DÜNYAYI DEĞİŞTİREN DEĞİŞİM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DÜNYAYI DEĞİŞTİREN DEĞİŞİM"

Transkript

1 DÜNYAYI DEĞİŞTİREN DEĞİŞİM

2 DMA, TÜRKİYE DE İLK KEZ TAMAMEN ELEKTRİKLİ BİR ARAÇ TEKNOLOJİSİ GELİŞTİRDİ VE BUNU BİR KAROSER İLE BİRLEŞTİRDİ. OTOMOTİV ALANINDA YARATTIĞI BU TEKNOLOJİ İLE DMA, ÜLKEMİZDE TİP ONAY BELGESİ ALAN İLK MARKA OLARAK FARK YARATTI. DAHA YEŞİL BİR DÜNYA İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM ATTI.

3 Türkiye de tip onay belgesine sahip ilk %100 elektrikli marka, Kapsamlı bir Ar-Ge süreci sonucunda, donanım ve yazılımları bütünüyle DMA mühendisleri tarafından geliştirilmiş elektrikli tahrik sistemi, Dünya genelinde referans niteliğinde menzil değeri, Üstün ekonomi; sadece 6 TL ye 280 km yol kat edebilme imkanı, İçten yanmalı geleneksel motorlara oranla %90 a varan oranda tasarruflu bakım maliyetleri, 0 emisyon değeri ile çevreci ve doğa dostu, Elektriğin olduğu her yerde şarj edilebilme kolaylığı, Hızlı şarj ünitesi ile sadece 3 saatte tam kapasite şarj imkanı, Akıllı telefonlarla aracınıza her yerden kesintisiz erişim imkanı, Gelişmiş Multimedya Sistemi ile sürüş güvenliğini artıran bilgilendirme sistemi, Vites değişimine gerek bırakmayan üstün performanslı sürüş yapısı.

4 Türkiye nin ilk elektrikli otomobili yolda!* Dünyada elektrikli araç teknolojileri konusunda, her geçen gün önemli adımlar atılıyor ve bir geçiş süreci yaşanıyor. Elektrikli araçlar, küresel ısınma ve iklim değişikliklerinde önemli bir etken olan gaz emisyonlarını önlüyor. Kaynakların etkin yönetimi ile otomotiv sektörünün geleceğini temsil ediyor. Bu noktada DMA, Türkiye nin global ölçekte ilk elektrikli otomobilini üretme hedefiyle yola çıktı. Uzun yıllara dayanan kapsamlı bir Ar-Ge sürecinin ve kilometreyi aşan testlerin ardından, DMA mühendisleri fark yaratan ürünlerini ortaya koydu. DÜNYANIN GELECEĞİ: ELEKTRİKLİ OTOMOBİLLER DMA, geliştirdiği yüksek teknoloji ile dünyanın geleceği olan elektrikli araç sanayinin ülkemizde oluşmasına, gelişmesine ve büyümesine çok büyük katkılar sağlamayı hedefliyor. Ayrıca, fosil yakıt ihtiyacı azalacağı için daha yeşil bir dünya hedefine bizleri her geçen gün yaklaştırıyor. * DMA teknolojisi, Türkiye de elektrikli araç konusunda TSE den tip onay belgesi almaya hak kazanmış ilk marka konumundadır.

5 %100 elektrikli teknoloji Elektrikli araçlar, içten yanmalı motorlu araçlara kıyasla %90 a varan oranlarda enerji tasarrufu sağlarken, çevreye duyarlı, gürültü kirliliğine yol açmayan, sessiz ve ekonomik araçlar olarak karşımıza çıkıyor. Dünya genelinde %100 elektrikli araç üreten markalar, mevcut araç modellerini elektrikli tahrik sistemi uygulayarak geliştiriyorlar. DMA da global markalarla aynı yaklaşımı benimseyerek, uzun süreli Ar-Ge çalışmaları sonucunda; bütünüyle kendisine ait bir elektrikli tahrik sisteminin donanım ve yazılımlarını geliştirmeyi başardı. Bu sistemi, etkin ve hızlı bir şekilde mevcut araçlara uygulanabilen esnek bir yapıya dönüştürdü. DMA teknolojisi ile %100 elektrik motorlu araçlar yollara çıkıyor ve yüksek teknolojili bir araçtan beklenilenleri fazlasıyla sunuyor.

