ELEKTRONİK & VOLANLI KOMPAKT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ KARŞILAŞTIRMASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ELEKTRONİK & VOLANLI KOMPAKT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ KARŞILAŞTIRMASI"

Transkript

1 SmartAisle LCD 7 İNÇ DOKUNMATİK KONTROL PANELİ VOLAN MANUEL KOL ELEKTRONİK & VOLANLI KOMPAKT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ KARŞILAŞTIRMASI Naztek Depolama Sistemleri Madeni Eşya Mobilya San. ve Tic. Ltd. Şti. Barış Mah.152/2 Sk. No 4/B Buca/ Izmir/Turkiye Tel: Cep:

2 . SmartAisle ELEKTRONİK & VOLANLI KOMPAKT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ KARŞILAŞTIRMASI AVANTAJLARI VE ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ İleri teknolojiye sahip son nesil kablosuz elektronik yüksek güvenlikli dijital motorize kompakt arşiv dolap sistemlerinin geleneksel klasik manuel volanlı kompakt arşiv dolap sistemlerine karşı sunmuş olduğu benzersiz üstünlüklerini ve özellikle kullanıcı sağlık ve güvenliği açısından çok önemli sayılacak bazı yararlarını sizlerle paylaşmak isteriz; Tüm dünya ülkelerinde uzun yıllardır hareketli raf, depolama ve kompakt arşiv dolap sistemi kurdurmayı planlayan bir çok kuruluş, mevcut iki alternatif olan manuel volanlı veya elektronik motorize sistem hakkında karar verirken göz önünde bulundurdukları en önemli ilk konu seçecekleri ve kurduracakları sistemin kendilerine nasıl ve hangi seviyede bir OPERATÖR RİSK ve ÇALIŞMA GÜVENLİĞİ sağlayabileceği olmuştur. Tüm dünyada uzun yıllardır mevcut iki alternatif den biri olan Elektronik dijital motorize raf, depolama ve kompakt arşiv dolap sistemleri en GÜVENLİKLİ sistemler olarak kesin bir şekilde onaylanmış ve kabul edilmiştir. Elektronik motorize kompakt dolap sistemleri raylar üzerinde seri ve sıralı bir şekilde bulunan taşıyıcı arabalara ait tekerleklerin mekaniksel serbest hareketlerini ve kayma risklerini %100 kontrol altında tutarak operatörlerin dolap ve raflar arasında sıkışma, ezilme ve yaralanma risklerini %100 önler ve tamamen ortadan kaldırır. Dolap ön paneli üzerinde bulunan elektronik dokunmatik kontrol panelinde üç adet sağsol ve stop komut ikonu mevcut olup operatör tarafından taşıyıcı arabaya yani dolaba herhangi bir hareket komutu verilmediği müddetçe raylar üzerinde seri ve sıralı bir şekilde bulunan taşıyıcı arabaların serbest bir şekilde kontrolsüz hareketi ve kayması asla mümkün değildir. Manuel Volanlı kompakt dolap sistemlerinde ise operatör açmak istediği dolaba ait Volanı çevirdiğinde raylar üzerinde seri ve sıralı bir şekilde bulunan diğer taşıyıcı arabalara ait tekerleklerin mekaniksel serbest hareketleri ve kayma riskleri kontrol dışındadır ve taşıyıcı arabalara ait nerde ve nasıl duracaklarını belirleyecek herhangi bir kontrol sistemi mevcut değildir, buda operatörlerin dolap ve raflar arasında sıkışma, ezilme ve yaralanma risklerinin çok büyük bir oranda artmasına neden olur. Kısacası manuel Volanlı dolap sistemlerinin serbest hareketi ve kayması tamamen kullanıcı yani insan kontrolü altındadır, insanlar doğası gereği her zaman hata yapmaya müsait ve açık bir yapıdadır. Aynı zamanda manuel ve volanlı sistemlerde dolapların raylar üzerinde serbest ve kontrolsüz bir şekilde hareketi ve kayması sonucu, dolaplar birbirlerine çarparak mekaniksel bozulma ve aşınmalara sebeb olur.

3 . SmartAisle Manuel Volanlı sistemlerde oluşturulan dolap gruplarında bir grupta dolap sayısı en fazla 6-10 gibi sınırlı sayılarda olabilir, grup devam edecekse araya bir sabit dolap konulması zorunluluğu vardır ki buda size çok değerli olan depolama ve kullanım alanınızdan fedakarlık yapmanıza neden olacaktır, operatörün oluşturulan manuel 10 lu dolap grubunu volan ile kontrolü ve her defasında açılması istenilen dolaba erişmesi son derece zahmetli, zor ve zaman alıcı olur.aynı zamanda Volan ile mekaniksel hareket sağlandığından dolayı operatörün aynı anda 4-5 adet gibi yüklü dolabı bir kerede Volanı çevirerek ve zorlayarak açmak istemesi sonucu Volan aşınır ve çok kısa sürede iş görmez hale gelir. Elektronik motorize kompakt dolap sistemlerinde ise oluşturulan dolap gruplarında bir grupta dolap sayısı en fazla 30 adet olabilir, buda her türlü bina mimari yerleşimi için son derece yeterli bir sayı olup size çok değerli olan depolama ve kullanım alanınızdan fedakarlık yapmanızı gerektirmez. Operatör oluşturulan elektronik 30 lu dolap grubunu dokunmatik kontrol paneli ile çok rahatlıkla tek dokunuşla kontrol ederek her defasında açılması istenilen dolaba erişmesi son derece kolay, komforlu ve hızlı bir şekilde olur. Manuel Volanlı sistemlerde bir adet dolap ünitesinin uzunluğu ve taşıyacağı yük sınırlı olup, ülkemizde çoğunlukta üretilen Standart manuel volanlı dolaplar 3m uzunlukta olup, nadiren 4m ve 5m yapılmaktadır. Elektronik motorize kompakt dolap sistemlerinde ise bir adet dolap ünitesinin uzunluğu 15m ve taşıyacağı yük 15 ton a kadar olup,özel olarak istenilen uzunlukta ve taşıma kapasitelerinde üretimleri mümkündür. Elektronik motorize kompakt dolap sistemleri tek dokunuşla dolap yükünüzden bağımsız standart olarak 6 saniyede 60cm lik koridorda yol alararak açılır ve dolap erişiminizi sağlar. Hızlı, kontrollü ve güvenli bir şekilde dolap hareketini sağlayarak, dolap sistemi kullanım ve istenilen dosyalara erişim üretkenliğinizi manuel volanlı sisteme göre en az %75 oranında arttırır. Dosya ve malzeme erişimi ve dolap kullanımı sık olan yerlerde örneğin hastane, üniversite, ecza depolarında ve bazı kamu kuruluşlarında sizlere son derece yüksek güvenlik ve performans sağlar. Dosya ve malzeme erşim güvenliği grup halindeki dolaplara ve raflara erişim güvenliği sadece yetlkilendirilmiş kişilere verilen RF-ID kart sistemi, parmak okuyucu veya PIN kod şifre girişi ile sağlanarak, arşiv ve depo sistemi kullanımı tamamen güvenlik ve takip altına alınabilmektedir yine arşiv ve depo sistemi kullanımına ilişkin kullanım güvenlik raporu alınabilmektedir.

4 . SmartAisle Manuel Volanlı sistemlerde is dolap dosya ve malzeme güvenliği için mekanik bazı basit kilit sistemleri kullanılmaktadır, bu sistemler kolaylıkla zorlanmayla açılabilir ve anahtarları kopyalanarak çoğaltılabilir yapıda olup %100 bir erişim güvenliği sağlamazlar ve aynı zamanda dolap sistemine ait kullanıcı takip raporu sistemine sahip değillerdir. HAVALANDIRMA GECE MODU Elektronik motorize kompakt dolap sistemlerinde dolaplar arası mesafe otomatik olarak programlanarak 10cm-25cm açılabilir ve dolaplarda saklamış olduğunuz hassas malzemeler, evraklar ve tarihi eserler havalandırılarak uzun yıllar bozulmadan korunması sağlanmış olur. Bina iklimlendirme sistemi otomatik olarak kontrol edilerek istenilen zamanda açılıp dolapların havalandırması yapılarak tekrar kapatılabilir. GÜVENLİK PARK SİSTEMİ Elektronik motorize kompakt dolap sistemlerinde dolaplar güvenlik amacı ile otomatik olarak kapatılarak kilitlenebilir ve yetkisiz kişilerce kullanımı engellenmiş olur. ÖNCELİKLİ KORİDOR SEÇİMİ Elektronik motorize kompakt dolap sistemlerinde sık kullanılan dolaba ait koridor otomatik olarak programlanarak, dolap sistemi kullanımı sonrası belirlenen zaman aşımında otomatik olarak açtırılıp kullanıcının son derece verimli çalışması sağlanmış olur. NETWORK BAĞLANTISI PC, TABLET UZAKTAN KONTROL VE AYARLAR Dolap kullanımı, güvenliği, fonksiyon ayarları network bağlantılı Windows Tablet veya PC den kontrol edilebilir. Özetleyecek olursak, yüksek teknolojiye sahip, akıllı kablosuz elektronik motorize kompakt arşiv dolap sistemleri manuel volanlı sistemlere göre başlangıç yatırımı daha pahalı olarak görülebilir bununla birlikte kuruluşunuzca son derece ciddi maliyet/değer çalışması ve değerlendirmesi yapılmasını da beraberinde getirmektedir. Değerlendirmeniz sonucunda manuel / elektronik sistem toplam maliyet/değer karşılaştırması yaptığınızda, kesinlikle inanıyoruzki son nesil kablosuz elektronik yüksek güvenlikli dijital motorize kompakt arşiv dolap sistemleri yapacağınız yatırım bedeline karşı kuruluşlarınıza geleneksel klasik manuel volanlı kompakt arşiv dolap sistemleri ile karşılaştırılamayacak kat ve kat benzersiz değer ve üstünlükler sunmakla birlikte son derece önemli olan operatörünüzün çalışma güvenliği ve riskinide %100 teminat altına alacaktır. Sistem ile uzun yıllar çalışma verimliliğiniz (Mekaniksel servis ve bakım gerektirmeden) ve güvenliğiniz son derece artarak çok kısa sürede yatırımınızın geri dönüşünü sağlamış olursunuz.

5 SmartAisle SON NESİL KABLOSUZ ELEKTRONİK HAREKETLİ KOMPAKT ARŞİV VE DEPOLAMA SİSTEMİ Standart Özellikler Tak & Çalıştır Kablosuz Haberleşme LCD 7 Touch Kontrol Panel Tek Dokunuşla Dolap Erişimi Dolap Hareket ikaz Ses Sistemi Şifre ile Güvenli Dolap Erişimi Kullanıcı Yetkilendirme PIN KOD Dolap Pasif Güvenlik Sistemi - PBS Dolap Aşırı Yük Koruma, İzlemesi Yumuşak Kalkış ve Duruş Öncelikli Koridor Programlama Gece Modu Havalandırma Sistemi Yangın Alarm Park Sistemi Hırsız Alarm Bağlantı Sistemi Otomatik Programlanabilir Park Mod Düşük Güç Enerji Teknolojisi Programlanabilir diğer dolap Fonksiyonları Teknik Özellikler 10 ton Dolap Başı Yük Taşıma Maksimum 30 Dolap Tek Grupda Son Nesil 32 Bit Risc İşlemci 24VDC Çalışma İnsan Sağlığına Zararsız Motor +Redüktör 15W ve 40W Seçenekli CE Sertifikasına Sahip Opsiyonel Özellikler Güvenlik Foto Sensör Sistemi Koridor Giriş Güvenlik Sensörü Koridor Alan Tarama Sensörü Çift LCD Kontrol Panellli Dolap Erişim Kesintisiz Güç Kaynağı Bağlantısı Otomatik LED Aydınlatma Sistemi PC ve Tablet ile Kablosuz Ot. Dolap Kontrolu Harici Dolap Hareket İkaz Flaşlı LED ve Sesli Arşiv, Kütüphane, Depo Yaz. Entegrasyon Özel İsteklere Tamamen Açık Teknoloji Yapısı

6 SmartAisle SON NESİL KABLOSUZ ELEKTRONİK HAREKETLİ KOMPAKT ARŞİV VE DEPOLAMA SİSTEMİ NAZTEK AKILLI, KABLOSUZ ELEKTRONİK HAREKETLİ KOMPAKT ARŞİV DOLAP VE DEPOLAMA SİSTEMLERİ ALANINDA DÜNYA LİDERİ VE MARKASI Firmamız Naztek Depolama Ltd. Türk mühendisi ve yatırımcıları tarafından tamamı yerli sermaye ile İzmir de kurulmuştur. Naztek Akıllı, Kablosuz Elektronik Hareketli Depolama Sistemleri alanında tamamen kendi bünyesinde ve tecrübeli ARGE mühendislerince gerçekleştirdiği ürünlerin tasarım, geliştirme, üretim, proje ve mühendislik çözümleri, anahtar teslim kuruluş, servis ve eğitim hizmetlerini yurtiçi ve yurtdışında bulunan saygın müşterilerine 12 yılı aşkın tecrübe ve iş geçmişine sahip olarak sürdürmeye devam etmektedir. Naztek disiplinli ve yenilikçi ürün çalışmalarının beraberinde iş ahlakı ve dürüstlük ilkelerinden kesinlikle taviz vermeyerek Akıllı, Kablosuz Elektronik Hareketli Depolama Sistemleri alanında tüm dünyada bilinen saygın bir marka ve firma olmayı başarmıştır. Bu vesile ile Naztek gerek yurtiçi ve gerekse yurtdışı müşterilerinin yüksek güvenini ve ürün beğenisini kazanmış olup her geçen gün artan yurtiçi yetkili şubeleri, show roomları ve yurt dışı özel temsilcilikleri ile birlikte sağlıklı ve sağlam adımlarla büyümeye devam etmektedir. YURT İÇİ VE YURT DIŞI REFERANSLARIMIZ DAN BAZILARI Urla Belediyesi İzmir Özel Amerikan Koleji - İzmir Tolkar End. Makinaları İzmir Tekpan Pano Sanayi A.Ş. İzmir Aydın Özel Göz Hastanesi Aydın Anadolu Şişe Cam A.Ş. Gebze Yapı Merkezi İnşaat İstanbul Qatar - Doha Çalışma Bakanlığı Vietnam Kültür ve Turizm Bakanlığı Macaristan İç İşleri Bakanlığı İspanya- Alicante Crevillent Belediyesi Fransa- Lyon Kültür ve Turizm Bakanlığı Müzesi İtalya- Parma Üniversitesi Trieste Belediyesi Türkmenistan -Kırgızistan Exclusive Dist. Tacikistan -Belarus - Ukrayna - Exclusive Dist. Avustralya Yeni Zelanda- Exclusive Dist. Polonya Distributor Ürdün Distributor UAE Dubai Exclusive Distributor

ELEKTRONİK DİJİTAL COMPACT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ MANUEL VOLANLI COMPACT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ KARŞILAŞTIRMASI AVANTAJLARI VE ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ

ELEKTRONİK DİJİTAL COMPACT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ MANUEL VOLANLI COMPACT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ KARŞILAŞTIRMASI AVANTAJLARI VE ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ ELEKTRONİK DİJİTAL COMPACT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ MANUEL VOLANLI COMPACT ARŞİV DOLAP SİSTEMİ KARŞILAŞTIRMASI AVANTAJLARI VE ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ DİJİTAL SİSTEM MANUEL SİSTEM ELEKTRONİK DİJİTAL COMPACT ARŞİV

Detaylı

KABLOSUZ ELEKTRONİK HAREKETLİ RAF VE DOLAP KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KABLOSUZ ELEKTRONİK HAREKETLİ RAF VE DOLAP KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KABLOSUZ ELEKTRONİK HAREKETLİ RAF VE DOLAP KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (STANDART KLASÖR VE HER TÜRLÜ AÇIK RAF MALZEMELERİ KULLANIM AMAÇLI) 1-)Hataya ve sık bakıma neden olacak elektro-mekanik anahtar

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN Fotoselli kapı sistemleri Harekete duyarlı sensörler

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System CS1000 Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System MODEL Kapasite Manuel Açma Gücü (Enerji olmadığı durumlarda) Operasyon Sıklığı Aktarma Kasnak -

Detaylı

Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı

Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı Yenilikçi Depo Raf Sistemleri ve Otomasyon İlişkisi Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı 3 ayrı Organize Sanayi Bölgesindeki 5 fabrikasında, 80 bin metrekarelik kapalı alanda, yüksek

Detaylı

ELEKTRONİK DOLAP MEKANİK ÖZELLİKLERİ

ELEKTRONİK DOLAP MEKANİK ÖZELLİKLERİ ELEKTRONİK DOLAP MEKANİK ÖZELLİKLERİ ÇALIŞMA PRENSİBİ Sistem, tekerlekleri ile özel olarak hazırlanmış lama raylar üzerinde dokunmatik LCD kontrol paneli marifetiyle hareket ederek birbirinden ayrılan

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS.

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com HİDROLİKMAKAS HİDROLİK MAKAS HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN!

AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN! AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN! Biyokimliğiniz ile Evinizi Güvence Altına Alın IInvixium firması dünyada bir ilk olarak biyokimliğiniz ile akıllı evinizi kişiselleştirecek çözümleri sunuyor. Invixium un

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 Serisi panel, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu analog

Detaylı

Profesyonel Çözümler.

Profesyonel Çözümler. Asi-dex Elektrik Elektronik Asansör Kumanda Panoları Profesyonel Çözümler. www.asi-dex.com Asi-dex Elektrik Elektronik Emek Mh.Pınar Cd.Sırtdaş Sk.No:28/A Sancaktepe/İstanbul Türkiye T:0216 314 38 33 F:0216

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

WAT Endüstriyel Sürücüler

WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler İçindekiler Yüksek verimli WAT motorlarla entegre sistem çözümleri 4-5 WF 80 in özellikleri 6-7 WF 80 in pompa uygulamalarına özel fonksiyonları 8-9

Detaylı

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER Yüksek güvenlik gerektiren yerlerde kulanılır. Her türlü darbeye dayınıklılıdır İstenilen Ölçülerde Özel üretim yapılır Bakım gerektirmeyen hidrolik ünite Opsiyonel

Detaylı

SERA TEKNOLOJİLERİ. sera sistemleri.

SERA TEKNOLOJİLERİ. sera sistemleri. SERA TEKNOLOJİLERİ sera sistemleri sera sistemleri Güçlü ve sağlıklı ortamlar... MEKOSER SERACILIK, 10 yılı aşkın süredir sürdürdüğü ve birebir görev aldığı sanayileşme ve sanayileşmeye dayalı tarımsal

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri Güvenlik ve Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri, Güvenlik - Otomasyon sistemlerinin öenilmesi, kullanılması, devre elemanlarının tanınması, projelendirilmesi ve uygulamalı eğitime yardımcı olması

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

FREKANS KONTROLLÜ PANO SİSTEMLERİ

FREKANS KONTROLLÜ PANO SİSTEMLERİ FREKANS KONTROLLÜ PANO SİSTEMLERİ FREKANS KONTROLLÜ PANO SİSTEMLERİ GENEL ÖZELLİKLER Genel Özellikler Kolay devreye alma Parametre girişleri, tm ayarları ve fonksiyonel testleri yapılmıştır. Tak ve çalıştır

Detaylı

YOĞURT SÜTÜ DOLUM MAKİNASI

YOĞURT SÜTÜ DOLUM MAKİNASI YOĞURT SÜTÜ DOLUM MAKİNASI Firma Tanıtımı DİMAK DİREN MAKİNA AR-GE Yarım asırlık köklü geçmişi ve sahip olduğu bilgi birikimi ile ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan Dimes Gıda Sanayi ve Ticaret Şirketi,

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu Smart BS Kurumsal

Detaylı

Aydınlatma kontrolü için çözüm

Aydınlatma kontrolü için çözüm Aydınlatma kontrolü için çözüm Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye Mersis:0729002180800018 +90 216 481 0300 06.10.2016

Detaylı

DSC ALARM Sistemleri PC-1616 * Kart üzerinde 6 Kablolu Zone Giriþi * 16 Kablolu Zone a kadar geniþletilebilir. * 32 Kablosuz Zone a kadar geniþletilebilir. * Kart üzerinde 2 PGM Çýkýþý PC 5204 ile 6 ya

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

IT ve Data Fiziksel Güvenliği ve Uygulamaları

IT ve Data Fiziksel Güvenliği ve Uygulamaları Spectro-Data Vision Spectro-Data modüler sistemleri: Kontrol ve monitörle izleme, planlama ve iletişim, idari bölüm, organizasyon ve arşivleme, yeni teknikler öğrenme olanağı, bilgi ve iletişim teknolojilerinin

Detaylı

dijital dönüşüm iş ortağınız

dijital dönüşüm iş ortağınız dijital dönüşüm iş ortağınız Dijital Arşiv Çözüm ve Hizmetleri www.ekspresbim.com.tr Ekspres-Bim Bir kuruluşudur. 2016 2015 İLKLERİMİZ 2006 30+ Yıllık Deneyim EKS-PA - Sistem Entegratör (Bilişim500 Araştırmasında

Detaylı

RedoMayer Makina ve Otomasyon

RedoMayer Makina ve Otomasyon RedoMayer Makina ve Otomasyon >Robotik Sistemler >PLC ve modülleri >Operatör Panelleri >Servo Motor ve Sürücüleri >Redüktörler >Encoderler www.redomayer.com RedoMayer Makina ve Otomasyon, 20 yılı aşan

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

4.Komut İptali Komut iptal etmek için [*] a basınız. 5. Fonksiyon ve Ayarları Program Moduna Giriş: [*]+[6 haneli PIN], (geçerli pin )

4.Komut İptali Komut iptal etmek için [*] a basınız. 5. Fonksiyon ve Ayarları Program Moduna Giriş: [*]+[6 haneli PIN], (geçerli pin ) 3. The LED ve Buzzer 3.1. Normal Mod: 3.1.1.Geçerli Komut: Kısa Bip 3.1.2.Geçersiz Komut: Uzun Bip 3.2. Programlama Modu: 3.2.1. Yeşil LED açık 3.2.2 Geçerli Komut: 2 kısa bip 3.2.3.Geçersiz Komut: 3 bip

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ

OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ Firma Tanıtımı DİMAK DİREN MAKİNA AR-GE Yarım asırlık köklü geçmişi ve sahip olduğu bilgi birikimi ile ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan Dimes

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti.

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti. Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2014 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme sistemleri: Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı Masası Hareketli

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

DCS DCS ENDÜSTRİYEL KONTROL SİSTEMLERİ & YAZILIM

DCS DCS ENDÜSTRİYEL KONTROL SİSTEMLERİ & YAZILIM DCS RF İLE UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ UZAKTAN MOTOR KONTROL SİSTEMLERİ SU DEPOSU & KUYU OTOMASYONU VERİ AKTARIM ÜNİTELER ( DATA TRANSFER ) RF ISM 433 / 868 /915 Mhz Alıcı & Verici ünitesi ( Etki alanı

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Gürçelik Sunum 2017 Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Ürünler Toplam Kalite Yönetimi Hakkımızda

Detaylı

PREMIUM AKILLI ANDROID EKRANLAR. Bir Tabletten Daha Fazlası Esneklik ve Akıllı Tasarım

PREMIUM AKILLI ANDROID EKRANLAR. Bir Tabletten Daha Fazlası Esneklik ve Akıllı Tasarım PREMIUM AKILLI ANDROID EKRANLAR Bir Tabletten Daha Fazlası Esneklik ve Akıllı Tasarım Göz Alıcı Bir Ekran, Sadece Bir Başlangıç Devrim niteliğinde bir teknoloji. Hisleri kuvvetli, yüzde yüz kaliteli mimari.

Detaylı

İNOVATİF HER DEM TAZE. ÜRÜN KATALOĞU.

İNOVATİF HER DEM TAZE.  ÜRÜN KATALOĞU. İNOVATİF ÜRÜN KATALOĞU HER DEM TAZE 1 03 Hakkımızda 04 Mekanik Düğmeli 05 Yarı Otomatik (Dokunmatik Ekranlı) 06 Yarı Otomatik (Cam Yüzeyli) 07 Yarı Otomatik (Led Düğmeli) İNDEX 08 Tam Otomatik Çay Makinası

Detaylı

Upper. Otomatik Bariyerler

Upper. Otomatik Bariyerler otomatik bariyerler: Yetki kontrolü için en iyi çözüm Özel alanlar, ticari veya sanayi kuruluşları, genellikle yetkisiz kişilerin araç park alanlarına girmelerini engellemek için yetki kontrolüne gerek

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri TCP/ IP Video İntercom Monitörleri 1.04.2017 VTH1510CH 8 kanal alarm girişi Dahua PoE güç kaynağı desteği Yüzey montajlı ve lı 250 VTH1550CH VTH1560B VTH1560BW VTH1520A - SD Card girişli SD kart takılabilir,

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

Yeni Yasam ç Stiliniz

Yeni Yasam ç Stiliniz Akıllı Yaşam Alanları Hastane Odaları Bayi : Gençlik Mah. 1312 Sok. Tekeli Apt. Kat: 1 No:4/4 07100 Muratpaşa Antalya TÜRKİYE Tel: +90 (242) 243 35 03 - Tel: +90 (555) 353 49 49 1 Merkez : Yenisehir Mah.

Detaylı

Oracle çözüm ortağı olan firmamız, gerçekleştirdiği tüm projelerde oracle ürünlerinin güvenilirliğini ve teknolojik altyapısını sunmaktadır.

Oracle çözüm ortağı olan firmamız, gerçekleştirdiği tüm projelerde oracle ürünlerinin güvenilirliğini ve teknolojik altyapısını sunmaktadır. Firma Profili Probel Bilgisayar 1998 yılında IT sektöründe orta ve büyük ölçekli kurum ve kuruluşlara yönelik başlatmış olduğu çalışmalarına, günümüzde uzman kadrosu ile devam etmektedir. İlk yıllarda

Detaylı

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR SPLIT TYPE COOLING GROUP SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR UTS- H S, UTS- C S ve UTS- F S Serisi Cihazlarımız Avrupa Birliği

Detaylı

BAİS A.Ş SIFIR ATIK PROJESİ SIFIR ATIK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ

BAİS A.Ş SIFIR ATIK PROJESİ SIFIR ATIK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ KOMPOST MAKİNALARI SIFIR ATIK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ BAİS A.Ş BAİS A.Ş yurtdışında ve yurtiçinde (Belediyeler, kamu kurumları ve kurumsal firmalar) özel amaçlı üst yapılı araçlar ve makine üretimi ile

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik

Toplantı Salonları ve Elektronik Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2015 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme üe e ss sistemleri: e Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı

Detaylı

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI DC-808T 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği AHM merkezi Ademco 4+2 ve contact

Detaylı

1309 Serisi 1354 Serisi

1309 Serisi 1354 Serisi 1309 Serisi 1354 Serisi Ekonomik Seri Arka Park Sensörü 1309 1354 Sensör Tip 09 Sensör Tip 54 Ø 18 mm Ø 18.5 mm Engele olan mesafeyi 1.7 metreden itibaren sesli olarak bildirir. 4 kademeli sesli uyarı

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri. Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri

Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri. Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri Kamera Sistemleri Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri Biometrik Tanıma Sistemleri Geçiş Kontrol Sistemleri Ürün Koruma Sistemleri Turnike

Detaylı

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ place picture here ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ Akıllı Ev? Maksimum enerji verimliliği Konfor Kolay kullanım Modern, geleceğe dönük yapı Esnek, genişletilebilir, güvenli

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. 80.000 m 2 Sektörün, Avrupadaki tek çatı altında toplanmıº en büyük üretim tesisi. ERMAKSAN; 1965 yılından beri Sac ݺleme Makineleri sektörüne güçlü AR-GE si ile yön veren, 80.000

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI

BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI BİYOVENT %100 YERLİ TASARIM YERLİ ÜRETİM Biyovent Yoğun Bakım Tipi Mekanik Ventilatör Cihazı tümüyle milli imkanlarla tasarlandı ve imal

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

ARKUR ELEKTRONİK OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

ARKUR ELEKTRONİK OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Değerli müşterimiz... Firmamızın felsefesi, müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak analiz ederek, isteğinden fazlasını sağlayabilecek proje çalışmalarını yapmak ve uygulamaktır. Proje çalışmaları sırasında

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

www.teknimaelektronik.com

www.teknimaelektronik.com www.teknimaelektronik.com Ücretsiz Eğitim Seminerleri, Kurulum, Teknik Yardım ve Satış Sonrası Destek İçin; 0212 547 48 03 Numaralı Telefondan, info@teknimaelektronik.com Mail Adresinden İrtibata Geçiniz

Detaylı

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 B 4 5 6 7 8 9 10 11 legrand HIRSIZ ALARM SİSTEMİ CELEST SERİSİ Tüm modeller TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU CELEST CELEST HIRSIZ ALARM Alarm Sisteminin

Detaylı

Genişlik=600mm Derinlik=1000mm

Genişlik=600mm Derinlik=1000mm 9 DYNAmic TX Dikili Tip Kabinetler Genişlik W: 600 mm. Derinlik D: 000 mm. Genişlik=600mm Derinlik=000mm Yük Taşıma Kapasitesi: 600 kg. Standart Yükseklikler: 3 farklı U yüksekliği: 26U, 36U, Standartlar

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com H ayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media

Detaylı

VRF/V SİSTEMLERİ Keşif, satış, montaj ve bakım hizmetleri

VRF/V SİSTEMLERİ Keşif, satış, montaj ve bakım hizmetleri Mevsimler Değişse de Konfor Hep Aynı VRF/V SİSTEMLERİ Keşif, satış, montaj ve bakım hizmetleri Mevsimler Değişse de Konfor Hep Aynı DOĞ-TEK Mühendislik bünyesinde VRV / VRF sistemlerin satış, montaj, bakım

Detaylı

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi Everfocus ELA-821 NB Tek Kapı Kontrol Ünitesi 300 kullanıcı ve 1393 olay kapasitesi RS 232 veya 485 seri port 4 dijital, 7 segment LED'li ekran 3 adet LED'li gösterge Tuş takımı ve entegre kart okuyucu

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D-NFC (2 x 10A)

ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D-NFC (2 x 10A) ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D-NFC (2 x 10A) ATEL TEKNOLOJİ ve SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Hilal Mah. 677. Cad. No: 9 06550 Çankaya ANKARA / TÜRKİYE T : +90 312 441 42 20 F : +90 312 441 42 18 www.astronomikrole.com

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

KISA MESAFE RADYO TELEMETRİ CİHAZLARI

KISA MESAFE RADYO TELEMETRİ CİHAZLARI TÜM SEBINETECH RADYO MODEMLERDE AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLER ORTAKTIR; KASA ÇALIŞMA SICAKLIĞI RF ÖZELLİKLERİ PERFORMANS ANTEN ARAYÜZÜ ÜRÜN SEÇİMİ Alüminyum kasa -10 C ~ +60 C Frekans: 433MHz, 25KHz kanal aralığı

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

Manuel Sistem Ürün Kataloğu A 1. diapro.com.tr

Manuel Sistem Ürün Kataloğu A 1. diapro.com.tr Manuel Sistem Ürün Kataloğu A 1 diapro.com.tr Manuel Sistem Manuel Sistem Pipette Tek çekimle 50 x 8,25 x1610x40 mikrolitre kapasitesi ile pipetleme Kullanılan pipet ucu sayesinde t est tüplerinin tabanına

Detaylı

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü Seviye Transmitteri Temassız Ultrasonik Sensörlü Tank Envanteri, Seviye Gözlemleme ve Kontrolü için Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25 Kimyasal Depolama Tankları,

Detaylı

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük EV OTOMASYONU RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük Yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için kablosuz (RF) çözüm standardı. Duvarlara zarar vermeden kontrol noktaları

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı