ÜRGÜP, SİVASLININ GÖNLÜNDE TAHT KURDU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÜRGÜP, SİVASLININ GÖNLÜNDE TAHT KURDU"

Transkript

1 ÜRGÜP, SİVASLININ GÖNLÜNDE TAHT KURDU Sivas ta birliğin, beraberliğin, hoşgörü ve adaletin temsilcisi olan Sivas Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Başkan Adayı Doğan Ürgüp seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Ürgüp bu kapsamda ilk olarak Mavi Çarşı esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı sonrası Mavi Çarşı ve diğer alanlarda yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Ürgüp, seçimlerde esnafların dua ve desteğini istedi. Daha sonra Eski Mahkeme Çarşısı ve Terziler Çarşısı arkasında yer alan esnafları ziyaret eden Başkan Ürgüp, tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyet ve teveccühle karşılanarak destek verilen Başkan Ürgüp, seçimlerde 5 yıllık hizmet sürecini göz önüne alarak değerlendirme yapılmasını istedi.

2 BAŞKAN ÜRGÜP, TÜDEMSAŞ I ZİYARET ETTİ Başkan Ürgüp daha sonra TÜDEMSAŞ ı ziyaret ederek Genel Müdür Yıldıray Koçarslan ile görüştü. Nezaket ziyaretinde konuşan Başkan Ürgüp, TÜDEMSAŞ ın tarihçesi ve Sivas ekonomisine kattığı değerden bahsederek, bu kurumda çalışan tüm personele teşekkür etti. Ardından konuşan TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan ise, Çıkmış oldukları bu zorlu süreçte başkanımıza başarılar diliyoruz, Allah yardımcıları olsun. dedi. Konuşmaların ardından fabrikada yer alan tüm idari bina ve atölyeleri gezen Başkan Ürgüp, çalışanlarla tek tek tokalaşarak sohbet etme imkanı buldu. Öte yandan Başkan Ürgüp öğle yemeğini de işçilerle birlikte yedi. Yoğun ziyaret trafiği devam eden Başkan Ürgüp ayrıca Sivas Ermeni Cemaati lideri Yervant Durmazgüler ve rahip Krikor Damadyan ı makamında kabul etti.

3 ÇAPRAZ DAN YOLSUZLUK OPERASYONUNA TEPKİ AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, son günlerde Türkiye yi sarsan ve basında; AK Parti ye kirli operasyon, komplo yolsuzluk operasyonu, bakan çocuklarına operasyon adları ile anılan konular hakkında yazılı bir açıklama yaparak 17 Aralık operasyonuna tepki gösterdi. AK Parti nin her zaman yolsuzluklara karşı olduğunu ve bunlarla mücadele ettiğini söyleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, Yanlış yapanlar AK Parti nin içinden dahi olsa partimizin tavrı değişmemiş ve AK Parti içindeki çürük elmaları her zaman ayıklamıştır. AK Partili iç işleri bakanları; AK Partili belediyeleri hakkında soruşturma izni vermekten çekinmemiştir. AK Parti genel merkezi hatalı davranan bazı belediye başkanları veya partililer ile yollarını ayırmıştır. İnsan unsurunun olduğu her şeyde az da olsa kirlenmeye engel olmak mümkün değildir. Önemli olan bir evin hiç kirlenmemesi değildir. Bunun zaten mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz. Önemli olan bir kirlenme olmuş ise bunu halı altına süpürmemek ve derhal temizleyebilmektir dedi. Yolsuzluk yapanlara Türk halkının her zaman gereken cezayı verdiğini belirten Çapraz, Milletimiz de bu temizliği yapamayan partileri geçmişte sandığa gömmüştür. Ancak içindeki hastalık ve kirler ile mücadele işi yalnızca siyasi partilerin işiymiş gibi davranmak, siyasi kurumları günah keçisi gibi göstermek yanlıştır. Bu iç temizlik meselesi tüm kurum ve kuruluşların vazifesidir. Bu da böyle bilinmelidir diye konuştu. Çapraz, sözlerine şöyle devam etti:

4 Halkımızın çok iyi bildiği gibi yolsuzluk kavramı Türkiye de ve dünyada yeni değildir. Yolsuzluk kavramının AK Parti iktidarı ile büyük bir düşüş gösterdiği de herkesçe bilinmektedir. Türk insanı AK Parti iktidarından önce bir devlet dairesinde işini gördürmek için nasıl sıkıntılar çektiğini unutmamıştır. Yolsuzlukla mücadele haklı bir mücadeledir, bunu yapanların sonuna kadar yanındayız. Ancak yolsuzluk bahanesi ile kimse milletin iradesini vesayet altına almaya kalkışmamalıdır. Ancak yaşanan bu komplo da; soruşturulan insanlar henüz sanık dahi değilken, yargısız infaz edilmiş ve kamuoyuna suçlu gibi gösterilmişlerdir. Eğer haklarında soruşturma yapılan bu insanların bir kısmı sonradan berat eder ise; bu insanların şeref ve itibarları ile haksız yere oynanmış olmayacak mıdır? Türkiye de açılan soruşturmaların yarısına yakın kısmı berat ile neticeleniyor. Bu durumun hepimizin başına gelebileceği açıktır. Bu yargısız infaza dur diyerek bundan sonra; hem kendimizin, hem de hangi partiyi destekliyor isek onun aynı kaderi paylaşmasına engel olabiliriz diye düşünüyorum. Soruşturmanın basına sızdırılmasına da tepki gösteren Çapraz, Soruşturmaların basına yansıtılma zamanı da son derece manidardır. Soruşturmanın basına yansıtılması suç olmasaydı bile; seçimlerden üç ay önce, bir millet vekilinin gündemi sarsan açıklamasının ertesi günü, tüm soruşturmaların basına sızdırılması tesadüf olabilir mi? Yıllardır bekletilen ve değişik zamanlarda başlanılan soruşturmaların hepsi aynı gün basına servis edilmesi AK Parti nin şansızlığı mı? ifadesini kullandı. Çapraz, geçmişte rahmetli Adnan Menderes in de; yolsuzluk ile suçlandığını ancak Adnan Menderes ten sonra Türk ekonomisindeki gerileme, asıl yolsuzluk yapanın kim olduğunu ortaya çıkardığını da sözlerine ekledi.

5 SEVGİ EVLERİNDE CİNSEL İSTİSMAR SORUŞTURMASI SİVAS ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki 7-12 yaş Sevgi Evleri nde kalan çocukların aralarında cinsel istismara uğradıkları iddia edildi. Haber DHA tarafından yayınlandı. SİVAS ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki 7-12 yaş Sevgi Evleri nde kalan çocukların aralarında cinsel istismara uğradıkları iddia edildi. İhbar üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Kent merkezinde Abdulvahabigazi Mahallesi nde bulunan Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu nda görevli Sosyal Hizmet Uzmanı E.Ç., iddiaya göre yurt müdürlüğüne dilekçe yazarak yurtta kalan 6-10 yaşındaki erkek çocuklar arasında cinsel istismar bulunduğunu öne sürdü. Bu dilekçe ardından E.Ç. huzurevine tayin edildi. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından yapılan incelemede bu yönde bir bulguya rastlanmadığı belirtilerek işlem yapılmadı. Benzer olayların tekrar ettiği iddiaları üzerine Sivas Cumhuriyet Savcılığı na bir dilekçe yazan E.Ç., Sevgi Evleri nde kalan çocukların birbirleri arasında taciz olayları bulunduğunu, yetkililerin ise bu duruma göz yumduğununu öne sürdü. Bu dilekçe üzerine harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılığı konu hakkında kapsamlı inceleme başlattı. Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü polisleri ve psikologlardan oluşan özel bir ekip kurarak iddianın kapsamlı araştırılmasını istedi. Konudan çocukların etkilenmemesi için ise soruşturmanın gizlilik içinde yapılmasına karar verildi.

6 7 ÇOCUK SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ Olayın savcılığa intikal etmesinin ardından hakkında iddia bulunan 7 çocuk sağlık kontrolünden geçirilerek gerekli raporları aldı. Ayrıca çocukların uzman psikologlar eşliğinde ifadeleri de alındı. Yapılan muayenede her hangi bir filli livata veya taciz olayına rastlanmadığı açıklandı. Uzmanlar bu tür olaylarda üzerinden 4 gün geçtikten sonra cinsel temasın belirlenemeyeceğini açıkladı. İddialarla ilgili yurt çalışanlarının da ifadelerinin alınacağı bildirildi. Sevgi Evleri Müdürü Gültekin İçer ise konuyla ilgili açıklama yapmadı. DAHA ÖNCE DE BENZER DAVA AÇILDI Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ne bağlı 12 yaş üstü erkek yetiştirme yurdunda 2013 yılının Temmuz ayında yine çocuklar arasında fiili livata olayı görüldüğü öne sürüldü. Yapılan incelemede 13 yaşındaki zihinsel engelli A.K. nin yurtta kalan çocuklardan 16 yaşındaki S.İ. ile 15 yaşındaki M.K. tarafından filli livataya maruz kaldığı saptandı. Cumhuriyet Savcılığı nın yaptığı inceleme ardından S.İ. ve M.K. hakkında çocuğun cinsel istismarı suçlamasıyla dava açıldığı ifade edildi. Dava sonucu suçlanan çocukların yaşlarının küçük olmasından dolayı Bakım tedbiri uygulanmasına karar verildi. AK PARTİ İL BAŞKANI ŞAHİN, İLKNUR ÇALIŞKAN IN SORULARINA

7 CEVAP VERDİ AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ile Özel Röportaj AK Parti Sivas İl Başkanı Sayın Ziya Şahin ile yaklaşan yerel seçim öncesi İlknur Çalışkan ile yapmış olduğu çok özel röportaj: İlknur ÇALIŞKAN: Seçime beş kala böyle bir göreve layık görüldünüz, düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Ziya ŞAHİN: Öncelikle laik görenlere teşekkür ediyorum. 20 yıldır Sivas siyasetinin içindeyiz Refah partisi İl Bşk. Yardımcılığı görevi ile başladım sonra Fazilet partisini İl Başkanı olarak kurdu, aynı şekilde Belediye Meclis üyeliği ve İl Genel Meclisinde üyelik ve başkanlık yaptık. Ak Partide İl Başkan Yardımcılığı yaptık dolayısıyla 20 yıldır Sivas siyasetinin içinde olunca böyle bir hizmetle görevlendirildik. Bizde hemen SKM y i kurarak 1 Aralık itibarı ile aday tanıtımıyla beraber bu vazifeye başladık. İlknur ÇALIŞKAN: Sayın Sami AYDIN ın adaylığı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Ziya ŞAHİN: Sami beyle geçmiş bir hukukumuz var ben Fazilet Partisinde İl Başkanı iken Sami Bey i İl Genel Meclisine aday gösterdik ve üyemiz oldu. FP kapandıktan sonra üyelerimizin bir kısmı Saadet Partisine bir kısmı AK Partiye geçiş yaptı. Sami Bey de AK Partiye geçti ve kurucu İl Bşk. oldu birlikte Almanya ve Kazakistan seyahatlerimiz oldu. Birçok toplantıya birlikte katıldık dolayısıyla neredeyse 15 yıllık bir hukukumuz var Genel Merkezimiz bu hususa öncelikle İl Başkanını belirledi sonra Belediye Başkan Adayını belirledi şu anda da gayet uyumlu bir çalışma yürütmekteyiz. İlknur ÇALIŞKAN: Siyasetle ilgili eskiye dayanan tecrübeleriniz var siyasetin sizdeki anlamıyla birlikte nasıl bir seçim stratejisi izliyeceksiniz?

8 Ziya ŞAHİN: Öncelikle AK Parti kitlesel bir kurumsal bir parti olduğu için bunun getirdiği avantajları kullanacağız. Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezinin ön gördüğü bütün çalışmaları yapacağız. Sivas ın hassasiyeti, demografik yapısı ve geçmiş kültürünü dikkate alarak eski çalışma usüllerinide kullanarak sandık esaslı bir çalışma yürüteceğiz. Geçmişte bunu çok iyi yaptık Seçim Kurulundan önce seçim sonuçlarını aldık. 95 Seçimlerinde ben Seçim İşleri Başkanı iken sonuçları aldım ve o dönem müşahitler için 5 bin tane el kitabı hazırladık ve sandık kurulu başkanından daha bilgili oldular. İlde,İlçelerde eğitimler verdik sonuçları üyelerimiz kurduğumuz telefon sistemiyle bize bildirdiler dolayısıyla bizim teşkilat mensuplarımızın resmi görevliler kadar bilgili olması gerekiyor. Aynı sistemi bu seçimde de kullanacağız. İlknur ÇALIŞKAN: İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi için çokça müracaat var Meclis listelerini kim, hangi kritere göre belirleyecek takvimi bellimi? Ziya ŞAHİN: Önce İlçe Belediye Başkan Adaylarımız açıklanmasını bekliyoruz takvim ondan sonra başlayacak çünkü Bld. Bşk. Adayları ile birlikte onlara çalışacağız. İkincisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığımız bir genelge hazırlığında o genelgenin ön gördüğü şekilde belirlemeyi yapacağız. Listelerim Seçim Kuruluna verilme tarihi 18 Şubat dolayısıyla adaylar açıklandıktan itibaren 18 Şubat öncesine kadar bu çalışma bitirilip Genel Merkezden onaylanıp Seçim Kurluna verilecek.bakanımız, Vekillerimiz,İl,İlçe başkanları,gençlik kolları ve Kadın Kolları başkanlarımız o İlçenin başkanı hep beraber çalışmayı yürüteceğiz.bütün bunların sorumluluğu İl Başkanında olacaktır. İlknur Çalışkan: Seçimden sonra İl Teşkilatı için Kongre düşünüyor musunuz? Ziya Şahin: Biz İl Başkanlığından boşalan bir yetkilendirmeyle İl Bşk. olduk yönetimimizi kurduk yerel seçimleri yapacağız ardından Cumhurbaşkanlığı seçimleri var o arada bir kongre öngörecek kadar bir yok. Genel Merkezin bu şekilde

9 yetkilendirdiği Sivas dışında başka illerde var bunlarla ilgili belirlenen takvime uyacağız. Ben siyasi ve mesleki hayatımda hiçbir zaman önüme bir hedef koyup bir iddiayla gitmedim. Nasibe kısmete hep inanırız. Biz gerekliysek bize göre verilir, o zamanki konjonktürle başka bir arkadaşımıza da verilebilir. Partimi kongreye götürmekle seçimleri kazanmakla görevliyim.daha önce de bir parti kurdum, teşkilatlandırdım, arkasından seçim yaptık üç milletvekili çıkardık, daha sonra kongrede usülüne uygun teslim etmeyi istememe rağmen kongreye iki gün kala Sivas Heyeti olarak genel merkeze çağrıldık göreve devam etmemiz istendi, bu süreçte ben yine hesabımla kitabımla kongrede bayrağı teslim etmek üzere çalışacağım. İlknur Çalışkan: Tecrübeli bir il başkanı olarak önceki yönetimlerden farklı olarak ne yapacaksınız? Ziya Şahin: Başbakanımızın siyasete başladığı dönemlerden itibaren geldiği süreçteki parti ve yönetimlerden arkadaşlar aldık. Dolayısıyla her dönemin temsil imkânını sağladık. Ak Parti nin 8 il başkanı şu ana kadarki bütün il ve ilçe başkanlarının hepsi geldi, hayırlı olsun dediler. Herkesi kucaklayabilmek hepsine ulaşabilmek çok önemli, ben geçmişte de şimdi de bunu önemsiyorum. Herkese eşit uzaklıkta değil de yakın olmak daha önemli. Kim olursa olsun benim olduğum yerde karşılanmakta, ağırlanmakta, çay içmekte hiçbir problem çekmez, bunlar süreli işlerdir, vazifeniz biter gidersiniz arkanızda hoş bir seda bırakmanız lazım. Biz şimdiye kadar görev yaptığımız her ortamda hoş bir seda bıraktığımıza inanıyoruz. İlknur Çalışkan: Yerel yönetimle merkezi hükümetin farklı olmasının o şehre ne gibi etkileri olur? Ziya Şahin: Sivasımız 5 yıl mecliste olmaya bir partide belediye oldu. Devletin imkânlarından yeterli de derecede yararlanamadı. Göç ve işsizlik gibi sorunların belediyeye düşen kısmı önlenemedi. Ama hükümetimiz buna rağmen çağrı merkezlerinde 2000 civarında istihdama sağladı. Bölge

10 hastanesi, havaalanı,çok sayıda baraj yapıldı, stadyum yapılmakta, tarım ve hayvancılık desteklendi. Bu yerel seçimde belediye de inşallak Ak Parti ye geçtiği taktirde hükümet ve yerel yönetim çalışmalarıyla entegre olarak güzel hizmetler yapılacak. Halkımızın şu hususa dikkat etmesini önemle rica ediyorum: Sivas ta olduğu gibi belli yatırımlar ve hizmetler devlet yoluyla yapılmadığı zaman özel teşebbüsün zayıf olduğu illerde belediye ve merkez hükümetin aynı partiden olması çok önemli. Biz bunu şu beş yıl içinde bir kez daha gördük. Ancak BBP belediyesine hükümetimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu nun anısına vicdanen 5 yıl boyunca muhalefet etmedi ve sıkıntı yaşatmadı. Hatta on milyon tl yardımcı oldu. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi, Şehitler Parkı ve terminal için belediyenin İller Bankası ndan limitin üzerinde kredi vermesine ve borçlanmasına kredi almasına ve borçlanmasına müsaade etti. Önümüzdeki dönemi şu andaki belediyenin borçlarının ödeneceği dönemdir. Belediye bir sonraki dönem için keseden yedi ancak iktidarla beraber bir belediye olursa borcunu da öder diğer taraftan büyük projeler ve yatırımlar gerçekleştirilir. Muhalefette olursa bazen iyi niyetin suisitimal edilmesi söz konusu bir yere kadar tamam ama bir yerden sonra mümkün olmuyor. Bu da bizden kaynaklı değil. O sebeple inşallah 30 martta belediye Ak Parti ye geçer ve Sivas hak ettiği hizmeti alır. İlknur Çalışkan: Mevcut belediyenin çalışmalarını nasıl buluyorsunuz? Projelerin birçoğu önceki dönem belediye başkanımız Sayın Sami Aydın ın projelerinin bir devamı olduğu bugün halk tarafından bilinen bir gerçek, özgün bir belediyecilik yapılamadığı kanısı da kamuoyunda hakim, nasıl yoruoktımlarsınız? Ziya ŞAHİN: Biz arzu ederdik ki bu dönemde yapılmasın Sivas ın silüetini ortaya koyan bir bina olmalıydı ama Dekoline binası Sivas Terminalinden daha gösterişli bir bina yılında gelecek nesillere, oraya gelenlere Sivas budur diyecek bir dizayn gerekli olur iken böyle bir şey ortaya çıktı. Ayrıca

11 kullanımında, ısınmasında ve benzer şeylerde sıkıntılar ve hatalar var. Zaten evvelinde projelendirilmiş bir işi bu şekliyle yaptık oldu vaziyetine getirdiler, şehrin yılı da ipotek altına alınmış oldu. Aynı şekilde Paşabahçe Sami Beyin yapmış olduğu bir proje idi. Mesela şu da olabilirdi; geçmişte yeni bir Belediye binası yapma projesi var bunu yapsa dersiniz ki 30 yıllık bir bina idi yenisi yapıldı bu da olmadı diğer işler zaten herkesin yapabileceği işler artı olarak şu yapıldı denebilecek bir şey yok. Zaten Belediyenin 3 yılı kadrolaşma ve belediyeyi öğrenmekle geçti ve bu son yılda seçime yönelik alelacele açılışlar ve borç alarak giderayak bir şeyler yapalım zaten bir daha gelemeyiz gider isek de bizden sonrakiler ödesin mantığıyla yapılan işler. Dolayısıyla sağlıklı planlamalar ve yatırımlar olmadı. Sivas bizimle yürüyecek inşallah. İlknur ÇALIŞKAN: Gündemdeki itibar suikastı ile ilgili Sayın Başbakanımızın ilk yorumu Babamın oğlu olsa affetmem şeklinde olmuştu. Yapılan son İl Başkanları toplantısında sizlere hitaben Kapı kapı gezip Devlet içindeki çeteleri anlatmanızı istedi. Bu bağlamda toplumda oluşabilecek yan etkilere karşı nasıl bir yol izleyeceksiniz, bu operasyonlar sandığa negatif yansırmı? Ziya ŞAHİN: Biz bunu iyi anlata bilirsek pozitif yansıma imkanida var yani bir çeteleşme var ise toplum yerelde ve genelde her halükarda bundan hoşnutsuzdur den itibaren partimiz çetelerle mücadele etti. Özellikle İstanbul da ve Sivas ımızda da üç kişi bir arya geldiğinde herşeyin mafyası türemişti şimdi hepsi hapisteler.partimiz yola çıkarken yoksullukla yolsuzlukla ve yasaklarla mücadele için çıktı. Yoksulluğu bin kişiden yirmi sekize indirdi. Yasakları kaldırdı, üniversitelerde kılık kıyafetle ilgili yasaklar kaldırıldı. Dolayısıyla yolsuzluklarla mücadele edilerek bu zamana kadar gelindi. Bu çetelerin dış mihraklar tarafından kullanıldığını ortaya koyarak ki bunların somut delilleri var. Yaşananları kapı kapı anlattığımızda oralarla bağlantılı yada

12 gönül veren insanlardan tepki görebileceğiz. Ama halkın genelinden tasvip göreceğimize inanıyorum. Sayın Başkanım sorularımın hepsini samimiyetle yanıtladınız hem şahsım hem de Koyulhisar.com okurları adına çok teşekkür ediyorum. Ziya Şahin: Ben de size ve SİVASMİT GAZETESİ okurlarına teşekkür ediyor sevgiyle selamlıyorum. Not: Özel çalışmasını gerek gazetemizde, gerekse haber sitemizde yayınlanması için izin veren Sayın İlknur ÇALIŞKAN a teşekkür ederiz. ZORBALIKLA SİYASET YAPILMAZ! Mehmet BAKIR Nevzat YANMAZ ın Merhum Yazıcıoğlu ile BBP arasındaki farklılığı değerlendirerek YAZICIOĞLU DAR VE KÜÇÜK KALIPLARA SIĞDIRILMAMALIDIR demişti. Sivas ın İktidardan daha fazla yatırımlar alabilmesi için de seçmenin oy kullanırken daha dikkatli kullanması gerektiğini vurgulamıştı. Siyaset adamı kimliği ile böylesine önemli bir hususta, kritik bir yerel seçim öncesinde bunları söylemesi, açıklama yapması elbette ki, BBP tabanında bir takım diş bileyenleri rahatsız etmiştir. Nevzat YANMAZ ın açıklamasına, cevap vermekte geç kalmayan BBP Teşkilatı aynen şu basın bültenini servis yaptı; Bir neslin 20 yıllık idealine yaptığınız bu saldırı affedilmez Ama yazık ettiniz! Hakkımız haram olsun! Nevzat Yanmaz ın 2004 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde BBP den belediye başkan adayı olarak seçimler öncesinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sami Aydın ile kıran kırana mücadele ettiğinin belirtildiği açıklamada, 2004 Yerel

13 Seçimlerinde BBP gibi % 1,5 oyu olan bir muhalefet partisinden aday olup Sivas ı yönetmek adına iktidarda olan Adalet ve Kalkınma Partisi nin adayı Mimar Sami Aydın ile kıran kırana mücadeleye girip Sivas ın cadde ve sokaklarını arşınladığınız zaman ile bugün arasında yaşanan değişim ne olmuştur ki bugün kalkıp pişkince Sivas ın kalkınması ve gelişmesi için merkezi hükümetin desteği şarttır diyebiliyorsunuz? ifadeleri kullanıldı. Nevzat Yanmaz ın kendisinden başka kimseyi düşünmeyen narsist bir kişiliğe sahip olduğunun vurgulandığı açıklamada, Bugün gelinen bu nokta göstermiştir ki; siz kendiniz dışında hiç kimseyi sevmeyen, hiç kimseyi düşünmeyen narsist bir kişiliksiniz! Hiçbir hak ve hukuk gözetmeksizin şahsi menfaat ve çıkarlarınız doğrultusunda dün Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu nun nüfuzunu kullandığınız gibi bugün de O nun manevi mirasını kullanmaktan çekinmeyeceğinizi ortaya koydunuz. Biliyoruz ki, siz kendinizden başkasını sevmiyor ve sizden başka çevrenizde başarılı insan istemiyorsunuz, 2009 sonrası BBP lileri bulunduğu ortamlarda sayın Doğan Ürgüp ün başarısızlıkları ile ilgili yapmış olduğunuz bütün kehanetlerinizde Doğan Ürgüp tarafından yaptıkları, ortaya koyduklarıyla çürütülünce de siyasetin en pis olanını tercih ederek çamur değil balçık atmaya başladınız denildi. Doğan Ürgüp ün BBP den Sivas Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasından sonra gündeme taşınan siyasi hamlelerin beyhude bir çaba olduğunun belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: Geçtiğimiz hafta 2014 Mahalli Seçimleri vesilesi ile artan siyasi hareketlilik neticesinde gündemin hararetinin artışına vesile olan Sivas Belediye Başkanı Sayın Doğan Ürgüp ün partimizden aday adayı olması ve akabinde de BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici tarafından aday olarak açıklanması sonucu siyasi muarızlarımızın geliştirdiği ve gündeme taşıdığı karşı hamle gerek siyaseten ve gerekse de insani değerler bakımından çürümüş, kokuşmuş, ham, basit ve süfli bir çabadır ve beyhudedir.biz biliyoruz ki, şahadet sürecinden tam 2 yıl sonra 2011 yılında Sivas ta göstermelik bir vicdani sorumluluk platformu kurma açıklamanız

14 dışında yapmış olduğunuz hiçbir çalışma olmamıştır. Ama yine de yaptığınız bir çalışma var ise bilmek isteriz. Şahadet Süreci sonrası Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarının hukukunu savunmak adına ne yapılmış ise yapanlar;aileler, BBP Genel Merkezi ve bir avuç Muhsin Yazıcıoğlu Sevdalılarıdır. Hal böyle iken Muhsin Yazıcıoğlu ve Yol arkadaşlarının Hukukunu korumak adına kılını dahi kıpırdatmayanların Muhsin Yazıcıoğlu nun hatıraları ve siyasi kimliğinin kullanımı hakkında söz söylemeye bu saatten sonra haklarının olmadığını düşünüyoruz. BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici nin Genel Başkan seçildiği ve sizin de Genel Başkan Adayı olduğunuz kongrede salonda delege olarak bulunan BBP lileri tanımamanız normaldir. Zira siz o tarihten yaklaşık 1 yıl kadarlık bir zaman diliminde bütün mesainizi Adalet ve Kalkınma Partisi nden Milletvekili adayı olabilme üzerine harcıyordunuz ve BBP ile BBP nin dert ve sorunları ile ilgilenip bırakın çözüm bulmayı BBP yi daha nasıl karıştırabilirim düşüncesinde idiniz. Şimdi çıkıp ben Adalet ve Kalkınma Partisi nden Milletvekili Adayı olmakla ilgili bir düşüncem veya çalışmam olmamıştır diye de bilirsiniz. Ama biz 40 kişi idik, birbirimizi bilirdik. Bunun böyle olduğunu başta şahsınız, aileniz ve BBP camiası bilmektedir. Bütün buna rağmen BBP ye geri dönüşünüzün hatırına 68 BBP Üst Kurul Delegesi Genel Başkan olmanız yönünde sizi desteklerken bugün siz onlar için ne yaptınız? Bu mudur vefa? Ancak bu gelinen nokta sonucunda dün sizi gördüğünde ağabey(!) diyerek önünü ilikleyip saygı gösteren BBP liler, Muhsin Yazıcıoğlu Sevdalıları ve kadirşinas Sivaslılar artık sizi gördüğünde ya görmezden gelip başını ters istikamete çevirecek ya da gözlerinizin içine nefretle bakacaklar Evet Kim olsa belki de böyle bir açıklama yapma gereği düşünürdü! Ancak; BBP yönetiminde bulunan o kadar çok önemli isimler

15 İSTİFA etti ya da ettirildi Partiye yönelik iyi veya kötü bir takım eleştirilerin yapılması doğaldır. Unutulmamalıdır ki; BBP de yeri ve zamanı geldiğinde diğer partilere olmadık açıklamalarda bulunmaktadır. Kaldı ki, Nevzat YANMAZ Milletvekili olmasını dahi Anavatana bağlıyor. ANAP tan ayrılıp BBP ile yani Merhum YAZICIOĞLU ile birlikte girdikleri seçimlerde sürekli oy kaybettiklerini söylüyor. BBP ile Nevzat YANMAZ arasındaki uçurumun nereden kaynaklandığı çok önemlidir. Nevzat YANMAZ, BBP Genel Başkanının Sivaslı olmasından yana mücadele etmiş ama başarılı olamamıştı. Şimdi Sivas ın gelişmesi ve yatırımların daha iyi gelebilmesi için yaptığı açıklamaları ciddiyetle kamuoyuna anlatıyor. Kimileri rahatsız olsa da siyasetin acımasız olduğunu bir kez daha gözler önüne seren Nevzat YANMAZ olmuştur. Sayın YANMAZ ın yaptığı açıklamaya saygı duymak gerekir. Savunma yapmak için, YANMAZ a cevap verebilmek için açıklama yapanların öfkesi dağıttıkları bildiriye öylesine yansımış ki; korkum önümüzdeki günlerde Nevzat YANMAZ ın evi, işyeri, aracı MOLOTOF SALDIRISINA GEBE KALACAK YÖNÜNDEDİR. SİYASETTE ÖFKE İLE KALKAN, ZARAR İLE OTURUR. ÖNCE SAYGILI OLMAK GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SİVAS A ORGANİZE HAYVANCILIK

16 BÖLGESİ KURULMALI! Fatih TABUR Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Başkan Yardımcısı Osman Budak; ilimizde hayvancılık sektöründe yaşanan sıkıntılar ve yapılması gerekenler hususunda meclis üyelerini bilgilendirdi. Budak, Organize hayvancılık bölgeleri kurularak daha bilinçli bir üretim sağlanmalı, üreticilere eğitim, yem bitkisi gibi konularda yardımcı olunmalıdır. Şu anda iki ilçemizde bu bilgilendirme çalışmaları başlamıştır dedi. Sivas ın hayvancılık bakımından zayıf yönlerine değinen Budak, üretilen hayvansal ürünleri işleyecek entegre tesis yetersizliğinin hayvancılığın gelişmesindeki en büyük engellerden birisi olduğunu ifade etti. Yapılmakta olan et balık kurumu tesislerinin bu sıkıntıyı büyük ölçüde gidereceğini savunan Budak, Hayvancılık sektöründeki zayıf yönlerimizi bitkisel ve hayvansal üretim arasında dengenin kurulamaması ve verim düşüklüğü, yetiştirilen hayvan ırklarının verim düşüklüğü, üretilen hayvansal ürünleri işleyecek entegre tesis yetersizliği, tarım arazilerinin çok parçalı olması, iklim şartları ve tarımsal nüfusun yaşlanması olarak sıralayabiliriz şeklinde konuştu. İlimizde hayvancılığın geliştirilmesi için yapılması gerekenleri de aktaran Budak, hayvansal üretimde verimliliğin arttırılmasını sağlamak için son teknoloji kullanılarak verimliliğin, damızlık üretimin, kalitenin ve gelirin arttırılmasının şart olduğunu öne sürdü. Suni tohumlamanın hayvancılık sektöründe verimin arttırılması için çok önemli bir kriter olduğunun altını çizen Budak, Suni tohumlama yüzde 9 gibi çok düşük bir seviyede. Bu oran yüzde 50 lerin üzerine çıkarılmalıdır. Kayıt altına alınan hayvan sayısı yüzde 100 e gelmelidir. Süt toplama merkezleri, kapasite arttırarak üreticiye kaba yem, teknik ve sağlık hizmetleri vermelidir. Yem bitkileri ekiliş alanları arttırılmalıdır. Meralar korunmalı ıslah çalışmaları yapılmalıdır ifadelerini kullandı.

17 TIRNAKLI HAYVAN SAYISI DEVAMLI AZALIYOR! Sivas ta yıllara göre hayvan sayıları hakkında bilgiler veren Budak, son yıllarda büyükbaş hayvan sayısında artış gözlenirken, küçükbaş hayvan sayısının aynı seviyelerde kaldığını söyledi. Kanatlı hayvan sayısının az da olsa arttığını belirten Budak, tırnaklı hayvan sayısının ise giderek azaldığını vurguladı. İlimizdeki hayvan varlığını istatistiki verilerle yıllara göre açıklayan Budak, 2012 yılı sonu itibari ile büyükbaş hayvan sayısı 339 bin 843 adet olup, son 5-6 yıllık istatistik verilere baktığımızda gözle görülür artış gözlenmektedir yılında 268 bin 215 olan büyükbaş hayvan sayısı 2012 sonu itibari ile 339 bin 843 olmuş bu da yaklaşık yüzde 27 artış olduğunu göstermektedir. Küçükbaş hayvan varlığı 2012 yılı sonu itibariyle 486 bin 575 adet olup, son 5-6 yıllık istatistik verilere baktığımızda zaman zaman azalsa da sonra yine yükselerek aynı seviyelere çıkmıştır. Özellikle 2009 yılında 280 bin 672 ye kadar düşmüş koyun varlığı bir önceki yıla göre 103 bin 274 adet azalmış son 3 yılda ise artış göstererek 2007 deki varlığına ulaşmış ve geçmiştir ifadelerine yer verdi. KANATLI HAYVAN VARLIĞI YÜZDE 20 ARTTI Son 5-6 yıllık ortalamaya bakıldığı vakit, Sivas ta kanatlı hayvan sayısının yüzde 20 oranında arttığını dile getiren Budak, Kanatlı hayvan varlığına baktığımızda 2012 yılında 437 bin 855 adet olup bunun 420 bin 712 sini tavuk oluşturmaktadır. Az da olsa sırasıyla hindi, kaz ve ördek 17 bin 143 adet bulunmaktadır. Son 5-6 yıllık ortalamaya baktığımızda kanatlı hayvan varlığı yaklaşık yüzde 20 artış göstermektedir. Tırnaklı hayvan sayısı ilimizde yok denecek kadar azdır. Son yıllarda bu azalma devam etmektedir de 5 bin 145 olan sayı 2012 sonu itibari ile 3 bin 304 e kadar düşmüştür dedi. SÜT ÜRETİMİNDE BÜYÜK ARTIŞ YAŞANDI Hayvansal ürünlerin üretim miktarları hakkında da bilgiler veren Budak, süt üretiminde büyük bir artış yaşandığını ifade ederek, süt üretiminin 264 bin tondan 413 bin 345 tona

18 çıktığını söyledi. Bu durumun son yıllarda süt sığırcılığına doğru üreticiliğin gelişmesine ortam hazırladığını kaydeden Budak, 2009 da 37 milyon 413 bin 255 adede düşen yumurta üretimi, 2012 sonunda 84 milyon 142 bin 400 adede çıkmış. Bu alanda da büyük bir gelişme olduğu gözlenmektedir. Hayvancılıkta önemli olan girdi maliyetlerini azaltmak için yem bitkileri çok önemlidir. İlimizde yonca, korunga, fiğ, mısır gibi yem bitkileri üretilse de ağırlıklı olarak yonca ve korunga yetiştiriciliği yapılmaktadır. Yonca üretimi ortalama 350 bin dekar alan ekilmekte, 500 bin ton ürün elde edilmektedir. Korunga üretiminde ortalama 300 bin dekar alan ekilmekte, 300 bin ton üretim yapılmaktadır. Fiğ ve mısır üretimi yok denecek kadar azdır. Ortalama olarak her iki ürün 50 biner ton üretilmektedir diyerek konuşmasını sonlandırdı. GÜRÜN ESNAF ODASINA NAİL ÇAKICI YENİDEN SEÇİLDİ Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurulda uzun bir süredir oda başkanlığı görevinde bulunan Nail Çakıcı, tekrar seçilerek güven tazeledi Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği lokalinde gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Işık ın yaptığı genel kurulda saygı duruşu ve istiklal marşı okundu Odanın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odası Bakanı Nail Çakıcı, görevde bulunduğu süre içerisinde esnafa hizmet etmenin gururu ve şevki ile bu güne kadar geldiklerini söyledi. Esnafları her zaman iyi ve kötü günlerinde hatırladıklarını

19 dile getiren Çakıcı, İlçemizdeki esnaflarımızı çok önemsiyoruz. İftar programlarıyla esnaflarımızı bir araya getirdik. Özel günlerinden onları unutmadık. Kaynak savurganlığı yapmatan birçok kurum ve kuruluşa örnek olacak yönetim tarzı ile bu günlere geldik. Eski binamız oturulamayacak kadar kötü durumda idi. Sit alanında olduğu için onarımda yapılamıyordu. Girişimlerimiz neticesinde yeni hizmet binamıza kavuşarak, daha güzel ortamlarda hizmet vermeye başladık. Yeni hizmet binamızın alınmasında yapımında katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum dedi Yapılan konuşmanın ardından yönetim, denetim raporları, bilançolar, gelir ve giderler okunduktan sonra üyeler tarafından ibra edildi. Kongrede Yönetim Kurulu Üyeliğinden emekli olması vesilesiyle ayrılan Kemal Kalaycı ya hizmetlerinden dolayı plaket verildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda Nail Çakıcı,181 oy alarak birkez daha başkan seçildi. Gürün Esnaf Odası yönetimi Hüseyin Şimşek, Selahattin Çevik, Nahit Er, Ramiz Dere, Halil Çakıl ve Dündar Kara dan oluştu. Denetim kurulunda ise Ebubekir Demirtaş, M. Mustafa Aslantaş ve Ufuk Aksu yer aldı. BAŞKAN ÜRGÜP TEN,DENİZ YILDIZLARI DERNEĞİ NE ZİYARET BAŞKAN ÜRGÜP, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

20 Sivas Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp seçim çalışamalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda özel bir eğitim kuruluşunu ziyaret eden Başkan Ürgüp burada okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyaretin ardından Başkan, Toptancılar Sitesi ndeki esnaflar ve çalışanlarla bir araya geldi. Burada farklı siyasi görüşlere sahip olan vatandaşlar dahi, Başkan Ürgüp ün belediye yönetiminden memnun olduklarını dile getirerek; Sivas ın her köşesine aynı şekilde hizmet ettiniz. Bunun için oylarımızı size vereceğiz, her zaman destekçiniz olacağız dediler. Hizmet istikrarının ve başarının devamı için görevin en az iki dönem boyunca devam etmesi gerektiğini ifade eden vatandaşlar, Başkan Ürgüp e yoğun ilgi gösterdi. Başkan Ürgüp ve beraberindeki heyet daha sonra Büyük Birlik Partisi merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu anısına kurulan Deniz Yıldızları Derneği nin Mevlid Kandili dolayısıyla düzenlediği programa katıldı.

21 SAĞLAM İRADE (!) Eğer cildiniz ile ilgili çeşitli kuruluk çatlaklık istenmeyen leke ve izler gibi sorunlar ile karşı karşıya kalıyorsanız ve bunlardan kesin olarak en kısa sürede ve doğru bakım sayesinde kurtulmanın planlarını yapıyorsanız bu alanda öncü olan ve sunduğu ürünler ile sizlere eşsiz bir hizmet sağlayan avene markası ile sitemiz içerisinde bir an önce tanışmanız gerektiğini belirtmek istiyoruz. Sizde daha diri ve genç bir cilde sahip olmak istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden hemen mustela linkine tıklamanız yeterli olacaktır. Eğer ihtiyacınız olan anne ve bebek bakım ürünlerini almak ise bu konuda da sizlerin en büyük markası mustela ile yardımcı olduğumuzu söylemek istiyoruz. Her yönden isteklerinizi bulabileceğiniz geniş ürün seçeneği ile sizlerin yanında yer aldığımızı ve tüm bu gereçleri daha detaylı bir şekilde incelemek için similac adresine giriş yapabileceğinizi de söylemek isteriz. Eğer kurumuş yıpranmış cansız ve dökülen saçlar gibi problem ile karşılaşıyorsanız artık bunları da dert etmenize gerek kalmamaktadır. Çünkü sizlere bitkisel ve tamamen doğal ürünler ile % 100 kesin sonuçlar almanızı garanti eden ducray markasını sunduğumuzu ifade edelim. Sizde saçlarınıza yeniden hayat vermek istiyorsanız bu konuda avene adresindne kategorimize giriş yapabileceğinizi de belirtelim. Uygun fiyat ve ödeme opsiyonları ile sizde bu bakım ürünlerini hemen almak istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden bize geliniz.

22 SURİYELİLER İÇİN KAMPANYA DÜZENLEDİLER Süleyman Demirel Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri, Suriye Halkına Kıyafet Yardımı Kampanyası düzenlediler. İki hafta süren kampanyaya öğrenciler, veliler ve öğretmenler yoğun ilgi gösterdiler. Süleyman Demirel Ortaokulu nda toplanan battaniye, kaban kazak, pantolon, ayakkabı ve çocuk kıyafetleri Hayat Ağacı Derneği ne teslim edildi. Süleyman Demirel Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrenci temsilcisi Ayneşur Demirtaş, Suriye deki olaylar sebebiyle yurtlarını terk etmek zorunda olan insanlar olduğunu belirterek, kıyafet kampanyasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Süleyman Demirel Ortaokulu Müdürü Doğan Duman ise toplanan kıyafetlerin Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile Suriyelilere ulaştırılacağını belirterek, yardım kampanyasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti. ODA BAŞKANLARI GÜVEN TAZELİYOR! TENEKECİLER VE MADENİ İŞLER ESNAF ODASI OLAĞAN GENEL KURULU DEMİRGİL, GÜVEN TAZELEDİ HAKAN DEMİRGİL TEKRAR SEÇİLDİ

23 TESVİYECİLER ODASINDA SEÇİM HEYECANI TEK LİSTE İLE TEKRAR SEÇİLDİ HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odasının Olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurulda Hakan Demirgil, ikinci kez başkan seçilerek güven tazeledi Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından konuşan oda başkanı Hakan Demirgil, görevde bulunduğu süre içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Üyelerin her zaman sorunlarıyla ilgilenmeye gayret gösterdiklerini dile getiren Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, çağı yakalamak amacıyla üyelerin işlemlerini daha sağlıklı ve seri bir şekilde yapılması için, internet yeniliklerinden faydalanıldığını, odanın tadilat yapılarak yenilendiğini, esnaf ve müşterilerin sorunlarıyla ilgilenildiğini, iyi ve kötü günlerde esnafların yanında olduklarını, imece usulü ile mağdur ve sıkıntılı olan esnaflara yardımcı olduklarını, sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini ifade etti. Esnafların kalifiye eleman konusunda sıkıntı yaşaması nedeniyle kalifiye eleman tedarik edilmesi için Umem Projesi kapsamında projeler hazırladıklarını da vurgulayan Demirgil, kalifiye eleman da sıkıntı yaşanmaması için çalıştıklarını dile getirdi. Demirgil, farklı meslek dallarında çalışan esnaflarla da bir araya gelerek sorunları ve sıkıntıları konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını, birbirlerlini yakından tanımalarını sağladıklarını belirterek, görevde

24 bulundukları süre içerisinde destek olan ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti Yönetim, denetim kurulu raporları, bilançolar ve çalışma raporunun okunmasının ardından dilek ve temenniler bölümünde eski oda başkanına, oda yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerine katkılarından ve hizmetlerinden dolayı plaket verildi Tek liste ile gidilen genel kurulda Tesviyeciler ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanlığına tekrar Hakan Demirgil seçildi. Yönetim Kurulu Yalçın Korkmazgil, İrfan Körpi, Metin Tetik, Bülent Ayaz, Ahmet Tutaş, Zekeriya Çırçır seçildi. Denetim Kurulu ise Halil İbrahim Güneş, M. Murat Abay ve Erdal Gürbüzden oluştu Genel Kurula Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, oda başkanları ve üyeler katıldı BAŞKAN ÜRGÜP MAHALLE TOPLANTISINA KATILDI. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Yerel seçim çalışmaları

25 kapsamında Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Teşkilatı tarafından Mehmet Akife Ersoy Mahallesinde organize edilen mahalle toplantısında katıldı. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Semt evinde düzenlenen toplantıya Başkan Ürgüp ün yanı sıra eşi Makbule Ürgüp, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mahir Arı, Merkez İlçe Başkanı Ömer Ağdoğan, kadın kolları teşkilatı ile merhum Muhsin Yazıcıoğlu nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu katıldı. Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Teşkilatı tarafından Mehmet Akife Ersoy Mahallesinde organize edilen mahalle toplantısında katılan Başkan Ürgüp burada büyük bir coşku ile karşılandı. Burada ilk konuşan BBP Merkez ilçe Başkanı Ömer Ağdoğan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp sizin karşınıza vaatleri ile değil 5 yıllık çalışma sürecinde hayata geçirdiği hizmetlerle çıkıyor ifadesini kulandı. Daha sonra söz alarak mevlit kandilini kutlayan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, 5 yıllık çalışma sürecinde yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi vererek başta imar revizyonu, Şehitler parkı, terminal, belediye hizmet sahası, Muhsin yazıcıoğlu bulvarı kentsel tasarım projesi, kurt deresi parkı, hanımlar kültür merkezi olmak üzere Sivas belediye başkanlığı döneminde yapmış olduğu sayısız hizmet hakkında bilgiler verdi. Daha sonra vatandaşların sorularınıda cevaplayan başkan Ürgüp, projelerinizde büyük şehir olma yolunda bir çalışma olacak mı sorusuna, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bu konuyu ulusal basında baylaştı. Biz mahalli basında paylaştık elimizden gelen her türlü çalışmayı yaptık ama başkaları büyükşehir olmak için bir gayret göstermediler belki olmasın diyorlardı bilemiyorum. Önümüzdeki dönemde inşallah çeşitli çalışmalar yapılarak Sivas ın büyük şehir olması sağlanacak 5 sene sonunda Sivas ta zaten büyük şehir kriterlerine uygun bir şehir haline getirilecek diye düşünüyorum teşekkür dedi. Bir başka soruyaysa başkan Ürgüp yeni dönemde kaldırımsız asfaltsız sokak kalmayacak bunun sözünü veriyorum çoğunu da yaptık zaten dedi.

26 KOCACIK TAN KANDİL MESAJI Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayınladı. Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık mesajında, Mevlid Kandilinin İslam alemi açısından önemine değinerek, Peygamberimiz Hz. Muhammed in doğum günü olan Mevlid Kandili nin tüm insanlığa barış huzur, kardeşlik getirmesini temenni ediyor, İslam Aleminin kandilini kutluyorum dedi. SEÇİMİ KAYBEDECEĞİNİ ANLAYINCA..! SEÇİMİ KAYBEDECEĞİNİ ANLAYAN SAMİ AYDIN YAPAMAYACAĞI SÖZLERİ VERMEKTEN KAÇINMIYOR. BEN İSE YAPAMAYACAĞIM HİÇ BİRŞEYİN SÖZÜNÜN VERMEM Diyen Sivas belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yerel seçimlerde başarılı çıkacağına oldukça inanmış ve kendisine olan güveni de artmış. Sivas a Yeni Otogar, Hanımlar Kültür Merkezi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, Paşa Fabrikası ve buna benzer birçok yatırımları hayata geçirmekten mutluluk duyduğunu dile getiren ÜRGÜP, şehrin öncelikle sorunu haline gelen otopark sorununu da tekrar göreve geldiklerin de çözeceklerini söyledi. Sami AYDIN ın yerel televizyonlarda ve katıldığı toplantılarda herkese proje vaadinde bulunduğunu hatırlatan gazetecilere

27 Ürgüp, SEÇİMİ KAYBEDECEĞİNİ ANLAYAN SAMİ AYDIN YAPAMAYACAĞI SÖZLERİ VERMEKTEN KAÇINMIYOR. BEN İSE YAPAMAYACAĞIM HİÇ BİRŞEYİN SÖZÜNÜ VERMEM DEDİ. 10 OCAK Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Sivas Belediye Başkanı Doğan ÜRGÜP mesire alanı Sıcak Çermik Kaplıcası nda, Sivas ta görev yapan bütün gazetecilerle bir araya gelen başkan ÜRGÜP Gazetecilerin gününü kutladı, herkesle ayrı ayrı sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Belediye başkanı ÜRGÜP ile ilerleyen akşam saatlerinde bol bol sohbet etme imkânını yakaladık. İş yaparken hakkaniyete önem verdiğini her defasında vurgulayan ÜRGÜP, yarım kalan projelerin bitirilmesi için 13 OCAK 2014 gününden itibaren devam edeceklerini belirtti. Özellikle Eski Sanayi Bölgesi esnafı ile aralarında sorun olmadığını, ancak siyaseten birkaç esnaf vatandaşın huzursuzluk çıkarmasından yakındı. Başkan ÜRGÜP, Pazartesi gününden itibaren yıkımlara, kapatmalara devam edeceğim. Seçimlere bir hafta dahi kalsa biz bu bölgedeki kararlılığımızı göstereceğiz diye konuştu. Yerel seçimlerde başarılı olacaklarına inandıklarını vurgulayan başkan ÜRGÜP, yeni projelerle Sivas ı daha da gelişmiş bir kent haline getireceklerini, bunun için kendilerine olan inançlarının tam olduğunu kaydetti. Sıcak Çermik te ki bu muhteşem buluşma gazeteciler arasındaki birlikteliği gözler önüne serdi. Her ne kadar ayrı kutuplarda, ayrı atmosferler de ve ayrı siyasi kulvarlarda dolaşan gazeteciler olsak ta; 10 OCAK Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bizleri bir araya getiren, 2 gece orada konaklamamızı sağlayan Sayın Belediye Başkanı Doğan ÜRGÜP e, 2 gün boyunca bizleri yalnız bırakmayan, ilgisini eksik etmeyen Başkan Yardımcısı Hasan ÇAĞLAR a, Başkan Yardımcıları Hayri KÖSE, Mehmet AVCI ve diğer personele teşekkürlerimizi bir kez daha saygıyla sunuyorum.

28 YANIK ÜNİTESİ MERKEZE DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR.. Yanık Ünitemiz Merkeze Dönüştürülüyor Ağustos ayında açılışı yapılan Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi Türkiye nin en önemli tedavi merkezlerinden biri haline dönüştürülüyor. Ünitede devam eden hepafiltre takılması, anestezi cihazı ve mekanik ventilatör alımının ardından 3. basamak yanık tedavi merkezine olarak Türkiye geneli ve yurt dışındaki hastalara hizmet verecek. Konu hakkında açıklama yapan hastane Başhekimi Prof. Dr. Ferhan Candan, yanık ünitesinin ağustos ayında hizmete açıldığını belirterek, Bu yanık ünitelerinin veya merkezlerin, birimlerin açılması iki şekilde olabiliyor. Bir yanık ünitesi bir de yanık merkezi şeklinde. Eğer yanık merkezi olarak açılırsa işin içinde 3 üncü derece yanıkta gerektiriyor. Dolayısıyla biz ihalelerimizi yanık merkezi olarak planlamıştır. Ancak yoğun bakımların ihalesi ile ilgili Kamu İhale Kurumu na giden bir durum oldu. Dolayısı ile yoğun bakım gereçleri biraz gecikti. Yoğun bakımların gecikmesinden dolayı yanık ünitesi olarak hizmete açtık ve Sivas ve çevre illerden yanık hastalarımızı kabul etmeye başlamıştık. Şimdi ise ihalemiz tamamlandı. Kamu İhale Kurumu ndan ilgili firmaya verilmesi ile ilgili herhangi bir yasal engel olmadığı belirtildi ve dolayısıyla biz 3 üncü derece yoğun bakım hizmeti verecek olan nöroloji, genel cerrahi ve yanık ünitemizde çalışmalara başladık. Yaklaşık bir ay içerisinde tam manasıyla tüm yoğun bakımlarımız, yanık merkezinin içerisindeki de dahil olmak üzere faaliyete geçecek dedi.

29 3. basamak yoğun bakım ünitelerinin ve yanık merkezinin Türkiye den ve yabancı ülkelerden hasta kabulüne başlayacağını dile getiren Prof. Dr. Candan, Her türlü yanık hastaları yoğun bakım ihtiyaçları dahil olmak üzere hastanemizde artık görülebilecek. Sadece Sivas a ve çevre illere hizmet ederken ünite olarak, bu şekilde tüm ülkedeki illerimize ve yurt dışından gelecek hastalara da artık tedavi imkanı sunmuş olacağız. ifadelerini kullandı. DOÇ. DR. ŞAHİN: TÜRKİYE DE HEPAFİLTRE OLAN İKİNCİ MERKEZ BİZ OLACAĞIZ Ünitenin yanık tedavi merkezine dönüştürülmesinin daha önceden planlandığını dile getiren Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ekber Şahin, Ancak yanık tedavi merkezi olmasına engel olan üç faktör bir hepafiltre yani hava temizleme ile ilgili olan sistem. İki ameliyathanede kullanılacak olan anestezi cihazı ve üçüncüsü de mekanik ventilatör dediğimiz solunum cihazlarının alımı uzadığı içindir. Başlangıçta Sağlık Müdürlüğünden yanık ünitesi olarak tescil edildi ve hizmete açıldı. Birçok hastada burada tedavi gördü ve halende tedavi görmeye devam ediyorlar. Genel cerrahi kliniğinin bir kısmı yanık hastaları için ayrıldı. Şuan yapılan işlem bu eksikliklerin giderilmesi işlemidir. Bu eksiklikler giderildikten sonra burası üniteden merkeze terfi edecektir. Merkez haline geldikten sonrada bölgede hatta Türkiye de sayılı bir merkez olacaktır. Hepafiltre Türkiye de yalnızca İstanbul da bir merkezde var onun dışında başka bir yerde yok. Burası ülkemizde en ağır yanık hastalarının tedavi edileceği bir merkeze dönüşmektedir. Çalışmaları elimizden geldiğince en hızlı şekilde tamamlayarak merkezimizi açacağız. Tüm Türkiye den hasta kabul edeceğiz. Yatak sayısı açısından en yüksek kapasitedeki yerlerin başında gelecektir. dedi.

30 GENEL SEKRETERLİKTE GÖREV DEĞİŞİMİ Üniversitemiz Genel sekreterliği görevine Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ömer Poyraz vekâleten atandı. Yaklaşık bir buçuk yıldır Genel Sekreter Vekili olarak görev yapan Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu kendi bölümünde eleman sayısının azlığı nedeniyle akademik çalışmalarının ve derslerinin aksamasını gerekçe göstererek bir süre önce görevden affını istemişti. Rektörlük bu isteği yarıyıl sonu itibarıyla uygun görmüş ve tarihi itibarıyla Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu görevini Prof. Dr. Ömer Poyraz a devretti. Senato Toplantısı Salonu nda gerçekleşen devir teslim töreninde Prof. Dr. Aşıkoğlu Ben Rektörümüze ve Rektör Yardımcımıza ve senato üyelerimize teşekkür etmek istiyorum. 1,5 yıla yakın bir süreden beri sizlerle çalışıyorum. Genel Sekreter olarak görev yapmak ayrı bir şerefti, bir onurdu benim için. Bu görev güzel bir görev, ben sizlerin de katkısıyla bu görevi sürdürmekten hiç yüksünmedim. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi. Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık ise Prof. Dr. Aşıkoğlu na Görev yaptığı süre içinde güzel hizmetler yaptı. Birlikte hareket ederek çalışmalar yaptık. Ben Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu na hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. dedi. Rektör Prof. Dr. Kocacık hizmetleri anısına Prof. Dr. Aşıkoğlu na plaket takdim etti. BAŞKAN ÜRGÜP SİVASLI

31 HANIMLARLA BULUŞTU Sivaslı hanımlar Büyük Birlik Partisi Hanımlar Komisyonu tarafından organize edilen Birlik Çayı nda buluştu. Sivas Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz ay görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirilen Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi ndeki programa Sivaslı bayanlar yoğun ilgi gösterirken Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve eşi Makbule Ürgüp, BBP Kurucu Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu nun annesi Fidan Yazıcıoğlu, BBP İl Başkanı Mahir Arı, BBP Merkez İlçe Başkanı Ömer Ağdoğan ve BBP Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Güven ile il protokolü eşleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Programın başlangıcında yarın idrak edilecek Mevlid Kandili münasebetiyle Muhammed Alperen Karaaslan tarafından Kur an-ı Kerim tilaveti sunuldu. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp burada kısa bir selamlama konuşması yaptı. Başta Fidan Yazıcıoğlu olmak üzere programa katılan tüm hanımlara ve binin üzerindeki katılımcıya böyle

32 bir program hazırlayan BBP Kadın Kollarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Sivas Belediye Başkanı Ürgüp, görev süresince Sivas a en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştığını kaydetti. Başkan Ürgüp programın gerçekleştirildiği Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi hakkında kısa bilgiler verdiği konuşmasında Şu anda Fidan annemizin adını verdiğimiz bu tesiste bu toplantıyı yapıyor olmak bizim açımızdan hakikaten önemli bir şereftir. Görmüş olduğunuz bu salonda 1010 davetli vardı ama bunu da geçti in üzerinde insanı alabilen toplantılara açık, sinema salonları, cep sinemaları, normal toplantı salonları, en altta yine hanımların etkinliğine açmış bulunduğumuz hanımlar kültür merkezi alanlarıyla birlikte metrekarelik muazzam bir tesis oldu ifadelerine yer verdi. Sözlerinin devamında görev süreci boyunca gerçekleştirdiği hizmetlerin kısa bir özetini yapan Ürgüp şunları söyledi: Peki, bu beş yılda Sivas Belediyesi başka ne yaptı? Terminal projesi de böyle bir projedir. Ben teknik bir insan olmamama rağmen iyi teknik insanlarla çalıştığım için iyi kadro ve ekiple çalıştığımız için bugün bu eserler meydana geldi. Terminal de böyle bir projedir. Bu iki proje Türkiye deki emsallerinden çok farklı çok özel nadide projelerdir. Park ve bahçeler projeleri de böyledir, çermikler de böyledir. İmar revizyon planına gelince 25 yıllık şehrin geleceğini, ondan sonraki 25 yılını da güvence altına alan yeni imar yerleşim alanlarının açıldığı yeni cazibe merkezlerinin oluştuğu, müteahhitlerimizin daha kolay arsa bulabileceği, tarla sahiplerinin arsa sahibi haline dönüştüğü ciddi bir rantın oluştuğu ve bu rantın da bütün insanlara dağıtıldığı zor işi büyük bir cesaret neticesinde yaptık. Spor tesisleri de aynı şekilde, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri nde Belediyespor sadece kendi takımlarıyla değil, amatör takımlara da destek veren bir yapıyı kurmuştuk. 32 tane semt sahası yaptık, 63 tane mahallemiz

33 var, bütün mahallelere de yapmak durumundayız. 5 yılda 680 bin metrekare yeşil yaparak, 710 bin metrekare olarak devraldığımız yeşil alanı genişlettik. Dolayısıyla Sivas Belediyesi Allah a şükür çok işler yaptı. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Kentsel Tasarım çalışması, Alparslan Türkeş Bulvarı, Necmettin Erbakan Bulvarı, Hayri Sığırcı Caddesi, Atatürk Caddesi ve devamındaki Fethi Akyüz Caddesi ve bulvar çalışmaları yapmış olduğumuz önemli çalışmalardır. Sivas a hak ettiği hizmeti vermeye devam etmek için bir dönem daha aday olduğunu anımsatan Başkan Ürgüp, Yeni bir dönem için tekrar huzurunuz çıkacağız, sizlerden Allah ın izniyle görev talep edeceğiz. Bu işin mükayesesi kolaydır. Şu anda aday olan diğer partinin adayı bu işi 5 sene yapmış bir arkadaşımız. 5 sene ben de yaptım bu işi, mukayese edeceksiniz bu kadar basit. Yani o dönemde ne yapıldı, bu dönemde ne yapıldı, ne eksildi, ne artırıldı, bütçe nasıl yönetildi bunu mukayese edin. Siyasi bir tercihe gerek yok. Şu anda burada sadece Büyük Birlik Partili hanımefendiler yok. Parti ayrımı yok, bütün görüşten hanımlar buradalar. Cenab-ı Allah ın yardımı üzerinize olsun. Dua ve desteklerinizi bekliyorum diyerek konuşmasının sonlandırdı. Birlik Çayı daha sonra Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ün eşi Makbule Ürgüp ün açış konuşması ile devam etti. Biz hanımefendiler atalarımızın dünya adına beklentisiz olma duygusunu fıtratımızdan gelen şefkat pırıltılarından edindiğimiz lütufla her dönem yaşamayı ve yaşatmayı bilmiş; ömrümüzü, neslimizi ve milletimizi, bu fedakarlıklarımızın gölgesinde korumuş ve muhafaza etmiş sessiz fakat yüreği inanç ekseninde samimiyet dolu insanlar olmayı başarmış kahramanlarız diyerek başladığı konuşmasında hanımların toplumsal hayattaki önemine vurgu yapan Makbule Ürgüp, kadınların gücünü bileğinden değil yüreğinden aldığının altınız çizerek Bizler kalpten gelen gücümüzle sevdiğimizin bileğine ve aklına güç vermiş, yaşamlarının aydınlığı olmuş, ihtiyaç olan her alanda da inisiyatif alarak kalbimizin

34 gücünü bileğimizde hissedip hayatın her anına ve alanına damgasını vurmayı bilmiş kişileriz ifadelerine yer verdi. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ün eşi Makbule Ürgüp sözlerinin devamında kadınların yaşamın her alanında olduğu gibi günümüzde de birçok sıkıntıyla karşılaştığını ve Sivas Belediyesinin bu sıkıntıları en aza indirmeye yönelik projeleri hayata geçirdiğini söyledi. Kadınların inançları doğrultusunda günümüzün tüm imkanlarından da faydalanması gerektiğini ısrarla ifade ettiklerini belirten Ürgüp programın gerçekleştirildiği Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi nin de bunun örneklerinden biri olduğunu bildirerek şu şekilde konuştu: Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi de bu inancımızın göstergesi olarak hayata geçirilmiş bir projedir. Bu kültür merkezi içerisindeki sosyal faaliyet alanları ile kadınlarımıza sunulan imkanlar birçok kişi ve belediye için örnek olmuştur. Bizler bu sosyal imkanların yanında daha da ileriye giderek farklı eğitim durumlarına ve yaş gruplarına göre planlanmış şekilde bayanlarımızın kendi ayakları üzerinde durabilmesi için alternatif istihdam alanlarının da açılması gerektiğine inanıyoruz. Şu ana kadar bu yönde yapılanların, atılan adımların ve faaliyetlerin daha da ileri götürüleceğine inanıyorum. İnşallah yakın gelecekte bu hususta da çok güzel projeler sizlerin de teklif ve destekleri ile şekillendirilip olgunlaştırılarak hayata geçirilecektir. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ün eşi Makbule Ürgüp konuşmasının devamında hanımları okyanustaki su damlalarına benzeterek nasıl bu damlalar birleştiğinde güç kazanıyorsa hanımların da ortak noktada güçlerini birleştirerek hayallerine uzanacağını dile getirdi. Ürgüp konuşmasını şu ifadelerle tamamladı: Tek başına bir ağırlığı olmayan su damlaları birleşince

35 okyanus üzerindeki gemiler gibi tonlarca ağırlıktaki yükü üzerinde taşıyabiliyor. Ne kadar çok kadın aynı müşterekte buluşabilirsek o kadar güçlü oluruz. Güçlü olursak sorunların çözümünde o kadar inisiyatif sahibi oluruz. Bu da bize hayallerimizin yolunu açarak gerçeklikle buluşmamızı sağlar. Ürgüp ün ardından kısa birer selamlama konuşması yapan BBP İl Başkanı Mahir Arı ve BBP Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Güven, programa yoğun ilgi gösteren Sivaslı hanımlara ve Sivas için yaptığı hizmetlerde hanımlara da gereken değeri veren Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp e teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından Sivas Belediyesi Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile devam eden programda mahalli sanatçılar da yer alarak Sivaslı hanımlara unutulmaz bir gün yaşattı. İkramlarda bulunulan ve çekilişle hediye dağıtılan Birlik Çayı nın ardından Sivaslı hanımlar Türkiye ye örnek gösterilen Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi ni de gezdi. SAMİ AYDIN, SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

36 AK PARTİ SİVAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MİMAR SAMİ AYDIN, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. AYDIN BU KAPSAMDA, İLİMİZDE TİCARİ HAYATLARINI SÜRDÜREN İSTASYON CADDESİ ESNAFLARI VE 1. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ESNAFLARIYLA BİR ARAYA GELDİ. AYDIN A, PROGRAMLARI BOYUNCA BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ESKİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI ÖMER BEKTAŞ TA EŞLİK ETTİ. SAMİ AYDIN, SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI AYDIN A ZİYARETLERİ BOYUNCE ESKİ BBP Lİ BEKTAŞ TA EŞLİK ETTİ. AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın, seçim çalışmaları kapsamında bu Sabah istasyon caddesi ile, 1. Organize Sanayi Bölgesi Esnaflarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Özel bir Cafe de düzenlenen programda konuşan Ak Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın, 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Sivas için destek isteyerek, hayata geçirmek istediği projelerden bahsetti. Ardından Sirer Caddesi esnaflarını ziyaret eden Aydın a, esnaflar yoğun ilgi gösterdiler. Girdiği her işyerinde gerek esnafların, gerekse müşterilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Aydın, ardından Büyük Birlik Partisi Belediye Meclis Üyesi Osman Kösedağ ın bugün hizmete açtığı emlak ofisini ziyaret etti. Burada, Büyük Birlik Partisi Merhum İl Başkanı Erhan Üstündağ ın eşi Meryem Üstündağ la da bir araya gelen Aydın, Üstündağ la bir süre sohbet etti. Aydın ın son durağı Sivas Muhtarlar Derneği oldu. Burada da Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç tan çalışmalar hakkında bilgiler alan Aydın, göreve geldiği takdirde hayata geçirmeyi düşündüğü projelerden bahsetti.

37 Aydın a ziyaretleri süresinde Büyük Birlik Partisi Eski Merkez İlçe Başkanı Ömer Bektaş ta eşlik ederek, bundan sonraki siyasi hayatını AK Partide sürdüreceği öğrenildi. Büyük Komutan Şaron! Büyük Komutanım Şaron, strateji konusunda her zaman üstün vasıflı bir komutandın, düşmana düşmanca davranmak yerine, pasif direniş ancak etkili müdahalelerde bulunurdun. İslam düşmanlığı değildi senin yaptıkların İsrail i İsrail yapan, devlet yapan büyük çok büyük bir komutandın. Deli Petro, Napolyon, hatta Fatih Sultan Mehmet tin benim için. Benim adımı kullanan musevilere kızgınlığım bir yana, sen benim için İsrail in kurucusu sayılırdın. Büyük komutan başımız sağolsun. Mekanın cennet olsun. Yahudi dünyasının bilmem ama, benim içim burkuldu. Çok üzüntülüyüm. Büyük komutan yerin doldurulamaz. Üzüntüm senin gibi bir komutan daha İsrail e nasip olmaz. Benim uğraşan yahudilere gelince onları Musa ya şikayet ettim ve sana. Gittiğin yer cennet olsun ey büyük komutan. Yaşadığın her gün öğrettiklerinle yaşayacaksın. Üzgünüm bugün. BAŞKAN ÜRGÜP ÜN ESNAF

38 ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR Sivas Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Başkan Adayı Doğan Ürgüp seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda. bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Ürgüp, bu kez Atatürk Caddesi Kepçeli mevkiindeki esnafları ziyaret etti. İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Ürgüp, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Ürgüp, Sivas ın gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirtti. Her zaman ki gibi gittiği her ortamda büyük bir memnuniyetle karşılanan Başkan Ürgüp e her siyasi görüşten vatandaş destek veriyor. Her zaman halkla iç içe olan Başkan Ürgüp, bu özelliğiyle tüm vatandaş ve esnaflardan takdir

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞAHİN, İLKNUR ÇALIŞKAN IN SORULARINA CEVAP VERDİ

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞAHİN, İLKNUR ÇALIŞKAN IN SORULARINA CEVAP VERDİ AK PARTİ İL BAŞKANI ŞAHİN, İLKNUR ÇALIŞKAN IN SORULARINA CEVAP VERDİ AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ile Özel Röportaj AK Parti Sivas İl Başkanı Sayın Ziya Şahin ile yaklaşan yerel seçim öncesi İlknur

Detaylı

YENİ REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. SAMİ HİZMETLİ OLDU

YENİ REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. SAMİ HİZMETLİ OLDU YENİ REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. SAMİ HİZMETLİ OLDU Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okay Bulut un Tıp Fakültesi Dekanlığı na atanmasıyla boşalan Rektör Yardımcılığı görevine

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

MKÜ de İftar Coşkusu. Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu

MKÜ de İftar Coşkusu. Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu MKÜ de İftar Coşkusu Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu Antakya Ottoman Otel havuzbaşında bir araya gelen Üniversite personeli muhteşem manzara eşliğinde iftar coşkusu

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçede görev yapan 128 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek 2014 ün değerlendirmesini yaptı. Geride kalan yılı birbirinden güzel

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR SAYFA 1 EĞİTİM İÇİN AKSARAY'A GELDİLER SAYFA 2 ATSO SENDİKA ZİYARETLERİ SAYFA 3 ATSO'DAN ALMANYA'YA ÇIKARMA SAYFA 4 KOÇAŞ AYKAŞ'I

Detaylı

PTT BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞININ 2014 YILI OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI ANTALYA DA 23/24 NİSAN 2015 TARİHLERİNDE YAPILMIŞTIR.

PTT BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞININ 2014 YILI OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI ANTALYA DA 23/24 NİSAN 2015 TARİHLERİNDE YAPILMIŞTIR. PTT BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞININ 2014 YILI OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI ANTALYA DA 23/24 NİSAN 2015 TARİHLERİNDE YAPILMIŞTIR. Açılış konuşması Sandık Müdür Vekili Günay ASLAN tarafından yapılan

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

Kürtaj konusunda kamuoyunun kanaati olumlu

Kürtaj konusunda kamuoyunun kanaati olumlu Kürtaj konusunda kamuoyunun kanaati olumlu Haziran 21, 2012-9:41:03 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, kürtajla ilgili hazırlanan çalışmaya ilişkin, ''Herkesin vicdanen 'bu oldu' dediği bir

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

Baki olan Rabbimiz ve davamızdır

Baki olan Rabbimiz ve davamızdır Baki olan Rabbimiz ve davamızdır Eylül 26, 2014-2:33:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yine böyle bir şölenle inşallah, bir gün biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın bana tevdi ettiği bu görevi bir başka kardeşimize

Detaylı

Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK:

Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK: Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK: -BU FORUM KASIM AYINDA KATAR DA DÜZENLENECEK DÜNYA SOSYAL GÜVENLİK FORUMU NA IŞIK TUTACAKTIR -TÜRKİYE BUGÜN DÜNYANIN

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

Saadet Partisi Yerel Basınla Buluştu Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı Yerel Basınla biraraya geldi.

Saadet Partisi Yerel Basınla Buluştu Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı Yerel Basınla biraraya geldi. Saadet Partisi Yerel Basınla Buluştu Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı Yerel Basınla biraraya geldi. 1 / 18 Toplantı İstanbul kahvaltıyla Büyükşehir başladı. Belediyesi Beykoz Korusu Tesisleri'nde gerçekleşti.

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Şubat 03, 2017-5:56:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ OLUR Cesur Öncel, Bodrum CHP İlçe Başkanlığının Çarşı binasında kalabalık bir katılımcı grubun karşısında CHP Bodrum İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

Detaylı

Anadolu Bacıları ndan Tam Destek

Anadolu Bacıları ndan Tam Destek Pancar İle İlgili Tarımsal Üretime Dayalı Ürün Geliştirme - PANPEK Projesinin Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Polatlı Ticaret Odası, Başkent Üniversitesi,

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

KILIÇDAROĞLU K.MARAŞ'TA

KILIÇDAROĞLU K.MARAŞ'TA KILIÇDAROĞLU K.MARAŞ'TA Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş ın Elbistan İlçesi nde siyaseti sadece insan için yaptıklarını, iktidara gelmeleri halinde terörü sonlandırıp ülkeye huzuru getireceklerini

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

AK Parti'de Aday Adaylığı Müracaatları Başladı

AK Parti'de Aday Adaylığı Müracaatları Başladı www.mevzuattakip.com.tr AK Parti'de Aday Adaylığı Müracaatları Başladı AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, temayül yoklamasına ilişkin, 18 Kasım Pazar günü 10.00-16.00 saatleri

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR

- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan 3. Yaş Baharı Kongresine Katıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: - SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR

Detaylı

AK PARTi Genel Başkan Yardımcıları Haluk İpek ile Hüseyin Tanrıverdi nin birlikte düzenledikleri bas

AK PARTi Genel Başkan Yardımcıları Haluk İpek ile Hüseyin Tanrıverdi nin birlikte düzenledikleri bas AK PARTi Genel Başkan Yardımcıları Haluk İpek ile Hüseyin Tanrıverdi nin birlikte düzenledikleri bas Haziran 24, 2008-12:00:00 AK PARTi Genel Başkan Yardımcıları Haluk İpek ile Hüseyin Tanrıverdi'nin birlikte

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz

Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz ve Özellikle Canım Annem 1 Üniversite tercihlerini yaptığımız zaman,

Detaylı

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı!

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! Türkiye ve Kıbrıs'ta lisans düzeyinde denizcilik eğitimi veren 20 Üniversitenin yanı sıra Ulaştırma,

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN KARAMAN OSB DE ÇIKAN BÜYÜK YANGIN A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Odası Meclis Başkanı Toktay, Organize Sanayi Bölgesinde

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :300 KARAR 300 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ağustos ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 5 Ağustos 2016 Cuma

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

MARUF VAKFI İSLAM EKONOMİSİ ENSTİTÜSÜ AÇILDI

MARUF VAKFI İSLAM EKONOMİSİ ENSTİTÜSÜ AÇILDI MARUF VAKFI İSLAM EKONOMİSİ ENSTİTÜSÜ AÇILDI Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Maruf Vakfı Genel Merkezinin Açılışına Katıldı. Maruf Vakfı Genel Merkez açılışı, Vakfımızın Zeytinburnu ndaki merkezinde

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Üç nesil Anneler Günü

Üç nesil Anneler Günü Üç nesil Anneler Günü Mayıs 10, 2015-11:45:00 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, siyasete başladığında 1,5 yaşında olan ve adeta "parti içinde büyüyen" 15 yaşındaki kızı Ayşe ve her zaman kendisine

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

ÖMER GÜNEY CHP MENEMEN BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI

ÖMER GÜNEY CHP MENEMEN BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI 1 26 EYLÜL 2013, Saygıdeğer Menemen Halkımla, Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladığım o güzel gündeki konuştuklarımı ölümsüzleştirmek istedim. Sevgi ve Saygılarımla 2 Kıymetli Büyüklerim, Partimizin

Detaylı

VALİMİZ KÖY MUHTARLARINA YEMEK VERDİ. hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Salı, 03 Ağustos :50 -

VALİMİZ KÖY MUHTARLARINA YEMEK VERDİ. hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Salı, 03 Ağustos :50 - Vali Orhan DÜZGÜN, merkez ilçe köy muhtarlarıyla dün öğle yemeğinde bir araya geldi. İskele Bahçe Restoranda verilen yemeğe, Vali Orhan DÜZGÜN başta olmak üzere Vali Yardımcıları Ömer ADAR, Vali Yardımcısı

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN Muğla Gazeteciler Cemiyeti 12. Seçimli Genel Kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. 23 yıldır cemiyet başkanlığını yürüten duayen gazeteci

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ Beykoz da - Özgün Haber

HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ Beykoz da - Özgün Haber Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ da - Özgün Haber 1 / 10 Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ da - Özgün Haber 2 / 10 Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ da - Özgün Haber Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ 'da Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ Binası'nın

Detaylı

Macit Gündoğdu:2019 Yerel Seçimleri ne hep beraber emin adımlarla yürüyeceğiz

Macit Gündoğdu:2019 Yerel Seçimleri ne hep beraber emin adımlarla yürüyeceğiz Macit Gündoğdu:2019 Yerel Seçimleri ne hep beraber emin adımlarla yürüyeceğiz Adalet ve Kalkınma Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı, Aralık ayı danışma toplantını gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Ak Parti

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Onlar konuşur, AK Parti yapar

Onlar konuşur, AK Parti yapar Onlar konuşur, AK Parti yapar Nisan 21, 2015-8:15:00 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin vadettiği şeyleri kesinlikle yapacağının altını çizdi. Davutoğlu, Ankara Atatürk Spor

Detaylı

MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA

MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA 16.06.2017 Sayın Milletvekillerim, Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım Sayın Mardin Şube Başkanım, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, Değerli Basın Mensupları, Şanlıurfa

Detaylı

Türkiye-Yunanistan İş Forumu. İzmir, 8 Mart Ömer Cihad Vardan DEİK Başkanı

Türkiye-Yunanistan İş Forumu. İzmir, 8 Mart Ömer Cihad Vardan DEİK Başkanı Türkiye-Yunanistan İş Forumu İzmir, 8 Mart 2016 Ömer Cihad Vardan DEİK Başkanı T.C. Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu; Yunanistan Başbakanı Sayın Alexis Tsipras; Saygıdeğer Bakanlarım; Değerli Türk ve Yunan

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

Uluslararası İpek Yolu'nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Gerçekleştirildi

Uluslararası İpek Yolu'nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Gerçekleştirildi Uluslararası İpek Yolu'nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Gerçekleştirildi Türk Ocakları Genel Merkezi tarafından düzenlenen Uluslararası İpek Yolu nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Ankara

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da her gün 800 kişiye iftar Karabağlar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün 4 noktada,

Detaylı

ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı

ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı MİLLİ SAVUNMA BAKANI İSMET YILMAZ: -VATANDAŞLAR ALO 170 HATTI SAYESİNDE HER TÜRLÜ SORU VE SORUNLARINI OLDUKLARI YERDEN BİR TELEFONLA ÇÖZEBİLİYORLAR -AÇILAN ÇAĞRI

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 12.12.2016 Pazartesi İzmir Basın Gündemi İKÇÜ'DEN Teröre Lanet! Hafta sonunda İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anısına, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi çalışanları

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY Salih Yanık adaylığını açıkladı. 13 Aralık Pazar günü yapılacak olan Bodrum CHP Gençlik Kolları Seçimi için ikinci olarak adaylığını açıklayan Salih Yanık oldukça

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi

SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) 4. Olağan Genel Kurulu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı(ÇSGB) Süleyman Soylu nun ev

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Karabağlar'da imece usulü iftar Arap Hasan Mahallesi sakinleri esnaf ile ele ele vererek iftar yemeği düzenledi. Karabağlar

Detaylı

Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Düzce Fındık Çalıştayı İstiklal Konferans Salonu nda gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Düzce Fındık Çalıştayı İstiklal Konferans Salonu nda gerçekleştirildi Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Düzce Fındık Çalıştayı İstiklal Konferans Salonu nda gerçekleştirildi Çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi

Detaylı

http://www.milliyet.com.tr/bso-ayvalik-ta-uyeleriyle-bulustu-balikesir-yerelhaber-2086839/ Balıkesir Sanayi Odası (BSO), geleneksel iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Ayvalık ta üyesi olan

Detaylı

BODRUM MHP YENİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TOSUN

BODRUM MHP YENİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TOSUN BODRUM MHP YENİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TOSUN Milliyetçi Hareket Partisi 8.Olağan Bodrum İlçe Kongresi Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapılan seçimleri Mehmet Tosun açık farkla kazandı. İlçe Başkanlığı

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti

Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti Haziran 15, 2016-1:10:00 Başbakan Binali Yıldırım, "14 yılı beraber geçirdik ama bu 14 yılı boşuna geçirmedik. 14 yıl boyunca birçok sorunun üstesinden

Detaylı

Hikmet İlhan ise 134 oy alarak Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanlığına veda etti. Hikmet İlhan 8 oy farkla seçimi kaybetti.

Hikmet İlhan ise 134 oy alarak Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanlığına veda etti. Hikmet İlhan 8 oy farkla seçimi kaybetti. Mudanya Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde Cemal Deniz geçerli olan 276 oyun 142'sini alarak başkan seçildi. Hikmet İlhan ise 134 oy alarak Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanlığına veda etti.

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

Kamplardaki sığınmacı sayısı 152 bin 51

Kamplardaki sığınmacı sayısı 152 bin 51 Kamplardaki sığınmacı sayısı 152 bin 51 Ocak 08, 2013-7:10:56 Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, ''Bugün itibarıyla Suriye'den ülkemize gelmiş, kamplarımızda kalan sığınmacı sayısı 152 bin 51'dir'' dedi.

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ" Cumartesi, 04 Kasım :31

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ Cumartesi, 04 Kasım :31 Video izle: http://www.dailymotion.com/video/x67kzj3 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti olarak üzerimize düşen bir şey varsa bu noktada burası için, Yunanistan için elimizi taşın

Detaylı

En büyük gücümüz teşkilatlarımız

En büyük gücümüz teşkilatlarımız En büyük gücümüz teşkilatlarımız Temmuz 28, 2012-11:30:21 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ''10 yıldan beride bu tarihe layık olmak için takımımızın başı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Tire, Bodrum Yarımadasına nefes aldıracak çözümleri basınla paylaştı. Bodrum İlçe Başkanlığı

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı