YERLI SERMAYE.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YERLI SERMAYE."

Transkript

1 FiYAT LiSTESi YERLI SERMAYE

2

3 Başergün Boya ve Kimya İnşaat San. Tic. A.Ş. inşaat sektörüne ilk adımını 99 yılında Başergün İnş. Ltd. Şti. olarak atmıştır yılları arasında hızla büyüyen inşaat malzemeleri satışı ile birlikte inşaat projelerine ise Günergün İnş. Ltd. Şti. olarak devam etmiştir. Antalya'da birçok konut ve işyeri projesini başarı ile tamamlamış kalitesinden ve çizgisinden ödün vermeyerek kısa sürede sektörde hak ettiği noktaya gelmiştir. 200 yılında ise Başergün Boya ve Kimya İnşaat San. Tic. A.Ş. olarak değişen firma ünvanı ile birlikte Antalya Organize Sanayi Bölgesi 2. Kısım da.000 m 2 alan üzerinde.500 m 2 kapalı alanda kurulan fabrikada CUBO markası ile Boya üretimine başladı. İnşaat malzemeleri sektördeki tecrübesinden ve profesyonel çalışma ruhunun getirdiği idarecilik anlayışı ile kısa sürede marka olma yolunda hedefe doğru koşmaya başladı. Doğru yapılan İşletme ve Arge yatırımlarının yanı sıra Başergün Boya ve Kimya İnşaat San. Tic. A.Ş. 20 yılında 2 önemli yatırım kararı aldı ve uygulamaya geçti. Bu yatırım kararı ile mevcut Boya fabrikası alanındaki kapalı yerini büyüterek m 2 ye çıkarmış ve bu alan artışına EPS üretim tesisi kurulmuş ve Antalya Organize Sanayi bölgesinde 3. Kısım da yeni bir yer alarak buraya.000 m 2 kapalı alan üzerine tam otomatik Yapı Kimyasalları tesisi faaliyete geçirildi. EPS Polistiren üretim tesisi (faaliyet Şubat 202) Yapı kimyasalları üretim tesisi (faaliyet Nisan 202 ) 20 yılı Haziran ayında Antalya Organize Sanayi Bölgesi 3. Kısım daki m 2 alan üzerinde kurulu olan Yapı Kimyasalları tesisimizin yanına Boya ve EPS tesislerini de getirerek m 2 kapalı alan üzerine bu üç tesisimiz bir araya getirdik ve idari binamızı da bu alana taşıdık. Ayrıca Yapı Kimyasalları alanında Türkiye genelinde rekabetçi olmak adına aldığımız yatırımlar kararının ilk başlangıcı olarak 20 yılı Ağustos ayında Trabzon ili Araklı ilçesinde m 2 alan üzerinde.500 m 2 kapalı alan içinde Yapı Kimyasalları tesisimiz faaliyete geçti. Boya üretiminde 20 yılında tam otomasyon yeni makineler alarak boya üretimine de dünya standartlarını yakalayarak sektörde ilk 5 hedefimize ulaşma yolundaki yatırımını tamamlamış bulunuyoruz. Ürettiğimiz ürünlerimizi tüm Türkiye'de ayrı bölge müdürlüğü ve dünyadaki bayi ağıyla CUBO ailesi her geçen gün büyümektedir.

4 HER YAPIYA UYGUN BİR CUBO MUTLAKA VARDIR

5

6 İÇ CEPHE BOYALARI CONCEPT İPEK MAT Su bazlı, hidronlu, PTFE ve silikon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı üstün özellikte, antibakteriyel, kendi kendini temizleyen, tam silinebilir, ipeksi mat iç cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -8 m LT 5 LT e uygundur CUBO MAESTRO İPEKMAT İÇ CEPHE BOYASI Su bazlı, silikon katkılı, antibakteriyel, üstün özellikte, tam silinebilir, ipeksi mat iç cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -8 m LT LT e uygundur CUBOSOFT Su bazlı, silikon katkılı, tam silinebilir, dekoratif, yarı mat iç cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -8 m LT LT LT e uygundur CUBOMATT Su bazlı, silikon katkılı, tam silinebilir, dekoratif mat iç cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -8 m LT LT e uygundur iskontoları geçerlidir. Fiyatlara KDV dahildir.

7 İÇ CEPHE BOYALARI YENİ İPEK CUBOSOFT Su bazlı, silikon katkılı, tam silinebilir, dekoratif, ipeksi mat iç cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta 3-7 m LT LT e uygundur CUBOPLAST Su bazlı, dekoratif, yüksek örtücülük özelliğinde birinci sınıf mat iç cephe boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta 3-7 m LT LT e uygundur EXPOSİL PLASTİK Su bazlı, silikon katkılı, dekoratif, yüksek örtücülük özelliğinde mat iç cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta 2- m 2 3 KG 9 KG e uygundur EXPO PLASTİK Su bazlı, dekoratif, yüksek örtücülük özelliğinde mat iç cephe son kat duvar ve tavan boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta 2- m 2 3 KG 9 KG e uygundur Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir. 7

8 İÇ CEPHE BOYALARI COLORE PLASTİK Su bazlı, dekoratif, yüksek örtücülük özelliğinde mat iç cephe son kat duvar ve tavan boyası. *Kartela daki bazı renkler üretilmektedir. 3 KG 9 KG Sarfiyat: litre ile tek katta 0- m e uygundur TAVAN BOYALARI CUBO SÜPER TAVAN Su bazlı, yüksek beyazlık ve yüksek örtücülük özelliğine sahip mat tavan boyası. Sarfiyat: kg ile tek katta 7-0 m KG 0 KG KG e uygundur CUBO MAESTRO TAVAN Su bazlı, yüksek beyazlık ve yüksek örtücülük özelliğine sahip mat tavan boyası. Sarfiyat: kg ile tek katta 7-0 m KG 0 KG 7.5 KG e uygundur iskontoları geçerlidir. 8 Fiyatlara KDV dahildir.

9

10 DIŞ CEPHE BOYALARI YENİ ACRYTECH %00 saf akrilik esaslı, UV ışınları yardımı ile kürleşerek, çapraz bağlar ile sertleşen elastik iç ve dış cephe yalıtım boyasıdır. Su geçirmeme özelliğinden dolayı dış yüzeylerde kullanılır. Değişen nem oranları ve sıcaklıklarda esnekliğini koruyarak oluşabilecek yüzey gerilim kaynaklı ince, kılcal/ küçük çatlakların oluşmasını önleyen esnek film oluşturur. Her türlü yeni ve eski boyalı yüzeylerde kullanılabilir. Uzun ömürlü mükemmel bir kaplama malzemesidir. 5 LT ye uygundur Sarfiyat: litre ile tek katta 8-2 m 2 CONCEPT DIŞ CEPHE BOYASI Su bazlı, hidronlu, PTFE ve silikon emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı üstün özellikte, antibakteriyel, kendi kendini temizleyen, canlı renklerde dahi solmaya karşı dirençli, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, egg shell parlaklığında dekoratif dış cephe son kat boyası. 7.5 LT 5 LT Sarfiyat: litre ile tek katta 7- m ye uygundur CUBO MAESTRO DIŞ CEPHE BOYASI Su bazlı, silikon emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı üstün özellikte, antibakteriyel, kendi kendini temizleyen, canlı renklerde dahi solmaya karşı dirençli, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, egg shell parlaklığında dekoratif dış cephe son kat boyası. 7.5 LT Sarfiyat: litre ile tek katta 7- m 2 2 LT ye uygundur CUBO SİLİKONLU DIŞ CEPHE BOYASI Su bazlı, silikon emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı üstün özellikte, yüksek UV dayanımlı nefes alan suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, mat dekoratif dış cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -0 m LT 5 LT ye uygundur iskontoları geçerlidir. 0 Fiyatlara KDV dahildir.

11 DIŞ CEPHE BOYALARI CUBO UNİVERSAL SİLİKONLU DIŞ CEPHE BOYASI Su bazlı, silikon teknolojisi sayesinde yüksek dayanımlı, nefes alan, yüksek UV dayanımlı, suya ve dış etkenlere karşı dayanıklı, mat dekoratif dış cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -0 m KG 0 KG ye uygundur CUBO AKRİLİK DIŞ CEPHE BOYASI Su bazlı, akrilik emülsiyon esaslı, yüksek UV dayınımlı, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, mat dekoratif dış cephe son kat boyası. 7.5 LT Sarfiyat: litre ile tek katta -0 m 2 5 LT ye uygundur CUBO TENİS KORT BOYASI BEYAZ Su bazlı, akrilik emülsiyon esaslı, dış etkenlere karşı dayanımlı, mat, tenis kort boyası Sarfiyat: litre ile tek katta - m 2 CUBO TENİS KORT BOYASI KIRMIZI-YEŞİL Su bazlı, akrilik emülsiyon esaslı, dış etkenlere karşı dayanımlı, mat, tenis kort boyası Sarfiyat: litre ile tek katta - m 2 Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir.

12 DIŞ CEPHE KAPLAMA CUBO MAESTRO DIŞ CEPHE KAPLAMASI (TEXTURE) Su bazlı, silikon emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı, üstün özellikte, antibakteriyel, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, rulo veya püskürtme ile desen verilen dekoratif dış cephe son kat kaplaması Sarfiyat: kg ile m ye uygundur CUBO SİLİKONLU DIŞ CEPHE KAPLAMASI (TEXTURE) Su bazlı, silikon emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı, üstün özellikte, antibakteriyel, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, rulo veya püskürtme ile desen verilen dekoratif dış cephe son kat kaplaması Sarfiyat: kg ile m ye uygundur CUBO AKRİLİK DIŞ CEPHE KAPLAMA (TEXTURE) Su bazlı, akrilik emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı, üstün özellikte, antibakteriyel, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, rulo veya püskürtme ile desen verilen dekoratif dış cephe son kat kaplaması Sarfiyat: kg ile m ye uygundur CUBO CREPY -.5 mm - 2mm Su bazlı, silikon silikat emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı, üstün özellikte, antibakteriyel, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, mala ile desen verilen tane dokulu dekoratif dış cephe son kat kaplaması. Sarfiyat: m 2 için Kg ye uygundur iskontoları geçerlidir. 2 Fiyatlara KDV dahildir.

13 ELASTOMERİK DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI CUBO FLEX DIŞ CEPHE BOYASI Su bazlı, elastomerik, silikon emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı, üstün özellikte, antibakteriyel, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı,,5 mm ye kadar çatlak karşılama özelliğinde, rulo veya püskürtme ile desen verilen dekoratif dış cephe son kat boyası. 5 LT Sarfiyat: Litre ile m ye uygundur CUBO FLEX DIŞ CEPHE KAPLAMASI KUMLU Su bazlı, elastomerik, silikon emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı, üstün özellikte, antibakteriyel, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, rulo veya püskürtme ile desen verilen dekoratif dış cephe son kat kaplaması ye uygundur Sarfiyat: kg ile m ye uygundur CUBO FLEX DIŞ CEPHE KAPLAMASI KUMSUZ Su bazlı, elastomerik, silikon emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı, kumsuz, üstün özellikte, antibakteriyel, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı,,5 mm ye kadar çatlak karşılama özelliğinde, rulo veya püskürtme ile desen verilen dekoratif dış cephe son kat kaplaması. Sarfiyat: kg ile m Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir. 3

14

15

16 ASTARLAR & MACUNLAR ŞEFFAF ASTAR (/7 BİNDER) Su bazlı, şeffaf, e 7 su ile inceltilebilen, yüksek aderans özelliğine sahip, konsantre iç ve dış cephe astarı. Sarfiyat: litre ile tek katta 5-5 m LT LT LT CUBO SATEN ALÇI ASTARI Su bazlı, şeffaf, e su ile inceltilebilen, yüksek aderans özelliğine sahip, alçı gibi emiciliği yüksek zeminlerde kullanılan, alçı yüzey astarı. 7.5 LT Sarfiyat: litre ile tek katta 2-5 m 2 5 LT 2.00 CUBO ÜNİVERSAL PRİMER (İÇ - DIŞ CEPHE ASTARI) Su bazlı, silikon katkılı, dolgulu, pigmentli, beyaz, örtücülüğü yüksek, yüksek adreans özelliğine sahip iç ve dış cephe astarı. Sarfiyat: kg ile tek katta 9-3 m LT 5 LT CUBO AKRİLİK ASTAR Su bazlı, akrilik emülsiyonlu, dolgulu, pigmentli, beyaz, örtücülüğü yüksek, yüksek adreans özelliğine sahip dış cephe astarı Sarfiyat: litre ile tek katta 7- m 2 iskontoları geçerlidir. Fiyatlara KDV dahildir.

17 ASTARLAR & MACUNLAR CUBO FLEX ASTAR Su bazlı, silikon katkılı, dolgulu, pigmentli, beyaz, örtücülüğü yüksek ve yüksek adreans özelliğine sahip, elastik dış cephe astarı. 5 LT Sarfiyat: kg ile tek katta 7- m 2 CUBO SİLİKONLU ASTAR Su bazlı, silikon katkılı, dolgulu, pigmentli, beyaz, örtücülüğü yüksek ve yüksek adreans özelliğine sahip dış cephe astarı Sarfiyat: kg ile tek katta 7- m 2 CUBO DÖNÜŞÜM ASTARI Solvent bazlı boya yüzeyine, su bazlı boya uygulaması öncesi ve koyu renkler öncesi renk geçişlerde kullanılan iç ve dış cephe astarı Sarfiyat: kg ile tek katta 2- m LT LT CUBO DEKORATİF SIVA ASTARI Su bazlı, silikon katkılı, dolgulu, pigmentli, beyaz, örtücülüğü yüksek ve yüksek adreans özelliğine sahip dekoratif sıva cephe astarı Sarfiyat: litre ile tek katta 7- m 2 Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir. 7

18 ASTARLAR & MACUNLAR & TUTKALLAR CUBO BRÜT BETON ASTARI Brüt beton yüzeylerin üzerine yapılacak olan alçı ve çimento esaslı boyalar öncesi yüzey aderansını arttırmak ve yüzeyi pürüzlendirmek için kullanılan astar. 2 KG Sarfiyat: kg ile tek katta -5 m 2 CUBO ACRYLIC PUTTY (KALIN) Akrilik emülsiyon esalı, yüzeydeki bozuklukları düzeltmek amacıyla kullanılan, iç ve dış cephe düzeltme macunu. 3.5 KG Sarfiyat: kg ile tek katta -2 m 2 CUBO ACRYLIC PUTTY - İÇ (İNCE) Akrilik emülsiyon esalı, yüzeydeki bozuklukları düzeltmek amacıyla kullanılan, iç cephe düzeltme macunu. Sarfiyat: kg ile tek katta -2 m KG CUBO PLASTİK TUTKAL Su bazlı, akrilik kopolimer vinil asetat esaslı, her türlü ahşap kaplama, yapıştıma ve masifleme için kullanılan beyaz renk yapıştırıcıdır KG KG Sarfiyat: kg ile tek katta m 2 3 KG iskontoları geçerlidir. 8 Fiyatlara KDV dahildir.

