OKULUMUZDA DEĞERLER EĞİTİMİ BAŞLATILMIŞTIR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OKULUMUZDA DEĞERLER EĞİTİMİ BAŞLATILMIŞTIR"

Transkript

1 OKULUMUZDA DEĞERLER EĞİTİMİ BAŞLATILMIŞTIR Sayın Velimiz, Bildiğiniz gibi okulumuzda tüm sınıflar seviyesinde Değerler Eğitimi başlatılmıştır. Değerler eğitimi kapsamında okul rehberlik saatleri içerisinde sevgi, saygı, sorumluluk bilinci, akran zorbalığı, hoşgörü, dürüstlük, özdenetim, özsaygı, yardımlaşma vs. gibi değerler sınıf öğretmenlerimizce işlenecektir. Ancak değerler eğitiminin yalnızca bir ders saati ile sınırlı kalması bizleri amacına ulaştıramayacağından panolardan oynanan oyunlara, yapılan aktivitelerden proje oluşturmaya kadar tüm okulun iş birliği içerisinde olduğu bir süreç şeklinde gerçekleşecektir. Ancak değerler eğitiminin temeli ailede atılmakta; okulda ve sosyal çevrede devam ederek gelişmektedir. Bu nedenle değerler eğitiminde didaktik yöntemlerle sonuca ulaşmaktansa ailenin ve okulun iş birliği içerisinde olduğu bir öğrenme sürecinin onlara çok daha faydalı olacağı bir gerçektir. Çok değerli çocuklarımızın öğrenmenin yanı sıra doğru, çevresine duyarlı bireyler olarak yetişmesi adına sizleri değerler eğitimi konusunda bilgilendirirken, desteklerinizi de bekliyoruz. Unutmayalım ki her çocuk bir değerdir ve barındırdığı değerler özeldir.

2 DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA AYLARA GÖRE İŞLENECEK DEĞERLEREKİM AYI1. HAFTA: DEĞERLER EĞİTİMİ BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI2. HAFTA: ARKADAŞLIK- DOSTLUK KONULU ETKİNLİK ÇALIŞMASIKASIM AYI1. HAFTA: ARKADAŞLIK- DOSTLUK KONULU ETKİNLİK ÇALIŞMASI2. HAFTA: ARKADAŞLIK- DOSTLUK KONULU ETKİNLİK ÇALIŞMASIARALIK AYI1. HAFTA: SİBER ZORBALIK SEMİNER ÇALIŞMASI2. HAFTA: SİBER ZORBALIK KONULU ETKİNLİK ÇALIŞMASI OCAK AYI 1. HAFTA: SORUMLULUK KONULU ETKİNLİK ÇALIŞMASI 2. HAFTA: SORUMLULUK KONULU ETKİNLİK ÇALIŞMASI ŞUBAT AYI 1. HAFTA: ÖZDENETİM KONULU ETKİNLİK ÇALIŞMASI MART AYI HAFTA: ÖZDENETİM KONULU ETKİNLİK ÇALIŞMASI HAFTA: SAYGI-HOŞGÖRÜ KONULU ETKİNLİK ÇALIŞMASI NİSAN AYI 1. HAFTA: SAYGI-HOŞGÖRÜ KONULU ETKİNLİK ÇALIŞMASI 2. HAFTA: DOĞRULUK KONULU ETKİNLİK ÇALIŞMASI MAYIS AYI HAFTA: DOĞRULUK KONULU ETKİNLİK ÇALIŞMASI HAFTA: YARDIMLAŞMA KONULU ETKİNLİK ÇALIŞMASI CUMHURİYETİMİZİN 90. YILINI KUTLADIK Cumhuriyetle doğan,cumhuriyetle yaşıt olan TED ailesinin, TED ağacının bir dalı olan TED Kayseri Koleji, kendine ilkelerine, misyonuna yakışır bir şekilde Cumhuriyetimizin 90. Yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Okul içi ve okul dışı yapılan kutlama programlarına katılan okulumuz;28 Ekim Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanında yapılan Çelenk Koyma törenine bayrak ve

3 flamamız ile katıldı. 29 Ekim Salı günü düzenlediğimiz tören okulumuz bahçesinde okul yöneticilerimizin çelenk koyması Ata mızın büstüne ile başladı.öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve anlamlı konuşmanın sonrasında geleneksel CUMURİYET TURNUVASI kupası 8-B sınıfı öğrencilerimize verildi. Resmi Geçiş Töreni ne 10. Sınıf öğrencileri birer TED Meşalesi olarak katılıp Cumhuriyet ışığını daha da aydınlattılar. Konferans salonumuzda açılan sergimizle kurtuluş destanına renklerle uzandık. İlköğretim kütüphanesince hazırlanan Kitaplarda velilerimiz,yöneticilerimiz,öğretmenlerimiz ve Atatürk öğrencilerimiz stantları tarafından ilgiyle gezildi. Kutlama programımız konferans salonunda Saygı Duruşu ve hep bir ağızdan söylenen İstiklal Marşımızın ardından TED KOROSU marşlarıyla hepimize tadına doyulmaz dakikalar yaşattı. Öğretmenlerimiz adına Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Naciye SERBEST konuşma yaparak hepimize duygu dolu anlar yaşattı. Okul öncesi minikleri okudukları şiirle coşkumuzu artırırken ULAŞTIK? lise öğrencilerimiz de CUMHURİYET E NASIL konulu bir sunum yaparak bilgilerimizi tazelediler. Ardından bu özel gün, izleyicilere hüznü, mutluluğu ve gururu bir arada yaşatan muhteşem bir kutlama programı ile taçlandırıldı. Kutlama programında 1. Dünya Savaşı ndan itibaren gelişen tüm olayların anlatıldığı etkinlik sahnelendi. Etkinlik içerisinde öğrencilerin sahneledikleri gösteriler, halk oyunları ve modern danslar Atatürk ve tüm Türk şehitlerinin emekle, fedakârlıkla ve onurla kurduğu cumhuriyeti anlam ve önemine yakışır bir gurura eriştirdi. Öğrencilerimizin başarı ile sahnelediği programda tekrar dillendi vatan efsanesi Burkuldu yürekler, kabardı göğüsler. Hatırlandı damarlarımızdaki kanın asilliği ve vatan uğruna nice neferlerin feda edildiği. Uzun bir mücadelenin ve sıkıntının sonunda ilan edilen cumhuriyetin yıl dönümü Yaşasın Cumhuriyet nidalarıyla coşku ve gururla kutlandı. Şahlanırken sahnede milletin egemenliği, gururla sahne aldı Cumhuriyetin yılmaz bekçileri.. Biliyoruz ki Cumhuriyetimizin erdemine ve değerlerine yürekten bağlı nesiller yetiştiği sürece Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır.

4 Biz Cumhuriyet torunlarıyız. TED 90 yıldır bu coşkunun paylaşımcısı ve öncüsüdür. Meşalelerimiz aldıkları eğitimle kendisini milletini, ülkesini ve en önemlisi de Cumhuriyeti aydınlatmaya devam edecektir.

5

6

7

8 ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ANNE VE BABALARINA YÖNELİK EĞİTİM HİZMETLERİMİZDEN BİRİNİ BAŞLATTIK ÖNCEDEN DA PLANLANDIĞI OKULUMUZ A-BLOK TOPLANTI ANA SINIFI BABA 2013 TARİHİ GELİŞTİRDİĞİ SÜRECİNDE KURSUMUZ; PERŞEMBE EĞİTİM BABA ANNE VAKFI DESTEK VE ANNE VE BABALARIMIZI, SORUNLARI CUMA GRUPLAR BABALARINA MİLLİ PROGRAMI EĞİTİM KURSU BİR SAAT İLE OLUŞTURULDU. YÖNELİK VERİLECEK DE BİRLİKTE OLAN 07 KASIM BAŞLAYACAKTIR. BAKANLIĞININ ORTAKLAŞA PROJESİ, EĞİTİM ARASINDA GİDERECEK GÜNÜ BABALARIMIZIN İŞTİRAKI 1.GRUP BABALARIMIZLA ANNE- BABA, ÇOCUK, OKUL OLUŞABİLECEK VE GÜNÜ SAAT İLE TARİHİ SALONU NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ PROGRAMI ÇOCUK TOPLANTI ÖĞRENCİLERİMİZİN DESTEK ANNE ÜZERE BİR KÖPRÜ ALT YAPI ÖĞRETİM OLUŞTURARAK SUNMAKTADIR. EĞİTİM HİZMETİNE GÖSTERMİŞ OLDUKLARI BU İLGİDEN DOLAYI KUTLUYORUZ. Yüksek Öğretim Etkinliği Günleri Okulumuz 12. Sınıf öğrencileri tarihinde Educaturk Kayseri Yükseköğretim Günleri etkinliğine katıldılar. Erciyes Üniversitesi Prof. Dr. Ahmet Bilge salonunda gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz, üniversiteler ve bölümler hakkında

9 bilgiler aldı. Stantlarda mezunlar ve öğrenciler ile tanışma fırsatı bulan öğrencilerimiz merak ettikleri programlar hakkında sorular sordu.

10

11

12 Sadık GÜLTEKİN Ve Zelal ÖZKAN Okulumuzdaydı Perşembe günü eğitim uzmanı, yazar ve sunucu Sadık GÜLTEKİN ve ISE World kurumsal iletişim sorumlusu Zelal ÖZKAN okulumuz lise bölümünü ziyaret ettiler. Yapılan sohbette eğitim sistemi ve yurtdışı eğitim programları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Oldukça verimli geçen sohbet için Sadık GÜLTEKİN e ve Zelal ÖZKAN a okulumuz adına teşekkür ederiz. TED OKULLARI TOPLANTISI 12. MÜDÜRLER TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla yılda iki kez düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on ikincisi, Ekim 2013 tarihlerinde TED Kuzey Kıbrıs Koleji nin ev sahipliğinde Girne de 49 Okul müdürünün katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantıya okulumuzu temsilen Genel Müdür ve Lise Müdürü Arif Sırrı ŞİRİN, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Raci ÜLKE katılmışlardır. TED Genel Merkezi nin ve TED Okulları nın öğretim yılı çalışmalarının değerlendirmesi yapılmış, öğretim yılı ile ilgili hedef ve planlar paylaşılmıştır. Ayrıca TED Kuzey Kıbrıs Koleji Okul Müdürleri tarafından ziyaret edilip, okulda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımı yapılmıştır.

13 Türk Eğitim Derneği Müdürlerimiz Genel Müdürü Sevinç ATABAY ve TED Kuzey Kıbrıs Okul Müdürü Ve Genel Koordinatörü Sevinç BOZTUNA ve Müdürlerimiz

14 Öğretmen Eğitimcisi Zuhal Yıldırım (Oxford Öğretmen Akademisi) OTA Yetkili Eğitimcisi TED INSIGHT kulübü öğrencilerimiz öğretmen eğitimcimiz Zuhal YILDIRIM la OTA ile ilgili röportaj yapmışlardır. ECESU UÇAN: OTA Trainer ne demek? Oxford Teachers Academy (OTA), Oxford Üniversitesi ile Oxford Üniversitesi Yayınevi tarafından organize edilen bir öğretmen eğitimi programıdır. Bu program dünyadaki bütün İngilizce öğretmenlerine profesyonel gelişimlerini daha da ileriye götürmelerini sağlayacak kurs olanağı sunmaktadır ve kurslar yerel ve/veya uluslararası öğretmen eğitimcileri tarafından verilmektedir. Eğitici kurslar, katılımcıların tartışmalara katılarak kendi öğretim tecrübelerini değerlendirmelerini sağlayacak şekilde tasarlanmış olup atölye çalışmalarından oluşmakta ve aynı zamanda öğretmenlere sınıflarında kullanabilecekleri pratik fikirler sunmaktadır. OTA Sertifika programında günde ortalama 6 saat ders verilmekte ve toplam 18 saatten oluşmaktadır. Ben de geçtiğimiz yıl Haziran ayında TED okullarından 10 meslektaşımla birlikte Oxford Trainer Training eğitimini aldık ve Yetkili OTA Eğitimcisi ünvanını hak ettim. TED Genel Merkezimiz tarafından sunulan ve British Council ve NILE kurumları tarafından verilen yurtiçinde ve yurt dışında birçok öğretmen eğitimcisi kurs programlarına katıldım ve gerek kendi okulumda gerekse Kayseri de ve Adana da MEB tarafından düzenlenen İngilizce hizmetiçi eğitim programlarında öğretmen eğitimcisi olarak görevlendirildim.

15 ETHEM DOĞAN: Şu aralar çok konuşuluyor. Siz de bunun bir parçası olarak Oxford Quality School ne demek açıklar mısınız? Basılı materyaller, online ödevler, öğretmen eğitimleri, ölçme ve değerlendirmenin Oxford Yayınları tarafından organize edilmesini içeren bir programdır. ZEYNEP ERDOĞAN: TED de ne tür çalışmalar yapıyorsunuz? İlk olarak, TED İngilizce eğitiminde kendi okullarına değil ülkemizdeki katkıda bulunmaktadır. Örneğin, İngilizce müfredatı Türkiye de Talim müfredattır. öncü bir kurumdur. Sadece İngilizce öğretimine de TED in hazırladığı K12 Terbiye Kurulu onaylı tek İkincisi, TED kendi öğretmenlerinden oluşturduğu bir komisyonla İngilizce ders kitabı hazırlıyor. Bu komisyonun hazırladığı Teddy s Ready isimli kitap anasınıfında kullanılıyor. Ayrıca Teddy s Ready Milli Eğitim Bakanlığı tarafından devlet okullarında 3. Sınıf İngilizce ders kitabı olarak kullanılıyor. Bu komisyonda TED Kayseri Koleji İngilizce öğretmeni Gökçe Özge Tümkan Karalar da bulunmaktadır. Bu da okulumuz için ayrı bir gururdur. Yine TED öğretmenlerinden oluşan komisyon Crystal Kids isimli kitabı hazırladı. Yazılan bu kitaplar 25 TED okulunda kullanılmaktadır. Ayrıca Oxford University Press bizlerin yazdığı bu kitapların Türkiye de satış ve pazarlamasını üstlendi. Yani bu ne demek oluyor? TED okulları dünya devlerine kitap yazıyor. Burdan şu çıkarımı yapabiliriz. Biz bir TED okulu olarak Oxford, Pearson, Cambridge, National Geographic- Heinle gibi dünya devi yayınevlerinin kitaplarını kullanıyoruz ve kendi yazdığımız kitaplar da dünya devlerinden kabul görüyor, satışını ve dağıtımını yapıyorlar. TED Kolejleri olarak biz dünyada İngilizce öğretiminde ön plana çıkan bütün yetkin yayınevleriyle çalışarak bakış

16 açımızı genişletiyoruz. Bir tek yayın evine bağlı kalmak İngilizce öğretiminde ufkumuzu açmayacağı için biz bütün yayınevleriyle çalışıyoruz. Böylece her türlü yeni teknikten, sistemden, seminerden haberimiz oluyor. Bu çok yönlülüktür ve İngilizce öğretimi için de vazgeçilmez bir noktadır. TED okulları her zaman farklılıklara imza atar. Bunlardan bir tanesi de TED PORTALI. Bu TED okullarında çalışan bütün İngilizce öğretmenleri kullandığı materyalleri diğer TED öğretmenleriyle paylaşmayı ve fikir alışverişinde bulunabilmesi için, TED okulları öğretmen eğitimcileri tarafından hazırlanmış bir eğitim portalıdır. Benimde içinde bulunduğum komisyon tarafından bir sene süren hazırlık çalışmalarından sonra ortaya çıkardığımız çok önemli bir çalışmadır. Ayrıca, tüm TED okullarında web blog çalışmaları yürütmekteyiz. Normalde diğer TED okullarında 5, 6 ve 7. sınıflarda blog kullanılıyor. Fakat bizim okulumuzda 3 ve 4. sınıflarda da blog kullanılıyor. Blog çalışmasının amacı öğrencilerimizin dil becerilerini online ortamda geliştirmek ve pratik yapmalarını sağlamaktır. Okulumuzda öğrencilerimizin okuma becerilerini geliştirmek amacıyla online okuma programları da kullanmaktayız. TED okulları hem kendi bünyesindeki hem de Türkiye genelindeki İngilizce öğretmenlerine yönelik ELT (English Language Teaching) seminerleri düzenlemektedir. Her yıl başka bir TED okulunda düzenlenir. Geçen yıl TED Kayseri Koleji nin ev sahipliğinde mükemmel bir seminer düzenledik. TED okullarında 200 kadar İngilizce öğretmeni katıldı. Ayrıca Kayseri den ve diğer şehirlerden de 150 kadar İngilizce öğretmeni katılarak bizi onurlandırdı. TED her yıl yaptığı seminerlerde yurt dışından alanında dünyaca ünlü İngilizce eğitimcilerini seminer vermek üzere davet eder. Ayrıca TED ELT Konferansları arasında ilk olarak düzenlenen poster sunumu yarışmasında da okulumuz İngilizce

17 Öğretmenlerinden Fatma BAYSAL ın posteri birincilik ödülü kazanmıştır. Avrupa Birliği Hayat Boyu öğrenme programları kapsamında Comenius, e-twinning gibi projelerle de öğrencilerimize hedef dilin konuşulduğu farklı kültürleri tanıma olanağı sağlanmaktadır. TED Kayseri Koleji nin İngilizce eğitiminde hedefi Avrupa Dil Standardında vermiş olduğu eğitimi daha da geliştirerek Kayseri de Dil eğitiminde öncülüğünü sürdürmektedir. FATMA BAŞKAL: TED INSIGHT kulübü olarak size ve tüm İngilizce öğretmenlerimize bütün çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Okul Meclis Seçildi Başkanımız Okulumuz lise bölümünde Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi çalışması kapsamında gerçekleştirilen okul meclisi başkanı seçimimiz tarihinde yapıldı. Seçim komisyonundaki temsilci öğrencilerimiz Selen ÖZCAN, Sena BÜYÜKİNCE, Gülsuhan KAHRAMAN ve Berkay AYDIN ile yürütülen seçim çalışmamız başarıyla tamamlandı. Okul başkanlık seçimini 208 oyla kazanan öğrencimiz 11-B sınıfından Ömer Uğur AKPINAR ı tebrik ediyor, okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.

18

19 Gezelim Öğrenelim Gezelim Öğrenelim faaliyetleri çerçevesinde gezilerimizden ilkini, öğrencilerimiz ile 23 Ekim 2013 Çarşamba günü 9. sınıf Anadolu da tarihin başladığı yer olan Kültepe-Kaniş-Karum ören yerine ve Kayseri Müzesine düzenledik. Kayseri nin tarihi zenginliklerinin başında gelen Kültepe Kaniş/Karum Ören Yeri; Anadolu daki en eski yazılı belgeler, 1800 lü yıllarda burada ortaya çıkarıldı. Eski Assurca çivi yazısı metinlerin çözülmesi ve 1948 de başlayıp halen devam eden arkeolojik kazılar sayesinde, Hititler öncesinde Anadolu nun siyasi yapısı, Kültepe ve Kültepe nin yakın civarında koloni kurmuş olan Asurlu tüccarların varlığı ve günlük hayata dair bilgiler aydınlanmaya başladı. Altmışaltı yıl önce başlayan kazı çalışmaları günümüzde de devam etmektedir. Tarihe anlamlı bir yolculuk yapan öğrencilerimiz, günümüzden dört bin yıl önce yaşamış insanların günlük hayatları, ticaretleri, inanışları, yönetimleri gibi birçok yönlerini yerinde görerek çok daha iyi kavrama imkanı bulmuşlardır.

20

21

22 TED KARTLA ALIŞVERİŞ BAŞLADI TED Kart lar tüm personelimize ve öğrencilerimize dağıtılmıştır. Kaybedilmesi halinde 20TL ödeyerek okulumuz muhasebe biriminden yeni bir kart temin edilebilir. Kaybedilen kart hesabında parası olan öğrenci ve personelin bakiyeleri değişmeyecektir.

23 Kantinden alışveriş yapılabilmesi için bu kartların kullanılması zorunludur. Tüm öğrenci, veli ve personelimize duyurulur. TED Kart Sistemi Nedir? Okul içerisindeki alışveriş faaliyetlerinin tamamını elektronik olarak kontrol altına alan sistemdir.yemekhanede ve Kantinde nakit kullanmadan TED Kart ile alışveriş yapılması öğrencilerin para taşıma külfetini ve riskini ortadan kaldırır ve kısa teneffüs sürelerindeki alış verişler de hızlanır. Detaylı öğrenci raporları ile velilere öğrencilerin beslenme alışkanlıkları, para harcama miktar ve şekilleri hakkında bilgi verir.

ÖĞRENCİ MECLİSİ SEÇİMLERİNİ YAPTIK

ÖĞRENCİ MECLİSİ SEÇİMLERİNİ YAPTIK ÖĞRENCİ MECLİSİ SEÇİMLERİNİ YAPTIK 05 Kasım 2013 Salı günü yapılan seçimlere göre 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Öğrenci Meclis Başkanı belirlendi. Okul Öğrenci Meclisi Seçimlerinin aday tanıtımları büyük

Detaylı

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ANNE VE BABALARINA YÖNELİK

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ANNE VE BABALARINA YÖNELİK ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ANNE VE BABALARINA YÖNELİK EĞİTİM HİZMETLERİMİZDEN BİRİNİ BAŞLATTIK ÖNCEDEN 17.00 DA PLANLANDIĞI OKULUMUZ A-BLOK TOPLANTI ANA SINIFI BABA 2013 TARİHİ GELİŞTİRDİĞİ SÜRECİNDE

Detaylı

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ANNE VE BABALARINA YÖNELİK EĞİTİM HİZMETLERİMİZDEN BİRİNİ BAŞLATTIK

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ANNE VE BABALARINA YÖNELİK EĞİTİM HİZMETLERİMİZDEN BİRİNİ BAŞLATTIK ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ANNE VE BABALARINA YÖNELİK EĞİTİM HİZMETLERİMİZDEN BİRİNİ BAŞLATTIK ÖNCEDEN PLANLANDIĞI ÜZERE 25.10.2013 TARİHİ CUMA GÜNÜ SAAT 17.00 DA OKULUMUZ A-BLOK TOPLANTI SALONU NDA BABALARIMIZIN

Detaylı

MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ

MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ 1-2 Kasım 2013 tarihlerinde TED Okulları nda görev yapan müdür yardımcılarına yönelik olarak Antalya da bir hizmet içi eğitim gerçekleştirilmiştir. 25 TED Okulu ndan

Detaylı

KURSLARI. gerçekleştirilmektedir.

KURSLARI. gerçekleştirilmektedir. İDP (İNGİLİZCE DESTEK PROGRAMI) VE MOTİVASYON KURSLARI Eylül ayı seminer döneminde okulumuza yeni katılan öğrencilerimiz için 45 ders saati İngilizce ve 5 ders saati Almanca destek kursu yapılmıştır. Kursta

Detaylı

İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM

İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM 22 Kasım 2014 Cumartesi günü TED Kayseri Koleji nde TED Malatya Koleji ve TED Kayseri Koleji nden İngilizce Öğretmenlerinin katılacağı İngilizce hizmetiçi eğitim yapılacaktır.

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ

CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) Sınavları 7 yaş grubundaki çocuklardan başlayarak, eğitim kurumlarındaki öğrencilerin ve uluslararası şirketlerde çalışanların,

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

KİTAPLARI SERGİSİ AÇILDI

KİTAPLARI SERGİSİ AÇILDI ATATÜRK RESİMLERİ KİTAPLARI SERGİSİ AÇILDI VE 10 Kasım Atatürk ü Anma etkinlikleri kapsamında lise giriş salonumuzda Atatürk resimleri ve kitaplarından oluşan sergimiz açıldı. Öğrencilerimizin ve Resim

Detaylı

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ OKULUMUZDA DÜZENLENDİ DEPREM SEMİNERİ Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Deprem konulu sunum yapılmıştır. Verdikleri bilgilerden

Detaylı

10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA PROGRAMIMIZA KATILIMLARINIZ BİZLERİ ONURLANDIRACAKTIR

10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA PROGRAMIMIZA KATILIMLARINIZ BİZLERİ ONURLANDIRACAKTIR TEDMUN E KATILDIK İkinci Türk Eğitim Derneği Model Birleşmiş Milletler ( TEDMUN ) konferansı 30 Ekim 2 Kasım tarihleri arasında TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi nin ev sahipliğinde gerçekleşmiştir.

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Eğitimci yazar Dr. Özgür Bolat, 26 Mayıs 2017 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? konulu seminer verdi. Seminere;

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

SAĞLIKLI GENÇLİK, MUTLU GELECEKTİR PROJESİ TANITIM TOPLANTISI, SAYIN VALİMİZ ORHAN DÜZGÜN ÜN KATILIMIYLA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SAĞLIKLI GENÇLİK, MUTLU GELECEKTİR PROJESİ TANITIM TOPLANTISI, SAYIN VALİMİZ ORHAN DÜZGÜN ÜN KATILIMIYLA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ SAĞLIKLI GENÇLİK, MUTLU GELECEKTİR PROJESİ TANITIM TOPLANTISI, SAYIN VALİMİZ ORHAN DÜZGÜN ÜN KATILIMIYLA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından,

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKAMIZI ALDIK

BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKAMIZI ALDIK BESLENME DOSTU SERTİFİKAMIZI ALDIK OKUL Öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesi, büyüme ve gelişmeleri yanında okul başarısı içinde çok önemlidir. Okul çağı döneminde, öğrencilerin bedensel ve zihinsel gelişimlerini

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosu

8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosu 8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosu TED Kayseri Koleji kuruluşunun 50. yılını kutlarken 2016-2017 öğretim yılı 8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosunu, Radisson Blu Hotelinde yaptık.

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA PROGRAMIMIZA KATILIMLARINIZ BİZLERİ ONURLANDIRACAKTIR

10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA PROGRAMIMIZA KATILIMLARINIZ BİZLERİ ONURLANDIRACAKTIR 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA PROGRAMIMIZA KATILIMLARINIZ BİZLERİ ONURLANDIRACAKTIR ÖĞRENCİLERİMİZE ETKİLİ DİNLEME ÇALIŞMALARI YAPILDI Ölçme Değerlendirme Uzmanı Şeyda Sevinç tarafından hazırlanan ve 2013-2014

Detaylı

15 Temmuz Demokrasi ve Millik Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Millik Birlik Günü 15 Temmuz Demokrasi ve Millik Birlik Günü TED Kayseri Koleji okulları olarak 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı 28.09.2017 tarihinde saat 14.00 te okul konferans salonumuzda

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretim

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ

OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ TED Kayseri koleji Vakfı Özel Ortaokulu ve Lise Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN,Ortaokul Meclis Başkanımız Ahmet Utku AÇIKGÖZ ve Lise Meclis Başkanımız

Detaylı

LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI

LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE UĞURLANDI Eğitim dünyasının önde gelen kuruluşlarından TED Kayseri Koleji, 44.döneminde 93 öğrencisini mezun etti. Okul bahçesinde

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 15 Ekim 2015 Perşembe günü Sabancı Üniversitesi yetkililerini konuk etti. Üniversite tanıtımında; kampüs,

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI'NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

CLASS DOJO ÖDÜL TÖRENİ

CLASS DOJO ÖDÜL TÖRENİ CLASS DOJO ÖDÜL TÖRENİ 1.Sınıflarımızda kullandığımız Class Dojo uygulamasıyla her ay sınıflarda en yüksek puan alan öğrencilerimiz sertifika ve küçük hediyelerle ödüllendirilmektedir. Geçtiğimiz Ekim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

Almanya dan Kardeş Okulumuz Geldi

Almanya dan Kardeş Okulumuz Geldi Almanya dan Kardeş Okulumuz Geldi Geçtiğimiz yıl Almanya nın Nordenham şehrinde bulunan Gymnasium Nordenham Okulu ile okulumuz arasında başlayan Kardeş okul projesi kapsamında kardeş okulumuz bizi 21.04-26.04.14

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ Yıkılan, dağılan imparatorluğun ardından Anadolu nun her karış toprağında yüce Türk ulusunun bağımsızlık

Detaylı

KAYAKTA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU

KAYAKTA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU KAYAKTA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU 2014-2015 Öğretim yılı okullar arası kayak yarışmaları 14.01.2015 Çarşamba günü Erciyes Kayak Merkezinde yapıldı. Yarışmalara okulumuzu temsilen 17 öğrencimiz katıldı. Alp

Detaylı

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ 12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ TARİH YAYIN TEST SAAT MATEMATİK 10:00 1 24.05.2017 ÇARŞAMBA TED GENEL MERKEZ-5 1 25.05.2017 PERŞEMBE TED GENEL MERKEZ-5 2 29.05.2017 PAZARTESİ ÜÇ-DÖRT-BEŞ 2 30.05.2017 SALI ÜÇ-DÖRT-BEŞ

Detaylı

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK EĞİTİM SAATİ KONUK OLDUK PROGRAMINA 13.11.2015 s aat:20.00 İle 21.30 arasında ulusal kanallarımızdan biri olan tv 1 de,kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahamettin KARAKÖSE nin hazırlayıp sunduğu

Detaylı

Vakıf Haftası Etkinlikleri

Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinliklerimiz 09. 05. 2014 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Vakıflar Bölge Müdürü Sn. Mustafa EMEKÇİ nin de katılımıyla gerçekleşti. Kutlamada öğrencilerimizin

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız

Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve TSF Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Ulusal Egemenlik Satranç Turnuvası 19-20

Detaylı

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat 09.00 da İstanbul da düzenlenecek bir basın toplantısı ile açıklayacak. TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı

Detaylı

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KASIM - ARALIK SAYFASI Birlikte Yaşama Kültürü ve Hoşgörü Gel Bize Katıl Bize! Şarkısını Söyledik Sınıf içinde, arkadaşlarımızla

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz

Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz 31.05.2016 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz Yabancı Dil Festivali nde elde ettiğimiz geliri Gaziler ve Şehitler Derneği Kayseri şubesine bağışlamak üzere ziyarette

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor!

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor! TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor! Türkiye genelinde 15 TED okulu tarafından gerçekleştirilen MEB İngilizce öğretmenlerine yönelik seminerlerin 3.kademesi

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISINI KUTLADIK.

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISINI KUTLADIK. HOŞÇAKAL SONBAHAR 1.Sınıf öğrencilerimiz sonbahara veda ettiğimiz bu günlerde okul bahçemizdeki ağaçlarımızı yakından tanıyıp, dökülen yapraklarımızı inceleyerek farklı ağaç türlerini keşfetme fırsatı

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ DÖNEM SONU ORTAK SINAVLARI Sayın Veli, Sevgili Öğrencilerimiz, 01 Temmuz 2015 tarih ve 29403 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan MEB Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği

Detaylı

TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu

TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün eşsiz dehasıyla kurulan Cumhuriyetin 92. yıl dönümü TED Kayseri Koleji nde velilerin,

Detaylı

YÜZME YARIŞMALARINDA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU

YÜZME YARIŞMALARINDA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU YÜZME YARIŞMALARINDA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU 2016-2017 Öğretim yılı Okullar Arası Gençler Yüzme Yarışmaları 11-12 Ocak 2017 tarihlerinde Atatürk Olimpik yüzme havuzunda yapıldı. Öğrencimiz Ahmet Tarık KAPLAN

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

YARIYIL TATİLİ KAYAK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

YARIYIL TATİLİ KAYAK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR YARIYIL TATİLİ KAYAK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR Sayın Velimiz TED Kayseri Koleji Spor Kulübü Kış Spor Okuluna kayıtlarımız başlamıştır. TED Kayseri Koleji Beden Eğitim Öğretmeni ve Kayak Antrenörü Tuğba

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta sonunda 2-6.sınıflardaki öğrencilerimizin

Detaylı

Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık

Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık Türk Eğitim Derneği IV. Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık TED Kayseri Koleji yöneticileri ve öğretmenlerinden oluşan 16 kişilik ekibimizle, 2 Nisan 2016 Cumartesi günü Türk Eğitim Derneği IV. Uluslararası

Detaylı

CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ

CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ Sayın Velimiz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle; 1-28 Ekim 2015 Çarşamba günü yarım gün ders yapılacak olup öğrencilerimiz saat 12.15 te evlerine servislerle döneceklerdir.

Detaylı

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ RAPORU

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ RAPORU ÇİFTEHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ RAPORU 2016 ÇİFTEHAN Etkinlik Tarihi : 19/09/2016 Etkinlik Süresi : Açılış Programı Ön Hazırlık Çalışmaları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

YİNE ŞAMPİYON TED KAYSERİ KOLEJİ..

YİNE ŞAMPİYON TED KAYSERİ KOLEJİ.. YİNE ŞAMPİYON KOLEJİ.. TED KAYSERİ Yıldız Kız Basketbol Takımımız, İncesu İmam Hatip Ortaokulu, Osman Kavuncu Ortaokulu, Sema Yazar Ortaokulu ve Bahçeşehir Koleji takımlarını yenerek namağlup ünvanla Kayseri

Detaylı

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıf Haftalık Ders Programı İngilizce: 12+5 +1= 18 saat (3 öğretmen) Türkçe: 6 saat Matematik: 5 saat Fen: 4 saat Sosyal Bilgiler: 3 saat Din Kültürü: 2 saat

Detaylı

İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor!

İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor! İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor! Türkiye de Uluslararası Öğrenci Olmak Sempozyumu- Sorunlar, Çözümler ve Hedefler İAÜ TARMER (Toplumsal Araştırmalar

Detaylı

Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise)

Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise) Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise) Sayın Velimiz; Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği nin 7(1) Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul

Detaylı

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA DUYURU Sayın Velilerimiz, Okullarımızda (Okul Öncesi- İlkokul-Ortaokul-Lise) 2013-2014 Öğretim yılı 2. Dönem haftalık veli- öğretmen görüşmelerimiz, 09 Haziran 2014 Pazartesi

Detaylı

REHBERLİK DERSLERİ. 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları

REHBERLİK DERSLERİ. 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları REHBERLİK DERSLERİ EKİM AYI 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları amacıyla İsim Çemberi etkinliği uygulandı. Ayrıca çocuğun aileyi nasıl algıladığını

Detaylı

2015 YILI TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI HAZIRLIK SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR

2015 YILI TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI HAZIRLIK SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR 2015 YILI TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI HAZIRLIK SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR TÜBİTAK tarafından ortaöğretim öğrencilerini fen ve sosyal bilimlerde çalışma yapmaya özendirmek,

Detaylı

TOEFL Primary ve TOEFL Junior

TOEFL Primary ve TOEFL Junior TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirildi 11.06.2016 tarihinde 5. Ve 8. Sınıflarımız için yapılan TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Listening,

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

10.Sınıflar Veli Toplantısı

10.Sınıflar Veli Toplantısı 10.Sınıflar Veli Toplantısı Sayın Velimiz, 2016 2017 Öğretim yılının I. dönemine büyük bir heyecanla başladık ve çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Kaliteli eğitim anlayışını benimseyen

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı