilal PEKDEMİR: (Bayram, Kafiye oğlu 1969 doğumlu) Emlak Konutları Altay Sitesi No:22 Çorlu/Tekirdağ adresinde oturur. Yukarıda açık kimliği yazılı sanık hakkında Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesinden verilen 23/06/2011 gün ve 2009/187 E. 2011/288 K. sayılı hükmün sanık tarafından temyiz edilmesi üzerine 4778 Sayılı Yasanın 2. Maddesi ile CMUK.nun 316. maddesine eklenen son fıkrası hükmü gereğince Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tebliğnamesinin sanığa tebliği gerektiğinden Resmi Gazete ile ilanen tebliğine, Tebligat Kanununun 28, 29 ve 31. maddeleri gereğince ilanın yapıldığı tarihten itibaren 30 gün sonra Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının Onama isteyen 07/10/2012 gün ve 11/2012/31105 sayılı tebliğnamesinin tebliğ edilmiş sayılacağı ilan olunur. 4601/1-1 ARTIRMA, EKSİLTME VE İHALE İLÂNLARI ÖN YETERLİK İLANI İstanbul Teknik Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Biriminden: 2012 Yılı Arazi Örtüsü Veri Tabanının Oluşturulması ve Yılları Arasında Arazi Örtüsü Değişimi Tespiti Hizmet Alımı (2014), 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun 3. maddesi (f) bendi ile geçici 4. maddesi hükümlerine dayanılarak hazırlanan 2003/6554 Sayılı Kararnameni 19 uncu maddesine göre belli istekliler arasında ihale usulüyle ihale edilecektir. Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilen bütün istekliler teklif vermeye davet edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. İhale kayıt numarası : 2014/ İdarenin a) Adresi : İTÜ Rektörlüğü Ayazağa Yerleşkesi Maslak/İstanbul b) Telefon ve faks numarası : c) Elektronik posta adresi : kulh@itu.edu.tr 2 - Ön yeterlik konusu malın a) Niteliği, türü ve konusu : İDARE nin sağlayacağı Türkiye yi kapsayan uydu görüntülerinin ön işlemelerinin yapılarak, Türkiye Arazi Örtüsü (Corine Land Cover) projesi yorumlama işi için uygun hale getirilmesi, uydu görüntüleri üzerinden yorumlama yapılarak sayısallaştırma ve veri toplama işlerinin yapılması, 2012 yılı arazi örtüsü tespitinin CORINE sınıflarına ve metodolojisine uygun olarak oluşturulması, yılları arasındaki arazi örtüsü değişimlerinin tespiti ve üretilen haritaların tüm ülke çalışma birimini kapsayacak şekilde birleştirilerek arazi örtüsü veri tabanı ve istatistiklerin hazırlanması hizmet alımı işini kapsamaktadır.

22 Sayfa : 22 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : b) Miktarı : 1 Kalem c) Yapılacağı yer : T. C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı-Ankara / İTÜ Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Merkezi (UHUZAM)-İstanbul d) Süresi : 300 takvim günü 3 - Ön yeterlik değerlendirmesinin a) Yapılacağı yer : İTÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi, Maslak/İstanbul b) Tarihi ve saati : Pazartesi günü, saat: Ön yeterlik değerlendirmesine katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile ön yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler: 4.1. Ön yeterlik değerlendirmesine katılma şartları ve istenilen belgeler: Tebligat için adres beyanı Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkarlar Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sânatkar odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge, Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge, Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli İmza Beyannamesi Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen başvuru mektubu Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen taahhütname İhale dokümanı satın aldığına dair belge Teknik şartnamenin tüm maddelerine cevapların verildiği yazı ile teknik şartnamenin tüm sayfalarının onaylı hali İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz. 5 - İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır. 6 - Ön yeterlik dokümanının görülmesi ve satın alınması: 6.1. Ön yeterlik dokümanı, idarenin adresinde görülebilir. Ön yeterlik dokümanı TL bedelle satın alınabilir Ön yeterliğe başvuracak olanların ön yeterlik dokümanını satın almaları zorunludur. 7 - Ön yeterlik başvurusu, ön yeterlik değerlendirmesi tarihi ve saatine kadar İTÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Maslak/İstanbul adresine elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. 8 - Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez. 4656/1-1

23 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 23 FELAKET KURTARMA SİSTEMİ DEPOLAMA BİRİMİ VE SUNUCUSU SATIN ALINACAKTIR Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: Ofisimizce, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Ankara Deniz İkmal Grup Komutanlığı ihtiyacı olan felaket kurtarma sistemi depolama birimi ve sunucusu, kuruluşça hazırlanan teknik şartnamesine ve idari hususlara uygun olarak, Ofis imiz tip ticari şartnamesi ile ihale ek şartlar listesinde belirtilen şartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır. 1 - İHALE EVRAKI BEDELLİDİR. a) İstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satın Alma Daire Başkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, ihale doküman bedelini (140.-TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunludur. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslının teklif evrakına eklenerek dış zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacaktır. İÇ ZARFTA YALNIZ TEKLİF EDİLEN FİYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLİF MEKTUBU, dış zarfta ise iç zarfla birlikte teknik şartname, idari hususlar ile Ofis Ticari şartnamesi ve ihale ek şartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ve ticari şartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ihale ek şartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler, günü, saat ye kadar Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satın Alma Daire Başkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postada vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat de evvela dış zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen şartlara uygun olduğu tespit edilenlerin ihtiyaç sahibi kuruluşça hazırlanan teknik şartnamesine, idari hususlara uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin iç zarfları bilahare bildirilecek bir tarihte açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir. 5 - Teklifler, ihaleye esas ticari şartnamenin 7. maddesinde belirtilen şartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacaktır. 6 - İhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecektir. 7 - Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli geçici teminat verilecektir. 8 - Söz konusu ihale, Kamu İhale Kanununun 3. maddesi (g) fıkrası (İstisna) kapsamında olup, Ofis, ihale konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte serbesttir. 4688/1-1

24 Sayfa : 24 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : KALEM İNŞAAT LABORATUVARI CİHAZI SATIN ALINACAKTIR Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: Ofisimizce, T.C. Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü ihtiyacı 3 kalem İnşaat Laboratuvarı Cihazı, Ofisimiz tip ticari şartnamesi ile ihtiyaç sahibi kuruluşça hazırlanan teknik şartnamelerine uygun olarak ve ihale ek şartlar listesinde belirtilen şartlar dahilinde, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır. Bu nedenle, istekliler, ilk tekliflerini yazılı olarak bildirecekler ve devamında sözlü olarak tekliflerini sürdüreceklerdir. Sıra No Malzemenin Cinsi Miktarı İhale doküman bedelleri 1 Beton Laboratuvarı Seti 1 Set 100 TL 2 Geoteknik Laboratuvarı Seti 1 Set 100 TL 3 Yapı Laboratuvarı Seti 1 Set 50 TL 1 - İHALE EVRAKI BEDELLİDİR. a) İstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz II Nolu Satın Alma Daire Başkanlığı nda ücretsiz olarak inceleyebileceklerdir. Ayrıca teknik şartnameler ile sair ihale evrakları Ofisimizin adresinin ihale ilanları bölümünde ilan edilmiştir. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, şartname bedelini Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları gerekmektedir. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dış zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacaktır. İÇ ZARFTA YALNIZCA TEKLİF EDİLEN FİYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLİF MEKTUBU, dış zarfta ise iç zarfla birlikte teknik ve ticari şartname ile eklerinin aynen kabul edildiğini belirten yazı ve ticari şartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ek şartlarda belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler, günü, en geç saat ye kadar Genel Müdürlüğümüz II No lu Satın Alma Daire Başkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat de evvela dış zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen şartlara uygun olduğu tespit edilenlerin teknik şartnamesine de uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin fiyat ile ilgili iç zarfları; firmalarca teklif edilen ürünlere ait teknik dökümanların, teknik şartnamesine uygunluğunu inceleyip, uygun olup olmadığı konusunda, ihale saatinde Kuruluş adına karar verecek personelin, Kuruluşça görevlendirilerek gönderilmesi halinde aynı gün, gönderilmemesi halinde ise bilahare bildirilecek bir tarihte açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir. 5 - İhale konusu her bir kalem malzemenin tamamı için teklif vermek kaydıyla kısmi teklif verilebilecektir. Ayrıca teklif edilen ürünlerin marka ve modeli teklif mektuplarına belirtilecektir. 6 - Söz konusu ihale, Kamu İhale Kanununun 3. maddesi (g) fıkrası (istisna) kapsamında olup, Ofis satın alma konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte veya dilediği istekliye vermekte tamamen serbesttir. 4687/1-1

25 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : ADET SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 N8005 TABLET BİLGİSAYAR SATIN ALINACAKTIR Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı ihtiyacı 200 adet Samsung Galaxy Note 10.1 N8005 tablet bilgisayar kuruluşça hazırlanan teknik şartnamesine ve istenilen marka/modeline uygun olarak, Ofis imiz tip ticari şartnamesi ile ihale ek şartlar listesinde belirtilen şartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır. 1 - İHALE EVRAKI BEDELLİDİR. a) İstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satın Alma Daire Başkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, şartname bedelini (100.-TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunludur. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dış zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacaktır. İÇ ZARFTA YALNIZ TEKLİF EDİLEN FİYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLİF MEKTUBU, dış zarfta ise iç zarfla birlikte teknik şartnamesi, marka/modeli, Ofis tip ticari şartnamesi ve ihale ek şartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ve ticari şartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ihale ek şartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler, günü, saat ye kadar Genel Müdürlüğümüz, III Nolu Satın Alma Daire Başkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postada vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat de evvela dış zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen şartlara uygun olduğu tespit edilenlerin teknik şartnamesine ve marka/modeline uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin fiyat ile ilgili iç zarfları aynı gün açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir. 5 - Teklifler, ihaleye esas ticari şartnamenin 7. maddesinde belirtilen şartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacaktır. 6 - İhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecektir. 7 - Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli geçici teminat verilecektir. 8 - Söz konusu ihale, Kamu İhale Kanununun 3. maddesi (g) fıkrası (İstisna) kapsamında olup, Ofis, ihale konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte serbesttir. 4655/1-1

26 Sayfa : 26 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : KALEM DEMİRBAŞ MALZEME SATIN ALINACAKTIR İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Biriminden: 1 Kalem Demirbaş Malzeme Alımı; Bet Yüzey Alanı ve Gözenek Boyutu Analiz Cihazı 1 Adet 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 3 üncü maddesi (f) bendi ile geçici 4. maddesi hükümlerine dayanılarak hazırlanan 1/12/2003 tarihli 2003/6554 sayılı kararname eki esaslarının 20.Maddesi (f) bendi uyarınca Pazarlık usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: İhale kayıt numarası : 2014/ İdarenin a) Adresi : İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Elazığ Karayolu 15. Km Kampus-MALATYA b) Telefon ve faks numarası : / Faks: c) Elektronik posta adresi : - ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : İhale konusu malın a) Niteliği, türü ve miktarı : 1 Kalem Demirbaş Malzeme Alımı; Bet Yüzey Alanı ve Gözenek Boyutu Analiz Cihazı 1 Adet b) Teslim yeri : İdarece Teknik Şartnamede belirtilen yer/yerlere veya Proje Yürütücüsünün belirleyeceği yer/yerlere çalışır vaziyette gerekli kontrolleri yapılarak teslim edilecektir. c) Teslim tarihi : Yükleniciye siparişin tebliğinden itibaren 60 (altmış) Takvim günü içinde 3 - İhalenin a) Yapılacağı yer : İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Elazığ Karayolu 15.Km İdari Bina Kat:6 Dış İlişkiler Birimi Toplantı Salonu Kampüs-Malatya b) Tarihi ve saati : Salı günü saat : İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler: 4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler: Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi; 1) Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge, 2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge, Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri; a) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi, b) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, c) İdari Şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu,

27 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 27 d) Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi, e) Adayın ortak girişim olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi, f) Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren, standart forma uygun belge, Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: Ekonomik ve mali yeterliliğe ilişkin belgeler istenmeyecektir Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: a - Aday veya istekli imalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler. B - Aday veya istekli yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler. c- Aday veya istekli Türkiye de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi İhaleye katılacak firmalar, ISO 9001 belgesine ve CE sertifikasına sahip olmalıdır İhaleye katılacak firmalar teknik şartnameye cevap yazısı vermelidir. 5 - Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. 6 - İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır. 7 - İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması: 7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100,00 Türk Lirası karşılığı aynı adresten satın alınabilir. Doküman satış bedelinin önceden İdare hesabına havale edilmesi kaydıyla, ihale dokümanı posta veya kargo yoluyla satın alınabilir. Dokümanın posta veya kargo yoluyla satın alınmasına ilişkin talep yazısı, doküman bedelinin İdarenin hesabına yatırıldığına ilişkin dekont ile birlikte ihale tarihinden en az beş gün önce İdareye faks veya posta yoluyla bildirilir. İdare, talebin alındığı tarihi izleyen iki iş günü içinde dokümanı, doküman satın alındığına ilişkin İdare yetkilisince imzalı formu da ekleyerek, talep sahibinin belirttiği adrese gönderir. Bu durumda dokümanın postaya veya kargoya verildiği tarih, dokümanın satın alınma tarihi olarak kabul edilir. Dokümanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da eksik olmasından dolayı İdare hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın posta ya da kargo ile gönderilmesi durumunda posta ya da kargo ücreti alıcı firmaya aittir İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. 8 - Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Elazığ Karayolu 15. Km Kampus-MALATYA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. 9 - İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme imzalanacaktır İstekliler teklif ettikleri bedelin %3 ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez Söz Konusu İhale 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu hükümlerine tabi olmayıp tarih ve 2003/6554 sayılı Kararname Eki Esasları hükümlerine göre yapılacaktır. 4669/1-1

28 Sayfa : 28 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : İSTANBUL İLİ ÜMRANİYE İLÇESİ ULUSLARARASI FİNANS MERKEZİ 3328 ADA, 2 PARSELDE BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU (BDDK) HİZMET BİNASININ ARSA SATIŞI KARŞILIĞI GELİR PAYLAŞIMI İŞİ İHALE İLANI Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ): 1. İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi 3328 Ada, 2 Parselde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Hizmet Binasının Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi; 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu na tabi olmayıp, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliğinin 26. maddesi (Değişik: 27/02/ R.G. /10. md.) uyarınca Açık İhale Usulü ile yapılacaktır. 2. İhale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açıktır. Ancak bu uluslararası bir ihale değildir. 3. İhale için başvuracak istekliler, ihale dosyası ve eklerini, Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent/Ankara adresinden saatleri arasında 500 TL. (Beşyüz Türk Lirası) yatırarak satın alabilirler. 4. Teklif dosyaları, aşağıdaki adrese en geç 30/06/2014 tarihine ve saat 15:00 e kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında; Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent/Ankara adresinde Toplu Konut İdaresi İhale Komisyonu Başkanlığı na elden teslim edilecektir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale saatine kadar idareye ulaşması şarttır aksi halde Posta gecikmesinden İdaremiz sorumlu değildir. 5. Teklifler 30/06/2014 tarihinde, saat 15:00 de istekliler huzurunda İhale Komisyonu tarafından açılacaktır. 6. Değerlendirme sonucu uygun görülecek istekliler yazı ile ikinci oturuma davet edilecektir. 7. Teklifler, Teklif Alma Şartnamesi nin ilgili maddeleri esaslarına göre değerlendirilecek olup, herhangi bir şartlı teklif kabul edilmeyecektir. 8. İhaleye katılabilmek için İSTEKLİ lerde aşağıda belirtilen belgeler aranır: 1. Türkiye de tebligat için adres, 2. Ticaret sicil gazetesi, 3. Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi (2014 yılına ait), a. Gerçek kişi olması halinde Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge. b. Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin İdare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge, c. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) deki esaslara göre temin edecekleri belge. 4. İmza sirküleri, a. Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri. b. Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri c. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişinin her birinin (a) ve (b) deki esaslara göre temin edecekleri belge.

29 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimse/kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri, 6. Teklif ile birlikte verilecek olan ihale dosyasındaki tüm dokümanların her sayfasının imza edilmesi (bu imza, ihale dosyasındaki dokümanlarda yer alan tüm hükümler ile bu dosyaya bağlı diğer eklerdeki hükümlerin kabul edildiği anlamını taşır) 7. Ortak girişim olarak teklif verilecekse, Ortak Girişim Beyannamesinde İş ortaklığında en çok hisseye sahip ortak, pilot ortak olarak gösterilmek zorundadır. Ancak bütün ortakların hisse oranlarının eşit olduğu veya diğer ortaklara göre daha fazla hisse oranına sahip ve hisseleri birbirine eşit olan ortakların bulunduğu iş ortaklığında ise bu ortaklardan biri pilot ortak olarak belirlenir. Ortakların hisse oranları İş Ortaklığı Beyannamesinde gösterilir. 8. İhale Dokümanı Alındı Belgesi 9. Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair son teklif verme tarihinden önceki 3 (üç) ay içinde düzenlenmiş belge, 10. Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair son teklif verme tarihinden önceki 3 (üç) ay içinde düzenlenmiş belge, 11. Firma Deneyimi ile ilgili belgeler, Son on beş yıl içinde kamu veya özel sektörde gerçekleştirdiği idarece kusursuz kabul edilen benzeri işlerle ilgili deneyimini gösteren belgelerin (iş bitirme, iş denetleme ve iş yönetme) verilmesi zorunludur. İş deneyimi olarak İstekliler tek bir sözleşme kapsamında bitirdikleri en az m² komple bina, Ticaret Merkezleri, Turistik Tesisler, Kültür Eğlence ve Dinlenme Tesisleri v.b. inşaatı deneyim belgesi, iş bitirme, iş yönetme ve iş denetleme ile belgelendireceklerdir. Ortaklık olması halinde; ortaklığı teşkil eden firmalarından en az birinin yukarıda belirtilen değerin % 70 ini, diğer ortaklar ise belirtilen değerin en az % 30 unu karşılamak zorundadır. Ortaklığı teşkil eden firmalardan herhangi birinin yukarıdaki şartın tamamını (% 100) karşılaması halinde ise, diğer ortaklarda bu şart aranmaz. 12. Mali Durum Bilgi ve Belgeler, İstekli (tek başına veya ortaklık halinde ortakların her birini içerecek şekilde) bu işi yürütecek gerekli mali kapasiteye sahip olduğunu veya bunu sağlayabileceğini ve tüm gereksinimlerini karşılayabileceklerini açıkça gösteren Mali Durum Bilgisi vereceklerdir. Bunun için genel müdürlük teyitli banka referans mektupları ile İhalenin yapıldığı yıldan önceki son üç yıla ait isteklinin toplam cirosunu gösteren gelir tablolarının Yeminli Mali Müşavir veya Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ya da Vergi Dairesince onaylanmış nüshalarını vereceklerdir TL den (Yüzmilyon Türk Lirası) az olmamak üzere bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösteren banka referans mektubu sunması zorunludur. Banka referans mektubunun ilk ilan tarihinden sonra düzenlenmiş olması zorunludur. Yukarıdaki kriter, mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunulmak suretiyle de sağlanabilir. İş ortaklığında, ortaklardan biri, birkaçı veya tamamı tarafından ortaklık oranına bakılmaksızın bu yeterlik kriteri sağlanabilir. Bilanço veya eşdeğer belgeler; İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yılsonu bilançosu ve bilançonun gerekli görülen bölümleri veya bu belgelere eşdeğer belgeler.

30 Sayfa : 30 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Bu durumda; a) Belli sürelerde nakit akışını sağlayabilmesi için gerekli likiditeye ve kısa dönem (bir yıl) içinde borç ödeme gücüne sahip olup olmadığını gösteren cari oranın (dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması (hesaplama yapılırken; varsa yıllara yaygın inşaat maliyetleri dönen varlıklardan, hakediş gelirleri ise kısa vadeli borçlardan düşülecektir), b) Aktif varlıkların ne kadarının öz kaynaklardan oluştuğunu gösteren öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olması (hesaplama yapılırken, varsa yıllara yaygın inşaat maliyetleri toplam aktiflerden düşülecektir), c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50'den küçük olması gerekir ve bu üç kriter birlikte aranır. Sunulan bilançolarda varsa yıllara yaygın inşaat maliyetleri ile hakediş gelirlerinin gösterilmesi zorunludur. Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son üç yıla kadar olan yılların belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır. İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli görülen bölümlerini ya da bunlara eşdeğer belgelerini sunmayanlar, iki önceki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu belgelerde, yeterlik kriterini sağlayamayanlar ise üç önceki yılın belgeleri ile dört önceki yılın belgelerini sunabilirler. Bu durumda, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır. Bilanço veya bilançonun gerekli görülen bölümlerinin ilgili mevzuatına göre düzenlenmiş ve yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir ya da vergi dairesince onaylanmış olması zorunludur. Yabancı ülkede düzenlenen bilanço veya bilançonun gerekli görülen bölümlerinin ise o ülke mevzuatına göre düzenlenmesi ve bu belgeleri düzenlemeye yetkili merci tarafından onaylanmış olması gereklidir. İsteklinin ortak girişim olması halinde, ortakların her birinin istenen belgeleri ayrı ayrı sunması ve ikinci fıkranın (a), (b) ve (c) bentlerinde belirtilen kriterleri sağlaması zorunludur. İş hacmini gösteren belgeler; İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait, aşağıda belirtilen belgelerden birini sunması yeterlidir; a) Toplam cirosunu gösteren gelir tablosu, b) Taahhüdü altında devam eden yapım işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen yapım işlerinin parasal tutarını gösteren faturalar. İsteklinin cirosunun TL. taahhüt altında devam eden yapım işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen yapım işlerinin parasal tutarının ise TL. den az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir. Bu kriterleri ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıl için sağlayamayanlar, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıldan başlamak üzere birbirini takip eden son altı yıla kadarki belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır. İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait gelir tablosunu sunmayanlar bakımından iki önceki yıl, ihalenin yapıldığı yıldan bir önceki yıl olarak kabul edilir. Bu gelir tablosu itibariyle yeterlik şartının sağlanamaması halinde ise, iki önceki yıl, ihalenin yapıldığı yıldan bir önceki yıl olarak kabul edilmek üzere son altı yıla kadarki gelir tabloları sunulabilir ve bu durumda gelir tabloları sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

31 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 31 Taahhüt altında devam eden yapım işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen yapım işlerinin parasal tutarını tevsik etmek üzere; YMM-SMMM tarafından aslına uygunluğu onaylanan ödemeye esas hakediş iç kapağı veya fatura örnekleri ya da bu örneklerin noter, yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir ya da vergi dairesince onaylı suretleri sunulur. Gelir tablosunun, yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir ya da vergi dairesince onaylı olması zorunludur. Yabancı ülkede düzenlenen gelir tablosunun o ülke mevzuatına göre düzenlenmesi ve bu belgeyi düzenlemeye yetkili merci tarafından onaylanmış olması gereklidir. İş ortaklığı olarak ihaleye katılan isteklilerde; iş hacmine ilişkin kriterlerin, her bir ortak tarafından iş ortaklığındaki hissesi oranında sağlanması zorunludur. 13. Aşağıda belirtilen makine-ekipman taahhütname ile istenmektedir ve iş süresince işyerinde bulundurulacaktır. Sıra No Makine, Ekipman cinsi ve Özellikleri Gerekli Minumum Adet 1 Kule Vinç 4 Adet 2 Ekskavatör 1 Adet 3 Traktör Kepçe 1 Adet 4 İnşaat asansörü 10 Adet 5 Kamyon 5 Adet 6 Hiyap Vinç (30 tonluk) 3 Adet 7 Vibratör 20 Adet 8 Kalıp (beton yüzeyli) ve İskelesi M² Tesis, makine, teçhizat ve diğer ekipman için kendi malı olma şartının aranmaması esastır. Ancak yüklenici firma yukarıdaki makine ekipmanı işin yapımı esnasında inşaat sahasında bulundurmakla yükümlüdür. Taahhüt edilerek temin edilecek tesis, makine, teçhizat ve diğer ekipman için ise taahhütname verilmesi gerekir. İş ortaklıklarında, pilot ve diğer ortaklara ait tesis, makine, teçhizat ve diğer ekipman ortaklık oranına bakılmaksızın tam olarak değerlendirilir. 9. Bu işin geçici teminat tutarı, isteklinin Arsa satış karşılığı İdare payı geliri (AKİPG) nin %3 üdür. Kesin teminat tutarı ise İdare payı geliri (AKİPG) nin %6 sıdır. 10. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. 11. Söz konusu işe ait Teknik şartnameler ve plan notları aşağıda belirtilen adreste görülebilecektir. 12. İhale dosyasını İdare den temin eden istekliler, ihale konusu işle ilgili sorularını, 19/06/2014 tarihi saat 18:00 e kadar yazılı elden, faks veya posta yolu ile İdareye iletebilecekledir. Bu tarih ve saatten sonra İdareye ulaşan sorular dikkate alınmayacaktır. Sorular ile ilgili cevapları oluşturan Açıklama veya Açıklamalar ile gerekli durumlarda düzenlenecek Zeyilname veya Zeyilnameler, ihalenin 1. Oturumunun yapılacağı tarih hariç en geç 2 (iki) gün önce tüm isteklilere İdare tarafından yazılı olarak tebliğ edilecektir. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza, B1 Blok, Bilkent-ANKARA Tel : 0 (312) Faks : 0 (312) /1-1

32 Sayfa : 32 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : 29016

33 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 33

34 Sayfa : 34 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : 29016

35 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 35

36 Sayfa : 36 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : ÇEŞİTLİ İLÂNLAR İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz ilgili Birimlerine, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlanmış olmak koşuluyla Öğretim Üyeleri alınacaktır. İlanımız Üniversitemiz web sayfasının ( duyurular kısmında mevcuttur. Başvuru süresi ilanın Gazete de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür. İlan olunur. MÜRACAATLARDA ARANACAK ŞARTLAR: PROFESÖRLER: 1 - Profesör kadroları daimi statüde olup, adaylar dilekçe ve ekindeki bütün dosyalarına: doçentlik belgelerini, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış diğer öğrenim belgelerini, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını ekleyerek altı takım dosya ve 2 adet fotoğraf teslim edeceklerdir sayılı Kanunda belirtilen koşulları sağlayamayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Adaylar dilekçelerinde yayınlarından birini Başlıca Araştırma Eseri olarak göstereceklerdir. NOT: 1 - Öğrenim belgesini yurtdışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. 2 - Adaylar sadece bir Anabilim Dalına müracaat edebilirler. 3 - Tıp Fakültesi için başvuracak adayların ders verebilecek düzeyde İngilizce bilmeleri şarttır. İlan şartlarımızı taşıyan adayların ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde; Profesör ve Doçent kadrosuna başvuracak adayların Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların ise ilgili birimlere bizzat başvurmaları gerekmektedir. BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI DER. AD. TIP CERRAHİ TIP BEYİN VE SİNİR PROFESÖR 1 1 FAKÜLTESİ BİLİMLERİ CERRAHİSİ 4666/1-1 Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden: Yenimahalle ada 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asılmıştır. İlgililere ilanen duyurulur. 4653/1-1 Ankara Tekstilciler Sitesi (ANTEKS) Uygulama İmar Planı değişikliği Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asılmıştır. İlgililere ilanen duyurulur. 4681/1-1 Yenimahalle ada 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asılmıştır. İlgililere ilanen duyurulur. 4680/1-1 Maliye Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu Başkanlığından: Tekirdağ Defterdarlığı Hayrabolu Malmüdürlüğü Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Tekin ÇAVUŞ hakkında düzenlenen Disiplin Soruşturması Raporunda; adı geçenin, 657 sayılı Kanunun 125/E-g maddesi uyarınca "Devlet memurluğundan çıkarma" cezası ile cezalandırılması önerilmiştir. Yapılan araştırmalar sonucunda tebligata elverişli adresi tespit edilemeyen ilgilinin konuya ilişkin savunmasını 7 gün içerisinde Kurulumuz Başkanlığına yapması, yapmadığı takdirde savunma hakkından vazgeçmiş sayılacağı 7201 sayılı Tebligat Kanununun 28. maddesi uyarınca ilanen tebliğ olunur. 4597/1-1

37 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 37 Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğünden: VAKFIN ADI: Kerrariye Kültür Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı VAKFEDENLER: Cemal POYRAZ, Erdoğan ÖZÇİFTÇİ, Hasan OVALI, Ali KARABACAK VAKFIN İKAMETGAHI: İZMİR VAKFIN TESCİL KARARINI VEREN MAHKEMENİN ADI, KARAR TARİHİ VE NO SU İzmir 6. Asliye Hukuk Mahkemesinin 07/04/2014 tarih ve E. 2013/390 K. 2014/195 sayılı kararı VAKFIN AMACI: Türk toplumunun kültürel, bilimsel ve sosyal gelişimine hizmet etmek, verimli, etkin ve yüksek düzeyde eğitim ve sağlık hizmetlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunmak, Alevi ve Bektaşi kültürü başta olmak üzere Anadolu kültürlerinin yaşatılması ve tanıtılması doğrultusunda sosyal ve kültürel çalışmalar yapmak, yapılan çalışmaları desteklemek, çağdaş ve cumhuriyet ilkelerine bağlı Türk Milletinin milli ahlaki manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşın görev sorumluluklarını bilen eğitim çerçevesi içinde katılımcı bir sivil toplum hareketi eğitimli ve sağlıklı nesiller yetiştirmektir. VAKFIN MAL VARLIĞI : TL nakit YÖNETİM KURULU : Cemal POYRAZ, Erdoğan ÖZÇİFTÇİ, Hasan OVALI, Ali KARABACAK VAKFIN SONA ERMESİ HALİNDE MAL VE HAKLARIN DEVRİ : Borçların tasfiyesinden arta kalan malvarlığı mütevelli heyet tarafından belirlenecek aynı amaçta bir başka vakfa veya kuruluşa devredilir. Türk Medeni Kanununun 104. maddesi gereğince ilan olunur. 4657/1-1 Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Üyeleri ve Personel Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ankara 20. Asliye Hukuk Mahkemesinin 24/01/2014 tarihli tashih şerhli 03/04/2013 tarih, E:2012/685, K:2013/177 sayılı kararına istinaden dağılmıştır. Türk Medeni Kanununun 104. maddesi gereğince ilan olunur. 4658/1-1 VAKFIN ADI: Türkiye İş Sağlığı ve Güvenliği Tülin Durukan Eğitim Vakfı (TİSGEV) VAKFEDENLER: Doç. Dr. Tülin Durukan VAKFIN İKAMETGÂHI: Ankara VAKFIN TESCİL KARARINI VEREN MAHKEMENİN ADI, KARAR TARİHİ VE NO SU: Ankara 15. Asliye Hukuk Mahkemesinin 08/04/2014 tarih ve E:2014/122, K:2014/236 sayılı, 21/05/2014 tarihli tashih şerhli kararı VAKFIN AMACI: Toplumun kültürel, bilimsel ve sosyal gelişimine hizmet etmek, verimli ve etkin düzeyde eğitim ve iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunmak, çağdaş ve cumhuriyet ilkelerine bağlı, Türk Milletinin, milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, insan kaynaklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşın görev ve sorumluluklarını bilen eğitimli ve sağlıklı nesiller yetiştirmektir. VAKFIN MAL VARLIĞI: TL (Ellibin) nakit. YÖNETİM KURULU: Doç Dr. Tülin Durukan, Prof. Dr. Şekip Kantarcı, Ömer Sülüngür. VAKFIN SONA ERMESİ HALİNDE MAL VE HAKLARIN DEVRİ: Vakfın herhangi bir sebeple sona ermesi halinde borçların tasfiyesinden arta kalan mal ve hakları gayece aynı bir vakfa veya derneğe devredilir. Türk Medeni Kanununun 104. maddesi gereğince ilan olunur. 4659/1-1

38 Sayfa : 38 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELEMANI ALINACAKTIR Üniversitemize bağlı birimlere 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümlerine göre öğretim elemanı alınacaktır. Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olup, posta ile yapılan başvurular geçersizdir. Profesör ve Doçent kadroları devamlı statüde olup, adayların anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri 2 adet fotoğraf, öğrenim belgeleri örnekleri ve "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin ilgili maddelerinde yazılı olan bilgi ve belgeleri kapsayan dosyaları Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Yurtdışında alınan diploma veya ünvanların Üniversitelerarası Kurulca eşdeğerliliğinin yapılmış olması gerekmektedir. İlgililere duyurulur. TIP FAKÜLTESİ Bölüm Anabilim Dalı Ünvanı Derece Adet Cerrahi Tıp Bil. Kadın Hast. Doğum Profesör 1 1 Plas.Rek.Est.Cer. Doçent 3 1 FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ Bölüm Anabilim Dalı Ünvanı Derece Adet Türk Dili ve Ed. Eski Türk Edebiyatı Profesör /1-1 Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğünden: Aşağıda Anabilim Dalı itibariyle ünvan ve şartları belirtilen, Üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokullarında açık bulunan kadrolara 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Müracaat süresi ilanın yayını tarihinden itibaren 15 gündür. Yardımcı Doçent kadroları için ilgili Fakülte Dekanlıkları ile Yüksekokul Müdürlüklerine, Profesör ve Doçent kadroları için Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat dilekçeleri ekinde; 1 - T.C.Kimlik No'larını gösterir beyanlarını, 2 - Tüm diplomalarını veya öğrenim durumlarını gösterir belgelerinin onaylı sureti, 3 - Üç adet fotoğraflarını, 4 - Başvuracak adayların başvuru formunu ( adresinden temin edilecektir.) 5 - Üniversitemizin sayfasında yayınlanmış olan Üniversitemiz Birimlerinde Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent Kadrosuna Atanma İlkelerinde yer alan formları, 6 - Profesör kadrosuna müracaat edenlerin 6 (Altı) nüsha halinde, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrosuna müracaat edenlerin 4 (Dört) nüsha halinde a) Özgeçmişlerini, b) Yayın listelerini, c) Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyaları ile birlikte müracaat etmeleri İlan olunur. NOT : - Müracaat edenlerin üniversitemiz sayfasında yayınlanmış olan Üniversitemiz Birimlerinde Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent Kadrosuna Atanma İlkelerinde belirtilen şartları sağlamış olmaları, - Yardımcı Doçent kadrosuna başvuranların müracaat dilekçelerinde yabancı dillerini belirtmeleri gerekmektedir. - Postadaki gecikmeler kabul edilmeyeceği gibi yukarıdaki belgelerden bir tanesinin eksik olması halinde de müracaatlar kabul edilmeyecektir.

39 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 39 Anabilim Dalı Profesör Doçent Yrd. Doç. Açıklama TIP FAKÜLTESİ GENEL CERRAHİ 1 Metabolik Cerrahi ve Hepatopankreatikobiliyer cerrahi konusunda yurtiçi ve yurtdışı deneyimi olmak. HALK SAĞLIĞI 1 Yaşlı bireylere sunulan sağlık hizmetlerinde hemşirelik ile ilgili çalışması olmak. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ Fen Bilimleri ve Matematik temel alanı, 1 (İLKÖĞRETİM) Biyoloji alanında doçent ünvanı almış olmak. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÜRETİM METALÜRJİSİ 1 Patlayıcılar, jet yakıtları ve nanomalzemeler konularında çalışmış olmak. 4665/1-1 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun ilgili maddeleri gereğince Doçent alınacaktır. Adayların ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına başvurmaları, adayların Yonergesi.pdf web adresinde mevcut başvuru koşullarını sağlıyor olmaları gerekmektedir. İSTENEN BELGELER: Doçent kadrolarına başvuracak adayların, adresinde bulunan müracaat formu, başvurdukları birim ve Anabilim Dalını belirten dilekçe, özgeçmiş, 2 (iki) adet fotoğraf, Öğrenim belgeleri ile yayın listesi ve yayınları, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan belgeleri 4 (dört) takım dosya halinde teslim etmeleri gerekmektedir. İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin adresinden ulaşılabilir. Not: Müracaatlar şahsen yapılacak olup, posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Birimi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mühendislik Fakültesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Bölümü Kamu Yönetimi Bilgisayar Mühendisliği Seramik ve Cam Anabilim Dalı Kamu Yönetimi Bilgisayar Mühendisliği Seramik ve Cam Kadro Unvanı Kadro Derecesi Adet Doçent 1 1 Doçent 1 1 Doçent 1 1 Açıklama AB ve Türk Dış Politikası alanında çalışmaları olmak. Gömülü Sistemler konularında çalışmaları olmak. Bakır Kırmızısı Sırlar hakkında çalışmaları olmak. 4663/1-1 Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğünden: 27/05/2014 tarihli ve Sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Akademik Kadro İlanımız da, Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Sistematik Felsefe ve Mantık Anabilim dalı Nitelikleri bölümü Sehven hatalı yayımlanmış olup, doğrusu, *Etik ve Ahlak Felsefesi alanında çalışmalar yapmış olmak şeklinde düzeltilmiştir. İlgililere duyurulur. 4521/1-1

40 Sayfa : 40 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Uludağ Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize bağlı birimlere 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümleri ile Üniversitemiz Senatosunun tespit ettiği atama kriterlerine göre öğretim elemanı alınacaktır. 1 - İlanda yeralan Profesör ve Doçent kadrosu için Personel Daire Başkanlığına, Yardımcı Doçent kadrosu için ilgili birime ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde başvurmak gerekmektedir. 2 - Profesör ve Doçentler 2547 Sayılı Kanunun 36. maddesinin (a) bendinin 1.fıkrasına göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere alınacaktır. 3 - Adaylar 657 Sayılı Kanunun 48.maddesindeki şartlar ile kadro derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımak zorundadır. 4 - Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. 5 - İlan edilen kadroya ataması yapılan adaylar görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet etmek zorundadır. 6 - İstenen belgeler başvuru dilekçe örneğinde belirtilmiş olup, yayınlarına UAKBİS sisteminden erişilemeyen adaylar yayın dosyaları ile başvuracaktır. (Dilekçe örneği ilan metni ekinde adresinde yayınlanmıştır) Birim TIP FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ Anabilim Dalı Aile Hekimliği A.D. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.D. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.D. Göğüs Cerrahisi A.D. Göğüs Cerrahisi A.D. Göğüs Hastalıkları A.D. Halk Sağlığı A.D. Halk Sağlığı A.D. Histoloji ve Embriyoloji A.D. İç Hastalıkları A.D. İç Hastalıkları A.D. Ortopedi ve Travmatoloji A.D. Tıbbi Farmakoloji A.D. Kadro Ünv. K.D. Ad. Profesör 1 1 Profesör 1 1 Doçent 1 1 Profesör 1 1 Doçent 1 1 Profesör 1 1 Doçent 1 1 Doçent 1 1 Doçent 1 1 Yardımcı Doçent Yardımcı Doçent Doçent 1 1 Profesör 1 1 Açıklama Nefroloji Alanında Yandal Yapmış Endokrinoloji Alanında Yandal Yapmış

41 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 41 Birim TIP FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK. İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK. İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK. İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK. İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK. İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK. İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Anabilim Dalı Tıbbi Patoloji A.D. Bütçe ve Mali Planlama A.D. Kadro Ünv. K.D. Ad. Doçent 1 1 Profesör 1 1 Ekonometri A.D. Doçent 1 1 Uluslararası İlişkiler A.D. Üretim Yönetimi ve Pazar. A.D. Yönetim Bilimleri A.D. Yönetim ve Çalışma Psiko. A.D. Yönetim ve Organizasyon A.D. Çevre Bilimleri A.D. Çevre Bilimleri A.D. Çevre Bilimleri A.D. Çevre Teknolojisi A.D. Endüstri Mühendisliği A.D. Hidrolik A.D. (İnşaat Müh.Böl.) Hidrolik A.D. (İnşaat Müh.Böl.) Tekstil Teknolojisi A.D. Doçent 1 1 Profesör 1 1 Doçent 1 1 Profesör 1 1 Doçent 1 1 Yardımcı Doçent Yardımcı Doçent Yardımcı Doçent Doçent 1 1 Doçent 1 1 Doçent 1 1 Doçent 1 1 Doçent 1 1 Açıklama Bütçe ve Mali Planlama Alanında ve Kamu İhale Mevzuatı ile İlgili Çalışmalara Sahip Olmak. Pazarlama Bilim Dalında Ulusal ve Uluslar arası Akademik Çalışmalar Yapmış Olmak. İdari Reform ve Politika Transferi Alanında Çalışmalara Sahip Olmak. Yönetim ve Organizasyon AD.da Ulusal ve Uluslar arası Çalışmalar Yapmış Olmak. Katı Atıklar Alanında Çalışıyor Olmak. Çevre Mikrobiyolojisi Alanında Çalışıyor Olmak. Su Kirliliği Kontrolü Alanında Çalışıyor Olmak. Hava Kirliliği ve Kontrolü Alanında Çalışıyor Olmak. İplik Teknolojisi ve Makineleri Alanında Uzmanlığa Ship Olmak.

42 Sayfa : 42 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Birim MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ Anabilim Dalı Tekstil Teknolojisi A.D. Tekstil Teknolojisi A.D. Termodinamik A.D. Bina Bilgisi A.D. Besin Hij.ve Tekno. A.D. Doğum ve Jinekoloji AD. Kadro Ünv. K.D. Ad. Doçent 1 1 Yardımcı Doçent 1 1 Profesör 1 1 Yardımcı Doçent 1 1 Profesör 1 1 Doçent 1 1 Genetik A.D. Profesör 1 1 Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları A.D. Doçent 1 1 Patoloji A.D. Doçent 1 1 Bahçe Bitkileri A.D. Hayvan Yetiştirme A.D. Tarımsal Enerji Sistemleri A.D. Tarımsal Makine Sistemleri A:D. Tarla Bitkileri A.D. Tarla Bitkileri A.D. Analiz ve Fonk. Teorisi A.D. Geometri Anabilim Dalı Doçent 1 1 Yardımcı Doçent 1 1 Profesör 1 1 Doçent 1 1 Profesör 1 1 Doçent 1 1 Profesör 1 1 Profesör 1 1 Açıklama Dokuma Teknolojisi Alanında Çalışmış Olmak. Dokuma Teknolojisi Alanında Çalışmış Olmak. Soğutma Sistemleri Konusunda Çalışmalarının Olması. Çevre-Davranış ve Sosyal Ağlar Üzerine Doktoralı, Tasarım Eğitim Konusunda Uzmanlaşmış. Sebze Yetiştirme ve Islahı Alanında Çalışmaları Olmak. Doktorasını Yetiştiriciliği Yapmış Olmak. Sığır Alanında Tarımsal Enerji Sistemleri Alanında Çalışmaları Bulunmak. Tarımsal Makine Sistemleri Alanında Çalışmaları Bulunmak. Çayır Mera ve Yem Bitkileri ile Ürün Fizyolojisi Konusunda Çalışmaları Olmak.

43 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 43 Birim FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ Anabilim Dalı Geometri Anabilim Dalı Klasik Arkeoloji A.D. Türkiye Cumhuriyeti Tarihi A.D. Eğitim Prog.ve Öğretim A.D. Eğitim Prog.ve Öğretim A.D. İngiliz Dili Eğitimi A.D. İngiliz Dili Eğitimi A.D. Müzik Eğitimi A.D. Sınıf Öğretmenliği A.D. İslam Felsefesi A.D. Kadro Ünv. K.D. Ad. Doçent 1 1 Doçent 1 1 Profesör 1 1 Profesör 1 1 Doçent 1 1 Doçent 1 1 Yardımcı Doçent 1 1 Açıklama Doçent 1 1 Piyano Eğitimi Alanında. Yardımcı Doçent Yardımcı Doçent İLAHİYAT FAKÜLTESİ Tasavvuf A.D. Profesör 1 1 İLAHİYAT FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEVLET KONSERVATUVARI DEVLET KONSERVATUVARI Türk İslam Edebiyatı A.D. Oyunculuk Ana Sanat Dalı Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku A.D. Ticaret Hukuku A.D. Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Anasanat Dalı Türk Müziği A.D. Yardımcı Doçent 1 1 Doçent 1 1 Yardımcı Doçent Yardımcı Doçent Doçent 1 1 Doçent 1 1 Lisans-Hukuk, Y.Lisans- Özel Hukuk, Doktora-Özel Hukuk, Medeni Usul Hukuku veya İcra İflas Hukuku Alanında Doktora Yapmış Olmak. Lisans-Hukuk, Y.Lisans- Özel Hukuk, Doktora-Özel Hukuk, Ticaret Hukuku Alanında Doktora Yapmış Olmak. Doktorasını Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Dalında yapmış. Doktorasını Türk Müziği Devlet Konservatuvarında Yapmış Olmak.

44 Sayfa : 44 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Birim SAĞLIK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MYO TEKNİK BİLİMLER MES.Y.O. TEKNİK BİLİMLER MES.Y.O. TEKNİK BİLİMLER MES.Y.O. SOSYAL BİLİMLER MYO MUSTAFAKEMALPAŞA MESLEK Y.O. Anabilim Dalı Hemşirelik Programı Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Tekstil Teknolojisi Programı Et Ürünleri Teknolojisi Programı İklimlendirme ve Soğutma Programı Özel Güvenlik Programı Bitkisel ve Hayvansal Üretim Prog. Kadro Ünv. K.D. Ad. Doçent 1 1 Doçent 1 1 Profesör 1 1 Doçent 1 1 Doçent 1 1 Doçent 1 1 Doçent 1 1 Açıklama İç Hastalıkları Hemşireliği Alanında Doçentlik Ünvanı Almış Olmak, Diyabetik Hastalıklar Konusunda Çalışmalar Yapmış Olmak. Doktorasını Sağlık Kurumları Yönetimi Alanında Yapmış Olmak, Üniversite Doçenti Ünvanını ve Yetkisini Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanının Sağlık Kurumları Yönetimi Bilim Alanında Almış Olmak. Tekstil Kompozit Malzemeleri Konusunda Çalışıyor Olmak. Et Bilimi, Et Teknolojisi, Morfoloji Derslerini Vermiş Olmak. İklimlendirme ve Soğutma Sistemleri Alanında Çalışmalar Yapmış Olmak. Sosyoloji Alanında Çalışmaları Olmak. Endüstri Bitkileri Tohumculuğu Alanında Çalışmaları Olmak. 4664/1-1 Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulundan: HAVA ARACI KAZASI ARAŞTIRMA VE İNCELEME RAPORU DUYURUSU tarihinde Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı envanterinde yer alan TC-CBI tescil işaretli Cessna 172S tipi uçağın Efes-Selçuk Hava Meydanından eğitim maksadıyla VFR kalkışına müteakip İzmir İli Beydağı İlçesi Çomaklar Köyü dağlık alana düşmesi sonucu meydana gelen ölümlü uçak kazasıyla ilgili olarak, "Hava Aracı Kazası Araştırma ve İnceleme Raporu" ilgili kişi ve kuruluşların bilgisine sunulmak üzere tekemmül etmiştir. Bu nedenle konu ile ilgisini kanıtlayan şahıslar ve kurumlar söz konusu Kaza Raporu'nu incelemek istedikleri takdirde Bakanlığımıza başvuruda bulunabilirler. 4632/1-1 HAVA ARACI KAZASI ARAŞTIRMA VE İNCELEME RAPORU DUYURUSU tarihinde Muğla ili Köyceğiz ilçesi Otmanlar Köyü yakınlarındaki orman yangınına müdahale etmek amacıyla RA tescil işaretli Kamov Ka-32T tipi helikopter içinde toplam 5 kişi ile kalkış yapmış olup, helikopterin yangın bölgesinde düşmesi sonucu meydana gelen ölümlü helikopter kazasıyla ilgili olarak, "Hava Aracı Kazası Araştırma ve İnceleme Raporu" ilgili kişi ve kuruluşların bilgisine sunulmak üzere tekemmül etmiştir. Bu nedenle konu ile ilgisini kanıtlayan şahıslar ve kurumlar söz konusu Kaza Raporu'nu incelemek istedikleri takdirde Bakanlığımıza başvuruda bulunabilirler. 4633/1-1

45 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 45 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden: Metod Yapı Denetim Ltd.Şti. nin denetim sorumluluğunda bulunan; Sakarya İli, Karasu İlçesi, 20 pafta, 597 ada, 15 parsel üzerindeki (A Blok) YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 2. maddesinin (a) ve (c) fıkralarında öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Ticaret Sicil No ile Sakarya Ticaret Odasına kayıtlı 1482 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Metod Yapı Denetim Ltd.Şti. ile sorumlu denetim elemanları Gülşen ÖZLEK (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:15882, Oda Sicil No:14727) ve Turgut KARAAĞAÇ ın (İnşaat Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:22711, Oda Sicil No:19209) denetim faaliyetlerinin, aynı Kanunun 8. maddesi gereğince, 1 (bir) yıl süre ile geçici olarak durdurulması, kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığa geçici olarak iade edilmesi ve durdurma süresinin Resmi Gazete de ilan tarihinden itibaren başlatılması, Bakanlık Makamının tarihli ve 4225 sayılı Oluru ile uygun görülmüştür. İlgililere duyurulur. 4640/1/1-1 Metod Yapı Denetim Ltd.Şti. nin denetim sorumluluğunda bulunan; Sakarya İli, Karasu İlçesi, 20 pafta, 597 ada, 15 parsel üzerindeki (A1 Blok) YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 2. maddesinin (a) ve (c) fıkralarında öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Ticaret Sicil No ile Sakarya Ticaret Odasına kayıtlı 1482 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Metod Yapı Denetim Ltd.Şti. ile sorumlu denetim elemanları Gülşen ÖZLEK (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:15882, Oda Sicil No:14727) ve Turgut KARAAĞAÇ ın (İnşaat Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:22711, Oda Sicil No:19209) denetim faaliyetlerinin, aynı Kanunun 8. maddesi gereğince, 1 (bir) yıl süre ile geçici olarak durdurulması, kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığa geçici olarak iade edilmesi ve durdurma süresinin Resmi Gazete de ilan tarihinden itibaren başlatılması, Bakanlık Makamının tarihli ve 4226 sayılı Oluru ile uygun görülmüştür. İlgililere duyurulur. 4640/2/1-1 Metod Yapı Denetim Ltd.Şti. nin denetim sorumluluğunda bulunan; Sakarya İli, Karasu İlçesi, 20 pafta, 597 ada, 15 parsel üzerindeki (A2 Blok) YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 2. maddesinin (a) ve (c) fıkralarında öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Ticaret Sicil No ile Sakarya Ticaret Odasına kayıtlı 1482 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Metod Yapı Denetim Ltd.Şti. ile sorumlu denetim elemanları Gülşen ÖZLEK (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:15882, Oda Sicil No:14727) ve Turgut KARAAĞAÇ ın (İnşaat Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:22711, Oda Sicil No:19209) denetim faaliyetlerinin, aynı Kanunun 8. maddesi gereğince, 1 (bir) yıl süre ile geçici olarak durdurulması, kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığa geçici olarak iade edilmesi ve durdurma süresinin Resmi Gazete de ilan tarihinden itibaren başlatılması, Denetimini üstlendiği inşaatları 4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun ve ilgili mevzuatta öngörülen hükümlere göre denetlemediğinden ötürü, tarihli ve 4225, 4226 sayılı Makam Olurları ile denetim faaliyeti iki defa geçici olarak durdurulan, 1482 nolu yapı denetim izin belgesine sahip Metod Yapı Denetim Ltd.Şti. nin aynı Kanunun Denetim faaliyetinin durdurulması ve izin belgesinin iptali başlıklı 8. maddesinde yer alan...faaliyeti üç defa durdurulan yapı denetim kuruluşunun denetim faaliyetine son verilir ve izin belgesi

46 Sayfa : 46 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Bakanlıkça iptal edilir. hükmü ve tarihli sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Tebliğ gereğince denetim faaliyetlerinin tamamen sona erdirilerek, 1482 nolu Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığımızca iptal edilmesi, Bakanlık Makamının tarihli ve 4227 sayılı Oluru ile uygun görülmüştür İlgililere duyurulur. 4640/3/1-1 Metod Yapı Denetim Ltd.Şti. nin denetim sorumluluğunda bulunan; Sakarya İli, Karasu İlçesi, 20 pafta, 597 ada, 15 parsel üzerindeki (A3 Blok) YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 2. maddesinin (a) ve (c) fıkralarında öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Ticaret Sicil No ile Sakarya Ticaret Odasına kayıtlı 1482 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Metod Yapı Denetim Ltd.Şti. ile sorumlu denetim elemanları Gülşen ÖZLEK (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:15882, Oda Sicil No:14727) ve Turgut KARAAĞAÇ ın (İnşaat Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:22711, Oda Sicil No:19209) denetim faaliyetlerinin, aynı Kanunun 8. maddesi gereğince, 1 (bir) yıl süre ile geçici olarak durdurulması, kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığa geçici olarak iade edilmesi ve durdurma süresinin Resmi Gazete de ilan tarihinden itibaren başlatılması, Denetimini üstlendiği inşaatları 4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun ve ilgili mevzuatta öngörülen hükümlere göre denetlemediğinden ötürü, tarihli ve 4227 sayılı Makam Oluru ile yapı denetim izin belgesi iptal edildiği için, uygulanacak olan geçici durdurma kararının tekerrüre esas sayılmak üzere Bakanlık nezdinde tutulan yapı denetim kayıtlarına işlenmesi, belge iptaline konu olan geçici faaliyet durdurma cezalarından birinin uygulamasının kaldırılması halinde, verilen diğer geçici durdurma kararlarının tekerrüre esas sayılması, bu durumda 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 8. maddesinin 2. fıkrasındaki hükmün yeniden oluşması halinde, yeniden Resmi Gazete de ilanı yapılmaksızın, belge iptalinin devam ettirilmesi, Bakanlık Makamının tarihli ve 4228 sayılı Oluru ile uygun görülmüştür. İlgililere duyurulur. 4640/4/1-1 Metod Yapı Denetim Ltd.Şti. nin denetim sorumluluğunda bulunan; Sakarya İli, Karasu İlçesi, 20 pafta, 597 ada, 15 parsel üzerindeki (B Blok) YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 2. maddesinin (a) fıkrasında öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Ticaret Sicil No ile Sakarya Ticaret Odasına kayıtlı 1482 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Metod Yapı Denetim Ltd.Şti. ile sorumlu denetim elemanları Gülşen ÖZLEK (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:15882, Oda Sicil No:14727) ve Turgut KARAAĞAÇ ın (İnşaat Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:22711, Oda Sicil No:19209) denetim faaliyetlerinin, aynı Kanunun 8. maddesi gereğince, 1 (bir) yıl süre ile geçici olarak durdurulması, kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığa geçici olarak iade edilmesi ve durdurma süresinin Resmi Gazete de ilan tarihinden itibaren başlatılması, Denetimini üstlendiği inşaatları 4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun ve ilgili mevzuatta öngörülen hükümlere göre denetlemediğinden ötürü, tarihli ve 4227 sayılı Makam Oluru ile yapı denetim izin belgesi iptal edildiği için, uygulanacak olan geçici durdurma kararının tekerrüre esas sayılmak üzere Bakanlık nezdinde tutulan yapı denetim kayıtlarına işlenmesi, belge iptaline konu olan geçici faaliyet durdurma cezalarından birinin uygulamasının

47 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 47 kaldırılması halinde, verilen diğer geçici durdurma kararlarının tekerrüre esas sayılması, bu durumda 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 8. maddesinin 2. fıkrasındaki hükmün yeniden oluşması halinde, yeniden Resmi Gazete de ilanı yapılmaksızın, belge iptalinin devam ettirilmesi, Bakanlık Makamının tarihli ve 4229 sayılı Oluru ile uygun görülmüştür. İlgililere duyurulur. 4640/5/1-1 Metod Yapı Denetim Ltd.Şti. nin denetim sorumluluğunda bulunan; Sakarya İli, Karasu İlçesi, 20 pafta, 597 ada, 15 parsel üzerindeki (B1 Blok) YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 2. maddesinin (a) ve (c) fıkralarında öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Ticaret Sicil No ile Sakarya Ticaret Odasına kayıtlı 1482 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Metod Yapı Denetim Ltd.Şti. ile sorumlu denetim elemanları Gülşen ÖZLEK (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:15882, Oda Sicil No:14727) ve Turgut KARAAĞAÇ ın (İnşaat Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:22711, Oda Sicil No:19209) denetim faaliyetlerinin, aynı Kanunun 8. maddesi gereğince, 1 (bir) yıl süre ile geçici olarak durdurulması, kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığa geçici olarak iade edilmesi ve durdurma süresinin Resmi Gazete de ilan tarihinden itibaren başlatılması, Denetimini üstlendiği inşaatları 4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun ve ilgili mevzuatta öngörülen hükümlere göre denetlemediğinden ötürü, tarihli ve 4227 sayılı Makam Oluru ile yapı denetim izin belgesi iptal edildiği için, uygulanacak olan geçici durdurma kararının tekerrüre esas sayılmak üzere Bakanlık nezdinde tutulan yapı denetim kayıtlarına işlenmesi, belge iptaline konu olan geçici faaliyet durdurma cezalarından birinin uygulamasının kaldırılması halinde, verilen diğer geçici durdurma kararlarının tekerrüre esas sayılması, bu durumda 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 8. maddesinin 2. fıkrasındaki hükmün yeniden oluşması halinde, yeniden Resmi Gazete de ilanı yapılmaksızın, belge iptalinin devam ettirilmesi, Bakanlık Makamının tarihli ve 4230 sayılı Oluru ile uygun görülmüştür. İlgililere duyurulur. 4640/6/1-1 Bornova İnşaat Yapı Denetim Ltd. Şti. nin denetim sorumluluğunda bulunan; İzmir İli, Bornova İlçesi, 4665 ada, 3 parsel üzerindeki YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 2. maddesinin (c) ve (g) fıkralarında öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Ticaret Sicil No ile İzmir Ticaret Odasına kayıtlı 113 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Bornova İnşaat Yapı Denetim Ltd. Şti. ile sorumlu denetim elemanları Kamil ÜRE (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:1740, Oda Sicil No:9703), İsmail KARAYALI (İnşaat Mühendisi, Uygulama Denetçisi, Denetçi No:1781, Oda Sicil No:23424), Birol ÖZDEMİR (İnşaat Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:5066, Oda Sicil No:34903), Cemil KAYA (Makine Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:2027, Oda Sicil No:15536) ve Mehmet GÜNDOĞAN ın (Elektrik Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:1941, Oda Sicil No:1829) denetim faaliyetlerinin, aynı Kanunun 8. maddesi gereğince, 9 (dokuz) ay süre ile geçici olarak durdurulması, kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığa geçici olarak iade edilmesi ve durdurma süresinin Resmi Gazete de ilan tarihinden itibaren başlatılması, Denetimini üstlendiği inşaatları aynı Kanun ve ilgili mevzuatta öngörülen hükümlere göre denetlemediğinden ötürü, tarihli ve sayılı, tarihli ve sayılı

48 Sayfa : 48 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Resmi Gazete ilanları ile denetim faaliyeti iki defa geçici olarak durdurulan, 113 nolu yapı denetim izin belgesine sahip Bornova İnşaat Yapı Denetim Ltd. Şti. nin aynı Kanunun Denetim faaliyetinin durdurulması ve izin belgesinin iptali başlıklı 8. maddesinde yer alan...faaliyeti üç defa durdurulan yapı denetim kuruluşunun denetim faaliyetine son verilir ve izin belgesi Bakanlıkça iptal edilir. hükmü ve tarihli sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Tebliğ gereğince denetim faaliyetlerinin tamamen sona erdirilerek, 113 nolu Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığımızca iptal edilmesi, Bakanlık Makamının tarihli ve 4233 sayılı Oluru ile uygun görülmüştür İlgililere duyurulur. 4640/7/1-1 SAKARYA YAPIKON Yapı Denetim Ltd.Şti. nin denetim sorumluluğunda bulunan; Sakarya İli, Sapanca İlçesi, 22 pafta, 60 ada, 4 parsel üzerindeki (A Blok) YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 2. maddesinin (a) fıkrasında öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Ticaret Sicil No ile Sakarya Ticaret Odasına kayıtlı 839 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip SAKARYA YAPIKON Yapı Denetim Ltd. Şti. ile sorumlu denetim elemanları Banu KAHYALI ÜNSALDIK (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:19961, Oda Sicil No:26531) ve Özcan ALKAN ın (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:4388, Oda Sicil No:9519) denetim faaliyetlerinin, aynı Kanunun 8. maddesi gereğince, 9 (dokuz) ay süre ile geçici olarak durdurulması, kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığa geçici olarak iade edilmesi ve durdurma süresinin Resmi Gazete de ilan tarihinden itibaren başlatılması, Bakanlık Makamının tarihli ve 4231 sayılı Oluru ile uygun görülmüştür. İlgililere duyurulur. 4640/8/1-1 SAKARYA YAPIKON Yapı Denetim Ltd.Şti. nin denetim sorumluluğunda bulunan; Sakarya İli, Sapanca İlçesi, 22 pafta, 60 ada, 4 parsel üzerindeki (B Blok) YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 2. maddesinin (a) fıkrasında öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Ticaret Sicil No ile Sakarya Ticaret Odasına kayıtlı 839 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip SAKARYA YAPIKON Yapı Denetim Ltd.Şti. ile sorumlu denetim elemanları Banu KAHYALI ÜNSALDIK (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:19961, Oda Sicil No:26531) ve Özcan ALKAN ın (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:4388, Oda Sicil No:9519) denetim faaliyetlerinin, aynı Kanunun 8. maddesi gereğince, 9 (dokuz) ay süre ile geçici olarak durdurulması, kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığa geçici olarak iade edilmesi ve durdurma süresinin Resmi Gazete de ilan tarihinden itibaren başlatılması, Denetimini üstlendiği inşaatları 4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun ve ilgili mevzuatta öngörülen hükümlere göre denetlemediğinden ötürü, tarihli ve 8147 sayılı, tarihli ve 4213 sayılı Makam Olurları ile denetim faaliyeti iki defa geçici olarak durdurulan, 839 nolu yapı denetim izin belgesine sahip SAKARYA YAPIKON Yapı Denetim Ltd.Şti. nin aynı Kanunun Denetim faaliyetinin durdurulması ve izin belgesinin iptali başlıklı 8. maddesinde yer alan...faaliyeti üç defa durdurulan yapı denetim kuruluşunun denetim faaliyetine son verilir ve izin belgesi Bakanlıkça iptal edilir. hükmü ve tarihli sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Tebliğ gereğince denetim faaliyetlerinin tamamen sona erdirilerek, 839 nolu Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığımızca iptal edilmesi, Bakanlık Makamının tarihli ve 4232 sayılı Oluru ile uygun görülmüştür İlgililere duyurulur. 4640/9/1-1

49 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 49 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden: Met Teknik Yapı Denetim Ltd. Şti. nin denetim sorumluluğunda bulunan; Tekirdağ İli, Merkez İlçesi, 32 pafta, 95 ada, 185 parsel üzerindeki YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 2. maddesinin (c) ve (g) fıkralarında öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan 6389 Ticaret Sicil No ile Tekirdağ Ticaret Odasına kayıtlı 699 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Met Teknik Yapı Denetim Ltd. Şti. ile sorumlu denetim elemanları Aliye LENGERLİ (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No: 13795, Oda Sicil No: 8976), Haluk EKİNCİ (İnşaat Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No: 5434, Oda Sicil No: 20113) ve Bekir İZMİRLİ nin (İnşaat Mühendisi, Kontrol Elemanı, Oda Sicil No: 81840) denetim faaliyetlerinin, aynı Kanunun 8. maddesi gereğince 9 (dokuz) ay süre ile geçici olarak durdurulması, kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığa geçici olarak iade edilmesi ve durdurma süresinin Resmi Gazete de ilan tarihinden itibaren başlatılması, Denetimini üstlendiği inşaatları 4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun ve ilgili mevzuatta öngörülen hükümlere göre denetlemediğinden ötürü tarih ve sayılı, tarih ve sayılı Resmi Gazete ilanları ile denetim faaliyeti 2 defa geçici olarak durdurulan, 699 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Met Teknik Yapı Denetim Ltd. Şti. nin aynı Kanunun Denetim faaliyetinin durdurulması ve izin belgesinin iptali başlıklı 8. maddesinde yer alan...faaliyeti üç defa durdurulan yapı denetim kuruluşunun denetim faaliyetine son verilir ve izin belgesi Bakanlıkça iptal edilir. hükmü ve tarihli sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Tebliğ gereğince denetim faaliyetlerinin tamamen sona erdirilerek, 699 nolu Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığımızca iptal edilmesi, Bakanlık Makamının tarihli ve 4234 sayılı Oluru ile uygun görülmüştür. İlgililere duyurulur. 4640/10/1-1 Asi Körfez Yapı Denetim Hiz. Ltd. Şti.. nin denetim sorumluluğunda bulunan; Hatay İli, Reyhanlı ilçesi, Reyhanlı Belediyesi, 6968 Parsel üzerindeki YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 2. maddesinin (g) fıkrası ile Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinin 5. maddesinin 4. fıkrasının (a) ve (l) bendleri, 23. maddesinin 10. ve 13. fıkralarında öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Ticaret Sicil No ile İskenderun Ticaret Odasına kayıtlı 1667 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Asi Körfez Yapı Denetim Hiz. Ltd. Şti. ile kuruluş ortağı veya yetkilisi Edip CERİTBİNMEZ in (İnşaat Mühendisi, Kontrol Elamanı, Oda Sicil No:86503) denetim faaliyetlerinin, aynı Kanunun 8. maddesi gereğince, 6 (altı) ay süre ile geçici olarak durdurulması, kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığa geçici olarak iade edilmesi ve durdurma süresinin Resmi Gazete de ilan tarihinden itibaren başlatılması, Bakanlık Makamının tarihli ve 4237 sayılı Oluru ile uygun görülmüştür. İlgililere duyurulur. 4640/11/1-1 Şena Yapı Denetim Ltd.Şti. nin (Eski Ünvanı Şena Yapı Denetim Proje ve Müş. Ltd. Şti.) denetim sorumluluğunda bulunan; Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, F19B25B3B pafta, 661 ada, 2 parsel üzerindeki YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 2. maddesinin (c) ve (g) fıkralarında öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Ticaret Sicil No ile Çorlu

50 Sayfa : 50 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Ticaret Odasına kayıtlı 76 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Şena Yapı Denetim Ltd.Şti. (Eski Ünvanı Şena Yapı Denetim Proje ve Müş. Ltd. Şti.) ile sorumlu denetim elemanları Sedat KARABULUT (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:11458, Oda Sicil No: 8144), Mehmet Fahri ÇELİKER (İnşaat Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:15567, Oda Sicil No: 8998), Gazi TORUN (İnşaat Mühendisi, Uygulama Denetçisi, Denetçi No:8982, Oda Sicil No: 14250), Hüseyin Erdem K. KAVLAK (İnşaat Mühendisi, Uygulama Denetçisi, Denetçi No:5174, Oda Sicil No: 16715), Seyfettin BAŞBUĞ (İnşaat Mühendisi, Uygulama Denetçisi, Denetçi No:9230, Oda Sicil No: 15694), Volkan Talat KALAFAT (İnşaat Mühendisi, Kontrol Elemanı, Oda Sicil No:80853) ve Murat SEZEN in (İnşaat Mühendisi, Kontrol Elemanı, Oda Sicil No:66161) denetim faaliyetlerinin, aynı Kanunun 8. maddesi gereğince, 1 (bir) yıl süre ile geçici olarak durdurulması, kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığa geçici olarak iade edilmesi ve durdurma süresinin Resmi Gazete de ilan tarihinden itibaren başlatılması, Bakanlık Makamının tarihli ve 4235 sayılı Oluru ile uygun görülmüştür. İlgililere duyurulur. 4640/12/1-1 Şena Yapı Denetim Ltd.Şti. nin (Eski Ünvanı Şena Yapı Denetim Proje ve Müş. Ltd. Şti.) denetim sorumluluğunda bulunan; Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, F19B25B2C pafta, 434 Ada, 9 parsel üzerindeki YİBF nolu yapıyı 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 2. maddesinin (c) ve (g) fıkralarında öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Ticaret Sicil No ile Çorlu Ticaret Odasına kayıtlı 76 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Şena Yapı Denetim Ltd.Şti. (Eski Ünvanı Şena Yapı Denetim Proje ve Müş. Ltd. Şti.) ile sorumlu denetim elemanları Sedat KARABULUT (Mimar, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:11458, Oda Sicil No: 8144), Mehmet Fahri ÇELİKER (İnşaat Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:15567, Oda Sicil No: 8998), Ahmet KANTER (Makina Mühendisi, Proje ve Uygulama Denetçisi, Denetçi No:13091, Oda Sicil No: 68207), Mehmet IŞIKSAL (İnşaat Mühendisi, Uygulama Denetçisi, Denetçi No:16318, Oda Sicil No: 40122), Onur BERK (İnşaat Mühendisi, Uygulama Denetçisi, Denetçi No:20205, Oda Sicil No: 50932), Volkan Talat KALAFAT (İnşaat Mühendisi, Kontrol Elemanı, Oda Sicil No:80853) ve Boran ALPASLAN ın (İnşaat Mühendisi, Kontrol Elemanı, Oda Sicil No:68390) denetim faaliyetlerinin, aynı Kanunun 8. maddesi gereğince, 1 (bir) yıl süre ile geçici olarak durdurulması, kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgesinin Bakanlığa geçici olarak iade edilmesi ve durdurma süresinin Resmi Gazete de ilan tarihinden itibaren başlatılması, Bakanlık Makamının tarihli ve 4236 sayılı Oluru ile uygun görülmüştür. İlgililere duyurulur. 4640/13/1-1 Balıkesir İli, Ayvalık İlçesi, Sakarya Mahallesi, 126 pafta, 1220 ada, 10 nolu parsel üzerindeki inşaatın denetimini üstlenen Ticaret Sicil No ile İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı 509 nolu Yapı Denetim İzin Belgesine sahip Öncü Yapı Denetim Ltd. Şti. tarafından, Ankara 1. İdare Mahkemesinin 2012/134 esasına kayden Bakanlığımız aleyhine açılan davada, tarihli ve E.2012/134-K.2014/545 sayılı karar ile dava konusu işlemin iptaline hükmedildiğinden, tarihli ve sayılı Resmi Gazete ilanı ile Öncü Yapı Denetim Ltd. Şti. hakkında tesis edilmiş olan geçici durdurma işlemi tarihli ve 3877 sayılı Makam Olur u ile iptal edilmiştir. İlgililere duyurulur. 4639/1-1

51 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 51 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2007/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 3. İhaleyi Yapan İdarenin Burdur Çevre ve Şehircilik İl Adı Müdürlüğü (Mülga Bayındırlık ve İl/İlçe Burdur İskan Müdürlüğü) Adresi Atatürk Mah. Ali Kemal Erdem Bulvarı C Blok Tel-Faks (0248) (0248) Posta Kodu burdur@csb.gov.tr 4. İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların Adı/Unvanı 1 - Kerem Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. 2 - İlhami Küçük Adresi Şehit İlhanlar Cad. Vali Muharrem Göktayoğlu İş hanı Kat 4 No: 413 Merkez/Elazığ Çukurambar Mah Sok. No: 3/1 Balgat / Çankaya / Ankara T.C. Kimlik No. T.C. Kimlik No: Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. Vergi No: VKN: Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası Ticaret/Esnaf Sicil No. Adı/Unvanı Adresi T.C. Kimlik No. Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası Ticaret/Esnaf Sicil No. 6. Yasaklama Ay ( ) Yıl (2) Süresi Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Ankara Ticaret Odası Tic. Sicil No: 7491, Oda Sicil No: Tic. Sicil No: Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı 3 - Erme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gazi Cad. Belediye İş merkezi Kat 8 No: 402 Merkez / ELAZIĞ Sancak Mah. 548 Sok. No: 1/1 Yıldız/Çankaya/Ankara Vergi No: Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Tic. Sicil No:7720, Oda Sicil No: 8201 Ankara Şubesi : Tic. Sicil No: a-4734 KİK ( ) b-4735 KİSK (X) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden (X) Tüm İhalelerden (X) Bakanlık İhalelerinden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4668/1-1

52 Sayfa : 52 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2012/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 3. İhaleyi Yapan İdarenin Adı Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İl/İlçe Samsun Adresi Bahçelievler Mah. Lise Cad. No: 43 Tel-Faks (0362) (0362) Posta Kodu samsun@csb.gov.tr 4. İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların Sevilmiş Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Adı/Unvanı Adresi Taahhüt Nakliyat Hayvancılık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kale Mah. Himaye-i Eftal Sok. No: 9/1-2 Merkez / Samsun Mustafa Sevilmiş Kale Mah. Himaye-i Eftal Sok. No: 9/1-2 Merkez/SAMSUN T.C. Kimlik No. T.C. Kimlik No: Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası Ticaret/Esnaf Sicil No. Vergi No: Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Tic. Sicil No:21239, Oda Sicil No: Yasaklama Süresi Ay ( ) Yıl (2) 7. Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı a-4734 KİK ( ) b-4735 KİSK (X) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden (X) Tüm İhalelerden (X) Bakanlık İhalelerinden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4660/1-1

53 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 53 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2011/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 3. İhaleyi Yapan İdarenin Adı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü İl/İlçe Çankaya / ANKARA Adresi Çetin Emeç Bulvarı No: 5 Tel-Faks (0312) (0312) Posta Kodu yigm@csb.gov.tr 4. İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların Adı/Unvanı 1 - İpek İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2 - Mete Eripek Adresi Orhaneli Yolu Odunluk Mevkii Haceloğlu Mah. Ankara Cad. No: 9 Lefkoşe Cad. No: 117/1 Osmaneli/Bilecik Nilüfer/Bursa T.C. Kimlik No. T.C. Kimlik No: Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. Osmaneli V.D. VKN: Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret/Esnaf Sicil No. Tic. Sicil No: 228, Oda Sicil No: 329 Adı/Unvanı 3 - Serel Yapı Endüstri Ticaret ve Sanayi A.Ş. 4 - İbrahim Arslan Adresi Kızkulesi Sok. No: 28/3 GOP. Dr. Sadık Ahmet Cad. 57/6 Çankaya / Ankara Balgat / Ankara T.C. Kimlik No. T.C. Kimlik No: Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. Seğmenler V.D. VKN: Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası Ankara Ticaret Odası Ticaret/Esnaf Sicil No. Tic. Sicil No: , Oda Sicil No: 30/ Yasaklama 7. Yasaklamanın a-4734 b-4735 Ay ( ) Yıl (2) ( ) Süresi Dayanağı ve Kapsamı KİK KİSK (X) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden (X) Tüm İhalelerden (X) Bakanlık İhalelerinden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4661/1-1

54 Sayfa : 54 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Milli Savunma Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2012/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 3. İhaleyi Yapan İdarenin Adı 11 İNCİ ANA İKMAL MERKEZİ KOMUTANLIĞI İl/İlçe ANKARA/SİNCAN Adresi - Tel-Faks Posta Kodu İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların EYMİR BİLGİ TEKNOLOJİLERİ Adı/Unvanı Adresi EYMİR MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ GALYUM BİNASI BODRUM KAT NO:6 OTDÜ TEKNOKENT ÇANKAYA/ANKARA DANIŞMANLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ AĞAÇİŞLERİ SANAYİ SİTESİ 1358 SOKAK NO:2 KAT:2 İVEDİK O.S.B. YENİMAHALLE/ANKARA T.C. Kimlik No. - - Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası ANKARA TİCARET ODASI ANKARA TİCARET ODASI Ticaret/Esnaf Sicil No Yasaklama Süresi Ay ( ) Yıl (1) 7. Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı a-4734 KİK ( ) b-4735 KİSK (X) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden ( ) Tüm İhalelerden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4670/1/1-1

55 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 55 Milli Savunma Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2013/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 3. İhaleyi Yapan İdarenin Adı 54 ÜNCÜ MEKANİZE PİYADE TUGAY KOMUTANLIĞI İl/İlçe EDİRNE/EDİRNE MERKEZ Adresi LONDRA ASFALTI 1 Tel-Faks Posta Kodu İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların CGR ELEKTRİK Adı/Unvanı Adresi MÜHENDİSLİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ G.M.K. PAŞA MAHALLESİ KAHRAMAN SOKAK UYUM APARTMANI NO:6 ÇERKEZKÖY/TEKİRDAĞ - - T.C. Kimlik No. - - Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI - Ticaret/Esnaf Sicil No Yasaklama Süresi Ay ( ) Yıl (1) 7. Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı a-4734 KİK ( ) b-4735 KİSK (X) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden ( ) Tüm İhalelerden ( ) Bakanlık İhalelerinden (..) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4670/2/1-1

56 Sayfa : 56 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Milli Savunma Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2013/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 3. İhaleyi Yapan İdarenin Adı İZMİR TEDARİK BÖLGE BAŞKANLIĞI İl/İlçe İZMİR/KONAK Adresi GAZİLER CADDESİ /1420 SOKAK 1/3 Tel-Faks Posta Kodu İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların Adı/Unvanı Adresi MEHMET MENZİLCİ NERGİZ MAHALLESİ 6022 SOKAK NO.15/A KARŞIYAKA/İZMİR - - T.C. Kimlik No Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası İZMİR TİCARET ODASI - Ticaret/Esnaf Sicil No Yasaklama Süresi Ay ( ) Yıl (1) 7. Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı a-4734 KİK ( ) b-4735 KİSK (X) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden ( ) Tüm İhalelerden ( ) Bakanlık İhalelerinden (..) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4670/3/1-1

57 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 57 Milli Savunma Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2013/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 3. İhaleyi Yapan İdarenin Adı 5 İNCİ HUDUT ALAY KOMUTANLIĞI İl/İlçe IĞDIR/IĞDIR MERKEZ Adresi - Tel-Faks Posta Kodu İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların Adı/Unvanı Adresi EMRAH OKYAY ŞAHİNDERE MAHALLESİ HACI KAĞIZMAN CADDESİ NO.44/2 KAĞIZMAN/KARS - - T.C. Kimlik No Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası KARS TİCARET VE SANAYİ ODASI - Ticaret/Esnaf Sicil No. 781-KAĞIZMAN - 6. Yasaklama Süresi Ay ( ) Yıl (1) 7. Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı a-4734 KİK ( ) b-4735 KİSK (X) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden ( ) Tüm İhalelerden ( ) Bakanlık İhalelerinden (..) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4670/4/1-1

58 Sayfa : 58 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Milli Savunma Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2013/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 3. İhaleyi Yapan İdarenin Adı ANKARA TEDARİK BÖLGE BAŞKANLIĞI İl/İlçe ANKARA/KEÇİÖREN Adresi ETLİK CADDESİ (ESKİ GARAJLAR YANI) Tel-Faks Posta Kodu İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların Adı/Unvanı ONUR GÜLEÇ - Adresi BAŞÇAYIR KÖYÜ KÖŞK/AYDIN - T.C. Kimlik No Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası - - AYDIN TİCARET ODASI - Ticaret/Esnaf Sicil No. 545/KÖŞK - 6. Yasaklama Süresi Ay ( ) Yıl (1) 7. Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı a-4734 KİK ( ) b-4735 KİSK (X) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden ( ) Tüm İhalelerden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4670/5/1-1

59 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 59 Milli Savunma Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2014/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 3. İhaleyi Yapan İdarenin Adı 10 UNCU MOTORLU TUGAY KOMUTANLIĞI İl/İlçe BİTLİS/TATVAN Adresi CUMHURİYET CAD Tel-Faks Posta Kodu İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüze Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların Adı/Unvanı ENVER AY Adresi ÜSTÜN İŞ MERKEZİ KAT:2 NU.:6 TATVAN/BİTLİS T.C. Kimlik No Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası TATVAN TİC. VE SAN. OD. Ticaret/Esnaf Sicil No Yasaklama Süresi Ay (18) Yıl ( ) 7. Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı a-4734 KİK (X) b-4735 KİSK ( ) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden ( ) Tüm İhalelerden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4670/6/1-1

60 Sayfa : 60 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Milli Savunma Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2014/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 3. İhaleyi Yapan İdarenin Adı 51 İNCİ MOTORLU PİYADE TUGAY KOMUTANLIĞI İl/İlçe TUNCELİ/HOZAT Adresi HAMİDİYE MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ 2 Tel-Faks Posta Kodu İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların Adı/Unvanı Adresi ENES KIRILMAZ KÜLTÜR MAHALLESİ TOPEL CADDESİ ŞAHİN APARTMANI ALTI AKDENİZ/MERSİN - - T.C. Kimlik No Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. - - Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası MEZİTLİ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI - Ticaret/Esnaf Sicil No. 33/ Yasaklama Süresi Ay (6) Yıl ( ) 7. Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı a-4734 KİK (X) b-4735 KİSK ( ) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden ( ) Tüm İhalelerden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4670/7/1-1

61 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 61 Milli Savunma Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2013/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 3. İhaleyi Yapan İdarenin Adı İZMİR TEDARİK BÖLGE BAŞKANLIĞI İl/İlçe İZMİR/KONAK Adresi GAZİLER CADDESİ / 1420 SOKAK 1/3 Tel-Faks Posta Kodu İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların Adı/Unvanı Adresi CEMİL ALTUN ESKİ ÇAMLIK MAHALLESİ 4012 SOKAK NO:14/A KARABAĞLAR/İZMİR - - T.C. Kimlik No Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası İZMİR SABİT VE SEYYAR SEBZE MEYVACILAR ESNAF ODASI - Ticaret/Esnaf Sicil No Yasaklama Süresi Ay ( ) Yıl (1) 7. Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı a-4734 KİK ( ) b-4735 KİSK (X) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden ( ) Tüm İhalelerden ( ) Bakanlık İhalelerinden (..) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4670/8/1-1

62 Sayfa : 62 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Milli Savunma Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2013/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 3. İhaleyi Yapan İdarenin Adı ANKARA TEDARİK BÖLGE BAŞKANLIĞI İl/İlçe ANKARA/KEÇİÖREN Adresi ETLİK CADDESİ (ESKİ GARAJLAR YANI) Tel-Faks Posta Kodu İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların Adı/Unvanı ONUR GÜLEÇ - Adresi BAŞÇAYIR KÖYÜ KÖŞK/AYDIN - T.C. Kimlik No Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası - - AYDIN TİCARET ODASI - Ticaret/Esnaf Sicil No. 545/KÖŞK - 6. Yasaklama Süresi Ay ( ) Yıl (1) 7. Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı a-4734 KİK ( ) b-4735 KİSK (X) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden ( ) Tüm İhalelerden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4670/9/1-1

63 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 63 Milli Savunma Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2011/ Yasaklama Kararı Veren MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI Bakanlık/Kurum 3. İhaleyi Yapan İdarenin İZMİR TEDARİK BÖLGE Adı BAŞKANLIĞI İl/İlçe İZMİR/KONAK Adresi GAZİLER CAD. /1420 SOK. 1/3 Tel-Faks Posta Kodu İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüze Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların TASFİYE HALİNDE SEMBOLTEKS TEKSTİL Adı/Unvanı TURİZM NAKLİYAT AMBALAJ PETROL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ BAŞAK MAH. YUNUS EMRE CAD. 4. ETAP 1.KISIM SİTESİ L19 Adresi BLOK NU:9M İÇ KAPI NU:18 BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL T.C. Kimlik No. - Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. Kayıtlı Olduğu İSTANBUL TİCARET ODASI Ticaret/Esnaf Odası Ticaret/Esnaf Sicil No b Yasaklamanın 6. Yasaklama a-4734 Kisk Ay ( ) Yıl (1) Dayanağı ve ( ) (X) Süresi KİK 3ayrı Kapsamı Sözleşmeden c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden ( ) Tüm İhalelerden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4670/10/1-1

64 Sayfa : 64 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Milli Savunma Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2014/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 3. İhaleyi Yapan İdarenin AKARYAKIT İKMAL VE Adı NATO POL TESİSLERİ İl/İlçe ANKARA/ÇANKAYA İŞLETME BAŞKANLIĞI Adresi GÜVENEVLER MAH. KUZGUN SOK. NU.:51 Tel-Faks Posta Kodu İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüze Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların EVREN GÜVENLİK KORUMA Adı/Unvanı Adresi HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KORKUT REİS MAH. YEŞİLIRMAK SOK NU.:9/2 ÇANKAYA/ANKARA SİNAN AYDIN KORKUT REİS MAH. YEŞİLIRMAK SOK NU.:9/2 ÇANKAYA/ANKARA T.C. Kimlik No Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası ANKARA TİC.OD. Ticaret/Esnaf Sicil No Yasaklama Süresi Ay (6) Yıl ( ) 7. Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı a-4734 KİK (X) b-4735 KİSK ( ) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden ( ) Tüm İhalelerden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4670/11/1-1

65 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 65 Milli Savunma Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2014/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 3. İhaleyi Yapan İdarenin AKARYAKIT İKMAL VE Adı NATO POL TESİSLERİ İl/İlçe ANKARA/ÇANKAYA İŞLETME BAŞKANLIĞI Adresi GÜVENEVLER MAH. KUZGUN SOK. NU.:51 Tel-Faks Posta Kodu İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüze Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların Adı/Unvanı Adresi A B B ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ GAZİ MUSTAFA KEMAL BULVARI NU.:72/9 MALTEPE ÇANKAYA/ANKARA ALPARSLAN BUĞRA BEŞEN GAZİ MUSTAFA KEMAL BULVARI NU.:72/9 MALTEPE ÇANKAYA/ANKARA T.C. Kimlik No Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası ANKARA TİC.OD. Ticaret/Esnaf Sicil No Yasaklama Süresi Ay (6) Yıl ( ) 7. Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı a-4734 KİK (X) b-4735 KİSK ( ) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden ( ) Tüm İhalelerden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4670/12/1-1

66 Sayfa : 66 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Milli Savunma Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2013/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 3. İhaleyi Yapan İdarenin Adı İZMİR TEDARİK BÖLGE BAŞKANLIĞI İl/İlçe İZMİR/KONAK Adresi GAZİLER CADDESİ / 1420 SOKAK 1/3 Tel-Faks Posta Kodu İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların BİNNUR UN İRMİK Adı/Unvanı Adresi FABRİKASI TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİKETİ ANKARA ASFALTI ÜZERİ NO:1 TAVŞANÇALI KASABASI KULU/KONYA - - T.C. Kimlik No. - - Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası KONYA SANAYİ ODASI - Ticaret/Esnaf Sicil No. 221/KULU - 6. Yasaklama Süresi Ay ( ) Yıl (1) 7. Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı a-4734 KİK ( ) b-4735 KİSK (X) c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden ( ) Tüm İhalelerden ( ) Bakanlık İhalelerinden (..) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4670/13/1-1

67 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 67 Milli Savunma Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. İhale Kayıt Numarası (İKN) 2014/ Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum 3. İhaleyi Yapan İdarenin Adı 54 ÜNCÜ MEKANİZE PİYADE TUGAY KOMUTANLIĞI MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İl/İlçe EDİRNE/EDİRNE MERKEZ Adresi LONDRA ASFALTI 1 Tel-Faks Posta Kodu İhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel Kişi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların Adı/Unvanı Adresi ZEKİ YÜCE VE OĞULLARI KOLLEKTİF ŞİRKETİ SUBAŞI MAHALLESİ 471.SOKAK NO:5 ORDU ENİS YÜCE NİZAMETTİN MAHALLESİ NO:93 ORDU NECDET YÜCE NİZAMETTİN MAHALLESİ NO:93 ORDU T.C. Kimlik No Vergi Kimlik/ Mükellefiyet No. Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası ORDU TİCARET VE SANAYİ ODASI Ticaret/Esnaf Sicil No Yasaklama Süresi Ay (6) Yıl ( ) 7. Yasaklamanın Dayanağı ve Kapsamı - a-4734 KİK (X) b-4735 KİSK c-2886 DİK ( ) d-diğer Mevzuat ( ) Tüm İhalelerden ( ) Tüm İhalelerden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Bakanlık İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) Kurum İhalelerinden ( ) 4670/14/ sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu nun 26 ncı maddesine göre AÇS Atıklar Çözüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile bu şirketin % 50 den fazla hissesine sahip ortağı Emirali URTEKİN hakkında verilen ve 26 Kasım 2013 tarihli, sayılı Resmi Gazete nin 79 uncu sayfasında yayımlanan yasaklama kararı ile ilgili olarak; Ankara 12 nci İdare Mahkemesi tarafından; 22 Nisan 2014 tarihli ve Esas No:2013/1688, Karar No:2014/453 sayılı kararı ile iptal edilmiştir. Duyurulur. 4670/15/ sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 58 inci maddesine göre Tunc Turizm ve Seyahat Sosyal Hizmetler Gıda Nakliye Lojistik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi (Vergi Nu: ) ile bu şirketin % 50 den fazla hissesine sahip ortağı Seçkin TUNÇ (T.C. Nu.: ) hakkında verilen ve 29 Nisan 2014 tarihli ve sayılı Resmi Gazete nin 45 inci sayfasında yayımlanan yasaklama kararı geri alınmıştır. Duyurulur. 4670/16/1-1 ( )

68 Sayfa : 68 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarih ve no: Toplantı Yeri Karar Tarih ve no : ESKİŞEHİR Eskişehir İli, Sivrihisar İlçesi, Babadat Köyü'nde tespit edilen yamaç yerleşiminin 2863 sayılı Kanun kapsamında tescili konusunda hazırlanan bilgi ve belgelerin değerlendirilmesi istemine ilişkin Kurul Müdürlüğü uzmanlarının tarihli yerinde inceleme raporu, ilgili kurum görüşlerinin iletildiği yazılar, MTA Genel Müdürlüğü'nün tarih ve sayılı, Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nün tarih, sayılı ve Eskişehir Kadastro Müdürlüğü'nün tarih ve 33 sayılı yazıları okundu, tarih, 2684 sayılı dosya inceleme raporu okundu, fotoğrafları, koordinatlı sit sınırı paftası, kadastral paftası, tescil fişi ve dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Eskişehir İli, Sivrihisar İlçesi, Babadat Köyü'nde tespit edilen Kurupınar Yamaç Yerleşimi'nin I. (Bir) Derece Arkeolojik Sit olarak tesciline, hazırlanan tescil fişi, koordinatlı Sit sınırı paftası ve koordinatların aktarıldığı kadastral paftanın uygun olduğuna, ilgili parsellere şerh konulmasına, söz konusu alanlarda Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu'nun Arkeolojik Sitler, Koruma ve Kullanma Koşulları'na ilişkin gün, 658 sayılı İlke Kararı'nın ilgili hükümlerinin geçerli olduğuna, alanda mevcut korunması gerekli kültür varlığı yapı elemanlarının bulunduğu noktaların koordinatlarının alınması suretiyle Müze Müdürlüğüne taşınarak uygulama öncesi ve sonrası rapor, fotoğraflar ve envanter kayıtlarının Kurul Müdürlüğüne iletilmesine, alanda mevcut kaçak kazıyı gerçekleştirenlerin tespit edilmesi halinde yasal soruşturma başlatılmasına, kaçak kazı çukurlarının Müze Müdürlüğü uzmanları denetiminde Belediyesince kapatılarak uygulama öncesi ve sonrası rapor ve fotoğrafların Kurul Müdürlüğüne iletilmesine, sit sınırları içerisinde madencilik faaliyetlerinin yasaklanmasına ve Kurulumuzdan izinsiz herhangi bir fiziki ve inşa müdahalede bulunulmamasına karar verildi.

69 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 69

70 Sayfa : 70 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : /1-1

71 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 71 Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 26.00/3432 Toplantı Tarih ve no: Toplantı Yeri Karar Tarih ve no : ESKİŞEHİR Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Yenisofça Köyü'nde tespit edilen kaya mekanlarının 2863 sayılı Kanun kapsamında tesciline ilişkin hazırlanan bilgi ve belgelerin değerlendirilmesi istemine ilişkin Kurul Müdürlüğü uzmanlarının tarihli yerinde inceleme raporu, ilgili kurum görüşlerinin iletildiği yazılar, MTA Genel Müdürlüğü'nün tarih ve sayılı, Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nün tarih, sayılı yazıları okundu, tarih, 2685 sayılı dosya inceleme raporu okundu, fotoğrafları, koordinatlı sit sınırı paftası, kadastral paftası, tescil fişi ve dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Yenisofça Köyü'nde tespit edilen Hara Mevkii Kaya Mekanları'nın I. (Bir) Derece Arkeolojik Sit olarak tesciline, hazırlanan tescil fişi ve koordinatlı Sit sınırı paftasının uygun olduğuna, ilgili parsellere şerh konulmasına, sit sınırlarının aktarıldığı kadastral paftanın hazırlanarak Kurulumuza iletilmesine, söz konusu alanlarda Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu'nun Arkeolojik Sitler, Koruma ve Kullanma Koşulları na ilişkin gün, 658 sayılı İlke Kararı'nın ilgili hükümlerinin geçerli olduğuna, sit sınırları içerisinde madencilik faaliyetlerinin yasaklanmasına ve Kurulumuzdan izinsiz herhangi bir fiziki ve inşai müdahalede bulunulmamasına karar verildi.

72 Sayfa : 72 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : 29016

73 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : /1-1

74 Sayfa : 74 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 26.06/507 Toplantı Tarih ve no: Toplantı Yeri Karar Tarih ve no : ESKİŞEHİR Eskişehir İli, Sivrihisar İlçesi, Nasreddin Hoca Mahallesi'nde tespit edilen yamaç yerleşiminin 2863 sayılı Kanun kapsamında tescili konusunda hazırlanan bilgi ve belgelerin değerlendirilmesi istemine ilişkin Kurul Müdürlüğü uzmanlarının tarihli yerinde inceleme raporu, ilgili kurum görüşlerinin iletildiği yazılar, MTA Genel Müdürlüğü'nün tarih ve sayılı ve Eskişehir Kadastro Müdürlüğü'nün tarih ve 33 sayılı yazısı okundu, tarih, 2682 sayılı dosya inceleme raporu okundu, fotoğrafları, koordinatlı sit sınırı paftası, kadastral paftası, tescil fişi ve dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Eskişehir İli, Sivrihisar İlçesi, Nasreddin Hoca Mahallesi'nde tespit edilen Saracık Yamaç Yerleşimi'nin I. (Bir) Derece Arkeolojik Sit olarak tesciline, hazırlanan tescil fişi, koordinatlı Sit sınırı paftası ve koordinatların aktarıldığı kadastral paftanın uygun olduğuna, ilgili parsellere şerh konulmasına, söz konusu alanlarda Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu'nun Arkeolojik Sitler, Koruma ve Kullanma Koşulları'na ilişkin gün, 658 sayılı İlke Kararı'nın ilgili hükümlerinin geçerli olduğuna, sit sınırları içerisinde devşirme malzemeler kullanılarak yapılmış olan çeşmenin 2863 sayılı Kanun kapsamında tescili konusunda Vakıflar Bölge Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanacak bilgi ve belgelerin Kurulumuza iletilmesine, alanda mevcut korunması gerekli kültür varlığı yapı elemanlarının bulunduğu noktaların koordinatlarının alınması suretiyle Müze Müdürlüğüne taşınarak uygulama öncesi ve sonrası rapor, fotoğraflar ve envanter kayıtlarının Kurul Müdürlüğüne iletilmesine, sit sınırlan içerisinde madencilik faaliyetlerinin yasaklanmasına ve Kurulumuzdan izinsiz herhangi bir fiziki ve inşai müdahalede bulunulmamasına karar verildi.

75 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 75

76 Sayfa : 76 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : /1-1

77 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 77

78 Sayfa : 78 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : 29016

79 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 79

80 Sayfa : 80 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : 29016

81 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 81

82 Sayfa : 82 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : 29016

83 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 83

84 Sayfa : 84 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : 29016

85 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 85

86 Sayfa : 86 RESMÎ GAZETE 31 Mayıs 2014 Sayı : 29016

87 31 Mayıs 2014 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 87

4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN 4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı ihtiyacı 4 adet blade sunucu cihazlarının Kuruluşça hazırlanan teknik

Detaylı

Yargıtay 13, Hukuk Dairesinden:

Yargıtay 13, Hukuk Dairesinden: Yargıtay 13, Hukuk Dairesinden: ESAS NO ; 2017/1499 KARAR NO : 2017/1552 YARGITAY İLAMI MAHKEMESİ TARİHİ NUMARASI DAVACI DAVALI Giresun 2. Asliye Hukuk Mahkemesi (Tüketici Mahkemesi Sıfatıyla) 15/04/2015

Detaylı

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 30/06/2014 Sayı: 2014/27 Ref : 6/27

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 30/06/2014 Sayı: 2014/27 Ref : 6/27 GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 30/06/2014 Sayı: 2014/27 Ref : 6/27 Konu: TEREFTALİK ASİT İTHALATINDA KORUNMA ÖNLEMİ UYGULANMASINA İLİŞKİN KARAR YAYIMLANMIŞTIR. A. Genel Bilgi 30/06/2014 tarihli ve 29046 sayılı

Detaylı

Bu Karar yayımı tarihinde( tarihi) yürürlüğe girmektedir.

Bu Karar yayımı tarihinde( tarihi) yürürlüğe girmektedir. ERK Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetleri Ltd. Şti. Acıbadem Cd. Çamlıca Apt. No.77 K.4 34718 Acıbadem-Kadıköy/ISTANBUL Tel :0.216.340 00 86 Fax :0.216.340 00 87 E-posta: info@erkymm.com No: 2015/37

Detaylı

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 06/08/2014 Sayı: 2014/52 Ref : 6/52. Konu: TEREFTALİK ASİT İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI AÇILMIŞTIR

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 06/08/2014 Sayı: 2014/52 Ref : 6/52. Konu: TEREFTALİK ASİT İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI AÇILMIŞTIR GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 06/08/2014 Sayı: 2014/52 Ref : 6/52 Konu: TEREFTALİK ASİT İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI AÇILMIŞTIR 06/08/2014 tarihli ve 29080 sayılı Resmi Gazete de Tereftalik Asit İthalatında

Detaylı

YAZIHAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ

YAZIHAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ YAZIHAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ İhale Kayıt Numarası İhale Adı İhale Tarihi 2012/94521 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Grup Öğrenci Taşıması

Detaylı

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR.

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR. DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İHTİYACI IP KAMERA SATIN ALINACAKTIR. Ofisimizce, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü

Detaylı

İhale Şehri :Eskişehir. İş Şehri :Eskişehir. Kurum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Tıp Fakültesi Birimi

İhale Şehri :Eskişehir. İş Şehri :Eskişehir. Kurum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Tıp Fakültesi Birimi İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri :Eskişehir Kurum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Tıp Fakültesi Birimi İşin Adı/Konusu/Cinsi: İlaç Satın Alınacaktır İhale Tarihi :17.11.2011 10:30

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI ANDLAŞMA

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI ANDLAŞMA T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 19 Kasım 2014 ÇARŞAMBA YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 29180 MİLLETLERARASI ANDLAŞMA Karar Sayısı : 2014/6933 3 Haziran

Detaylı

B. ARINÇ A. BABACAN Y. AKDOĞAN N. KURTULMUŞ Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı

B. ARINÇ A. BABACAN Y. AKDOĞAN N. KURTULMUŞ Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü 20 Haziran 2015 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29392 BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2015/7726 5544 sayılı Meslekî Yeterlilik Kurumu Kanunu

Detaylı

b) Yapılacağı yer : ANKARA : Sözleşmenin imzalandığı tarihinden itibaren 3 c) İşe başlama tarihi

b) Yapılacağı yer : ANKARA : Sözleşmenin imzalandığı tarihinden itibaren 3 c) İşe başlama tarihi İhale İlanı TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KOMPANZASYON SİSTEMLERİNİN YENİLENMESİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı

Detaylı

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 01/07/2014 Sayı: 2014/29 Ref : 6/29. Konu: İTHALAT REJİMİNE EK KARAR ÇIKARILMIŞTIR

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 01/07/2014 Sayı: 2014/29 Ref : 6/29. Konu: İTHALAT REJİMİNE EK KARAR ÇIKARILMIŞTIR GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 01/07/2014 Sayı: 2014/29 Ref : 6/29 Konu: İTHALAT REJİMİNE EK KARAR ÇIKARILMIŞTIR A. Genel Bilgi 30/06/2014 tarihli ve 29046 sayılı Resmi Gazete de İthalat Rejimi Kararı na Ek Karar

Detaylı

Ek: 18 Şubat 2014 tarih ve 28917 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan 2014/5896 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı

Ek: 18 Şubat 2014 tarih ve 28917 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan 2014/5896 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Sayı:Rehber.2014/005 Ankara,18.02.2014 Konu: Belediye Gelirleri Kanununda yer alan bazı maktu vergi ve harç tarifelerinin yeniden belirlenmesi 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanununda yer alan bazı maktu

Detaylı

Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi 2007

Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi 2007 Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi 2007 13 Aralık 2006 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 26375 GENEL HÜKÜMLER Konu ve kapsam MADDE 1 (1) Bütün hukuki yardımlarda avukat ile iş sahipleri

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 10.09.2015 Sayı: 2015/146 Ref: 4/146

SİRKÜLER İstanbul, 10.09.2015 Sayı: 2015/146 Ref: 4/146 SİRKÜLER İstanbul, 10.09.2015 Sayı: 2015/146 Ref: 4/146 Konu: TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE KORE CUMHURİYETİ ARASINDA İMZALANAN SOSYAL GÜVENLİK ANLAŞMASI 1 HAZİRAN 2015 DEN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE YÜRÜRLÜĞE GİRMİŞTİR

Detaylı

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 03/11/2014 Sayı: 2014/83 Ref : 6/83

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 03/11/2014 Sayı: 2014/83 Ref : 6/83 GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 03/11/2014 Sayı: 2014/83 Ref : 6/83 Konu: POLİETİLEN TEREFTALAT (PET) İTHALATINDA KORUNMA ÖNLEMİ UYGULANMASINA İLİŞKIN KARAR YÜRÜRLÜĞE KONULMUŞTUR 1. Genel Bilgi 31/10/2014 tarihli

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 29 Mart 2017 ÇARŞAMBA YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 30022 Mükerrer KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME OLAĞANÜSTÜ HAL KAPSAMINDA

Detaylı

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ 9 Şubat 2014 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 28908 BAKANLAR KURULU KARARI Karar : 2014/5860 Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü ve Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketinin görevlendirilmesiyle ilgili

Detaylı

DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYACI 1 ADET TORNA MAKİNASI ALINACAKTIR.

DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYACI 1 ADET TORNA MAKİNASI ALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYACI 1 ADET TORNA MAKİNASI ALINACAKTIR. Ofisimizce, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Jeotermal Gradyan Ve Üretim Kuyusu Açılması İşi Yaptırılacaktır JEOTERMAL GRADYAN VE ÜRETİM KUYUSU AÇILMASI İŞİ YAPTIRILACAKTIR

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Jeotermal Gradyan Ve Üretim Kuyusu Açılması İşi Yaptırılacaktır JEOTERMAL GRADYAN VE ÜRETİM KUYUSU AÇILMASI İŞİ YAPTIRILACAKTIR İhale Şehri :Kütahya İş Şehri :Kütahya Kurum :T. C Kütahya İl Özel İdaresi İşin Adı/Konusu/Cinsi :Jeotermal Gradyan Ve Üretim Kuyusu Açılması İşi Yaptırılacaktır İhale Tarihi: 03.11.2011 10:00 İhale Usulü

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2015/140 Ref: 4/140

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2015/140 Ref: 4/140 SİRKÜLER İstanbul, 02.09.2015 Sayı: 2015/140 Ref: 4/140 Konu: STRATEJİK YATIRIMLARA DAİR YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI HAKKINDA KARARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞTIR 27.08.2015 tarih ve 29458 sayılı Resmi Gazete

Detaylı

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR.

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR. DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI HAVA TEKNİK OKULLAR KOMUTANLIĞI İHTİYACI 18 KALEM MUHTELİF LASTİK VE AKÜ SATIN ALINACAKTIR. Ofisimizce, Hava Kuvvetleri Komutanlığı

Detaylı

T.C. Resmî Gazete YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır

T.C. Resmî Gazete YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 7 Temmuz 2018 CUMARTESİ YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 30471 2. Mükerrer KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME Kuruluşu : 7 Ekim

Detaylı

T.C. Resmî Gazete YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır

T.C. Resmî Gazete YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 27 Temmuz 2016 ÇARŞAMBA YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 29783 2. Mükerrer KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME Kuruluşu : 7 Ekim

Detaylı

31 Mayıs 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : BAKANLAR KURULU KARARI

31 Mayıs 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : BAKANLAR KURULU KARARI 31 Mayıs 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28663 BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2013/4748 Ekli Kalkınma Ajansları Kalkınma Kurullarına Temsilci Gönderecek Kurum ve Kuruluşların Belirlenmesi ve Bazı

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 18.03.2014 Sayı: 2014/058 Ref: 4/058

SİRKÜLER İstanbul, 18.03.2014 Sayı: 2014/058 Ref: 4/058 SİRKÜLER İstanbul, 18.03.2014 Sayı: 2014/058 Ref: 4/058 Konu: BAĞIMSIZ DENETİME TABİ OLMASI ZORUNLU ŞİRKETLERİN KAPSAMI 1 OCAK 2014 TARİHİNDEN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE GENİŞLETİLMİŞTİR 14.03.2014 tarih ve 28941

Detaylı

Kurum :Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Sandıklı Vergi Dairesi Müdürlüğü

Kurum :Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Sandıklı Vergi Dairesi Müdürlüğü İhale Şehri :Afyon İş Şehri :Afyon Kurum :Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Sandıklı Vergi Dairesi Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :İstinat Duvarı Yaptırılacaktır İhale Tarihi: 02.11.2011 14:00

Detaylı

İhale Evrak Bedeli MİKRODEV MARKA UZAK TERMİNAL ÜNİTESİ RTU 330 8D0 16Dİ 32MB 45 Adet / 15:00 100,00 TL

İhale Evrak Bedeli MİKRODEV MARKA UZAK TERMİNAL ÜNİTESİ RTU 330 8D0 16Dİ 32MB 45 Adet / 15:00 100,00 TL DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ELEKTRİK MAKİNE VE MALZEME İKMAL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İHTİYACI MİKRODEV MARKA

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2013/113 Ref: 4/113

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2013/113 Ref: 4/113 SİRKÜLER İstanbul, 30.04.2013 Sayı: 2013/113 Ref: 4/113 Konu: VARLIK KİRALAMA ŞİRKETLERİ TARAFINDAN YURT DIŞINDA İHRAÇ EDİLEN KİRA SERTİFİKALARINA SAĞLANAN GELİRLER STOPAJ KAPSAMINA ALINMIŞ OLUP, STOPAJ

Detaylı

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 18/12/2014 Sayı: 2014/121 Ref : 6/121

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 18/12/2014 Sayı: 2014/121 Ref : 6/121 GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 18/12/2014 Sayı: 2014/121 Ref : 6/121 Konu: TİCARİ AMAÇ DIŞINDA İTHAL EDİLECEK BAZI EŞYA İÇİN 2015 YILINDA ALINACAK BANDROL ÜCRETLERİNİ BELİRLEYEN BAKANLAR KURULU KARARI YAYIMLANMIŞTIR

Detaylı

ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ 226 İŞÇİ (DAİME VE GEÇİCİ İŞÇİ) PERSONELİNİN 2016 YILI SÜRESİNCE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI (1 KİŞİYLE), İŞYERİ HEKİMİ (1 KİŞİYLE) VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİ (1 KİŞİYLE) HİZMETİNİN OSGB

Detaylı

Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü

Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri :Eskişehir, Sakarya, Kütahya Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :Araç Kiralama Hizmeti

Detaylı

a) Adresi : CUMHURİYET MAH. KARAAĞAÇ CAD. NO:5 GÖLBAŞI BELEDİYESİ HİZMET BİNASI

a) Adresi : CUMHURİYET MAH. KARAAĞAÇ CAD. NO:5 GÖLBAŞI BELEDİYESİ HİZMET BİNASI ATIK SU ARITMA TESİSİ YAPTIRILACAKTIR GÖLBAŞI BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖLBAŞI BELEDİYESİ ATIK SU ARITMA TESİSİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü

Detaylı

Karar, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir. B. İthalat Rejimi Kararı na Ekli Liste ve Eklerin Yürürlükten Kaldırılması

Karar, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir. B. İthalat Rejimi Kararı na Ekli Liste ve Eklerin Yürürlükten Kaldırılması GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 12/01/2015 Sayı: 2015/19 Ref : 6/19 Konu: İTHALAT REJİMİ KARARINA EK KARAR ÇIKARILMIŞTIR A. Genel Bilgi 31/12/2014 tarihli ve 29222 (2 nci mükerrer) sayılı Resmi Gazete de 15/12/2014

Detaylı

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/ekap/ İhale Şehri :Bolu İş Şehri :Bolu Kurum :Sağlık Bakanlığı Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi İşin Adı/Konusu/Cinsi :Araç Kiralama Hizmeti Alınacaktır İhale Tarihi :16.11.2011 10:30 İhale Usulü :Açık İhale

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 07.07.2015 Sayı: 2015/122 Ref: 4/122

SİRKÜLER İstanbul, 07.07.2015 Sayı: 2015/122 Ref: 4/122 SİRKÜLER İstanbul, 07.07.2015 Sayı: 2015/122 Ref: 4/122 Konu: NAKİT SERMAYE ARTIŞLARINDA UYGULANACAK İNDİRİM ORANI HALKA AÇIK ŞİRKETLER İLE TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR İÇİN YÜKSELTİLMİŞ, BAZI ŞİRKETLER İÇİN

Detaylı

DIŞ LASTİK SATIN ALINACAKTIR TÜRKİYE PETROLLERİ ANONİM ORTAKLIĞI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TPAO) MAKİNE_İKMAL VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI

DIŞ LASTİK SATIN ALINACAKTIR TÜRKİYE PETROLLERİ ANONİM ORTAKLIĞI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TPAO) MAKİNE_İKMAL VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI DIŞ LASTİK SATIN ALINACAKTIR TÜRKİYE PETROLLERİ ANONİM ORTAKLIĞI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TPAO) MAKİNE_İKMAL VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI 25-13ARA-46172 DIŞ LASTİK alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine

Detaylı

İlgili Kanun / Madde 6356 S. TSK/41-43

İlgili Kanun / Madde 6356 S. TSK/41-43 T.C YARGITAY 22. HUKUK DAİRESİ Esas No. 2014/1967 Karar No. 2014/1792 Tarihi: 10.02.2014 İlgili Kanun / Madde 6356 S. TSK/41-43 TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ YETKİ TESPİTİNE İTİRAZ İŞYERİNE YENİ ALINAN İŞÇİLERİN

Detaylı

EMLAK VERGİSİNDEN MUAF OLAN TAŞINMAZLA İLGİLİ DÜZENLENEN ÖDEME EMRİNE İLİŞKİN KANUN YARARINA BOZMA KARARI

EMLAK VERGİSİNDEN MUAF OLAN TAŞINMAZLA İLGİLİ DÜZENLENEN ÖDEME EMRİNE İLİŞKİN KANUN YARARINA BOZMA KARARI Sirküler Rapor 08.10.2013/180-1 EMLAK VERGİSİNDEN MUAF OLAN TAŞINMAZLA İLGİLİ DÜZENLENEN ÖDEME EMRİNE İLİŞKİN KANUN YARARINA BOZMA KARARI ÖZET : Danıştay Dokuzuncu Daire Başkanlığının 25.04.2013 Tarih,

Detaylı

YAZIHAN İLÇESİ İLKÖĞRETİM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ

YAZIHAN İLÇESİ İLKÖĞRETİM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ 7.BÖLGE 6.BÖLGE 5.BÖLGE 4.BÖLGE 3.BÖLGE 2.BÖLGE 1.BÖLGE YAZIHAN İLÇESİ İLKÖĞRETİM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ İhale Kayıt Numarası İhale Adı İhale Tarihi 2012/121456 İLKÖĞRETİM

Detaylı

BAKANLAR KURULU KARARI

BAKANLAR KURULU KARARI Şubat 2014 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 28908 BAKANLAR KURULU KARARI Karar : 2014/5860 Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü ve Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketinin görevlendirilmesiyle ilgili bazı

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi: Er Yemekhanesi Islak Hacimlerin Onarımı Yaptırılacaktır

İşin Adı/Konusu/Cinsi: Er Yemekhanesi Islak Hacimlerin Onarımı Yaptırılacaktır İhale Şehri :Kütahya İş Şehri :Kütahya Kurum: Hv. er Eğt. tug. k. lığı Kütahya İşin Adı/Konusu/Cinsi: Er Yemekhanesi Islak Hacimlerin Onarımı Yaptırılacaktır İhale Tarihi :01.11.2011 11:00 İhale Usulü

Detaylı

İlgili Kanun / Madde 4857 S. İş.K. /18-21 DAVACI YARARINA KAZANILMIŞ HAK

İlgili Kanun / Madde 4857 S. İş.K. /18-21 DAVACI YARARINA KAZANILMIŞ HAK T.C YARGITAY 22. HUKUK DAİRESİ Esas No. 2014/648 Karar No. 2014/1121 Tarihi: 30.01.2014 İlgili Kanun / Madde 4857 S. İş.K. /18-21 DAVACI YARARINA KAZANILMIŞ HAK ÖZETİ: Mahkemenin 30.12.2010 tarihli kararı

Detaylı

İlgili Kanun / Madde 6100 S. HMK/27

İlgili Kanun / Madde 6100 S. HMK/27 T.C YARGITAY 9. HUKUK DAİRESİ Esas No. 2016/5846 Karar No. 2016/6871 Tarihi: 22.03.2016 Yargıtay Kararları Çalışma ve Toplum, 2017/1 İlgili Kanun / Madde 6100 S. HMK/27 HUKUKİ DİNLENİLME HAKKININ KAPSAMI

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 15.06.2015 Sayı: 2015/112 Ref: 4/112. Konu: TÜRK PARASI KIYMETİNİ KORUMA HAKKINDA 32 SAYILI KARARDA DEĞİŞİKLİKLER YAPILMIŞTIR

SİRKÜLER İstanbul, 15.06.2015 Sayı: 2015/112 Ref: 4/112. Konu: TÜRK PARASI KIYMETİNİ KORUMA HAKKINDA 32 SAYILI KARARDA DEĞİŞİKLİKLER YAPILMIŞTIR SİRKÜLER İstanbul, 15.06.2015 Sayı: 2015/112 Ref: 4/112 Konu: TÜRK PARASI KIYMETİNİ KORUMA HAKKINDA 32 SAYILI KARARDA DEĞİŞİKLİKLER YAPILMIŞTIR 11.06.2015 tarih ve 29383 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ DARÜŞŞAFAKA EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM YILI KIRTASİYE MALZEMELERİ ALIM İŞİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ

Detaylı

BAKANLAR KURULU KARARI

BAKANLAR KURULU KARARI 23 Mayıs 2015 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29364 Karar Sayısı : 2015/7699 BAKANLAR KURULU KARARI 20/12/1995 tarihli ve 95/7606 sayılı Kararnameye ektir. Ekli İthalat Rejimi Kararına Ek Karar ın yürürlüğe

Detaylı

a) Adresi : E.S.K.İ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORHANGAZİ MAHALLESİ ÖMÜR MEVKİİ ARITMA TESİSLERİ - ESKİŞEHİR

a) Adresi : E.S.K.İ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORHANGAZİ MAHALLESİ ÖMÜR MEVKİİ ARITMA TESİSLERİ - ESKİŞEHİR İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri: Eskişehir Kurum :Eskişehir Büyükşehir Belediyesi E.s.k.i. Genel Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :Özel Güvenlik Hizmeti Alınacaktır İhale Tarihi: 15.11.2011 14:00 İhale

Detaylı

T Ü R K M İ L L E T İ A D I N A İ S T İ N A F K A R A R I

T Ü R K M İ L L E T İ A D I N A İ S T İ N A F K A R A R I ÖZET : - YARGISAL DENETİME ELVERİŞLİ HÜKÜM KURULMAMASI : karar başlığı ve dava dilekçesinde işveren adı yer almadığı ve davanın niteliği gereği husumet yöneltilmiş işveren bulunmadığı halde, yargılama

Detaylı

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 20/10/2014 Sayı: 2014/80 Ref : 6/80. Konu: İTHALAT REJİMİ KARARI NA EK KARAR YÜRÜRLÜĞE KONULMUŞTUR

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 20/10/2014 Sayı: 2014/80 Ref : 6/80. Konu: İTHALAT REJİMİ KARARI NA EK KARAR YÜRÜRLÜĞE KONULMUŞTUR GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 20/10/2014 Sayı: 2014/80 Ref : 6/80 Konu: İTHALAT REJİMİ KARARI NA EK KARAR YÜRÜRLÜĞE KONULMUŞTUR 18/10/2014 tarihli ve 29149 sayılı Resmi Gazete de 13/10/2014 tarihli ve 2014/6884

Detaylı

T.C. İZMİR BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ 10. HUKUK DAİRESİ T Ü R K M İ L L E T İ A D I N A İ S T İ N A F K A R A R I

T.C. İZMİR BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ 10. HUKUK DAİRESİ T Ü R K M İ L L E T İ A D I N A İ S T İ N A F K A R A R I ÖZET : - 1 GÜNLÜK ÇALIŞMA TESPİTİ : Zorunlu çalışma süresinin tespiti olmayıp, sadece 1 gün çalışıldığının tespiti istemini barındırmakta olup, bu tür davalarda işverenin davalı olarak gösterilme zorunluluğunun

Detaylı

DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN NEYFCÖRF SON TEKLİF MALZEMENİN GRUBU MİKTAR ^ 3! VERME ALINACAĞI TARİHİ

DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN NEYFCÖRF SON TEKLİF MALZEMENİN GRUBU MİKTAR ^ 3! VERME ALINACAĞI TARİHİ DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN Aşağıda cinsi ve miktarı yazılı malzeme teknik şartnamesi ve ticari şartnamesi ile ihale ek şartları dahilinde iç ve dış piyasadan açık teklif isteme usulüne göre

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 21/05/2015-45876 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı *BENF3BDKH* Sayı : 41361510-755.02.03/ Konu : İhale İlan İşleri AKŞEHİR KADİR YALLAGÖZ SAĞLIK

Detaylı

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 18/08/2014 Sayı: 2014/57 Ref : 6/57

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 18/08/2014 Sayı: 2014/57 Ref : 6/57 GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 18/08/2014 Sayı: 2014/57 Ref : 6/57 KONU: 4458 SAYILI GÜMRÜK KANUNU NUN BAZI MADDELERININ UYGULANMASI HAKKINDA KARARDA DEĞIŞIKLIK YAPILMIŞTIR 18/08/2014 tarihli ve 29092 sayılı

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2012/61 Ref: 4/61

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2012/61 Ref: 4/61 SİRKÜLER İstanbul, 22.03.2012 Sayı: 2012/61 Ref: 4/61 Konu: DOĞAL AFETLER VE OLAĞANÜSTÜ POLİTİK RİSK NEDENİYLE MEYDANA GELEN MÜCBİR SEBEPLERE İSTİNADEN 6111 SAYILI KANUNDA YER ALAN TAKSİT SÜRELERİNİN YENİDEN

Detaylı

İlgili Kanun / Madde 4857 S. İşK/2, S. TSK/25

İlgili Kanun / Madde 4857 S. İşK/2, S. TSK/25 T.C YARGITAY 22. HUKUK DAİRESİ Esas No. 2013/37925 Karar No. 2014/7 Tarihi: 13.01.2014 İlgili Kanun / Madde 4857 S. İşK/2,18-21 6356 S. TSK/25 GEÇERSİZ FESİH ALT İŞVEREN ASIL İŞVEREN İLİŞKİSİNİN MUVAZAAYA

Detaylı

İHALE İLANI 0 326 413 0424-0 326 413 5878. hy56khg@hotmail.com. HATAY/Reyhanlı

İHALE İLANI 0 326 413 0424-0 326 413 5878. hy56khg@hotmail.com. HATAY/Reyhanlı ÇRŞ, 04-OCK-00 20:30 İHALE İLANI Reyhanlı İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Reyhanlı Cemil MERİÇ'in evi Restorasyonu Uygulaması İşi İçişleri Bakanlığı'nın 28 Nisan 2007 tarih 26506 sayılı Köylere Hizmet

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 23.05.2013 Sayı: 2013/129 Ref: 4/129

SİRKÜLER İstanbul, 23.05.2013 Sayı: 2013/129 Ref: 4/129 SİRKÜLER İstanbul, 23.05.2013 Sayı: 2013/129 Ref: 4/129 Konu: TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE AVUSTRALYA HÜKÜMETİ ARASINDA İMZALANAN ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME ANLAŞMASINA İLİŞKİN KARAR YAYINLANMIŞTIR 28.04.2010

Detaylı

GÜMRÜK SĐRKÜLERĐ Tarih: 30/06/2014 Sayı: 2014/28 Ref : 6/28

GÜMRÜK SĐRKÜLERĐ Tarih: 30/06/2014 Sayı: 2014/28 Ref : 6/28 GÜMRÜK SĐRKÜLERĐ Tarih: 30/06/2014 Sayı: 2014/28 Ref : 6/28 Konu: ĐTHALAT REJĐMĐNE EK KARAR ÇIKARILMIŞTIR A. Genel Bilgi 30/06/2014 tarihli ve 29046 sayılı Resmi Gazete de Đthalat Rejimi Kararı na Ek Karar

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü

Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri :Eskişehir, Kütahya, Sakarya Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :Özel Güvenlik Hizmeti

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2015/025 Ref: 4/025

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2015/025 Ref: 4/025 SİRKÜLER İstanbul, 03.02.2015 Sayı: 2015/025 Ref: 4/025 Konu: BAZI MALLARIN KDV ORANLARI DEĞİŞTİRİLMİŞTİR 31.01.2015 tarih ve 29253 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan 2015/7205 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı

Detaylı

İlgili Kanun / Madde 4857 S. İşK. /112

İlgili Kanun / Madde 4857 S. İşK. /112 T.C YARGITAY 22. HUKUK DAİRESİ Esas No. 2016/15460 Karar No. 2016/19015 Tarihi: 23.06.2016 İlgili Kanun / Madde 4857 S. İşK. /112 ALT İŞVERENLER DEĞİŞMESİNE KARŞIN İŞÇİNİN ÇALIŞMASINI SÜRDÜRMESİ KAMU İŞVERENLERİ

Detaylı

BAKANLAR KURULU KARARI

BAKANLAR KURULU KARARI 5 Temmuz 2015 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 29407 BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2015/7749 20/12/1995 tarihli ve 95/7606 sayılı Kararnameye ektir. Ekli İthalat Rejimi Kararına Ek Karar ın yürürlüğe

Detaylı

PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR

PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekstil, Deri, Mobilya, Gıda ve Kimya Ürünlerinin İmalatı Sektörlerindeki İşyerlerinde İş Sağlığı

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI SÖZLEŞME. Recep Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI SÖZLEŞME. Recep Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 24 Nisan 2015 CUMA YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 29336 MİLLETLERARASI SÖZLEŞME Karar Sayısı : 2015/7533 10/2/2015

Detaylı

İlgili Kanun / Madde 4857 S. İşK. /18-21

İlgili Kanun / Madde 4857 S. İşK. /18-21 T.C YARGITAY 22. HUKUK DAİRESİ Esas No. 2017/40952 Karar No. 2017/22871 Tarihi: 25.10.2017 İlgili Kanun / Madde 4857 S. İşK. /18-21 SENDİKANIN ASIL İŞVEREN ALT İŞVEREN İLİŞKİSİNİN MUVAZAALI OLUP OLMADIĞININ

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2015/111 Ref: 4/111

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2015/111 Ref: 4/111 SİRKÜLER İstanbul, 09.06.2015 Sayı: 2015/111 Ref: 4/111 Konu: TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ İLE BİRLEŞİK MEKSİKA DEVLETLERİ HÜKÜMETİ ARASINDA İMZALANAN ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME ANLAŞMASININ ONAYLANDIĞINA

Detaylı

KIDEM ZAMMI ÜCRETE UYGULANAN AYRI ZAMDIR ÖNCE KIDEM ZAMMI UYGULANIR DAHA SONRA TOPLU SÖZLEŞMEDEKİ NISBİ ZAM UYGULANIR Y A R G I T A Y İ L A M I

KIDEM ZAMMI ÜCRETE UYGULANAN AYRI ZAMDIR ÖNCE KIDEM ZAMMI UYGULANIR DAHA SONRA TOPLU SÖZLEŞMEDEKİ NISBİ ZAM UYGULANIR Y A R G I T A Y İ L A M I KIDEM ZAMMI ÜCRETE UYGULANAN AYRI ZAMDIR ÖNCE KIDEM ZAMMI UYGULANIR DAHA SONRA TOPLU SÖZLEŞMEDEKİ NISBİ ZAM UYGULANIR T.C. YARGITAY 22. Hukuk Dairesi ESAS NO : 2013/13336 KARAR NO : 2013/13573 Y A R G

Detaylı

Yukarıdaki düzenlemenin usul ve esasları sirkülerimiz ekinde yer alan 2017/9962 No.lı Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenmiştir.

Yukarıdaki düzenlemenin usul ve esasları sirkülerimiz ekinde yer alan 2017/9962 No.lı Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenmiştir. DUYURU Sayı: 2017/059 BURSA, 06.04.2017 Konu: İHRACAT YAPAN FİRMALARIN YETKİLİLERİNE HUSUSİ DAMGALI PASAPORT (YEŞİL PASAPORT) VERİLMESİNE İLİŞKİN UYGULAMANIN USUL VE ESALARINA DAİR BAKANLAR KURULU KARARI

Detaylı

AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR

AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR Süre ve Yaklaşık Maliyet Bilgileri İlan Süresi : 21 Yasal Kapsam : 13 b/3 İlan Süresi İçin Yaklaşık Maliyet : 3. adım 201.563,00 1.539.538,00 Ortak Alım : Hayır AKARYAKIT SATIN

Detaylı

10 milyon ABD Doları üzeri ile 25 milyon ABD Doları arasında (25 milyon ABD Doları dahil) olanfirmaların 2(iki),

10 milyon ABD Doları üzeri ile 25 milyon ABD Doları arasında (25 milyon ABD Doları dahil) olanfirmaların 2(iki), Sayı : 2017 048 İstanbul, 2017 Konu : İhracatçılara Hususi Damgalı Pasaport Verilmesine İlişkin Karar Yayımlandı. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

ARAZİ HAZIRLIĞI HİZMETİ ALINACAKTIR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

ARAZİ HAZIRLIĞI HİZMETİ ALINACAKTIR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ARAZİ HAZIRLIĞI HİZMETİ ALINACAKTIR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Çankırı ATM Şefliği Topuzsaray Revize Erozyon Kontrolu Proje Sahası Arazi Hazırlığı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır BAKANLAR KURULU KARARLARI

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır BAKANLAR KURULU KARARLARI T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 20 Nisan 2014 PAZAR YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 28978 BAKANLAR KURULU KARARLARI Karar Sayısı : 2014/5874 Türkiye

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 25 Kasım 2016 CUMA YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 29899 MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR Karar Sayısı : 2016/9502 Binali

Detaylı

İlgili Kanun / Madde 6356 S. STSK. /5,41

İlgili Kanun / Madde 6356 S. STSK. /5,41 T.C YARGITAY 7. HUKUK DAİRESİ Esas No. 17409 Karar No. 2014/19210 Tarihi: 21.10.2014 Yargıtay Kararları Çalışma ve Toplum, 2015/4 İlgili Kanun / Madde 6356 S. STSK. /5,41 TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ YETKİ İTİRAZI

Detaylı

TEKİRDAĞ ÇORLU HV. TEL ÖRGÜ, ACİL ÇIKIŞ YOLU, ÇEVRE GÜVENLİK YOLU AYDINLATMASININ YAPILMASI DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MDÜRLÜĞÜ (DHMİ)

TEKİRDAĞ ÇORLU HV. TEL ÖRGÜ, ACİL ÇIKIŞ YOLU, ÇEVRE GÜVENLİK YOLU AYDINLATMASININ YAPILMASI DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MDÜRLÜĞÜ (DHMİ) TEKİRDAĞ ÇORLU HV. TEL ÖRGÜ, ACİL ÇIKIŞ YOLU, ÇEVRE GÜVENLİK YOLU AYDINLATMASININ YAPILMASI DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MDÜRLÜĞÜ (DHMİ) TEKİRDAĞ ÇORLU HV. TEL ÖRGÜ, ACİL ÇIKIŞ YOLU, ÇEVRE GÜVENLİK

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI ANDLAŞMA

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI ANDLAŞMA T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 8 Kasım 2014 CUMARTESİ YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 29169 MİLLETLERARASI ANDLAŞMA Karar Sayısı : 2014/6891 3 Haziran

Detaylı

İlgili Kanun / Madde 2821 S. SK/45

İlgili Kanun / Madde 2821 S. SK/45 T.C YARGITAY 22. HUKUK DAİRESİ Esas No. 2014/841 Karar No. 2014/834 Tarihi: 24.01.2014 İlgili Kanun / Madde 2821 S. SK/45 PROFOSYONEL SENDİKA YÖNETİCİSİNİN HİZMET ÖDENEĞİ HUKUKA AYKIRI BULUNARAK İPTAL

Detaylı

Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi 2010

Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi 2010 Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi 2010 T.C. Resmi Gazete Yayın Tarihi 24 Aralık 2009 PERŞEMBE Sayı : 27442 GENEL HÜKÜMLER Konu ve kapsam MADDE 1 (1) Bütün hukuki yardımlarda avukat

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 7 Şubat 2017 SALI YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 29972 Mükerrer KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME OLAĞANÜSTÜ HAL KAPSAMINDA

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ AĞ ANAHTARI VE AĞ YÖNETİM YAZILIMI ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 5 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ÖĞRENCİ KIYAFET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını İSTEKLİ TEDARİKÇİ

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Sokak Hayvanlarının Toplanması Ve Veterinerlik Hizmeti Alınacaktır

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Sokak Hayvanlarının Toplanması Ve Veterinerlik Hizmeti Alınacaktır İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri :Eskişehir Kurum: Odunpazarı Belediyesi İşin Adı/Konusu/Cinsi :Sokak Hayvanlarının Toplanması Ve Veterinerlik Hizmeti Alınacaktır İhale Tarihi :15.11.2011 10:30 İhale Usulü

Detaylı

Anahtar Kelimeler : Yargılamanın yenilenmesi, kesinleşen mahkeme kararı, özel tüketim

Anahtar Kelimeler : Yargılamanın yenilenmesi, kesinleşen mahkeme kararı, özel tüketim vergisi. Anahtar Kelimeler : Yargılamanın yenilenmesi, kesinleşen mahkeme kararı, özel tüketim Özet : Karara esas olarak alınan bir ilam hükmünün kesinleşen bir mahkeme kararıyla bozularak ortadan kalkması

Detaylı

AG-YG(OG) ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKELERİ VE YG(OG) DAĞITIM HATLARI ARIZA ONARIM VE BAKIM HİZMETİ ALINACAKTIR

AG-YG(OG) ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKELERİ VE YG(OG) DAĞITIM HATLARI ARIZA ONARIM VE BAKIM HİZMETİ ALINACAKTIR AG-YG(OG) ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKELERİ VE YG(OG) DAĞITIM HATLARI ARIZA ONARIM VE BAKIM HİZMETİ ALINACAKTIR Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. BOĞAZİÇİ ELEKTRİK DAĞITIM AŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Genel Müdürlüğümüz Çağlayan

Detaylı

İlgili Kanun / Madde 6100 S. HMK/115,120

İlgili Kanun / Madde 6100 S. HMK/115,120 410 T.C YARGITAY 9. HUKUK DAİRESİ Esas No. 2012/21152 Karar No. 2012/20477 Tarihi: 12.06.2012 Yargıtay Kararları Çalışma ve Toplum, 2013/1 İlgili Kanun / Madde 6100 S. HMK/115,120 DAVA ŞARTI GİDER AVANSININ

Detaylı

İTİRAZIN İPTALİ DAVASINDA HAK DÜŞÜRÜCÜ SÜRE. Stj. Av. Belce BARIŞ ERYİĞİT HUKUK BÜROSU / ANKARA

İTİRAZIN İPTALİ DAVASINDA HAK DÜŞÜRÜCÜ SÜRE. Stj. Av. Belce BARIŞ ERYİĞİT HUKUK BÜROSU / ANKARA İTİRAZIN İPTALİ DAVASINDA HAK DÜŞÜRÜCÜ SÜRE Stj. Av. Belce BARIŞ ERYİĞİT HUKUK BÜROSU / ANKARA 24.05.2017 belce@eryigithukuk.com İtirazın iptali davası; takip konusu yapılmış olan alacağa karşılık borçlu

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2017/073 Ref: 4/073

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2017/073 Ref: 4/073 SİRKÜLER İstanbul, 05.04.2017 Sayı: 2017/073 Ref: 4/073 Konu: İHRACAT YAPAN FİRMALARIN YETKİLİLERİNE HUSUSİ DAMGALI PASAPORT (YEŞİL PASAPORT) VERİLMESİNE İLİŞKİN UYGULAMANIN USUL VE ESALARINA DAİR BAKANLAR

Detaylı

SÜREYYAPAŞA GÖĞÜS HASTALIKLARI VE GÖĞÜS CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE

SÜREYYAPAŞA GÖĞÜS HASTALIKLARI VE GÖĞÜS CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 21/08/2015-1635 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği *BE5U4DCZC* Sayı : 71587699-930- Konu:

Detaylı

İHALE İLANI KARA ALANLARINDA AÇILACAK KUYULARDA LOG HİZMET ALIMI YAPILACAKTIR.

İHALE İLANI KARA ALANLARINDA AÇILACAK KUYULARDA LOG HİZMET ALIMI YAPILACAKTIR. İHALE İLANI KARA ALANLARINDA AÇILACAK KUYULARDA LOG HİZMET ALIMI YAPILACAKTIR. 1- İş Sahibi İdareye İlişkin Bilgiler 1.1. İş sahibi İdarenin; a) Adı: Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü b) Adresi:

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KARKAS ET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA İSTEKLİ TEDARİKÇİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını,

Detaylı

ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ. KAMYON, KAMYONET ve TIR KİRALANMASI HİZMET ALIM İŞİ hizmet alımı 4734

ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ. KAMYON, KAMYONET ve TIR KİRALANMASI HİZMET ALIM İŞİ hizmet alımı 4734 ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KAMYON, KAMYONET ve TIR KİRALANMASI HİZMET ALIM İŞİ hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık

Detaylı

İlgili Kanun / Madde 5510 S. SGK. /81

İlgili Kanun / Madde 5510 S. SGK. /81 T.C YARGITAY 21. HUKUK DAİRESİ Esas No. 2017/4295 Karar No. 2017/6697 Tarihi: 21.09.2017 İlgili Kanun / Madde 5510 S. SGK. /81 SGK PRİMLERİNDEN İŞVEREN HİSSESİNİN HAZİNECE KARŞILANMASININ KOŞULLARI ÖZETİ:

Detaylı

"Tüketici Aleyhine Başlatılacak İcra Takibinde Parasal Sınır" "Tüketici Aleynine Ba~latllacak icra Takibinde Parasal ~ınırn

Tüketici Aleyhine Başlatılacak İcra Takibinde Parasal Sınır Tüketici Aleynine Ba~latllacak icra Takibinde Parasal ~ınırn "Tüketici Aleyhine Başlatılacak İcra Takibinde Parasal Sınır" "Tüketici Aleynine Ba~latllacak icra Takibinde Parasal ~ınırn T.C. YARGıTAY 13. HUKUK DAIRESI Esas No: 2015/1 0571 Karar No: 2015/8738 Karar

Detaylı

a) Adresi : Alemdar Mahallesi, Ankara Caddesi, Hükümet Konağı Sokak, No: Cağaloğlu Fatih/İSTANBUL : https://ekap.kik.gov.

a) Adresi : Alemdar Mahallesi, Ankara Caddesi, Hükümet Konağı Sokak, No: Cağaloğlu Fatih/İSTANBUL : https://ekap.kik.gov. İLAN İSTANBUL VERGİ DENETİM KURULU PENDİK HİZMET BİNASINA AİT ZEMİN ETÜDLERİ, MİMARİ, STATİK, MEKANİK, ELEKTRİK, ALTYAPI VE PEYZAJ UYGULAMA PROJELERİ, MAHAL LİSTELERİ, METRAJ, YAKLAŞIK MALİYET HESAPLARI

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır TBMM KARARI

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır TBMM KARARI T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 9 Kasım 2013 CUMARTESİ YASAMA BÖLÜMÜ Sayı : 28816 TBMM KARARI SON YILLARDA TÜRK SPORUNDA YAŞANAN DOPİNG SORUNUNUN

Detaylı

Denizli İli Güney İlçesi Yeni Mahallesi 118 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre

Denizli İli Güney İlçesi Yeni Mahallesi 118 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre İhale Tarihleri 12 Ekim 2017 14:30 Denizli İli, Güney İlçesi, Yeni Mahallesi 118 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi İHALE İLANI YAPIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR. T.C. BAŞBAKANLIK

Detaylı

Kurum :Abant İzzet Baysal Üniversitesi İdari Ve Mali İşler Daire Başkanlığı. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Kurum :Abant İzzet Baysal Üniversitesi İdari Ve Mali İşler Daire Başkanlığı. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İhale Şehri :Bolu İş Şehri :Bolu Kurum :Abant İzzet Baysal Üniversitesi İdari Ve Mali İşler Daire Başkanlığı İşin Adı/Konusu/Cinsi :Özel Güvenlik Hizmeti Alınacaktır İhale Tarihi :23.11.2011 10:00 İhale

Detaylı

DANIŞTAYIN SÜRESİNDE AÇILMAYAN DAVAYLA İLGİLİ KANUN YARARINA BOZMA KARARI

DANIŞTAYIN SÜRESİNDE AÇILMAYAN DAVAYLA İLGİLİ KANUN YARARINA BOZMA KARARI Sirküler Rapor 26.07.2012/139-1 DANIŞTAYIN SÜRESİNDE AÇILMAYAN DAVAYLA İLGİLİ KANUN YARARINA BOZMA KARARI ÖZET : Danıştay Üçüncü Daire Başkanlığının E: 2010/6979 K: 2012/667 sayılı Kanun Yararına Bozma

Detaylı