19

20 SENTETİK SON KATLAR CUBO SENTETİK SON KAT BOYA Alkid esaslı, kurşunsuz, yüksek örtme gücüne sahip lüks, parlak sentetik son kat boya LT 0.75 LT Sarfiyat: Litre ile tek katta 8-2 m LT a uygundur 5 LT CUBO YARIMAT - MAT SENTETİK SON KAT BOYA Alkid esaslı, kurşunsuz, yüksek örtme gücüne sahip, mat-yarı mat sentetik son kat boya LT MAT YARI MAT Sarfiyat: Litre ile tek katta 8-2 m 2 5 LT a uygundur YENİ CUBO METAL VERNİĞİ PU akrilik esaslı, iç dış cephelerde kullanılan, UV ışınlarına dayanımlı, demir içermeyen metale, bakır, alüminyum, krom kaplı çelik, paslanmaz çelik için kullanıma uygun dekoratif metal verniği. Sarfiyat: Litre ile tek katta 5-20 m 2 5 LT a uygundur CUBO YOL ÇİZGİ BOYASI BEYAZ - SARI SARI BEYAZ Alkid ve klor kauçuk esaslı soğuk yol çizgi boyası e uygundur iskontoları geçerlidir. 20 Fiyatlara KDV dahildir.

21 SENTETİK ASTARLAR CUBO ANTİPAS BEYAZ-GRİ-KIRMIZI Alkid esaslı, kurşunsuz, yüksek pas önleme gücüne sahip, mat, antikorozif astar boya LT Sarfiyat: Litre ile tek katta 3-5 m 2 2 LT e uygundur 5 LT CUBO METAL (ANTİPAS-ASTAR-SON KAT) Alkid esaslı, kurşunsuz, astar ve son kat uygulamasını birarada sağlayan yüksek örtme gücüne ve pas önleme gücüne sahip, mat, antikorozif boya. Sarfiyat: Litre ile tek katta 8-2 m LT 5 LT e uygundur CUBO SENTETİK ASTAR Alkid esaslı, kurşunsuz, mat sentetik astar boya LT 2.00 Sarfiyat: Litre ile tek katta -8 m LT e uygundur CUBO SENTETİK MACUN Alkid esaslı, sentetik macun KG KG KG e uygundur Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir. 2

22 AHŞAP KORUYUCU VE VERNİKLER Renk CUBO AHŞAP KORUYUCU Alkid bağlayıcılı, mat, UV dayanımlı, dekoratif son kat ahşap koruyucu. Zeytin Antik Yeşil Açik Meşe Safir Koyu Meşe Maun Rustik Meşe Ebonit Ceviz Gül Ağacı 0.75 LT 2 LT Renk CUBO VERNİKLİ AHŞAP KORUYUCU Alkid bağlayıcılı, şeffaf ve parlak, UV dayanımlı, dekoratif son kat ahşap koruyucu. Zeytin Antik Yeşil Açik Meşe Safir Koyu Meşe Maun Rustik Meşe Ebonit Ceviz Gül Ağacı 0.75 LT 2 LT CUBO YAT VERNİK Alkid bağlayıcılı, şeffaf ve parlak, UV dayanımlı, dekoratif son kat sentetik vernik LT LT CUBO CAM CİLA Solvent bazlı, tek komponentlı, parlak, şeffaf, UV dayanımlı son kat parke verniği LT LT iskontoları geçerlidir. 22 Fiyatlara KDV dahildir.

23 SU BAZLI AHŞAP KORUYUCU VE VERNİKLER YENİ CUBO SU BAZLI AHŞAP KORUYUCU Su bazlı, mat, UV dayanımlı, dekoratif son kat ahşap koruyucu. Renk Zeytin Antik Yeşil Açik Meşe Safir Koyu Meşe Maun Rustik Meşe Ebonit Ceviz Gül Ağacı 0.75 LT 2 LT YENİ CUBO SU BAZLI VERNİKLİ AHŞAP KORUYUCU Su bazlı, şeffaf ve parlak, UV dayanımlı, dekoratif son kat ahşap koruyucu. Renk Zeytin Antik Yeşil Açik Meşe Safir Koyu Meşe Maun Rustik Meşe Ebonit Ceviz Gül Ağacı 0.75 LT 2 LT YENİ CUBO SU BAZLI VERNİK Su bazlı, şeffaf ve parlak, UV dayanımlı, dekoratif son kat vernik LT LT CUBO PANEL KAPI BOYASI Amerikan panel kapı yüzeyler için, örtücülük ve koruyucu, mat, son kat panel boyası. 5 LT Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir. 23

24 SU BAZLI AHŞAP KORUYUCU VE VERNİKLER CUBO SU BAZLI AHŞAP BOYASI Su bazlı, tek kompenantlı, ipek mat, dış hava koşullarına dayanıklı, yüksek örtücülük özellikte, nefes alabilen, UV dayanımlı, son kat ahşap boyası. BAZ BEYAZ SARI MAVİ TURUNCU YEŞİL KIRMIZI 5 LT 5 LT 5 LT 5 LT 5 LT 5 LT 5 LT iskontoları geçerlidir. 2 Fiyatlara KDV dahildir.

25

26 CUBO SU BAZLI YOL ÇiZGİ BOYASI BEYAZ Su bazlı, akrilik esaslı, mat görünümlü, hızlı kuruma yapan, yol çizgi boyası CUBO SU BAZLI YOL ÇiZGİ BOYASI SARI Su bazlı, akrilik esaslı, mat görünümlü, hızlı kuruma yapan, yol çizgi boyası CUBO ZOL Solvent bazlı, beton ve taş yüzeylerde su izolasyonu sağlayan, UV dayanımlı, taş verniği LT LT CUBO İZOPLAST Su bazlı, elastomerik, UV dayanımlı su izolasyon kaplaması. 3 KG 0 KG ELYAFLI iskontoları geçerlidir. 2 Fiyatlara KDV dahildir.

27 ÖZEL ÜRÜNLER YENİ CUBO İZOPLAST EXTRA Su bazlı, elastomerik, su izolasyon, açtı ve cephe kaplaması. 0 KG CUBO İS ÖRTEN Boyalı ve boyasız yüzeylerdeki is, nikotin, siyahlanmaları ve dışarı kusan lekeleri kapatarak üzerine uygulanacak olan son kat boyanın etkilenmemesini sağlayan astar boya LT Sarfiyat: litre iletek katta - 8 m 2 YENİ PVC ASTARI PVC yüzeylere çok iyi yapışan özel astar LT LT YENİ PVC SON KAT BOYASI PVC yüzeylerin boyanmasında kullanılan her türlü dış etkenlere dayanıklı son kat boya LT LT Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir. 27

28 DEKORATİF BOYA GRUBU CUBO EFEKT Su bazlı, sedef parlaklığında, silinebilir dekoratif son kat boya. 5 LT Sarfiyat: litre ile tek katta 3-7 m 2 YENİ CUBO MULTİ EFEKT Su bazlı, sedef parlaklığında, silinebilir, dekoratif, her yönden farklı renk efekt verebilen, son kat boya. Sarfiyat: litre ile tek katta 9-2 m LT YENİ CUBO LİNE EFEKT Su bazlı, sedef parlaklığında, silinebilir, çizgi dokulu, dekoratif son kat boya. Sarfiyat: litre ile tek katta 9-2 m LT CUBO EFEKT VARAK Su bazlı, sedef parlaklığında, silinebilir, uv dayanımlı, dış hava koşullarına dayanıklı, dekoratif son kat iç ve dış cephe boyası. 5 LT Sarfiyat: litre ile tek katta 9-2 m 2 iskontoları geçerlidir. 28 Fiyatlara KDV dahildir.

29 DEKORATİF BOYA GRUBU & ANTİBAKTERİYEL SERİ YENİ CUBO ART DECO Su bazlı, mala ile uygulanan ince desenli brüt beton görünümlü dekoratif iç ve dış cephe kaplaması. Sarfiyat: YENİ ANTİBAKTERİYEL PLUS Su bazlı, hidronlu, PTFE ve silikon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı üstün özellikte, içeriğindeki özel katkılar sayesinde boyanmış yüzey üzerinde bakteri oluşumuna engel olur ve bu nedenle ameliyathanelerde kullanılan, tam silinebilir, ipeksi mat ameliyathane iç cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -8 m 2 5 LT YENİ ANTİBAKTERİYEL Su bazlı, hidronlu, PTFE ve silikon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı üstün özellikte, antibakteriyel hastane odaları ve koridorlarda kullanılan, tam silinebilir, ipeksi mat hastane iç cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -8 m 2 5 LT YENİ ANTİBAKTERİYEL ASTAR Su bazlı, silikon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı üstün özellikte, antibakteriyel hastane odaları, koridorlar ve ameliyathanelerde antibakteriyel boya uygulamaları öncesi kullanılan, astar boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta 0- m 2 5 LT Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir. 29

30

31

32 ENDÜSTRİYEL CUBO ENDÜSTRİYEL HG Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP B. kırmızı, turuncu, bordo, ultramarin mavi, DSİ metalik yeşil. 5 KG CUBO ENDÜSTRİYEL HG Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP Krom sarı. taksi sarısı. caterpiller sarı. RAL KG CUBO ENDÜSTRİYEL HG Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP Beyaz, kirli beyaz, açık gri, krem, gri, açık mavi, makine grisi, çimen yeşili. 5 KG CUBO ENDÜSTRİYEL HG Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP Siyah, koyu kahve, oksit kırmızı, oksit sarı. 5 KG iskontoları geçerlidir. 32 Fiyatlara KDV dahildir.

33 ENDÜSTRİYEL CUBO ENDÜSTRİYEL Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP B. kırmızı, turuncu, bordo, ultramarin mavi, DSİ metalik yeşil. 5 KG CUBO ENDÜSTRİYEL Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP Krom sarı, taksi sarısı, caterpiller sarı, RAL KG CUBO ENDÜSTRİYEL Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP Beyaz, kirli beyaz, açık gri, krem, gri, açık mavi, makine grisi, çimen yeşili. 5 KG CUBO ENDÜSTRİYEL Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP Siyah, koyu kahve, oksit kırmızı, oksit sarı. 5 KG Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir. 33

34 ENDÜSTRİYEL CUBO ENDÜSTRİYEL MAT Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, mat, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP B. kırmızı, turuncu, bordo, ultramarin mavi, DSİ metalik yeşil. 5 KG CUBO ENDÜSTRİYEL MAT Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, mat, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP Krom sarı, taksi sarısı, caterpiller sarı, RAL KG CUBO ENDÜSTRİYEL MAT Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, mat, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP Beyaz, kirli beyaz, açık gri, krem, gri, açık mavi, makine grisi, çimen yeşili. 5 KG CUBO ENDÜSTRİYEL MAT Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, mat, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP Siyah, koyu kahve, oksit kırmızı, oksit sarı. 5 KG iskontoları geçerlidir. 3 Fiyatlara KDV dahildir.

35 ENDÜSTRİYEL CUBO EXPO ENDÜSTRİYEL Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP B. kırmızı, turuncu, bordo, ultramarin mavi, DSİ metalik yeşil. 5 KG 3.00 CUBO EXPO ENDÜSTRİYEL Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP Krom sarı, taksi sarısı, caterpiller sarı, RAL KG CUBO EXPO ENDÜSTRİYEL Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP Beyaz, kirli beyaz, açık gri, krem, gri, açık mavi, makine grisi, çimen yeşili. 5 KG CUBO EXPO ENDÜSTRİYEL Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya LT GRUP Siyah, koyu kahve, oksit kırmızı, oksit sarı. 5 KG Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir. 35

36 ENDÜSTRİYEL CUBO ENDÜSTRİYEL PRIMER ASTAR Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel astar LT CUBO MAT KOLLEKTÖR BOYASI Stren alkid esaslı, hava kurumalı, mat kollektör boyası. 7 KG CUBO CAM BOYASI Cam üzerini boyamak için kullanılır. 5 LT CUBO HAMMERTON BOYA Alkid - Epoxy modifiyeli, hava kurumalı, dekoratif, çekiçlenmiş metal görünümlü son kat boya LT LT 3.00 CUBO ALÜMİNYUM YALDIZ Sentetik esaslı, dekoratif, metalik görünümlü, ısıya dayanıklı son kat boya LT LT CUBO BAKIR YALDIZ Sentetik esaslı, dekoratif, metalik görünümlü, ısıya dayanıklı son kat boya LT LT 0.00 iskontoları geçerlidir. 3 Fiyatlara KDV dahildir.

37

38 EPOXY Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO EPOXY SF Mavi Solventsiz epoxy reçine esaslı son kat epoxy boya. Kırmızı-Sarı Yeşil Beyaz-Gri KG + KG Siyah Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO EPOXY SF Mavi Solventsiz epoxy reçine esaslı son kat epoxy boya. Kırmızı-Sarı Yeşil Beyaz-Gri 3 KG KG Siyah Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO EPOXY HG Mavi Solventli epoxy reçine esaslı son kat epoxy boya. Kırmızı-Sarı Yeşil Beyaz-Gri KG + KG Siyah Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO EPOXY HG Mavi Solventli epoxy reçine esaslı son kat epoxy boya. Kırmızı-Sarı Yeşil Beyaz-Gri 3 KG KG Siyah Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO ALYA EPOXY HG Solventsiz epoxy reçine esaslı son kat epoxy boya. Mavi Kırmızı-Sarı Yeşil Beyaz-Gri + 5 KG Siyah iskontoları geçerlidir. 38 Fiyatlara KDV dahildir.

39 EPOXY Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO EXPO EPOXY Mavi Solventsiz epoxy reçine esaslı son kat epoxy boya. Kırmızı-Sarı Yeşil Beyaz-Gri KG + KG Siyah Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO SHOP PRİMER Alüminyum, galvaniz saç gibi metal yüzeylerde boya sisteminin korozyona karşı direncini artıran astar. KG Oksit Kırmızı KG Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO EPOXY EP PRIMER Solventli epoxy reçine esaslı, süper antikorozif epoxy astar. Beyaz KG+ KG 3 KG+0.75 KG Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO ALYA EPOXY PRIMER Solventli epoxy reçine esaslı, süper antikorozif epoxy astar. 7.5 KG Beyaz KG Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO DOLGULU EPOXY PRIMER Solventsiz epoxy reçine esaslı, mineral yüzeylere uygun, pigmentli, dolgulu astar. 2 KG Beyaz KG Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir. 39

40 EPOXY Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO SU BAZLI EPOXY Çift kompenantlı, kimyasal olarak kürlenen su bazlı epoxy son kat boya. 5 LT + LT Beyaz ve Açık Renkler + LT Lütfen Güncel Fiyat Sorunuz Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO SU BAZLI EPOXY ASTAR Çift kompenantlı, kimyasal olarak kürlenen su bazlı nem bariyerli epoxy astar. Şeffaf 5 LT + LT + LT Lütfen Güncel Fiyat Sorunuz Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO NEM BARİYER ASTARI- EPOXY BAZLI Solventsiz epoxy reçine esaslı, çift kompenantlı, kimyasal olarak kürlenen düşük viskositeli nem bariyerli epoxy astar KG Şeffaf +.5 KG Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG EPOXY SELF LEVELLING Solventsiz epoxy reçine esaslı, 3 kompenantlı, kendiliğinden yayılan zemin kaplaması. KG + KG Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG EPOXY SELF LEVELLING Solventsiz epoxy reçine esaslı, 3 kompenantlı, metalik, kendiliğinden yayılan zemin kaplaması. KG + KG iskontoları geçerlidir. 0 Fiyatlara KDV dahildir.

41 EPOXY Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG EPOXY PORTAKAL KABUĞU Solventsiz epoxy reçine esaslı, 2 kompenantlı, portakal kabuğu desenli zemin kaplaması. 8 KG + 2 KG Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG EPOXY SF VERNİK Solventsiz epoxy reçine esaslı, 2 kompenantlı şeffaf astar ve son kat epoxy boya..5 KG Şeffaf KG Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG EPOXY 3D KAPLAMA Solventsiz epoxy reçine esaslı, 3D zemin kaplamasında kullanılan şeffaf kaplama..5 KG Şeffaf KG Renk Toplam (TL) TL/KG CUBO SINGLE PRIMER Epoxy reçine esaslı, tek kompenantlı, A metal yüzeylerede de kullanılabilen antikorozif astar. Beyaz Gri 3 KG 8 KG Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO AKRİL 2K POLİÜRETAN SON KAT BOYA 8 KG Şeffaf KG Alifatik akrlik reçine esaslı, çift kompenantlı, UV dayanımlı poliüretan son kat boya. Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir.

42 EPOXY Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO AKRILYIC TOP COAT SON KAT BOYA Alifatik akrlik reçine esaslı, çift kompenantlı, UV dayanımlı poliüretan son kat boya. 8 KG Şeffaf KG Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO POLİÜRETAN TOP COAT SON KAT BOYA Aromatik akrlik reçine esaslı, çift kompenantlı poliüretan son kat boya. 8 KG Şeffaf KG Toplam (TL) TL/KG CUBO K PU Alifatik akrlik reçine esaslı, tek kompenantlı, UV dayanımlı poliüretan son kat boya Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO AKRİL 2 K POLİÜRETAN VERNİK Alifatik akrlik reçine esaslı, çift kompenantlı, UV dayanımlı poliüretan astar ve son kat şeffaf astar ve boya. 0 KG Şeffaf KG Renk Ana Sertleştirici Malzeme (TL) TL Toplam (TL) TL/KG CUBO AKRIL 2K ASTAR Alifatik akrilik reçine esaslı, çift kompenantlı, dolgulu, UV dayanımlı poliüretan astar. Beyaz KG Renk Toplam (TL) TL/KG CUBO AKRİL K ASTAR Tek bileşenli poliüretan astar. Şeffaf iskontoları geçerlidir. 2 Fiyatlara KDV dahildir.

43

44 İÇ CEPHE BAZLAR CONCEPT İPEK MAT İÇ CEPHE BOYASI Su bazlı, hidronlu, PTFE ve silikon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı üstün özellikte, antibakteriyel, kendi kendini temizleyen, tam silinebilir, ipeksi mat iç cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -8 m 2 A - BAZI B - BAZI C - BAZI LT LT LT LT LT LT LT LT LT.00.2 LT LT LT LT LT LT 2.00 CUBO MAESTRO İPEKMAT İÇ CEPHE BOYASI Su bazlı, silikon katkılı, antibakteriyel, üstün özellikte, tam silinebilir, ipeksi mat iç cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -8 m 2 A - BAZI B - BAZI C - BAZI LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT iskontoları geçerlidir. Fiyatlara KDV dahildir.

45 İÇ CEPHE BAZLAR CUBOSOFT Su bazlı, silikon katkılı, tam silinebilir, dekoratif yarı mat iç cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -8 m 2 A - BAZI B - BAZI C - BAZI 7.5 LT 5 LT 2.2 LT.2 LT 2.2 LT LT 5 LT 2.2 LT.2 LT 2.2 LT LT 5 LT 2.2 LT.2 LT 2.2 LT İPEK CUBOSOFT Su bazlı, silikon katkılı, tam silinebilir, dekoratif mat iç cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -8 m 2 A - BAZI B - BAZI C - BAZI 7.5 LT 5 LT 2.2 LT.2 LT 2.2 LT LT 5 LT 2.2 LT.2 LT 2.2 LT LT 5 LT 2.2 LT.2 LT 2.2 LT CUBOMATT Su bazlı, silikon katkılı, tam silinebilir, dekoratif mat iç cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -8 m 2 A - BAZI B - BAZI C - BAZI 7.5 LT 5 LT 2.2 LT.2 LT 2.2 LT LT 5 LT 2.2 LT.2 LT 2.2 LT LT 5 LT 2.2 LT.2 LT 2.2 LT Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir. 5

46 İÇ CEPHE BAZLAR CUBOPLAST Su bazlı, dekoratif, yüksek örtücülük özelliğinde birinci sınıf mat iç cephe boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta 3-7 m 2 A - BAZI B - BAZI C - BAZI LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT.00 EXPOSİL Su bazlı, silikon katkılı, dekoratif, yüksek örtücülük özelliğinde mat iç cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta 3-7 m 2 A - BAZI B - BAZI 3 KG KG KG KG EXPO PLASTİK Su bazlı, dekoratif,yüksek örtücülük özelliğinde mat iç cephe son kat duvar ve tavan boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta 3-7 m 2 A - BAZI B - BAZI 3 KG KG KG KG iskontoları geçerlidir. Fiyatlara KDV dahildir.

47 DIŞ CEPHE BAZLAR CONCEPT DIŞ CEPHE BOYASI Su bazlı, hidronlu, PTFE ve silikon emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı üstün özellikte, antibakteriyel, kendi kendini temizleyen, canlı renklerde dahi solmaya karşı dirençli, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, egg shell parlaklığında dekoratif dış cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta 7- m 2 A - BAZI B - BAZI C - BAZI LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT.00.2 LT LT LT LT LT CUBO MAESTRO DIŞ CEPHE BOYASI Su bazlı, silikon emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı üstün özellikte, antibakteriyel, kendi kendini temizleyen, canlı renklerde dahi solmaya karşı dirençli, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, egg shell parlaklığında dekoratif dış cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta 7- m 2 A - BAZI B - BAZI C - BAZI LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir. 7

48 DIŞ CEPHE BAZLAR CUBO SİLİKONLU DIŞ CEPHE BOYASI Su bazlı, silikon emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı, üstün özellikte, yüksek UV dayınımlı, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, mat dekoratif dış cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -0 m 2 A - BAZI B - BAZI C - BAZI LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT CUBO AKRİLİK DIŞ CEPHE BOYASI Su bazlı, akrilik emülsiyon esaslı, yüksek UV dayınımlı, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, mat dekoratif dış cephe son kat boyası. Sarfiyat: litre ile tek katta -0 m 2 A - BAZI B - BAZI C - BAZI LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT LT iskontoları geçerlidir. 8 Fiyatlara KDV dahildir.

49 DIŞ CEPHE BAZLAR - DIŞ CEPHE KAPLAMA BAZLAR ÜNİVERSAL SİLİKONLU DIŞ CEPHE BOYASI Su bazlı, silikonlu, mat dış cephe boyası. A - BAZI B - BAZI C - BAZI 2.2 LT LT LT LT LT LT LT LT LT 8.00 CUBO MAESTRO DIŞ CEPHE KAPLAMASI (TEXTURE) Su bazlı, silikon emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı, üstün özellikte, antibakteriyel, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, rulo veya püskürtme ile desen verilen dekoratif dış cephe son kat kaplaması. Sarfiyat: kg ile m 2 A - BAZI B - BAZI C - BAZI CUBO SİLİKONLU DIŞ CEPHE KAPLAMASI (TEXTURE) Su bazlı, silikon emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı, üstün özellikte, antibakteriyel, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, rulo veya püskürtme ile desen verilen dekoratif dış cephe son kat kaplaması. Sarfiyat: kg ile m 2 A - BAZI B - BAZI C - BAZI CUBO AKRİLİK DIŞ CEPHE KAPLAMA (TEXTURE) Su bazlı, akrilik emülsiyon teknolojisi sayesinde oluşan yüksek dayanımlı, üstün özellikte, antibakteriyel, nefes alan, suya ve dış etkenlere karşı dayanımlı, rulo veya püskürtme ile desen verilen dekoratif dış cephe son kat kaplaması. Sarfiyat: kg ile m 2 A - BAZI B - BAZI C - BAZI Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir. 9

50 SENTETİK SON KAT BAZLAR CUBO SENTETİK SON KAT BOYA Alkid esaslı, yüksek örtme gücüne sahip lüks, parlak sentetik son kat boya. Sarfiyat: Litre ile tek katta 8-2 m 2 B - BAZI C - BAZI 5 LT 5 LT CUBO YARIMAT SENTETİK Alkid esaslı, yüksek örtme gücüne sahip lüks, yarı mat sentetik son kat boya. Sarfiyat: Litre ile tek katta 8-2 m 2 B - BAZI C - BAZI 5 LT 5 LT CUBO MAT SENTETİK Alkid esaslı, yüksek örtme gücüne sahip lüks, mat sentetik son kat boya. Sarfiyat: Litre ile tek katta 8-2 m 2 B - BAZI C - BAZI 5 LT 5 LT CUBO YOL ÇiZGİ BOYASI Alkid ve klor kauçuk esaslı soğuk yol çizgi boyası. B - BAZI C - BAZI iskontoları geçerlidir. 50 Fiyatlara KDV dahildir.

51 ENDÜSTRİYEL BAZLAR - EPOXY BAZLAR Renk CUBO ENDÜSTRİYEL HG Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya. B BAZI B BAZI 5 KG 3 KG C BAZI 5 KG 3.00 C BAZI 3 KG Renk CUBO ENDÜSTRİYEL Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya. B BAZI B BAZI 5 KG 3 KG C BAZI 5 KG C BAZI 3 KG.00 Renk CUBO MAT ENDÜSTRİYEL Stryen alkid esaslı, hızlı hava kurumalı, parlak, rapid endüstriyel son kat boya. B BAZI B BAZI 5 KG 3 KG C BAZI 5 KG C BAZI 3 KG.00 Renk CUBO EPOXY HG Solventli, çift kompenantlı, epoxy reçine esaslı son kat epoxy boya. B BAZI C BAZI + KG + KG Fiyatlara KDV dahildir. iskontoları geçerlidir. 5

52 BOYACI KÜPÜ ÜNİVERSAL PASTALAR 0 UNIPASTE TINT WHITE DPT LT UNIPASTE TINT YELLOW 5GT LT UNIPASTE TINT YELLOW OXIDE T LT UNIPASTE TINT ORANGE GG-T LT UNIPASTE TINT RED OXIDE RED T LT UNIPASTE TINT RED 2BT LT UNIPASTE TINT MAGENTA YT LT 0.00 UNIPASTE TINT VIOLET RLT LT UNIPASTE TINT BLUE ALT LT UNIPASTE TINT BLUE BTT LT UNIPASTE TINT GREEN GT LT UNIPASTE TINT BLACK BT LT 5.00 BOYACI KÜPÜ SU BAZLI PASTALAR 0 WHITE EXTW LT YELLOW INT5G LT YELLOW EXT3G LT YELLOW EXYOX LT ORANGE EXODP LT ORANGE INT2G LT RED INTFG LT RED EXRDP LT RED EXROX LT MAGENTA EXTMG LT VIOLET EXTRL LT BLUE INTAL LT BLUE EXTBT LT 5.00 GREEN EXTGX LT BLACK EXTHC LT BLACK EXTLC LT iskontoları geçerlidir. 52 Fiyatlara KDV dahildir.

53

54 YAPIŞTIRMA GRUBU Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX SERAMİK YAPIŞTIRICI Çimento esaslı, tek bileşenli, mukavemet ve yapışma özelliği çok yüksek, uzun çalışma süresi ile işçiliği kolaylaştıran fayans ve seramik yapıştırma harcıdır. Gri Beyaz -5 KG -5 KG CTE Rengi Tüketim Mik. DİRMİL FİX SERAMİK YAPIŞTIRICI Çimento esaslı, tek bileşenli, mukavemet ve yapışma özelliği çok yüksek, uzun çalışma süresi ile işçiliği kolaylaştıran fayans ve seramik yapıştırma harcıdır. Gri -5 KG 8.70 C Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX SERAMİK FLEX YAPIŞTIRICI Çimento esaslı, tek bileşenli, polimer katkılı, esnek granit ve mermer yapıştırma harcıdır. C2TE Gri Beyaz -5 KG -5 KG Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX HIZLI SERTLEŞEN SERAMİK YAPIŞTIRICI Gri -5 KG Çimento esaslı, tek bileşenli, polimer katkılı, esnek granit ve mermer yapıştırma harcıdır. Beyaz -5 KG C2FE 5 Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

55 YAPIŞTIRMA GRUBU Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX HAVUZ SERAMİK YAPIŞTIRICI FLEX Gri -5 KG Islak mekanlarda yapışmayı sağlayan, antibakteriyel özellikte, çimento esaslı, tek bileşenli, mukavemet ve yapışma özelliği çok yüksek, fayans ve seramik yapıştırma harcıdır. Beyaz -5 KG C2TE Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX GRANİT FLEX YAPIŞTIRICI YATAY-DİKEY Gri -5 KG 3.75 Çimento esaslı, tek bileşenli, polimer katkılı, esnek granit ve mermer yapıştırma harcıdır. Beyaz -5 KG.25 C2TE Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX GRANİT FLEX YAPIŞTIRICI YATAY-DİKEY Gri -5 KG.00 Çimento esaslı, tek bileşenli, polimer katkılı, esnek granit ve mermer yapıştırma harcıdır. Beyaz -5 KG 58.0 C2TES Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX GAZ BETON YAPIŞTIRICI Çimento esaslı, tek bileşenli, polimer katkılı yapışma gücü yüksek bir gaz beton yapıştırma harcıdır. Gri Beyaz -5 KG -5 KG Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir. 55

56 YALITIM GRUBU Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX ISI YALITIM LEVHA YAPIŞTIRMA HARCI Gri -5 KG 2.00 Çimento esaslı, polimer katkılı, yüksek performanslı ısı yalıtım levha (EPS, XPS, TAŞYÜNÜ) yapıştırma harcıdır. Beyaz -5 KG Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX ISI YALITIM LEVHA SIVA HARCI Gri -5 KG Çimento esaslı, polimer katkılı, elyaflı, yüksek performanslı ısı yalıtım levha (EPS, XPS, TAŞYÜNÜ) sıvama harcıdır. Kırık Beyaz -5 KG Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX DEKORATİF SIVA 2 MM Beyaz çimento esaslı, polimer katkılı, mineral dokulu son kat dekoratif cephe kaplamasıdır. Beyaz KG 3.50 Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX DEKORATİF SIVA 2 MM ÇİZGİ DOKULU Beyaz KG Beyaz çimento esaslı, polimer katkılı, mineral dokulu son kat dekoratif cephe kaplamasıdır. Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX DEKORATİF SIVA.5 MM ÇİZGİ DOKULU Beyaz KG 3.50 Beyaz çimento esaslı, polimer katkılı, mineral dokulu son kat dekoratif cephe kaplamasıdır. 5 Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

57 İZOLASYON GRUBU YENİ Tüketim Mik. CUBO PU 0 Tek kompenantlı poliüretan, UV dayanımlı, süper elastik, su yalıtım membranı. PU 0 PU CUBO PU 20 Tek kompenantlı poliüretan, elastik, su yalıtım membranı. Rengi Tüketim Mik. CUBO SET ELASTİK Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 5 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan iki bileşenli yarı elastik su yalıtım malzemesidir. Gri Gri 5 KG 2 KG (Toplam Sarfiyat) 2 KG (Toplam Sarfiyat) Rengi Tüketim Mik. CUBO SET TAM ELASTİK Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 0 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan iki bileşenli tam elastik su yalıtım malzemesidir. Gri Gri 0 KG 2 KG (Toplam Sarfiyat) 2 KG (Toplam Sarfiyat) YENİ Rengi Tüketim Mik. CUBO SET TAM ELASTİK UV UV dayanımlı, çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 0 kg akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan iki bileşenli tam elastik su yalıtım malzemesidir. Beyaz Beyaz 0 KG 2 KG (Toplam Sarfiyat) 2 KG (Toplam Sarfiyat) YENİ Rengi Tüketim Mik. CUBO SET G Gri çimento esaslı, tek bileşenli, elastik su izolasyon malzemesi. CUBO SET V Gri Beyaz 2 KG (Toplam Sarfiyat) 2 KG (Toplam Sarfiyat) Beyaz çimento esaslı, tek bileşenli, elastik su izolasyon malzemesi. Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir. 57

58 İZOLASYON GRUBU YENİ Rengi Tüketim Mik. CUBO SET KRİSTALİZE Çimento esaslı, pozitif ve negatif yönden uygulanan, su ve nem ile aktif hale gelerek betonda kristaize olan su yalıtım harcı. Gri 8.00 YENİ Rengi Tüketim Mik. CUBO SET ŞOK TIKAÇ Su kaçaklarını hızlı bir şekilde kapatan çimento esaslı su tıkacı. Gri 5 KG YENİ Rengi Tüketim Mik. CUBO PU 00 BT ELASTOMERİK BİTÜMLÜ MEMBRAN 20 LT+20 LT Poliüretan esaslı, iki bileşenli, esnek, bitüm ihtiva eden su yalıtım malzemesi. YENİ Rengi Tüketim Mik. CUBO PU 2K İki kompenantlı, solventsiz poliüretan su yalıtım malzemesi. (İçme suyu depoları için) 2+ KG YENİ Rengi Tüketim Mik. CUBO PU TRANSPARENT Tek bileşenli, şefaf, UV dayanımlı, su yalıtım malzemesi. Şeffaf Şeffaf LT LT Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

59 İZOLASYON GRUBU YENİ Rengi Tüketim Mik. CUBO PU TILE PRIMER Tek bileşenli, şefaf, seramik gibi parlak yüzeylerin üzerine aderans astarı. LT LT Rengi Tüketim Mik. CUBO 2K ELASTOMERİK BİTÜMLÜ MEMBRAN 22+8 KG Su bazlı, iki bileşenli, esnek, elyaf takviyeli, polimer bitümlü su yalıtım malzemesi. Rengi Tüketim Mik. CUBO K ELASTOMERİK BİTÜMLÜ MEMBRAN 7 KG Tek bileşenli, bitüm polimer latex emülsiyonlu su yalıtım malzemesi. Rengi Tüketim Mik. CUBO BİTÜMLÜ EMÜSİYON ASTAR 7 KG 0.00 Membran uygulaması öncesi kullanılan bitüm emülsiyon astar. Rengi Tüketim Mik. İZOPLAST Su bazlı süper esnek çatı izolasyon malzemesi. Beyaz 3 KG 0 KG.5-2 KG.5-2 KG KG Elyaflı.5-2 KG Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir. 59

60 DERZ GRUBU CUBO FİX SİLİKONLU DERZ DOLGU 0- mm Çimento esaslı, polimer katkılı, yüksek performansa sahip, kolay işlenebilen ve pürüzsüz yüzey oluşturan 0- mm. kalınlıkta uygulama sağlayan bir derz dolgusudur. CG2WA Rengi Renk Kodu Tüketim Mik. Beyaz Gri Gümüş Gri Sis Gri Fildişi Cubo Bej Yörük Beji Lara Bej Side Bej Burdur Bej Krem Somon Sütlü Kahve Kahverengi Antrasit Siyah D00 D200 D2002 D2003 D200 D2005 D300 D3002 D00 D002 D500 D5002 D5003 D00 D002 D CUBO FİX SİLİKONLU DERZ DOLGU 0- mm Çimento esaslı, polimer katkılı, yüksek performansa sahip, kolay işlenebilen ve pürüzsüz yüzey oluşturan 0- mm. kalınlıkta uygulama sağlayan bir derz dolgusudur. CG2WA Rengi Renk Kodu Tüketim Mik. Beyaz Gri Gümüş Gri Sis Gri Fildişi Cubo Bej Yörük Beji Lara Bej Side Bej Burdur Bej Krem Somon Sütlü Kahve Kahverengi Antrasit Siyah D00 D200 D2002 D2003 D200 D2005 D300 D3002 D00 D002 D500 D5002 D5003 D00 D002 D003 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG CUBO FİX DERZ DOLGU 0- mm Çimento esaslı, polimer katkılı, yüksek performansa sahip, kolay işlenebilen ve pürüzsüz yüzey oluşturan 0- mm. kalınlıkta uygulama sağlayan bir derz dolgusudur. CG2W Rengi Renk Kodu Tüketim Mik. Beyaz Gri Gümüş Gri Sis Gri Fildişi Cubo Bej Yörük Beji Lara Bej Side Bej Burdur Bej Krem Somon Sütlü Kahve Kahverengi Antrasit Siyah D00 D200 D2002 D2003 D200 D2005 D300 D3002 D00 D002 D500 D5002 D5003 D00 D002 D CUBO FİX DERZ DOLGU 0- mm Çimento esaslı, polimer katkılı, yüksek performansa sahip, kolay işlenebilen ve pürüzsüz yüzey oluşturan 0- mm. kalınlıkta uygulama sağlayan bir derz dolgusudur. CG2W Rengi Renk Kodu Tüketim Mik. Beyaz Gri Gümüş Gri Sis Gri Fildişi Cubo Bej Yörük Beji Lara Bej Side Bej Burdur Bej Krem Somon Sütlü Kahve Kahverengi Antrasit Siyah D00 D200 D2002 D2003 D200 D2005 D300 D3002 D00 D002 D500 D5002 D5003 D00 D002 D003 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG 5 KG Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

61 ZEMİN GRUBU Rengi Tüketim Mik. Birim Fiyatı TESVİYE ŞAPI Çimento esaslı, polimer katkılı, kendiliğinden yayılan (self levelling), zeminlerdeki yüzey bozukluklarının düzeltilmesini sağlayan tesviye şapıdır. -5 KG/M 2 Gri cm kalınlık için Rengi Tüketim Mik. Birim Fiyatı TESVİYE ŞAPI ASTARI Su geçirimsizlik özellikte aderans arttırıcı zemin astarıdır. -5 KG/M 2 Şeffaf cm kalınlık için Rengi Tüketim Mik. Birim Fiyatı YÜZEY SERTLEŞTİRİCİ Özel tip çimento, quartz agrega ve kimyasal katkıların karışımından oluşan hafif ve orta yüklere karşı aşınmayı önleyen yüzey sertleştirme harcıdır. Gri Kırmızı Yeşil -5 KG/M 2-5 KG/M 2-5 KG/M Rengi Tüketim Mik. Birim Fiyatı AKRİLİK ESASLI KÜR SIVISI Yüzey sertleştirici uygulamaların üzerine kullanılan akrilik reçine esaslı kür sıvısıdır. 30 KG Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

62 SIVA GRUBU Rengi Tüketim Mik. LİF TAKVİYELİ MAKİNE SIVASI Çimento esaslı, polimer takviyeli iç ve dış cephelerde kullanılan son kat sıva. Gri 50 KG -5 KG 28.2 Rengi Tüketim Mik. LİF TAKVİYELİ EL SIVASI Gri 35 KG -5 KG 7.32 Çimento esaslı, polimer takviyeli iç ve dış cephelerde kullanılan son kat sıva. Gri 50 KG -5 KG Rengi Tüketim Mik. LİF TAKVİYELİ İNCE EL SIVASI Gri 35 KG KG 8.87 Çimento esaslı, polimer takviyeli iç ve dış cephelerde kullanılan son kat sıva. Gri 50 KG KG Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

63 KALIP YAĞI ÇELİK KALIP YAĞI MB Mineral. 80 KG PLYWOOD KALIP YAĞI MB Mineral. 80 KG 0, AHŞAP KALIP YAĞI MK Emülsiyon. 80 KG Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir. 3

64 TEKSTİL MEMBRAN İZOLASYON GRUBU Rengi Tüketim Mik. Birim Fiyatı CUBO PROOF FLEX YAPIŞTIRICI Çimento esaslı, tek bileşenli, polimer katkılı, esnek tekstil membran yapıştırma harcıdır. Gri 3- KG Rengi Tüketim Mik. Birim Fiyatı CUBO PROOF MEMBRAN %00 su geçirimsizlik sağlayan, nefes alabilen ıslak hacim izolasyon membranı. Beyaz 75 M 2 Rulo. M Rengi Tüketim Mik. Birim Fiyatı CUBO PROOF KÖŞE İÇ Su geçirimsizlik sağlayan köşe detayları. 2 ADET Beyaz Kutu Rengi Tüketim Mik. Birim Fiyatı CUBO PROOF KÖŞE DIŞ Su geçirimsizlik sağlayan köşe detayları. 2 ADET Beyaz Kutu Rengi Tüketim Mik. Birim Fiyatı CUBO PROOF PAH BANTI Su geçirimsizlik sağlayan köşe detayları. 25 Metre Beyaz Kutu Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

65 TEKNİK ÜRÜNLER Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX HG MORTAR 5 Çimento esaslı, tek bileşenli, agregalı, polimer takviyeli bir yüzey ince düzeltme ve tamir harcıdır. Gri Beyaz.5-2 KG.5-2 KG Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX HG MORTAR 20 Çimento esaslı, tek bileşenli, agregalı, polimer takviyeli bir yüzey ince düzeltme ve tamir harcıdır. Gri Beyaz.5-2 KG.5-2 KG Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX ULTRA PRİMER Seramik üstü seramik uygulamalarında aderans artırıcı astar olarak kullanılır. 5 KG 7.00 Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX ANTİSLİP Islak hacimler için kaydırmazlık çözeltisi-seramik ve granit yüzeyler. Şeffaf Şeffaf 750 ML 5 LT.5 M M Rengi Tüketim Mik. CUBO FİX CLEANER Derz ve seramik yüzey temizleyici. Şeffaf Şeffaf 500 ML 5 LT 30-0 mtül 30-0 mtül Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir. 5

66 HARÇ KATKILARI SU GEÇİRİMSİZLİK KATKISI Akrilik emülsiyon esaslı çimento harçlarının içine katılan mukavemet arttıran ve çok iyi bağlayıcı özelliğe sahip su itici harç katkısı. 0 LT LATEX ADERANS ARTTIRICI HARÇ KATKISI Akrilik emülsiyon esaslı çimento harçlarının içine katılan mukavemet arttıran ve çok iyi bağlayıcı özelliğe sahip, su itici latex harç katkısı. 0 LT 5.00 ANTİFİRİZ HARÇ KATKISI Çimento harçlarının içine katılan soğuk havada dondan korumak için kullanılan priz hızlandırıcı harç katkısı. 0 LT 7.00 AKIŞKANLAŞTIRICI HARÇ KATKISI Çimento harçlarının içine katılan karışım suyunu azaltıp akışkanlığını arttıran sıvı katkı malzemesi. 0 LT Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

67

68 CUBOTHERM KARBONLU EPS DANSİTE KARBONLU EPS PAKET SİSTEM (DEKORATİF SIVA HARİÇ) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL PAN BLACK M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT TOPLAM TL/M DANSİTE KARBONLU EPS PAKET SİSTEM (,5 mm DEKORATİF SIVA DAHİL) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL PAN BLACK M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT DEKORATİF SIVA.5 mm 2.2 KG TOPLAM TL/M Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

69 CUBOTHERM KARBONLU EPS DANSİTE KARBONLU EPS PAKET SİSTEM (2 mm DEKORATİF SIVA DAHİL) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL PAN BLACK M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT DEKORATİF SIVA 2 mm 2.75 KG TOPLAM TL/M DANSİTE KARBONLU EPS PAKET SİSTEM (ÇİZGİ DOKU DEKORATİF SIVA DAHİL) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL PAN BLACK M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT DEKORATİF SIVA 2 mm ÇİZGİ DOKU 2.75 KG TOPLAM TL/M Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir. 9

70 CUBOTHERM 20 KARBONLU EPS 20 DANSİTE KARBONLU EPS PAKET SİSTEM (DEKORATİF SIVA HARİÇ) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL PAN BLACK M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT TOPLAM TL/M DANSİTE KARBONLU EPS PAKET SİSTEM (.5 MM DEKORATİF SIVA DAHİL) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL PAN BLACK M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT DEKORATİF SIVA.5 mm 2.2 KG TOPLAM TL/M Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

71 CUBOTHERM 20 KARBONLU EPS 20 DANSİTE KARBONLU EPS PAKET SİSTEM (2 mm DEKORATİF SIVA DAHİL) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL PAN BLACK M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT DEKORATİF SIVA 2 mm 2.75 KG TOPLAM TL/M DANSİTE KARBONLU EPS PAKET SİSTEM (ÇİZGİ DOKU DEKORATİF SIVA DAHİL) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL PAN BLACK M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT DEKORATİF SIVA 2 mm ÇİZGİ DOKU 2.75 KG TOPLAM TL/M Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir. 7

72 CUBOTHERM BEYAZ EPS DANSİTE BEYAZ EPS PAKET SİSTEM (DEKORATİF SIVA HARİÇ) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL BEYAZ EPS M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT TOPLAM TL/M DANSİTE BEYAZ EPS PAKET SİSTEM (.5 MM DEKORATİF SIVA DAHİL) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL BEYAZ EPS M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT DEKORATİF SIVA.5 mm 2.2 KG TOPLAM TL/M Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

73 CUBOTHERM BEYAZ EPS DANSİTE BEYAZ EPS PAKET SİSTEM (2 mm DEKORATİF SIVA DAHİL) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL BEYAZ EPS M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT DEKORATİF SIVA 2 mm 2.75 KG TOPLAM TL/M , DANSİTE BEYAZ EPS PAKET SİSTEM (ÇİZGİ DOKU DEKORATİF SIVA DAHİL) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL BEYAZ EPS M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT DEKORATİF SIVA 2 mm ÇİZGİ DOKU 2.75 KG TOPLAM TL/M Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir. 73

74 CUBOTHERM 20 BEYAZ EPS 20 DANSİTE BEYAZ EPS PAKET SİSTEM (DEKORATİF SIVA HARİÇ) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL BEYAZ EPS M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT TOPLAM TL/M DANSİTE BEYAZ EPS PAKET SİSTEM (.5 MM DEKORATİF SIVA DAHİL) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL BEYAZ EPS M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT DEKORATİF SIVA.5 mm 2.2 KG TOPLAM TL/M Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

75 CUBOTHERM 20 BEYAZ EPS 20 DANSİTE BEYAZ EPS PAKET SİSTEM (2 mm DEKORATİF SIVA DAHİL) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL BEYAZ EPS M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT DEKORATİF SIVA 2 mm 2.75 KG TOPLAM TL/M DANSİTE BEYAZ EPS PAKET SİSTEM (ÇİZGİ DOKU DEKORATİF SIVA DAHİL) Sarfiyat.../m 2 2 cm 3 cm cm 5 cm cm 7 cm 8 cm 9 cm 0 cm CUBOPOL BEYAZ EPS M CUBO FİX YAPIŞTIRMA HARCI.5 KG CUBO FİX SIVA HARCI.5 KG CUBO DÜBEL CM ADET CUBO DONATI FİLESİ. M CUBO PVC FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0.25 MT DEKORATİF SIVA 2 mm ÇİZGİ DOKU 2.75 KG TOPLAM TL/M Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir. 75

76 Uzunluk Şekli Miktarı Birimi Birim Fiyat ISI YALITIM SIVA FİLESİ 0 gr/m 2 Rulo 50 m 2 Adet CUBO ISI YALITIM TUĞLA DÜBELİ 0 cm 2 cm cm cm Paket 500 Adet CUBO ISI YALITIM LEVHA DÜBELİ ÇELİK ÇİVİLİ 9.5 cm.5 cm 3.5 cm 5.5 cm Paket 500 Metre CUBO TAŞ YÜNÜ BAŞLIĞI O 00 Paket 000 Metre 0.59 CUBO FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 0 x 0 cm Paket 25 Metre.0 CUBO DAMLALIKLI FİLELİ KÖŞE PROFİLİ 8 x 8 cm Paket 75 Metre.35 CUBO FİLELİ FUGA PROFİLİ 3 cm cm 5 cm Paket 30 Metre CUBO DENİZLİK UZATMA PROFİLİ cm cm 8 cm 0 cm Paket Metre Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

77

78 CUBOPOL ASMOLEN CUBOPOL ASMOLEN YOĞUNLUK Kg / m 3 BİRİM FİYATI TL / m Lütfen Güncel Fiyat Sorunuz CUBOPOL LEVHA YOĞUNLUK ÖLÇÜLER PAKET MİKTARI BİRİM FİYATI Kg / m 3 cm Adet m 3 m 2 TL / m 3 TL / Paket TL / m x50x x50x x50x x50x x50x00 x50x00 2x50x00 3x50x00 x50x00 5x50x Lütfen Güncel Fiyat Sorunuz x50x x50x x50x x50x x50x Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

79 CUBOPOL PANEL BEYAZ EPS (Isı Yalıtım Levhası) Yoğunluk kg/m 3 Ölçüler cm PAKET MİKTARI BİRİM FİYATI Adet m 3 m 2 TL / m 3 TL / Paket TL / m 2 x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x BEYAZ EPS (Isı Yalıtım Levhası) Yoğunluk 20 kg/m 3 Ölçüler cm PAKET MİKTARI BİRİM FİYATI Adet m 3 m 2 TL / m 3 TL / Paket TL / m 2 x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x yoğunluğa kadar üretimimiz bulunmaktadır. Diğer yoğunluklar için enterpolasyon ile fiyatları tespit edebilirsiniz. Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir. 79

80 CUBOPOL PAN BLACK KARBONLU EPS (Isı Yalıtım Levhası) Yoğunluk kg/m 3 Ölçüler cm PAKET MİKTARI BİRİM FİYATI Adet m 3 m 2 TL / m 3 TL / Paket TL / m 2 x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x KARBONLU EPS (Isı Yalıtım Levhası) Yoğunluk 20 kg/m 3 Ölçüler cm PAKET MİKTARI BİRİM FİYATI Adet m 3 m 2 TL / m 3 TL / Paket TL / m 2 x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x x50x yoğunluğa kadar üretimimiz bulunmaktadır. Diğer yoğunluklar için enterpolasyon ile fiyatları tespit edebilirsiniz. 80 Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

81

82 KARTONPİYERLER NAKLİYE HARİÇ SATIŞ FİYATI NAKLİYE DAHİL SATIŞ FİYATI Ürün Kodu Basar Ölçüsü cm Koli Ebadı 35x50x203 Koli Miktarı 8 mm Satış Fiyatı Tl/mt 9 mm Satış Fiyatı Tl/mt 0 mm Satış Fiyatı Tl/mt 8 mm Satış Fiyatı Tl/mt 9 mm Satış Fiyatı Tl/mt 0 mm Satış Fiyatı Tl/mt CK-00 2 x CK x CK x CK-00 0 x CK x CK-00 0 x CK x Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

83 KARTONPİYERLER NAKLİYE HARİÇ SATIŞ FİYATI NAKLİYE DAHİL SATIŞ FİYATI Ürün Kodu Basar Ölçüsü cm Koli Ebadı 35x50x203 Koli Miktarı 8 mm Satış Fiyatı Tl/mt 9 mm Satış Fiyatı Tl/mt 0 mm Satış Fiyatı Tl/mt 8 mm Satış Fiyatı Tl/mt 9 mm Satış Fiyatı Tl/mt 0 mm Satış Fiyatı Tl/mt CK x CK x CK-00 0 x CK-0 0 x CK-02 8 x CK-03 8 x CK-0 8 x Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir. 83

84 KARTONPİYERLER NAKLİYE HARİÇ SATIŞ FİYATI NAKLİYE DAHİL SATIŞ FİYATI Ürün Kodu Basar Ölçüsü cm Koli Ebadı 35x50x203 Koli Miktarı 8 mm Satış Fiyatı Tl/mt 9 mm Satış Fiyatı Tl/mt 0 mm Satış Fiyatı Tl/mt 8 mm Satış Fiyatı Tl/mt 9 mm Satış Fiyatı Tl/mt 0 mm Satış Fiyatı Tl/mt CK-05 8 x CK-0 8 x CK-07 8 x CK-08 7 x CK-09.5 x CK-020 x CK x Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

85 KARTONPİYERLER NAKLİYE HARİÇ SATIŞ FİYATI NAKLİYE DAHİL SATIŞ FİYATI Ürün Kodu Basar Ölçüsü cm Koli Ebadı 35x50x203 Koli Miktarı 8 mm Satış Fiyatı Tl/mt 9 mm Satış Fiyatı Tl/mt 0 mm Satış Fiyatı Tl/mt 8 mm Satış Fiyatı Tl/mt 9 mm Satış Fiyatı Tl/mt 0 mm Satış Fiyatı Tl/mt CK x CK x CK-02 2 x CK x CK x CK x CK x Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir. 85

86 PERDELİK Ürün Kodu Basar Ölçü KOLİ EBADI 35x5x203 KOLİ MİKTARI NAKLİYE HARİÇ SATIŞ FİYATI tl/mt NAKLİYE DAHİL SATIŞ FİYATI tl/mt PERDELİK 8 lik 8 cm 35 mt/300 mt PERDELİK 0 luk 0 cm 270 mt/20 mt Fiyatlara KDV dahil değildir. iskontoları geçerlidir.

87 PARA PUANLAR CUBOPLAST 5 LT CUBOPLAST EXPOSİL CUBOMATT 5 LT CUBOMATT 2,2 LT BAZ CUBOSOFT 5 LT CUBOSOFT 2,2 LT CUBO MAESTRO-style İÇ 5 LT CUBO MAESTRO-style İÇ 2,2 LT CUBO CONCEPT İÇ 5 LT CUBO CONCEPT İÇ 2,2 LT CUBO AKRİLİK DIŞ CEPHE BOYASI 5 LT CUBO AKRİLİK DIŞ CEPHE BOYASI 2,2 LT CUBO ÜNİVERSAL DIŞ CEPHE BOYASI CUBO SİLİKONLU DIŞ CEPHE BOYASI 5 LT CUBO SİLİKONLU DIŞ CEPHE BOYASI 2,2 LT CUBO MAESTRO-style DIŞ5 LT CUBO MAESTRO-style DIŞ2,2 LT CUBO CONCEPT DIŞ 5 LT CUBO CONCEPT DIŞ 2,2 LT CUBO AKRİLİK DIŞ CEPHE KAPLAMASI CUBO SİLİKONLU DIŞ CEPHE KAPLAMASI CUBO MAESTRO DIŞ CEPHE KAPLAMASI CUBO FLEX DIS CEPHE KAPLAMASI ACRYTECH 5LT CUBO İPEK SOFT 5 LT TL 3 TL 3 TL 5 TL TL TL 5 TL 8 TL TL 0 TL 8 TL 3 TL 2 TL TL 5 TL TL 8 TL TL 0 TL 8 TL 3 TL TL 5 TL TL 0 TL 5 TL

88 Başergün Boya ve Kimya İnşaat San.Tic. A.Ş. Organize San. Böl. 3.Kısım 35.Cad. No:2 Döşemealtı / Antalya T: (pbx) - F: AKDENİZ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ EGE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MARMARA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ GÜNEY MARMARA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İÇ ANADOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KARADENİZ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DOĞU ANADOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KAYSERİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

Antalya Organize Sanayi Bölgesinde 42.000 m2 lik alan üzerinde kurulu olan fabrikalarımız CUBO markası ile sektöre ilk adımını 2004 yılında inşaat boyaları ve sanayi boyaları üretimi ile atmıştır. Marka

Detaylı

YER AYE.

YER AYE. YER AYE Başergün Boya ve Kimya İnşaat San. Tic. A.Ş. inşaat sektörüne ilk adımını 99 yılında Başergün İnş. Ltd. Şti. olarak atmıştır. 99-200 yılları arasında hızla büyüyen inşaat malzemeleri satışı ile

Detaylı

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları.

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları. ASIR 001 - DERZ DOLGU Çimento esaslı, polimer katkılı elastik özellikli, yüksek performanslı geniş ve derin uygulanabilen derz dolgusudur. Suya ve dona dayanıklıdır, ısı farklılıklarının yoğun olduğu yerlerde

Detaylı

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI 2 SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI ISO 900:2008 Lamella Özel Tavan Boyası 20/ 55.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 7.5/ 5.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 0/ 3.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 2.00 TL Akrilik kopolimer

Detaylı

Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar

Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar Ürün Kodu Ürün ve Tanımı Dolum Koli Adedi Fiyat (TL/Adet) 0.03 Sepra Pearl Sedef Boya Su bazlı, inci yüzeyi görünümünde desenli, dekoratif, iç cephe boyası 7,5 L 5

Detaylı

İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu. Dış Cephe Ürün Grubu. Sentetik Ürün Grubu. Yol Çizgi Boyası ve Tineri. Selülozik Ürün Grubu

İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu. Dış Cephe Ürün Grubu. Sentetik Ürün Grubu. Yol Çizgi Boyası ve Tineri. Selülozik Ürün Grubu TÜRKİYE NİN FAWORİ Sİ OCAK 07 FİYAT LİSTESİ Önerilen fiyatlardır. İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu 4 Dış Cephe Ürün Grubu 57 Sentetik Ürün Grubu 89 Yol Çizgi Boyası ve Tineri 0 Selülozik Ürün Grubu Tutkal

Detaylı

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR Kardelen Plastik KÜF ÖNLEYİCİ Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, örtücülüğü yüksek, dekoratif mat iç cephe boyası. 1 20 kg 131.00 1 10 kg 67.00 4 3.5 kg 25.40 Aura Plastik

Detaylı

Boya & Sıva Fiyat Listesi 2012-1

Boya & Sıva Fiyat Listesi 2012-1 Boya & Sıva Fiyat Listesi 0 - Kale Boya & Sıva 0 - Fiyat Listesi Kale Boya & Sıva 0 - Fiyat Listesi İçindekiler 0 İç Cephe Boyaları 03 Dekoratif ler 04 Dış Cephe Boya ve Kaplamaları 06 Dekoratif Dış Cephe

Detaylı

su bazlı iç cephe boyaları

su bazlı iç cephe boyaları DORUK SU BAZLI YARIMAT SONKAT BOYA TAM SİLİNEBİLİR, ipeksi bir görünüm, yarı parlak, dekoratif, kapatıcılığı yüksek 1. SINIF ipek mat boyadır. Belge 5808 6,25 Lt. 1 26,00 70,00 137,00 30,68 82,60 161,66

Detaylı

KDV DAHİL ÖNERİLEN FİYAT LİSTESİ

KDV DAHİL ÖNERİLEN FİYAT LİSTESİ Makro Kalite KDV DAHİL ÖNERİLEN LİSTESİ 205/ www.makroboya.com e-mail: bilgi@makroboya.com İÇİNDEKİLER Su Bazlı İç Cephe Boyaları Sembol Süper Plastik Boya... 03 Sembol Makrosil Silikonlu Mat İç Cephe

Detaylı

Fiyat Listesi 2012-13

Fiyat Listesi 2012-13 Fiyat Listesi 202-3 Yaşamın bütün r... Boya'da Nanoteknolojk Sistem 202-3 SELÜLOZ VE RAPİD SONKAT BOYALAR VE ASTARLAR RAPİD END. SON KAT BOYA LUX Rapid alkyd esaslı, çabuk kuruma özelliği olan parlak yapışma

Detaylı

KDV DAHİL ÖNERİLEN FİYAT LİSTESİ

KDV DAHİL ÖNERİLEN FİYAT LİSTESİ Makro Kalite KDV DAHİL ÖNERİLEN LİSTESİ 20/ www.makroboya.com e-mail: bilgi@makroboya.com ... İIÇINDEKILER Su Bazlı İç Cephe Boyaları Sembol Süper Plastik Boya... 03 Sembol Makrosil Silikonlu Mat İç Cephe

Detaylı

Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır.

Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır. www.tekboya.com SOLVENT BAZLI Boyalar Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır. - Tek Süper Sentetik Yağlı Boya 12 1/4 6,70

Detaylı

Yetkili Bayii A ustos 2014

Yetkili Bayii A ustos 2014 A ustos 2014 SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR Aura Silikonlu İç Cephe Boyası Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, silikonlu, silinebilir, mat iç cephe boyası. 1 20 kg 163.00 1 10 kg 83.30 4 3.5 kg 31.60

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

2011/3 Önerilen Fiyat Listesi

2011/3 Önerilen Fiyat Listesi 2011/3 Önerilen Fiyat Listesi 1 1.1 M010116 1.2 M010218 1.3 M010315 1.4 M010415 1.5 M010518 1.6 M010615 1.7 M010715 1.8 M010715 1.9 M010815 1.10 M010920 1.11 M011015 1.12 M011110 1.13 M011215 1.14 M011215

Detaylı

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT İÇ CEPHE BOYALARI Silikonlu Duvar Boyası Silikon modifiye styren akrilik bazlı mat iç cephe boya, taş gibi mineral kullanılır 7-8 m2/l İpek Mat Silikonlu Duvar Styren akrilik bazlı ipek görünümlü mat iç

Detaylı

Boyada markanız... FİYAT LİSTESİ

Boyada markanız... FİYAT LİSTESİ Boyada markanız... ÖNERİLEN LİSTESİ KASIM 2012 İÇ CEPHE 61.16.35. AQUALİN İPEK PARLAK GLN 2 2,5LT 46,00 61.16.15 TNK 1 15LT 263,00 61.12.01. SİLİKONLU İPEK MAT 1/1 6 0,75LT 14,85 61.12.35. GLN 2 2,5LT

Detaylı

YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA CAPATECT KA YLE UZAK ARA ÖNDE. 67,97 57,60 67,97 ASTAR

Detaylı

Boyada markanız... FİYAT LİSTESİ

Boyada markanız... FİYAT LİSTESİ Boyada markanız... ÖNERİLEN LİSTESİ KASIM 2011 İÇ CEPHE 61.16.35. AQUALİN İPEK PARLAK GLN 2 2,5LT 43,00 61.16.15 TNK 1 15LT 248,00 61.12.01. SİLİKONLU İPEK MAT 1/1 6 0,75LT 14,00 61.12.35. GLN 2 2,5LT

Detaylı

Hayat Renklerle Guzel

Hayat Renklerle Guzel Hayat Renklerle Guzel İÇ CEPHE BOYA KOLEKSİYONU FABİA NANOSAT SU BAZLI İPEK SATEN BOYA Küf ve Bakteri Oluşumunu Önleyici Silinebilir, Silikon Katkılı Yüksek Örtme Gücü Yüksek Sürtünme Mukavemeti Olan

Detaylı

İÇ CEPHE BOYALARI VE ASTARLAR

İÇ CEPHE BOYALARI VE ASTARLAR İÇ CEPHE BOYALARI VE ASTARLAR Aura Silikonlu İç Cephe Boyası Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, silikonlu, silinebilir, dekoratif, mat iç cephe boyası. SİLİKONLU TAM SİLİNEBİLİR 1 20 Kg 178.50 1 10 Kg

Detaylı

Yapılar için çözümler

Yapılar için çözümler Yapılar için çözümler DIŞ CEPHE BOYALARI PLUSGUARD A01 PLUSGUARD A20 DIŞ CEPHE BOYALARI Akrilik esaslı, iklim şartlarına dayanıklı, teneffüs eden mat dış cephe boyasıdır. Su buharının dışarı atılmasını

Detaylı

(Harcın, 3mm kalınlığında, 1 m² lik yüzeye uygulanması durumundaki sarfiyatıdır. Duvar alanına göre tespit edilecek sarfiyat, tuğla ebatları dikkate

(Harcın, 3mm kalınlığında, 1 m² lik yüzeye uygulanması durumundaki sarfiyatıdır. Duvar alanına göre tespit edilecek sarfiyat, tuğla ebatları dikkate 02 (Harcın, 3mm kalınlığında, 1 m² lik yüzeye uygulanması durumundaki sarfiyatıdır. Duvar alanına göre tespit edilecek sarfiyat, tuğla ebatları dikkate alınarak hesaplanmalıdır Yaklaşık 600 gram (1 adet

Detaylı

MERKS YAPI KİMYASALLARI 2017 ŞUBAT FİYAT LİSTESİ SU YALITIM ÜRÜNLERİ

MERKS YAPI KİMYASALLARI 2017 ŞUBAT FİYAT LİSTESİ SU YALITIM ÜRÜNLERİ SU YALITIM ÜRÜNLERİ 500.510.10 Crystal CB 510 Beton İçerisine Kapiler Etkili Kristalize Su Yalıtım 2,45 TL/kg 20 kg PE takviyeli Kraft Torba 49,08 TL 1,8-2,0 kg/m 2 500.504.25 Sealmax CB 504 Çimento Esaslı,

Detaylı

Fiyat Listesi 2019/1

Fiyat Listesi 2019/1 Fiyat Listesi 09/ İÇ CEPHE SON KAT G ALLEGRO İPEK Akrilik emülsiyon esaslı, ipek mat dekoratif son kat iç cephe boyasıdır. Onluk/37,5 L 5 L 90.80 54.90 484.80 G7 ALLEGRO SİLİKONLU PLASTİK Silikon katkılı,

Detaylı

MAYIS 2018 İR H AJ G RZ D FİYATLAR KDV HARİÇTİR.

MAYIS 2018 İR H AJ G RZ D FİYATLAR KDV HARİÇTİR. Fiyat Listesi MAYIS 2018 AL ITIM GRUBU T OLGU GRUB U RZ D E D RUBU AJ G NT ARÇLARI VE MO İR H M A ISI Y TIM GRU YALI BU SU S YAPIŞTIRICI V AN E Y A BOYA GR UB U F ZEMİN SİSTEM L İ ER BU GRU AR AS T GRUBU

Detaylı

Mantolama Sistemleri

Mantolama Sistemleri Mantolama Sistemleri 6 7 8 Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Taşyünü sistem uygulama katmanları. 1. Kale Taşyünü Mantotech Yapıştırma Harcı 2. Kale Taşyünü Isı Yalıtım Levhası 3. Kale

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ 09- FİYAT LİSTESİ İçindekiler İç Cephe Boyaları... 4 Dekoratif Ürünler... 5 Dış Cephe Boyaları ve Sıvaları... 9 Yüzey Hazırlama Malzemeleri... Astar Renk Önerileri... 3 Bi Renk İç Cephe Renklendirme Sistemi...

Detaylı

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI AKUSTIK SU BAZLI PARLAK İÇ CEPHE BOYASI Su bazlı/akriliklatex polimer bağlayıcılı, yağ bazlı boya görünümlü olup solventsiz parlak bir boyadır. Leke ve kir tutmaz, kokusuz, biocide

Detaylı

SPREYBOYA SPREY RESMİ. Akrilik esaslı sprey boya.

SPREYBOYA SPREY RESMİ. Akrilik esaslı sprey boya. SPREYBOYA SPREY RESMİ Akrilik esaslı sprey boya. Sprey Boya Ürüm İsmi Dolum DÜZ RENKLER PARLAK BEYAZ PARLAK SİYAH KIRMIZI MAT SİYAH MAKİNA KIRMIZI BONCUK MAVİ MAT BEYAZ GRİ KAHVE YEŞİL OKSİT SARI LACİVERT

Detaylı

KALEKİM FİYAT LİSTESİ. Ambalaj Miktarı

KALEKİM FİYAT LİSTESİ. Ambalaj Miktarı 2017-1 KALEKİM FİYAT LİSTESİ Stok Kodu Ürün Adı Ambalaj Miktarı Birim fiyat Ambalaj Fiyatı Yapıştırıcılar 600000051 2 Kalekim - Seramik Yapıştırma Harcı (Gri) C1TE 5 kg 1,58 7,90 600000251 2 Kalekim -

Detaylı

Sen de Düfa İle boya Düfa dayanikli boya

Sen de Düfa İle boya Düfa dayanikli boya Sen de Düfa İle boya Düfa dayanikli boya FİYAT LİSTESİ MART 0 Üretim hayatına 97 yılında İstanbul da başlayan Kayalar Kimya, bugün küresel bir kuruluş olarak sektörün standartlarına yön vermektedir. Ahşap

Detaylı

BENCOOL AKRİLİK BOYA GRUBU

BENCOOL AKRİLİK BOYA GRUBU Sepetlipınar mh arpalık cd no:8 Başiskele Sanayi Sitesi 25. Blok No: Tel: 022 502 7 08 Fax: 022 502 7 8 BENCOOL AKRİLİK BOYA GRUBU Brüt 2k AKRİLİK OTO BOYA / BEYAZ - SİYAH - GRİ - KAHVE / 87.00 2k AKRİLİK

Detaylı

KALEKİM FİYAT LİSTESİ

KALEKİM FİYAT LİSTESİ Stok Kodu 2018-1 KALEKİM FİYAT LİSTESİ Ürün Adı Ürün Kodu Ambalaj Miktarı Birim fiyat Ambalaj Fiyatı Yapıştırıcılar 600000051 2 Kalekim - Seramik Yapıştırma Harcı (Gri) C1TE 1051 5 kg 1,72 8,60 600000251

Detaylı

daha iyi bir gelecek için çalışıyoruz...

daha iyi bir gelecek için çalışıyoruz... içindekiler Isı Yalıtım Grubu Boya grubu Colormix Grubu Astar Grubu Su Yalıtım Grubu Yapı Kimyasalları Bölge Listesi Sayfa 1 4 5 7 8 10 11 12 13 15 16 20 daha iyi bir gelecek için çalışıyoruz... ISI YALITIM

Detaylı

MERKS 2018 FİYAT LİSTESİ

MERKS 2018 FİYAT LİSTESİ MERKS 2018 FİYAT LİSTESİ SU YALITIM ÜRÜNLERİ 500.510.10 M17 Betonda Geçirimsizik Sağlayan Su Yalıtım Kimyasalı 2,50 TL/kg 20 kg PE takviyeli Kraft Torba 50,05 TL 1,8-2,0 kg/m 2 500.504.25 Sealmax CB 504

Detaylı

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ YAPILAN İŞLER Bina Dış Cephe Gerekli Yüzey Hazırlıklarının ve Gerekli Tamiratların Yapılması Dış Cephenin

Detaylı

2014-1 KALEKİM FİYAT LİSTESİ

2014-1 KALEKİM FİYAT LİSTESİ Stok Yapıştırıcılar 600000051 2 Kalekim - Seramik Yapıştırma Harcı (Gri) C1TE 1051 5 kg 1,28 6,40 600000251 2 Kalekim - Seramik Yapıştırma Harcı (Gri) C1TE 1051 25 kg 0,72 18,00 603000251 Kalekimbeyaz

Detaylı

KALEKİM 2008-1 FİYAT LİSTESİ

KALEKİM 2008-1 FİYAT LİSTESİ KALEKİM 2008-1 FİYAT LİSTESİ Satış Adı Yapıştırıcılar 600000051 2 Kalekim Seramik Yapıştırma Harcı ( Gri ) 1025 5 0,92 4,60 600000251 2 Kalekim Seramik Yapıştırma Harcı ( Gri ) 1051 25 0,56 14,00 T603000251

Detaylı

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER Promanto Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı Shapemate IB Isı Yalıtım Levhası Promanto Isı Yalıtım Levhası Sıva Harcı Kale Silastar Promanto Dübel Promanto

Detaylı

960 Pu Mantolama Köpüğü. 805 Poliüretan Köpük 805P Profesyonel Pu Köpük MS727 Flexi MS Polimer Mastik MS747 Genel Amaçlı MS Polimer Mastik

960 Pu Mantolama Köpüğü. 805 Poliüretan Köpük 805P Profesyonel Pu Köpük MS727 Flexi MS Polimer Mastik MS747 Genel Amaçlı MS Polimer Mastik 820-820P Yangına Dayanıklı B1 Pu Köpük 840-840P Yangına Dayanıklı B2 Pu Köpük 960 Pu Mantolama Köpüğü 962 Gazbeton Ve Tuğla Yapıştırıcı FA015 FA025 FA008 FA018 FA019 FA009 FA015 850 ml / 1000 gr 12 13,30

Detaylı

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Parex ile gelecek nesillere... İçindekiler Cephe Koruma ve Dekorasyonu 6 Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi Avantajları 7 Binalardaki Isı Kayıpları 7 Parex Dış Cephe

Detaylı

960 Pu Mantolama Köpüğü. 805 Poliüretan Köpük 805P Profesyonel Pu Köpük MS727 Flexi MS Polimer Mastik MS747 Genel Amaçlı MS Polimer Mastik

960 Pu Mantolama Köpüğü. 805 Poliüretan Köpük 805P Profesyonel Pu Köpük MS727 Flexi MS Polimer Mastik MS747 Genel Amaçlı MS Polimer Mastik 820-820P Yangına Dayanıklı B Pu Köpük 840-840P Yangına Dayanıklı B2 Pu Köpük 90 Pu Mantolama Köpüğü 92 Gazbeton Ve Tuğla Yapıştırıcı FA05 FA025 FA008 FA08 FA09 FA009 FA05 850 ml / 000 gr 3,30 FA025 850

Detaylı

2012-1. Kalekim Fiyat Listesi

2012-1. Kalekim Fiyat Listesi 2012-1 Kalekim Fiyat Listesi Kalekim 2012-1 Fiyat Listesi 1 İçindekiler 02 04 14 16 18 18 19 20 22 Yapıştırıcılar Derz Dolgu Malzemeleri Su Yalıtım Malzemeleri Yüzey Hazırlık Malzemeleri Katkılar Yüzey

Detaylı

CASATI BOYA. duyduğu uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli ürünleri pazara vermeyi amaçlamıştır.

CASATI BOYA. duyduğu uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli ürünleri pazara vermeyi amaçlamıştır. FİYAT LİSTESİ OCAK 08 CASATI BOYA Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesine 03 yılı sonu itibari ile katmış olduğu Casati markası sektörün ihtiyaç duyduğu uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli

Detaylı

ARALIK 2016 FİYAT LİSTESİ

ARALIK 2016 FİYAT LİSTESİ SMART PAINT'IN ÜLKEDE SATILDIĞINI BİLİYORMUYDUNUZ? ARALIK 0 FİYAT LİSTESİ Önerilen fiyatlardır. www.drsmartpaint.com.tr Afganistan Almanya Amerika Angola Avusturalya Azerbaycan Bahreyn Belarus Bosna Hersek

Detaylı

ARALIK 2016 FİYAT LİSTESİ

ARALIK 2016 FİYAT LİSTESİ ARALIK 2016 FİYAT LİSTESİ 1989 yılında faaliyete başlayan FAZİLET BOYA LTD. ŞTİ. 2001 yılında boya üretimine başladı. Bugün ise 8.000 m2 kapalı alan olmak üzere toplam 21.000 m2 lik alan içerisinde modern

Detaylı

KALEKİM FİYAT LİSTESİ. Ürün Kodu

KALEKİM FİYAT LİSTESİ. Ürün Kodu 2016-1 KALEKİM FİYAT LİSTESİ Stok Kodu Ürün Adı Ürün Kodu Ambalaj Miktarı Ambalaj Fiyatı Birim Fiyat Yapıştırıcılar 600000051 2 Kalekim - Seramik Yapıştırma Harcı (Gri) C1TE 1051 5 kg 7,50 1,50 600000251

Detaylı

TÜRK HENKEL A.Ş. YAPI KİMYASALLARI VE PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR 2015 BAYİ FİYAT LİSTESİ. 125 g tüp 2,60 250 g kutu 4,45 500 g kutu 7,20

TÜRK HENKEL A.Ş. YAPI KİMYASALLARI VE PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR 2015 BAYİ FİYAT LİSTESİ. 125 g tüp 2,60 250 g kutu 4,45 500 g kutu 7,20 TÜRK HENKEL A.Ş. YAPI KİMYASALLARI VE PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR 2015 BAYİ FİYAT LİSTESİ - Ürünler paletli ve streçli olarak sevk edilmektedir. - Bu fiyat listesi 02.02.2015 tarihinden itibaren geçerlidir.

Detaylı

Boya & Sıva ve Mantolama. Fiyat Listesi 2014-1

Boya & Sıva ve Mantolama. Fiyat Listesi 2014-1 Boya & Sıva ve Mantolama Fiyat Listesi 04- Kale Boya & Sıva, Mantolama Sistemleri 04 - Fiyat Listesi İçindekiler Kale Boya & Sıva 05 İç Cephe Boyaları 07 Dekoratif Ürünler 09 Dış Cephe Boya ve Kaplamaları

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2015

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2015 1/5 Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar Sikaflex 290i DC POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Siyah 100169300 300 ml kartuş 9,10 12 Adet Siyah 100030600

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER EPOKSİ POLİÜRETAN & AKRİLİK HYBRID YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ

ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER EPOKSİ POLİÜRETAN & AKRİLİK HYBRID YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ UYGULAMA Zemin Kaplama & Boyama Antikorozif Metal Boyama Dekorotif Asfalt & Bisiklet Yolu Onarõm & Yapõsal GŸ lendirme Mimari YŸzey Koruyucu Beton YŸzey Koruma Su Yalõtõm Kaplama 1 ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER

Detaylı

İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR. Serisi.

İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR. Serisi. İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR Serisi www.filliboya.com Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar İÇ CEPHE ASTAR ÜRÜNLERİ ESKİ

Detaylı

2014/2 FİYAT LİSTESİ

2014/2 FİYAT LİSTESİ TURQ CHEM YAPI KMYASALLARI 2014/2 FİYAT LİSTESİ ASTARLAR 5 FCA0005Y 48 3,22 16,09 0,300FORCEPRIMER AAA Yeşil 0,350 (Duvar Ve Tavanlar 27 3,02 30, İçin Aderans Artırma FCA00Y Ve Yüzey Oluşturma Malzemesi)

Detaylı

PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR

PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR FİYAT LİSTESİ 2017/08 Altı odak noktası Daha yaşanabilir bir dünya için, sürdürülebilirlik stratejimizde sosyal gelişim, performans, sağlık ve güvenlik, enerji ve iklim, malzeme

Detaylı

R 2019 ÜRÜN KATALOĞU

R 2019 ÜRÜN KATALOĞU 2019 R ÜRÜN KATALOĞU R 2005 Yılından bu yana madencilik sektöründe faaliyetlerini sürdürmekte olan FARES kum, kalsit, filtre kumu hammadde tedariği yapmanın yanı sıra 2013 yılı i bariyle yapı kimyasalları

Detaylı

Betonart. Yapılar özüne dönüyor.

Betonart. Yapılar özüne dönüyor. Ürün Broşürü Betonart. Yapılar özüne dönüyor. Tasarımda en son trendlerin takipçisi Kale, uygulandığı zemine brüt beton görünümü veren, kullanıma hazır ürünü Betonart ile sektöre bir yenilik daha getiriyor.

Detaylı

MARSHALL 2017 YAZ KAMPANYASI

MARSHALL 2017 YAZ KAMPANYASI Sayfa 1 MARSHALL 2017 YAZ KAMPANYASI ÖDEME : 90 GÜN İÇ CEPHE BOYALAR VE ASTARLARI SİLİKONLU ÖZEL MAT 22,34 25,00 3,00 27,25 16,25 SİLİKONLU ÖZEL MAT 61,90 25,00 3,00 27,25 45,03 SİLİKONLU ÖZEL MAT 176,09

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

BAYİ KAŞESİ. HÝTÝTKÝM Ýnþ. ve Ýnþ. Mlz. Ýmal. Otom. Nak. Tic. Ltd. Þti.

BAYİ KAŞESİ. HÝTÝTKÝM Ýnþ. ve Ýnþ. Mlz. Ýmal. Otom. Nak. Tic. Ltd. Þti. BYİ KŞESİ HÝTÝTKÝM Ýnþ. ve Ýnþ. Mlz. Ýmal. Otom. Nak. Tic. Ltd. Þti. 2015 HZİRN FİYT LİSTESİ ODTÜ METU İÇİNDEKİLER ÜRÜN GRUBU SYF NO SU YLITIM ÜRÜNLERİ 1 Çimento Esaslı Su Yalıtım Ürünleri 1 Bitüm, Kauçuk,

Detaylı

BAYİ KAŞESİ. HÝTÝTKÝM Ýnþ. ve Ýnþ. Mlz. Ýmal. Otom. Nak. Tic. Ltd. Þti.

BAYİ KAŞESİ. HÝTÝTKÝM Ýnþ. ve Ýnþ. Mlz. Ýmal. Otom. Nak. Tic. Ltd. Þti. BYİ KŞESİ HÝTÝTKÝM Ýnþ. ve Ýnþ. Mlz. Ýmal. Otom. Nak. Tic. td. Þti. 2015 HZİRN FİYT İSTESİ SU YITIM ÜRÜNERİ Çimento Esaslı Su Yalıtım Ürünleri INSUEX SU 1/2 Çimento ve krilik Esaslı, Yarı Elastik Su Yalıtım

Detaylı

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS Parquet ZINC transparent 600 700 Glazing Marine-Parquet Construction SPRAYABLE PANEL & DECORATION www.parabond.eu TR MS polimer bazlı, yüksek kaliteli, hızlı kürlenen yapıştırıcı mastik. Çok yüksek ilk

Detaylı

YAPI KİMYASALLARI ve PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR

YAPI KİMYASALLARI ve PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR YAPI KİMYASALLARI ve PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR İ Ç İ N D E K İ L E R Akrilik, Silikon ve Poliüretan Mastikler 2 Poliüretan Köpükler 4 Kuvvetli Yapıştırıcılar 5 Sert PVC Yapıştırıcısı 7 Renovasyon ve Dekorasyon

Detaylı

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ.

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ. ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ www.ardex.com.tr 1949 yılında kurulan ARDEX, dünyanın önde gelen yüksek kaliteli uzman inşaat malzemeleri geliştirip, üreten firmalarından biridir. Genel merkezi Witten, Almanya

Detaylı

www.akyuzlernalburiye.com.tr

www.akyuzlernalburiye.com.tr 200 MACUN ISPATULASI (AHŞAP SAPLI) 050001 MACUN ISPATULASI AHŞAP SAPLI 6 cm 7,66 6,10 050002 MACUN ISPATULASI AHŞAP SAPLI 8 cm 7,72 6,15 050003 MACUN ISPATULASI AHŞAP SAPLI 9 cm 8,04 6,40 050004 MACUN

Detaylı

BOYA VE EKİPMANLARI PROFESYONEL MACUN ISPATULASI MACUN ISPATULASI MACUN KÜREĞİ GENİŞ ISPATULA SIVA MALASI SIVA MALASI GREK MODELİ DUVARCI MALASI

BOYA VE EKİPMANLARI PROFESYONEL MACUN ISPATULASI MACUN ISPATULASI MACUN KÜREĞİ GENİŞ ISPATULA SIVA MALASI SIVA MALASI GREK MODELİ DUVARCI MALASI PROFESYONEL MACUN ISPATULASI MACUN ISPATULASI 01-001-021 Plastik Sapl Yay Çeliği 5 cm 01-002-022 Plastik Sapl Yay Çeliği 6 cm 01-003-023 Plastik Sapl Yay Çeliği 8 cm 01-004-024 Plastik Sapl Yay Çeliği

Detaylı

Silikon, Akrilik ve Poliüretan Mastikler 2. Poliüretan Köpükler 4. Kuvvetli Yapıştırıcılar 6. Sert PVC Yapıştırıcısı 9.

Silikon, Akrilik ve Poliüretan Mastikler 2. Poliüretan Köpükler 4. Kuvvetli Yapıştırıcılar 6. Sert PVC Yapıştırıcısı 9. İ Ç İ N D E K İ L E R Silikon, Akrilik ve Poliüretan Mastikler 2 Poliüretan Köpükler 4 Kuvvetli Yapıştırıcılar 6 Sert PVC Yapıştırıcısı 9 Yapıştırıcı 9 Renovasyon ve Dekorasyon leri 10 Koruyucu, Yağlayıcı,

Detaylı

FİYAT LİSTESİ Ocak 2015

FİYAT LİSTESİ Ocak 2015 FİYAT LİSTESİ Ocak 2015 İÇİNDEKİLER S D Seramik Uygulamaları S1 Seramik Yapıştırıcıları Standart Seramik Yapıştırıcıları weber.kol SRÇ max (seraçim)... 6 weber.kol FERMAFIX... 6 weber.kol SRK (serakol)...

Detaylı

Yapı Kimyasalları 2014

Yapı Kimyasalları 2014 Yapı Kimyasalları 2014 su YAPIŞTIRMA HARÇLARI CERMICOL EXTRA Karo seramik yapıştırıcısı Çimento esaslı tüm yüzeylere kolay uygulama özelliği ile mükemmel yapışma, Kaymaz, yukarıdan aşağıya karo döşemede

Detaylı

Boya & Sıva Broşürü 2012

Boya & Sıva Broşürü 2012 Boya & Sıva Broşürü 2012 Kale Boya & Sıva Broşürü İÇİNDEKİLER 02 İç Cephe Boyaları 06 Dekoratif Ürünler 10 Dış Cephe Boya ve Kaplamaları 14 Dekoratif Dış Cephe Sıvaları 19 Yüzey Hazırlama Malzemeleri

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ekim /5

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ekim /5 Ekim 2017 1/5 POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar Sikaflex 290 DC PRO Sikaflex 291i Siyah 182806300 300 ml kartuş

Detaylı

"Isı Yalıtımında Doğru Çözüm" Tasarruf etmenin en hesaplı yolu...

Isı Yalıtımında Doğru Çözüm Tasarruf etmenin en hesaplı yolu... "Isı Yalıtımında Doğru Çözüm" Tasarruf etmenin en hesaplı yolu... PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER Promanto Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı Shapemate IB Isı Yalıtım Levhası Promanto

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F

BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F lfa hibrit polimer esasli tek komponentli içme suyu depolari için su yalıtım malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda,

Detaylı

www.ayk.com.tr 0(312) 815 4 815 2015/1 Sayfa 1/17 Önerilen Fiyat Listesi

www.ayk.com.tr 0(312) 815 4 815 2015/1 Sayfa 1/17 Önerilen Fiyat Listesi www.ayk.com.tr 0(312) 2015/1 Sayfa 1/17 www.ayk.com.tr 0(312) 2015/1 Sayfa 2/17 SU YALITIM MALZEMELERİ Kg Fiyat Fiyat Poz no: Takım 25 Kg 1,80 45,00 WP 205 Esnek A compenant 20 Kg 0,75 15,00 2-4 Kg/m²

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

İÇİNDEKİLER YAPI KİMYASALLARI

İÇİNDEKİLER YAPI KİMYASALLARI 2015 ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA 1998 yılından itibaren ısı yalıtımı ve yapı kimyasalları konusunda edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeler doğrultusunda 2008 yılında Deniz Yalıtım ve Konut Sistemleri San. Ve

Detaylı

TÜRK HENKEL KİMYA SAN. VE TİC. A.Ş. YAPI KİMYASALLARI VE YAPIŞTIRICILAR BÖLÜMÜ 10.01.2012

TÜRK HENKEL KİMYA SAN. VE TİC. A.Ş. YAPI KİMYASALLARI VE YAPIŞTIRICILAR BÖLÜMÜ 10.01.2012 TÜRK HENKEL KİMYA SAN. VE TİC. A.Ş. YAPI KİMYASALLARI VE YAPIŞTIRICILAR BÖLÜMÜ 10.01.2012 Değerli Bayimiz, Fiyatlarımız enflasyon, döviz ve hammadde maliyetlerindeki artışlar sebebiyle %4-%13 arası artırılmıştır.

Detaylı

Fiyat Listesi. ABS Alçı. Tarih: Alçı Plakalar. Toz Alçı Grubu. Çimento Bazlı Ürünler. Seramik Yapıştırıcıları ve.

Fiyat Listesi. ABS Alçı. Tarih: Alçı Plakalar. Toz Alçı Grubu. Çimento Bazlı Ürünler. Seramik Yapıştırıcıları ve. ABS Alçı Fiyat Listesi Tarih: 11.02.2019 Alçı Plakalar Toz Alçı Grubu Çimento Bazlı Ürünler Seramik Yapıştırıcıları ve Derz Dolguları Yüzey Hazırlama Grubu Isı Yalıtım Grubu ALÇI BAZLI ÜRÜNLER ALÇI PLAKALAR

Detaylı

GÜLENAY İNŞAAT LTD GÜLENAY YAKIŞIKLI BOYA KIBRIS YAPI KİMYASALLARI FİRMA TANITIM SUNUMU

GÜLENAY İNŞAAT LTD GÜLENAY YAKIŞIKLI BOYA KIBRIS YAPI KİMYASALLARI FİRMA TANITIM SUNUMU www.gulenayinsaatltd.com GÜLENAY İNŞAAT LTD GÜLENAY YAKIŞIKLI BOYA KIBRIS YAPI KİMYASALLARI FİRMA TANITIM SUNUMU 2016 FİRMA PROFİLİ Gülenay İnşaat Ltd nin yaratıcısı ve Direktörü Mehmet ÇILDIR iş hayatında

Detaylı

TÜRK HENKEL A.Ş. 1 11 Eylül 2012

TÜRK HENKEL A.Ş. 1 11 Eylül 2012 TÜRK HENKEL A.Ş. 1 Kolide Adet TANGİT Sert PVC Yapıştırıcısı 177715 Sert PVC Yapıştırıcısı 50 g tüp 3,00 40 177717 Sert PVC Yapıştırıcısı 125 g tüp 6,00 30 177725 Sert PVC Yapıştırıcısı 250 g kutu 10,00

Detaylı

YAPI KİMYASALLARI ve PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR 2014 HAZİRAN FİYAT LİSTESİ

YAPI KİMYASALLARI ve PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR 2014 HAZİRAN FİYAT LİSTESİ YAPI KİMYASALLARI ve PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR 2014 HAZİRAN FİYAT LİSTESİ İ Ç İ N D E K İ L E R Akrilik, Silikon ve Poliüretan Mastikler 2 Poliüretan Köpükler 4 Kuvvetli Yapıştırıcılar 5 Sert PVC Yapıştırıcısı

Detaylı

Boya & Sıva ve Mantolama. Boya & Sıva ve Mantolama. Fiyat Listesi Fiyat Listesi

Boya & Sıva ve Mantolama. Boya & Sıva ve Mantolama. Fiyat Listesi Fiyat Listesi Boya & Sıva ve Mantolama Boya & Sıva ve Mantolama Fiyat Listesi 06- Fiyat Listesi 06- Kale Boya & Sıva, Mantolama Sistemleri 06 - Fiyat Listesi İçindekiler Kale Boya & Sıva 05 İç Cephe Boyaları 07 Dekoratif

Detaylı

FİYAT LİSTESİ PROFILE BOOK. yaşamın konforu onda

FİYAT LİSTESİ PROFILE BOOK. yaşamın konforu onda 2018 THE FİYAT LİSTESİ PROFILE BOOK yaşamın konforu onda 20 yıllık sektörel tecrübesiyle Bursa Barakfakih Sanayi Bölgesi nde, 20 bin m² kapalı alana kurulu entegre üretim tesisi ile farklı sektörler için

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

YAPI KİMYASALLARI ve PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR

YAPI KİMYASALLARI ve PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR YAPI KİMYASALLARI ve PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR FİYAT LİSTESİ 2015 İ Ç İ N D E K İ L E R Akrilik, Silikon ve Poliüretan Mastikler 2 Poliüretan Köpükler 4 Kuvvetli Yapıştırıcılar 5 Sert PVC Yapıştırıcısı

Detaylı

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri Mantolama Sistemleri Mantolama Nedir? Kale Son Kat Kaplamalar Kale Mantolama Sistem Bileşenleri 9 Adımda Mantolama Kış aylarında dış ortamdaki soğuk havanın iç mekanlarda ısı kaybına neden olmasını; yaz

Detaylı

ÜRÜN FİYAT LİSTESİ 2013

ÜRÜN FİYAT LİSTESİ 2013 ÜRÜN FİYAT LİSTESİ 2013 Sağlamlık, kalite ve dayanımlılık, kalıcı olması hedeflenen yatırımların en olmazsa olmaz şartları. Bu durum, le büyük bütçe ve güvenliği ön planda tutan projler için geçerli. Üstelik

Detaylı

FİYAT LİSTESİ TEMMUZ - 2015. Önerilen KDV Dahil Fiyatlardır.

FİYAT LİSTESİ TEMMUZ - 2015. Önerilen KDV Dahil Fiyatlardır. FİYAT LİSTESİ TEMMUZ - 205 Önerilen KDV Dahil Fiyatlardır. BETEK BOYA ve KİMYA SANAYİ A.Ş. 988 yılında kurulan Betek Boya Kimya ve Sanayi A.Ş., sektöre girdiği ilk yıllarda, inşaat malzemeleri pazarının

Detaylı

Mobilya Siz Değerli Sanatkârların, Renk İse Bizim İşimiz...

Mobilya Siz Değerli Sanatkârların, Renk İse Bizim İşimiz... Ürün Kataloğu Üretim tesisimiz İstanbul'da yer almaktadır. ANKA LINE müşteri gereksinimlerini karşılamak için her çeşit mobilya üst yüzey işlemlerinde ve yapı sektöründe kullanılan ürünü bünyesinde bulundurmaktadır.

Detaylı

Bilgi için: Tel: 0 22 58 30 0 Faks: 0 22 58 30 4 5 7 8 9 0 3 4 Boyacı Grubu Macun Ispatulası Ahşap Saplı Profesyonel Ispatula Plastik Saplı Proaktif Ispatula Plastik Saplı Sahra Ispatulası Ahşap Saplı

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

www.remoll.com www.remoll.com YAPI KİMYASALLARI ÜRÜN FİYAT LİSTESİ 2012

www.remoll.com www.remoll.com YAPI KİMYASALLARI ÜRÜN FİYAT LİSTESİ 2012 www.remoll.com www.remoll.com YAPI KİMYASALLARI ÜRÜN FİYAT LİSTESİ 12 Doğanbey Kasabası Çalkama Mevkii Beyşehir - KONYA T.: +90 332 12 27 F.: +90 332 13 23 info@remoll.com yüzeylerin sonsuz aşkı... endless

Detaylı

Boya & Sıva ve. Fiyat Listesi. Mantolama. Fiyat Listesi

Boya & Sıva ve. Fiyat Listesi. Mantolama. Fiyat Listesi 07 - Boya & Sıva ve Boya Mantolama & Sıva ve Fiyat Listesi Mantolama Fiyat Listesi 06- Kale Boya & Sıva, Mantolama Sistemleri 07 - Fiyat Listesi İçindekiler Kale Boya & Sıva 05 İç Cephe Boyaları 07 Dekoratif

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

2013-1. Kalekim Fiyat Listesi

2013-1. Kalekim Fiyat Listesi 2013-1 Kalekim Fiyat Listesi Kalekim 2013-1 Fiyat Listesi 1 İçindekiler 02 05 15 18 19 20 21 22 24 26 Yapıştırıcılar Derz Dolgu Malzemeleri Su Yalıtım Malzemeleri Tamir Harçları / Tesviye Şapı Grout Harcı

Detaylı

TÜRK HENKEL KİMYA SAN. VE TİC. A.Ş. YAPI KİMYASALLARI VE YAPIŞTIRICILAR BÖLÜMÜ 07.01.2011

TÜRK HENKEL KİMYA SAN. VE TİC. A.Ş. YAPI KİMYASALLARI VE YAPIŞTIRICILAR BÖLÜMÜ 07.01.2011 TÜRK HENKEL KİMYA SAN. VE TİC. A.Ş. YAPI KİMYASALLARI VE YAPIŞTIRICILAR BÖLÜMÜ 07.01.2011 Değerli Bayimiz, Fiyatlarımız enflasyon, döviz ve hammadde maliyetlerindeki artışlar sebebiyle %3-%12 arası arttırılmıştır.

Detaylı

Fiyat TL / Adet Su bazlı boyalarda üstün performans, " (50) 6,80. Üstün kaliteli siyah kıl, "SAFİR" tip sap, NİKEL bilezik

Fiyat TL / Adet Su bazlı boyalarda üstün performans,  (50) 6,80. Üstün kaliteli siyah kıl, SAFİR tip sap, NİKEL bilezik OKYANUS SERİSİ BOYA FIRÇALARI (SU Bazlı Boyalar için) STARGİL PLATİN "YENİ ÜRÜN" TL / 8696736071029 07102 Su bazlı boyalarda üstün performans, 12 120 2" (50) 6,80 8696736071036 8696736071043 8696736071050

Detaylı

OCAK.

OCAK. OCAK www.filliboya.com www.filliboya.com BETEK BOYA VE KİMYA SAN. A.Ş. 1988 yılında kurulan Betek Boya ve Kimya Sanayi A.Ş., sektöre girdiği ilk yıllarda, inşaat malzemeleri pazarının ihtiyaç duyduğu

Detaylı