tarafından Bodrum Belediyesi nin destekleriyle Şehitleri Anma Günü nün 63. yıl dönümü dolayısıyla Bodrum deniz şehitleri anıldı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "tarafından Bodrum Belediyesi nin destekleriyle Şehitleri Anma Günü nün 63. yıl dönümü dolayısıyla Bodrum deniz şehitleri anıldı."

Transkript

1 Bodrumlu anıldı deniz şehitleri Profesyonel Yatçılar Derneği (PROYAD Bodrum) tarafından Bodrum Belediyesi nin destekleriyle Deniz Şehitleri Anma Günü nün 63. yıl dönümü dolayısıyla Bodrum deniz şehitleri anıldı. Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi nde gerçekleşen etkinliğe Bodrumlu deniz şehitlerinin yakınları başta olmak üzere Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Profesyonel Yatçılar Derneği Başkanı Haslet Sever, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fotoğraf sergisiyle başlayan etkinlik Sunay Akın ın deniz kazalarını anlattığı sunumuyla devam etti. Akın, Osmanlı dönemi ve Cumhuriyet dönemi deniz kazalarını edebi bir dille anlatırken salonda duygusal anlar yaşandı. Gecede ayrıca Dumlupınar denizaltısı, Refav ve Kocatepe gemi kazalarında şehit olan, Yusuf Cansevdi (Kocatepe), Ahmet Öztop (Refav), Emin Süzen (Dumlupınar), Niyazi Giritli (Dumlupınar), Süleyman Erdoğan (Refah), Gaffur Kaynar (Kocatepe), Uğur Öztop (Kocatepe), Zafer Baydar (Kocatepe) ın yakınlarına plaket verildi. Yakınlarına ulaşılamayan şehit Mehmet Kızılışık (Dumlupınar) da salondakiler tarafından anıldı. Tüm deniz şehitleri anısına ise Aksona Mehmet Baş tarafından Sunay Akın a bir plaket verildi.

2

3 BODRUM DA KIŞ TROFESİ Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından düzenlenen kış trofesi 4 üncü ayak yarışları sona erdi. Bodrum, İstanbul, İzmir, Ankara dan toplam 51 teknenin katılımı ile başlayan ve 2 gün süren BAYK Kış Trofesi 4 üncü ayak yarışları sona erdi. CFM Soğutma ve Otomasyon firması ana sponsorluğunda, Milta Bodrum Marina nın desteği ile düzenlenen ve 7 ayaktan oluşan kış trofesi yarışlarının dördüncü ayağı öncekilerde olduğu gibi oldukça çekişmeli geçti. 500 dolayında yelken tutkununun katıldığı ve Bodrum açıklarında yapılan yarışlar tamamlanırken, 3 üncü ayak yarışlarında dereceye girenler açıklanarak düzenlenen törenle kupaları verildi. 8 sınıfta yapılan yarışlarda, destek sınıfında Milta Bodrum Marina teknesi skibi, IRC B-1 sınıfında Zagun teknesi ekibi, IRC A-0 sınıfında ise Arkas Flying Box teknesi ekibi birinci oldu. Bu üç sınıf ile diğer sınıflarda dereceye girenlere ödülleri BAYK Komodoru Ömer

4 Karacalar, Yelken Muğla İl Temsilcisi Esra Güven ile sponsor firmaların yetkilileri tarafından verildi. BAYK Kış Trofesi yarışlarının 5 inci ayağı 9-10 Nisan tarihlerinde yapılacak.

5

6

7 KILIÇ DENİZ ÜRÜNLERİ İHRACATIN PARLAYAN YILDIZI Su Ürünleri sektöründe üst üste 6. kez ihracat şampiyonu oldu Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), Ege Bölgesi nin 2015 yılında gerçekleştirdiği 16.5 milyar dolarlık ihracata 5 milyar dolarlık katkı sağlayan ihracat şampiyonu 56 firmayı ödüllendirildi.

8 2015 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni nde sektörlerinde en fazla ihracat gerçekleştiren ilk üç firmaya ödülleri verildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi nin ev sahipliğinde 17 Mart 2016 Perşembe günü Tarihi Havagazı Fabrikası nda düzenlenen törende, ihracat şampiyonu firmalar ödüllerini Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ın elinden aldı. EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, törende yaptığı konuşmada, Ege İhracatçı Birlikleri nin 2004 yılından bu yana düzenlediği Ege İhracatçı Birlikleri İhracatın Yükselen Yıldızları Ödül Töreni nin bu yıl 12. kez düzenlendiğini belirtti. Ünlütürk, küresel kriz ortamında Türkiye ye döviz kazandıran binlerce üyeleri arasında yıldızı daha parlayan üyelerini ödüllendirmeyi gelenek haline getirdiklerini kaydetti. AÇIK ARA FARKLA BİRİNCİ Sektörel bazda en fazla ihracat yapan şirketlerin açıklandığı törende Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller kategorisinde, Kılıç Deniz Ürünleri AŞ ye bağlı KLC Gıda açık ara farkla birinci oldu. Sektöründe 2010 yılından bu yana ihracat birinciliğini kimseye kaptırmayan KLC Gıda, 2015 te gerçekleştirdiği 114 Milyon Dolar FOB tutarındaki ihracatıyla liderliğini 6. yılda da sürdürmüş oldu. DÜNYANIN EN BÜYÜK ÇİPURA VE LEVREK ÜRETİCİSİ Dünyanın en büyük çipura ve levrek üreticisi, ülkemizin ve Avrupa nın lider su ürünleri kuruluşu Kılıç Deniz, Türkiye de vergi ve ihracatta sektörünün lideri konumunda yer alıyor. Kılıç, çeyrek asırlık profesyonel deneyimi ile kurulduğu tarihten bu yana Türk akvakültür sektöründe faaliyet gösteriyor ve oluşturduğu tam entegrasyon ile sürdürülebilir bir üretim gerçekleştiriyor.

9 Üretiminin yüzde 70 ini 40 dan fazla ülkeye ihraç eden ve tam entegre tesislerinde en ileri teknolojilerle üretim yaparak 2 bine yakın kişiye istihdam sağlayan Kılıç ın üretiminin yüzde 30 u iç pazara sunuluyor. Türkiye de satılan balıkların da yüzde 40 ı Kılıç markasını taşıyor. Belediye dalış ekibi Bitez koyunu temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası bu hafta Bitez de devam etti. Denizlerimizin önemine dikkat çekmek ve çocuk, genç, yaşlı demeden çevreyi koruma bilincinin artırılmasını sağlamak amacıyla Bodrum Belediyesi nin başlattığı Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları sürüyor. 16 Mart Çarşamba günü Bitez koyunda devam eden etkinlikte Bodrum Belediyesi nin ilgili müdürlüklerinden yetkililer, çalışmaları takip etti. Etkinliğe ayrıca Bodrum Karia Rotary Kulübü, Bitez Kültür ve Tabiat Varlılarını Koruma Derneği ve TURMEPA üyeleri ile Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu ve ortaokulu, TED Bodrum Koleji ve Marmara Koleji nden öğrenciler de öğretmenleriyle birlikte katılarak destek verdi. Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi tarafından gerçekleştirilen

10 deniz dibi temizliğinde plastik, cam, metal parçalar ile yanabilen ve kompozit atıklar su yüzüne çıkarıldı. Yapılan ölçümlerin sonucunda 3,5 metreküp çöp çıkarılan bölgede yaklaşık 197 kg plastik, 215 kg cam, 55 kg lastik, 25 kg tekstil, 21 kg kompozit, 5 kg ahşap, 12 kg alüminyum madde ayrıştırıldı. Etkinliğe katılan öğrenciler de sahil temizliği yaparak çalışmalara destek oldu Deniz Dibi Temizliği Etkinlik Programı: 23 Mart : Ortakent 30 Mart : Akyarlar 06 Nisan : Turgutreis 13 Nisan : Kadıkalesi 20 Nisan : Gümüşlük 27 Nisan : Yalıkavak 04 Mayıs : Gündoğan 11 Mayıs : Türkbükü 18 Mayıs : Gölköy 25 Mayıs : Torba 08 Haziran : Kumbahçe

11 BODRUM DA DENİZ DOLGUSUNA SUÇ DUYURUSU ÇEVRECİLER SAHİP ÇIKTI Bodrum da denize dolgu yaptığı iddia edilen bir firma hakkında çevreciler suç duyurusunda bulundu. Bodrum Göltürkbükü mahallesi Çetirge burnunda yapılan inşaat hafriyatlarının denize döküldüğünün idea eden Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüleri Derneği, TEMA Vakfı Bodrum Gönüllüleri ve Denizciler Derneği üyeleri, inşaat hafriyatının olduğu gibi denize atıldığını, kıyı kenar çizgisinin değiştirildiğini, deniz dip yapısı, ekosisteminin tamamen tahrip edildiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundular. Grup adına adliye çıkışında gazetecilere açıklama yapan Peynirçiçeği Gündoğan Gönüllüleri Derneği Başkanı Sema Höcek, hafriyatların denize atıldığını söyleyerek Bodrum Göltürkbükü Mahallesi, Çetirge ( Çetilli) Burnu nda bir şirket tarafından çevre ve doğa katliamı yapılmakta olduğunu daha önce sizlere de iletmiştik. Hafriyatın olduğu gibi denize atıldığını, kıyı kenar çizgisinin değiştirildiğini, deniz dip yapısı, ekosistemin tamamen tahrip edildiğini yine sizlerle

12 paylaşmıştık. 22 Şubat 2016 tarihinden bu ana kadar, ilgili tüm kurumlara sözlü ve yazılı başvuruda bulunulmuş, ihbarlar yapılmıştır. Maalesef sadece kağıt üzerinde kalan önlemler alınmış, önlem alınmış gibi beyanlar verilmiştir. Bugün halen hafriyat çalışmaları ve hafriyatın vahşice, fütursuzca, geri dönüşü giderek zorlaşacak bir şekilde denize dökümü devam etmekte, durdurmakla yükümlü olanlar da seyirci kalmaktadırlar. Biz Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüleri ve TEMA Vakfı Bodrum Gönüllüleri temsilcileri olarak bu tahribata neden olan, yasalara aykırı bir şekilde çalışma yapan şirket yetkilileri hakkında Cumhuriyet Savcılığı na suç duyurusunda bulunuyoruz. Gelişmelere göre; görevini ihmal eden, yapmayan kamu görevlileri için de ayrıca suç duyurusunda bulunacağız. Seçilerek veya atanarak bir makama sahip olanlar; güçlerini kamu yararına değil, kendi menfaatleri doğrultusunda kullandıklarında ve bunu engellemekle yükümlü olanlar da yetersiz, ilgisiz kaldıklarında adalet duygusu sarsılır. Yapanın yanına kar kalır, Ben yaptım oldu, Yapılan yanlış ama olan olmuş vb. zihniyet hakim olur. Ancak bizler hukukun üstünlüğüne inanıyor ve savunuyoruz. Bu amaçla; anayasal görevimizi yerine getiriyoruz ve yaşadığımız topraklar üzerindeki doğal varlıklarımıza sahip çıkma çabasının bir aracı olarak, yargıya gidiyoruz ve Cumhuriyet Savcılığı na suç duyurusunda bulunuyoruz dedi.

13

14 DENİZ DİBİNDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKTI Bodrum da deniz dibi temizliği yapan bir gurup öğrenci denizden tonlarca çöp çıkardılar. Boğaziçi Üniversitesi sualtı sporları kulübü üyeleri Bodrumda ki koyları gezerek deniz dibi temizliği yapıyor. Kumbahçe sahiline gelen 20 kişilik gurup denize dalarak, deniz dibi temizliği yaptı. Aralarında bayanlarında bulunduğu gurup yaklaşık 2 saat boyunca denizin dibini temizledi. Çuvallarla denizden çöp çıkaran öğrenciler, 2 saatte 3 ton çöp çıkarınca şok oldu. Deniz dibinden çoğunlukla gemi parçaları ve cam şişeler çıkarıldı. Boğaziçi üniversitesinde endüstri mühendisliği bölümü 4 üncü sınıf öğrenci olan Onur Uzun, deniz dibinin çok kirli olduğunu ifade ederek bir sosyal sorumluluk projesi olarak denize dalış yaptık. 20 kişilik bir ekip olarak deniz dibi temizliği yaptık. Denizin dibinden çoğunlukla cam şişe ve kutu içecekler çıktı. Vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını istiyoruz dedi.

15 DCIM100GOPROGOPR6286. DCIM100GOPROGOPR6213.

16 Bodrum Rotaract tan Rotamız Mavi projesi DENİZDEN ÇIKAN ATIKLAR İLE, ÇEVRE HEYKELİ YAPILACAK Bodrum Rotaract Kulübü Üyeleri, Rotamız Mavi projesi kapsamında çevre bilincinin gelişimine katkı sunmak ve farkındalık yaratmak amacıyla Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi nin de destekleriyle deniz dibi temizliği yaptı. Denizden çıkarılan atıklar ise heykele dönüştürülerek Bodrum un merkezinde sergilenecek. Bodrum Kumbahçe Mahallesi sahilindeki Halikarnas İskelesi nde gerçekleştirilen etkinlikte Bölge Bodrum Rotaract Kulübü Dönem Başkanı Efe Uysal, Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi nde yer alan dalgıçlar Deniz Büyüksöylemez (dalış

17 kaptanı), Nevzat Dıngıl ve Serdar Özpınar ile birlikte deniz dibi temizliği yaptı. Bodrum Rotaract Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri de dalgıçlar tarafından çıkarılan atıkları iskelede muhafaza etti. Yaklaşık üç saat boyunca suda kalan dalgıçlar tarafından yapılan temizlikte toplam bir tona yakın atık çıkarıldı. Deniz dibinden su yüzüne çıkarılan demir merdiven, akü, süper market arabası, tencere, tava, araç lastiği, vantilatör ve cam şişe gibi atıkları gören çevredeki vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bodrum Rotaract Kulübü Dönem Başkanı Efe Uysal yaptığı açıklamada, Bu proje ile hedefimiz çevre bilincinin gelişimine katkı sunmak, küçükten büyüğe tüm bireylerde farkındalık yaratmaktır. Bu nedenle bugün, Bodrum Belediyesi nin dalış ekibinden dalgıç arkadaşlarımızla birlikte dalış yaparak deniz dibi temizliği yaptık. Çıkardığımız bu atıkları da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi nden projemize ilgi gösteren heykel bölümü öğrencilerine teslim ederek Bodrum u sembolize eden bir heykel yapılmasını sağlayacağız. Projemizi sadece Bodrum ve ülkemiz ile de sınırlandırmayacağız. İlerleyen günlerde, Uluslararası Rotary Kulübü ile de paylaşarak tüm dünyaya duyurmak için girişimlerde bulunacağız. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu ya ve Bodrum Belediyesi ekiplerine de destekleri için teşekkür ederiz. dedi. Etkinlik sonunda Bodrum Rotaract Kulübü Üyeleri, iskelede toplanan atıkları kıyıya taşıdı. Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sağlanan araç ile atıklar, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanat Fakültesi nden projeye destek olmak isteyen heykel bölümü öğrencilerine teslim edilmek üzere uygun alana taşındı. Atıklar kullanılarak yapılacak olan heykel ise Bodrum merkezde, Bodrum Belediyesi tarafından gösterilen alanda sergilenmeye başlanacak.

18

19

20

21

22 Bodrum Deniz Müzesi yenilenerek ziyarete açıldı Renovasyon, bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle bir süredir kapalı olan Bodrum Deniz Müzesi, düzenlenen açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Bodrum un denizcilik kültüründe önemli bir yere sahip olan balıkçılık, süngercilik ve taşımacılıkta kullanılmış ilk Bodrum tipi tekne modellerinin, iş adamı Hasan Güleşçi nin dünyanın birçok yerinden topladığı Deniz Kabukları Koleksiyonunun ve Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı ya ait eşyaların sergilendiği müzedeki eserler, renovasyon çalışmalarının ardından yeniden görücüye çıktı.

23 Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un katılımıyla gerçekleşen açılışa Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Taner Uslu, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Durmaz, Niyazi Atare, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyeleri, Bodrum Belediye A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, iş adamı ve koleksiyoner Hasan Güleşçi ile davetliler katıldı. İki kattan oluşan Bodrum Deniz Müzesi ne bakım ve yenileme çalışmaları kapsamında merdiven çıkmakta zorlanan yaşlı vatandaşlar ve tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşlar için asansör sistemi kuruldu. Ayrıca tuvaletler de yenilenerek müze standartlarına uygun hale getirildi. Binanın iç ve dış bakımları yapıldı, giriş bölümüne ise hediyelik eşya satış mağazası açılarak ziyaretçilerin deniz kabuğu, zeytin sabunu, Bodrum mandalina kolonyası gibi Bodrum un değerlerini yansıtan hediyelik eşya ve ürünlerin satışına başlanıldı.

24

25 FATMA MANSUR COŞAR BODRUMEGE DE BİR KASABA BODRUM DENİZ TİCARET ODASI TÜRKÇE BASKISINI YAYINLANDI Dr. Fatma Mansur Coşar ın 1972 yılında İngilizce olarak yayınlanan, Bodrum- Ege de Bir Kasaba adlı kitabın, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesinin ilk yayını olarak birinci baskısı yapıldı Türkçe çevirisi Sönmez Taner tarafından, baskısı ise Halikarnas Matbaasında yaptırılan ve Bodrum kültürüne önemli katkılarda bulunacağına inanılan Bodrum- Ege de Bir Kasaba adlı kitap, Bodrum un sosyal, siyasal ve ekonomik yaşamına ışık tutacak bir eser olarak değerlendiriliyor. İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi n de düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. DTO Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Nalbantoğlu ve Meclis Başkanı Rüştü Tezcan ile Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı basın toplantısında, Bodrum- Ege de Bir Kasaba adlı kitapla ilgili bilgiler verildi. Tezcan kitapla ilgili olarak şu bilgileri paylaştı; Bodrum a gelerek bir sosyoloji araştırması yapılmış. Hatta Türkiye de ikinci kasaba araştırması olarak geçiyor. Birincisi Nermin Abadan Unat ın Karadeniz Ereğlisi çalışması vardı, buda ondan sonra yapılmış ikinci kasaba araştırması. Fakat bu kitap Türkçe olarak hiç basılmamış. Bir İngiliz Akademisi istemiş bunu ve İngilizce olarak basılmış. Bu kitabı bulunca Sönmez Taner e çevirttik. Kitabı öneren de kendisiydi. Ondan sonra da bastık. Dolayısı ile ilk defa Türkçe olarak basılmış oluyor. Kitap 60 lı yılları anlatıyor. İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Meclis Başkanı Rüştü

26 Tezcan, DTO olarak her yıl birkaç kitap kaydederek konuşmasını şöyle sürdürdü; basacaklarını Denizcilik üzerine kitaplar basmaya devam edeceğiz. Her sene iki tane, üç tane kitap Bodrum ve denizcilik üzerine olacak. Konu kitapları olacaklar. Ama süslü kitaplar basmayacağız, içeriği dolu, Bodrum tarihinde ve Denizciğinde önemli ve bir yer edecek, mavi yolculuğu ve yatçılığı geliştirmeyi sağlayacak kitaplar olacak. İlk etapta kaptanlar ile yapılan röportajların olduğu bir kitabın da hazırlık aşamasında olduğunun bilgisini veren Tezcan, Bodrum- Ege de Bir Kasaba adlı kitabın bin 300 adet basıldığını, 300 tanesinin protokol dağıtımı yapılacağını, yüz tanesinin ise destek amaçlı olarak ÇYDD ye verildiğini söyledi. Kitabın İstanbul da da dağıtımı yapılacağı ifade edilirken, Bodrum da İmge Kitabevi başta olamk üzere, Marina içinde bulunan gazete büfesinde, Deniz Müzesinde, eski hükümet sokakta bulunan Gambilya Kafede, Atatürk Caddesi Adliye sokakta bulunan Dükkan da ve Denizciler Derneği kafesinde 20 lira bedel ile satışı yapılacak. TURMEPA ve D-Marin Kids DENİZ DOSTU NESİLLER İÇİN BULUŞTU DENİZ VE BEN UYGULAMALI DENEYLER ATÖLYESİ TAMAMLANDI DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ve D-Marin işbirliğiyle, tüm deniz tutkunları ve çocuklar birlikte deneyler yaparak denizleri

27 kurtarmak için bir araya geldi Ağustos tarihlerinde D-Marin Didim, Turgutreis ve Göcek te gerçekleşen eğitimlere katılan çocuklar, öğrendikleri birbirinden ilginç deneyler sayesinde hem eğlendi hem de çevre konusunda bilinçlendi. D-Marin Kids ile Çocuk Dostu Marina temasını ülkemizle tanıştıran ve uygulayan ilk marina zinciri D-Marin, bu program ile çocukların küçük yaşlardan itibaren bilinçli denizciler, çevre dostu bireyler ve profesyonel yatçılar olarak yetişmelerini hedefliyor. Bu kapsamda, DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ve D-Marin el ele vererek, çocukların uygulamalı deneyler eşliğinde denizi ve deniz canlılarını keşfetmelerini sağladı. Projeyle; çocukların bütün canlı varlıkların doğada yeri ve görevi olduğunu uygulamalı olarak öğrenmelerini sağlamak, onlara çevreye karşı saygılı olmanın gerekliliğini hatırlatmak, insan ve deniz arasındaki ilişkiyi açıklayarak, doğal kaynaklarımızı korumanın önemine dikkat çekmek hedeflendi. Tüm ekibin birbirini tanıması için kaynaşma oyunu ile başlayan etkinlikler, uygulamalı çevre deneyleri ile devam etti. Ardından mikro canlılarla tanışma, plankton ve ekosistemdeki görevi, sualtı dürbünü ve iki denizel ortamın karşılaştırılması, besin zinciri ile tanışma ve oyunu ile görme testinin gerçekleştiği atölye, sertifika ve hediye dağıtımıyla sona erdi. Tüm etkinlikler yaklaşık 100 dakika sürdü. Çocukların büyük bir keyifle katıldığı atölye çalışmalarının sonunda, yoğun istek üzerine katılımcı çocukların ebeveynleri ile de ayrı bir bilgilendirme eğitimi gerçekleştirildi. Su Ürünleri Mühendisi Songül Turan tarafından verilen eğitimlere 6-12 yaş arası toplam 101 çocuk katıldı.

28

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ

BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ Bu yıl 26 30 ekim tarihleri arasında 7. Kez düzenlenen Yörex Yöresel Ürünler Fuarı Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezinde yapıldı. Türkiye nin birçok

Detaylı

D-Marin Deniz Filmleri Festivali 5-9 Eylül tarihleri arasında D-Marin Turgutreis Cinemarine açık hava sinemasında film severleri bekliyor.

D-Marin Deniz Filmleri Festivali 5-9 Eylül tarihleri arasında D-Marin Turgutreis Cinemarine açık hava sinemasında film severleri bekliyor. D-MARİN DENİZ FİLMLERİ FESTİVALİ İLE SİNEMANIN UFKUNA YELKEN AÇIN D-Marin Deniz Filmleri Festivali 5-9 Eylül tarihleri arasında D-Marin Turgutreis Cinemarine açık hava sinemasında film severleri bekliyor.

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

Belediye dalış ekibi Bitez koyunu temizledi

Belediye dalış ekibi Bitez koyunu temizledi Belediye dalış ekibi Bitez koyunu temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası bu hafta Bitez de devam

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

TURMEPA ve D-Marin Kids DENİZ DOSTU NESİLLER İÇİN BULUŞTU

TURMEPA ve D-Marin Kids DENİZ DOSTU NESİLLER İÇİN BULUŞTU TURMEPA ve D-Marin Kids DENİZ DOSTU NESİLLER İÇİN BULUŞTU DENİZ VE BEN UYGULAMALI DENEYLER ATÖLYESİ TAMAMLANDI DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ve D-Marin işbirliğiyle, tüm deniz tutkunları ve çocuklar birlikte

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

geçici listesine alındı

geçici listesine alındı Bodrum Kalesi ve Sualtı Arkeoloji Müzesi, UNESCO geçici listesine alındı Muğla nın Bodrum ilçesindeki Bodrum Kalesi ve içinde bulunan Sualtı Arkeoloji Müzesi, UNESCO nun Geçici Miras Listesi ne alındı

Detaylı

öğrencileri de katıldı. Dalgıçlar denizde temizlik yaparken öğrenciler sahili temizledi.

öğrencileri de katıldı. Dalgıçlar denizde temizlik yaparken öğrenciler sahili temizledi. Türkbükü nde deniz temizliği yapıldı dibi Bodrum Belediyesi tarafından Türkbükü nde deniz dibi temizliği yapıldı. Etkinliğe katılan küçük öğrenciler ise kıyılarda gördükleri çöpleri toplayarak büyüklerine

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

Göltürkbükü Balıkçı Barınağı nda da deniz dibi temizliği yapıldı

Göltürkbükü Balıkçı Barınağı nda da deniz dibi temizliği yapıldı Göltürkbükü Balıkçı Barınağı nda da deniz dibi temizliği yapıldı Bodrum Belediyesi tarafından Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası kapsamında Göltürkbükü

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

DENİZ DİBİNDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKTI

DENİZ DİBİNDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKTI DENİZ DİBİNDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKTI Bodrum da deniz dibi temizliği yapan bir gurup öğrenci denizden tonlarca çöp çıkardılar. Boğaziçi Üniversitesi sualtı sporları kulübü üyeleri Bodrumda ki koyları gezerek

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Yelken sporuna gönül vermiş 4 kadın yelkenci 70 gün sürecek seyahatlerine başlamadan önce Bodrum Belediyesini ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Eylül 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Eylül 2017 FAALİYET BÜLTENİ Eylül 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ ODA ORGAN SEÇİMLERİ 6 AY ERTELENDİ TİCARİ YATLARIN YUNAN ADALARINDA TUTULMASINA YÖNELİK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ MAVİ DALGA SÜRDÜRÜLEBİLİR DENİZ

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Fransa ya Yelken Açtı

Fransa ya Yelken Açtı Fransa ya Yelken Açtı 2005 Yılında Fransa ya yerleşerek aldığı eğitimlerin ardından 2011 yılında 6,5 metrelik yatıyla Dünya nın önemli açık deniz yelkencilik yarışmalarından biri olan Mini Transat a katılan

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR Büyükşehir in Çevre Dostu Muğla İçin Yatırımları Sürüyor Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde Çevre Dostu Muğla hedefi doğrultusunda yatırımlar

Detaylı

ÖĞRENCİLER, ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ

ÖĞRENCİLER, ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ ÖĞRENCİLER, ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ İLE GÖKOVA KOYLARINI TEMİZLEDİ Toplanan çöplerin önünde çevreye saygı fotoğrafı çekildi Bodrumdan 6 tekne ile yola çıkan 60 ı öğrenci 70 çevre gönüllüsü 3 günde yaklaşık 150

Detaylı

Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları

Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde düzenli olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında Bodrum Pazar Yeri ve çevresi yıkanıp

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ. Haziran İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

FAALİYET BÜLTENİ. Haziran İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Haziran 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ TİCARİ YATLARIN TUTULMALARININ ÖNLENMESİ FETHİYE YE ÜNİVERSİTE YAKIŞIR İMZA KAMPANYASI DİP TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ YAPILDI

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası yerli yabancı turistlerin de sıklıkla denize

Detaylı

Su Ürünleri sektöründe üst üste 6. kez ihracat şampiyonu oldu

Su Ürünleri sektöründe üst üste 6. kez ihracat şampiyonu oldu KILIÇ DENİZ ÜRÜNLERİ İHRACATIN PARLAYAN YILDIZI Su Ürünleri sektöründe üst üste 6. kez ihracat şampiyonu oldu Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), Ege Bölgesi nin 2015 yılında gerçekleştirdiği 16.5 milyar dolarlık

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri TÜRÇEV 20 YAŞINDA! www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr İÇİNDEKİLER 2014 Yılı Mavi Bayrak Başvuruları- Son Gün 15 Kasım 2013! Plajlarda Çevre Bilinçlendirme Projesi'nin Dördüncüsü

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ.

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ. Faaliyet Raporu Ocak 2016 FAALİYETLER AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. TEKNE İMALATINDAN KAYNAKLANAN ÖTV SORUNUNA ÇÖZÜM ARANDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ODAMIZDA

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Nisan 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ DENİZCİLİK KOORDİNASYON KURULU DENİZ TURİZMİ ALT KOMİSYON TOPLANTISI ANKARA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ İLÇE SPORTİF TURİZM

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Eğitimde Kullanılan Materyaller 5.8.sınıf/9.12. sınıf Eğitim CD ler

Eğitimde Kullanılan Materyaller 5.8.sınıf/9.12. sınıf Eğitim CD ler Ekosistemi Bilinçlendirme Programı Etkinlik Başlığı Ekosistemi Bilinçlendirme Programı Etkinlik Tarihi 30.09.2014-12.06.2015 Etkinlik Yeri Samsun Eğitimde Kullanılan Materyaller 5.8.sınıf/9.12. sınıf Eğitim

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

BODRUMUN GİRİŞİMCİ KADINLARI YÜZDE 90 BAŞARILI

BODRUMUN GİRİŞİMCİ KADINLARI YÜZDE 90 BAŞARILI BODRUMUN GİRİŞİMCİ KADINLARI YÜZDE 90 BAŞARILI BODTO da gerçekleştirilen ve 50 saat süren eğitimlerde, kadın girişimcilerin, işletmelerinin sürdürülebilirliği için ihtiyaç duyduğu bilgi birikimini ve vizyonu

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Rol Kapmak İçin Yarıştılar

Rol Kapmak İçin Yarıştılar Rol Kapmak İçin Yarıştılar TRT nin yapımcılığını üstlendiği ve 10 gün boyunca Bodrum da çekilecek olan dizi için oyuncu seçmelerine başlandı. Bodrum Merkez de Köşem Pub Cafe de yapılan oyuncu başvurusuna

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı

Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor.

Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor. 106 İŞADAMI ITMA da Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor. Türkiye de yapılan tekstil yatırımlarının

Detaylı

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU Lütfü Yaman Spor Salonunda 18 Mart Pazar günü yapılan ve özel şirketlerin sosyal sorumluluk kapsamında bir araya gelerek, Paralimpik (Bedensel

Detaylı

HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 GERÇEKLEŞEN TEMAS,ZİYARET VE TOPLANTILAR TARKEM II. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 GERÇEKLEŞEN TEMAS,ZİYARET VE TOPLANTILAR TARKEM II. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞEN TEMAS,ZİYARET VE TOPLANTILAR TARKEM II. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş. nin II. Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Kasım 2014 Çarşamba günü Tarihi Havagazı

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Bodrum da Japon Kültürü Festivali

Bodrum da Japon Kültürü Festivali Bodrum da Japon Kültürü Festivali Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Bodrum Belediyesi ve Japon Türk Kültür Değişim

Detaylı

Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali

Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali 5-8 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali, çeşitli etkinliklerle devam etti. Peynir sergisi ve peynir stantlarının kurulduğu festival

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TED Genel Merkezi öğrencilerimizin iletişimlerinin pekiştirilmesi ve kurumsal aidiyetlerinin desteklenmesi amacıyla 5-7 Şubat 2014 tarihlerinde Antalya da tam

Detaylı

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 06.02.2017 TARİHİNDE ANKARA DA DÜZENLENEN "AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ" NE BORSAMIZ AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK. 7 Şubat 2017 Salı günü TOBB konferans

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

17 AĞUSTOS 1999 KOCAELİ DEPREMİ 10. YIL ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI AĞUSTOS 2009 GÖLCÜK KOCAELİ

17 AĞUSTOS 1999 KOCAELİ DEPREMİ 10. YIL ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI AĞUSTOS 2009 GÖLCÜK KOCAELİ 17 AĞUSTOS 1999 KOCAELİ DEPREMİ 10. YIL ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 16-17 AĞUSTOS 2009 GÖLCÜK KOCAELİ 10:00-03:00 Sanat, Spor Etkinlikleri, Sergiler, Standlar ve Diğer Etkinlikler Kavaklı Sahili 19:30-20:30

Detaylı

Bodrum dan Adana ya yardım eli

Bodrum dan Adana ya yardım eli Bodrum dan Adana ya yardım eli Geçtiğimiz günlerde Adana da ortaokul öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda meydana gelen ve 12 kişinin ölümüyle tüm ülkeyi yasa boğan yangın faciasının ardından yardım kampanyası

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ. Türkiye İnovasyon Haftası 2015 KBÜELAR Takımı Faaliyet Raporu KBÜ ELAR

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ. Türkiye İnovasyon Haftası 2015 KBÜELAR Takımı Faaliyet Raporu KBÜ ELAR KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Türkiye İnovasyon Haftası 2015 KBÜELAR Takımı Faaliyet Raporu Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM), bölgesel ve sektörel temelde faaliyet gösteren 60 İhracatçı Birliğini, 26 ihracatçı

Detaylı

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Eskişehir Ticaret Odası nın küresel vizyonuna güç katmak kentimizdeki iş adamlarına yeni hedef pazarlar sağlamak amacıyla 24 Mart Perşembe günü Romanya

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

EDİYOR BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ. Her duvar bir orijinali hak eder

EDİYOR BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ. Her duvar bir orijinali hak eder OASİS DE EDİYOR MÜZAYEDELER DEVAM Her duvar bir orijinali hak eder Oasis Alışveriş Merkezi nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen resim müzayedelerinde sona geliniyor. RC Müzayede işbirliği ile Bodrum da

Detaylı

Yatlarda Mavi Bayrak Uygulaması ve Yatçıların Çevresel Farkındalığına Etkisi

Yatlarda Mavi Bayrak Uygulaması ve Yatçıların Çevresel Farkındalığına Etkisi Yatlarda Mavi Bayrak Uygulaması ve Yatçıların Çevresel Farkındalığına Etkisi İçerik Çalışmanın Amacı Mavi Bayrak Ödülü Yatlar için Mavi Bayrak kriterleri Çalışma yöntemi Bulgular Sonuç ve Değerlendirme

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI

ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Mavi Kart Dünyada Bir İlk Olan Mavi Kart ile Denizlerimiz Daha Temiz... Mavi Kart Nedir? Mavi Kart, motorlu deniz taşıtı atıklarının dijital olarak

Detaylı

Almanya Devlet Bakanı

Almanya Devlet Bakanı 2 ANTAKYA TİCARET VE SANAYİ ODASI Almanya Devlet Bakanı Prof.Dr.BÖHMER ATSO'DA A lmanya Federal Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan sorumlu Devlet Bakanı Prof. Dr. Maria Böhmer ve beraberindeki Heyet Arkeoloji

Detaylı

Ünlü denizci Sadun Boro, Gökova da anıldı

Ünlü denizci Sadun Boro, Gökova da anıldı Ünlü denizci Sadun Boro, Gökova da anıldı 1965 yılında Kısmet adlı 10.5 metrelik teknesi ile dünya turu yapan ünlü Türk denizcisi Sadun Boro, Gökova koyu girişinde düzenlenen bir etkinlik ile anıldı. Sadun

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mayıs 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi TÜRK P&I BİLGİLENDİRME TOPLANTISI FAALİYETLERİMİZ DENİZ TURİZM ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI ATIK SU OTOMASYON SİSTEMLERİ YENİLEREK HİZMETE

Detaylı

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH FAALİYET BÜLTENİ Ocak 2017 FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH 2017 Duvar Takvimlerimiz Dağıtıldı Mavi Kart Toplantısı Ankara da Yapıldı. FAALİYETLERİMİZ Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Toplantısı

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 6 Bülten Tarihi : 18 TEMMUZ 2016 TAB E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 Türk Armatörler Birliği Milliyet Gazetesinde Başkanımız ve Başkan Vekilimiz ile yapılan röportaj yayımlandı. Piri Reis Üniversitesi

Detaylı

BODRUM DA JANDARMA KAN BAĞIŞI YAPTI

BODRUM DA JANDARMA KAN BAĞIŞI YAPTI BODRUM DA JANDARMA KAN BAĞIŞI YAPTI Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı na bağlı er ve rütbeli personel Kızılay a kan bağışında bulundu. Marmaris Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından alınan kan bağışına

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

MUĞLA ÇEVRE PLATFORMU : BAKANLIKLARIN BİRBİRİNDEN HABERİ YOK

MUĞLA ÇEVRE PLATFORMU : BAKANLIKLARIN BİRBİRİNDEN HABERİ YOK MUĞLA ÇEVRE PLATFORMU : BAKANLIKLARIN BİRBİRİNDEN HABERİ YOK Geçtiğimiz günlerde, Muğla da gerçekleşen ve basında yer alan Aydın ve Muğla İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları (BKAY) Planı Bilgilendirme Toplantısı

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM

Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL ÇANKAYA PINAR İLKOKULU EKO OKULLAR PROGRAMI 2. DÖNEM SONU RAPORU Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ Birinci dönem faaliyet raporu hazırlandı

Detaylı

2017 Yılı GençKal Proje Raporu

2017 Yılı GençKal Proje Raporu 2017 Yılı GençKal Proje Raporu GençKal (GençKalderliler), KalDer'in 2016 yılında gençlere ve geleceklerine yatırım yapmak amacıyla, mükemmellik kültürünü benimsemiş, değişim ve gelişime açık, disiplin

Detaylı

Bodrum Profesyonel Gastronomi Atölyesi Denizden-Bahçeden-Tarladan (1)

Bodrum Profesyonel Gastronomi Atölyesi Denizden-Bahçeden-Tarladan (1) Karya Akademi, Profesyonel Gastronomi Atölyeleri kapsamında, Bodrum Profesyonel Gastronomi Atölyesi Denizden-Bahçeden-Tarladan (1) çalışmasını Bodrum Ticaret Odası iş birliğinde, 9-14 Mayıs 2016 tarihleri

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE. FAALİYET RAPORU 2018 Ocak- Haziran

AKADEMİ ÇEVRE. FAALİYET RAPORU 2018 Ocak- Haziran AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2018 Ocak- Haziran 13 YILLIK TECRÜBE REW- 14. ULUSLARARASI GERİ DÖNÜŞÜM FUARI 15-17 Şubat 2018 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle 14. Uluslararası geri dönüşüm, çevre teknolojileri

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Bodrum da, 150 bin lira değerindeki günlük tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı. Bodrum Torba Mahallesi ndeki balıkçı barınağında demirli 20 metre uzunluğundaki

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet

Detaylı