ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI BAŞKAN ADAYI.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI BAŞKAN ADAYI. www.omerzeydan.com"

Transkript

1 ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI BAŞKAN ADAYI

2 Tüccar, milletin emek ve üretimini kıymetlendirmek için, eline ve zekâsına emniyet edilen ve bu emniyete liyakat göstermesi gereken adamdır. Mustafa Kemal Atatürk

3 Ticaretle uğraşın ve cesur olun, zira rızkın onda dokuzu ticaret ve cesarettedir. Hadis-i Şerif

4 Ömer Zeydan 3 Mayıs 1959 yılında Eskişehir de doğdum. Her zaman her yerde minnet ve şükranla andığım rahmetli babam Celal Zeydan ı da okutan Adalet İlkokulu ndaki Ayşe Özegen Hoca dan mezun oldum. Orta Okulu Yeni Kolej de, liseyi Atatürk Lisesi nde bitirdikten sonra yüksek öğrenimime Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nde başlayıp Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldum. Ailemizden gelen ticaret erbabı geleneğini dördüncü kuşak olarak Zeydanlar Toptan Gıda & İnşaat işletmesinde kardeşim Rıza Zeydan ile birlikte uzun yıllardır sürdürmekteyim. Aynı zamanda Espa A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekteyim yılından bugüne Eskişehir Ticaret Borsası üyesiyim yılında Eskişehir Ticaret Borsası meclisine ve yönetim kurulu üyeliği görevine seçildim yılından bugüne Ticaret Borsası meclis üyesi ve meclis başkan vekili olarak görevdeyim. Borsamızın iştiraki olan Esabigem (Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi) A.Ş. de yönetim kurulu üyesi olarak halen görevimi sürdürmekteyim. Evli ve iki çocuk babasıyım.

5 Büyük Borsa için İlkeli hizmeti İlke edindik. Bu anlayıştan ödün vermeksizin borsamız üyelerine ve çiftçimize doğru zamanda doğru bilgi vermek, ticari fırsatlar sunmak, eşitlikçi, çağdaş, yenilikçi, demokratik ve şeffaf yönetim anlayışımızla kaliteli kurumsal hizmet desteği vererek hem borsamız hem de üyelerimiz için sürdürülebilir sağlıklı büyüme sağlamak. Ömer ZEYDAN

6 Ticaret Borsası Nedir? TOBB bünyesinde olan Ticaret Borsaları, 5174 Sayılı Kanununda yazılı esaslar çerçevesinde Borsa kotasyonuna dahil maddelerin alım - satımı ve Borsada oluşan fiyatlarının tespit, tescil ve ilânı işleriyle meşgul olmak üzere kurulan kamu tüzel kişiliğine sahip kurumlardır. Ticaret Borsaları, bulundukları yerlerde üretimi, tüketimi ve pazarlaması yeterli kapasitede olan, bu sebeple Borsaya kota edilmiş olan maddelerin alım - satımının, fiyatlarının serbest rekabet düzeni içinde tespit ve ilânı işleriyle meşgul olan organize pazarlar olduğundan, Ticaret Borsalarının varlığı bir anlamda maddeye bağlı olmaktadır. Bu özelliği ile Ticaret Borsaları serbest piyasa ekonomisi sisteminin çok önemli bir unsurudur. Tarihçemiz Ticaret Bakanlığı nın 31 Aralık 1925 tarihli müsaadesiyle faaliyete geçen Borsamızın o yıllardaki kurucuları; Mihalıçcıkzade İsmail, Çerkez Ahmet, Mehmet Ali Efendi, Hacı Muharrem, Hafız Hüseyinzade Mehmet, Şeker Hafızzade Hulusi, Gümülcineli Mehmet ve Hacı Halimzade Osman Beyler dir. Borsamızın ilk Başkanı Mehmet Ali Efendi dir. İlk Genel Sekreter Necip Bey, ilk Komiser Ali Ulvi Bey dir. Mevcut kapasite 1926 yılından beri faaliyet gösteren Borsamızın m² lik arazisi üzerindeki tesislerinde İdare Binası, Meclis Toplantı Salonu, Satış Salonu, 60 tonluk Kamyon Kantarı ile 80 tonluk Elektronik Tır Kantarı ve 132 adet küçük ve orta boy deposu bulunmaktadır. Borsamızın 4 İlçemizde İrtibat Bürosu bulunmaktadır. Açık arttırma ile satışlar Merkezde ve iki İrtibat Büromuzda (Çifteler, Sivrihisar) yapılabilmektedir.

7 Ticaret Borsasının Asli Görevleri Şunlardır: ŞEFFAF YÖNETİM. Borsaya dahil maddelerin, borsada alım satımını düzenlemek ve tescil etmek. Borsaya dahil maddelerin borsada oluşan güncel fiyatlarını ilân etmek. Borsaya tabii ticari işlemlerle ilgili usuller gösteren ve birliğin onayıyla yürürlüğe giren genel düzenlemeler yapmak. Yurt içi ve yurt dışı borsa ve piyasaları takip ederek fiyat haberleşmesi yapmak, elektronik ticaret ve internet ağları konusunda üyelerine yol göstermek. Borsaya dahil maddelerin tiplerini ve vasıflarını tespit etmek üzere laboratuvar ve teknik bürolar kurmak veya kurulmuşlara iştirak etmek. Bölgeleri içindeki borsaya ilişkin örf, adet ve teamülleri tespit etmek; Bakanlığın onayına sunmak ve ilân etmek. Borsa faaliyetlerine ait konularda ilgili resmî makamlara teklif, dilek ve başvurularda bulunmak; üyelerinin tamamı veya bir kesiminin menfaati olduğu takdirde bu üyeleri adına veya kendi adına dava açmak. Rekabeti bozucu etkileri olabilecek anlaşma, karar ve uyumlu eylem niteliğindeki uygulamaları izlemek ve tespiti halinde ilgili makamlara bildirmek. Mevzuatla bakanlıklara veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarına verilen işlerin, bu Kanunda belirtilen kuruluş amaçları ve görev alanı çerçevesinde borsalara tevdii halinde bu işleri yürütmek. Üyelerinin ihtiyacı olan kanunen gerekli belgeleri düzenlemek ve onaylamak. Yurt içi fuarlar konusunda yapılacak müracaatları değerlendirip Birliğe teklifte bulunmak. İlgili kanunlar çerçevesinde Birlik ve Bakanlıkça verilecek görevleri yapmak.

8 Ben Değil, Biz Varız

9 ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI ÜYELERİMİZE VE ÇİFTÇİLERİMİZE SUNACAĞIMIZ HİZMETLER MALİ ve TİCARİ Danışmanlık Bürosu HUKUKİ Danışmanlık Bürosu Ticari PAZARLAMA BİLGİLENDİRME ve Danışma Birimi ZİRAİ Danışmanlık Bürosu TOPRAK analizleri Bilinçli İLAÇLAMA Bölgede sürdürülebilir TARIM ve HAYVANCILIK Politikası DÜNYA ve TÜRKİYE Fuarlarına erişim Sürdürülebilir yeni TİCARET kapıları açmak ÜNİVERSİTELERLE yakın işbirliği İlgili ODA ve BORSALARLA yogun ilişki ve bilgi akışı sağlamak KULLANICI DOSTU internet sitesi Mevcut çalışanı koruyarak yeni İSTİHDAM yaratmak GÜNCEL yayınlar ONLINE danışmanlık ve bilgilendirme Bütün danışmanlık hizmetlerimiz Eskişehir Ticaret Borsası üyelerimize ÜCRETSİZDİR. Danışmanlık hizmetlerimiz ayrıca internet kanalımızdan da verilecektir.

10 ESKİŞEHİR TİCARET BORSAMIZIN YENİ ARAZİSİ ÜZERİNE YAPILMASI PLANLANAN PROJEMİZ.

11 Borsayı genişletmek ve üyemize daha çok fayda sağlamak temel ilkemizdir.

12

13 ÜYE İHTİYAÇLARINA YÖNELİK YATIRIMLAR. BORSA KOMPLEKSİ PROJEMİZ Donanımlı hizmet binası Elektronik satış salonu Yeterli sayıda tüccar bürosu Elektronik kantarlar Ürün sınıflandırmaya uygun, çeşitli büyüklükte ve çok sayıda zahire depoları Tahmil ve tahliyeyi kolaylaştıracak sistemler Soğuk hava depoları Çelik Silolar Modern Kesimhane Hizmet kalitesi yüksek sosyal tesisler

14 LİSANSLI DEPOCULUK Lisanslı depoculuk, tarım ürünleri ticaretini kolaylaştırmak, depolanması için yaygın bir sistem oluşturmak, ürün sahiplerinin mallarının emniyetini sağlamak ve kalitesini korumak, ürünlerin sınıf ve derecelerinin yetkili sınıflandırıcılar tarafından saptanmasını sağlamak, tarım ürünleri lisanslı depo işleticilerinin kişiler arasında ayrım yapmaksızın tarım ürünlerini kabul etmelerini temin etmek, ürünlerin mülkiyetini temsil eden ve finansmanını, satışını ve teslimini sağlayan ürün senedi çıkartmak ve standartları belirlenmiş tarım ürünlerinin ticaretini geliştirmek üzere, tarım ürünleri lisanslı depoculuk sisteminin kuruluş, işleyiş ve denetimine ilişkin usul ve esasları düzenlemek olarak tanımlanmıştır.

15 LİSANSLI DEPOCULUĞUN FAYDALARI Hasat dönemlerinde tarım ürünlerindeki arz yığılması nedeniyle oluşan depolama problemlerinin önlenmesi ve piyasanın dengelenmesi, Özellikle finansman sıkıntısı çeken çiftçiler ile ürün sahiplerinin, lisanslı depolara verdikleri ürünleri karşılığında aldıkları ürün senetleri aracılığıyla bankalardan kredi ve finansman sağlamaları, Tarım ürünleri ticaretinin herkes tarafından kabul gören standartları belirlenmiş ürünler üzerinden yapılması, kaliteli üretimin teşvik edilmesi, güvenli bir piyasanın oluşturulması, Üretimde ve fiyatlandırmada dışarıdan gelen çeşitli müdahalelerin asgariye indirilmesi, bu alana yönelik yapılan yüksek harcamalardan önemli tasarruf sağlanması, serbest piyasa ve fiyat oluşumunu bozan müdahalelerden uzaklaşılması, Tarım ürünleri üreticileri açısından kolay pazarlanabilen, iyi muhafaza edilen ve nakliye masrafları en aza indirilmiş bir sistemle istikrarlı ve daha yüksek bir gelir seviyesi elde edilmesi, Yatırımcılar için dövize, altına, hisse senedine, faize ve benzerlerine alternatif yeni bir yatırım aracı sağlanması, Tahıl ticareti ile iştigal eden tacir ve sanayicilerimizce, kalitesi bilimsel kriterlere göre belirlenmiş ve fiyat istikrarı sağlanmış ürünlerin kolayca temini, Tarım ürünlerinin, fizikî mal ve numune gösterilmesine ve teslimine gerek olmaksızın ürün senetleri veya elektronik ürün senetleri aracılığıyla ticaretinin yapılması, Lisanslı depo sistemi ile standardı belirlenmiş tarım ürünlerinde, vadeli işlem ve opsiyon piyasalarına geçilmesi, Ülkemizin yakın bölgesindeki Orta Doğu, Balkanlar, Türki Cumhuriyetler ve Asya coğrafyasındaki tarım ürünleri ticaretinde de önemli rol üstlenmesi ve pay sahibi olunması hedeflenmiştir.

16 TiCARET BORSALARI ÜYELERiNiNDiR. SOĞUK HAVA DEPOLARI VE ŞOKLAMA Bugün insanlığın yaklaşık üçte biri açlığa maruz olup, yeterli beslenememektedir. Ne yazıktır ki, insanlığın besin ihtiyacı için üretilen gıda maddelerinin en az üçte biri insanlara ulaşamadan bozulmakta, çürümekte ve israf edilmektedir. Günümüzde, insanların besin ihtiyacı için üretilen tüm gıda maddeleri bozulmadan ve çürümeden ulaştırılabilseydi dünya açlığa maruz kalmayacak ve yeteri kadar beslenebilecekti.

17 SOĞUTMA NEDEN GEREKLİDİR? Mevsiminde bol olarak yetişen sebze ve meyveler, süt ve süt ürünleri ile et ve et ürünlerinin bol oduğu hasat dönemlerinde, doğal nem ve sıcaklığını koruyacak soğuk hava depolarında saklanıp, ürün arzının yeterli olmadığı ay ve mevsimlerde pazara sunulduğunda çok iyi fiyatlardan satılabilmektedir. Bu da ancak soğuk hava depoları ile mümkündür. Bozulabilir nitelikteki gıda maddelerinin uygun koşullarda bozulmadan muhafazasını sağlayan depolar, mala zaman faydası yaratarak müşterilerin istedikleri zaman sağlıklı ürüne ulaşabilmelerini sağlar. Üretim ve taleplerdeki mevsimsel dalgalanmalardan ötürü, ürünü bol olduğu hasat zamanlarında depolayarak, üretim ve taleplerdeki mevsimsel dalgalanma nedeni ile oluşan fırsat kayıplarının yaşanmasına engel olur. Besin maddeleri ihtiyacının istendikleri zaman ve doğru miktarda karşılanamayışının başlıca nedenleri şunlardır: Soğuk hava depolama imkânlarının sınırlı olması Muhafaza tekniğinin bilinmemesi Bozulabilir ürünlerde tüketim öncesi kayıplar Bölgeler arasında üretim miktarındaki farklılıklar Ürünlerin üretilmediği bölgelere zamanında gönderilememesi Bunlardan da anlaşılacağı gibi soğutma ile tüketiciler ve üreticilerin karşılaştığı bu zararlar azaltılabilir. Çeşitli muhafaza metodları uygulanarak ürünlerin kalite ve kantitelerinin korunması, tüketiciye yılın her mevsiminde kaliteli gıda maddeleri sunmanın yanı sıra ürünlerin olumsuz fiyat dalgalanmasından etkilenmesini en aza indirerek kârlılığı arttırmayı sağlar. Ayrıca dış pazarlarda pazarlama imkânlarının arttırılması sağlanmış olur.

18 ELEKTRONİK SATIŞ SİSTEMİ VE OFİSİ Tarımsal olarak gelişmiş ülkelerde alım satım işlemleri elektronik ortamda olmaktadır. Böylece Borsaya getirilen ürünler daha hızlı, daha güvenilir, daha rekabetçi bir ortamda gerçek değerinde işlem görmektetir. Fiziksel ve kimyasal analizi yapılan numune, Elektronik Satış Salonu nda her alıcının önünden laboratuar sonuçlarıyla birlikte geçmekte; alıcı, almak istediği ürünü kendi ekranından takip edebilmektedir. Ürün ile ilgili verilen fiyat alıcıların ekranına anında yansımakta ve alıcı ekran üzerinden fiyat artırabilmektedir. Seans sonunda ise ürün, en fazla fiyatı veren alıcının olmaktadır. Elektronik Satış Sistemi satış işlemlerine güvenlik, hız ve standart getirerek, ürünlerin reel fiyattan alınıp satılmasını sağlamaktadır.

19 İNTERNETE ULAŞABİLECEĞİNİZ HER YERDEN BORSAMIZDAKİ ALIŞ-VERİŞE KATILIM İMKANI Sistem her üyenin aynı anda satışa dâhil olabileceği bir satış ortamı üzerine kurulmuştur. Sistemde tüm üyeler istedikleri ürüne seans sonuna kadar manuel fiyat artırımı, otomatik artış veya tek fiyat girişi şeklinde fiyat verebilmektedirler. Bu şekilde üye, ürüne daha rahat fiyat verebilmektedir. Satış işleminin ilk aşamasında RFID (band sistemi) destekli tabaklar üyelerin önlerinden geçmekte ve analiz değerleri yanıp sönen ekranlar şeklinde hangi ürün olduğunu göstermektedir. Bu esnada alıcı, ilgilendiği ürünleri takibe alabilmektedir. Satış Seansı başladığında sadece alıcının takibe aldığı ürünler ekranında görünmektedir. Üye, satıştaki ürünleri gruplarına ve analizlerine göre filtreleyebilmektedir. Sadece ilgilendiği ürünleri ekranında tutarak daha rahat takip imkanı bulmaktadır. Köylünün çalışmasının neticeleri ve verimleri kendi menfaati lehine son hadde çıkarmak ekonomik siyasetimizin temel ruhudur. Mustafa Kemal Atatürk

20 Köhne yönetim anlayışına son. ETB Beylikova İrtibat Bürosu ETB Alpu İrtibat Bürosu İLÇE ŞUBELERİNİ GELİŞTİRME İlçe irtibat bürolarımızın, üyelerimiz ihtiyaçlarına cevap veren tesisler haline getirilmesi acil ve zaruridir. Zira ilçelerimiz öz evlatlarımızdır. İlçelere maksimum faydayı ve büyümeyi sağlamak üzere bu tesisleri modern, bilimsel, yeterli araç gereç ve personele kavuşturacağız. Seyitgazi ilçemize irtibat bürosu kuracak; analiz makinası ve sabit personel ile destek vereceğiz. İhtiyaç görülen yerlerde donanımlı personel ile destekleyeceğiz ki ilçe üyelerimizin de yüzü gülsün, ticaret büyüsün, Eskişehir imiz büyüsün.

21 Önce üyemiz. ETB Sivrihisar İrtibat Bürosu ETB Sivrihisar İrtibat Bürosu BU GÖRÜNTÜLER BORSAMIZA YAKIŞMIYOR!

22 Mutlu çalışan Tüm Borsa Personelimize eşit sosyal haklar sağlanarak, işleyişe etkinlik kazandırmak ve hedeflerimize hep birlikte heyecanla koşmak.

23 Eğer milletimizin büyük çoğunluğu çitçi olmasaydı, biz bugün dünya yüzünde bulunmayacaktık. Mustafa Kemal Atatürk

24 MODERN BİR HAYVAN PAZARI VE KESİMHANE KURMAK Celep ve kasap üyelerimizin tüm ihtiyaçlarının bir arada giderilebileceği bir kompleks olacaktır. Hem canlı hayvan hem karkas et ve işlenmiş et hizmeti verilecektir. Amacımız; veteriner hekimlerimiz nezaretinde sağlıklı hayvanların pazara sunulması ve kesimlerinin doğru şekilde yapılıp teslim edilmesi veya istendiğinde soğuk hava depomuzda müşteri namına muhafaza edilmesidir. Pazara sunulan hayvanların konaklama, beslenme, veteriner hizmetleri, kesim ve kesim sonrası hizmetlerde dâhil tüm bu ihtiyaçları tek bir kompleks ile karşılayacağız.

25 ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT ODALARI, ÜNİVERSİTELER VE ZİRAİ KURULUŞLARLA İLİŞKİLER Üniversitelerimizin tarımsal çalışmalarının halka ve ekonomiye hizmet olarak yansıtılmasında Eskişehir Ticaret Borsasının önemi büyüktür. Üniversiteler ile yapacağımız bilimsel iş birlikleri, proje danışmanlıkları hem tüccarımız hem de üreticimiz için yüksek fayda sağlayacaktır. TOBB, Ziraat Odaları, ortak paydaşlarımız olan diğer zirai kuruluşlarla ve ilgili bakanlıkların zirai birimleri ile TOBB çatısı altında çiftçi eğitimine ve ürün ıslahına yönelik ortak projeler yürütülecektir.

26 Dünya Oda ve Borsalarıyla İlişkiler Dünyanın çeşitli bölgelerinde kardeş borsalar oluşturmak Karşılıklı ziyaretlerde bulunmak Üyelerimize ilgili uluslararası fuarları tanıtmak ve katılım imkânı sağlamak Üyelerimizden oluşturulacak heyetlerle fuar ziyaretleri düzenlemek Elektronik Muhtasar Sorgulama Sistemi kurmak için talep ve katkıda bulunmak Türkiye Borsaları arasında, Online Tescil Takip Sistemi kurulmasını benimsemek ve katkıda bulunmak. Kılıç ve saban; bu iki fatihten birincisi ikincisine daima yenildi. Mustafa Kemal Atatürk

27 Kullanıcı Dostu İnternet Sitesi Elektronik satış sistemi Anlık ürün fiyat listeleri Anlık ürün miktar listeleri Bölgesel rekolte tahminleri Uluslararası rekolte tahminleri Güncel üye bilgileri Online danışmanlık hizmetleri Haber bülteni

28 ALTYAPI Teknolojik laboratuvar Sınıflandırmaya uygun çok sayıda tahıl depoları SÜREÇLER SONUÇLAR Yüksek Gelir Borsa üyelerinin korunması Güvenli piyasa KAZANAN ÜYELER!

29 Yeterli sayıda ve donanımda tüccar büroları Lisanslı depoculuk Modern Hayvan pazarı ve kesimhane Fuarlara katılım Fiyat istikrarı Bizim halkımız menfaatleri birbirinden ayrılır sınıflar halinde değil, tam aksine varlıkları ve çalışmalarının sonuçları birbirine gerekli olan sınıflardan ibarettir. Bu dakikada dinleyicilerim çiftçilerdir, sanatkarlardır, tüccarlardır ve işçilerdir. Bunların hangisi diğerinin muarızı olabilir? Mustafa Kemal Atatürk

30

31

32

33

34

35 TÜRKİYE TİCARET BORSALARI İLETİŞİM BİLGİLERİ

36 ADANA TİCARET BORSASI Adresi: ATATÜRK CAD.BELEDİYE KARŞISI NO: SEYHAN Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : ADIYAMAN TİCARET BORSASI Adres : GÖLBAŞI KARAYOLU ÜZERİ 6.KM Telefon : Faks : AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI Adres : SELÇUKLU MAH. İZMİR KARAYOLU 8. KM NO: Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : AKHİSAR TİCARET BORSASI Adres : HÜRRİYET MAHALLESİ 450.SOK.NO.103 AKHİSAR-MANİSA PK Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : AKSARAY TİCARET BORSASI Adres : KARASU MEVKİ YENİ BUĞDAY PAZARI E-90 KARAYOLU ÜZERİ Telefon : Faks : AKŞEHİR TİCARET BORSASI Adres : TİPİ MAH.YENİ BUĞDAY PAZARI NO:54 PK Telefon : Faks: AKYAZI TİCARET BORSASI Adres : FATİH MAHALLESİ YAHYALI CADDESİ Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : ALACA TİCARET BORSASI Adres : ZİLE CAD.ZAHİRE PAZARI NO:17/A Telefon : Faks : ALAŞEHİR TİCARET BORSASI Adres : OSMAN AKÇA TÜCCARLAR SİTESİ NO: Telefon : Faks : ANKARA TİCARET BORSASI Adres : ANAFARTALAR CAD.ŞAN SOK.NO:9 ULUS Telefon : Faks : ANTAKYA TİCARET BORSASI Adres : SÜREYYA HALEFOĞLU CADDESİ BORSA İŞ HANI K:1 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : ANTALYA TİCARET BORSASI Adres : CUMHURİYET CAD.BORSA İŞHANI KAT: Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : AYDIN TİCARET BORSASI Adres : ATA MAHALLESİ DENİZLİ BULVARI NO: /AYDIN Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : BABAESKİ TİCARET BORSASI Adres : CUMHURİYET MAH.ESKİ EDİRNE ASFALTI CADDESİ NO:24 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : BAFRA TİCARET BORSASI Adres : ALPARSLAN MAHALLESİ SİNOP/SAMSUN KARAYOLU ÜZERİ Telefon 1 : Telefon 2 : BŞK Faks : BALIKESİR TİCARET BORSASI Adres : TİCARET BORSASI SİTESİ ESKİ KEPSUT CAD. 3.KM 10040/BALIKESİR Telefon : (5 HAT) Faks :

37 BANDIRMA TİCARET BORSASI Adres : BALIKESİR ASFALTI 6.KM. PK.85 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : BATMAN TİCARET BORSASI Adres : HİLAL MAH. NERGİZ CAD. NO: 145 YENİ OTOGAR ARKASI Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : BİGA TİCARET BORSASI Adres: GÜMÜŞÇAY CAD.ZAHİRECİLER SİTESİ NO:23 Telefon : Faks : BOLVADİN TİCARET BORSASI Adres: LALASİNANPAŞA MAH. MODA SOKAK NO:5 Telefon : Faks : BOĞAZLIYAN TİCARET BORSASI Adres : CUMHURİYET MEYDANI ÖZDAL İŞHANI NO:2 K: Telefon : Faks : BURDUR TİCARET BORSASI Adres : ÖZGÜR MAH. OTOTAMİRCİLER 5.SOKAK NO:1-7 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : BURSA TİCARET BORSASI Adres : UZUNÇARŞI BORSA SOK.NO:3/ Telefon : Faks : ÇANAKKALE TİCARET BORSASI Adres : BURSA YOLU 2.KM. Telefon : Faks : ÇANKIRI TİCARET BORSASI Adres : KASTAMONU YOLU ÜZERİ SÜT FABRİKASI KARŞISI NO:1 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI Adres : ÇAY MAH.KÜÇÜK HAMAM SOK.NO:6 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : CEYHAN TİCARET BORSASI Adres : TÜRLÜBAŞ MAH.35.SOK.N0:6 Telefon : Faks : ÇORLU TİCARET BORSASI Adres: HIDIRAĞA MAH.ÇERKEZKÖY YOLU ÜZERİ KÜME EVLER MEVKİİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KARŞISI Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : ÇORUM TİCARET BORSASI Adres : AKKENT MAH.T.C ÇORUM TİCARET BORSASI KOMPLEKSİ Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : ÇUBUK TİCARET BORSASI Adres : CUMHURİYET MAH. SANAYİ CAD. NO: 8 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : CİHANBEYLİ TİCARET BORSASI Adres : ANKARA KONYA YOLU 5.KM. Telefon : Faks : DENİZLİ TİCARET BORSASI Adres : KAYALIK CAD.ULUÇARŞI İŞHANI KAT.5 Telefon : Faks :

38 DİYARBAKIR TİCARET BORSASI Adres : ŞANLIURFA YOLU 8.KM Telefon 1 : Telefon 2 : (5 HAT) Faks : DÜZCE TİCARET BORSASI Adres : D-100 KARAYOLU ÜZERİ İHSANİYE KÖYÜ Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : EDiRNE TİCARET BORSASI Adres : BÜYÜKDÖLLÜK KÖYÜ YOLU ÜZERİ,TARIM AÇIK CEZAEVİ BİTİŞİĞİ P.K.: Telefon: Faks : EDREMİT TİCARET BORSASI Adres : MENDERES BULVARI NO:83 Telefon : Faks : ELAZIĞ TİCARET BORSASI Adres : ÇARŞI MAH.MİMAR SİNAN CAD. NO:32/2 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : EREĞLİ/KONYA TİCARET BORSASI Adres: ZİYA GÖKALP MAH.REGÜLATÖR CAD. ER-SU MEYVE SUYU FAB.KARŞISI (YENİ BUĞDAY PAZARI) Telefon : Faks : ERZURUM TİCARET BORSASI Adres : ALİ PAŞA MAH.MUSALLA CAD.NO:19 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : ERZİNCAN TİCARET BORSASI Adres : FEVZİPAŞA CAD.NO:19 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI Adres : GUNDOĞDU MAH. BORSA CAD. NO:21 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : FATSA TİCARET BORSASI Adres : M.KEMAL PAŞA MAH.ATA CAD.NO:6 Telefon : Faks : GAZİANTEP TİCARET BORSASI Adres : GATEM BÖLGESİ BORSA SARAYI ŞEHİTKAMİL Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : GEMLİK TİCARET BORSASI Adres : DR.ZİYA KAYA MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ NO:2 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : GİRESUN TİCARET BORSASI Adres : HACI MİKTAT MAH.İNCEDAYI SOK. NO:4/ Telefon : Faks : GÖNEN TİCARET BORSASI Adres : KURTULUŞ MAH.HÜSEYİN TÜMER CAD. NO:94 Telefon : Faks : HAYMANA TİCARET BORSASI Adres : SEYRAN MAH.YENİCE YOLU ÜZERİ 1.KM HAYMANA Telefon : Faks : HAYRABOLU TİCARET BORSASI Adres : KAHYA MAH.TEKİRDAĞ CADDESİ NO:56 Telefon : Faks :

39 IĞDIR TİCARET BORSASI Adres : TOPÇULAR MAH. İBRAHİM BOZYEL CAD. KAT:2 40/C Telefon : Faks : ILGIN TİCARET BORSASI Adres : UÇARI MAHALLESİ YENİ BUĞDAY PAZARI Telefon : Faks : İPSALA TİCARET BORSASI Adres : ENEZ CAD.KABRİSTAN SOK.NO:105 NO:60 Telefon: Faks : İSKENDERUN TİCARET BORSASI Adres : CUMHURİYET MEYDANI 40.SOK.NO:7 PK.130 Telefon : Faks : ISPARTA TİCARET BORSASI Adres : KUTLUBEY MAHALLESİ-ÇINAR SOKAK NO:13 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : İSTANBUL TİCARET BORSASI Adres : ZAHİRE BORSASI SOK.NO: BAHÇEKAPI Telefon : (10 HAT) Faks : İZMİR TİCARET BORSASI Adres : GAZİ BULVARI NO: Telefon : Faks : KADİRLİ TİCARET BORSASI Adres : K.KARA BULVARI KIZILAY İŞ HANI NO:14 K:2 Telefon : Faks : KAHRAMANMARAŞ TİCARET BORSASI Adres : BORSA CADDESİ-TRABZON BULVARI NO:9 Telefon : HAT Faks : KARACABEY TİCARET BORSASI Adres : BANDIRMA YOLU ÜZERİ 1.KM KARACABEY Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : KARAMAN TİCARET BORSASI Adres : HASAN ÖZKAYMAK BUĞDAY PAZARI NO: Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : KARAPINAR TİCARET BORSASI Adres : BUĞDAY PAZARI NO:55 Telefon: Faks : KARS TİCARET BORSASI Adres : İSTASYON MAH.İSTASYON CAD. NO:240 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : KASTAMONU TİCARET BORSASI Adres : SİNANBEY SOKAK NO:1 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : KAYSERİ TİCARET BORSASI Adres : SANAYİ MAHALLESİ KOCASİNAN BULVARI NO:70 Telefon : Faks : KEŞAN TİCARET BORSASI Adres : ZAHİRECİLER SİTESİ SOSYAL TESİSLERİ P.K.13 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : KIRIKKALE TİCARET BORSASI Adres : YENİDOĞAN MAHALLESİ OSMAN TİRYAKİ CAD.NO:4/5 Telefon : Faks :

40 KIRŞEHİR TİCARET BORSASI Adres : CANLI HAYVAN PAZAR YERİ-TARIM TİCARET MERKEZİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YOLU ÜZERİ Telefon: Faks : KIZILTEPE TİCARET BORSASI Adres : ATATÜRK BULVARI 529.SOK. DÜNDARLAR İŞ MERKEZİ TOPRAK BLOK KAT:4 Telefon : Faks : KONYA TİCARET BORSASI Adres : ADANA-ANKARA ÇEVRE YOLU Telefon 1 : Telefon 2 : (9HAT) Faks : KOZAN TİCARET BORSASI Adres : CUMHURİYET MAHALLESİ-YILDIZ SOKAK ÇANDIKLI İŞ HANI K:3 NO:2 KOZAN Telefon : Faks : KUMLUCA TİCARET BORSASI Adres : YENİ MAH.AHMET ALİ AĞA BULVARI NO:2 KAT:2 Telefon: Faks : KÜTAHYA TİCARET BORSASI Adres: CUMHURİYET CAD. POSTANE KARŞISI OYAKBANK ÜSTÜ KAT: 3 DAİRE: 6-7 Telefon: Faks : LÜLEBURGAZ TİCARET BORSASI Adres: DURAK MAH.İNÖNÜ 1. CADDE NO:1 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : MALATYA TİCARET BORSASI Adres : YENI ŞİRE PAZARI KAT:2 Telefon : Faks : MALKARA TİCARET BORSASI Adres : GAZİBEY MAH.YENİ SANAYİ SİTESİ YANI Telefon 1 : / Telefon 2 : Faks : MANİSA TİCARET BORSASI Adres: EGE MAHALLESİ BORSA CADDESİ NO:20 Telefon : Faks : MERSİN TİCARET BORSASI Adres : ÜÇ OCAK MAH.İSMET İNÖNÜ BULVARI (MERSİN-ADANA KARAYOLU ÜZERİ) YENİ HAL KAVŞAĞI MEV.LİMAN D GİRİŞİ YANI Telefon: Faks : MUSTAFAKEMALPAŞA TİCARET BORSASI Adres : FEVZİDEDE MAHALLESİ MEZBAHA CADDESİ NO:18 Telefon : Faks : MUĞLA TİCARET BORSASI Adres : MUĞLA-AYDIN KARAYOLU 11.KM NO: 3 BAYIR Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : NAZİLLİ TİCARET BORSASI Adres : CUMHURİYET MAH.228.SOK.NO:33 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : NUSAYBİN TİCARET BORSASI Adres : YENİ TURAN MAHALLESİ FARABİ SOK. NO:2 KAT:1 DAİRE:2 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : NİZİP TİCARET BORSASI Adres : İSTASYON MAH. E-90 KARAYOLU ÜZERİ BORSA HİZMET BİNASI Telefon: Faks :

41 NİĞDE TİCARET BORSASI Adres : BANKALAR CADDESİ NO:17 KAT : Telefon: Faks : ÖDEMİŞ TİCARET BORSASI Adres : SARAÇOĞLU CAD.ATASOY İŞHANI NO:3/ Telefon: Faks : ORDU TİCARET BORSASI Adres : SÜLEYMAN FELEK CAD.NO:105 Telefon : Telefon : Faks : OSMANİYE TİCARET BORSASI Adres : İSTİKLAL MAH.M.ŞEHİT MEHMET EROĞLU CAD.NO:58 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : POLATLI TİCARET BORSASI Adres: TİCARET BORSASI SİTESİ Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : REYHANLI TİCARET BORSASI Adres: FEVZİ ÇAKMAK CAD. SÜLEYMAN ALTUNLU İŞHANI KAT-3 Telefon: Faks : RİZE TİCARET BORSASI Adres : İSLAMPAŞA MAH. MENDERES BULVARI NO: 522 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : SAKARYA TİCARET BORSASI Adres: TEKELER MAH.ÇEVRE YOLU ÜZERİ Telefon 1 : (5 HAT) Telefon 2 : Faks : SALİHLİ TİCARET BORSASI Adres: GAZİLER MAHALLESİ TÜCCARLAR SİTESİ Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : SAMSUN TİCARET BORSASI Adres: KIRAN MAHALLESİ GIDA BORSASI G BLOK NO:1 YEŞİLKENT Telefon: Faks : SANDIKLI TİCARET BORSASI Adres : YENİ ZAHİRE PAZARI NO:70 Telefon : Faks : ŞANLIURFA TİCARET BORSASI Adres: CUMHURİYET CAD.YENİHAL CİVARI BORSA BİNASI NO:38/3 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : SİVAS TİCARET BORSASI Adres : CELAL BAYAR CAD. DEMİRCİLERARDI MAH. NO:3 Telefon : Faks : SÖKE TİCARET BORSASI Adres : MİLAS ÇEVRE YOLU ÜZERİ D.S.İ YANI P.K Telefon : Faks : SUNGURLU TİCARET BORSASI Adres : YENİ BUĞDAY PAZARI Telefon : Faks : SUSURLUK TİCARET BORSASI Adres : HAN MAH.ŞEHİT FİKRET GÜNEY CAD. NO:6 Telefon : Faks :

42 TARSUS TİCARET BORSASI Adres : BORSA SARAYI 82 EVLER MAH SOK.NO:94 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : TEKİRDAĞ TİCARET BORSASI Adres : HAYRABOLU -MURATLI ÇEVRE YOLU ÜZERİ ZAHİRECİLER SİTESİ YANI P.K Telefon : Faks : TERME TİCARET BORSASI Adres : YENİMAHALLE IRMAK CAD.NO:1 K:2 Telefon : Faks : TOKAT TİCARET BORSASI Adres : SEMERKANT MAH.YAZICIK SOK NO:8 Telefon : Faks : TRABZON TİCARET BORSASI Adres : PAZARKAPI MAH.SAHİL CAD. MOLOZ MEVKİİ NO:103 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : TURGUTLU TİCARET BORSASI Adres : TARIM ÜRÜNLERİ VE GIDA ÇARŞISI Telefon : Faks : ÜNYE TİCARET BORSASI Adres : BELEDİYE CAD.NO: Telefon : Faks : UŞAK TİCARET BORSASI Adres : ATATÜRK MAH.1.YAPI SOKAK NO:2 DENİZLİ YOLU (TEDAŞ KARŞISI) Telefon : Faks : VAN TİCARET BORSASI Adres : VAN-ERCİŞ KARAYOLU ÜZERİ POLATOĞLU MAH. BEDİÜZZAMAN CAD. Telefon : Faks : YENİŞEHİR TİCARET BORSASI Adres : ÇAYIR MAH.SANAYİ CAD.TAHAL YANI NO: Telefon : Faks : YERKÖY TİCARET BORSASI Adres : MANAV SOK NO:9 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : YOZGAT TİCARET BORSASI Adres : SAKARYA CADDESİ ETİBANK YANI AÇIKGÖZ APT.NO:5 K:3-4-5 Telefon 1 : Telefon 2 : Faks : ZİLE TİCARET BORSASI Adres : ALİKADI MAH.HIZARCILAR CADDESİ ZAHİRE PAZARI NO:29/A-B Telefon: Faks : UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI Adres : ZAHİRECİLER SİTESİ Telefon 1 : Telefon 2 : Faks :

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 2002-2018 YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 1 ADANA SANAYİ ODASI 2 ADANA TİCARET BORSASI 3 ADANA TİCARET ODASI 4 ADIYAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 5 AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI 6 AFYONKARAHİSAR

Detaylı

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 2002-2016 YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 1 ADANA SANAYİ ODASI 2 ADANA TİCARET BORSASI 3 ADANA TİCARET ODASI 4 ADIYAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 5 AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI 6 AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Süt Üretimi Üzerine Sektör Analizi. Rapor No:5

Süt Üretimi Üzerine Sektör Analizi. Rapor No:5 Süt Üretimi Üzerine Sektör Analizi Rapor No:5 Hazırlayan: Handan KAVAKOĞLU(Gıda Yüksek Mühendisi/AR-GE) Yasemin OKUR(Kimya Mühendisi/AR-GE) Esra KAYA(Ziraat Mühendisi/AR-GE) İÇİNDEKİLER 1. TÜRKİYE DE SÜT

Detaylı

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 136 Elektrik, Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 2007 yılı içinde uygulanacak olan

Detaylı

K U R U L K A R A R I Karar No: 2931-1 Karar Tarihi: 16/12/2010

K U R U L K A R A R I Karar No: 2931-1 Karar Tarihi: 16/12/2010 Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Karar No: 2931-1 Karar Tarihi: 16/12/2010 1. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu nun 16/12/2010 tarihli toplantısında, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Tüzel

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 179 180 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 04.11.2017 tarih ve 45/56 sayılı

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri EK-1 BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 06.11.2015 tarih ve 44/51 sayılı

Detaylı

MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL

MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL 10-Avc ADANA 113,40 TL 2.948,40 TL 0,113 TL 10-Avc ANKARA 75,60 TL 1.965,60 TL 0,076 TL 10-Avc ANTALYA 106,05 TL 2.757,30 TL 0,106 TL 10-Avc BALIKESİR

Detaylı

ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL

ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL 10-Avc ADANA 118,65 TL 3.084,90 TL 0,119 TL 10-Avc ANKARA 78,75 TL 2.047,50 TL 0,079 TL 10-Avc ANTALYA 111,30 TL 2.893,80 TL 0,111 TL 10-Avc BALIKESİR

Detaylı

İDARİ BİRİM KİMLİK KODLARI (01/01/2014 Tarihinden İtibaren Kullanılmaya Başlanan) TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 98025783

İDARİ BİRİM KİMLİK KODLARI (01/01/2014 Tarihinden İtibaren Kullanılmaya Başlanan) TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 98025783 İDARİ BİRİM KİMLİK KODLARI (01/01/2014 Tarihinden İtibaren Kullanılmaya Başlanan) TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 98025783 ÖZEL BÜRO ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 73364886 ALIM VE MUHAFAZA DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Detaylı

OSB ADI TÜKETİCİLER İÇİN ÜRETİCİLER İÇİN

OSB ADI TÜKETİCİLER İÇİN ÜRETİCİLER İÇİN ADI TÜKETİCİLER İÇİN ÜRETİCİLER İÇİN TT: 1,3130 Kr/kWh TT: 0,9860 Kr/kWh SH: 3,1040 Kr/kWh ÇT: 0,7270 Kr/kWh Adana Hacı ÇT: 0,9681 Kr/kWh Güç Bedeli: 108,0300 Sabancı Güç Bedeli: 198,6800 Güç Aşım Bedeli:

Detaylı

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7769 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 17 4001 7770 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 9 4001 7771 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7858 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 8 ### 7859 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 4 ### 7860 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

TOBB UN PENCERESİNDEN RAKAMLARLA 2011 TÜRKİYE Sİ

TOBB UN PENCERESİNDEN RAKAMLARLA 2011 TÜRKİYE Sİ TOBB UN PENCERESİNDEN RAKAMLARLA 2011 TÜRKİYE Sİ TOBB UN PENCERESİNDEN RAKAMLARLA 2011 TÜRKİYE Sİ ANKARA 2012 ISBN: 978-605-137-223-5 TOBB Yayın No: 2013/186 TOBB Yayınları hakkında ayrıntılı bilgiye Yayın

Detaylı

1 / 21 KADRO KODU BOŞ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KURUM ADI KADRO ADI KONT.

1 / 21 KADRO KODU BOŞ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KURUM ADI KADRO ADI KONT. 110010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TEKNİSYEN (BOLU MERKEZ Merkez) 1 0 84,54093 84,54093 110140001 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK TEKNİSYENİ (ERZURUM MERKEZ Merkez) 7 0 78,00955 78,32632 110180001 BAYBURT

Detaylı

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Ortaöğretim)

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Ortaöğretim) 110050001 AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ HİZMETLİ (AĞRI / MERKEZ - Merkez) 1 1 0 87,81939 87,81939 110110001 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TEKNİSYEN (ANKARA / MERKEZ - Merkez) 1 1 0 86,22335 86,22335 110140001

Detaylı

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ AFYONKARAHİSAR BAYAT KIZ AFYONKARAHİSAR DİNAR ERKEK AFYONKARAHİSAR

Detaylı

YEREL SEÇİM ANALİZLERİ. Şubat, 2014

YEREL SEÇİM ANALİZLERİ. Şubat, 2014 YEREL SEÇİM ANALİZLERİ Şubat, 2014 Partilerin Kazanacağı Belediye Sayıları Partilere Göre 81İlin Yerel Seçimlerde Alınması Muhtemel Oy Oranları # % AK Parti 37 45,7 CHP 9 11,1 MHP 5 6,2 BDP/HDP 8 9,9 Rekabet

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2017-30.06.2017 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU ULİDAŞ TARIM ÜRÜNLERİ LİSANSLI DEPOCULUK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.01.2017-30.06.2017 Ara Dönem Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER 03 04 05 07 08 Hakkımızda Vizyon

Detaylı

ALANYA NIN BAZI EKONOMİK VE SOSYAL VERİLERİNİN MEVCUT İLLER İLE KARŞILAŞTIRMALI ANALİZİ

ALANYA NIN BAZI EKONOMİK VE SOSYAL VERİLERİNİN MEVCUT İLLER İLE KARŞILAŞTIRMALI ANALİZİ ALANYA NIN BAZI EKONOMİK VE SOSYAL VERİLERİNİN MEVCUT İLLER İLE RAKAMLARLA ALANYA YÜZÖLÇÜMÜ 2.751 KM² ORMAN ALANI 178.971 HEKTAR TARIM ARAZİSİ 26.129 HEKTAR AKDENİZ E KIYISI 70 KİLOMETRE BELEDİYE 17 KÖY

Detaylı

FAALİYET RAPORU

FAALİYET RAPORU 01.01.2016-31.12.2016 FAALİYET RAPORU ULİDAŞ TARIM ÜRÜNLERİ LİSANSLI DEPOCULUK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.01.2016-31.12.2016 Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER 03 04 05 07 08 Hakkımızda Vizyon ve Misyonumuz Lisanslı

Detaylı

İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI

İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI İL KADIN ADI ERKEK ADI ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY SULTAN SULTAN İBRAHİM RAMAZAN 1/17 2/17 AMASYA ANKARA ANTALYA ARDAHAN

Detaylı

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans)

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans) KURUM ADI UNVANI 310010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ANBAR MEMURU (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 75,69951 75,69951 310010019 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 73,21259

Detaylı

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans)

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans) KURUM ADI UNVANI 210010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MENGEN - MERKEZ) 1 0 76,83459 76,83459 210010009 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 74,52062 74,52062

Detaylı

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( ÖMSS 2013 )

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( ÖMSS 2013 ) TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ LAR ( ÖMSS 2013 ) 4897 ADALET BAKANLIĞI HİZMETLİ ADANA MERKEZ Taşra YH 13 2 999 1000 1001 7225 4904 ADALET BAKANLIĞI HİZMETLİ AĞRI MERKEZ

Detaylı

KPSS-2018/2 TERCİH KILAVUZU

KPSS-2018/2 TERCİH KILAVUZU KURUM ADI UNVANI İL İLÇE TEŞKİLAT SINIF 211041759 47117 ADANA BİLİM VE TEKLOJİ ÜNİVERSİTESİ AŞÇI ADANA SARIÇAM Merkez YH 10 1 3222 7225 291521766 47352 AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI VERİ HAZIRLAMA

Detaylı

İL ADI UNVAN KODU UNVAN ADI BRANŞ KODU BRANŞ ADI PLANLANAN SAYI ÖĞRENİM DÜZEYİ

İL ADI UNVAN KODU UNVAN ADI BRANŞ KODU BRANŞ ADI PLANLANAN SAYI ÖĞRENİM DÜZEYİ ADANA 8140 BİYOLOG 0 1 LİSANS ADANA 8315 ÇOCUK GELİŞİMCİSİ 0 1 LİSANS ADANA 8225 DİYETİSYEN 0 1 LİSANS ADANA 8155 PSİKOLOG 0 1 LİSANS ADANA 8410 SAĞLIK MEMURU 6000 ÇEVRE SAĞLIĞI 4 LİSE ADANA 8410 SAĞLIK

Detaylı

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ AFYONKARAHİSAR EMİRDAĞ

Detaylı

BOŞ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KURUM ADI KADRO ADI KONT. KODU KONT. PUAN PUAN

BOŞ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KURUM ADI KADRO ADI KONT. KODU KONT. PUAN PUAN 210010003 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Memur (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 87,93240 87,93240 210010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sekreter (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 84,06045 84,06045 210020001

Detaylı

ANADOLU MİNİ ONARIM SERVİS İSTASYONLARI

ANADOLU MİNİ ONARIM SERVİS İSTASYONLARI ANADOLU MİNİ ONARIM SERVİS İSTASYONLARI AUTO KING, Seyhan /- Adana Onur Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulv. Mersin Adana Yolu No:343 B/1 Tel : (322) 429 56 57 (pbx) AUTO KING, Merkez /- Afyon Afyon İzmir

Detaylı

Federasyona Bağlı Odalarımız, İletişim bilgilerini görmek istediğiniz odamızın ismini tıklayınız!

Federasyona Bağlı Odalarımız, İletişim bilgilerini görmek istediğiniz odamızın ismini tıklayınız! Federasyona Bağlı Odalarımız, İletişim bilgilerini görmek istediğiniz odamızın ismini tıklayınız! 1 - Aksaray Manavlar Balıkçılar Tavukçular Yumurtacılar Esnaf Odası 2 - Ankara Pazar Yerleri Esnaf Odası

Detaylı

Faaliyet Raporu (1 Ocak 31 Aralık 2009) İstatistikler İSTATİSTİKİ BİLGİLER

Faaliyet Raporu (1 Ocak 31 Aralık 2009) İstatistikler İSTATİSTİKİ BİLGİLER İSTATİSTİKİ BİLGİLER 1 MESLEK MENSUPLARI YILLARA GÖRE SAYILARI GRAFİĞİ 2009 Aralık 2008 Eylül-Aralık 2007-2008 2006-2007 2005-2006 2004-2005 2003-2004 2002-2003 2001-2002 2000-2001 1994-1995 1990-1991

Detaylı

6.Hafta Alınan Öğr.Sayısı. 6.Hafta Gelinen Yedek Sayısı Kız Erkek Kız Erkek 50 10

6.Hafta Alınan Öğr.Sayısı. 6.Hafta Gelinen Yedek Sayısı Kız Erkek Kız Erkek 50 10 ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ADANA ADANA CEYHAN HATAY İSKENDERUN ERDEMLİ MERSİN - ÖĞRETİM DÖNEMİNDE BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA GİRMEYE HAK KAZANAN VE TA BARINMAK İSTEYEN(Hazırlık ve.sınıf Öğrencileri-) ADANA

Detaylı

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR Tüvturk Araç Muayene işleminin araç sahiplerine en az zaman kaybettirerek gerçkeleştirilmesi amaçlanarak kurulan araç muayene randevu sistemi yoğunluğu

Detaylı

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA YER DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI İÇİN İLAN EDİLEN LİSTESİ 1 ADANA BİYOLOG GENEL BÜTÇE 1 1 ADANA EBE GENEL BÜTÇE 6 1 ADANA HEMŞİRE GENEL BÜTÇE 2 1 ADANA SAĞLIK MEMURU ÇEVRE SAĞLIĞI TEKNİSYENİ GENEL BÜTÇE 1 1

Detaylı

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA 1 ADANA EBE 4 1 ADANA SAĞLIK MEMURU RÖNTGEN TEKNİSYENİ 1 1 ADANA SAĞLIK MEMURU TIBBİ SEKRETER 2 2 ADIYAMAN DİYETİSYEN 2 2 ADIYAMAN EBE 2 2 ADIYAMAN HEMŞİRE 1 2 ADIYAMAN SAĞLIK MEMURU TIBBİ SEKRETER 1 2

Detaylı

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI )

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI ) 1573951 3 0 091.496 092.411 HEMŞİRE (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (Merkez) 1573953 29 0 093.232 096.492 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ANKARA) ADALET BAKANLIĞI (Merkez) 1573955 11 0 092.813 093.230

Detaylı

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri:

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: 1) AUTO KING İstanbul Maslak Adres : Atatürk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kısım, 12.Sok. no:437,

Detaylı

LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI

LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI ALTYAPI YATIRIMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI SONUÇ RAPORU-EKLER Mühendislik Anonim

Detaylı

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR Tüvturk Araç Muayene işleminin araç sahiplerine en az zaman kaybettirerek gerçkeleştirilmesi amaçlanarak kurulan araç muayene randevu sistemi yoğunluğu

Detaylı

TABLO-2. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ÖNLİSANS MEZUNLARI )

TABLO-2. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ÖNLİSANS MEZUNLARI ) 2751751 2 0 092.271 093.625 TEKNİKER (ANKARA) ADALET BAKANLIĞI (Merkez) 2751753 2 0 073.613 075.487 HEMŞİRE (AYDIN) ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (Merkez) 2751755 1 0 088.601 088.601 LABORANT (AYDIN) ADNAN

Detaylı

KURUM ADI KADRO ADI KONT.

KURUM ADI KADRO ADI KONT. KURUM ADI ADI 110010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 87,55615 87,55615 110010005 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK TEKNİSYİ (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 85,02996

Detaylı

DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ Hizmet Birim Sayısı 163 İl Sayısı 55 İlçe Sayısı 134 İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ ADANA ÇUKUROVA AMERİKAN KÜLTÜR ADANA SEYHAN AMERİKAN KÜLTÜR ADANA ÇUKUROVA

Detaylı

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Personel Daire Bşk.)

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Personel Daire Bşk.) Şube Başkanlıkları 1 NOLU ANKARA ŞUBESİ Mustafa GÜRAN Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Personel Daire Bşk.) Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tel 5366400073 2 NOLU KAHRAMANMARAŞ ŞUBESİ Mustafa Ertan ATALAR

Detaylı

KPSS-2018/2 TERCİH KILAVUZU

KPSS-2018/2 TERCİH KILAVUZU KURUM ADI UNVANI İL İLÇE TEŞKİLAT SINIF 111041017 47118 ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ AŞÇI ADANA SARIÇAM Merkez YH 10 1 7225 2117 110111024 47603 ANKARA ÜNİVERSİTESİ VETERİNER SAĞLIK TEKNİSYENİ

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans) KADRO KODU KURUM ADI KADRO UNVANI 30020125061 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 77,04434 77,04434 30020125063 AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ MEMUR (KIRŞEHİR / MERKEZ - Merkez)

Detaylı

TABLO-2. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADRO VE POZİSYONLAR (KPSS 2014/2) ARANAN NİTELİKLER ÖSYM DPB

TABLO-2. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADRO VE POZİSYONLAR (KPSS 2014/2) ARANAN NİTELİKLER ÖSYM DPB ADI Sütun1 Sütun2 Sütun3 Sütun4 Sütun5 Sütun6 Sütun7 Sütun8 Sütun10 Sütun11 Sütun12Sütun13Sütun14Sütun15Sütun16Sütun17Sütun18Sütun19Sütun20Sütun21Sütun22Sütun23Sütun24Sütun25Sütun26Sütun27 210890001 25333

Detaylı

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri:

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: 1) AUTO KING İstanbul Maslak Adres : Atatürk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kısım, 12.Sok. no:437,

Detaylı

KPSS 2009/3 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ORTAÖĞRETİM ) ( YERLEŞTİRME TARİHİ : 27 TEMMUZ 2009 )

KPSS 2009/3 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ORTAÖĞRETİM ) ( YERLEŞTİRME TARİHİ : 27 TEMMUZ 2009 ) 1931251 1 0 086.336 086.336 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ŞOFÖR ( BOLU Merkez ) 1931253 1 0 089.445 089.445 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ŞOFÖR ( BOLU Merkez ) 1931255 1 0 093.573 093.573 ADNAN MENDERES

Detaylı

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler 1. Bölge: Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Muğla 2. Bölge: Adana, Aydın, Bolu, Çanakkale (Bozcaada ve Gökçeada İlçeleri Hariç), Denizli,

Detaylı

4-5 Nisan 2013 Bornova Şubesi İzmir 4-5 Nisan 2013 Karaman Şubesi Karaman 4-5 Nisan 2013 İzmit Şubesi Kocaeli 4-5 Nisan 2013 Milas Şubesi Muğla 4-5 Ni

4-5 Nisan 2013 Bornova Şubesi İzmir 4-5 Nisan 2013 Karaman Şubesi Karaman 4-5 Nisan 2013 İzmit Şubesi Kocaeli 4-5 Nisan 2013 Milas Şubesi Muğla 4-5 Ni 1-2 Nisan 2013 Adana Şubesi Adana 1-2 Nisan 2013 Ankara Şubesi Ankara 1-2 Nisan 2013 Kızılay Şubesi Ankara 1-2 Nisan 2013 Balıkesir Şubesi Balıkesir 1-2 Nisan 2013 Burdur Şubesi Burdur 1-2 Nisan 2013 Bursa

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans) 20020123801 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 77,71676 77,71676 20020123803 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 2 0 77,52866 78,22274 20020123805

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2016-30.06.2016 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU ULİDAŞ TARIM ÜRÜNLERİ LİSANSLI DEPOCULUK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.01.2016-30.06.2016 Ara Dönem Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER 03 04 05 07 08 Hakkımızda Vizyon

Detaylı

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2014/2 EKPSS/KURA )

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2014/2 EKPSS/KURA ) / POZİSYON UNVANI 190050001 9521 ADALET BAKANLIĞI Hizmetli ADANA MERKEZ Taşra YH 11 1 2001 7225 190050003 9522 ADALET BAKANLIĞI Hizmetli ADIYAMAN KAHTA Taşra YH 11 1 2001 7225 190050005 9523 ADALET BAKANLIĞI

Detaylı

TAŞRA TEŞKİLATI MÜNHAL TEKNİKER KADROLARI

TAŞRA TEŞKİLATI MÜNHAL TEKNİKER KADROLARI ADANA MERKEZ 111918 İL MEM İNŞAAT 1 ADANA MERKEZ 111918 İL MEM ELEKTRİK 2 ADIYAMAN MERKEZ 114014 İL MEM İNŞAAT 1 ADIYAMAN MERKEZ 114014 İL MEM ELEKTRİK 1 AFYONKARAHİSARMERKEZ 114972 İL MEM İNŞAAT 1 AFYONKARAHİSARMERKEZ

Detaylı

1 - ADANA. Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik: 16. Teşvik Bölgesi: 2 AKREDİTE ODA VE BORSALAR ADANA SO ADANA TB ADANA TO CEYHAN TB CEYHAN TO

1 - ADANA. Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik: 16. Teşvik Bölgesi: 2 AKREDİTE ODA VE BORSALAR ADANA SO ADANA TB ADANA TO CEYHAN TB CEYHAN TO 1 - ADANA Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik: 16. Teşvik Bölgesi: 2 Nüfus (TÜİK - 2014) 2.165.595 Türkiye de 6. Açılan Şirket Sayısı (TOBB - 2014) 2.037 11. İşyeri Sayısı (SGK - 2014) 38.378 8. İstihdam (SGK -

Detaylı

MINISTRY OF CUSTOMS AND TRADE LOCAL CUSTOMS OFFICES +90 242 259 13 21 +90 242 259 13 25

MINISTRY OF CUSTOMS AND TRADE LOCAL CUSTOMS OFFICES +90 242 259 13 21 +90 242 259 13 25 MINISTRY OF AND TRADE LOCAL 1 Liman Mahallesi P.K. 30 07070 ANTALYA +90 242 259 13 21 +90 242 259 13 25 +90 242 259 09 39 antgumbm@gumruk.gov.tr BATI AKDENİZ ( ANTALYA ) 1- Antalya Gümrük Müdürlüğü 2-

Detaylı

2017 YILI BİLİM SANAT MERKEZLERİNE ÖĞRETMEN ATAMASI SONUCU OLUŞAN İL-ALAN BAZLI TABAN PUANLAR

2017 YILI BİLİM SANAT MERKEZLERİNE ÖĞRETMEN ATAMASI SONUCU OLUŞAN İL-ALAN BAZLI TABAN PUANLAR 2017 YILI BİLİM SANAT MERKEZLERİNE ÖĞRETMEN ATAMASI SONUCU OLUŞAN İL-ALAN BAZLI TABAN PUANLAR Alan Adı İl Adı Atama Puanı Ek2 Puanı Hizmet Süresi Başvuru Atama Bilişim Teknolojileri ANKARA 42,000 10 3269

Detaylı

Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı

Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı Basın Bildirisi Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı 01 Ocak - 31 Aralık 2011 tarihleri arası Ajans Press in takibinde olan yerel, bölgesel ve ulusal 2659 yazılı basın takibinden

Detaylı

1 / 5 KADRO KODU BOŞ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KURUM ADI KADRO ADI KONT.

1 / 5 KADRO KODU BOŞ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KURUM ADI KADRO ADI KONT. 110160001 BARTIN ÜNİVERSİTESİ Teknisyen (BARTIN MERKEZ Merkez) 1 0 89,00512 89,00512 110160003 BARTIN ÜNİVERSİTESİ Kaloriferci (BARTIN MERKEZ Merkez) 2 0 91,82970 93,92348 110470001 GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

İL İLÇE(PTT PTT MERKEZİ) UNVANI POZİSYONU UNVANI SINAVIN ŞEKLİ

İL İLÇE(PTT PTT MERKEZİ) UNVANI POZİSYONU UNVANI SINAVIN ŞEKLİ İL İLÇE(PTT PTT MERKEZİ) UNVANI POZİSYONU UNVANI SINAVIN ŞEKLİ 1 ADANA ADANA BAŞMÜDÜRLÜK EMRİNE DAĞITICI İDARİ HİZMET SÖZLEŞMELİ 15 2 ADANA KOZAN PTT MERKEZİ. AFYONKARAHİSAR DAĞITICI İDARİ HİZMET SÖZLEŞMELİ

Detaylı

DERECELERE GÖRE MÜNHAL KADROLAR THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 1 1 THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 1 1 THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 1 1 2 10 13 1 28 THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 5 6 11

DERECELERE GÖRE MÜNHAL KADROLAR THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 1 1 THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 1 1 THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 1 1 2 10 13 1 28 THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 5 6 11 MERKEZ TEŞKİLATI BOŞ LARINI GÖSTERİR TABLO İLİ İLÇESİ KURUM KURUMU SINIFI UNVAN DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR 1 2 3 4 5 6 7 8 9 BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI 214816 HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ AHM AVUKAT 5935 1 3 3 2 5

Detaylı

TABLO-1. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR

TABLO-1. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR KKODU KURUM ADI KADRO UNVANI SINIF DERECE ADET ARANAN NİTELİK KODLARI 2021437 İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ (BOLU) AMBAR MEMURU( BOLU ) GİH 10 1 3001 6505 7268 2021439 İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

ŞEHİR MAĞAZA SAP Kodu FORMAT CLUSTER

ŞEHİR MAĞAZA SAP Kodu FORMAT CLUSTER MART-2 SÜPER 16-29 Mart ŞEHİR MAĞAZA SAP Kodu FORMAT CLUSTER ADANA ADAPAZARI AKSARAY AFYON AMASYA ANKARA ADANA CEYHAN 3251 SÜPER Geleneksel ADANA TÜRKMENBAŞI 3303 SÜPER Geleneksel ADANA PINARKENT 3309

Detaylı

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( ÖMSS 2013 )

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( ÖMSS 2013 ) /POZİSYON 4652 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ANBAR MEMURU BOLU MERKEZ Merkez GİH 8 1 4001 4653 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR BOLU MERKEZ Merkez GİH 9 1 4001 4245 ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Detaylı

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR LİSANS ALAN KODU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110415 Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Ortaöğretim)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Ortaöğretim) 10020121001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SANTRAL MEMURU (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 90,04922 90,04922 10020121003 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI HİZMETLİ (ADIYAMAN / MERKEZ - Taşra) 1 0 86,74214

Detaylı

TR690006701000000069504206

TR690006701000000069504206 TEKLİF ALMA DUYURUSU 1. 20 Kasım 2015 Cuma günü saat 17:00 a kadar www.yaysat.com.tr adresinde duyurulan tüm bölgeler sathındaki nakliye hatlarımız için, sözleşme tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile

Detaylı

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans)

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans) 210020001 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ MEMUR (ADIYAMAN / MERKEZ - Merkez) 4 4 0 82,69988 85,92848 210030001 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ MEMUR (AYDIN / MERKEZ - Merkez) 3 3 0 79,57189 84,86609 210050001 AĞRI İBRAHİM

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Devlet ADANA Ziraat Fak. Bahçe Bitkileri MF-2 280,446 255,689 47 192.000 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA

Detaylı

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme (Ortaöğretim)

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme (Ortaöğretim) KURUM ADI KADRO ADI 190160001 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK MEMURU (ADANA TÜM İLÇELER Taşra) 5 0 75,57278 78,51528 190160003 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK MEMURU (ARTVİN TÜM İLÇELER Taşra) 4 0 75,26887 75,34407 190160005

Detaylı

KPSS 2011/1 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (LİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 07.07.2011)

KPSS 2011/1 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (LİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 07.07.2011) 3111223 1 0 82,064 82,064 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ AVUKAT (BOLU Merkez) 3111225 1 0 82,763 82,763 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (BOLU Merkez) 3111227 1 0 80,763 80,763 ABANT

Detaylı

2 ADANA SEYHAN Adana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. 3 ADIYAMAN MERKEZ Adıyaman Teknik ve Endüstri Meslek Lises

2 ADANA SEYHAN Adana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. 3 ADIYAMAN MERKEZ Adıyaman Teknik ve Endüstri Meslek Lises Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Beceri'10 Projesi kapsamında 81 ilde bulunan 122 okulun makine/teçhizat donanım ihtiyaçları karşılanmıştır. Bununla birlikte proje çerçevesinde verilecek

Detaylı

KURUM ADI KADRO ADI KONT.

KURUM ADI KADRO ADI KONT. KURUM ADI KADRO ADI 210010893 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE (BOLU MERKEZ Merkez) 1 0 72,84770 72,84770 210011557 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU MERKEZ Merkez) 4 0 84,35911 84,61694

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu

İÇİNDEKİLER. Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu İÇİNDEKİLER Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu Çizelge 1 Türkiye genelinde il merkezlerinin su ihtiyaçları ve ihtiyaçların karşılanma durumu icmali Çizelge 2. 2013-2015 yılları

Detaylı

Fren Test Cihazları Satış Bayiler. Administrator tarafından yazıldı. Perşembe, 05 Mayıs :26 - Son Güncelleme Pazartesi, 30 Kasım :22

Fren Test Cihazları Satış Bayiler. Administrator tarafından yazıldı. Perşembe, 05 Mayıs :26 - Son Güncelleme Pazartesi, 30 Kasım :22 FDR Adana Fren Test Cihazları FDR Adıyaman Fren Test Cihazları FDR AfyonFren Test Cihazları FDR Ağrı Fren Test Cihazları FDR Amasya Fren Test Cihazları FDR Ankara Fren Test Cihazları FDR Antalya Fren Test

Detaylı

TÜRKİYE SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMLERİ SIRALAMASI 2017 SBKY / KY İNDEKSİ 2017

TÜRKİYE SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMLERİ SIRALAMASI 2017 SBKY / KY İNDEKSİ 2017 KAYFOR 15 02 KASIM 2017 ISPARTA TÜRKİYE SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMLERİ SIRALAMASI 2017 SBKY / KY İNDEKSİ 2017 HM KİRİŞ & H GÜL SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER

Detaylı

3. basamak. Otomobil Kamyonet Motorsiklet

3. basamak. Otomobil Kamyonet Motorsiklet Tablo-1: İndirim veya artırım uygulanmayan iller için azami primler (TL)* İzmir, Yalova, Erzurum, Kayseri Otomobil 018 614 211 807 686 565 444 Kamyonet 638 110 583 055 897 739 580 Motorsiklet 823 658 494

Detaylı

KURUM ADI KADRO ADI KONT.

KURUM ADI KADRO ADI KONT. . KPSS-2014/2 310020001 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Memur (ADIYAMAN MERKEZ Merkez) 1 0 86,13395 86,13395 310020003 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Memur (ADIYAMAN MERKEZ Merkez) 1 0 87,43649 87,43649 310020005 ADIYAMAN

Detaylı

KURUM UNVAN İL TEŞKİLAT SINIF ÖĞRENİM DERECE ADET NİT1 NİT2 NİT3 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANECİ BOLU Merkez TH LİSANS 8 1 4099 4101 7300

KURUM UNVAN İL TEŞKİLAT SINIF ÖĞRENİM DERECE ADET NİT1 NİT2 NİT3 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANECİ BOLU Merkez TH LİSANS 8 1 4099 4101 7300 KURUM UNVAN İL TEŞKİLAT SINIF ÖĞRENİM DERECE ADET NİT1 NİT2 NİT3 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANECİ BOLU Merkez TH LİSANS 8 1 4099 4101 7300 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR BOLU Merkez GİH

Detaylı

VALİLİĞİNE (İl Sağlık Müdürlüğü) GENELGE 2005/88

VALİLİĞİNE (İl Sağlık Müdürlüğü) GENELGE 2005/88 Konu: Psiko-Teknik Değerlendirme Merkezi 03.06.2005/8148 VALİLİĞİNE (İl Sağlık Müdürlüğü) GENELGE 2005/88 Bilindiği üzere Psiko-Teknik Değerlendirme Merkezlerinin açılış, işleyiş ve denetim işlemleri 18.07.1997

Detaylı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Gezici istasyonlarında ağır vasıtalar (3.5 ton üzeri) hariç tüm motorlu ve motorsuz araçlar için muayene hizmeti verilmektedir. Gezici İstasyon

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 BAKÜ DEVLET ÜNİVERSİTESİ YDevlet BAKU Filoloji Fak. Azerbaycan Dili ve Edebiyatı TS-2 273,082 232,896 10 301.000 4 BAKÜ SLAVYAN ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

HAKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU BİRİNCİ DAİRESİNİN 16/07/2014 TARİH VE 1642 SAYILI KARARININ EKİDİR.

HAKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU BİRİNCİ DAİRESİNİN 16/07/2014 TARİH VE 1642 SAYILI KARARININ EKİDİR. ARŞİV HÂKİMLİK HÂKİMLİK Adıyaman 1. Sulh Ceza Mahkemesi Adıyaman 3. AC Adıyaman 3. AC Adıyaman SCH Adıyaman SCH Adıyaman 2. Sulh Ceza Mahkemesi Adıyaman 3.AC Adıyaman 3.AC Adıyaman SCH Adıyaman SCH Akhisar

Detaylı

2009 Yılı İklim Verilerinin Değerlendirmesi

2009 Yılı İklim Verilerinin Değerlendirmesi DEVLET METEOROLOJİ İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Yılı İklim Verilerinin Değerlendirmesi Zirai Meteoroloji ve İklim Rasatları Dairesi Başkanlığı Ocak 21, ANKARA Özet 29 yılı sıcaklıkları normallerinin,9 C üzerinde

Detaylı

22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki LİSTE

22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki LİSTE 22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki S.NO 1 2 LİSTE BATI AKDENİZ GÜMRÜK VE TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ (ANTALYA) 1 Antalya

Detaylı

TABİP İL BÖLGE SE PDC KAD ORAN GRUP KİLİS 4 63 88 96 109,09% A1 KARAMAN 4 32 127 130 102,36% A2 İZMİR 1 3 1821 1864 102,36% A3 MALATYA 5 42 373 375

TABİP İL BÖLGE SE PDC KAD ORAN GRUP KİLİS 4 63 88 96 109,09% A1 KARAMAN 4 32 127 130 102,36% A2 İZMİR 1 3 1821 1864 102,36% A3 MALATYA 5 42 373 375 TABİP İL BÖLGE SE PDC KAD ORAN GRUP KİLİS 4 63 88 96 109,09% A1 KARAMAN 4 32 127 130 102,36% A2 İZMİR 1 3 1821 1864 102,36% A3 MALATYA 5 42 373 375 100,54% A4 ELAZIĞ 5 39 308 309 100,32% A5 YALOVA 2 13

Detaylı

TR690006701000000069504206

TR690006701000000069504206 TEKLİF ALMA DUYURUSU 1. 20 Kasım 2015 Cuma günü saat 17:00 a kadar www.yaysat.com.tr adresinde duyurulan tüm bölgeler sathındaki nakliye hatlarımız için, sözleşme tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile

Detaylı

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA )

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA ) KURUM KODU DPB NO KURUM ADI / POZİSYON UNVANI İL İLÇE TEŞKİLAT SINIF 490060001 12062 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI HİZMETLİ IĞDIR TÜM İLÇELER Taşra YH 12 2 999 1000 1001 490060003 12079 AİLE VE

Detaylı

2015 KOCAELİ NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK

2015 KOCAELİ NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK 0 NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK Verilerine Göre Hazırlanmıştır. İLİNİN NÜFUSU.. NÜFUSUNA KAYITLI OLANLAR NDE YAŞAYIP NÜFUS KAYDI BAŞKA İLLERDE OLANLAR.0 %... %. NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ 0 TUİK Verilerine

Detaylı

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI GİRİŞ Alpata Yazılım, müşterilerine yeni bin yılda çağdaş teknolojilerle daha iyi hizmetler üretmek amacı ile, farklı bir vizyon ve yapılanma düşüncesinden hareketle

Detaylı

1/59 KPSS 2011/2 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (LİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 02.12.2011) KADRO KODU EN BÜYÜK PUAN BOŞ KONTENJAN

1/59 KPSS 2011/2 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (LİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 02.12.2011) KADRO KODU EN BÜYÜK PUAN BOŞ KONTENJAN KADRO KODU KONTENJAN BOŞ KONTENJAN EN KÜÇÜK PUAN EN BÜYÜK PUAN KURUM ADI KADRO ÜNVANI 3121011 1 0 69,888 69,888 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE BOLU Merkez 3121013 1 0 73,867 73,867 ABANT İZZET

Detaylı

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014)

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014) 7942 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hizmetli ADANA TÜM İLÇELER Taşra YH 12 9 2001 7943 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hizmetli ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra YH 12 5 2001 7944 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hizmetli AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Fen Fak. Aktüerya Bilimleri MF-1 411,216 337,320 72 66.100 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Fen Fak. Astronomi ve Uzay Bilimleri MF-1 241,591 197,251 72 315.000

Detaylı

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) ( 2017 )

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) ( 2017 ) Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) İller ve Bölgeler (2) Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Toplam İstanbul 18.257

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK)

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) 97 98 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) 2011 yılı içinde uygulanacak olan tüm en az

Detaylı

KURUM ADI KADRO ADI KONT.

KURUM ADI KADRO ADI KONT. KURUM ADI ADI 210020001 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Sağlık Teknikeri (ADIYAMAN MERKEZ Merkez) 1 0 90,89473 90,89473 210020003 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Memur (ADIYAMAN MERKEZ Merkez) 2 0 77,67048 79,29027 210050001

Detaylı

2016 YILI ŞUBAT AYI SICAKLIK DEĞERLENDİRMESİ

2016 YILI ŞUBAT AYI SICAKLIK DEĞERLENDİRMESİ 2016 YILI ŞUBAT AYI SICAKLIK DEĞERLENDİRMESİ (2016 Şubat en sıcak Şubat ayı oldu.) 1. Genel Değerlendirme 2016 yılı Şubat ayı Türkiye ortalama sıcaklığı 8,2 C ile 1981 2010 ortalaması olan 3,5 C nin 4,7

Detaylı

BÖLGE GRUP SIRALAMASI

BÖLGE GRUP SIRALAMASI ACİL TIP TEKNİKERİ (İLK VE ACİL YARDIM TEKNİKERİ) ADANA ANKARA ESKİŞEHİR KONYA ZONGULDAK EDİRNE ANTALYA HATAY DENİZLİ TEKİRDAĞ KAYSERİ SAKARYA YALOVA AYDIN BALIKESİR ISPARTA BOLU KIRIKKALE BİLECİK ORDU

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ (ADNKS) 2014 Yılı Türkiye İstatistik Kurumu 28/01/2015 tarihinde 2014 yılı Adrese Dayalı Kayıt Sistemi Sonuçları haber bültenini yayımladı. 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle;

Detaylı