Zeyilname Zeyilname No:1

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Zeyilname Zeyilname No:1"

Transkript

1 Zeyilname Zeyilname No:1 Not: Bu Zeyilname bu sayfa dahil olmak üzere toplam 15 sayfadan oluşmaktadır.

2 Zeyilname No:1 1 GİRİŞ TAM EKİPMANLI SUDA KURTARMA ARACI ALIMI (GA4.29) ZEYİLNAME NO: 1 Orijinal ihale dökümanları ile ilgili olarak düzenlenen işbu Zeyilname yukarıda tanımlanan işlerle ilgili teklif hazırlayan, tüm Teklif Sahiplerine gönderilmiştir. Orijinal ihale dokümanları 18 Ocak 2011 tarihinde yayınlanmıştır. Bu Zeyilname, 1. İdare (İşveren) den sağlanan ilave bilgiler veya oluşan değişiklikler sonucu olarak; Orijinal dökümanların belirli hükümlerinin yerine geçmek, değiştirmek veya ekleme yapmak, 2. Teklif Sahiplerine verilen orijinal dökümanlardaki belirli hususlara açıklık getirmek amacıyla gönderilmektedir. Bu Zeyilname, her bir Teklif Sahibine bir kopya olarak gönderilmektedir. Teklif Sahipleri, bu Zeyilnameyi çoğaltacak ve belirtildiği gibi paraflayarak, verecekleri teklif paketlerine ekleyeceklerdir. Teklif Sahipleri, Zeyilname No:1 de verilen tüm değişiklik ve açıklamaları İdare tarafından kendilerine verilen ihale dokümanlarına ekleyeceklerdir. Bu Zeyilname sözleşmenin ayrılmaz bir parçasıdır. Bu Zeyilname ve sözleşme evrakının diğer kısımları arasında herhangi bir farklılık ve çelişki olması ve bu durumun yeni bir Zeyilname ile değiştirilmemesi halinde bu Zeyilnamenin hükümleri geçerlidir. DEĞİŞİKLİKLER 1. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm IV, Teklif Bilgileri, TST 6.1, 18.2(b) & 19.1, TST 18.2 (a), TST 18.2 (b) & 22.1 maddelerini lütfen aşağıda belirtilen şekilde değiştiriniz. İhaleye son teklif verme tarihi : 02 Mart 2011 saat Teklifin teslim edileceği adres: Teklifler en geç 02 Mart 2011 saat e kadar İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, M. Kemalettin Mah. Tiyatro Cad. No:16, Beyazıt-İstanbul Türkiye adresine teslim edilecektir. Alıcı nın ve Teklif Sahipleri nin son teklif verme tarihine tabii olan hak ve hükümlülükleri, uzatılan son teklif verme tarihine tabii olacaktır. 2. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm I, İhale Bilgi Formu TST 13.3 (a) Maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Bu ihalede araç ve diğer ürünler için Yetki belgesi istenmeyecektir. 3. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Bütün malzemeler uluslararası üretim firmalarının üretimlerinde yer alan malzemelerinden oluşacaktır ve üretici firmanın uluslar arası üretim kataloglarında yer alacaktır.

3 Zeyilname No: Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesi aşağıdaki şekilde eklenmiştir. Genel taslak olarak araç içi çizimi ekte sunulmuştur. Ancak yüklenici firma detaylı olarak araç içi ekipmanlar, mobilya ve kamera yerleşimi ile ilgili proje hazırlayıp idarenin onayına sunacak, idare proje onayladıktan sonra yüklenici firma tarafından onaylanan proje yapılacaktır. 5. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesinin 1. alt maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Tabanın tamamında suya dayanıklı marin tip filmsiz plywood kullanılacaktır. 6. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Klima ısıtma ve soğutma özellikleri bir arada olacaktır. Klima araç tipi özellikte olacaktır. Klima minimum btu/saat soğutma kapasitesi olacaktır. Klima minimum watt ısıtma kapasitesine sahip olacaktır. Klima 230 Volt AC çalışma gerilimine araç tipi olacaktır. Iso ve Ce belgesi olacaktır. Türkiye de servis ağına sahip olacaktır. Klima gerekli görüldüğünde dışarıdan 220Vile 24V ile ve 12V ile çalıştırılabilir özellikte olacaktır. Araç çalışır halde olduğunda alternatörden aldığı elektrik, araç çalışmadığı hallerde ise dışarıdan elektrik enerjisi ile çalışır olacaktır. 7. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Aracın arka tarafında standartlara minimum kg ağırlığında çekme kapasiteli çeki demiri olacaktır. Çeki demiri aracın ruhsatında belirtilmelidir. CE veya E belgeli olacaktır. 8. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesinin 1. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Araç ile jantları ile birlikte 1 set (6 adet lastik) kar lastiği verilecektir. 9. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Jeneratör Minimum AC nominal güç 8 KW, maksimum güç 8,8 KW olacaktır. Jeneratör voltaj 230V, frekans 50 HZ, güç faktörü:0,8 olacaktır. Jeneratör yakıt tüketimi benzin 5 lt/saat, sürekli çalışma minimum 3 saat, devir 3000 d/dk olacaktır. Jeneratör yakıt tank kapasitesi minimum 16 lt, olacaktır. Jeneratör maksimum ebatları: 740x190x750 olacaktır.

4 Zeyilname No: Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesinin 2. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Kamera aracın üst ön bölümüne sabit olarak monte edilecektir. 11. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesinin 4. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Kamera kayıt cıhazının yanında 500 GB kapasıteli hard disk olacaktır 12. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesinin 22. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Kamera VGA çıkışı direk kablo ile açta bulunan LED TV den izleme imkânı olacaktır. 13. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesinin 3. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Çay-kahve makinesi 1,9 litre kapasiteli, su seviyesi göstergeli su ısıtıcı olacaktır. 14. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Ekran türü: LED, ekran boyutu: 82cm(32 ), Full HD, Ekran çözünürlülüğü: 1920x1080 PX, Kontsrast oranı: High Kontrast, Görüntü Teknolojisi: 100 HZ Motion Plus, Hyper Real Engine, Ultra Clear Panel, Boyutlar 774x29x542 mm, Garanti süresi 24 ay olacaktır. 15. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesi aşağıdaki şekilde eklenmiştir. Yük römorku paslanmaz metalden imal edilmiş olacaktır. 16. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesine aşağıdaki üç altmadde eklenmiştir. Araç ile birlikte yedek kuru tip akünün çalışmadığı hallerde şarjı için 1 Adet redresör monte edilecektir. Redresör 12V 25A, şarj kapasitesi olmalıdır. Cihaz üç kademeli şarj karakteristiğinde aküleri şarj ederek maksimum akü ömrünü sağlamaktadır. Akü şarjı tamamladıktan sonra şarjı otomatik olarak keser. 17. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket 2 Genel Özellikler 1. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Teknik özellikler bölümünde, aksi hüküm bulunmadığı takdirde tüm malzemelerin üretim yılları 2010 veya 2011 model olacaktır.

5 Zeyilname No: Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket 2 Genel Özelliklere aşağıdaki altmadde eklenmiştir. Malzemelere ait tüm parçalar ve aksesuarlar aynı markanın ürünleri olacak ve malzeme için standart olarak üretilmiş olacaktır. (Yani bir markaya başka bir markanın parçaları takılmayacaktır.) 19. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket 2 1. Maddenin 10. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Regülâtörlerin %50 si 300 bar bağlantıya imkân veren DIN, diğer %50 si en az 232 bar bağlantıya imkân veren INT sisteminde olacaktır. 20. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket 2 2. Maddenin 2. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Denge yeleğinin üretim kumaşı en az 1000 denier kumaştan olacaktır. 21. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket 2 2. Maddenin 3. altmaddesi şartnameden çıkartılmıştır. 22. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket 2 2. Maddenin 10. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Denge yeleği kaldırma kapasitesi tek hava kesesi ile (L) bedende en az 60 libre olacaktır. 23. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket 2 2. Maddesine aşağıdaki iki altmadde eklenmiştir. Denge Yeleği tekli tüp dalışlarında kullanılacağı zaman denge yeleği sırtına dalış tüpünün bağlantısını yapmak için kullanılacak olan tüm aksesuarları ve ekipmanlardan her bir denge yeleği için bir takım birlikte verilecektir. Denge yeleğinin en az iki yerinde aynı markanın üretiminden olan seyyar veya sabit reflektör bantları olacaktır. 24. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket 2 4. Maddenin 1. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Dalış tüpleri krom molibden çelik olarak imal edilmiş ve tüm dalış tüpleri en az 232 çalışma basıncına sahip olacaktır. 25. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket 2 4. Maddenin 2. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Dalış tüplerinin 5 adedi 10 litre hacimde olacaktır. Bu tüplerin dış çapı en az 171mm ile en fazla 178mm, şişe yüksekliği ise en az 540mm ile en fazla 590mm ebatlarında olacaktır. 26. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket 2 4. Maddenin 3. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Dalış Tüplerinin 5 adedi 12 litre hacminde olacaktır. Bu tüplerin dış çapı en az 203mm ile en fazla 205mm, şişe yüksekliği en az 505mm en fazla 535mm ebatlarında olacaktır.

6 Zeyilname No: Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket 2 4. Maddenin 4. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Dalış tüplerinin 5 adedi 15 litre hacminde olacaktır. Bu tüplerin dış çapı en az 203mm ile en fazla 205mm şişe yüksekliği en az 610mm ile en fazla 640mm ebatlarında olacaktır. 28. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket 2 4. Maddesine aşağıdaki altmadde eklenmiştir. Dalış tüpleri dolumları; 225 bar çalışma basınçlı yüksek basınçlı olan temiz hava kompresörü A CLAMP(INT) uyumlu olacaktır. 29. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket 2 7. Maddenin 1. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Dalış paleti kauçuk malzemeden yapılmış akıntı kanalı(vented-fins) ve jet tipinde olacaktır. 30. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket 2 7. Maddesine aşağıdaki altmadde eklenmiştir. Dalış paletleri nötr yüzerlilikte olacaktır. 31. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddenin 4. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Fener maksimum 4 Adet 1.5v.AAA ve/veya 4 Adet 1.5v.AA pil ile çalışabilir özellikte olacaktır. 32. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddenin 7. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. HDMI çıkışı olacak ve orijinal çantası beraberinde olacaktır. 33. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddenin 8. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Sualtı koruma kabının minimum 100 metrede su basıncına dayanıklı olacaktır. 34. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddenin 10. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Koruma kabın ışıkları geniş açı mercekli, kademeli 7 adet LED ve/veya HİT tipi ışıklı olacaktır. 35. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddenin 18. altmaddesi şartnameden çıkartılmıştır. 36. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddenin 1. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Derinlik ölçme cihazı el tipi olmalıdır.

7 Zeyilname No: Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddenin 2. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Sualtı aracı deniz yüzeyi ile sert anodize (paslanmayı engelleyen materyal) 6061 t6 alüminyum materyalinden üretilmiş olacaktır. 38. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddesine aşağıdaki iki altmadde eklenmiştir. Sualtı aracı çalışma voltajı minimum 24 Volt ve itiş gücü minimum 18 kilo olacaktır. Şarj edilebilir Ni-Mh pil ve şarj cihazı olacaktır. 39. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Madde aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Halatın uzunluğu 2x200=400 metre olacaktır. Halat polipreropilen den üretilmiş, 8 kollu multi flamet olacaktır. Halat en az 12mm çapında, kopma kuvveti en az 1600kg. ve 100m. ağırlığı en az 6.5 kg olacaktır. Halatın üzerinde yüzerlilik sağlayan materyal bulunacaktır. Makara paslanmaz materyalden imal edilmiş olmalı, her şekilde makaranın çalışabilme özelliğinde olacaktır. Halat Loyd belgeli olacaktır. Halat kırmızı, sarı veya turuncu renkli olacaktır. 40. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Madde aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Halatın uzunluğu 2x200=400 metre olacaktır. Halat en az 12 mm. çapında olacaktır. Halatın dış kılıfı polyester kaplı içyapısında kurşun olacaktır. Üzerinde dizgi kurşun olacaktır. Makara paslanmaz materyalden imal edilmiş olmalı, her şekilde makaranın çalışabilme özelliğinde olacaktır. Toplam 400 metrede halatta 24 kg. ağırlığında kurşun olacaktır. Halatın kırmızı, sarı veya turuncu renkli olacaktır. 41. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Madde aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Halatın uzunluğu 2x200= 400 metre olacaktır. Halatın %50 si 5 mm çapında, halatın kılıfı poliaramit malzemeden olacak, çekme kuvveti en az 1400 dan ve metre ağırlığı en fazla 19gr olacaktır. Halatın %50 si 8mm çapında, çekme kuvveti en az 1500 dan ve metre ağırlığı en fazla 39 gr olacaktır. Halat CE,EN565 standardında olacaktır. Halatın kırmızı, sarı veya turuncu renkli olacaktır. 42. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Madde aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. İsveç oturağı tam vücut tipinde olacaktır. Bel kısmı ve bacak kolonlarında petli olacaktır. Sırt, göğüs ve bel kısmında birer adet paslanmaz çelikten D halka olacaktır. Bel bölgesinde donamım taşımak için D halka olacaktır.

8 Zeyilname No:1 7 İsveç oturağının ağırlığı en az 1.750gram olmalı, 9 ile 16mm ipler ile çalışır, bacak halkalarında 2 adet malzeme askısı bulunmalı ve vücut ölçülerine göre ayarlanabilir olacaktır. EN358:99, EN 813,97 ve EN 361,02 standardında olacaktır. İsveç oturağı ile beraber 4 adet 9 ile 16mm iplerle kullanılabilecek alüminyum alışımlı kulaklı sekiz olacaktır. Kulaklı sekizin ağırlığı 260gr.(+,-2), kulaklar dahil genişliği 172mm.(+,-2) ve minimum çekeri 40kN olacaktır. İki adet İsveç oturağı ile beraber büyük boy 12 adet suda batmayan kaşık sedye olacaktır. Kaşık sedye ortadan ikiye katlanabilme, eloksal alaşımlı alüminyum şasesi, otomatik kilit sisteminde, eni 42cm (+,-2),boyu 200(+,-2), ağırlığı 11kg (+,-2) ve taşıma kapasitesi 150kg (+,-5) olacaktır. CE, EN1865 standardında olacaktır. 43. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Madde aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Karabinalar tamamı hafif alüminyum alışımlı imal edilmiş olacaktır. Karabinaların 10 adedi kilitsiz düz kapı olacaktır. Bu karabinanın yatay düzlemde çeker kuvveti en az 28kN, dikey düzlemde çeker kuvveti en az 9kN,kapı açık iken çekeri 9kN, ağırlığı 65gr(+,-2) ve uzunluğu en fazla 110mm (+,-5) olacaktır. Karabinaların 10 adedi kilitsiz eğik kapı olacaktır. Bu karabinanın yatay düzlemde çeker kuvveti en az 24kN, dikey düzlemde çeker kuvveti en az 9kN,kapı açık iken çekeri 9kN, ağırlığı 48gr(+,-2) ve uzunluğu en fazla 100mm (+,-5) olacaktır. Karabinaların 10 adedi kilitsiz eğik kapı olacaktır. Bu karabinanın yatay düzlemde çeker kuvveti en az 29kN, dikey düzlemde çeker kuvveti en az 9kN,kapı açık iken çekeri 9kN, ağırlığı 83gr(+,-2) ve uzunluğu en fazla 115mm (+,-5) olacaktır. Karabinaların 10 adedi ferrata tipinde olacaktır. Bu karabinanın yatay düzlemde çeker kuvveti en az 32kN, kapı açık iken çekeri 15kN, ağırlığı 120gr(+,-2) ve uzunluğu en fazla 136mm (+,-5) olacaktır. Karabinaların 10 adedi kilitsiz düz kapı olacaktır. Bu karabinanın yatay düzlemde çeker kuvveti en az 18kN, ağırlığı 68gr(+,-2) ve uzunluğu en fazla 120mm (+,-5) olacaktır. Karabinaların tamamı CE, standardında olacaktır. 44. Tam Ekipmanlı Suda Kurtarma Aracı Alımı GA4.29 Bölüm VII, Teknik Şartname, Paket Maddenin 1. altmaddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Elbise tamamen su ve rüzgâr geçirmez, terleme yapmayan ve yüksek nefes alabilen özel kumaştan mamul mont ve pantolon şeklinde olacaktır. PAKET 1. AÇIKLAMALAR Soru maddesinde belirtilen Ruhsat işlemleri ile ilgili olarak; aracın telim edileceği ve ruhsatın çıkarılacağı yerin devlet kurumu olmasından dolayı ihaleyi alacak müteahhit firma tarafından ruhsat işlemlerinin yapılması mümkün değildir. Ancak ilgili kurum yetkilisi tarafından ruhsat işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Cevap 1. İhalenin bu aşamasında kurumumuz tarafından yüklenici firmaya bu aracın İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılacağı resmi bir yazı bildirilecektir. Ruhsat ve Tescil işleri yüklenici firma tarafından takibi yapılarak tamamlanacaktır. Soru 2.

9 Zeyilname No: maddesinde belirtilen üt yapı tadilat projesi tarafımızdan hazırlanıp kaşelenip imzalanacaktır. İlgili proje tasdike gitmeden önce ruhsat sahibi olarak ilgili kurum yetkilisinin de tadilat projesi kaşeleyip imzasını atması gerekmektedir. İlgili araç kamu devlet aracı (Askeri araçlar ve Emniyet Araçları vb.)olması dolayısı ile projenin TSE onayından muaftır ve istisna dışıdır. Projenin ilgili imzalar atıldıktan sonra Makine Mühendisleri Odasında tasdik edilir. Tasdik edilen proje Ruhsat işlemleri gerçekleşir. Cevap 2. İhalenin bu aşamasında kurumumuz tarafından gerekli kaşe ve imzalar atılacaktır. Soru maddesinde belirtilen koltukların bağlantı şekilleri ve koltuk konumları hakkında bir bilgi verilmemiş. Bu konuya açıklık getirilmesini rica ediyoruz. Cevap 3. Değişiklikler 4. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru maddesinde belirtilen Plywood üzerine epoksi uygulaması talep edilmekte olup, ilgili uygulamanın araç yanlarının minimum 5cm çıkması talep edilmiştir. Plywood ürünün üstü film kaplıdır. Epoksi uygulaması bu tür bir ürünün üzerine uygulanamaz. Uygulandığı takdirde çok kısa zaman içinde (veya uygulandığı anda) epoksi üründen ayrılır. Epoksi uygulamasını tabana uyguladığımızda tabanda ilerleyen dönemlerde bir problem meydana geldiğinde epoksi uygulamayı sökmek ve müdahale etmek zor olacaktır. Ayrıca kenarlara minimum 5cm kadar yan duvar üzerine uygulama yapılması ürünün ilk uygulamada sıvı olmasından dolayı bu işlemin yapılmasını güçleştirmekte ve görsel olarak biçimsiz bir görüntüye neden olacaktır. Epoksi uygılaması yerine ilgili maddenin aşağıdaki şekilde değiştirilmesi uygun olacaktır. Zemin kaplamasının zemine kalıcı bir şekilde konulması, ilgili bölümlerin çalışma alanını tamamen kaplaması, eksik yerinin olmaması gerekmektedir. Zemin kaplaması olarak asbest ihtiva etmeyen, kaymaz, anti bakteriyel, suyla yıkanabilir ve hijyenik olmalı, yanmaya, kimyasallara, radyasyona ve ısıya dayanıklı min 2 mm kalınlığında PVC malzeme kullanılacaktır. Zemin kaplaması kenar duvara en az 5 cm çıkacak şekilde döşenerek, duvarın üzerinde kaplamanın ucuda sızdırmazlık sağlanarak, tekniğine uygun şekilde birleştirilecektir. Zemini sabitleştirmede formaldehit içeren yapıştırıcı kullanılmayacaktır. Taban döşemesi alt kısmının izolasyonu sağlanmış, suya dayanıklı ve en az 9 mm kalınlığında yekpare gövdeli su kontrası üzeri PVC ile kaplanacaktır. Cevap 4. Değişiklikler 5. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Epoksi için engel teşkil etmemektedir.epoksi istenilen özelliklere sahip olduğunda yan yüzeylere tutunma sorunu olmamaktadır. Araç her zaman gerekli görüldüğünde içi yıkanabilir özelliklerde ve tabanı mukavemetli olmalı, deforme olmamalıdır. Soru maddesinde belirtilen özellikler bir markayı tarif etmektedir. İhale kanunları ve rekabet ortamının artırılması amacıyla daha fazla markanın teklif edilebilmesi için ilgili madde de aşağıda belirtmiş olduğum şekilde değişiklik yapılmasında fayda olacağı kanısındayız. Araçta dizel yakıtla çalışacak ve aracın yakıt deposundan yakıt olarak çalışacaktır. Isıtma sistemi araç motoru çalışmadığı zamanda sürekli olarak çalışabilir olacaktır. Isıtıcı 12 veya 24V ile çalışabilmelidir. Isıtma kapasitesi minimum 900W-4000W aralığında ayarlanabilir olacaktır. Hava debisi minimum m3/saat aralığında ayarlanabilir olacaktır. Elektrik güç tüketimi azami 50W ı geçmemelidir. Yakıt tüketimi azami 0,55 l/saati geçmemelidir. Ağırlığı maksimum 6 kg olmalıdır. Ölçüleri: boy 424 mm, en 149 mm, yükseklik 163 mm yi geçmemelidir. Türkiye de servis ağına sahip olacaktır. Cevap 5. İstenilen araca takılacak ısıtma sistemi ihtiyacımızı karşılayacak iki markaya uymaktadır.

10 Zeyilname No:1 9 Soru maddesinde talep edilen ürün 230 Volt AC gerilimiyle çalışmaktadır. Bu cihazı ancak araç durduğu zamanlarda jeneratör veya dışarıdan alınacak olan sahil besleme ile çalıştırmanız gerekecektedir. Araç hareket halindeyken bu cihazın çalıştırılması mümkün değildir. İlgili ürünün araç hareket halindeyken de kullanılabilmesi için motor tahrikli ve sadece soğutma özelliğine sahip (Araç kuru tip bir ısıtıcı talep edilmekte olup klima cihazında ekstradan ısıtma özelliğinin olmasına gerek yoktur) bir araç tipi klimanın kullanılması daha uygun olacaktır. Cevap 6. Değişiklikler 6. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru maddesinde talep edilen ürünün Trafik Kanunları ve Yasaları uyarınca araca takılması yasaktır. Bu şekilde üst yapı dönüşümü yapılan araçlar proje tasdiki, ruhsat muayene aşamasından geçmemektedir. Bu nedenden dolayı ihale firmamız veya başka müteahit firma uhdesinde kaldığı takdirde bu ürünlerin tasdikinin yapılması zordur. Konuyla ilgili olarak bu maddenin şartnameden çıkarılması uygun olacaktır. Cevap Araç Tescil işlemleri sırasında ilgili İstanbul İl Emniyeti tarafından alımı yapıldığına dair kurum tarafında resmi yazı verilecektir. Yola elverişlilik belgesi alınması sağlanacaktır. Soru 8. Şartnamenin 1.2. Madde TEKNİK ÖZELLİKLER kısmında tarif edilen 4x2 özelliğinde bir araçtır. Sonradan bu araca madde de belirtilen özelliklerde bir lastik takılması durumunda aracın direksiyonu negatif etkileyecektir.(titreşim ve sallantı meydana gelecektir.) Talip edilen lastikler yaz aylarında düz yol şartlarında aracın konforunu etkileyecektir. İlgili madde de 4x4 araç lastiği ifadesinden çamur ve kar lastiği talep edildiğini anlıyoruz.(bu tip lastiklerde Mud&Snow lastikler denilmektedir.) Bu tip lastiklerin 7 derecenin altındaki soğuklarda, kar ve çamur şartlarında yol tutunması çok yüksektir. Yaz aylarında ise aşırı sıcaklarda lastik aşınması fazlalaşır. Cevap 8. Değişiklikler 8. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru 9. Şartnamenin maddesinde istenen klima sisteminin çalıştırılması için minimum 3,5 KW lik bir Jeneratöre ihtiyaç bulunmaktadır maddesinde belirtilen Jeneratör özelliklerinin bu cihazın çalıştırılması için aşağıdaki şekilde revize edilmesi uygun olacaktır. Jeneratör motor tipi benzinli, 4 zamanlı, hava soğutmalı, tek silindirli, çap strok oranı en az 88x64 mm olacaktır. Jeneratör silindir hacmi min. 389 cm ateşleme sistemi: full transistör olacaktır. Jeneratör çalıştırma sistemi marşlı olacaktır. Jeneratör yakıt depo kapasitesi en az 17 lt sürekli çalışma süresi 4,7 saat çalışabilmelidir. Jeneratör yağ kapasitesi en az 1,1 lt ses gürültü seviyesi: 69 dba çalışabilmelidir. Jeneratör frekans minimum 50 hz gerilim: 230 V olacaktır. Jeneratör maksimum çalışma gücü minimum 6,5 kva olacaktır. Sürekli çalışma gücü en az 5,5 kva sürekli çıkış akımı minimum 25 A akım çıkışı en az 12v- 10a, monofaze tipinde olacaktır. Jeneratör boyutlar maksimum (uxgxy): 810x670x690 mm Jeneratör boş ağırlık maksimum 95 kg olacaktır. Jeneratör yüksek kapasiteli hava filtresi olacaktır. Cevap 9. Değişiklikler 9. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru maddesinde 10 Adet dalgıç tüpünün aracın sol arka tarafına yerleştirilmesi istenmektedir. Bu tip bir yerleştirmede aracın ağırlık noktasında kayma ve araç ergonomiğinde bozumlara neden olacaktır. Bu nedenlerden dolayı da araçta bir tarafa aşırı yük binecek olup virajlı yollarda aracın savrulmasına ve içerdeki personelin hayati tehlike yaşamasına neden olacaktır.

11 Zeyilname No:1 10 Konuyla ilgili olarak dalgıç tüplerinin 5 er adet olarak sağlı ve sollu yapılacak olan dolaplara yerleştirilmesidir. Cevap 10. Değişiklikler 4. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Aracın takribi projesi ekte sunulmuştur. Ancak yüklenici firma detaylı olarak araç içi ekipman ve mobilya yerleşimi ile ilgili proje hazırlayıp idarenin onayına sunacak, idare proje onayladıktan sonra yüklenici firma tarafından onaylanan proje yapılacaktır. Soru maddesinde talep etmiş olduğunuz ürünler tek başına rölesiz çalışamaz ürünlerin çalıştırılabilmesi için altyapısının hazırlanması gerekmektedir. Bu alt yapıyı aracı kullanacak kurum mu sağlayacak? Cevap 11. Bu telsizler İl Emniyet Müdürlüğü nün mevcut analog geniş alan telsiz altyapısı kullanılarak ya da yakın kanal sayısal olarak kullanılacaktır. Dolayısıyla bu ihale ile analog geniş alan telsiz altyapısının bir alakası yoktur. Soru maddesinde çeki demiri minimum 5000 kg ağırlık çekme kapasitesi istenmektedir. Tarif etmiş olduğunuz araç/araçlar 5000 tonluk araçlar olup bu segmentteki ve şartname kriterlerine uyan araçlarda 5000 kg lık ağırlık çekme kapasiteli çeki demiri seçeneği bulunmamaktadır. Bu tür araçlar için maksimum 3500 kg ağırlık çekme kapasiteli çeki demiri önerilmektedir. İlgili ürünün ruhsata işlenebilmesi için mutlaka CE ve E belgeli ürün olması gerekmekte olup aracın marka ve model bazından tanımlanan çeki demiri özellikleri OEM tarafından belirlenmiştir. Onaysız bir ürünün talep edilen araçlara takılması mümkün değildir. Ayrıca aracın çekeceği yük miktarı ve ürünler şartnamenizde belilenmiştir. Bu ağırlıklar 5000 kg bulunmamaktadır.(5000 kg ve üstü bir ağırlık bu araçla çekilmek istenirse aracın şasi ve motor aksamlarında hasar meydana getirecektir.) Konuyla ilgili olarak ilgili maddenin değiştirilmesi kullanıcı ve araç garantisi bakımından faydası olacağı kanısındayız. Cevap 12. Değişiklikler 7. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru maddesinde belirtilen kamera cihazının aracın ön bölümüne sabit olarak konması istenmiştir. Aracın ön bölümü olarak neresinin tam olarak belirlendiği hususunda net bir bilgi verilmemiştir.(motor kaportası üstü, ön tampon vb.) Ayrıca kameranın ölçüleri ve ağırlıkları hususunda da net bir bilgi verilmemiştir. Cevap 13. Değişiklikler 4. ve 10. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Genel taslak olarak araç içi çizimi ekte sunulmuştur. Ancak yüklenici firma detaylı olarak araç içi ekipman ve kamera yerleşimi ile ilgili proje hazırlayıp idarenin onayına sunacak, idare proje onayladıktan sonra yüklenici firma tarafından onaylanan proje yapılacaktır. Mevcut teknik bilgilerle piyasada bulunabilen bir cihazdır. Soru maddesinde talep edilen cihaz için paslanmaz malzemeden imal edilmiş olması istenmektedir. İmalatçı firmaların ürünleri incelendiğinde 19 lt kapasiteli paslanmaz özellikte bir ürün bulunmamaktadır. İlgili ürün için belirtilen paslanmaz malzemeden imal olması özelliği çıkarıldığı takdirde diğer özelliklere uyan cihazı teklif etme durumumuz olacaktır. Cevap 14. Değişiklikler 13. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru maddesinde belirtilen ilgili ürün için birinci madde de 22 LCD denmektedir. 3. Madde de ise minimum 56 cm (22 ) denmektedir. Bu iki madde arasında çelişkinin kaldırılması ihaleye girecek olan firmaların maliyet analizlerinde doğru rakamları yakalamasına yardımcı olacaktır. Ayrıca diğer maddelerde belirtilen özelliklerde 22 LCD TV bulunmamaktadır. İlgili maddeye açıklık getirilmesinde fayda olacağı kanısındayız. Cevap 15.

12 Zeyilname No:1 11 Değişiklikler 14. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru 16. Talep edilen yük taşıma römorku üzerine yapılacak olan kasa için teknik bir bilgi verilmemiş, kasanın ne tür bir malzemeden imal edileceği, kasanın hangi yerinde kapısı olacağı belirtilmemiştir. İlgili madde de bu hususun ayrıntılı olarak belirtilmesinde fayda olacağı kanısındayız. Cevap 16. Değişiklikler 15. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru 17. Madde Bütün malzemeler uluslar arası dalış malzemeleri üretim firmalarının üretimde yer alan malzemelerinde oluşacaktır ve üretici firmanın uluslar arası üretim kataloglarında yer alacaktır denilmektedir. Söz konusu teknik özellik suda kurtarma aracının genel özelliklerinde yer aldığında ve araçta belirtilmiş dalış malzemesi bulunmadığında bütün malzemeler ibaresinden ne kastedilmektedir. Cevap 17. Madde 3.13.Yüksek Basınçlı Temiz Hava Kompresör. Soru 18. Madde Kamara ve Kayıt Sistemi ile ilgili olarak CCTV için bir monitör bulunacak mıdır? Ayrıca DVR kayıt Cihazında HDD kapasitesi ne olacaktır. Cevap 18. Değişiklikler 11. ve 12. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru 19. Madde Otomatik API VE Xenon Far özellikleri aracın standart donanımında olmamasında dolayı bu tip bir araç özel sipariş olarak getirilmektedir Bu da aracın temin süresini uzatmakta ve teslim süresi proje şartlarına uymamaktadır. Xenon far ve otomatik kapının üst yapı işlemleri sırasında imal edilmesi kabul görür mü? Cevap 19. Madde Xenon far ve otomatik kapının üst yapı işlemleri sırasında imal edilmesi planlanmıştır. Soru 20. Madde Araçta ön ve arka tarafında paslanmaz malzemeden birer adet koruma barı istenilmektedir. Ancak bu şekildeki araçlar Yola elverişlilik muayenesi den geçmemektedir. Buna açıklık getirilmesi gerekmektedir. Cevap 20. Madde Araç Tescil işlemleri sırasında ilgili İstanbul İl Emniyeti tarafından alımı yapıldığına dair kurum tarafından resmi yazı verilecektir. Yola elverişlilik belgesi alınması sağlanacaktır. Soru 21. Madde LCD TV için verilen özelliklerin gözden geçirilmesi gerekmektedir. İstenilen boyutuna sahip TV ler diğer istenilen özellikleri karşılamamaktadır. Cevap 21. Değişiklikler 14. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru 21. Madde Projektör için Xenon 50Watt bir ürün bulunmamaktadır. Söz konusu özelliklerin gözden geçirilmesi gerekmesi gerekmektedir. Cevap 21. Madde Projektörün ışık çıkışı 1500/350 lümel, ışık kaynağı 50W/20W halojen, çalışma süresi 1.5 ile 4 saat arası, bataryası 12V 7A/h özellikleri olarak revize edilmiştir. Soru 22. Madde Şartnamede belirtilen klima araç tipi mi yoksa ev tipi midir? Eğer araç tipi klima isteniyorsa verilen özellikler (230volt10.000BTU)uygun değildir. Konuya açıklık getirilmesi gerekmektedir. Cevap 22. Değişiklikler 6. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir.

13 Zeyilname No:1 12 Soru 23. Madde Cam filmi için koruma seviyesi var mıdır? Cevap 23. Madde Cam filmi 200 mikron kalınlığında siyah renkli olacak ekstra güvenlik seviyesi istenmemektedir. Soru 24. Madde Araca konulacak masa, dolap, sandalye vb. için istenilen boyut ve kg mukavemeti varmıdır? Cevap 24. Değişiklikler 4. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru 25. Madde Çama monteli TV anteni sistemleri araç hareket halinde yayın akışını sağlamamaktadır. Bu sorun olacak mıdır? Cevap 25. Madde TV anteni araç seyir halinde iken yayın akışı konusu sorun olarak görülmemiştir. Soru 26. Madde Araç içi ekipman ve mobilya yerleşim çizimlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Cevap 26. Değişiklikler 4. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. PAKET 2. Soru 1. Madde 1 Dalış Regülâtörü ve 2nci kademesi: INT sistem en fazla 240 bar uyumludur. Oysa INT sistemde 300 bar istenmektedir. Bu mümkün değildir. Cevap 1. Değişiklikler 19. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru 2. Madde 4 Dalış Tüpü: 10 litre 2320 bar tüp en az 590 mm. uzunluğundadır. 200 bar çalışma basıncı 540 mm ile 575 mm uzunluk özelliğini karşılar. 232 bar uyumlu olması ve genişliğinin ayni kalması durumunda et kalınlığından dolayı, yükseklik en az 590 mm olmalıdır. Cevap 2. Değişiklikler ve 27. Maddeler ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru 3. Sualtı Video Kamera Ve Koruma Kabı (Housing) Tek Yönlü valf alçak koruma kabı çantasında mümkün olabilir. Dünyada böyle bir üretim yoktur. Cevap 3. Değişiklikler 35. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru 4. Madde 31, Madde 32, Madde33, Madde 34 te istenilen standartlar malzemelere uygun değildir ve bu standartların hepsi hem bir oturakta hem bir arama kurtarma ipinde hemde bir dağcı ipinde olamaz. Her malzeme için, mkendi kategorisinde uygun standartlar aranmalıdır. Cevap 4. Değişiklikler ve 42. Maddeler ile bu soruya cevap verilmiştir. Soru 5. Madde 35 Kurtarma Karabınası: İstenilen ağırlık aluminyüm karabinası için olabilir, çelik malzemeden yapılmış karabina 200gramdan daha ağırdır. Cevap 5. Değişiklikler 43. Madde ile bu soruya cevap verilmiştir.

14 Zeyilname No:1 13 Soru 6. Madde 37 Su ve Rüzgâr Geçirmez Denizci Elbisesi: İstenilen 1000mm/9700gram soluma değeri ise çok yüksek gram olabilir.9700gram Su ve Rüzgâr Geçirmez denizci Elbisesi mantıksız bir değer. Cevap 6. Madde 37 Su ve Rüzgâr Geçirmez denizci Elbisesi: Teknik değerleri olan, 1000mm/9700gram soluma değeri ekibimizin iş yükü yönünden uygun standartlarda olup, piyasadan çok rahat temin edinilebilir.

15

Zeyilname. Zeyilname No:2

Zeyilname. Zeyilname No:2 Zeyilname Zeyilname No:2 Zeyilname No:2 1/2 GİRİŞ SUNUCU, YIĞIN DEPOLAMA VE ÇEVRESEL BT EKİPMAN ALIMI (GA2.2) ZEYİLNAME NO: 2 Orijinal ihale dökümanları ile ilgili olarak düzenlenen işbu Zeyilname yukarıda

Detaylı

Zeyilname Zeyilname No:4

Zeyilname Zeyilname No:4 Zeyilname Zeyilname No:4 Not: Bu Zeyilname bu sayfa dahil olmak üzere toplam 7 sayfadan oluşmaktadır. Zeyilname No:4 1/6 GİRİŞ 4x4 MOBİL HABERLEŞME ARACI ALIMI (GA4.18) ZEYİLNAME NO: 4 Orijinal ihale dökümanları

Detaylı

UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ. Portatif Jeneratörler

UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ. Portatif Jeneratörler UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ Portatif Jeneratörler PENSA BENZİNLİ JENERATÖR SERİSİ PH 3200M PH 7500M/T İ-M-O PH 12000M/T İ-M-O PH 15000M/T İ-M-O PH 7500M İ -M-O / PH 7500T İ-M-O PENSA portatif jeneratörler,

Detaylı

KD 13/ KD 16/ KD 23 DİZEL JENERATÖR

KD 13/ KD 16/ KD 23 DİZEL JENERATÖR ÜRÜN KATALOĞU KD 13/ KD 16/ KD 23 DİZEL JENERATÖR Alternatör KD 13 EA3 KD 16 EA3 KD 23 EA3 Tip KA 13 KA 16 KA 23 En fazla güç KVA 13 16 22,5 Daimi güç KVA 11 14 19 Volt 400 400 400 Faz 3 3 3 Frekans 50

Detaylı

Zeyilname. Zeyilname No:1

Zeyilname. Zeyilname No:1 Zeyilname Zeyilname No:1 Zeyilname No:1 1 YEREL AĞ OMURGA SİSTEMİNİN OLUŞTURULMASI VE FELAKET KURTARMA SİSTEMİNİN KURULMASINA YÖNELİK DONANIM ALIMI İHALESİ GC2.2-Bağcılar ZEYİLNAME NO: 1 GİRİŞ Orijinal

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler 2 YIL TAM GARANTİ TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler B E N Z İ N L İ T E K S A N M İ N İ J E N E R AT Ö R S E R İ S İ TJ 3200 TJ 2700 TJ 15000 TS OTM / MS OTM TJ 12000 TS Üstün

Detaylı

TEMİZSU ARAZÖZÜ ALIMI (ASAT3-G1)

TEMİZSU ARAZÖZÜ ALIMI (ASAT3-G1) PROJENİN ADI VE KREDİ NO: SÖZLEŞMENİN ADI VE TEKLİFE DAVET NO: ANTALYA SÜRDÜRÜLEBİLİR SU VE ATIKSU YÖNETİMİ PROJESİ KREDİ NO:8843-TR ALT KREDİ NO:03 TEMİZSU ARAZÖZÜ ALIMI (ASAT3-G1) Bu "Sorulara Cevaplar

Detaylı

DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL EROL TİCARET CIVATA & SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARI TOPTAN SATIŞ VE PAZARLAMA

DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL EROL TİCARET CIVATA & SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARI TOPTAN SATIŞ VE PAZARLAMA DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL 125 449,00TL Giriş Gücü : 650 Watt Çıkış Gücü : 650 Watt Yüksüz Hızı : 0-1550 dev/dak Darbe Gücü : 0-2,4 J Uç Tutucu : SDS-Plus Ağırlığı : 2,3 kg DEWALT

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Hava Terminal Üniteleri UNAT SERİSİ

Hava Terminal Üniteleri UNAT SERİSİ UNAT SERİSİ UNAT Serisi Yüksek Basınçlı Hava Terminal Ünitesi 8,4 kw - 31,5 kw 26,5 kw 88 kw 150 Pa a kadar geniş aralıkta cihaz dışı statik basınçta çalışma imkânı Cihaz gövdesi ses ve ısıya karşı izole

Detaylı

TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Portatif Jeneratörler

TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Portatif Jeneratörler TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Portatif Jeneratörler TEKSAN MİNİ BENZİNLİ JENERATÖR SERİSİ TM2400HB1-I TM3200HB1-I TM15000HB1-O / TM16000HB3-O TM12000HB3-M TM7500HB1-I / M / O / TM8000HB3-M TeksanMini

Detaylı

MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 62EWH-M Serisi Ürün No: 62 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

TEKLİF. Özel Tek Kompenant Dolgulu Yapıştırıcı Dahil..(1 M/ TÜL)..8 TL+KDV T.C.BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A

TEKLİF. Özel Tek Kompenant Dolgulu Yapıştırıcı Dahil..(1 M/ TÜL)..8 TL+KDV T.C.BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 887/88/4851/./0.../2013 Aşağıda teknik özellikleri ölçü ve (Kalınlık,m2/kg.)ayrıntıları bulunan, Yoğun Yaya Trafiği Kullanım Onaylı Kilitli Anti statik,

Detaylı

METAN TEKNOLOJİ MÜHENDİSLİK SAN. VE. TİC. LTD. ŞTİ.

METAN TEKNOLOJİ MÜHENDİSLİK SAN. VE. TİC. LTD. ŞTİ. METAN TEKNOLOJİ MÜHENDİSLİK SAN. VE. TİC. LTD. ŞTİ. 1. BE BERNOULLİ HAVA KAYNAKLI ISI POMPALARI ( 2-5) 2. BH BERNOULLİ HİBRİD ISI POMPALARI ( 8-10 ) 3. BA BERNOULLİ SU KAYNAKLI ISI POMPALARI ( 11-12 )

Detaylı

KOMPRESÖR ŞARTNAMESİ. 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır.

KOMPRESÖR ŞARTNAMESİ. 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır. Marka : JUN-AIR Geçerlilik Tarih : Model : 6-25 YAĞLI KOMPRESÖR Toplam Sayfa : 1 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır. 2. 220 V / 50 Hz şebeke cereyanı ile çalışabilmeli ve maksimum

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 53EWH Serisi Ürün No: 53 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

KD 50. Standby 50 kva DİZEL JENERATÖR GRUPLARI. 3 Phase Ratings, 50 Hz, PF 0,8. Motor: Ricardo Alternator: Katana Kontrol sistem: Datakom 309 TANITIM

KD 50. Standby 50 kva DİZEL JENERATÖR GRUPLARI. 3 Phase Ratings, 50 Hz, PF 0,8. Motor: Ricardo Alternator: Katana Kontrol sistem: Datakom 309 TANITIM TANITIM 4 ZAMANLI SU SOĞUTMALI DİZEL MOTOR,MEKANİK FANLI VE KORUYUCU KAFESLİ RADYATÖR,AKÜ İLE ÇALIŞTIRMA,AKÜ KABLOLARI VE SEHPASI,ŞARJ ALTERNATÖRÜ,MEKANİK GOVERNOR,MOTOR SUYU ISITICISI,ESNEK RADYATÖR HORTUMLARI,TİTREŞİM

Detaylı

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte 203 ÇAPA MAKİNALARI 1125.$ Motor: 6,5 Hp Benzinli / Honda GX200 4 Zamanlı Hava Soğutmalı OHV Motor Hareket Tipi: Şanzıman 2 ileri + 1 geri Şaft Sayısı: 1 Çalışma Genişliği: 80-100 cm Çalışma Derinliği:

Detaylı

Kapalı Ürün AB Gürültü Mevzuatına Göre Test 2000/14/EC sayılı. Voltage kva kw kva kw 400/

Kapalı Ürün AB Gürültü Mevzuatına Göre Test 2000/14/EC sayılı. Voltage kva kw kva kw 400/ TANITIM 4 ZAMANLI SU SOĞUTMALI DİZEL MOTOR,MEKANİK FANLI VE KORUYUCU KAFESLİ RADYATÖR,AKÜ İLE ÇALIŞTIRMA,AKÜ KABLOLARI VE SEHPASI,ŞARJ ALTERNATÖRÜ,MEKANİK GOVERNOR,MOTOR SUYU ISITICISI,ESNEK RADYATÖR HORTUMLARI,TİTREŞİM

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

EU10i + EU20i = EU30is

EU10i + EU20i = EU30is 3kVA EU serisi jeneratör %2,5 Fırçasız jeneratörler %23 AVR li jeneratörler %19,5 (AVR: Otomatik voltaj regülatörü) SİNÜS DALGALARINDA BOZULMA EU10i + EU20i = EU30is EU30is standart bir evin ihtiyaçlarını

Detaylı

YM6500LQE3 YM6500LQE

YM6500LQE3 YM6500LQE YM3000LQ Maksimum Çıkış 3 kva - 2.5 kw Tam Bakır Sargılı Alternatör SH 200, 6.5 HP, 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı, Benzinli Motor AVR (Otomatik Voltaj Regülatörü) Düşük Yağ Basıncında Otomatik Durdurucu Sistem

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB)

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) EIB-WB4-YAPIM-35 ZEYİLNAME NO: 1 TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (İSMEP) EĞİTİM

Detaylı

Ürün Hakkında. Genel Özellikler

Ürün Hakkında. Genel Özellikler Ürün Hakkında Aksa jeneratör grupları için akustik mühendisleri tarafından, zor hava ve çevre şartlarına uygun geliştirilen ses yalıtımlı, koruma kabinleri; ideal ses seviyesi ve koruma sağlayacak şekilde

Detaylı

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KAPSAM Projede belirtilen yerlerde aşağıda teknik özellikleri verilen Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri kullanılacaktır. 2. GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 Elegance

Skoda Octavia 1.6 Elegance İlan no: 271549 Skoda Octavia 1.6 Elegance Sahibinden 2014 MODEL 48.000 KM ELEGANCE DONANIM, OPSİYONLAR, DSG 92.000 TL İlan tarihi: 2 Mart 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2014 Km

Detaylı

KSB Yangın Setleri VdS

KSB Yangın Setleri VdS KSB Yangın Setleri VdS Alman VdS Onayı Almanya da yaklaşık 50 yıldır kullanılan yangın standardıdır VdS Kurumu; Alman Sigortacılar Birliği olup; yangın standartlarını belirler, malzeme onaylarını ve testlerini

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Honda Civic 1.6 Elegance

Honda Civic 1.6 Elegance İlan no: 321447 Honda Civic 1.6 Elegance Sahibinden Sahibinden 2012 Civic Elegance Füme Servis Bakımlı Garantil 57.750 TL İlan tarihi: 6 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Ataşehir,

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik İlan no: 332326 Toyota Corolla Sedan 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden ÖĞRETMENDEN TOYOTA COROLLA 1.6 ELEGANT- OTOMATİK 56.250 TL İlan tarihi: 8 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar,

Detaylı

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET 65 İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET65, nihai kullanıcıların istediği bir ekskavatör.kompakt tasarımı ve manevra kabiliyetiyle

Detaylı

BASINÇLI KAPLARDA ÇALIŞMALARDA İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ

BASINÇLI KAPLARDA ÇALIŞMALARDA İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ 1 Basınçlı kaplarda temel prensip olarak hidrostatik test yapılması esastır. Bu testler, standartlarda aksi belirtilmediği sürece işletme basıncının 1,5 katı ile ve bir yılı aşmayan sürelerle yapılır.

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

ET 18. ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri

ET 18. ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri ET 18 İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. Wacker Neuson, 1,7'den 2,4 t sınıfına kadar yeni nesil modellerle kompakt ekskavatörler için yeni standartları belirliyor.test

Detaylı

Volvo S D Dynamic Edition

Volvo S D Dynamic Edition İlan no: 188477 Volvo S40 1.6 D Dynamic Edition Sahibinden SAHİBİNDEN TERTEMİZ VOLVO S40 1.6 DYNAMIC PAKET FULL 45.500 TL İlan tarihi: 6 Mart 2014 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep, Şehitkamil

Detaylı

Zeyilname. Zeyilname No:1

Zeyilname. Zeyilname No:1 Zeyilname Zeyilname No:1 Zeyilname No:1 1 GİRİŞ HASTANE YAPILARI GÜÇLENDİRME VE YENİLEME İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİNE (WB2-GÜÇL-ONAR-01) İLİŞKİN MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ ZEYİLNAME NO :1 Orijinal ihale dokümanları

Detaylı

Zeyilname Zeyilname No:2

Zeyilname Zeyilname No:2 Zeyilname Zeyilname No:2 Not: Bu Zeyilname bu sayfa dahil olmak üzere toplam 6 sayfadan oluşmaktadır. Zeyilname No:2 1 GİRİŞ BT EKİPMANLARI ALIMI İHALESİ (GA2.1) ZEYİLNAME NO: 2 Orijinal ihale dökümanları

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL VALİĞİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB)

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL VALİĞİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) AF-CEB-WB04-YAPIM-0 ZEYİLNAME NO: 04 TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL VALİĞİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (İSMEP) EĞİTİM YAPILARI

Detaylı

Teknik Şartname Standart Formu

Teknik Şartname Standart Formu İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

ENDÜSTRİYEL MAKİNALAR

ENDÜSTRİYEL MAKİNALAR 11-50, 11-50 M TEK KADEMELİ KOMPRESÖR 21-220 TEK KADEMELİ KOMPRESÖR 21-350/7.5 TEK KADEMELİ KOMPRESÖR 21-1000 TEK KADEMELİ KOMPRESÖR 22-220, 22-220 M ÇİFT KADEMELİ KOMPRESÖR 22-530/10 ÇİFT KADEMELİ KOMPRESÖR

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL VALİĞİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB)

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL VALİĞİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) AF CEB WB04 YAPIM 02 ZEYİLNAME NO: 06 TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL VALİĞİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (İSMEP) EĞİTİM YAPILARI

Detaylı

ÇİFTLİK FAALİYETLERİNİN ÇEŞİTLENDİRİLMESİ VE İŞ GELİŞTİRME

ÇİFTLİK FAALİYETLERİNİN ÇEŞİTLENDİRİLMESİ VE İŞ GELİŞTİRME ÇİFTLİK FAALİYETLERİNİN ÇEŞİTLENDİRİLMESİ VE İŞ GELİŞTİRME 302.7.0 Yenilenebilir Enerji Yatırımları 302.7.6 Mikro kojenerasyon Sistemleri Diğer bentlerde belirtilen harcamaların en fazla %12 sine kadar

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK 55 DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER Dikili tip IP55 endüstriyel kabinetleri; içerisinde her tür 19 cihaz ve ekipmanın toz, su ve dış darbelere karşı tam koruma ile çalışmalarını ve muhafazalarını sağlayan

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Sahibinden Öğretmenden Temiz Linea 29.500 TL İlan tarihi: 18 Ağustos 2015 İlan no: 243549 İlan detayları İlan detayları İl Kayseri Model yılı Ocak 2008 Km 141.000 km Kasa

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 54EWH Serisi Ürün No: 54 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık 5 8 HP SU SOĞUTMALI MOTOR ÖN VE ARKA PAPATYA DİSK FREN DİJİTAL GÖSTERGE SAATİ AYARLANABİLİR AMORTİSÖR GÜÇLÜ ŞASE : Su soğutmalı, zamanlı, tek silindirli : 9 cc : 5 vites : 7 LT : 8 HP : Hidrolik tek papatya

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB)

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) EIB-WB4-YAPIM-34 ZEYİLNAME NO: 2 TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (İSMEP) EĞİTİM

Detaylı

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 887/88/4851/ /../201. Aşağıda teknik özellikleri ölçü ve (Kalınlık,m2/kg.)ayrıntıları bulunan, Yoğun Yaya Trafiği Kullanım Onaylı Kilitli Anti statik, Anti

Detaylı

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB)

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) Türkiye Cumhuriyeti İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) GİRİŞ : EĞİTİM YAPILARI YENİDEN YAPIM İNŞAATI

Detaylı

Volvo S D Drive

Volvo S D Drive Volvo S40 1.6 D Drive Sahibinden Acil Ev İhtiyaçından satılık Sahibinden S40 İlan no: 320376 41.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2010 Km Kasa tipi Vites

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-037084 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PD5262 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-037084 Sayfa: 2 / 12 KMHCT41UGFU003210 Araç Bilgileri

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

Hyundai Getz 1.3 GLS Style

Hyundai Getz 1.3 GLS Style İlan no: 301924 Hyundai Getz 1.3 GLS Style Sahibinden SUNROOF, 4 HAVA YASTIĞI, ELEKTRİKLİ CAM VE AYNALAR, FULL 23.950 TL İlan tarihi: 6 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Yenimahalle,

Detaylı

Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT

Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT İlan no: 192364 Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT Sahibinden SİYAH İNCİ İLE GÖZLER ÜZERİNİZDE OLACAK.ÇOK TEMİZ FULL BAKIM 39.000 TL İlan tarihi: 28 Nisan 2014 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 05 Hakkımızda 08. Endüstriyel Motor. Marin Dizel Motor. Kabinli Jeneratör. Sessiz Kabinli Jeneratör. Kabinsiz Jeneratör.

İÇİNDEKİLER. 05 Hakkımızda 08. Endüstriyel Motor. Marin Dizel Motor. Kabinli Jeneratör. Sessiz Kabinli Jeneratör. Kabinsiz Jeneratör. İÇİNDEKİLER 05 Hakkımızda 08 Endüstriyel Motor 10 Marin Dizel Motor 12 Kabinli Jeneratör 14 Sessiz Kabinli Jeneratör 16 Kabinsiz Jeneratör 18 Motopomp HAKKIMIZDA Bu topraklardan aldığı güç ile gücünüze

Detaylı

WL32. Güçlü ufaklık: WL32

WL32. Güçlü ufaklık: WL32 WL32 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Güçlü ufaklık: WL32 WL32 tekerlek yükleyici, dar makine eni sayesinde özellikle tüm dar alanlarda birinci sınıf iç sonuçları sağlar. Düşük geçit yüksekliği de onu yapı

Detaylı

Toyota Auris 1.4 D-4D 90 HP Comfort Plus M/M Otomatik

Toyota Auris 1.4 D-4D 90 HP Comfort Plus M/M Otomatik İlan no: 236037 Toyota Auris 1.4 D-4D 90 HP Comfort Plus M/M Otomatik Sahibinden Öğretmenden Temiz, Boyasız, Değişensiz F1 Direksiyonlu Auris 53.250 TL İlan tarihi: 27 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M İlan no: 185582 Toyota Yaris 1.33 99 HP Terra Sporty M/M Sahibinden 33.000 km'de 2010 model toyota yaris 31.000 TL İlan tarihi: 29 Ocak 2014 İlan detayları İlan detayları İl Hatay Model yılı Ocak 2010

Detaylı

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır...

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır... TOURMALİN Her Şehre Yakışır... Her şehre yakışır... Orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Tourmalin, tasarım, güvenlik, konfor, bagaj kapasitesi ve teknolojik donanımları ile müşterilere %100 memnuniyet

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU KURU TİP TRANSFORMATÖR VE HARİCİ TOPRAKLI AYIRICI TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU KURU TİP TRANSFORMATÖR VE HARİCİ TOPRAKLI AYIRICI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ 2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU KURU TİP TRANSFORMATÖR VE HARİCİ TOPRAKLI AYIRICI TEKNİK ŞARTNAMESİ Türkiye Taşkömürü Kurumu Armutçuk Taşkömürü İşletme Müessesesi ihtiyacı olarak, kullanılmak

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB)

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) Türkiye Cumhuriyeti İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) GİRİŞ : EĞİTİM YAPILARI YENİDEN YAPIM İNŞAATI

Detaylı

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS İlan no: 233363 Citroen C4 Coupe 2.0 VTS Sahibinden 215 hp ile MAT Yaptık Üzerine de Pro.Ses Sistemi Koyduk 32.000 TL İlan tarihi: 30 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2005 Km

Detaylı

Audi A3 1.8 TFSI TL. İlan detayları KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC. Sahibinden AUDİ A3 CABRİO İlan tarihi: 30 Kasım 2016

Audi A3 1.8 TFSI TL. İlan detayları KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC. Sahibinden AUDİ A3 CABRİO İlan tarihi: 30 Kasım 2016 İlan no: 331455 Audi A3 1.8 TFSI Sahibinden AUDİ A3 CABRİO 63.000 KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC 77.000 TL İlan tarihi: 30 Kasım 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2010 Km Kasa

Detaylı

EZ 17. Üst formda sıkılık:ez17. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 17. Üst formda sıkılık:ez17. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 17 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Üst formda sıkılık:ez17 EZ17 kompakt ekskavatör, sınıfındaki en iyi performanslı Zero Tail modelidir.büyük hacimli Dizel motorla LUDV'nin (Yük Algılama Sistemi) ve

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Zeyilname. Zeyilname No:1

Zeyilname. Zeyilname No:1 Zeyilname Zeyilname No:1 Zeyilname No:1 1 EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİNE (WB3-GÜÇL-ONAR-02) İLİŞKİN MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ ZEYİLNAME NO :1 GİRİŞ Orijinal ihale dokümanları

Detaylı

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik İlan no: 239308 BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik Sahibinden Dr Bayandan hasarsız Premium Sunroof Full Full Paket 4 ve 5 58.300 TL İlan tarihi: 28 Haziran 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Kadıköy,

Detaylı

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİLENEBİLİR ENERJİ LABORATUVARINA ALINACAK DENEY SETLERİ ŞARTNAMELERİ YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Genel Açıklamalar Deney setindeki tüm parçaların; en az 2(iki) yıl garantisi ve en az

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

www.tamkanlab.com 1 60 LİTRE KOMPRESÖRLÜ BIOELECTRO TRANSPERTER (TKIP60) 80 LİTRE KOMPRESÖRLÜ BIOELECTRO TRANSPORTER (TKECZ80)

www.tamkanlab.com 1 60 LİTRE KOMPRESÖRLÜ BIOELECTRO TRANSPERTER (TKIP60) 80 LİTRE KOMPRESÖRLÜ BIOELECTRO TRANSPORTER (TKECZ80) 80 LİTRE KOMPRESÖRLÜ BIOELECTRO TRANSPORTER (TKECZ80) Kapasite: 80 Litre X2 İç Ölçüler: 56,5 x 35,5 x 45 cm Dış ölçüler: 69,0 x 46 x 50,5 cm Ağırlık: 30 kg Volt- Güç Tüketimi: 230V - 65 Watt. Soğutma Aralığı

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-135380 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE4737 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-135380 Sayfa: 2 / 12 VF1RFB00955724568 Araç Bilgileri

Detaylı

İÇİNDEKİLER/INDEX. College. College Rec. Electron. Electron Large Electron Water. College Class. Octagonal. Radon. Ecology.

İÇİNDEKİLER/INDEX. College. College Rec. Electron. Electron Large Electron Water. College Class. Octagonal. Radon. Ecology. ÜRÜN KATALOĞU 2015 İÇİNDEKİLER/INDEX Ecology Çekerocak Kimyasal Malzeme Dolabı Malzeme Dolabı Radon College College Rec 03 11 College Electron 15 Electron & Water Electron Large 17 Electron Large Electron

Detaylı

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 Modern Klima Isı Pompası Teknik Yayınlar 2014/5 MCAC-RTSM-2014-1 Tri-Thermal İçindekiler 1. Bölüm Genel Bilgiler... 1 2. Bölüm Teknik Özellikler ve Performans...

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-065004 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KG317 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-065004 Sayfa: 2 / 11 NLAFD6670BW052518 Araç Bilgileri

Detaylı

Model Ep 2500 Motor Modeli Gx 160 Benzinli,4zamanlı,Hava Soğutmalı,Tek Silindirli

Model Ep 2500 Motor Modeli Gx 160 Benzinli,4zamanlı,Hava Soğutmalı,Tek Silindirli Ep 2500 Motor Modeli Gx 160 Benzinli,4zamanlı,Hava Soğutmalı,Tek Silindirli 68x45 Mm 163 Cm³ İpli 15 Lt 13 Saat 1,15 Lt/Saat 0,6 Lt Ses Gürültü Seviyesi 65dba 220 V Max.Çalışma Gücü 2,2kva Sürekli Çalışma

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-146811 Sayfa: 1 / 14 İkinci El Araç Ekspertizi 59-RN221 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-146811 Sayfa: 2 / 14 XMCXJZ34ABF041135 Araç Bilgileri

Detaylı

kesintisiz enerji GJP 10 kva 2264 kva Serisi Dizel - PERKINS Motor www.gucbirjenerator.com

kesintisiz enerji GJP 10 kva 2264 kva Serisi Dizel - PERKINS Motor www.gucbirjenerator.com kesintisiz enerji GJP 10 kva 22 kva Serisi Dizel - PERKINS Motor www.gucbirjenerator.com GJP 10 kva 22 kva Serisi Dizel - PERKINS Motor PERKINS Motorları, Dünya da birçok jeneratör üreticisi tarafından

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Sahibinden Bravo 120 Bg 6 İleri 2010 Model 128000km İlan no: 386185 40.000 TL İlan tarihi: 20 Ocak 2017 İlan detayları İlan detayları İl Denizli Model yılı Ocak 2010 Km Kasa

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-073430 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG5203 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-073430 Sayfa: 2 / 10 NMTBN3JE20R051033 Araç Bilgileri

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-033778 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RB1633 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-033778 Sayfa: 2 / 10 W0LPD5E34GG107541 Araç Bilgileri

Detaylı

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL52 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL 52 tekerlek yükleyici hiçbir şantiyede eksik olmamalıdır. Güçlü hidroliklere ek olarak, operatörlere uzun iş günlerinde dahi yorulmadan

Detaylı