6 Üstün performans ve sürüş konforu DMA teknolojisi, ileri teknoloji ürünü %100 elektrikli bir aracı kullanmanın ayrıcalığını sunuyor. Tabii ki, sürüş keyfinden ödün vermeden! DMA nın geliştirdiği ABYS*, sürüş anında batarya gücünün etkin bir biçimde elektrik motoruna aktarımını sağlıyor. Lityum bazlı şarj edilebilir çoklu batarya sistemi, gücü kayıpsız olarak elektrik motoruna aktarıyor. İlk hareket anından itibaren kesintisiz olarak sunduğu Nm tork değeri sayesinde, DMA teknolojisi eşsiz bir performans sağlıyor. Elektrik motorları için geliştirilmiş özel şanzıman sistemi, vites değiştirmeye gerek bırakmadan yüksek çekiş gücü sunuyor. İleri teknolojisi ile yol üzerinde pürüzsüz ilerleyişe ve başarılı bir hızlanmaya imkan veriyor. DMA teknolojisi; üstün performansı, dinamik sürüş özellikleri ve yüksek konfor seviyesi ile beklentilerinizin ötesine geçen etkileyici bir sürüş deneyimi yaşatıyor. SESSİZ VE ETKİLEYİCİ BİR SÜRÜŞ DENEYİMİ * ABYS: Akıllı Batarya Yönetim Sistemi

7 Gelişmiş bir co-pilot: DMA Multimedya Sistemi DMA teknolojisi, gelişmiş bir Multimedya Sistemi sunuyor. Sistem, gelişmiş ara yüzü sayesinde, sürücü ve yolcularını sürekli bilgilendirerek sürüş güvenliği ve konforunu artırıyor. Ön konsolda geniş bir LCD ekrana ve dijital gösterge paneline sahip DMA Multimedya Sistemi; aracın şarj, hız ve kullanım durumuna ilişkin birçok veriyi anlık olarak aktarıyor: bataryaların güncel şarj durumu, mevcut sürüş modunda aracın kalan menzili, aracın tam kapasiteye ulaşması için gerekli şarj süresi. İstenildiğinde, şarj için kullanılan elektriğin niteliğine bağlı olarak; şarj akımı, şarj süresi gibi konularda da kontrol ve bilgi akışı sağlayan sistem, gelişmiş yapısıyla etkin sürüş kontrolü sunuyor.

8 Aracınıza her yerden erişim imkanı: DBS* DBS, Turkcell Teknoloji tarafından, sadece elektrikli araçlara özel uygulamalara erişebilmeniz için tasarlandı. Bu eşsiz sistem sayesinde, IOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar üzerinden aracınız ile ilgili birçok veriye dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. DBS yi akıllı telefonunuza anında indirip kolayca kullanabilirsiniz. Aracınızla ilgili kapsamlı bir içeriği, akıllı telefonunuz sayesinde kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, araç içi senkronizasyonu da sağlayabilirsiniz. Elektrikli araçlar için araç takip uygulaması; uzaktan şarj aktif erişim desteği, aracın anlık şarj durumu, menzili, tam kapasite için kalan süre gibi birçok veriye cep telefonunuz aracılığı ile anında ulaşabilirsiniz. *DBS: DMA Bilgilendirme Servisi

9 Elektriğin olduğu her yer, size özel bir şarj istasyonu! Bir elektrik prizinin olduğu her yer, sizin için bir şarj ünitesi. DMA tarafından geliştirilen ABYS* sayesinde, aracınızı elektriğin olduğu her yerde kolayca şarj edebilirsiniz. Evinizde, garajınızda ya da nerede isterseniz. Standart şarj seçeneği Bu seçenekte, şarj süresi hızlı şarj moduna göre daha uzundur. Aracınızın şarjı tamamen bitse bile, üzerinde yer alan donanım sayesinde şehir şebekesi üzerinden 220V elektrikle yaklaşık 8 saat** içerisinde tam kapasitede şarj edebilirsiniz. Ya da lityum bazlı bataryanız sayesinde, maksimum 3 saatlik bir ara şarj ile yeniden yola çıkabilirsiniz. Bu yöntemi evinizde bile uygulayabilirsiniz. Tıpkı cep telefonunuzu şarj eder gibi! ELEKTRİĞİN OLDUĞU HER YERDE ŞARJ: EVİNİZDE, OFİSİNİZDE, GARAJINIZDA... *ABYS: Akıllı Batarya Yönetim Sistemi ** Belirtilen şarj süreleri, DMA teknolojisine sahip araçların üzerinde standart olarak sunulan şarj üniteleriyle elde edilen değerlerdir.

10 DMA Rapid ile menzilinizi hızla artırın Bataryaları tamamen boşalmış durumdaki aracınızı, DMA tarafından geliştirilen DMA Rapid* (hızlı şarj ünitesi) ile maksimum 3 saat içerisinde tam dolu duruma getirebilirsiniz. Hızlı şarj ünitesinin, şehir şebekesi üzerinden kullanımı için 380V 90A güç çekebilecek güvenli bir elektrik altyapısı gerekmektedir. *DMA Rapid hızlı şarj ünitesi, DMA teknolojisine sahip araçlarda opsiyonel olarak sunulmaktadır.

11 Daha ileri gitmek için, teknolojiyi ileri taşıdık DMA, geliştirdiği yenilikler sayesinde elektrikli araç teknolojisini her açıdan ileriye taşıyor. DMA nın sunduğu ileri teknoloji ürünü bataryalar, enerjisini uzun süre koruyabilme özelliği ile sadece ülkemizde değil; dünyada şu ana kadar üretilen %100 elektrikli otomobiller içerisinde referans niteliğinde bir menzil değeri sunuyor. DMA, km başına sadece 0,13 kwh değeri elde ederek, ortalama 280 km* menzil mesafesiyle standartları belirliyor. * Elektrikli Araç-Şehiriçi Test Prosedürü (SAE J1634) şartnamesi çerçevesinde gerçekleştirilen test sonucudur.

12 Karşılaştırmak gerekirse, ekonomisi tartışılmaz Geleneksel yakıt sistemiyle çalışan içten yanmalı motora sahip araçlarda mevcut sıvı yakıt ihtiyacı, elektrikli araçlarda bulunmuyor. Sadece elektrik enerjisi ile çalışan DMA teknolojisi, bir prizin olduğu her yerde şarj edebilmeye imkan veren sistemiyle fark yaratıyor. Doğal olarak çok büyük bir tasarruf sağlıyor. Az yakıt harcayan ekonomik bir dizel araç baz alınarak yapılan değerlendirmeler tasarrufun boyutunu net olarak gösteriyor. SADECE 6TL DEĞERİNDE ELEKTRİKLE 280 KM MESAFE Ortalama 7 lt/100 km yakıt tüketim değeri ile 280 km lik bir menzil için günümüz koşullarında yaklaşık 88 TL tutarında bir maliyet ortaya çıkıyor. %100 elektrik enerjisine dayanan DMA teknolojisi ile aynı yol kat edildiğinde, bu maliyet ortalama 6 TL seviyesinde gerçekleşiyor.

13 Motor hem güç üretir hem de elektrik 62kW sürekli (84 kw max.) güç üretme kapasiteli elektrik motoruyla DMA teknolojisi, 225 Nm-325 Nm tork değer aralığı ile yüksek bir sürüş performansı ortaya koyuyor. Günlük kullanıma her açıdan hazır olan motor, tam anlamıyla çevreci yapısı ile doğayı koruyor. DMA tarafından geliştirilen RFS* Teknolojisi, ayağınızı gaz pedalından çektiğiniz veya fren yaptığınız her an, motorun bir elektrik jeneratörü olarak kullanılmasını sağlıyor. Ve elektrik üreterek bu enerjiyi daha sonra kullanılmak üzere bataryalarda depoluyor. Bu size standart şarj menzilinin ötesinde ekstra kilometreler kazandırıyor. Elektrik motorunun sessizliği, istikrarlı güç dağılımı ve vites değişimine gerek bırakmayan yapısı ile DMA teknolojisi, sarsıntısız ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. * RFS: Rejeneratif Fren Sistemi

14 Her bakımdan kazançlı DMA mühendisleri, tüketim değerlerinin yanı sıra servis maliyetleri açısından da herkes için ekonomik bir teknoloji yaratmayı hedeflediler. Tabii ki, güç ve kaliteden ödün vermeden! Bu hedef doğrultusunda geliştirilen DMA teknolojisine sahip araçların bakım maliyetleri, içten yanmalı geleneksel motorlu araçlara göre %90 e kadar daha ekonomiktir. Bunun en önemli nedeni, bu teknolojiye sahip araçlarda yağ filtresi, hava filtresi, buji gibi periyodik bakımlarda değiştirilmesi gereken sarf malzemelerinin olmamasıdır.

15 %100, 0 emisyon değeri Daha temiz ve yaşanır bir dünya için büyük önem taşıyan sıfır emisyonlu araçlarda içten yanmalı bir motor ve egzos sistemi bulunmuyor. Bu araçlar egzos dumanı ve gürültüsü oluşturmuyor. Böylece içten yanmalı motorlardan çıkan ve atmosfere salınım yapan CO gazı da bütünüyle ortadan kaldırılmış oluyor. 0 EMİSYON DMA teknolojisi, Otomotivin Yeşil Geleceği sloganı ile gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakabilmeyi hedefliyor. DMA aracınız, %100 elektrikli; %0 emisyonlu. Doğa ile dost. Yeşil bir dünya için büyük bir adım.

16 Sürüş tarzınıza en uygun modu seçme imkanı DMA teknolojili araçlarda yüksek sürüş güvenliği ve konforu için farklı koşul ve beklentilere göre geliştirilmiş üç sürüş modu bulunuyor. Dinamik kontrol ve yüksek güvenlik için DMA, son teknoloji ürünü elektronik sistemleri kullanıyor. Tüm bu sistemler, DMA nın üstün sürüş güvenliğini, araç çekiş gücünü ve performansını destekliyor. E (Eco-Drive) Sürüş Modu Ekonomik sürüş modunda, aracın enerjisi etkin bir şekilde yönetilerek, aracın menzili maksimum seviyeye çıkıyor. Bu modda günlük sürüşler bile daha keyifli hale geliyor. F (Spor) Sürüş Modu Spor sürüş modunda; gaz pedalı, dokunuş anında gücü elektrik motoruna anında aktarıyor. Tekerleklere uygulanan güç ile yüksek performanslı bir sürüş karakteri elde ediliyor. Bu sürüş modunda, motor tepkileri çok hızlı sağlanarak, aracın sahip olduğu yüksek DMA teknolojisinin dinamik ruhu sürücüye yaşatılıyor. S (Snow Kaygan Zemin) Sürüş Modu Bu mod, en zor yol tutuş koşullarında öneriliyor. Özellikle yağışlı havalarda ve kaygan yollarda maksimum sürüş güvenliği sağlıyor. Motor tepkisi daha aşamalı ve kontrollü hale geliyor.

17 Güzel bir gelecek yola çıktı Gelecek, tam şu anda yaratılıyor. Şimdi. Bugün aldığımız kararlar, bulduğumuz fikirler, attığımız adımlar düşlediğimiz güzel geleceği bizlere yaklaştırıyor. Biz DMA olarak ülkemizin geleceği için olduğu kadar, dünyanın geleceği için de sorumluluk duyuyoruz. Bu duygu, bizleri daha fazla çalışmaya, üretmeye, ülkemizin ve dünyanın geleceğinde söz sahibi olmak için her zaman en iyisini yapmaya itiyor. Herkes için iyi olanı başarmak için herkesten iyi olmak gerekiyor...

18 Teknik Bilgiler 37

19

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri»

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» DUAL FUEL SYSTEM «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» Dual Fuel System DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin

Detaylı

BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR

BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR Yeni Ford Mondeo ECOnetic modelinin CO 2 emisyonu 115 g/km Ford Ka araçlarda Ford Otomatik

Detaylı

Modüler Hibrid Enerji İstasyonu- MOHES

Modüler Hibrid Enerji İstasyonu- MOHES Modüler Hibrid Enerji İstasyonu- MOHES Modüler Hibrit Enerji istasyonu (MOHES) Sivil ve Askeri Endüstrinin bir çok alanında şebeke elektriğinden veya petrol kaynaklı diğer enerji kaynaklarından istifade

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı...

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı... PRESTİJ SD Rahatlığın Tanımı... Tasarruflu... Kısa ve orta mesafe taşımacılık alanında, personel taşımacılığı, transfer turları, VIP taşımacılığı ve özel turlara uygun olarak üretilen Prestij SD, konforu

Detaylı

ÇEVRE DOSTU ARAÇLAR %100 YERLİ TANITIM KATALOĞU

ÇEVRE DOSTU ARAÇLAR %100 YERLİ TANITIM KATALOĞU ÇEVRE DOSTU ARAÇLAR 2017 %100 YERLİ TANITIM KATALOĞU ENBO OTOMOTİV İTH. İHR. SAN. VE TİC. A.Ş. Elektrikli araçlara gösterilen ilginin her geçen gün arttığı ülkemizde bu ihtiyaca yönelik çalışmalar yapan

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

YERLİ OTOMOBİL PROJESİNDE SON NOKTA: ELEKTRİKLİ OTOMOBİL

YERLİ OTOMOBİL PROJESİNDE SON NOKTA: ELEKTRİKLİ OTOMOBİL YERLİ OTOMOBİL PROJESİNDE SON NOKTA: ELEKTRİKLİ OTOMOBİL Melisa KORKMAZ Küreselleşen dünyada insan kendi yaşamını kolaylaştırmak amacıyla, ihtiyaçlarını karşılayacak birçok ürün icat etmiştir. İcat ettiği

Detaylı

Gücü de büyük, yükü de...

Gücü de büyük, yükü de... 7.5 TON 175 HP EURO 3 COMMON RAIL TURBO DIZEL INTERCOOLER ABS HBB LSPV Gücü de büyük, yükü de... Yeni Isuzu, 175 HP, Euro 3, common rail, turbo dizel intercooler motoru ve yenilenen dış görünüşüyle şimdi

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor TR En konforlu yolculuklar STAR, 31 kişiye kadar yolcu taşıma kapasitesi, geniş ve konforlu koltuk aralıkları ve farklı oturum alternatifleri ile turizm, personel ve şehirler arası taşımacılıktaki ihtiyaçlara

Detaylı

En konforlu yolculuklar

En konforlu yolculuklar TR Maksimum konfor STAR, 31 kişilik yolcu kapasitesi, 4,25 m 3 lük yüksek kapasiteli ve kesintisiz bagajı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru, bağımsız

Detaylı

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri:

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: Yeni motor nesli, ihtiyaca göre ayarlanan, elektrik destekli hidrolik direksiyon ve vites değiştirme göstergesi, ekonomik sürüşün temelleridir. BlueEFFICIENCY

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

Allison, Yakıt Tasarrufunun Arttırılmasını Sağlar

Allison, Yakıt Tasarrufunun Arttırılmasını Sağlar Allison, Yakıt Tasarrufunun Arttırılmasını Sağlar xfe Teknolojisi ile %7 ye Varan Ekstra Yakıt Tasarrufu xfe... Ekstra Yakıt Tasarrufu İçin En İyi Yol Dünya Çapında Otobüs Filoları, xfe ile İyileştirilen

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Tasarruf sağlar! SOCAR CNG. DUAL SYSTEM aracın motorin tüketimini %

Tasarruf sağlar! SOCAR CNG. DUAL SYSTEM aracın motorin tüketimini % Nedir? DUAL SYSTEM, dizel motorlarda tüketilen motorinin bir kısmı yerine doğalgaz (CNG) tüketilmesini ve motorinle CNG nin birlikte tüketimi ile yakıt giderlerinde önemli derecede tasarruf edilmesini

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

V E S P A E L E T T R I C A

V E S P A E L E T T R I C A VESPA ELETTRICA GÜÇ BENDE ELEKTRİKLİ ZARAFET ELEKTRIKLI MOBILITE ARTIK BAMBAŞKA BİR SEVİYEDE! VESPA ELETTRICA YA BAKTIĞINIZDA, ONUN ÇEVRE VE TEKNOLOJI ARASINDAKI YENI BIR TASARIM ILIŞKISINI ZARIFÇE YORUMLADIĞINI

Detaylı

Dual Fuel System Nedir?

Dual Fuel System Nedir? DUAL FUEL SYSTEM Dual Fuel System Nedir? DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin bir kısmı yerine CNG veya LPG tüketilmesini

Detaylı

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU 2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU S1 evo² (K117) Kuru & ıslak performans arasındaki en iyi denge! Yüksek hızlarda sürerken kontrollü ve hassas viraj alma kabiliyeti. Minimuma indirilmiş yuvarlanma direnci

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

ÇEVRECİ EKONOMİK GÜVENLİ

ÇEVRECİ EKONOMİK GÜVENLİ ÇEVRECİ EKONOMİK GÜVENLİ İçindekiler 1. Dünya daki ve Türkiye deki CNG Otobüs Pazarı 2. Neden CNG Yakıt Tercih Edilmeli? 3. Doğalgaz (CNG) ile Dizel Yakıt Karşılaştırması 4. CNG Yakıtlı Otobüslerin SWOT

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 6 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve bağımsız

Detaylı

Elektrikli Araçlar. www.pilotcar.com.tr

Elektrikli Araçlar. www.pilotcar.com.tr ELEKTRİKLİ ARAÇLAR Elektrikli Araçlar www.pilotcar.com.tr Yenilikçi bir gerçeklikle dinamik, sıradışı bir marka PC2 PC4 Piyasalardaki elektrikli araçlara yeni bir soluk... PILOTCAR, Pilot Taşıt Koltukları

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Elektrikli Araçlar. www.pilotcar.com.tr

Elektrikli Araçlar. www.pilotcar.com.tr ELEKTRİKLİ ARAÇLAR Elektrikli Araçlar www.pilotcar.com.tr Yenilikçi bir gerçeklikle dinamik, sıradışı bir marka PC2 PC4 Piyasalardaki elektrikli araçlara yeni bir soluk... PILOTCAR, Pilot Taşıt Koltukları

Detaylı

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak...

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Geliştirdiği teknolojiler ve geleceğe yaptığı yatırımlarla Honda, faaliyet gösterdiği her alanda bugün olduğu gibi gelecekte de toplum tarafından varlığını

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

%RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU

%RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU %RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU Çoğu sürücü için yakıt tasarrufu en önemli konudur Daha düşük yakıt tüketimi, depo başına daha çok kilometre ve daha düşük CO2 emisyonları anlamına gelir.

Detaylı

Sayısız özellik, kusursuz güzellik.

Sayısız özellik, kusursuz güzellik. Caddy Maxi Van Sayısız özellik, kusursuz güzellik. Caddy Maxi Van işiniz ne olursa olsun keyfe dönüştürüyor. Geniş iç hacmi ve keskin dış hatlarıyla size yakışan iş ortağınız oluyor. TDI teknolojisine

Detaylı

Çevreci motorlar için 10 adım

Çevreci motorlar için 10 adım Otomobilleri Yeşil Yapın kampanyasının amacı, araçların çevreye verdiği zararları azaltmak ve sürücülerin çevreye daha duyarlı bir biçimde araç kullanmalarını teşvik etmektir. Çevreci motorlar için 10

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP. Yepyeni Yüzüyle Yollarda...

SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP. Yepyeni Yüzüyle Yollarda... SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP Yepyeni Yüzüyle Yollarda... Safir Plus ile yolculuğunuz daha konforlu... Beklenti ve taleplerin her gün arttığı yolcu taşımacılığı sektöründe Temsa, yolculuk keyfinin tanımını

Detaylı

Yeni nesil fren sistemi JCB nin daha etkin, daha az güç harcayarak daha iyi frenleme imkanı sunan yeni hidrolik fren sistemi standart olarak sunulmaktadır. Sistem kendinden ayarlıdır, çoklu disk donanım

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık 5 8 HP SU SOĞUTMALI MOTOR ÖN VE ARKA PAPATYA DİSK FREN DİJİTAL GÖSTERGE SAATİ AYARLANABİLİR AMORTİSÖR GÜÇLÜ ŞASE : Su soğutmalı, zamanlı, tek silindirli : 9 cc : 5 vites : 7 LT : 8 HP : Hidrolik tek papatya

Detaylı

Dizel in gücü, Bosch kızdırma bujileri ile servislerinizde.

Dizel in gücü, Bosch kızdırma bujileri ile servislerinizde. Dizel in gücü, Bosch kızdırma bujileri ile servislerinizde. İş ortağınız Bosch ile dizelde daha da güçlüsünüz! Yoğun biçimde tanıtımları yapılan elektrikli ve hibrit araçlara karşın dizel araçlar hâlâ

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

Yolun Her Anında Daha İyi. DIWA Verimlilik Paketi

Yolun Her Anında Daha İyi. DIWA Verimlilik Paketi Yolun Her Anında Daha İyi. DIWA Verimlilik Paketi 1 Yakıt Tasarrufu. Minimum Emisyon. Kullanılabilirliğin Artırılması. Daha düşük yakıt tüketimi, daha az karmaşıklık, daha yüksek sürüş konforu, daha fazla

Detaylı

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık.

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Yeni Bosch Athlet kablosuz dikey süpürge, her yere ulaşma konforunu ve 2400 Watt* lık elektrikli süpürge ile aynı temizlik performansını bir arada sunar. www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Alçak tabanlı modern iç tasarım. İdeal toplu taşıma aracı

Alçak tabanlı modern iç tasarım. İdeal toplu taşıma aracı TR Alçak tabanlı modern iç tasarım ATAK, binişleri ve inişleri kolay hale getiren Alçak Taban özelliği ile yolculara büyük kolaylık sunuyor. Aracın giriş ve çıkış kapıları arasındaki koridorda herhangi

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

ELEKTRİKLİ HİDROLİK SİSTEM

ELEKTRİKLİ HİDROLİK SİSTEM ELEKTRİKLİ HİDROLİK SİSTEM Daha Sessiz Daha Temiz Bir Çevre İçin Elektrikli Hidrolik Sistem Nedir? Elektrikli Hidrolik Sistem Üst yapılı araçlarda PTO aracılığı ile motordan alınan güce alternatif olarak

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Enerji Teknolojilerini Bizimle Takip Edin e-mobility Nanogen Teknoloji & UTES Endüstriyel ve RWE İşbirliği ile Türkiyede

Enerji Teknolojilerini Bizimle Takip Edin e-mobility Nanogen Teknoloji & UTES Endüstriyel ve RWE İşbirliği ile Türkiyede Elektrikli Araba Şarj İstasyonları Enerji Teknolojilerini Bizimle Takip Edin e-mobility Nanogen Teknoloji & UTES Endüstriyel ve RWE İşbirliği ile Türkiyede Elektrikli araba şarj istasyonları Günümüz küresel

Detaylı

Çevreci.

Çevreci. Çevreci www.e-mon.com.tr Tekn k Özell kler Assist SS Motor (W) Akü Tipi Elektrik Girişi Şarj Süresi Max. Hız (km/h) Menzil (km) Tırmanma Açısı Tüke m (100km) Fren Tipi (Ön/Arka) Frenleme Metodu (Ön/Arka)

Detaylı

FiLO YÖNETiMiNDE AKILLI VE EMNiYETLi SÜRÜŞ DÖNEMi

FiLO YÖNETiMiNDE AKILLI VE EMNiYETLi SÜRÜŞ DÖNEMi FiLO YÖNETiMiNDE AKILLI VE EMNiYETLi SÜRÜŞ DÖNEMi Shell FiloPlatform un gelişmiş teknolojisi riskli manevraları ölçüyor, sürücü alışkanlıklarını değiştiriyor ve toplam filo performansını artırıyor. Hız

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

XSet. Lorem Ipsum is simply dummy text. Lorem Ipsum is simply dummy text.

XSet. Lorem Ipsum is simply dummy text. Lorem Ipsum is simply dummy text. XSet Xset, araç ve yönetim sistemleri arasında doğrudan veri iletişimini kuran ve yöneten bir arabirimdir. Araçtan aldığı verileri yönetim sistemine aktarır ve ihtiyaç duyulan raporların sağlanabilmesi

Detaylı

Basım tarihi: Şubat 2019 FİLO KATALOĞU.

Basım tarihi: Şubat 2019 FİLO KATALOĞU. Basım tarihi: Şubat 09 FİLO KATALOĞU www.fiat.com.tr İÇİNDEKİLER DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ ÖNSÖZ TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI NEDEN FIAT FİLO? BAYİ VE SERVİS AĞIMIZ MOTOR VE ŞANZIMAN SEÇENEKLERİ BİNEK ARAÇLAR

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİLİ ELEKTRİK ÜRETİM TESİS KURULUMU

GÜNEŞ ENERJİLİ ELEKTRİK ÜRETİM TESİS KURULUMU GÜNEŞ ENERJİLİ ELEKTRİK ÜRETİM TESİS KURULUMU YEŞİL ENERJİ NEDİR? Yeşil Enerji, güneş, rüzgar jeotermal, hidroelektrik gibi yenilenebilir enerji kaynaklarından elde edilen enerji için kullanılan bir deyimdir.

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 05 Hakkımızda 08. Endüstriyel Motor. Marin Dizel Motor. Kabinli Jeneratör. Sessiz Kabinli Jeneratör. Kabinsiz Jeneratör.

İÇİNDEKİLER. 05 Hakkımızda 08. Endüstriyel Motor. Marin Dizel Motor. Kabinli Jeneratör. Sessiz Kabinli Jeneratör. Kabinsiz Jeneratör. İÇİNDEKİLER 05 Hakkımızda 08 Endüstriyel Motor 10 Marin Dizel Motor 12 Kabinli Jeneratör 14 Sessiz Kabinli Jeneratör 16 Kabinsiz Jeneratör 18 Motopomp HAKKIMIZDA Bu topraklardan aldığı güç ile gücünüze

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA.

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. OPEL Astra OPC VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. Yeni Opel Astra OPC gelmiş geçmiş en güçlü Astra unvanına sahip safkan bir yarış otomobilidir. Güç gösterisi için 2.0 turbo motora sahip Astra OPC

Detaylı

AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar...

AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar... AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar... Yolculuklar Avenue LF CNG ile daha keyifli Doğalgazla çalışan Avenue LF CNG, çevreci özelliğinin yanı sıra güçlü ısıtma-soğutma sistemi ve ergonomik koltukları ile

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M İlan no: 185582 Toyota Yaris 1.33 99 HP Terra Sporty M/M Sahibinden 33.000 km'de 2010 model toyota yaris 31.000 TL İlan tarihi: 29 Ocak 2014 İlan detayları İlan detayları İl Hatay Model yılı Ocak 2010

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

MXZ-2D33VA / 2D42VA / 2D42VA2 / 2D53VA2 MXZ-3D54VA2 / 3E54VA / 3E68VA MXZ-4D72VA / 4E72VA / 4E83VA PAC-MK-31BCB PAC-MK51BCB MXZ-5D102VA / 5E102VA MXZ-6C122VA / 6D122VA PUMY-P112/125/140VKM2(-BS) PUMY-P112/125/140YKM2(-BS)

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler

Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler Şehirde araç kullanmak artık çok daha keyifli... B-Max, benzersiz tasarımı yanında segmentinde ilk kez sunulan yüksek teknolojik özellikleri ile sürüş

Detaylı

MALATYA TRAMBÜS HATTI

MALATYA TRAMBÜS HATTI TROLEYBÜS Troleybüs dünyada 310 farklı şehirde, 56 ülke tarafından kullanılan ve insanlar tarafından kabul görmüş toplu taşıma sistemidir. Dünyada şuanda 40 binden fazla troleybüs hizmet vermektedir. Günümüzde

Detaylı

SAFİR ve SAFİR VIP. Yolculuk Keyfinin Tanımı...

SAFİR ve SAFİR VIP. Yolculuk Keyfinin Tanımı... SAFİR ve SAFİR VIP Yolculuk Keyfinin Tanımı... Safir VIP ile yolculuğunuz daha konforlu... Beklenti ve taleplerin her gün arttığı yolcu taşımacılığı sektöründe Temsa, yolculuk keyfinin tanımını değiştiriyor

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Yüksek tavan, yüksek konfor...

Yüksek tavan, yüksek konfor... Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik ve tasarım özellikleriyle fark yaratan MD9 LE otomatik şanzımanı, bağımsız ön aksı, yükseklik ayarlı direksiyonu, geniş sürücü bölgesi ve ergonomik

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

DEMİRYOLU HİBRİD ÇEKİŞLİ BATARYA SİSTEMİ

DEMİRYOLU HİBRİD ÇEKİŞLİ BATARYA SİSTEMİ DEMİRYOLU HİBRİD ÇEKİŞLİ BATARYA SİSTEMİ ION-ONBOARD LI-ION HİBRİD ÇEKİŞLİ BATARYA SİSTEMİ Ion-OnBoard rejeneratif hibrid çekişli batarya sistemi, demiryolu operatörlerinin, çekiş gücü için fren enerjisini

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Honda Integra Type-R

Honda Integra Type-R İlan no: 244753 Honda Integra Type-R Sahibinden SATILIK HONDA CBR 250 R MOTOSİKLET TEMİZZZZ 9.250 TL İlan tarihi: 3 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Trabzon Model yılı Ocak 2011 Km 15.000 km

Detaylı

TERRATRACK 200: DOĞA, SEN VE TERRATRACK! Bir terratrack in varsa hiçbir zorluk seni korkutamaz.

TERRATRACK 200: DOĞA, SEN VE TERRATRACK! Bir terratrack in varsa hiçbir zorluk seni korkutamaz. TERRATRACK 200: DOĞA, SEN VE TERRATRACK! Bir terratrack in varsa hiçbir zorluk seni korkutamaz. 200 cc tek silindir, dört zamanlı motoru ile arazi şartlarında yüksek performans sağlar. Bu sayede önüne

Detaylı

HAYALLERİYLE ÇALIŞAN MÜHENDİSLERİN ESERİ

HAYALLERİYLE ÇALIŞAN MÜHENDİSLERİN ESERİ HAYALLERİYLE ÇALIŞAN MÜHENDİSLERİN ESERİ Bir süper spor otomobili sizce hangi özelliği süper yapar? Hızı, tasarımı veya performansı... Peki neden hepsi bir arada olmasın? Biz, 1990 yılında birinci nesil

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

Toruk Grup Elektrikli Araba Projesi Proje Sunumu

Toruk Grup Elektrikli Araba Projesi Proje Sunumu Toruk Grup Elektrikli Araba Projesi Proje Sunumu www.torukcars.com İçerik Giriş Problem Tanımı Ürün Mühendisliği (S.S.S.) 1 Ajanda Giriş Problem Tanımı Ürün Mühendisliği (S.S.S.) 2 Petrol ve otomotivdeki

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

PCR-4x4-lVr. Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ

PCR-4x4-lVr. Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ PCR-4x4-lVr Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ 2016 Lastik teknolojisindeki gelişmelerden dolayı, bu katalog içeriğinde haber vermeksizin değişiklik yapılabilir. Baskı hatalarından kaynaklanan yanlışlıklardan

Detaylı

Opel Omega CD 15.250 TL. İlan detayları SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! Sahibinden. İlan tarihi: 7 Ağustos 2015.

Opel Omega CD 15.250 TL. İlan detayları SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! Sahibinden. İlan tarihi: 7 Ağustos 2015. Opel Omega CD Sahibinden SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! İlan no: 242657 15.250 TL İlan tarihi: 7 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl İzmir Model yılı Ocak 1995 Km 213.000 km Kasa tipi Sedan

Detaylı

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım...

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım... MD9 LE Ayrıcalıklı Ulaşım... Ayrıcalıklı ulaşım... Alçak tabanlı girişi, modern tasarımı ve ferah iç hacmiyle yolculuğun standartları değişiyor. Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik

Detaylı

Dış Ünite Boyutları Birim : mm MXZ-6C122VA MXZ-8B140VA/YA DIŞ ÜNİTE DIŞ ÜNİTE Hava Giriş 2-U Şeklinde Açılabilir Delik (Çelik Dübel M10) Montaj Ayakları Hava Giriş Hava Giriş 2-U Şeklinde Açılabilir Delik

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

e-mobility (elektrikli ulaşım)

e-mobility (elektrikli ulaşım) e-mobility (elektrikli ulaşım) Küresel iklim değişikliğine yol açan CO 2 emisyonları Dünya Çapında Kaynak: BMU Hedef: Küresel ısınmayı 2 C 0 sınırlandırmak 2000 yılına kıyasla emisyonun % 85 azaltılması

Detaylı

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 Gelişmiş Özellikler ve Seçkin Konforun Yeni Temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen vitesi

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Simgül Madanoğlu. Kıdemli Pazarlama Müdürü

Simgül Madanoğlu. Kıdemli Pazarlama Müdürü Simgül Madanoğlu Kıdemli Pazarlama Müdürü Endüstri Devrimi ileyeni Üretim Anlayışı Ulaşım Teknolojileri ile Yeni Pazarlara Erişim Dijital Teknolojiler ile Bilgi ve İletişim Devrimi Ekonomi GSMH dan daha

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Making Modern Living Possible Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye www.danfoss.com.tr Danfoss DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Yaşam

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı