ALKUR KAPI OTOMASYON ELEKTRONİK İNŞAAT SANAYİ TİCRET LTD.ŞTİ. Fabrika - HENDEK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ALKUR KAPI OTOMASYON ELEKTRONİK İNŞAAT SANAYİ TİCRET LTD.ŞTİ. Fabrika - HENDEK"

Transkript

1 ALKUR KAPI OTOMASYON ELEKTRONİK İNŞAAT SANAYİ TİCRET LTD.ŞTİ. ALKUR Fabrika - HENDEK

2 SEKSİYONEL KAPILAR Seksiyonel sistem kapılar, cm yüksekliğinde panellerin kapı yüksekliğine göre seçilip üst üste panellerin dizilerek her iki yanında bulunan rayların yön vermesiyle düşey ve yatay hareketlerle açılıp kapanan kapılardır. Çalışma sistemi motorlu veya manual olarak tercih edilebilir. Önerilen ve en çok kullanılan motorlu çalışma sistemidir. Seksiyonel kapılar, kullanma yeri göz önünde bulundurularak ölçülerine göre iki ana gruba ayrılırlar ; Ev tipi garaj kapıları Endüstriyel tip garaj kapıları Her iki grup kapının montaj mantığı aynıdır fakat montaj yerlerine göre montaj tipleri ve kullanılan kapı mekanizması malzemeleri değişmektedir. Seksiyonel kapının bütünü; "panel, kapı mekanizması ve motor"dan oluşmaktadır. Kapı mekanizması, seksiyonel kapıda kapının çalışmasını sağlayan ray, yay, menteşe, şaft, tambur, bayrak, çelik halat, tekerlek vb.malzemelerin tümüdür.

3 PANELLER Kapı Paneli Sandwich Panel Panel Kalınlığı 40 mm Panel Dış Yüzeyi Gofraj Yüzeyli Galvanizli Çelik Panel İç Yüzeyi Düz Yüzeyli Galvanizli Çelik Panel Tipi Parmak Sıkıştırma Emniyetli (Opsiyonel) İzolasyon Poliüretan (40 kg/m³ Isı Yalıtım Değeri k (W/m²) Isı Köprüsü Yok Hava Köprüsü Çevreleyen lastik contalarla sızdırmazlık Ses Yalıtım Değeri R w= 26 db Mukavemet (kn/m²) Ral 9002 Kirli Beyaz Ral 9006 Metalik Gri Ral 8012 Kahverengi Düz Gofrajlı Düz Düz Çizgili Ral 5010 Mavi Ral 3000 Kırmızı Gofrajlı Çizgili Gofrajlı Kasetli

4 Seksiyonel kapı mekanizması 1 Yay Grubu : Bayrak Şaft Yay Tambur Çelik halat Ray Grubu : L profili Düşey ray profili Dönüş ray profili Yaylı stoper Menteşe grubu : Halat kopma emniyetli alt menteşe Alt menteşe Yan menteşe Orta menteşe Üst menteşe Tekerlek Aksesuarlar : Endüstriyel tip kapı kolu Ev tipi garaj kapısı kolu Endüstriyel tip pencere Ev tipi garaj kapısı penceresi Sürgü kilit

5 Seksiyonel kapı mekanizması 2

6 Motorlar Garaj Kapısı Motorları ; NICE / SHEL50 NICE / SHEL75 NICE / SPIDO NICE / SPIDER Endüstriyel Kapı Motorları ; 500 N çekme kapasiteli 8.4 m 2 ye kadar kapılar için (kumandası içinde) 750 N çekme kapasiteli 9.6 m 2 ye kadar kapılar için (kumandası içinde) 650 N çekme kapasiteli 10.2 m 2 ye kadar kapılar için (kumandası içinde) 1000 N çekme kapasitel 17 m 2 ye kadar kapılar için (kumandasız) NICE / SOON 2000 (Bluebus) 24 Vdc 20 m 2 ye kadar kapılar için (Kontrol ünitesi üzerinde) NICE / SUMO 2000V 24 Vdc 25 m 2 ye kadar kapılar için (A924 kont.ünitesi) NICE / SUMO Vdc 35 m 2 ye kadar kapılar için (A924 kont.ünitesi) TOMS10024 TCE / TDE TOMS14017 TCE / TDE 380 V 450 kg. kapılara kadar (TM2TLEAPUL kont.ünitesi) 380 V 600 kg. kapılara kadar (TM2TLEAPUL kont.ünitesi)

7 Ev tipi garaj kapıları 1 Ev tipi garaj kapıları,genişliği 550 cm.,yüksekliği 252 cm.ye kadar olan kapılardır. Panel modeline göre ikiye ayrılır ; Enine çizgili garaj kapıları Kaset desenli garaj kapıları Enine çizgili panel 550 cm genişliğe kadar her ölçüde, göbek desenli panelde göbek ölçüleri standart olduğu için belirli genişliklerde uygulanabilir. Yükseklik cm ölçülerinde standart ölçülerdir 'lik panellerin adet seçimiyle bu yüksekliklere ulaşılır. Standart yükseklik ölçülerinin arasında farklı bir yükseklik ölçüsü bulunuyorsa ve mevcut panel ölçüleriyle bu yükseklik yakalanamıyorsa, standart kapı yükseklik ölçüsüne en yakın üst ölçü baz alınır ve en üst panelin üstü kesilerek uygun ölçüye getirilir.

8 Ev tipi garaj kapıları 2 Ev tipi garaj kapılarında standart ve düşük tavan olmak üzere iki farklı montaj tipi vardır. Kapı yüksekliği bitiminden tavana kadar olan mesafe 30 cm ve üzeriyse standart montaj tipi, 30 cm ile 20 cm arasındaysa düşük tavan montaj tipi uygulanır.20 cm den az olan ölçülerde sistem çalışmaz. Satandart yataklama Düşey rayların ve yay mekanizmasının konulacağı yer betonarmeye geliyorsa direkt betonarmeye bağlanabilir. Betonarme olmayan yerlerde mutlaka körkasa uygulanmalıdır. Ev tipi garaj kapılarında opsiyonel olarak cam ve havalandırma menfezi uygulanır.cam adedi kaset desenli panellerde kaset adedi kadar,enine çizgili panellerde kapı genişliğine göre seçilir.özel bir durum olmadıkça camlar en üst panele bir sıra olarak konulur.. Ev tipi garaj kapıları motorlu veya manuel olarak tercih edilebilir. Manuel tip tercih edilmesi durumunda kapı üzerine anahtarlı manuel kilit konulur. Düşük tavan yataklama Motorlu tip tercih edilmesi durumunda kapı ölçüsüne göre motor seçilir ve kullanılır.

9 Ev tipi garaj kapıları 3 Ev tipi garaj kapısı motorlarının hepsi uzaktan kumanda alıcılı, otomatik kapanmalı (yalnızca fotosel varsa) ve manuel mekanizmalıdır. Opsiyonel olarak emniyet fotoseli ve flaşör uygulanabilir. Ev tipi garaj kapısı motorlarının maksimum açtıkları kapı yükseklikleri 240 cm dir. Motorlu olup da garaj kapısı dışında hiçbir giriş olmayan garaj kapılarına enerji kesilmesi durumunda manuel müdahale edebilmek için dışarıdan açmayı sağlayan manuel kilit konur.

10 Endüstriyel tip garaj kapıları 1 Endüstriyel tip garaj kapıları endüstri yapılarında kullanılan yüksekliği 250 cm.nin üzerinde olan kapılardır. Enine çizgili panel veya camlı alüminyum paneller ile endüstriyel kapı mekanizması kullanılarak uygulanır. Motorlu veya manuel olarak tercih edilebilir.önerilen ve en çok kullanılan motorlu çalışma sistemidir. Özellikle büyük ölçülerdeki kapılarda kesinlikle manuel çalışma sistemi önerilmemektedir. Endüstriyel garaj kapılarının ölçüleri proje bazında ve projeye uygun olarak belirlenir. Belirlenen kapı yüksekliğine 'lik panellerin adet seçimiyle ulaşılır. Standart yükseklik ölçülerinin arasında farklı bir yükseklik ölçüsü bulunuyorsa,mevcut ölçüye en yakın üst ölçü baz alınır ve en üst panelin üstü kesilerek uygun ölçüye getirilir. Genişliği 500 cm.yi geçen kapılarda panellere takviye kuşağı konur.

11 Endüstriyel tip garaj kapıları 2 Kapı genişliği belirlenirken kapının her iki yanında çalışacak olan düşey rayların bağlanacağı yer ve seçilecek olan motorun konulacağı yer mutlaka düşünülmelidir. Satandart yataklama Düşey rayların bağlanacağı yer her iki yandan 10'ar cm olmak üzere toplam 20 cm genişlikte yer tutar.kapı net boşluk genişliğine bu 20 cm ilave edilerek kapı ve kapı mekanizmasının toplam ne kadar genişlikte yer tutacağı belirlenmiş olur. Yüksek yataklama Endüstriyel garaj kapılarının motorları yandan şafta takılan motorlar olduğu için kapı ve kapı mekanizmasının toplam genişliğine en az 30 cm motor genişliği ilave edilerek sistemin ne kadar genişlikte yer tutacağı belirlenmiş olur. Endüstriyel garaj kapılarında standart, yüksek yataklama ve giyotin olmak üzere üç farklı montaj tipi vardır. Giyotin yataklama Kapı yüksekliği bitiminden tavana veya çatı makasına kadar, 50 cm ile 100 cm arasında mesafe varsa standart montaj tipi, 100 cm üzerinde fakat kapı yüksekliğinden az mesafe varsa yüksek yataklama montaj tipi, kapı yüksekliği kadar mesafe varsa giyotin montaj tipi uygulanır.

12 Endüstriyel tip garaj kapıları 3 Düşey rayların ve yay mekanizmasının konulacağı yer betonarmeye geliyorsa direkt betonarmeye bağlanabilir. Betonarme olmayan yerlerde mutlaka körkasa uygulanmalıdır. Endüstriyel tip garaj kapılarında opsiyonel olarak cam, havalandırma menfezi ve servis kapısı uygulanır.cam adedi kapı genişliğine göre seçilir.özel bir durum olmadıkça camlar alttan üçüncü panele bir sıra olarak konulur. Genişliği 450 cm.yi geçen kapılarda servis kapısı uygulanması önerilmez. Endüstriyel tip garaj kapıları motorlu veya manuel olarak tercih edilebilir.manuel tip tercih edilmesi durumunda kapı üzerine içerden manuel sürgü kilit konulur ve kapı ceraskal sistemi veya elle çalıştırılır. Motorlu tip tercih edilmesi durumunda kapı ölçüsüne göre motor seçilir ve kullanılır.

13 Seksiyonel kapı siparişi almak Projeye uygun sipariş almak ve üretim yapabilmek için proje detaylarını eksiksiz bilmek gerekmektedir. Bu nedenle gerekli bütün bilgiler alınıp ilk olarak hangi grup kapı olduğu tesbit edilmeli, ondan sonra ölçülendirilmeli, montaj tipi ve kapı üstünde yapılacak aksesuar işleri tesbit edilmelidir. Doğru fiyat verebilmek ve sipariş alabilmek için öncelikli olarak şu soruların cevapları öğrenilmelidir ; Körkasa var mı? Var ise kullanılan profil ölçüleri, körkasa içi net genişlik ve net yükseklik boşluk ölçüleri nedir? Körkasa net yükseklik boşluk ölçüsünden sonra yaylar ve yataklama tipi için kalan yükseklik ölçüsü nedir? Yan profillerde ray grubunun ve motor montajının yapılabileceği uygun ölçüler var mı? Yok ise, Betonarme net genişlik ve net yükseklik boşluk ölçüleri nedir? Net yükseklik boşluk ölçüsünden sonra yaylar ve yataklamanın montajının yapılabileceği bir kiriş var mı? Var ise yükseklik ölçüsü nedir? Yanlarda ray grubunun ve motor montajının yapılabileceği uygun ölçülerde betonarme kolon veya duvar var mı? Var ise yukarıdaki kiriş ile iç yüzeyleri hemyüzey mi? Kapının montaj yapılacağı yer konut mu, işyeri mi? Kullanım yoğunluğu veya kullanıcı sayısı nedir? Kapı üzerinde pencere,menfez ve servis kapısı isteniyor mu? Motor isteniyor mu?

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM...

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM... ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM... Endüstriyel seksiyonel kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ

Detaylı

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL TİP VE POLİÜRETAN DOLGULU PANELLER İLE PRATİK VE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER. Garaj kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ Menteşe Montaj Destek Sacı Poliüretan

Detaylı

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı Door Point Letoon Hangar

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı   Door Point Letoon Hangar letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı www.letoonyapi.com.tr Seksiyonel Kapı Genel Özellikleri Yoğun poliüretan izolasyonlu kapı panellerinden oluşan seksiyonel kapı, yapının duvar, tavan ve diğer özelliklerine

Detaylı

NORMTOR ENDÜSTRİYEL KAPILAR TEKNİK ŞARTNAME

NORMTOR ENDÜSTRİYEL KAPILAR TEKNİK ŞARTNAME NORMTOR ÜSTRİYEL KAPILAR TEKNİK ŞARTNAME 1-Endüstriyel Kapı Genel Tanımı Endüstriyel kapılar sanayi ve depolama tesislerinde, ürün ve araçların giriş çıkışına imkan sağlayacak geniş açıklıklarda uygulamaya

Detaylı

Sanayi Seksiyonel Kapılar Derinlik 67 mm

Sanayi Seksiyonel Kapılar Derinlik 67 mm Sanayi Seksiyonel Kapılar Derinlik 67 mm Montaj bilgileri: Durum 01.04.2014 İçindekiler Sayfa Ürün tanımı 3 4 Alüminyum çerceve dolgusu 4 Teknik bilgilere geniş bakış 5 Kızak tiplere genel bakış 6 SPU

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

// LPU 40, şimdi C-Kasetli. Seksiyonel Garaj Kapıları

// LPU 40, şimdi C-Kasetli. Seksiyonel Garaj Kapıları // LPU 40, şimdi C-Kasetli Seksiyonel Garaj ları Teknik Bilgi: Baskı 01.05.2007 İçindekiler İçindekiler 2 LTE 40, S-Çizgili, Woodgrain 3 LTE 40, M-Çizgili, Woodgrain 4 LTE 40, S-Kasetli, Woodgrain 5 LTE

Detaylı

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi YENİ RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi Cezbeden teknik Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt kapı tipi Montaj yüksekliği veya

Detaylı

yana seksiyonel hangar kapısı letoon yana seksiyonel hangar kapısı Door Point Letoon Hangar

yana seksiyonel hangar kapısı letoon yana seksiyonel hangar kapısı   Door Point Letoon Hangar letoon yana seksiyonel hangar kapısı www.letoonyapi.com.tr Karkas Aksamı Kayar Hangar Kapısı Karkas Aksamı; galvanizli çelik giydirilmiş alüminyum profillerden imal edilmektedir. Modüler yapıda olmakt,

Detaylı

Sanayi tipi seksiyonel kapılar Derinlik 42 mm

Sanayi tipi seksiyonel kapılar Derinlik 42 mm Yan kapı NT 80 Thermo Sanayi tipi seksiyonel kapılar Derinlik 42 mm Montaj bilgileri: Durum 01.04.2015 İçindekiler İçindekiler Sayfa Ürün tanımı 4 5 Teknik bilgilere geniş bakış 6 7 Kızak tiplere genel

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

Abskapı sistemleri. Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ

Abskapı sistemleri. Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ Abskapı sistemleri Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ Teleskopik Hangar Kapıları Telescopic Hangar Doors Teleskopik Hangar Kapısı Teknik Özellikleri:

Detaylı

Doküman Kodu FR.45 Yayın Tarihi 01.02.2006 Revizyon No 00 Revizyon Tarihi 00 Sayfa No 1/5

Doküman Kodu FR.45 Yayın Tarihi 01.02.2006 Revizyon No 00 Revizyon Tarihi 00 Sayfa No 1/5 Sayfa No 1/5 KİME : BLT YAPI PROJE YÖNETİM ADRES : İSTANBUL TEL NO : 0 554 586 54 11 FAKS NO : 0 DİKKATİNE : BAHRİYE HANIM BİLGİ : SEKSİYONEL KAPI KİMDEN : SERKAN VURGUN KONU : Fiyat Teklifi SAYFA : 3

Detaylı

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail:

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: info@termokon.com.tr / web: www.termokon.com.tr Menteşeli

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı

RollMatic sarmal kepenk sistemi

RollMatic sarmal kepenk sistemi RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için.ok uygun kompakt yapı tipi Tatmin edici teknoloji Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt yapı tipi Montaj yüksekliği

Detaylı

Niçin Seksiyonel Kapı?

Niçin Seksiyonel Kapı? 2 Niçin Seksiyonel Kapı? Montajı Kolaydır, Isı ve Ses Yalıtımı yüksektir, Gürültüsüz çalışır, Az bir güç sarfederek açılır ve kapanır, Kapının açılması yer kaybı sağlamaz, Binanı yapısına uygun çalışma

Detaylı

Sectional sliding hangar door

Sectional sliding hangar door Karkas Aksamı Kayar Hangar Kapısı Karkas Aksamı; galvanizli çelik giydirilmiş alüminyum profillerden imal edilmektedir. Modüler yapıda olmakt, hasar gören panel ve parçalar değiştirilebilir özelliktedir.

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

katlanır( Folding ) hangar kapısı letoon katlanır ( folding ) hangar kapısı Door Point Letoon Hangar

katlanır( Folding ) hangar kapısı letoon katlanır ( folding ) hangar kapısı   Door Point Letoon Hangar letoon katlanır ( folding ) hangar kapısı www.letoonyapi.com.tr Karkas Aksamı Katlanır Hangar Kapısı Karkas Aksamı; Alüminyum giydirilmiş galvanizli çelik profillerden imal edilmektedir. Modüler yapıda

Detaylı

Yeni: Demet fotoseli standart. Hızlı kapılar

Yeni: Demet fotoseli standart. Hızlı kapılar Yeni: Demet fotoseli standart Hızlı kapılar Teknik montaj bilgileri: Durum 01.03.2011 Hörmann hızlı kapılar İç ve dış mekanlar için zengin ürün yelpazesi Uygun fiyatlı ana modelden güvenli hol gece kapısına

Detaylı

SEKSİYONEL KAPI PARÇA MONTAJ ŞEMASI

SEKSİYONEL KAPI PARÇA MONTAJ ŞEMASI SEKSİYONEL KAPI PARÇA MONTAJ ŞEMASI SEKSİYONEL KAPI PARÇA MONTAJ ŞEMASI 1) Seksiyonel kapının kurulmuş hali. 2) Tambur ve Torsiyon Yayı nın kama ile bağlantısı. 3) Yay güvenlik sisteminin bağlantısı. 4)

Detaylı

1 ALÇIPAN MÜDAHALE KAPAĞI

1 ALÇIPAN MÜDAHALE KAPAĞI 1 ALÇIPAN MÜDAHALE KAPAĞI TANIM: TMK Alçıpan control kapakları; Alçı Levha, Boardex, Guardex, Aqua Panel Vb. yapısal malzemeler ile oluşturulan tavan veya duvar olmak üzere müdahale edilmesi gereken bölgelere

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Seksiyonel tip otomatik garaj kapıları

Seksiyonel tip otomatik garaj kapıları Seksiyonel tip otomatik garaj kapıları DITEC seksiyonel tip otomatik garaj kapıları ; - kullanıldığı binaların görünüşüne katkı sağlar, - yaşamı kolaylaştırır, - güvenlik kurallarına uygundur. Bu tip kapılar

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

LETOON Teleskopik Hangar Kapısı

LETOON Teleskopik Hangar Kapısı Karkas Aksamı Teleskopik Hangar Kapısı Karkas Aksamı, çelik profillerden imal edilmekte ve çinkobazlı boya ile boyanmaktadır. Modüler yapıda üretilmekte, şantiye bölgesine nakledilmesinde ve yerine uygulanmasında

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ŞARTNAMELER PREFİ PREFABRİK YAPI ENDÜSTRİ BİLİŞİM VE TİCARET LTD.ŞTİ. 27/200 FORMLU TRAPEZOİDAL

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

TOTAL PAGES INCLUSIVE OF COVER / TOPLAM SAYFA ADEDİ : 5

TOTAL PAGES INCLUSIVE OF COVER / TOPLAM SAYFA ADEDİ : 5 EN ISO 9001 : 2000 NO : 0106087 SĠBER YAPI ELEKTRONĠK VE OTOMASYON SĠSTEMLERĠ SAN. TĠC. A.ġ. Ferhatpaşa Mah. Yeditepe Cad. No: 68 Ataşehir / İstanbul Tel: (0216) 660 0 707 Fax: (0216) 660 1 929 http://www.siber.com.tr

Detaylı

UNIVER. Yangın dayanımına ve kapı ölçüsüne bağlı olarak kanat kalınlığı 50-60 mm arasındadır. İçi taşyünü dolguludur.

UNIVER. Yangın dayanımına ve kapı ölçüsüne bağlı olarak kanat kalınlığı 50-60 mm arasındadır. İçi taşyünü dolguludur. UNIVER PROGET REVER UNIVER E60 Avrupa Standartlarında EN 1634-1 sertifikalı kapı seçenekleri mevcuttur. (Stoklu çalışılmaktadır) RE 90 REI120 UNI 9723 İtalyan Standartlarında sertifikalandırılmış kapılardır.

Detaylı

YANGINA dayanıklı Trimoterm panelleri

YANGINA dayanıklı Trimoterm panelleri YANGINA dayanıklı Trimoterm panelleri YANGINA dayanıklı Trimoterm panelleri Yangına dayanıklı Trimoterm FTV ve SNV panelleri özellikle yüksek yangın dayanımı, ses izolasyonu ve ısı izolasyonu istenen yapılar

Detaylı

MONTAJ KLAVUZU

MONTAJ KLAVUZU Türkiye nin İLK ve TEK Çift Motorlu Dişlisiz Otomatik Kapı Sistemi MONTAJ KLAVUZU www.schmelz.com.tr ĐÇĐNDEKĐLER 1. TEKNĐK ÖZELLĐKLER... Sayfa 03 2. MONTAJ TALĐMATLARI... Sayfa 04 2.1 MEKANĐZMA VE AKSESUARLARI...

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

NİCE TURKİYE. tercih edilmelidir. Uzaktan kumanda alıcısı kontrol ünitesi. Teknik Özellikler Kod

NİCE TURKİYE. tercih edilmelidir. Uzaktan kumanda alıcısı kontrol ünitesi. Teknik Özellikler Kod 200 kg taşıma kapasitesi vardır. 24 Vdc akımla çalışır. Kullanım yoğunluğu az olan kapılarda tercih edilmelidir. 2 kademeli hıza sahiptir. 0,18 m/sn - 0,26 m/sn. Kontrol ünitesi motorun üzerindedir. Uzaktan

Detaylı

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com Metaxdoor MR30/SA Standart Otomatik Döner Kapı www.metaxdoor.com Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş, metaxdoor MR30/SA otomatik döner kapıların size sunabileceklerinden sadece bir kaçı.

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU 20.08.2015 Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,65 Asma Kilit KD001/10-125 GRİ - 25 mm 360 2,90 Asma

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır.

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. OTOMATİK KEPENK POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ A. ÜRETİCİ FİRMA KALİTE BELGELER 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. 2. Panjur üreticisi firmanın

Detaylı

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 1 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I 2 SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 3 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I İçindekiler Zenia Slide Serisi Genel Bilgiler 04

Detaylı

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN Fotoselli kapı sistemleri Harekete duyarlı sensörler

Detaylı

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ Image here Makaslı Kapasite: 400 KG Hızı: 0,5-0,15 m/sn Kat ve Durak: 2/2 Askı Tipi: Makaslı Kat Rumuzları: 0,1 Makina Dairesi: Aşağıda Seyir: max-1700 mm Sistem: Hidrolik

Detaylı

KOMPAKT PANOLAR. ares

KOMPAKT PANOLAR. ares KOMPAKT LAR ares KOMPAKT LAR ares IP66 KOMPAKT LAR ares alt-üst kapak 3mm conta Pano gövdesi izolasyon contası Duvar tutucu Pano gövdesi KOMPAKT LAR ares Pano Gövdesi İzolasyon Contası Kapı 180 Menteşe

Detaylı

Kapılar. BS Tipi. Filtre odaları, klima santralleri ya da makine veya donanıma sahip diğer bölmelere ait bakım kapıları. 03/2014 DE/tr K3 5.

Kapılar. BS Tipi. Filtre odaları, klima santralleri ya da makine veya donanıma sahip diğer bölmelere ait bakım kapıları. 03/2014 DE/tr K3 5. ,1 X X testregistrierung Kapılar Tipi Çift kollu kilitleme terti batı iç kol Çıkarılabilir ön kilitleme kolu (çift kollu kilitleme tertibatının) Silindir tirajlı kilit Filtre odaları, klima santralleri

Detaylı

Snack Tipi. Tezgah Buzdolapları. Kod Ürün Adı Elektrik Gücü Güç (W) Dış Boyutlar (mm) İç Hacim (lt) Kodu KTB070100 KTB070200 KTB070300

Snack Tipi. Tezgah Buzdolapları. Kod Ürün Adı Elektrik Gücü Güç (W) Dış Boyutlar (mm) İç Hacim (lt) Kodu KTB070100 KTB070200 KTB070300 SOĞUTUCULAR Derin Buzdolapları Soğutma Depoları Snack Tipi Demonte dekoratif AISI 304 Inox Pasl Okside olmayan anti bakteriyel boyalı, bakır evaparatör. Çalışma aralığı 2C ile +8C arası ( +43C tropikal

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

AKSESUAR FİYAT LİSTESİ

AKSESUAR FİYAT LİSTESİ EYLÜL 205 AKSESUAR FİYAT KATALOĞU INDEX KATLANIR CAM BALKON SİSTEM AKSESUAR GRUBU ASKILI SİSTEM AKSESUAR GRUBU SÜRME CAM BALKON SİSTEM AKSESUAR GRUBU CAM BALKON SİSTEM BAKLA ve MAFSAL AKSESUAR GRUBU CAM

Detaylı

Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri

Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri www.dkymetal.com HAKKIMIZDA DKY Yapı 2006 yılında kurulmuş olup, faaliyette bulunduğu sektörde en iyisi olmayı, kusursuz hizmet sunmayı ve müşteri memnuniyetini

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

teknik uygulama detayları

teknik uygulama detayları teknik uygulama detayları içindekiler Panel Detayları Betonarme Hatıl-Gazbeton Döşeme Paneli Orta Nokta Bağlantı Detayı...03 Çelik Konstrüksiyon -Gazbeton Döşeme Paneli Orta Nokta Bağlantı Detayı...04

Detaylı

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup. CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.com İ Ç İ N D E K İ L E R 1.CAM BALKON SİSTEMİ Sayfa No

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

HASBAY Alüminyum, Yarının projelerinde bir araya gelmek üzere

HASBAY Alüminyum, Yarının projelerinde bir araya gelmek üzere KATALOG HASBAY Alüminyum, 1996 yılından itibaren Alüminyum sistemleri konusunda faaliyet gösteren firmamız, standartları en yüksek seviyede hayata geçirmeyi hedefleyen, uzman ekip ruhuna ve profesyonel

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler İNDEKS Kayar Kapı Aksesuarları Kayar Kapı Gömme Kulplar Genel Bilgiler TIGER Kayar Kapı Donanımları ALU 80 A ALU 80 A Softmaster ALU 200 ALU 80 GLK (Cam Kapı) ALU 80 T-Fold (Katlanır) 9.01 9.02-9.03 9.04-9.05

Detaylı

AKSESUARLAR İNDEKS. Yangın Kapısı Aksesuarları. Aksesuarlar VBH Therm A Seal, Yangın Therm A Stop, Yangın/Duman

AKSESUARLAR İNDEKS. Yangın Kapısı Aksesuarları. Aksesuarlar VBH Therm A Seal, Yangın Therm A Stop, Yangın/Duman İNDEKS Aksesuarlar Yangın Kapısı Aksesuarları VBH Kapı Stoperleri 10.01-10.02 Intumescent Yangın Kapı Fitilleri Therm A Seal, Yangın Therm A Stop, Yangın/Duman 10.09 10.09 Fişek Sürgüler - Kapı Sıralama

Detaylı

ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde

ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde kullanılan ve sistemi tamamlayan profil çeşitleri markasıdır.

Detaylı

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 7-8 Bariyer 3 mt. 19-20 Tüp Motorlar

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 7-8 Bariyer 3 mt. 19-20 Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 1-2 800 Kg. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motoru (220V.) Bariyerler 7-8 Bariyer 3 mt. 9-10 Bariyer 6 mt. Tüp Motorlar 19-20 Tüp Motorlar içindekiler 3-4 1500 Kg. Yana Kayar

Detaylı

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Sabit (ölü) yükler - Serayı oluşturan elemanların ağırlıkları, - Seraya asılı tesisatın ağırlığı Hareketli (canlı) yükler - Rüzgar yükü, - Kar yükü, - Çatıya asılarak yetiştirilen

Detaylı

Hızlı kapılar. A 4015 SEL Alu-R SoftEdge li iç kapı, tüp motoru, Anti-Crash ve küçük montaj ölçüleri

Hızlı kapılar. A 4015 SEL Alu-R SoftEdge li iç kapı, tüp motoru, Anti-Crash ve küçük montaj ölçüleri Hızlı kapılar A 4015 SEL Alu-R SoftEdge li iç kapı, tüp motoru, Anti-Crash ve küçük montaj ölçüleri Montaj bilgileri Sürüm 01.03.2017 Hörmann hızlı kapılar İç ve dış mekanlar için geniş program Uygun fiyatlı

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) LİSTE FİYATI TL/Kr Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,30 Asma Kilit

Detaylı

MultiPoint, yüksekliği ayarlanabilir menteşe, Avrupa standart ölçülerinde, ayarlanabilir blok kasa, ASSA kilit aksesuar sistemi

MultiPoint, yüksekliği ayarlanabilir menteşe, Avrupa standart ölçülerinde, ayarlanabilir blok kasa, ASSA kilit aksesuar sistemi MultiPoint, yüksekliği ayarlanabilir menteşe, Avrupa standart ölçülerinde, ayarlanabilir blok kasa, ASSA kilit aksesuar sistemi Çok amaçlı kapı MZ İç ve dış mekanlar için kaliteli sac kapılar 2 Üretim

Detaylı

ÇĠFT AÇILIM SĠSTEMLERĠ

ÇĠFT AÇILIM SĠSTEMLERĠ YÜKSEKLĠK YÜKSEKLĠK ÇĠFT AÇILIM SĠSTEMLERĠ JET AK8 ÇĠFT AÇILIM SĠSTEMĠ ÜG: DL K A N AT G E N Ġ ġ L Ġ Ğ Ġ AK8 355-700 70-000 00-200 20-400* 40-700* 500-200 34.46 37.88 40.55 49.50 6.8 20-2400* 43.4 46.83

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

VL414110. 400 Serisi Vario Gömme aspiratör. Paslanmaz çelik Tezgah havalandırma elemanı

VL414110. 400 Serisi Vario Gömme aspiratör. Paslanmaz çelik Tezgah havalandırma elemanı Mevcut renk seçenekleri Setüstü ocaklarda yüksek verimli havalandırma sistemi Bir emme motoruna 4 adet cihaz bağlanabilir ve bir adet AA 490 kumanda düğmesi ile kontrol edilebilir. Esnek emiş yönlendirmesi,

Detaylı

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 1-2 800 Kg. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motoru (220V.) Bariyerler 7-8 Bariyer 3 mt. 9-10 Bariyer 6 mt. Tüp Motorlar 19-20 Tüp Motorlar içindekiler 3-4 1500 Kg. Yana Kayar

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak adlandırılmaktadır. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Endüstriyel iş istasyonları TopPult sistemi TP Montaj elemanlarına genel bakış...109 Kombinasyon seçenekleri...110 600 mm genişlik...111 800 mm genişlik...112 1200

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

VIESMANN VITOSOL 100-F. Teknik Bilgi Föyü Sipariş No. ve fiyatlar: Fiyat listesine bakınız VITOSOL 100-F. Düzlemsel kollektör

VIESMANN VITOSOL 100-F. Teknik Bilgi Föyü Sipariş No. ve fiyatlar: Fiyat listesine bakınız VITOSOL 100-F. Düzlemsel kollektör VIESMANN VITOSOL 100-F Düzlemsel kollektör Teknik Bilgi Föyü Sipariş No. ve fiyatlar: Fiyat listesine bakınız Arşiv referansı: Teknik Bilgiler Klasörü, Bölüm 13 VITOSOL 100-F Tip SV1 ve SH1 Dikey veya

Detaylı

Hayata birde bizim penceremizden bakın. MOTORLU AÇILIR TAVAN SİSTEMİ. www.makrowin.com www.facebook.com/makrowin.tr

Hayata birde bizim penceremizden bakın. MOTORLU AÇILIR TAVAN SİSTEMİ. www.makrowin.com www.facebook.com/makrowin.tr Hayata birde bizim penceremizden bakın. MOTORLU AÇILIR TAVAN SİSTEMİ AÇILIR CAM TAVAN KASA PROFİLLERİ AÇILIR CAM TAVAN AÇILIR CAM TAVAN KASA PROFİLLERİ NO KOD AGIRLIK ÜRÜN ADI 9 gr / m gr / m BÜTÜN KASA

Detaylı

SERVER DİKİLİ TİP KABİNET ZENGİN ÜRÜN ÇEŞİDİ

SERVER DİKİLİ TİP KABİNET ZENGİN ÜRÜN ÇEŞİDİ ERİİ ERVER DİKİLİ TİP KABİNET TANDART VE UYGUNLUKLAR IO9001:2008 Kalite Yönetim sistemi IEC 297-1, 19" tandart IEC 297-2, Tüm kabinet ölçüleri T EN 61587-1 tandardındadır. Çevre Dostu %100 geri dönüştürülebilir.

Detaylı

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe GROUP ENERJI SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master

Detaylı

RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE)

RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE) RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE) Ofis uygulamaların da kullanılacak şekil de estetik görünümlü, yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasına olanak sağlayacak

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU VDS. www.atfsystem.com BARİYER SİSTEMLERİ BARRIER YANA KAYAR BAHÇE KAPISI MOTORLARI SLIDING GATE MOTORS

ÜRÜN KATALOĞU VDS. www.atfsystem.com BARİYER SİSTEMLERİ BARRIER YANA KAYAR BAHÇE KAPISI MOTORLARI SLIDING GATE MOTORS BARİYER SİSTEMLERİ BARRIER YANA KAYAR BAHÇE KAPISI MOTORLARI SLIDING GATE MOTORS DAİRESEL AÇILIR BAHÇE KAPISI MOTORLARI SWING GATE MOTORS GARAJ KAPISI MOTORLARI SECTIONEL GARAGE DOOR MOTORS ÜRÜN KATALOĞU

Detaylı

N3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, İskenderun, Balıkesir. Uygulama Alanları

N3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, İskenderun, Balıkesir. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Üç hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Üretim Yeri İstanbul,

Detaylı

İSKELELER. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

İSKELELER. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi İSKELELER Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi İSKELE Yapılar inşa edilirken işçilerin, normal çalışma yüksekliğini

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler ,1 X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Kanal sistemin içine monte Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen hava akışlarını önler.

Detaylı

Sarmal Kapılar ve Kepenk Sistemleri SB, TGT ve DD

Sarmal Kapılar ve Kepenk Sistemleri SB, TGT ve DD Sarmal Kapılar ve Kepenk Sistemleri SB, TGT ve DD Montaj bilgileri: Durum 01.07.2015 Kullanılan kısaltmalar ABP DHV ET ET AW EZS F horiz F vert FS KU L L AR L PV M PV MS MS AR OFF PS PV S S B SD SKS S

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M İ N D Ü N YAYA A Ç I L A N K A P I S I

D E Ğ İ Ş İ M İ N D Ü N YAYA A Ç I L A N K A P I S I D E Ğ İ Ş İ M İ N D Ü N YAYA A Ç I L A N K A P I S I WHITE TEAK BEYAZ BAMBU KANAT KASA-PERVAZ ADO2000 ARGENTO MIX ADO2000 TEAK MIX ARGENTO YENİ ML. BEYAZ PATİNE MEŞE GREEN GREEN TEAK TEAK SUYA DAYANIKLI

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ KALE KİLİT DIŞ TİCARET 01.01. FİYAT LİSTESİ Atatürk Caddesi Başaklı Sk. No:39 34610 Güngören / İstanbul Türkiye Tel: +90 212 705 80 00 (Pbx) Fax: +90 212 705 79 75 Müşteri Hizmetleri: +90 212 705 80 00

Detaylı

07/05/2018 FİYAT LİSTESİ

07/05/2018 FİYAT LİSTESİ KALE KİLİT DIŞ TİCARET 07/05/2018 FİYAT LİSTESİ Ayazağa Mahallesi Cendere Caddesi No: 109 - F / 1 - E Blok Sarıyer-İstanbul-Türkiye Tel: +90 212 705 80 00 (Pbx) Fax: +90 212 705 79 75 Müşteri Hizmetleri:

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

21.0. Kayar / Katlanır Kapı Donanımları. Kayar / Katlanır kapı donanımları Ahşap kayar kapı donanımları. Cam kayar kapı donanımları

21.0. Kayar / Katlanır Kapı Donanımları. Kayar / Katlanır kapı donanımları Ahşap kayar kapı donanımları. Cam kayar kapı donanımları Kayar / Katlanır kapı donanımları Ahşap kayar kapı donanımları Cam kayar kapı donanımları Slido kayar kapı donanımları - Bilgi..........................2 Smuso yavaşlatmalı ve kendiliğinden kapanan kayar

Detaylı

ITP13103 Yapı Malzemeleri

ITP13103 Yapı Malzemeleri ITP13103 Yapı Malzemeleri Yrd.Doç.Dr. Orhan ARKOÇ e-posta : orhan.arkoc@klu.edu.tr Web : http://personel.klu.edu.tr/orhan.arkoc 1 Bölüm 5.1 GAZBETON 2 Giriş Gazbeton; silisli kum ( kuvarsit ), çimento,

Detaylı

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Komple güvenirlik için sağlam motor Çalışma güvenliği için ileri teknoloji Çevre ile uyumlu, modern ve zarif tasarım Çok yönlülük Globe otomasyon sistemi,

Detaylı

ALÇI LEVHA YAPIŞTIRMA

ALÇI LEVHA YAPIŞTIRMA ALÇI LEVHA YAPIŞTIRMA alçı levha ile Mevcut duvar yüzeyine, COREX in ADERTEK yapıştırma alçısı kullanılarak yapıştırılmasıyla oluşturulan Giydirme Duvar GDY ANA ÖZELLİKLER Mevcut yapı duvarlarının, son

Detaylı

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel in en büyük avantajı panel bağlantı elemanlarının, panel birleģim noktasını örten

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

1 TP 22 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri

1 TP 22 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ TP Aypan Bölme Duvar Sistemleri Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Asma Tavan Sistemleri Tek İskelet TP Tek Profil Çift Kat Aypan Çift Kat Aypan Ses

Detaylı

blue world whtihe dream PVC Pencere Güvenle yaşar insan...

blue world whtihe dream PVC Pencere Güvenle yaşar insan... blue world whtihe dream PVC Pencere Güvenle yaşar insan... pvc serisı S 80 Serisi PVC Pencere S 75 POWER Serisi PVC Pencere S 75 PVC Pencere S 70 Serisi S 60 Serisi blue world whtihe dream Yardımcı Profiller

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System PANJUR

Automatic Entrance & Acccess System PANJUR Automatic Entrance & Acccess System Panjurların ve Kepenklerin Fonksiyonları Güvenlik ve koruma Evinizi, kapı ve pencerelerinizi korur. Güneşten koruma Sıcak yaz günlerinde evinizde rahat serin bir atmosfer

Detaylı

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11 INDEX ALB GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 7777 GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 0 GARDROP / MUTFAK HEMYÜZ SÜRME SiSTEMi 02 ALB 0 AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ 02 ALB 0 70 KG AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ

Detaylı

DÖRTEL ALÜMİNYUM. Firmamız 1999 yılında elektrostatik toz boya tesisiyle faaliyete başlamıştır yılında alüminyum satış mağazamız kurulmuştur.

DÖRTEL ALÜMİNYUM. Firmamız 1999 yılında elektrostatik toz boya tesisiyle faaliyete başlamıştır yılında alüminyum satış mağazamız kurulmuştur. HAKKIMIZDA DÖRTEL ALÜMİNYUM Firmamız 1999 yılında elektrostatik toz boya tesisiyle faaliyete başlamıştır. 2003 yılında alüminyum satış mağazamız kurulmuştur. 200 yılında İvedik Organize Sanayi bölgesinde

Detaylı

AKSESUAR FİYAT LİSTESİ

AKSESUAR FİYAT LİSTESİ HAZİRAN 206 AKSESUAR FİYAT KATALOĞU INDEX KATLANIR CAM BALKON SİSTEM AKSESUAR GRUBU ASKILI SİSTEM AKSESUAR GRUBU SÜRME CAM BALKON SİSTEM AKSESUAR GRUBU CAM BALKON SİSTEM BAKLA ve MAFSAL AKSESUAR GRUBU

Detaylı

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı