KONVEYÖR BANT ve KAYIŞ AYDIN HAREKET SİSTEMLERİ. SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. KONVEYÖR BANTLAR ve ekleme s STEMLER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KONVEYÖR BANT ve KAYIŞ AYDIN HAREKET SİSTEMLERİ. SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. KONVEYÖR BANTLAR ve ekleme s STEMLER"

Transkript

1 KONVEYÖR BANTLAR ve ekleme s STEMLER

2 Taşıyıcı bantlar, kayışlar ve ekleme sistemleri konusunda 2000 yılından bu yana sektör içinde tecrübe etmiş bulunmaktayız. Faaliyet alanlarımız; Konveyör Bantlar, Transmisyon Kayışları, Tanjansiyel Kayışlar, Mekanik Ekler Soğuk ekleme malzemeleri Sıcak vulkanizasyon için gerekli ekip ve ekipmanları Konveyör iyileş rmeleri Konveyör Bantlarda pvc, poliüretan, silikon, elastomer, teflon, kauçuk Kauçuk bantlar tamir malzemeleri yan silgilikler, sıyırıcılar Konveyör bant rulo soğuk ve sıcak kaplamalar. Vizyonumuz Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın koşulsuz tatmin ve memnuniye ile verdiğimiz tüm hizmetlerde bölgemizde en iyisi olmaya devam ederek örnek firma olmak. Misyonumuz Yüksek standartlı, kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniye ni en üst düzeye çıkarmak, Müşterilerimizin zamanına ve haklarına saygı duymak, Çalışanlarımızın tatmini ve moral değerlerini ar rmak, İnsanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarımızı yerine ge rmek, Bilgi çağının ge rdiği yeni ve kaçınılmaz gerçekler doğrultusunda, çözüm ortağı kimliği ile, işletmelerin ih yaçlarına Görerek bakmak ve anlayarak çözmek için Saygılarımızla, KONVEYÖR BANT ve KAYIŞ

3 Konveyör Bantlar GÜRSES AYDIN güç aktarım sektörü tecrübesiyle, tamamen müşteri ih yacına göre gerekli teknik danışmanlık desteği vererek, kendi tesislerinde sente k konveyör bant tasarım ve fabrikasyonu gerçekleş rmektedir. Amaca uygun konveyör bant seçim ve tasarımında GÜRSES AYDIN olarak dikkate aldığımız unsurları; taşınan yükün ağırlığı ve cinsi (kesici delici, kırılgan, yapışkan, gıdasal vs.) mekanik ve kimyasal yapısı ortam sıcaklığı maruz kaldığı ilave dış etkenler sistem normal ve ters dönüş tambur çapları montaj imkanları şeklinde sıralarken, en uygun çözümleri; farklı yüzey ve taban malzemeleri bez kat sayıları kalınlıklar bez atkı ipleri yüzey sertlikleri renkler yüzey desenleri yüzey kaplamaları çalışma sıcaklık değerleri ekleme metotları an sta k özellik gibi uygulamaya özel seçeneklerle sunmaktayız.

4 Ekstrüzyon yöntemi ile üre len esnek ve yır lmaya dayanıklı bant gezinimi önleyen profiller ve eğimli taşımacılıkta tercih edilen sidewalllar kullanım amaçlarına göre bant alt, orta veya kenarlarına ya da üst yüzeyine istenilen şekillerde uygulanabilmektedir. Uygulamaya göre değişkenlik gösteren farklı yüzey seçenekleri sunulmaktadır;

5 Ürünlerimizin belli başlı uygulama alanları; Ahşap Teks l Ambalaj Gıda Havaalanı Kağıt Lojis k GIDA SEKTÖRÜ Metal Mermer Elektronik Kimya Toprak/Seramik Otomo v / Las k Spor şeklinde sıralanmaktadır. İmal edilen bantlar hijyenik, paketlenmemiş gıda taşınmasına uygun, ISO340, ISO9001, ISO14001, FDA, EUFDA, REACH serifikalarına sahip olup; SGS ve INTERTEK gibi kuruşlarca gerekli laboratuar testlerinden geçirilmiş, yüksek hayvansal ve zirai yağ dayanımlı, sıyırıcı kullanılmaya elverişli ve aşınmaya dayanıklı yüzeye sahip bantlardır.

6 OTOMOT V / LAST K SEKTÖRÜ Kauçuk gövde içerisine polyester kordlar eklenerek üzeri dayanıklı sente k bezle kaplanan V kayışları, geniş sıcaklık aralığında çalışıp, her türlü endüstriyel ve zirai uygulamada yüksek güç ile mi sağlamaktadır. 5, 6, 8, 10, 13, 17, 22, 25, 32 ve 40 klasik düz, 9,5, 12,5 özel açılı, SPZ, SPA, SPB, SPC yüksek güç, HAA, HBB, HCC, HDD al gen, PH, PJ, PK, PL ve PM hatveli, ve daha bir çok farklı yapıda kayışları stoklarında bulundurmaktadır. Çalışma yerlerine göre özel olarak üre len, aşırı yük ve aşınmaya dayanıklı, otomo v sektöründe çeşitli hatlarda kullanılan bantlar stoklarımızda mevcu ur. Bu bantlar otomo vin; Saç kesim, Kalıp, Şekillendirme, Jant imala, Koltuk İmala nda kullanılır. Otomo v sektörüne özel çelik telli PU zaman kayışları, boyahane ha konveyör bant ve V kayışları tara mızdan temin edilmektedir. Las k sektöründe; las k hammadde imala prosesinden başlayıp, son kontrol prosesine kadar devam eden, üre m istasyonlarında kullanılan tüm bantlar, çelik telli PU kauçuk zaman kayışları ve V kayışları stoklarımızda mevcu ur.

7 A AÇ / SUNTA SEKTÖRÜ Yüksek çalışma hızı, çok yüksek aşınma dayanımı, verimlilik, sağlamlık, şok ve treşim emme özelliklerine sahip kauçuk yüzey ve aramid, polyester ve polyamid esaslı olarak üre len düz kayışları istenilen ölçülerde ve gerek ğinde üzerinde montajı hizme ile kullanıma sunmaktadır. Düz kayışlar ahşap, lojisik, gıda, kağıt matbaa ve teksil sektörlerinde yoğun olarak kullanılmaktadırlar. Ağaç, sunta ve mobilya işleme hatlarının çeşitli aşamalarında kullanılan bant çeşitleri stoklarımızda mevcu ur.

8 LOJ ST K / HAVAALANI SEKTÖRÜ Tüm dünyada uluslararası havaalanı ve lojis k merkezleri her geçen gün artmakta olup, bagaj ve taşıma sistemi malzeme gereksinimleri de artmaktadır. Check in Sistemi Bagaj Sistemi Uçak Boşaltma/Yükleme Sistemi Taşıma Sistemi Bagaj Tarama konusunda sadece güvenilir ve akıllı bir taşıma sistemi size daha iyi bir çözüm sunar. Amacımız yüksek güvenilirlik, sistem hızı, kısa kesin ler, yüksek otoma k sistem kullanılabilirliğinin hizme nize en sorunsuz şekilde sunulmasıdır. Yatay Taşıma Eğik Taşıma Teleskopik Konveyör Check in Taşıma Dikey Taşıma Güç Dönüş Konveyörü Açık Taşıma İndüksiyon / Birleşme taşıma İtme / Çapraz Sıralayıcı Lojis k sektöründe; Yüksek taşıma kapasiteli, Düşük enerji tüke mli, Sürtünme ve darbeye yüksek dayanımlı, Sessiz çalışma özelliklerini sunan bantlar ve havaalanlarında check in aşamasından, uçaklara bagaj yükleme aşamasına kadar, bagajların emniyetli taşınması için dizayn edilmiş bantlar stoklarımızda bulunmaktadır.

9 SPOR SEKTÖRÜ Spor sektöründe kullanılmak üzere, üzerinde kaymayı önleyici özel desenlerin mevcut olduğu, düşük sesli, an sta k ve darbelere dayanıklı bantlar stoklarımızda mevcu ur.

10 HAF F SANAY BANTLARI EK UYGULAMALARI ZET PARMAK DUBLE ZET PARMAK KAT BİNDİRME Bu metod tek katlı bantlarda en uygun yöntemdir. Ek yeri kalınlığı bantla aynı kalınlıkta olup, yüksek esnek ek yeri yapısına sahip presleme metodudur. Uygulama yerine göre düz veya açılı ek yeri uygulaması yapılır. İki katlı bantlarda, her ka n Z kesimleri şaşır larak yapılır. Bu uygulama sayesinde ek yerinin dayanıklılığı ve esnek olması sağlanır. Uygulama yerine göre düz veya açılı ek yer uygulaması yapılabilir. Bu geleneksel ek yeri, hazırlanması en zor uygulamadır. İki veya daha fazla katlı bantlarda kullanılır. Ekler kademe kademe el aletleri ile ayrılır, ek yerine özel yapışkan sürülür ve presleme daha sonra yapılır. Mermer bant ek yeri uygulamasında en çok tercih edilen metoddur. Konveyör bantlarda 3000 mm enlere kadar ekleme yapılabilmektedir.

11 MEKAN K EK UYGULAMALARI Bant Kalınlığı Min.Tambur Çapı Max.Bant Gergisi Malzeme Bağlantı Teli Montajı Paketleme A36 SP SS 300 FERMUAR EK 1,5mm - 2,5mm (Önerilen 1,5mm - 2,5mm) 25mm 8N/mm Çelik Tel 1,2mm ARK150 APARAT 1 kutuda 12 adet 300mm boyda ek ve bağlantı teli RS62 RS125 1,5mm - 3,2mm (Önerilen 1,5mm - 3mm) 3mm - 5mm 50mm 75mm 19N/mm 30N/mm Galvenize çelik ve antimanyetik paslanmaz çelik Polyemid kaplı paslanmaz çelik tel 2,1mm Polyemid kaplı paslanmaz çelik tel 3,6mm Çakma aparatı ile montaj 1 kutuda 4 karşılıklı ek ve bağlantı teli RS187 4,8mm - 6,4mm (Önerilen 5mm - 6mm) 100mm 38N/mm Polyemid kaplı paslanmaz çelik tel 5,1mm RS62 RS125 RS MegAlloy Sonsuz bant takılması veya makine üzerinde sıcak pres ile eklenmesi mümkün olmayan yerlerde tercih edilen ekleme sistemidir.

12 A IR SANAY Bu p bantlar genelde konkasör şan yelerinde, kum ocaklarında, çimento fabrikalarının bazı bölümlerinde, liman yükleme ve boşaltmada, enerji santrallerinin bazı bölümlerinde, karayolları çalışmalarında, kömür madenlerinin bazı kısımlarında, demir ve çelik fabrikalarının bazı birimlerinde, toprak ürünleri işleyen fabrikalarda, şeker fabrikalarında, taş ve kireç ocaklarında ve fabrikaların özellikle yükleme ve boşaltma ünitelerinin yanı sıra diğer bölümlerde de kullanılmaktadır. TAVSİYE EDİLEN EKLEME METODLARI Sıcak Ekleme Yöntemi Zaman kısıtlaması olmadığı durumlarda ve montaj alanının yeterli olması durumunda tavsiye edilen en kaliteli ekleme yöntemidir. Soğuk Ekleme Yöntemi Zaman kısıtlaması olmadığı ve aynı zamanda pres kurulum alanının olmadığı durumlarda tavsiye edilebilen en kaliteli ekleme yöntemidir. Mekanik Ekleme Yöntemi Zaman kısıtlamasının olduğu ve montaj alanının da yetersiz olduğu durumlarda tavsiye edilen ekleme yöntemidir.

