Beklentisi yüksek markalar için Terzi işi iletişim danışmanlığı. Hakkımızda

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Beklentisi yüksek markalar için Terzi işi iletişim danışmanlığı. Hakkımızda"

Transkript

1

2 Beklentisi yüksek markalar için Terzi işi iletişim danışmanlığı

3 * Hizmet verdiği sektörlerde donanımlı, profesyonel, duyarlı, dünyanın ve Türkiye nin gelişimine hakim, gündemin önünde danışman profili ile pek çok markanın beklentisi olan özel hizmet anlayışını benimsiyoruz. En önemlisi ekibimizi markanızın beklentisine göre oluşturuyoruz. Marka hikayenizi geleceğe taşıyacak, markanıza özel yaratıcı iletişim stratejileri kurguluyoruz.

4 Çok büyümek gibi bir hayalimiz yok. Büyük hedeflerimiz, bir o kadar büyük ve gerçekçi hayallerimiz var.

5 * Her markanın stratejisi, beklentisi, hayalleri ve hedefleri farklı. Biz de bu gerçekten yola çıkarak, bilinen iletişim kalıplarını yıkıyor, markanıza özel iletişim çözümleri üretiyoruz. * Beklentiler üzerinde yükselen iletişim danışmanlığı hizmeti sunuyoruz.

6 Neden Bahar Ünal İletişim Danışmanlık? İletişimi anlık bir faaliyetten ziyade yönetilmesi gereken, sonuçları ölçülen ve sürekli gelişen bir «süreç» olarak tanımlar. 15 yıllık tecrübe Büyük kurumlarla çalışma alışkanlığı B2B / B2C iletişim anlayışını H2H ile pekiştirme Uzun soluklu iş birlikleri İletişim başarısını, ilgili tüm paydaşların iletişim yönetiminin sonuçları ve etkilerinden tatmin olmasını sağlamak olarak görür.

7 H2H İletişim Modeli Nedir? H2H iletişim; Bahar Ünal İletişim Danışmanlık tarafından yeniden yorumlanmış, yeni nesil bir iletişim modelidir. Bahar Ünal İletişim Danışmanlık; günümüz hızlı iletişim dünyasının dinamiklerinin bir adım önüne geçebilmek için B2B B2C iletişim modellerini bir kapta eriterek H2H (Human 2 Human) iletişimi Türkiye de ilk uygulayan ajanstır.

8 H 2 H İletişim (Human 2 Human) Lider İletişimi Kriz Yönetimi Siyasal İletişim Paydaş İletişimi Pazarlama İletişimi Medya Yönetimi İtibar Yönetimi Gündem Oluşturma KSS Projeleri Bahar Ünal İletişim Yönetimi

9 Neden H2H İletişim? H2H iletişim yaklaşımı; Özel iletişim stratejisiyle, bütünsel bir zeminde detayları inceler. Farklı değişkenleri hesaba katarak, aksiyon planlarını gerçekçi bir zeminde yapar. Sürdürülebilirlik iletişimi kapsamında; stratejik amaçları ve planları belirlerken insan faktörünü merkez alır. İnsan merkezli kurumsal iletişim yapısını oluşturur ve bu yapının ilgili paydaşlar nezdinde; şirketin bütünlüğü, güvenilirliği ve itibarını da sağlayacak ve koruyacak biçimde işlemesini garantiler.

10 Bahar Ünal H2H Çalışma Yaklaşımı Öncelik: Müşteriyi tam olarak anlamaktır. Öğrenir İlk Soru: İletişimle markamıza nasıl değer katarız? Geliştirir Sonuç: Analiz sonrası oluşturulan fonksiyonel iletişim çözümlerini çalıştırır. Uygular

11 Bahar Ünal H2H Çalışma Yaklaşımı Geleneksel halkla ilişkiler ve marka iletişimi çalışmaları, itibar yönetimi için tek başına yeterli değildir. İtibarın sürdürülebilirliği, onu destekleyen gerçek bir içerikle mümkündür. Bahar Ünal İletişim Danışmanlık H2H iletişim örgüsü ile yapılan çalışmalarda, istenen algı yönetimi başarıyla sağlanmaktadır. Kurumun yönetim politikaları, uygulamaları, yönetim sistemleri ve performansı Algılama Paydaşların kurumu nasıl algıladığı Gerçek

12 Pazarlama Yönelimli İletişimi Danışmanlığı Stratejik İletişim Danışmanlığı H2H İletişim Kapsamı İtibar Yönetimi Konu Yönetimi Kriz İletişimi İç İletişim Danışmanlığı Medya İlişkileri Yönetimi Sosyal Medya İletişimi İtibar ve Algı Araştırmaları Paydaş İlişkileri Yönetimi Kamu İlişkileri Yönetimi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Proje Danışmanlığı Mesaj ve İletişim Öyküsü Oluşturma Liderlik İletişimi Danışmanlığı Kurumsal Marka İletişimi Medya İlişkileri Yönetimi Sosyal Medya İletişimi Satış Ekibi ve Bayii İletişimi Ürün Tanıtım ve Lansman Kampanyaları Tüketici Bilgilendirme Kampanyaları Kurumsal Müşterilere Ürün ve Hizmet Tanıtım Çalışmaları

13 Takım

14 GÜRSU BAHAR ÜNAL Ajans Başkanı Eskişehir Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi Basın Yayın Bölümü nü derece ile bitirmesinin ardından, London School of Public Relations Academy sertifikası alan Ünal, ilk olarak gazete, dergi ve televizyon kanallarının haber servislerinde çalıştı. Ardından halkla ilişkiler, pazarlama ve stratejik planlama konularında stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren sektörün saygın ajanslarında 15 yıl direktör, yönetici ortak olarak görev yaptı. Özellikle perakende, turizm, finans, gayrimenkul sektöründeki birçok markanın stratejik iletişim danışmanlığını yapan Ünal, birçok şirketin sektördeki algı ve itibar yönetimi konusundaki çalışmalarına önemli katkılarda bulundu ve rehberlik etti. İki yıl boyunca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Basın Danışmanlığı görevini yürüten Ünal, Emlak Konut GYO dahil olmak üzere 3 halka arz süreci yönetti yılında Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı adı altında tek başına yola çıkan Ünal, İstanbul Tüccarlar Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Sekreteri ve Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Üyesi dir.

15 İLKER ÖNEL Yönetim Kurulu Üyesi İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Önel, 2003 yılında aynı üniversiteden MBA derecesi aldı. Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Contemporary Management alanında doktora eğitimine devam eden Önel, tarım ürünleri piyasasında uluslararası bir şirket olan Orgin Agro ve Galata Susam ve Tahin Fabrikası Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi dir. İstanbul Tüccarlar Kulübü Derneği Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin yanı sıra, İstanbul Ticaret Borsası Üyesi ve İskenderun Ticaret Borsası Meclis Üyesi olan Önel, aynı zamanda Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak özellikle finans, makro ve mikro ekonomik gündem konusunda danışmanlık vermektedir.

16 FULYA ERDEM Genel Müdür Yardımcısı Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü nde devam ettiği dönemde medya sektörüne adım atan Fulya Erdem, 20 yıl Türkiye nin önde gelen medya gruplarında ekonomi muhabirliği ve ekonomi editörlüğü görevlerinde bulundu. Son olarak STAR Gazetesi nde Patron Katı röportajlarını ve Emlak Dünyası sayfalarını hazırlayan Erdem, Sürekli Sarı Basın Kartı sahibi. Erdem, aynı zamanda Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi.

17 AYFER ARSLAN Medya İlişkileri Koordinatörü Ekonomi basınının deneyimli ismi Ayfer Arslan, Tercüman Gazetesi, Kanal 6, HBB TV, Posta, Dünya, Akşam ve Cumhuriyet Gazetesi dahil medyada ekonomi muhabiri ve finans editörü olarak yaklaşık 26 yıl görev yaptı. İSMMMO (İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası) Yılın En Başarılı Ekonomi Muhabiri ödülünün de sahibi olan Arslan, 2014 Aralık-2016 Haziran tarihleri arasında Edelman Türkiye de Medya Direktörü olarak çalıştı. Sürekli Basın Kartı sahibi olan Arslan aynı zamanda Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi.

18 Ali Rıza Erbayrak Müşteri İlişkileri Direktörü Avustralya Sydney de bulunan New South Wales Üniversitesi nde aldığı dil eğitimi sonrası, Doğu Akdeniz Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü nü bitiren Erbayrak 2013 yılında Kriz İletişimi alanında yüksek lisans derecesi aldı. Eğitim hayatına Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Tasarımı Bölümü nde doktora öğrencisi olarak devam etmektedir. Kültür Üniversitesi Grafik Reklam Bölümü nde ve Erciyes Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü nde Öğretim Görevlisi olarak çalışan Erbayrak, global ölçekli reklam ajanslarında stratejist olarak görev yaptı yılından buyana büyük ölçekli markalara iletişim danışmanlığı hizmeti veren Erbayrak, Bahar Ünal İletişim Danışmanlık ta Müşteri İlişkileri Direktörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

19 Süleyman Kalyon Medya Direktörü Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Süleyman Kalyon, yaklaşık 26 yıldır iletişim sektöründe hizmet vernektedir. Ilk olarak Taksim Otelcilik ve Aktüel Turizm de seminer organizasyonları ile işe başlayan Kalyon, sırasıyla Express Dergisi, Dünya Gazetesi, Kanal E, Barometre Gazetesi, Kanal 9 TV, Milliyet Gazetesi, imedya.com haber portalı, Star TV ve Star Gazetesi nde çeşitli departmanlarda görev yapmıştır yılında iletişim danışmanlığı sektörüne geçiş yapan Kalyon, bir süre freelance siyasal iletişim danışmanlığı yapmasının ardından Medyaevi İletişim, Effect Halkla İlişkiler şirketlerinde çalışmıştır. Son olarak Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı şirketinde Medya Direktörü görevini yürüten Kalyon, Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesidir.

20 Belemir Öksüz Marka Temsilcisi Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü nden mezun olan Belemir ÖKSÜZ, iş hayatına gayrimenkul sektörü ile adım attı. Emlakkulisi.com sitesinde editörlük, emlakmetrekare.com sitesinde haber müdürlüğü görevinde bulundu. Ekibimizin üyelerinden Belemir gayrimenkul alanındaki birikim ve deneyimleriyle marka temsilcisi olarak danışmanlık yapıyor.

21 Gizem Yanmaz Marka Temsilcisi Yrd. Pamukkale Üniversitesi, İletişim fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünü başarıyla tamamlayan Gizem Yanmaz, profesyonel yaşamına A İletişim de Marka Temsilcisi olarak başladı. Başta sağlık, ekonomi ve gastronomi olmak üzere geniş bir yelpazede sektör tecrübesi bulunan Yanmaz, Bahar Ünal İletişim Danışmanlık bünyesinde Marka Temsilcisi Yardımcısı ünvanıyla ekibe destek hizmet vermektedir.

22 Gizem Ekşi Marka Temsilcisi Yrd. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü başarıyla tamamlayan Gizem Ekşi, Cumhuriyet Gazetesi Haber Merkezi nde stajını tamamladıktan sonra profesyonel yaşamına Yeniemlak.com da Editör olarak başladı. Dergi ve gazete tecrübesi bulunan Ekşi, Bahar Ünal İletişim Danışmanlık bünyesinde marka temsilcisi yardımcısı ünvanıyla hizmet vermektedir.

23 Yaratıcı, marka vaadini destekleyen, kurum kültür ve değerlerine uygun fikirler geliştiren ekibimiz, etkinlik ve konsept danışmanlığı, prodüksiyon hizmetleri ve lojistik hizmetler gibi pek çok alt başlığı da artı değer olarak sunmaktadır. Bu hizmetleri şirketimiz, Bahar Ünal Etkinlik Ajansı bünyesinde uzman kadrosu ile vermektedir.

24 MARKALARIMIZ

25

26 REFERANSLARIMIZ

27 AVVA Ayşe Erbulak- Anne Bak Kim Geldi kitap lansmanı Asoy Yapı Barış Kurbal Bespoke Tailoring Buyaka AVM B&G Store Guess Kids/ Birkkembergs/ Patrizia Pepe Feryapı Emlak Konut GYO Emlak Konut GYO Halka Arz iletişimi E-hamal Genç Turizmciler Derneği/ GTD TCP Proje Tasarım ve Menajerlik Bahçekent Flora / Cadde Flora lansman La Vie İstanbul lansman Stosa Cucine ANF Proje Ortaklığı Etis Lojistik SPOT Yedi Mavi Via GYO Halka Arz iletişimi İdil Baby & Mamino İnrema Fuarcılık TASAM Pana Holding Kalenobel- Mondi satınalma süreç yönetimi Karat 34 lansman Kumko Yapı KLK Yapı AKParti Genel Başkan Yardımcısı / Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz seçim süreci NOBEL Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Basın Danışmanlığı SNA Danışmanlık Dağ Mühendislik Gül Proje Negmar Grubu İstanbullines Sırçacı 14

28 ÖRNEK ÇALIŞMALARIMIZ

29 ÜNLÜ & Co - DAHA Lansmanı

30 ÜNLÜ & Co - DAHA Lansmanı

31 Güral Premier Hotel & Resorts Basın Lansmanı

32 Güral Premier Hotel & Resorts Basın Lansmanı

33 STOSA Mutfak Basın Lansmanı

34 STOSA Mutfak Basın Lansmanı

35 Emlak Konut Basın Lansmanı

36 Emlak Konut Basın Lansmanı

37 Dağ Mühendislik Tual Bahçekent Lansman

38 Dağ Mühendislik Tual Bahçekent Lansman

39 Gül Proje Basın Toplantısı

40 Gül Proje Basın Toplantısı

41 Özel Haber Çalışmalarından Örnekler

42 BYZ Outlet AVM Örnek Haberler

43 Mix Kayseri AVM Örnek Haberler

44 Arnavutköy Mahallesi Francalacı Caddesi No 2/2 Arnavutköy / Beşiktaş İstanbul / Türkiye info@baharunal.com.tr baharunalpr baharunalpr baharunaliletisim Bahar Unal PR

Beklentisi yüksek markalar için Terzi işi iletişim danışmanlığı. Hakkımızda

Beklentisi yüksek markalar için Terzi işi iletişim danışmanlığı. Hakkımızda Beklentisi yüksek markalar için Terzi işi iletişim danışmanlığı * Hizmet verdiği sektörlerde donanımlı, profesyonel, duyarlı, dünyanın ve Türkiye nin gelişimine hakim, gündemin önünde danışman profili

Detaylı

Beklentisi yüksek markalar için Terzi işi iletişim danışmanlığı. Hakkımızda

Beklentisi yüksek markalar için Terzi işi iletişim danışmanlığı. Hakkımızda Beklentisi yüksek markalar için Terzi işi iletişim danışmanlığı * Hizmet verdiği sektörlerde donanımlı, profesyonel, duyarlı, dünyanın ve Türkiye nin gelişimine hakim, gündemin önünde danışman profili

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

SALES & MARKETING SOLUTIONS

SALES & MARKETING SOLUTIONS SALES & MARKETING SOLUTIONS AMACIMIZ Gayrimenkul projelerinin; müşteri tatminini sağlama nihai hedefine uygun olarak profesyonelce geliştirilmesi, amaçlanan müşteri kitlesiyle buluşabilmesi için doğru

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014 Mikro MBA Sertifika Eğitim Fiyatları 1. Kategori Perfect Eğitim Paketi (10 Eğitim) 279,00 TL! 2. Kategori Plus Eğitim Paketi (5 Eğitim) 159,00 TL! 3. Kategori Pro Eğitim Paketi (3 Eğitim) 109,00TL! 4.

Detaylı

Stratejik Pazarlama Yönetimi Açısından Marka ve Satış İlgisi, (Yüksek Lisans), Marmara Üniversitesi, 2002, Danışman: Prof.Dr.

Stratejik Pazarlama Yönetimi Açısından Marka ve Satış İlgisi, (Yüksek Lisans), Marmara Üniversitesi, 2002, Danışman: Prof.Dr. 1. Adı Soyadı : Meysure Evren ÇELİK 2. Doğum Tarihi : 05/09/1977 3. Ünvanı : Dr.Öğr.Üye. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme İstanbul Üniversitesi İşletme 1999 Fakültesi

Detaylı

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Ertuğrul Acar KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Medyanın çeşitli kademelerinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 AKADEMİK YILI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 AKADEMİK YILI T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 AKADEMİK YILI İKİNCİ ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS, UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI- KONTENJANLARI PSİKOLOJİ ANABİLİM DALI Aile

Detaylı

AJANS TANITIM SUNUMU

AJANS TANITIM SUNUMU AJANS TANITIM SUNUMU Müşterinizi gerçek dünyada mutsuz ederseniz bu mutsuzluğunu 6 kişiye söyler, Onu eğer sanal dünyada mutsuz ederseniz Bunu 6000 kişiye söyler. Jeff Bezos, Amazon.com un CEO su Size

Detaylı

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından "size özel" hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize medyafobi@medyafobi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından size özel hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize medyafobi@medyafobi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Bir haberci, bir köşe yazarı olaylara nasıl yaklaşır? Bir istihbaratın habere nasıl dönüştüğü, daha sonra "mutfak" olarak adlandırılan Yazı İşleri'nde nasıl ele alındığı ve nasıl "ürün" haline getirilip

Detaylı

Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ. Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü

Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ. Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü Bilginin sürekli bir gelişme içinde bulunduğu ve bilgi

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından "size özel" hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından size özel hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize adresinden ulaşabilirsiniz. Bir haberci, bir köşe yazarı olaylara nasıl yaklaşır? Bir istihbaratın habere nasıl dönüştüğü, daha sonra "mutfak" olarak adlandırılan Yazı İşleri'nde nasıl ele alındığı ve nasıl "ürün" haline getirilip

Detaylı

GÜZ YARIYILINDA ÖĞRENCİ ALACAK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

GÜZ YARIYILINDA ÖĞRENCİ ALACAK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI 2016-2017 GÜZ YARIYILINDA ÖĞRENCİ ALACAK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Alman Dili ve Edebiyatı Tezli Y.Lisans MULAKAT Almanca Mütercim Tercümanlık Tezli Y.Lisans Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli Y.Lisans

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ NE HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrencilerimiz; 2008 yılında kurulan Gümüşhane Üniversitesi nin dünyaya açılan penceresi sloganıyla kısa sürede büyük gelişim sağlayan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi,

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL

KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YIL KODU BİRİNCİ YARIYIL BES - 105 Beden Eğitimi ve Spor 0 2 0 GZT - 101 Temel Gazetecilik 3 0 3 GZT - 105 Yazılı ve Sözlü Anlatım 2 2 3 HİL - 107 İşletme Bilimine Giriş 3 0 3 HİL - 111 Sosyal

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Öğr.Gör. Yusuf Ziya AY

Öğr.Gör. Yusuf Ziya AY Öğr.Gör. Yusuf Ziya AY ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1968 İSTANBUL T: 212440000012742 F: yzay@istanbul.edu.tr

Detaylı

RYD / Bilgi Üniversitesi Reklam Yaratıcılığı Eğitimleri

RYD / Bilgi Üniversitesi Reklam Yaratıcılığı Eğitimleri RYD / Bilgi Üniversitesi Reklam Yaratıcılığı Eğitimleri Reklam Yazarlığı Atölyesi Eğitimin İçeriği: Reklam sektöründe, reklam ajansları içindeki yaratıcı ekipte yer alan reklam yazarlığı mesleğini seçmek

Detaylı

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Mirac Türker Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - Küçükyalı Ev Telefonu : 90 (216) 366 44 65 Cep Telefonu : 90 (530) 498 74 85 E-Posta : miracakoz@yahoo.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel Teknoloji Platformları, güncel Teknoloji konularının paylaşıldığı Etkinliği, BThaber Özel Dosyası ve Ek Yayını ile etkileşimli bir paylaşım platformudur. SONUÇ BİLDİRGESİ 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus

Detaylı

CeBIT Bilişim Eurasia 2014

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 CeBIT Bilişim Eurasia 2014 FUAR KAPANIŞ RAPORU 11 14 Eylül İstanbul,Turkiye cebitbilisim.com CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Kabuk Değiştirdi Sadece İş Dünyası %100 B2B konsepti Fuar ve Konferanslar CeBIT Global

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER: TEORİK ÇERÇEVE...

HALKLA İLİŞKİLER: TEORİK ÇERÇEVE... İÇİNDEKİLER 1. Bölüm: HALKLA İLİŞKİLER: TEORİK ÇERÇEVE... 1 1.1. HALKLA İLİŞKİLERİN TANIMI... 1 1.1.1. Halkla İlişkilerin Farklı Tanımları... 2 1.1.2. Farklı Tanımlarda Halkla İlişkilerin Ortak Özellikleri

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

SUIT CREATIVE BRAND SOLUTIONS

SUIT CREATIVE BRAND SOLUTIONS 2005-2015 İletişim-tanıtım sektöründe uzun geçmişe sahip İDEHA Reklam Ajansı ve SAFARİ Marka İletişimi Ajansı, 2005 sonrası tüm birikimlerini 2014 yılında biraraya getirdi. İkibinli yıllara damgasını vuran

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw TANITIM DOSYASI bagatur.com bagaturlaw Deneyimli İşinizi anlayan, gereksinimlerinize uygun çözüm üreten Deneyimiyle risklerinizi yönetmenizi, önlemenizi sağlayan Kurumsal ve Güvenilir Dürüst, güvenilir,

Detaylı

İletişim Fakültesi Reklamcılık Lisans 2011 Yılı Müfredatı (Reklamcılık) Genel Toplam Ders Adedi : 55 T : 142 U : 5 Kredi : 97 ECTS : 240 T+U : 147

İletişim Fakültesi Reklamcılık Lisans 2011 Yılı Müfredatı (Reklamcılık) Genel Toplam Ders Adedi : 55 T : 142 U : 5 Kredi : 97 ECTS : 240 T+U : 147 11 Yılı Müfredatı () YABANCI DİL HAZIRLIK T U 1 HAZ1 HAZIRLIK SINIFI 1. YARIYIL T U L 1 8511 9 TÜRK DİLİ I 851 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP 9 TARİHİ I 851 9 EKONOMİYE GİRİŞ 8515 9 İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Adı Soyadı: İZZET BOZKURT ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Doğum Tarihi: 23.07.1966 izzet.bozkurt@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Gazetecilik ve Halkla

Detaylı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Tarih: 27 Ekim - 25 Kasım 2018 Yer: Balmumcu - Point Hotel Süre: 5 Haftasonu

Detaylı

BMTurk Hakkında. Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur.

BMTurk Hakkında. Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur. BMTurk Hakkında Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur. Toplam 100 yıllı aşkın profesyonel iş tecrübesine sahip bir ekibi birleştirmektedir. Teknoloji, turizm ve uluslararası

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ Günün Menüsü Görsel İletişim Tasarımı nedir? Görsel İletişim Tasarımcısı ne yapar?

Detaylı

NE YAPARIZ? PRODÜKSİYON. Alanının en iyileriyle çalışıyoruz. Çekiyor, bir araya getiriyor, görüntülerle, sizin hikâyenizi anlatıyoruz.

NE YAPARIZ? PRODÜKSİYON. Alanının en iyileriyle çalışıyoruz. Çekiyor, bir araya getiriyor, görüntülerle, sizin hikâyenizi anlatıyoruz. İLETİKA, film yapım ve grafik tasarım alanında başlı başına marka olmuş yaratıcı bir ekiple 2013 yılında kuruldu. 20 yıllık mesleki deneyimlerini, bir araya getiren ekip müşterilerine kreatif iletişim

Detaylı

Öğr.Gör. Yusuf Ziya AY

Öğr.Gör. Yusuf Ziya AY Öğr.Gör. Yusuf Ziya AY ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1968 İSTANBUL T: 212440000012742 2125855140 F: yzay@istanbul.edu.tr

Detaylı

Via Properties, bu süreci en başarılı şekilde yönetmiş ve 2014 yılını iletişimde güçlü bir şekilde sonlandırmıştır.

Via Properties, bu süreci en başarılı şekilde yönetmiş ve 2014 yılını iletişimde güçlü bir şekilde sonlandırmıştır. Via Properties, 2014 yılında var olan yatırımları ve hayata geçirdiği yeni projeleri ile başarılı bir yıl geçirdi. Türkiye de ses getiren projelere ve işbirliklerine imza atan grubumuz, Nasıl daha fazla

Detaylı

1 / 5. Özlem Karatay. Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR. İletişim Bilgileri

1 / 5. Özlem Karatay. Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR. İletişim Bilgileri Özlem Karatay Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR İletişim Bilgileri E-Posta : ozlemkrty@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Avcılar - Parseller Ev Telefonu : 90 (212) 428 19 94 Cep Telefonu

Detaylı

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Lisans 2011 Yılı Müfredatı (Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bö)

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Lisans 2011 Yılı Müfredatı (Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bö) 11 Yılı Müfredatı ( Bö) Genel Toplam Ders Adedi : 8 T : 18 U : 7 : 1 : T+U : 1 YABANCI DİL HAZIRLIK T U 1 HAZ1 HAZIRLIK SINIFI 1. YARIYIL T U L 1 811 TÜRK DİLİ I 81 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I

Detaylı

Plato Meslek Yüksekokulu, Kurumsal İşbirlikleri Koordinatörü, Eylül 2012-

Plato Meslek Yüksekokulu, Kurumsal İşbirlikleri Koordinatörü, Eylül 2012- AHU SAMAV UĞURSOY ahusamav@plato.edu.tr Doğum Tarihi ve Yeri : 27 Temmuz 1978, İstanbul Halen Çalıştığı Kurum Adı : Plato Meslek Unvanı : Kurumsal İşbirlikleri Yöneticisi, Halkla ilişkiler ve Tanıtım Program

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

İşimiz iletişim. Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu.

İşimiz iletişim. Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu. İşimiz iletişim Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu. İşimiz, en iyi bildiğimiz işi yapmak. Hedefimiz ise, sürekli kendimizi ve ekibimizi geliştirirken,

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Holdinglerden kobilere pek çok firma kurumsal akademi kurma yarışı içinde. Peki nedir bu şirketleri kurumsal kimliği içerisinde çalışanlarının ayrı bir eğitim sürecinden geçmesini zorunlu kılan? Son yıllarda

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı

Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı Yasal Dayanak EBSO, tüzel kişiliğe sahip kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Oda nın yasal dayanağını; 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

RYD / Bilgi Üniversitesi Reklam Yaratıcılığı Eğitimleri

RYD / Bilgi Üniversitesi Reklam Yaratıcılığı Eğitimleri RYD / Bilgi Üniversitesi Reklam Yaratıcılığı Eğitimleri Reklam Yazarlığı Atölyesi Eğitimin İçeriği: Reklam sektöründe, reklam ajansları içindeki yaratıcı ekipte yer alan reklam yazarlığı mesleğini seçmek

Detaylı

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. İş Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. İş Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu VİRTUS Serbest Yatırım Fonu İş Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu Bosphorus Capital Bosphorus Capital Portföy Yönetimi A.Ş. Türk finans piyasalarında aktif varlık yönetimine

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi HAKKIMIZDA 2 3 LEPA yenilikçi, vizyonlu, genç ve çalışkan ekibiyle organizasyon, prodüksiyon ve ajans hizmetlerinde bulunmaktadır. LEPA bir kurumun

Detaylı

DIGITÜRK'TE SOK ISTIFA!

DIGITÜRK'TE SOK ISTIFA! Portal Adres DIGITÜRK'TE SOK ISTIFA! : www.habertarayici.com İçeriği : Haber Tarih : 31.08.2016 : http://www.habertarayici.com/?h=806341&tt=digiturk-te-sok-istifa 1/1 ÖGRENCILER EN ÇOK ÜSKÜDAR, AVCILAR

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 HABER PORTALINIZ www.kibrisgenctv.com Kıbrıs ta Birinci, Akdeniz de bir inci 90.0* 96.6 Mağusa Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 Birinci Medya Reklam Markanıza

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

Aybars Kızılsencer RESICON Soyak Yapı A.Ş. Zorlu Gayrimenkul Eroğlu Gayrimenkul RESICON GROUP

Aybars Kızılsencer RESICON Soyak Yapı A.Ş. Zorlu Gayrimenkul Eroğlu Gayrimenkul RESICON GROUP " RESICON Kimdir? On iki yılı aşkın sürede toplamda yirmi bin adedi geçen konutun Pazarlama ve Satışı ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Direktörlük görevlerinde bulunan RESICON CEO su Aybars Kızılsencer;

Detaylı

...Türev Piyasalarda Yılların Deneyimi......Etkin Kurumsal Risk Yönetimi Çözümleri......Sermaye Piyasalarında Stratejik Danışmanlık...

...Türev Piyasalarda Yılların Deneyimi......Etkin Kurumsal Risk Yönetimi Çözümleri......Sermaye Piyasalarında Stratejik Danışmanlık... ...Türev Piyasalarda Yılların Deneyimi......Etkin Kurumsal Risk Yönetimi Çözümleri......Sermaye Piyasalarında Stratejik Danışmanlık... Deriva İle Tanışın Deriva Danışmanlık ve Eğitim reel ve mali sektör

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

BANU UZGUR Yatırımcı İlişkileri, Stratejik & Finansal Danışmanlık

BANU UZGUR Yatırımcı İlişkileri, Stratejik & Finansal Danışmanlık BANU UZGUR Yatırımcı İlişkileri, Stratejik & Finansal Danışmanlık ŞİRKETİNİZİN NASIL ALGILANMASINI İSTERSİNİZ? Dört Üç NİHAİ HEDEF: HİSSEDAR DEĞERİNİ MAKSİMİZE ETMEK ABD de, Yatırımcı İlişkileri nin hisse

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Hep Beraber, Hep Birlikte... Güven ve konfordan ödün vermeden süratli hizmetin adresi olan firmamızın araç filosu tüm Dünya koşullarında kendilerini ispatlamış, güvenlik ve konforda otomotiv

Detaylı

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul Kutalmış Damar Emre Uzuncakara 07 Haziran 2012 - İstanbul Unica ve Netezza Hızlı analitik, etkili pazarlama Unica ve Netezza İşbirliği 2010 yılında Unica ve Netezza IBM e katıldı İlk Unica Netezza işbirliği

Detaylı

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Değişken Fon

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Değişken Fon VİRTUS Serbest Yatırım Fonu Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Değişken Fon Bosphorus Capital Bosphorus Capital Portföy Yönetimi A.Ş. Türk finans piyasalarında aktif varlık yönetimine odaklı Türkiye

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA HİZMETLERİMİZ HAKKINDA Avraska İş Geliştirme ve Yönetim Danışmanlığı Ltd.Şti. İstanbul, Temmuz 2015 Yeni rekabet sadece firmaların fabrikalarda ürettikleri ürünler arasında değil; fabrika çıktılarına ambalaj,

Detaylı

gffsad www.ite-promo.com

gffsad www.ite-promo.com FUAR DEĞERLENDİRME RAPORU gffsad PROMOTURK 2010 Fuarı Künye Bilgileri: Fuar Tarihi : 22 25 Eylül 2010 Fuar Açılımı Yer Düzenlenme Sıklığı : Yılda bir kez Organizatör Destekleyen : 25. Uluslararası Promosyon

Detaylı

TC BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM (N.Ö.) EĞİTİM YILI DERS PLANI

TC BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM (N.Ö.) EĞİTİM YILI DERS PLANI 1. Yarıyıl Y.Y Ders Kodu Ders Adı Not T U Kredi AKTS İntibak Açıklama ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ENF101 Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı ENG101 İngilizce I HİT101 Halkla İlişkiler I Girer

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

TaN Yönetim Danışmanlığı

TaN Yönetim Danışmanlığı Hakkımızda TaN, 2014 yılında farklı alanlarda deneyimli profesyoneller tarafından kurulmuş bir danışmanlık şirketidir. TaN Yönetim Danışmanlığı, verdiği hizmetlerle kurumlarda fark ve değer yaratmayı ilke

Detaylı

STRATEJİK PLAN ( ) 2017 YILI FAALİYET PLANI

STRATEJİK PLAN ( ) 2017 YILI FAALİYET PLANI STRATEJİK PLA (2015-2018) 2017 YILI FAALİYET PLAI Faaliyet OCAK ŞUBAT MART İSA MAYIS Zaman ve Stres Yönetimi eğitimi GEEL SK. YRD. - ORG. Müşteri/Üye İlişkileri ve İletişim Teknikleri GEEL SK. YRD. - ORG.

Detaylı

HRdergi, okurlarının %65 i tarafından referans kaynağı olarak saklanmaktadır.

HRdergi, okurlarının %65 i tarafından referans kaynağı olarak saklanmaktadır. Medya Kit 2009 içindekiler Hakkımızda 1 Cinsiyet Dağılımı 2 Yaş Grubu 2 Eğitim Durumu 3 Çalışılan Departman 3 Ünvan Dağılımı 4 Çalışılan Bölüm 4 Çalışan Sayısı Ortalaması 5 Sektörel Dağılım 5 Mesken Durumu

Detaylı

Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015

Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015 Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015 T.C. BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine

Detaylı

LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda.

LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda. LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda 9 MAYIS 2018 ANKARA MEB ŞURA SALONU ALMANAK 1 Anadolu Liderler Zirvesi Hakkında 2 Anadolu Liderler Zirvesi Genel Görünümü 3 Anadolu Liderler Zirvesi

Detaylı

Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı

Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı Çalışma Bakanlığı Denetimlerinde Riskleri Önleyici İK ve İş Hukuku Uygulamaları Çalıştayı Çalışma Bakanlığı işin yürütümüne yönelik denetimler yapmakta

Detaylı

UPKD/ICF TÜRKİYE 2014-2016 STRATEJİLERİ 23 HAZİRAN 2014

UPKD/ICF TÜRKİYE 2014-2016 STRATEJİLERİ 23 HAZİRAN 2014 UPKD/ICF TÜRKİYE 2014-2016 STRATEJİLERİ 23 HAZİRAN 2014 ANA STRATEJİLERİMİZ ICF Türkiye Dernek Genel Üye ve Aktif Üye Sayısını Arttırmak Türkiye de Koçluğun ve Koçların Gelişimine Katkı Sağlamak Türkiye

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

Senem KILIÇ, 1978 doğumludur. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Lisans eğitiminin

Senem KILIÇ, 1978 doğumludur. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Lisans eğitiminin senem.kilic@virastratejik.com Senem KILIÇ, 1978 doğumludur. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Lisans eğitiminin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Sayısal Yöntemler Yüksek Lisans tamamlamıştır. Doktora

Detaylı

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü GENEL BİLGİ

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü GENEL BİLGİ GENEL BİLGİ Halkla ilişkiler ve reklamcılık bir iletişim disiplinidir. Bu disiplin, ürün, hizmet ya da marka ile ilgili iletişimi içerir. Reklamda, kitle iletişim araçları, kaynağı belli olacak ve bedeli

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

w w w. m s b a j a n s. c o m

w w w. m s b a j a n s. c o m www.msbajans.com Dikkat çekecek harika bir fikrim var: gelin doğruyu söyleyelim William Bill BERNBACH İşimiz, markaların ruhunu bir bütün olarak kavramak ve onu dışarıya yansıtmaktır. M. SAMİ BELEN MSB

Detaylı