NEOENERJI Clean Energy. Başakşehir Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji Merkezi (Living-Lab)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NEOENERJI Clean Energy. Başakşehir Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji Merkezi (Living-Lab)"

Transkript

1 NEOENERJI Clean Energy Başakşehir Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji Merkezi (Living-Lab)

2 Başakşehir İnovasyon ve Teknoloji Merkezi (Living-Lab) Living Lab, herhangi bir bilim dalında yapılan bir geliştirmenin, gerçek doğal ortamında, gerçek kullanıcılarla test edildiği, iyileştirildiği ve uygulandığı ortamdır. Başakşehir Teknoloji ve İnovasyon Merkezi, akıllı bina konseptinde hazırlanmış olup, maksimum enerji verimliliği, konfor, kolay kullanım, genişletilebilir güvenli bir sistem ön planda tutulmuş, modern ve geleceğe dönük bir yapı oluşturulmuştur. Bina dahilinde, farklı sistemler tek bir altyapıyla birleştirilmiş, merkezi kontrol, görüntüleme ve raporlama yapılabilen, enerji tasarrufunun ön planda tutulduğu bir yapı teşkil edilmiştir. Binada enerji harcayan tüm sistemler LEED tarafından belirtilen uluslararası devreye alma ve test prosedürlerine uygun olarak denetlenmektedir. Başakşehir Belediyesi nin Türkiye de bir ilk olarak gerçekleştirdiği İnovasyon ve Teknoloji Merkezi Living Lab projesinde uygulanan Fotovoltaik Sistem, Rüzgar Türbin Sistemi, Meteorolojik İstasyon Sistemi, Çevre Aydınlatma Sistemi ve Uzaktan Veri İzleme ve Kayıt Sistemi işleri NEOENERJI tarafından üstlenilmiş ve başarıyla bitirilip, çalışır durumda teslim edilmiştir. Tüm sistem LEED GOLD standartlarında projelendirilmiş ve başarıyla gerçekleştirilmiştir. Bu proje ENoLL (European Network of Living Labs) üyesi seçilen Türkiye deki ilk projedir. Binada tüketilen toplam elektriğin %13.2 si yenilenebilir enerji kaynaklarıyla üretilen elektrik ile karşılanmaktadır.

3 Fotovoltaik Sistem Toplam 17280Wp kurulu güçte yüksek verimli, Polikristal (C-Si) yapıda Fotovoltaik paneller kullanılmıştır. Sistem belirlenen şartlar dahilinde 23300KWh yıllık ortalama elektrik üretimi yapmaktadır. Sistem dahilinde 6 farklı dize oluşturulmuş, 2 adet trifaze çıkışlı ongrid inverter kullanılmıştır. Yüksek güvenlik için galvanik izolasyonlu HF-Trafolu inverter seçilmiştir, kullanılan inverterlerin MPP uyum verimi 99,9%, max. verimi 95,7% dir.

4 Fotovoltaik paneller, komple aluminyum montaj sehpaları üzerine, güney cepheye bakacak ve yatayla 30 açı yapacak şekilde yerleştirilmiştir. Elektriksel anahtarlama ile oluşan ani aşırı gerilimleri ve yıldırım etkisini bertaraf etmek için, Türk Standartları ve Uluslararası Standartlar göz önüne alınarak, topraklama sistemi, eş potansiyel sistem ve iç yıldırımlık sistemi oluşturulmuştur.

5 Tüm dizeler için özel Fotovoltaik DC Parafudrlar, İnverterlerin besleme ve çıkış hatları için Trifaze AC Parafudrlar ve Data hatları için özel parafudrlar kullanılmıştır. Böylece tüm enerji ve veri hatları koruma altına alınmıştır. Tüm Fotovoltaik panellerin ve sehpaların ayrı ayrı olmak üzere, aluminyum iletkenle topraklaması yapılmış, ring hattı oluşturulmuş, aluminyum iletken ana panoda oluşturulan eş potansiyel baraya Al-Cu klemens ile irtibatlandırılmıştır. Bu sayede sistemin herhangi bir noktasında meydana gelebilecek korozyon riski önlenmiştir.

6 Rüzgar Türbini Sistemi Rüzgar türbini olarak Amerikan lisanslı Whisper200 kullanılmıştır. Yıllık ortalama 7,2m/s rüzgar hızında 3900kwh elektrik üretimi sağlanmaktadır. Aşırı rüzgarlardan kanatları kaçıran özel gövde dizaynı ve fren dirençleri ile Whisper rüzgar türbinleri tamamen güvenli bir yapıdadır. Whisper rüzgar türbinleri, 55m/s rüzgar hızına kadar dayanabilen sağlamlıktadır.

7 Geliştirilen yeni alternatör dizaynı ile, daha önce 1000W olan güç çıkışı 1400W a çıkartılmıştır. Rüzgar türbin kontrol ünitesi, anlık ve ortalama rüzgar hızları için, voltaj, akım ve güç çıkışlarını gösteren Lcd ekran veri kaydı özelliğine sahiptir. Whisper 200, güç performansı için IEC 61400, güvenlik ve fonksiyonlar için CWET sertikaları almış ve tüm testlerden başarıyla geçmiş dünyadaki tek küçük rüzgar türbinidir. ASTM B-117 standardında marin kaplamalı gövde ve SS304 paslanmaz çelik rotor şaftı ve kanat bağlantı parçasına sahiptir. Geliştirilmiş yeni rotor dizaynı ile daha düşük ses miktarı sağlanmıştır.

8 EN , EN1050, EN12100, IEC &12, CE, ISO9001:2008 sertifikalarına sahiptir. Whisper 200, düşük rüzgar hızlarında dahi kendi sınıfındaki diğer türbinlerden daha fazla güç üreten en verimli türbindir. Whisper rüzgar türbinleri, 1985 yılında Amerika da üretimi başlayan, düşük ağırlıkları, iyi performansları ve çekici fiyatları ile aradan geçen sürede dünya üzerinde 35,000 den fazla satılan dünyanın en popüler rüzgar türbinleridir. Whisper 200 ün yıllık ortalama 6.3m/s rüzgar hızında çalışması durumunda, 1982kg/yıl CO2, 8593g/yıl SO2, 4202g/yıl NOX gaz emisyonu yok edilmektedir.

9 Rüzgar Hızı, Rüzgar Yönü, Hava Sıcaklığı, Hava Basıncı, Hava Nemi ve Global Radyasyon sensörleri ve Ethernet (IEEE b/g) girişli bir Veri Toplama Ünitesi (Data Logger) kullanılmıştır. Meteorolojik İstasyon Sistemi Kullanılan Veri Toplama Ünitesi, 512K dahili hafızaya, alarm rölesine, 2 kanallı analog sensör, 10 kanallı dijital sensör girişine sahiptir. Veri toplama ünitesiyle tüm meteorolojik veriler 1 dk lık aralıklarla kayıt edilebilmektedir.

10 NEOENERJI tarafından kurulan meteorolojik istasyon sistemi ile, Fotovoltaik Sistem ve Rüzgar Türbin Sisteminin üretim verileri meteorolojik verilerle mukayese edilebilmekte ve daha doğru performans değerlendirmesi yapılabilmektedir. Tüm meteorolojik verilere web üzerinden online ulaşılabilir, istenilen verinin/verilerin istenilen aralık dahilinde çıktısı alınabilir. Tüm meteorolojik verilerin NEOENERJI tarafından hazırlanan uzaktan izleme programı ve bina girişine konulan Lcd ekran üzerinden de gösterimi sağlanmıştır.

11 Çevre Aydınlatma Sistemi Gündüz Fotovoltaik Panel vasıtasıyla üretilen enerji derin deşarjlı jel aküde depolanmakta ve istenen zaman diliminde yüksek verimli Led armatürler kontrol ünitesi yardımıyla otomatik olarak yanmaktadır. Bu sayede ciddi bir enerji tasarrufu sağlanmıştır. Öngörülen otonomi süresinden daha fazla güneşsiz günlerin olması durumunda, çevre aydınlatma sisteminin kesintisiz çalışmaya devam etmesi için, otomatik olarak şebekeyi devreye alacak özel bir transfer ünitesi de NEOENERJI tarafından tasarlanmış ve uygulanmıştır. Yüksek izolasyon değerlerine sahip verimli Led aydınlatma armatürleri kullanılarak, Amerikan Enerji Verimliliği Standardı (Ashrae 90.1) gereklilikleri sağlanmıştır.

12 Tüm sistem LEED GOLD standartlarında projelendirilmiş ve gerçekleştirilmiştir.

13 Uzaktan Veri İzleme ve Kayıt Sistemi Tüm verilerin uzaktan online izlenebildiği ve istendiğinde gerekli bilgilerin istenilen aralık dahilinde çıktısının alınabildiği özel bir yazılım NEOENERJI tarafından hazırlanmıştır. Bütün sistemlerin tüm verileri ilgili ölçüm cihazları ve sensörler kullanılarak ölçülmekte ve kaydedilmektedir.

14 Hazırlanan uzaktan izleme yazılımı, müşterinin talepleri doğrultusunda özelleştirilebilir yapıdadır. Canlı performans izlemek için hazırlanan yazılıma, uzaktan web üzerinden erişilebileceği gibi, yazılımın İ-Pad, İ-Phone gibi uygulamaları da mevcuttur.

15 Ayrıca, tüm verilerin kamuoyu ile paylaşımını sağlamak ve çevresel bilinci artırmak maksadıyla bir kiosk sistemi de oluşturulmuştur. NEOENERJI tarafından oluşturulan bu kiosk sisteminde, bir LCD ekran vasıtasıyla tüm üretim verileri (şu an üretilen enerji, bugün üretilen enerji, bu yıl üretilen enerji, toplam üretilen enerji vb.), üretim grafikleri, çevresel fayda ekranları (kesilmekten kurtarılan ağaç miktarı, azaltılan CO2 salınımı miktarı, üretilen enerji ile elektriği sağlanabilecek ev sayısı, vb), meteorolojik veriler (rüzgar hızı, rüzgar yönü, hava sıcaklığı, hava nemi, hava basıncı, global radyasyon vb.) ve müşteri tarafından istenen diğer verilerin gösterimi sağlanmaktadır.

16 Referanslar Yurtiçi Kurumsal Referanslar Arçelik Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Aselsan Başakşehir Belediyesi İki Numara Afyon Kocatepe Üniversitesi Safranpark TAI Türk Standartları Enstitüsü TUSAŞ T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Tema Trend Unilever Pınar Et Kocaeli Üniversitesi Senur Sabancı Üniversitesi Vestel Sıtkı Koçman Üniversitesi Ekşioğlu Orman Genel Müdürlüğü Eusag, Almanya Mirasol, Almanya Joke Systems, Avusturya Vista Eco, BAE IGB, Çek Cumhuriyeti Eurosol, Fransa Joosten HVL, Hollanda Yurtdışı Kurumsal Referanslar Country Trading, Kenya KCCESE, Kuveyt Egyptian RE, Mısır Sun Expert, Romanya Simtel, Romanya Sokna, Senegal Cekom, Slovenya Noratex, Yunanistan

17 İletişim Bilgileri NEOENERJI Clean Energy Sögütlüçeşme Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:12/1 Sefaköy Küçükçekmece/İSTANBUL Tel: Fax: w w w. n e o e n e r j i. c o m Başakşehir İnovasyon ve Teknoloji Merkezi (Living Lab) Başak Mahallesi, 5.Etap, 2.Kısım, Abdülhamithan Caddesi, No:5 Başakşehir/İSTANBUL Tel: Faks : info@basaksehir-livinglab.com

Güneş Enerjisi Rüzgar Enerjisi Şebekeye Bağlı Fotovoltaik Santraller Şebekeden Bağımsız Hibrid Sistemler Solar LED Aydınlatma Sistemleri Metorolojik

Güneş Enerjisi Rüzgar Enerjisi Şebekeye Bağlı Fotovoltaik Santraller Şebekeden Bağımsız Hibrid Sistemler Solar LED Aydınlatma Sistemleri Metorolojik Güneş Enerjisi Rüzgar Enerjisi Şebekeye Bağlı Fotovoltaik Santraller Şebekeden Bağımsız Hibrid Sistemler Solar LED Aydınlatma Sistemleri Metorolojik Ölçüm İstasyonları Uzaktan İzleme Sistemleri Proje Danışmanlık

Detaylı

200W-3KW Rüzgar Türbinleri Mart 2014 Fiyat Listesi

200W-3KW Rüzgar Türbinleri Mart 2014 Fiyat Listesi 200W-3KW Rüzgar Türbinleri Mart 2014 Fiyat Listesi Model ANGEL300 ANGEL400 ED2.7-500 ED2.6-600 ED3.0-1000 ED3.6-2000 ED4.0-3000 Model resimleri Anılan Güç (W) / Akü Voltajı 300W/12V 400W/24V 500W/24V 600W/24V

Detaylı

ŞEBEKE BAĞLANTILI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİNDE SAHA DENETİMLERİ

ŞEBEKE BAĞLANTILI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİNDE SAHA DENETİMLERİ ŞEBEKE BAĞLANTILI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİNDE SAHA DENETİMLERİ 28.02.2017 1 ŞEBEKE BAĞLANTILI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİNDE SAHA DENETİMLERİ İçerik 1-TS EN 62446 Genel Bakış 2-TS EN 62446 Kapsamı ve Yardımcı

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi Konu Başlıkları Enerjide değişim Enerji sistemleri mühendisliği Rüzgar enerjisi Rüzgar enerjisi eğitim müfredatı Eğitim

Detaylı

Modüler Hibrid Enerji İstasyonu- MOHES

Modüler Hibrid Enerji İstasyonu- MOHES Modüler Hibrid Enerji İstasyonu- MOHES Modüler Hibrit Enerji istasyonu (MOHES) Sivil ve Askeri Endüstrinin bir çok alanında şebeke elektriğinden veya petrol kaynaklı diğer enerji kaynaklarından istifade

Detaylı

ŞEBEKE BAĞLANTILI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ SAHA DENETİM STANDARDLARI

ŞEBEKE BAĞLANTILI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ SAHA DENETİM STANDARDLARI ŞEBEKE BAĞLANTILI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ SAHA DENETİM STANDARDLARI CAN CAMCI ZENİT ENERJİ GENEL MÜDÜR 7 NİSAN 2016 İçerik 1-TS EN 62446 Tanımı 2-TS EN 62446 Kapsamı ve Yardımcı Standardları 3-Denetim

Detaylı

Fotovoltaik Sahaların Uzaktan denetimi

Fotovoltaik Sahaların Uzaktan denetimi Fotovoltaik Sahaların Uzaktan denetimi Timosys, Fotovoltaik Üretim Sahalarında Uzak Denetim yoluyla üretim randımanını arttırmayı ve bir yandan da işletme ve bakım maliyetlerini azaltmayı hedeflemektedir.

Detaylı

Solar Enerji Kataloğu

Solar Enerji Kataloğu R Solar Enerji Kataloğu NEDEN SOLAR ENERJİ? Solar Enerji Sisteminin Faydaları Elektrik Sistem kendini kısa Uzun ömürlü olup faturalarınızı azaltır. sürede amorti eder. 10 yıl garantilidir. Tüketim fazlalığından

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

İzlleme 2. Solar Monitor s.r.o. 28. října 17, 51101 Turnov www.solarmonitor.cz. tel. : +420 481 313 661 email: info@solarmonitor.

İzlleme 2. Solar Monitor s.r.o. 28. října 17, 51101 Turnov www.solarmonitor.cz. tel. : +420 481 313 661 email: info@solarmonitor. İzlleme 2 Solar Monitor s.r.o. 28. října 17, 51101 Turnov tel. : +420 481 313 661 email: info@solarmonitor.cz Solar Monitor Küçük ve Orta ölçekli PVP Solar Parklar Makinalar arası iletişim Tesisler Hizmetler

Detaylı

REMTEK SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri

REMTEK SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri REMTEK SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri REMTEK SOLAR ENERJİ SİSTEMLERİ 2010 yılında kurulan firmamız 600VA 'dan 5,4MVA 'ya kadar kesintisiz güç kaynakları, frekans konvertörleri, anahtar teslim güneş

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ Yenilenebilir enerji sistemleri eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı eğitime taşımak amacıyla tasarlanmış, kapalı

Detaylı

YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ. www.selnikel.com

YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ. www.selnikel.com Verim Artışı %3-5 Yakıt Tasarrufu Kazan/Brülör MM Kontrol Modülü DTI Bilgi Aktarım Ünitesi EGA Baca Gazı Analiz Cihazı Yardımcı Ekipmanlar YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ Yüksek teknoloji ürünü Autoflame Yakma

Detaylı

SAVIOR SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri

SAVIOR SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri SAVIOR SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri SAVIOR SOLAR ENERJİ SİSTEMLERİ Savior Otomasyon un temeli, Türk endüstriyel elektronik sektörünün 1980 yılından beri tanıdığı Özdisan A.Ş. 'nin 1999 yılında

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip VISIC100SF Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/visic100sf

Detaylı

Online teknik sayfa PBS-RB100SG2SS0BMA0Z PBS BASINÇ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa PBS-RB100SG2SS0BMA0Z PBS BASINÇ SENSÖRLERI Online teknik sayfa PBS-RB100SG2SS0BMA0Z PBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. PBS-RB100SG2SS0BMA0Z 6041615 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/pbs H I J K

Detaylı

Kayıt Cihazlarında Gelinen Son Nokta...

Kayıt Cihazlarında Gelinen Son Nokta... Kayıt Cihazlarında Gelinen Son Nokta... Hazırlayan Kamil GÜRSEL Fizik / Müh. Elimko Elektronik İmalat ve Kontrol Ltd. Şti. www.elimko.com.tr ISO 9001 OTOMATİK KONTROLDA GÜVENİLİR İSİM... Çok sayıda enstrüman

Detaylı

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİLENEBİLİR ENERJİ LABORATUVARINA ALINACAK DENEY SETLERİ ŞARTNAMELERİ YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Genel Açıklamalar Deney setindeki tüm parçaların; en az 2(iki) yıl garantisi ve en az

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

BERKAY FOTOVOLTAİK & ISITMA & SOĞUTMA & SİSYEMLERİ BERKAY ISITMA&SOĞUTMA&FOTOVOLTAİK SAĞLIK & KONFOR & EKONOMİ

BERKAY FOTOVOLTAİK & ISITMA & SOĞUTMA & SİSYEMLERİ BERKAY ISITMA&SOĞUTMA&FOTOVOLTAİK SAĞLIK & KONFOR & EKONOMİ BERKAY FOTOVOLTAİK & ISITMA & SOĞUTMA & SİSYEMLERİ BERKAY ISITMA&SOĞUTMA&FOTOVOLTAİK SAĞLIK & KONFOR & EKONOMİ BERKAY ISITMA & SOĞUTMA & FOTOVOLTAİK SİSYEMLERİ Almanya'dan özel güneş enerji paneli Sizlere

Detaylı

Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS SICAKLIK SENSÖRLERI

Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS SICAKLIK SENSÖRLERI Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. TBS-1DSGT2506NE 6048684 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. VISIC100SF-1300 1069478 www.sick.com/visic100sf

Detaylı

% 98.6 lık bir karizma. PLATINUM R3-M inverter.

% 98.6 lık bir karizma. PLATINUM R3-M inverter. % 98.6 lık bir karizma. PLATINUM R3-M inverter. Reaktif güç Dış Outdoor ortam IP 66 Gölge Üç-Faz Verimlillik < 25 kw 10 100 kw > 100 kw Tüm PLATINUM R3 inverter modelleri, Enerji Yönetimi ( 6 EEG) pazar

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ TEMEL SEVİYE TEKNİK ÖZELLİKLER

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ TEMEL SEVİYE TEKNİK ÖZELLİKLER YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ TEMEL SEVİYE TEKNİK ÖZELLİKLER Yenilenebilir enerji sistemleri eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı eğitime taşımak

Detaylı

Fazladan bir takipçi ile oyunda. PLATINUM R3-M2 inverter.

Fazladan bir takipçi ile oyunda. PLATINUM R3-M2 inverter. Fazladan bir takipçi ile oyunda. PLATINUM R3-M2 inverter. Gölge Yükseltilmiş MPP Garanti Üç-Faz Verimlillik 2 MPP-Takipçi < 25 kw Reaktif güç Dış Outdoor ortam IP IP 66 66 10 100 kw > 100 kw Tüm PLATINUM

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

Kondansatörler Kullanım Kılavuzu

Kondansatörler Kullanım Kılavuzu Kondansatörler Kullanım Kılavuzu GRUP ARGE ENERJİ VE KONTROL SİSTEMLERİ SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. İkitelli OSB Mah. YTÜ İkitelli Teknopark Sok. No: 1/2B1-2B7-2B8-2B9 Başakşehir / İstanbul Tel: +90 212 438

Detaylı

OYG 120 RÜZGAR VE GÜNEŞ ENERJİSİ (KOMBİNE) EĞİTİM SETİ

OYG 120 RÜZGAR VE GÜNEŞ ENERJİSİ (KOMBİNE) EĞİTİM SETİ 2012 OYG 120 RÜZGAR VE GÜNEŞ ENERJİSİ (KOMBİNE) EĞİTİM SETİ www.ogen.com.tr Giriş Eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı olarak göstermek amacıyla

Detaylı

Onur ELMA TÜRKIYE DE AKILLI ŞEBEKELER ALT YAPISINA UYGUN AKILLI EV LABORATUVARI. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği

Onur ELMA TÜRKIYE DE AKILLI ŞEBEKELER ALT YAPISINA UYGUN AKILLI EV LABORATUVARI. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği 1 TÜRKIYE DE AKILLI ŞEBEKELER ALT YAPISINA UYGUN AKILLI EV LABORATUVARI SMART HOME LABORATORY FOR SMART GRID INFRASTRUCTURE IN TURKEY Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Sunan Onur ELMA 2

Detaylı

GÜNEŞ PANELLERİNDE TOPRAKLAMA VE YILDIRIMDAN KORUNMA SİSTEMLERİ

GÜNEŞ PANELLERİNDE TOPRAKLAMA VE YILDIRIMDAN KORUNMA SİSTEMLERİ GÜNEŞ PANELLERİNDE TOPRAKLAMA VE YILDIRIMDAN KORUNMA SİSTEMLERİ Mustafa Kemal AVŞAROĞLU Radsan A.Ş. mavsaroglu@radsan.com.tr ÖZET Güneşler elektrik elde edilen sistemlerin en temel yapıtaşı güneş hücreleri

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100FT Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi LEVELUPS SERİSİ VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS 96% Yüksek Verim VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER Gerçek Level Doğrultucu ve Evirici

Detaylı

Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS SICAKLIK SENSÖRLERI

Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS SICAKLIK SENSÖRLERI Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. TBS-1ASGT1506NM 6048667 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Fatih YAZITAŞ Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü Yeni Teknolojiler ve Destek Daire Başkanı

Fatih YAZITAŞ Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü Yeni Teknolojiler ve Destek Daire Başkanı Fatih YAZITAŞ Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü Yeni Teknolojiler ve Destek Daire Başkanı İstanbul, Kasım 2014 Son 10 Yılda Gelinen Nokta(2003-2013) Elektrik tüketimi yaklaşık 2 kat artışla 245 milyar

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa. PBSH-CB2X5SHGEFD5A0Z PBS Hygienic BASINÇ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa. PBSH-CB2X5SHGEFD5A0Z PBS Hygienic BASINÇ SENSÖRLERI Online teknik sayfa PBSH-CB2X5SHGEFD5A0Z PBS Hygienic A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Ortam Basınç türü Ölçüm mesafesi Aşırı direnç dayanımı

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Nisan 2014 1 2 DAF Enerji 2007 yılında çıkan Enerji Verimliği Kanunu sonrasında, MASDAF Grup un yöneticileri tarafından yarım asırlık sektör tecrübesi ile 2009 yılından tamamen

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. (DMS) Değişken Mesaj Sistemleri (DMS); trafik amaçlı LED ler kullanılarak grafik tabanlı yazı, şekil ve resim

Detaylı

Türbin modeli : LARUS45. Güç: 45 kw. (Maksimum) Kanat çapı: 15,6 m., 3 kanat.

Türbin modeli : LARUS45. Güç: 45 kw. (Maksimum) Kanat çapı: 15,6 m., 3 kanat. TEKNİK BİLGİLER Türbin modeli : LARUS45 Güç: 45 kw. (Maksimum) Kanat çapı: 15,6 m., 3 kanat. Kule : Bakım ve kurulum eğilmesi yapılabilen, hidrolik piston monte edilebilen, galvanizli çelik kule. Yükseklik

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

BESMAK MARKA BCE MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ

BESMAK MARKA BCE MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ BESMAK MARKA BCE - 312 MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ (Temsilidir.) Çimento test presi EN 196-1 ve ASTM C109 standardına uygundur. Cihazın basınç ve eğilme deneyleri için iki ayrı test gövdesi bulunmaktadır.

Detaylı

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri»

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» DUAL FUEL SYSTEM «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» Dual Fuel System DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik

Toplantı Salonları ve Elektronik Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2015 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme üe e ss sistemleri: e Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

Before the light. www.logiba.com. AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi

Before the light. www.logiba.com. AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi Before the light www.logiba.com AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi Sanayi Siteleri Depolar Otopark Alanları Alışveriş Merkezleri Hayat ışığın kontrolünde, ışık ise sizin... Sokak Aydınlatmaları Park ve Bahçeler

Detaylı

Akıllı Pano ile Binalarda Enerji Yönetimi. Serkan PAMAY Enerji İzleme Sistemleri Satış Danışmanı Enerji Verimliliği

Akıllı Pano ile Binalarda Enerji Yönetimi. Serkan PAMAY Enerji İzleme Sistemleri Satış Danışmanı Enerji Verimliliği Akıllı Pano ile Binalarda Enerji Yönetimi Serkan PAMAY Enerji İzleme Sistemleri Satış Danışmanı Enerji Verimliliği Ajanda Schneider Electric Neden Enerji Yönetimi? Enerji Yönetim Sistemi Faydaları Schneider

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Deney Laboratuvarı Adresi : Hasköy Sanayi Sitesi İdari Bina No:19 Gebze 41400 KOCAELİ/TÜRKİYE Tel : 0 262 644 76 00 Faks : 0 262 644 58 44 E-Posta : bilgi@emcas.com.tr

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti.

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti. Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2014 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme sistemleri: Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı Masası Hareketli

Detaylı

İçerik. Ürün no.: ODSL 96K/ S12 Optik mesafe sensörü. Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

İçerik. Ürün no.: ODSL 96K/ S12 Optik mesafe sensörü. Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Ürün no.: 50101882 ODSL 96K/66-2300-S12 Optik mesafe sensörü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar 1 / 5 Teknik veriler Temel veriler Seri

Detaylı

Hızlı montaj le tasarruf sağlayın. Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj. www.entes.com.tr

Hızlı montaj le tasarruf sağlayın. Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj. www.entes.com.tr Hızlı montaj le tasarruf sağlayın Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj www.entes.com.tr MPR- 3 fazlı akım trafosu ın Avantajları Kolay Pano Kurulumu Tek kablo ile tornavida kullanmadan kolay bağlantı

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217524 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler SIDOR E 1217524 Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Deney Laboratuvarı Adresi : Hasköy Sanayi Sitesi İdari Bina No:19 Gebze 41400 KOCAELİ/TÜRKİYE Tel : 0 262 644 76 00 Faks : 0 262 644 58 44 E-Posta : bilgi@emcas.com.tr

Detaylı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı Monoblok trifaze KGK sistemi PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı PowerWave 33 güç merkezi ABB, kesintisiz güç kaynağı sistemlerinde global standartlar ortaya koymuștur. PowerWave 33 ün en

Detaylı

ŞEBEKE BAĞLANTILI FOTOVOLTAİK ELEKTRİK ÜRETİM SİSTEMLERİNİN GÜÇ KALİTESİNE ETKİLERİ VE PERFORMANS ANALİZİ

ŞEBEKE BAĞLANTILI FOTOVOLTAİK ELEKTRİK ÜRETİM SİSTEMLERİNİN GÜÇ KALİTESİNE ETKİLERİ VE PERFORMANS ANALİZİ VI. Enerji Verimliliği, Kalitesi Sempozyumu& Sergisi 4-6 Haziran 2015, Sakarya ŞEBEKE BAĞLANTILI FOTOVOLTAİK ELEKTRİK ÜRETİM SİSTEMLERİNİN GÜÇ KALİTESİNE ETKİLERİ VE PERFORMANS ANALİZİ Selma ERKURT 2015

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217513 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217513 1217513 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR SPLIT TYPE COOLING GROUP SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR UTS- H S, UTS- C S ve UTS- F S Serisi Cihazlarımız Avrupa Birliği

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Cooling. Soğutma Otomasyon Sistemleri ve Enstalasyon Tekniği. Uzaktan izleme ve kontrol sistemi...

Cooling. Soğutma Otomasyon Sistemleri ve Enstalasyon Tekniği. Uzaktan izleme ve kontrol sistemi... Cooling Uzaktan izleme ve kontrol sistemi... Soğutma Otomasyon Sistemleri ve Enstalasyon Tekniği Nem ve Dokunmatik TFT Ekran Dokunmatik TFT Ekran Soğuk Oda Kontrol Cihazları Soğutma Sistemleri Kontrol

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Adresi : Hasköy Sanayi Sitesi İdari Bina No:19 Gebze 41400 KOCAELİ / TÜRKİYE Tel : 0 262 644 76 00 Faks : 0 262 644 58 44 E-Posta : bilgi@emcas.com.tr Website

Detaylı

Online teknik sayfa FFUS10-1G1IO FFU AKIŞ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa FFUS10-1G1IO FFU AKIŞ SENSÖRLERI Online teknik sayfa FFUS10-1G1IO FFU FFUS10-1G1IO FFU A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Ortam Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri

Detaylı

24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler

24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler 24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler Yoğuşmalı Premix Sistem Kombiler 24/30-28/35-32/40 kw Parametre ayarları Priwa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE

Detaylı

Aydınlatma ve İç Tesisat Laboratuvarı Demo II KNX

Aydınlatma ve İç Tesisat Laboratuvarı Demo II KNX Aydınlatma ve İç Tesisat Laboratuvarı Demo II KNX KNX eski kontrol sistemlerinde ayrı ayrı kontrol edilen fonksiyonları tek bir çatı altına toplar. KNX Nedir? Enerji Kullanımında Sektörel Dağılım Enerji

Detaylı

Yumuşak Yolvericiler. Kalkış için kontrollü yol verme fonksiyonları. Duruş için özellikle pompa uygulamalarına yönelik yumuşak duruş fonksiyonları

Yumuşak Yolvericiler. Kalkış için kontrollü yol verme fonksiyonları. Duruş için özellikle pompa uygulamalarına yönelik yumuşak duruş fonksiyonları Yumuşak Yolvericiler Vektör kontrollü AKdem dijital yumuşak yol vericisi, 6-tristör kontrollü olup, 3 fazlı sincap kafesli motorlarda yumuşak kalkış ve duruş prosesleri için tasarlanmıştır. Vektör kontrol,

Detaylı

OFF-GRID veya STAND-ALONE INVERTER NEDİR?

OFF-GRID veya STAND-ALONE INVERTER NEDİR? ON-GRID veya GRID-TIE INVERTER NEDİR? On-Grid solar fotovoltaik sistem, şebekeye bağlı (paralel) bir sistem anlamına gelir. Güneş enerjisi kullanılabilir olduğu zaman, sistem şebekeye güneş tarafından

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz 4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz Kullanma Kılavuzu DS-55204 Digitus 4K Çoğaltıcı Seti, 4K2K/60Hz hem yüksek çözünürlüklü grafikler hem de kesintisiz video oynatımı için en yüksek talepleri dahi karşılayan

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

ÇEVRECİ EKONOMİK GÜVENLİ

ÇEVRECİ EKONOMİK GÜVENLİ ÇEVRECİ EKONOMİK GÜVENLİ İçindekiler 1. Dünya daki ve Türkiye deki CNG Otobüs Pazarı 2. Neden CNG Yakıt Tercih Edilmeli? 3. Doğalgaz (CNG) ile Dizel Yakıt Karşılaştırması 4. CNG Yakıtlı Otobüslerin SWOT

Detaylı

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. i-sign İçerik Yönetim Yazılımı İçerik yönetim yazılımı LCD ve LED tabanlı bilgilendirme sistemlerinde ekranlarda

Detaylı

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva TRİE UPS LER 3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva 3 faz giriş -1 faz çıkış ve 3 faz giriş -3 faz çıkış kesintisiz güç kaynakları başta sanayi, tıp,

Detaylı

Naviels. DAXOM / Navidens. Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven. Avrupa Birliği EEC 92/42 Standartlarına Göre

Naviels. DAXOM / Navidens. Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven. Avrupa Birliği EEC 92/42 Standartlarına Göre Naviels DAXOM / Navidens Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven VERİMLİLİK ««««Avrupa Birliği EEC 92/42 Standartlarına Göre Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan DAXOM / Navidens GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Online teknik sayfa PBT-RB010SG1SSNALA0Z PBT BASINÇ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa PBT-RB010SG1SSNALA0Z PBT BASINÇ SENSÖRLERI Online teknik sayfa PBTRB00SGSSNALA0Z PBT PBTRB00SGSSNALA0Z PBT A B C D E F H I J K L N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Ortam Basınç türü Ölçüm mesafesi Sipariş

Detaylı

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi.

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Verimli sensörlerle birlikte proses masraflarının optimizasyonu SC 1000 Kontrol ünitesi aynı anda sekiz sensör ile birlikte

Detaylı

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE-

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- TEL : +33 4 76 41 86 39 - FAX : +33 4 76 41 92 27 MAIL : SALES@TETHYS-INSTRUMENTS.COM - WEB : WWW.TETHYS-INSTRUMENTS.COM

Detaylı

Online teknik sayfa FFUC10-1G1SR FFU AKIŞ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa FFUC10-1G1SR FFU AKIŞ SENSÖRLERI Online teknik sayfa FFUC10-1G1SR FFU FFUC10-1G1SR FFU A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Ortam Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri

Detaylı

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. Viero Araç Sayım Sistemi Viero Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı

Detaylı

MİMARİDE İNCE FİLM FOTOVOLTAİK TEKNOLOJİSİ

MİMARİDE İNCE FİLM FOTOVOLTAİK TEKNOLOJİSİ MİMARİDE İNCE FİLM FOTOVOLTAİK TEKNOLOJİSİ Solar Mimarisi moda değil, bir ihtiyaçtır! Sir Norman Foster 2 FOTOVOLTAİK KULLANIMI 3 AVRUPA GÜNEŞLENME HARİTASI 4 FOTOVOLTAİK KULLANIMI 2010 yılında 16.6 GW

Detaylı

Enerji verimliliği ve konfor bir arada

Enerji verimliliği ve konfor bir arada Enerji verimliliği ve konfor bir arada Hayatın her alanında olduğu gibi; kamu ve eğitim kurumları da yeni projelerinde hayata Berker le konfor, estetik ve değer katıyor. 160 kamu ve kurumsal projeler 161

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ IPACK ENDÜSTRİYEL GAZ ÖLÇÜMLEME VE KONTROL SİSTEMLERİ Endüstriyel işletmelerde kullanılan yanıcı parlayıcı patlayıcı ve/veya toksik gazların anlık veya sürekli olarak tespiti

Detaylı

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Yüksek alaşımlı döküm alüminyumdan imal edilmiş, premix ısı eşanjörü ile donatılmış yeni nesil yoğuşmalı

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Leader in Safe City Technologies Ekin Spotter trafik yönetimi, çevresel analizler ve şehir gözetimi fonksiyonlarıyla çeşitlendirilebilir

Detaylı

ATROMİX Yoğuşmalı Kombi

ATROMİX Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm ATROMİX Yoğuşmalı Kombi Kullanıcı Dostu ve Kompakt Boyut DemirDöküm Kombi Tabii ki! Tasarruf Güvenlik / Bakım Yoğuşma Teknolojisi Nedir? 20 kw 24 Farklı Kapasite Seçenekleri 20/24/28 kw kapasite

Detaylı

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ:

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: Düz boruya takılabilen, salmastrasız, yağlama ve soğutması pompalanacak akışkan ile yapan, bakım gerektirmeyen, ıslak

Detaylı

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik Beta Mühendislik DENİZ SUYU SU YAPICILARI Enerji Geri kazanımlı KULLANILAN ENERJİNİN %80 nini geri kazandırır. GÜNDE 2.000 lt ye kadar TEMİZ SU üretir. MODÜLER KONFİGÜRASYON, montajı Basit ve çok kolay

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Enerji İletimi ve Dağıtımı için Data Networking Çözümleri Kritik Uygulama Görevlerinin Global Liderinden Trafo Merkezleri için Çözümler 2 Belden enerji

Detaylı