1. Fairleigh Dickinson University 2. JOHNSON &WALES UNIVERSITY 3. PLYMOUTH STATE UNIVERSITY 4. POINT PARK UNIVERSITY 5. ROGER WILLIAMS UNIVERSITY 6.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. Fairleigh Dickinson University 2. JOHNSON &WALES UNIVERSITY 3. PLYMOUTH STATE UNIVERSITY 4. POINT PARK UNIVERSITY 5. ROGER WILLIAMS UNIVERSITY 6."

Transkript

1 1 1. Fairleigh Dickinson University 2. JOHNSON &WALES UNIVERSITY 3. PLYMOUTH STATE UNIVERSITY 4. POINT PARK UNIVERSITY 5. ROGER WILLIAMS UNIVERSITY 6. SAINT JOSEPH S UNIVERSITY 7. ECKERD COLLEGE 8. LOUISIANA TECH UNIVERSITY 9. SOUTHERN ARKANSAS UNIVERSITY 10. UNIVERSITY OF ARKANSAS - FORT SMITH 11. CLEVELAND STATE UNIVERSITY 12. DOMINICAN UNIVERSITY 13. INDIANA UNIVERSITY-PURDUE UNIVERSITY INDIANAPOLIS 14. NORTHERN ILLINOIS UNIVERSITY 15. UNIVERSITY OF MISSOURI - ST. LOUIS 16. UNIVERSITY OF NORTH DAKOTA 17. IDAHO STATE UNIVERSITY 18. UNIVERSITY OF ST. THOM AS HOUSTON 19. CALIFORNIA STATE UNIVERSITY STANISLAUS 20. FOOTHILL - DE ANZA COLLEGES 21. LOYOLA M ARYMOUNT UNIVERSITY 22. Arkansas State University 23. California International Business University California International Business University Gannon University 26. Golden Gate University 27. Grand Valley State University 28. Lewis University 29. New York Institute Of Technology 30. Ohio University 31. Suffolk University 32. Troy University 33. University of New Haven 34. University of North Alabama

2 1 Fairleigh Dickinson Üniversitesi Lokasyon: Teaneck, New Jersey Popüler Bölümler: işletme Yönetimi, Bilgisayar Bilimi iletişim, Elektrik ya da Mekanik Mühendisliği, otel & Restoran Yönetimi Senelik Ücretler: Lisans US $32,715 Lisansüstü US $21,282 Konaklama:US $11,870 Burs İmkanları: $1,000 - $10,000' e kadar rekabete dayalı başarı ve ihtiyaç bazlı burslar Son Başvuru Tarihi: Güz(Ağustos) dönemi için:1 Temmuz Bahar(Ocak) dönemi için:1 Aralık Küresel Eğitimde Öncü New York City'nin yakınındaki New Jersey banliyö bölgesinde iki eşsiz kampüs Vancouver-Kanada ve Wroxton-İngiltere'de kampüsler Yaklaşık öğrencisi bulunan büyük, özel bir üniversite 89 farklı ülkeden yaklaşık 1200 uluslararası öğrenci 100'ü aşkın lisans ve yüksek lisans dalında akredite programlar Öğrenci ve öğretim görevlisi oranı 14:1 Uluslararası öğrenciler için burs ve ödemeli stajyerlik programları mevcuttur. Birleşmiş Milletler'in (B.M.) Sivil Toplum Kuruluşu statüsüne sahiptir.

3 2 JOHNSON & WALES UNIVERSITY Lokasyon: Providence, Rhode Island Popüler Bölümler: Uluslararası Ticaret, Yönetim, Ağırlama Yönetimi, Mutfak Sanatları, Spor ve Eğlence Etkinlikleri Yönetimi Senelik Ücretler: Lisans US $23,955 Lisansüstü US $8,208 Konaklama:US $11,541 Burs İmkanları: $1000'dan Tam Öğrenim Ücretine kadar ulaşabilir. Son Başvuru Tarihi: Güz - Mart 1 Bahar - Kasım 1 J&W, dünyanın her yerinden gelen uluslararası öğrencilerinin oluşturduğu öğrenci topluluğu ve verdiği birinci sınıf eğitim ile tanınır. Staj imkanları ve müşterek öğrenme olanakları, öğrencileri üniversite eğitiminden sonra yapacakları mükemmel kariyerler için hazırlayan eşsiz bir eğitim ortamı sunar. Yurt Dışı Eğitim Programları da eğitim deneyimini zenginleştirir ve öğrencinin başarısını sınıf dışında da göstermesini sağlayan kapsamlı bir deneyim haline getirir. Öğrenciler, küçük sınıflar sayesinde daha yakın ve samimi bir eğitim ve öğretim ortamında okuma şansı bulur.

4 3 PLYMOUTH STATE UNIVERSITY Lokasyon: Plymouth, New Hampshire Popüler Bölümler: işletme & Yönetim, Fizik & Yaşam Bilimleri Matematik & Bilgisayar Bilimi Sosyal Bilimler, Güzel & Uygulamalı Sanatlar Senelik Ücretler: Lisans US $16,570, Lisansüstü US $11,304 Konaklama:US $6,280 Burs İmkanları: Uluslararası öğrenciler için, başarı durumuna bağlı olarak belirlenen $3,500 - $5,000'e kadar burslar mevcuttur. Son Başvuru Tarihi: Güz - Nisan 1 Bahar - Aralık 1 Plymouth, New Hampshire Eyaleti'nin en güvenli topluluğu seçilmiştir. Parade dergisi tarafından "Ülkenin En Iyi 21 Küçük Eyalet Üniversitesinden Biri" ve Skiing dergisi tarafından "Iyi Eğitim ve Kayak Yapmaya Kolay Ulaşım Bakımından Ülkenin En Iyi 21 Üniversitesinden Biri" olarak gösterilmiştir.

5 4 POINT PARK UNIVERSITY Lokasyon: Pittsburgh, Pennsylvania Popüler Bölümler: işletme Yönetimi, Muhasebe, inşaat Mühendisliği Teknolojisi, Ekonomi ve Finans, Elektrik Mühendisliği Teknolojisi Senelik Ücretler: Lisans US $21,700 Lisansüstü US $8,304 Konaklama:$11,320 Burs İmkanları: Lisans eğitimlerindeki akademik performanslarına ve sınıf sıralamalarına bağlı olarak burs imkanları bulunmaktadır. Son Başvuru Tarihi: Sürekli Kayıt Point Park, uygun öğrenim ücretlerine sahiptir ve yaşam maliyetleri de düşüktür. Uluslararası öğrenciler sömestir başına kredilik lisans programları için sabit ve düşük bir ücret öderler. Yeterli görülen uluslararası öğrenciler için Özel Akademik Burs olanakları da mevcuttur. Üniversite ayrıca ücretsiz özel ders ve kampüs içi konaklama gibi imkanlar da sağlamaktadır.

6 5 ROGER WILLIAMS UNIVERSITY Lokasyon: Bristol, Rhode Island Popüler Bölümler: Ticaret, Mühendislik, Mimarlık, Bilgisayar Bilimi, inşaat Yönetimi Senelik Ücretler Lisans US $28,968 (Mimarlık Programı - US $32,640) Konaklama:US $13,020 Burs İmkanları: Yıllık 5.000$ eğitim ücreti indirimi yada burs kazanılabilir. Son Başvuru Tarihi: Lisans: Sürekli kayıt Lisansüstü: Bölüme göre değişir Roger W illiams University, tekrar U.S. News & World Report'un "2010'un En Iyi Okulları" listesinde Kuzey'deki en iyi ilk 10 "Lisans Yüksekokulu" arasına girmiştir. RWU, alanında tanınmış öğretim elemanları ve müfredatı ile sosyal bilimler alanında güçlü bir eğitim tecrübesine sahiptir. Öğretim elemanlarımız, akademik destek ve/veya araştırma konularında işbirliği için sık sık öğrencilerle bir araya gelirler. Aslına bakılırsa, Roger W illiams University lisans düzeyinde öğrenci/öğretim elemanları için eşi benzeri olmayan araştırma imkanları sunan sayılı okullardan biridir.

7 6 SAINT JOSEPH S UNIVERSITY Lokasyon: Philadelphia, Pennsylvania Popüler Bölümler: Pazarlama, Psikoloji, Eğitim, Biyoloji, Gıda Pazarlama Senelik Ücretler: Lisans US $35,080 Lisansüstü US $14,742 Konaklama:US $11,574 - $13,974 Burs İmkanları: Toplamda $16,000'e varan yıllık $4,000 değerinde burs alabilirler. Son Başvuru Tarihi: Lisans: Eylül girişi - Mart 1 Ocak girişi - Kasım 1 Saint Joseph's, tarihi Philadelphia'nın şehir merkezinden yalnızc zor dakika mesafedeki güzel ve sakin kampüste yer alır. Kampüs ayrıca New York City ve W ashington D.C.'den kısa birer tren yolculuğu uzaklıktadır. Lisans eğitimi alan öğrenciler, 38 eyalet ve 38 farklı ülkeden gelmektedir.

8 7 ECKERD COLLEGE Lokasyon: St. Petersburg, Florida Popüler Bölümler: Doğa Çalışmaları, Deniz Bilimleri, Psikoloji, Uluslararası Ticaret, Mühendislik Senelik Ücretler: Lisans US $34,250 Konaklama:US $9,652 Burs İmkanları: $13,000'e varan miktarlarda başarı ve ihtiyaç durumuna bağlı maddi destek olanağı mevcuttur Son Başvuru Tarihi: Lisans: Sürekli Kayıt Eckerd College, akademik programında küresel bir bakış açısına yer veren yenilikçi ve ileri görüşlü bir kurumdur. Eckerd, Çevre ve Deniz Bilimleri, Yaratıcı Yazarlık, Psikoloji ve Uluslararası Ilişkiler ve Küresel Meseleler alanlarında ülke çapında ün kazanmıştır. Eckerd öğrencileri bilimsel ekipmanlarla çalışma ve diğer üniversitelerde ancak Master öğrencilerinin yararlanabildiği araştırma olanaklarından yararlanma imkanına sahiptirler.

9 8 LOUISIANA TECH UNIVERSITY Lokasyon: Ruston, Louisiana Popüler Bölümler: Havacılık, Beslenme ve Diyetetik, Mimarlık iç Mimari, Tıbbi Teknoloji Senelik Ücretler: Lisans US $34,250 Konaklama:US $9,652 Burs İmkanları: 2 çeyrek sömestirin ardından başarısı kanıtlanmış uluslararası öğrenciler için öğrenim ücretinden muaf tutulma olanağı mevcuttur Son Başvuru Tarihi: Güz - Haziran 1; Kış - Eylül 1; Bahar - Aralık 1; Yaz - Mart 1 Nanoteknoloji Eğitimi'nde ABD'nin en iyi 3. okulu olarak gösterilen Louisiana Tech (LA Tech), ayrıca nanosistem mühendisliği alanında lisans düzeyinde eğitim veren ilk ABD üniversitesi olma ünvanına da sahiptir. LA Tech U.S. News & W orld Report tarafından 3. Tier Ulusal Üniversite olarak gösterilmiştir ve ABD'de birçok listede en üst sıralarda yer almaktadır en iyi eyalet dışı maliyetlere sahip okul, Kiplinger s dergisine göre devlet yüksekokulları ve üniversiteleri arasında 93. "En Iyi Fiyatlı" (Best Value); nanoteknoloji ticaretinde ülkedeki en iyi 7. kurum seçilmiştir ve RateMyProfessors.com adresinde ABD'deki tüm yüksekokul ve üniversiteler arasında 2. en yüksek öğretim elemanları değerlendirmelerine sahiptir. LA Tech ayrıca 4 yıllık havacılık eğitimi için en uygun fiyata sahip olan okuldur.

10 9 SOUTHERN ARKANSAS UNIVERSITY Lokasyon: Magnolia, Arkansas Popüler Bölümler: işletme, Biyoloji, Hemşirelik, Bilgisayar Bilimi, Matematik, Sosyoloji, Sosyal Hizmetler, Psikoloji Senelik Ücretler: Lisans US $9,256 Lisansüstü US $6,506 Konaklama:US $4,570 Burs İmkanları: Lisans öğrencileri okula bir sömestir devam ettikten sonra okula Devam Bursu'na hak kazanabilirler. Son Başvuru Tarihi:Devamlı Kayıt, Southern Arkansas University, en son teknolojiyle donatılmış metrekarelik yeni Bilim Merkezi'yle gurur duymaktadır. SAU 100'den fazla öğrenci toplulukları ve düşük öğrenci/öğretim elemanı oranıyla, öğrencilerine tam bir üniversite deneyimi yaşatmaktadır. Okulun muhteşem kampüsünde konaklamak isteyen öğrenciler için konaklama seçeneklerinden biri de Residential Interest Groups'tur (R.J.G.) (Ilgi Alanlarına Bağlı Yurtlar). Öğrencilerin kendileriyle aynı ilgi alanlarını paylaşan diğer öğrencilerle birlikte yaşamalarını sağlar.

11 10 UNIVERSITY OF ARKANSAS - FORT SMITH Lokasyon: Fort Smith, Arkansas Popüler Bölümler: ingilizce, Grafik Tasarım, Organizasyonel Liderlik, Pazarlama, Bilişim Teknolojisi Senelik Ücretler: Lisans US $10,168 Konaklama:$4,200 Son Başvuru Tarihi: Güz 2011 Haziran 17 Bahar 2011 Kasım 4 UA Fort Smith, öğrencilerine ve kampüs topluluğuna en son teknolojiye göre tasarlanmış yenilikçi programlarıyla tecrübeye ve uygulamaya dayalı bir eğitim vererek eşsiz bir deneyim sunar. Üniversite, çok çeşitli bu öğrenci topluluğunun sürekli değişen ihtiyaçlarını karşılamak için e-posta, web dersleri, akşam ve hafta sonu dersleri ve interaktif videolar gibi alternatif eğitim yöntemleri de kullanmaktadır.

12 11 CLEVELAND STATE UNIVERSITY Lokasyon: Cleveland, Ohio Popüler Bölümler: Uluslararası Ticaret, iletişim, Dijital Medya ve Film, Elektrik Mühendisliği, Hemşirelik Senelik Ücretler: Lisans US $11,387 Burs İmkanları: - Son Başvuru Tarihi:Güz - Mayıs 15 Bahar - Kasım 1 Cleveland State University (CSU), nüfusu üç milyona yaklaşan bir bölge olan Cleveland Ohio'da yer alır. 35 hektarlık metropol kampüs Cleveland şehir merkezinin kalbinde bulunmaktadır. Dünya standartlarında işletmeler, profesyonel sporlar, büyük şehir eğlencesi, Erie Gölü kenarı, sağlık kurumları ve birinci sınıf sanat organizasyonları hem komşu hem de anlaşmalıdır. Böylece CSU öğrencilerine benzersiz bir birleşik öğrenim deneyimi yaşatır. CSU zoo'den fazla eğitim dalı ile akademik programlar sunar. Cleveland State; ticaret, biyomedikal araştırma ve sağlık, K-ız eğitimi, spor yönetimi ve hukuk, ticaret, mühendislik, şehir yönetimi ve daha birçok konuda sunduğu profesyonel programlar açışından lider bir okuldur.

13 12 DOMINICAN UNIVERSITY Lokasyon: River Forest, Illinois Popüler Bölümler:Bilgisayar Bilimi, Ticaret, Muhasebe, Matematik, Mühendislik Senelik Ücretler: Lisans US $26,400 Lisansüstü $616 - $810 Konaklama:US $8,000 - $9,500 Burs İmkanları:Sömestir başına $1,000 burs imkanı Son Başvuru Tarihi:Güz - Mayıs 1 Bahar - Kasım 1 Dominican, 30 eyaletten gelen öğrencilerin yanı sıra 25 ülkeden gelen 20 uluslararası öğrencisiyle, çeşitli ve farklı geçmişlere sahip 3.700'den fazla öğrenciye ev sahipliği yapar. U.S. News & W orld Report Amerika'nın En Iyi Okulları sıralamasında, Dominican'ı Orta Batı bölgesinin en iyi üniversiteleri arasında göstermiştir.

14 13 INDIANA UNIVERSITY-PURDUE UNIVERSITY INDIANAPOLIS Lokasyon: Indianapolis, Indiana Popüler Bölümler:Mühendislik, Biyo-işlem, Ticaret, Sağlık Bilimleri, iletişim Çalışmaları Senelik Ücretler:Lisans US $24,570 Lisansüstü US $16,003 - $38,820 Konaklama:US $13,000 Burs İmkanları:Öğrencilerin başarılarına göre $3.500'a kadar burs imkanı Son Başvuru Tarihi:Güz - Mart 1 Bahar - Ekim 1 IUPUI, sahip olduğu 300'den fazla derece programında kadar öğrenciye eğitim verir. Üniversite Indiana eyaletinin en çok sayıda ve en geniş çeşitte programlar sunan okuludur. Sunduğu programlar arasında, Işletme, Mühendislik, Sağlık Hizmetleri, Bilişim, Hukuk, Tıp, Fen Bilimleri ve Turizm yer alır. IUPUI, her yıl 130'u aşkın ülkeden gelen yaklaşık adet uluslararası öğrenciye ve araştırmacılara ev sahipliği yapar. Öğrenciler uluslararası müfredatlar ve etkinlikler, finanse edilmiş araştırma projeleri gibi imkanlardan yararlanır ve bu sayede de kültürel bakış açılarını hem sınıfta hem de sınıf dışında paylaşma şansına sahip olurlar.

15 14 NORTHERN ILLINOIS UNIVERSITY Lokasyon: DeKalb, Illinois Popüler Bölümler:Muhasebe, Ticaret, Mühendislik, Bilgisayar Bilimi, Sağlık & Beşeri Bilimler Senelik Ücretler:Lisans US $16,600 Lisansüstü US $18,200 Konaklama:US $11,000 Burs İmkanları: - Son Başvuru Tarihi:Güz - Mayıs 1 Bahar - Ekim 1 Business W eek'in 2011 en iyi lisans ticaret okulları sıralaması, NIU ticaret okulunu ulusal çapta elit ticaret okulları arasında göstermeye devam etmektedir. 2011'de, NIU College of Business, derginin ülkedeki En Iyi Lisans Okulları olarak tanımlanan programlar listesinde, 139 ticaret okulundan oluşan çok küçük bir elit okullar grubu içinde ulusal çapta 84.sırada yer aldı. NIU'nun Muhasebe Bölümü, Public Accounting Report tarafından son beş yıldır ülkenin ilk 10 okulu arasında sıralanmıştır. NIU College of Engineering and Engineering Technology, bu yıl U.S. News & W orld Report'a göre ülke çapındaki ilk 40 mühendislik yüksek lisans derece programları arasında yer almaktadır.

16 15 UNIVERSITY OF MISSOURI - ST. LOUIS Lokasyon: St. Louis, Missouri Popüler Bölümler:Muhasebe, Ticaret, Mühendislik, Bilgisayar Bilimi, Sağlık & Beşeri Bilimler Senelik Ücretler:Lisans US $16,356 Konaklama:US $6,075 Burs İmkanları: Uluslararası öğrenciler için onur (honors) yüksekokul bursları mevcuttur Son Başvuru Tarihi:Güz - Mayıs 1 Bahar - Ekim 1 UMSL'nin öğretim elemanları, Academic Analytic's Faculty Scholarly Productivity Jndex tarafından ıs'ten az doktora programıyla ülkenin en iyi araştırma üniversiteleri arasında Boston College ve Georgetown University'nin hemen ardından beşinci olarak sıralanmıştır. UMSL'deki Whitney Harris W orld Ecology Center, ülkedeki en büyük ve en çeşitli Biyoloji programıdır. UMSL'nin ortak kurumları arasında Missouri Botanik Bahçesi ve St. Louis Hayvanatbahçesi vardır.

17 16 UNIVERSITY OF NORTH DAKOTA Lokasyon: Grand Forks, North Dakota Popüler Bölümler:Havacılık, işletme, Bilgisayar Bilimi, Eğitim, Mühendislik Senelik Ücretler:Lisans US $15,845 Lisansüstü US $16,948 Konaklama:US $5,160 Burs İmkanları: Başarı durumuna göre 8 sömestıra kadar eğitimden muaf olma bursu verilebilir. Son Başvuru Tarihi:Güz - Mayıs 1 Bahar - Ekim 1 U.S. News & W orld Report, UND'yi sürekli olarak ülkedeki En Iyi 200 Üniversite arasında göstermektedir. Princeton Review UND'yi "ABD'nin En Girişimci Ilk 10 Lisans Okulu" arasında değerlendirmiş ve Entrepreneur dergisi de UND'nin girişimcilik programını ülkedeki en iyi on üçüncü program olarak göstermiştir (2008). UND ayrıca uzay çalışmaları alanında uluslararası anlamda tanınan bir yüksek lisans programına da sahiptir. Energy and Environmental Research Center (EERC) ise havayı, suyu ve toprağı temizleyip koruyacak daha temiz ve daha etkili enerji ve çevre teknolojileri üreten dünyanın önde gelen kurumlarından biridir. Elektrik Mühendisliği ve Uzay Çalışmaları bölümleri, Uluslararası Uzay Istasyonu'na takılması planlanan kızılötesi bir kamera olan AgCam'ı, Upper Midwest Aerospace Consortium ile birlikte tasarlamış ve üretmiştir.

18 17 IDAHO STATE UNIVERSITY Lokasyon: Pocatello, Idaho Popüler Bölümler:Mühendislik, Bilgisayar Bilişim Sistemleri, Kim ya, Ticaret, Eğitim Senelik Ücretler:Lisans US $15,916 Lisansüstü US $16,876 Konaklama:US $5,050 Burs İmkanları: Başarı durumuna göre eğitimden muaf olma bursu verilebilir. Son Başvuru Tarihi:Güz - Mart 1 Bahar - Kasım 1 Idaho State University'nin 100'den fazla binadan oluşan güvenli ve bakımlı kampüsü, muhteşem Rocky Dağları'nın tam ortasında kurulmuştur. Bu üniversite, ekonomik geziler ve etkinlikler düzenleyen ülke çapında ün yapmış Outdoor Adventure Center ile birlikte çeşitli kişisel, sosyal ve eğlence olanakları sunar. ISU mezunlarının %90'ı ISU'da aldıkları eğitimin kendilerini büyük ölçüde kariyerleri için hazırladığını söylemektedirler.

19 18 UNIVERSITY OF ST. THOM AS - HOUSTON Lokasyon: Houston, Texas Popüler Bölümler:Finans, Muhasebe, Ticaret, Pazarlama, iletişim Senelik Ücretler:Lisans US $23,500 Lisansüstü US $15,696 Konaklama:US $7,900 Burs İmkanları: - Son Başvuru Tarihi:Sürekli Kayıt Öğrenci/öğretim elemanı oranı 12'ye 1'dir ve öğretim üyelerinin toplam sayısı 298'dir. Ve bunların %91'i kendi alanlarındaki en yüksek akademik derecelere sahiptir.university of St. Thomas'ın başarılı öğrencilerinin SAT sınavından aldıkları ortalama puan 1125'dir. Okula yeni giriş yapan öğrencilerin %37'si kampüste yaşamaktadır.

20 19 CALIFORNIA STATE UNIVERSITY STANISLAUS Lokasyon: Turlock, California Popüler Bölümler:işletme, Bilgisayar Bilimi, Biyolojik Bilimleri, ingilizce, iletişim Çalışmaları Senelik Ücretler:Lisans US $14,440 Lisansüstü US $12,500 Konaklama:US $8,000 Burs İmkanları: - Son Başvuru Tarihi:Güz - Haziran 1 Bahar - Kasım 1 U.S. News & W orld Report, CSU Stanislaus'u Batının master ve lisans dereceleri sunan en iyi devlet üniversiteleri arasında göstermiş ve aynı zamanda son 10 yıldır yüksek eğitimde en iyi fiyat olarak göstermiştir. American Association of State Colleges and Universities, CSU Stanislaus'u sınıf tekrarı ve mezuniyet oranlarında sıradışı gelişim gösteren, ülke çapındaki ilk 12 devlet üniversitesi olarak tanımıştır.

21 20 FOOTHILL - DE ANZA COLLEGES Lokasyon: Los Altos Hills, California Popüler Bölümler:Ticaret ve Yönetimi, Uluslararası Ticaret, video oyunu Tasarımı ve Animasyon, Görsel & Sahne Sanatları, Bilgisayar Bilimi, BT, veri Tabanı & Yazılım Geliştirme, Ağ kurma, Biyoloji & Biyomedikal Bilimler, Biyobilişim ve Biyoteknoloji Senelik Ücretler:Lisans US $5,800 Burs İmkanları: - Son Başvuru Tarihi: Güz - Haziran 30 Kış - Ekim 31 Bahar - Ocak 30 Bu okullar, dünyaca ünlü Silicon Valley'nin merkezinde, San Francisco'nun (uluslararası havaalanı) 45 dakika güneyinde ve ABD'nin en büyük 10. şehri San Jose'nin yirmi dakika güneyinde, dinamik San Francisco Körfez Bölgesi'nde yer alır. 300 güneşli gün ve yıl boyu ortalama 21C sıcaklıkla, bu bölge, California tarzını tam anlamıyla yansıtır kısa bir araba yolculuğu sonrasında ülkedeki en iyi sörf, golf ve gezi imkanlarına sahip olan Pasifik Sahili plajlarına ulaşabilirsiniz. Apple, Yahoo!, Google, Adobe, ebay, Cisco Systems, Facebook ve 6.000'i aşkın teknoloji şirketinin merkezlerine çok yakın olan bu okulda girişimcilik ve yenilikçiliğin ruhunu keşfedin.

22 21 LOYOLA M ARYMOUNT UNIVERSITY Lokasyon: Los Angeles, California Popüler Bölümler:Ticaret, Sinema, Mühendislik, Politika Bilimi, iletişim Senelik Ücretler:Lisans US $37,000 Lisansüstü US $20,000 Konaklama $12,400 Burs İmkanları: - Son Başvuru Tarihi:Güz - Ocak 15 Bahar - Ekim 15 LMU'da eğitim sınıfın dışında da devam eder. 100'ü aşkın öğrenci organizasyonu; akademik, kültürel, mesleki, hizmet ve sosyal çeşitliliği yansıtarak Üniversite deneyimini zenginleştirir. LMU'nun 18 adet kampüs içi öğrenci yurdu binası, 3,200'den fazla öğrenciyi ağırlarken, birinci ve ikinci yıl konaklamaları garanti altına alır. Modern ve yenilenmiş son teknolojiye sahip ticaret, bilim ve mühendislik tesisleri öğrecilerin eğitimini ve araştırmayı destekler.

23 22 Arkansas State University Lokasyon: Fayetteville, Arkansas Popüler Bölümler: Otomotiv Servis Teknoloji, İşletme Bilişim Sistemleri, Klinik Laboratuar Bilimleri, Dijital Elektronik Teknolojisi Senelik Ücretler: Lisans $ Burs İmkanları: Öğrenciler başarı durumlarına göre $4.000 burs imkanı. Son Başvuru Tarihi: Güz dönemi için 1 Ağustos Arkansas State University ön lisans (Associate), Lisans (Bachelors), Mastır (Masters) ve Doktora (Doctoral)eğitimi vermektedir. Ayrıca dil eğitimi ile ilgili ESL ( English as a Second Language) programında da oldukça güçlüdür. ESL programının öğrenciler tarafından en fazla ilgi çeken yönü ESL programını tamamladığınızda direkt olarak TOEFL ya da IELTS sınavına girmeden üniversiteye geçiş yapmanızdır.

24 23 California International Business University Lokasyon: San Diego, California Popüler Bölümler: Yöneteticilik Senelik Ücretler: Lisans $24,980 Burs İmkanları: Öğrenciler başarı durumlarına göre $ burs imkanı. Son Başvuru Tarihi: Kış Çeyreği 1 Kasım Bahar Çeyreği 1 Şubat Yaz Çeyreği 1 Mayıs Sonbahar Çeyreği 1 Ağustos Neden CIBU'yu tercih etmelisiniz? Alanında uzman öğretim üyeleri: Alanında uzman, engin bilgi birikimi ve iş tecrübesine sahip öğretim üyelerinden ders almanın ayrıcalığı ile öğrenciler hem akademik olarak donatılırken, hem de profesyonel iş yaşamından örneklerle gerçek hayata hazırlanıyor. Interaktif eğitim ayrıcalığı: Küçük sınıflarda ve küçük gruplarda yapılan derslerle efektif ve etkili bir eğitim hizmeti verilmektedir. Bu durum, her öğrencinin derse full katılımını sağlayıp, öğretim üyeleri ile birebir temas kurmalarını kolaylaştırmaktadır. Lokasyon: CIBU, toplu tasıma araçlarına, alışveriş merkezlerine, restoranlara çok kısa bir yürüme mesafesindedir. Şehrin en canlı caddesi olan 5. Cadde sadece 10 dk. yürüme mesafesindedir. Business University: CIBU sadece "business alanında' egitim veren bir üniversitedir. Bu da okulumuzu bu alanda özel yapmaktadır. Amerikada çalışma hakkı : öğrencilerine ilgili programdan mezun olduktan sonra, OPT hakkı ile Amerika'da 1yıl çalışma hakkına sahiplerdir. Bu sure zarfında CIBU, öğrencilerine iş bulmaları konusunda ekstra destek sağlamaktadır. "Study Tours': CIBU'nun öğrencilerine sunduğu bir diğer eşsiz fırsat ise, master ve doktora programlarındaki dersler kapsamında bulunan study tour'lardır. İlgili dersi veren öğretim üyesi önderliğinde ayarlanan bu study tour'lara katılarak Amerika'da ve dünyada hayranlık uyandıran birçok şirketi, yakından, kendi yetkililerinden dinleme fırsatı bulacaksınız. Bu özel konferanslarla kendi networkunuzu genişletme olanagınada sahipsiniz. Sunulan study tour'lar: Silicon Valley Practical Entrepreneurship Study Tour Southern California Fashion, Entertainment and Media Study Tour Greater China Business Opportunities Study Tour

25 24 Başvuru İçin Gerekli Belgeler: Application Form ( Completed and signed) College/University Official Transcripts in English Application Fee Proof of English Proficiency, if applicable ibt (Internet based) Undergraduates: 65 IELTS Undergraduates 6.5 TOEIC Undergraduates 550 Proof of Financial Responsibility Bank Letter/Statement Proof of Health Insurance

26 25 Gannon University Lokasyon: Erie, Pennsylvania Popüler Bölümler: Bilgisayar Bilimi, Elektrik Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Mekanik Mühendisliği Senelik Ücretler: Lisans $24,980 Burs İmkanları: Öğrenciler başarı durumlarına göre $ burs imkanı. Son Başvuru Tarihi: Güz dönemi için 15 Mayıs Gannon her biri kendi alanında başarılı ve dinamik akademik kadrosu ile öğrencilere mükemmel bir eğitim ortamı sunmaktadır. Akademik başarı Gannon University için en büyük önceliktir. 3 kolej ve 2 okuluyla Gannon 75'ten fazla alanda öğrencilerine eğitim imkanı sunmaktadır. Gannon'daki eğitim ortamı sadece derslerle sınırlı değildir, öğrenciler farklı sosyal kulüpler ve organizasyonlarla faal bir ortamda yaşarlar. Okulda birçok farklı ülkeden yabancı öğrenci bulunmaktadır, bu kültürel mozaik öğrencilere farklı hayat tarzlarını ve kültürlerini yakından tanıma olanağı sunacaktır.

27 26 Golden Gate Üniversitesi Lokasyon: San Fransisco, California Popüler Bölümler: Yönetim, İşletme, Finans, İnsan Kaynakları Yönetimi, Bilgi Teknolojisi, Uluslararası İşletme, Pazarlama, BS Muhasebe, Bilgi Teknolojisi. Senelik Ücretler: Lisans Her 3 kredilik ders 2040 USD. Burs İmkanları: Öğrenciler başarı durumlarına göre $5,750 burs imkanı. Son Başvuru Tarihi: Güz dönemi için 15 Mayıs Bahar dönemi için 15 Eylül Yaz dönemi için 15 Ocak Amerika nin California Eyaleti nin San Francisco şehrinde 1901 den bu yana egitim vermektedir. Lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim veren okulda 11 lisans ve 20 master programı sunulmaktadır. Okulda toplam öğrenci eğitim almaktadır.

28 27 Grand Valley State University Lokasyon: Allendale, Michigan Popüler Bölümler: İşetme Fakültesi, Halkla İlişkiler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Bilim Fakültesi, Mühendislik ve Bilgisayar Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi Senelik Ücretler: Lisans $14,030 Burs İmkanları: Öğrenciler başarı durumlarına göre $ burs imkanı. Son Başvuru Tarihi: Güz Yarıyılı : 29 Ağustos 17 Kasım Kış Yarıyılı : Ocak 9 Nisan 28 Grand Valley State University her iki dünyanın da en iyisine sahiptir: Allendale in banliyösünde canlı, yaşamak isteyeceğiniz bir ana kampüs; Michigan ın ikinci en büyük şehri Grand Rapids in merkezine 15 dakika uzaklıkta olan dinamik, merkezi kampüs. Öğrenciler kişisel, etkileşimli öğrenimi sağlayan küçük gruplu sınıflardan oldukça hoşnuttur. Kampüste yaklaşık olarak 300 adet öğrenci topluluğu, kulübü ve kuruluşu vardır.

29 28 Lewis University Lokasyon: Romeoville, Illinois Popüler Bölümler: Havacılık, Biyolojik bilimler, İşletme, Bilgi Güvenliği ve Risk Yönetimi, Bilgisayar Bilimleri Senelik Ücretler: Lisans $33,220 Program Gereksinimleri: TOEFL:80 IELTS:6.0 Burs İmkanları: Öğrenciler başarı durumlarına göre $4,500 - $5,500 a kadar burs imkanı. Son Başvuru Tarihi: Güz Dönemi: 1 Temmuz Bahar Dönemi: 1 Kasım Üniversite kampüsünden Chicago'nun merkezine;iş imkanlarına, çalışma imkanlarına, eğlenceye tren yoluyla ulaşabilirsiniz. Ana kampüsünde 12 yurtta den fazla öğrenci konaklamaktadır. Bütün yurtlar sınıflara, kütüphanelere, spor salonlarına ve öğrenci birliklerine sadece yürüme mesafesindedir.

30 29 New York Institute Of Technology Lokasyon: Old W estbury, NY Popüler Bölümler: Muhasebe, Reklamcılık, Mimarlık, Davranış Bilimleri, Isletme, İletişim Sanatları, bilgisayar grafikerlik, bilgi işlem, elektrik ve bilgisayar mühendislik, mühendislik yönetimi, grafik tasarım, sağlık bilimleri, turizm yönetimi, bilgi teknolojileri, iç mimarlık, biyoloji, biomedical mühendislik, kimya, mekanik mühendislik, hemşirelik, siyaset bilimi, psikoloji, telekomünikasyon network yönetimi Senelik Ücretler: Lisans $ (Bölüme göre değişiklik göstermektedir.) Program Gereksinimleri: TOEFL(IBT) 79 Burs İmkanları: Öğrenciler başarı durumlarına göre $7,000 ile $16,000 a kadar burs imkanı. Son Başvuru Tarihi: Güz dönemi: 1 Temmuz Bahar dönemi: 1 Aralık Özel bir enstitü olan NYIT bünyesinde Kuzey Amerika, Çin, Orta Doğu ve sanal ortamdan olmak üzere toplamda öğrenci bulundurmaktadır ten beri; Kariyer odaklı mesleki eğitim sunan Bütün öğrencilerini fırsatlarla buluşturan Öğrencilerin yararlanabileceği uygulama merkezli bir eğitim sunan Bir enstitü olarak eğitim vermektedir.

31 30 Ohio University Lokasyon: Athens, Ohio Popüler Bölümler: Sağlık ve Beden Eğitimi, Gazetecilik, İşletme, Muhasebe Senelik Ücretler: Lisans $ (Programa göre değişiklik gösterebilir) Program Gereksinimleri: TOEFL:80 IELTS:6,5 Burs İmkanları: Öğrenciler başarı durumlarına göre $ burs imkanı.(sat ve ACT sınavı istenir.) Son Başvuru Tarihi: Güz dönemi, 15 Aralık Ohio Üniversitesi, ABD deki 6 kampüsünde 20 bin öğrenciyi barındırıyor. 250 lisans, 170 master ve 50 farklı doktora programı bulunan üniversite, en başarılı devlet üniversiteleri arasında ilk yüzde 2 lik dilim içinde yer alıyor. Üniversite, mezunlarının başarılarına göre yapılan sıralamada ise 4 üncü sıradadır.

32 31 Suffolk Üniversitesi Lokasyon: MA, BOSTON Popüler Bölümler: Finans, Sağlık, Biyoteknoloji ve Hukuk Senelik Ücretler: Lisans $29,894 Burs İmkanları: Öğrenciler başarı durumlarına göre Merit bursundan yararlanabilir. Son Başvuru Tarihi: Güz(Ağustos) dönemi için:15 Haziran Bahar(Ocak) dönemi için:1 Kasım Suffolk, Princeton Review tarafından en iyi 371 Yüksekokul arasında değerlendirildi ve 2009 da US News & W orld Report un en iyi yüksekokullar listesinde yer aldı. Bugün Boston daki Suffolk University, Sawyer Business School, College of Arts and Sciences ve Law School da 70 i aşkın lisans derecesi programı sunuyor.

33 32 Troy University Lokasyon: Troy, Alabama Popüler Bölümler: Muhasebe, Sanat, İngilizce, Gazetecilik, Matematik, Tıp Teknolojisi, Psikoloji Senelik Ücretler: Lisans $ Program Gereksinimleri: TOEFL 61 Burs İmkanları: Öğrenciler başarı durumlarına göre $ $2.000 burs imkanı. Son Başvuru Tarihi: Bahar Dönemi: 15 Şubat Yaz Dönemi: 1 Mayıs Güz Dönemi: 1 Temmuz Amerika nın Florida ve Atlanta ya yakın sıcak güney bölümünde bulunan Troy Üniversitesi 1887 yılında kurulmuştur. 234 hektarlık kampüsde; Amerikan futbolu, baseball, basketbol, futbol, golf sahaları, açık ve kapalı yüzme havuzu, teniz ve voleybol kortu, sağlık merkezi, tiyatrolar, Starbucks kahve evi ve özel uluslar arası yaşam & öğrenme merkezi bulunmaktadır.

34 33 University of New Haven Lokasyon: W est Haven, Connecticut Popüler Bölümler: Grafik Dizayn, İç Dizayn, Gazetecilik, Public Policy, Kitlesel İletişim, Bilgisayar Programcılığı, Lojistik, Otel ve Restoran Yönetimi Senelik Ücretler: Lisans $30,500(2 sömestır) Burs İmkanları: Öğrenciler başarı durumlarına göre $ burs imkanı. Son Başvuru Tarihi: Güz dönemi: 1 Haziran Bahar dönemi: 1 Kasım New Haven College 1966 yılında lisans programları için New England Association of Schools and Colleges dan tam akreditasyon aldı daysa okul lisansüstü eğitim veren bölümlerin eklenmesiyle çok büyük bir adım atmış oldu. Lisans üstü bölümler hızla genişledi ve bugün 30 master programı lisans öğrencilerine çeşitli lisansüstü sertifikaları da dahil olmak üzere eğitim sunmaktadır.

35 34 University of North Alabama Lokasyon: Florence, Alabama Popüler Bölümler: Sanat, Biyoloji, Kim ya, Bilgisayar Bilimi, İngilizce, Yabancı Diller, Jeoloji, Coğrafya, Siyaset Bilimi Senelik Ücretler: Lisans $18,478 Program Gereksinimleri: 500/173 CBT Burs İmkanları: Öğrenciler başarı durumlarına göre $4,000 burs imkanı. Son Başvuru Tarihi: 2 Ocak 500/173 CBT (Undergraduate) Alabama eyaletinin kuzeybatısında yer alan Florence şehrinde eğitim veren University of North Alabama iki güzel gölün yakınlarında yer alması dolayısıyla pek çok su sporlarını seveni kendisine çekmektedir. Eyaletteki en büyük dördüncü şehir olan Florence Tennessee nehrinin kuzeyinde yer alır. Okulun kampüsü şehrin yerleşim bölgesinde bulunmaktadır. Florence daki suç oranının düşük olması pek çok öğrencinin bu şehri tercih etmesine sebep olmaktadır.

CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik

CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik ABD NİN TAM MERKEZİNDE EĞİTİM ALIN ABD nin merkezinde, Wisconsin in ilk üniversitesinde global eğitim alın. 1846 dan beri, Carroll

Detaylı

Süre / Fiyat (USD) 16 hafta. 8 hafta. 12 hafta. 20 hafta. Süre / Fiyat (USD) 16 hafta. 12 hafta. 8 hafta. 20 hafta

Süre / Fiyat (USD) 16 hafta. 8 hafta. 12 hafta. 20 hafta. Süre / Fiyat (USD) 16 hafta. 12 hafta. 8 hafta. 20 hafta AMERİKA DİL LARI 1 YILI EĞİTİM ve KONAKLAMA FİYATLARI Temsilciliğini yaptığımız Amerika dil okulları ACCET (Accrediting Council for Continuing Education and Training) tarafından onaylıdır. Süre / Fiyat

Detaylı

Amerika Dil Okulları Fiyatları

Amerika Dil Okulları Fiyatları EYALET CALIFORNIA ŞEHİR OKUL ADI Konaklama H.Alanı Aylık Sağlık 20 1050 1575 2 3060 3960 4950 5490 6405 7320 8235 BERKELEY LSI 25 1176 1764 2352 3438 4464 5580 5976 6972 7968 8964 65 150 90 335 305 110

Detaylı

Akademik Yılı Taban Puan ve Kontenjan Tablosu

Akademik Yılı Taban Puan ve Kontenjan Tablosu 2017-2018 Akademik Yılı ve Kontenjan Tablosu Burası öğrenerek, keşfederek, paylaşarak, hayatı dolu dolu yaşayacağın yer. 21 yıldır akademik ortamı ve kadrosuyla öncü ve yenilikçi olan BİLGİ, sana 7 fakülte,

Detaylı

Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$) 870 ELS 440 SILICON VALLEY. 60 150 250 555 170 75 UC IRVINE 21 4 Hafta: 2100 10 Hafta: 3700

Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$) 870 ELS 440 SILICON VALLEY. 60 150 250 555 170 75 UC IRVINE 21 4 Hafta: 2100 10 Hafta: 3700 I EYALET ŞEHİR OKUL ADI Saati 4 6 8 12 16 süre fiyat süre fiyat aile yurt ALABAMA TUSCALOOSA UNV. OF ALABAMA 22 1956 1956 468 50 1400 0 9 400 100 10 18 80 3480 4480 5400 9000 CALIFORNIA BERKELEY LSI 15

Detaylı

Amerika Dil Okulları. Haftalık AMERİKA ELS

Amerika Dil Okulları. Haftalık AMERİKA ELS Haftalık Uzun Süreli Paket Programlar Haftalık AMERİKA Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$) I20 Knk. H.Alanı Ders Akademik Dönem Akadem. Sem. Akadem. Yıl Kayıt Konaklama Kargo Bulm Karş. EYALET ŞEHİR OKUL

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2018 ÖSYS TABAN PUANLARI IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2018 OSYS BASE SCORES

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2018 ÖSYS TABAN PUANLARI IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2018 OSYS BASE SCORES Fen-Edebiyat Fakültesi / Faculty of Arts and Sciences / 203511541 Fizik (İngilizce) (%50 İndirimli) / Physics (50% tuition SAY 232,06787 232,06787 203511532 Fizik (İngilizce) (Tam Burslu) / Physics (100%

Detaylı

Amerika Dil Okulları Fiyatları. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (USD)

Amerika Dil Okulları Fiyatları. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (USD) CALIFORNIA 1128 2256 3214 4285 76 6092 6709 7667 8626 1 0 12 1 125 1344 2688 3831 5108 6048 58 7967 9139 10282 1 0 12 1 125 1440 40 27 3960 51 6400 7080 8260 9440 106 65 90 335 270 100 BERKELEY 25 15 2280

Detaylı

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ Uluslararası Birinci Sınıf Öğrencileri İçin Yenilikçi, Entegre Bir Program ULUSLARARASI PROGRAM UBC lisans programınıza İngilizce dil eğitimi ile akademik

Detaylı

Amerika Dil Okulları 2018 Yılı Eğitim ve Konaklama Fiyatları

Amerika Dil Okulları 2018 Yılı Eğitim ve Konaklama Fiyatları Amerika Dil Okulları 201 Yılı Eğitim ve Fiyatları İngilizce dil eğitimi almak için ilk akla gelen ülkelerden birisi olan Amerika da eğitim alabileceğiniz bir çok şehir seçeneğiniz vardır. Amerika da dil

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2017 ÖSYS TABAN PUANLARI IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2017 OSYS BASE SCORES

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2017 ÖSYS TABAN PUANLARI IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2017 OSYS BASE SCORES Fen-Edebiyat Fakültesi / Faculty of Arts and Sciences / 203511541 Fizik (İngilizce) (%50 Burslu) / Physics (English) (50% MF-2 227,57191 227,57191 203511532 Fizik (İngilizce) (Tam Burslu) / Physics (English)

Detaylı

DUTY YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK AMERİKA (USA) DİL OKULLARI FİYAT LİSTESİ

DUTY YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK AMERİKA (USA) DİL OKULLARI FİYAT LİSTESİ Hftlık 4 Hft DUTY YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK AMERİKA (USA) DİL OKULLARI FİYAT LİSTESİ 8 Hft 12 Hft Sti ATLANTA 20 1410 2820 4230 5356 6695 7614 10782 14376 Southern Polytechnic Stte University 30 1680

Detaylı

PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU

PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU Program Adı Öğrenim Süresi Puan Türü 2017-2018 Kontenjanları 2016 ÖSYS 0,12 Başarı Sırası 2016 ÖSYS En Küçük Puan Öğrenim

Detaylı

ATLAS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı - Amerika Dil Okulu Fiyatları. Haftalık AMERİKA. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$)

ATLAS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı - Amerika Dil Okulu Fiyatları. Haftalık AMERİKA. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$) I EYALET ŞEHİR OKUL ADI Saati 4 6 8 12 16 süre fiyat süre fiyat aile yurt ALABAMA TUSCALOOSA UNV. OF ALABAMA Dönemi Bir Dönemi 1956 $ 50 1400 5 930 125 105 11 1683 24 64 4216 5270 5814 8721 BERKELEY LSI

Detaylı

-AKADEMİK PROGRAMLAR-

-AKADEMİK PROGRAMLAR- VARNA İŞLETME ÜNİVERSİTESİ (VARNA UNIVERSITY OF MANAGEMENT VUM ) Varna İşletme Üniversitesi, Bulgaristan ın Varna, Dobrich ve Sofya şehirlerinde kampüsleri olan bir yüksek öğrenim kurumudur. 1996 yılında

Detaylı

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ.

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ. Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ 2017 www.atilim.edu.tr ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 140 Laboratuvar

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2014 ÖSYS TABAN PUANLARI IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2014 OSYS BASE POINTS

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2014 ÖSYS TABAN PUANLARI IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2014 OSYS BASE POINTS İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2014 ÖSYS TABAN PUANLARI IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2014 OSYS BASE POINTS Fen-Edebiyat Fakültesi / Faculty of Arts and Sciences 203510085 Matematik (İngilizce) (Tam Burslu)

Detaylı

Yenilikçilik. Mükemmellik. Fırsatlar.

Yenilikçilik. Mükemmellik. Fırsatlar. Yenilikçilik. Mükemmellik. Fırsatlar. En Yaşanabilir Şehirdeki En Yenilikçi Üniversite İçindekiler Giriş 3 Akademik 4 Lokasyon 6 Kampüs Özellikleri 8 Öğrenci Yaşamı 9 Nasıl Başvurabilirim 10 Başvuru Formu

Detaylı

[Belge başlığını yazın]

[Belge başlığını yazın] TS-1 TS PUANLI LİSANS PROGRAMLARI Animasyon Arkeoloji ve Sanat Tarihi Basım Yayın ve Redakte Basın ve Yayın Canlandırma Filmi Tasarım ve Yönetimi Coğrafya Coğrafya Öğretmenliği Film Tasarım ve Yazarlık

Detaylı

Süre / Fiyat (USD) Haftalık Konaklama Ücretleri INT.LANG.INSTITION WASHINGTON DC. LOS ANGELES, Hollywood. LOS ANGELES, Beverly Hills

Süre / Fiyat (USD) Haftalık Konaklama Ücretleri INT.LANG.INSTITION WASHINGTON DC. LOS ANGELES, Hollywood. LOS ANGELES, Beverly Hills OKUL ŞEHİR Diğer Ücretler Ders Süre / Fiyat (USD) 8 12 16 20 2 36 8 Konaklama Ücretleri KAYIT Konaklama Bulma Saati hafta hafta hafta hafta hafta hafta hafta hafta AİLE YURT APART, Manhattan, Brooklyn

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan Fen-Edebiyat Fakültesi 2. SINIF 3. SINIF Türk Dili ve Edebiyatı

Detaylı

Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$)

Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$) I EYALET ŞEHİR OKUL ADI Saati 4 6 8 12 16 süre fiyat süre fiyat aile yurt ALABAMA TUSCALOOSA UNV. OF ALABAMA 22 Bir Dönemi 1956 $ 50 $2,8 $4,2 $5,356 $3,0 $5,040 $6,384 0 5 9 13 1980 2640 3840 49 6840

Detaylı

AKADEMİK YILI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI EXECUTIVE MBA PROGRAMI

AKADEMİK YILI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI EXECUTIVE MBA PROGRAMI 2018 2019 AKADEMİK YILI EXECUTIVE MBA PROGRAMI Modüler bir yapıya ve zengin bir içeriğe sahip olup, 8 haftalık (toplamda 15 ay süren) altı modülden oluşan programımız, farklı sektörlerden genellikle 8

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2016 ÖSYS TABAN PUANLARI IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2016 OSYS BASE POINTS

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2016 ÖSYS TABAN PUANLARI IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2016 OSYS BASE POINTS Fen-Edebiyat Fakültesi / Faculty of Arts and Sciences 203510094 Mütercim-Tercümanlık (İngilizce) (Ücretli) / English Translation and Interpretation ( English) DİL-1 252,14758 43600 334,98005 203510101

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2013 ÖSYS TABAN PUANLARI IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2013 OSYS BASE POINTS

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2013 ÖSYS TABAN PUANLARI IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2013 OSYS BASE POINTS İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2013 ÖSYS TABAN PUANLARI IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2013 OSYS BASE POINTS Fen-Edebiyat Fakültesi / Faculty of Arts and Sciences 203510085 Matematik (İngilizce) (Tam Burslu)

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ)

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden; AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) Üniversitemize; 2547 Sayılı Yüksek Kanunu " Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik

Detaylı

KATALOG ULUSLARARASI PROGRAMLARI 19 / 20 YILI IÇIN

KATALOG ULUSLARARASI PROGRAMLARI 19 / 20 YILI IÇIN KATALOG ULUSLARARASI PROGRAMLARI 19 / 0 YILI IÇIN I II 9 Fakülteler 8 Enstitüler >300 Litvanya daki 1 numaralı teknik üniversite (Reitingai, 018); 017/018 QS Dünya Üniversiteleri Sıralamasına göre dünyanın

Detaylı

2016-2017. Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı

2016-2017. Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı 2016-2017 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı FAKÜLTE VE BÖLÜMLER FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Matematik Bölümü Mütercim Tercümanlık Bölümü Psikoloji Bölümü GÜZEL SANATLAR,

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS TABAN PUANLARI IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2015 OSYS BASE POINTS

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS TABAN PUANLARI IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2015 OSYS BASE POINTS Fen-Edebiyat Fakültesi / Faculty of Arts and Sciences 203510094 Mütercim-Tercümanlık (İngilizce) (Ücretli) / English Translation and Interpretation ( English)) DİL-1 264,18889 34.900 323,58081 203510101

Detaylı

Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite...

Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite... w w w. u s a k. e d u.t r Uşak ÜnİversİteSİ Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite... /unıversıteusak www.usak.edu.tr UŞAK ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA "İŞ ARAYAN DEĞİL İş KURAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİR"

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1) : 11 Haziran 2017 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika Matematik

Detaylı

İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014

İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014 On5yirmi5.com İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014 Bu yıl yeni açılan üniversite ve bölümler, ÖSYM'nin 23 Haziran tarihli yayınladığı ÖSYS tercih kılavuz ve kitapçıkta yer alan verilerin geçtiğimiz

Detaylı

Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı

Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı 20162017 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı FAKÜLTE VE BÖLÜMLER FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Matematik Bölümü Mütercim Tercümanlık Bölümü Psikoloji Bölümü GÜZEL SANATLAR, TASARIM

Detaylı

ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+

ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ 1 Sevgili Genç Arkadaşlarımız, Günümüzün en büyük sermayesi olan bilginin üretildiği üniversiteler, toplumu doğrudan etkileyen, gelişmeye, kalkınmaya ve değişime

Detaylı

Amerika Dil Okulları Fiyat Listesi. Haftalık AMERİKA. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$)

Amerika Dil Okulları Fiyat Listesi. Haftalık AMERİKA. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$) I EYALET ŞEHİR OKUL ADI Saati 4 6 8 12 16 32 36 aile yurt ALABAMA TUSCALOOSA UNV. OF ALABAMA 22 Bir Dönemi 1956 50 CALIFORNIA 0 425 315 125 13 1980 2640 3840 4960 60 6840 7980 91 10260 BERKELEY LSI 25

Detaylı

2016-2017 www.bilecik.edu.tr Genel Bilgiler Üniversitemiz, 104.057 m 2 kapalı alan, 24.212 m 2 açık alanda spor tesisleri olmak üzere toplam 741.248 m 2 kampüs alanına sahiptir. 485 Akademik Personelimizle

Detaylı

Amerika Dil Okulları Fiyat Listesi

Amerika Dil Okulları Fiyat Listesi I EYALET ŞEHİR OKUL ADI Saati 4 6 8 12 16 32 36 aile yurt ALABAMA TUSCALOOSA UNV. OF ALABAMA 22 Bir Dönemi 1956 50 CALIFORNIA Amerika Dil Okulları Fiyat Listesi 0 425 315 125 13 1980 2640 3840 4960 60

Detaylı

Ek-Kontenjan Puan, Kontenjan, Ücret ve Burslar

Ek-Kontenjan Puan, Kontenjan, Ücret ve Burslar 2018-2019 Ek-Kontenjan, Kontenjan, ve Burslar Program Adı Türü Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi (li) SAY 382,93905 4 66.000 -- Eğitim Fakültesi Arapça Öğretmenliği (%50 Burslu) DİL -- 41

Detaylı

AZDAVAY ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ

AZDAVAY ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ MESLEK SEÇİMİ ve MESLEKLERİ TANITMA AZDAVAY ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ Meslek Seçimi Neden Önemlidir? Mesleğiniz; yaşam biçiminizi toplum içindeki yerinizi arkadaş çevrenizi gelir seviyenizi

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ANABİLİM DALLARI ARKEOLOJİ Klasik Arkeoloji 5 1 5 1 E.A. SÖZ. Yüksek Lisans Programına: Arkeoloji, Klasik Arkeoloji, Protohistorya ve

Detaylı

Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler

Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler On5yirmi5.com Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler 2014 2015 2014 2015 yılındayeni Açılan Üniversiteler ve Bölümler Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2015 Cuma (oluşturma : 1/4/2017) 2014 senesinde üniversitelerde

Detaylı

a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan

a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan Fen-Edebiyat Fakültesi 2. SINIF 3. SINIF Türk Dili ve Edebiyatı 5 5 İngiliz Dili ve Edebiyatı 4 4 Psikoloji 10 10 Sosyoloji 5 5 Tarih 4 4 İktisadi

Detaylı

Atılım Üniversitesi (ankara) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası

Atılım Üniversitesi (ankara) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası On5yirmi5.com Atılım Üniversitesi (ankara) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası Atılım Üniversitesi (ankara) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası OSYS 2016 sınavları için Atılım Üniversitesi

Detaylı

2015 Kontenjanları ve Puan Türleri

2015 Kontenjanları ve Puan Türleri 2015 ları ve Puan Türleri LİSANS PROGRAMLARI Eczacılık Fakültesi 20 Eczacılık Fakültesi (T.C. Vatandaşları) (Ücretli) 20 MF-3 78.616 Eğitim Fakültesi 556 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

Detaylı

ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI. Hukuk. Sağlık İdaresi Sağlık Yönetimi

ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI. Hukuk. Sağlık İdaresi Sağlık Yönetimi ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI Ön Lisans Mezuniyet Alanı Adalet Ağız Diş Sağlığı Hukuk Anestezi Ameliyathane Hizmetleri Acil Yardım Afet Yönetimi Sağlık

Detaylı

Sayılarla Atılım Üniversitesi

Sayılarla Atılım Üniversitesi Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 150 Laboratuvar 13 Araştırma Merkezi Sayılarla Atılım Üniversitesi 250.000 m² (104.000 m² kapalı, 146.000

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KONTENJAN ANABİLİM DALLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DOKTORA ALES Puan Türü ÖZEL KOŞULLAR T.C. YABANCI T.C. T.C. YABANCI

Detaylı

1 Numara ~ 10,000 > 1,000 > 500 > 400 > bilime, eğitime, girişimciliğe adanmış vadi >300. araştırma enstitüsü. fakülte

1 Numara ~ 10,000 > 1,000 > 500 > 400 > bilime, eğitime, girişimciliğe adanmış vadi >300. araştırma enstitüsü. fakülte I II 9 8 fakülte araştırma enstitüsü 1 Numara Litvanya daki 1 numaralı teknik üniversite (Reitingai, 017); 017/018 QS Dünya Üniversiteleri Sıralaması na göre dünyanın en iyi üniversitelerinin yüzde ü arasında

Detaylı

ÖĞR. PUAN GENEL Psikoloji (Ücretli) 4 TM , 60, , , , ,77801

ÖĞR. PUAN GENEL Psikoloji (Ücretli) 4 TM , 60, , , , ,77801 ÖĞR. PUAN GENEL ÖZEL KOŞUL VE 2016-ÖSYS 2016-ÖSYS PROGRAM PROGRAM ADI (2) SÜRE TÜRÜ KONT. AÇIKLAMAL AR 0,12 BAŞARI EN KÜÇÜK KODU (1) SIRASI PUAN KPSS-1 KPSS-2 KPSS-3 Fen-Edebiyat Fakültesi 202311007 Moleküler

Detaylı

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ.

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ. Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ www.atilim.edu.tr ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 650 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 150 Laboratuvar 13 Araştırma

Detaylı

w w w. b e z m i a l e m. e d u. t r

w w w. b e z m i a l e m. e d u. t r w w w. b e z m i a l e m. e d u. t r Dünden Bugüne... Yıl 1843 Osmanlı Padişahı II.Mahmut un eşi ve Padişah Abdülmecit in annesi Bezmiâlem Valide Sultan, bir rüya görecek ve bu rüyadan sonra, İncelikler

Detaylı

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE 7. PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAPSAMINDA YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE AÇILMASI PLANLANAN PROGRAMLAR HANGİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLANLAR VEYA OLACAKLARIN HANGİ PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE

ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 140 Laboratuvar 13 Araştırma ve Hizmet Merkezi Sayılarla Atılım Üniversitesi

Detaylı

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 1245 Mobilya ve Dekorasyon 2 9077 Ağırlama Hizmetleri 2 5368 Turizm ve Otel İşletmeciliği

Detaylı

PUAN TÜRÜ İÇİN TESTLERİN ÖNEM SIRASI: Yüzdelik Değerler

PUAN TÜRÜ İÇİN TESTLERİN ÖNEM SIRASI: Yüzdelik Değerler Puan Türleri MF-1 MF-2 MF-3 PUAN TÜRÜ İÇİN TESTLERİN ÖNEM SIRASI: Yüzdelik Değerler 1. Matematik (%16) 2. Türkçe (%11) 3. Fen Bilimleri (%8) 4. Sosyal Bilimler (%5) YGS LYS (LYS-1 ve LYS-2) 1. Fen Bilimleri

Detaylı

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI Öğretim Süresi Program Adı Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İng.) Yeditepe Üniversitesi 208-209 Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ

Detaylı

Amer ka D l Okulları 2019 Yılı Eğ t m ve Konaklama F yatları

Amer ka D l Okulları 2019 Yılı Eğ t m ve Konaklama F yatları Amer ka D l Okulları 2019 Yılı Eğ t m ve Konaklama F yatları OKUL VE ŞEHİR ( - Rez. Bedeli NEW YORK - Empire State Building 20 1440 2092 2790 4185 5400 7830 9135 11745 28 1710 2520 30 5040 60 8640 10080

Detaylı

2014 DGS KILAVUZUNA GÖRE ÖNLİSANS PROGRAMLARINDAN DGS İLE GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI

2014 DGS KILAVUZUNA GÖRE ÖNLİSANS PROGRAMLARINDAN DGS İLE GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI 2014 DGS KILAVUZUNA GÖRE ÖNLİSANS PROGRAMLARINDAN DGS İLE GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI ADALET Hukuk Fakültesi AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI Sağlık İdaresi AMELİYATHANE HİZMETLERİ Acil Yardım ve Afet Yönetimi

Detaylı

TERCİH BURSU

TERCİH BURSU 1 0.000 TERCİH BURSU 01-ÖSYS 00 0001 00 00 0001 00 001 000 000 001 00 000 001 00 00 00 0001 00 00 000 00 001 00 00 BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Çin Dili ve Edebiyatı ( Ücretli ) Çin Dili ve Edebiyatı ( Tam

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kadir Has Üniversitesi 1997 yılında da kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir. Altın Boynuz diye de anılan Haliç e birkaç metre uzaklıkta olan ve 1884 yılında Osmanlılar tarafından kurulan

Detaylı

2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi

2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Kod/Kısa Adı Fakülte Yüksekokul Program Adı 2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri YILLIK ÖĞRENİM ÜCRETİ MİKTARI BİR DÖNEMLİK ÖĞRENİM ÜCRETİ MİKTARI 108210841 ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad

Detaylı

3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 9075 Bilgisayar Teknolojisi (Devamı Arkada) 2

3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 9075 Bilgisayar Teknolojisi (Devamı Arkada) 2 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 9132 Acil Durum ve Afet Yönetimi 2 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri

Detaylı

Türkiye'nin En İyi 10 Üniversitesi

Türkiye'nin En İyi 10 Üniversitesi On5yirmi5.com Türkiye'nin En İyi 10 Üniversitesi İşte Türkiye nin En İyi 10 Üniversitesi Yayın Tarihi : 18 Ocak 2012 Çarşamba (oluşturma : 7/2/2016) Türkiye de her geçen gün yeni bir üniversite açılıyor.

Detaylı

2019 DGS Taban Puanları ve Kontenjanları

2019 DGS Taban Puanları ve Kontenjanları 2019 yılında DGS ye hazırlanacak öğrenciler için alt bölmede sizler için hazırladığımız en güncel ÖSYM verileriyle kendinize ait bir tercih listesi oluşturabilirsiniz. Aşağıdaki veriler ÖSYM nin 2018 DGS

Detaylı

ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum.

ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum. ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum. Programımızın size akademik ve sosyal başarı için gerekli ingilizce dil yeteneğini

Detaylı

2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (-1): (18 Haziran 2011 Cumartesi, Saat:10:00, Tek Oturum: 120 dakika)

Detaylı

TERCİH BURSLARI (A) (B) (C)

TERCİH BURSLARI (A) (B) (C) TERCİH BURSLARI (A) (B) (C) -2018 -Taban Puan ve Başarı Sıralamaları Üniversitemiz Ücretli Bölümlerini İlk Sırada Tercih Edip Yerleşen Tüm Öğrencilere %50 Burs Verilmektedir. Üniversitemiz Ücretli Bölümlerini

Detaylı

Erciyes Üniversitesi Taban Puanları

Erciyes Üniversitesi Taban Puanları 2012-201 Üniversitesi Taban Puanları 2012-201 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversit

Detaylı

Kings College Los Angeles ve Boston dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz...

Kings College Los Angeles ve Boston dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... ZONİ DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Zoni New York ve Miami dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... 4 HAFTA VE ÜZERİ KAYITLARDA TAM %10 İNDİRİM NEW YORK MIAMI

Detaylı

2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1): (15 Haziran 2014 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika) Matematik

Detaylı

ÖZEL ŞARTLAR. Antrenörlük Eğitimi bölümü mezunu. olup, Jimnastik ve Fitness 2. Kademe. Antrenörlük belgesine sahip olmak.

ÖZEL ŞARTLAR. Antrenörlük Eğitimi bölümü mezunu. olup, Jimnastik ve Fitness 2. Kademe. Antrenörlük belgesine sahip olmak. İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN: Duyuru Başlama Tarihi :8..05 Son Başvuru Tarihi :04.0.06 Ön Değerlendirme Tarihi :07.0.06 Sınav Giriş Tarihi :.0.06 Sonuç Açıklama Tarihi :4.0.06 MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

TÜRKÇE KİTAP İSİMLERİ İNGİLİZCE KİTAP İSİMLERİ

TÜRKÇE KİTAP İSİMLERİ İNGİLİZCE KİTAP İSİMLERİ KİTAP İSİMLERİ VE TEMEL ALANLAR Eğitim Bilimleri İlahiyat Spor Bilimleri Fen Bilimleri Mimarlık Planlama ve Tasarım Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Filoloji Mühendislik Güzel Sanatlar Sosyal, Beşeri ve İdari

Detaylı

EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları

EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları 2014-20 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BÖLÜM KONTENJANLARI Sıra No Atamaya Esas Olan Alan Mezun Olduğu

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) BEYKENT UNIVERSITY (İSTANBUL)

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) BEYKENT UNIVERSITY (İSTANBUL) Programın Adı BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Meslek Yüksekokulu Adalet Adalet (İÖ) Ağız ve Diş Sağlığı Ağız ve Diş Sağlığı (İÖ) Ameliyathane Hizmetleri Anestezi Anestezi (İÖ) Aşçılık Aşçılık (İÖ) Bankacılık

Detaylı

AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Bölümler Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası

AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Bölümler Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası 2016-2017 AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İşletme ( %75 Burslu ) TM-1 199,39971 596,825 İşletme ( Tam Burslu ) TM-1 311,02958 196,259 İşletme

Detaylı

Anadolu Üniversitesi (eskişehir) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası

Anadolu Üniversitesi (eskişehir) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası On5yirmi5.com Anadolu Üniversitesi (eskişehir) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası Anadolu Üniversitesi (eskişehir) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası OSYS 2016 sınavları için Anadolu Üniversitesi

Detaylı

2015-2016 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı

2015-2016 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı 2015-2016 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı FAKÜLTE VE BÖLÜMLER FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Matematik Bölümü Mütercim Tercümanlık Bölümü Psikoloji Bölümü GÜZEL SANATLAR,

Detaylı

Kings College Los Angeles ve Boston dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz...

Kings College Los Angeles ve Boston dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... ZONİ DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Zoni New York ve Miami dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... 4 HAFTA VE ÜZERİ KAYITLARDA TAM %10 İNDİRİM NEW YORK Haftada

Detaylı

2017 YGS LYS Kontenjanları ve Burslar Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: Seçili Programlar İçin Geçerli Burslar:

2017 YGS LYS Kontenjanları ve Burslar Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: Seçili Programlar İçin Geçerli Burslar: 2017 YGS LYS Kontenjanları ve Burslar Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: 1. BAŞARI SIRASI BURSU: ÖSYS de herhangi bir puan türünde ilk 1,000'de yer alan öğrencilere, eğitimleri süresince (her yıl) eğitim

Detaylı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı 12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı Toronto Üniversitesi İngilizce Yaz Okulu Programı 12 ile 18 yaş arasındaki öğrencilere Temmuz ve Ağustos ayları boyunca farklı seviye ve yoğunlukta İngilizce

Detaylı

2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL

2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL 2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL PUAN TÜRÜ SAY 1 TOPLAM : 23 SÖZ 1 EA 1 ALAN İÇİ OLARAK SEÇEBİLECEĞİNİZ LER Acil Yardım ve Afet Yönetimi Aktüerya Beslenme ve Diyetetik Bilgi Teknolojileri Bilgisayar Öğretmenliği

Detaylı

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KONTENJANLAR/BURSLAR/PUAN TÜRLERİ (2011)

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KONTENJANLAR/BURSLAR/PUAN TÜRLERİ (2011) İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KONTENJANLAR/BURSLAR/PUAN TÜRLERİ () LİSANS PROGRAMLARI (öğrenim süresi: 4 yıl) * Finans Matematiği MF- 1 %50 Burslu 22 Ücretli 12 İngilizce Öğretmenliği DİL- 1 %25 Burslu 17

Detaylı

Puan Türü. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Fen Bilgisi Öğretmenliği. İlköğretim Matematik Öğretmenliği

Puan Türü. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Fen Bilgisi Öğretmenliği. İlköğretim Matematik Öğretmenliği 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Diş Hekimliği Fen Fen Bilgisayar ve Öğretim leri Fen Bilgisi İlköğretim Matematik Okul Öncesi Sınıf Bilgiler Türkçe Puan Türü Genel Kont.

Detaylı

Ebeveyn Rehberinize Hoş Geldiniz

Ebeveyn Rehberinize Hoş Geldiniz Ebeveyn Rehberinize Hoş Geldiniz Çocuğunuzun başka bir ülkede üniversiteye gitmesine karar vermek büyük bir karardır. Çocuğunuzun iyi bir eği;m alacağını, köklü bir üniversitede öğrenim göreceğini ve güvende

Detaylı

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERE SINAVSIZ GİRİŞ KILAVUZU

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERE SINAVSIZ GİRİŞ KILAVUZU YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERE SINAVSIZ GİRİŞ KILAVUZU Yükseköğretim Kurulu tarafından 2013 ün Şubat ayında alınan karara göre, yabancı uyruklu öğrenciler diploma ortalamaları ile önlisans ve lisans programlarına

Detaylı

LİSANS PROGRAMLARI BÖLÜMÜN ADI. Eczacılık Fakültesi. Eğitim Fakültesi 2016 TERCİH BURSU 2015 BAŞARI SIRASI PUAN TÜRÜ

LİSANS PROGRAMLARI BÖLÜMÜN ADI. Eczacılık Fakültesi. Eğitim Fakültesi 2016 TERCİH BURSU 2015 BAŞARI SIRASI PUAN TÜRÜ Eczacılık Fakültesi BÖLÜMÜN ADI LİSANS PROGRAMLARI Eczacılık Fakültesi (Ücretli) 40 MF-3 108.000 Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Ücretli) 5 YGS-1 Bilgisayar ve Öğretim

Detaylı

ÖYP 2015 ARALIK DÖNEMİ YERLEŞENLER (BÖLÜM BAZLI)

ÖYP 2015 ARALIK DÖNEMİ YERLEŞENLER (BÖLÜM BAZLI) ÖYP 2015 ARALIK DÖNEMİ YERLEŞENLER (BÖLÜM BAZLI) Veri BOLUMAD En Küçük OYP_PUAN En Büyük OYP_PUAN2 ACİL YARDIM VE AFET YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 75,28 80,52 ADLİ BİLİŞİM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 84,781 84,781 AKTÜERYA

Detaylı

LİSANS PROGRAMLARININ 2016 KONTENJANLARININ ÜNİVERSİTE TÜRLERİNE GÖRE DAĞILIMI

LİSANS PROGRAMLARININ 2016 KONTENJANLARININ ÜNİVERSİTE TÜRLERİNE GÖRE DAĞILIMI MF-3 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 250 20 55-325 105 YGS-2 Acil Yardım ve Afet Yönetimi (YO) 190 - - - 190 330 MF-4 Adli Bilişim Mühendisliği 75 - - - 75 56 MF-4 Adli Bilişim Mühendisliği (MTOK) 10 - -

Detaylı

(LYS) LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI PAYAS NURSAN ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ

(LYS) LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI PAYAS NURSAN ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ (LYS) LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI PAYAS NURSAN ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ BAŞVURU VE SİNAV TAKVİMİ Başvuru: (01-14)-Nisan-2016 SINAV KAPSAMI TARİH-SAAT LYS-4 SOSYAL BİLİMLER 18-06-2016 CUMARTESİ 10:00

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ALMUS MESLEK YÜKSEKOKULU

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ALMUS MESLEK YÜKSEKOKULU GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ALMUS MESLEK YÜKSEKOKULU OKULUMUZ HAKKINDA Okulumuz 1995 yılında Tokat İli nin bir doğa harikası olan Almus İlçesi nde kendisine tahsis edilen 32 dönüm kampüs alanı içerisinde

Detaylı

2014-DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

2014-DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar Üniversite Fakülte / Yüksekokul Adı 100110266 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Bolu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik SAY 6 6 277,83369 311,06335 100110018 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Eğitim

Detaylı

beykent.edu.tr Beykent Üniversitesi

beykent.edu.tr Beykent Üniversitesi %100 B urs %40 İvned ir İmk an im ı yurt dışı imkanları dikey geçiş sınavı ERASMUS çözüm merkezi 1997 2018 09 TEMMUZ Taksim Yerleşkesi YÜKSEK LİSANS DOKTORA SANATTA YETERLİK kesintisiz burs HEDEF GENÇ

Detaylı

C B U N e r e d e? 2

C B U N e r e d e? 2 California Baptist Üniversitesine Hoş Geldiniz 2 C B U N e r e d e? California Baptist Üniversitesi Los Angeles'in 60 mil doğusunda, 275.000 nüfuslu Riverside şehrinde yer almaktadır. Güney California

Detaylı

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Öğrenciler, NESE'de dil öğrenmenin yanı sıra Amerikan kültürünüde öğrenmektedir. Kültürel zenginliklerle birleştirilmiş İngilizce eğitimi, maksimum dil

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ Lisans ve Yüksek Lisans Düzeyinde Eğitim: Lisans Programları Fizik Öğretmenliği (MF-2) Kimya Öğretmenliği (MF-3) Matematik Öğretmenliği (MF-1)

Detaylı

Sabancı Üniversitesi

Sabancı Üniversitesi Sabancı Üniversitesi 1996 yılında kurulan Sabancı Üniversitesi araştırmaya ve bireye odaklanan disiplinler arası eğitimi, özgür akademik seçim ve performans ortamı ve tüm dünyada etkili öğretim kadrosu

Detaylı

NOT: Sizlerin dikkate almanız gereken, Minimum puan yazan sütundaki taban puanlardır. Aşağıdaki tabloda 2014 yılına ait Yükseköğretim Programlarının;

NOT: Sizlerin dikkate almanız gereken, Minimum puan yazan sütundaki taban puanlardır. Aşağıdaki tabloda 2014 yılına ait Yükseköğretim Programlarının; Aşağıdaki tabloda 2014 yılına ait Yükseköğretim larının; - Minimum (taban) puan: a en son yerleşen öğrencinin puanı - Maksimum (taban) puan: a en yüksek puanla yerleşen öğrencinin puanı - OBK Minimum puan:

Detaylı

2018 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS)

2018 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) 2018 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) TEMEL BİLGİLER ile YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2018 YKS YE İLİŞKİN TEMEL BİLGİLER Temel

Detaylı

mezunları) ile açıktan ve uzaktan öğrenim gören mezun durumunda olan öğrenciler,

mezunları) ile açıktan ve uzaktan öğrenim gören mezun durumunda olan öğrenciler, MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT BAŞVURU İLANI Başvuru Tarihleri 22-25 Eylül 2016

Detaylı

Burada Geleceği İnşa Ediyoruz

Burada Geleceği İnşa Ediyoruz State University of New York un Bölge Üniversitesi Burada Geleceği İnşa Ediyoruz www.fmcc.suny.edu Hoş Geldiniz FM, öğrencilere başarıyı destekleyen bir ortamda, kaliteli bir eğitim sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı