ELEKTRONİK DOLAP MEKANİK ÖZELLİKLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ELEKTRONİK DOLAP MEKANİK ÖZELLİKLERİ"

Transkript

1 ELEKTRONİK DOLAP MEKANİK ÖZELLİKLERİ ÇALIŞMA PRENSİBİ Sistem, tekerlekleri ile özel olarak hazırlanmış lama raylar üzerinde dokunmatik LCD kontrol paneli marifetiyle hareket ederek birbirinden ayrılan ve birbirine yanaşan seri dolaplardan oluşacaktır RAYLAR Raylar 20x16 lamadan imal edilmiş olmalı, Raylar zemine çelik dübellerle monte edilerek sabitlenmelidir. Rayların kenarlarında ayak takılmaması ve herhangi bir tekerlekli arabanın açılan dolap koridorlarına rayların üzerinden rahatça geçerek giriş yapabilmesi için rayların çift ve eğimli rampa özelliğinde olması

2 TEKERLER 1040 Kalite dolu çelikten tornalanmış, ray aşınmaması üzere ivmelenmiş. Transmisyon milini göbekten sabitlemek üzere konik kilit ile sabitlenmiş olacaktır kaynak kullanılmayacaktır. TAŞIYICI ARABA 2mm, kalınlığında A1 kalite CRS' den, sistem üzerinde taşınacak yükle karşı yeterli mukavemeti sağlayacak şekilde kaynaklı konstrüksiyon üretimi olmalıdır. Raflara tırmanılması veya bir tek yönlü aşırı yükleme yapılmasıgibi hatalı kullanım durumlarında dahi dolabın devrilmesini engelleyecek Yekpare olarak min. 2 mm kalınlığında, Kullanım esasında arabaları raydan ayrılmasını önleyici güvenlik mekanizması olmalıdır.

3 TRANSMİSYON MİLİ Özel torsiyon yükünü alabilecek, soğuk çekme D.I.N 'ye göre standart Q20-25 imal edilecektir. MEKANİK SİSTEM Taşıyıcı araba tekerlekleri, zincir dişler ve rulman yatakları ve pimli bağlantılarla sökülebilir şekilde arabaya bağlanacaktır. Rulmanlar orijinal 1. sınıf olacaktır.

4 DOLAPLAR Azami yüklemeye dayanıklı, asgari 1 mm kalınlıkta Ereğli DKP A sacdan imal edilecektir. Saclar hafif parlak yağlı kalıplaşmaya uygun, sac levhalar eksiksizce tam parça olarak kullanılacaktır. Nokta kaynaklarının arası maksimum 75 mm açıklıkta, raflar tam yatay durumda ve birbirine paralel olacaktır. Dizilerinin işleme yönüne göre başta ve sonunda bulunan kapaklı dolapların sağ tarafına açılan kapı kanatları üzerine paslanmaz özel alaşımlı kromnikel kaplı Yale sistem kilit ihtiva eden bir kol bulunacaktır. Bu kol döndürüldüğü zaman kapının iç kısmındaki bir süngü tertibatı ile kapının gövde, alt ve üst kenarlarına süngülenmesi sola açılan kapınınmandallamasısağlanacaktır. Dolap kenarının 4 kenarı da iç taraftan takviyeli ve kapakların iç kısmına tam ortadan, yukarıdan aşağıya doğru uzanacak şekilde takviye profilkaynatılacaktır. Kapılar kapanırken sürtünme, takılma ve sıkışma olmayacaktır. Her kapak birbirine uyumlu olacak ve gizli menteşe ile birbirine bağlanacaktır. Raf derinliği min. 30 cm raf yüksekliği min.36 cm raf bükümleri min. 22 mm olmalıdır. Dolabın her yüzünde 4 adet raf ( 5 adet göz) olmalıdır. 100x30 ebadında olacak her bir rafın taşıma kapasitesi min. 80 kg olmalıdır. Dolap aralarına toz girmesini ve dolapların birbirine dokunması ile çıkacak olan sesi önlemek için lastik fitil kullanılmalıdır.

5 BOYA VE KAPLAMA Malzemelerin bütün yüzeyleri temizlenerek boya öncesi fosfat kaplanıp Elektrostatik toz oya ile min. 40 mic. kalınlığında boya yapılacak ve bu boya 200 derecede fırınlanmış olacaktır. MOTOR SÜRÜCÜ SİSTEMİ Motor Sistemi Taşıyıcı şaseye 4mm kalınlığında ereğli DKP6112A-1. kalite saçtan imal edilmiş motor mount kiti takılmalıdır ve üzerine DC24V 40W- 1/100 redüktörlü motor ve uygun ölçü, çap ve diş sayısında zincir dişli takımları toplam 2 adet monte edilerek şase üzerindeki 10 ton a kadar yükü rahatlıkla yürütebilecek dayanaklı ve uzun ömürlü motor-zincir hareket sistemi oluşturulmalıdır.

6 MANUEL- VOLANLI SİSTEM ÖZELLİKLERİ DİŞLİ KUTUSU 2mm A sacdan imal edilmelidir. Direksiyon mili üzerindeki zincir dişli, taşıyıcı arabanın üzerindeki zincir dişliye güç ve hareketi 1/2"x7,75mm çelik zincir ile iletilecektir. Sistem güç azaltıcı tiple imal edilecektir.

7 DİREKSİYON ABS plastikten imal edilen kırılmaya karşı dayanıklı üç kollu direksiyon sistemidir. Her bir direksiyon emniyet açısından kilitleme butonuna sahip olmalıdır.sistemin en başındaki dolap direksiyonlarında anahtarlı kilitleme mekanizması bulunmalıdır. KİLİT DÜZENİ Tekli, çiftli ve üçlü direksiyon diziler en öndeki kapaklı dolabın üzerinde bulunan direksiyondan kilitlenecektir. Tek kollu diziler, en önde bulunan kapaklı dolabın üstündeki bir mekanizmayla dolabın alt gövde zeminine kilitlenecektir.

8

9

10

11

12 ELEKTRONİK KABLOSUZ HAREKETLİ COMPACT ARŞİV DOLAP KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1- Dolaplara ait hareketli taşıyıcının elektronik olarak kumanda ve kontrol edilmesinde şase üzerinde hataya ve sık bakıma neden olacak mekanik veya elektro-mekanik sensör, anahtar, veya ayar malzemesi kesinlikle kullanılmamalıdır. Dolaplara ait her bir taşıyıcı şase 10 ton ağırlığındaki dolap yükünü rahatlıkla ve zorlanmadan taşıyacak özellik ve kabiliyete sahip 40W gücünde, 24VDC güvenli voltaja sahip motor ve uygun redüktör sistemine sahip olmalıdır aynı zamanda her bir taşıyıcı şase üzerindeki yüke bağımlı olmadan son derece yumuşak, sarsıntısız kalkış ve duruş yaparak taşıyıcı şaseye bağlı bulunan motor-redüktör sisteminin mekanik ve elektro-mekanik ömrünü uzatmalı ve dolap raflarına depolanmış dosya ve malzemelerin zarar görmesini mutlaka engelleyip korunmasını sağlamalıdır 2-Dolap sistemine ait kablosuz kontrol ünitesi tasarımında kullanılan ana işlemci 32bit RISC mimariye sahip yeni nesil işlemci (ARM türü ) olmalıdır. 3-Dolapların kumanda ve hareket kontrolünde kullanılan kablosuz haberleşme sistemi sertifikalı Wi-Fi 2.4 Ghz çoklu düğüm mimarili yıldız topolojisi olmalı, uzaktan kumanda modülü ile haberleşme ve data transferi yapması sağlanmalıdır 4-Sistemin uzaktan kontrolü 32bit RISC mimariye sahip yeni nesil işlemci (ARM türü ) ile yapılması gerçekleştirilmelidir tasarım aynı grup içersinde maksimum 30 adet hareketli dolap ünitesinin çalışmasına imkân vermelidir 5-Ethernet haberleşmesi 10/100 Mbit TCPIP/UDP protokolu üzerinden yapılmalıdır. 6-Merkezi yazılım bina içi mevcut internet/intranet ağını kullanarak Ethernet üzerinden uzaktan kumanda modülü ile haberleşme ve data transferi yapması sağlanmalıdır.

13 7-Yüksek gizliliği olan arşiv sistemlerinde yetkisiz erişim engellenmelidir bunun için sistemde standart olarak PIN-CODE kişisel kod ile erişim ve yetkilendirme modülü mevcut olmalıdır, ayrıca opsiyonel olarak RF-ID Kart okuyucu, Parmak izi (damar) okuyucu ya da Retina okuyucu gibi yetkilendirme modül seçenekleri mevcut olmalıdır. Koridorlara erişim ve kullanım izni sadece yetkilendirilmiş kullanıcılara verilen RF-ID Kart,dokunmatik LCD panele gömülü PIN-CODE erişim menüsü, Parmak izi (damar) okuyucu modül ya da Retina okuyucu modül ile yapılabilmeli ve istenilen koridorlara erişim sağlanabilmelidir. Arşiv sistemi kullanımı tamamen yüksek güvenlik ve izleme altına alınabilmelidir. Arşiv sistemi kullanımına ilişkin rapor mevcut network sistemi bağlantısı üzerinden istenilen yetkili kullanıcıların bilgisayarlarına aktarılabilmelidir. 8-Sistemin enerji ve güç beslemesi özel olarak tasarlanmış hareketli güç terminali kullanılarak dolaplar arası kablo kullanılmadan pirinç yada paslanmaz metal kullanılarak özel tasarım yalıtımlı ve güvenlikli enerji ray sistemi üzerinden gerçekleştirilmelidir. 9-Sistemin dolaplar arası Haberleşme ve Enerji bağlantıları tamamen Kablosuz Tak ve Çalıştır modüllerden oluşmalıdır, dolaplar arasında sıklıkla arıza ve sorunlara yol açabilecek, hoş görünmeyen kablo ve bağlantı elemanları makas, kablo kanalı vb. kullanılmamalıdır. 10-Hareketli dolapların koruma sistemi pozisyon ve hız kontrollü DC motor kontrol birim içermelidir, DC Motor 40 W, 24 V max 8,5 A çift yönlü hareket, rampa kalkış, duruş, PWM (pulse with modulation) kullanarak gerekli motor kontrolleri sağlanmalıdır. Dolapların yumuşak bir şekilde kalkmasını ve durmasını sağlamalıdır. 11-Hareketli arşiv ve depolama dolaplarının birbiriyle uyumlu şekilde hareket yeteneği olmalıdır, dolapların hareketi sırasında stabilitesi bozulmamalıdır,dolapların rafları üzerinde taşıyacağı malzemeler ve evraklar güvenli bir şekilde taşınmalıdır

14 12-Sisteme enerji verildiğinde kontrol ünitelerini atanan başlangıç konumuna getiren başlangıç modülü olmalıdır. 13-Dolap hareketinin Wifi kablosuz ağa bağlı olan Bilgisayar /Tablet PC yazılımı ile uzaktan kontrolü olmalıdır. 14-Sistemde dolaplar arasında oluşturulan koridorlarda çalışan kullanıcıların emniyet ve güvenliğini sağlayan Pasif Bloke Sistem modülü (PBS) olmalıdır,pasif bloke modu aktif iken pasif modu kaldırılana kadar sistemi bloke eden modül olmalıdır. 15-Motor hassas akım izleme (MCMS) kontrol modülü olmalıdır, dolaplara yeni ağırlık yüklendiğinde, dolapların yük ağırlığı değiştiğinde veya dolaplara aşırı yükleme yapıldığında sistem otomatik olarak her dolap hareketi başlangıcında ağırlık tespiti yapmalıdır ve güvenlik için kullanıcı tarafından hareketli dolaba karşı uygulanan maksimum 3-5 kg lık bir kuvvet olduğunda motorları anında durdurmalıdır. 16-Hassas algılayıcılar ile dolaplar arası durma mesafesi mm lik olarak Dokunmatik LCD Panel e yetkili servis sifresi ile giriş yapan sistem yöneticileri tarafından kolaylıkla gerçekleştirilmelidir.böylelikle raflara uzun malzeme konulabilmeli ve hassas doküman ve malzemeler için dolaplar arası havalandırma sağlanabilmelidir.. 17-Hareket algılayıcılar (photo-sensörler), Koridor Giriş Güvenlik Sensorleri ile sistemin kullanıcı güvenliğine katkıda bulanacak diğer güvenlik modülleri olmalıdır. 18-Dolaplar arası otomatik LED aydınlatma kontrol modülü olmalıdır dolaplar arası açıldığında otomatik aydınlatma sağlayacak modüldür.ayrıca dokunmatik LCD panel üzerinden manuel el ile LED aydınlatma sistemini açma-kapama kontrol ikonu bulunmalıdır.

15 19-Mevcut bulunan bina YANGIN ve GÜVENLİK alarm sistem ile uyumluluk sağlayacak modül olmalıdır.bina Yangın veya güvenlik alarm sisteminden gelecek olan uyarıcı tetik ucu ile dolap sistemini otomatik güvenlik park moduna geçiş yapabilecek modül olmalıdır. 20-Havalandırma / Gece modu pozisyonlayıcı modülü olmalıdır. Gece modu seçildiğinde dolaplar arası mesafe programlandığı şekilde açılmalı ve gece modu pasif hale getirilene kadar sistemi kitli konumda tutmalıdır havalandırma sistemi le entegreli çalışmalıdır. 21-Öncelikli Koridor modu pozisyonlayıcı modülü olmalıdır. Sık kullanılan koridor merkez kontrol ünitesinden programlanan dolap kullanım zaman aşımı sona erdiğinde otomatik olarak açılmalı ve kullanıma hazır hale gelmelidir.. 22-Sistem harici güç kaynağı giriş voltajı 110/220VAC 50-60hz çıkış voltajı son derece güvenli 24VDC olmalıdır. Güç kaynağı bir grupta minimum 12 maksimum 30 adet dolap sistemini besleyecek yeterli güce sahip olmalıdır. Güç kaynağı üzerinde acil stop, güvenlik kilidi, hazır, çalışıyor, hata gösterge pilot lambaları ve uzaktan kontrol modülü olmalıdır. 23-Kullanıcıları uyarmak amacı ile her bir dolap DAHİLİ İKAZ SES sistemine sahip olmalıdır, Dolap hareketi ve bitimi süresince SES sistemi aktif olarak kullanıcıları ikaz amaçlı uyarmalıdır. SES sistemi LCD panel üzerinden programlanarak açılıp kapanabilmelidir.(kütüphane ortamlarında kapatılabilir) 24-Kullanıcıları uyarmak amacı ile her bir dolap HARİCİ İKAZ SES ile birlikte led flaş veya döner IŞIK sistemine sahip olmalıdır, Dolap hareketi ve bitimi süresince SESve IŞIK sistemi aktif olarak kullanıcıları ikaz amaçlı uyarmalıdır. SES ve IŞIK sistemi LCD panel üzerinden programlanarak açılıp kapanabilmelidir.(kütüphane ortamlarında kapatılabilir)

16 25-Sistem yazılımına internet, intranet, LAN ve kablosuz ağlar üzerinden erişim sağlanmalıdır ve tüm sistem kontrolü uzaktan erişim ile yapılmalıdır. 26-Sistem panel yapısı Uzun ömürlü bakım gerektirmeyen ve kullanıcı eli genişliği ile orantılı rahat olarak kumanda edilebilecek en az 7 boyutunda renkli LCD kontrol paneli olmalıdır ve her bir dolap ön paneline istenilen yükseklikte merkezli takılı olmalıdır, panel kolay okunabilir/algılanabilir ve dayanıklı yapıya sahip olmalıdır Sistemin durumu ile ilgili tüm bilgiler panel üzerinden kullanıcıya görsel olarak bildirilmelidir, panel üzerinde en az sağ-sol dolap hareket sağlayıcı ve stop durdurma kontrol ve kumanda ikonları olmalıdır. Dokunmatik LCD kontrol panel kullanılarak 8 saniye içerisinde 80 cm genişliğinde koridor dolap yüküne bağımlı olmaksızın yumuşak kalkış ve duruş yaparak titreşimsiz, güvenli ve kolaylıkla açılabilmelidir. 27-Dolaplar mutlaka sıralı bir şekilde hareket etmeli ve toplam enerji harcamasının en az seviyede olması sağlanmalıdır, her bir dolap ünitesine ait maksimum enerji harcaması 0,09 KW ile sınırlı tutularak, yüksek seviyede enerji tasarrufu yapılması sağlanmalıdır 28-Dolaplar arasında kalacak koridor ve kullanıcı çalışma boşluğu istenilen mesafede ayarlanabilmelidir. 29-Tüm bağlantılı dolapların çalışma ve enerji kaynağı olarak en büyük faktör olan insan sağlık ve can güvenliğine kesinlikle zararı olmayan son derece güvenli düşük voltaj sistemi olan 24VDC doğru akım kullanılmalıdır. 30-Dolap kontrol sistemi CE güvenlik self-deklarasyon belgesine sahip olmalıdır.

17 31-Dolap kontrol sisteminde tamamen Optik-Elektronik (Infra-Red) malzemeler kullanılmalı ve en yüksek seviyede sistem güvenliği sağlanmalıdır, dolap sisteminin üretkenliği ve sürekli çalışması maksimum düzeyde tutulmalıdır 32-İleri Teknoloji güçlü ve sağlam elektronik devre yapısına esnek ve sürekli güncellenebilir açık mimari sistem yazılımına sahip olmalıdır 33-Esnek ve ileri seviyeli yazılımı sayesinde standart dolap kontrol sisteminde olması gereken mevcut tüm özelliklerin (Pasif Güvenlik Modu, Ses Açma/Kapama, Güvenlik Modu vb.) kullanıcılar tarafından kolaylıkla ve herhangi bir arabirim ve/veya aygıt bağlantısı gerektirmeden LCD kontrol panel, üzerinden kolaylıkla programlanmasını ve tekrar eski konumuna döndürülmesini sağlamalıdır. 34-Tüm kontrol sistem fonksiyonları yeni kullanıcılar tarafından kolaylıkla anlaşılır ve çok basit yapıda olmalıdır kesinlikle özel bir eğitim ve programlama bilgisi gerektirmemelidir. 35-Güvenlik olarak dolapların her iki tarafında koridor uzunluğu boyunca optik alıcı-verici koridor güvenlik tarayıcı sensörleri takılmış olmalıdır, bu sayede dolaplar hareket halinde iken herhangi bir nesnenin kitap, dosya vb. koridor boşluğuna düşmesi veya kullanıcı tarafından optik alıcı-verici güvenlik sensorlerinin arası kapatıldığında sistem otomatik olarak hareket halindeki dolabı durdurmalıdır. 36-Mutlaka Pasif güvenlik sistemine sahip olmalı ve en üst seviyede kullanıcı emniyeti sağlamalıdır, koridorlardan herhangi biri açık durumda ve kullanıcı çalışıyorken kesinlikle içinde bulunulan koridorun kapanmasını ve diğer koridorların açılmasını engellemelidir.pasif güvenlik sistemi kesinlikle dolapların yük durumundan, ortam ısı ve ışığından etkilenmemelidir.

18 37-Uzaktan kumanda muhtemel herhangi bir tehlike anında yürüyen dolap sistemi en az metre uzak mesafeden durdurulabilmeli ve sistem enerjisi tamamen kesilebilmeli ve tekrar açılabilmelidir 38-Güç kesilmelerinde ve kayıplarında sistemin yeniden programlanmasına kesinlikle gerek duyulmamalıdır 39-Sistemde kullanıcı tarafından özel bir periyodik bakım ve ayar gerektirecek mekanik malzeme ve parça kesinlikle olmamalıdır, tamamen optik-elektronik yapıya sahip olup son derece sağlam ve kullanıcılarına yıllarca sorunsuz olarak hizmet verebilen bir yapıya sahip olmalıdır.sistem minimum 3 YIL garantili olmalıdır. 40-Muhtemel enerji kesilmelerinde dolap sistemi UPS kesintisiz güç kaynağına bağlanabilmeli ve dolap sisteminin bağlanılacak UPS kapasitesine bağlı olarak çalışmasına devam etmesi sağlanmalıdır.

KABLOSUZ ELEKTRONİK HAREKETLİ RAF VE DOLAP KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KABLOSUZ ELEKTRONİK HAREKETLİ RAF VE DOLAP KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KABLOSUZ ELEKTRONİK HAREKETLİ RAF VE DOLAP KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (STANDART KLASÖR VE HER TÜRLÜ AÇIK RAF MALZEMELERİ KULLANIM AMAÇLI) 1-)Hataya ve sık bakıma neden olacak elektro-mekanik anahtar

Detaylı

ELEKTRONİK DİJİTAL COMPACT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ MANUEL VOLANLI COMPACT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ KARŞILAŞTIRMASI AVANTAJLARI VE ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ

ELEKTRONİK DİJİTAL COMPACT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ MANUEL VOLANLI COMPACT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ KARŞILAŞTIRMASI AVANTAJLARI VE ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ ELEKTRONİK DİJİTAL COMPACT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ MANUEL VOLANLI COMPACT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ KARŞILAŞTIRMASI AVANTAJLARI VE ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ DİJİTAL SİSTEM MANUEL SİSTEM ELEKTRONİK DİJİTAL COMPACT ARŞİV

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ KOMPACT ARŞİV DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ KOMPACT ARŞİV DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ KOMPACT ARŞİV DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sözleşme ve eklerinde kullanıldığı takdirde aşağıdaki anlamları

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir. (BKZ. Sayfa 15-16) Kanatlar : 10 mm temperli & rodajlı cam Üst

Detaylı

600x450 Duvar Tipi Kabinetler

600x450 Duvar Tipi Kabinetler DataLine 20 DataLine 20 600x450 Duvar Tipi Kabinetler Açıklama HCS DataLine serisi, gerek aktif cihaz gerekse bakır ve fiber optik kablolama sistemlerinin muhafaza edildişi gerek dikili tip gerekse duvar

Detaylı

ELEKTRONİK & VOLANLI KOMPAKT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ KARŞILAŞTIRMASI

ELEKTRONİK & VOLANLI KOMPAKT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ KARŞILAŞTIRMASI SmartAisle LCD 7 İNÇ DOKUNMATİK KONTROL PANELİ VOLAN MANUEL KOL ELEKTRONİK & VOLANLI KOMPAKT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ KARŞILAŞTIRMASI Naztek Depolama Sistemleri Madeni Eşya Mobilya San. ve Tic. Ltd. Şti. Barış

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

MONTAJ KLAVUZU

MONTAJ KLAVUZU Türkiye nin İLK ve TEK Çift Motorlu Dişlisiz Otomatik Kapı Sistemi MONTAJ KLAVUZU www.schmelz.com.tr ĐÇĐNDEKĐLER 1. TEKNĐK ÖZELLĐKLER... Sayfa 03 2. MONTAJ TALĐMATLARI... Sayfa 04 2.1 MEKANĐZMA VE AKSESUARLARI...

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı Door Point Letoon Hangar

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı   Door Point Letoon Hangar letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı www.letoonyapi.com.tr Seksiyonel Kapı Genel Özellikleri Yoğun poliüretan izolasyonlu kapı panellerinden oluşan seksiyonel kapı, yapının duvar, tavan ve diğer özelliklerine

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN Fotoselli kapı sistemleri Harekete duyarlı sensörler

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

DataLine. DataLine. Kabinet Aksesuarları. HES Cabling Systems. Connecting Networks. Açıklama

DataLine. DataLine. Kabinet Aksesuarları. HES Cabling Systems.  Connecting Networks. Açıklama Kabinet Aksesuarları Açıklama HCS serisi, gerek aktif cihaz gerekse bakır ve fiber optik kablolama sistemlerinin muhafaza edildiği gerek dikili tip gerekse duvar tipi kabinler ile; fanlar, raflar, kablo

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR FHT 30. Tam Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR FHT 30. Tam Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR FHT 30 Tam Boy Turnikeler METAXDOOR FHT 30 METAXDOOR FHT 30 S METAXDOOR FHT 30 D METAXDOOR FHT 30 H METAXDOOR

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri Güvenlik ve Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri, Güvenlik - Otomasyon sistemlerinin öenilmesi, kullanılması, devre elemanlarının tanınması, projelendirilmesi ve uygulamalı eğitime yardımcı olması

Detaylı

Upper. Otomatik Bariyerler

Upper. Otomatik Bariyerler otomatik bariyerler: Yetki kontrolü için en iyi çözüm Özel alanlar, ticari veya sanayi kuruluşları, genellikle yetkisiz kişilerin araç park alanlarına girmelerini engellemek için yetki kontrolüne gerek

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 5

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 5 ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 5 Tarihi: 08.09.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 20 1 3 1 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 331.703010 COMPACT ARŞİV DOLAPLARI

Detaylı

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm RELAYrack / Açık sistemler, network teknolojisi ve elektronik alanında sayısız uygulama için, uygun maliyetli ve montaj dostu çözümler sunar 19 standart cihazların montajı için tasarlanmıştır. Ekipmanlara

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 201. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 201. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 201 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 201 METAXDOOR WHT 201 S METAXDOOR WHT 201 D METAXDOOR WHT 201

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System CS1000 Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System MODEL Kapasite Manuel Açma Gücü (Enerji olmadığı durumlarda) Operasyon Sıklığı Aktarma Kasnak -

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

2-4 5-9 10-11 12-13 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ

2-4 5-9 10-11 12-13 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 2-4 5-9 10-11 12-13 14 14 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 17 SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir.

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler :

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler : ALEV MONİTÖRÜ ( 4 20 ma ) 03MA 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : Brülörlerde alev denetimi Ultraviyole fotoseller ile alev izlemek için. Yüksek gerilim hatlarında korona tespit etmek için. Yarı

Detaylı

LED TRAFIK IŞARETLERI

LED TRAFIK IŞARETLERI TRAFIK IŞARETLERI Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik ve yol güvenliği standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Türkiye de 81 şehirde ve Dünya da 50 den fazla ülkede Ledtra

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

SAC MODELLERİ CAM MODELLERİ

SAC MODELLERİ CAM MODELLERİ 2-4 5-9 10-11 12-13 14 14 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 17 SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Teknik Özellikler Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri

Detaylı

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ 1. Cihazın hacmi Brüt 85 lt Net 55 lt. 2. Cihazın en az 48 cm x52 cmx85 cm ölçülerinde. 3. Cihaz ideal saklama sıcaklığı olan +2/+8 C arasında çalışmalı ve +4 C ye set

Detaylı

Abskapı sistemleri. Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ

Abskapı sistemleri. Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ Abskapı sistemleri Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ Teleskopik Hangar Kapıları Telescopic Hangar Doors Teleskopik Hangar Kapısı Teknik Özellikleri:

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI

HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI Hareketli Cephe İskeleleri işçilerin 4,000 kg kadar yükle, ikili kurumda 30 metre genişlikteki bina cephesinde çalışabilmesi için dizayn edilmiş, iki ikiz motorun tahrik ettiği

Detaylı

mtse Serisi Network Kabinleri

mtse Serisi Network Kabinleri mtse Serisi Network Kabinleri Teknoloji Özellikleri ve Fonksiyonları: ANSI/EIAR-310-D, DIN41491: Part1, IEC297-2, DIN41494: Dart7, GB/T3047-92, standartlarına, 19" uluslararası standartlara, metrik sistem

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU 20.08.2015 Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,65 Asma Kilit KD001/10-125 GRİ - 25 mm 360 2,90 Asma

Detaylı

LABORATUVAR MİKROMOTORU

LABORATUVAR MİKROMOTORU 3.000-35.000 LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor çekirdeksiz yapıda olmalıdır. 2. Piyasemen dönme hızı 3.000-35.000 devir/dakika olmalıdır 3. Mikromotor sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır.

Detaylı

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK 55 DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER Dikili tip IP55 endüstriyel kabinetleri; içerisinde her tür 19 cihaz ve ekipmanın toz, su ve dış darbelere karşı tam koruma ile çalışmalarını ve muhafazalarını sağlayan

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

MAKET BIÇAĞI - METRE. Agromak Hırdavat Ürün Kataloğu MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI YEDEK BIÇAK ŞERİT METRE

MAKET BIÇAĞI - METRE. Agromak Hırdavat Ürün Kataloğu MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI YEDEK BIÇAK ŞERİT METRE MAKET BIÇAĞI METRE MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI Paslanmaz çelik & Plastik Otomatik bıçak kilidi 5 bıçaklı yeni ABS materyalli kasa Paslanmaz çelik & Plastik Otomatik bıçak kilidi Kayma önleyici aparatlı yeni

Detaylı

2046 TAKIM ARABASI MEKANİK 6 ÇEKMECE

2046 TAKIM ARABASI MEKANİK 6 ÇEKMECE TAKIM ARABALARI TAKIM ARABALARI Çalışma ortamlarında düzen sevenler, Altaş ve Carolus çekmeceli arabaları çok sevecek. Mobil, yerden tasarruf eden ve bakımı oldukça kolay bu el arabaları kaosu yok edecek

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) LİSTE FİYATI TL/Kr Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,30 Asma Kilit

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır.

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. OTOMATİK KEPENK POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ A. ÜRETİCİ FİRMA KALİTE BELGELER 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. 2. Panjur üreticisi firmanın

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Alarm Kitli EHP Pano

Alarm Kitli EHP Pano Alarm Kitli EHP Pano 1. Ürün Bilgisi EHP Pano; sabit devirli alarm kitli yangın pompa uygulamaları için tasarlanan, 128*64 grafik ekranlı kontrol ünitesine sahip bir panodur. Kontrol ünitesi pano kapağına

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL TİP VE POLİÜRETAN DOLGULU PANELLER İLE PRATİK VE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER. Garaj kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ Menteşe Montaj Destek Sacı Poliüretan

Detaylı

UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU

UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm: 1.0 BÖLÜM 1-UYARILAR... 1 BÖLÜM 2-TEKNİK ÖZELLİKLER... 2 2.1 ELEKTRİKSEL ÖZELLİKLER... 2 2.2 MEKANİK ÖZELLİKLER... 3 BÖLÜM 3-UPSLIFT İÇİN UYGUN

Detaylı

Sanayi kapıları için otomasyon sistemleri

Sanayi kapıları için otomasyon sistemleri Sanayi kapıları için otomasyon sistemleri Sanayi kapıları için otomasyonlar DITEC in geniş bir yelpazede yer alan ürünleri ve tahrik grupları, mevcut ve yeni giriş veya erişim sistemlerinin gerekli sanayi

Detaylı

CİVATALI ÇELİK RAF SİSTEMLERİ

CİVATALI ÇELİK RAF SİSTEMLERİ CİVATALI ÇELİK RAF SİSTEMLERİ TABLA KALINLIK KAPASİTE 26x93 0,70mm 70kg 26x75 0,70mm 75kg 26x60 0,70mm 85kg 31x93 0,70mm 65kg 31x75 0,70mm 70kg 31x60 0,70mm 80kg PROFİL ÖLÇÜ KALINLIK 40x40 200cm 1,5mm-2mm

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.02.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR SECU CRS. Güvenlikli Dairesel Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR SECU CRS. Güvenlikli Dairesel Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METXDOOR SECU CRS Güvenlikli Dairesel Kayar Kapı METXDOOR SECU CRS SECU CRS 100 SECU CRS 200 METXDOOR SECU CRS Sağlam,ekonomik

Detaylı

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI DC-808T 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği AHM merkezi Ademco 4+2 ve contact

Detaylı

Ofis ve Eğitim Mobilyaları. www.akaju.com.tr

Ofis ve Eğitim Mobilyaları. www.akaju.com.tr Ofis ve Eğitim Mobilyaları KUrUmsal Umsal AKAJU Ofis ve Eğitim Mobilyaları Ofis ve eğitim mobilyaları Kurulduğu günden bugüne ofis ve eğitim mobilyaları sektöründe faaliyet göstermekte olan firmamız sahip

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.01.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.04.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.002.04.01 MİKSER

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf **

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf ** BAZA AKSESUARLARI SABİT BAZA : 3,00 mm Galvaniz sac + RAL 7012 boya : Baza genişlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Baza derinlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Gerekli : Montajında M12 x 30

Detaylı

PATATES SOYMA MAKİNASI KONTROL KARTI (2,4 TFT DOKUNMATİK DİKEY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE-PSM-301

PATATES SOYMA MAKİNASI KONTROL KARTI (2,4 TFT DOKUNMATİK DİKEY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE-PSM-301 PATATES SOYMA MAKİNASI KONTROL KARTI (2,4 TFT DOKUNMATİK DİKEY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE-PSM-301 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma

Detaylı

kabinler Rack Server server rack kabinler

kabinler Rack Server  server rack kabinler 4 kabinler Server Rack www.gunko.com.tr 76 77 Server Rack Server Rack serisi kabinetler, dünyanın önde gelen profesyonel tüm Server markaları (Hp,Ibm,Dell vb.) ile uyumludur. 26U dan 47U ya kadar 5 farklı

Detaylı

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme (Hebeschiebe) Donanımları PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme Kaldırmalı Devirmeli Sürme HS-Master HS-SPEED Limiter G.U-thermostep Eşik Profili Kaldırmalı /

Detaylı

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ Image here Makaslı Kapasite: 400 KG Hızı: 0,5-0,15 m/sn Kat ve Durak: 2/2 Askı Tipi: Makaslı Kat Rumuzları: 0,1 Makina Dairesi: Aşağıda Seyir: max-1700 mm Sistem: Hidrolik

Detaylı

5-14 KURULUM AYARLARI CALIŞMA FONKSİYONLARI MEKANÝK KURULUM ARIZA DURUMLARI GÜVENLÝK UYARILARI TEKNÝK ÖZELLÝKLER

5-14 KURULUM AYARLARI CALIŞMA FONKSİYONLARI MEKANÝK KURULUM ARIZA DURUMLARI GÜVENLÝK UYARILARI TEKNÝK ÖZELLÝKLER 3 4 5-14 2 KURULUM AYARLARI 15-16 CALIŞMA FONKSİYONLARI 17-20 MEKANÝK KURULUM 21-22 ARIZA DURUMLARI 23 GÜVENLÝK UYARILARI 24 TEKNÝK ÖZELLÝKLER 25 3 07 08 06 10 11 09 Perde Radar ( Opsiyonel) 4 07 Kayış

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

kabinler Soho rack soho rack kabinler

kabinler Soho rack  soho rack kabinler 8 kabinler Soho rack www.gunko.com.tr 130 131 Soho Rack SOHO serisi kabinetler yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasında ayrıca tüm kablolama işlemlerini

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı.

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı. 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş besleme voltajı Maks. güç harcaması Besleme koruması Motor gerilimi Motor çıkış akımı Motor kontrol şekli Motor koruması Encoder tipi Encoder çözünürlüğü Encoder voltajı Kumanda

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRC Poliklinik Oda Kapıları METAXDOOR MS30/HRC hastane odaları, klinik ve laboratuvar odalarında

Detaylı

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Estap sunar: Universal, UniversalLine ve UniversalLine + Ofisler ve sistem odaları için mükemmel çözümler...

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ

Detaylı

BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ

BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ Teknik Özellikler GÜÇLÜ METAL KASA - Paslanmaz çelik ön panel ve üst kaplama, galvaniz gövde - 20mm parlak LED display, membran tuş takımı EU ONAYI - EU OIML 10000d, 2x 6000d

Detaylı

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 Serisi panel, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu analog

Detaylı

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler İNDEKS Kayar Kapı Aksesuarları Kayar Kapı Gömme Kulplar Genel Bilgiler TIGER Kayar Kapı Donanımları ALU 80 A ALU 80 A Softmaster ALU 200 ALU 80 GLK (Cam Kapı) ALU 80 T-Fold (Katlanır) 9.01 9.02-9.03 9.04-9.05

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com Metaxdoor MR30/SA Standart Otomatik Döner Kapı www.metaxdoor.com Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş, metaxdoor MR30/SA otomatik döner kapıların size sunabileceklerinden sadece bir kaçı.

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 401. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 401. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 401 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 401 METAXDOOR WHT 401 S METAXDOOR WHT 401 D METAXDOOR WHT 401

Detaylı

İçindekiler. Sayfa. Uyarılar 1. Talimatlar 2. Açıklamalar 3. Ürün Bilgileri ve Tanıtımı 4. Dübel Özellikleri 5. Dübel ve Post Montajı 6

İçindekiler. Sayfa. Uyarılar 1. Talimatlar 2. Açıklamalar 3. Ürün Bilgileri ve Tanıtımı 4. Dübel Özellikleri 5. Dübel ve Post Montajı 6 KURULUM KILAVUZU İçindekiler Sayfa Uyarılar 1 Talimatlar 2 Açıklamalar 3 Ürün Bilgileri ve Tanıtımı 4 Dübel Özellikleri 5 Dübel ve Post Montajı 6 Bariyer Montajı 7-8 Montajın Resimli Anlatımı 9-10 Bariyer

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

RTX12-BX UZAKTAN KUMANDA

RTX12-BX UZAKTAN KUMANDA RTX12-BX UZAKTAN KUMANDA delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel-Fax:0216-348 65 21 Yüksek performanslı 12 kanal Uzaktan kontrol seti. Çalışma frekansı UHF 433.9 MHz. Açık alanda mesafe 500 mt.-1km Uygulama

Detaylı

T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU

T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ TURNİKE GÜVENLİK TALİMATI TURNİKE KULLANIM TALİMATI T150 MOTORLU SWG TURNİKE TEKNİK ÖZELLİLERİ T150 MOTORLU SWG TURNİKE SİSTEM ÖZELLİKLERİ

Detaylı

19 SLIMbox Duvar Tipi Kabinetler

19 SLIMbox Duvar Tipi Kabinetler 19 SLIMbox Duvar Tipi Kabinetler W:500mm SLIMbox Serisi Duvar tipi Kabinetler Ürün Grubu Küçük Ofisler, Ev tipi Ofisler gibi küçük network altyapısı ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmıştır. Dekoratif tasarımı

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

Yana kayar bahçe kapıları için otomasyon sistemleri

Yana kayar bahçe kapıları için otomasyon sistemleri Yana kayar bahçe otomasyon sistemleri Yana kayar bahçe kapıları için otomasyon sistemleri Yana kayar bahçe kapıları her zaman; otomasyon güvenliği, fonksiyonellik ve güvenilirlik gerektiren farklı kanat

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR www.ogenmakina.com Ogen-2010 1.HİDROLİK EĞİTİM SETİ EKİPMANLARI eğitim seti, eğitim masası, sunum seti, hidrolik güç ünitesi ve kontrol ünitesi üzere dört ana kısımdan

Detaylı

AKE ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.01 ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.01 ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE

Detaylı

KAPI KAPATICILARI İndeks İNDEKS 6.12 6.13 6.14 6.15 6.16-6.17. Kapı Kapatıcıları. TS 90 Impulse TS 92 Contur Design TS 93 Contur Design ITS 96 [Gizli]

KAPI KAPATICILARI İndeks İNDEKS 6.12 6.13 6.14 6.15 6.16-6.17. Kapı Kapatıcıları. TS 90 Impulse TS 92 Contur Design TS 93 Contur Design ITS 96 [Gizli] İndeks İNDEKS Kapı Kapatıcıları DRMA Genel Bilgi VBH GEZE 6.01 Esco-Dorma TS-100 Esco-Dorma DC-150 Esco-Dorma DC-200 Esco-Dorma DC-300 Esco-Dorma DC-600 Boxer [Gizli] TS-1500 TS-1500G [Kayar Kollu] TS-2000

Detaylı