Veri den Verim e Tanı Bilgilendirme Semineri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Veri den Verim e Tanı Bilgilendirme Semineri"

Transkript

1 Veri den Verim e Tanı Bilgilendirme Semineri

2 GÜNDEM I. ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN II. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN TASARISI III. İZİN TOPLAMA KANALLARI

3 I. ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN

4 CRM faaliyetlerini yakından ilgilendiren 2 yasa Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Yasa Tasarısı E- HcareHn Düzenlenmesi Hakkında Yasa

5 İZİNLİ İLETİŞİM KANUN HAKKINDA E- Hcaret faaliyetlerini düzenleme amacı. TükeHci ile ilehşime geçilmesinin esasları da düzenlenmiş durumda. Yürürlük tarihi 1 Mayıs 2015 YASA NELER GETİRİYOR? OPT- IN sistemi: Önceden alınan akhf onay. Yazılı veya elektronik ilehşim araçları. 1 Mayıs sonrası, izni olmayan tükehciden izin almak için ilehşime geçmekte dahi sıkınv olabilecek.

6 İZİNLİ İLETİŞİM İZİN ALMA KURALININ İSTİSNALARI: - - Esnaf & tacirlere gönderilen ilehler Temin edilen mal veya hizmetlere ilişkin değişiklik, kullanım ve bakıma yönelik ilehler CRM faaliyetleri isqsna kapsamında değil.

7 İZİNLİ İLETİŞİM İLETİDE BULUNMASI GEREKENLER: Onaya uygun içerik Hizmet sağlayıcı bilgileri Başkası adına yapılan ilehşimde ilehşimin kim adına yapıldığı bilgisi. Haberleşmenin türüne bağlı olarak telefon numarası, faks numarası, kısa mesaj numarası, e- posta adresi. İleH konusu ve amacı TükeHcinin ileh almayı reddedebileceği bilgilendirmesi, ücretsiz bir kanal. YÖNETMELİK İHTİYACI!

8 İZİNLİ İLETİŞİM İLETİ ALMAYI RET BİLDİRİMİ Kolay ve ücretsiz yöntem sağlanmalı. Ret bildiriminin hizmet sağlayıcıya ilehlmesinden ihbaren 3 iş günü içinde ileh gönderimi durdurulur.

9 İZİNLİ İLETİŞİM SMS ÖRNEKLERİ ABC den size özel 30 Nisan a kadar faydalanacağınız %20 indirim. ABC A.Ş. den ileh almak istemiyor- sanız 444aabb. (113) 30 Nisan a kadar 1234 ile biten karvnızla ABC Mağazalarında 100TL alışveriş yapın, 10TL değerinde puan kazanın. ABC A.Ş. den ileh almak istemiyorsanız 444aabb. (160)

10 İZİNLİ İLETİŞİM İDARİ PARA CEZALARI

11 İZİNLİ İLETİŞİM DİKKAT!

12 İZİNLİ İLETİŞİM SIKÇA SORULAN SORULAR İzin alırken «ABC Holding şirketleri taraandan ileqşime geçmek üzere» izin alabilir miyim? İzin alırken tek bir şirkete ait olan birden fazla marka adına ayrı ayrı mı izin almalıyım? TükeHci ile ilehşime geçeceğim kanalları saymasam olur mu? 1 Mayıs sonrası izin almak amacıyla olsa dahi tükehci ile ilehşime geçemez miyim? İsHsnadan faydalanmak amacıyla satmış olduğum ürünle ilişkilendirerek ilehşime geçemez miyim?

13 İZİNLİ İLETİŞİM İZİN ÖRNEKLERİ

14 II. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN TASARISI

15 VERİ KORUMASI Henüz tasarı halinde. En genel anlamda, verinin alınması ve işlenmesine dair koşulları belirleyen tasarı olarak ifade edilebilir. KİŞİSEL VERİ NEDİR? Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi.

16 VERİ KORUMASI ÖNEMLİ KAVRAMLAR VERİ SORUMLUSU VERİ İŞLEYEN

17 VERİ KORUMASI VERİ İŞLEME NEDİR? Kişisel verilerin tamamen veya kısmen, otomahk olan veya olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değişhrilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, elde edilebilir hale gehrilmesi, sınıflandırılması ya da kullanımının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleşhrilen her türlü işlem.

18 VERİ KORUMASI VERİ İŞLEME ŞARTLARI NELERDİR? Veri sahibinin açık rızası olmalı. İsHsnaları olmakla birlikte, CRM faaliyetleri isqsnalar kapsamında yer almıyor. Veri aktarımı için açık rıza: 3. kişilere veya yurtdışına aktarım (örn. cloud hizmeh) için.

19 VERİ KORUMASI AYDINLATMA YÜKÜMLÜLÜĞÜ Kişisel verilerin elde edilmesi sırasında veri sorumlusu taraindan verilmesi gereken bilgiler: - Veri sorumlusunun kimliği, - Verilerin işlenme amacı, - Verilerin kimlere & hangi amaçla aktarılabileceği, - Veri toplamanın yöntemi & hukuki sebebi, maddede sayılan diğer haklar

20 VERİ KORUMASI 10. maddede sayılan diğer haklar neler? Bu İzin Beyanı nda belirhlen taraflarca kişisel bilgilerinizin işlenip işlenmediğini, işlenmişse buna ilişkin bilgileri, işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını, yurhçinde veya yurtdışında verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri, eksik veya yanlış olması hâlinde verilerin düzelqlmesini, ilgili mevzuaja öngörülen koşullar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini, düzeltme/silme/yok etme işlemlerinin imkânsız olmamak veya oranjsız çaba gerekqrmemek kaydıyla, verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme; işlenen verilerin münhasıran otomahk sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi surehyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına ihraz etme ve verilerinizin ilgili mevzuata aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme, ayrıca sizinle ilehşime geçilmesine engel olunmasını adresinden talep etme hakkınız bulunmaktadır.

21 VERİ KORUMASI VERİ SORUMLULARI SİCİLİ - Kamuya açık - Veri işlemeye başlamadan kayıt olma zorunluluğu

22 VERİ KORUMASI CEZALAR İHLAL CEZA Yasaya aykırı olarak kişisel verileri depolayan, işleyen, 3. kişilere aktaranlar TCK 135. maddesi 6 ay 3 yıl hapis 7. maddeye aykırı olarak verileri silmeyen, anonim hale gehrmeyenler TCK 138. maddesi 6 ay 1 yıl hapis Yukarıdaki suçların bir tüzel kişi taraindan işlenmesi halinde Tüzel kişilere özgü güvenlik tedbirleri: Faaliyet izninin iptali, müsadere

23 VERİ KORUMASI CEZALAR İHLAL CEZA Aydınlatma yükümlülüğünü yerine gehrmeme TL TL Veri güvenliğine ilişkin yükümlülükleri yerine gehrmeme TL TL Kurul taraindan verilen kararları yerine gehrmeme TL TL Sicile kayıt ve bildirim yükümlülüğüne aykırı hareket etme TL TL

24 VERİ KORUMASI KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KURULU (Adalet Bakanlığı na bağlı) İhbar/ Şikayet üzerine/ re sen denehm yetkisi İPC uygulama yetkisi

25 VERİ KORUMASI YÜRÜRLÜK Yasa geneli, Yasa nın yayımlandığı tarihte yürürlüğe girer. Bir kısmı 6 ay sonra. Ayrıca, yasanın yayımlanmasından önce işlenmiş olan kişisel veriler, 2 yıl içinde yasa ile uyumlu hale gehrilir maddesi mevcut.

26 Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Yasa Tasarısı E- HcareHn Düzenlenmesi Hakkında Yasa

27 VERİ KORUMASI ÖZETLE 1. Kişisel Verilerin Korunması Yasası na esas oluşturacak şekilde veri kullanım izni. 2. Mümkün değil ise ileqşim izni. 3. Yasanın tanıyacağı geçiş süresi içerisinde veri kullanım izni. 4. İzin; doğru kapsam, basit kurgu, olabildiğince basit mehn. Zorunlu yasa maddeleri. 5. Veri Koruması yasası yürürlüğü sonrası veri kullanım izni olmayan kişisel verilerin anonimleşhrilmesi/ silinmesi.

28 III. İZİN TOPLAMA KANALLARI

29 İZİN TOPLAMA KANALLARI FORM SMS ÇAĞRI MERKEZİ WEB & AKILLI TELEFON IVR

30 FORM İSPAT YÖNTEMİ: TükeQcinin Islak İmzası TükeQciden, ad- soyad, iznin alındığı tarih ve ıslak imza ile alınmalı. Süresiz olarak form aslı arşivlenmeli. Form geri çağrılabilir, kolay ulaşılabilir olmalıdır.

31 ÇAĞRI MERKEZİ İSPAT YÖNTEMİ: Ses Kaydı Tuşlama log unun farklı ve müdahale edilebilir ortamda bulunması nedeniyle, mümkünse evet/ hayır şeklinde ses kaydı tutulmalıdır. Ses kaydı süresiz olarak saklamalıdır. Kolay ulaşılabilir olmalıdır.

32 WEB URL İSPAT YÖNTEMİ: Bilgiler Mutlaka Zaman Damgası İle Loglanmalıdır. Sadece e- mail adresi bilgisi karşısına izin durumu yazılması komplikasyona yol açabileceğinden, izin metnine onay alınırken tükeqciden ad- soyad ve/veya diğer bilgilerinin de istenmesi önerilir.

33 AKILLI TELEFON URL İSPAT YÖNTEMİ: Bilgiler Mutlaka Zaman Damgası İle Loglanmalıdır. Sadece cep telefonu bilgisi karşısına izin durumu yazılması komplikasyona yol açabileceğinden, izin metnine onay alınırken tükeqciden ad- soyad ve/veya diğer bilgilerinin de istenmesi önerilir.

34 SMS İSPAT YÖNTEMİ: TükeQcinin Göndermiş Olduğu SMS Metni, Hangi Telefon Numarasından Geldiği İle Birlikte, Süresiz Olarak Saklanmalıdır. Sadece cep telefonu numarası değil, sms metninde tükeqci taraandan ad- soyad, kart numarası gibi bilgilerin girilmesi de, iznin doğru kişiye yazılması bakımından önemlidir.

35 IVR İSPAT YÖNTEMİ: Ses Kaydı Tuşlama log unun farklı ve müdahale edilebilir ortamda bulunması nedeniyle, mümkünse evet/ hayır şeklinde ses kaydı tutulmalıdır. Ses kaydı süresiz olarak saklamalıdır. Kolay ulaşılabilir olmalıdır.

36 BİZE ULAŞIN Tanı Pazarlama ve İleQşim Hizmetleri A.Ş. Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi Çamlıca İş Merkezi A Blok Kat:3 Üsküdar İstanbul, Türkiye T: +90 (216) F: +90 (216) Copyright Tüm hakları saklıdır. Bu doküman izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. olarak siz değerli müşterilerimizin güvenliğini göz önünde bulundurarak, başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, temel hak ve özgürlüklerin

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunları ve Hukuk Araştırmaları Derneği İşbu Aydınlatma Metni, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması. Av. Dr. Barış GÜNAYDIN

Kişisel Verilerin Korunması. Av. Dr. Barış GÜNAYDIN Kişisel Verilerin Korunması Av. Dr. Barış GÜNAYDIN bgunaydin@yildirimhukuk.com.tr Gizlilik ve Kişisel Veri Gizlilik herkesi ilgilendiren en temel toplumsal değerlerden biridir. Gerek tüm ticari alışverişimiz

Detaylı

- KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI MEVZUATINA UYUM İÇİN YAPILMASI GEREKENLER HAKKINDA HUKUK BÜLTENİ-

- KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI MEVZUATINA UYUM İÇİN YAPILMASI GEREKENLER HAKKINDA HUKUK BÜLTENİ- - KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI MEVZUATINA UYUM İÇİN YAPILMASI GEREKENLER HAKKINDA HUKUK BÜLTENİ- I. GENEL BİLGİLER CD de, Server da depolanması, anılan verilerle başkaca hiçbir işlem yapılmasa da bir 1

Detaylı

Türkiye Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Bilgi

Türkiye Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Bilgi Nisan 2016 Türkiye Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Bilgi Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 24 Mart 2016 tarihinde yasalaşmış ve 07 Nisan 2016 tarihli Resmi Gazetede yayınlanmıştır. Bu kanundaki

Detaylı

KANUN KAPSAMINDAKİ HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLER

KANUN KAPSAMINDAKİ HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLER KANUN KAPSAMINDAKİ HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLER I. Veri Sorumlusunun Yükümlülükleri Kanunun 3. maddesinde, veri sorumlusu kişisel verilerin işleme amaçlarını ve vasıtalarını belirleyen, veri kayıt sisteminin

Detaylı

AYGERSAN AYDINLATMA GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AYDINLATMA METNİ

AYGERSAN AYDINLATMA GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AYDINLATMA METNİ AYGERSAN AYDINLATMA GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AYDINLATMA METNİ Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve

Detaylı

DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ

DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ İşbu Bilgilendirme ve Aydınlatma Bildirim Formu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Detaylı

Aydınlatma Yükümlülüğü ve Açık Rıza Beyanı

Aydınlatma Yükümlülüğü ve Açık Rıza Beyanı Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Yükümlülüğü Ve Açık Rıza Metni BYUAŞ Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) Çalışmamız Hakkında BYUAŞ, Veri güvenliğine büyük önem vermektedir. Kurumumuz

Detaylı

Ad-Soyad, Cinsiyet, Doğum Tarihi, GENERAL MOBILE ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA VE RIZA METNİ

Ad-Soyad, Cinsiyet, Doğum Tarihi, GENERAL MOBILE ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA VE RIZA METNİ Çalışan Adayı Kimlik Bilgisi İletişim Bilgisi Özlük ve Meslek Bilgisi Özel Nitelikli Kişisel Veri Diğer Ad-Soyad, Cinsiyet, Doğum Tarihi, Adres (ev), E-posta, Telefon / Cep Telefonu Öğrenim Durumu, Mezuniyet

Detaylı

TEKSAN JENERATÖR VE BAĞLI GRUP ŞİRKETLERİ ZİYARETÇİLERE YÖNELİK 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU GEREĞİNCE AYDINLATMA METNİ

TEKSAN JENERATÖR VE BAĞLI GRUP ŞİRKETLERİ ZİYARETÇİLERE YÖNELİK 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU GEREĞİNCE AYDINLATMA METNİ TEKSAN JENERATÖR VE BAĞLI GRUP ŞİRKETLERİ ZİYARETÇİLERE YÖNELİK 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU GEREĞİNCE AYDINLATMA METNİ A. Veri Sorumlusunun Kimliği 07.04.2016 tarihinde 6698 sayılı "Kişisel

Detaylı

İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU GENEL BİLGİLENDİRME

İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU GENEL BİLGİLENDİRME İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU GENEL BİLGİLENDİRME İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. unvanına sahip veri sorumlusu olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununda tanımlanmış yükümlülüklerimizi

Detaylı

1. Giriş. 2. Tanımlar

1. Giriş. 2. Tanımlar EKŞİOĞLU EĞİTİM KURUMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (VE/VEYA GRUP ŞİRKETLERİ VE/VEYA BAĞLI ŞİRKETLERİ) KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE DAİR AYDINLATMA METNİ 1. Giriş İşbu aydınlatma metni, veri sorumlusu

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN ELDE EDİLMESİ VE İŞLENMESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME FORMU

KİŞİSEL VERİLERİN ELDE EDİLMESİ VE İŞLENMESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME FORMU KİŞİSEL VERİLERİN ELDE EDİLMESİ VE İŞLENMESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME FORMU Savcan Grup ( Ki bu formda Savcan Tekstil A.Ş., Safran Tekstil Ltd. Şti, Savcan Pazarlama Ltd. Şti, Sadık Gündemir A.Ş., Gündemir

Detaylı

KPMG TÜRKİYE 1 KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN MÜŞTERİ AYDINLATMA METNİ. Revizyon Tarihi:

KPMG TÜRKİYE 1 KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN MÜŞTERİ AYDINLATMA METNİ. Revizyon Tarihi: KPMG TÜRKİYE 1 KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN MÜŞTERİ AYDINLATMA METNİ Revizyon Tarihi: 11.01.2019 1 KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. & KPMG Yeminli

Detaylı

JMW, bu yasal uyarıda yer alan tüm koşulları ve hükümleri önceden bir ihbara gerek kalmaksızın değiştirme ve güncelleme hakkını haizdir.

JMW, bu yasal uyarıda yer alan tüm koşulları ve hükümleri önceden bir ihbara gerek kalmaksızın değiştirme ve güncelleme hakkını haizdir. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI / GİZLİLİK YASAL UYARI VE KULLANIM ŞARTLARI www.jmw.com.tr adresli bu site, Umurlu Mahallesi Küme Evler No:177/1 09630 Efeler / AYDIN adresinde yerleşik JMW Jant

Detaylı

(I nternet Sitesi)

(I nternet Sitesi) T Dinamik Enerji Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi GIZLILIK POLITIKASI (Internet Sitesi) 01.01.2018 Sayfa 1 / 6 İçindekiler 1. Genel Bilgilendirme... 3 2. Hangi Kişisel Verilerinizi Topluyoruz?... 3

Detaylı

VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU Başvuru Yapan Kişinin Bilgileri (Doldurulması Zorunlu Alan) Adı ve Soyadı TC Kimlik Numarası (Yabancılar için uyruğu, pasaport numarası veya TCKN) Bildirime esas E-Posta Adresi,

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme Metni

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme Metni Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme Metni Elektronik haberleşme sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren, yüzde yüz Türk sermayeli firmamız Eser Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret AŞ.

Detaylı

AK-TAŞ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI

AK-TAŞ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI AK-TAŞ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI 01.01.2018 Sayfa: 1/7 AK-TAŞ DIŞ TİCARET A.Ş. DOKÜMAN BİLGİ FORMU Doküman İsmi: Ak-taş Dış Ticaret A.Ş. İnternet Sitesi Gizlilik Politikası

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ I. Veri Sorumlusu ve Temsilcisi: 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( 6698 sayılı Kanun ) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu

Detaylı

KLÜH MULTİSERVİCES TÜRKİYE GRUBU

KLÜH MULTİSERVİCES TÜRKİYE GRUBU KLÜH MULTİSERVİCES TÜRKİYE GRUBU KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA AYDINLATMA METNİ Kişisel Verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini

Detaylı

METOD ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ TİC.LTD ŞTİ ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

METOD ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ TİC.LTD ŞTİ ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ METOD ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ TİC.LTD ŞTİ ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), kişisel verilerin işlenmesi sırasında

Detaylı

Veri Sorumlusu: OMSAN Lojistik A.Ş. Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Caddesi No: 3/1 Ataşehir/İstanbul

Veri Sorumlusu: OMSAN Lojistik A.Ş. Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Caddesi No: 3/1 Ataşehir/İstanbul Veri Sorumlusu: OMSAN Lojistik A.Ş. Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Caddesi No: 3/1 Ataşehir/İstanbul OMSAN Lojistik A.Ş. olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( KVKK ) ve ilgili mevzuat

Detaylı

EK-2 Veri Sorumlusu: Olgun Çelik A.Ş. Keçiliköy OSB Mah. Hasan Türek Bulvarı No:14, Yunusemre / Manisa

EK-2 Veri Sorumlusu: Olgun Çelik A.Ş. Keçiliköy OSB Mah. Hasan Türek Bulvarı No:14, Yunusemre / Manisa EK-2 Veri Sorumlusu: Olgun Çelik A.Ş. Keçiliköy OSB Mah. Hasan Türek Bulvarı No:14, 45030 Yunusemre / Manisa Olgun Çelik A.Ş. olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( KVKK ) ve ilgili mevzuat

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatına Kısa Bir Bakış ve Uyum Süreçlerine İlişkin Güncel Tespitler. Av. Yasemin Semiz

Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatına Kısa Bir Bakış ve Uyum Süreçlerine İlişkin Güncel Tespitler. Av. Yasemin Semiz Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatına Kısa Bir Bakış ve Uyum Süreçlerine İlişkin Güncel Tespitler Av. Yasemin Semiz ysemiz@paksoy.av.tr Av. Begüm Nişli bnisli@paksoy.av.tr 21 Şubat 2018 1. Kişisel Verilerin

Detaylı

Veri Sorumlusu: Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. Acıbadem Mahallesi, Alidede Sokak, No.2, Kadıköy, İstanbul

Veri Sorumlusu: Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. Acıbadem Mahallesi, Alidede Sokak, No.2, Kadıköy, İstanbul Veri Sorumlusu: Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. Acıbadem Mahallesi, Alidede Sokak, No.2, 34718 Kadıköy, İstanbul Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. ( Suzuki veya Şirket ) olarak 6698 sayılı Kişisel

Detaylı

Veri İşleyen: Veri sorumlusunun verdiği yetkiye dayanarak onun adına kişisel verileri işleyen gerçek veya tüzel kişiyi,

Veri İşleyen: Veri sorumlusunun verdiği yetkiye dayanarak onun adına kişisel verileri işleyen gerçek veya tüzel kişiyi, ADAY ÇALIŞANLAR İÇİN KIŞISEL VERILERIN KORUNMASI POLITIKASI Bu politika Zingat Gayrimenkul Bilgi Sistemleri A.Ş. nin aday çalışanlar tarafından bilinmesi gerekli olan kişisel verilerin işlenmesine yönelik

Detaylı

RS CTA GIDA TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

RS CTA GIDA TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU RS CTA GIDA TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR RS CTA Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak tarafınıza yönlendirdiğimiz bu form, 6698

Detaylı

KİŞİSEL VERİ İŞLEME ENVANTERİ VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

KİŞİSEL VERİ İŞLEME ENVANTERİ VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI Sayfa No Sayfa 1 / 5 1. AMAÇ İşbu İmha Politikası, SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. olarak veri sorumlusu sıfatı ile elimizde bulundurduğumuz kişisel verilerin 29677 sayılı 6698 Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Detaylı

ALARKO HOLDİNG A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI

ALARKO HOLDİNG A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI ALARKO HOLDİNG A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI 1 - GİRİŞ... 2 2 - KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNDE UYGULANACAK PRENSİPLER... 2 2.1. Hukuka ve Dürüstlük Kuralına Uygun İşleme... 2

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KURUMU

KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KURUMU KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KURUMU 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU Yasal Altyapı 2010 yılında yapılan değişiklikle Anayasanın 20 nci maddesine bir fıkra eklenerek kişisel verilerin korunması

Detaylı

U.N. RO-RO İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

U.N. RO-RO İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU U.N. RO-RO İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR U.N. Ro-Ro İşletmeleri Anonim Şirketi ( U.N. Ro-Ro veya Şirket ) olarak tarafınıza yönlendirdiğimiz bu form, 6698 Sayılı

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI İçindekiler 1. GİRİŞ... 3 2. TANIMLAR... 3 3. KAPSAM VE AMAÇ... 3 3.a. Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri ve Hukuki Sebepleri... 3 3.b. Veri Konusu Kişi Grubu Kategorizasyonu...

Detaylı

Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni. Veri Sorumlusu: Adilbey Holding A.Ş. Adres: Bodrum Şubesi, Kaynar Mevkii Bodrum, Muğla, Turkey.

Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni. Veri Sorumlusu: Adilbey Holding A.Ş. Adres: Bodrum Şubesi, Kaynar Mevkii Bodrum, Muğla, Turkey. Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni Veri Sorumlusu: Adilbey Holding A.Ş. Adres: Bodrum Şubesi, Kaynar Mevkii 48400 Bodrum, Muğla, Turkey. Adilbey Holding A.Ş. ( Nikki Beach ) olarak Şirketimiz sorumluluğunda

Detaylı

MARITIMETRAINER Uzaktan Eğitim Sistemi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi

MARITIMETRAINER Uzaktan Eğitim Sistemi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Yasal Çerez Politikası MARITIMETRAINER Uzaktan Eğitim Sistemi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni Talep, Destek ve Şikayet Yönetimi Amacıyla Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi

Detaylı

İşbu Veri Sahibi Başvuru Formu nda yer alan bilgilerin doğru ve güncel olduğunu kabul ederim.

İşbu Veri Sahibi Başvuru Formu nda yer alan bilgilerin doğru ve güncel olduğunu kabul ederim. KAYA YAPI İÇ MİMARLIK İNŞAAT DENİZ TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU Başvuru Yapan Kişinin İletişim Bilgileri Adı ve Soyadı TC Kimlik Numarası İrtibat Numarası E-Posta Adresi Şirketimiz

Detaylı

VOLVO CAR TURKEY OTOMOBİL LİMİTED ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN BAŞVURU FORMU

VOLVO CAR TURKEY OTOMOBİL LİMİTED ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN BAŞVURU FORMU VOLVO CAR TURKEY OTOMOBİL LİMİTED ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN BAŞVURU FORMU 1. Genel Bilgi Türkiye Cumhuriyeti Anayasası nın 20. maddesi uyarınca, herkes kendisi ile ilgili kişisel verilerin

Detaylı

HALK HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

HALK HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME HALK HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME Halk Hayat ve Emeklilik A.Ş.(Halk Emeklilik) olarak Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verilerin işlenmesinde

Detaylı

6563 sayılı Kanun. Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik

6563 sayılı Kanun. Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik 6563 sayılı Kanun Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik 9 Eylül 2015 Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun

Detaylı

! KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

! KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ ! KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ Fenerbahçe Eğitim ve Öğretim İşletmeleri ve Ticaret A.Ş. olarak, sizlere ait elde etmiş olduğumuz kişisel verilerin özel hayatın gizliliğine

Detaylı

KONU: Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi ve Mahremiyetinin Sağlanması Hakkında Yönetmelik

KONU: Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi ve Mahremiyetinin Sağlanması Hakkında Yönetmelik KONU: Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi ve Mahremiyetinin Sağlanması Hakkında Yönetmelik 20.10.2016 tarih ve 29863 sayılı Resmi Gazete de Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi Ve Mahremiyetinin Sağlanması

Detaylı

VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORUMU 1. VERİ SAHİBİNİN BAŞVURU HAKKI

VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORUMU 1. VERİ SAHİBİNİN BAŞVURU HAKKI VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORUMU 1. VERİ SAHİBİNİN BAŞVURU HAKKI Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 20. maddesi gereğince; herkes, kendisiyle ilgili kişisel verilerin korunmasını isteme hakkına sahiptir, Bu hak;

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI İçindekiler 1. GİRİŞ.. 3 2. TANIMLAR... 3 3. KAPSAM VE AMAÇ... 3 3.a. Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri ve Hukuki Sebepleri... 4 3.b. Veri Konusu Kişi Grubu Kategorizasyonu...

Detaylı

ALSİM ALARKO SANAYİ TESİSLERİ VE TİCARET A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI

ALSİM ALARKO SANAYİ TESİSLERİ VE TİCARET A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI ALSİM ALARKO SANAYİ TESİSLERİ VE TİCARET A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI 1-GİRİŞ Bu Politika nın temel amacı, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. ( Şirket ) tarafından

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI 1. Kapsam a. İşbu Kişisel Verilerin Korunması Politikasının ( Politika ) amacı, JTI Tütün Ürünleri Pazarlama A.Ş., JTI Tütün Ürünleri Sanayi A.Ş. ve JTI Yaprak Tütün

Detaylı

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması 8 Aralık 2015 Kanunun Kapsamı 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun 1 Mayıs 2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI MEVZUATI VE UYUM KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK HUSUSLAR

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI MEVZUATI VE UYUM KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK HUSUSLAR KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI MEVZUATI VE UYUM KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK HUSUSLAR 20.11.2017 Av. Tuba (Özyıldırım) Zara, Av. Duygu Beyazo Kişisel verilerin ancak ilgili kişinin açık rızasıyla, bir hukuki

Detaylı

KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU ANADOLU ISUZU İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ

KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU ANADOLU ISUZU İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU ANADOLU ISUZU İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ ANADOLU ISUZU OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. GENEL AÇIKLAMALAR

Detaylı

6698 SAYILI KANUN DA YER ALAN KURUMSAL TERİMLER

6698 SAYILI KANUN DA YER ALAN KURUMSAL TERİMLER 6698 SAYILI KANUN DA YER ALAN KURUMSAL TERİMLER I. KİŞİSEL VERİ Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade eder. Kişilerin adı, soyadı, doğum tarihi ve doğum yeri,

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI İçindekiler 1. GİRİŞ... 3 2. TANIMLAR... 3 3. KAPSAM VE AMAÇ... 3 3.a. Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri ve Hukuki Sebepleri... 4 3.b. Veri Konusu Kişi Grubu Kategorizasyonu...

Detaylı

Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. 12 Trump Towers Kule 2 Kat: Şişli, İstanbul

Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. 12 Trump Towers Kule 2 Kat: Şişli, İstanbul Veri Sorumlusu: Doruk Finansman A.Ş. Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. 12 Trump Towers Kule 2 Kat:12 34387 Şişli, İstanbul Doruk Finansman A.Ş. ( Doruk Finansman veya Şirket ) olarak 6698 sayılı Kişisel

Detaylı

ECZACIBAŞI TOPLULUĞU KURULUŞLARI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

ECZACIBAŞI TOPLULUĞU KURULUŞLARI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ECZACIBAŞI TOPLULUĞU KURULUŞLARI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI Eczacıbaşı Holding A.Ş. ve aşağıda tanımlandığı şekliyle tüm Bağlı Şirketleri ( Eczacıbaşı Topluluğu Kuruluşları ) için kişisel verilerinizin

Detaylı

BOYDAK HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU

BOYDAK HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU BOYDAK HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU A. Genel Açıklamalar 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nun ( KVKK ) 11. maddesi kapsamında herkes, veri sorumlusu sıfatıyla HES

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI İçindekiler 1. GİRİŞ... 3 2. TANIMLAR... 3 3. KAPSAM VE AMAÇ... 3 3.a. Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri ve Hukuki Sebepleri... 4 3.b. Veri Konusu Kişi Grubu Kategorizasyonu...

Detaylı

! KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA VE RIZA METNİ

! KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA VE RIZA METNİ ! KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA VE RIZA METNİ Fenerbahçe Eğitim ve Öğretim İşletmeleri ve Ticaret A.Ş. olarak, sizlere ait elde etmiş olduğumuz kişisel verilerin özel hayatın

Detaylı

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU UYARINCA HAZIRLANAN AYDINLATMA FORMU

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU UYARINCA HAZIRLANAN AYDINLATMA FORMU 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU UYARINCA HAZIRLANAN AYDINLATMA FORMU İşbu Aydınlatma Formu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında kişisel verileri Rönesans Holding

Detaylı

ÇİMKO ÇİMENTO VE BETON SAN.TİC.A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

ÇİMKO ÇİMENTO VE BETON SAN.TİC.A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 1 ÇİMKO ÇİMENTO VE BETON SAN.TİC.A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU Veri Sahibi Başvuru Hakkı ve Başvuruların Kapsamı Veri sahipleri, KVK Kanunu nun 11. Maddesine dayanarak Şirketimize başvurarak kişisel verilerine

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası

Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası I. AMAÇ Sanko Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ( Sanko Yatırım veya Şirketimiz ) olarak, müşterilerimizin, iş ortaklarımızın, pay sahiplerimizin, çalışanlarımızın

Detaylı

MT HOLDİNG A.Ş MT HOLDİNG İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI

MT HOLDİNG A.Ş MT HOLDİNG İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI MT HOLDİNG A.Ş MT HOLDİNG İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI Muhatap: MT Holding A.Ş tarafından Kişisel Verileri işlenen MT Holding A.Ş ve ilgili tüm taraflar Hazırlayan: Hukuk Birimi Direktörlüğü BAŞAK

Detaylı

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ AYDINLATMA METNİ

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ AYDINLATMA METNİ HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ AYDINLATMA METNİ Veri Sorumlusu: Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği Tomtom Mahallesi, Nur i Ziya Sok., No: 13, 34433, Beyoğlu / İstanbul Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar

Detaylı

Sanko Holding Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

Sanko Holding Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası SAYFA NO: 1 / 6 1. Amaç Sanko Holding Veri Saklama ve KVKK uyum prosedürleri; çalışanlarımızın, müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve Sanko Holding ve iştirakleri ile iletişim ve işbirliği içinde olan

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA BİLGİ NOTU

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA BİLGİ NOTU KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA BİLGİ NOTU 13 Temmuz 2016 1. Genel KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA BİLGİ NOTU 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( Kanun ) 24 Mart 2016

Detaylı

TİCARİ İLETİŞİM VE TİCARİ ELEKTRONİK İLETİLER HAKKINDA YÖNETMELİK YAYIMLANDI

TİCARİ İLETİŞİM VE TİCARİ ELEKTRONİK İLETİLER HAKKINDA YÖNETMELİK YAYIMLANDI TİCARİ İLETİŞİM VE TİCARİ ELEKTRONİK İLETİLER HAKKINDA YÖNETMELİK YAYIMLANDI Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik ( Yönetmelik ) 15.07.2015 tarihli ve 29417 sayılı Resmi Gazete

Detaylı

Veri Sorumlusu: Ortadoğu Otomotiv Ticaret A.Ş. Burhaniye Mah. Kısıklı Cad. No:65 Üsküdar, İstanbul

Veri Sorumlusu: Ortadoğu Otomotiv Ticaret A.Ş. Burhaniye Mah. Kısıklı Cad. No:65 Üsküdar, İstanbul Veri Sorumlusu: Burhaniye Mah. Kısıklı Cad. No:65 Üsküdar, İstanbul ( Ortadoğu Otomotiv veya Şirket ) olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( KVKK ) ve ilgili mevzuat uyarınca Şirket amaçlarına

Detaylı

TURKISHBANK A.Ş. VE İŞTİRAKLERİ KİŞİSEL VERİ SAKLAMA VE İMHA POLİTİKASI

TURKISHBANK A.Ş. VE İŞTİRAKLERİ KİŞİSEL VERİ SAKLAMA VE İMHA POLİTİKASI TURKISHBANK A.Ş. VE İŞTİRAKLERİ KİŞİSEL VERİ SAKLAMA VE İMHA POLİTİKASI İçindekiler 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3.TANIMLAR... 4 4. POLİTİKA... 5 4.1 KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ... 5 4.2 KİŞİSEL VERİLERİN

Detaylı

BOZLU HOLDİNG A.Ş. VE GRUP ŞİRKETLERİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE MUHAFAZA EDİLMESİ HAKKINDA POLİTİKA

BOZLU HOLDİNG A.Ş. VE GRUP ŞİRKETLERİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE MUHAFAZA EDİLMESİ HAKKINDA POLİTİKA BOZLU HOLDİNG A.Ş. VE GRUP ŞİRKETLERİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE MUHAFAZA EDİLMESİ HAKKINDA POLİTİKA 1- AMAÇ I. BÖLÜM AMAÇ VE TEMEL İLKELER Bu Politikanın amacı kişisel verilerin Bozlu Holding A.Ş.

Detaylı

Başvuru Hakkının Kapsamı

Başvuru Hakkının Kapsamı VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU I. VERİ SAHİBİNİN BAŞVURU HAKKI Türkiye Cumhuriyeti Anayasası nın 20. maddesi gereğince; herkes, kendisiyle ilgili kişisel verilerin korunmasını isteme hakkına sahiptir. Bu hak;

Detaylı

İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU

İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR 6698 Sayılı Kişisel Verilerin ( KVKK veya Kanun ) kapsamında ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine veya bu kişilerin yasal temsilcilerine (

Detaylı

NAKSAN HOLDİNG A.Ş. VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU

NAKSAN HOLDİNG A.Ş. VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU NAKSAN HOLDİNG A.Ş. VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU A. Genel Açıklamalar 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nun ( KVKK ) 11. maddesi kapsamında herkes, veri sorumlusu sıfatıyla NAKSAN HOLDİNG

Detaylı

-ELEKTRONİK ORTAMDA TİCARİ FAALİYET YÜRÜTÜLMESİ VE TİCARİ ELEKTRONİK İLETİ GÖNDERİLMESİ HAKKINDA HUKUK BÜLTENİ-

-ELEKTRONİK ORTAMDA TİCARİ FAALİYET YÜRÜTÜLMESİ VE TİCARİ ELEKTRONİK İLETİ GÖNDERİLMESİ HAKKINDA HUKUK BÜLTENİ- -ELEKTRONİK ORTAMDA TİCARİ FAALİYET YÜRÜTÜLMESİ VE TİCARİ ELEKTRONİK İLETİ GÖNDERİLMESİ HAKKINDA HUKUK BÜLTENİ- Bülten Tarihi: 04.09.2018 I. GENEL BİLGİLER 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi

Detaylı

VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU. Kişisel veri sahipleri, Kordsa tarafından elde edilen kişisel ve özel nitelikli kişisel verilere ilişkin olarak;

VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU. Kişisel veri sahipleri, Kordsa tarafından elde edilen kişisel ve özel nitelikli kişisel verilere ilişkin olarak; VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU I. VERİ SAHİBİNİN BAŞVURU HAKKI T.C. Anayasası ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( Kanun ) gereğince gerçek kişiler kendileriyle ilgili kişisel verilerin korunmasını,

Detaylı

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Bu Kanun Kapsamındaki Haklarla İlgili Aydınlatma Formu Şirketimiz, gerek web sitemizi ve/veya mobil

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Bu Kanun Kapsamındaki Haklarla İlgili Aydınlatma Formu Şirketimiz, gerek web sitemizi ve/veya mobil 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Bu Kanun Kapsamındaki Haklarla İlgili Aydınlatma Formu Şirketimiz, gerek web sitemizi ve/veya mobil uygulamalarımızı kullanırken, gerekse herhangi başka

Detaylı

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Bu Kanun Kapsamındaki Haklarla İlgili Aydınlatma Formu Şirketimiz, gerek web sitemizi ve/veya mobil

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Bu Kanun Kapsamındaki Haklarla İlgili Aydınlatma Formu Şirketimiz, gerek web sitemizi ve/veya mobil 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Bu Kanun Kapsamındaki Haklarla İlgili Aydınlatma Formu Şirketimiz, gerek web sitemizi ve/veya mobil uygulamalarımızı kullanırken, gerekse herhangi başka

Detaylı

BAŞVURU FORMU 1. BAŞVURU HAKKININ KAPSAMI

BAŞVURU FORMU 1. BAŞVURU HAKKININ KAPSAMI BAŞVURU FORMU 1. BAŞVURU HAKKININ KAPSAMI 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( KVKK ) ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine ( Bundan sonra Başvuru Sahibi olarak anılacaktır),

Detaylı

EFE İÇECEK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

EFE İÇECEK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU EFE İÇECEK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU I. VERİ SAHİBİNİN BAŞVURU HAKKI Türkiye Cumhuriyeti Anayasası nın 20. maddesi gereğince; herkes, kendisiyle ilgili kişisel verilerin korunmasını

Detaylı

GİZLİLİK VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

GİZLİLİK VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI GİZLİLİK VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI Bu politika; Doğuş Müşteri Sistemleri A.Ş. nin ( DMS ) tedarikçi, ziyaretçi ve web sitesi (http://www.dogusmusterisistemleri.com/index.html) kullanıcıları

Detaylı

TERSAN TERSANESİ A.Ş. KVKK POLİTİKASI. HAZIRLAYAN GÖZDEN GEÇİREN ONAYLAYAN Bilgi İşlem Yöneticisi Bilgi Güvenliği Yönetim Temsilcisi Genel Müdür

TERSAN TERSANESİ A.Ş. KVKK POLİTİKASI. HAZIRLAYAN GÖZDEN GEÇİREN ONAYLAYAN Bilgi İşlem Yöneticisi Bilgi Güvenliği Yönetim Temsilcisi Genel Müdür GİRİŞ Kişisel verilerin korunması, TERSAN TERSANECİLİK A.Ş. nin (TERSAN) şirketimizin en önemli öncelikleri arasındadır. Bu konunun en önemli ayağını ise işbu Politika ile yönetilen; müşterilerin, Potansiyel

Detaylı

NAKSAN HOLDİNG A.Ş Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni

NAKSAN HOLDİNG A.Ş Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni NAKSAN HOLDİNG A.Ş. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni Temelleri 1940 yılında atılan üretici firma sıfatı, güçlü ekonomik yapısı ile ulusal ve uluslararası alanda

Detaylı

EFES PAZARLAMA VE DAĞITIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

EFES PAZARLAMA VE DAĞITIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU EFES PAZARLAMA VE DAĞITIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 1. Başvuruya İlişkin Genel Esaslar 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nun ( KVK Kanunu ) 11. maddesi uyarınca kişisel

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA/BİLGİLENDİRME

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA/BİLGİLENDİRME KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA/BİLGİLENDİRME TURATEL MOBİL MEDYA İLETİŞİM VE BİLİŞİM SİSTEMLERİ ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (Bundan sonra TURATEL MOBİL MEDYA olarak belirtilecektir)

Detaylı

TESAN İLETİŞİM A.Ş. PERSONEL-ADAY PERSONELE YÖNELİK 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU GEREĞİNCE AYDINLATMA METNİ

TESAN İLETİŞİM A.Ş. PERSONEL-ADAY PERSONELE YÖNELİK 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU GEREĞİNCE AYDINLATMA METNİ A. Veri Sorumlusunun Kimliği TESAN İLETİŞİM A.Ş. PERSONEL-ADAY PERSONELE YÖNELİK 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU GEREĞİNCE AYDINLATMA METNİ 07.04.2016 tarihinde 6698 sayılı "Kişisel Verilerin

Detaylı

AEP ANADOLU ETAP PENKON GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

AEP ANADOLU ETAP PENKON GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU AEP ANADOLU ETAP PENKON GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 1. Başvuruya İlişkin Genel Esaslar 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nun ( KVK Kanunu

Detaylı

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA VERİ SAHİPLERİNİN HAKLARINI KULLANMALARI İÇİN BAŞVURU FORMU

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA VERİ SAHİPLERİNİN HAKLARINI KULLANMALARI İÇİN BAŞVURU FORMU 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA VERİ SAHİPLERİNİN HAKLARINI KULLANMALARI İÇİN BAŞVURU FORMU 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesindeki talebinizin yerine getirilebilmesi

Detaylı

MAN TÜRKİYE ANONİM ŞİRKETİ ÇALIŞAN ADAYLARININ KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN POLİTİKA Revizyon Tarihi:

MAN TÜRKİYE ANONİM ŞİRKETİ ÇALIŞAN ADAYLARININ KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN POLİTİKA Revizyon Tarihi: MAN TÜRKİYE ANONİM ŞİRKETİ ÇALIŞAN ADAYLARININ KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN POLİTİKA Revizyon Tarihi: 01.05.2018 1. Amaç MAN Türkiye Anonim Şirketi ( MAN veya Şirket ), çalışan adaylarının kişisel

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni Tanımlar İşbu aydınlatma metninde geçen; Kişisel Veri: Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi; Özel Nitelikli Kişisel

Detaylı

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU KLÜH MULTİSERVİCES GRUBU (http://www.kluhsm.com.tr) 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Kanunu

Detaylı

RSK VERİ GÜVENLİĞİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU

RSK VERİ GÜVENLİĞİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU RSK VERİ GÜVENLİĞİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU A. Genel Açıklamalar 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nun ( KVKK ) 11. maddesi kapsamında her ilgili

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması

Kişisel Verilerin Korunması Kişisel Verilerin Korunması KİŞİSEL VERİ TOPLAMANIN YÖNTEMİ VE HUKUKİ NEDENİ Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda,aşağıda yer verilen amaçlar ve hizmetlerimizin belirlenen

Detaylı

KALELİ BEST OİL PETROLCÜLÜK TİC. AŞ. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI

KALELİ BEST OİL PETROLCÜLÜK TİC. AŞ. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI KALELİ BEST OİL PETROLCÜLÜK TİC. AŞ. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar 1.1. AMAÇ Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 20 inci maddesinde; herkesin,

Detaylı

KENT FAKTORİNG ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN MÜŞTERİ AYDINLATMA METNİ

KENT FAKTORİNG ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN MÜŞTERİ AYDINLATMA METNİ KENT FAKTORİNG ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN MÜŞTERİ AYDINLATMA METNİ 1. Amaç Kent Faktoring Anonim Şirketi ( Kent Faktoring veya Şirket ), gerçek kişi müşterilerine

Detaylı

KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ

KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ a)veri Sorumlusu ve Temsilcisi KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ( Şirketimiz ) veri sorumlusu

Detaylı

VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU

VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( Kanun ) uyarınca, kişisel veri sahipleri, Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileri işlenmişse

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapıda: Hazır mıyız? 19. 02. 2016

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapıda: Hazır mıyız? 19. 02. 2016 Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapıda: Hazır mıyız? 19. 02. 2016 Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapıda: Hazır mıyız? Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Tasarısı ( Tasarı ), bir kez daha Türkiye

Detaylı

İşbu dokuman Trabzon Enerji Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi nin yazılı izni olmaksızın çoğaltılıp, dağıtılamaz. 1 Doküman No: FR-29/01.

İşbu dokuman Trabzon Enerji Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi nin yazılı izni olmaksızın çoğaltılıp, dağıtılamaz. 1 Doküman No: FR-29/01. TRABZON ENERJİ ÜRETİM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENMESİYLE İLGİLİ AYDINLATMA METNİ Trabzon Enerji Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi ( Şirket ) olarak kişisel verilerinizin güvenliğinin

Detaylı

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda öngörülen geçiş süreci sona erdi

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda öngörülen geçiş süreci sona erdi www.pwc.com.tr www.gsghukuk.com 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda öngörülen geçiş süreci sona erdi GSG Hukuk Özet 7 Nisan 2016 tarih ve 29677 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6698 sayılı

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN

ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN Kabul Tarihi 23.10.2014 Kanun No 6563 Yürürlük Tarihi 05.11.2014 Yayın Tarihi 05.11.2014 RG Sayısı 29166 MADDE 1- AMAÇ VE KAPSAM (1) Bu Kanunun amacı, elektronik

Detaylı

Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme/Aydınlatma

Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme/Aydınlatma Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme/Aydınlatma Metni 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili sair mevzuat ("KVKK") uyarınca, Sigortalab tarafından, Veri Sorumlusu sıfatıyla,

Detaylı

KİŞİSEL SAĞLIK VERİLERİNİN İŞLENMESİ VE MAHREMİYETİNİN SAĞLANMASI HAKKINDA YÖNETMELİK (20 Ekim 2016 tarihli sayılı Resmi Gazete)

KİŞİSEL SAĞLIK VERİLERİNİN İŞLENMESİ VE MAHREMİYETİNİN SAĞLANMASI HAKKINDA YÖNETMELİK (20 Ekim 2016 tarihli sayılı Resmi Gazete) KİŞİSEL SAĞLIK VERİLERİNİN İŞLENMESİ VE MAHREMİYETİNİN SAĞLANMASI HAKKINDA YÖNETMELİK (20 Ekim 2016 tarihli 29863 sayılı Resmi Gazete) Yönetmelik hükümlerinin özetinden ibaret olan ve özelliklerini belirtmek

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN

ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN 12247 ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 6563 Kabul Tarihi : 23/10/2014 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 5/11/2014 Sayı : 29166 Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 55 Amaç

Detaylı