İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA KALİTE VE ÇEVRE POLİTİKAMIZ HİZMETLERİMİZ ALTYAPI HİZMETLERİ MADENCİLİK PROJELER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA KALİTE VE ÇEVRE POLİTİKAMIZ HİZMETLERİMİZ ALTYAPI HİZMETLERİ MADENCİLİK PROJELER"

Transkript

1

2 İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA KALİTE VE ÇEVRE POLİTİKAMIZ HİZMETLERİMİZ ALTYAPI HİZMETLERİ MADENCİLİK PROJELER

3 HAKKIMIZDA Firmamız hafriyat ve madencilik ile sektöre adım atmış olup daha sonra ek olarak taş ocağı işletmeciliğini de hizmetlerine eklemiştir. Şirket bu devamlı başarısını, kökleri kuvvetli aile yapısına ve birlikteliğine borçludur. 1984'lü yılların başında hafriyat ve altyapı işleri ile başlayan ticari hayat, taş ocağı işletilmesi ile birlikte devam etmektedir. Geçen çeyrek yüzyılın ardından edinilmiş tecrübesiyle Tek-Koç Madencilik kaynaklarını maksimum düzeyde kullanarak güçlü makine parkuru ve ekipmanlarını deneyimli ekibiyle günümüzün koşullarına getirmiştir. Kendini sürekli ekipman ve ekiplerle yenileyerek müşteri memnuniyetini, sürekli geliştirmeyi, çevreye olan duyarlılığını tüm kuruluş içerisinde uygulanmasını hedef alarak kaliteden ödün vermeden 2009 yılında ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazanmıştır. Tek-koç müşterilerinin ve çalışanlarının memnuniyetini, kendine öncelik olarak belirlemiş ve kamu kurum kuruluşlarına, sektöründe önde gelen firmalarının güvenini; güçlü dinamikleriyle en kötü ekonomik krizlerde dahi hiçbir müşterisini mağdur etmeden, kazanılan ve hızla büyüyen bu güvenle çağın getirdiği yenilikleri sağlayarak modernize ve çevreye duyarlı bir kuruluş olarak hizmet vermek için toz indirgeme sistemi ve ses indirgeme sistemini işletme alanına uygulamış ve ortalama yılda 1500 ağaç dikimi yaparak uluslararası mevzuat ve standartlara uygun ürün üreterek böylelikle hem müşterilerinin özel isteklerine daha verimli yanıt verebilmiş hem de hizmet ağını genişletmiştir. Üstün üretim teknolojisi ve kapasitesi, yeni yatırımları ve geniş ürün yelpazesi ile sektördeki ayrıcalığını sürdürerek, hizmet vermektedir. VİZYON Her zaman dürüstlük ve kalite anlayışı ile madencilik işletmeciliği ve altyapı sektöründe kendine farklı bir yer edinmiş olan şirketimizin gelecekte de aynı anlayış içerisinde, farklı bakış açılarıyla her zaman kendini yenileyerek ve daha çok çalışarak gelişen sektöründe daha etkin rol oynamak ve yeni teknolojileri her zaman uygulamaktır. MİSYON Ülkemizdeki madencilik ve altyapı konusunda sektörün ihtiyaçları ve sıkıntıları göz önünde bulundurularak kaliteden ödün vermeden uygun ürün ve çevreye duyarlı sektörün ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayarak madencilik ve altyapı sektöründe ilerlemek, müşteri istek ve beklentilerine hızlı cevap veren, çalışma performansını azimle sürdürerek yeniliklere açık bir şirket haline gelmek.

4 SERTİFİKALARIMIZ KALİTE ve ÇEVRE POLİTİKAMIZ Her zaman en kaliteli ve en mükemmelini sunmayı hedef edinmiş olan şirketimiz tüm çevre ve kalite prosedürlerine uyarak hizmetlerini usulüne uygun yerine getirmek için özenle çalışmaktadır. Yeşile, doğaya ve çevreye saygı sloganını benimsemiş olan firmamız geleceğimiz için doğanın çok önemli bir yere sahip olduğu bilinci ile çalışmalarına devam etmektedir.

5 Altyapı ve madencilik hizmetleri veren kuruluşumuz konusunda lider olabilmek ve müşterilerimizin beklentilerini aşabilmek için yönetim sistemi doğrultusunda; Müşteri ihtiyaçlarını zamanında ve istenilen şekilde karşılamak, Müşteriyi ürünümüz kullanımı ile ilgili detaylı şekilde bilgilendirmek, Her zaman güvenilir bir firma olmak, Müşteriye en hızlı sevkiyatların sağlanması, Tüm faaliyetlerimiz kapsamında firmamız, iş sağlığı ile ilgili uygulamalarını firma içerisinde yaygınlaş- tırmak için personeli bilgilendirmek, Ülkemizdeki çevre mevzuatına bağlı yönetmeliklere, yasal gerekliliklere uygun olarak müşteri şartları ve yasal şartlara ve uluslararası anlaşmalara uymak, Tüm çalışanlarımıza gerekli bilgilendirme ve eğitimler yardımıyla kendilerinin, diğer çalışanların ve ziyaretçilerin sağlık ve güvenliklerini tehlikeye atmamayı temel görev olarak benimsetmek ve bu ilkeleri uygulamak için teşvik etmek, Tüm faaliyetlerimiz kapsamında, geri dönüştürülebilir atıklarımızın bertarafını sağlayarak değerlendirmek, sınırlı olan doğal kaynak kullanımlarını azaltmak, çevreye zararlı atıklardan dolayı oluşacak kirliliği önlemek, canlı hayatı olumsuz etkilememek, çevreyi kirletmemek için gerekli tedbirleri almak, Üst yönetimce desteklenen ve tüm çalışanlarca benimsenen, uygulanan, denetlenen, gözden geçirilen, kamuoyu tarafından izlenebilen ve sürekli iyileştirilen bir yönetim sistemini sürdürmek, Kalite ve çevre yönetim sistemleri standartlarından taviz vermeden sürekli iyileştirmeyi temel felsefemiz olarak sağlamak. Tüm faaliyetlerimizle ilgili olarak çalışanlarımızın bu ilkeler doğrultusunda hedeflere ulaşabilmek firmamızın kalite ve çevre politikasıdır.

6 ALTYAPI ÇALIŞMALARI Geniş makina parkurumuzla, alt yapı çalışmaları konusunda sektörde etkin bir rolü olan kurumumuz başarıyla tamamladığı altyapı işleriyle uzun yıllardır hizmetlerine devam etmektedir. Kurumsal olarak gelişim ve sürekli yenilenme politikamızla faaliyetlerimize devam ederken, Tek-Koç Madencilik olarak mükemmeliyetçi ve rekabetçi yapımızla altyapı işlerinizi çözüme kavuşturuyoruz.

7 Altyapı hizmetleri yaşam kalitesinin yükselmesi ve sürdürülebilir ekonomik büyüme için çok önemli bir gerensinimdir. Kökleri 30 yıla dayanan firmamız bu süre içerisinde bir çok önemli altyapı projelerine imza atmış; tecrübesi, iş ahlakı ve geniş ekipmanıyla üstlendiği her projeye yönelik uygun çözümler üretmiştir. Ayrıca en zorlu projelerde dahi kaliteden ödün vermeyerek taahüt ettiği işlerin zaman planlamasına çok özen gösteren şirketimiz, bu özelliğiyle endüstride saygın bir yer edinmiştir. Bu bağlamda uluslararası kalite ve standartlara uygun olarak aşağıdaki iş kollarında altyapı hizmetleri sunmaktayız. Hafriyat ve Kazı işleri Yol projeleri Tünel projeleri Köprü projeleri Enerji projeleri Sanat yapıları

8 MADENCİLİK Şirketimiz, 1984 yıından beri gelen altyapı tecrübesine 2000 yılından itibaren İstanbul Ömerli Bölgesinde taş ocağı işletmeciliği faaliyetini de katmıştır. Saatte 800 ton kapasiteyle İstanbul Bölgesi ndeki en kapasiteli taş ocaklarından birini işleten firmamız, İstanbul daki bir çok altyapı projelerine, beton santrallerine ve asfalt fabrikalarına tedarikçi olarak hizmet vermektedir.

9 ÜRÜNLERİMİZ KIRMA TAŞ KUMU Petrogrofik yapısı Marmara formasyonudur. Taştozunun kırma tesisinde tekrar işlenmesiyle üretilir. Genellikle yüksek dayanımlı beton üretiminde kullanılmakta olup 0-3mm aralığında üretilmektedir. TAŞ TOZU Petrografik yapısı Marmara Fragmantasyonudur. 0-8 mm, arası ince (tozsu) agregadan oluşmaktadır. Sıkıştırma ve esneklik gerektiren işlerde kullanılır. (Boru döşeme, parke taşı döşeme, vs.) 1 NO MICIR KIRMATAŞ: Petrografik yapısı Marmara Fragmantasyonudur. İri Agrega Sınıfına girmektedir. 1 No Mıcır (5-12mm) arası olarak isteğe bağlı üretim yapılmaktadır. 3 NO MICIR KIRMATAŞ: Petrografik yapısı Marmara Fragmantasyonudur. İri Agrega Sınıfına girmektedir. 3 No Mıcır (22-32mm) arası olarak isteğe bağlı üretim yapılmaktadır. 2 NO MICIR KIRMATAŞ: Petrografik yapısı Marmara Fragmantasyonudur. İri Agrega Sınıfına girmektedir. 2 No Mıcır (12-22mm) arası olarak isteğe bağlı üretim yapılmaktadır. 4 NO MICIR KIRMATAŞ: Petrografik yapısı Marmara Fragmantasyonudur. İri Agrega Sınıfına girmektedir. 4 No Mıcır (32-40mm) arası olarak isteğe bağlı üretim yapılmaktadır MEKANİK PLENTMIKS Petrografik yapısı Marmara Fragmantasyonudur. Taştozu ve 1 No Mıcır, 2 No Mıcırın karıştırılmasından elde edilen karışık ince agregadır. Genellikle asfaltta kullanılmakta olup, gerek duyulduğunda tesislerimizde nemlendirilmektedir. STABİLİZE Petrografik yapısı Marmara Fragmantasyonudur. Karışık Agrega(Agrega; Kırmataş,mıcır) sınıfına girer. %45 oranında 0-5 mm, %30 oranında 5-12mm, %15 oranında 12-22mm, %10 oranında 22-38mm karışık malzeme özelliğine sahip alttaban malzemesidir. DUVAR TAŞI - OCAKTAŞI Petrografik yapısı Marmara Fragmantasyonudur.İşlenmemiş Doğal Agrega Sınıfındandır. Tuvenan kalkerin 0-0,4 Ton, 0,4-2 Ton arası çeşitli boylardaki tuvenan kalkerin oluşturulmasından elde edilir. Genellikle taşduvar yapımı ve liman dolgularında kullanılır.

10 PROJELER Firma Tarih Yapılan İş Akcansa Çimento San. Tic. A.Ş ~ İstanbul Anadolu Yakası Beton Santrallerine Agrega Temini ve Nakliyesi İşi Nuh Beton A.Ş ~ İstanbul Anadolu Yakası Beton Santrallerine Agrega Temini ve Nakliyesi İşi İsfalt A.Ş ~ İsfalt Asfalt Fabrikaları Mıcır Temini ve Nakliyesi İşi Alke - Ataç A.Ş ~ Melen Projesi Mahmutpaşa Beton Santrali İçin Agrega Temini ve Nakliyesi Demirtaş Beton ~ Beton Santrallerine Agrega Temini Karaman Beton ~ Beton Santrallerine Agrega Temini Albayrak Beton ~ Beton Santrallerine Agrega Temini Yüksel İnş. A.Ş Melen Projesi Cumhuriyet Köyü Arıtma Tesisi Beton Santrali Agrega Temini Limak A.Ş Cumhuriyet Köyü İshale Hattı Pompa İst. Beton Santrali Agrega Tem. Nak. Ümraniye Belediyesi Ümraniye Belediyesi Asfalt Fabrikası İçin Agrega Temini ve Nakliyesi Beykoz Belediyesi ~ Agrega Temini ve Nakliyesi Bal - İş A.Ş İstanbul Şile Otoyolu Yol Yapım İşleri İçin Gerekli Altyapı Malzemesi Temini Garanti Koza İnşaat Eskişehir Arçelik İnşaatı Altyapı İşleri Çerkezköy Bozkurt Mensucat İnşaatı Altyapı İşleri Migros Beylikdüzü İnşaatı Altyapı İşleri Düzey Pazarlama Sultançiftliği Hafriyat ve Dolgu İşleri Hereke Halıcı Konutları Altyapı ve Yol İşleri

11 Firma Tarih Yapılan İş İlci İnşaat- Özgün İnşaat ~ Yenikapı-Alibeyköy Atıksu Tüneli İnşaatı Atık Nakliyesi Karsan Otomotiv San ve Tic. A.Ş Bursa Karsan Akçalar Fabrikası İnşaatı İçin Hafriyat, Yol Dolgu ve Diğer Altyapı İşleri Garanti Balfour Beatty İnş. San Tic. A.Ş Koç Üniversitesi Rumeli Kavağı Kampüs İnşaatı İçin Çeşitli Hafriyat ve Altyapı İşleri ile Agrega ve Stabilize Temini Ark İnşat San. ve Tic A.Ş Ford Otomotiv San. A.Ş. nin Kocaeli Fabrika Tesislerinin Tevsi İnşaatı ile ilgili Bina, Yol, Park ve Altyapı Tesisleri İnşaatı İşi Migros Türk A.Ş. Ataşehir Genel Merkez ve Mmm Mağaza İnşaatı Altyapısı Koç Lisesi Altyapı İşleri Tofaş Türk Otomotiv Fabrikaları A.Ş Tofaş Otomotiv San. A.Ş. nin Bursa Fabrika Tesislerinin Altyapı İşleri Selka İnşaat Büyükseki Pazar Yeri Eskişehir Kar İnşaat Çamlık Durağı Karsan Otomotiv Servis İnşaatı Çelik Yapı Proje İmalat San. Tic. Aş Kurtköy Kayalar Kimya Boya Fabrikası İnşaatı Hafriyat ve Altyapı İşleri Polat Yol Yapı San. ve Tic. A.Ş İski Yıldız Dereleri II. Aşama İçmesuyu İnşaatı Hafriyat, Kazı ve Nakliyesi Özkaynak Su Şirketler Grubu Su Kaptajı Kanal Yol İşleri İş bitirme dosyası için lütfen bizlerle irtibata geçiniz.

12 TEKKOÇ MADENCİLİK LİMİTED ŞİRKETİ MERKEZ İzzettin Çalışlar Cad. Çınarlı Sk. Özlem Apt. No:2/5 Bahçelievler - İSTANBUL Tel: Fax: tekkoc@tekkoc.com.tr TAŞ OCAĞI İshaklı Köyü Ayazma Mevki Beykoz / İstanbul Tel:

Taş ocağının şantiyeye mümkün olduğu kadar yakın olması istenir. Ayrıca mevcut bir yola yakınlığı her çeşit ocaklar içinde tercih sebebidir.

Taş ocağının şantiyeye mümkün olduğu kadar yakın olması istenir. Ayrıca mevcut bir yola yakınlığı her çeşit ocaklar içinde tercih sebebidir. TAŞ OCAKLARI Taş ocakları kuruluşu ve işletmesi bakımından şantiyeye benzer ve bağımsız bir birimdir. Kırma taş ve agrega üretilir ve üretilen malzeme çeşitli imalat kalemleri içinde tüketir. Belli başlı

Detaylı

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com www.encmetal.com H A K K I M I Z D A Firmamız 1984 yılından itibaren Ankara'da Erdal Madencilik Met. San. Tic. Ltd. Şti hurda metal ve maden sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir. başarısını daha ileriye

Detaylı

anka mimarlık insaat hizmetleri tanıtım kataloğu 2016 ANKA MIMARLIK - KONFERANS SALONU PORTFOLYO İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

anka mimarlık insaat hizmetleri tanıtım kataloğu 2016 ANKA MIMARLIK - KONFERANS SALONU PORTFOLYO İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi anka mimarlık insaat hizmetleri tanıtım kataloğu 2016 ANKA MIMARLIK - KONFERANS SALONU PORTFOLYO İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi HAKKIMIZDA OKÇULAR TEKKESI Anka Mimarlık Her zaman güven

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com 1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. www.teknikcelik.com *Şirket Profilimiz-Tarihçemiz Lütfü Usta tarafından 1954 yılında İstanbul

Detaylı

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU Techical Machine Desing üretim ve Ar-Ge faaliyetleri için gerekli olan en verimli ve kaliteli makinelerin uluslararası standartlarda tasarım ve üretimini yapan makine sanayisinde

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan

Detaylı

Merkez: Şube/Fabrika: www.gyp.com.tr

Merkez: Şube/Fabrika: www.gyp.com.tr Merkez: Kırıkkale-Ankara Karayolu 5.Km Organize Sanayi Bölgesi Karşısı 71450 Yahşihan - KIRIKKALE / TÜRKİYE Tel: 0 (318) 321 32 11(pbx) Fax: 0 (318) 321 32 12 Şube/Fabrika: Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi

Detaylı

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş.

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş. Yurtbay Şİrketler Grubu.Ş. Mutluluğa Mutluluğa açılan kapı YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU Süreklİ ve sürdürülebilir büyümesini tescilleyen, Türkİye nin 507. büyük sanayi kuruluşu. Yurtbay Yapı A.Ş., Yurtbay Şirketler

Detaylı

Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL

Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL Şirket Ünvanı : Mert Group İnşaat, Elektronik Ve Enerji San. Tic. Ltd. Şti. Adres : Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ www.kardemmakine.com İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2005 yılında Ankara nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sarayköy de kurulan Kardem Makine transmikser

Detaylı

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Giriş Tarihçe Çevre Politikası Çevresel Etkiler Atık Yönetimi Veriler Eğitimler ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Ulus Metal çevre ile ilgili faaliyetlerini web sayfası aracılığıyla,

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ.

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ. Hakkında Kuruluşu 2011 olan Nurhak Grup, müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Nurhak Grup, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler

Detaylı

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir.

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir. HAKKIMIZDA Taylan Çiçek Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGU) İnşaat Mühendisliği bölümünden 2002 yılında lisans 2004 yılında yüksek lisans eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun oldu. Eskişehir de

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

www.kozainsaat.com.tr

www.kozainsaat.com.tr Çetin Emeç Bulvarı No: 60/2 Balgat / ANKARA Tel: 0(312) 220 32 10-11 Faks: 0(312) 220 32 08 www.kozainsaat.com.tr info@kozainsaat.com.tr www.artarda.com www.kozainsaat.com.tr 32. Yıl Koza İnşaat, kuruluşundan

Detaylı

Hakkımızda.

Hakkımızda. Hakkımızda Dor Yapı kurulduğu günden bugüne geleneksel değer ve üretim ahlakını koruyarak, değişikliklere açık bakış açısı ile sürekli daha iyiye ulaşma azmi ve gayreti içindedir. Uzmanlığını inşaat alanı

Detaylı

Gür-Su Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. Kalite Politikam z

Gür-Su Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. Kalite Politikam z 1997 yılında kurulan firmamız Gür-Su Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. Adana Organize Sanayi Bölgesinde açık ve kapalı alan olmak üzere toplam 7000 metrekare üzerinde PVC Atık Su Borusu ve bunlara ait ek

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

Farkımız, adımıza duyduğumuz güven...

Farkımız, adımıza duyduğumuz güven... 2017 Farkımız, adımıza duyduğumuz güven... Hakkımızda Sukot Su Altı Hizmetleri ismiyle, 2001 yılında Aliağa-İzmir de su altı hizmetleri vermek üzere kurulan firmamız, zaman içerisinde hizmet kapsamını

Detaylı

www.oztasmakina.com.tr

www.oztasmakina.com.tr www.oztasmakina.com.tr 1990 yılında Kütahya Merkez de kurulan, ÖZTAŞ Makina ve Metal Sanayi, kurulduğu yıldan itibaren, sanayi kuruluşlarının Kütahya da ihtiyacı olan makina, malzeme ve ekipmanlara yönelik

Detaylı

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m HAKKIMIZDA Firmamız 2005 yılında inşaat sektöründeki gelişmeler ışığında faaliyetlerine başlamıştır. Bu kapsamda çeşitli maden ve sanayi kuruluşlarının, endüstriyel işletmelerin tesis binalarının inşaat

Detaylı

www.radem.com.tr Deneyimli Teknik Kadrosuyla Yapılarınıza Değer Katar...

www.radem.com.tr Deneyimli Teknik Kadrosuyla Yapılarınıza Değer Katar... Deneyimli Teknik Kadrosuyla Yapılarınıza Değer Katar... HAKKIMIZDA RADEM A.Ş. 1990'lı yıllardan beri inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Firma 2008 yılına kadar kaba inşaat (kalıp,demir, beton )

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 1-GİRİŞ Bu raporun amacı; Kadıköy Ön Arıtma Tesisinin bulunduğu alanda yapılacak olan Biyolojik Atık Su Arıtma Tesis hakkında Teknik bilgilendirme yapılmasıdır. 2-KADIKÖY ÖN ARITMA TESİSİ %100 dış kaynaklı

Detaylı

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı.

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı. Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1980 1983 1979 1982 Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi

Detaylı

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013 www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. İÇİNDEKİLER 1- Besa İnşaat Hakkında 2- Hizmetlerimiz 3- Yapılan işler 4- Biten Projeler 7- Devam

Detaylı

TEMEL. İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri. Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul

TEMEL. İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri. Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul Şube: Yahyakaptan Mah. Bahardalı Sok. D6 Blok A Girişi No: 2 D: 1 İzmit / Kocaeli Firma

Detaylı

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU www.abdurrahmanatas.com.tr ATAŞLAR GRUP KURUMSAL HAKKIMIZDA Ataşlar gurubun temelleri 30 yıl önce Kurucumuz Sayın Abdurrahman ATAŞ tarafından atılmış o günden bu güne, sektördeki

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS

YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS Açık Alan 120.000 m 2 Üretim Alanı 40.000 m 2 Kapalı Alan 24.000 m 2 Yatırımlardan sonra hedeflenen yıllık kapasite AKO Jant bir Abdulkadir Özcan kuruluşudur. Fabrikamızın

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT, Endüstriyel tesislerde kayar kalıp, tırmanır kalıp, yapısal çelik gibi mühendislik ve uygulama işlerinde uzmanlaşan bir kadro ile ortak

Detaylı

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız;

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız; www.demirel-insaat.com FİRMAMIZ HAKKINDA Firmamız 2013 yılında kurulmuş olup, Resmi ve özel sektöre ait alt yapı ve üst yapı inşaat işleri, sulama hatları, içme suyu ishale hatları DEMİREL İNŞAAT' ın başarı

Detaylı

Çelikarme Hakkında. www.celikarme.com

Çelikarme Hakkında. www.celikarme.com Çelikarme Hakkında Çelikarme, bünyesinde bulundurduğu uzman kadrosu ile akaryakıt istasyonları, petrol ve lpg tesisleri inşaatı, ekipmanlarının temini, montajı, bakımı, mühendisliği ile teknik emniyet

Detaylı

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ŞİRKET KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA BOZO İNŞAAT 2000 yılında İzmit e 896 konut güçlendirme projesi ile inşaat sektöründe faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu zamana kadar birçok yurt içi ve yurt dışı, inşaat

Detaylı

KONTEYNER & ÇELİK YAPI FABRİKASI Estetik Sağlam Güvenilir Yapılar. www.bemaskonteyner.com

KONTEYNER & ÇELİK YAPI FABRİKASI Estetik Sağlam Güvenilir Yapılar. www.bemaskonteyner.com KONTEYNER & ÇELİK YAPI FABRİKASI Estetik Sağlam Güvenilir Yapılar www.bemaskonteyner.com Mütahitler-Mühendisler-Mimarlar-Yayla Evleri- Mütahitler-Mühendisler-Mimarlar-Yayla Evleri- i Prefabrik Evler Özel

Detaylı

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r.

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m.. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e

Detaylı

FİRMA PROFİLİ. geliştirmede yol açan güçlü bir firma olmaktır.

FİRMA PROFİLİ. geliştirmede yol açan güçlü bir firma olmaktır. FİRMA PROFİLİ 2000 yılından beri endüstriyel yapılar, eğitim, sağlık ve turizm tesisleri, açık ve kapalı spr alanları, enerji ve iletişim altyapı tesislerinin inşa işlerinde faaliyet gösteren FGC İNŞAAT,

Detaylı

ÇEÇEN YAPI HARFİYAT FİRMA TANITIM DOSYASI ÇEÇEN YAPI HAFRİYAT

ÇEÇEN YAPI HARFİYAT FİRMA TANITIM DOSYASI ÇEÇEN YAPI HAFRİYAT ÇEÇEN YAPI HARFİYAT ÇEÇEN YAPI İNŞAAT MADENCİLİK NAKLİYAT VE HAFRİYAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ÇEÇEN TURİZM VE NAKLİYAT EROL ÇEÇEN FİRMA TANITIM DOSYASI 2015 İÇİNDEKİLER FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER FİRMANIN

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

Bugün GÜRDAĞ ÇAKIL İŞLETMELERİ LTD %100 yerli sermeye ile Kıbrıs ta üretim yapan büyük ve dengeleyici bir kuruluştur.

Bugün GÜRDAĞ ÇAKIL İŞLETMELERİ LTD %100 yerli sermeye ile Kıbrıs ta üretim yapan büyük ve dengeleyici bir kuruluştur. GÜRDAĞ ÇAKIL İŞLETMELERİ LTD. in temeli 1977 de Merhum kurucumuz Hasan ERSÖZLÜ nün girişimleriyle, Taş ocağı işletmeciliği olarak sanayi hayatına başlamıştır. 1987 yılında ise kuruluş şirketleşme yönüne

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ Şirketimiz; 2005-2013 yılları arasında yurtdışı projelerde sırasıyla inşaat mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü yapmış Tuğberk Esenyel tarafından 2014 yılında Ankara'da kurulmuştur.

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. 1992 yılında 70m2 lik bir alanda iki kardeşin girişimiyle faaliyetlerine başlayan Alba Kalıp, bugün 20,000 m2 si kapalı olmak üzere toplam

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

İçindekiler. Genel Bakış. Vizyon, Misyon, Yönetim Yaklaşımı. Malzeme Analiz Raporları. Sanayi Sicil Belgesi, Taşıt Belgesi. İş Deneyim Belgeleri

İçindekiler. Genel Bakış. Vizyon, Misyon, Yönetim Yaklaşımı. Malzeme Analiz Raporları. Sanayi Sicil Belgesi, Taşıt Belgesi. İş Deneyim Belgeleri B.M.T. 2012 İçindekiler Genel Bakış 3 Vizyon, Misyon, Yönetim Yaklaşımı 5 Malzeme Analiz Raporları 6 Sanayi Sicil Belgesi, Taşıt Belgesi 9 İş Deneyim Belgeleri 10 Fotoğraflar 11 Projeler 14 Makine Ekipman

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 2018

Fiyat Listesi Ocak 2018 Fiyat Listesi Ocak 2018 KURUMSAL BİZ KİMİZ? 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız

Detaylı

Hakkımızda Misyon - Vizyon

Hakkımızda Misyon - Vizyon 1 Hakkımızda Etiket ve ambalaj ürünleri sektöründe uzun yıllar geçirmiş olmanın verdiği tecrübe, deneyim ve bilgi birikimini 1998 yılında Otomasyon Etiket Baskı Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. ismi altında

Detaylı

Sebigas: Kaynaklarınızı enerjiye çeviriyor

Sebigas: Kaynaklarınızı enerjiye çeviriyor Sebigas: Kaynaklarınızı enerjiye çeviriyor Sebigas ve Maccaferri Endüstriyel Grubu Maccaferri Endüstriyel Grubu yüzyılı aşkın bir süredir aktif olup enerji alanı dahil birçok farklı endüstriyel sektörde

Detaylı

Türkiye nin parlayan yıldızı...

Türkiye nin parlayan yıldızı... Türkiye nin parlayan yıldızı... Serüven Eski Sanayide alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. 1980 1982 İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1983 Gömlek fabrikamızda

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal Zorlu İnşaat Güvencesiyle... TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

GÜLAR DENİZCİLİK TARAMA HİZMETLERİ İNŞAAT VE SANAYİ TİCARET TD. ŞTİ. Postane Mah. Barbaros Hayrettin Cad. Mutlu Aydın Türkoğlu Sit. C-1 Blok D.

GÜLAR DENİZCİLİK TARAMA HİZMETLERİ İNŞAAT VE SANAYİ TİCARET TD. ŞTİ. Postane Mah. Barbaros Hayrettin Cad. Mutlu Aydın Türkoğlu Sit. C-1 Blok D. TARAMA HİZMETLERİ İNŞAAT VE SANAYİ TİCARET TD. ŞTİ. Postane Mah. Barbaros Hayrettin Cad. Mutlu Aydın Türkoğlu Sit. C-1 Blok D.9 www.gulardenizcilik.com www.gulardeniztarama.com info@gulardeniztarama.com

Detaylı

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Silikonlar Akrilikler PU Köpükler PU Dolgu Macunları Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Şirket Her zaman açık ve ayrıcalıklı şekilde profesyonel pazarı hedefleyen DL Chemicals, silikon

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

TARİHÇE Zorlu Cam Ticaret dürüstlük ve güven kaliteyi 40 a yakın araç ve iş makinesi parkı ve uzman kadrosu metreküp hazır beton üretimi

TARİHÇE Zorlu Cam Ticaret dürüstlük ve güven kaliteyi 40 a yakın araç ve iş makinesi parkı ve uzman kadrosu metreküp hazır beton üretimi TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari faaliyetine başlamış ve 1990

Detaylı

Sanayi Yapıları Fabrika Binaları Konut İnşaatları İş Merkezleri / Otel / Eğitim Tesisleri

Sanayi Yapıları Fabrika Binaları Konut İnşaatları İş Merkezleri / Otel / Eğitim Tesisleri Sanayi Yapıları Fabrika Binaları Konut İnşaatları İş Merkezleri / Otel / Eğitim Tesisleri 4 Özel Taahhüt Hizmetleri Prefabrik Sanayi Yapıları İnşaatı Beton Prekast Yapı Elemanları İmalatı Çelik Konstrüksiyon

Detaylı

İÇERİK 1. HAKKIMIZDA 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 4. ÇÖZÜM ORTAKLARI. Bir Dünya Enerji

İÇERİK 1. HAKKIMIZDA 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 4. ÇÖZÜM ORTAKLARI. Bir Dünya Enerji İÇERİK Bir Dünya Enerji 1. HAKKIMIZDA 1.1. VİZYON & MİSYON 1.2. KALİTE POLİTİKASI - ÇEVRE VE TOPLUM 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 3.1. ÜRETİM 3.2. PROJE GELİŞTİRME - KURULUM 3.3. AR-GE 4. ÇÖZÜM

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim HAKKIMIZDA Hatipoğulları Yapı İnş. Mad. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. 1980 yılından beri faaliyet gösteren köklü bir

Detaylı

FOSDEP Atık Su Tahliye Üniteleri

FOSDEP Atık Su Tahliye Üniteleri Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik Profesyonel Çözümler FOSDEP Atık Su Tahliye Üniteleri Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR-GE, Gelişmiş pompa özelliklerini, inovatif teknoloji Endüstrinin gelişimi

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları MacRes MacRes: Tekno Maccaferri nin Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat duvarları, inşaat mühendisliği yapılarında sayısı gün geçtikçe artan

Detaylı

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson)

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) Hakkımızda 7002 yılında kurulup, yurt içi ve yurt dışı operasyonlarıyla büyümekte olan firmamız ;evsel ve endüstriyel su arıtma

Detaylı

1979 yılında küçük bir işletme olarak metal sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Formmetal, 1980 yılında traktör yan sanayi olarak soğuk şekillendirilmiş yedek parça üretimine geçti. 1993 yılında Ostim

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR 2008463096 SAİM ŞENOL 2008463085 KÜBRA ÖZKAN 2008463056 MERAL GÜLTEKİN 2008463071 SİNEM KISACIK 1944 yılında Abdurrahman SARAR'ın Eskişehir'de

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

G Ö L M A K E N E R J İ

G Ö L M A K E N E R J İ 1 2 G Ö L M A K E N E R J İ G Ö L M A K E N E R J İ 3 GÖLMAK ENERJİ HAKKINDA Bizler yılların birikimini ülkemize kazandırmak ve ülkemize bir fayda sağlamak maksadı ile Gölmak Enerji Hizmet İşletmeleri

Detaylı

AKYOL GRUP. Metal Isı Cihazları. www.akyolgrupmetal.com.tr

AKYOL GRUP. Metal Isı Cihazları. www.akyolgrupmetal.com.tr AKYOL GRUP Metal Isı Cihazları www.akyolgrupmetal.com.tr El Arabası Grubu EA 100 Kaynaklı El Arabası 0,90 mm DKP 32x1,20 mm Dublex Burçlu 13,50 kg (+/- %5) Kaynaklı El Arabaları EA 120 Kaynaklı El Arabası

Detaylı

FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. COMPANY DESCRIPTION

FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. COMPANY DESCRIPTION FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. FİRMA TANITIMI COMPANY DESCRIPTION HAKKIMIZDA Lodos Çelik Konstrüksiyon İnşaat Yapı Makina Taah. San. ve Tic. A.Ş, çelik konstrüksiyon imalat ve montaj sektöründe faaliyetini

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

Yönetimimizden Mektup

Yönetimimizden Mektup AMI Metals Yönetimimizden Mektup Havacılık sektöründe otuz yılı aşan deneyimiyle kendini bu işe adamış kadromuz, AMI Metals ı başarı ile dünyanın lider ham malzeme sağlayıcısı durumuna getirmiştir. Sahip

Detaylı

FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER

FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER MSB İnşaat Emlak ve NATO Güv. Yat. D. Başkanlığı T.C. Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlükleri T.C.D.D. DSİ BOTAŞ BELEDİYELER YİD MODELİ İLE YAPILAN PROJELER MİSYONUMUZ

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

TANITIM DOSYASI

TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 2016 www.ikoninsaat.net d HAKKIMIZDA İKON İNŞAAT, 2016 da inşaat sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Kurucusu Barış Demir in yurtiçi ve yurtdışında edindiği bilgi ve deneyimleri temel

Detaylı