KOCAELİ İZMİT ATATÜRK TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ. Veli Toplantısı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KOCAELİ İZMİT ATATÜRK TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ. Veli Toplantısı"

Transkript

1 KOCAELİ İZMİT ATATÜRK TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Veli Toplantısı

2 DEĞERLİ VELİLER Çocuğunuza iyi bir mesleki eğitim aldırmak ve geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlamak için donanımlı iyi bir mesleki eğitim okulunda bulunmaktasınız..hoşgeldiniz Çocuğunuza iyi bir gelecek sağlamak ve etkili anne babalık yapmak için; burada yapılan tüm duyuruları takip etmeniz ve verilen kitapçığı da siz ve çocuğunuza okutmanız faydalı olacaktır.. BAŞARILI YIL GEÇMESİ DİLEĞİYLE. Kemal ARSLAN Okul Müdürü

3 Öğrencinizin Başarısında En Önemli Unsur TAKİPTİR. Öğrencinizin ; Devamsızlık Bilgileri Sınav Sonuç Bilgileri, Sınav Tarihleri, Karne Notları, Diploma Notu, Proje Bilgileri, Nakil Bilgisi, Okul içinde ve dışındaki davranış durumları, disiplin durumları, Ders çalışma, başarı ve motivasyon etkinlikleri, Etkili Anne Babalık, Arkadaş ve sosyal çevresini Vb. Takip etmeli gözlemlemelisiniz.

4 E-okul veli bilgilendirme internet sitesinden takip.

5 MEB Mobil Bilgi Servisi 8383 numarasına mesaj atarak cep telefonundan takip

6 Okula gelerek ve öğretmenlerle görüşerek takip. Bu süreçte okula gelince Rehber öğretmen ile görüşme, Sınıf rehber öğretmeni ile görüşme, Öğrenci işleri Müdür Yardımcıları ile görüşme, O gün veli görüşme günü olan öğretmenlerle görüşme şeklinde yapılmalıdır. Yapılan görüşmeler öğrenciye mutlaka yansıtılmalıdır.

7 Çevrede ve evde takip Arkadaşlarının ve gittiği mekanın takibi. Akşam eve geldiğinde kitap defter ve çantasının takibi İnternet sitelerinde yaptığı faaliyetlerin takibi Cep telefonunda yaptığı işlemlerin takibi

8 Orta Öğretim Yönetmeliği değişmiş olup değişiklikler okulun internet sitesinde Yararlı Dokümanlar kısmında Veli Bilgilendirme Dokümanında bulunmaktadır. Eğitim öğretimi olumlu etkileyecek yönetmelik kaliteyi artıracaktır. Okulun internet sitesinde faaliyet ve öğrencilerle ilgili duyurular sürekli yapılmaktadır. Sizlere dağıtılan kitapçıklarda yeni yönetmelik açıklanmıştır.

9 TEKRAR EDİYORUZ Sizlere dağıtılan kitapçıkları özenle satır satır okumanız ve çocuğunuza okutmanız faydanıza olacaktır.

10 Yeni Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğine Göre Okulumuzda serbest kıyafet uygulaması olup güvenlik açısından Öğrenci kimliği olmayan kişi; okula alınmayacak,sorumluluk ve normal sınavlara alınmayacak (Tüm Sınavlar Ortak Yapılacağı İçin), belge düzenlenmeyecek, rapor vs kabul edilmeyecek ve idari gibi tüm işlemleri yapılmayacaktır.

11 Yeni Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğine Göre Devamsızlık süresi hak değil acil durumlarda kullanmak üzere tanınmıştır. Öğrenci hiçbir engele takılmadan eğitim öğretim işleriyle ilgilenmek zorundadır. Sorumluluk velilere aittir. Özürsüz Devamsızlıklar 10 Özürlü Devamsızlık 35 Toplamda 45 Gün olup tüm öğrencilerin dikkat etmesi önemle duyurulur. Özürlü devamsızlık belgeye dayalı olarak kullandırılır.

12 Yeni Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğine Göre Rapor gibi özür belgeleri 5 gün içinde kesinlikle ÖĞRENCİ VELİSİ tarafından idareye (Öğrenci İşleri Müdür Yardımcılığına) teslim edilmezse kabul edilmeyecektir. İşletmede yapılan devamsızlıklar özürsüz devamsızlıktan sayılmaktadır.

13 Yeni Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğine Göre 2 gün üst üste ÖZÜRSÜZ devamsızlık yapan öğrenciler hakkında disiplin işlemi yapılacaktır. Devamsızlıklar 8383 SMS sistemine kayıtlı velilere günübirlik bilişim araçlarıyla bildirilecektir.ayrıca Mektup gönderilecektir. 10 gün özürsüz devamsızlığı, toplamda 45 gün olan öğrencinin okulla ilişkisi kesilecek ve açık liseye gönderilecektir.

14 Yeni Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğine Göre Bayrak törenlerine dersi olan öğrencilerin katılması mecburi olup kasıtlı katılmayan öğrencilere disiplin işlemi yapılacaktır. Pazartesi geç kabul işlemi yapılmayacaktır. Alışkanlık olmamak ve geçerli sebebi olmak kaydıyla Pazartesi hariç 1. dersin 10. dakikasına kadar gelen öğrenci derse alınacak teneffüste geç kabul kağıdı almak üzere nöbetçi müdür yardımcısına gönderilecektir.1. ders harici derse geç kalmalar devamsızlıktan sayılacaktır. Okula sürekli geç gelen, derslere geç giren veya girmeyen, okuldan erken ayrılan, izinsiz kaçan öğrencilerin velileri bilgilendirilecek, disiplin işlemi yapılacak ve hiçbir izin, rapor ve devamsızlık işlemi kabul edilmeyecektir.

15 Yeni Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğine Göre Gün içinde toplam ders saatinin yarısından fazla derse girmeyenin devamsızlığı tam gün sayılacaktır. Örneğin o gün 6 saat dersiniz var 4 saat derse girmediyseniz tam gün devamsız sayılacaksınız. Eskiden devamsızlık öğleden önce yarım öğleden sonra yarım sayılmaktaydı. Bu durum değişti.bu yüzden okula geldiğiniz an girmediğiniz her ders devamsızlığı etkileyecektir.

16 Yeni Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğine Göre Ders sınavların tamamı aynı anda ortak yapılacak olup sınav programı okul internet sitesinden ve e-okul sisteminden duyurulmuştur.

17 Yeni Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğine Göre Sözlü Uygulaması Kaldırılmış olup PERFORMANS uygulaması getirilmiştir. Dönem ödevleri yerine PROJE ÖDEVİ uygulaması getirilmiştir.

18 Yeni Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğine Göre Dersten geçme notu 45 ten 50 ye çıkarılmıştır. Hiç zayıfı olmayan DİREK,not ortalaması 50 yi geçen ORTALAMA İLE veya aynı sınıfta 3 toplamda 6 zayıfı olan öğrenci SORUMLU olarak sınıfını geçecektir. Aynı sınıfta 3 ten fazla zayıfı olan 50 den aşağı not ortalaması olan öğrenci sınıfta kalacak olup bir sınıfta en fazla 3 toplamda en fazla 6 zayıfı olan öğrenci sınıf geçebilecektir.zayıfı olan öğrenciler sorumluluk sınavlarına girecektir. Kasım ve Nisan aylarında hazırlanan programla (Hafta Sonu Olabilir) daha önceki yıllardaki bir sınıftan en fazla 3 toplamda en fazla 6 zayıfı olan öğrencilere sorumluluk sınavı yapılacaktır. ORTALAMA YÜKSELTME SINAVI KALDIRILMIŞTIR

19 Yeni Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğine Göre Okula, araç gerece, arkadaşına zarar veren öğrencilere disiplin işlemi yapılacak verdikleri zarar ödettirilecektir. Disiplinsiz ortamda bulunan ve haber vermeyen öğrencide aynı cezayı alacaktır. Böyle durumlarda nöbetçi öğretmen, müdür yardımcısı ve müdüre anında bilgi verilecektir.

20 Yeni Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğine Göre Okulda SİGARA İÇME gibi zararlı alışkanlıklara sahip öğrencilere 88 lira para cezası ve disiplin işlemi anında uygulanacaktır. Böyle ortamlarda bulunan ve bilgi vermeyen öğrencilere de bu cezalar uygulanacaktır. Diğer öğrencilerin öğrencilere uygulayacağı herhangi bir şiddet, baskı veya para isteme gibi olaylar anında Müdür Yardımcısı,Müdür Baş Yardımcısı veya Okul Müdürüne bildirilecektir.

21 Yeni Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğine Göre Başarının en önemli kaidesi saygı ve edep olup İdareci, Öğretmen, Personel, Öğrenci ve Sosyal Hayattaki herkese saygı gösteren öğrenciler olumlu değerlendirilmektedir. İdari işlemler için gireceği odada saygı ve hitap kurallarına azami uymaları önemle rica olunur. İdare ile yapacakları tüm işlemlerde mutlaka ÖĞRENCİ KİMLİĞİ yanında olsun.

22 Yeni Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğine Göre Ders kitapları sınıf öğretmenleri ve müdür yardımcıları tarafından dağıtılmıştır. Yıl sonunda kitaplar tekrar geri dönüşüme alınacaktır. Ders kitabı araç gereci performans çalışmalarında NOT OLARAK değerlendirilecektir.

23 Kütüphane Tüm Gün Açık olup serbestçe kitap okuyabilir ders çalışabilirler. Kütüphanede kitap okuyanlara ücretsiz çay, kahve, vs servisi yapılmaktadır. Her ay en çok kitap okuyan öğrencilere ödüller verilmektedir. Okulda yemekhane ve kantin hizmetleri temiz ortamlarda verilmektedir.

24 Okulumuzda düzenlenen gezilerden ücret alınmamaktadır. Sosyal sportif ve kültürel faaliyetlerden de ücret alınmamaktadır. Yapılan kurslardan kişisel masraflar hariç(test, kitap vs.) ücret alınmamaktadır.

25 Öğrencilere ücretsiz İngilizce, hızlı okuma ve sınavlara hazırlık kursları açılacak olup duyurular öğrencilere ve sizlere MESAJ sistemi ile ve okul internet sitesinden yapılacaktır. Şu an 7-14 yaş arası kurslar başlamıştır. Annelere yönelik akşamları Aerobik- Step, Hafta Sonu Yemek yapım kursları başlamış olup başvurular Md. Yrd. Sait ŞEN e yapılabilir.

26 Okulun tamamı 50 kamera ile izlenmekte olup öğrencilerin davranışlarına dikkat etmeleri önemle duyurulur.

27 BAŞARILI OLMAK İÇİN EN ÖNEMLİ YOL LEYLA MUCİZESİ (21 Temmuz 2007 tarihli Hürriyet gazetesinin manşeti) Leyla UYAN Bingöl ün Mutlaca Köyünde sadece ilkokul ikinci sınıfa kadar okula gidebildi.ilkokul diplomasını Halk Eğitim Merkezinden okuma yazma kursunu bitirince aldı.ortaokul ve liseyi açık öğretimde bitirdi.gündüz tarlayla uğraştı hayvanlara baktı.geceleri üniversiteye hazırlandı ÖSS üniversite sınavları sonuçları açıklandığında sınava özel öğretmenler, ve dershaneye giderek hazırlanan yüz binlerce öğrenciyi geride bırakarak 1 milyon 615 bin aday arasında Türkiye 839 uncusu oldu.

28 Leyla nın başarısının altında yatan ne miydi? Leyla açık liseyi bitirinceye kadar çoğu doğu- batı klasikleri olmak üzere yaklaşık 1000 kitabı okuyup bitirmişti. Güzel Türkçemizde yaklaşık kelime ve kavram vardır. Kitap okumayan bir öğrenci sadece 400 kelime biliyordur. 400 kelime bilen bir kişinin sınavlarda başarılı olması imkansızdır 2004 yılından sonra değişen müfredatla artık SBS,YGS, LYS, ÖSS gibi sınavlar artık okuduğunu anlama, anladığını yorumlamadan ve kelime aralığından değil kelimeden soruluyor.bu kelimelik dağarcıkta çok kitap okuyarak oluşuyor. Değerli veliler çocuğunuzun okulda, hayatta, sınavlarda başarılı olmasını bekliyorsanız yıl da en az 25 kitap, roman vs okutmalısınız

29 Okul Aile Birliği Faaliyetleri Önceki yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür eder sizler adına saygılar sunarız. Şimdi Aile Birliği Faaliyet Raporları ve Gelir Gider Bütçesi Açıklanacaktır.

30 İZMİT ATATÜRK TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ FAALİYET RAPORU Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu göreve başladığı 02/12/2012 tarihinden itibaren iş birliği içerisinde aşağıdaki faaliyetleri gerçekleştirmiştir. Konferans Salonunun yenilenmesi ve ses sisteminin kurulması. Sene başı ve dönem arası sınıfların ve koridorların temizlenmesi. Turnike sisteminin kurulması. Kamera sisteminin kurulması. Temeli atılan kamelyanın tavan ve taban döşemesi, çatı ve oluk sistemi, ahşap ve PVC doğraması, mutfak dolabı, elektrik ve su tesisat sistemlerinin bağlanması. Kamelya bahçesine bordür döşenmesi ve çimlendirilmesi. Kütüphanede kitap okuyan öğrencilere ücretsiz çay ikram edilmesi. Ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere yol yiyecek ve giyecek konularında yardımda bulunulması. Okulun resim afiş ve broşür işlerinin yaptırılması. Öğrencilere kimlik kartı ve albümlerin hazırlanması. Öğrenci sırası yüzeylerinin yenilenmesi. Sınıf ve koridorların boyanması. Temizlik personelinin çalıştırılması. Temizlik malzemelerinin alınması. Yangın tüplerinin bakımı ve dolumu. Spor malzemelerinin alınması. Kırtasiye malzemelerinin alınması. Öğretmen masalarının yenilenmesi. Yarışma ve fuarlara katılımın sağlanması. Okulun ilaçlatılması. Atölye binasının dönüştürülmesi. Okulun bakım onarım işlerinin yürütülmesi. Diğer faaliyetler.

31 Yıl İçinde Yapılacak Faaliyetler 1. Ödül Amaçlı Ücretsiz Geziler 2. Hizmetli Çalıştırılması 3. Fotokopi Makinalarının Bakım ve Toner Giderleri 4. Sosyal-Sportif Faaliyetlere Katılım. 5. Kitap okuyan öğrencilere ödül verilmesi. 6. Temizlik Malzemesi Alımı 7. Bakım-Onarım giderleri 8. Ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere yol yiyecek ve giyecek konularında yardımda bulunulması. 9. Diğer Giderler

32 ATATÜRK TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ ÖĞRETİM YILI DENETLEME KURULU RAPORU Okul Aile birliği yönetim kurulu öğretim yılında seçildikleri 02/12/2012 tarihinden itibaren bu güne kadar işbirliği içerisin de aşağıdaki faaliyetleri gerçekleştirmiştir. GELİRLER SIRA AİT OLDUĞU DÖNEM TUTAR 1 Önceki dönemden devir 1.619,56 2 Kantin Kira geliri (7 Aylık) ,20 3 Diğer gelirler (Staj dosyası, bağış ve yardımlar) ,31 TOPLAM ,07

33 GİDERLER SIRA HARCAMA ÇEŞİDİ TUTAR 1 Konferans Salonunun yenilenmesi ve ses sisteminin kurulması Sene başı ve dönem arası sınıfların ve koridorların temizlenmesi Turnike sisteminin kurulması Kamera sisteminin kurulması Temeli atılan kamelyanın tavan ve taban döşemesi, çatı ve oluk sistemi, ahşap ve PVC doğraması, mutfak dolabı, elektrik ve su tesisat sistemlerinin bağlanması Kamelya bahçesine bordür döşenmesi ve çimlendirilmesi Kütüphanede kitap okuyan öğrencilere ücretsiz çay ikram edilmesi Ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere yol yiyecek ve giyecek konularında yardımda bulunulması Okulun resim afiş ve broşür işlerinin yaptırılması Öğrencilere kimlik kartı ve albümlerin hazırlanması Öğrenci sırası yüzeylerinin yenilenmesi Sınıf ve koridorların boyanması Temizlik personelinin çalıştırılması. (2 Aylık) Temizlik malzemelerinin alınması Yangın tüplerinin bakımı ve dolumu Spor malzemelerinin alınması Kırtasiye malzemelerinin alınması Öğretmen masalarının yenilenmesi Yarışma ve fuarlara katılımın sağlanması Okulun ilaçlatılması Enerji atölyesinin oluşturulması Okulun bakım onarım işlerinin yürütülmesi Diğer faaliyetler TOPLAM Hesapta Kalan TL

34 Yukarıda Açıklanan Faaliyetleri Yapmak İçin Okul Aile Birliğine BAĞIŞLARINIZI beklemekteyiz. Bu amaçla dönem başı 50 TL olan katkılarınız yeterli olacaktır. Yeni oluşturulacak yönetim gerekli çalışmaları yapacaktır.

35 Yönetim Kurulu Seçimleri Her sınıf seviyesinden en az bir veli yönetim ve denetim kurullarında görev almak üzere seçilecektir. Okul ve Aile İş birliği ile çocuklarımıza iyi bir gelecek sunmak üzere EL ELE Teşekkür ederiz..

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER. İyi bir mesleki eğitim almak ve geleceğe emin adımlarla yürümek için iyi bir okula gelmiş bulunmaktasınız. .

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER. İyi bir mesleki eğitim almak ve geleceğe emin adımlarla yürümek için iyi bir okula gelmiş bulunmaktasınız. . SEVGİLİ ÖĞRENCİLER İyi bir mesleki eğitim almak ve geleceğe emin adımlarla yürümek için iyi bir okula gelmiş bulunmaktasınız..hoşgeldiniz İyi bir gelecek için; burada yapılan tüm duyuruları takip eder

Detaylı

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit çizelgesini uygulamak, 2-Öğretmenlerin derslere zamanında

Detaylı

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI 2017 İÇİNDEKİLER SUNUŞ... 3 TARİHÇEMİZ... 3 PERSONELİMİZ... 3 FİZİKİ YAPI... 4 Derslikler... 4 Bilişim Teknolojileri Sınıfı... 4 Spor Salonu ve Spor Alanları...

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE NELER DEĞİŞTİ

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE NELER DEĞİŞTİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE NELER DEĞİŞTİ Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği, 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle değişti. ÖĞRENCİ DEVAMSIZLIĞINDA KURAL

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

PINAR KOLEJİ TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ

PINAR KOLEJİ TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ PINAR KOLEJİ TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş Modeli (TEOG) 2013-2014 eğitim-öğretim yılından başlayarak 6 temel ders için 8.sınıf öğretmenleri tarafından

Detaylı

Gelir getiren çalışmalarımız:

Gelir getiren çalışmalarımız: YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 05/10/2016-04/10/2017 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE

TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE I- OKUL ÖNCESİ BÖLÜMÜ KAYIT KABUL KOŞULLARI Kayıtlarımız 6 Nisan 2015

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL LİSESİ MEB ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL LİSESİ MEB ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL LİSESİ MEB ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR ÖĞRENCİ BAŞARISININ TESPİTİ PROGRAMLAR VE DERSLER Ortak Dersler Seçmeli Dersler PUAN DÜZENİ Puan Derece 85-100

Detaylı

EK-1. KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI

EK-1. KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI KASIM EK-1. KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI 1. Kitapseverler Kulübüne gönüllü öğrenci seçiminin

Detaylı

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli O H İ OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Okul /Kurum Adı Okul Müdürü Müdür Yardımcısı Okul - Aile Birliği Başkanı Okul Adresi Hakkaniye İlkokulu Eyüp ARSLAN Hayriye Sultan TÜRKOĞLU Kemal ÖZER Hakkaniye Köyü

Detaylı

FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK LİSESİ

FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK LİSESİ FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK LİSESİ MEB ORTAÖĞRETİM KURUMLARI SINIF GEÇME VE SINAV SİSTEMİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ARALIK 2011 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI SINIF GEÇME VE SINAV

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ

ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ OKULUMUZ VE LİSE HAYATINA DAİR BİLİNMESİ GEREKENLER Hepinizi öğrencinizin başarısından dolayı kutluyoruz. Öğrencimizin amacı; sadece iyi bir üniversiteyi

Detaylı

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI Pazartesi 1 8 15 22 29 Salı 2 9 16 23 30 Çarşamba 3 10 17 24 Perşembe 4 11 18 25 Cuma 5 12 19 26 Cumartesi 6 13 20 27 Pazar 7 14 21 28 12 İş günü 1-15-19 Eylül İlköğretim Haftası. 2-19 Eylül Gaziler Günü.

Detaylı

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak,

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Çocuğunun internette zararlı içeriklerin yer aldığı sitelere erişmesini engellemek, 51 Okul rehberlik servisi ile işbirliği

Detaylı

2009 2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BÖLÜMÜ

2009 2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BÖLÜMÜ 2009 2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BÖLÜMÜ SINIF GEÇME VE SINAV YÖNETMELİĞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR 2009 2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTEK ÖZEL

Detaylı

DÖNEM SONU İTİBARİYLE YAPILMASI GEREKENLER

DÖNEM SONU İTİBARİYLE YAPILMASI GEREKENLER DÖNEM SONU İTİBARİYLE YAPILMASI GEREKENLER 1) 4.sınıflar için yazılı sınav ve ders etkinliklere katılım puanları aşağıdaki gibi olmalıdır. ( nin 22. maddesinin 1. Ve 3. fıkraları) Ders Yazılı Sayısı Ders

Detaylı

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN İL İLÇE PROJENİN ADI PROJEDEN SORUMLU BİRİM PROJE KOORDİNATÖRÜ PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ PROJE EKİBİ : Tekirdağ : Şarköy : Gündem Eğitim : İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü : Zekeriya GÜNEY_Kaymakam : İrfan BALLI_İlçe

Detaylı

İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR?

İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR? İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR? Eğitim Kaç yıldan oluşur? Eğitim 6 yaşından itibaren 16 yaşına kadar zorunlu olup, bölümlere ayrılmıştır: İlkokul 5 yıl Ortaokul 3 yıl Lise 2 yıl 6 yaşından önce

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

Stratejik amaç1: En ileri düzeyde mesleki eğitim ve öğretim hizmeti sunmak.

Stratejik amaç1: En ileri düzeyde mesleki eğitim ve öğretim hizmeti sunmak. B-TEMALAR, STRATEJİK AMAÇLAR,HEDEFLER VE STRATEJİLER 1-TEMALAR TEMA 1-İNSAN KAYNAKLARI TEMA 2-FİZİKİ ORTAM TEMA 3-EĞİTİM ÖĞRETİM TEMA 4-MALİ KAYNAKLAR Stratejik amaç1: En ileri düzeyde mesleki eğitim ve

Detaylı

BUCA ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE SINIF GEÇME VE DERS BAŞARISININ ÖLÇÜLMESİ PUANLAR VE DERECELERİ

BUCA ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE SINIF GEÇME VE DERS BAŞARISININ ÖLÇÜLMESİ PUANLAR VE DERECELERİ 1 BUCA ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE SINIF GEÇME VE DERS BAŞARISININ ÖLÇÜLMESİ PUANLAR VE DERECELERİ YAZILI VE UYGULAMALI SINAVLAR Puan 85,00-100,00 Pekiyi 70,00-84,99

Detaylı

Yazan ; Seçkin Üniversite, Gözde Anadolu Lisesi kazanmak isteyenlerin REHBERİ Matematik Öğretmeni; KEMAL Türkeli

Yazan ; Seçkin Üniversite, Gözde Anadolu Lisesi kazanmak isteyenlerin REHBERİ Matematik Öğretmeni; KEMAL Türkeli 2009 ÜNİVERSİTE(ÖSS) + 2009 SBS(Anadolu Liselerine Giriş 8, 7 veya 6.sınıf) Sınavları ileanadolu Lisesi, Kolej, Askeri Lise, Fen Lisesi vs Kazandıran PRATİK REHBERLİK bilgileri Yazan ; Seçkin Üniversite,

Detaylı

T.C. ETİMESGUT KAYMAKAMLIĞI Etimesgut Şehit Salih Helvacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı : / /09/2017

T.C. ETİMESGUT KAYMAKAMLIĞI Etimesgut Şehit Salih Helvacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı : / /09/2017 T.C. ETİMESGUT KAYMAKAMLIĞI Etimesgut Şehit Salih Helvacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Sayı : 15637725-903/14806965 25/09/2017 Konu: Görevleriniz. Sayın, MAKBULE YILMAZ Müdür Yardımcısı Okulumuzdaki

Detaylı

MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde Neler Değişti? MEB ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER

MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde Neler Değişti? MEB ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde Neler Değişti? MEB ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER *Özürsüz devamsızlık sınırı 20 günden 10 güne indirildi. Özürlü-özürsüz toplam devamsızlık

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU GİRİŞ Bu kılavuz, TED Kocaeli Koleji ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2018-2019

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı Sayın Velimiz ve Sevgili Öğrencimiz, TAKEV Okulları olarak ülke geleceğini çağdaş ve

Detaylı

TEOG. Kuralları. Yeni Sınav Sisteminin TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ

TEOG. Kuralları. Yeni Sınav Sisteminin TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Yeni Sınav Sisteminin Kuralları Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi Eğitimin doğasında var olan değişim

Detaylı

TED ANTALYA KOLEJİ ÖZEL LİSESİ PDR BİRİMİ

TED ANTALYA KOLEJİ ÖZEL LİSESİ PDR BİRİMİ TED ANTALYA KOLEJİ ÖZEL LİSESİ PDR BİRİMİ TED Antalya Koleji PDR Birimi olarak öncelikli amacımız; kişilik özellikleri ve gelişimsel özellikleri göz önünde bulundurarak sorun ortaya çıkmadan öğrencilerimize

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI Sayın Velimiz, Birlikte olacağımız yeni eğitim-öğretim yılı için yapılan planlamayı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Sizlere ve öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz. Tuba AKSOY

Detaylı

T.V. ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ

T.V. ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ TERAKKİ VAKFI OKULLARI T.V. ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliği 9. SINIFLAR EYLÜL, 2010 TVO Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATATÜRK ORTAOKULU

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATATÜRK ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATATÜRK ORTAOKULU Okulun Fiziki Şartlarını Ve Donanımlarını İyileştirme Projesi ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EKİM 2014 SARAYKÖY / DENİZLİ GİRİŞ : Atatürk Ortaokulu 1 Müdür

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI Sayın Velimiz, Birlikte olacağımız yeni eğitim-öğretim yılı için yapılan planlamayı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Sizlere ve öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz. Ayşe PEKER

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ Sayın Velimiz ve Sevgili Öğrencimiz, TAKEV Okulları olarak ülke geleceğini çağdaş ve aydınlık yarınlara taşımak için yola çıkıyoruz. Özel TAKEV Anadolu

Detaylı

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU 5. SINIFA HAZIRLIK

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU 5. SINIFA HAZIRLIK FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU 5. SINIFA HAZIRLIK 1 BU YIL OKUTULACAK DERSLER Bu yıl haftada; 6 saat, Türkçe 3 saat, Sosyal Bilgiler 3 saat, Fen ve Teknoloji 4 saat, Matematik 2 saat, Din Kültürü

Detaylı

KADRİYE AYAZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN

KADRİYE AYAZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN KADRİYE AYAZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ Geç gelme (Değ: 13/09/2014-29118 RG) MADDE 35 (1) Geç gelme birinci ders saati için belirlenen süre ile sınırlıdır.

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Okulda Yapılan Okul Yıllık Gelişim Modeli kapsamındaki tanıtım toplantısına katılması Okulda yapılan Okul Yıllık Gelişim Modeli

Detaylı

İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA

İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA 2013 1 ŞAPHANE 75.YIL İLKOKULU/ORTAOKULU VİZYON BELGESİ Kütahya Şaphane 75.Yıl İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü olarak; 1-Öğretim Çalışmaları (Kazanımlara Ulaşma Düzeyi

Detaylı

Veli toplantısı - HAZIRLIK 4 Ekim 2012

Veli toplantısı - HAZIRLIK 4 Ekim 2012 Veli toplantısı - HAZIRLIK 4 Ekim 2012 SAİNT-BENOÎT'YA HOŞ GELDİNİZ Okulla İletişim Adres : Saint-Benoît Fransız Lisesi Kemeraltı Cad. N 11 Karaköy 34425 İstanbul Telefon : (0212) 244 10 26 Fax : (0212)

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU Bu program Stavros Niarhos ve Bodosaki kurumlarının tedarik ettiği ekonomik desteğe

Detaylı

Sınav Öncesi Velilere Öneriler

Sınav Öncesi Velilere Öneriler Sınav Öncesi Velilere Öneriler ÖZDEN AKSUNGUR (GÜNCELLENME TARİHİ 13 KASIM 2015) 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.

Detaylı

Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.

Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. HAVVA ÖZİŞBAKAN MTA LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C KARŞIYAKA KAYMAKAMLIĞI HAVVA ÖZİŞBAKAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME ODGE EL KİTAPÇIĞI HACI SABANCI ANADOLU LİSESİ SUNU

OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME ODGE EL KİTAPÇIĞI HACI SABANCI ANADOLU LİSESİ SUNU OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME ODGE EL KİTAPÇIĞI HACI SABANCI ANADOLU LİSESİ SUNU Afrika'da Ubuntu denen bir kavram vardır. Hikaye odur ki; Afrika'da çalışan bir antropolog bir kabilenin çocuklarına bir oyun

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

GÜLBAĞ SELİM SIRRI TARCAN İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI

GÜLBAĞ SELİM SIRRI TARCAN İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI GÜLBAĞ SELİM SIRRI TARCAN İLKOKULU AY UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI Planlama: 1. Uyuşturucu kullanımı ve bağımlılıkla mücadele okul komisyonunun kurulması. 2. Uyuşturu

Detaylı

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü (EVCĠ ĠZĠN BELGESĠ) ÖĞRENCĠNĠN Adı ve... Doğum Yeri ve Yılı :... Cep Telefonu :. Email :.. VELĠSĠNĠN Adı ve... Mesleği :... İş i :... Ev i :...... Ev Tel No :... İş Tel No :... Cep Telefonu : Email : Evci

Detaylı

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI HEDEFLER 1 Tüm sınıflarda mesleki formasyon kazandırmak. 1. Kur'an-ı Kerimi tecvid kurallarına uygun bir şekilde yüzüne okuyabilmek, İmam- Hatip'lik yapacak düzeyde ayet ve sureleri ezberlemek. 2. Kur'an-ı

Detaylı

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V.

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V. Sayın Velimiz, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm ANKÜ ailesi için sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim

Detaylı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme 03-04 Eylem Planı Ek- ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU İl düzeyinde Mesleki ve Teknik Eğitimde Tanıtım ve Yöneltme

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 16/10/ /10/2015 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR.

YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 16/10/ /10/2015 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 16/10/2014 22/10/2015 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

Adı ve Soyadı : Adı ve Soyadı : Sınıf ve Numarası : Sınıf ve Numarası : Meslek Alanı/Dalı : Meslek Alanı/Dalı :

Adı ve Soyadı : Adı ve Soyadı : Sınıf ve Numarası : Sınıf ve Numarası : Meslek Alanı/Dalı : Meslek Alanı/Dalı : BTAYS001 BTAYS001 Okulunuzda okuyan ve aşağıda kimliği belirtilen öğrenciniz, şahsen başvuruda bulunarak 40 iş günlük zorunlu stajını işletmemizde/kurumumuzda yapmak istemektedir. İlgilinin işletmemizde

Detaylı

GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI OKUL GELİŞİM PLANI

GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI OKUL GELİŞİM PLANI Sıra No Stratejik Amaç No GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI Hedef No 1 1 1 Çalışmanın Adı Faaliyet 1.2.1:12.sınıf öğrencilerine yönelik öğrenci koçluğu uygulaması. OKUL GELİŞİM PLANI

Detaylı

ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİKLERİ ESKİ/YENİ KARŞILAŞTIRMALI SUNU 2013

ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİKLERİ ESKİ/YENİ KARŞILAŞTIRMALI SUNU 2013 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİKLERİ ESKİ/YENİ KARŞILAŞTIRMALI SUNU 2013 HAZIRLAYAN GÜLŞAH ELKIRMIŞ PSİKOLOJİK DANIŞMAN/ REHBER ÖĞRETMEN YÜRÜLÜKTEN KALDIRILAN ESKİ YÖNETMELİKLER a) Ortaokul ve Ortaöğretim

Detaylı

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ 2016-2017 PROJENİN ADI: Bende Varım Öğretmenim PROJENİN AMACI: Öğrencilerimizin; Okul kültürüne uyum sağlaması, Akademik alanda başarılı olması, Sosyal alanda başarılı olması,

Detaylı

PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU YÖNETİCİLERİMİZİN GÖREV DAĞILIMI. Ramazan BULUŞ (Okul Müdürü) Görev Yetki Ve Sorumlulukları

PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU YÖNETİCİLERİMİZİN GÖREV DAĞILIMI. Ramazan BULUŞ (Okul Müdürü) Görev Yetki Ve Sorumlulukları PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU YÖNETİCİLERİMİZİN GÖREV DAĞILIMI Ramazan BULUŞ (Okul Müdürü) Görev Yetki Ve Sorumlulukları İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Madde 60: İlköğretim okulu, demokratik eğitim-öğretim

Detaylı

TEOG Sınavı Tatil Duyurusu

TEOG Sınavı Tatil Duyurusu TEOG Sınavı Tatil Duyurusu Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı nın 22.10.2013 tarih ve 3018736 sayılı yazısı ile ortaokulların 8. sınıfında öğrenim gören öğrencilerin ortaöğretim kurumlarına yerleştirilmesinde

Detaylı

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER NEREDE GÖREVLİLER FAALİYETİN YAPILACAĞI TARİH NO YAPILACAĞI EYLÜL

Detaylı

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018 MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONU Madde 1: 12 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Kartal İlçesine bağlı devlet okullarının 4.ve 6. sınıflarında okuyan öğrenciler

Detaylı

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA.doğumlu oğlum/kızım 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılı için okulunuza kaydetmek istiyorum. Gereğini arz ederim. Öğrenci Velisi Adı-Soyadı Tarih/Ġmza

Detaylı

TİCARET BORSASI İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 2015

TİCARET BORSASI İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 2015 OCAK TİCARET BORSASI İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 2015 Planlama: 1. Uyuşturucu kullanımı ve bağımlılıkla mücadele okul komisyonunun kurulması. 2. Uyuşturu kullanımı

Detaylı

Brifing Dosyası KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI

Brifing Dosyası KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI 20182019 2 İÇİNDEKİLER 1. OKULUN KİMLİK BİLGİLERİ.. 4 2. OKULUN GENEL ÖZELLİKLERİ... 57 3. BİNA, ARSA VE DONANIM BİLGİLERİ...89 3.1 BİNA VE ARSA BİLGİLERİ

Detaylı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı 2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı EYLÜL 2014 Sorumluluk Sınavları Öncesi Senebaşı Öğretmenler Kurulu 1-15 Eylül Eğitim- Öğretim Hazırlık Seminerleri; Uygulama Anasınıfı

Detaylı

Özel öğretim kurumları yönetmeliği değişti

Özel öğretim kurumları yönetmeliği değişti On5yirmi5.com Özel öğretim kurumları yönetmeliği değişti Resmi gazetede yayınlanan yönetmelikle artık dershaneler ya dönüşüme uğrayıp Temel Lise olacak ya da kapanacak. Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2014 Cumartesi

Detaylı

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 23/10/2015-04/10/2016 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

AMASYA SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

AMASYA SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AMASYA SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL TANITIMI VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ SON 3 YILIN TABAN PUANLARI YIL ÖĞRENCİ SAYISI OLUŞAN TABAN PUAN 2015-2016 102 370 2016-2017

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU 1- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER - Atama Yapılacak Kadro Unvanı ve Sayısı: Sosyal Güvenlik Kurumu Müfettiş Yardımcısı, 30 kişi, - Hukuk,

Detaylı

Yapılan çalışmalar Eylül Haziran Yapılan çalışmalar Eylül Ekim Yapılan çalışmalar. Öncelik haritası. Yapılan Çalışmalar

Yapılan çalışmalar Eylül Haziran Yapılan çalışmalar Eylül Ekim Yapılan çalışmalar. Öncelik haritası. Yapılan Çalışmalar KUMLUCA CUMHURİYET ORTAOKULU EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI STRATEJİ VE EYLEM PLANI ÇALIŞMA TAKVİMİ ( - 2014 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI) S.N FAALİYETLER EĞİTİM ORTAMI VE ÇEVRESİ GÖSTERGELER

Detaylı

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI Ankara Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI Ankara Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI Ankara Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2016- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA 2016 SUNUŞ İddialı okullar öğrenci merkezlidir, zengin akademik ortama

Detaylı

VAN EĞİTİM BİR SEN 1 NOLU ŞUBESİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ SORULARI

VAN EĞİTİM BİR SEN 1 NOLU ŞUBESİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ SORULARI VAN EĞİTİM BİR SEN 1 NOLU ŞUBESİ HAZIRLAYAN: HARUN YEŞİLOVA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ SORULARI 1-) Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği ne göre ders süresi

Detaylı

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI 6-C SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR GÜNDEM MADDELERİ

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI 6-C SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR GÜNDEM MADDELERİ 2012-2013 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI 6-C SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR Toplantı no : 2 Toplantı yeri : Öğretmenler odası Toplantı tarihi : 26.02.2013 Toplantı tarihi : 15:00 Toplantıya

Detaylı

YAKUPLU Kemal Arıkan Ortaokulu rehberlik servisi

YAKUPLU Kemal Arıkan Ortaokulu rehberlik servisi YAKUPLU Kemal Arıkan Ortaokulu rehberlik servisi KAMİL ÖZKAN MERCİN (Rehber Öğretmen) (GÜNCELLENME TARİHİ 7 KASIM 2015) 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni

Detaylı

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 25/10/2013-15/10/2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

ORTAOKUL SINAVLARINDA SON DURUM

ORTAOKUL SINAVLARINDA SON DURUM ORTAOKUL SINAVLARINDA SON DURUM TEOG GİTTİ YENİ SİSTEM GELDİ!! TEOG yerine gelecek SBS benzeri yeni modelin ayrıntıları şekillendi. 5, 6 ve 7 nci sınıfta yazılılar yapılacak. Buna göre, sorular bakanlıkça

Detaylı

HANDAN HAYRETTİN YELKİKANAT MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

HANDAN HAYRETTİN YELKİKANAT MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ HANDAN HAYRETTİN YELKİKANAT MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 YILI 9. Sınıf Sonunda Yapılacak Alan Seçimi İçin VELİ ve ÖĞRENCİYİ Bilgilendirme Toplantısı - 18 NİSAN 2017- -ATP- ve -AMP-

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NAKİL SINAVLARI KILAVUZU

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NAKİL SINAVLARI KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NAKİL SINAVLARI KILAVUZU 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı için 5., 6. ve 7. sınıflara Nakil Sınavı ile kontenjan dahilinde öğrenci alınacaktır. Nakil Sınavı ile ilgili

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI. 5, 6 ve 7. SINIF NAKİL SINAVLARI KILAVUZU

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI. 5, 6 ve 7. SINIF NAKİL SINAVLARI KILAVUZU 2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5, 6 ve 7. SINIF NAKİL SINAVLARI KILAVUZU 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı için 5, 6 ve 7. sınıflara Nakil Sınavı ile kontenjan dâhilinde öğrenci alınacaktır. Nakil Sınavı

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

EYLÜL AYI SONUNA KADAR EKİM AYININ ÜÇÜNCÜ HAFTASI EKİM AYININ İKİNCİ HAFTASI

EYLÜL AYI SONUNA KADAR EKİM AYININ ÜÇÜNCÜ HAFTASI EKİM AYININ İKİNCİ HAFTASI SIRA FAALİYETİN KONUSU TARİH 1 Okulda uyuşturucu kullanımı ve bağımlılık ile mücadele komisyonun kurulması. 2 Okul yürütme komisyonu toplantı yapması. 3 4 5 6 7 8 Eğitim ortamlarında uyuşturucu kullanımı

Detaylı

BULANCAK 19 EYLÜL MESLEİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI

BULANCAK 19 EYLÜL MESLEİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI , BULANCAK 19 EYLÜL MESLEİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI 2017-2018 19 EYLÜL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları

Detaylı

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI SINAVI DÜZENLEYEN KURUM/KURULUŞ SINAV KONUSU SINAVIN AMACI SINAV TÜRÜ HEDEF KİTLE SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI ÖZEL GEBZE HİSAR İLKOKULU Bursluluk Sınavı HİSAR OKULLARI bursluluk sınavının

Detaylı

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI Ankara Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI Ankara Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI Ankara Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2015- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA 2015 SUNUŞ İddialı okullar

Detaylı

Okul olarak hedefimiz; sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir kurum olmak, okulumuza

Okul olarak hedefimiz; sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir kurum olmak, okulumuza VELİ EL KİTAPÇIĞI 1 Değerli Velilerimiz, Okul olarak hedefimiz; sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir kurum olmak, okulumuza sürekli ivme kazandırmak ve çağımızın yeniliklerine ayak uydurmaktır. Tüm

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-A SINIFI SENE SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI. 2 Sınıf Rehber Öğretmeni. 6 Sosyal Bilgiler Öğretmeni

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-A SINIFI SENE SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI. 2 Sınıf Rehber Öğretmeni. 6 Sosyal Bilgiler Öğretmeni 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-A SINIFI SENE SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI Toplantı Tarihi : Toplantıda Bulunanlar : SIRA NO TOPLANTIYA KATILAN ÖĞRETMENİN ADI SOYADI BRANŞI 1 Müdür Yardımcısı

Detaylı

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM HİZMETLERİ BRİFİNGİ 2012 2013 MELİKGAZİ 1 İdare odası Öğretmenl er odası Sınıflar Laboratuv Rehberlik Servisi Depo BT sınıfı Çok amaçlı Salon Arşiv

Detaylı

İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ AMAÇLARIMIZ Antalya İli Kepez İlçesi İrenoğulları Şehit Atila Nizam İlkokulu'nda Beslenme Dostu Okul Programının 2017-2018 uygulamaları

Detaylı

2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. ORTAOKULU 7.SINIFLAR YIL SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. ORTAOKULU 7.SINIFLAR YIL SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. ORTAOKULU 7.SINIFLAR YIL SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI YERİ : Öğretmenler Odası TOPLANTI SAATİ : 10:30 GÜNDEM : 1-Açılış ve yoklama

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİĞLİ MEHPARE YAĞCI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 7-C SINIF II. DÖNEM I.VELİ TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİĞLİ MEHPARE YAĞCI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 7-C SINIF II. DÖNEM I.VELİ TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİĞLİ MEHPARE YAĞCI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 7-C SINIF II. DÖNEM I.VELİ TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ:23.02.2016 TOPLANTI SAATİ : 16.10 TOPLANTI YERİ : Sunum

Detaylı

Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) 5 Mart ta Yapılacak!

Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) 5 Mart ta Yapılacak! Aile Okulu Eğitim yalnızca okul ortamında yürütülen bir süreç değildir. Çocuğun ilk deneyimlerini edindiği, ilk etkileşimde bulunduğu ortam aile ortamıdır.ted Kayseri Koleji Vakfı Okulları, Rehberlik zümresi

Detaylı

Devlet Okulları hakkında bilgiler

Devlet Okulları hakkında bilgiler Devlet Okulları hakkında bilgiler Veliler için Hoşgeldiniz Çocuğunuzun bizim okulumuza gelmesinden memnuniyet duyuyoruz. Bu broşürde okullarımızla ilgili en önemli bilgileri bulacaksınız. Sizinle iyi bir

Detaylı

ÖZEL NESİBE AYDIN OKULLARI, BURS VE ÜCRETSİZ OKUYACAK ÖĞRENCİLER YÖNETMELİĞİ

ÖZEL NESİBE AYDIN OKULLARI, BURS VE ÜCRETSİZ OKUYACAK ÖĞRENCİLER YÖNETMELİĞİ ÖZEL NESİBE AYDIN OKULLARI, BURS VE ÜCRETSİZ OKUYACAK ÖĞRENCİLER YÖNETMELİĞİ Madde 1. Genel Hükümler 1.1 Amaç Bu Yönetmeliğin amacı; Özel Nesibe Aydın Okulu öğrencilerine verilecek başarı bursu, eğitim

Detaylı

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI En mühim ve feyizli vazifelerimiz milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin kurtuluşu ancak

Detaylı