Şirket kültürümüz; müşteri memnuniyeti, doğruluk, güven ve kalitede süreklilik değerleri üzerine kurulmuştur.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Şirket kültürümüz; müşteri memnuniyeti, doğruluk, güven ve kalitede süreklilik değerleri üzerine kurulmuştur."

Transkript

1

2 ŞİRKET PROFİLİMİZ

3 2003 yılından bu yana, İşimiz, Aynamızdır ilkemiz, gelişmiş alt yapı ve yetişmiş personelimiz ile, sizin için gerekli hizmetleri, uluslararası kabul görmüş teknikleri kullanarak, profesyonel bir anlayışla sunmaktan mutluluk duyarız Şirket kültürümüz; müşteri memnuniyeti, doğruluk, güven ve kalitede süreklilik değerleri üzerine kurulmuştur. Vizyonumuz; Cephe Mühendislik alanında, en gelişmiş teknolojiyi ve öz sermayemizi kullanarak, kaliteli, özgün, estetik ve ekonomik çözümler üreterek, rekabetin yoğun olduğu bir pazarın lider firması olmaktır.

4 HİZMETLERİMİZ

5 Araştırma, geliştirme, temsilcilik, danışmanlık, mühendislik, fiyatlandırma, tanıtım, üretim, uygulama ve uygulama sonrası servis gibi hizmetleri uluslararası kalite standartları içerisinde sunmaktayız.

6 FAALİYET ALANLARIMIZ

7 GİYDİRME CEPHE SİSTEMLERİ Alüminyum Kapaklı Panel Cephe Sistemi, Alüminyum Yarı Kapaklı Panel Cephe Sistemi, Strüktürel Silikonlu Alüminyum Stick Cephe S. Alüminyum Işıklık Sistemi ( Skyligt ) Çift Cephe Sistemi

8 TRANSPARAN CEPHE SİSTEMLERİ Çelik taşıyıcılı Transparan Cepheler Cam kolonlu Transparan cepheler Cam Kirişli Transparan Cepheler Çelik Gergili Transparan Cepheler

9 CEPHE KAPLAMALAR Aliminyum Kompozit Levha Terracotta Cephe Soğuk Cam Cephe Kaplama Prekast Cephe Fibercement Cephe

10 A. GİYDİRME SİSTEMLERİ Alüminyum giydirme cephe sistemleri ile oluşturulan bina kabuğunun modüler bir teknik ile teşkil edilmesidir. Panel cephe modüllerini oluşturan bütün bileşenler, kontrollü fabrika ortamında bitmiş ürün haline getirilir ve şantiyede montajı yapılır. Avantajları; yüksek kaliteli ürün ve hızlı montaj imkânıdır.

11 A.1. Alüminyum Kapaklı Panel Cephe Sistemi, A.2. Alüminyum Yarı Kapaklı Panel Cephe Sistemi, A.3. Strüktürel Silikonlu Alüminyum Stick Cephe S. Özel Cam Tutuculu Cephe Sistemi Kasetli Cephe S. A.4. Alüminyum Işıklık Sistemi ( Skyligt ) A.5. Çift Cephe Sistemleri

12 A. 1. Alüminyum Kapaklı Panel Cephe Sistemi Klasik kapaklı cephe sistemi olarak da anılan bu sistemin karakteristik özelliği cephe dışından alüminyum profillerin görünmesidir. Bu sistemde kanat açma ihtiyacı; kanat adaptör profili adı verdiğimiz profillerle karşılanmaktadır. Kapaklı Giydirme Cephe Sistemi'nde dış yüzeyde kullanılan çeşitli genişliklerdeki alüminyum kapak profili, mimarların taleplerine göre pek çok farklı geometrik formda uygulanabilmektedir. Cephede içinde isteğe ve gerekliliklere göre gizli veya görünür açılır alanlar entegre edilebilir. Su tahliyesi ve havalandırma konuları sistem içerisinde çözülür ve test edilir.

13

14

15

16

17 A ALÜMİNYUM YARI KAPAKLI CEPHE SİSTEMLERİ Cephe sistemi içerisinde sadece yatayda veya düşeyde kapak profili kullanılarak farklı etkiler elde etmek mümkündür. Görsel isteklere göre farklı kesit ve formda kapak profili kullanılabilir. Yarı kapaklı sistemler içerisinde de kanat uygulaması yapılması mümkündür.

18

19 A STRUKTUEL SİLİKONLU ALÜMİNYUM STICK CEPHE SİSTEMLERİ Alüminyum düşey ve yatay cephe karkasları ve alt konstrüksiyonun oluşturulduğu bu sistemde camlar alüminyum profillerden oluşturulan kasetler üzerine özel kimyasallarla (strüktürel silikon) yapıştırılır. Daha sonra camlı kasetler, alüminyum karkaslar üzerine sistem aparatlarıyla bağlanır. Binanızın dışından bakıldığında düşeyde ve yatayda sadece 15mm genişliğindeki cam derzleri ve 15mm derinliğinde fugalar ince çizgiler halinde göründüğünden dış cepheye şık bir görünüm katar.

20

21

22

23 STRÜKTÜREL SİLİKONLU ALÜMİNYUM STICK CEPHE SİSTEMLERİ A Özel Cam Tutuculu Strüktürel Silikonlu Alüminyum Stick Cephe Sistemi A Kasetli Strüktürel Silikonlu Alüminyum Stick Cephe Sistemi

24 A Özel Cam Tutuculu Strüktürel Silikonlu Alüminyum Stick Cephe Sistemi Cephe sisteminde dıştan bakıldığında alüminyum profil görülmeyip, tümüyle cam görünümü oluşturulmaktadır. Camlar arasındaki fuganın genişlik ve derinlikleri mimari ve statik gerekliliklere bağlı olarak farklı ebatlarda çözülebilmektedir. İki cam arasındaki fugalarda silikon dolgu veya fitil fuga ile alternatifleri seçilebilir. İstenildiğinde, modüllerin içine kanat profili uygulaması yapılarak gizli kanat mekanizmaları yerleştirilebilir. Özel tutucular sayesinde sistem daha ince ve hafif kesitlerle oluşturulabilmektedir.

25

26 3. 2. Kasetli Strüktüel Silikonlu Alüminyum Stıck Cephe Sistemi Kasetli Strüktürel Silikonlu Alüminyum Stick cephe sisteminde; camlar, alüminyum profillerden oluşturulan kasetler üzerine, strüktürel silikon ile yapıştırılır. Talep edilen U değerini karşılayacak uygun sistem detayları belirlenir. Fabrikada hazırlanmış canlı kasetler sahada hızlı montaj imkânı sağlar. Bu sistemle bina içerisinden cam montajı yapmak mümkündür. İki cam modül arasındaki fuganın genişlik ve derinlikleri mimari ve statik gerekliliklere bağlı olarak farklı ebatlarda çözülebilmektedir. Fugalarda silikon dolgu veya EPDM fitil alternatifleri seçilebilir. İstenildiği takdirde modüllerin içerisine, detay değiştirilmeksizin gizli kanat mekanizmaları yerleştirilebilir.

27

28 A.4. ÇİFT CEPHE SİSTEMLERİ Bina kabuğunun ikinci bir cephe ile desteklenerek çift cidarlı olarak çözümlenmesidir. Farklı alüminyum giydirme cephe sistemlerini bir arada kullanarak çift cephe oluşturmak mümkündür. Bina konseptine göre, kullanılacak cephe sistemlerine ve malzeme çeşitlerine karar verilebilir. Özellikle ısı, ses performanslarının yüksek olması gereken projelerde çift cephe sistemleri çok kullanılır.

29

30 A.5. ALÜMİNYUM IŞIKLIK SİSTEMLERİ ( SKYLIGHT ) Karanlık alanların aydınlatılması kalabalık iş merkezlerin yüksek tavanlarının ışık alması için mimari estetiğe tamamlayıcı bir unsur olarak uygulanan sistemdir. Amaç öncelikle ışıklandırma yapmaktır. Çelik konstrüksiyona uygulanabilmesi sağlamlığını ve tercih sebebini arttırmaktadır. Genellikle alışveriş merkezi, iş merkezi, hastane, sergi sarayı, otel, kapalı havuz, spor salonları gibi geniş alana sahip yapılarda uygulanır. Çelik konstrüksiyon üzerine alüminyum karkasın yapılması ve içerisine buna uygun cam veya opak malzemenin yerleştirilmesiyle oluşturulur. Genellikle eğimli ışıklıklarda, düşeyde alüminyum kapak kullanılırken, yatayda cam derzleri arasına EPDM fitil ve silikon vasıtasıyla izolasyon sağlanmaktadır. Böylece çatıya düşen yağmur suyu kolay tahliye edilebilmektedir.

31

32

33

34

35 TRANSPARAN CEPHE SİSTEMLERİ

36

37

38 B.1. ÇELİK TAŞIYICILI TRANSPARAN CEPHELER Özel paslanmaz rotiller aracılığıyla dörtkenarından delinerek tutturulmuş olan ısıcam veya lamine tek veya ısı camlar taşıyıcı çelik konstrüksiyona mekanik olarak bağlanmaktadır. Bu sistemde ana taşıyıcılar mimari istekler doğrultusunda normal çelik veya paslanmaz çelik şeklinde çeşitli alternatiflerle de yapılabilmektedir. Cam derzlerinde su sızdırmazlığı için EPDM fitil ve ultraviyoleye dayanıklı silikonlar kullanılır. Mimari tercihe göre, taşıyıcı konstrüksiyon düşey veya yatay şekilde oluşturulabilmektedir.

39

40 B.2. CAM KOLONLU TRANSPARAN CEPHELER Transparan cephelerde arka taşıyıcı cam kolon statik ve güvenlik şartları gereği heat soak (ısıl işlem) testinden geçirilmiş camların lamine edilmesi ile oluşturulur. Uygulama yüksekliğinin fazla olması ve cam plakaların imalat limitleri nedeniyle ek yerleri paslanmaz çelik lamalarla birleştirilebilir. Yataylarda herhangi bir taşıyıcıya ihtiyaç duyulmadan dört tarafından delinen cephe camları paslanmaz rotiller vasıtası ile arka cam taşıyıcılara mekanik olarak bağlanmaktadır. Bu transparan cephe sisteminde camlar lamine tek cam veya lamine çift cam olarak kullanılabilmektedir.

41

42 B.3. CAM KİRİŞLİ TRANSPARAN CEPHELER Cam kirişli cephe sisteminde, arka taşıyıcı sistem olarak yatayda heat soak (ısıl işlem) testinden geçirilmiş temperli lamine camlardan oluşan plakalar kullanılır. Dört tarafından delinen cephe camları paslanmaz rotiller vasıtası ile arka cam taşıyıcılara mekanik olarak bağlanmaktadır. Bu transparan cephe sisteminde camlar lamine tek cam veya lamine çift cam olarak kullanılabilmektedir.

43

44 B.4. ÇELİK GERGİLİ TRANSPARAN CEPHELER Mimariye hareket ve farklılık yaratmak amacıyla kullanılan giydirme cephe sistemidir. Çelik veya alüminyum koralajı olmaksızın, cephe kaplama malzemesi cam yüzeyine gelen yükler, cam tutamak aracılığı ile yüksek mukavemetli paslanmaz çelik gergi elemanlarına aktarılır. Sistemde yatay ve düşey cam derzlerinde ultraviyoleye dayanıklı silikonla sızdırmazlık sağlanmaktadır.

45

46 CEPHE KAPLAMA SİSTEMLERİ

47 C.1. ALÜMİNYUM KOMPOZİT LEVHA KAPLAMALAR Renk çeşidi ve bütünlüğü, hava etkilerine dayanımı, kolay şekil verilebilirliği, ısı ve ses tutucu özelliği sayesinde diğer yapı malzemelerine göre daha üstündür. Aynı zamanda çevre dostu olan kompozit levhalar, mukavim yapısı sayesinde diğer yapı malzemelerine oranla daha geniş açıklıklarda rahatça kullanılabilmektedir. Düşük maliyetle yüksek verim avantajı, kompozit levhaları vazgeçilmez kılmaktadır. Solid, Metalik, Sparkling (simli), Doğal Taş ve Ahşap Desenli renk seçenekleri mevcuttur. Renkler standart olarak % 30 parlaklıktadır. Mimari tercihe göre % 30 ile % 80 arası parlaklıkta üretim mümkündür. Kompozit levha kaplama arkasına, duvar önüne, taşyünü ve buhar dengeleyici uygulaması ile ısı yalıtımı sağlanmaktadır.

48

49

50

51

52

53 C.2. TERRACOTTA CEPHE KAPLAMA Yüksek teknoloji üretilen Terracotta cephe kaplama ürünleri, donmaya ve atmosferik etkilere karşı dirençli olup tamamen geri dönüşümlüdür. Alüminyum alt konstrüksiyon üzerine giydirme cephe tekniğiyle uygulanan bu paneller, bina cephesini dış hava şartlarından korur, ısı izolasyonuna imkan veren uygulama şekliyle yüksek enerji tasarrufu sağlar. Terracotta paneller tamamen doğal malzemelerden imal edildiğinden dolayı kendini temizleyebilme özelliğine sahiptir. Yıllar sonra bile ilk günkü görüntüsünü ve canlılığını muhafaza eder. Binada rutubet oluşumuna izin vermez.

54

55

56 C.3. SOĞUK CAM CEPHE KAPLAMA Dolu bina kesitlerinde (tuğla, betonarme duvar vs.) masif kaplamalara bir alternatif olarak uygulanabilir. Duvar önüne buhar kesici, ısı yalıtımı ile birlikte cephe modülleri alüminyum veya çelik ankrajlar vasıtasıyla monte edilir. Arkası emaye boya veya alüminyum levhalı tek cam paneller, silikon cephe veya kapaklı cephe mantığında cephe içine yerleştirilir. Böylece levha ve taş kaplamalara alternatif olabilecek cam cepheler oluşturulur.

57 C.4. PREKAST CEPHE KAPLAMA Binalarınıza hem estetik görünüm, ısı ve ses izolasyonu, hem de deprem güvenliği sağlamaktadır. İçerdiği yüksek yoğunluklu taş yünü ile istenilen yalıtımı sağlamaktadır. Diğer taraftan hafif yoğunluklu prekast beton ile hem istenilen her türlü dış cephe dekoratif form elde edilebilirken aynı zamanda duvar, sıva, boya gibi ara uygulamaların hepsini elimine etmektedir. Isı yalıtımlı duvar panelleri, sizi ayrı ayrı yapılması gerekecek duvar, sıva, boya, mantolama ve dekoratif cephe uygulamalarından kurtaracak yekpare bir sistem sunmaktadır.

58

59

60 C.5. FİBERCEMENT KAPLAMA Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır. Tamamen doğal maddelerden üretilmekte olup çevre, doğa ve insan dostudur. Yapısında insan sağlığına zararlı hiçbir madde bulunmaz. Fazla bakım gerektirmez. Ağaçlara karşı zararlı olan hiçbir haşereden etkilenmez, haşere barındırmaz. Nemli iklimlerde güvenle kullanılabilir, sudan etkilenme değeri çok düşüktür (24 saat suda bekletildiğinde azami 0,5 mm /m).yanmaz, erimez (EN e göre A1 Sınıfı Yanmaz yapı malzemesi).

61

62

63

64 BAZI REFERANSLARIMIZ Ardahan Üniversitesi Rektörlük Binası Artvin Olimpik Yüzme Havuzu Bursa Uludağ Üniversitesi Restaurant Binası Ardahan Diş Sağlığı Merkezi Yalova 112 çağrı merkezi Yalova İsmet Paşa İlkokulu Bursa Dosab İtfaiye Binası Bursa Ekip Grup Genel Merkez Binası Ekip Grup Yunuseli 1. Etap

65 İLETİŞİM Barboros Mh. Karanfil Sok. Varyap Meridian B Blok No: 125 Batı Ataşehir İSTANBUL

Şirket kültürümüz; müşteri memnuniyeti, doğruluk, güven ve kalitede süreklilik değerleri üzerine kurulmuştur.

Şirket kültürümüz; müşteri memnuniyeti, doğruluk, güven ve kalitede süreklilik değerleri üzerine kurulmuştur. ŞİRKET PROFİLİ 2003 yılından bu yana, İşimiz, Aynamızdır ilkemiz, gelişmiş alt yapı ve yetişmiş personelimiz ile sizin için gerekli hizmetleri, uluslararası kabul görmüş teknikleri kullanarak, profesyonel

Detaylı

Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ.

Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ. mc Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ www.mobacephe.com 1 mc Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ www.mobacephe.com FAALİYET ALANLARIMIZ ALÜMİNYUM GİYDİRME CEPHE ve STRÜKTÜREL SİLİKON CEPHELER OTOMATİK

Detaylı

Ferhatpaşa Mahallesi Akdeniz Caddesi 53. Sokak No: 1 İmtaş Palaza Ataşehir İSTANBUL / TÜRKİYE Telefon : +90 216 389 96 85 www.moduldanismanlik.

Ferhatpaşa Mahallesi Akdeniz Caddesi 53. Sokak No: 1 İmtaş Palaza Ataşehir İSTANBUL / TÜRKİYE Telefon : +90 216 389 96 85 www.moduldanismanlik. Modül Danışmanlık & Cephe Sistemleri, Şirketimizin temel ilkesi; geçmişten bugüne kazandığımız tecrübemizi, kalite, güvenilirlik ve prensipli çalışma sistemini korumak ve geliştirmektir. Bu güne kadar

Detaylı

Alüminyum Giydirme Cephe Alüminyum ve Pvc Doğrama Sistemleri

Alüminyum Giydirme Cephe Alüminyum ve Pvc Doğrama Sistemleri Alüminyum Giydirme Cephe Alüminyum ve Pvc Doğrama Sistemleri Adres : Kuzey Mah. Ağadere Cad. Okutanlar İş Mrkz. Kat:3 No:40 Körfez/KOCAELİ Tel /Fax : 0262 527 00 97 Gsm :0542 542 43 97 info@ozancephe.com

Detaylı

STRÜKTÜREL SİLİKONLU SİSTEMLER

STRÜKTÜREL SİLİKONLU SİSTEMLER STRÜKTÜREL SİLİKONLU SİSTEMLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Strüktürel silikonlu sistem; binanın yapısal çerçeve elemanlarının, cama yüksek dayanıma sahip özel silikon ile yapıştırılmasıyla (bonding) elde

Detaylı

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir?

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir? FIBERCEMENT 1. Fibercement Nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır.

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

10. HAFTA ASMA TAVANLAR VE GİYDİRME CEPHELER

10. HAFTA ASMA TAVANLAR VE GİYDİRME CEPHELER ANKARA ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ GGY 214 YAPI BİLGİSİ VE MALİYET ANALİZLERİ DERSİ Dersin Sorumlu Öğretim Üyesi: Doç. Dr. Arzuhan Burcu GÜLTEKİN

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT K24 - C24 BİRİM AĞIRLIK. 0,745 kg/mt. 1,161 kg/mt. 1,356 kg/mt. 1,451 kg/mt. 1,599 kg/mt.

PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT K24 - C24 BİRİM AĞIRLIK. 0,745 kg/mt. 1,161 kg/mt. 1,356 kg/mt. 1,451 kg/mt. 1,599 kg/mt. Sistem K24 C24 PROFİLLER 01 PROFİL KESİTİ PROFİL KODU JxJy DEĞERLERİ BİRİM AĞIRLIK TANIMLAMA NO 8001 Jx: 2,00 cm4 Jy: 4,94 cm4 0,745 kg/mt YATAY GRİYAJ mm 07 ***NOT: Yandaki PRODUCED profil birim BY AN

Detaylı

ITP13103 Yapı Malzemeleri

ITP13103 Yapı Malzemeleri ITP13103 Yapı Malzemeleri Yrd.Doç.Dr. Orhan ARKOÇ e-posta : orhan.arkoc@klu.edu.tr Web : http://personel.klu.edu.tr/orhan.arkoc 1 Bölüm 5.1 GAZBETON 2 Giriş Gazbeton; silisli kum ( kuvarsit ), çimento,

Detaylı

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür.

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür. Fibercement nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır. Selüloz

Detaylı

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi lite Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi SEPARATÖR SİSTEMLER DİVERSA LİTE S NOVA 102 1989 dan beri Türk Yap Sektörü ne modern mimarinin gereklilikleri olan malzeme ve uygulama yöntemlerini

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

ÇELİK YAPILAR. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe

ÇELİK YAPILAR. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe ÇELİK YAPILAR Cephe elemanı yatay ve düşey elemanların oluşturduğu forma bağlı olarak rüzgar yüklerini iki yada tek doğrultuda aktarır. Bu, döşemenin düşey yükler altındaki davranışına benzer. 8 1 Çelik

Detaylı

Bu sunumda yer alan konular;

Bu sunumda yer alan konular; Bu sunumda yer alan konular; Trend Cephe hakkında. Kompakt laminat tanımı, nerelerde kullanılır. Uygulama teknikleri. Fundermax dış cephe kartela Teknik Özellikler Fundermax dış cephe referans görselleri.

Detaylı

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır?

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Problem / Çözüm Önerileri Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Yapıların tipine ve kullanım amacına göre ısı yalıtımı kadar, yangın ve ses yalıtımı da önem taşır. Özellikle, Yüksek

Detaylı

ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME

ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME www.erkcephe.com KARİZMA KULE ERK CEPHE Erk Cephe uzun yıllar boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren Cephe konusunda

Detaylı

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İtalyanca da pişmiş toprak anlamına gelen Terra Cotta, M.Ö 5000 yıllarından günümüze dünyanın farklı yerlerindeki uygarlıklar tarafından çoğunlukla

Detaylı

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev Kalesinterflex Panel & Seramik Ev A Kale Kalesinterflex Panel & Seramik Ev 1 İçindekiler 04 06 08 10 12 13 14 16 Kale den Seramik Ev Seramik Ev in Özellikleri Fuar Model Evi Seramik Ev Tipleri Fuar Model

Detaylı

ÜÇ BOYUT CEPHE ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME SİSTEMLERİ.

ÜÇ BOYUT CEPHE ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME SİSTEMLERİ. ÜÇ BOYUT CEPHE ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME SİSTEMLERİ www.ucboyutcephe.com.tr 21. YÜZYILIN KENT ESTETİĞİ 1998 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet veren firmamız, 2014 yılında yenilenen ismi, mimari

Detaylı

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI 1 MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER

Detaylı

Giydirme Cephe Sistemleri

Giydirme Cephe Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

ayrıcalık konforlu ve kaliteyi esas alarak yaşam alanları yaratır

ayrıcalık konforlu ve kaliteyi esas alarak yaşam alanları yaratır www.prjgrup.com ayrıcalık ve kaliteyi esas alarak konforlu yaşam alanları yaratır 2 Hakkımızda PRJ GRUP iki kollu bir yapı olup; Proje Mimarlık ve Proje Yapı olarak hizmet vermektedir.proje Mimarlık; iç

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

CARTA Dekoratif Cam Panel Uygulamalarına Bazı Örnekler

CARTA Dekoratif Cam Panel Uygulamalarına Bazı Örnekler CARTA Dekoratif Cam Panel Uygulamalarına Bazı Örnekler Tuğla desenli dekoratif cam duvar uygulaması. Noktasal tutucular ile gizli taşıyıcı sisteme bağlantı. Zeminde kaide içine gömülü cam paneller. TASARIM:

Detaylı

Hakkımızda. ENBOY Cephe Sistemleri olarak,

Hakkımızda. ENBOY Cephe Sistemleri olarak, Hakkımızda ENBOY Cephe Sistemleri olarak, 2018 yılında 12 yıllık tecrübe ile başladığımız bu yolculukta; Compact Laminat giydirme cephe sektöründe estetik bir anlayışla projelerinizi azim ile çalışan profesyonel

Detaylı

ÇELİK PREFABRİK YAPILAR

ÇELİK PREFABRİK YAPILAR ÇELİK PREFABRİK YAPILAR 3. Bölüm Duvarlar. 4. Bölüm Kafes Kirişler. Duvarlar Çelik çerçeveli yapılarda kullanılan duvarlar da taşıyıcı yapı elemanları gibi çoğunlukla prefabriktir. Bu özellik üretimin

Detaylı

KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA

KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA Yalıtımlı kompozit levhalar ile Mevcut duvar yüzeyine, Yalıtımlı Kompozit Levhaların ADERTEK yapıştırma alçısı kullanılarak yapıştırılmasıyla oluşturulan Giydirme Duvar GDY-KL

Detaylı

Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi. Temmuz 2017

Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi. Temmuz 2017 Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi Temmuz 2017 CEPHE SİSTEM EĞİTİMİ -2 NEVİN GÜNEY TOK --- 19/07/2017 CEPHE NEDİR Giydirme cephe, çağdaş mimari kavramları alüminyum, cam kombinasyonu ile çözen,

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNŞAAT TEKNOLOJİSİ GİYDİRME CEPHE İMALAT KONTROLÜ 582YIM440

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNŞAAT TEKNOLOJİSİ GİYDİRME CEPHE İMALAT KONTROLÜ 582YIM440 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNŞAAT TEKNOLOJİSİ GİYDİRME CEPHE İMALAT KONTROLÜ 582YIM440 Ankara, 2012 Bu modül, mesleki ve teknik eğitim okul/kurumlarında uygulanan Çerçeve Öğretim Programlarında yer alan

Detaylı

Adres:Çetin Emeç Bulvarı 54/1 Balgat Çankaya Ankara/Turkey Phone: Fax:

Adres:Çetin Emeç Bulvarı 54/1 Balgat Çankaya Ankara/Turkey Phone: Fax: Adres:Çetin Emeç Bulvarı 54/1 Balgat Çankaya Ankara/Turkey Phone: +903122871050 Fax:+903122871061 info@baselyapi.com.tr Basel Yapı Sistemleri 1993 yılında kurulan firmamız inşaat sektörüne ilk adımını

Detaylı

CEPHE KAPLAMA KILAVUZU

CEPHE KAPLAMA KILAVUZU CEPHE KAPLAMA KILAVUZU STONITE TERASTONE STONITE Terastone yüzey kaplamaları yapısına giren materyallerin estetik ve mekanik özelliklerini öne çıkaran doğal bir üründür. Üretiminde kullanılan İtalyan Breton

Detaylı

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır.

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır. FİYAT LİSTESİ Rockwool Fiyat si Sayfa Teras Çatılar Dachrock...3 Durock.....4 Roofrock...5 Yüzer Döşemeler Steprock ( Steprock ND, HD )...........6, 7 Floorrock ( Floorrock C )....... 8 Ara Bölme Duvarları

Detaylı

İsteyin Göklere Çıkaralım, Hayata RenoWall in Cephesinden Bakın... Aluminium Facade Systems.

İsteyin Göklere Çıkaralım, Hayata RenoWall in Cephesinden Bakın... Aluminium Facade Systems. İsteyin Göklere Çıkaralım, Hayata RenoWall in Cephesinden Bakın... Aluminium Facade Systems www.renowall.com.tr RENOWALL ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ Sektöründe 20 yılın üzerinde, uzun yılların verdiği giydirme

Detaylı

HASBAY Alüminyum, Yarının projelerinde bir araya gelmek üzere

HASBAY Alüminyum, Yarının projelerinde bir araya gelmek üzere KATALOG HASBAY Alüminyum, 1996 yılından itibaren Alüminyum sistemleri konusunda faaliyet gösteren firmamız, standartları en yüksek seviyede hayata geçirmeyi hedefleyen, uzman ekip ruhuna ve profesyonel

Detaylı

Güvenli bir hayatın yapı taşı. /akggazbeton

Güvenli bir hayatın yapı taşı.  /akggazbeton Güvenli bir hayatın yapı taşı www.akg-gazbeton.com /AKG.Gazbeton @AKG_Gazbeton /akggazbeton Ne üretir? AKG Gazbeton, ısı yalıtımlı, hafif, yanmaz ve deprem güvenliğini sağlayan, blok, Minepor ve donatılı

Detaylı

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her geçen gün kendini geliştiren Etik Alüminyum, uzman kadrosu,

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum 2 CS 155 / CP 155-LS Aluminyum Yalıtımlı sürme sistemleri içerisinde en ağır yükü taşımak ve en büyük ebatlarda kanatları hareket ettirmek prensibi ile tasarlanan CP155 serisi 400 kg ağırlığa kadar olan

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EXPANDE POLİSTREN KÖPÜK (EPS)

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ www.ozpansogutma.com info@ozpansogutma.com 0850 804 53 01 0532 161 65 56 ÖZPAN Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak ; Soğuk Oda Panelleri Endüstriyel Soğutma

Detaylı

ÇATI KAPLAMASI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ÇATI KAPLAMASI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI KAPLAMASI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI KAPLAMASI Çatı kaplaması için kullanılan malzemeler şunlardır.

Detaylı

ALÜMİNYUM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. GİYDİRME CEPHE PROFİLLERİ

ALÜMİNYUM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. GİYDİRME CEPHE PROFİLLERİ GİYDİRME CEPHE PROFİLLERİ Tel: +90 262 641 45 21 69 KONDENS KANALLI CEPHE PROFİLLERİ Tel: +90 262 641 45 21 70 STRÜKTÜREL SİLİKON CEPHE PROFİLLERİ Tel: +90 262 641 45 21 71 KAPAKLI GİYDİRME CEPHE SİSTEM

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011 1 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA

Detaylı

Sağlam Yapı, Estetik Görünüm. MODERN YAPILARIN GüVENİLİR ADRESİ

Sağlam Yapı, Estetik Görünüm. MODERN YAPILARIN GüVENİLİR ADRESİ Sağlam Yapı, Estetik Görünüm MODERN YAPILARIN GüVENİLİR ADRESİ Model Alüminyum un Ayrıcalıklı Dünyasına BİZ KİMİZ? Model Alüminyum PVC Doğrama ve Cephe Sistemleri olarak 2001 yılında kamu ve özel sektöre,

Detaylı

Boryspili/Kiev KENETLİ PANELLER. da üretilir.mimari amaçlara uygun DELTA S İ S T E M

Boryspili/Kiev KENETLİ PANELLER. da üretilir.mimari amaçlara uygun DELTA S İ S T E M 1 Boryspili/Kiev KENETLİ PANELLER Hafif olmaları nedeniyle kenetli çatı panelleri birçok kenar yüksekliği ve ende 100 mt yi geçen boylarda mobil formlama makineleri ile şantiyede üretilirler.bu avantajlar

Detaylı

İZOLASYONLU CEPHE PANELİ

İZOLASYONLU CEPHE PANELİ İZOLASYONLU CEPHE PANELİ 01 FiRMA PROFiLi Desos Precast, 20 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne prekast cephe giydirmeleri konusunda hizmet vermektedir. Yurt içi ve yurt dışında otel, hastane, iş merkezi,

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

ZENON PANEL YAPI TEKNOLOJİSİ ZENON PANEL MALZEME VE BİLEŞENLERİ

ZENON PANEL YAPI TEKNOLOJİSİ ZENON PANEL MALZEME VE BİLEŞENLERİ ZENON PANEL YAPI TEKNOLOJİSİ ZENON PANEL MALZEME VE BİLEŞENLERİ İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 3 2. ZENON PANEL DUVAR SİSTEMİ AÇIKLAMALARI... 4 2.1. Zenon Panel duvar sisteminin esasları... 4 2.2. Zenon Panel

Detaylı

Hafif çelik yapı sisteminin raporu

Hafif çelik yapı sisteminin raporu Hafif çelik yapı sisteminin raporu Yapısal çeliğin inşaat sektöründe kullanımı, Avrupa'da özellikle İngiltere'de 18. yüzyıl sonlarında, ABD de 19. yy ortalarına doğru başlamıştır. 2. Dünya Savası nın ardından

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık...

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Isı Yangın Ses Su Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı İnşaat yapı sektörüne, yeni bir soluk ve yeni nesil bir anlayışıyla, duvar yapı elemanları üretimi ile hizmet vermekteyiz.

Detaylı

ATERPAN. Çok amaçlı çimento levha. Binanızın ihtiyacı. Profesyonel Çözümler

ATERPAN. Çok amaçlı çimento levha. Binanızın ihtiyacı. Profesyonel Çözümler ATERPAN Çok amaçlı çimento levha Profesyonel Çözümler Binanızın ihtiyacı ATERPAN içindekiler 03 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 28 Giriş Yazısı Firma Vizyon/Misyon Aterpan Nedir? Aterpan Genel Özellikleri

Detaylı

İç duvar detayı. Prensip detayıdır, projeye göre değişebilir.

İç duvar detayı. Prensip detayıdır, projeye göre değişebilir. UYGULAMA DETAYLARI İç duvar detayı. Yükseltilmiş iç duvar detayı. Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı

Detaylı

LETOON Teleskopik Hangar Kapısı

LETOON Teleskopik Hangar Kapısı Karkas Aksamı Teleskopik Hangar Kapısı Karkas Aksamı, çelik profillerden imal edilmekte ve çinkobazlı boya ile boyanmaktadır. Modüler yapıda üretilmekte, şantiye bölgesine nakledilmesinde ve yerine uygulanmasında

Detaylı

R4 Çatı Paneli. Üretim Yeri. İstanbul

R4 Çatı Paneli. Üretim Yeri. İstanbul Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı

ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ TÜRKÇE

ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ TÜRKÇE ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ TÜRKÇE & YACHT ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ FİYAT LİSTESİ ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ Rolling Roof Fiyat Listesi Rolling Roof Isı Yalıtımlı Fiyat Listesi & YACHT ROLLING

Detaylı

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı

SENKR N. doğru tercihiniz.

SENKR N. doğru tercihiniz. SENKR N doğru tercihiniz SENKR N 2006 yılı itibariyle bir araya gelen ekibimiz bu tarihten itibaren geçmiş kariyerlerindeki tecrübeleri kullanarak sizlere hizmet vermeye başlamıştır. Farklı sektör ve dallarda

Detaylı

Master Panel NOVA 5TM Çatı

Master Panel NOVA 5TM Çatı Master Panel NOVA 5TM Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen binalarda güvenle kullanılırken beş hadveli formuyla geniş açıklıkların güvenle geçilmesini

Detaylı

yalıtımı sağlama alın... /akggazbeton

yalıtımı sağlama alın...  /akggazbeton yalıtımı sağlama alın... www.akg-gazbeton.com /AKG.Gazbeton @AKG_Gazbeton /akggazbeton Yeni Nesil Yalıtım Plağı Minepor Minepor, mineral esaslı yapısı sayesinde, yangın güvenliği sağlayan A1 sınıfı hiç

Detaylı

ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD50 F CEPHE SİSTEMİ

ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD50 F CEPHE SİSTEMİ ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD50 F CEPHE SİSTEMİ Ado Grup un yeni üyesi Ado Alüminyum! Ado Grup olarak şimdi de dört dörtlük alüminyum üretiyoruz. Ado Alüminyum fabrikamızın temelleri 2013 yılının Ekim ayında

Detaylı

SAMSUN TİCARET VE SANAYİ ODASI VE SAMSUN TİCARET BORSASI YENİ HİZMET BİNASI DIŞ CEPHE UYGULAMASI VE MUHTELİF İŞLER YAPILMASI İŞİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAME

SAMSUN TİCARET VE SANAYİ ODASI VE SAMSUN TİCARET BORSASI YENİ HİZMET BİNASI DIŞ CEPHE UYGULAMASI VE MUHTELİF İŞLER YAPILMASI İŞİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAME SAMSUN TİCARET VE SANAYİ ODASI VE SAMSUN TİCARET BORSASI YENİ HİZMET BİNASI DIŞ CEPHE UYGULAMASI VE MUHTELİF İŞLER YAPILMASI İŞİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAME ÖZEL-1 SİLİKON GİYDİRME CEPHE YAPILMASI 10 YIL SİSTEM

Detaylı

teknik uygulama detayları

teknik uygulama detayları teknik uygulama detayları içindekiler Panel Detayları Betonarme Hatıl-Gazbeton Döşeme Paneli Orta Nokta Bağlantı Detayı...03 Çelik Konstrüksiyon -Gazbeton Döşeme Paneli Orta Nokta Bağlantı Detayı...04

Detaylı

ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde

ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde kullanılan ve sistemi tamamlayan profil çeşitleri markasıdır.

Detaylı

PROJE Kentpark Alışveriş Merkezi. Kentpark Alışveriş Merkezi

PROJE Kentpark Alışveriş Merkezi. Kentpark Alışveriş Merkezi Kentpark Alışveriş Merkezi Kentpark projesi, arsasının Ankara nın büyüme ekseni Eşkişehir Yolu üzerinde konumlanması sebebiyle çevrenin gelecekteki gelişimi göz önünde bulundurularak planlanmış. Alışveriş

Detaylı

W625-W626 Duvar Giydirme Sistemi (Duvar C Profilli)

W625-W626 Duvar Giydirme Sistemi (Duvar C Profilli) W625-W626 Duvar Giydirme Sistemi (Duvar C Profilli) Knauf DU Profili Knauf DU Profiller tavana dübel+vida ile monte edilir. Knauf DC Profili Knauf TC Profiller tavan ve taban DU Profillere geçirilir. Alçıpan

Detaylı

PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE

PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE Seranita olarak yüzyıllardan beri süre gelen seramigin kalıcılıgını yasam alanlarınıza taşıyıp onu gelecek nesillere yansıtmayı hedef olarak seçtik. Modern, klasik, neo klasik

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

KOMPAKT LAMİNAT PANELLER

KOMPAKT LAMİNAT PANELLER KOMPAKT LAMİNAT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Doğal ahşap veya laminat paneller ile kompoze edilmiş kompakt cephe panellerinden oluşan cephe kaplama sistemleri hafif metal alt konstrüksiyon sistemlerle

Detaylı

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor BELLO DEKOR Tasarımlar cam ile hayat buluyor HAKKIMIZDA 2000 yılında seramik, cam, çimento, demir-çelik, enerji gibi birbirinden farklı sektörlerin yoğun olarak talep e ği makine ve malzemeler konusunda

Detaylı

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ.

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik

Detaylı

TEKNİK DÖKÜMANLAR KEPLİ TAŞYÜNÜ SANDVİÇ PANEL

TEKNİK DÖKÜMANLAR KEPLİ TAŞYÜNÜ SANDVİÇ PANEL TEKNİK DÖKÜMANLAR KEPLİ TAŞYÜNÜ SANDVİÇ PANEL 27.02.2017 KEPLİ TAŞYÜNÜ SANDVİÇ PANEL KEPLİ TAŞYÜNÜ SANDVİÇ PANEL KARAKTERİZE EDİCİ ÖZELLİKLERİ Çatı ve cephe kaplama malzemesi Yüksek yangın performansı

Detaylı

Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde

Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde Metropol Kabinler Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde Kabin üretiminde Dünya lideri Karmod, Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiği Metropol Kabinleri beğeninize sunuyor. Karmod Metropol Kabin, estetik

Detaylı

OFİS BÖLME SİSTEMLERİ

OFİS BÖLME SİSTEMLERİ OFİS BÖLME SİSTEMLERİ Uygulama Katalogu OFİS BÖLME SİSTEMLERİ DEKAL YAPI Dekorasyon Alüminyum San. Tic. Ltd. Şti. Atalar Mh. Tecerdağı Cd. No:67 Çağlayan Plaza K:3 D:6 Kartal / İSTANBUL Tel/Faks:0 216

Detaylı

TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG. Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles

TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG. Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles - 01 / 03 PROFİL KESİT DETAYLARI PROFILE DETAIL DRAWINGS - 04 / 06

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

Mutluluğa Açılan Kapı

Mutluluğa Açılan Kapı Mutluluğa Açılan Kapı Yunuseli nin Yeni Yaşam Alanı Bostancıkent 35.Etap 4500 m2 Üzerinde 5 Er Katlı Binalarda Toplamda 76 Daire 5 Adet Ticari Alanıyla Sizlerin Yaşamına Değer Katıyor. Yaşamınıza Değer

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

Türkiye nin ilk; ÇELIK GERGI HALATLI CAM CEPHE SISTEMI Yapı Kredi Kültür Sanat Binası / Beyoğlu - İSTANBUL

Türkiye nin ilk; ÇELIK GERGI HALATLI CAM CEPHE SISTEMI Yapı Kredi Kültür Sanat Binası / Beyoğlu - İSTANBUL www.metalyapi.com Türkiye nin ilk; ÇELIK GERGI HALATLI CAM CEPHE SISTEMI Yapı Kredi Kültür Sanat Binası / Beyoğlu - İSTANBUL Konvansiyonel sistemlerle, hem çok yüksek, hem de çok geniş açıklıklı bir cepheyi,

Detaylı

ALÜMİNYUM VE CAM GİYDİRME CEPHE SİSTEMLERİNİN SINIFLANDIRILMASI ve PERFORMANS AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

ALÜMİNYUM VE CAM GİYDİRME CEPHE SİSTEMLERİNİN SINIFLANDIRILMASI ve PERFORMANS AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ ALÜMİNYUM VE CAM GİYDİRME CEPHE SİSTEMLERİNİN SINIFLANDIRILMASI ve PERFORMANS AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ Osman Zeki ŞAHİN Yeliz Tülübaş GÖKUÇ ÖZET Bu bildiride günümüzde sıkça uygulanmakta olan giydirme

Detaylı

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Ümit ÖZKAN 1, Ayşe DEMİRTAŞ 2 Giriş: Yapıblok, Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş. tarafından 1996 yılından beri endüstriyel üretim yöntemleri ile üretilen

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

ALÇI LEVHA YAPIŞTIRMA

ALÇI LEVHA YAPIŞTIRMA ALÇI LEVHA YAPIŞTIRMA alçı levha ile Mevcut duvar yüzeyine, COREX in ADERTEK yapıştırma alçısı kullanılarak yapıştırılmasıyla oluşturulan Giydirme Duvar GDY ANA ÖZELLİKLER Mevcut yapı duvarlarının, son

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap...

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap... Durusu Park Çatı Strüktürü Yapısal Lamine Ahşap... Ahşap Kubbe - Türkmenistan Tarihi Eser - Sultantepe, Üsküdar Yapısal Lamine Ahşap Yüksek teknoloji ürünü Yapısal lamine ahşap, büyük budaklar, reçine

Detaylı

ONURLU İNŞAAT TAAHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. TEL: 0216 469 21 07-08 FAX: 0216 469 21 09 MAIL:info@onurluinsaat.com. www.onurluinsaat.

ONURLU İNŞAAT TAAHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. TEL: 0216 469 21 07-08 FAX: 0216 469 21 09 MAIL:info@onurluinsaat.com. www.onurluinsaat. ONURLU İNŞAAT TAAHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ TRIOTEKS BUHAR DENGELEYICI ÖRTÜLERI YETKİLİ SATICISI TEMELDEN ÇATIYA YAPI &YALITIM MALZEMELERİ SATIŞ MERKEZİ TEL: 0216 469 21 07-08 FAX: 0216 469

Detaylı

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri Mantolama Sistemleri Mantolama Nedir? Kale Son Kat Kaplamalar Kale Mantolama Sistem Bileşenleri 9 Adımda Mantolama Kış aylarında dış ortamdaki soğuk havanın iç mekanlarda ısı kaybına neden olmasını; yaz

Detaylı

DYO200 ÇİFT CİDARLI METAL BACA

DYO200 ÇİFT CİDARLI METAL BACA ÇİFT CİDARLI METAL BACA *Çift cidarlı paslanmaz çelik baca sistemi *Gaz ve sıvı yakıtlı kazanlara uyumlu *100-500 mm çap aralığı GENEL Firmamız serisi metal baca sistemlerini,gaz yakıtlı kazanların bina

Detaylı

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 1 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I 2 SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 3 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I İçindekiler Zenia Slide Serisi Genel Bilgiler 04

Detaylı

Yapı Maden Eml. Tur. İnş. San. Ltd. Şti

Yapı Maden Eml. Tur. İnş. San. Ltd. Şti Yapı Maden Eml. Tur. İnş. San. Ltd. Şti İnşaat ve Dekorasyon Alüminyum Doğrama Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Paslanmaz Korkuluk Sistemleri Asma Tavan Sistemleri Demonte Sistemler, Konteyner Dekovil

Detaylı

YALITIM CAMI ÜNİTELERİ

YALITIM CAMI ÜNİTELERİ 1) GENEL TEKNİK ÖZELLİKLER: 1.1) Yalıtım camı iki veya daha çok sayıda cam plakanın aralarında kuru hava veya argon, kripton, xenon gibi ağır gazları barındıracak şekilde fabrika şartlarında birleştirilmesiyle

Detaylı

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI Yeni Bina İnşaatlarında veya mevcutların restorasyonunda İzoBOZZ ve Feltbi Ürünleri Isı ve Ses Yalıtımı sağlamak ve açık alanlarda çınlama - yankılanma

Detaylı