Çocuklar. egzersizler. hikayeler. Dergisi. Bebeğiniz için. Minik. oyna. gülümse. büyü. yaratabilirsiniz! için nasıl.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Çocuklar. egzersizler. hikayeler. Dergisi. Bebeğiniz için. Minik. oyna. gülümse. büyü. yaratabilirsiniz! için nasıl."

Transkript

1 Minik Tüketici Rehberi Mart 2011 Sayı : 04 l Fiyat : 0 TL Dergisi Bebeğinizin akşam uyumasına nasıl yardımcı olursunuz? Bebeğiniz için egzersizler Test: Ne kadar iyi bir anneyim? oyna. gülümse. büyü Güvenilen Kalite Çocuklar için nasıl hikayeler yaratabilirsiniz!

2 Fisher-Price Türkçe web sitesini çok seveceksiniz. İnternet ile şimdi daha yakınınızdayız. İşinizde veya evinizde, nerede olursanız olun, bize ihtiyacınız olduğu anda yanınızda olacağız. Hem de tek bir klik ile... Fisher-Price dünyasına hoşgeldiniz! Çocuk, oyuncak ile ilgili ihtiyaç duyduğunuz her türlü bilgi ve ilginç öneriler... Hayal ettiğiniz dünya tek bir klik ile yanınızda! İlk görüşte aşk! Love at first...site!

3 Editörden Editörden Çocuklar her şeyimizdir. Çocukları doğdukları andan itibaren seviyor ve bunu onlara gösteriyoruz. Oyuncaklar ise, sürekli büyümekte olan sevimli minik sevgililerimizle daha sık bir araya gelmek ve onları daha iyi tanımak için en güzel fırsat! Çünkü onların mutluluğu oyundur ve bizim görevimiz bu oyunu doğru, eğlenceli ve yaratıcı bir biçimde onlara sunmaktır. Küçüklerin istiyorum sözlerine ve tercihlerine saygı duyuyoruz ancak büyüklerin gerekli sözlerine de saygılıyız. Yenilikler için çıtayı yükseltiyor, kaliteyi arttırıyor, yüreğimizi güldürüyor, öğreniyor ve en neşeli ve en zeki erkek ve kız çocuklarıyla birlikte büyüyoruz. Daha çok öğrenmek için, Fisher-Price Türkçe web sitesine giriyoruz. Oyunu her zaman ciddiye alıyoruz. Çünkü ancak bu şekilde, çocuklarımızın karakterleri biçimlenir, ilişkiler kurulur ve en önemlisi öz güven ve bilgi çevresi oluşur. Devam eden sayfalarda, bebeğiniz için en uygun donanımları, eğitim gereçlerini ve 6 yaşına kadar olan daha büyük çocuklar için hayran olunan kahramanlar ve bambaşka dünyalara açılan, bilgi ve hayal gücünü geliştiren oyunlar ile satın alma rehberini bulacaksınız. Kendinizi bırakın, gülün, oynayın, eğlenin. Bir arkadaşınız olarak daima yanınızda olacağız. Fisher- Price en yakın arkadaşınızdır. Ve 1930 dan beri sizin için en iyisini üretmektedir.

4 Fisher-Price Gelişim Aşamaları Bebeğiniz ve siz, pek çok yeni şey keşfedeceğiniz, gelişim aşamalarından oluşan bir yolculuğa çıktınız. Fisher-Price olarak, bebeğinizin duyusal, fiziksel, zihinsel gibi tüm gelişim aşamalarını destekleyen ürünler üretmekteyiz. Yenidoğandan okul öncesi döneme kadar olan bu süreçte çocuğunuzun daha keyif alarak oyun oynaması için yanınızdayız. Miniğinize en uygun ürünü bulmak için Fisher Price Gelişim Aşamaları sembollerinden yararlanabilirsiniz. Duyu Kavrama Hareket İlk Yaş Keşfetme Taklit Etme Okul Öncesi Eğitim Eğitim Duyu gelişimini destekler. Bebeklerin görüntüleri, sesleri ve dokuları algılamaları için duyularını harekete geçirir. Kavrama becerisini geliştirir Sebep&Sonuç arasındaki sihir... Kavrama, tutma ve uzanma becerilerinin gelişmesine yardımcı olur. Bebekler, kasları güçlendikçe, etrafındaki nesnelere ellerini uzatmaktan, onları tutmaktan ve kavramaktan çok hoşlanırlar. Fiziksel gelişimi destekler. Bebeğinizin kaba motor becerilerinin gelişimini destekler, emeklemesi, ayağa kalkması, dengede durması ve oyuncakları çekip iterek yürümesi için cesaretlendirir. Eğlenerek öğrenmesine yardımcı olur. Harfler, rakamlar, şekiller, renkler... Size bebeğiniz oyun oynuyor gibi gelebilir ama o aslında öğreniyor. Keşfetmeye teşvik eder. Hergün yeni bir keşif. Çocuğunuz nesnelerin nasıl çalıştığını keşfettikçe hergün yeni birşey keşfetmek isteyecek ve bu kendine olan güvenin artmasını sağlayacak. Taklit etmeye teşvik eder. Taklit etme hayal gücünün gelişmesine yadımcı olur. Minikler için dünya taklit ettikçe anlamlı gelmeye başlar. Ne görüyorlar, ne hayal ediyorlar, ne oluyorlar... Eğlenerek öğrenmesine yardımcı olur Çocuğunuzu Okula Hazırlar... Çocuklar en kolay eğlenirken öğrenir. Denersem yapabilirim duygusunu yaratmak çocuğunuzun kendine olan güveninin artmasına sebep olacaktır.

5 6-36 Eglenceli Egitim

6 Bebek starlar Duyu Kavrama Hareket Bebek Gereçleri ve Oyuncaklar Sizin starlarınıza özel Bebek ve bebek bakım / gelişim ürünleri Bebek Starlar, özel tasarlanmış, test edilmiş, harika, sevimli, renkli, fantastik! Sadece en iyiler ile yeni bir hayata başlamak için!

7 Kesin sonuçlar için tuvaletler! Rahatlama ve konfor için salıncaklar & anakucakları! Mama Koltukları... çok lezzetli! Resimli ve müzikli dönence ve beşik oyuncakları. İlk oyuncaklar! Yumuşak dokulu oyuncaklar, çıngıraklar, dişlikler. Yer hareketleri için jimnastik merkezleri / oyun halıları! Araçlar, küpler, renkli halkalar, bloklar, müzikli oyuncaklar, sevimli hayvanlar.

8 Tüm bebekler özeldir, tüm Fisher-Price ürünleri gibi! Bebek Bakımı & Gelişimi için Ürün Rehberi! İlk günden itibaren Bebek Gelişimi Size sunduğumuz Bebek Gelişim Ürünlerinin anne ve bebeklere faydaları: Güvenli ve en son ayrıntısına kadar incelenmiş. Kaliteli ve garantili, en iyi özelliklerle donatılmış. Ergonomik olarak tasarlanmış ve her kullanımdan önce denenmiş. Pratik; modern anneler için. İşlevsel; bebek ve ona bakan kişi için. Dayanıklı; düşmelere ve darbelere karşı. Uzun kullanım süreli; çeşitli gelişim aşamaları için. Modern tasarımlı; yaşamınıza uygun. Oyun ve müziklerle dolu; çocuğunuzun oyalanması veya rahatlaması için. İlerleyen sayfalarda, hepsine birer birer bakın, inceleyin ve deneyin! Oyuncak satın alırken göz önünde bulundurmanız gerekenler: Çocuğun yaşına hitap etmesi. Cinsiyetine uygun olması. Büyüme hızını takip etmesi. Sadece çocuğun yaşı değil, ne kadar gelişim gösterdiğine de dikkat edilmeli. Her çocuğun kendi yöntem ve hızı ile zihinsel, ruhsal ve duygusal açıdan gelişim gösterdiğini unutmamalıyız.

9 Fisher-Price in anakucakları ve salıncakları her bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm donanıma sahiptir. Yalnız başına oturması, oyalanması, oynadıktan veya yemeğini yedikten sonra uyuması için uygun yerlerdir. Tıpkı Yuvası gibi Anakucakları & Salıncaklar T4145 Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye Sevimli Gezegen karakterleriyle bebeğinizin dostluğu çok uzun sürecek! Yeni Doğan dan yürümeye başlama yaşına kadar minikler için olan bu portatif anakucağı, bebeğiniz ile birlikte büyüyecek harika bir anakucağı ve bebek sandalyesi kombinasyonudur. Bebeğinizin rahat edeceğini bildiğiniz bu anakucağında, bebeğiniz ister sallanır durumda, isterse hareketsiz olarak yatabileceği gibi, titreşimleri ile sakinleştirici bir ortamda oturmaktan da ayrı keyif alacaktır. Bebeğinizin motor becerileri daha da geliştiğinde, çıkarılabilir bir kol ile iki adet eğlenceli oyuncak ilave edebilirsiniz. Yürüme çağına gelmiş minikler için ise, oyuncak barını çıkarıp ayak desteklerini daha yüksek bir konuma getirdiğinizde, hem sabit hem de sallanan bir koltuk şeklini alır. Anakucağı kolay taşınabilme özelliği sayesinde siz annelere de büyük rahatlık sağlayacaktır. Özellikleri: İki ayrı oturma ayarı çıkarılabilen oyuncak barı titreşim 3 noktalı koruma sistemi makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Anakucağı için maksimum ağırlık 9kg, Sallanan Sandalye için maksimum ağırlık 18kg 9 Mamamasaj! Masaj, bebeğin beyninin daha çok serotonin (keyife sebep olan hormon) ve daha az kortizol (kaygıya sebep olan hormon) üretmesine yardımcı olur, böylece bebek sakinleşir. Şefkatli bir dokunuş ve ritmik hareketler, bebeğin annesi ile iletişimindeki önemli yöntemlerdir. Sizin şefkatiniz bebeğe uyarıcı etki yapar ve güven duygusunun gelişmesine yardımcı olur.

10 Zaman zaman bebeğimin salıncağını kıskanıyorum. Neden bunların büyüklerini de üretmiyorlar ki ben de oturup keyif yapayım ha? H in-1 Anakucağı Bebeğiniz ile birlikte büyüyen konfor! 3-in-1 Anakucağı bebek koltuğundan yeni yürümeye başlayanlar bebekler için sallanan sandalyeye dönüşen uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. Titreşim ve sallanma özelliği yeni doğan bebeklerin rahatlamasına yardım eder. Bebeğinize yemek yedirmek veya bebeğinizin uyuması için anakucağını sabitleyen destek çubukları mevcuttur. Bebeğiniz büyüdüğünde koltuğu daha dik konumunda sandalye olarak kullanılabilirsiniz. Eğlenceli çiftlik karakterlerinden oluşan oyuncaklar takılıp çıkarılabilir özelliktedir. Oyuncak barında çıkarılabilir 3 farklı oyuncak mevcuttur. Özellikleri: İki ayrı oturma ayarı çıkarılabilen oyuncak barı titreşim 3 noktalı koruma sistemi makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Anakucağı için maksimum ağırlık 9kg, Sallanan Sandalye için maksimum ağırlık 18kg V4552 FP Luv U Zoo Anakucağı Luv U Zoo anakucağı bebeğinizin oturup eğlenceli vakit geçirecebileceği oyucaklar ile donatılmıştır. Oyuncak barında zürafa, maymun, ayıcık ile yaprak şeklinde çıngırak bulunur. Bebeğiniz yaprağı kendine doğru çektiğinde 2 farklı şarkı ve 2 şirin hayvan sesi duyar ve neşelenir. Oturma platformu bebeklerin rahatlığı için özel dizayn edilmiştir ve bebeğinizi dört bir yandan sarar. Sakinleştirici titreşim özelliği sayesinde miniğiniz keyifli vakit geçirecektir. Özellikler: Çıkarılabilen oyuncak barı - titreşim - 3 noktalı koruma sistemi - zeminde kaymayan ayaklar - makinede yıkanabilen kılıf. Taşıma Kapasitesi: Maksimum 9 kg 10 M7344 İlk Arkadaşlar Anakucağı Bebeğinizin ilk arkadaşlarıyla tanışın! Bebeğinize yumuşacık ve arkadaş dolu bir dünya yaratabilirsiniz. Canlı renklerle bezenmiş anakucağının koltuk kısmı yatak rahatlığında tasarlanmıştır ve rahatlatıcı titreşim özelliğiyle bebeğiniz müthiş bir keyif sürecektir. Çıkartılabilir oyuncak barında, bebeğinizi oynamaktan zevk alacağı çıngıraklı 3 minik arkadaş beklemektedir. Özellikleri: Çıkarılabilen oyuncak barı titreşim 3 noktalı koruma sistemi zeminde kaymayan ayaklar makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Maksimum 9 kg.

11 K2565 Yağmur Ormanı Anakucağı Eğlencenin ve rahatlamanın buluşma noktası! Işıklar saçan, şelale sesi çıkaran ve hareket eden oyuncakların olduğu ekran bebeğinizin eğlenceli zamanlar geçirmesini sağlayacaktır. Anakucağında 3 farklı oyun modu vardır: 8 adet uzun ve kesintisiz melodi, 6 adet kısa melodi ve bebeklerin keyif alacağı yağmur ormanı ses efektleri. Ayrıca kolayca çıkarılabilen 3 oyuncaklı bar ve sakinleştirici titreşim özelliği sayesinde bebeğiniz konforlu bir ortamda büyüyecektir. Özellikleri: Işıklı ekran melodiler çıkarılabilen oyuncak barı titreşim 3 noktalı koruma sistemi zeminde kaymayan ayaklar makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Maksimum 9kg. C5858 Katlanır Salıncak Bebeğinizin keyfi hiç bitmesin! Gerçek boyutlu bir salıncağın tüm özelliklerini bu küçük boyutlardaki salıncakta bulacaksınız. Ayrıca katlanabilir ve kolay taşınabilir özelliği sayesinde gittiğiniz her yere kolayca götürebilirsiniz. 8 farklı rahatlatıcı sallanma hızı ve 5 neşeli şarkıya eşlik eden göz kırpan ışıklar mevcuttur. Sesi kontrol edebilirsiniz. Bebeğiniz oyuncaklara dokunduğunda müzik, ışıklar veya sürekli müzik çalma özelliği harekete geçer. Oyuncaklar bebeğinizin görme, işitme ve dokunma duyularını harekete geçirir. Yumuşak minderi makinede yıkanabilir. Özellikleri: Oyuncak barı hız ayarı ses kontrolü müzikler kolay taşıma kolu 3 noktalı koruma sistemi makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Maksimum 9 kg. 11

12 Bak gör! Bebekler, yaşamının ilk haftasından itibaren karanlıkta ışığı seçebilirler. İkinci aydan itibaren özellikle kırmızı, mavi ve sarı renkli nesneleri takip ederler. Net görür ve sadece 20 santimetreye kadar uzaklıkta bulunan nesneleri algılayabilirler. T2066 Sevimli Gezegen 2-in-1 Salıncak Salıncak ve bebek koltuğu bir arada! 2 in 1 Sevimli Gezegen Salıncak ile iki ayrı kullanım özelliği tek bir üründe birleşiyor ve mekandan tasarruf edilmesini sağlıyor. Sabitleyici özelliği ile kolay ve güvenli bir şekilde bebek koltuğuna dönüşür. Kolay taşınabilme özelliği ile sayesinde siz annelere büyük rahatlık sağlar. Özellikler : Makinede yıkanabilen kılıf - 2 ayrı kullanım alanı - titreşim - 3 noktalı koruma sistemi - her iki modda kullanılabilen müzik ve ses efektleri - 5 kademeli hız ayarı. Taşıma Kapasitesi : Maksimum 9 kg. *Haziran ayında stoklara girecektir. 12 K7198 Yağmur Ormanı Jumperoo Hoppala bebeğim hoppala! Bebeğinizi tümüyle saran ve 360 derece dönebilen koltuğu sayesinde bebeğiniz 5 farklı oyuncak bölümüne ulaşabilecek ve keyifle oynayacaktır. Ön kısımdaki pilli oyuncak bebeğiniz tarafından çalıştırılabilir. 3 farklı yükseklik ayarı mevcuttur. Bebeğiniz zıpladıkça onu harekete duyarlı ışık ve ses efektleri ödüllendirir. Jumperoo ile bebeğinizin motor becerileri, dokunma duyusu, görsel ve işitsel yetileri, el-göz koordinasyonu gelişir. Sadece, başını yardım almadan dik tutabilen, ürünün içinden tek başına dışarı çıkamayan ve tırmanamayan bebekler için uygundur. Taşıma Kapasitesi: Maksimum ağırlık 9 kg, maksimum boy ölçüsü: 81 cm

13 Tatlım, güzelim, bebeğim, yıldızım!.. Hayır, bunların hepsini hem bebeğime, hem de beni kurtarmış olan salıncağına söylüyorum! H7184 Akvaryum Salıncak Salıncak ve beşik bir arada! Bu çok yönlü salıncak bebeğinizi iki farklı yöne sallayarak rahatlatır; bir salıncak gibi öne arkaya veya bir beşik gibi sağa sola. Müzik, loş ışıklar ve huzur verici su sesi efektleri de mevcuttur. Değişen ışık oyunları, yüzen karakterleri ile akvaryum su küresi ve dört çeşit peluş su karakterinin olduğu dönence bebeğinize keyifli bir eğlence sunar. Bebeğinizi eğlendirmek için altı farklı hız, sekiz değişik şarkı ve üç okyanus efekti seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Özellikleri: Dönence 2 değişik sallanma modu hız ayarı ses kontrolü müzikler 3 noktalı koruma sistemi Taşıma Kapasitesi: Maksimum 9 kg 13 R2482 Çok Fonksiyonlu Salıncak Bebeklerin ihtiyacı olan tüm konfor! 3 ayrı fonksiyonu kendinde toplayan salıncak; hem salıncak, hem anakucağı, hem de sallanan sandalye! Koltuk bölümünü kolayca çıkarıp istediğiniz yere götürebileceğiniz bir anakucağına dönüştürebilirsiniz. Anakucağı bebeğinizin beslenmesi veya pozisyona getirilebilir. Bebeğiniz büyüdüğünde salıncak tamamen kaldırıp ve sallanan sandalye olarak kullanmaya devam Salıncağın 2 sallanma hızı, ses kontrollü 5 farklı şarkı ve çıkartılabilen 2 yumuşak oyuncaklı oyuncak barı mevcuttur. Özellikleri: Oyuncak barı hız ayarı ses kontrolü müzikler 3 noktalı koruma sistemi makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Salıncak ve anakucağı için maksimum ağırlık 9 kg., sallanan sandalye için maksimum ağırlık 18kg.

14 Günden güne büyüyor, iştahı açılıyor ve yeni lezzetler tadıyor... Fisher-Price, bebeğiniz için size en iyi mama koltuklarını öneriyor. Haydi inceleyelim! Mama Koltukları V4559 Kaplumbağa Mama Koltuğu Bu yeni Fisher Price Mama Koltuğu neşeli kaplumbağa figürü ile bebeğinizin aile ile birlikte masada oturmasına yardımcı oluyor, ayrıca ihtiyac duydukları yüksekliğe ulaşmasını sağlıyor. Eş yükseltili oturak bebeğin rahatlığı için tasarlanmıştır ve kolay temizlenebilien yüzeye sahiptir. 3 noktalı koruma sistemi sayesinde bebekler mama koltuğunda güvenle otururlar.ayrıca oturağın altında bulunan ayaklar sandalyenin üzerinden kaymaması için özel dizayn edilmiştir. 14 V4560 Luv U Zoo Mama Koltuğu Luv U Zoo mama koltuğu üzerinde bulunan oyuncaklar, siz yemeği hazırlarken bebeğinize eğlenceli vakit geçirtir. 4 eğlenceli karakterden oluşan oyuncak barı, bebeğinizi sesler ve görsellikle eğlendirir. Kolay taşınabilen bu mama koltuğu her yere götürülebilir ve herhangi bir koltuğa veya sandalyeye kayışları sayesinde sabitlenebilir. Yemek tepsisi bulaşık makinasında yıkanabilir. Oturağın sırt kısmı bebeğinizin rahatı için özel olarak dizayn edilmiştir ve rahatça taşınabilmesi için kolaylıkla öne doğru kıvrılır. Bebeğiniz büyüdükçe, bu çok kullanışlı mama koltuğunun kademeli güvenlik kemeri, üç kademeli yükseklik ayarı ve katlanabilen veya çıkarılabilen sırt kısmı ile mama koltuğunu kullanmaya devam edebilirsiniz. Herhangi bir koltuğa veya sandalyeye sabitleyebilirsiniz. M5749 Yağmur Ormanı Mama Koltuğu Hey yerde neşeli öğünler, eğlenceli zamanlar! Bu harika mama koltuğu, bebeğinizin hem yemek yerken rahat etmesi, hem de keyifli vakit eçirmesi için özel tasarlanmıştır. Bebeğinizin, yemek yemediği zamanlarda uzun süre oyalanabilmesi için sevimli kahramanlardan oluşan bir oyuncak tepsisi mevcuttur. Yemek vakti gelince oyuncak tepsisinini kolayca çıkarabilirsiniz. 3 noktalı koruma sistemi sayesinde bebeğiniz mama koltuğunda güvenle oturacaktır. Ayrıca kolay taşınabilen bu mama koltuğunu gittiğiniz her yere götürebilir ve herhangi bir koltuğa veya sandalyeye kayışları sayesinde sabitleyebilirsiniz. Bebeğiniz büyüdükçe, bu çok kullanışlı mama koltuğunun kademeli güvenlik kemeri, üç kademeli yükseklik ayarı ve çıkarılabilen sırt kısmıve tepsi gibi özellikleri sayesinde mama koltuğunu kullanmaya devam edebilirsiniz. Bulaşık makinesinde yıkanabilir tepsisi de temizlik konusunda en büyük yardımcınız olacaktır.

15 Son sürat! Bebeğinize sizin gibi büyük olduğunu söyleyin ki sizi taklit etsin. Bezleri ortadan kaldırın ve iç çamaşırıyla gezmesini sağlayın. Ona gerçek tuvaletlere tıpatıp benzeyen tuvalet hediye edin! Başarması için teşvik edin. Tuvaletler "Aferin! Başardın!" N8940 Eğlenceli Tuvalet En eğlencelisi... Büyüklerin dünyasındaki tuvaletlerin tıpatıp aynısı bir kapağı, sifon çekme düğmesi ve tuvalet kağıdı kolu vardır. Tek farkı daha küçük ve eğlenceli olmasıdır. Oturulduğu zaman otomatik olarak faaliyete geçen müzikle birlikte her başarısı için onu ödüllendirir! 3 farklı şekilde kullanılabilmektedir: 1. Yeni başlayanlar için yerde durabilen ayaklı oturak. 2. Koltuk, arkalık kısmı ve ses efektleri ile birlikte klozete adapte edilebilen oturak. 3. Koltuk ve kapak kısmı tamamen çıkarılıp klozet adaptörü olarak kullanılabilen oturak. Ses ve müzik efektleri sayesinde tuvalet eğitimi çok eğlenceli bir hale gelir. Pek çok çocuk tek başına tuvalete gitmeye başladıktan sonra, 6 ay boyunca geceleri kuru kalmakta zorlanır. Öyle diyor uzmanlar, yine ortalağı berbat edeceğim M4774 Kraliyet Tuvalet Prens ve prenseslere eğlenceli eğitim! Prens ve prensesleriniz tuvalet alışkanlığı kazanırken çok da keyif alacaklar. Ödül olarak değişik melodiler çalan bu eğlenceli ve eğitici tuvalet ayrıca bir hikaye kitabı ve yeniden kullanılabilir çıkartmaların olduğu ödül panosu hediyelidir. Normal klozetlere adapte edilebilir ve çıkartılabilir ayakları sayesinde kolay muhafaza edebilirsiniz.

16 Fisher-Price oyuncakları: Bebeğin görme ve duyma gibi duyularının gelişmesine yardımcı olur, çünkü bu duyuları harekete geçiren melodiler, renkler ve görüntüler içerir. Etki-Tepki kavrama yeteneğini geliştirir, ve bebeğin «keşfetmesini» cesaretlendirecek faaliyetler içerir. Hareketlerinin denetimine ve koordinasyonuna katkı sağlar. Çocuğunuzun güvenle oynayabilmesi için tasarlanmıştır. Kaliteli ve dayanıklıdır. Her şeye dayanır ve kalitenin anlamını yüceltir. Modern ve pratiktir, modern ebeveynler için özellikle geliştirilmiştir. Fisher Price ile bebeğiniz güvenle oynasın! 16 Bebek oyuncakları hakkında detaylı bilgi için :

17 Hoş geldin bebek! Ve... eğer ikiz ise hoş geldiniz bebekler! Nasıl oyuncaklar yararlıdır? Aşağıdaki alanlarda bebeğin gelişimine olumlu katkı sağlıyorlarsa: Fiziksel gelişim. Duygusal gelişim. Ruhsal ve zihinsel gelişim. Sosyal gelişim. Ahlaki gelişim. 0-6 Aylık Bebekler için Oyuncaklar Fisher-Price, bebekleri büyülüyor, dokunma ihtiyacını arttırıyor, onların hareketlerini ve zekalarını güçlendiriyor. İlerleyen sayfalarda, hayatınıza yeni girmiş küçük bebeğiniz için size sunduğumuz önerilere siz de hayran kalacaksınız. Bir çocuk için oyuncak: hakkıdır yaşam gereksinimidir tecrübedir yaşamının mutlu bir ifadesidir neşedir yaratıcılıktır iletişimdir paylaşımdır duygudur Hayat Oyundur!

18 Uyumuyor, hafif uyuyor, devamlı uyanıyor, saat kaç? Yataklarına asılabilir ve bebeğinizin başı üstünde dönen müzikli oyuncaklar kullanma vaktiniz gelmiş! Oyuncaklar bebeği sakinleştirirler ve aynı zamanda görme ve işitme duyularının gelişmesine de yardım ederler. Fisher-Price ürünleri bebeklerin, uyumadan önce müzik, hareket ve tavana yansıyan değişik şekillerle gevşemelerini sağlar ve duyularını geliştirir. İlerleyen sayfalarda bu ürünleri detaylarıyla bulabilirsiniz. Ayrıca aşağıda uyku için bazı öğütleri de sizin için sıraladık. Beşik Oyuncakları Tatlı Uykular Bebeğimin akşam Bebeğimin uyumasına nasıl akşam yardımcı uyumasına olurum? nasıl yardımcı olurum? Bebekler ilk olarak yemek yerken annelerinin kucaklarında uykuya dalarlar. Ancak, kademeli olarak bağımsız bir şekilde yatmayı da öğrenmeleri gerekir. Yarı uykulu bir halde olduğu zaman bebeğinizi yatağına koyabilirsiniz. Örneğin ona bir «geçiş» oyuncağı verin, bu oyuncak sizin daha önceden kucakladığınız, özel kokunuza sahip bir oyuncak olabilir, böylece bebeğiniz, yanında bulunmadığınız zamanlarda da sizin kokunuzu bu oyuncaktan duyabilir, dolayısıyla koku hafızasında sizin varlığınızla ilgili bağlantıları kurar. Bebeklerin özellikle gelişmiş koku alma duyguları vardır ve korkuyla uyandıklarında sizin kokunuz bir emniyet sübabı gibi faaliyet gösterir ve yatıştırıcı özellikler kazanır. Gündüz ve geceyi ayırma. Yeni doğan bebekler çoğunlukla gündüz ve geceyi karıştırırlar. Bebeğinize, banyo, yumuşak masaj, şarkılar/ninniler ve düşük ışık gibi çeşitli ritüeller kullanarak, ne zaman gece olduğunu anlaması konusunda yardımcı olabilirsiniz. Akşam öğünleri sakin olmalı ve bebek tam olarak uyanmadan, yarı uykulu olarak ağlamaya başladığı zaman verilmelidir.

19 Bebeğim uyuyor... Ve Fisher-Price ın dönencesiyle çok güzel vakit geçiriyor! Melodiler, döner hareket ve yansıttığı görüntüler ile bebeğinizin duyularını geliştirir. Rahatlaması ve uyuması için ideal ortamı yaratır. Bebeğinizin odasına girmeden onu çalıştırmanız ve durdurmanız için uzaktan kumanda sistemi vardır. Dönenceler Süt görürsen, iyi bir rüyadır. İnsanların iyilik ve dostluğuna güvenebileceğin anlamına gelir. En güzel rüyalardan biridir. Ben bunu hep görüyorum! C0108 Kelebekli Rüyalar Dönence Bebeğinizin başının üstünde bırakın kelebekler uçuşsun! Kelebekli Rüyalar Dönence bebeğinizin odasını rahatlatıcı doğal bir ortama çevirir. Kelebekler ve yapraklardan oluşan ışık oyunları tavanda dans ederken, gece lambası hafif bir ışık saçarak döner. Sevimli kelebek karakterler bebeğinizin başı üzerinde, beş farklı rahatlatıcı ninni ve tatlı doğa sesleri eşliğinde döner. Uzaktan kumanda uyuyan bebeğinizi rahatsız etmeden dönenceyi yeniden başlatmanızı veya kapatmanızı sağlar. Bebeğiniz büyüdüğünde, dönenceyi gece lambası olarak kullanabilirsiniz, böylece tatlı kelebek rüyaları bebeğiniz yürümeye başladığı yıllarda da devam eder. Yaş Grubu: 0 Ay ve üzeri 19 L0527 Yağmur Ormanı Dönence Yağmur ormanı serinliğinde tatlı rüyalar! Yağmur Ormanı Dönence bebeğinizin odasını rahatlatıcı yıldızlarla dolu bir ortama çevirecek. Tavana yansıttığı doğa şekilleri ve gevşemesine yardım edecek olan klasik müzik ve ninniler bebeğinizin çok hoşuna gidecek. Peluş yağmur ormanı karakterlerinin dönencenin etrafında dans edebileceği 5 farklı çalma modundan birini seçebilir, uzaktan kumanda sayesinde bebeğinizi rahatsız etmeden dönenceyi yeniden başlatabilirsiniz. Bebeğiniz büyüdüğünde dönenceyi bir şifonyer üzerinde gece lambası olarak da kullanabilirsiniz. Yaş Grubu: 0 Ay ve üzeri

20 Bebeğimin dönen oyuncağı sadece uyku zamanı için değildir. Oturur ve onu gözlemler renklerine ve hareketine bakar onunla konuşur! Gerçekten! Dün «merhaba» dedi ve bunu bana değil, orda yukarda bulunan minik hayvancığına söyledi! R9681 Sevimli Gezegen Mini Dönence Bu mini dönence her yerde! Bu mini dönenceyi hem rahatlıkla taşıyabilir, hem de bebeğinizin arabasına kolayca takıp kullanabilirsiniz. Birbirinden bağımsız olarak dönebilen iki kolu üzerinde 4 adet asılı karakter ve yumuşak kurdeleler bebeğinizi çok eğlendirecektir. Orta kısmında ise, arkadaş canlısı bir aslancık, bebeğiniz oyuncağa el attıkça çan sesleri çıkarır. Yaş Grubu: 0 Ay ve üzeri 20 V4436 Sevimli Hayvancıklar Dönence Bebeğiniz bu dönenceye bayılacak... Sevimli hayvancıklar dönencede 2 ayrı kullanım özelliği bulunuyor; bebeğiniz için bir dönence veya beşikler için bir aktivite merkezi olarak kullanabilirsiniz. Dönence modunda, 3 eğlenceli oyuncak hayvan bulunur - hipopotam, aslan ve kaplumbağa. Bu oyuncaklar dönence çalışırken kollarında eğlenceli biçimde dönerler. Beşik aktivite merkezi olarak kullanmak istediğinizde, bebeğinizin oynaması için oyuncaklar dönencenin gövdesine takılır. Gövdenin üzerinde sevimli zebra, döner boncuklar, döner silindir. Siz annelerin ayarlayabileceği 3 farklı müzik kontrolü bulunur. 1) Sadece müzik ayarı 2) Müzik ve hareket ayarı 3) Yatıştırıcı veya hareketli müzik modu ayarı. Hareketli müzik ayarında bebeğin hareketiyle aktive olan 3 kısa şarkı mevcuttur. Yatıştırıcı müzik ayarında 12 dakika boyunca çeşitli müzikler çalar. Yaş Grubu: 0 Ay ve üzeri.

21 T0216 Sevimli Gezegen 2-in-1 Dönence Bebeğiniz beşik arkadaşlarıyla gezintiye de çıkabilecek! Bu dönencenin ikisi bir arada özelliği, beşik ve bebek arabasında dilediğiniz gibi kullanılabilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Kullanımı çok kolay kurmalı sistemi ile 3 dakikaya kadar müzik ve hareket sağlar. Bebeğinizin üzerinde dönen bir aslan, bir su aygırı ve bir penguenden oluşan yumuşak detaylı 3 plastik karakter mevcuttur. Alt kısmındaki vinil kayışlar ile kolayca beşiğe takabilirsiniz, ön tarafındaki bir kuş, bir aslan ve bir gorilden oluşan üç sevimli karakterle de bebeğinizin ilgisini çekecektir. Yanınızda götürmek istediğinizde ise, üst kısmı yerinden çıkıp bebek arabasının tentesine takabilirsiniz. Yaş Grubu: 0 Ay ve üzeri T6338 Zoo Babies Projektör Bebeğiniz uyku arkadaşları hep yanında olacak! Zoo Babies Projektör ü hem beşiğe takabilirsiniz, hem de taşınabilme özelliği sayesinde istediğiniz yere götürebilirsiniz. Projektörün ön tarafında sevimli bir fil deseni ve minik bir gece ışığı mevcuttur. Projektör 15 dakikaya kadar klasik müzik veya ninni çalar. Tavana iki farklı şekil yansıtır. Beşiğe bağlı olan parçadan projektörü çıkardığınız zaman beşikte kalan parça ayna olarak kullanılır. Projektör beşiğe vinil kayış ile bağlanır ve beşiğe sabitlenen parçanın üzerinde zürafa, timsah ve minik fil desenleri mevcuttur. Yaş Grubu: 0 ay ve üzeri 21 P5600 Denizyıldızı Projektör Bebeğinizin odasındaki okyanus görüntüsü! 12 dakika boyunca klasik ninniler veya okyanus sesleri çalar. Yeni doğmuş bebekler için büyük ve basit şekillerin olduğu, görüşü gelişmiş bebekler içinse daha karmaşık ve renkli görüntülerin olduğu iki ayrı modu vardır. Görüntüleri farklı yerlere yansıtabilmek için projektörü sağa veya sola yatırabilirsiniz. Taşıma sapı sayesinde istediğiniz yere götürebilirsiniz. Yaş Grubu: 0 ay ve üzeri

22 Mutlu düşler için... Akıllı Oyuncaklar Aynı sizin gibi bebeğinizle konuşan ve şarkı söyleyen bir oyuncak serisi... İnanılmaz, ama gerçek! Fisher-Price tan muhteşem bir yenilik: Yeni doğmuş ve üzeri bebekler için LiL Laugh & Learn eğitici oyuncaklar serisi. LiL Laugh & Learn ile bebeğiniz ilk ninnilerini, ilk şarkılarını dinleyecek ve ilk kelimelerini öğrenecek. Ayrıca ilk çizgilerini, şekillerini görecek, ilk renklerini ve kelimelerini tanıyacak ve etrafındaki dünya ile ilk temasını kuracak. Bebeğinize şarkı söyleyin, oyuncakların kahramanları arasından küçük hikayeler yaratın, kelimelerle oynayarak siz de oyuna dahil olun ve Fisher-Price yardımıyla bebeğinizin ilk öğretmeni olun! Bebeğimi yalnız başına bırakamam. Zaman zaman ona bakıyorum ve eğer uyandıysa onu okşuyorum, tatlı sözcükler söylüyorum veya uzaktan kumanda ile dönenceyi çalıştırıyorum. İyi geceler tatlı bebek... R1246 Mutlu Düşler Dönence Bebeğinizin mutlu düşler görmesi için odasına yumuşak yansımalar ve dinlendirici müzik getiren yepyeni dönence ile bebeğiniz mışıl mışıl uykuya dalacak. Bebeğiniz Bach, Beethoven, Mozart klasikleri veya Türkçe bir ninni dinlerken, yumuşak dostlar bebeğinizin başı üstünde dönecekler. Uzaktan kumandası sayesinde bebeğinizi uyandırmadan dönenceyi çalıştırabilirsiniz. Yaş Grubu: 0 Ay ve üzeri

23 R1248 Eğitici Uyku Arkadaşı Köpekçik Eğlenceli köpekçikle mışıl mışıl uykular... Bebeğinizin karyolasına monte edilebilen bu sevimli Köpekçik bebeğinizi hem çok eğlendirecek, hem de uykuya dalmasını sağlayacak. Bebeğiniz dişlenebilir kemiği çektiğinde müzik harekete geçer ve Köpekçik Türkçe bir şarkı söyler, üç eğlenceli müzik ve iki de ses efekti çalar. Salıncağa ve istediğiniz başka bir yere bağlanabilmesi için askıları mevcuttur. Bebeğiniz büyüdüğünde istediği her yerde bu Köpekçik ile oynayabilir. Yaş Grubu: 0 Ay ve üzeri Her gün sayarsın bir şeyler evde,dışarıda oynarken... R1247 Eğitici Aktivite Kitabı Bebeğinizin ilk kitabı... Eğitici Aktivite Kitabı sayesinde bebeğinizle birlikte eğitici ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Her sayfada bebeğin dokunma duyusunu geliştirecek farklı dokular ve çeşitli sürprizler bulunmaktadır. Bebeğiniz bu eğlenceli sayfalarda gezinirken sayıları ve değişik nesneleri de öğrenir. Ayrıca dişlenebilir köpekçik, düğmeye bastığınızda çalan Türkçe şarkı, üç müzik ve iki ses efektini bu harika Aktivite Kitabında bulabilirsiniz. Yaş Grubu: 0 Ay ve üzeri "1, 2, 3, " Renk Kartelası! Başkalarına bir çok renk hoş görünürken bazı bebekler tek bir renk için belirgin bir eğilim gösterir. Renkler çiftler halinde gösterildiklerinde, bebekler genelde maviye, kırmızıya, mora ve turuncu renge daha uzun bir süre bakar. Pis, kirli bir şeyi çağrıştıran kahverengi ve gri gibi renklere ise daha az süre bakar!

24 Dişlikler & Çıngıraklar T8380 Timsah Dişlik 3 ay ve üzeri M4385 Elma Dişlik 3 ay ve üzeri G6680 Okyanus Dişlik 3 ay ve üzeri R9676 Sevimli Gezegen Yumuşacık Arkadaşlar 0 ay ve üzeri M4041 Puppy Dişlik 0 ay ve üzeri N2863 Sevimli Dostlar Çıngırak 3 ay ve üzeri Dişler İçin V6964 Bilezik Dişlik 3 ay ve üzeri V6958 Çanta Dişlik 3 ay ve üzeri V6962 Kız Dişlik Hediye Seti 3 ay ve üzeri

25 H9457 Çıngıraklı Farecik 0 ay ve üzeri G6648 Müzikli Araba Dişlik 0 ay ve üzeri V6965 Anahtar Dişlik 3 ay ve üzeri G6674 Muzikli Arkadaşlar Dişlik 0 ay ve üzeri K7189 Müzikli Cep Telefonu 0 ay ve üzeri N2862 İlk Arkadaşım Boncuklar 0 ay ve üzeri M4042 Mini Çiftlik Dişlik 0 ay ve üzeri T9238 Sevimli Rino 0 ay ve üzeri K7188 Muzikli Anahtar Dişlik 0 ay ve üzeri 25 V6961 Testere Dişlik 3 ay ve üzeri V6960 Çekiç Dişlik 3 ay ve üzeri V6963 Erkek Dişlik Hediye Seti 3 ay ve üzeri

26 Bebeğiniz, oyuncaklarına tekme atmak için veya onları yakalamak için sürekli ellerini ve ayaklarını mı hareket ettiriyor? O zaman, bebeğinizin jimnastik yapma vakti gelmiş demektir. Fisher-Price ın rengarenk, farklı dokularda ve değişik aktivitelerin yapılabileceği Jimnastik Merkezleri bebeğinizin birçok ihtiyacını karşılar ve gelişimini destekler; bebeğinizin hareket kabiliyetinin, duyularının ve zeka becerilerinin gelişimine yardım eder. Bebeğiniz ilk egzersizlerine Fisher Price ile başlasın! Oyun Halıları & Jimnastik Merkezleri Hey-Hop! 26 P5331 Okyanus Harikaları Jimnastik Merkezi Şimdi jimnastik vakti! Okyanus Harikaları Jimnastik Merkezi, üç ayrı oyun modeli sunar: sırt üstü, yüz üstü ve emeklemek için tünel modu. Sırt üstü oyun modunda, bebeğiniz çıngıraklı topaca, sallanan deniz atına ve 2 adet tıkırtılı boncuğu bulunan ahtapotlu aynaya vurmaya bayılacak. Diğer yandan da, içinde plastik bir top bulunan üzeri desenli topa tekme atmaya doyamayacak. Yüz üstü oyun için ise, deniz atı ve ahtapotu minderin üzerindeki minik askılara bağlayabilirsiniz. Bebeğinizin emeklemeye başladığı dönemlerde ise, minderi iki köpük köprünün üzerine geçirerek eğlenceli bir tünel haline getirrbilirsiniz. Yaş Grubu: 0 ay ve üzeri V4435 Luv U Zoo Jimnastik Merkezi Haydi 1,2,3.. Fisher Price Luv U Zoo Jimnastik Merkezi 3 oyuncak barı, 4 adet yeri değiştirilebilen oyuncak ve 2 farklı oyun modu sayesinde hem siz anneleri hem de bebeğinizi çok mutlu edecek. Sırt üstü oyun modunda bebeğinizin aynayı çektiğinde 3 farklı müzik çalan ayna 1 adet tıkırtılı fil ve 2 adet tıkırtılı boncuklu hipopotam mevcuttur. Ayrıca bebeğinizin dişleyebileceği 2 adet oyuncak mevcuttur. Bütün oyuncakların yerleri değiştirilebilir. Yüz üstü oyun modunda ise, bebeğiniz kemerin alt kısmında bulunan oyuncaklar ile oynayarak keyifli valit geçirir. Yaş Grubu: 0 ay ve üzeri L1664 Yağmur Ormanı Jimnastik Merkezi Jimnastik zamanı geldi! Bebeğinizin vücut, göz ve zihnini çalıştırabileceği harika bir jimnastik merkezi! Üç farklı oyun oynanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Sırt üstü yatarak oynama modu; 2 adet asılı oyuncak, bebeğinize yukarıdan göz kırparak oynamaya teşvik eder. Yüz üstü oynama modu; bebeğiniz aynalı bir güneş, hareketli bir top ve üzerine basıldığında sürpriz bir ses çıkartan yumuşak dokulu yaprak olan yüksek oyun paneliyle karşılaşır. Oturarak oynama modu; bebeğinizin minderin en ucundaki panele rahatça eğilebilmesi için oyuncak kemeri tamamiyle çıkartılabilir ve zürafa karakteri bebeğin oynayabileceği yumuşak bir oyuncak olarak kullanılabilir. Bebeğiniz çıkarılabilir özellikteki oyuncaklarla oynarken el, kol, göz koordinasyonu ve kasları gelişeceği gibi, görsel duyuları da harekete geçecektir. Yaş Grubu: 0 ay ve üzeri

27 Dünyanın en akıllısı, en güzeli, en iyisi, en kusursuzu! Ne kadar küçük de olsa o kadar çok şey yapıyor ki! Nihayet küçük insancık oluyor, hareket etmeye başlıyor ve siz de sevincinizden yerinizde duramıyorsunuz! Fotoğraflar, video, notlar, hepsi tarihe kalacak! Benim bebeğim en güzeli! Bebeğiniz için Egzersizler: Bebeklerin de daha iyi hissetmeleri için jimnastik yapmaya ihtiyaçları vardır! Hareket kabiliyetlerini geliştirmeye daha da yardımcı olmak için idmana başlayın. Hadi başlayalım Bedeni için egzersizler: Bebeği sırt üstü yatırın, ona tutması için iki halka verin ve onu yavaş yavaş halkalardan çekin. Ayrıca bebeğin ayaklarını kaldırın ve önce düzleştirdikten sonra tekrar indirin. Elleri için egzersizler: Bebeği sırt üstü yatırın. Bir elinizle ayaklarını tutun ve diğer elinizle tam kafasının karşısına gelecek şekilde bir oyuncağı kaldırın. Burada amaç bebeğin, önce tek elle sonra her iki elle oyuncağı tutmaya çalışmasıdır. Dönüş egzersizleri: Bebeği yine sırt üstü yatırın. Elinizle ayaklarını tutun, başının yanına bir oyuncak koyun. Böylece onu tutmak için bedeniyle birlikte dönmesini sağlayın. Daha sonra, bebeği elinden tutup, bedenini yana döndürün. Bu egzersiz ile tek başına ona yüzü koyun dönmesini öğretirsiniz. Sıkma egzersizleri: Sırt üstü konumdayken, bebeğin ayaklarını hafifçe avuç içlerinizle itin ki böylece o da ayaklarını sıkıp ellerinizi geri itmeye başlasın. Bu egzersizi, ellerinizde minik bir top tutarak tekrarlayın. Yaptıklarında sizi coşkuya sevk edecek bazı basit ama önemli hareketleri görelim. 3 aya kadar ==> Başını destekleyebilir. ==> Ellerini kontrol edebilir, bir oyuncağı veya çıngırağı tutabilir. 3 aydan 6 aya kadar ==> Bir elinden diğer eline nesneleri geçirebilir. ==> Başka bir şeyi tutmak için bir oyuncağı bırakabilir. ==> Yüzünüze dokunabilir. Dikkatle ve stressiz, biz yine şampiyonuz! Sadece bebeğin keyfi varken kısa süreli olarak hafif egzersizlerle başlayın. Eğer ağlıyorsa, programı hemen kesin. Yemekten yarım saat önce veya yarım saat sonra egzersize başlayın. Gülümsemeler ve «Aferin bebeğime benim»lerle ödüllendirin! Sürekli ilgisini canlı tutmak için çeşitli oyuncaklar kullanın. 27

28 Gelişim Adımları 6 Ay ve Üzeri Bebekler için Oyuncaklar Tüm bebeklerin, iç güdüsel olarak araştırmaya ve yeni şeyler keşfetmeye motivasyonları vardır. Onlara sadece destek olmanız yeterlidir. Fisher-Price, bebeğinizin yaşına uygun oyuncaklar ile sağlıklı gelişimini desteklediği gibi her zaman neşeli zamanlar geçirmesini de sağlamaktadır. Fisher-Price ın 6 ay ve üzeri bebekler için ürettiği oyuncaklar: Bebeğin, ilk hareketlerini yapmasına yardımcı olur. İlk adımlarını akıllıca «yönlendirir». El-göz koordinasyonuna katkıda bulunur. Önemli beceriler geliştirir. Oyuncakların işlevleri ile çocuğun etki-tepki ilişkisini kavramasına yardımcı olur. Her an içinizin rahat etmesi için Güvenlik sağlar. Dayanıklıdır, kolay kolay kırılmaz ve bozulmaz. Gül bebeğim gül! Muhteşem hayatından 6 ayı geçirdiği şu an, herkesin daha iyi vakit geçirmesi için başka neler yapabileceğine bakın! Yüz ifadeleriyle şakalarınıza cevap verecektir: Mimikler, hayvan taklitleri, saç sallamak. Durmaksızın «gıdı-gıdı-gıdı!» oynayacaktır. İnsanların kendi duygularından farklı duygu, düşünce ve niyetleri olabileceğini anlamaya başlayacaktır. Yetişkinlerle dalga geçebileceğini anlayacaktır. Bu, mizah duygusunun geliştiğinin bir işaretidir. Tepkilerinizi gözlemlemek ve bunlara gülmek hoşuna gidecektir.

29 Kaç numara giyiyor? 16 aya kadar: Ayakları her 3 ayda yarım numaradan daha fazla büyür ay: Her 3 ayda yarım numara büyür. 2-3 yaş: Her 4 ayda yarım numara büyür. Yürüteçler ve Aktivite Merkezleri V in-1 Neşeli Yürüteç Bakın yürüyorum, çok da eğleniyorum... Neşeli Yürüteç bebeğinizin hem hoş vakit geçirebileceği bir aktivite merkezi,hem de ilk adımlarını atmasında ona yardım edecek yürüteç olarak iki özel modda tasarlanmıştır. Birinci modda bebeğiniz panelin önünde oturarak piyanonun ışıklı 4 tuşuna basabilir, şarkı kitabının sayfalarını çevirebilir, gitarın tellerine dokunabilir, saksafonun üzerindeki düğmelere basabilir ve müzik dolu bir dünyaya yolculuk yapabilir. Bebeğiniz bu müzik aletlerini çalarken keşfedeceği 3 enstrümental parça, 2 müzikal ezgi sayesinde çok eğlenecektir. İkinci modda ise geniş tekerlekli bir tabanın üzerinde oturan ve ilk adımlarına destek verecek tutma kolu ile yürütecin arka tarafında kolaylıkla yürüyebilir. Yürüteç bebeğinizin adımlarını müzikle düllendirerek, ilk adımlarındaki en büyük destekçisi olacaktır. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri R7871 Müzikli ve Sesli Aktivite Masası Müzikli ve Sesli Aktivite Masası bebeğiniz için eğlence ile dopdolu! Bebeğiniz büyük topu döndürdüğünde, ortaya çıkan neşeli melodileri ve ses efektlerine bayılacak. Müzik çaldıkça rengarenk masanın üzeri bir ışık cümbüşüne dönüşür. Ayrıca, sayfaları çevrildikçe eğlenceli sesler çıkaran bir de kitap mevcuttur. Kadran ise, çevrildikçe tıkırdar! Yaş Grubu: 9 ay ve üzeri L4511 Aslan Kral Yürüteç Bakın nasıl yürüyorum! Başlı başına bir karakter olan bu Aslan Kral Yürüteç, hem 2 farklı kullanım özelliği ve bebeğiniz için muhteşem oyun fırsatlarının yanısıra hem de gelişimine faydalı özellikler ile de dopdoludur. Yürüteç modunda iken, bebeğinizin ilk adımlarında kendilerine destek sağlamak için geniş bir tekerlek aralığı ve büyük bir tutma sapı mevcuttur. Bebeğiniz hazır olduğunda ise, kolay dönüşüm özelliği ile aslanın kuyruğunu indirip yürüteci üzerine binilecek hale getirebilirsiniz. Binip gezme modunda ise, bebeğinize özel geniş ve rahat bir selesi ve aslanın kulaklarının arasındaki yumuşak yelesinin arkasında ellerini rahatça koyacağı geniş bir alan mevcuttur. Evde birlikte yürüdükleri ya da üzerine binip gezindiği zaman ise, bebeğinizin ödülü müzik ve aslan sesleri olacaktır. Aynı müzik ve aslan sesleri, bebeğiniz aslanın burnuna bastığında da çalar. Yaş Grubu: 9 ay ve üzeri Yakında yürümeye başlayacak. Ancak güvenlik, işlevsellik, ses ve neşe dolu Fisher-Price yürüteçlerinden birini şimdiden tedarik edin! Ayaklandığında kim onu tutacak! Yürüteçler-ilk adımlar!

30 T6075 Yunus Yürüteç Bebeğinizin üstüne binip gezebileceği harika bir yunus. Geniş tekerlek bazası bebeğinizin ilk deneyimleri için güvenlidir. Rahat oturağı ve kolay kavranan tutacakları ile keyifle gezmesini sağlarken sağlam tutacak bebeğinizin inip binmesine yardımcı olur. Yunusun çenesine basıldığında eğlenceli sesler ve melodiler çalar. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri 30 N4540 Müzikli Pony Bebeğinizin üstüne binip gezebileceği harika bir pony. Rahat oturağı ve kolay kavranan tutacakları ile bebeklerin keyifle gezmesini sağlar. Yumuşak yelesi ve kuyruğu bulunur. Bebeğiniz binip gezmeğe başladığında müzik ve ses efektleri ile ödüllendirilir. 5 melodi, 2 ses efekti. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri K8844 Zürafa ile Eğlence Zürafa ile bebeğiniz birlikte ve büyüyerek eğlenecek! Zürafanın içindeki, topun döne döne içeri girdiği top atma yeri ile topu geri verme sürprizi, bebeğinize heyecan ve neşe katacak. Top rampasının etrafındaki tutma sapları ve kulak görünümlü tutma sapları, bebeğinizin kendilerini oturur konumdan ayağa kaldırabilmelerine destek olur. Ayağa kalkmanın ödülü ise, zürafayı toplar ile beslemek ve ardından gelen eğlenceli ses efektleri ile müzikal parçalar ile neşelenmektir. Zürafanın üst kısmında da hoş fırdöndü boncuklar ve basıldığında bebek sesi efektleri ile müzik çalan düğmeler mevcuttur. Yaş Grubu: 9 ay ve üzeri

31 Bebekler, Neşeli Bloklar ile oynayarak: Önemli beceriler geliştirir. Etki-tepki ilişkisini kavrar. Görme ve elleri koordine eder. İnşa etme düşüncesini geliştirir. Her çabasında sesler, ışıklar ve hareket ile ödüllendirilir. Renkli bloklar üzerine çizilmiş suratlar bebeğin ilgisini çeker ve onu eğlendirir. P7528 Neşeli Bloklar Tren Eğlence treni kalkıyor! Neşeli Bloklar Tren dizme oyunlarını eğlenceli şarkılar, ışıklar ve ceee sürprizleri ile daha önce hiç olmadığı kadar eğlenceli kılacak. Dört adet içinden sürpriz çıkan blok da, bu trenin yolcusu. Bebeğiniz bu blokları trenin üzerinde yer alan dört inşa alanından herhangi birinde üst üste dizebilir. Büyük tutma sapı sayesinde bebeğiniz treni kolayca yerde götürebilir ve arkadaki vagon sürprizler ile canlanır, üzerine dizilmiş olan bloklar da harekete geçer. Her bir blok ve inşa yüzeyinde, oynarken sevimli dostların yüzleri bebeklere ceee yapacak şekilde tasarlanmıştır. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri Ne mutlu! Ne mutlu!

32 M5661 Poppity Araçlar Bu araçlar çok renkli, hem de hareketli! Bebeğiniz bu minik araçları sürdükçe renkli boncukların çıkardığı seslere ve boncukların araçların içinde sıçramalarına bayılacak. Trendeki döner silindir, damperli kamyondaki değişik yansımalar ve sevimli araçların gülümseyen yüzleri, bebeğinizin de yüzünü gülümsetecektir. Lokomotif ve Damperli Kamyon seçenekleriyle, ayrı ayrı satılır. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri Banyocu Civciv Tüm zamanların en eğlenceli civcivi! Bebeğinizle birlikte yüzer ve ona neşeli anlar yaşatır. Aynı zamanda oyuncak olarak her yerde bebeğinizin oynaması için hazır bulunmaktadır. Yaş Grubu: 3 ay ve üzeri 32 L2175 Renkli Dostlar Bebeğinizin yemeğine renk katacaklar! 3 sevimli karakterden oluşan bu oyuncak ile bebeğiniz çok hoş vakit geçirecek. Bebeğiniz sevimli karakterleri çevirdikçe; kelebek şıngırtılı sesler çıkarır ve maymun da hızla döner. Vantuzlu ayağı sayesinde düz zeminlere yapıştırabilir ve bebeğinizin daha hijyenik ve uzun süreli oynamasını sağlayabilirsiniz. Yaş Grubu: 3 ay ve üzeri M4060 Mini Çiftlik Kitap Bu harika kitabın her sayfasında değişik sürprizler bebeğinizi bekliyor! Arkadaş canlısı, çıngıraklı inekle bebeğiniz çok eğlenirken, her biri parlak renkli ve farklı dokulu sayfalar çevrildikçe sürpriz hayvanlar saklambaç oynamak için bebeğinizi bekliyor olacak. Bu kolay taşınabilir kitap ile bebeğiniz hayvanları öğrenme fırsatı bulacak! Üzerindeki takma halkası sayesinde oyuncağı araba koltuğu, jimnastik merkezi, puset gibi dilediğiniz yere takabilirsiniz. Yaş Grubu: 0 ay ve üzeri N2867 Sevimli Dostlar Yemek sofrasındaki dostlar! Her yerde rahatça oynanabilecek bu eğlenceli oyuncak mama sandalyesinde bebeğinizin en yakın arkadaşı olacaktır. Düz zemine yapışabilme özelliği sayesinde bu harika oyuncak yere düşmeyecek ve bebeğiniz sevimli karakterlerle uzun süre oynayabilecektir. Sevimli karakterler hem ağacın çevresinde dönmekte, hem de yukarıdan aşağıya hareket etmektedirler. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri

33 K7167 Renkli Bloklar Bebeğinizin ilk blokları! Toplamda on adet renkli geometrik bloktan oluşan bu 5 değişik şekil bebeğinizin geometrik şekilleri tanımasına yardımcı olacağı gibi beyin ve elleri için iyi bir egzersiz fırsatı yaratacaktır. Üzerinde şekillerin yerleştirileceği delikler bulunan bu sağlam saklama kovasının kolay taşınabilmesi için bir de sapı vardır. Bebeğiniz doğru şekli doğru delikten attığında mutlu olacak ve koordinasyon yeteneği gelişecektir. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri Renkli Halkalar Renk renk halkalar... 5 renkli halkadan oluşan bu harika oyuncak bebeğinize, sıraya koymayı ve koordinasyonu öğretir. En üstte bulunan şeffaf halkanın içinde bebeğinizin dikkatini çekecek renkli ve ses çıkaran boncuklar bulunur. Hacıyatmaz gibi sallanma özelliği bebeğinizin neşesine neşe katacak. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri K7166 Numaralı Kaplar Sayıları ve renkleri öğrenme vakti! Bebeğiniz 10 adet yuvarlak kabı üst üste dizerken, 10 a kadar sayarak ve renkleri söyleyerek onlara sayıları ve renkleri öğretebilirsiniz. Üst üste dizme eğlencesinin yanında ayrıca bebeğiniz aynı ölçüdeki kaplardan top yapabilir ve kendi kendine sallayabileceği sesli topla saatler boyunca oynayabilir. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri R7139 Neşeli Sesli Ev & Tren Bebeğiniz neşeli seslerle çok eğlenecek! Neşeli Sesli Ev ile Tren, bebeğiniz için oyunlar ile dopdolu. Bebeğiniz kapı ziline ya da lokomotif bacasına bastığında ses efekti ya da melodi çalar. Evin penceresinde ya da trenin makinisti ile ce-eee oynayabilir, minik kuşu bacaya çıkarabilir, sevimli bir dosta merhaba demek için kapıyı açıp, treni çıngıraklı tekerlekleri üzerinde yürütebilir. Ev ve Tren seçenekleriyle, ayrı ayrı satılır. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri 33 K9861 İlk Telefonum Bebeğinizin kendine özel, kapaklı telefonu! Bebeğiniz telefonun kapağını her açışında kendisini dönüşümlü olarak çıkan, üç sevimli karakterden biri karşılayacak. Bir düğmeye bastığında üç ayrı çevir sesinden birini duyar, numara tuşladığında ise özel bir ses çıkar. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri

34 V2759 Neşeli Böcekler Bu böcekler çok eğlenceli Fisher Price'tan fırlayan oyun için neşeli böcekler seti. Bebeğinizin oynayabileceği 4 farklı eğlenceli böcekten oluşur. Bebeğiniz kaydırma, çekme ve döndürme hareketleriyle fırlayan böceklerle çok eğlenir. Fırlayan böcekler bebeğinizi eğlendirir. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri R8639 Müzikli Salyangoz Bebeğiniz Müzikli Salyangoz ile birlikte büyüyecek! Yüz üstü yatarken, oturarak ya da emeklerken gelişimine uygun aktiviteler sunacak harika bir oyuncak. İlk aşamada, bebeğinizin büyük aynası ve eğlenceli sallantılı hareketi ile oynayabilmesi için salyangozun tekerleklerini kilitleyebilirsiniz. Oturma çağına gelen bebeğiniz, eğlenceli ses efektleri, müzik, ışıklar ve sallanma hareketleri elde etmek için minik elleri ile Salyangoz a vurarak veya Salyangoz un sırtındaki tıkırtılı uğurböceğini kaydırarak oynayabilir. Tekerleklerin kilidi açıldığında ise, bebeğiniz Salyangoza eli ile vurarak peşinden emeklerken, diğer yandan ışıkları, müziği ve ses efektleri ile hoş vakit geçirecektir. Yaş Grubu: 3 ay ve üzeri 34 P2738 Müzikli Otobüs Bebeğiniz bu otobüsle sürprizlere yol alacak! Üç farklı düğmeyi bebeğiniz çevirip, basıp ya da çekdiğinde karşısına süpriz sevimli dostlar çıkıverir. Ayrıca oyun karakterleri her harekete geçtiğinde müzikler çalar. İterek kolayca oynanabilen bu otobüs, farklı aktiviteleri ile hem bebeğinizn ince motor yeteneklerini geliştirecek, hem de hareket etmesini teşvik edecek. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri N1070 Vak Vak Halkalar Renkli halkalarla vak vak neşesi! Bu sevimli oyuncağın üst üste dizilen halkaları bebeğinizin tutabilmesi ve oyuncağı taşıyabilmesi için geleneksel dizme halkalarından daha incedir. Kabartma detaylı bu 5 adet halkanın en alttan dördünün içerisinde çıngırak boncukları bulunur. Her bir çıngırağın farklı sesleri ve üst üste dizilen halkaların en üzerinde ise üstteki halkaya takılan bir ördek yer alır. Yaş Grubu: 3 ay ve üzeri N8160 Press &Go Araçlar Çita ve Timsah arkadaş bebeğinizin oyunlarına zevk katacak! Her bir hayvan karakteri, tıkırtılı aksesuarın yanısıra, heyecan verici Bas-Çalıştır- Gitsin özelliği sunuyor. Bebeğiniz timsahın sırtındaki sevimli kuşlara bastığında, timsah harekete geçip yerde ilerlemeye başlarken bir yandan komik bir ısırma hareketi ile bebeğinizi eğlendirecek. Leoparın sırtındaki kaplumbağa dostunun üzerine bastığı zaman ise, yerde adeta koşmaya başlayan leoparın sallanan kuyruğuna bebeğiniz bayılacak. Çita ve Timsah seçenekleriyle, ayrı ayrı satılır. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri

35 N0662 Uyku Arkadaşı Bebek Kızlara pembe, erkeklere mavi! Uyku Arkadaşı Bebek, işlemeli yüzü ve yumuşacık gövdesi ile bebeğinizi sevgiyle kucaklayacak ilk uyku arkadaşı olacaktır. Çıngırak özelliği sayesinde de bebeğinize uyumadığı zamanlarda eğlence sunacaktır. Özel dokusu, bebeğinizin ağzına soksa bile tüy bırakmayacak şekilde tasarlanmıştır. Pembe Bebek ve Mavi Ayıcık seçenekleriyle, ayrı ayrı satılır. Yaş Grubu: 0 ay ve üzeri Şarkı Söyleyen Müzikli Salyangoz Böyle Salyangoz görülmedi! Şarkı Söyleyen Müzikli Salyangozu bebeğiniz için hacıyatmaz özelliği ve küpleri, sizin için de kolay saklanabilme özelliği ile çok seveceksiniz. Salyangoz bebeğinizin doğru şekli doğru delikten atması veya üst üste dizilebilen 10 adet rengarenk küpleri ile oyuna hazırdır. Kova, alt kısımdan kolayca çıkarılabilir olup, pörtlek gözlü dostumuzun baş kısmı da küpler ile birlikte kullanılabilir. Tüm küpler zahmetsizce kabuk kısmının içinde saklanabilir. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri P8792 Melodili Aslan Toplarla oynamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! Bebeğiniz, topları aslancığın davulunun üzerindeki deliklere kolayca koyup tokmak ile aşağıya geçirirken neşeli melodiler, ışıklar, ses efektleri ve sürprizler ile karşılaşacak. Daha da eğlencelisi, minik aslancığa el atıldığında, aslancık neşeli melodiler, ışıklar ve ses efektleri eşliğinde neşe ile ileri geri yatıyor. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri 35 H9447 Minik Snoopy Snoopy ile gezmek ister misin? Bu tekerlekli ve çekmeli klasik Minik Snoopy çocuğunuzu pek çok neşeli hareketiyle eğlenceli bir gezintiye çıkaracaktır. Snoopy yi çektikçe Snoopy kafasını döndürecek, kulaklarını hareket ettirecek, kuyruğunu sallayacaktır. Yaş Grubu: 1 yaş ve üzeri Geveze Telefon Bu telefon her yerde çeker! Geveze telefonun sevimli yüzü bebeğinizi oyuna davet edecektir. Bebeğiniz bu tekerlekli oyuncağı çektikçe telefonun gözleri yukarı-aşağı hareket etmeye başlar. Yaş Grubu: 1 yaş ve üzeri

36 Aklımıza iki kelime koyuyoruz. Daha sonra, bu iki kelimeyi birleştirerek bir hikayeye başlıyoruz. Örneğin: Papağan, korsan. Bu hikayede, hımmm.. bir papağan egzotik bölgelere doğru uçuyormuş, çok uzaklardan geliyormuş ve uçmaktan yorulmuş. Bir adada mola vermiş ve orada bir korsanı tanımış. Ona kendi yaşamı hakkında bir çok ilginç şey anlatmış. Dost olmuşlar ve birlikte seyahat etmeye başlamışlar ve daha böyle sizi nereye kadar götürüyorsa! Çevremizde bulunan nesnelerle başlıyoruz. Örneğin: bir oyuncak ördek, bir paspas, bir bardak. Ördek, paspasa evi temizlemesini söyler ama içinde su bulunan bardak, paspasın dalması için çok küçüktür. Ee, ne yapacaklar şimdi?... Devamı, hayal gücünüze kalmış Seslerle düşünün! Günlük hayata dair çeşitli sesleri düşünün. Kaynayan su, bir havlama, bir korna, kapanan bir kapı vs. Devamında bu uyarıcılar ile bir hikaye yaratın. Yani: Köpek, aniden bir korna sesi duyduğunda, sıcak suyla banyo yapmaya hazırlanıyordu. Neler olduğuna bakmak için kapıya koştu ama aniden rüzgardan kapı arkasından kapanıverdi. Böylece evin dışında kaldı ve anahtarları da yanında yoktu! Ne yapacağını bilemiyordu, ama birden aklına bir fikir geldi Hikayemizin devamı için sonsuz olasılığımız var. Ne yapardık eğer... Hikayemiz çok uç noktada ve saçma bir fantastik sorudan başlayabilseydi Yani: Eğer deniz boşalsa ve biz de tüm balıkları misafir etmek zorunda kalsaydık ne yapardık? Dişi bir yengeç bizim evcil hayvanımız olsaydı? Görünmez olabilseydik? Hepimizin ayağında tekerlekler olsaydı? Uçabilseydik? Eğer, eğer Koca bir filmi hayalimizde yaratmamızı sağlayabilecek sonsuz varsayımlardan oluşan sorular! Bilindik masallarla devam ediyoruz. Zaten mevcut olan masallar, eğer sondan başlarsak, bize kendi hikayemizi yaratmak için sonsuz olasılıklar açar! Düğününden sonra Pamuk Prenses e ne oldu? Pinokyo, gerçek bir erkek çocuğu olduğunda ne yaptı? Jack fasulye sırığını kestiği zaman ne ekti? Size bir hikaye anlatacağım... Çocuklar için nasıl hikayeler yaratırız! Masal biraz da bulutlar gibidir. Kendinizi biraz bıraksanız, kesin oralarda bir yerde görüntüler yakalamanız an meselesidir. Hikayenin başrol oyuncuları duvarda asılı bir resim, yalnız başına veya diğerleriyle kombine halde bir oyuncak olabilir. Hikaye, duvarda bir izi de saklıyor olabilir. Onu kim bıraktı oraya? Biz yokken ne oldu acaba? Çok basit bir tarifi var: o da tarifi olmayışı! Herhangi bir şey vesile olabilir!

YÜRÜME ARKADAŞIM RENKLİ IŞIKLI KAPLUMBAĞA EĞİTİCİ YUMUŞAK BLOKLAR RENKLİ KULE Ay. 18 Ay+ EĞİTİCİ OYUNCAKLAR

YÜRÜME ARKADAŞIM RENKLİ IŞIKLI KAPLUMBAĞA EĞİTİCİ YUMUŞAK BLOKLAR RENKLİ KULE Ay. 18 Ay+ EĞİTİCİ OYUNCAKLAR RENKLİ IŞIKLI KAPLUMBAĞA YÜRÜME ARKADAŞIM Birbirinden renkli, sevimli 4 halkadan oluşan bu harika oyuncak bebeklere sıraya koymayı ve koordinasyonu öğretir. Halkalar 4 farlı karakterden oluşur ve aynı

Detaylı

Eğlenceli Eğitim. Dergisi. Bebek Gelişimi. en iyi oyuncaklar. Minik. Oyun. Minik olmak sizce de harika değil mi? oyna. gülümse.

Eğlenceli Eğitim. Dergisi. Bebek Gelişimi. en iyi oyuncaklar. Minik. Oyun. Minik olmak sizce de harika değil mi? oyna. gülümse. Minik Tüketici Rehberi Eylül 2010 Sayı : 03 l Fiyat : 0 TL Dergisi Mutlu çocuklar için en iyi oyuncaklar Bebek Gelişimi Minik olmak sizce de harika değil mi? 3 yaş ve üzeri çocuklar için oyuncaklar Eğlenceli

Detaylı

ENFAL OYUNCAK A.Ş., KANZ ILE KALITESINI TAÇLANDIRIYOR

ENFAL OYUNCAK A.Ş., KANZ ILE KALITESINI TAÇLANDIRIYOR OYUNCAK KATALOĞU Oyuncak / Toys ENFAL OYUNCAK A.Ş., KANZ ILE KALITESINI TAÇLANDIRIYOR Hızla gelişen ve büyüyen oyuncak sektörüne 25 yıl önce adım atan Enfal Oyuncak A.Ş. dinamik yapısıyla bugün sektörün

Detaylı

İlk Arkadaşım... ÜRÜN KATALOĞU 2016

İlk Arkadaşım... ÜRÜN KATALOĞU 2016 ÜRÜN KATALOĞU 2016 İÇİNDEKİLER 6. Eğitici Oyuncaklar 26. Peluş Oyuncaklar 42. Ahşap Oyuncaklar 58. Yenidoğan 68. Banyo ve Eğlence Oyuncakları 74. Pusetler / Bebek Arabaları HAKKIMIZDA Çocuk ürünlerinin

Detaylı

big world for littles

big world for littles big world for littles Bondigo 2014 Katalo u Copyright 2010 - Bondigo. All Rights Reserved. Specifications are subject to change without notice. Trademarks are the property of Bondigo or their respective

Detaylı

OYUN AKADEMİSİ. İlkbahar-Yaz 2015. Çocukları mutlu eden, eğiten ve eğlendiren. en güzel oyuncaklar!

OYUN AKADEMİSİ. İlkbahar-Yaz 2015. Çocukları mutlu eden, eğiten ve eğlendiren. en güzel oyuncaklar! OYUN AKADEMİSİ İlkbahar-Yaz 2015 Çocukları mutlu eden, eğiten ve eğlendiren en güzel oyuncaklar! Her şey sizin ve bebeğiniz için! Bebeğiniz dünyaya geldikten sonra onunla birlikte birbirinden mutlu anlar

Detaylı

Tüketici Rehberi Ekim 2011 Sayı : 05 l Fiyat : 0 TL Fisher Price Oyun Laboratuvarı nda bir gün

Tüketici Rehberi Ekim 2011 Sayı : 05 l Fiyat : 0 TL Fisher Price Oyun Laboratuvarı nda bir gün Tüketici Rehberi Ekim 2011 Sayı : 05 l Fiyat : 0 TL Fisher Price Oyun Laboratuvarı nda bir gün Güvenilen Kalite Editörden Editörden Çocuklar her şeyimizdir. Çocukları doğdukları andan itibaren seviyor

Detaylı

Gelişim Evreleri! en iyi oyuncaklar. Dergisi. Oyun. Minik. oyna. gülümse. büyü. Süper Çocuklar. Anne-Baba ile. Hediyeler ve ödüller...

Gelişim Evreleri! en iyi oyuncaklar. Dergisi. Oyun. Minik. oyna. gülümse. büyü. Süper Çocuklar. Anne-Baba ile. Hediyeler ve ödüller... Minik Tüketici Rehberi Ekim 2009 Sayı : 01 l Fiyat : 0 TL Mutlu çocuklar için en iyi oyuncaklar Oyun dolu bir aşk doğmakta! Gelişim Evreleri! Süper Eğitim - Süper Çocuklar Evvel zaman içinde kalbur saman

Detaylı

Ak ll anneler, mutlu bebekler

Ak ll anneler, mutlu bebekler Ak ll anneler, mutlu bebekler www.todizoo.com Facebook/ TONTON ARAÇLAR ailesinin yeni üyesi Tonton Araçlar şirinlikleri ile herkesin kalbini fethedecek. Lisanslı birbirinden sevimli modelleri miniklerin

Detaylı

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar Ahşap Eğitici Oyuncaklar Hem eğlenceli, hem eğitici! Yenilikçi tasarımlar, canlı renkler, eğlenceli grafikler. El göz koordinasyonu, ince motor becerileri, Görsel algılama ve sosyal beceriler, Erken dönem

Detaylı

İçindekiler. Önsöz... Bebek Araç ve Gereçleri. Anakucakları... Salıncaklar... Banyo Küvetleri... Portatif Mama Koltukları... Tuvaletler...

İçindekiler. Önsöz... Bebek Araç ve Gereçleri. Anakucakları... Salıncaklar... Banyo Küvetleri... Portatif Mama Koltukları... Tuvaletler... İçindekiler Önsöz... Bebek Araç ve Gereçleri Anakucakları... Salıncaklar... Banyo Küvetleri... Portatif Mama Koltukları... Tuvaletler... Yeni Doğmuş ve Üstü Bebekler İçin Oyuncaklar Dönenceler... Aktivite

Detaylı

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ EKİM AYI KELEBEK GRUBU BÜLTENİ TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ Kule nedir? Kule resimlerini inceleme

Detaylı

Patilerim. Kim Zoopy Bebekler gibi bir arkadaşı olsun istemez ki? ZOOPY BEBEKLER

Patilerim. Kim Zoopy Bebekler gibi bir arkadaşı olsun istemez ki? ZOOPY BEBEKLER Kim Zoopy Bebekler gibi bir arkadaşı olsun istemez ki? ZOOPY BEBEKLER Bu şirin bebekler, miniğinizin istediği zaman sarılması, oynaması ve birlikte uyuması için yanında. Yumuşacık tüyleri tam da minik

Detaylı

HOŞGELDİN BEBEK. Sana bebekliğin süresince güvenle kullanacağın ürünleri bu katalogta sunuyoruz.

HOŞGELDİN BEBEK. Sana bebekliğin süresince güvenle kullanacağın ürünleri bu katalogta sunuyoruz. KATALOG 2016 HOŞGELDİN BEBEK Sana bebekliğin süresince güvenle kullanacağın ürünleri bu katalogta sunuyoruz. BABY MAX ürünlerinde güvenin yanısıra konfor ve ekonomik özellikleri bulabilirsiniz. BABY MAX

Detaylı

6001 MARATHON 360 derece dönebilen ve sabitlenen ön tekerlekler Tam kapanabilen tente Ayarlanabilir sırt dayanağı Ayarlanabilen ayak koyma yeri Tek noktadan frenleme sistemi Araç katlandığında otomatik

Detaylı

6001 MARATHON 6002 SWEET 6025 CARRIER 6003 SUPREME 6020 PINNA DELUX 6004 IZZY

6001 MARATHON 6002 SWEET 6025 CARRIER 6003 SUPREME 6020 PINNA DELUX 6004 IZZY 6001 MARATHON 6002 SWEET 360 derece dönebilen ve sabitlenen ön tekerlekler 5 noktalı emniyet kemeri Barla birlikte katlanabilme özelliği Tam kapanabilen tente Ayarlanabilir sırt desteği Ayarlanabilir ayak

Detaylı

DÜNYA ÇOCUKLARI EL ELE EKİM OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

DÜNYA ÇOCUKLARI EL ELE EKİM OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR EKİM 2017 BÜLTENİ 02-06 EKİM OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ PAZARTESİ Hızlı ve yavaş koşalım. Eğlenceli tavşan parmak oyunumuz. Müziğin eğlenceli ritmi Çemberin içinde zıplıyoruz.

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Tatilde neler yaptık? *Hava nedir? Hangi duyu organımızla hissederiz? *Tatildeyken hava nasıl değişimler oldu? *Müzik dendiğinde

Detaylı

Veli Mektupları MyLittle Island 1

Veli Mektupları MyLittle Island 1 Veli Mektupları MyLittle Island Unit My Little Island ın ilk ünitesine hoş geldiniz. Bu ünite çocuğunuzu programla tanıştırır. Bu Hoş geldin ünitesinde çocuklar ada macerasıyla ve kitabın ana karakterleri

Detaylı

CAN KARDEŞ KREŞİ REHBERLİK SERVİSİ

CAN KARDEŞ KREŞİ REHBERLİK SERVİSİ CAN KARDEŞ KREŞİ REHBERLİK SERVİSİ EKİM 2014 AYLIK REHBERLİK BÜLTENİ Çocuğumla Nasıl Oyun Oynayacağım? Oyun nedir? Oyun, çocukların dünyayı algılamalarını, hayal ile gerçek dünya arasında köprü kurmalarını

Detaylı

big world for littles

big world for littles big world for littles 2016 Bondigo 2016 Katalo u Copyright 2010 - Bondigo. All Rights Reserved. Specifications are subject to change without notice. Trademarks are the property of Bondigo or their respective

Detaylı

Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri

Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri Sohbetler *Kendimi tanıyorum (İlgi ve yeteneklerim, hoşlandıklarım, hoşlanmadıklarım) *Arkadaşlarımı tanıyorum *Okulumu tanıyorum

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÜYÜME VE ÖĞRENME OYUNLARI O-3 AYLAR

İÇİNDEKİLER BÜYÜME VE ÖĞRENME OYUNLARI O-3 AYLAR İÇİNDEKİLER BÜYÜME VE ÖĞRENME OYUNLARI O-3 AYLAR Bebeği Çevirin... 2 Eğlenceli Ayna...3 Tatlı Kuşum...4 Hareketli Resimler...5 Renklere Bakmak...6 Oh, Ne Güzel...7 Bak, Bak, Bak...8 Evin Etrafında... 9

Detaylı

4 YAŞ AYIN TEMASI. Tavşanları tanıyor ve ilginç bilgiler öğreniyoruz. Robotların insanlara faydalarını öğreniyoruz.

4 YAŞ AYIN TEMASI. Tavşanları tanıyor ve ilginç bilgiler öğreniyoruz. Robotların insanlara faydalarını öğreniyoruz. 4 YAŞ AYIN TEMASI Tavşanları tanıyor ve ilginç bilgiler öğreniyoruz. Robotları tanıyoruz. Robotların insanlara faydalarını öğreniyoruz. Evcil hayvanlar nelerdir? Evcil hayvanları beslerken nelere dikkat

Detaylı

OYUN VE ÇOCUK. -Çocuğun iç dünyasını anlayabilmek. -Çocuğun olayları anlamasına yardım etmek. -Çocuğa olaylarla baş etme becerileri kazandırmak

OYUN VE ÇOCUK. -Çocuğun iç dünyasını anlayabilmek. -Çocuğun olayları anlamasına yardım etmek. -Çocuğa olaylarla baş etme becerileri kazandırmak OYUN VE ÇOCUK Oyun oynamak çocukluk çağına özgü psikolojik, fizyolojik ve sosyal içerikli bir olgudur. Oyun hem zihinsel gelişimin aynası olan hem sosyal becerilerin öğrenildiği hem de duygusal boşalımın

Detaylı

HANGİ OYUNCAK ÇOCUKTA HANGİ ÖZELLİĞİ GELİŞTİRİYOR

HANGİ OYUNCAK ÇOCUKTA HANGİ ÖZELLİĞİ GELİŞTİRİYOR Oyun Nedir? Oyun çocuğun hiç kimseden öğrenemeyeceği konuları, kendi deneyimleriyle öğrenmesi yöntemidir. Çocuklar için oyun sonucu düşünülmeden, zevk almak, eğlenmek amacıyla girişilen bir etkinliktir.

Detaylı

TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ

TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Bu ayki yaşayan değerimiz Sevgi.

Detaylı

OTO KOLTUKLARI & BEBEK ARABALARI 2015 KOLEKSİYON

OTO KOLTUKLARI & BEBEK ARABALARI 2015 KOLEKSİYON OTO KOLTUKLARI & BEBEK ARABALARI 2015 KOLEKSİYON CBX; güvenli, çok fonksiyonlu ve tasarım harikası çocuk arabaları ve koltuklarını çok uygun fiyatlarla size sunar. Ödül kazanmış ürünlerimiz olan ile güvenlik

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

Mavi Pupa Montessori Anaokulu nun Sevgili Anne ve Babaları,

Mavi Pupa Montessori Anaokulu nun Sevgili Anne ve Babaları, Mavi Pupa Montessori Anaokulu nun Sevgili Anne ve Babaları, Hep beraber başladığımız yolculuğun iki haftasını geride bırakmış bulunuyoruz. Zamanın Mavi Pupa içinde bizim için daha ayrıcalıklı aktığını

Detaylı

Eğitim Dizisi. Hazırlayanlar: Dr. Seçil Yücelyiğit - Bil. Uzm. Sibel Güler

Eğitim Dizisi. Hazırlayanlar: Dr. Seçil Yücelyiğit - Bil. Uzm. Sibel Güler Oyun gemisi Eğitim Dizisi Her cilt 24 cm x 30 cm - 110 gr. 1. hamur Bu eğitim dizisinde okul öncesi dönem çocuklarının hem bilişsel gelişimlerini, hem de sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyen zengin

Detaylı

İnsan sanatla uğraşırken, kendini zamandan

İnsan sanatla uğraşırken, kendini zamandan Nisan Atölye Evi nde sevgiyle, emekle ve özveriyle bir araya gelen ahşap ustaları ve çocuk dostları el ele verdi ve Ahşap Oyuncak Atölyesi faaliyete geçti! Nisan Atölye Evi nin çalışmalarından sadece biri

Detaylı

MERSİN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ÇEKÜSH ŞUBESİ ÇOCUK GELİŞİMCİ DAMLA ATAMER

MERSİN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ÇEKÜSH ŞUBESİ ÇOCUK GELİŞİMCİ DAMLA ATAMER MERSİN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ÇEKÜSH ŞUBESİ ÇOCUK GELİŞİMCİ DAMLA ATAMER BEBEKLİK DÖNEMİNDE (0 3 YAŞ) ERKEN TANI İÇİN KRİTİK DÖNEMLER Bebeklik dönemi, gelişimin en hızlı ilerlediği dönemdir. Çevrelerine

Detaylı

Çocuğunuzun uyumu, öğrenimi ve gelişimi

Çocuğunuzun uyumu, öğrenimi ve gelişimi Çocukları günlük bakımcıya veya kreşe gidecek olan vede başlamış olan ebeveynlere Århus Kommune Børn og Unge Çocuğunuzun uyumu, öğrenimi ve gelişimi Tyrkisk, Türkçe 9-14 aylık çocuklar hakkında durum ve

Detaylı

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Ocak ayında yaptığımız etkinliklerimizle çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını baz alarak planladık ve uyguladık. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemini siz değerli

Detaylı

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014 2015 ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ARKADAŞLIK HAFTASI CUMHURİYET BAYRAMI BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Kale nedir? Kaleler ne için yapılır?

Detaylı

Sayı: 10. Oyun Akademisi

Sayı: 10. Oyun Akademisi Sayı: 10 Oyun Akademisi Sonbahar-Kış 2016 Oyun Akademisi kataloğumuz ile size ulaşmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki bebeğinizle birlikte oyun oynarken birlikte eğleniyor ve öğreniyorsunuz.

Detaylı

OKUL ÖNCESİNDE OYUN VE HAREKET ETKİNLİĞİ

OKUL ÖNCESİNDE OYUN VE HAREKET ETKİNLİĞİ OKUL ÖNCESİNDE OYUN VE HAREKET ETKİNLİĞİ Oyun bir çocuğun en önemli işidir. Çocuklar oyun ortamında kendilerini serbestçe ifade edip, yaşantılarını yansıtırlar ve dış dünyaya farketmeden hazırlık yaparlar.

Detaylı

Hareket ay arası

Hareket ay arası emeklemek sürünmek zıplamak yuvarlanmak takla atmak tırmanmak atlamak koşmak kaymak kıyameti koparmak sallanmak oynamak Hareket 0-12 ay arası Türkisch Anne ve babalar için danışmanlık, St. Gallen Mütter-

Detaylı

Eğitim Uygulama Okulu Müzik Dersi Öğretim Programı MÜZİK DERSİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

Eğitim Uygulama Okulu Müzik Dersi Öğretim Programı MÜZİK DERSİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Eğitim Uygulama Okulu Müzik Dersi Öğretim Programı MÜZİK DERSİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Müzik, yetersizliği olan çocukların eğitimlerinde kullanılan ve tüm gelişim alanlarını da destekleyen bir disiplin

Detaylı

Minti Monti. Tilki Tilki Baksana. Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri TİLKİ OKULU

Minti Monti. Tilki Tilki Baksana. Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri TİLKİ OKULU Minti Monti Çocuklar için eğlenceli poster dergi Ücretsizdir Sonbahar 2012 Sayı:7 ISNN: 2146-281X Tilki Tilki Baksana Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri

Detaylı

KAMPANYA ÖZEL FİYAT LİSTESİ Bir sonraki liste tebliğine kadar geçerlidir.

KAMPANYA ÖZEL FİYAT LİSTESİ Bir sonraki liste tebliğine kadar geçerlidir. 2017-1 KAMPANYA ÖZEL FİYAT LİSTESİ Bir sonraki liste tebliğine kadar geçerlidir. BTS-510 BETA TRAVEL BTS-709 MAXWELL TRAVEL Ayarlanabilen kol yükseklik ayarı Taşıma ile ve ayrı kullanılabilme özelliği

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

Minik Dostum Oyun Arkadaşım

Minik Dostum Oyun Arkadaşım Minik Dostum Oyun Arkadaşım Köpeklerle Güvenli İletişim Orijinal Çalışma ve Tüm Haklar: American Veterinary Medical Association 1931 North Meacham Road, Suite 100 Schaumburg, Illinois 60173-4360 Phone:

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

PSİKOMOTOR GELİŞİM - 2

PSİKOMOTOR GELİŞİM - 2 PSİKOMOTOR GELİŞİM - 2 PSİKO-MOTOR GELİŞİMİ DESTEKLEMEYE YÖNELİK ETKİNLİKLER HEDEFLENEN BECERİLER Kendi vücudunu ve yeteneklerini keşfedebilme Duygu ve düşüncelerini psikomotor hareketler yolu ile ifade

Detaylı

ÇOCUK VE OYUN. Doç. Dr. Ayperi Sığırtmaç. Ç.Ü. Eğitim Fak. İlköğretim Böl. Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı

ÇOCUK VE OYUN. Doç. Dr. Ayperi Sığırtmaç. Ç.Ü. Eğitim Fak. İlköğretim Böl. Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı ÇOCUK VE OYUN Doç. Dr. Ayperi Sığırtmaç Ç.Ü. Eğitim Fak. İlköğretim Böl. Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Çocuk için çok ciddi bir uğraş olan oyun, aynı zamanda bir eğlence ve öğrenme kaynağıdır.

Detaylı

Diş Çıkarmak Kolay Değil! Bir Anne Bu Konuda Ne Yapmalı?

Diş Çıkarmak Kolay Değil! Bir Anne Bu Konuda Ne Yapmalı? Diş Çıkarmak Kolay Değil! Bir Anne Bu Konuda Ne Yapmalı? Nereden çıktı bu diş? İşte ilk dişi göründü! Bebeğinizin minik dişi çok tatlı görünse de bu aslında onun için huzursuz bir dönem Dişlerini sürekli

Detaylı

KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013

KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013 KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013 Eğitici Oyuncak Dr. Özlem ALKAN ERSOY Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanında Öğretim Üyesi Eğitici oyuncak, çocuk için hem oyuncak hem de oyun anlamına gelmektedir. Çocuk, oyuncağı

Detaylı

DÜT DÜT ARABALAR KUZUCUK KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR KÜÇÜK PERİLER. Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı!

DÜT DÜT ARABALAR KUZUCUK KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR KÜÇÜK PERİLER. Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı! KUZUCUK DÜT DÜT ARABALAR KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı! KÜÇÜK PERİLER Üstelik hepsi, tüm aksesuarları ile tam takım. Odada uçusan

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri serbest zaman etkinliklerine yer verildi. Öğrenme merkezlerinde eğitici oyuncak, evcilik, blok, müzik, sanat, kitap,

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ SIRA NO Cinsi Kullanılacağı Birim AHŞAP KREŞ MALZEMELERİ Teknik Özellikleri Birimi Adet Fiyat Tutar 1 Bebek karyolası (0-2

Detaylı

30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR ġubat 2017 BÜLTENĠ 30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR PAZARTESĠ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIġMALAR Büyük küçük 1 2 3 sayıları bulalım. CD den hikaye dinleyelim Sevimli dostlarımız OKULA GETĠRECEKLERĠMĠZ

Detaylı

2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı

2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı 2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı Dersin Adı: Türkçe Dil Bilgisi Yaş Grubu: 1-3 yaş Ögretmen: İmge Şahin Email: sahin_imge@hotmail.com Değerli Veliler, Bu yıl okul öncesi (1-3 yaş) sınıfını beraber

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06 Grandë Taşıma ML1005 Lüx ve Zerafet 0-13 kg arası kullanım Özel Alüminyum tutma kolu Anne kucağı formu Açılır - Kapanır güneşlik Darbe emici gövde 3 noktalı özel emniyet kemeri Darbe emici emniyet kemer

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

Hareket. 0-12 ay arası

Hareket. 0-12 ay arası emeklemek sürünmek zıplamak yuvarlanmak takla atmak tırmanmak atlamak koşmak kaymak kıyameti koparmak sallanmak oynamak emeklemek sürünmek zıplamak yuvarlanmak takla atmak tırmanmak lamak koşmak kaymak

Detaylı

Otistik Çocuklarla Yapılan Terapilerde Olmazsa Olmazlar

Otistik Çocuklarla Yapılan Terapilerde Olmazsa Olmazlar Otistik Çocuklarla Yapılan Terapilerde Olmazsa Olmazlar Sevgili okurlar, facebook paylaşım sitesinde kendi çocuğu otizmli olan bir annenin sayfasında yayımladığı bir yazı idi. Yazıyı o zaman okuduğumda

Detaylı

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00 Spor ve eğlencenin bir arada olduğu, keyifli ve hijyenik bir ortamda doyasıya spor dolu bir yaz programı Çocuklarımızın çeşitli spor branşları ile gelişimlerine katkı sağlamakta,farklı program konseptiyle

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

JOIMOVE NEDİR? JoimoveKids, JoimoveInternational ınbir parçasıdır ve dans eğitmeni Selen Yılmaz tarafından 2013 yılında kurulmuştur.

JOIMOVE NEDİR? JoimoveKids, JoimoveInternational ınbir parçasıdır ve dans eğitmeni Selen Yılmaz tarafından 2013 yılında kurulmuştur. JOIMOVE NEDİR? JoimoveKids, JoimoveInternational ınbir parçasıdır ve dans eğitmeni Selen Yılmaz tarafından 2013 yılında kurulmuştur. JoimoveKids dersleri ailelerin çocuklarıyla dans ve müzik aracılığıyla

Detaylı

Doğada Keşif Yapıyoruz

Doğada Keşif Yapıyoruz Bir Ağacı İnceleyin Doğada Keşif Yapıyoruz Aslı Zülal Çizim: Bengi Gençer Bulutları Gözlemleyin Kuş Gözlemi Yapın dogaetkinlik.indd 2 Keşif Çantası Hazırlayın Renk Avına Çıkın 26.09.2013 15:04 Bir ağacı

Detaylı

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu D Chair Kullanım ve Montaj Kılavuzu Genç ve yalın D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalıșma ortamı sunar. Ayarlanabilir bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG Koltuk serisi İŞLEVLER/ PARÇALAR 2 li kanepe ünitesi 3 lü kanepe ünitesi Uzanma koltuğu ünitesi Köşe ünitesi Kolçak Ayaklar Çıkartılabilen kılıf Kılıf seçeneği Yıkanabilen

Detaylı

20 Mart Vızıltı. Mercanlar Sınıfından Merhaba;

20 Mart Vızıltı. Mercanlar Sınıfından Merhaba; Mercanlar Sınıfından Merhaba; 20 Mart Vızıltı Bu hafta konumuz ormanlar idi. Orman nedir? Ormanların önemi ve faydaları nelerdir? Ormanları koruma konusunda üzerimize düşen görevler nelerdir? gibi sorular

Detaylı

2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU

2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU YAZ MEYVELERİ 2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU 01.06.2017 Dokun Hisset kartlarıyla Oynuyorum. 02.06,2017 MONTESSORI ETKİNLİK Pirinç ve Mercimekleri ayırma çalışmasını Kavramlar Kitabımızdan Sıcak-Soğuk Kavramına

Detaylı

SAYILARIMIZ: 10 sayısını öğreniyoruz. Çıkartma işlemini öğreniyoruz. 90 a kadar saymayı öğreniyoruz. Sudoku yapmayı yavaş yavaş öğreniyoruz.

SAYILARIMIZ: 10 sayısını öğreniyoruz. Çıkartma işlemini öğreniyoruz. 90 a kadar saymayı öğreniyoruz. Sudoku yapmayı yavaş yavaş öğreniyoruz. İLK İZLER ANAOKULU MART AYI PLANI (6 YAŞ PAPATYALAR SINIFI) KONULARIMIZ: İlkbahar mevsimini öğreniyoruz. Önemli telefonları öğreniyoruz. 12 mart İstiklal marşının kabulunu 21-26 mart dünya ormancılık haftasını

Detaylı

Doğada İngilizce Öğreniyorum. En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü. verime giden yolda. -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- Doğa.

Doğada İngilizce Öğreniyorum. En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü. verime giden yolda. -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- Doğa. Doğada İngilizce Öğreniyorum Doğa En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü verime giden yolda -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- buluşmaları DOGA En acil olarak; verime giden yolda Dijital uyuşturucudan

Detaylı

genç odası Özgün bir biçimde dekore edilen odalar, gençleri mutlu eder. Genç odası dekore edilirken mümkün olduğunca bilindik kalıplardan ve renklerden arınılmalı, daha özgün ve yenilikçi çözümlere yönelinmelidir.

Detaylı

Pop It Up Bebek Evi Oyun Çadırı - Kolay Kurulum

Pop It Up Bebek Evi Oyun Çadırı - Kolay Kurulum 2017 Ürün Kataloğu Pop It Up Bebek Evi Oyun Çadırı - Kolay Kurulum Oyun çadırının tabanı oyun evi olarak tasarlanmıştır, Hem de bu çadırı kurmak ve toplamak çok kolay. 30 saniyede çadırı kurabilir ve

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU TAVŞANLAR SINIFI MAYIS AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU TAVŞANLAR SINIFI MAYIS AYI KAVRAM VE ŞARKILAR ANNEM ANNEM Annem annem canım annem, Gönlüm senle kalbim senle Canım annem gülüm annem Dünyam sensin benim bir tanem.. Biliyorum elbet bir gün gelecek Bir başka bebekte bana annem diyecek Bende hep iyi

Detaylı

Mini Aktivite Doğa ile Doğal Oyun E- Kitabı. Mini Aktivite Anne Çocuk Etkinlik Merkezi

Mini Aktivite Doğa ile Doğal Oyun E- Kitabı. Mini Aktivite Anne Çocuk Etkinlik Merkezi Mini Aktivite Doğa ile Doğal Oyun E- Kitabı Mini Aktivite Anne Çocuk Etkinlik Merkezi www.miniaktivite.com info@miniaktivite.com 0216 527 0060 Doğa ile Doğal Oyun Sonbaharın bize getirdiklerini bir bütün

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları SATIN ALMA KILAVUZU Banyo mobilyaları BAKIM Mobilyayı nemli veya yumuşak deterjanlı bezle temizleyin. Sonra kuru ve temiz bir bezle kurulayın. Nemin mobilyaya işlemesini önlemek için su birikintilerinin

Detaylı

İlkbahar - Yaz 2017 fisher-price.com/tr

İlkbahar - Yaz 2017 fisher-price.com/tr İlkbahar - Yaz 2017 fisher-price.com/tr Oyun Akademisi kataloğumuz ile size ulaşmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki bebeğinizle birlikte oyun oynarken birlikte eğleniyor ve öğreniyorsunuz. Onun

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar gününü niçin kutluyoruz? Baba sevgisi

Detaylı

KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kışa ait bir resmi inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Sınıfımızda

Detaylı

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Uneo Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlıklı oturma alıșkanlığı kazanın Sempatik görüntüsü ve hafifliğinin yanı sıra Uneo, zengin renk ve kumaș yelpazesi ile her ofise yakıșır. İskeleti tek parça halinde

Detaylı

P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU

P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KURULUM VE KULLANIMINDAN ÖNCE KULLANIM KILAVUZUNU DİKKATLE OKUYUNUZ. KULLANIM KILAVUZUNU İLERİDE KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ. PARÇALAR 1- Koltuk arkası 2-

Detaylı

ÇOCUK VE OYUN 4.HAFTA

ÇOCUK VE OYUN 4.HAFTA ÇOCUK VE OYUN 4.HAFTA Oyun Evreleri Çocukların, yaşlarına ve gelişim özelliklerine göre farklılık gösteren oyun evreleri birçok araştırmacı tarafından incelenerek farklı şekillerde açıklanmıştır. Bütün

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

küçük şeyler Eylül 2007

küçük şeyler Eylül 2007 KÜÇÜK ŞEYLER AKADEMİSİ; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.ustundanismanlik.com.tr www.küçükşeyler.com.tr www.kucukseyler.k12.com.tr ANKARA: Binsesin Sitesi 107.

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor M U T L U L U Ğ U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor Balkon projemizin içerisinde sizi mutlu edeceğini

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Çubukların ucuna

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. Tüm uyarıları dikkatlice okuyup, daha sonraki kullanımlar için kullanma kılavuzunu iyi bir yerde muhafaza ediniz. 3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU Ambalaj üzerindeki görsel ile gerçek ürün arasında

Detaylı

EKİM AYI BÜLTENİ YARATICI DÜŞÜNME ATÖLYESİ (3 YAŞ) 2-6 EKİM

EKİM AYI BÜLTENİ YARATICI DÜŞÜNME ATÖLYESİ (3 YAŞ) 2-6 EKİM EKİM AYI BÜLTENİ YARATICI DÜŞÜNME ATÖLYESİ (3 YAŞ) - Boynumuz zürafa boynu kadar uzun olsa şimdi yapabildiğimiz işleri yapabilir miydik? Sorusu üzerinden eğlenceli bir sohbet başlatıyoruz. - Ormanlar kralı

Detaylı

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Core Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlık ve konfor bir arada Core, ayarlanabilir sırt yüksekliği ile farklı vücut ölçülerine sahip bireylere sağlıklı bir șekilde uyum sağlar. Core, Pro-Support ve Dyna-Support

Detaylı

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi YILDIZLAR GRUBU ARALIK

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi YILDIZLAR GRUBU ARALIK Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi YILDIZLAR GRUBU ARALIK YENİ YIL Bizlere kutlu olsun. Sizlere kutlu olsun. Eski yıl sona erdi, Yepyeni bir yıl geldi. Bu yıl olsun mutlu bir yıl, Bu yıl

Detaylı

Hakkımızda. Online Alışveriş İçin Tüm ürünler Avrupa Standartlarına uygun olarak üretilmektedir.

Hakkımızda. Online Alışveriş İçin  Tüm ürünler Avrupa Standartlarına uygun olarak üretilmektedir. 6 10% 4,5 Ah 1 6 10% 4,5 Ah Hakkımızda 1949 yılından beri ürünlerimizi üstün kalite ve teknolojide, özveri ve sevgiyle üretiyoruz. İtalyan markası olarak 65 yıllık bilgi birikimimiz, tecrübelerimiz ve

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

OYUN VE ÇOCUK. Oyunun Aşamaları:

OYUN VE ÇOCUK. Oyunun Aşamaları: OYUN VE ÇOCUK Çocuklar oyunla dünyayı keşfederler, diğer kişilerle kuracakları ilişkileri öğrenirler, kendi yeteneklerini ve güçlerini test ederler, yeni fikirleri denerler ve farklı aktiviteleri deneyecek

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

MAYIS 2014 BÜLTENİ. Merhaba! Mayıs ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz. bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu. içindeyiz.

MAYIS 2014 BÜLTENİ. Merhaba! Mayıs ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz. bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu. içindeyiz. MAYIS 2014 BÜLTENİ Merhaba! Mayıs ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu içindeyiz. DOĞUM GÜNLERİMİZ Şirinlerden Arda, Elif Sena ve Kerem

Detaylı