Maya Anatolium Tower Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Maya Anatolium Tower Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi"

Transkript

1

2

3 Türkiye ekonomisinin önemli sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe yaklaşık 50 yıldır geliştirmeci olarak yer alan MAYA Grubu, bu alanda 2,5 milyon m²den fazla konut, iş ve alışveriş merkezi, turistik tesis yatırımları geliştirmiş ve gerçekleştirmiştir. Bu projelerin kazandığı başarılar sayesinde MAYA sektörün önemli referans markası haline gelmiştir. MAYA Grubu, bugün tüm deneyimlerini ve bilgi birikimini, MAYA - YILSAN iş ortaklığıyla geliştirilmekte olan Maya Anatolium Tower projesinde ortaya koymaktadır. Maya Anatolium Tower, İstanbul Anadolu yakasının hızla değerlenen, yükselen yıldızı Kartal da, ulaşım hatlarının ve ana yolların kesiştiği çok değerli bir lokasyonda yükseliyor. Bölgeye ismini veren kartal figüründen ve karakterinden ilham alınarak tasarlanan binanın mimari çalışmaları, konusunda pek çok başarılı projeye imza atmış Amerikan ve Türk mimarlık ve mühendislik ofislerinin imzasını taşımaktadır. Maya Anatolium Tower projesinin yapısal özellikleri, fonksiyonel kullanımı, kalitesi, teknolojik donanımıyla bölgenin prestijli ve simge yapılarından biri olacağına inanıyoruz. Yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçiye hizmet vermesi planlanan Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi, ofis kulesinin yanında yer almaktadır. Hedefimiz, Anatolium Marmara nın doğal bir yaşam merkezi haline dönüşmesiyle, yatırımcılarımıza ve iş sahiplerine kazanç, bölge halkına modern ve keyifli bir sosyal yaşam merkezi kazandırmaktır.

4 Kartal İstanbul un Anadolu yakasında, Marmara Denizi nin kıyısında, Adalar ın hemen karşısında yer alan Kartal, İstanbul un balkonu diye adlandırılan Yakacık Tepesi ile İstanbul un en yüksek yeri olan Aydos Dağı nı bünyesinde barındırır. Kartal, İstanbul un ulaşım çeşitliliği açısından en zengin ilçesidir. Kara yolu, deniz yolu ve demir yolu seçeneklerini bir arada sunar. Adalar dahil, İstanbul un birçok ilçesine vapur ve Yalova ya deniz otobüsü seferleriyle ulaşım sağlanabilmektedir. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne giden yollarla E-5 kara yolu ve bağlantı yolları Kartal dan geçmektedir. Kadıköy-Kartal arasında uzanan Bağdat Caddesi ve Tuzla-Bostancı arasındaki sahil yolu Kartal daki diğer kara yolu ulaşım seçenekleridir. Kartal a Haydarpaşa-Gebze arasında çalışan banliyö treni ve Haydarpaşa-Adapazarı arasında çalışan Adapazarı Ekspresi yle de ulaşabilirsiniz. Kadıköy-Kaynarca metro hattının bir durağı Kartal dadır. Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ise 15 kilometre uzaklıktadır. Kartal, 4 devlet hastanesi, 3 özel hastane, 5 poliklinik, 9 tıp merkeziyle sağlık kurumları açısından da İstanbul un en zengin ilçelerindendir. Yıldız Teknik Üniversitesi nin yaptığı ankette, Bakırköy, Adalar ve Kadıköy ile birlikte halkın kendini en güvende hissettiği dört ilçeden biri olmuştur. Anadolu Adliyesi nin Kartal da bulunması, üniversite kampüslerinin bölgeye yatırımlar yapması, ilçenin önemini, iş ve yaşam trafiğini daha da arttırmış ve gelişimini hızlandırmıştır. Yenilenen alt ve üst yapısı, modern konut projeleri, geleceğe yönelik projeleri, yeni iş ve yaşam kültürüyle İstanbul daki pek çok ilçe arasından hızla değerlenen yönleriyle ayrışan Kartal, planlı gelişen ve getiri potansiyeli yüksek bir yatırım bölgesi olarak öne çıkmaktadır.

5 Yatırım yapacağınız veya ofisinizi taşıyacağınız bir projeden beklediğiniz pek çok unsur için maya anatolıum tower... A sınıfı ofisler, renkli sosyal alanlar, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, yeşil meydanlar Kartal ın gerçek anlamda karma kullanımlı en önemli projesi olan Anatolium Marmara projesinin kalbini oluşturan Maya Anatolium Tower a hoş geldiniz. Bu ikonik yapı kartal formundaki çizgileri, benzersiz lokasyonu, etrafını çevreleyen bağlantı yolları, panoramik Adalar, Marmara Denizi ve Kartal manzarasıyla bölgenin simgesi olacak şekilde tasarlandı. Kulenin etrafında oluşturulan ve organik çizgilere sahip sofistike yaşam alanı düzenlemesiyle bölge yeni bir meydana kavuşuyor. Zengin restoran seçenekleri, kafeleri, canlı müzik performansları, sanat fuarları, pazarlar ve çiçek festivalleri gibi çeşitli mevsimsel açık hava etkinliklerinin tadını çıkarabileceğiniz ve iş yemekleri, aile yemekleri, arkadaş buluşmalarının merkezi olacak bir meydanla tanışacaksınız. Kuleden çıkıp keyifli bahçelerin içinden geçerek sinemaya, alışveriş merkezine veya IKEA Mağazası na ulaşabilecek, açık hava alışveriş ve yürüyüş imkanlarından faydalanabileceksiniz. Maya Anatolium Tower ın dinamik yapısını ve çevreye saygısını her adımınızda görebileceksiniz. İşletme maliyetlerini düşüren, verimliliğe odaklı ve sürdürülebilir tasarım anlayışı, önemli ölçüde azaltılmış su ve enerji tüketimi, teras bahçeler ile bağlantı kuran AVM alanlarındaki yeşil çatılar, BREEAM yeşil bina sertifikası adaylığı çevreye saygımızı destekleyen unsurlar arasında yer almaktadır. Maya Anatolium Tower a, güneyde E-5 ten, kuzeyde TEM ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü çevre yolundan giriş imkânı bulunmaktadır. Maya Anatolium Tower, doğrudan İstanbul metro bağlantısının yanı sıra, bölgedeki ticari kurumlara, tıbbi tesislere, adliye sarayına, araştırma hastanesine kolay erişim sağlanan önemli bir merkezdir. Yeraltı otoparkı ise çoklu giriş-çıkış noktalarına sahiptir. Maya Anatolium Tower, tüm detayları ve lokasyonuyla hem yatırımcısını, hem kiracısını, hem de bölge halkını mutlu etmek için tasarlanan ikonik bir projedir. DDG (Design Development Group)

6 E-5 e doğrudan çıkışı, TEM e ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne bağlantısı olsun, hatta içinde metro istasyonu yer alsın... Bulunduğu lokasyonu bölgesel merkeze dönüştüren IKEA markasını bünyesinde bulundursun... Türkiye deki 3. Anatolium Alışveriş Merkezi Anatolium Marmara ile yaklaşık m² kiralanabilir alan üzerinde yerli ve yabancı markalara ev sahipliği yapsın... Seçkin mağaza kombinasyonu, restoranlar, sosyal alanlar, sinema salonları, eğlence, sergi, aktivite ve çocuk alanları yer alsın... En önemlisi... Sektörel tecrübe ve bilgiyle inşa ettirilsin, 30 yılı aşkın geliştirme ve işletme bilgisiyle planlansın, yüksek kalite ve prestije sahip olsun, değer kazandırsın, marka algısı güçlü ve güvenilir olsun, uluslararası kalite sertifikalarına sahip olsun, İstanbul a tepeden baksın, merkezi bir iş yerim olsun diyorsanız...

7 Benzersiz Konum Karadeniz TEM Çe vr ey ol u( D Ç e vr eyo (O lu -6) Ya vu ) zs ult an Se l im Kö p r ü sü lu rta lb ağl an tısı 3. Şi le Yo Saman dır a-k a ağ md Çevre yolu Al e vreyolu 2. Ç e ( E - 8 0) Fat i h S u lta n Meh met ü Kö pr sü E -5 Ç ev r ey o l u ev eh it l er K E5 zş sü 1. Ç mu rü u ( E- 8 0 ) evreyol Te m öp 2. Ç re yo lu ( O1) 15 Ç am T EM şi Tu rg u ra-kartal Ba ğla nt ıs ı ) tö zal Bulvar ı nd ı (E-5 G i ri E -5 Marmara Denizi Marmara ma v re y o lu l ı ca Kartal Eğitim ve Anadolu araştırma Adliyesi hastanesi Sa 1. Ç e Sabiha Gökçen Havaalanı İdo Kartal Deniz Otobüsü İskelesi Marintürk

8 Sizi Yükseklere Taşıyacak İkonik Yapı Maya Anatolium Tower, kartal formundan ilham alan estetiği, deprem yönetmeliğine titizlikle uyan teknolojisi, rüzgar konforu sağlayan tasarımıyla zamana meydan okuyan bir yapı olarak tasarlandı.

9 Kartal Bakışı Kartallar yüksekten uçar. Gelişmiş görme yetenekleri sayesinde yüksek irtifalarda süzülürken fırsatları herkesten önce görür, amaçlarına kararlılıkla ulaşırlar.

10 İşinizi Değil İş yerinizi Hayatın Merkezine Koyun Zamanımızın büyük bölümü işte geçebilir ama hayatımız işte geçmek zorunda değil. Maya Anatolium Tower da günlük işleriniz, sosyal ve kültürel aktiviteleriniz, arkadaşlarınız, evinizin ihtiyaçları ve ertelediğiniz planlarınızı hayata geçirmek için zaman bulmak sorun olmaktan çıkar. Nasıl mı? İş yerinizi hayatınızın merkezine koyarak...

11 Vakit Nakittir Maya Anatolium Tower da zengin sosyal imkanlar sizler için düşünüldü ve tasarlandı. Sektör lideri yerli ve yabancı markaların mağazaları, sinema, eğlence alanları, kafeler, restoranlar, sergiler, aktiviteler ve IKEA... Hepsi sadece yürüme mesafesinde!

12 Keyifli Bir Karşılama Sabah uyandınız, erkenden yola çıktınız ve gününüzün büyük bölümünü geçirdiğiniz iş yerinize geldiniz. Karşılama, sizi yoğun bir tempoya hazırlayacak kadar güçlü görselliğe ve motive edici enerjiye sahip mi?

13

14 Güç ve Güven Yaklaşık 4 m / sn iniş ve çıkış hızına sahip, akıllı teknolojiyle donatılmış yüksek hızlı asansörler vaktinizin değerini biliyor ve sizi, ofisinize güvenle ulaştırmak için kesintisiz çalışıyor.

15 Özgürlük Ofis katları, yaklaşık 3,35 m lik döşeme altı kat yüksekliğiyle işinizin dinamiklerine ve zevkinize uygun dekorasyona imkan verecek şekilde tasarlandı. VRF ısıtma ve soğutma sistemiyle ofisinizin havasını temiz ve ideal sıcaklığında tutabilir, kısmen açılır kapanır kule camları ile temiz havayı soluyabilirsiniz.

16 Benzersiz Nitelikler İç mimari ve peyzaj konseptlerinde akışkanlık Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi Life style center ile yeme içme merkezleri Sinema salonları, eğlence merkezleri Zengin mağaza karması IKEA Mağazası Dinlenme ve organizasyonlar için ortak açık alanlar Alt meydan ve üst meydan ile açık dolaşım alanları Yeşil alanlar, oturma alanları Hastaneye ve Anadolu Adliyesi ne yakınlık Adalar manzarasına hakim üst katlar BREEAM sertifikası Kartal formundan esinlenen tasarım dinamikleri Isıl ve konfor camlarla güneş ısısından maksimum yararlanma imkanı Enerji verimliliğini gözeten malzeme ve ekipmanlar Kısmen açlılır-kapanır kule camları Deprem şartnamesine uygun yapı VRF sistemi ısıtma-soğutma E-5 e doğrudan bağlantılı araç giriş ve çıkışı Direkt metro bağlantısı Doğru kurgulanmış güvenlik senaryosu Ortak toplantı odaları ve çok amaçlı salonlar İlave arşiv odaları, UPS Odaları Yaklaşık 4 m /sn hıza sahip yüksek hızlı asansörler (Destination Call System) Yaklaşık araçlık otopark Döşeme altı yaklaşık 3,35 metre yüksekliğinde yüksek ve ferah tavanlar Yaklaşık m²lik taban oturumu Yaklaşık m² ofis alanı Shell & core teslim Elektrik ve mekanik ihtiyaçlar için rasyonel altyapı Kat terasları

17 Anatolıum Marmara Alışveriş Merkezi Yaklaşık metrekarelik kiralanabilir alanıyla Anatolium Alışveriş Merkezleri nin üçüncüsü olacak Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi seçkin markalara ev sahipliği yapacak.

18

19 Hayata Bağlan Maya Anatolium Tower ile işine, Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi ile sosyal hayata ve dünya modasına, IKEA ile dekorasyon trendlerine, doğrudan metro bağlantısıyla İstanbul a bağlan.

20 İşinizin Keyfini Çıkarın Eşsiz Marmara Denizi, Adalar ve İstanbul manzarasıyla toplantıların değişmez adresi olacaksınız.

21 İstanbul un Kesişim Noktası Maya Anatolıum Tower İster deniz yolu, ister kara yolu, ister raylı sistem... Hangisi sizin için daha uygunsa onu seçin. Çünkü tüm yollar burada kesişiyor.

22 Yangın Merdiveni Yangın Asansörü wc Yangın Merdiveni wc Asansörler Teknik Alan Asansörler Teknik Alan Ortak Hol Teras Ortak Hol Teras Asansörler Teknik Alan Asansörler Teknik Alan Yangın Merdiveni wc Yangın Merdiveni wc Katlar Arası 3 lü Ofis Yerleşim Önerileri Katlar Arası 4 lü Ofis Yerleşim Önerileri Kat Planları Katlar Arası Alanlar Net Alan 508 m²-552 m² Kat Bahçeleri Toplam Net Alanı 279 m²-286 m² Farklı büyüklüklerde ferah ve aydınlık ofis alanlarıyla çalışanların yaşam kalitesi ve verimliliğinin arttırılması hedefleniyor. Kat Brüt Alan (Kat Bahçeleri ve Duvarlar Dahil Alan) 877 m²-917 m² Kat Genel Brüt Alan (Ortak Alanlar Dahil Alan) m² m² Gökhan Avcıoğlu GAD Mimarlık tarafından tasarlanan iç mimari, işlevsel ve esnek planlarla şekilleniyor. Kat holleri, kat terası, kat teknik alanları, lobi alanı, server ve arşiv odaları, toplantı odaları, yönetim ofisleri, otopark rüzgarlıkları toplam ofis alanına dahildir. Kat planlarında görülen ölçüler yaklaşık büyüklükler olup, katlara göre farklılık gösterebilir. Bu kat planında verilen alan bilgisi, zemin kaplaması, mobilya gibi her türlü iç mekan donatısı ve tefriş elemanı bilgi ve öneri amaçlıdır. Ofisler kabuk & çekirdek (shell & core) olarak teslim edilecektir.

23 Yangın Merdiveni Yangın Asansörü Yangın Merdiveni Yangın Asansörü Asansörler Ortak Hol Asansörler Teknik Alan Teras Teknik Alan Asansörler Ortak Hol Yangın Merdiveni Yangın Merdiveni Katlar Arası 4 lü Ofis Yerleşim Önerileri Katlar Arası Home Ofis Yerleşim Önerileri Katlar Arası Alanlar Katlar Arası Alanlar Net Alan 536 m²-622 m² Kat Bahçeleri Toplam Net Alanı 283 m²-309 m² Kat Brüt Alan (Kat Bahçeleri ve Duvarlar Dahil Alan) 919 m²-991 m² Kat Genel Brüt Alan (Ortak Alanlar Dahil Alan) m² m² Net Alan 484 m²-511 m² Kat Bahçeleri Toplam Net Alanı 208 m²-216 m² Kat Brüt Alan (Kat Bahçeleri ve Duvarlar Dahil Alan) 803 m²-810 m² Kat Genel Brüt Alan (Ortak Alanlar Dahil Alan) m² m² Kat planlarında görülen ölçüler yaklaşık büyüklükler olup, katlara göre farklılık gösterebilir. Bu kat planında verilen alan bilgisi, zemin kaplaması, mobilya gibi her türlü iç mekan donatısı ve tefriş elemanı bilgi ve öneri amaçlıdır. Ofisler kabuk & çekirdek (shell & core) olarak teslim edilecektir. Kat planlarında görülen ölçüler yaklaşık büyüklükler olup, katlara göre farklılık gösterebilir. Bu kat planında verilen alan bilgisi, zemin kaplaması, mobilya gibi her türlü iç mekan donatısı ve tefriş elemanı bilgi ve öneri amaçlıdır. Ofisler kabuk & çekirdek (shell & core) olarak teslim edilecektir.

24 Künye Proje Sahibi MAYA - YILSAN Mimari Konsept Design Development Group - DDG (ABD) Proje Uygulama / Geliştirme Viva Architects İç Mimari ve Peyzaj GAD Aydınlatma Konsepti Arup IKEA Mağazası Konsept IISBV Proje Finansmanı Halkbank Avm Konsept Danışmanlığı, Kiralama ve Yönetim Mallexpert Katalog Tasarım Dreamspace Creative Studio Yıldırım Oğuz Göker Cad. Orkide Sk. No: 1 Akatlar Beşiktaş İstanbul info@mayaanatoliumtower.com Bu katalogda yer alan tüm görseller ve çizimler Maya Anatolium Tower projesi hakkında genel bilgi vermek ve tanıtım yapmak amacıyla hazırlanmıştır. Bağlayıcı nitelikte değildir. Taahhüt içermemektedir. MAYA - YILSAN teknik ve idari nedenlerle veya sebep göstermeksizin tek taraflı olarak projenin teknik şartnamesinde, taslaklarında ve görsellerde gerekli değişiklik ve düzeltmeleri yapma hakkını saklı tutmaktadır.

25

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

BRONZ EVLERİ Çiftlikköy

BRONZ EVLERİ Çiftlikköy BRONZ EVLERİ Çiftlikköy / yalova Benzersiz Fırsat Yüksek Kazanç SEVDİKLERİNİZE VE GELECEĞİNİZE YATIRIM YAPMAK İÇİN MÜKEMMEL BİR FIRSAT... BRONZ Group olarak, dekerasayon, inşaat, taahhüt, turizm ve mobilya

Detaylı

Lilyum Garden ALEMDAĞ

Lilyum Garden ALEMDAĞ Lilyum Garden ALEMDAĞ RADAŞ İNŞAAT www.radasinsaat.com www.lilyumgardenalemdag.com LİLYUM un ZERAFETİ ile Huzur Dolu Bir Yaşam... Yarını Birlikte İleriye Taşıyalım 0216 641 44 17 www.radasinsaat.com Lilyum

Detaylı

İSTANBUL UN YENİ FİNANS MERKEZİ ANADOLU YAKASI NDA. altin değerinde bir OFİS PROJESİ

İSTANBUL UN YENİ FİNANS MERKEZİ ANADOLU YAKASI NDA. altin değerinde bir OFİS PROJESİ İSTANBUL UN YENİ FİNANS MERKEZİ ANADOLU YAKASI NDA altin değerinde bir OFİS PROJESİ GOLD GRUP GÜVENCESİ... Gold Group Türkiye ilk olarak 1991 yılında Kadıköy de, PC Gold Markası ile bilgisayar ve yan

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ?

YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ? YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ? KONUT. OFİS. ÇARŞI. OTEL 4/5 İZMİR E YEPYENİ BİR YAŞAM TARZI Benzersiz ve hayranlık uyandıran manzarasıyla günün her anını farklı bir keyifle sunan Mistral İzmir,

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT 01. YAŞAM MARKASI 03. EN BÜYÜK LÜKS 05. AYRICALIKLI İÇ DÜNYA 02. GERÇEK İSTANBUL 04. İSTEKLERİN SINIRI 06. BEŞ YILDIZLI HAYAT 01. Gayrimenkul sektöründeki yaklaşık yarım asırlık deneyimi ve 4.000 kişiden

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

Pırıl pırıl güneşli bir günde, içini sımsıcak saran bir mutlulukla. Cadde de yürüyordu. Yüzü gülümseyen. insanların kullandığı yoldan;

Pırıl pırıl güneşli bir günde, içini sımsıcak saran bir mutlulukla. Cadde de yürüyordu. Yüzü gülümseyen. insanların kullandığı yoldan; Pırıl pırıl güneşli bir günde, içini sımsıcak saran bir mutlulukla Cadde de yürüyordu. Yüzü gülümseyen insanların kullandığı yoldan; yemyeşil ağaçların rüzgar ile savrulan dallarından çıkan sesin dalga

Detaylı

HAYATINIZA ilham KATACAK

HAYATINIZA ilham KATACAK diş HAYATINIZA ilham KATACAK Gerçekleştirdiği projelerle gayrimenkul sektöründe çıtayı hep daha yukarıya taşıyan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yeni projesi Manzara Adalar la Kartal a imzasını

Detaylı

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT 01. YAŞAM MARKASI 03. EN BÜYÜK LÜKS 05. AYRICALIKLI İÇ DÜNYA 02. GERÇEK İSTANBUL 04. İSTEKLERİN SINIRI 06. BEŞ YILDIZLI HAYAT 01. Gayrimenkul sektöründeki yaklaşık yarım asırlık deneyimi ve 4.000 kişiden

Detaylı

1 2 3 4 5 İçindekiler Genel Bilgiler 3-9 Arsa ve Metro İlişkisi 10-11 Arsa Bilkent Köprüsü İlişkisi 12 Alan Hesabı 13 Yaklaşık Maliyet Tablosu 14 Yaklaşık Gelir ve Zamanlama Tablosu 15 Öneri 1 16-21 Öneri

Detaylı

SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ. İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor...

SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ. İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor... SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor... Mladost ilçesi Bulgaristan nın başkenti olan Sofya nın güney doğusunda yer almaktadır ve havaalanına

Detaylı

İş hayatında dengeleri değiştirecek

İş hayatında dengeleri değiştirecek İş hayatında dengeleri değiştirecek 1 2 3 Yıldız a İş imiz Düştü Ankara da iş hayatının nabzının attığı yer olan Yıldız, farklı mimarisiyle göz dolduran Yıldız Kule ye ev sahipliğine hazırlanıyor. İş hayatında

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE GÜÇLÜ İNŞAAT A.Ş. Temelleri 1991 yılında atılan Güçlü İnşaat, bugün ana müteahhit ve yatırımcı olarak Amerika dan, Afrika ya kadar geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Güçlü İnşaat A.Ş., bilgi ve

Detaylı

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Bir projesidir. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor GENEL BAKIŞ Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Ankara nın en temiz havasına sahip Göksu Gölü ne komşu olarak yarınınıza

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha...

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Fikirtepe lokasyonunda en seçkin markalı konut projelerini hayata geçiren, Brooklyn konseptinin geliştiricisi ve yatırımcısı Pana Yapı; bu serinin 3.

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

Teknolojinin Buluşma Noktası...

Teknolojinin Buluşma Noktası... Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz bir ofis konsepti hayata geçiriliyor.

Detaylı

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... 07 deniz 09 ÖZEL HAYATLARA, ÖZEL BİR YER! Hayal ettiğiniz

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

www.sarphanfinanspark.com SARP GROUP 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Sarp Group, Türkiye nin bir çok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmiş, güvenilir çözüm ortaklarıyla

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

İş dünyasında prestijin yeni adresi

İş dünyasında prestijin yeni adresi İş dünyasında prestijin yeni adresi YENİKONAK İNŞAAT SAN.TİC. LTD. ŞTİ Proje geliştiricisi, en ince detayına kadar planlanmış projeleri ile 25 yıldır müşterilerine değerli yatırım alternatifleri sunuyor.

Detaylı

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture...

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... AZEL Urhan KULE çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... yeşilin huzuruna uzanan mimari tasarım... Sizi başka bir yaşama, AZEL Urhan Kule nin yeşil dünyasına

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com Satış Ofisi: Dilek Sabancı Cad. Nergis-Günbatımı Sk. No: 17 Ataşehir-İSTANBUL Tel: (0216) 469 80 55 Merkez: Küçükbakkalköy Mah. Şerifali Cd. No: 12/A Ataşehir / İstanbul Tel: (0216) 575 27 89-90 Fax: (0216)

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

kazandıran bakış açısı

kazandıran bakış açısı kazandıran bakış açısı kazandıran bakış açısı Her projeye özgün bir pencereden bakıyor ve yaşamın bir uzantısı olarak değişken dinamiklere uyumlu yeni mimari alanlar yaratıyoruz. Yeryüzünü yenilerken

Detaylı

vistanbul un kalbinde yerinizi alın.

vistanbul un kalbinde yerinizi alın. vistanbul un kalbinde yerinizi alın. Şehrin en prestiji ve nezih bölgesinde. Metro, metrobüs, hem deniz, hem kara toplu ulaşımına inanılmaz yakınlıkta. Sadece çalışanlarınız için değil müşterileriniz için

Detaylı

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve 65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve Millet Bahçesi yle yaşamınıza değer katacak, metro hatlarına

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Kiralanabilir Teknokent Ofisleri

Kiralanabilir Teknokent Ofisleri Kiralanabilir Teknokent Ofisleri Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor.

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor. Metro Hayat şehrin merkezinde ulaşım ağının ortasında gelişen ve değer kazanan bölgesinde, İstanbul a hayat veren metro hatlarının tam üstünde yükselen bir yıldız. Avrupa nın en işlek otoyolu olan Avrupa

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

Ticaretimiz taçlandı...

Ticaretimiz taçlandı... Ticaretimiz taçlandı... OTEL & AVM Yatırımcının yeni gözdesi... Satın alır gibi kiralayın... OTEL & AVM İstoç Saray Projesi, Uzun Vadeli Kiralama Sistemi ile (Leasehold) yerli ve yabancı yatırımcıların

Detaylı

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m w w w. p a r k e r d e m l i. c o m www.parkerdemli.com HAYATIN TAM ORTASINDAYIZ! PROFESYONEL DENEYiM GÜVENLİ YAPILAR... Tmz Yapı olarak, kaliteli ve prestijli yaşam alanları üretmek, güvenilir olmak,

Detaylı

anorama Hayata, yeniden merhaba demek

anorama Hayata, yeniden merhaba demek Hayata, yeniden merhaba demek 01 Güne, güzel uyanmak isteyenler için... Panorama Pendik, 4.750 m² alan üzerinde, 18 adet 1+1, 57 adet 2+1, 54 adet 3+1 toplam 129 daireden oluşmaktadır. Proje, açık havuz,

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Konsept Proje Konsept Proje Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Çekmeköy bölgesinin tek AVM si olan Metrogarden, çevre halkı tarafından heyecanla bekleniyor. İstanbul un eski çarşı kültürünün

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar 862m 2 si yeşil alana ait % 65 YEŞİL ALAN toplam 1.272 etrafı açık alanda Kendi Adanızda Yaşayın Bölge

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız;

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız; Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız; 199 1999 001 00 00 İnşaat Mühendisi Ahmet Tuncer Sarıaslan tarafından ATS Yapı İnşaat

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

ilk ve tek cazibe merkezi EMPORIA AVM kâr odaklı çözümler Yaşam ve eğlence merkezi

ilk ve tek cazibe merkezi EMPORIA AVM kâr odaklı çözümler Yaşam ve eğlence merkezi Bölgesel Ticaret Merkezi olarak civarının ilk ve tek cazibe merkezi olmayı hedefleyen EMPORIA AVM yatırım fırsatları sunmakta ve özellikle lansman döneminde yatırımcısına kazanç vadetmektedir. Bölgenin

Detaylı

Özel olduğunuzu hissedin!

Özel olduğunuzu hissedin! Özel olduğunuzu hissedin! Kalite,Helia Cadde de estetikle yeniden şekilleniyor 6-9 10-19 20-43 44-45 HELİA CADDE Tanıtım Özellikler DAİRELER Yaşam Alanları Mutfak Yatak Odaları Diğer Özellikler BİNA ÖZELLİKLERİ

Detaylı

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var. Demir Çağı Başlıyor Beylikdüzü nün en gözde bölgesi Yakuplu da yükselen Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM si, tatil köyünde hissettiren sosyal alanları, restoranları, Nevizade ve Galata görünümlü

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

şimdi mavi ve yeşili zamanı www.goldeluxekonutlari.com

şimdi mavi ve yeşili zamanı www.goldeluxekonutlari.com şimdi mavi ve yeşili de y a ş a m a zamanı www.goldeluxekonutlari.com şimdi mavi ve yeşili de y a ş a m a zamanı 1. ETAP Eryaman ın Parlayan Yıldızı... VALE Göksu Parkına Yürüme Mesafesi Metro ya Uzaklık

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE...

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... 4 5 MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... KONSEPT 4 İHRACAT DESTEĞİ 10 TASARIM 12 MİMARİ KONSEPT 14 KONUM 18 HAKKIMIZDA 19 İLETİŞİM 20 6 7 KONSEPT MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN YENİ ÇEKİM MERKEZİ! Türkiye

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP

TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP TAHİNCİOĞLU Tahinciog lu, Tahinciog lu Holding in gayrimenkul gelisţirme ve yatırım alanında faaliyet gösteren firmasıdır.

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

Yuva Kuran Dost Eli.

Yuva Kuran Dost Eli. ŞELALE EVLERİ Yuva Kuran Dost Eli 0212 627 58 00 www.ozdostlarinsaat.com.tr ŞELALE EVLERİ ŞELALE EVLERİ 865 M² İnşaat alanı çer s nde 12 katlı b r blok ta 32 da reden oluşuyor. Ayrıca; 2+1 ve 4+2 da re

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

EVİMYAPI DAN GEÇİT TE YENİ BİR İŞ MERKEZİ PROJESİ. iş dünyasında başarının yeni adresi

EVİMYAPI DAN GEÇİT TE YENİ BİR İŞ MERKEZİ PROJESİ. iş dünyasında başarının yeni adresi EVİYAPI DAN GEÇİT TE YENİ BİR İŞ ERKEZİ PROJESİ iş dünyasında başarının yeni adresi 4 CEYAN PLAZA, Bursa iş dünyasının yeni adresidir. Evimyapı, Bursa nın iş ve yaşam alanı olarak yükselen yıldızı Geçit

Detaylı

NEREDE YAŞADIĞINIZ ÖNEMLİDİR

NEREDE YAŞADIĞINIZ ÖNEMLİDİR NEREDE YAŞADIĞINIZ ÖNEMLİDİR KERVAN PARK 38 DAIRE VE 4 DÜKKAN OLMAK ÜZERE TOPLAM 42 BAĞIMSIZ BÖLÜM ÜSTÜNE YAPILIYOR TÜM IHTIYAÇLARINIZA KARŞILIK VERECEK OLAN KERVAN PARK SIZLERE YENI YAŞAMIN PENCERESINI

Detaylı

Gebze de prestijin, estetiğin ve kaliteli yaşamın merkezi. bir yuva gayrimenkul projesidir.

Gebze de prestijin, estetiğin ve kaliteli yaşamın merkezi. bir yuva gayrimenkul projesidir. Gebze de prestijin, estetiğin ve kaliteli yaşamın merkezi bir yuva gayrimenkul projesidir. Gebze de böylesi GÖRÜLMEDİ! Avvlu ile çıtayı yükseltmeyi ve Gebze de yapılmamışı yapmayı hedefledik. ulaşımın

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

moonparktasdelen.com

moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com Bu katalogda kullanılan tüm görsel, metin ve bilgiler Moonpark Taşdelen izni olmadan kısmen / tamamen kopyalanamaz veya çoğaltılamaz. Katalog içerisinde yer alan

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO nun stratejisi başarıyı yineleyebilir kılmak üzerine kuruludur. Şirket her defasında kendini bir üst seviyeye taşıyacak projeleri hedeflemektedir. YİNELEYEN TSKB

Detaylı

Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor.

Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor. Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor. Yeni yaşamınız yeni standartlarınız 349 daire ve 16 mağazadan oluşan, merkezi lokasyona

Detaylı

İHLAS İLE KALİTE HAYAT BULUYOR

İHLAS İLE KALİTE HAYAT BULUYOR İHLAS İLE KALİTE Marmara Evleri ve Bizim Evler projeleriyle on binlerce aile için mutlu ve ayrıcalıklı yaşam alanları inşa eden İhlas, her projesinde çıtayı yükseğe taşımaya ve yarınlara güvenle koşmaya

Detaylı

Yatırım Caddeye Çıkıyor

Yatırım Caddeye Çıkıyor 4 GAYRİMENKUL Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran 4 Gayrimenkul,

Detaylı

Bağlıca nın en lüks konsepti

Bağlıca nın en lüks konsepti Bağlıca nın en lüks konsepti Cephede Tasarlanan Ahenklİ Yükselİş Koru Konsept renk uyumu ile bir bütünlük sergilemektedir. Tercih edilen renkler daha sıcak duygular uyandıracak nitelikte tutulup, binanın

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler...

İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler... İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler... George A. Moore Konum Konsept Daire Planları Sosyal Yaşam İletişim 3-8 9-10 11-16 17-30 32 İstanbul'un yeni çekim

Detaylı

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam... 1 A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam... 5 Pursaklar da Safİr kadar parlak bir yaşam... İnşaatın güven veren markası Çiftçioğlu Grup un 20 senelik deneyimiyle Pursaklar da yükselen bu prestijli

Detaylı

Limana 1 dakika. Bankalar yanınızda

Limana 1 dakika. Bankalar yanınızda Limana 1 dakika Bankalar yanınızda 0324 332 00 29 www.portplusmersin.com İstikrarlı Yükseliş Uzun Soluklu Kazanç Sektörünüzün getirdiği değişim ve ihtiyaçlar doğrultusunda markanıza hizmet eden Large ve

Detaylı

Hayatınızın değişmeyen yıldızları Huzur Güven Mutluluk

Hayatınızın değişmeyen yıldızları Huzur Güven Mutluluk Hayatınızın değişmeyen yıldızları Huzur Güven Mutluluk RENOVA nın büyüsüne kapılmaya hazır olun 4.869 m 2 arsaya konumlanan Renova Evleri nde, 4 blok 9 kat, toplamda 140 adet daire bulunmaktadır. Proje

Detaylı

Ev Alma Kılavuzu EV ALMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!

Ev Alma Kılavuzu EV ALMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN! Ev Alma Kılavuzu EV ALMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN! www.evalmakilavuzu.com Eviniz, hayatınızdır. Evinizi seçerken, yaşayacağınız hayata ve geleceğinize de karar verirsiniz. Bu kadar önemli bir kararı verirken,

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı