Potrum Taş Limanı açılıyor

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Potrum Taş Limanı açılıyor"

Transkript

1 Potrum Taş Limanı açılıyor Bodrum da dekoratif yapılar için emsali olmaya bir mekan.. Potrum Taş Limanı Bodrum mimarisine uygun dekoratif taşlar, doğal taşlardan ilham alınarak elde edilen zengin renk ve doku içeren malzemelerin satış ve uygulamasını üstlenmiştir yılından itibaren Bodrum ve civarında mermer ustalığı ile nam salan Kenan Eyigün tarafından açılmıştır, Mermer, çıkma tuğla, doğal tuğla, kırık tuğla, geçmeli taşlar, kültürtaşı, kayrak taşı, satış ve uygulamasını gerçekleştiren Kenan Eyigün 1986 yılından bu yana sektörün ileri gelen tüm firmalarına iş yaparak ustalığını kanıtlamıştır. Aynı zamanda ONYX taş çeşitlerinin de bulanacak. Potrum Taş Limanı nı adındaki yeni yüzü ve ismi ile hizmet vermeye başlayan Kenan EYİGÜN, müşteri odaklı çalışmak, hizmette mükemmelliği aramak, çalışanlarımızla fark yaratmak, güçlü satış ve satış sonrası ağına sahip olmak, sosyal sorumluluk bilincinde hareket etmek, çözüm ortaklarımızla güç birliği yapmak, amacı ile yatırım yaptım. Yeni ismimiz ve hizmet anlayışımız ile piyasadaki etkinliğimizi ve verimliliğimizi her geçen gün arttırmak amacındayım. Ürünlerimizin kolay uygulanılıyor olması, m2 ağırlığının doğal taşlara kıyasla daha hafif ve renk olarak geniş yelpazede hizmet verecek olmamız, tasarım ve projelerde Potrum Taş Limanı markasının öne çıkmasını sağlayacaktır. Üretimdeki yüksek teknolojisi kalitesi, hafifliği yapıların statiğini bozmamasını ve kolay uygulanabilmesini, renk çeşitliliği her zevke hitap etmesi, dokulardaki derinliği ile Potrum Taş Limanı farkı kısa zamanda uygulama alanında kendini öne çıkaracaktır dedi. Bodrum Konacık da saat de Bodrum Kaymakamı Sayın Mehmet Gödekmerdan ın açılışını gerçekleştireceği açılışı ile yeni yüzünü tüm Bodrumlulara tanıtacak.

2

3 Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Denizbank ana sponsorluğunda düzenlenen 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamındaki Kumda Gitar Konserleri serisinde sahne alan gitaristler, 26 Temmuz Salı akşamı, Kumda Gitar Final Konserinde, festivalin ana sahnesi Koyunbaba Antik Taş Ocağında konser verdi. Bridgestone ana sponsorluğunda düzenlenen Kumda Gitar serisinde sahneye çıkan Güney Afrikalı Derek Girepper, Ayşegül Koca, Cenk Erdoğan ve

4 Polonyalı Marek Pasieczny nin sahne performansı, izleyiciden alkış aldı. Bridgestone ana sponsorluğuyla bu yıl ilk defa düzenlenen Kumda Gitar Konserleri, Bodrumlu gitar meraklılarını bir araya getirdi. Güney Afrikalı Derek Girpper la başlayan Kumda Gitar konserleri serisinde, Ayşegül Koca, Cenk Erdoğan, Polonyalı gitarist Marek Pasieczny ve Erkan Oğur birer konser vermişti. 5 konserlik seride yer alan gitaristler bir de kapanış konseri düzenleyerek, festivalin ana sahnesinde daha geniş bir izleyici kitlesine hitap etti. Ayşegül Koca nın hayali gerçek oldu Çok sayıdaki sanatseverin karşısına bazen solo, bazen ikili olarak çıkan gitaristler, sahnede klasikten, etnik müziğe uzanan geniş bir yelpazede performans sergilediler. Ara ara gerçekleştirdikleri jam sessionlar ise izleyici tarafından beğeniyle karşılandı. İlk olarak Sahneye çıkan Polanyalı gitarist Marek Pasieczny, kendi bestelediği bir eseri seslendirdi. Daha sonra sahneye gelen Ayşegül Koca, Carlo Domeniconi nin Koyunbaba gitar konçertosunu seslendirdi. Ayşegül Koca, bu konserin kendisi için çok önemli bir yeri olduğunu söyleyerek; Uzun bir zaman Gümüşlük te yaşayan besteci Carlo Domeniconi nin burada bestelediği bu eseri Koyunbaba Antik Taş Ocağında seslendiriyor olmak benim en büyük hayalimdi dedi. Genç gitaristin Koyunbaba yorumu izleyenlerden büyük alkış aldı. Pasieczny ve Koca, sırayla 2 şer eser seslendirdikten sonra, sahneye birlikte çıktılar ve festival süresince spontane olarak uyarladıkları Polonya halk ezgilerini seslendirdiler. Ardından sahneye gelen Cenk Erdoğan, Yağmurla gelen ve Re isimli bestelerini seslendirdi. Erdoğan, seyircilere Gümüşlük te ve festivalde olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek, Harika bir hafta geçirdim, festival çok güzel ve üretken geçti diyerek festival komitesine teşekkür etti.

5 Programın sonunda Koyunbaba Antik Taş Ocağının sahnesine gelen Güney Afrikalı gitarist Derek Gripper, Cenk Erdoğan la jam session yaptı. Gümüşlük sahilinde yer alan Festival merkezinde düzenlenen Gümüşlük Festival Akademisine eğitimci olarak katılan müzisyenlerin düzenledikleri gitar masterclassları ise katılımcılar açısında çok verimli geçti. Farklı ekollerden olmalarına karşın ortak bir dille ders veren gitaristlerin ustalık sınıfı kursları bir hafta sürdü. Festivalin sponsorları; 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivaline ana sponsor olarak destek veren Denizbank ın yanı sıra Bridgestone, Kumda Gitar konserlerinin; Bosch ise Taşta Klasik konserlerinin ana sponsorluğunu üstleniyor. Norveç Büyükelçiliği etkinlik sponsoru olarak festivale destek veriyor. T.C. Başbakanlık Tanıtma Fonu, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve BODTO, festivalin kurumsal sponsorları arasında yer alırken; THY, festivalin resmi ulaşım sponsorluğunu; Roots of Highlife ve Cactus Hotels ise konaklama sponsorluğunu; Piernet sosyal medya sponsorluğunu üstleniyor. Ayrıca Uludağ İçecek, Türkmen Çiçekçilik, Sibel Senna Landscape Design, Music Norway, Mas Matbaa, Mimoza, Limon Gümüşlük, Umurbey Wineyards, Permisan Perde, Julius Meinl Coffee ve Çıngıloğlu festivalin servis sponsorları arasında yer alıyor. Antik Taş Ocağında gerçekleşecek Taşta Klasik konserlerinin başlama saati 21:15; diğer konserler 20:30 da başlayacaktır. Biletler, Festival Merkezi, Gümüşlük sahili; Roots of Highlife Ortakent ( ) ve Biletix den temin edilebilir. Bilet iletişim:

6

7

8 TORBA DA HAFRİYAT DÖKÜM SAHASI Muğla Büyükşehir Belediyesi, Çevre Dostu Muğla hedefi doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, çevrenin korunması ve hafriyatların değerlendirilmesine yönelik çalışmalarına Muğla İli genelinde devam ediyor. Bodrum İlçesi Torba mevkiinde eski taş ocağı olarak kullanılan alanda ekipler, hafriyat toprağı ile rehabilite çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Orman Genel Müdürlüğü nden hafriyat toprağı bertarafı amacı ile 5 yıl süreli tahsisi yapılan alanda hafriyat atıklarının geri kazanımının sağlanması hedefleniyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Aylin Giray, Çevre Dostu Muğla hedefi doğrultusunda Muğla İli genelinde çalışmalar yaptıklarını söyledi. Giray; Turizm merkezi olan Bodrum İlçemizde yaşanan hafriyat sıkıntısını çözüme kavuşturmak için çalışmalarımız başladı. Torba mevkiinde taş ocağı olarak kullanılan ve doğal yapısı bozulmuş alanı hafriyat toprağı ile rehabilite ederek ağaçlandırılmasını sağlayacağız. Ayrıca Bodrum İlçe sınırları içerisinde hafriyat-dolgu alanları konusunda yeni bölge arayışlarımızda devam ediyor dedi.

9 Bodrum u Yansıtan Kokulu Sabun ve Taş Üretiyorlar Bodrumlu iki kadın girişimci ürettikleri Bodrum u yansıtan kokulu sabun ve kokulu taşları aldıkları siparişler doğrultusunda ülkenin birçok şehre gönderiyorlar. Muğla Üniversitesi Heykel Bölümü mezunu Pınar Uzelli ile Perihan Özelbey kurdukları atölyede Bodrum un değerleri yansıtan kokulu sabun ve taş üretiyorlar. Heykeltraş Pınar Uzelli kokulu sabun ve kokulu taş üretimine 4 sene önce başladığını belirterek şunları söyledi: Atölyemizde ürettiğimiz ürünleri Bodrum da ki hediyelik eşya dükkanlarının yanı sıra gelen siparişler doğrultusunda İstanbul ve İzmir başta olmak üzere bir çok şehre gönderiyoruz. Bodrum kalıplarının dışında bebek doğumları için kokulu sabun, nişan ve düğünler içinde kokulu taşlar ve sabunlar üretiyoruz Arkadaşı Pınar Uzelli nin yanında hoby olarak kokulu sabun ve taş yapımına başladığını belirten Perihan Özelbey ise Arkadaşım Pınar ın yaptığı bu iş hoşuma gitti ve zaman zaman yanına gelerek hoby olarak kokulu sabun ve kokulu taş yapmaya başladım. Zamanla bu işi yaparken daha çok vakit geçirdiğimi anladım ve yaklaşık 3 ay önce Pınar ile birlikte profesyonel olarak üretim yapmaya başladım. Çok zevkli ve renkli bir iş bunları üretmek. Müşterilerimizden gelen siparişler doğrultusunda günde ortalama 500 ila 1000 arasında kokulu sabun ve kokulu taş üretimi yapıyoruz ve siparişlerimizde her geçen gün artıyor dedi. Gliserin kullanarak yaptıkları sabunları birbirinden canlı renkler ile şekilli kalıplara sokan girişimci kadınlar kokulu

10 taşları da taş tozu kullanarak yine aynı şekilde birbirinden canlı renklerle kalıplara döküyorlar. Kalıplarda donan ürünleri daha sonra tek tek çıkararak kokulu sabun ve taşlara elleriyle son şeklini veren Uzelli ve Özelbey müşterilerinin istekleri doğrultusunda ürünleri magnete dönüştürdükten sonra kolilere koyarak müşterilerine gönderiyor.

11 Başkan Kocadon Kaleye Geçti Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Kaymakamlık kupasında kaleci oldu. Bodrum Kaymakamlığı nın düzenlediği Bodrum Mahalleler ve Köyler Arası Futbol Turnuvası Bodrum Belediyespor ve Ortakent Acıbademspor arasında oynanan karşılaşma ile devam etti. Yalıçiftlik Futbol Sahasında oynanan maçın ilk yarısında, Bodrum Belediyespor un kalesini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon korudu. Karşılaşmayı izleyenler arasında Yalıçiftlik Belediye Başkanı İsmail Altındağ, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve çok sayıda vatandaş vardı. Maçın ilk yarısının tamamlanmasıyla oyundan çıkan Başkan Kocadon sporun kendisi için bir yaşam tarzı olduğunu belirterek her zaman yaptığım gibi yeniden geçtim kaleye bir numara olarak, Bodrum un bir numarası olarak. Güzel bir maç oluyor seyircisi var, atmosferi güzel, havası güzel dedi. Başkan Kocadon un ikinci yarısını taraftarlarla birlikte izlediği maç Ortakent Acıbademspor un 7-1 üstünlüğü ile bitti.

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Denizbank ana sponsorluğunda düzenlenen 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamındaki Kumda Gitar Konserleri serisinde sahne alan gitaristler,

Detaylı

Gümüşlük, te Simin Tander le doğudan batıya caz yolculuğu

Gümüşlük, te Simin Tander le doğudan batıya caz yolculuğu Gümüşlük, te Simin Tander le doğudan batıya caz yolculuğu 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivalinde Suda Caz konserleri, Alman-Afgan kökenli caz sanatçısı Simin Tander konseriyle devam etti.

Detaylı

Afrikalı gitarist Gripper Gümüşlük te Kumda Gitar Konserlerinde

Afrikalı gitarist Gripper Gümüşlük te Kumda Gitar Konserlerinde Afrikalı gitarist Gripper Gümüşlük te Kumda Gitar Konserlerinde Denizbank ana sponsorluğunda devam eden 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Güney Afrikalı gitarist Derek Gripper ı Bridgestone

Detaylı

Gümüşlük Festivali, Gülsin Onay ın iki bininci konseriyle başladı

Gümüşlük Festivali, Gülsin Onay ın iki bininci konseriyle başladı Gümüşlük Festivali, Gülsin Onay ın iki bininci konseriyle başladı Denizbank ana sponsorluğunda Gümüşlük tarihi taş ocağında 13. Uluslararası Gümüşlük Festivali, Gülsin Onay ın iki bininci konseriyle başladı.

Detaylı

Nils Petter Molvær, Gümüşlük te Norveç rüzgarları estirdi

Nils Petter Molvær, Gümüşlük te Norveç rüzgarları estirdi Nils Petter Molvær, Gümüşlük te Norveç rüzgarları estirdi Gümüşlük ten Norveçli bir trompet ustası Nils Petter Molvær, Gümüşlük te Norveç rüzgarları estirdi. ENKA Kültür Sanat işbirliğiyle Türkiye ye davet

Detaylı

BODRUM DA ÇÖPLÜK YANGINI

BODRUM DA ÇÖPLÜK YANGINI BODRUM DA ÇÖPLÜK YANGINI Bodrum merkezde bulunan çöplük alanında belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangının, kısa sürede büyümesi nedeni ile dumanlar gökyüzünü kapladı. Yokuşbaşı mevkisinde bulunan katı

Detaylı

Gümüşlük Festival Akademisi Flüt konseriyle son buldu

Gümüşlük Festival Akademisi Flüt konseriyle son buldu Gümüşlük Festival Akademisi Flüt konseriyle son buldu Piyanist Gülsin Onay ve Piyanist Eren Levendoğlu nun verdikleri konserle bir önceki akşam son bulan 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

Eylül de Bodrum da Caz Festivali Düzenleniyor

Eylül de Bodrum da Caz Festivali Düzenleniyor Eylül de Bodrum da Caz Festivali Düzenleniyor Bodrum da 1-17 Eylül tarihleri arasında Caz Festivali yapılacağı bildirildi. Bodrum Belediyesi Trafo Hakan Aykan Kültür Merkezinde düzenlenen Bodrum Caz Festivali

Detaylı

Gümüşlük te müzik mevsimi başlıyor

Gümüşlük te müzik mevsimi başlıyor Gümüşlük te müzik mevsimi başlıyor 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali 8 Temmuz 11 Ağustos tarihleri arasında Bodrum un sanat yaşamına renk katmaya hazırlanıyor. Gümüşlük te festival, klasikten

Detaylı

Gümüşlük te genç kemancılardan konser

Gümüşlük te genç kemancılardan konser Gümüşlük te genç kemancılardan konser Bosch un eğitim sponsorluğunu üstlendiği Gümüşlük Festival Akademisi kapsamında gerçekleştirilen keman ustalık sınıfına katılan 11 genç müzisyen, Toprak Ev de verdikleri

Detaylı

BODRUMDA, ÇABALARI İLE, OLTA CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDI. Bodrum da sörf okulu sahipleri çabaları ile balıkçı oltasına yutan Caretta yı kurtardılar.

BODRUMDA, ÇABALARI İLE, OLTA CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDI. Bodrum da sörf okulu sahipleri çabaları ile balıkçı oltasına yutan Caretta yı kurtardılar. CARETTA YI KURTARDILAR SÖRFÇÜLER BODRUMDA, ÇABALARI İLE, OLTA CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDI YUTAN Bodrum da sörf okulu sahipleri çabaları ile balıkçı oltasına yutan Caretta yı kurtardılar. Bodrum Yahşi

Detaylı

Gümüşlük 4-0, Ortakent 3-2, kazandı, Turgutreis berabere

Gümüşlük 4-0, Ortakent 3-2, kazandı, Turgutreis berabere Gümüşlük 4-0, Ortakent 3-2, kazandı, Turgutreis berabere Muğla Süper Amatör Liginde mücadele eden temsilcilerimizden Gümüşlük Gençlikspor taraftarı önünde Marmaris Gençlikspor u 4-0, Ortakent Yahşi Gençlikspor

Detaylı

Başkan Kocadon Kaleye Geçti

Başkan Kocadon Kaleye Geçti Başkan Kocadon Kaleye Geçti Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Kaymakamlık kupasında kaleci oldu. Bodrum Kaymakamlığı nın düzenlediği Bodrum Mahalleler ve Köyler Arası Futbol Turnuvası Bodrum Belediyespor

Detaylı

HER DUVAR BİR ORJİNALİ HAK EDER

HER DUVAR BİR ORJİNALİ HAK EDER HER DUVAR BİR ORJİNALİ HAK EDER Her duvar bir orijinali hak eder sloganı ile Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi nde yapılan yaz sezonunun ikinci müzayedesi gerçekleştirildi. RC Müzayede işbirliği

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Kahramanmaraşspor a mağlup

Kahramanmaraşspor a mağlup B. B. Bodrumspor Kahramanmaraşspor a 1-0 mağlup Afyon kampında oynadığı ilk hazırlık maçında B. B. Bodrumspor Kahramanmaraşspor a 1-0 mağlup oldu. 3 Eylülde başlayacak lig öncesi son hazırlıklarını tamamlamak

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

BODRUMSPOR DAN İKİ TRANSFER DAHA

BODRUMSPOR DAN İKİ TRANSFER DAHA BODRUMSPOR DAN İKİ TRANSFER DAHA Spor Toto 3. Lig de mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor transferlere devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesi yeni sezon hazırlıklarına Bodrum da başlayan ve şu an Yalı

Detaylı

Gümüşlük te Håkon Kornstad ile Opera ve Caz iç içe geçecek

Gümüşlük te Håkon Kornstad ile Opera ve Caz iç içe geçecek Gümüşlük te Håkon Kornstad ile Opera ve Caz iç içe geçecek Norveçli saksafoncu, caz müzisyeni ve opera sanatçısı Håkon Kornstad, Denizbank ana sponsorluğunda düzenlenen Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Başbuğ: TSK tarihine leke sürdüler

Başbuğ: TSK tarihine leke sürdüler Başbuğ: TSK tarihine leke sürdüler kara Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ dün yapılan darbe girişimi hakkında açıklamalarda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Darbe girişiminde bulunanların cemaat yapılanması

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Gümüşlük Festival Akademisi Flüt konseriyle son buldu

Gümüşlük Festival Akademisi Flüt konseriyle son buldu Gümüşlük Festival Akademisi Flüt konseriyle son buldu Piyanist Gülsin Onay ve Piyanist Eren Levendoğlu nun verdikleri konserle bir önceki akşam son bulan 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

BODRUM DA DEMOKRASİ MİTİNGİ

BODRUM DA DEMOKRASİ MİTİNGİ BODRUM DA DEMOKRASİ MİTİNGİ Bodrum da demokrasi yürüyüşü için halk sokaklara döküldü. Bodrum da demokrasi şenliği için binlerce vatandaş sokaklara döküldü. 15 Temmuz Cuma gecesi FETÖ\PDY terör örgütü tarafından

Detaylı

ÖZLEN AYATA Kİ SHE SEL 3 ADLI DEFİLE

ÖZLEN AYATA Kİ SHE SEL 3 ADLI DEFİLE ÖZLEN AYATA Kİ SHE SEL 3 ADLI DEFİLE Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü nde Özlen Ayata Tasarım Atölyesi adı ile kendi mağazası bulunan Özlen Ayata nın, tasarımları ve el işçiliği tamamen kendisine ait ve

Detaylı

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ Bodrum oda orkestrası 29 ekim de Turgutreis Atatürk meydanında Tobav çoksesli korosunun da yer aldığı konserde yer alıyor. Konser Turgutreis mahalle meclisinin etkinlikleri

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

Mücadelesi Meyvesini Vermeye Başladı

Mücadelesi Meyvesini Vermeye Başladı Zeytinde Halkalı Leke Mücadelesi Meyvesini Vermeye Başladı Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Yatağan Ziraat Odası Başkanlığı nın Yatağan ilçesinde ortaklaşa başlattığı

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Büyükşehir Belediyesi tarafından yatırımı gerçekleştirilen çevreci yatırım;

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 MALKARA BELEDİYESİ MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON HEMİT MAHALLESİ Malkara Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Malkara Belediyesi

Detaylı

Şehidin cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı na buradan da karayoluyla konvoy eşliğinde Eşen Mahallesi ndeki evine getirildi.

Şehidin cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı na buradan da karayoluyla konvoy eşliğinde Eşen Mahallesi ndeki evine getirildi. Şehidimizi Uğurladık Dağlıca daki hain saldırıda şehit olan Seydikemerli 25 yaşındaki Sözleşmeli Piyade Er Adnan Ergen binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi. Şehidin cenazesi, uçakla

Detaylı

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu bir açıklama yaparak, 28 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Bodrum Belediye Meydanı nda, Bodrumlu

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor

CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Ramazan ayı nedeniyle ilçe de ihtiyaç sahiplerine içinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu Ramazan Kolilerinin dağıtımına

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

Bodrum da Japon Kültürü Festivali

Bodrum da Japon Kültürü Festivali Bodrum da Japon Kültürü Festivali Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Bodrum Belediyesi ve Japon Türk Kültür Değişim

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI Başkan Kocadon Muğla genelinde müdürlüklerini oluşturmuş, bütçelerini ilçe ve büyükşehir belediye meclisinden geçirebilmiş tek belediyeyiz Kocadon: Özlenen

Detaylı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Büyükşehir Belediyesi tarafından yatırımı gerçekleştirilen çevreci yatırım;

Detaylı

Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi,

Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi, Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi, Bodrum a İnanç Turizmi Geliyor! Bodrum da Turizm Çıtası, Dini Kültürel Tesisle Yükseltilecek! Bodrum, Bilimsel İslamiyet in Merkezi oluyor Türkiye Geneli nde olduğu gibi

Detaylı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi ni ziyaret etti.

Detaylı

Menteşe İlçesi Düğerek Mahallesinde su kuyusuna düşen keçiyi, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri kurtardı.

Menteşe İlçesi Düğerek Mahallesinde su kuyusuna düşen keçiyi, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri kurtardı. İtfaiyeden Operasyonu Keçi Kurtarma Menteşe İlçesi Düğerek Mahallesinde su kuyusuna düşen keçiyi, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri kurtardı. Vatandaşlar, Düğerek Mahallesi

Detaylı

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Alt yapıya verdiği önemle tanınan Altınordu Futbol Kulubu nun Bodrum okulu kış programı başlıyor. Faliyetlerini 12 ay boyunca sürdüren futbol okulunun

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Bodrum dan Adana ya yardım eli

Bodrum dan Adana ya yardım eli Bodrum dan Adana ya yardım eli Geçtiğimiz günlerde Adana da ortaokul öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda meydana gelen ve 12 kişinin ölümüyle tüm ülkeyi yasa boğan yangın faciasının ardından yardım kampanyası

Detaylı

Sanatın adresi Fulya!..

Sanatın adresi Fulya!.. Sanatın adresi Fulya!.. Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine Beşiktaş'ta! Dünya kalitesinde tasarlanan Beşiktaş

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, yaptı. Bir süre ayak tenisi oynayan oyuncular, şut çalışmasıyla

Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, yaptı. Bir süre ayak tenisi oynayan oyuncular, şut çalışmasıyla Kartal kupa mesaisinde BEŞİKTAŞ Ankaragücü'yle Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçın ilk idmanını tamamladı. Antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, pas ve top kapma çalışmalarının ardından

Detaylı

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler CHP İlçe Başkanı Recai Seymen Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler de bulundu. CHP İlçe binasında düzenlenen ve parti yöneticilerinin de katıldığı

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ Klasik Türk süsleme sanatçısı Gülşah İkbal Özkeskin Cesur un, Bodrum Kalesi nde 13 üncü kişisel sergisini açtı. Sergi açılışında sanatçının 9 yaşındaki kızı Neslişah

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

MUĞLA DA FETÖ/PDY OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

MUĞLA DA FETÖ/PDY OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR MUĞLA DA FETÖ/PDY OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR Muğla Valiliğinden yapılan bir açıklama ile FETÖ/PDY operasyonlarına ilişkin aşağıda yer alan açıklama yapıldı: İlimiz genelinde yürütülen FETÖ/PDY operasyonları

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Büyükşehir Belediyesi tarafından yatırımı gerçekleştirilen çevreci yatırım;

Detaylı

Başkanlar oylarını kullandı

Başkanlar oylarını kullandı Başkanlar oylarını kullandı 30 Mart Yerel seçimleri için sandığa giden başkanlar oylarını kullandı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada; seçim atmosferinde

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

İŞ-KUR ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ VE KOSGEB RİZE HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLEDİ

İŞ-KUR ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ VE KOSGEB RİZE HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLEDİ İŞ-KUR ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ VE KOSGEB RİZE HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLEDİ İş-Kur il müdürlü ile KOSKEB ( küçük ve orta ölçekli işletmeleri geliştirme ve destekleme idaresi başkanlığı

Detaylı

Prof. Dr. Fahri Işık Hekatomnos Lahdini Akademia Vakfı için anlattı

Prof. Dr. Fahri Işık Hekatomnos Lahdini Akademia Vakfı için anlattı Prof. Dr. Fahri Işık Hekatomnos Lahdini Akademia Vakfı için anlattı Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı nın (Akademia) davetlisi olarak Bodrum a gelen Arkeolog Prof. Dr. Fahri Işık, Bodrum Belediyesi nin

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR Büyükşehir in Çevre Dostu Muğla İçin Yatırımları Sürüyor Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde Çevre Dostu Muğla hedefi doğrultusunda yatırımlar

Detaylı

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Bodrum Gençlik Kolları tarafından Türkiye nin 7 coğrafi bölgesinden yöreye özgü 7 fidan getirildi. Fidanların 23 Nisan günü Bodrum da kararlaştırılacak uygun

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

yapan Beşiktaş, antrenmana ısınma koşuları ile başladı.

yapan Beşiktaş, antrenmana ısınma koşuları ile başladı. Beşiktaş'ta dur durak yok SPOR BEŞİKTAŞ, Trabzonspor maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde kondisyon ve taktik çalışmaları yapan Beşiktaş,

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA DA AYDİLGE RÜZGARI ESTİ

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA DA AYDİLGE RÜZGARI ESTİ KAHRAMANMARAŞ PİAZZA DA AYDİLGE RÜZGARI ESTİ Türk pop ve rock müziğinin sevilen ismi Aydilge,mini konseri ve imza günü etkinliği ile Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi nde hayranlarıyla buluştu.

Detaylı