13 A IR SANAY BANTLARI EK UYGULAMALARI Vulkanizasyon Boyu (1100 mm) Ek Boyu (500 mm) KAUÇUK BANTLARDA SO UK EK UYGULAMALARI

14 KAUÇUK tambur kaplama Kauçuk tambur kaplama ürünleri bant kaymasını önler, tambur ömrünü uza r, suyun tambur üzerinden a lmasını kolaylaş rır ve konveyör bandına daha iyi tutunarak itme performasını ar rır. Tüm bu avantajları tamburu konveyör aksamı üzerinden çıkarmadan sağlar. Kauçuk kaplama zaman ve işçilikten kazandıran soğuk yapış rma tekniği ile konveyör aksamı üzerinde uygulanır. S L ND R SARGI kaplama Tambur kaplamanın, kasnak ve konveyör bant arasında daha fazla sürtünme ve kavramasını sağlar. Ürünlerimizin kalitesi, uluslararası FDA / AB standartlarını karşılamakta ve farklı profillere sahip alanlarda kullanılabilir uygunluktadır.sürtünme, sertlik ve renk açısından gerekli ih yacınız doğrultusunda uygun pler sunulmaktadır.

15 ENDÜSTR YEL KAYI LAR

16 Poliüretan Zaman Kay lar SYNCHROTECH çelik telli güçlendirilmiş termoplas k poliüretan zaman kayışları çok sınırlı sünme katsayısı, kaydırmazlık özelliği ve kauçuk kayışlardan farklı olarak diş aşınımını en aza indirgeyen sert yapısı ile yüksek senkronizasyon hassasiye gerek ren doğrusal hareket ve taşıma uygulamaları için gelişirilmişir. SYNCHROTECH poliüretan zaman kayışları kendi makine parkımızda çeşitli profil takviyeleri ve kaplama seçenekleri gibi uygulamalarla istenen tam ölçülere göre ebatlanarak özel kullanım koşullarına uygun hale ge rilir. Trapez Proil Yuvarlak Proil SYNCHROTECH poliüretan zaman kayışları otomasyon, ahşap, gıda, cam, paketleme, baskı, matbaa, kağıt, teksil, otomo v, ofis makineleri, lojis k, demir çelik, otomo v, tütün ve genel amaçlı taşıma ve güç aktarım uygulamaları için tasarlanmışır. Bu kayışlar genellikle trapez diş yapısında olup T2.5, T5, T10, T20, MXL, XL, L, H, XH profillerinde üre ldiği gibi AT5, AT10, AT20 ve çi taraflı profiller gibi güçlendirilmiş formları da bulunmaktadır. Geleneksel trapez diş yapısının yanında kayış tabanında stres birikimini önleyen ve daha oranılı stres dağılımı sağlayan 5M, 8M ve 14M modern yuvarlak diş yapılarında da üre lmektedir. Ayrıca yuvarlak diş yapısı yüksek tork ile mi sağlamakta ve zaman kayışı teknolojisinin geldiği son noktayı temsil etmektedir.

17 ürün özell kler Yüksek aşınma dayanımlı termoplas k poliüretan Yüksek yağ ve UV dayanımı Uzun çalışma ve raf ömrü Yüksek verimlilik (%98 e kadar) 5 C +80 C çalışma sıcaklığı Sessiz çalışma Yüksek mineral yağ ve diğer kimyasal dayanımı Yüksek esneklik Düşük sünme katsayısı Kaymaz dayanıklı diş yapısı Bakım gerekirmeyen hafif, homojen yapı Nem dayanımı SYNCHROTECH poliüretan zaman kayışları açık metre halinde üre ldikleri gibi konveyör amaçlı olarak da üzerlerine çeşitli özel profiller ve kaplama uygulamalarıyla da sunulmaktadır; Yüzey UygulamalarI SYNCHROTECH poliüretan zaman kayışları azal lmış sürtünme katsayısına sahip esnek, daha sessiz çalışma performansı ve kesilme dayanımı kazandıran yüzey kaplaması seçeneği ile de sunulmaktadır. Diş tara na uygulanan kaplama kayışın kasnakla temas anında meydana gelen sürtünmeyi azaltmakla beraber daha iyi temas sağlayarak daha sessiz bir çalışma performansı sunmaktadır. Sırt kısma uygulanan kaplama da yine aynı şekilde kayışın kasnakla temas anında meydana gelen sürtünmeyi azaltmakla beraber daha iyi temas sağlayarak daha sessiz bir çalışma performansı sunmaktadır.

18 Prof l ve K lavuz Uygulamalar SYNCHROTECH poliüretan zaman kayışları ih yaca özel proil ve kılavuz tasarım ve uygulamaları ile montaj hatları, sınıflandırma, doldurma üniteleri, endeksleme paketleme, kontrol birimleri ve diğer birçok özel kullanım koşullarına uygun hale ge rilir. Kaplama UygulamalARI SYNCHROTECH poliüretan zaman kayışları uygulamaya, taşınacak ürüne, çalışma ortamına bağlı olarak ve istenen sürtünme dirençleri göz önünde bulundurularak bir çok farklı renk, desen, sertlik alterna fleriyle özel termoplasik ya da doğal malzemeler ile kaplanır. Kaplama gerekiren talepler; Tahliye kolaylığı Isı dayanımı Yüksek sürtünme Düşük sürtünme Kırılgan madde taşıma An sta k uygulama Aşınma dayanımı Gıdaya uygunluk

19 KONVEYÖR BANT ve KAYIŞ

20 V Kay lar Aşınmaya, ısıya, yağa ve toza karşı yüksek dayanıma sahip kauçuk gövde içerisine polyester kordlar eklenerek üzeri dayanıklı sente k bezle kaplanan V kayışları, geniş sıcaklık aralığında çalışıp, her türlü endüstriyel ve zirai uygulamada yüksek güç ile mi sağlamaktadır. GÜRSES AYDIN 5, 6, 8, 10, 13, 17, 22, 25, 32 ve 40 klasik düz, 9,5, 12,5 özel açılı, SPZ, SPA, SPB, SPC yüksek güç, HAA, HBB, HCC, HDD al gen, PH, PJ, PK, PL ve PM hatveli, ve daha birçok farklı yapıda kayışları stoklarında bulundurmaktadır. Düz Kay lar GÜRSES AYDIN yüksek çalışma hızı, çok yüksek aşınma dayanımı, verimlilik, sağlamlık, şok ve treşim emme özelliklerine sahip kauçuk yüzey ve aramid, polyester ve polyamid esaslı olarak üre len düz kayışları istenilen ölçülerde ve gerek ğinde üzerinde montajı hizme ile kullanıma sunmaktadır. Düz kayışlar ahşap, lojis k, gıda, kağıt matbaa ve teks l sektörlerinde yoğun olarak kullanılmaktadırlar.

21 Zaman Kay lar GÜRSES AYDIN endüstriyel makinelerde güç ile minde yüksek hassasiyet ve senkronizasyon sağlayan trapez diş yapısında MXL, XL, L, H, XH, XXH kayışları, çi taraflı güç iletebilen DXL, DL, DH kayışlar, geliş rilmiş modern yuvarlak diş yapısı sayesinde kayış tabanında stres birikimini önleyen ve daha oranılı stres dağılımı sağlayan, kesme kuvvetlerine dayanıklı ve diş atlama problemlerinin daha az olduğu, daha fazla tork ileten 2M, 3M, 4.5M, 5M, 8M, 14M kayışları ile farklı diş yapısına sahip S3M, S5M, S8M, S14M kayışları ve tüm bu kayışların kramayer(otoma k kapı) olarak kullanılan açık pleri sanayinin kullanımına sunmaktadır. üret m duru kay plar n göze almay n Bu broşürde bulunan görseller ürün grubumuzdan bir seçmedir. Broşürde bulunmayan ih yaç duyduğunuz diğer kayış ve kaplama çeşitleri için lü en bizi arayınız.

22 Ahşap Endüstrisi Özel Bant ve Kayışlar Zımpara-Kalibrasyon Bantları Eksiz esnek bant gövdesi Kusursuz doğrusal çalışma Maksimum yüzey düzlüğü ve her noktada homojen kalınlık İh yaca göre ölçü, yüzey desen, kauçuk yapısı ve sertliği Bakım gerekirmez Kaydırmayan yüksek kavrama özelliği Düşük sürtünme katsayılı altyüzey sayesinde enerji tasarrufu Uzun çalışma ömrü Yüksek sürtünme dayanımı Yüksek şok ve yır lma dayanımı İsteğe bağlı olarak an sta k özellik ve ekstra madeni yağ dayanımı

23 Yatay Kereste Doğrama ve Parke Üretim Kayışları Eksiz kayış gövdesi Yüksek dayanımlı mukavemet elemanı (315N/cm 1500N/cm) Kısa uzama katsayısı İh yaca göre ölçü, yüzey desen, kauçuk yapısı ve sertliği Mükemmel kavrama sağlayan ve leke tutmayan özel kauçuk yüzey Yüksek çekiş gücüne dayanımlı özel kauçuk alt yüzey Kenar Kaplama Kayışları Eksiz esnek V kayış yapısı Kusursuz doğrusal çalışma Mükemmel kavrama ve çok yüksek deformasyon dayanımı Tüm standart V kayış ölçülerinde ve özel ölçü seçenekleri Çok küçük kasnak çaplarına uygun esnek yüzey Küçük alanlara yoğunlaşmış yüksek çalışma yüküne yüksek dayanım Yüksek hızda çalışma imkanı Kasnak basınçlarına yüksek dayanım Rayon veya Kevlar kaplı V Kayış Yüksek kavrama için sertliği özenle ayarlanmış özel kauçuk yüzey

24 KONVEYÖR BANT ve KAYIŞ Köseköy Sanayi Sitesi G Blok No:18 Kartepe \ KOCAELİ Tel : Fax: info@gurses-aydin.com

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR Poliüretan Zaman Kayışları SYNCHROTECH çelik telli güçlendirilmiş termoplastik poliüretan zaman kayışları çok sınırlı sünme katsayısı, kaydırmazlık özelliği ve kauçuk kayışlardan farklı

Detaylı

www.sertkromkaplama.gen.tr Eloksal Adova Sert Krom Kaplama HAKKIMIZDA ADOVA ELOKSAL BOYA SAN. TİC. LTD ŞTİ. 3 Yıllık tecrübesiyle SERT KROM ve SERT ELOKSAL s e k t ö r ü n d e f a a l i y e t g ö s t e

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

BANTLI KONVEYÖRLER HAZIRLAYANLAR : GÖKHAN DURMAZ 20100254033 CEM ULUSOY 20100254032

BANTLI KONVEYÖRLER HAZIRLAYANLAR : GÖKHAN DURMAZ 20100254033 CEM ULUSOY 20100254032 BANTLI KONVEYÖRLER HAZIRLAYANLAR : GÖKHAN DURMAZ 20100254033 CEM ULUSOY 20100254032 TARİHÇESİ Sonsuz bantla taşıma çok eski zamanlardan beri kullanılmaktadır. 1868 yıllında İngiliz mühendis Lyster kauçukla

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

Optibelt KB SK KAYIŞLAR BELTS. Kayış Ölçüleri. Avantajları / Benefits

Optibelt KB SK KAYIŞLAR BELTS. Kayış Ölçüleri. Avantajları / Benefits KAYIŞLAR Belts WWW.3MKAYIS.COM KAYIŞLAR Optibelt KB SK Optibelt KB SK kraft bantları, birleştirme bandı ile birbirine bağlanan yüksek kaliteli bireysel V kayışlarından oluşur. Uygulamaya göre, kraft bandı

Detaylı

Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe

Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel in en büyük avantajı panel bağlantı elemanlarının, panel birleşim noktasını örten

Detaylı

Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe Faydalı Eni Minimum boy Maksimum boy 1000 mm 3 metre Nakliye Koşullarına Bağlıdır Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel

Detaylı

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe GROUP ENERJI SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master

Detaylı

R4 Çatı Paneli. Üretim Yeri. İstanbul

R4 Çatı Paneli. Üretim Yeri. İstanbul Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı

Master Panel 1000 R5T Çatı

Master Panel 1000 R5T Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R5T Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen

Detaylı

MATO / Mekanik Bant Ekleme Sistemleri. Grup. Mekanik Bant Ekleme Sistemleri. Konveyör Bant Uzmanlarının Tercihi

MATO / Mekanik Bant Ekleme Sistemleri. Grup. Mekanik Bant Ekleme Sistemleri. Konveyör Bant Uzmanlarının Tercihi MATO / Mekanik Bant Ekleme Sistemleri Mekanik Bant Ekleme Sistemleri Konveyör Bant Uzmanlarının Tercihi MATO / Mekanik Bant Ekleme Sistemleri Ürünlerimiz Makinalı Sistem Plakalı Ekler Pnömatik Makina Hidrolik

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

TEFLON KAPLAMA ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI

TEFLON KAPLAMA ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI 1 HAKKIMIZDA AG Kauçuk, AGmet Metal olarak uzun yıllardır makine, kalıp ve aparat üretimi üzerine yaptığımız çalışmalardan edindiğimiz tecrübe ile piyasanın değişik alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

N3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, İskenderun, Balıkesir. Uygulama Alanları

N3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, İskenderun, Balıkesir. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Üç hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Üretim Yeri İstanbul,

Detaylı

Master Panel NOVA 5TM Çatı

Master Panel NOVA 5TM Çatı Master Panel NOVA 5TM Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen binalarda güvenle kullanılırken beş hadveli formuyla geniş açıklıkların güvenle geçilmesini

Detaylı

LUTZ BIÇAK AĞIZLARI - ONYILLARDIR PROFESYONEL ESNAF VE ALET TACİRLERİNİN EMİN SEÇİMİ

LUTZ BIÇAK AĞIZLARI - ONYILLARDIR PROFESYONEL ESNAF VE ALET TACİRLERİNİN EMİN SEÇİMİ LUTZ BIÇAK AĞIZLARI - ONYILLARDIR PROFESYONEL ESNAF VE ALET TACİRLERİNİN EMİN SEÇİMİ ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME GIDA MADDELERİ ZANAAT / DIY OTOMOBİL DOKUMACILIK HASSASİYET.

Detaylı

Sudan hafif, Çelikten dayanıklı. Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE. Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır.

Sudan hafif, Çelikten dayanıklı. Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE. Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır. Sudan hafif, Çelikten dayanıklı Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır. Genel Özellikler ULPOLEN, ortalama molekül ağırlığı 4 milyonun üstünde

Detaylı

Master Panel 1000 R5 Çatı

Master Panel 1000 R5 Çatı Master Panel 1000 R5 Çatı Ürün Tanımı Beş hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır.

Detaylı

Esnek Rulo Sistemleri Monobloc

Esnek Rulo Sistemleri Monobloc Esnek Rulo Sistemleri Monobloc Esnek Rulo INBI... Sayfa 1 Esnek Rulo INBI nin Avantajları ve Karakteristiği... Sayfa 2 Teknik Data... Sayfa 3 Montaj Talimatları... Sayfa 4 Konveyör Dünyasının en yaratıcı

Detaylı

Sudan hafif, Çelikten dayanıklı. Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE. Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır

Sudan hafif, Çelikten dayanıklı. Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE. Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır Sudan hafif, Çelikten dayanıklı Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır Genel Özellikler ULPOLEN, ortalama molekül ağırlığı 4 milyonun üstünde

Detaylı

Ürün Taşıma, Kaldırma, İletme Makine Teknolojileri. Konveyörler

Ürün Taşıma, Kaldırma, İletme Makine Teknolojileri. Konveyörler 3B r ö y e Konv Konveyörler KONVEYÖRLER Yükü havadan veya yerden taşımaya yarayan ve kapalı devre çalışan taşıyıcı sistemlere konveyör denir. Endüstride kullanılan başlıca konveyör çeşitleri 1. PVC-Pu

Detaylı

Master Panel Nova 5 Çatı

Master Panel Nova 5 Çatı Master Panel Nova 5 Çatı Beş hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Hadveli

Detaylı

Kendini Temizleyen Dönüş Ruloları

Kendini Temizleyen Dönüş Ruloları Kendini Temizleyen Dönüş Ruloları KENDİNİ TEMİZLEYEN DÖNÜŞ RULOSU INBI TECHNIQUE IN YOUR CONVEYOR BELTS KENDİNİ TEMİZLEYEN DÖNÜŞ RULOSU INBI... Sayfa 1 KENDİNİ TEMİZLEYEN DÖNÜŞ RULOSU INBI nin Avantajları

Detaylı

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Beş hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Hadveli formuyla

Detaylı

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Beş hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Hadveli formuyla

Detaylı

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel in en büyük avantajı panel bağlantı elemanlarının, panel birleģim noktasını örten

Detaylı

Master Panel Nova4 Çatı

Master Panel Nova4 Çatı Master Panel Nova4 Çatı Ürün Tanımı Dört hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır.

Detaylı

KONVEYÖR BANTLARINIZIN TEMİZLİĞİ VE BAKIMINDA EN İYİ SEÇİM

KONVEYÖR BANTLARINIZIN TEMİZLİĞİ VE BAKIMINDA EN İYİ SEÇİM Toplam Verimlilik KOVEÖ TZ TEMİZİĞİ VE KMD E İİ EÇİM ıyırıcı -124 model PT -124 model PT tungsten bıçaklı birincil bir sıyırıcıdır. u sıyırıcılar tamburun ön tarafına konumlandırılırlar. Her türlü uygulamada,

Detaylı

SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI

SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI OTOMOBİL Ürün çeşitleri kesiti talep halinde daha başka modeller! SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME

Detaylı

Master Panel Nova3 Çatı

Master Panel Nova3 Çatı Master Panel Nova3 Çatı Ürün Tanımı Üç hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır.

Detaylı

KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI

KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI TIBBİ MALZEME Ürün çeşitleri kesiti talep halinde daha başka modeller! KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME GIDA MADDELERİ

Detaylı

Plast Link 254X Serisi PL254X Serisi Güçlü ve Kullanışlı.

Plast Link 254X Serisi PL254X Serisi Güçlü ve Kullanışlı. Plast Link 254X Serisi PL2540C PL2540P PL2540R PL2541 PL254X Serisi Güçlü ve Kullanışlı. PL254X serisi modüler bantlar 25,4mm (1 ) hatveli 8.8 mm kalınlığında olup; farklı ölçülerde taşıyıcı profilleri

Detaylı

DİLATASYON SU YALITIMI

DİLATASYON SU YALITIMI DİLATASYON SU YALITIMI 1. Genel Farklı yapısal hareketlerin karşılanabilmesi için yapılar arasında bırakılan dilatasyon derzlerinin su yalıtımı büyük önem taşımaktadır. Yapılarda meydana gelen kaçakların

Detaylı

Bilen Panel PVC PANEL DOORS KALİTE VE ESTETİĞİN BULUŞTUĞU NOKTA

Bilen Panel PVC PANEL DOORS KALİTE VE ESTETİĞİN BULUŞTUĞU NOKTA PVC PANEL DOORS KALİTE VE ESTETİĞİN BULUŞTUĞU NOKTA KALİTE VE ESTETİĞİN BULUŞTUĞU NOKTA KALİTE VVE ESTETİĞİN BULUŞTUĞU NOKTA VC PANEL DOORSPVC PANEL DOORS Firmamız 1992 yılında kurulmuş olup bünyesinde

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI

SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI OTOMOBİL Ürün çeşitleri kesiti talep halinde daha başka modeller! SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME

Detaylı

Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik Kalıplarının Üretiminde Kullanılan Takım Çelikleri ve Üretim Prosesleri

Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik Kalıplarının Üretiminde Kullanılan Takım Çelikleri ve Üretim Prosesleri Nurettin ÇALLI Fen Bilimleri Ens. Öğrenci No: 503812162 MAD 614 Madencilikte Özel Konular I Dersi Veren: Prof. Dr. Orhan KURAL İTÜ Maden Fakültesi Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik

Detaylı

KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI

KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI TIBBİ MALZEME Ürün çeşitleri kesiti talep halinde daha başka modeller! KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME GIDA MADDELERİ

Detaylı

Master Panel 1000 R5M Çatı

Master Panel 1000 R5M Çatı Master Panel 1000 R5M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli sac), üst yüzeyi ise PVC membranlı veya TPO membranlı olarak üretilir. Böylece şantiyede

Detaylı

Master Panel 1000 R7M Çatı

Master Panel 1000 R7M Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS:0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R7M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli

Detaylı

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz 2012 yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Korotek termoplastik toz kaplama ürünleri, uzun süre dayanım gerektiren

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

www.adil.com.tr 1978 den beri...

www.adil.com.tr 1978 den beri... www.adil.com.tr 1978 den beri... extrusion 1978 den beri... Adil Endüstriyel, kalite ve hizmet odaklı anlayışı ile müşterilerine yalıtım çözümleri sunmaktadır. Kurulduğu 1978 yılından itibaren müşteri

Detaylı

Kauçuk Kaplı Rijit Dönüş Ruloları

Kauçuk Kaplı Rijit Dönüş Ruloları Kauçuk Kaplı Rijit Dönüş Ruloları RİJİT DÖNÜŞ RULOSU INBI TECHNIQUE IN CONVEYOR BELTS RİJİT DÖNÜŞ RULOSU INBI... Sayfa 1 RİJİT DÖNÜŞ RULOSU INBI nin Avantajları ve Karakteristiği... Sayfa 2 Teknik Data...

Detaylı

Master Panel 1000 W Cephe

Master Panel 1000 W Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS:0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 W Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ.

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. ZIMPARA ÜRÜN GURUBU Çamlıtepe caddesi 158/b siteler ANKARA Tel: 0 312-351 73 73 faks: 0 312 351 73 33 GENİŞ BANT ZIMPARALAR KALİBRE ZIMPARALAR Zımpara yüzeyinin dolmasını geciktiren

Detaylı

YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU

YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU Silikon kavçuklar düşük ve yüksek ısılara karşı mükemmel performans gösterir. AKALİTE Silikon Nedir? Silikon II. Dünya Savaş sırasında, askeri uygulamalarda

Detaylı

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT 2 İÇİNDEKİLER 3 PROSESİN AVANTAJLARI 4 TASARIM VE SÜREÇ 5 UYGULAMALAR 6 KURULUM / MONTAJ 7 BOYUTLAR / KAPASİTE 8 OTOMASYON SÜRECİ 9 ŞİRKET PROFİLİ 10 3 DNC Presler bağlayıcılar ile Ana Uygulamalar İşleme

Detaylı

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir.

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir. YÜZEY TEKNOLOJİLERİ A.Ş Doküman kodu : Yayın tarihi : 01.03.2015 Revizyon numarası : 00 Revizyon tarihi :,, Sayfa numarası : 1/2 ŞİRKET BİLGİLERİ 5K Yüzey Teknolojileri A.Ş. Güzel Hisar Mah. Yıldırım Beyazıt

Detaylı

3M VHB Bantlar VHB. THE Acrylic Foam Tape. Güvenilirlik, Güç. ve Dayanıklılık. VHB Akrilik Köpük Bantlar

3M VHB Bantlar VHB. THE Acrylic Foam Tape. Güvenilirlik, Güç. ve Dayanıklılık. VHB Akrilik Köpük Bantlar 3M VHB Bantlar VHB THE Acrylic Foam Tape Güvenilirlik, Güç ve Dayanıklılık VHB Akrilik Köpük Bantlar Kalite avantajları güçlü ve dayanıklı yapıştırma geliştirilmiş estetik görüntü mükemmel sızdırmazlık

Detaylı

KONVEYÖR BANTLARINIZIN TEMİZLİĞİ VE BAKIMINDA EN İYİ SEÇİM

KONVEYÖR BANTLARINIZIN TEMİZLİĞİ VE BAKIMINDA EN İYİ SEÇİM Tasarım Mühendislik Imalat AYIK BAND San ve Tic. Ltd. Sti IMES 103. Sokak, Nº. 14 Y. Dudullu, Istanbul, Türkiye Tel: + 90 216 365 10 66 Faks: + 90 216 314 34 55 E-posta: bilgi@ayikband.com Web: www.ayikband.com

Detaylı

Gözenekli Neoprene, olağanüstü dayanıklılık ve ( STD BP ) mükemmel esneklik gösteren malzemelerdir.genel 0,5 0,9

Gözenekli Neoprene, olağanüstü dayanıklılık ve ( STD BP ) mükemmel esneklik gösteren malzemelerdir.genel 0,5 0,9 FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ MALZEME YAPISI ÖZGÜL AĞIRLIK SERTLİK ( sha ) AŞINMA DAYANIMI YIPRANMA DAYANIMI SÜRTÜNME KATSAYISI ISI DAYANIMI ( 'C ) YAĞ DAYANIMI KALINLIK TİPİ AÇIKLAMA STANDART BONDAPRENE CR CC

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

Standart Ürünler. Teleskopik Kapaklar. www.pei.eu

Standart Ürünler. Teleskopik Kapaklar. www.pei.eu Teleskopik Kapaklar Dünyada birçok firma Teleskopik kapakları üretmekte veya satmaktadır.firmamız hacimli ve standart ürünleri sağlama yeteneğiyle, pazardaki en tepe noktasına gelmiştir. Makinalara yapılan

Detaylı

REMA. TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemleri. Endüstriyel sektör için yüksek performanslı eleme çözümleri

REMA. TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemleri. Endüstriyel sektör için yüksek performanslı eleme çözümleri REMA TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemleri Endüstriyel sektör için yüksek performanslı eleme çözümleri REMA TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemlerinin Avantajları 1. Avantaj 2. Avantaj Servis Ömrü Yüksek aşınma

Detaylı

KAYIŞLAR. V Kayışları

KAYIŞLAR. V Kayışları V KAYIŞLAR KAYIŞLAR V Kayışları Klasik Düz Bez Kaplı V Kayışları Dar Kesitli Düz V Kayışları Tırtıllı Kayışlar Varyatör Kayışları Tarım Kayışları-Farm Belt Amerikan Standardı V Kayışlar Banded Kayışlar

Detaylı

AKPA KOMPOZİT PANEL TEKNİK KATALOG

AKPA KOMPOZİT PANEL TEKNİK KATALOG AKPA KOMPOZİT PANEL TEKNİK KATALOG Ekim 2013 AKPA KOMPOZİT PANEL TEKNİK KATALOG İÇİNDEKİLER 1. Alüminyum Kompozit Panel 2 2. Kompozit Panelin Avantajları 2 3. Akpa Kompozit Panel Üretim Ölçüleri 3 4. Tolerans

Detaylı

PLASTİK ŞEKİL VERME (PŞV) Plastik Şekil Vermenin Temelleri: Başlangıç iş parçasının şekline bağlı olarak PŞV iki gruba ayrılır.

PLASTİK ŞEKİL VERME (PŞV) Plastik Şekil Vermenin Temelleri: Başlangıç iş parçasının şekline bağlı olarak PŞV iki gruba ayrılır. PLASTİK ŞEKİL VERME (PŞV) Metallerin katı halde kalıp olarak adlandırılan takımlar yardımıyla akma dayanımlarını aşan gerilmelere maruz bırakılarak plastik deformasyonla şeklinin kalıcı olarak değiştirilmesidir

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

shingle nedir? Kullanım alanları

shingle nedir? Kullanım alanları SHINGLE MEMBRAN hakkımızda Veratek Yapı Ürünleri, ticari hayatına 1935 yılında başlayan Topaç Metal in tecrübesinden faydalanarak 2016 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Çatı ve izolasyon konularında

Detaylı

SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ

SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ MİNİ SOĞUK DEPOLAR Mini Soğuk Depolar, küçük ve orta büyüklükteki ürünleri ergonomik tasarım ve aynı zamanda endüstriyel soğutma mantığıyla saklamaya ihtiyaç duyan kişilere göre tasarlanmıştır.

Detaylı

TRAPEZ DİŞ KAUÇUK ZAMAN KAYIŞLARI MXL XL XL

TRAPEZ DİŞ KAUÇUK ZAMAN KAYIŞLARI MXL XL XL TRAPEZ DİŞ KAUÇUK ZAMAN KAYIŞLARI MXL XL XL 73 MXL 148,34 73 60 XL 152,40 30 200 XL 508,00 100 75 MXL 152,40 75 64 XL 162,56 32 202 XL 513,08 101 76 MXL 154,43 76 68 XL 172,72 34 204 XL 518,16 102 80 MXL

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

Yatak, keçe, rulman, maşon, tesbit bileziği alınıp montaj esnasında birleş rilir. Birleş rilmiş montaja hazır sistem

Yatak, keçe, rulman, maşon, tesbit bileziği alınıp montaj esnasında birleş rilir. Birleş rilmiş montaja hazır sistem Birleş rilmiş montaja hazır sistem Yatak, keçe, rulman, maşon, tesbit bileziği alınıp montaj esnasında birleş rilir. Dış ortamdaki kirle cilere kapalı montaj imkanı sağlar. Montaj esnasında bir araya ge

Detaylı

Derz sızdırmazlığı için PVC esaslı Su Tutucu Bantlar

Derz sızdırmazlığı için PVC esaslı Su Tutucu Bantlar Ürün Bilgi Föyü Düzenleme 06.01.2009 Revizyon no.: 0 Identification no: 01 07 03 01 023 0 000001 Sika -Su Tutucu Bantlar Derz sızdırmazlığı için PVC esaslı Su Tutucu Bantlar Construction Ürün Tanımı Kullanım

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Deney Laboratuvarı Adresi : İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tümsan 2 San. Sit. İkitelli Plaza No:21 K: 2/15 Küçükçekmece 34303 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 212 485

Detaylı

EKSİKSİZ VE HIZLI - LUTZ ELYAF BIÇAK AĞIZLARIYLA VERİMLİLİĞİNİZİ ARTIRINIZ

EKSİKSİZ VE HIZLI - LUTZ ELYAF BIÇAK AĞIZLARIYLA VERİMLİLİĞİNİZİ ARTIRINIZ EKSİKSİZ VE HIZLI - LUTZ ELYAF BIÇAK AĞIZLARIYLA VERİMLİLİĞİNİZİ ARTIRINIZ ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME GIDA MADDELERİ ZANAAT / DIY OTOMOBİL DOKUMACILIK HASSASİYET. KESİM.

Detaylı

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Firmamız Yüksek Isı İzolasyon Ürünleri Ve Teknik Tekstil Ürünleri Üzerine Uzmanlaşmış Kadrosuyla Uzun Yıllardır Sektörde Hizmet Vermektedir.

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı

2/13/2018 MALZEMELERİN GRUPLANDIRILMASI

2/13/2018 MALZEMELERİN GRUPLANDIRILMASI a) Kullanış yeri ve amacına göre gruplandırma: 1) Taşıyıcı malzemeler: İnşaat mühendisliğinde kullanılan taşıyıcı malzemeler, genellikle betonarme, çelik, ahşap ve zemindir. Beton, çelik ve ahşap malzemeler

Detaylı

KURUMSAL BİZ KİMİZ? MİSYON VİZYON KALİTE POLİTİKAMIZ

KURUMSAL BİZ KİMİZ? MİSYON VİZYON KALİTE POLİTİKAMIZ KURUMSAL BİZ KİMİZ? 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız Paslanmaz çelik,

Detaylı

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ MACHINNO HELEZON KONVEYÖR» Sonsuz Şekillendirilen Helezon Sacları» Komple Helezonlar» Yassı ve Yuvarlak Malzemeden Üretilmiş» Virbülatörler/Türbülatörler» Aşınmaya Karşı Yüksek Dayanımlı Kaplama» Hazır

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler MEMBRAN ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Yapı kimyasalları sektöründe 20 yılı aşkın süredir Türkiye pazarına hizmet veren firmamız, 2011 yılından itibaren hedefini

Detaylı

EN 9100. S e r t i f i k a l ı. Özel somun perçinler. güvenilir bağlantı elemanınız!

EN 9100. S e r t i f i k a l ı. Özel somun perçinler. güvenilir bağlantı elemanınız! Belçika Malı EN 9100 S e r t i f i k a l ı Tubtara güvenilir bağlantı elemanınız! Özel somun perçinler Ürün geometrisi ve mekanik değerler Dejond kuruluşu, TUBTARA ticari markasıyla geniş bir ürün yelpazesinde

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Müşterilerinin ihtiyaçlarına, dinamik ekibinin ileri düzeydeki tecrübesi, modern ekipmanları ve geniş laboratuvar imkanlarıyla çözümler sunar.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına, dinamik ekibinin ileri düzeydeki tecrübesi, modern ekipmanları ve geniş laboratuvar imkanlarıyla çözümler sunar. Eurotec, hassas ve kritik uygulamalara özel çözümler üreten, bağımsız mühendislik plastikleri üreticisidir. Koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefleyen Eurotec; Tüm operasyonlarında kalitede sürekliliği

Detaylı

Yeni Nesil Yalıtım Levhası

Yeni Nesil Yalıtım Levhası Yeni Nesil Yalıtım Levhası, ara bölme duvarlarda ve giydirme cephelerde, ısı ve ses yalıtımında kullanılabilen, esnek, dayanıklı, ve uygulaması kolay mineral yün esaslı yalıtım levhasıdır. Isı ve ses yalıtımı

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

Proje Geliş rme ve Uygulama

Proje Geliş rme ve Uygulama Proje Geliş rme ve Uygulama www.s mikron.com.tr S Mikron Elektronik, 1999 yılından bu yana endüstriyel kontrol ve otomasyon ürünleri sa ş ve servisi alanında hizmet verdiği otomo v, gıda, paketleme, metal

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, 55-60 kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su

Detaylı

TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR

TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR 121 TORNAVİDALAR VE ALTİKÖŞE ANAHTARLAR güçlü - kararlı - kesin - aşınmaya dayanıklı... mükemmel bir güç aktarımı ile Bunlar EDORE'nin yeni tornavida serisi Power-rip

Detaylı

BİREYSEL, HIZLI, ESNEK - LUTZ ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI ÇÖZÜMLERİ

BİREYSEL, HIZLI, ESNEK - LUTZ ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI ÇÖZÜMLERİ BİREYSEL, HIZLI, ESNEK - LUTZ ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI ÇÖZÜMLERİ ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME GIDA MADDELERİ ZANAAT / DIY OTOMOBİL DOKUMACILIK HASSASİYET. KESİM. BAŞARI. Bu

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, 55-60 kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek İleri Teknoloji - Profesyonel Destek 2004 YILINDA KURULAN AKIŞ KONTROL ENDÜSTRİYEL TESİSLERE YÖNELİK; MALZEME TEMİNİ MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TAAHHÜT KONULARINDA HİZMET VERMEKTEDİR. Uzman ve dinamik şirket

Detaylı

GIDA SANAYİİ LUTZ MAKINA BIÇAK VE BIÇAK AĞIZLARIYLA DAHA EKONOMİK KESİMLER.

GIDA SANAYİİ LUTZ MAKINA BIÇAK VE BIÇAK AĞIZLARIYLA DAHA EKONOMİK KESİMLER. GIDA SANAYİİ LUTZ MAKINA BIÇAK VE BIÇAK AĞIZLARIYLA DAHA EKONOMİK KESİMLER. ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME GIDA MADDELERİ ZANAAT / DIY OTOMOBİL DOKUMACILIK HASSASİYET. KESİM.

Detaylı

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. Ruvitex İndustry AD şirketi, anonim ortaklık olarak 2011 yılında Ruse şehrinde kurulmuştur. Orta ve Doğu Avrupa nın en büyük plastize edilmiş polivinil klorür (PVC) fabrikalarından biri olan Ruvitex İndustry

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı