Nokia USB Modem. Baskı 1.0

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Nokia USB Modem. Baskı 1.0"

Transkript

1 Nokia USB Modem Baskı 1.0

2 2 İçindekiler USB modeminiz hakkında 3 Başlarken 3 Parçalar 3 SIM kartı takma 4 Hafıza kartının takılması 4 Bağlantı yöneticisini yükleme 6 Bilgisayarınızdan kaldırma 6 İnternet bağlantısı 6 İnternet'e bağlanma 6 Gösterge ışıkları 7 Ürün ve güvenlik bilgileri 7

3 3 USB modeminiz hakkında Nokia USB modem, hücresel veya kablosuz şebekelerde İnternet'e bağlanmak için kullanılan kablosuz bir modemdir. İnternet'e bağlanmak için bağlantı yöneticisi uygulamasını bilgisayarınıza yüklemeniz gerekir. USB modeminizi kullanmadan önce, bağlantı yöneticisi uygulamasının, bilgisayarınızın, işletim sisteminin ve cihazla İnternet bağlantısı kurmada kullandığınız yazılımların kullanım kılavuzu hakkında bilgi edinin. Bağlantı yöneticisi uygulamasının kullanım kılavuzunu okumak için, ana görünümünde öğesini seçin. Kullanım kılavuzu, uygulamanın kurulumu sırasında seçtiğiniz dilde görüntülenir. Bu cihazın kullanılma sıcaklığı -15 C ila 35 C (5 F ila 95 F), saklanma sıcaklığı ise -40 C ila 85 C (-40 F ila 185 F) arasıdır. USB özelliği, USB teknik özellikleri sürüm 2.0'da tanımlanan veri aktarım hızlarını destekler. Uyarı: Bu üründe küçük parçalar bulunabilir. Bunları küçük çocukların erişiminden uzak tutun. Bu ürünün yüzeyinde nikel yoktur. Başlarken Parçalar 1 Başlık 2 USB konektörü 3 SIM kart ve hafıza kartı kapağı 4 Gösterge ışığı 5 Anten

4 4 Anten kullanımdayken antene dokunmaktan kaçının. Antene dokunulması iletişim kalitesini etkiler ve daha yüksek bir güç düzeyinde çalışması nedeniyle batarya ömrünü kısaltabilir. USB modemin ucundaki halkaya bileklik, anahtarlık veya boyun askısı takmayın. SIM kartı takma 1 Başlığı çıkarın. 2 Kapağı kaydırın ve yukarı kaldırın (6). 3 Karttaki temas yüzeyinin aşağı baktığından ve kesik köşenin sağ alt tarafta kaldığından emin olarak SIM kartı takın (7). 4 Kapağı indirin ve yerine doğru kaydırın (9). Hafıza kartının takılması Cihazda, uyumlu hafıza kartına dosya kaydetmekte kullanabileceğiniz bir microsd hafıza kartı okuyucusu bulunur. Hafıza kartı, işletim sisteminizde çıkarılabilir disk olarak görünür. Tüm hafıza kartlarını küçük çocukların erişiminden uzak tutun.

5 5 Yalnızca, bu cihazla birlikte kullanımı Nokia tarafından onaylanmış olan uyumlu hafıza kartlarını kullanın. Uyumlu olmayan kartlar, kartın ve aygıtın zarar görmesine ve kartta depolanmış verilerin bozulmasına neden olabilir. 1 Başlığı çıkarın. 2 Kapağı kaydırın ve yukarı kaldırın (6). 3 Hafıza kartı temas yüzeyinin yukarı baktığından emin olun ve kartı SIM kart yuvasının altında bulunan yuvaya sokun. Kapağı yerine oturana kadar itin (8). 4 Kapağı indirin ve yerine doğru kaydırın (9). Hafıza kartını çıkarma Kapağı çıkarın ve kartı serbest kalana kadar hafifçe bastırarak dışarı doğru çekin. Önemli: Hafıza kartını kullanmakta olan bir uygulama varsa, hafıza kartını çıkarmayın. Böyle yapılırsa hafıza kartı ve cihaz zarar görebilir ve kart üzerinde depolanmış veriler bozulabilir.

6 6 Bağlantı yöneticisini yükleme İşletim sisteminde yönetici haklarına sahip olmanız ve işletim sisteminizin güvenlik duvarını cihazın İnternet'e erişimine izin verecek şekilde ayarlamanız da gerekebilir. 1 Başlığı çıkarın. 2 SIM kartın cihaza takılı olduğundan emin olun. 3 Bilgisayarınızı açın ve cihazı bilgisayardaki USB bağlantı noktasına bağlayın. 4 Yükleme işlemi otomatik olarak başlamazsa, USB modem sürücüsü konumunu belirlemek için bilgisayarınızın dosya tarayıcısını kullanın ve cihazınızdaki kurulum dosyasını seçin. Yükleme işlemi birkaç dakika sürebilir. 5 İstendiğinde, SIM kartınızın PIN kodunu girin. PIN kodu, SIM kartınızın izinsiz kullanıma karşı korunmasına yardımcı olur ve genellikle kartla birlikte verilir. Cihazın bağlantısını kesme Cihazın USB bağlantı noktasıyla bağlantısını kesin. Cihazın bağlantısını kesmeden önce cihazı durdurmanız gerekebilir (işletim sisteminiz bunu gerektiriyorsa). Bilgisayarınızdan kaldırma Windows'ta, Başlat menüsünden kaldırma uygulamasını seçin. Mac OS'de, uygulama klasöründeki kaldırma simgesini seçin. Linux'ta, paket yöneticisini kullanın. İnternet bağlantısı İnternet'e bağlanma Veri servislerinin kullanılıp kullanılmadığını, fiyatlandırmayı ve fiyat tarifelerini öğrenmek için servis sağlayıcınıza başvurun. 1 Cihazı bilgisayara bağlayın. 2 Bağlantı yöneticisi uygulama otomatik olarak açılmazsa: Windows'da, masaüstünden veya Başlat menüsünden uygulamayı seçin. Mac OS'de, Finder'dan uygulamayı seçin. Linux'ta, Uygulamalar > İnternet seçeneğini belirleyin ve uygulamayı seçin. 3 İstendiğinde, SIM kartınızın PIN kodunu girin. 4 Bir şebeke bağlantısının var olup olmadığını görmek için şebeke gösterge ışığını kontrol edin. 5 Hücresel şebeke üzerinden İnternet'e bağlanmak için öğesini seçin.

7 7 Ürününüzde Wi-Fi özelliği varsa, Wi-Fi şebekesini kullanmak için Ağ listesi öğesini ve istediğiniz şebekeyi seçin. Ağ adının yanındaki gösterge, ağın sinyal gücünü gösterir. Adın yanında kilit simgesi varsa ağ korumalıdır ve bir şifre girmeniz gerekir. 6 İnternet'i normal olarak kullanın. 7 Bağlantıyı kesmek için, İnternet bağlantısı penceresinde öğesini kullanın. Bağlantı yöneticisi uygulamasını kapatırsanız bağlantı da kesilir. Not: Bazı ülkelerde Wi-Fi kullanımı kısıtlanmış olabilir. Örneğin, Fransa'da, yalnızca iç mekanlarda Wi-Fi kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için, bölgenizdeki yetkililere başvurun. İpucu: Web'e göz atarken, süreyi ve gönderilen ve alınan veri miktarını İnternet bağlantısı penceresinden kontrol edebilirsiniz. Bilgisayar bekleme veya hazırda bekletme moduna girerse, veri aktarımı durabilir. Veri aktarımı bilgisayar batarya gücüne olan gereksinimini artırır ve batarya ömrünü azaltır. Gösterge ışıkları Işık Kırmızı ışık Kırmızı ışığın yanıp sönmesi Yeşil ışık Yeşil ışığın yanıp sönmesi Mavi ışık Mavi ışığın yanıp sönmesi Durum SIM kart geçersiz olduğu veya düzgün şekilde takılmadığı ya da desteklenen şebeke olmadığı için cihaz bağlanamadığını gösterir. PIN kodunu girmediğiniz veya uçak modu etkinleştirildiği için cihazın bağlanamadığı anlamına gelir. GSM şebekesine bağlandığınızı ve veri aktarıldığını gösterir. Bağlandığınızı ancak veri aktarılmadığını gösterir. 3G şebekesine bağlandığınızı ve veri aktarıldığını gösterir. Bağlandığınızı ancak veri aktarılmadığını gösterir. Ürün ve güvenlik bilgileri Şebeke servisleri ve ücretler Cihazı kullanabilmeniz için servis sağlayıcılardan birine abone olmanız gerekir.

8 8 Şebeke servislerini kullanmak şebeke bağlantısı gerektirir ve veri trafiği ücreti ödemenize neden olabilir. Bazı ürün özellikleri için şebeke desteği gerekir ve bunlara abone olmanız gerekebilir. Cihazınızı dikkatli kullanın Cihazınızı dikkatli kullanın. Aşağıdaki öneriler cihazınızın garanti kapsamında kalmasını sağlayacaktır. Cihazı kuru tutun. Yağmur damlaları, nem ve her türlü sıvı ya da su buharı, elektronik devrelere zarar verebilecek mineraller içerebilir. Cihazı soğuk yerlerde saklamayın. Cihazın içini açmaya çalışmayın. Yetkisiz modifikasyonlar cihaza zarar verebilir ve telsiz cihazlara ilişkin düzenlemeleri ihlal edebilir. Cihazı düşürmeyin, üstüne vurmayın ya da sallamayın. Bu cihazın yüzeyini temizlemek için yalnızca yumuşak, temiz ve kuru bir bez kullanın. Uzun süren bir işlem sırasında cihaz ısınabilir. Çoğu zaman bu normaldir. Cihazın gerektiği gibi çalışmadığını düşünüyorsanız, cihazı en yakın yetkili servise götürün. Geri Dönüşüm Kullanılmış elektronik ürünlerinizi, batarya ve ambalaj malzemelerini her zaman tahsis edilmiş toplama noktalarına bırakın. Böylece denetimsiz atıkların yok edilmesine ve malzemelerin geri dönüştürülmesine yardımcı olabilirsiniz. Nokia ürünlerinizin nasıl geri dönüştürüldüğünü adresinden öğrenin. Üzeri çizili, tekerlekli kutu simgesi Elinizde bulunan üründe, bataryada, basılı malzemede veya ambalajda üzerinde çarpı işareti bulunan tekerlekli çöp kutusu size, tüm elektrikli ve elektronik ürün, batarya ve akümülatörlerin, kullanım ömürleri sona erdiğinde ayrı bir atık grubu ile toplanmaları gerektiğini hatırlatır. Bu gereksinim Avrupa Birliği'nde geçerlidir. Bu ürünleri ayrımı yapılmamış diğer belediye atıklarıyla birlikte atmayın. Çevre korumayla ilgili daha fazla bilgi içinwww.nokia.com/ecoprofile adresinde, ürünün Çevre profiline bakabilirsiniz. Ek güvenlik bilgileri Bu üründe küçük parçalar bulunabilir. Bunları küçük çocukların erişiminden uzak tutun. Tıbbi cihazlar Kablosuz telefonlar da dahil olmak üzere, telsiz sinyali yayan bir cihaz, yeterli ölçüde korunmayan tıbbi cihazların işlevine engel olabilir. Harici radyo frekansı enerjisine karşı yeterli koruması olup olmadığını öğrenmek için bir doktora veya tıbbi cihazın üreticisine danışın. İmplant tıbbi cihazlar Tıbbi cihaz üreticileri kalp pili veya kardiyoverter defibrilatör gibi tıbbi implant cihazları ile olası girişimi önlemek için tıbbi cihaz ile kablosuz cihaz arasında en az 15,3 santimetre (6 inç) uzaklık bulundurulmasını önermektedir. Bu tür cihazlar taşıyan kişiler: Kablosuz cihazı her zaman tıbbi cihazlardan en az 15,3 santimetre (6 inç) uzakta tutmalıdır. Girişim olduğundan şüpheleniliyorsa kablosuz cihazı kapatmalıdır. Tıbbi implant cihazlarıyla ilgili olarak üreticinin talimatlarını izlemelidir. Kablosuz cihazı tıbbi implant cihazı ile birlikte kullanma konusunda sorularınız varsa, sağlık kuruluşunuza başvurun.

9 9 İşitme Bazı kablosuz cihazlar bazı işitme cihazlarının çalışmasına engel olabilir. Çalışma ortamı Bu cihaz modeli test edilmiştir ve doğrudan ana cihazdaki bir USB bağlantı noktasına takılıyken vücuttan en az 0,5 santimetre (1/5 inç) ötede tutulduğunda veya satış paketinde sağlanmış olabilen bağlantı kablosu öğesinin ucunda kullanıldığında RF'ye maruz kalmayla ilgili kurallara uygun olduğu tespit edilmiştir. Araçlar Radyo sinyalleri, motorlu araçlarda, doğru monte edilmemiş veya yeterli ölçüde korunmayan; elektronik yakıt enjeksiyonu, kilitlenme önleyici elektronik fren, elektronik hız kontrolü ve hava yastığı sistemleri gibi elektronik sistemleri etkileyebilir. Daha fazla bilgi için aracınızın veya donanımının üreticisine başvurun. Yanıcı sıvıları, gazları ve patlayıcı maddeleri cihazla, cihazın parçaları veya donanımlarıyla aynı yerde bulundurmayın. Hava yastıklarının büyük bir güçle şiştiğini unutmayın. Cihazınızı veya aksesuarları hava yastığı bölgesine koymayın. Potansiyel patlama tehlikesi olan ortamlar Servis istasyonlarındaki pompaların yakınları gibi patlayıcı madde bulunan ortamlarda cihazınızı kapatın. Bu tür yerlerde kıvılcımlar yaralanma ve hatta ölüme yol açan patlamaya veya yangına neden olabilir. Benzin istasyonlarında, depolama ve dağıtım bölgelerinde, kimyasal tesislerde veya patlama işlemlerinin yapıldığı yerlerde kısıtlamalara uyun. Patlayıcı madde içeren yerler her zaman olmasa da çoğu zaman açık şekilde işaretlenmiştir. Bunlar; araç motorunuzun kapatılmasının gerektiği yerler, gemilerde güverte altı, kimyasal aktarım veya depolama tesisleri ve ortamında tanecik, toz, metal tozu gibi partiküller veya kimyasal maddeler içeren yerlerdir. Bu cihazın sıvı petrol gazı (örneğin, propan ve bütan) kullanan araçların yakınlarında güvenli şekilde kullanılıp kullanılamayacağına ilişkin bilgi için bu tür araçların üreticilerine başvurmalısınız. Sertifika bilgileri (SAR) Bu cihaz modeli, radyo dalgalarına maruz kalmayla ilgili kurallara uygundur. Cihazınız bir radyo vericisi ve alıcısıdır. Uluslararası kurallar tarafından önerilen radyo dalgalarına maruz kalma sınırlarını aşmayacak şekilde tasarlanmıştır. Söz konusu kurallar bağımsız bir bilimsel kuruluş olan ICNIRP tarafından geliştirilmiş olup, tüm kişilere yaş ya da sağlık durumlarından bağımsız olarak koruma sağlayacak güvenlik sınırlarını içermektedir. Maruz kalma kuralları, Özel Massetme Oranı (Specific Absorption Rate) veya SAR olarak bilinen ölçü birimini kullanır. ICNIRP kurallarında belirtilen SAR sınırı ortalama olarak on gramlık doku üzerinde 2,0 watt/kilogram (W/kg) olarak hesaplanmıştır. SAR testleri, cihaz tüm frekans bantlarında onaylı en yüksek güç düzeyinde sinyal iletirken, standart çalışma konumlarında gerçekleştirilmiştir. Çalışır durumdaki bir cihazın gerçek SAR düzeyi maksimum değerin altında olabilir çünkü cihaz yalnızca şebekeye erişmek için gerekli gücü kullanacak şekilde tasarlanmıştır. Bu miktar, şebeke baz istasyonuna ne kadar yakın olduğunuz gibi bir dizi etmene bağlı olarak değişir. SAR değerleri, ulusal raporlama ve test standartlarına ve şebeke bandına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. SAR ile ilgili daha fazla bilgiyi sitesinde, ürün bilgileri bölümünden alabilirsiniz. Bu cihaz modeli test edilmiştir ve doğrudan ana cihazdaki bir USB bağlantı noktasına takılıyken vücuttan en az 0,5 santimetre (1/5 inç) ötede tutulduğunda veya satış paketinde sağlanmış olabilen bağlantı kablosu öğesinin ucunda kullanıldığında RF'ye maruz kalmayla ilgili kurallara uygun olduğu tespit edilmiştir. Telif hakkı ve diğer bildirimler UYGUNLUK BİLDİRİMİ NOKIA CORPORATION bu RD-17 / RD-19 / RD-22 / RD-23 ürününün 1999/5/EC Yönergesine ait temel şartlarla ve diğer ilgili koşullarla uyumlu olduğunu beyan eder. Uygunluk Bildirimi'nin bir kopyasını declaration_of_conformity/ adresinde bulabilirsiniz.

10 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nokia Original Accessories logosu Nokia Corporation'a ait ticari markalar veya tescilli ticari markalardır. Burada adı geçen diğer ürün ve şirket adları, kendi sahiplerinin ticari markaları ve ticari adları olabilir. Bu belge içindekilerin tamamı veya bir bölümü, Nokia'nın önceden yazılı izni alınmaksızın herhangi bir biçimde yeniden oluşturulamaz, başka bir yere aktarılamaz, dağıtılamaz ve saklanamaz. Nokia, sürekli bir gelişim politikası izlemektedir. Nokia, bu belgede tanımlanan herhangi bir üründe önceden bildirimde bulunmaksızın değişiklik ve yenilik yapma hakkını saklı tutar. Yürürlükteki yasaların izin verdiği azami ölçüde, Nokia ya da herhangi bir lisansörü, hiçbir durumda, meydana gelme nedeni ne olursa olsun oluşabilecek herhangi bir gelir, kar veya veri kaybından veya özel, beklenmeyen, bir şeyin sonucunda meydana gelen ya da dolaylı hasar veya kayıplardan sorumlu tutulamaz. İşbu belgenin içeriği "olduğu gibi" sunulmaktadır. Yürürlükteki kanunların gerektirdiği haller dışında, ticari olarak satılabilirlik ve belirli bir amaca uygunluk ile ilgili zımni garantiler de dahil olmak üzere ancak bunlarla kısıtlı olmamak şartıyla, işbu belgenin doğruluğu, güvenilirliği veya içeriği ile ilgili olarak, açık veya zımni herhangi bir garanti verilmemiştir. Nokia önceden bildirmeksizin bu belgede değişiklik yapma veya geri çekme hakkını saklı tutar. Ürünlerin, özelliklerin, uygulamaların ve hizmetlerin kullanılabilirliği bölgeye göre değişir. Daha fazla bilgi için Nokia satıcınıza veya servis sağlayıcınıza başvurun. Bu cihaz, Amerika Birleşik Devletleri nin ve diğer ülkelerin ihracat yasalarına ve düzenlemelerine tabi olan parça, teknoloji veya yazılım içerebilir. Kanunlara aykırı değişiklik yapılamaz. Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu PHOENIX TESTLAB GMBH Köningswinkel Blomberg Almanya Tel: Faks: Üretici Firma Nokia Corporation, Keilalahdentie 4, Espoo, Finlandiya Tel: Faks: Ürünün, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nca tespit ve ilan edilen kullanım ömrü 7 (yedi) yıldır. YETKiLi SERViSLER 1- Teleservice International Telefon Onarım Ve Tic. Ltd. Şti. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:31 Altunizade Üsküdar İSTANBUL Tel: (216) Faks: (216) KVK Teknik Servis Hizmetleri Ve Tic. A.Ş. Orta Mah. Ankara Asfaltı Yan Yol Kanat Sanayi Sitesi A Blok K:2-3 Soğanlık, Kartal - İSTANBUL Tel: (216) Faks: (216) Teleservice International Telefon Onarım Ve Tic. Ltd. Şti. Bağlarbaşı Mah. Atatürk Cad. Çağla Sokak No:9 Maltepe - İSTANBUL Tel: (216) Faks: (216) /Baskı 1.0 TR

Nokia Wireless Charging Plate DT-900 Kullanım Kılavuzu

Nokia Wireless Charging Plate DT-900 Kullanım Kılavuzu Nokia Wireless Charging Plate DT-900 Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 Kablosuz şarj cihazınız hakkında Nokia Kablosuz Şarj Tablası DT-900 ile, telefonunuzu veya diğer uyumlu cihazlarınızı şarj cihazı kablolarını

Detaylı

Nokia Kablosuz Şarj Sehpası DT-910 Kullanım Kılavuzu

Nokia Kablosuz Şarj Sehpası DT-910 Kullanım Kılavuzu Nokia Kablosuz Şarj Sehpası DT-910 Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 Kablosuz şarj cihazınız hakkında Nokia Kablosuz Şarj Sehpası DT-910 ile telefonunuzu kablosuz olarak şarj edebilirsiniz. Telefonunuz, şarj

Detaylı

Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Kullanım Kılavuzu

Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Kullanım Kılavuzu Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Kullanım Kılavuzu Baskı 1.5 2 Kablosuz şarj cihazınız hakkında Nokia Kablosuz Şarj Cihazı Fatboy Kılıfı DT-901 ile, telefonunuzu veya diğer uyumlu cihazlarınızı

Detaylı

Settings wizard 5.0. Baskı 1

Settings wizard 5.0. Baskı 1 Settings wizard 5.0 Baskı 1 2009 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1 Çevrimiçi baskı 4.0 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Evrensel Tașınabilir USB Șarj Cihazı DC-18 DC-18

Kullanım kılavuzu Nokia Evrensel Tașınabilir USB Șarj Cihazı DC-18 DC-18 Kullanım kılavuzu Nokia Evrensel Tașınabilir USB Șarj Cihazı DC-18 DC-18 Baskı 1.3 TR Parçalar Tașınabilir șarj cihazınızı tanıyın. 1 Mikro USB konektörü 2 Konektör tutma yeri 3 Batarya düzeyi göstergesi

Detaylı

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1 Çevrimiçi paylaşım 3.1 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

Nokia Bluetooth Headset BH-106 Black Kullanım Kılavuzu

Nokia Bluetooth Headset BH-106 Black Kullanım Kılavuzu Nokia Bluetooth Headset BH-106 Black Kullanım Kılavuzu Baskı 1.1 2 Giriş Kulaklıklı mikrofon setiniz hakkında Nokia Bluetooth Kulaklıklı Mikrofon Seti BH-106 Black ile arama yapabilir ve gelen aramaları

Detaylı

Nokia Bluetooth Headset BH-110 Kullanım Kılavuzu

Nokia Bluetooth Headset BH-110 Kullanım Kılavuzu Nokia Bluetooth Headset BH-110 Kullanım Kılavuzu Baskı 1.1 2 Giriş Kulaklıklı mikrofon setiniz hakkında Nokia Bluetooth BH-110 kulaklıklı mikrofon seti sayesinde, aynı anda iki telefon kullansanız bile,

Detaylı

Nokia Kablosuz Müzik Alıcısı MD-310

Nokia Kablosuz Müzik Alıcısı MD-310 Nokia Kablosuz Müzik Alıcısı MD-310 Baskı 1.0 2 Müzik alıcınız hakkında Nokia Kablosuz Müzik Alıcısı MD-310 sayesinde, sevdiğiniz müzikleri CD değiştirmek veya oda boyunca uzun kablolar döşemek zorunda

Detaylı

Nokia Telefon Hoparlörü HF-300 Kullaným Kýlavuzu

Nokia Telefon Hoparlörü HF-300 Kullaným Kýlavuzu Nokia Telefon Hoparlörü HF-300 Kullaným Kýlavuzu 9203868 1. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION þirketi, bu HF-34W ürününün Directive 1999/5/EC kararýnýn esas þartlarý ve diðer ilgili hükümleri

Detaylı

Nokia Kablosuz Kulaklýklý Mikrofon Seti (HS-36W) Kullaným Kýlavuzu. 9239254 2. Baský TR

Nokia Kablosuz Kulaklýklý Mikrofon Seti (HS-36W) Kullaným Kýlavuzu. 9239254 2. Baský TR Nokia Kablosuz Kulaklýklý Mikrofon Seti (HS-36W) Kullaným Kýlavuzu 9239254 2. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION olarak biz, tamamen kendi sorumluluðumuzda olmak üzere HS-36W ürününün aþaðýdaki

Detaylı

Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-703 Kullaným Kýlavuzu. 9207483 1. Baský TR

Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-703 Kullaným Kýlavuzu. 9207483 1. Baský TR Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-703 Kullaným Kýlavuzu 9207483 1. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION þirketi, bu HS-106W ürününün Directive 1999/5/EC kararýnýn esas þartlarý ve diðer

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Evrensel Taşınabilir USB Şarj Cihazı DC-19 DC-19

Kullanım kılavuzu Nokia Evrensel Taşınabilir USB Şarj Cihazı DC-19 DC-19 Kullanım kılavuzu Nokia Evrensel Taşınabilir USB Şarj Cihazı DC-19 DC-19 Baskı 1.1 TR Kullanım kılavuzu Nokia Evrensel Taşınabilir USB Şarj Cihazı DC-19 İçindekiler Güvenliğiniz için 3 Taşınabilir şarj

Detaylı

AC-35V WIRELESS CHARGING PAD KULLANICI KILAVUZU

AC-35V WIRELESS CHARGING PAD KULLANICI KILAVUZU AC-35V WIRELESS CHARGING PAD KULLANICI KILAVUZU VERTU AC-35V KABLOSUZ ŞARJ PEDİ KULLANICI KILAVUZU SÜRÜM 1.0 Türkçe 1 2 Türkçe VERTU KABLOSUZ ŞARJ PEDİ Vertu AC-35 kablosuz şarj pedi satın aldığınız için

Detaylı

2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari

2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari Sohbet Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia Corporation'ın

Detaylı

Telif Hakkı Huawei Technologies Co. Ltd. 2011. Tüm hakları saklıdır.

Telif Hakkı Huawei Technologies Co. Ltd. 2011. Tüm hakları saklıdır. Telif Hakkı Huawei Technologies Co. Ltd. 2011. Tüm hakları saklıdır. Huawei Technologies Co., Ltd.'nin yazılı izni olmadan bu kılavuzun hiçbir bölümü hiçbir biçimde veya ortamda yeniden çoğaltılamaz ve

Detaylı

Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-801 Kullaným Kýlavuzu. 9253980 1. Baský

Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-801 Kullaným Kýlavuzu. 9253980 1. Baský Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-801 Kullaným Kýlavuzu 9253980 1. Baský UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION þirketi, bu HS-64W ürününün Directive 1999/5/EC kararýnýn esas þartlarý ve diðer

Detaylı

Nokia Luna Kullanım Kılavuzu

Nokia Luna Kullanım Kılavuzu Nokia Luna Kullanım Kılavuzu Baskı 1.1 2 Giriş Kulaklıklı mikrofon setiniz hakkında Nokia Luna Bluetooth Kulaklıklı Mikrofon Seti sayesinde, aynı anda iki telefon kullansanız bile, elleriniz serbest kalacak

Detaylı

Nokia Bluetooth Headset BH-112 Kullanım Kılavuzu

Nokia Bluetooth Headset BH-112 Kullanım Kılavuzu Nokia Bluetooth Headset BH-112 Kullanım Kılavuzu Baskı 1.3 2 Giriş Kulaklıklı mikrofon setiniz hakkında Nokia Bluetooth BH-112 kulaklıklı mikrofon seti sayesinde, aynı anda iki mobil cihazı kullanırken

Detaylı

Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU

Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1. Giriş...1 2. Olması gerekenler...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yükleme...2 3.1 Yüklemeden önce...2 3.2

Detaylı

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU SÜRÜM1.0 Türkçe 1 2 Türkçe VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU Vertu HP-1V kulak üstü kulaklık satın aldığınız için teşekkür

Detaylı

Nokia için JBL PowerUp Kablosuz Şarj Edilebilir Hoparlör, MD-100W

Nokia için JBL PowerUp Kablosuz Şarj Edilebilir Hoparlör, MD-100W Nokia için JBL PowerUp Kablosuz Şarj Edilebilir Hoparlör, MD-100W Baskı 1.2 2 İçindekiler Hoparlörünüz hakkında 3 Qi Hakkında 3 Bluetooth bağlantısı hakkında 4 Tuşlar ve parçalar 5 Hoparlörü açın 6 Cihazınızı

Detaylı

Nokia Bluetooth Kulaklıklı Mikrofon Seti BH-218 Kullanım Kılavuzu

Nokia Bluetooth Kulaklıklı Mikrofon Seti BH-218 Kullanım Kılavuzu Nokia Bluetooth Kulaklıklı Mikrofon Seti BH-218 Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 Kulaklıklı mikrofon setiniz hakkında Nokia Bluetooth Mono Kulaklık BH 218 ile aramaları her zamankinden daha kolay bir biçimde

Detaylı

Kullanım kılavuzu Kablosuz Şarj Tablası DT-903 DT-903

Kullanım kılavuzu Kablosuz Şarj Tablası DT-903 DT-903 Kullanım kılavuzu Kablosuz Şarj Tablası DT-903 DT-903 Baskı 1.0 TR Kullanım kılavuzu Kablosuz Şarj Tablası DT-903 İçindekiler Güvenlik 3 Aksesuarınız hakkında 4 Tuşlar ve parçalar 5 Telefonunuzu şarj etme

Detaylı

Nokia Bluetooth Hoparlör MD-5W 9200279/1

Nokia Bluetooth Hoparlör MD-5W 9200279/1 Nokia Bluetooth Hoparlör MD-5W 2 3 4 5 6 7 8 8 9 10 11 12 14 13 9200279/1 UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION þirketi, bu MD-5W ürününün 1999/5/EC sayýlý Direktifin esas þartlarý ve diðer ilgili hükümlerine

Detaylı

Telif Hakkı Huawei Technologies Co., Ltd Tüm hakları saklıdır.

Telif Hakkı Huawei Technologies Co., Ltd Tüm hakları saklıdır. Telif Hakkı Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Tüm hakları saklıdır. Huawei Technologies Co., Ltd.'nin yazılı izni olmadan bu kılavuzun hiçbir bölümü hiçbir biçimde veya ortamda yeniden çoğaltılamaz ve

Detaylı

Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU

Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1. Giriş...1 2. Olması gerekenler...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yükleme...2 3.1 Yüklemeden önce...2 3.2

Detaylı

Nokia Bluetooth Stereo Kulaklıklı Mikrofon Seti BH-111

Nokia Bluetooth Stereo Kulaklıklı Mikrofon Seti BH-111 Nokia Bluetooth Stereo Kulaklıklı Mikrofon Seti BH-111 Baskı 1.1 2 Giriş Kulaklıklı mikrofon setiniz hakkında Nokia Bluetooth Stereo Kulaklıklı Mikrofon Seti BH-111 i kullanarak, aramaları ahizesiz olarak

Detaylı

Nokia Bluetooth Stereo Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-604 Kullaným Kýlavuzu

Nokia Bluetooth Stereo Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-604 Kullaným Kýlavuzu Nokia Bluetooth Stereo Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-604 Kullaným Kýlavuzu 9203663 2. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION þirketi, bu HS-96W ürününün 1999/5/EC sayýlý Direktif kararýnýn esas þartlarý

Detaylı

Kullanım kılavuzu Lumia 1020 için Nokia Kamera Tutma Yeri PD-95G

Kullanım kılavuzu Lumia 1020 için Nokia Kamera Tutma Yeri PD-95G Kullanım kılavuzu Lumia 1020 için Nokia Kamera Tutma Yeri PD-95G Baskı 1.0 TR Kullanım kılavuzu Lumia 1020 için Nokia Kamera Tutma Yeri PD-95G İçindekiler Güvenlik 3 Kamera tutma yeriniz hakkında 4 Tuşlar

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA HS-36W http://tr.yourpdfguides.com/dref/824904

Kullanım kılavuzunuz NOKIA HS-36W http://tr.yourpdfguides.com/dref/824904 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA HS-36W tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını

Detaylı

Nokia için JBL PlayUp Taşınabilir Kablosuz Hoparlör, MD-51W

Nokia için JBL PlayUp Taşınabilir Kablosuz Hoparlör, MD-51W Nokia için JBL PlayUp Taşınabilir Kablosuz Hoparlör, MD-51W Baskı 1.4 2 İçindekiler Hoparlörünüz hakkında 3 Bluetooth bağlantısı hakkında 3 Başlarken 4 Tuşlar ve parçalar 4 Bataryayı şarj etme 4 Hoparlörü

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Kablosuz Şarj Etme Araç Tutucusu CR-200/CR-201

Kullanım kılavuzu Nokia Kablosuz Şarj Etme Araç Tutucusu CR-200/CR-201 Kullanım kılavuzu Nokia Kablosuz Şarj Etme Araç Tutucusu CR-200/CR-201 Baskı 1.3 TR Kablosuz şarj etme araç tutucunuz hakkında Nokia Kablosuz Şarj Etme Araç Tutucusu CR-200/CR-201 ile uyumlu telefonunuza

Detaylı

Nokia Play 360 Kablosuz Hoparlör MD-50W

Nokia Play 360 Kablosuz Hoparlör MD-50W Nokia Play 360 Kablosuz Hoparlör MD-50W Baskı 1.1 2 Hoparlörünüz hakkında Nokia Play 360 kablosuz hoparlör ile telefon veya müzik çalar gibi uyumlu cihazınızdan müzik dinleyebilir ve yüksek kalitede ses

Detaylı

Nokia 1280 Kullanım Kılavuzu

Nokia 1280 Kullanım Kılavuzu Nokia 80 Kullanım Kılavuzu Baskı. TR Tuşlar ve parçalar 7 6 5 4 Kulaklık Ekran Bitirme ve Açma/Kapama tuşu 4 Tuş takımı 5 Navi tuşu (gezinme tuşu) 6 Arama tuşu 7 im tuşları 8 9 0 8 Flaş ışığı 9 Şarj cihazı

Detaylı

DUALSHOCK. 3 Şarj İstasyonu Yönerge El Kitabı CECH-ZDC1E

DUALSHOCK. 3 Şarj İstasyonu Yönerge El Kitabı CECH-ZDC1E TR DUALSHOCK 3 Şarj İstasyonu Yönerge El Kitabı CECH-ZDC1E Önlemler Bu ürünü kullanmadan önce bu el kitabını dikkatle okuyun ve gerektiğinde başvurmak üzere saklayın. Ayrıca PlayStation 3 sistemi için

Detaylı

NOKIA MODEM OPTIONS HIZLI KULLANIM KILAVUZU. Copyright 2003 Nokia.Tüm hakları mahfuzdur. 9356521 Issue 1

NOKIA MODEM OPTIONS HIZLI KULLANIM KILAVUZU. Copyright 2003 Nokia.Tüm hakları mahfuzdur. 9356521 Issue 1 NOKIA MODEM OPTIONS HIZLI KULLANIM KILAVUZU Copyright 2003 Nokia.Tüm hakları mahfuzdur. 9356521 Issue 1 İçindekiler 1. GİRİŞ...1 2. NOKİA MODEM OPTIONS Yİ YÜKLEME...1 3. NOKİA 6600 TELEFONUNUZU PC'YE BAĞLAMA...2

Detaylı

Mobil Ýndüktif Kulaklýk Seti LPS-4 Kullaným Kýlavuzu. 9354812 Yayýn 3

Mobil Ýndüktif Kulaklýk Seti LPS-4 Kullaným Kýlavuzu. 9354812 Yayýn 3 Mobil Ýndüktif Kulaklýk Seti LPS-4 Kullaným Kýlavuzu 9354812 Yayýn 3 UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION olarak biz, tamamen kendi sorumluluðumuzda olmak üzere LPS-4 ürününün aþaðýdaki yönetmeliðin (Council

Detaylı

Kullanım kılavuzu Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) HD-10

Kullanım kılavuzu Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) HD-10 Kullanım kılavuzu Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) HD-10 Baskı 1.1 TR Kullanım kılavuzu Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) İçindekiler Güvenlik 3 Aksesuarınız hakkında 4

Detaylı

Kablosuz Şarj özellikli Nokia Luna (BH-220) Kullanım Kılavuzu

Kablosuz Şarj özellikli Nokia Luna (BH-220) Kullanım Kılavuzu Kablosuz Şarj özellikli Nokia Luna (BH-220) Kullanım Kılavuzu Baskı 1. 2 2 Giriş Kulaklıklı mikrofon setiniz hakkında Nokia Luna Bluetooth Kulaklıklı Mikrofon Seti sayesinde, aynı anda iki telefon kullansanız

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211345, 1. Baskı TR Tuşlar ve parçalar 9 İkincil kamera 10 Ses seviyesi/yakınlaştırma tuşu 11 Medya tuşu 12 Ekran ve tuş kilidi anahtarı

Detaylı

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Özellikler Alıcı Işık/Yakınlık Sensörü LED Dokunmatik Ekran Programlanabi lir Düğme Ses Kontrolü Programlanabi lir Düğme Mikrofon Hoparlör Şarj Kontakları Kamera Pil Kapağı

Detaylı

Telif Hakkı 2008 Huawei Technologies Co., Ltd.

Telif Hakkı 2008 Huawei Technologies Co., Ltd. Telif Hakkı 2008 Huawei Technologies Co., Ltd. Tüm Hakları Saklıdır Bu dokümanın hiçbir bölümü Huawei Technologies Co., Ltd nin yazılı izni olmaksızın hiçbir şekilde veya hiçbir yolla kopyalanamaz veya

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

Nokia Nseries PC Suite 2.1. Baskı 1

Nokia Nseries PC Suite 2.1. Baskı 1 Nokia Nseries PC Suite 2.1 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune,

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Taşınabilir Kablosuz Şarj Tablası DC-50 DC-50

Kullanım kılavuzu Nokia Taşınabilir Kablosuz Şarj Tablası DC-50 DC-50 Kullanım kılavuzu Nokia Taşınabilir Kablosuz Şarj Tablası DC-50 DC-50 Baskı 1.1 TR Kullanım kılavuzu Nokia Taşınabilir Kablosuz Şarj Tablası DC-50 İçindekiler Güvenliğiniz için 3 Aksesuarınız hakkında

Detaylı

Nokia Müzik Standý MD-1 Kullaným Kýlavuzu. 9312021 1. Baský

Nokia Müzik Standý MD-1 Kullaným Kýlavuzu. 9312021 1. Baský Nokia Müzik Standý MD-1 Kullaným Kýlavuzu 9312021 1. Baský UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION olarak biz, tamamen kendi sorumluluðumuzda olmak üzere MD-1 ürününün aþaðýdaki yönetmeliðin (Council Directive:

Detaylı

Nokia Mini Hoparlör MD-6 9205726/1

Nokia Mini Hoparlör MD-6 9205726/1 Nokia Mini Hoparlör MD-6 3 5 4 2 9205726/1 2007 Nokia. Tüm haklarý saklýdýr. Nokia ve Nokia Connecting People, Nokia Corporation ýn tescilli ticari markasýdýr. Giriþ Bu ürünü satýn aldýðýnýz için teþekkür

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

BT180 CLASS I USB BLUETOOTH ADAPTER Ürün bilgileri

BT180 CLASS I USB BLUETOOTH ADAPTER Ürün bilgileri Ürün bilgileri C Kurulum A B D A: USB fişi B: Koruyucu kapak C: Bağlantı LED göstergesi [yavaşça yanıp söner = kullanıma hazır] [hızl ı yan ıp söner = Bluetooth etkinliği] D: USB uzatma kablosu 1 ON Bilgisayarınızı

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA HS-3W http://tr.yourpdfguides.com/dref/824926

Kullanım kılavuzunuz NOKIA HS-3W http://tr.yourpdfguides.com/dref/824926 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOKIA HS-3W için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA HS-3W tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Nokia 5030 Kullanım Kılavuzu

Nokia 5030 Kullanım Kılavuzu Nokia 5030 Kullanım Kılavuzu 9214158 Baskı 4.1 2 İçindekiler İçindekiler Güvenlik 3 Başlarken 5 SIM kartı ve bataryayı takma 5 SIM kartı çıkarma 6 Bataryayı şarj etme 6 Telefonu açma ve kapatma 7 Telefonunuz

Detaylı

Tuşlar ve parçalar (ön)

Tuşlar ve parçalar (ön) Nokia N79 Başlangıç 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries, N79, N-Gage, Navi, Visual Radio ve Nokia Care; Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari

Detaylı

Nokia 1200/1208/1209 Kullanım Kılavuzu

Nokia 1200/1208/1209 Kullanım Kılavuzu Nokia 1200/1208/1209 Kullanım Kılavuzu 9207691 Baskı 4 2 İçindekiler İçindekiler Güvenlik 3 Başlarken 4 SIM kartı ve bataryayı takma 4 Bataryayı şarj etme 4 Telefonu açma ve kapatma 5 Telefonunuz 5 Tuşlar

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları

GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları Ürn.No. 90-55000 B c ed I H G F Genel Uyarı RU Bu aygıt bir güç kaynağı yardımıyla çalışan elektronik bileşenleri içerir (güç kaynağı ve/veya piller). Çocukların

Detaylı

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ... 2 JABRA SPEAK 510'A GENEL BAKIŞ... 3 BAĞLANMA... 5 JABRA SPEAK 510'UN KULLANIMI... 8 DESTEK.... 11 TEKNİK ÖZELLİKLER... 12 1 HOŞ GELDİNİZ Jabra

Detaylı

Nokia Bluetooth Stereo Kulaklık BH-221

Nokia Bluetooth Stereo Kulaklık BH-221 Nokia Bluetooth Stereo Kulaklık BH-221 Baskı 2.0 2 Giriş Kulaklıklı mikrofon setiniz hakkında Nokia Bluetooth Stereo Kulaklıklı Mikrofon Seti BH-221 i kullanarak, hareket halindeyken aramaları ahizesiz

Detaylı

Harici Ortam Kartları

Harici Ortam Kartları Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD Logosu sahibinin ticari markasıdır. Java, Sun Microsystems, Inc. Kuruluşunun ABD de tescilli markasıdır.

Detaylı

1.1 Genel Paket İçeriği Modele Özgü Özellikler Güvenlik Standartları ve Korumalar Kurulum...

1.1 Genel Paket İçeriği Modele Özgü Özellikler Güvenlik Standartları ve Korumalar Kurulum... EL KİTABI İçerik 1. Özellikler.................................. 3 1.1 Genel................................. 3 1.2 Paket İçeriği................................ 3 1.3 Modele Özgü Özellikler............................

Detaylı

Telif Hakkı Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Tüm hakları saklıdır.

Telif Hakkı Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Tüm hakları saklıdır. Telif Hakkı Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Tüm hakları saklıdır. Huawei Technologies Co., Ltd.'nin yazılı izni olmadan bu kılavuzun hiçbir bölümü hiçbir biçimde veya ortamda yeniden çoğaltılamaz ve

Detaylı

Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:

Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/support Sorularınız mı var? Philips e Ulaşın SHL3850NC İçindekiler 1 Önemli güvenlik talimatları

Detaylı

Nokia Araç Kiti CK-100 9210213/1

Nokia Araç Kiti CK-100 9210213/1 Nokia Araç Kiti CK-100 9210213/1 TÜRKÇE UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION Þirketi, bu HF-22 ürününün Directive 1999/5/EC kararýnýn esas þartlarý ve diðer ilgili hükümleri ile uyumlu olduðunu beyan

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

K I F D G E L H C J. Pilleri takın Hareket algılayıcısı (G) ışıkları

K I F D G E L H C J. Pilleri takın Hareket algılayıcısı (G) ışıkları MI-4500X Wireless Optical Mouse Ürün bilgileri A B K I F D G E L H C J Fare A: Kaydırma ruleti ve üçüncü düğme Düşük pil LED göstergesi (yanıp söner) B: Sağ düğme C: Sol düğme D: Tarayıcı geri düğmesi

Detaylı

D E. Alıcı I: Durum LED göstergesi Devamlı yanar: güç Yanıp söner: fare erişimi J: Bağlan düğmesi. K: USB - PS/2 çevirici

D E. Alıcı I: Durum LED göstergesi Devamlı yanar: güç Yanıp söner: fare erişimi J: Bağlan düğmesi. K: USB - PS/2 çevirici Ürün bilgileri A B C F D E G H I J K Fare A: Kaydırma ruleti ve üçüncü düğme Düşük pil LED göstergesi (yanıp söner) B: Sağ düğme C: Sol düğme D: Tarayıcı geri düğmesi E: Tarayıcı ileri düğmesi F: Bağlantı

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Hoşgeldiniz Mobil iletişim dünyasına hoş geldiniz 1 Hoşgeldiniz 2 Ürüne genel bakış 3 Başlangıç 5 Mobile Wi-Fi Web uygulaması 6 Web uygulamasına genel

Detaylı

Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi Hızlı Kurulum Kılavuzu Hoş Geldiniz Xperia Tablet S satın aldığınız için tebrik ederiz. Bu Hızlı Kurulum Kılavuzu, tablet bilgisayarınızın kullanılması için gereken başlangıç

Detaylı

Modem ve Yerel Ağ. Kullanıcı Kılavuzu

Modem ve Yerel Ağ. Kullanıcı Kılavuzu Modem ve Yerel Ağ Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Safety and Certifications

Safety and Certifications 007-07-003.qxd 5.03.004 9:37 Uhr Seite (,) xxxx Başlamadan önce: Aşağıdaki parçaların da DSL kitinizle birlikte verildiğinden emin olun: SpeedStream SpeedStream Safety and Certifications Safety and Certifications

Detaylı

F: Bağlan düğmesi G: Pil yuvası H: Şarj bağlantısı I: Hareket algılayıcısı/göstergesi

F: Bağlan düğmesi G: Pil yuvası H: Şarj bağlantısı I: Hareket algılayıcısı/göstergesi TRUST MI5400X BLUETOOTH OPTICAL MOUSE Ürün bilgileri Fare Şarj Aygıtı F A B D G I E C H J A: Sağ fare düğmesi B: Akıllı rulet/pil göstergesi boş ve şarjda C: Sol fare düğmesi D: Tarayıcı geri düğmesi E:

Detaylı

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER KULLANIM KILAVUZU GÜVENLİK TALİMATLARI Talimatlara uyulmaması nedeniyle hasar oluşması durumunda garanti geçerli değilir.o yüzden talimatları lütfen iyice okuyun. Bu talimatları saklayın. Bu ürünü düşürmeyin,

Detaylı

Başlangıç. 9247687, 2. Baskı TR. Nokia N73-1

Başlangıç. 9247687, 2. Baskı TR. Nokia N73-1 Başlangıç 9247687, 2. Baskı TR Nokia N73-1 Tuşlar ve parçalar (ön ve yan) Model numarası: Nokia N73-1. Bundan sonra Nokia N73 olarak anılacaktır. 1 Işık sensörü 2 Daha düşük çözünürlüklü ikinci kamera

Detaylı

2007 Nokia telif hakkýdýr. Tüm haklarý mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Pop-Port, Nokia Corporation'ýn ticari veya tescilli ticari

2007 Nokia telif hakkýdýr. Tüm haklarý mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Pop-Port, Nokia Corporation'ýn ticari veya tescilli ticari Nokia N70-1 2007 Nokia telif hakkýdýr. Tüm haklarý mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Pop-Port, Nokia Corporation'ýn ticari veya tescilli ticari markalarýdýr. Burada adý geçen diðer ürün ve þirket

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Wireless Charging Car Holder CR-200/CR-201 CR-200

Kullanım kılavuzu Nokia Wireless Charging Car Holder CR-200/CR-201 CR-200 Kullanım kılavuzu Nokia Wireless Charging Car Holder CR-200/CR-201 CR-200 Baskı 1.4 TR Kablosuz şarj etme araç tutucunuz hakkında Nokia Kablosuz Şarj Etme Araç Tutucusu CR-200/CR-201 ile uyumlu telefonunuza

Detaylı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı 2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı Kullanım Kılavuzu DS-11900 Sürüm 1.0 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 1.1 ÖZELLİKLER... 3 1.2 FİZİKSEL ÇİZİMİ... 3 1.3 PAKET İÇİNDEKİLER... 4 2 TEKNİK ÖZELLİKLER...

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java, Sun Microsystems, Inc.'in ABD'deki ticari markasıdır. SD Logosu sahibinin ticari markasıdır. Ürün

Detaylı

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD Logosu sahibinin ticari markasıdır. Java, Sun Microsystems, Inc. Kuruluşunun ABD de tescilli markasıdır.

Detaylı

Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu

Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu 9205371 3. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ Ýþbu belgede, NOKIA CORPORATION, bu PD-14 ürününün önem taþýyan gereksinimlerle ve 1999/5/EC Yönetmeliðinin ilgili

Detaylı

Baþlangýç. Nokia N82

Baþlangýç. Nokia N82 Baþlangýç Model: N82-1 Nokia N82 1. baský TR Tuþlar ve parçalar (ön) Model numarasý: Nokia N82-1. Bundan sonra Nokia N82 olarak anýlacaktýr. 1 Açma/kapatma tuþu 2 Uyumlu kulaklýklar, müzik kulaklýklarý

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD Logosu sahibinin ticari markasıdır. Java, Sun Microsystems, Inc. Kuruluşunun ABD de tescilli markasıdır.

Detaylı

JABRA STEP WIRELESS. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stepwireless. jabra

JABRA STEP WIRELESS. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stepwireless. jabra L jabra Kullanım Kılavuzu jabra.com/stepwireless 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra GN Netcom A/ S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer tescilli markalar, sahiplerinin

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Philips GoGear müzik çalar Hızlı başlangıç kılavuzu TR SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Başlarken Ana menü hakkında genel

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Baskı 1.0 TR Nokia Müzik Nokia Müzik'i Windows Phone'dan kullanarak, şarkıları telefonunuza ve uyumlu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Başlangıç ekranında sola kaydırın ve

Detaylı

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme 1 ISATPHONE 2 AYGIT YAZILIMI GÜNCELLEME ARACININ KURULUMU Zaman zaman, işlevselliğini ve işleyişini geliştirmek için telefon yazılımınızı

Detaylı

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java, Sun Microsystems, Inc. şirketinin ABD ticari markasıdır. SD logosu sahibinin ticari markasıdır.

Detaylı

Madalyon I Kullaným Kýlavuzu. 9362378 1. Baský

Madalyon I Kullaným Kýlavuzu. 9362378 1. Baský Madalyon I Kullaným Kýlavuzu 9362378 1. Baský UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION olarak biz, tamamen kendi sorumluluðumuzda olmak üzere RX-3 ürününün aþaðýdaki yönetmeliðin (Council Directive: 1999/5/EC)

Detaylı

A. İşlem Kontrol Paneli

A. İşlem Kontrol Paneli A. İşlem Kontrol Paneli EN TR Timer Zamanlayıcı Memory/Screen lock (unlock) Hafıza/Ekran kilidi (kilit açma) Downward movement Aşağı hareket Upward movement Yukarı hareket Memory 1/2/3 Hafıza 1/2/3 Display

Detaylı

3G Modem İstasyonu Kullanma Kılavuzu V:1.0 Model: 433R

3G Modem İstasyonu Kullanma Kılavuzu V:1.0 Model: 433R 3G Modem İstasyonu Kullanma Kılavuzu V:1.0 Model: 433R Ürün Beraberinde Gelenler: 1 adet 3G Modem İstasyonu 1 adet DC5V 1.2A Adaptör 1 adet USB Kablo 1 adet RJ45 Ethernet Kablo 1 adet CD-ROM (Kullanım

Detaylı

Kullanım kılavuzu Taşınabilir Kablosuz Hoparlör MD-12 MD-12

Kullanım kılavuzu Taşınabilir Kablosuz Hoparlör MD-12 MD-12 Kullanım kılavuzu Taşınabilir Kablosuz Hoparlör MD-12 MD-12 Baskı 1.1 TR Kullanım kılavuzu Taşınabilir Kablosuz Hoparlör MD-12 İçindekiler Güvenlik 3 Başlarken 4 Aksesuarınız hakkında 4 Tuşlar ve parçalar

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır: K A B L O S U Z N I - 7 0 7 5 0 3 N I - 7 0 7 5 0 7 N I - 7 0 7 5 0 8 1 PA K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 5 U Y G U L A M A Y E L PA Z E S I 6 P C / P C I K A R T I D

Detaylı

1. Başlarken. 1.1 Güvenlik Önlemleri. 1.2 Sistem Gereksinimleri. 1.3 Paket İçeriği

1. Başlarken. 1.1 Güvenlik Önlemleri. 1.2 Sistem Gereksinimleri. 1.3 Paket İçeriği 1. Başlarken 1.1 Güvenlik Önlemleri Prestigio Data Racer I ın kullanımından önce lütfen tüm güvenlik önlemlerini inceleyin. Cihazı doğru şekilde çalıştırmak için bu kitapçıkta belirtilen tüm prosedürleri

Detaylı

BT220 HEADSET. Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı)

BT220 HEADSET. Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı) Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı) 6 Kulaklık fişi 7 Mikrofon 8 Kulaklık klipsi 9 Şarj göstergesi (kırmızı) 10 Güç göstergesi

Detaylı

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi:

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi: PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: 04.08.2015 Son Değiştirme Tarihi: 05.08.2015 İçindekiler 1 Güvenlik Notları.3 2 Özellikler..4 3 Sistem Özellikleri...5 4 İşlem..5 5 Geri Dönüşüm.5 6 İletişim...8

Detaylı