what is this Estetik ve fonksiyonel olarak bookinground un hayatınızda yer ettiğini umar, neşeli ve unutulmaz bir yaz geçirmenizi dileriz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "what is this Estetik ve fonksiyonel olarak bookinground un hayatınızda yer ettiğini umar, neşeli ve unutulmaz bir yaz geçirmenizi dileriz."

Transkript

1 H A Z İR A N

2 what is this Sayın Bookinground okuyucuları ve sevgili dostlarımız, İstanbul'da güzel havaların ve uzun gecelerin hakim olmaya başlayacağı Haziran ayı itibariyle, kapalı mekan performansları yerini artık yaz boyunca açık hava konserlerine, festivallere ve büyük çaplı organizasyonlara bırakıyor. 4. sayımızı yayınladığımız bu ay, geçmiş aylarda üstlendiğimiz takıntılarımızı desteklemek adına yayınımızın içeriğine bir takım yenilikler ekleyerek yolumuza devam ediyoruz. Yaz aylarında İstanbul daki mekanlardan size özel olarak seçtiğimiz eventlerin yanı sıra yurt içi ve yurtdışından festivallere değinip beğendiğimiz belli müzisyen veya djlerin röpörtajlarını sizlerle bir araya getireceğiz. Estetik ve fonksiyonel olarak bookinground un hayatınızda yer ettiğini umar, neşeli ve unutulmaz bir yaz geçirmenizi dileriz. Saygılarımızla, Dergimize elektronik posta yoluyla fikirlerini ileten dostlarımıza teşekkür ederiz. Düşünceleriniz bizim için önemli ve bize üzerinden ulaşabilirsiniz. Bookinground Share & Promote Music Thanks To: Ebru Turgul, Hakan Mortaş, Gökçe Özüçoşkun, Ahmet Güneş Editör: Ayşegül Osman Tasarım: Ferdi Alıcı, Volkan Ölmez Kapak Tasarımı: Simin Yıldız Dağıtım: Flyermen Websitesi: Uluç Rasimoğlu Baskı: Aykut Teztel

3 BOOKINGROUND I HAZİRAN FESTIVAL SANTRALİSTANBUL 22 HAZİRAN SALI ROSEANNE VITRO SHERATON ATAKÖY GOLSON SHERATON ATAKÖY 19 HAZİRAN CUMARTESİ 123 PEYOTE HAZİRAN EFES ONE LOVE ARENA 15 HAZİRAN SALI SILVIA PEREZ CRUZ AKBANK SANAT 16 HAZİRAN ÇARŞAMBA BENNY & STEVE WINWOOD SANTRALİSTANBUL 15 HAZİRAN SALI JEAN MICHEL JARRE KURUÇEŞME 10 HAZİRAN PERŞEMBE BİLAL KARAMAN TRIO AKBANK SANAT 13 HAZİRAN PAZAR ERIC CLAPTON 5 HAZİRAN CUMARTESİ POSTDIAL PEYOTE 8 HAZİRAN SALI INGRID JENSEN SHERATON ATAKÖY EFES ONE LOVE PRE WEEKEND TAMİRANE 5 HAZİRAN CUMARTESİ THE OTHERS NOMAD EVENTS HAZİRAN GREACE MÜZİKALİ KURUÇEŞME ARENA 4 HAZİRAN CUMA MOE JOE PEYOTE 4-5 HAZİRAN 1 HAZİRAN SALI FATİH ERKOÇ SHERATON ATAKÖY 1 HAZİRAN SALI LLOYD CHISHOLM NARDIS 1-2

4 NK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DO FATIH ERKOÇ 1 HAZIRAN SALI 22:00 SHERATON ATAKÖY 80/100/120TL İstanbul, Türkiye Jazz, Pop Sheraton İstanbul Ataköy Hotel de 1-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan caz festivalinde dünyaca ünlü caz sanatçıları sahne alacak. Dinleyicilere harika bir deniz manzarası eşliğinde sıradışı bir müzik şöleni sunacak festivalde, sırasıyla, dünyaca ünlü jaz sanatçıları; trompetçi Ingrid Jensen, akordeoncu Richard Galliao, Benny Golson ve Roseanne Vitro sahne alacak. Caz Festivali nin ilk gecesi olan 1 Haziran da dünyaca ünlü Türk caz sanatçısı Fatih Erkoç geniş repertuarı ile sahne alarak, Newyork Newyork tan son albümünde yer alan türkülere kadar birçok şarkısını seslendirerek sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak. GREACE MÜZİKALİ 1-2 HAZİRAN 21:15 KURUÇEŞME ARENA 75/85/110/130TL Londra, İngiltere Musical Broadway tarihinin en sevilen ve en çok sahnelenen müzikali GREASE; Astoria nın 2.yıl etkinlikleri kapsamında Türkiye ye geliyor. 14 Şubat 1972'de New York'ta Eden Tiyatrosu'nda prömiyeri gerçekleştirilen ve 1978 yılına kadar 'Broadway' de en çok sahnelenen müzikal ünvanını alan GREASE, 1987 yılında başrollerini John Travolta ve Olivia Newton-John'un paylaştığı sinema filmine uyarlanan haliyle halen Broadway tarihinin en çok sahnelenen müzikali olma özelliğini koruyor. Dönemin modasında büyük etkiler bırakan GREASE müzikali, 50 li yıllardaki aşk, gençlik ve dostluğu müthiş bir kareografi ve müzikal zenginlikle sahneye taşıyor.

5 UNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP D MOE JOE 4 HAZİRAN CUMA 00:00 PEYOTE 10TL İstanbul, Türiye Blues, Jazz 1994'ten beri geleneksel gospel ve blues formları ile Karayip, Brezilya ve Afro - Küban ritmlerini harmanlayan grup, kısa zamanda blues ve caz dinleyicisinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu yıl onbeşinci yılını kutlayan Moe Joe, yönetmen ve müzisyen Orçun Baştürk ün gözünden bir belgeselle Türkiye de bir blues grubu olabilmenin önünü ve arkasını izleyenlere sunarken, sonrasında da canlı performansları ile peyote sahnesinde 4 Haziran gecesi dinleyicileri ile buluşuyor. Sarp Keskiner (vokal, washboard, gitar) Feramerz Ayadi (gitar) Vefa Karatay (bas) Ergin Özler (davul) EFES ONE LOVE PRE WEEKEND 4-5 HAZİRAN 22:30 TAMİRANE 25/40TL Pre Festival Efes Pilsen One Love öncesinde güzel bir hazirlik programi Tamirane santralistanbul'da bizleri bekliyor.. 4 Haziran Cuma akşamı New York'dan Dj ve Produktor Prince Language geniş müzik yelpazesiyle bizleri eğlendirmesiyle başlayacak. Ertesi gün 5 Haziran Cumartesi ise Türk Electronica sahnesinin öncülerinden, Portecho nun canlı performansı ile devam edecek. Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan dan oluşan Portecho, klasik dans ritmlerinden biraz daha uzak, daha aksak, zaman zaman R&B, Breakdance veya Breakbeat i andıran ritmleri ile hem dinleyenleri, hem de dans edenleri gülümsetiyor.

6 UNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DO THE OTHERS 5 HAZİRAN CUMARTESİ 22:30 NOMAD EVENTS 10TL Londra, İngiltere Garage / Dubstep Müzikal kökleri reggae, drum 'n bass, dub, garage a dayanan ve bas ritmlerinin coşkusuyla dinleyenleri cezbeden dubstep, 2000 lerin başında İngiltere de doğduğu garajdan tüm dünyaya hızla yayılıyor. İlkel ritm duygusunu çağdaş dans müziğiyle harmanlayan dubstep müziğinin dinamik temsilcilerinden The Others 5 Haziran gecesi İstanbul a geliyor! Bildiğimiz mekanlar ile sınırlı kalmayı rededen Nomad İstanbul elektronik müzik sahnesinde bir seri organizasyonlar düzenliyor olacak. *Atıf Yılmaz Cad. Ağa Camii Sokak No:17/A Eski Studio Live ın binasında POSTDIAL 5 HAZİRAN CUMARTESİ 00:00 PEYOTE 15TL İstanbul, Türkiye Electro / Rock / Indie 2007 yılından beri İstanbul un çeşitli alternatif mekanlarının yanı sıra çeşitli festivallerde de sahne alan Post Dial uzun bir aradan sonra "You Are Not Alone" adlı EP'si ile geri dönüyor Eski parçaların ve EP'deki parçaların yanı sıra hiçbir yerde yayınlanmamiş yepyeni parçalar ve yenilenmiş bir görsel şov ile 5 Haziran Cumartesi akşamı, Peyote de izleyicilere tamamen yeni bir deneyim vaat ediyor.

7

8 4 > 5 Haziran Synch Festival Atina / Yunanistan DJ Krush Jimi Tenor & Tony Allen Cayetano Soundsystem synch.gr 11 > 13 Haziran RockNess Festival Dores / İskoçya Fatboy Slim Leftfield Aphex Twin rockness.co.uk 17 > 19 Haziran SONAR International Festival of Advanced Music and Multimedia Art Barselona / İspanya Air Flying Lotus Pete Tong sonar.es 23 > 27 Haziran Glastonbury Festival of Contemporary Performing Arts Pilton / İngiltere Orbital Mos Def Dr Rubberfunk sonar.es 25 > 27 Haziran Festival Week-end Sierre / İsviçre Yarah Bravo Ben Wesbeech Benji B aubordeleau.ch

9 NK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DO BİLAL KARAMAN TRIO 10 HAZİRAN PERŞEMBE 20:00 AKBANK SANAT 15TL İstanbul,Türkiye Acoustic, Jazz, Experimental Jazz Dergisi tarafından yapılan ankette son on yılın en iyi beş gitaristinden biri olarak seçilen ve Ricky Ford, Gustav Lundgren, Leon Parker, Ingrid Jensen gibi önemli isimlerle sahne alan Karaman, bestelerinde yerel motifleri caz armonileriyle harmanlaması ile tanınıyor Nardis-Yamaha Caz Gitar yarışmasında Birinci olan Karaman, ileri seviyedeki müzik bilgisi ve tekniğinin yanı sıra, kendine has bir tarzla geleneksel Türk müziklerine çağdaş yaklaşımlarda bulunarak Türk müziklerini daha ileriye taşımayı hedefliyor. Şimdiye kadar gerçekleştirdiği çalışmalarla Aydın Esen ve Erkan Oğur gibi bir çok usta ismin beğenisini kazanan müzisyen, kendi bestelerinden oluşan ilk albüm çalışmasını sürdürüyor. Bilal Karaman (gitar) Çağlayan Yıldız (bas) Ediz Hafızoğlu (davul) ERIC CLAPTON & STEVE WINWOOD 13 HAZİRAN PAZAR 21:00 SANTRALİSTANBUL 100TL İngiltere Blues, Rock, Classic Rock 19 Grammy ödüllü gitar kahramanı Eric Clapton ve rock müzik tarihinin en çarpıcı seslerinden Steve Winwood ile 13 Haziran Pazar günü aynı sahnede. İki efsane isim ile muhteşem bir canlı performans deneyimi sizleri bekliyor. Biletlerin bir çoğunun halihazırda tükendiği, Avrupa turnesinin son ayağı olan konser 13 Haziran Pazar günü santralistanbul da gerçekleşecek. Geçmişte yaptıkları müziğin güzelliğini ve romantizmini yeniden canlandırmak isteyen ikili, Jimi Hendrix, Trafic, JJ Cale, Blindfaith ve Cream besteleri ile dinleyicileri rock n roll un altın çağlarına geri götürüyor.

10 K SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOW JEAN MICHEL JARRE 15 HAZİRAN SALI 21:00 KURUÇEŞME ARENA 80/150/200TL Fransa Electronica, Synthpop, Ambient 20. yüzyılın en büyük müzik devrimi olan elektronik müziğin tartışılmaz efsanesi Jean Michel Jarre 15 Haziran Salı günü Kuruçeşme Arena da.. Sadece notaların değil, dönemin her türlü efectinin de gözlemlenebildiği besteleri birer bbirer şaheser sayılıyor. Sanatçının 1977 de çıkardığı "OXYGENE" adlı albümü 18 milyon kopya satıp, uluslararası bir rekor elde etmişti. Konserlerindeki görsel şölen ile daima teknolojinin tüm görkemini seyirci ile buluşturmayı başaran Jean Michel Jarre "All-In-One-Show" konsepti, ses, ışık ve görsel efektleri ile Kuruçeşme Arena'yı görsel ve işitsel bir şölen haline getirecek HAZİRAN CUMARTESİ 00:00 PEYOTE 15 TL İstanbul, Türkiye Acoustic / Rock / Jazz Tarzlarıyla ve müzikaliteleriyle izleyicilerini adeta büyüleyen 123 çok kısa aralıklarla çıkardıkları albümleri "aksel" ve "stereo love" süresince bir çok konser verdi.. Bu verimli grup sürprizlerle dolu setuplariyla 19 Haziran Cumartesi akşamı Peyote'de sizleri şaşırtıyor ve büyülüyor olacak Berke Can Özcan (davul, vokal) Burak Irmak (rhodes, organ) Feryin Kaya (bass gitar, gitar) Dilara Sakpinar (vokal)

11 UNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DO EFES ONE LOVE FESTIVAL HAZİRAN 22:30 SANTRALİSTANBUL 75/90TL Festival Yazın ilk festivali Efes Pilsen One Love Festival, dokuzuncu kez müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Festival, iki ayrı günde iki ayrı konseptle santralistanbul da gerçekleşiyor. Dans müzik piyasalarını alt üst eden Groove Armada ve pop kültürünün en önemli temsilcilerinden The Ting Tings bu sene Efes Pilsen One Love Festival' in yüksek enerjisine yakışır bir performans için müzikseverlerle buluşacak. Büyüleyici sesi ve duru güzelliğiyle beğeni toplayan İngiliz pop ve disko müziğinin önemli yıldız Sophie Ellis-Bextor, indie pop severler için vazgeçilmez olan The Whitest Boy Alive ve son albümleriyle büyük ses getiren İngiliz alternatif rock grubu Wild Beasts Efes Pilsen One Love da sahne alacak diğer isimler arasında MICH GERBER 24 HAZİRAN PERŞEMBE 20:00 AKBANK SANAT 15TL Bern, Switzerland Electronic / Ambient / Instrumental İsviçre' nin Bern şehrinde yaşayan basçı ve besteci Mich Gerber, kontrbasıyla beraber kullandığı canlı örnekleme tekniğini, zengin ritmler ve melodik ses yelpazesiyle dokurken yeni müzik katmanları oluşturarak müziğe orijinal bir yaklaşım getiriyor. Mich Gerber kontrbasını çekerek, yayla çalarak, vurmalı gibi kullanarak ve efektler üreterek tüm modern bas tekniklerini tek başına sahnede sergiliyor. Sanatçının müziğinin güncel olmasının yanısıra, antik ton sistemlerini keşfetmiş olması da ona kendine özgü bir müzik bütünlüğü kazandırıyor.

12 NK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DO JAZZTROVER (GÖKÇE ÖZÜÇOŞKUN) ABD İlk performansınız? 8 yaşımda Bodrum Gümbette bir barda oldu ama profesyonel olarak "Balans Tonique" Tüm zamanların 2 favori remix yapımı? Çok zor ve agir bir soru =) İzlemekten/dinlemekten en çok zevk aldığınız performans/etkinlik? Tortured Soul, Crazy P, The Cinematic Orchestra Favori enstruman sesi? Fender Rhodes Favori (erkek/kadın) vokal? j. Christian Urich / Gizem Akman 2 favori güncel plak şirketi? Jazzland Records, Ninja Tune Düzenli takip programcısı/seçici? Jazzanova ettiğiniz radyo Takip ettiğiniz toplama serisi? Addicted to House Performans sırasında yaşadığınız ve unutamadığınız bir an? Çok var ama "ne zaman hızlanacaksın?!", "Serdar Ortaç var mı?!" sorulari garip unutmadığım anlar. Çalmaktan en çok keyif aldığınız mekan? "Babylon" ve az önce ilk kez çaldığım ve çok keyif aldığım "der die das" gozucoskun@gmail.com

13 MIXTAPE 01- Jazzeel - Journey 02- Tortured Soul - Don't Hold Me Down 03- Bugge Wesseltoft - Change 04- Zwicker - Sui's Knee 05- Dj Vadim - Got To Rock feat. Zion Aaron 06- Lisa Ekdahl - Daybreak 07- Radio Citizen - Love Serenity Blues 08- Tea Dancers - Waking Up The World 09- Daniel Magg - Different Place 10- Neo - Back In Paris 11- Kyoto Jazz Massive - Substream 12- Blue Six - Love Yourself 13- Se Sa - In My Life 14- Shazz - Sit Down 15- The LeftOver Band - Black Quite

14 4-12 Haziran S.O.I.L. : Deneysel cazın son temsilcilerinden; yüzeyin altından gelen şarkılar. Martin Brunner Trio: Müzikleriyle Avrupa sınırını aşan klasik caz üçlüsü. Inner Spaces: Kadın trompetçi Štěpánka Balcarová ile yepyeni bir caz stili. Lukas Kytnar:Quartet: Prag cazının en sevilen müzisyenlerinden oluşan bir dörtlü. Mocca Malacco: Modern caz ve groove sevenlerin kaçırmaması gereken bir performans. Fenomen: Türk popuna hayat veren değerli stüdyo müzisyenleri birarada. Proje Chet Baker: Efsanenin ayak izlerinin peşinde, klasik cazdan nu jazz'a yaklaşan bir grup. Bayhan Gürhan: Festival de sürpriz bir isim. Assunta Mano: Pop-caz da Çek-İtalyan-Flaman sentezi eşliğinde sıradışı bir ses. CAZ İlk kez 2001 yılında düzenlenen Afyonkarahisar Caz Festivali, bu yıl onuncu kez gerçekleştirilecek Müzik ve caz severler için cazın farklı türlerini kapsayan kaçırılmayacak konserler bu yıl da Festival e damgasını vuracak. Farklı festival mekanları, tren garı konserleri, jazz brunch ve jam session lar ile caz severleri 10. kez Aftyonkarahisar da biraraya getirecek festivalin açılışı 4 Haziran da Burçin Büke ve kendi adını taşıyan triosu ile yapilacak. AFYONKARAHİSAR

WHAT IS THIS. Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground;

WHAT IS THIS. Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground; N İS A N 2 0 10 WHAT IS THIS İlk sayısı Mart ayında çıkan Bookinground, müzik kültürü ve beğenisi gelişmiş her yaştan insana, müzisyen ve sanat çevrelerine, modern bir platformda ve kendine özgü yaklaşımıyla

Detaylı

what is this Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground;

what is this Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground; what is this Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground; İlk sayısı Mart ayında çıkan Bookinground, müzik kültürü

Detaylı

WHAT IS THIS. Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground;

WHAT IS THIS. Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground; M A R T 2 0 1 0 WHAT IS THIS Bookinground, müzik kültürü ve beğenisi gelişmiş her yaştan insana, müzisyen ve sanat çevrelerine, modern bir platformda ve kendine özgü yaklaşımıyla hitap etmeyi amaçlayan

Detaylı

Turkish Jazz Week #5 Edition 2016 Official Concert Program

Turkish Jazz Week #5 Edition 2016 Official Concert Program - 12 Nisan 2016: Mercan Dede, Kırmızı Salon, Priştine - 14 Nisan 2016: Aydin Esen Trio, Kırmızı Salon, Priştine - 13 Nisan 2016: Eren Coşkuner Quarted, "Prenk Jakova" Music School, Yakova - 15 Nisan 2016:

Detaylı

CHILL-OUT FESTIVAL BODRUM 2018

CHILL-OUT FESTIVAL BODRUM 2018 CHILL-OUT FESTIVAL BODRUM 2018 Xuma Yalıkavak 20-21 Temmuz, 2018 12:00 00:00 Chill-Out Festival, 20-21 Temmuz da Xuma Yalıkavak ev sahipliğinde 4. kez Bodrum da! Lounge FM in muhteşem dünyasını gerçek

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

AASSM KONSERLERİ.

AASSM KONSERLERİ. AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr 1 FESTİVAL İZMİR AÇILIŞ KONSERİ / SERTAB ERENER & İZMİR BIG BAND 17 EKİM 2017, SALI Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON HAKKINDA Türkiye'nin en

Detaylı

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Denizbank ana sponsorluğunda düzenlenen 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamındaki Kumda Gitar Konserleri serisinde sahne alan gitaristler,

Detaylı

PROGRAM 3 YELDEĞİRMENİ SANAT 1 MODA SAHNESİ 4 KADIKÖY SAHNE 2 DOROCK XL 5 LIVING ROOM. Ahmet Ali Arslan. In Hoodies. Elif Çağlar. Glasxs.

PROGRAM 3 YELDEĞİRMENİ SANAT 1 MODA SAHNESİ 4 KADIKÖY SAHNE 2 DOROCK XL 5 LIVING ROOM. Ahmet Ali Arslan. In Hoodies. Elif Çağlar. Glasxs. 1 MODA SAHNESİ 3 YELDEĞİRMENİ SANAT 20.30-21.30 In Hoodies 19.00-20.00 Ahmet Ali Arslan 22.00-23.00 Önder Focan & Şallıel Bro s Funkbook 20.30-21.30 Lara Di Lara PROGRAM 23.30-00.30 20.00-21.00 2 DOROCK

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum 2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum Sekiz Müzik Organizasyon,1996 yılından beri müzik piyasasında bir çok ünlü sanatçıya eşlik etmiş,orkestralarını kurmuş,yönetmiş,bir çok gecenin organizasyonunu

Detaylı

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise Işık Tünelinin Sonrası Fulya SanatMerkezinde birbirinden güzel etkinlikler sanatseverler ile buluşuyor. Aralıkayının ilk haftası yine yoğun programlarıyla FulyaSanat Merkezi odak noktasıydı. Bu etkinliklerden

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

GRUP ALBÜMLER. Ahmet Kenan Bilgiç vokal, gitar. Ömer Öztüyen viola, back vokal. Okan Kaya bas gitar, cümbüş, melodika, back vokal

GRUP ALBÜMLER. Ahmet Kenan Bilgiç vokal, gitar. Ömer Öztüyen viola, back vokal. Okan Kaya bas gitar, cümbüş, melodika, back vokal HİÇBİRYERİN MÜZİĞİ Gevende, özellikle son yıllarda müzikal anlamda Türkiye nin önemli grupları arasında yerini alan ve yurt dışından da ilgi ile takip edilen bir müzik grubu. Sınırları olmayan bir müzik

Detaylı

17:30-18:00 METRODA "FLASH MOB" Taksim metrosu Anında katılıma açık!

17:30-18:00 METRODA FLASH MOB Taksim metrosu Anında katılıma açık! SAAT ETKİNLİK MEKAN BİLET SATIŞ REZERVASYON 9 EKİM SALI 13:00-16:00 ATÖLYE 01 LeeLa Petronio Beden müziğinin keşfi I Bu Atölye'nin 2. bölümü 11-Ekim Perşembe 13:00-16:00, ortak gösteri perşembe 19:00'da

Detaylı

Nils Petter Molvær, Gümüşlük te Norveç rüzgarları estirdi

Nils Petter Molvær, Gümüşlük te Norveç rüzgarları estirdi Nils Petter Molvær, Gümüşlük te Norveç rüzgarları estirdi Gümüşlük ten Norveçli bir trompet ustası Nils Petter Molvær, Gümüşlük te Norveç rüzgarları estirdi. ENKA Kültür Sanat işbirliğiyle Türkiye ye davet

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR

HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR EĞLENCE SEKTÖRÜNDE BİR SAYFA KAPANIYOR Açıldığı günden bugüne değin kapısında kuyruklar olan ve Bodrum un simgesi haline gelen Halikarnas The Club

Detaylı

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi.

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi. Aylık Elektronik Haber Servisi Ocak 2012 Sanatla dolu geçen bir dönem daha: Sevgi Gönül Kültür Merkezi Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon

Detaylı

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır.

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır. GÖSTERİ SANATLARI Festivaller ve Yerel Etkinlikler MART Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri Her sene Mart ayında Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle düzenlenen Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

DOĞUDA VE BATIDA ORYANTALİZM

DOĞUDA VE BATIDA ORYANTALİZM DOĞUDA VE BATIDA ORYANTALİZM Bodrum Belediyesi nin etkinlik takviminde yerini alan ve yedincisi gerçekleşen olan Karsanat Barok Müzik Festivali, bu yıl da Antik Tiyatro da 9 ve 10 Eylül de halka açık ve

Detaylı

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu bir açıklama yaparak, 28 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Bodrum Belediye Meydanı nda, Bodrumlu

Detaylı

Her güne bir tematik parti

Her güne bir tematik parti CLUB DIAMOND AÇILDI! Bodrum eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Club Diamond, 18 Haziran gecesi düzenlenen büyük bir partiyle yaza merhaba dedi. Partiye, Miss & Mr Fashion TV 2014 finalistleriyle birlikte

Detaylı

3 Kasım - 19 Kasım 2017

3 Kasım - 19 Kasım 2017 Zorlu Performans Merkezi Drama Sahnesi 06 Kasım 2017 Pzt 20.30 Wolfgang Muthspiel Trio 9 80 TL 60 TL 40 TL 07 Kasım 2017 Salı 20.30 Christian Scott 9 80 TL 60 TL 40 TL UNIQ Hall 08 Kasım 2017 Çarş 20.30

Detaylı

İEF DE SOKAKLAR ŞENLENECEK

İEF DE SOKAKLAR ŞENLENECEK İEF DE SOKAKLAR ŞENLENECEK Türkiye nin ilk ve tek genel ticaret fuarı; İzmir Enternasyonal Fuarı etkinlikleri kapsamında 18 ülkeden 600 e yakın sanatçı İzmir e gelecek; eğlence, ticaret, inovasyon ve daha

Detaylı

GROVE MUSIC ONLINE. Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi

GROVE MUSIC ONLINE. Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi GROVE MUSIC ONLINE 1 KAPSAM Bu veri tabanı ile aşağıdaki kaynaklara erişilebilmektedir: Grove Music Online The Oxford Dictionary of Music The Oxford Companion to Music 2 GROVE MUSIC ONLINE Grove Music

Detaylı

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL!

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! (2 Temmuz konseri için geçerlidir.) Bodrum'un yaz konserlerinde yerinizi alın! BODRUM ARENA'nın bu yaz unutulmaz

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

*2012 Mart ayı sonunda çıkardıkları albümleri ile müzik piyasasına Zımba gibi giriş yapan grup ;

*2012 Mart ayı sonunda çıkardıkları albümleri ile müzik piyasasına Zımba gibi giriş yapan grup ; *2012 Mart ayı sonunda çıkardıkları albümleri ile müzik piyasasına Zımba gibi giriş yapan grup ; *D&R Müzik Marketlerde Türkçe Pop / Rock Single Kategorisi ; Çok satanlar Listesi : 1.hafta 3 Numara!, 2.hafta

Detaylı

MEDYA RAPORU 2008 FESTÝVAL PROGRAMI BASIN AÇILIÞ TÖRENÝ FOTOÐRAFLARI MEDYA GÖRÜNÜRLÜK RAPORU FESTÝVAL PROGRAMI FESTÝVAL PROGRAMI BASIN AÇILIÞ TÖRENÝ FOTOÐRAFLARI MEDYA GÖRÜNÜRLÜK RAPORU AÇILIÞ TÖRENÝ AÇILIÞ

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI Tarihi ve doğa güzellikleriyle bilinen Gümüşlük Mahallesinde yılda birkaç defa görülen olay deniz altındaki tarihi gün yüzüne çıkardı. İlçeye bağlı Gümüşlük beldesinde yaşanan

Detaylı

16 Aralık 2015 Çarşamba Borusan Müzik Evi BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ

16 Aralık 2015 Çarşamba Borusan Müzik Evi BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ 16 Aralık 2015 Çarşamba Borusan Müzik Evi 20.00 2015 2016 BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ BATI YAKASININ HİKÂYESİ: KERESTENİN SESİ sa.ne.na PROGRAM MICHAEL

Detaylı

Müziğin Kral ve Kraliçe Adayları Belli Oldu

Müziğin Kral ve Kraliçe Adayları Belli Oldu On5yirmi5.com Müziğin Kral ve Kraliçe Adayları Belli Oldu Müzik dünyasının en iyilerinin belirlendiği Kral Müzik Ödülleri ne sayılı günler kala kategoriler ve adaylar açıklandı. Yayın Tarihi : 10 Nisan

Detaylı

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI!

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! 51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ'NİN ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI'NIN JÜRİSİ BELLİ OLDU Bu yıl 51.si düzenlenecek olan Uluslararası Antalya

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013. Grand Central Terminal

GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013. Grand Central Terminal GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013 Grand Central Terminal İKİ ETKİNLİKLE 500 BİN KİŞİYE ULAŞIN 57 yıllık tarihinde ilk kez Mayıs ayını

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

@ahmed_adnan_saygun

@ahmed_adnan_saygun AhmedAdnanSaygunSanatMerkezi @AASSM_ @ahmed_adnan_saygun Adres: Mithatpaşa Caddesi No:1087 Güzelyalı Konak / İzmir Halkla İlişkiler: 0 232 293 38 18/19/20 www.aassm.org.tr AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr

Detaylı

TÜRKİYE NİN LİDER GENÇLİK VE MÜZİK DERGİSİ BLUE JEAN İN MAYIS 2014 SAYISINDA NELER VAR?

TÜRKİYE NİN LİDER GENÇLİK VE MÜZİK DERGİSİ BLUE JEAN İN MAYIS 2014 SAYISINDA NELER VAR? MAYIS 2014'ÜN TÜM KAPAK VE POSTER GÖRSELLERİ İÇİN TIKL AYIN! TÜRKİYE NİN LİDER GENÇLİK VE MÜZİK DERGİSİ BLUE JEAN İN MAYIS 2014 SAYISINDA NELER VAR? DAHA FAZLA SAYFA SAYISI, YENİ BOYUTU, YENİ TASARIMI

Detaylı

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz.

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Festivalin Amacı Gaziantep, yeryüzünde, derin tarihi, çok sesli, çok renkli

Detaylı

Şarkı Ritim raylar - Ritim şarkılarınız için Tracks

Şarkı Ritim raylar - Ritim şarkılarınız için Tracks Şarkı Ritim raylar - Ritim şarkılarınız için Tracks Şarkı Ritim Parçalar mobil Müzisyen App Apple ios App Store'dan alınabilir kaliteli ritmik destek Hayatta Davul Örgütü en uygun form içinde, dünyaya

Detaylı

İletişim: Darüşşafaka Lisesi Darüşşafaka Cad. No: Maslak/ İstanbul. Sorumlu Öğrenci: Yunus Emre Bayrı GSM:

İletişim: Darüşşafaka Lisesi Darüşşafaka Cad. No: Maslak/ İstanbul. Sorumlu Öğrenci: Yunus Emre Bayrı GSM: 2017 DAÇKAFest 2017 SPONSOR İletişim: Sorumlu Öğrenci: Yunus Emre Bayrı GSM: 0536 328 42 66 Kaynak Geliştirme Yetkilisi: Özlem Kutlu Telefon no.: 0212 939 28 00/2495 ozlem.kutlu@darussafaka.org dackafest17@darussafaka.net

Detaylı

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ 6-7-8 ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA 1 İÇİNDEKİLER Beauty and the Fest Hakkında...4 Festival Alanı...5 Etkinlikler...7 Makyaj ve Cilt Bakım Workshopları...8 Influencer

Detaylı

46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları

46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları 46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları 46 yıllık sanat yaşamında Türkiye nin ve dünyanın en önemli müzisyenleriyle birlikte çalışan Saygun Arpalı nın Kış İnsanları isimli üçüncü solo

Detaylı

Rtc. Alp ÖZDEMİR UR Bölge Rotaract Temsilciliği Kültür Sanat Projeleri ve Hobi Grupları Koordinatörü Rotary İnsanlığa Hizmet Eder

Rtc. Alp ÖZDEMİR UR Bölge Rotaract Temsilciliği Kültür Sanat Projeleri ve Hobi Grupları Koordinatörü Rotary İnsanlığa Hizmet Eder Değerli Rotaract Ailem, 01 Temmuz itibariyle Rotary İnsanlığa Hizmet Eder sloganı ile başladığımız bu yeni dönemde tüm kulüplerimize başarılar diliyoruz. 2016-2017 Dönemi nin ilk aylık kültür & sanat bülteni

Detaylı

Uluslararası Pablo Neruda Barış Şiirleri yarışmasında Bir Sohbetin Özeti adlı şiiriyle ödül aldı.

Uluslararası Pablo Neruda Barış Şiirleri yarışmasında Bir Sohbetin Özeti adlı şiiriyle ödül aldı. MUZAFFER ÖZDEMİR Muzaffer Özdemir 5 Şubat 1961 de doğdu. İlk şiirlerini 13 yaşında yayınladı. Birçok dergi ve gazetede çeşitli inceleme yazıları ve şiirleri yayınlanan Muzaffer Özdemir, 1987 yılında 20.

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir.

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Clown felsefesi ve yeni nesil sanat anlayışı ile Clown Art, geliştirdiği

Detaylı

Haziran ayı kültür sanat etkinlikleri

Haziran ayı kültür sanat etkinlikleri On5yirmi5.com Haziran ayı kültür sanat etkinlikleri Sergiler, konserler, etkinlikler ile haziran ayı dolu dolu geçecek... Yayın Tarihi : 4 Haziran 2013 Salı (oluşturma : 1/8/2016) Haziran ayı kültür sanat

Detaylı

Türksat Kanal Listesi

Türksat Kanal Listesi Türksat Kanal Listesi http://www.turksat.com.tr Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR FEC V-PID A-PID Uydu 2000s 12245 H - Yatay Türkiye 27500 5/6 151 251 Türksat 4A 42 EN FM 12345 V - Dikey Bat? 30000

Detaylı

ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ

ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ Media Markt En Düşük Fiyat Şenliği Ankara yı salladı. ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ Ankara Kentpark ta 10 Aralık 2009 da, toplam 4.500 metrekare alanda hizmet vermeye başlayan Media Markt

Detaylı

T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ Kültür ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü

T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ Kültür ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ Kültür ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü MANĠSA BELEDĠYESĠ KONSERVATUVARI 2011-2012 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU Sevgili Manisalılar; Günümüzde, toplumumuzun daha ileri

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ Bodrum Kalesi Kuzey hendeğinde düzenlenen konserde, Türk ve Yunan ezgileri yükseldi. Bodrum da düzenlenen ve 5 Yunanlı sanatçı nın da katıldığı konser büyük

Detaylı

İlk Okul yıllarından sonra da Folklor oynamaya ve gösterilere katılmaya devam etmiştir.

İlk Okul yıllarından sonra da Folklor oynamaya ve gösterilere katılmaya devam etmiştir. 24 Haziran 1983 Australia/Melbourne de Dünya ya gelen Tuğra ismail in müzikle tanışması çok küçük yaşlarda olmasına rağmen, ciddi düzeyde müzikle ilgilenmesi henüz 9 yaşında iken, hiçbir özel ders almadan,

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılış (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılış (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılış (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, yüksek tavanlı düz ayak 300 m2 büyüklüğünde geniş iç mekanı, sade mimarisi, asırlık bir ormana bakan manzaralı bahçe terası, kurulu sahnesi, sabit ses ve görüntü sistemi

Detaylı

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN. 12-17 Ağustos, 2015. Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN. 12-17 Ağustos, 2015. Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi Sziget Break Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN 12-17 Ağustos, 2015 Avrupa nın en iyi festivallerinden Muhteşem bir festival deneyimi Avrupa nın en büyük müzik ve kültürel etkinliklerinden olan Sziget, 7 gün

Detaylı

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Detaylı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı MEDYA SPONSORU Dostlarım, Tüm Dünyaya yaymak istediğimiz bir enerji, anlatmak istediğimiz bir mesaj var. Bu; barışın, sevginin, kardeşliğin ve birliğin mesajı. Tüm insanlık için niyetimiz çok net. Barış

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Ocak 2016 Aralık 2015 Kıymetli hemşehrilerim, değerli kültür sanat dostları, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak birlik, beraberlik ve barış temasıyla yola çıktığımız kültür

Detaylı

İki yaka birleşiyor. ve İstanbul'un iki yakasını birbirine. içine de ray döşendi. olan 13.5 kilometrelik. Programa göre,

İki yaka birleşiyor. ve İstanbul'un iki yakasını birbirine. içine de ray döşendi. olan 13.5 kilometrelik. Programa göre, İki yaka birleşiyor İSTANBUL UN ve dolayısıyla Beşiktaşlılarında yaşadığı trafik sıkıntısına Marmaray'la çözüm bulunması bekleniyor. İki kıtayı ve İstanbul'un iki yakasını birbirine bağlayan Marmaray'da

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı on gün sürecek

Detaylı

TENORS MÜZİK SHOW. Tenors Müzik Show (Flash Mob)

TENORS MÜZİK SHOW. Tenors Müzik Show (Flash Mob) TENORS MÜZİK SHOW Tenors Müzik Show (Flash Mob) Yaşamın hızlı temposu içinde çalışmak kadar artık eğlenmekte hızlı olmak zorunda. Eski tarihlerde müzik dinlemek için aylar öncesinde bilet alınır ve bir

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR.

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. AREA OPEN AIR FITNESS Fit kalmanın verdiği mutluluk ve geniş alanda rahatça spor yapmanın keyfi bir araya geliyor. Son

Detaylı

Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti

Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti SİNOPSİS Nobel Edebiyat Ödüllü yazar Orhan Pamuk, 2012 de İstanbul da, 2008 yılında yayınladığı Masumiyet Müzesi romanı ile aynı adı taşıyan bir müze açar. Müzenin içindeki eşyalar, romana konu olan ve

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi Müziği kriz vurdu

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi Müziği kriz vurdu Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 01.12.2012 Müziği kriz vurdu Ekonomik kriz Eurovision'u da vurdu. Kriz yaşayan ülkelerin bu yıl Eurovision'a katılamaması gündeme geldi. Portekiz, Polonya, Kıbrıs

Detaylı

Jamie Foxx J

Jamie Foxx J Jamie Foxx J - - - - - - - - - - - - - 62 Corinne Foxx 63 Biz müzik ve sinemayı bir araya getiren bir aileyiz. Babam hem eğitimli bir müzisyen hem de bir oyuncu. Gerçekten çok şanslıyım! Corinne Foxx Jamie

Detaylı

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI 20-23 MAYIS 2017 DÜNYADA YANKI UYANDIRAN BİR ETKİNLİK 1998 yılından bugüne Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali sinemanın görsel gücünden yararlanarak kadının toplumsal konumunu sorgulamayı,

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

2016'nın ilk 5 ayını geride bırakıyoruz. Grup Göktürkler için bu dönem nasıl geçti?

2016'nın ilk 5 ayını geride bırakıyoruz. Grup Göktürkler için bu dönem nasıl geçti? Türkülere yeniden hayat veren, kitlelerin özgün müziğe bakış açısını değiştirecek çalışmalara imza atan Grup Göktürkler, başarı basamaklarını tırmanmaya devam ediyor. Grup Göktürkler'in üyeleri Alperen

Detaylı

D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ!

D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! Doğuş Grubu nun kurucu destekçiliğiyle 10 yıldır düzenlenen; 2012 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri nde Yılın

Detaylı

Barselona Sonar Break

Barselona Sonar Break Barselona Sonar Break Barselona, İSPANYA 12 15 Haziran, 2014 Electronic Music & Multimedia Art @ Day & Night 3 Gün Boyunca Hiç Uyumayan Bir Şehir: Barselona Her yıl binlerce kişinin katıldığı hem gündüz

Detaylı

Kurumsal Müzikal Projesi

Kurumsal Müzikal Projesi Kurumsal Başarı Hikayesi Kurumsal Müzikal Projesi >> PROJE ADI KURUMSAL MÜZİKAL >> PROJE TÜRÜ MÜZİKAL >> PROJENİN KISACA TANIMI Projemiz; şirketinizin değerlerini, misyon ve vizyonunu yansıtan (yaşayan),

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film Her Cuma yeni bir film BEŞİKTAŞ Belediye Başkanı İsmail Ünal sinema ile ilgili yeni projesini anlattı. Ünal, "Beşiktaş ta. Sinemamızın son dönemlerde üretilen çağdaş ürünlerini artık Beşiktaş Levent Kültür

Detaylı

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN Ağustos, Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN Ağustos, Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi Sziget Break Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN 12-17 Ağustos, 2016 Avrupa nın en iyi festivallerinden Muhteşem bir festival deneyimi Avrupa nın en büyük müzik ve kültürel etkinliklerinden olan Sziget, 7 gün

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

BURAY DAN 2 İNCİ ALBÜM MÜJDESİ

BURAY DAN 2 İNCİ ALBÜM MÜJDESİ BURAY DAN 2 İNCİ ALBÜM MÜJDESİ Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray, Kahramanmaraş Piazza AVM de sevenleriyle buluştu. Düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğinin ardından gazetecilerin sorularını

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 13-19 Eylül 2010 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ EĞLENCE YAZA VEDA BARBEKÜ PARTİSİ Türk-Amerikan Derneği tarafından her yıl Eylül ayında düzenlenen müzik

Detaylı

Uygulama tablet. Beşiktaş Gazetesi. Şeffaf belediyecilik GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT

Uygulama tablet. Beşiktaş Gazetesi. Şeffaf belediyecilik GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT Şeffaf belediyecilik BEŞİKTAŞ Belediyesi nin bilişim uygulamaları arasında, hayatı kolaylaştıran ve Beşiktaşlıların kent yaşamında karşılaştıkları sorunları en aza indiren şeffaf belediyecilik uygulamaları

Detaylı

Yapı Kredi Play Relansman 25.12.2014

Yapı Kredi Play Relansman 25.12.2014 Yapı Kredi Play Relansman 25.12.2014 StratejikYaklaşım Challenge Gençlik markası mı? GENÇ MARKA OLMAK mı? Peki ben kimim? Beni kendinize benzetmeye kasmayın. BEN HİÇBİRİNİZE BENZEMİYORUM. Ben hiç vazgeçmiyorum!

Detaylı

Şeb-i Arus İstanbul da: Mevlana nın vuslat gecesi bu yıl yine aşkın başkentinde!

Şeb-i Arus İstanbul da: Mevlana nın vuslat gecesi bu yıl yine aşkın başkentinde! Şeb-i Arus İstanbul da: Mevlana nın vuslat gecesi bu yıl yine aşkın başkentinde! İstanbul, bu yıl ikinci kez Mevlana Celaleddin-i Rumi nin ölüm yıldönümü olan Şeb-i Arus törenlerine ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

Gümüşlük te müzik mevsimi başlıyor

Gümüşlük te müzik mevsimi başlıyor Gümüşlük te müzik mevsimi başlıyor 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali 8 Temmuz 11 Ağustos tarihleri arasında Bodrum un sanat yaşamına renk katmaya hazırlanıyor. Gümüşlük te festival, klasikten

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

OPERA VE BALE MARDİN DE

OPERA VE BALE MARDİN DE OPERA VE BALE MARDİN DE Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl aralık ayında Ankara Devlet Opera ve Balesi nin Mardin de sahnelediği dünyaca ünlü Azeri besteci

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Ek 3: T.C. Maltepe Üniversitesi Bilimsel-Sanatsal Etkinlikleri Teşvik Puanlama Tablosu T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL-SANATSAL ETKİNLİKLERİ TEŞVİK PUANLAMA TABLOSU ORTAK ÇALIŞMALARDA PUAN DAĞILIMI

Detaylı