BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ KÜLTÜR VE BİLGİ GELİŞTİRME BAKANLIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ KÜLTÜR VE BİLGİ GELİŞTİRME BAKANLIĞI"

Transkript

1 BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ KÜLTÜR VE BİLGİ GELİŞTİRME BAKANLIĞI BÜRDE ÖDÜLÜ ONBEŞİNCİ DÖNEM H M. 2017

2 ÖDÜL HAKKINDA GENEL BİLGİ 1. Birleşik Arap Emirlikleri Kültür ve Bilgi Geliştirme Bakanlığı, Hicri 1425 / Miladi 2004 yılından bu yana Peygamberimiz (S.A.V.) in Mevlid-i Şeriflerinin kutlanması çerçevesinde her yıl Bürde yarışması düzenlemektedir. 2. Bakanlık, bu ödüllü yarışmayı düzenleyerek Müslümanların gönlünde çok önemli bir yere haiz olan Mevlid-i Nebevi yi İslam dünyasında ayrıcalıklı bir konuma yerleştirmek için çaba göstermekte ve Mevlid-i Nebevi ve Resulullah (S.A.V.) in hayatını kapsayan çeşitli yarışmalarda dereceye girenleri ödüllendirmektedir. Bürde yarışması bir şiir yarışması olarak Resulullah (S.A.V.) i ve O nun siret-i seniyyesini övgüyle anlatan yerel lehçe veya fasih bir dille hazırlanan şiirleriyle, içerden ve dışardan katılan bütün şairlere açıktır. Buna ek olarak, geleneksel ve hurufi (modern tarz) dallarda hat yarışması ve dünya çapında süsleme sanatı yarışması da yer almaktadır. ÖDÜLÜN AMAÇLARI: Bu ödül, aşağıdaki başlıklar doğrultusunda Resulullah (S.A.V.) in zât-ı âlilerinin ve mübarek mevlid-i şeriflerinin kutlu doğum gününde net bir şekilde ortaya konulmasını hedeflemektedir: 1. Yetişen nesillerin dinlerine bağlı nesiller olmasını teşvik etmek, inanç ve İslam mesajına karşı görev ve sorumluluklarının idraki içinde olmalarını sağlamak. 2. Katılımcılar arasında rekabet ruhunu sağlamak ve teşvik etmek; Resulullah (S.A.V) in sireti seniyyelerini anlama konusunda daha fazla emek ve zaman ayırmalarını sağlamak. 3. İslam dünyasındaki en mükemmel ve en güzel sanatları ortaya koyan şairleri, hattatları ve tezhip sanatçılarını ödüllendirmek. 4. Birleşik Arap Emirlikleri nin medeniyete olan katkıları yönünü ortaya koymak ve tertemiz dinimizin öğretilerini İslam dünyasının hizmetine sunmak. 5. İslami değerlerin hayattaki fonksiyonunun önemini vurgulamak. 6. Dünyada İslam a hizmet eden kişi ve kuruluşlar ile mükemmel ve güzel sanatları ortaya koyan kişileri ödüllendirmek.

3 ŞİİR YARIŞMASI Bu yarışmalar iki kategoride düzenlenmektedir: Fasih (Klasik) Şiir Kategorisi: Kasidenin konusu ve amacı Rasulullah (S.A.V.) in mevlidi şerifleri ve örnek hayatını kapsayacaktır. Kaside geleneksel Arap tarzı şiirler şeklinde olacaktır. Fasih Arapça kurallarına bağlı kalınacaktır. Nebati Şiir Kategorisi: Kasidenin konusu, Rasulullah (S.A.V.) in mevlidi şerifleri ve örnek hayatının herhangi bir kısmını kapsayacaktır Nebati Şiirin sanatsal esaslarına bağlı kalınacaktır. Şartları: 1. Kaside 30 beyitten az, 50 beyitten fazla olmayacaktır. 2. Yarışma Birleşik Arap Emirlikleri nden ve dışından tüm şairlerin katılımına açıktır. 3. Kaside daha önce sunulmuş bir kaside veya ülke içerisinde veya dışında ödül almış bir kaside olmamalıdır. 4. Herkes için her yıl bu yarışmaya katılma hakkı vardır. 5. Kasideler MS WORD formatında yazılacak ve e- posta adresine DOC uzantılı olarak gönderilecektir. Aksi takdirde dikkate alınmayacaktır. Aşağıdaki başvurular kabul edilmeyecektir: - DOC formatı haricinde, PDF, JPG veya başka herhangi bir formatta yapılan başvurular - Bakanlık ın Posta Kutusu üzerinden gönderilen başvurular - Resmi Bürde web sitesine ( kayıt yaptımamış olanların başvuruları

4 GELENEKSEL TARZ: Kûfî Mushaf Hattı Metin: Kağıt Boyutu: Kalem Boyutu: Tasarım: Mürekkep: Kağıt: 100 x 70 cm. Kûfî Mushaf Hattı 7 mm yi aşmayan uç genişliğine sahip bir kalemle yazılmalıdır. Başvuran sanatçı, Hicrî üçüncü ilâ beşinci yüzyılda egemen olan Kûfî Mushaf Hattı nı örnek almalı, tasarımlar bizzat sanatçı tarafından yapılmalıdır Katılacak sanatsal çalışmalarda yüksek kalite siyah veya kahverengi mürekkep kullanılmalıdır. Yalnızca aharlı kağıt kullanılmalıdır.

5 AÇIKLAYICI ŞEKİL (No: 1): AÇIKLAYICI ŞEKİL (No: 2):

6 AÇIKLAYICI ŞEKİL (No: 3): AÇIKLAYICI ŞEKİL (No: 4):

7 Hurufî (Modern) Tarz Yarışma Metni: فاق البدور وفاق األنبياء فكم... بالخلق والخلق من حسن ومن عظم Hurufî (Modern) Tarz Şartları: 1. Sanatçı Üç (3) m² den az olmamak ve Dört Buçuk (4,5) m² yi aşmamak şartıyla ölçü ve tasarım yapmakta serbestir. 2. İşlenmiş kumaş (tuval) üzerinde uygulanmak kaydıyla her tür malzeme ve renk kullanılabilir. 3. Esas itibariyle her türlü geleneksel hatlar ve tamamlayıcı anlamda diğer yeni hatlar kullanılabilir. SÜSLEME KATEGORİSİ Şartlar: Tüm kağıt boyutu 50 x 35 cm olmalıdır. Başvurulan süsleme çalışması tüm kağıdın % 70 ini kaplamalıdır. Orijinal klasik süsleme yöntemi kullanılmalı, sanatçının yaratıcı tasarımının ortaya çıkmasına fırsat verilmelidir. Renk ve mürekkeplerle ilgili olarak orijinal malzeme ve gerçek altın kullanılmalıdır. Bunun dışındaki malzemelerin kullanımı kabul edilmeyecektir. Miladi Dördüncü yüzyıl (Timur dönemi) klasik süsleme yöntemi temel alınabilir. Levha süsleme sanatını ortaya koyacağından yazı için ayrıca boşluk bırakılmamalıdır. Aharlı kağıt kullanılmalıdır. Süsleme mukavva kağıda yapıştırılabilir, ahşap üzerine yapıştırılmamalıdır.

8 Açıklayıcı Örnek (1):

9 Açıklayıcı Örnek (2):

10 Açıklayıcı Örnek (3):

11 Açıklayıcı Örnek (4): Genel Şartlar: 1. Eserler değerlendirilirken eserin türü, kalitesi, yaratıcılık yönü ve genel anlamda estetiği esas alınacaktır. 2. Herhangi bir sanat eseri yapılırken bilgisayar teknolojisi kullanılmayacaktır. 3. Eserler imzalı olarak gönderilecektir. 4. Birleşik Arap Emirlikleri içinden ve dışından herkes katılabilir.

12 5. Eser veya şiir daha önce hiçbir fuarda sergilenmemiş ve başka yarışmalara sunulmamış; BAE içinde veya dışında yayımlanmamış olmalıdır. Aksi takdirde ödül kazanılsa bile geri çekilecektir. 6. Yarışmacı, her kategoride bir çalışma sunmak şartıyla, bütün kategorilerde yarışmaya katılabilir. 7. Ödül alamayan eserlerin geri istenmesi durumunda, sonuçların ilan edilmesinden sonra 30 gün içinde iade edilir. Bu eserler sahiplerine veya yasal vekillerine Dubai Emirliği nde Bakanlık binasında teslim edilir. Yukarıda anılan süre içerisinde talepte bulunulmaması durumunda, her ne sebeple olursa olsun, talep hakkı düşer. 8. Ödül İdaresi, gönderilen eserlerin gecikmesi veya zarar görmesinden hiçbir sorumluluk kabul etmez. 9. Sanat eserini tanıtan ve kullanılan malzemeleri içeren bir tanıtım kartı ve sanat eserinin bir kopyasıyla birlikte, katılımcının (en az altı ay) geçerli pasaportunun bir kopyası adresine e-posta yoluyla gönderilmelidir. 10. Katılım İçin: Ödül şartlarının ilanından hemen sonra veya katılımdan en az bir ay içerisinde Ödül İdaresi nin web sitesinde bulunan katılım formunun doldurularak kayıt numarası alınması gerekmektedir. ( 11. Kayıt numarası ve katılımcı adı bulunmayan hiçbir şiir veya sanat eseri dikkate alınmayacaktır. 12. Şiir veya hat veya süsleme eseri olsun, başvurunun gönderilmesi ile başvuru sahibi bütün şartları kabul etmiş sayılır. 13. Tahkim Kurulu, uygun görmesi durumunda bazı ödüller ekleme, kaldırma veya paylaştırma hakkına sahiptir. Katılımcıların buna itiraz hakkı yoktur. 14. Eserlerin son teslim tarihi tarihidir. Kazananlar için ödül töreni H yılı Rebiülevvel ayında düzenlenecektir. 15. Katılan çalışmalar sanat eserleri- aşağıdaki adrese gönderilmelidir: The United Arab Emirates, Dubai, P.O. Box Ministry of Culture and Knowledge Development. Burda Award, 15th Edition, Tel. No extentions Şiir katılımları ise yalnızca e-posta yoluyla DOC uzantılı olarak gönderilmelidir: Aksi takdirde şiirler dikkate alınmayacaktır.

13 ÖDÜLLER Hat Yarışması Geleneksel Süsleme Yarışması Şiir Yarışması Kûfî Mushaf Hattı Birincilik İkincilik Üçüncülük Dördüncülük Beşincilik Hurufî (Modern) Tarz Birincilik İkincilik Üçüncülük Dördüncülük Beşincilik Mushaf Önsayfa Süslemesi Birincilik İkincilik Üçüncülük Dördüncülük Beşincilik Nebati şiir Birincilik İkincilik Üçüncülük Dördüncülük Toplam Fasih (Klasik) Şiir Birincilik İkincilik Üçüncülük Dördüncülük BAE i

14 Sıkça Sorulan Sorular Aşağıdaki soruların bazı katılımcıların zihinlerinde oluşması muhtemeldir: 1. Soru : Geçmiş yarışmalarda başarılı olan bu yarışmaya katılabilir mi? Cevap : Evet, tüm kategorilere katılabilir. 2. Soru : Aynı kategoride iki eser ile yarışmaya katılmak mümkün mü? Cevap : Aynı kategoride iki eser ile yarışmaya katılmak mümkün değildir. 3. Soru : Klasik hat dalında hat türünü değiştirebilir miyim? Cevap : Hayır, değiştiremezsiniz. 4. Soru : Daha önce hiç sergilenmeyen ve basılmayan eski tarihli tezhip eserim var, bununla yarışmaya katılabilir miyim? Cevap : Evet, eğer yarışma şartlarına uygunsa katılabilirsiniz. 5. Soru : İki sanatçı birlikte tek eserle yarışmaya katılabilir mi? Cevap : Hayır, katılamaz. 6. Soru : Aharlı kağıdımız olmadığı için aharsız kağıt kullanabilir miyim? Cevap : Hayır, kullanamazsınız. 7. Soru : Bilgisayar kullanılabilir mi? Cevap : Herhangi bir sanatsal çalışma yapılırken bilgisayar kullanılamaz. 8. Soru : Vekalet verilmesini temin etmek veya belirlenen süre sona erdikten sonra gelip hazır bulunmak amacıyla kazanamayan eserlerin teslim alınması için belirlenen süre içerisinde telefon, sosyal medya araçları veya e-posta yoluyla iletişim yeterli midir? Cevap : Hayır, belirlenen sürenin sona ermesinden sonra kazanamayan sanat eserleri hiçbir koşulda teslim edilmez.

15 TAHKİM KURULU A. Geleneksel Tarz Tahkim Kurulu (Hat ve Süsleme) 1. Dr. Mustafa Uğur Derman (Türkiye) 2. Mehmet Özçay (Türkiye) 3. Ubeyde El-Benki (Suriye) 4. Necati Sancaktutan (Türkiye) 5. Ardeşer Mücerred Takistani (İran) B. Hurufî (Modern) Tarz Tahkim Kurulu 1. Dr. Necat Mekkî (Birleşik Arap Emirlikleri) 2. Abdurrahim Salim (Birleşik Arap Emirlikleri) 3. Muhammed el-kassâb (Birleşik Arap Emirlikleri) Jüri Raportörü ve Koordinatör: Hakim Ghannam

16 2017 Onbeşinci Dönem Bürde Katılım Formu Katılmak istediğiniz alanla ilgili kutucuğu işaretleyiniz. BİRİNCİSİ: ARAPÇA ŞİİR YARIŞMASI Nebati Fasih İKİNCİSİ : ARAPÇA HAT YARIŞMASI Geleneksel Tarz. Kûfî Mushaf Hattı Hurufî (Modern) Tarz ÜÇÜNCÜSÜ : GELENEKSEL TEZHİP/SÜSLEME YARIŞMASI: Tezhip Katılımcının Kimlik Bilgileri: Adı ve Soyadı Cinsiyeti Doğum Tarihi Ülkesi Cep Telefonu Posta Kutusu Faks : : Erkek / Bayan : : : : :

17 İKRAR VE BEYAN Aşağıda imzası bulunan Ben... olarak, katılımcı formuyla birlikte sunduğum bilgilerin ve eserin bana ait olduğunun doğruluğunu beyan ederim. Aksinin sabit olması durumunda Ödül İdaresi nin gerekli işlemleri yapabileceğini kabul ederim. Ayrıca, tarafımdan sunulan eser üzerinde, istediği şekilde tasarrufta bulanabilmesi için İdare yi yetkilendiriyorum. Adı : İmza : Tarih : / / Daha fazla bilgi için: Tel: Dahili No: 415 veya 450. Adres: Kültür ve Bilgi Geliştirme Bakanlığı Al Nahda Caddesi, Dubai. E-posta: burda@mcycd.ae, P.K Dubai. Bürde Web Sitesi:

Birleşik Arap Emirlikleri Kültür, Gençlik ve Toplumsal Kalkınma Bakanlığı EL-BÜRDE ÖDÜLÜ ONBİRİNCİ DÖNEM 1434-2013

Birleşik Arap Emirlikleri Kültür, Gençlik ve Toplumsal Kalkınma Bakanlığı EL-BÜRDE ÖDÜLÜ ONBİRİNCİ DÖNEM 1434-2013 Birleşik Arap Emirlikleri Kültür, Gençlik ve Toplumsal Kalkınma Bakanlığı EL-BÜRDE ÖDÜLÜ ONBİRİNCİ DÖNEM 1434-2013 Aşağıdaki telefon ve adreslerden daha geniş bilgi edinilebilir : Kültür Gençlik ve Toplumsal

Detaylı

DOKUZUNCU DÖNEM 1432-2011

DOKUZUNCU DÖNEM 1432-2011 Birleşik Arap Emirlikleri Kültür, Gençlik ve Toplumsal Kalkınma Bakanlığı BÜRDE ÖDÜLÜ DOKUZUNCU DÖNEM 1432-2011 Daha geniş bilgi aşağıdaki telefon ve adreslerden edinilebilir : Kültür Gençlik ve Toplumsal

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli 1 Üniversiteliler Arası %100 Yarışması Türkiye çapındaki tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği yaşam kalitesini geliştirmeyi hedefleyen proje fikirleri yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, üniversite

Detaylı

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ II. ULUSLARARASI İSLÂM SANATLARI YARIŞMASI

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ II. ULUSLARARASI İSLÂM SANATLARI YARIŞMASI KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ II. ULUSLARARASI İSLÂM SANATLARI YARIŞMASI Yarışmanın Amacı Kadim bir medeniyet beşiği olan Konya nın 2016 İslâm Dünyası Turizm Başkenti olması sebebiyle başta kültür ve turizm

Detaylı

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM KONU VE AMAÇ Çanakkale Savaşlarının 100. Yıldönümü Anma etkinlikleri kapsamında, Akyurt Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler

Detaylı

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Yarışmanın Amacı: Doğa Koruma Derneği, Gaziantep merkezli bir sivil toplum kuruluşudur. Bu öykü yarışması; insanlarda çevre

Detaylı

3. YARIŞMANIN DEĞERLENDİRİLMESİ

3. YARIŞMANIN DEĞERLENDİRİLMESİ T.C. BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİKLERİ RESİM, AFİŞ, FOTOĞRAF VE MEKTUP YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (19 Mart 11 Mayıs 2018) 1. AMAÇ İlçemizde öğrenim gören öğrencilerin

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir. Eğitim-Bir-Sen Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması na başvurular 15 Eylül 2015 tarihinde başlayacaktır. Sendikamız

Detaylı

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Katılımcı Bilgileri Seçici Kurul Rumuz : Fatih ÖZÇELİK Adı Soyadı : Lütfü ŞİMŞEK Adresi : Nurullah ÇELEBİ Posta Kodu : Ömer BAŞER Telefon : Özel ÇELİK

Detaylı

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: İlçe merkezi ve köylerinde bulunan tarihi ve kültürel varlıkların tanıtımı, korunması, gelecek nesillere aktarılması,

Detaylı

III.Altın Baret Ödülleri

III.Altın Baret Ödülleri III.Altın Baret Ödülleri ÖDÜL PROGRAMI ŞARTNA MELERİ FOTOĞRAF DALI ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim ve İstisnai Danışmanlık

Detaylı

GİRİŞ. İstanbul Gençlik Festivali olarak,

GİRİŞ. İstanbul Gençlik Festivali olarak, İstanbul GENÇLİK FESTİVALİ Hattı Celi Sultanı Mustafa Rakım Efendi HAT VE TEZHİP YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2017 GİRİŞ İstanbul Gençlik Festivali olarak, Bizi biz yapan değerleri gençlerle birlikte yaşatmayı

Detaylı

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Müdürlüğü

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Müdürlüğü T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Müdürlüğü İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SANAT VE MESLEK EĞİTİMİ KURSLARI (İSMEK) "BRANŞ YARIŞMALARI" ORGANİZASYONU

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından, ülkemizde eğitim alan başta Türkiye Burslusu uluslararası öğrenciler olmak üzere

Detaylı

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü Özel Şartnamesi Konu Madde 1- Ufukta Umutlar konulu Ortaokul ve Lise öğrencileri ile yetişkinler kategorisinde resim, şiir, öykü yarışması, yetişkinler kategorisinde fotoğraf yarışması düzenlenecektir.

Detaylı

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015 GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015 YARIŞMANIN ADI: GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ MEV Koleji Özel Güzelbahçe Ortaokulu nun düzenlediği 3. Atık Malzeme Proje Yarışması YARIŞMANIN

Detaylı

T.C. 15 Temmuz ve Demokrasi. 15 Temmuz Hikâye. açıktır. bir yayın. ve metin

T.C. 15 Temmuz ve Demokrasi. 15 Temmuz Hikâye. açıktır. bir yayın. ve metin T.C. NİĞDE VALİLİĞİ Niğde 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi Müdürlüğü TÜRKİYE GENELİ 15 TEMMUZ RUHU GENÇLERİN KALEMİYLE HİKÂYELERDE YAŞATILIYOR TEMALI HİKÂYEE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: 15 Temmuz 15 Temmuz

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ ULUSAL TİYATRO SAHNE ESERİ (OYUN) YARIŞMASI 2018 ŞARTNAME

KADIKÖY BELEDİYESİ ULUSAL TİYATRO SAHNE ESERİ (OYUN) YARIŞMASI 2018 ŞARTNAME KADIKÖY BELEDİYESİ ULUSAL TİYATRO SAHNE ESERİ (OYUN) YARIŞMASI 2018 ŞARTNAME 1. KONU VE AMAÇ KADIKÖY BELEDİYESİ, sanatçı ve edebiyatçıları teşvik ve desteklemenin, kültürel ortama nitelikli eserler kazandırmanın

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2013 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: İnsan olmak İster kendisini modern olarak ister postmodern olarak nitelendirelim, sıklıkla insanlığımızı sorguladığımız bir çağdan

Detaylı

31 MAYIS 2018 DÜNYA TÜTÜNSÜZLÜK GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

31 MAYIS 2018 DÜNYA TÜTÜNSÜZLÜK GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 31 MAYIS 2018 DÜNYA TÜTÜNSÜZLÜK GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı: 1.1.Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile işbirliği içinde

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze Yarışmanın Amacı : Gebze nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile kentin turistik değerlerini fotoğraf sanatıyla

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresindene6a5-456a-318d-91e2-645e kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresindene6a5-456a-318d-91e2-645e kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresindene6a5-456a-318d-91e2-645e kodu ile teyit edilebilir. 131 Aralık 2015 T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilikler ve

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Ustaya Saygı dır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras

Detaylı

4. Altın Baret Ödülleri

4. Altın Baret Ödülleri 4. Altın Baret Ödülleri Ödül Programı Şar tnameleri 4. Altın Baret Fotoğraf Yarışması ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim

Detaylı

Yarışmanın konusu, Kesit dergisinin yayın hayatında kullanılacak özgün amblem / logonun tasarlanmasıdır.

Yarışmanın konusu, Kesit dergisinin yayın hayatında kullanılacak özgün amblem / logonun tasarlanmasıdır. KESİT DERGİSİ LOGO YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Konu ve amaç: Yarışmanın konusu, Kesit dergisinin yayın hayatında kullanılacak özgün amblem / logonun tasarlanmasıdır. Kesit Dergisi kurulduğu andan itibaren sürekli

Detaylı

ResFebeResFebeResFebeResFebe. EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI

ResFebeResFebeResFebeResFebe. EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI Rize-2015 RESFEBE YARIŞMASI ÖZEL ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN KONUSU: 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Milli Eğitim Bakanlığına

Detaylı

Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır.

Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır. MUFSAD ( Muş Fotoğraf Sanatı Derneği) KIRMIZI AŞK FOTOĞRAF AŞKI LALE İLE BULUŞUYOR, MUŞ LALESİ ÖLÜMSÜZLEŞİYOR 1. YARIŞMANIN ADI: KIRMIZI AŞK 2. KONU: Muş lalesini ölümsüzleştirerek en güzel lalenin seçilmesi.

Detaylı

31 MAYIS 2017 DÜNYA SİGARA İÇMEME GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

31 MAYIS 2017 DÜNYA SİGARA İÇMEME GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 31 MAYIS 2017 DÜNYA SİGARA İÇMEME GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı: 1.1.Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü

Detaylı

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ORGANİZASYON Spina Bifida nın önlenmesi ve bu konuda toplumda farkındalık yaratılması amacıyla Türkiye Spina Bifida Derneği yararına İzmir Alaybey Lions

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Türkiye de ilklerin üniversitesi olan Karabük Üniversitesi tarafından 3. Ulusal Karabük

Detaylı

Yarışmaya, Meram ilçemizin geçmişten günümüze tarihi, kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı eserler kabul edilecektir.

Yarışmaya, Meram ilçemizin geçmişten günümüze tarihi, kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı eserler kabul edilecektir. 1.YARIŞMANIN KONUSU: MERAM MİNYATÜRYARIŞMASI Yarışma konusu, Konya Meram Belediyesi tarafından MERAM başlığı ile isimlendirilmiştir. Medeniyetimizin müstesna estetiğini yansıtan en özgün sanat dallarımızdan

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2011 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz.

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi Resmi Instagram Hesabı Yeni Yıl Kutlaması Gönderi Yarışması 1. Yarışmanın

Detaylı

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 15. ÜNİVERSİTE TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Türk ve Alman üniversitelerinde sinema eğitimi almakta olan gençlerin, yaratıcılıklarını

Detaylı

Beykoz Belediyesi Yarışması

Beykoz Belediyesi Yarışması Logo Yarışması Logo Yarışması Beykoz Belediyesi Logo Yarışması BEYKOZ BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI Ahmet Mithat Efendi der ki Dünya nın en güzel şehri İstanbul, İstanbul un en güzel yeri Beykoz dur. Boğaziçinin

Detaylı

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu.

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. AMAÇ Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. 1994 yılında Rabat ta (Fas) kurulan UMAR, Akdeniz çevresinde bulunan ülkelerdeki

Detaylı

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına:

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına: YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU TUVALDEN KALEME ŞİİR VE ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASI

Detaylı

HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: Hediyem İstanbul Ahşap Oyuncak Tasarım Yarışması Yarışmanın Konusu: İSTKA Hediyem İstanbul Tasarım ve Modelleme Atölyesi

Detaylı

III.Altın Baret Ödülleri

III.Altın Baret Ödülleri III.Altın Baret Ödülleri ÖDÜL PROGRAMI ŞARTNA MELERİ FOTOĞRAF DALI ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim ve İstisnai Danışmanlık

Detaylı

III. Altın Baret Ödülleri

III. Altın Baret Ödülleri III. Altın Baret Ödülleri ÖDÜL PROGRAMI ŞARTNA MELERİ AKADEMİK DAL ÖNLEM İSG, Yangın, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim ve İstisnai Danışmanlık

Detaylı

BİLİM HERKESİ BİRLEŞTİRİR RESİM YARIŞMASI

BİLİM HERKESİ BİRLEŞTİRİR RESİM YARIŞMASI BİLİM HERKESİ BİRLEŞTİRİR RESİM YARIŞMASI 2016, İZMİR YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN AMACI: AB Ufuk 2020 Marie Sklodowska Curie Programı kapsamında fon almaya hak kazanan Bilim Herkesi Birleştirir projesi;

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 19. ÖĞRENCİ BAHAR ŞENLİKLERİ ÖDÜLLÜ ERCİYES TEKNOPARK BİLİMSEL FİKİRLER VE PROJELER YARIŞMASI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 19. ÖĞRENCİ BAHAR ŞENLİKLERİ ÖDÜLLÜ ERCİYES TEKNOPARK BİLİMSEL FİKİRLER VE PROJELER YARIŞMASI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 19. ÖĞRENCİ BAHAR ŞENLİKLERİ ÖDÜLLÜ ERCİYES TEKNOPARK BİLİMSEL FİKİRLER VE PROJELER YARIŞMASI Yarışma Şartnamesi 1. KONU Bilimsel Fikirler ve Projeler Yarışması 2. YARIŞMANIN

Detaylı

Karaman İlimizde ve Türkiye genelinde düzenlenen ödüllü Sihirli Lamba Masal Yarışması başlıyor...

Karaman İlimizde ve Türkiye genelinde düzenlenen ödüllü Sihirli Lamba Masal Yarışması başlıyor... Karaman İlimizde ve Türkiye genelinde düzenlenen ödüllü Sihirli Lamba Masal Yarışması başlıyor... İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzce; III. Millî Kültür Şurası Eylem Planı kapsamında, okul öncesi çocuklarımız

Detaylı

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YARIŞMANIN KONUSU Öğrencilerin Gözünden EDEP Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları YARIŞMANIN AMACI 1. Öğrencilerimizde ve toplumda

Detaylı

PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ KONU Erzurum Palandöken Belediyesi için yeni bir logo tasarlamak. AMAÇ Erzurum şehrinin tarihsel süreci göz önüne alındığında Anadolu ve Türk tarihinde

Detaylı

TEMA KATEGORİ YARIŞMANIN AMACI

TEMA KATEGORİ YARIŞMANIN AMACI TEMA Yarışmamızın teması olarak belirlenmiştir. Yarışmacılardan, Antalya ve yöresinin sahip olduğu tarihsel tüm zenginliklerin, el sanatlarının ve kültür birikimini özgün yorumlar ile mücevher ve takıya

Detaylı

IV. Altın Baret Ödülleri

IV. Altın Baret Ödülleri IV. Altın Baret Ödülleri ÖDÜL PROGRAMI ŞARTNA MELERİ FOTOĞRAF DALI ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim ve İstisnai Danışmanlık

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü. ...KAYMAKAMLIĞINA (Müftülük)

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü. ...KAYMAKAMLIĞINA (Müftülük) T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü Ö 7 'asrı 2 0 1 i Sayı : 60928694.265.99/ 5" Konu : Kur an-ı Kerim Kitabeti Hat Müsabakası...KAYMAKAMLIĞINA (Müftülük) Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme

Detaylı

KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ : Almanca Türkçe dillerinde, hukuk alanında yayınlanması ve dağıtılması düşünülen aşağıda KONU bölümünde belirtilen eserimize, bir kapak ve sayfa tasarımının

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü 1 İŞYERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ (MOBBİNG) KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONUSU: İşyerlerinde bir veya birden fazla kişi tarafından diğer kişi ya da kişilere yönelik gerçekleştirilen, belirli bir süre sistematik

Detaylı

2. KONU: Karikatür Yarışmasının Konusu ENGELLERİ KALDIRALIM dır.

2. KONU: Karikatür Yarışmasının Konusu ENGELLERİ KALDIRALIM dır. 2016 YILI BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER VE MUHTARLIKLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI TANITIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ENGELSİZ İZMİR 2016 ULUSLARARASI KONGRESİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN ENGELLERİ KALDIRALIM KONULU

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak

Detaylı

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN MAKAM / BİRİM YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 2. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

1. YARIŞMANIN AMACI 2. YARIŞMANIN KONUSU VE ŞEKLİ

1. YARIŞMANIN AMACI 2. YARIŞMANIN KONUSU VE ŞEKLİ 1. YARIŞMANIN AMACI Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini

Detaylı

MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Yarışma Konusu: Büyük Türk-İslâm alim ve mütefekkiri, şâir Hz. Mevlâna nın ölüm (Şeb-i

Detaylı

8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Türk ve Alman üniversitelerinde sinema eğitimi almakta olan gençlerin, yaratıcılıklarını teşvik ederek öğrenimini gördükleri

Detaylı

(Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI

(Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI (Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE BALIKESİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN

Detaylı

Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi

Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Güzelbahçe Belediyesi Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Güçlendirme Geliştirme ve Musiki Derneği EFSA İşbirliği ile Güzelbahçe

Detaylı

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNÂCÂT VE NA T YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNÂCÂT VE NA T YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNÂCÂT VE NA T YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmayı Düzenleyen Kurum : Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü GENEL HÜKÜMLER Yarışmanın Amacı

Detaylı

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME 2016-2017 İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME YARIŞMANIN AMACI VE KONUSU: İTÜ GMK AR-GE Fikirleri Yarışmasının temel amacı Türkiye de eğitim gören tüm gıda mühendisliği lisans

Detaylı

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) İlgi : Kütahya

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Gençlerden Ecdada Mektup

Detaylı

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI 1 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI Gelir İdaresi Başkanlığı olarak mükellef odaklı hizmet anlayışı ile vergi bilincinin arttırılması ve vergide

Detaylı

2017 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI

2017 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI 17 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI Yarışmanın Amacı Coğrafi Bilgi Sistemleri konusunda farkındalığı artırmak üzere tüm dünyada Kasım ayı içerisinde kutlanan "Dünya CBS Günü"nü

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME Yarışmanın Adı Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN

Detaylı

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI 2007 AMAÇ Türk denim sektörünün dünya pazarındaki payını arttırmak ve global markalarla rekabet edebilmek genç ve özgür tasarımlarla mümkündür. Ülkemizi

Detaylı

T. C. ESKİŞEHİR OSMANGAZl ÜNIVERSÎTESI REKTÖRLÜĞÜ (Genel Sekreterlik) MÜHENDİSLİK-MIMARLIK FAKÜLTESI DEKANLIGINA

T. C. ESKİŞEHİR OSMANGAZl ÜNIVERSÎTESI REKTÖRLÜĞÜ (Genel Sekreterlik) MÜHENDİSLİK-MIMARLIK FAKÜLTESI DEKANLIGINA T. C. ESKİŞEHİR OSMANGAZl ÜNIVERSÎTESI REKTÖRLÜĞÜ (Genel Sekreterlik) Sayı :86930425-824/&t/-/t/.J 09. 01. 2015 Konu: Afiş ve Fotoğraf Yanşması MÜHENDİSLİK-MIMARLIK FAKÜLTESI DEKANLIGINA Orman ve Su işleri

Detaylı

TASARIM YARIŞMASI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU VE LETA SANDALYE FİRMASI TARAFINDAN AHŞAP SANDALYE TASARIM YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR.

TASARIM YARIŞMASI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU VE LETA SANDALYE FİRMASI TARAFINDAN AHŞAP SANDALYE TASARIM YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR. TASARIM YARIŞMASI 1. ULUSAL AHŞAP SANDALYE TASARIM YARIŞMASI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU VE LETA SANDALYE FİRMASI TARAFINDAN AHŞAP SANDALYE TASARIM YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR. YARIŞMANIN

Detaylı

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018 MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONU Madde 1: 12 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Kartal İlçesine bağlı devlet okullarının 4.ve 6. sınıflarında okuyan öğrenciler

Detaylı

Telefon: 0212 465 69 17 / 18

Telefon: 0212 465 69 17 / 18 7. ULUSAL EV MOBİLYALARI TASARIM YARIŞMASI ENGELLİLER/ÖZÜRLÜLER İÇİN EV MOBİLYASI KATEGORİSİ Yarışmanın Amacı: ŞARTNAME Engellilere / Özürlülere yönelik ev mobilyaları alanında gelecek vizyonunun geliştirilmesine

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ GÜMÜŞHANE ŞEHİR LOGOSU TASARIM YARIŞMASI

T.C. GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ GÜMÜŞHANE ŞEHİR LOGOSU TASARIM YARIŞMASI T.C. GÜMÜŞHANE ŞEHİR LOGOSU TASARIM YARIŞMASI Yarışmanın Adı: Gümüşhane Şehir Logosu Tasarım Yarışması Yarışmanın Amacı: Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri başta olmak üzere, Gümüşhane

Detaylı

Res FebeResFebeResFebeResFebe

Res FebeResFebeResFebeResFebe ResFe eresfeberesfebe Febe ResFeb Res OKUDUĞUM Febe KİTAPLAR KONULU ResFeb RESFEBE eresfeberesfebe YARIŞMASI Febe ResFeb Res Febe Res FebeResFebeResFebeResFebe 3. SELİM İLKOKULU RESFEBE YARIŞMASI ÖZEL

Detaylı

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Son yıllarda Türk sinema sektöründe görülen gurur verici gelişmeler, Türk sinemasına ve film yapımcılarına var olan ilginin artmasına neden olmuştur.

Detaylı

I. YEŞİL KAMPÜS ETKİNLİKLERİ KAMU SPOTU YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Başkent Üniversitesi Öğrencileri Çevre İçin Elele

I. YEŞİL KAMPÜS ETKİNLİKLERİ KAMU SPOTU YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Başkent Üniversitesi Öğrencileri Çevre İçin Elele I. YEŞİL KAMPÜS ETKİNLİKLERİ KAMU SPOTU YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Başkent Üniversitesi Öğrencileri Çevre İçin Elele 1. Yarışmanın adı: Yeşil Kampüs Kamu Spotu Yarışması 2. Yarışmanın konusu ve amacı: Yeryüzünün

Detaylı

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNACAT VE NAAT YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNACAT VE NAAT YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNACAT VE NAAT YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü GENEL HÜKÜMLER Yarışmanın Amacı:

Detaylı

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 15 Temmuz ve Şehitler EBA RESİM YARIŞMASI YÖNERGESİ

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 15 Temmuz ve Şehitler EBA RESİM YARIŞMASI YÖNERGESİ Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 15 Temmuz ve Şehitler EBA RESİM YARIŞMASI YÖNERGESİ YARIŞMANIN KONUSU: 15 Temmuz ve Şehitler Ülkemizde yaşanan hain darbe girişiminin

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU LOGO YARIŞMA ŞARTNAMESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU LOGO YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Konu ve Amaç: T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU LOGO YARIŞMA ŞARTNAMESİ Sürekli yenilenen ve büyüyen, çağdaş nitelikleriyle yüksek eğitim standartlarına sahip

Detaylı

10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI

10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI 10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAME Sakarya Valiliği tarafından 10 Aralık İnsan Hakları Günü etkinlikleri kapsamında

Detaylı

AHİLİK KONULU ÖDÜLLÜ ULUSLARARASI HALK ŞİİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AHİLİK KONULU ÖDÜLLÜ ULUSLARARASI HALK ŞİİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AHİLİK KONULU ÖDÜLLÜ ULUSLARARASI HALK ŞİİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1- KONUSU : Ahi Evran ve Ahilik düşüncesine ilişkin değerleri kapsayan halk şiiri yarışması. 2- TÜRÜ : Halk Şiiri 3- AMACI : AHİLİK KONULU

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE ORTAOKULU İL GENELİ ÇEVRECİ PROJE YARIŞMASI

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE ORTAOKULU İL GENELİ ÇEVRECİ PROJE YARIŞMASI ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE ORTAOKULU İL GENELİ ÇEVRECİ PROJE YARIŞMASI 1) ÖNSÖZ: ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Niğde Ortaokulu olarak amacımız Fen Bilimleri dersi kapsamında Geleceğe Enerjin Kalsın

Detaylı

26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK

26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 1. AMAÇ 23 Nisan 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 26. Ankara Uluslararası

Detaylı

ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME

ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME Konu: Üniversitede Engelli Olmak, Dezavantaj yaşayan üniversite öğrencilerinin öğrenim

Detaylı

V. Altın Baret Ödülleri

V. Altın Baret Ödülleri V. Altın Baret Ödülleri ÖDÜL PROGRAMI ŞARTNA MELERİ AKADEMİK DAL ÖNLEM İSG, Yangın, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim ve İstisnai Danışmanlık Hiz.

Detaylı

W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI

W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI KURGU Yeni tasarlanan W Istanbul W Lounge ta kullanılacak eşyaların tasarımını genç tasarımcılara emanet eden W Istanbul, Türkiye de eğitim alan tasarım öğrencilerini

Detaylı

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu. Alman Kitabevi, Alman Kültür Merkezi. Türkiye de İkinci Yabancı Dil Almanca Bilgi Yarışması

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu. Alman Kitabevi, Alman Kültür Merkezi. Türkiye de İkinci Yabancı Dil Almanca Bilgi Yarışması YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM KATKI SAĞLAYAN KURUMLAR ETKİNLİĞİN ADI YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI YARIŞMANIN DAYANAĞI YARIŞMANIN TÜRÜ HEDEF KİTLE İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu

Detaylı

T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ MERSİN-2012 1 MERSİN YAHYA AKEL FEN LİSESİ 2. FEN BİLİMLERİ OLİMPİYATI UYGULAMA KILAVUZU KONU: Mersin geneli İlköğretim okulları 8. sınıflar

Detaylı

ZEKİ YURTBAY TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME

ZEKİ YURTBAY TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME ZEKİ YURTBAY TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME Yarışmanın Amacı Seramik sektörü alanında tasarımın önemini vurgulamak Genç tasarımcıları desteklemek ve seramik sektörüne teşvik edip, başarılı tasarımları ödüllendirmektir.

Detaylı

15 bin para ödüllü edebiyat ödülleri yarışması

15 bin para ödüllü edebiyat ödülleri yarışması 15 bin para ödüllü edebiyat ödülleri yarışması Sarıçam Belediyesi Portakal Çiçeği Edebiyat Ödülleri Yarışması düzenliyor. Adana ilini merkez alan konuları içeren ve 15 yaş üstü herkesin katılımına açık

Detaylı

BORNOVA BELEDİYESİ ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

BORNOVA BELEDİYESİ ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ BORNOVA BELEDİYESİ ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ I-AMAÇ: Bornova yı tanıtan, Bornovalı olma ruhunu pekiştiren ve Bornova nın dokusunu anlatan Şiirlerin yazılması. II-YARIŞMA ŞARTLARI: A) Şiirler dil, üslûp,

Detaylı

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ Geleneksel İHKİB Genç Moda Tasarımcıları Yarışması KOZA, genç yeteneklerini arıyor. Bu sene 24.sü düzenlenecek KOZA Genç Moda Tasarımcıları Yarışması,

Detaylı

1. Uluslararası Organ Bağışı Karikatür Yarışması

1. Uluslararası Organ Bağışı Karikatür Yarışması 1. Uluslararası Organ Bağışı Karikatür Yarışması Karikatürünle organ bağışına destek ol. Eserlerin Son Teslim Tarihi 15 Mayıs 2018 Detaylı bilgi için; http://www.tonv.org.tr/ İş birliği 1. ULUSLARARASI

Detaylı

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI 2014 İçindekiler ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI... 2 YARIġMANIN KONUSU... 2 YARIġMA KONUSU ĠLE ĠLGĠLĠ EK BĠLGĠ:... 2 KATILIM... 3 KATILIM ŞARTLARI... 3 DİĞER

Detaylı

T.C. NİZİP KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : E Konu :Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması

T.C. NİZİP KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : E Konu :Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması T.C. NİZİP KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 10497084-160.01.01-E.171745 05.01.2017 Konu :Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması... MÜDÜRLÜĞÜNE NİZİP İlgi: Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünün

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 İçindekiler Genel Bilgiler.. 1 Yarışma Kuralları ve Değerlendirmeler. 2 Yarışmanın Süreci ve Yapısı... 4 Esere Ait Haklar. 5 Yarışma Dışı Bırakılacak Eserler. 6 GENEL BİLGİLER

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi YARIŞMA ŞARTNAMESİ www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi Hayal Edin, Gerçekleştirelim Yarışması Nedir? Türkiye genelinde tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği

Detaylı

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR 1 T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR (T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı internet adresinde duyuru ve gerekli tüm bilgiler yer almaktadır. www.ab.gov.tr)

Detaylı