HİDO YÜZME SPOR KULÜBÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HİDO YÜZME SPOR KULÜBÜ"

Transkript

1 HİDO YÜZME SPOR KULÜBÜ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI Çocuğunuza okuyunuz, okutturunuz.. - Hido Swim Academy -

2 Misyonumuz Sporun birey yetiştirmedeki öneminin bilincinde bir kadroya sahip olan kulübümüzün öncelikli amaçları arasında; çağın gerektirdiği yöntemlerle sistematik bir eğitim anlayışı ile ülke sporuna katkıda bulunabilecek sağlıklı bireyler yetiştirmek ve gerek bireysel gerekse de takım bazında ulusal ve uluslararası organizasyonlarda başarıyla temsil etme azmini çocuklarımıza aşılamaktır. Vizyonumuz Pozitif bir rekabet ortamında eğlenceli, sistemli bir eğitim yönetimi ile sporcular yetiştirilmesi Yüzücülerimizin HİDO YÜZME değerleri doğrultusunda sevecen, dürüst, sorumluluk sahibi ve saygılı bireyler olabilmesi Yüzücülerimizin sportmenlik duygusu, takım ruhu, hedef belirleme meziyetlerini geliştirmek Sporcunun ruhsal, sosyal ve zihinsel potansiyelini zenginleştirmek için yaşam boyu kullanılabilir becerilerin geliştirilmesi Sloganımız Profesyonel insan olmak için hayatın her aşamasında amatör sporcu olmak gerekir! Hido 'nun anlamı Kurucumuz Hidayet Türkoğlu 'nun Amerika Birleşik Devletlerinde basketbol oynadığı dönemde basketbol severlerin kendisine yakıştırdıkları isim olan 'Hido'; ingilizce 'He Do' kelimesinin yani 'O Yapar' anlamında kullandıkları bir yakıştırmadır. Hido Yüzme Ailesine Nasıl Katılırım? Yüzme takımımızın beslenme kaynağı Hidayet Türkoğlu Spor Okullarıdır. Yüzücülerimizin büyük bir kısmını yaz ve kış dönemlerinde açtığımız yüzme okulumuzdan kazanmaktayız. Altyapı ve yaş grupları çalışmaları ile ilgili bilgi için numaralı hattımızdan erişim sağlanabilmektedir. Hido Yüzme Aidat Sistemi Aidat ödemelerimiz her ayın 1-5 'i arasında ödenmelidir. Şayet kulüp tarafından ilan edilen özel bir durum yoksa, sporcunun ara vermesi vb. durumlarda her ay için düzenli aidat ödenmesine devam edilmektedir.

3 Hedefler Her sporcu potansiyeli doğrultusunda hedefini belirlemeli ve hedefini gerçekleştirmek için çalışması gerekmektedir. Her sezon başında antrenörler, yüzücülerle bireysel hedefler konusunda fikir alışverişinde bulunmak için zaman ayırırlar. Bu hedefler sadece yüzme disiplini için değil aynı zamanda hayata dair de olabilir. Hedefler yüzücünün gayesi olmalıdır, başkasının değil! Tek bir yarışa odaklanmak gibi hedeflerden kaçının. Bir yüzücü, rakiplerinin gelecekteki yarışlarda nasıl performans sergileyeceğini bilemez. Koçlar yüzücülere hedef belirlemede yardımcı olmalıdır. Hido Yüzme Çalışma Sistemi Altyapı: yaşlarını kapsayan altyapı sporcularımızın tamamı başlangıç seviyesideki yüzücülerdir. Elbette kaçınılmaz olarak aralarında seviye farkları olacaktır. Bu gruptaki çocuklarımız çalışmalara katıldıkları süreyle doğru orantılı olarak teknik açıdan gelişmektedirler ve bu gelişim süreci her sporcu için bireysel farklılılar arz eder. Teknik olarak bu seviyedeki sporcularımız dört ana yarışma stili olan Serbest (crawl), Sırtüstü, Kurbağalama, Kelebek stillerini ve bu branşların depar/dönüş tekniklerini öğrenirler. Bunların yanı sıra; takım ruhu, centilmenlik, kazanma ve kaybetme duygusu, malzemelerine sahip çıkma, zaman yönetimi, çalıştırıcılara ve arkadaşlarına saygı gösterme, kulübe ait taşınmazlara ve diğer eşyalara özen göstermek gibi hayati konuları da bu aşamada öğrenmektedirler. Bu gelişim yaşam boyu devam eder. Takım: Sporcularımız ortalama onbirli yaşlarında alt yapıdan kopup takım çalışmalarına geçiş yaparlar. Bu seviyedeki sporcular artık daha ciddi yüzme antrenmanı yapma konusunda gelişirler. Antrenmanların sayısı ve şiddeti artar. Yarışma teknikleri, tempolar, kara çalışmaları ve beslenme işin içine girer. Amaç; yüzmeyi sevdirerek elit seviyede yapılmasını teşvik etmektir. Antrenmanlardan Beklentiler Sporcular öncelikli olarak takım arkadaşlarına, antrenörlere, tesis personeline ve velilere karşı saygılı olmalı. Her bir sporcu kendisi ve diğer grupların disiplinini bozmadan çalışmalara katılmalı. Antrenmanlardaki grup dinamiğini bozmamalı. Sporcular kendi gruplarındaki antrenmanlara devamlılık göstermelidir. Antrenörler, sezon boyunca sporcunun kısa ve uzun vadedeki gelişim ve beceri kazanımını takip eder. Sporcular antrenman saatinden on dakika evvel havuz güvertesinde, yanlarında tüm ekipmanları ile hazır bulunmaları gerekir. Bir sporcu antrenmanlara geç kalmayı alışkanlık haline getirmişse antrenörü tarafından uyarılır, netice alınamıyorsa sporcu ve velisi ile özel toplantı yapar. Antrenörlerle iletişim çalışma sonrası olmalıdır. Antrenörler yüzücünün güvenliği, gelişimi ve disiplininden sorumludurlar. Veliler çalıştırıcılar ile gsm yolu ile iletişime geçebilirler. Havuzu kullananların örnek davranışlar sergilemesi beklenir. Havuz içinde çalışma yapan her bir grup için belirli kurallar vardır:

4 1- Kendi sağlığınız için içme suyunuzu kendiniz getirin ve kendiniz tüketin. 2- Kendi eşyalarınızı kullanın. 3- Başkalarının cesaretini kırmayın. 4- Hızlı yüzemediğiniz teknikleri çalışırken başkasının da sizin gibi yavaş yüzmesini istemeyin. 5- Ayağınıza dokunulduğunda yol verin. 6- Her sporcunun kendi kendi eşyalarına sahip çıkması, kulüp malzemelerine zarar vermemesi beklenir. 7- Çalışma sırasında antrenör konuşurken sessiz bir şekilde dinlemek gerekir. 8- Soyunma odamızı kendi odamız gibi kullanıp, korumalıyız. Soyunma odasında gürültü kabul edilemez. 9- Duşlarda beş dakikadan fazla kalmak doğru değildir. 10- Tuvaletleri nasıl bulmak istiyorsak öyle bırakmalıyız. Yüzme Antrenmanına Getirilecek Malzemeler Klor gözlüğü Havlu ya da bornoz Ayak Paleti El Paleti (Parmak Palet) Bone Şnorkel Su şişesi Mayo Terlik Terabant Pull Buoy Yüzücülerimiz yanlarında elma, kuru üzüm, muz vb. gıdalar getirerek aç karnına yüzmenin önüne geçmeli ve/veya bunları çalışma sonunda atıştırmaları tavsiye edilir. Sporcuların şahsi malzemelerinin üzerine belirleyici işaretler ya da isimlerini yazmaları önemlidir. Yüzme Müsabakaları Hido Yüzme Akademisi yüzücüleri yıl boyunca müsabakalara katılırlar. Hiçbir yüzücü Teknik Direktörün haberi ve onayı olmadan kendi başlarına herhangi bir müsabakaya katılamaz. Katılacağımız müsabakalar Türkiye Yüzme Federasyonu'nun sezon başında açıkladığı faaliyet programından alınır. Sezon boyunca federasyon müsabakaları haricinde kendimiz dahil resmi olmayan kulüp organizasyonlarına da katılım gerçekleştirebiliriz. Müsabakalarda yüzücülerimizin 'ne' yüzeceğine antrenörleri karar verir. Bayrak yarışmalarına girecek olan dört yüzücüyü de antrenörü belirler. Bu konuda yüzücü veya yüzücü velisinin alınmış kararlara etki etmesine müsaade edilmez.

5 Müsabakalar Esnasında Sporcuların Dikkat Etmesi Gereken Hususlar Yüzücüler gerekli tüm ekipmanlarını yanlarında getirmelidir (iki adet t-shirt, bere, üzerine yatılacak mat, su şişesi, ikişer adet gözlük-bone-mayo, antrenörün tavsiye ettiği ekstra hafif ara öğünler). Madalya seramonisine katılacak yüzücücülerimizin şeref kürsüsüne mutlaka Hido Yüzme Eşofmanıyla çıkmaları gerekmektedir. Organizasyon boyunca sporcularımızın bir arada topluca bulunması birçok açıdan gereklidir. Sorumlu antrenörlerin yüzücülerimize kolayca ulaşabilmesi, sporcularımızın birbirlerine destek olmaları, güvertede bulunanların tezahüratları ile yüzen arkadaşlarını motive etmesi bizim için çok önemlidir. Geç kalan kulüpler bu avantajdan mahrum kalırlar. Sporcularımızın vakitli gelip organizasyon boyunca kendilerini rahat ettirebilecekleri yerleri tutmaları önemle tavsiye edilir. Bu hususta çoğu zaman velilerimizin yardımına ihtiyaç duymaktayız. Müsabaka öncesi yapılan ısınma çok önemlidir. Geç kalmamak için ısınma saatinden yirmi dakika önce havuzda olmak gerekir. Özellikle büyük yaş grubu müsabık sporcular buna çok dikkat etmeli. Küçük yaş grubu yüzücüler ise büyükler kadar ısınma yapamasa da erken yaşlarda yarışma ısınması ile ilgili deneyimi yaşaması gelecek açısından etkilidir. Isınma, takım halinde ve antrenör eşliğinde yapılır. Yarışma ısınmasının nasıl yapılacağını antrenör sporcuya bildirir. Bunun haricinde sporcu kendi insiyatifinde ısınma yapamaz. Bazı özel hallerde antrenör izni ile özel ısınma söz konusu olabilir. Antrenör kulvar başında değilse ısınma yapılmaz. Isınmalar esnasında kulvarların dolu olduğu unutulmamalıdır. Bu yüzden sporcuların kulvar içinde uygunsuz yerde beklemeleri, duvarda konuşmaya dalmaları ve kulvar kurallarına uymadan yüzmeleri önce kendilerine sonra da temsil ettikleri spor kulübüne yakışmaz. Isınma esnasında gürültü oranı yüksek olduğundan antrenöre yardımcı olup fazladan dikkat verilmelidir. Yarışlar henüz başlamadan ısınmada çıkacak anlaşmazlıklar hem antrenöre hem de sporcuya olumsuz etki edebilir ve bu durum sporcunun yarış performansını etkiler. Bu konuya özel ihtimam gösterilmesi yararımızadır. Müsabakalarda yarıştan önce ve sonra yüzücülerin antrenörleri ile iletişim mecburiyetleri vardır. Sporcunun performansı için bu geri bildirimler önemlidir. Yaşı büyük sporcularımızın yarış yüzdükten sonra mümkünse başka bir havuzda yumuşak yüzme yapmaları çok yararlıdır. Antrenörlerimiz genellikle ısınmadan sonra kısa bir takım toplantısı yaparlar. Çok önemli olan bu toplantıya tüm yüzücülerin katılmaları gerekmektedir.

6 Velilerin Katılımı Sporcunun başarısında aile kilit unsurdur. Antrenör, sporcu ve veli uygun oranda katılım yapmalıdırlar. Çocuklarımızın fırsatları değerlendirebilmeleri için kıymetli verlilerimizin katkılarına ihtiyacımız var. Velilerin Anahtar Rolleri Sporcunun kişisel gelişiminin desteklenmesi (cesaretlendirilmesi). Başka sporcular ile kıyaslanmaması! Özellikle yaş ilerledikçe her yarışta en iyi zamanın elde edilemeyeceğinin kabul edilmesi. Velilerin, yüzücülere ait dereceler ile uğraşmaması tavsiye edilir. Sporcu derecesini bilmez, sadece mesafeyi tamamladığını bilir. Yarışlarda kendinizi strese sokmayın. Keyifli ve rahat olmaya çalışın. Unutmayın ki; bir yüzücü yapması beklenen derece hakkında yorum alırsa gerilecektir ve derecesi düşecektir. Velilerin çocuklarını çalışmalara zamanında getirmeleri ısınmalarını zamanında sağlamaları. Çocukların kişisel masraflarını ve ihtiyaç duyacağı malzemeleri temin etmek. Olumlu tavır almak. Destekleyici tavırlarla cesaretlendirmek. Takım için yarışlarda tezahürat yapmak ve takım başarısından mutlu olabilmek. Veli olarak birinci göreviniz şartsız ve koşulsuz çocuğunuza sevgi göstermek ve desteklemektir. Yarış esnasında ciğerlerinizi paralayarak değil yarış sonunda çocuğunuzu kutlamak ve her durumda olumlu karşılayarak desteklemelisiniz. Ne olursa olsun yarış sonuçları konusunda olumsuz bir ifade kullanmayın. Çocuğunuz başarısız bile olsa kendisine antrenörünün fikrini sorun. Gelecekte yüzme zamanını iyileştirmek için antrenörüne danış diyerek onu cesaretlendirin. Kulüp velileri arasında gereksiz rekabetin yaşanmaması için mümkün mertebe antrenmanların izlenmemesi! Çocuğunuza antrenörlük yapmaktan kaçının! Geçmişte yüzücülük yapmış olsanız bile şunları hatırlayın: Şartlar değişiyor ve sizin yüzdüğünüz zamanki şartlar günümüzde geçerli değil. Sizin gördüğünüzden farklı şeyler üzerinde çalışıyor olabiliriz. Antrenörlük işini antrenörlere bırakın. Antrenöre yarış ile ilgili sorularınızı yöneltmek için uygun zamanı kollayın. Biliyoruz ki; çocuğunuzun başarısını arzuluyorsunuz, iki hususta dikkatli olun: Geçmiş yarış sizin için iyi sonuçlanmamış olabilir. Bu konudaki ifadeniz çocuğunuzu olumsuz etkiler. Yorumunuz çelişkili ise çocuğunuz hiçbirşeyi dinlemek istemez. Çocuğunuzla sürekli iletişim halinde olun. Sorularınız ve endişeleriniz varsa çocuğunuzun antrenörü ile iletişim kurun, bilhassa çocuğunuz bu işten zevk almıyorsa! Bu durum çocukların sporu bırakmasında ilk sıralarda gelen bir etmendir. Diğer velilere şikayetlerde bulunmak takımı bölen bir davranıştır. Kimse her zaman negatif tavır sergileyen birinin yanında bulunmak istemez! Farzedelim herhangi bir konuda problem yaşıyorsunuz: Öncelikle uygun bir zamanda antrenörünüz ile paylaşın. Sonuç alamazsanız kulüp koordinatörlüğüne konuyu iletebilirsiniz. Çocuğunuza, bireysel hedeflerini antrenörüyle birlikte belirlemesi konusunda yardımcı olun. Bu alışkanlık onların ileriki yaşamlarına da faydalı olacaktır. Veliler hedef belirlemenin bir parçası olabilirler, ancak unutulmamalıdır ki; sporcu kendi hedefini kendisi belirlemeli, kararlarına sahip çıkmalıdırlar ve bilmelidirler ki hedefler antrenörlerin veya velilerin tekelinde değildir. Kulübe yeni dahil olmuş velilerin sürece adapte olabilmesi için yardımcı olun.

7 Yüzme İle İlgili Önemli Terimler Diskalifiye: Yüzme yarışları esnasında sporcular yüzdükleri her stil için ayrı ayrı depar, dönüş, bitiriş ve stil tekniği kurallarına uymak zorundadır. Belirlenmiş kurallara uymayan sporcular federe hakemler tarafından yarış dışı bırakılırlar. (Bu durum dünyanın sonu değildir. Her sporcu diskalifiye olabilir. Sporcular hata yaparak doğruları öğrenirler. Özellikle küçük yaştaki yüzücülerin velileri, mevcut durumu çocuklarına anlatmalıdırlar.) Seri: Müsabakalarda bir yarışa altı ve/veya sekiz yüzücüden fazla katılım olması halinde yapılan kümelendirme sistemi. Kulvar: Müsabaka veye antrenmanda havuz içinde rahat yüzebilmek için yapılmış bölme. Karışık Ferdi: Bir yarışta dört yarışma stilinin aynı seansta kelebek-sırtüstü-kurbağalama-serbest sırası ile yüzülmesi. Karışık Bayrak: Bir kulüpten dört ayrı yüzücünün takım oluşturarak sırtüstü-kurbağalamakelebek-serbest sırası ile yarışması. Serbest Bayrak: Bir kulüpten dört ayrı yüzücünün takım oluşturarak her birinin serbest stilde yarışması. Fodepar: Yarışma başlangıcında yapılan suya atlama esnasında, bir sporcunun hakemin komutundan önce çıkış yaparak, diğer yarışmacılardan önce suya atlamasıdır. (Böyle durumlarda hakemler yarışı durdurmayıp yüzücüye diskalifiye kararını yarış sonunda söyleyebilirler). Yarış Programı / Start Listesi: Yarışlar yapılmadan önce takımlar sporcularının müsabakalarda neler yüzeceklerini teknik bildirirler. Bu bildirim sonucu ortaya her yarış için kulvar ve seri düzenlemesi yapılır. Sıralama genellikle bilgisayar tarafından belirlenir. Düzenlemenin kağıt çıktısı alınarak yarışlar sırasında antrenörlere ve ilgililere dağıtılan şekline yarış programı/start listesi denir. Yüzücüler bu dökümana bakarak rakiplerini, yüzecekleri serilerini ve kaçıncı kulvarda yüzeceklerini öğrenirler. Yarışma Seansları: Müsabakalar iki şekilde yapılır; Direkt Final ve/veya Seçme Final. Direkt final yüzülen müsabakalarda ''sabah'' ve ''akşam'' seansları vardır. Sonunda yüzücülerin yüzdüğü dereceler harmanlanıp dereceye girenler belirlenir.

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU www.tyf.gov.tr 11-12 YAŞ ULUSAL YÜZME GELİŞİM PROJESİ 1.ETAP FİNAL YARIŞMASI Müsabaka Yeri: Tozkoparan Yüzme Havuzu (25M) Müsabaka Tarihi: 10-11-12-13 Mayıs 2018 Teknik Toplantı: 09 Mayıs 2018 Saat 14:00

Detaylı

TURKCELL TÜRKİYE YILDIZLAR BİREYSEL KISA KULVAR MÜSABAKASI- (25m)

TURKCELL TÜRKİYE YILDIZLAR BİREYSEL KISA KULVAR MÜSABAKASI- (25m) TURKCELL TÜRKİYE YILDIZLAR BİREYSEL KISA KULVAR MÜSABAKASI- (25m) Müsabaka Yeri : İSTANBUL Müsabaka Tarihi : 18- ARALIK 17 Teknik Toplantı : 18 ARALIK 17 MÜSABAKA HAVUZU Saat 13:00 Katılım Yaşı : 13 Yaş

Detaylı

TÜRKİYE BİREYSEL KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ - (25m)

TÜRKİYE BİREYSEL KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ - (25m) TÜRKİYE BİREYSEL KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ - (25m) Müsabaka Yeri : Tozkoparan Müsabaka tarihi : 05 09 TEMMUZ 2017 Teknik Toplantı : 5 TEMMUZ 2017 Saat 13:00 de Müsabaka havuzunda

Detaylı

11-12 YAŞ ULUSAL GELİŞİM PROJESİ TÜRKİYE FİNALİ (50M)

11-12 YAŞ ULUSAL GELİŞİM PROJESİ TÜRKİYE FİNALİ (50M) 11-12 YAŞ ULUSAL GELİŞİM PROJESİ TÜRKİYE FİNALİ (50M) Müsabaka Yeri: Bursa Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu Müsabaka Tarihi: 27-28-29-30 / TEMMUZ 2017 Teknik Toplantı: 27.07.2017 - Saat: 13:00 da Bursa Atıcılar

Detaylı

2016 Turkcell Açık Yaş Yüzme Şampiyonası (25m)

2016 Turkcell Açık Yaş Yüzme Şampiyonası (25m) 2016 Turkcell Açık Yaş Yüzme Şampiyonası (25m) Müsabaka Yeri : Tozkoparan / ISTANBUL Müsabaka tarihi : 22-25 Aralık 2016 Teknik Toplantı : 21 Aralık 2016 Saat 14:00 te Müsabaka havuzunda. Katılım Yaşı

Detaylı

TURKCELL TÜRKİYE KULÜPLERARASI KISA KULVAR GENÇ VE AÇIK YAŞ YÜZME ŞAMPİYONASI- (25m)

TURKCELL TÜRKİYE KULÜPLERARASI KISA KULVAR GENÇ VE AÇIK YAŞ YÜZME ŞAMPİYONASI- (25m) TURKCELL TÜRKİYE KULÜPLERARASI KISA KULVAR GENÇ VE AÇIK YAŞ YÜZME ŞAMPİYONASI- (25m) Müsabaka Yeri : İSTANBUL Müsabaka tarihi : 24 ARALIK 17 Teknik Toplantı : ARALIK 17 MÜSABAKA HAVUZU Saat 15:00 Katılım

Detaylı

Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) 10-14 Ağustos 2011 İstanbul. Türkiye Yüzme Federasyonu

Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) 10-14 Ağustos 2011 İstanbul. Türkiye Yüzme Federasyonu Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) 10-14 Ağustos 2011 İstanbul Türkiye Yüzme Federasyonu Pazar Sok. No:11/A Anadoluhisarı / Istanbul / TURKEY +90 216 332 41 56 +90 216 332 41 55 Genel Bilgiler MÜSABAKA

Detaylı

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU YAŞ BAYAN ERKEK YÜZME GELİŞİM PROJESİ KIŞ DÖNEMİ İL VİZE REGLEMANLARI 2018 YILI (25M/50M)

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU YAŞ BAYAN ERKEK YÜZME GELİŞİM PROJESİ KIŞ DÖNEMİ İL VİZE REGLEMANLARI 2018 YILI (25M/50M) TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU YÜZME GELİŞİM PROJESİ KIŞ DÖNEMİ İL VİZE REGLEMANLARI 18 YILI (25M/50M) Müsabaka Yeri : İLLER (25M/50M) Müsabaka tarihi : 1. VİZE 06-07 OCAK 18 2.VİZE 31 MART 01 NİSAN 18 Teknik

Detaylı

TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m)

TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m) TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m) Müsabaka Yeri : İSTANBUL / TOZKOPARAN Müsabaka tarihi : 16 19 KASIM 2017 Teknik Toplantı : 15 KASIM 2017 MÜSABAKA

Detaylı

25-27 OCAK 2018 (ALANYA) BEDENSEL ENGELLİLER TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ

25-27 OCAK 2018 (ALANYA) BEDENSEL ENGELLİLER TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ 25-27 OCAK 2018 (ALANYA) BEDENSEL ENGELLİLER TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ Müsabakanın Adı Müsabaka Yeri 2019 TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ (ALANYA)

Detaylı

ENKA SPOR KULÜBÜ YÜZME ŞUBESİ

ENKA SPOR KULÜBÜ YÜZME ŞUBESİ ENKA SPOR KULÜBÜ YÜZME ŞUBESİ VELİ EL KİTABI ENKA Spor Kulübü Yüzme takımına hoş geldiniz! Şubemiz, ENKA Spor Kulübünün bir parçası olarak; FINA (Dünya Yüzme Komitesi), LEN (Avrupa Yüzme Komitesi) ve TYF

Detaylı

Comen Yıldızlar Kupası ; A-Takım (13-14 Yaş Bayan, Yaş Erkek) Bayan Erkek

Comen Yıldızlar Kupası ; A-Takım (13-14 Yaş Bayan, Yaş Erkek) Bayan Erkek Comen Yıldızlar Kupası ; A-Takım (13-14 Yaş Bayan, 15-16 Yaş Erkek) 2005-2004 Bayan 2003-2002 Erkek Kadro en fazla 10 Bayan, 10 Erkek sporcudan oluşur. Comen Milli Takımı Mart ya da Nisan ayı içerisinde

Detaylı

Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Aralık 2012 TYF Tozkoparan Yüzme Havuzu / İstanbul. Türkiye Yüzme Federasyonu

Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Aralık 2012 TYF Tozkoparan Yüzme Havuzu / İstanbul. Türkiye Yüzme Federasyonu Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası 20-23 Aralık 2012 TYF Tozkoparan Yüzme Havuzu / İstanbul Türkiye Yüzme Federasyonu Pazar Sok. No:11/A Anadoluhisarı / Istanbul / TÜRKİYE +90 216 332 41 56 +90 216

Detaylı

ENKA SPOR KULÜBÜ YÜZME ŞUBESİ

ENKA SPOR KULÜBÜ YÜZME ŞUBESİ ENKA SPOR KULÜBÜ YÜZME ŞUBESİ VELİ EL KİTABI Enka Spor Kulübü Yüzme takımına hoş geldiniz! Şubemiz, ENKA Spor Kulübünün bir parçası olarak; FINA (Dünya Yüzme Komitesi), LEN (Avrupa Yüzme Komitesi) ve TYF

Detaylı

KATEGORİ BAYANLAR ERKEKLER

KATEGORİ BAYANLAR ERKEKLER MÜSABAKA TARİHİ: 3-6 Temmuz 2013 MÜSABAKA YERİ: ENKA olimpik yüzme havuzu /İstanbul MÜSABAKA TEKNİK TOPLANTISI: 2 Temmuz 2013 Saat: 16:00 Müsabakaların yapılacağı havuz MÜSABAKA KATILIM YAŞI: Bayan 2000

Detaylı

KATEGORİ TÜRKİYE KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI 17-21 ARALIK 2014

KATEGORİ TÜRKİYE KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI 17-21 ARALIK 2014 KATEGORİ TÜRKİYE KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI 17-21 ARALIK 2014 Müsabaka Yeri : TYF Tozkoparan Yüzme Havuzu İstanbul Müsabaka tarihi : 13Yaş - 14 Yaş- YILDIZ GENÇ Açık YAŞ 17-21 Aralık 2014 Teknik Toplantı

Detaylı

ENKA YÜZME EL KİTABI ENKA YÜZME ŞUBESİ EL KİTABI

ENKA YÜZME EL KİTABI ENKA YÜZME ŞUBESİ EL KİTABI ENKA YÜZME EL KİTABI ENKA YÜZME ŞUBESİ EL KİTABI 1 Enka Spor Kulübü Yüzme takımına hoş geldiniz! Yüzme Şubemiz rekabetçi bir ortamda mükemmelliğe ulaşmak için sürekli kendini geliştirmektedir. Kurumumuz

Detaylı

YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI

YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI 2016 2020 YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI Sayın Yetkili, İlgili dosyalarla ilgili görüş ve sorularınızı aşağıdaki mail adreslileri ile irtibata geçerek gerçekleştirebilirsiniz. Faaliyet Programı ilgi ilgili

Detaylı

ENKA YÜZME EL KİTABI ENKA YÜZME ŞUBESİ EL KİTABI

ENKA YÜZME EL KİTABI ENKA YÜZME ŞUBESİ EL KİTABI ENKA YÜZME EL KİTABI ENKA YÜZME ŞUBESİ EL KİTABI 1 Enka Spor Kulübü Yüzme takımına hoş geldiniz! Yüzme Şubemiz rekabetçi bir ortamda mükemmelliğe ulaşmak için sürekli kendini geliştirmektedir. Kurumumuz

Detaylı

: Müsabakadan 10 gün önce Gençler ve Açık Yaş için saat 9 Aralık 2013 saat

: Müsabakadan 10 gün önce Gençler ve Açık Yaş için saat 9 Aralık 2013 saat ÜNSAL FİKİRCİ GENÇLER VE AÇIKYAŞ TÜRKİYE KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI Müsabaka Yeri : TYF Tozkoparan Yüzme Havuzu İstanbul Müsabaka tarihi : GENÇLER ve AÇIK YAŞ 19-22 Aralık 2013 Teknik Toplantı : Müsabakalardan

Detaylı

Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) Ağustos 2011 İstanbul. Türkiye Yüzme Federasyonu

Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) Ağustos 2011 İstanbul. Türkiye Yüzme Federasyonu Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) 10-14 Ağustos 2011 İstanbul Türkiye Yüzme Federasyonu Pazar Sok. No:11/A Anadoluhisarı / Istanbul / TÜRKİYE +90 216 332 41 56 +90 216 332 41 55 Genel Bilgiler MÜSABAKA

Detaylı

Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) 12-15 Temmuz 2012 İSTANBUL. Türkiye Yüzme Federasyonu

Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) 12-15 Temmuz 2012 İSTANBUL. Türkiye Yüzme Federasyonu Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) 12-15 Temmuz 2012 İSTANBUL Türkiye Yüzme Federasyonu Pazar Sok. No:11/A Anadoluhisarı / Istanbul / TURKEY +90 216 332 41 56 +90 216 332 41 55 Tarih 12-15 Temmuz 2012

Detaylı

TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m)

TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m) TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m) Müsabaka Yeri : İSTANBUL / TOZKOPARAN Müsabaka tarihi : 16 19 KASIM 2017 Teknik Toplantı : 15 KASIM 2017 MÜSABAKA

Detaylı

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU 11-12 YAŞ ULUSAL GELİŞİM PROJESİ FİNALİ Müsabaka Yer : TRABZON MEHMET AKİF ERSOY KAPALI YÜZME HAVUZU (50M) Müsabaka Tarihi: 13-14-15-16 ARALIK 2018 Teknik Toplantı: 13 Aralık 2018 SAAT:14.00 (TOHM Kamp

Detaylı

MĠLLĠ TAKIM SEÇMESĠ AVRUPA KISA KULVAR TYF Tozkoparan Yüzme Havuzu Merter-İstanbul (25M) 15+ YAŞ (1998-) BAYANLAR ve 17+ YAŞ (1996-) ERKEKLER

MĠLLĠ TAKIM SEÇMESĠ AVRUPA KISA KULVAR TYF Tozkoparan Yüzme Havuzu Merter-İstanbul (25M) 15+ YAŞ (1998-) BAYANLAR ve 17+ YAŞ (1996-) ERKEKLER MĠLLĠ TAKIM SEÇMESĠ SEÇĠLECEK MĠLLĠ TAKIMLAR: AVRUPA KISA KULVAR 2013 YARIġMA TARĠHĠ: 16-18 KASIM 2013 YARIġMA HAVUZU: TYF Tozkoparan Yüzme Havuzu Merter-İstanbul (25M) YAġ GURUBU: 15+ YAŞ (1998-) BAYANLAR

Detaylı

MÜSABAKA KURALLARI: ve talimatları çerçevesinde gerçekleşecektir.

MÜSABAKA KURALLARI: ve talimatları çerçevesinde gerçekleşecektir. MÜSABAKA TARİHİ : 12-16 Ağustos 2015 MÜSABAKA YERİ : ENKA yüzme havuzu İstinye/İstanbul MÜSABAKA TEKNİK TOPLANTISI : 11 Ağustos 2015 Saat: 16:00 Müsabakaların yapılacağı havuz MÜSABAKA KATILIM YAŞI : Bayan

Detaylı

6. Milli Takım Secim Kriterleri

6. Milli Takım Secim Kriterleri 6. Milli Takım Secim Kriterleri 2015 Avrupa Kısa Kulvar Şampiyonası(25m) İlan edilen barajları gecen sporcular Barajları gecen sporcuların antrenörleri Barajına göre kadroya davet edilirler. barajını geçen

Detaylı

Son Liste Bildirimi : Müsabakadan 10 gün önce Yıldızlar Kategorisi için 2 Aralık 2013 saat 17:00

Son Liste Bildirimi : Müsabakadan 10 gün önce Yıldızlar Kategorisi için 2 Aralık 2013 saat 17:00 MERVE TERZİOĞLU YILDIZLAR TÜRKİYE KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI Müsabaka Yeri : TYF Tozkoparan Yüzme Havuzu İstanbul Müsabaka tarihi : (YILDIZLAR) 12-15 Aralık 2013 Teknik Toplantı : Müsabakalardan 1 gün

Detaylı

Tarih-Saati : 13 / OCAK /2016 ÇARŞAMBA SAAT 18:00 : OLİMPİK YÜZME HAVUZU TOPLANTI SALONU. Katılım Formu Teslim Tarihi: 07 / OCAK / 2015 PERŞEMBE 17.

Tarih-Saati : 13 / OCAK /2016 ÇARŞAMBA SAAT 18:00 : OLİMPİK YÜZME HAVUZU TOPLANTI SALONU. Katılım Formu Teslim Tarihi: 07 / OCAK / 2015 PERŞEMBE 17. Müsabaka Adı : A-OKUL SPORLARI GENÇLER SAKARYA İL. SEÇME MÜSABAKASI B-OLİMPİK KULAÇLAR KIŞ FİNAL MÜSABAKASI. BARAJ GEÇME MÜSABASI C-MİNİKLER TEŞVİK MÜSABAKASI Müsabaka Yeri : SAKARYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU

Detaylı

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU www.tyf.gov.tr TURKCELL UZUN KULVAR GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI İSTANBUL (50M) Müsabaka Yeri Galatasaray Spor Kulübü Yüzme Havuzu Burhan Felek - Üsküdar - İstanbul Müsabaka Tarihi 31

Detaylı

TÜRKİYE AÇIK YAŞ BİREYSEL YÜZME ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE AÇIK YAŞ BİREYSEL YÜZME ŞAMPİYONASI TÜRKİYE AÇIK YAŞ BİREYSEL YÜZME ŞAMPİYONASI MÜSABAKA TARİHİ: 6-10 Nisan 2011 MÜSABAKA YERİ: İstanbul Teknik Üniversitesi olimpik Yüzme Havuzu Maslak/İstanbul MÜSABAKA TEKNİK TOPLANTISI TARİHİ : 5 Nisan

Detaylı

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU YAŞ ULUSAL YÜZME GELİŞİM PROJESİ 1.ETAP GRUP YARIŞMALARI REGLEMANI-2018

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU YAŞ ULUSAL YÜZME GELİŞİM PROJESİ 1.ETAP GRUP YARIŞMALARI REGLEMANI-2018 TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU 11-12 YAŞ ULUSAL YÜZME GELİŞİM PROJESİ 1.ETAP GRUP YARIŞMALARI REGLEMANI-2018 Müsabaka Yeri : YALOVA-( Bursa-Kocaeli-Sakarya-Bolu-Yalova) AFYON-( EskiĢehir-Ankara-Konya-Kütahya-Isparta-Burdur-Afyon)

Detaylı

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ULUSLARARASI KISA KULVAR AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI 18-21 Mayıs 2016 ULUSLARARASI AQUAMASTERS AÇIK SU MARATONU 22 Mayıs 2016 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA,

Detaylı

ENKA NIN BAŞARISI, TÜRKİYE NİN BAŞARISIDIR.

ENKA NIN BAŞARISI, TÜRKİYE NİN BAŞARISIDIR. ENKA Atletizm Şubesi, ENKA Spor Kulübünün bir parçası olarak; IAAF (Uluslar arası Atletizm Federasyonları Birliği), EAA(Avrupa Atletizm Birliği) ve TAF (Türkiye Atletizm Federasyonu ) kuralları çerçevesinde

Detaylı

ENKA NIN BAŞARISI, TÜRKİYE NİN BAŞARISIDIR.

ENKA NIN BAŞARISI, TÜRKİYE NİN BAŞARISIDIR. ENKA Atletizm Şubesi, ENKA Spor Kulübünün bir parçası olarak; IAAF (Uluslar arası Atletizm Federasyonları Birliği), EAA(Avrupa Atletizm Birliği) ve TAF (Türkiye Atletizm Federasyonu ) kuralları çerçevesinde

Detaylı

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU www.tyf.gov.tr - YÜZME GELİŞİM PROJESİ 2.ETAP BÖLGE REGLAMANI 2018 50M Müsabaka Yeri: Kocael Gebze Ol mp k Yüzme Havuzu Müsabaka Tarihi: 27-29 Temmuz 2018 Müsabakaya Katılacak İller: İstanbul, Kocaeli,

Detaylı

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU EĞİTİM KURULU

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU EĞİTİM KURULU EK:1-1- TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU EĞİTİM KURULU ANTRENÖR STAJ EĞİTİM PROGRAMI ESASLARI Bölüm I AMAÇ Madde 1- Antrenör Staj Eğitim Programı Esaslarının amacı; antrenör adaylarının eğitimöğretim programlarında

Detaylı

OKUL SPOR FAALİYETLERİ GENÇLER YÜZME İL BİRİNCİLİĞİ /13-14 YAŞ ANADOLU YILDIZLAR LİGİ SEÇME MÜSABAKASI / SAKARYA İL KARMASI SEÇME MÜSABAKALARI

OKUL SPOR FAALİYETLERİ GENÇLER YÜZME İL BİRİNCİLİĞİ /13-14 YAŞ ANADOLU YILDIZLAR LİGİ SEÇME MÜSABAKASI / SAKARYA İL KARMASI SEÇME MÜSABAKALARI 1 OKUL SPOR FAALİYETLERİ GENÇLER YÜZME İL BİRİNCİLİĞİ /13-14 YAŞ ANADOLU YILDIZLAR LİGİ SEÇME MÜSABAKASI / SAKARYA İL KARMASI SEÇME MÜSABAKALARI Müsabaka Yeri : SAKARYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU Müsabaka tarihi

Detaylı

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU www.tyf.gov.tr 11-12 YAŞ BAYAN - ERKEK YÜZME GELİŞİM PROJESİ 2.ETAP BÖLGE REGLAMANI 2018 50M Müsabaka Yeri: Ankara Eryaman Ol mp k Yüzme Havuzu - TOHM Müsabaka Tarihi: 28-29 Temmuz 2018 Müsabakaya Katılacak

Detaylı

ODTÜ SPOR KULÜBÜ SPORCU KAYIT FORMU

ODTÜ SPOR KULÜBÜ SPORCU KAYIT FORMU ODTÜ SPOR KULÜBÜ SPORCU KAYIT FORMU FOTOĞRAF SPORCUNUN Doğum Yeri : Doğum Tarihi : / / VELİSİNİN Telefon :Ev / İş yeri / Cep Adres : Kayıt Tarihi : / / Velisi olduğum çocuğumun yüzme sporu yapmasında sağlık

Detaylı

6. Milli Takım Secim Kriterleri

6. Milli Takım Secim Kriterleri 6. Milli Takım Secim Kriterleri 2015 Avrupa Kısa Kulvar Şampiyonası(25m) İlan edilen barajları gecen sporcular Barajları gecen sporcuların antrenörleri Barajı na göre kadroya davet edilirler. barajını

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim Önemli Tarihler Yarışma Kayıt Son Tarih : 10 Ağustos 2018 saat 23:59 a kadar Kontrol Listesinin yayınlanması : 11 Ağustos 2018 Yarışma Tarihi : 12 Ağustos 2018 Yarışma Yeri ve Ulaşım Karamürsel Altın Kemer

Detaylı

2013 2014 Olimpik Kulaçlar YAŞ GRUPLARI (11-12 yaş) Programı

2013 2014 Olimpik Kulaçlar YAŞ GRUPLARI (11-12 yaş) Programı 2013 2014 Olimpik Kulaçlar YAŞ GRUPLARI (11-12 yaş) Programı Müsabaka Takvimi; Müsabaka Adi Tarih Düzenleyen 1. Olimpik Yas Grupları Kış İl Müsabakaları Kasım/Aralık 2013 ** İl Müdürlükleri 2. Olimpik

Detaylı

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU TARİH 03 07 MAYIS 2017 FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ NİŞANTAŞI KAMPÜSÜ BRANŞ MASA TENİSİ ( GENÇ KIZ-GENÇ ERKEK ) 1. Masa Tenisi Müsabakaları 04 Mayıs 2017 Perşembe günü başlayacaktır. 2. Yarışmalar, uluslararası

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ YÜZME BRANŞ TALİMATI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ YÜZME BRANŞ TALİMATI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen ve ilan edilen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına

Detaylı

Okul Sporları Gençler İl Birinciligi YARIŞMA PROGRAMI

Okul Sporları Gençler İl Birinciligi YARIŞMA PROGRAMI 2015-2016 Okul Sporları Gençler İl Birinciligi Yarışmanın Adı : OKUL SPORLARI GENÇLER YÜZME İL BİRİNCİLİĞİ Doğum Tarihleri : 1998-1999 (B Kategorisi) 2000-2001 (A Kategorisi) Yarışmanın Yeri : Mersin Olimpik

Detaylı

MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI

MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI Tarih Saat Faaliyet Faaliyet Yeri 09:00-14:00 Aerobik Cimnastik Programlı Antrenman 09:00-19:00 Trampolin Cimnastik Programlı Antrenman Artistik Cimnastik Salonu 11:00-16:30

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU 2018-2019 REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU Fakülte/ Yüksekokul / MYO Adı : Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK SALON

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI Kategoriler : Kısa Mesafe 200m Açık Yer Yarışma Takım Ekipman : Balat Şair Nedim Parkı, Haliç Sahili-Fatih : Her takım en az

Detaylı

2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ

2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ 2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ YARIŞMA ADI: OKUL SPORLARI GENÇLER İL BİRİNCİLİĞİ (2000 1999 1998 1997) YARIŞMA TARİHİ VE YERİ: 7 8 OCAK 2015 / BURHAN FELEK YÜZME HAVUZU SON BİLDİRİM TARİHİ:

Detaylı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKAN Demirhan ŞEREFHAN GENEL SEKRETER Mehmet TURHAN ADRES : Ulus İşhanı A Blok Kat:1 Ulus-Ankara TÜRKİYE TEL: +90 312 309 73 97 FAKS:

Detaylı

Yüzme kursuna başlamadan önce ofisimize gelip kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Kayıt sırasında verilecek formu buradan indirebilirsiniz.

Yüzme kursuna başlamadan önce ofisimize gelip kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Kayıt sırasında verilecek formu buradan indirebilirsiniz. Yüzme Hakkında; Sorular ve Cevaplar Yüzme kursuna gitmeden önce bu konuda sık sorulan sorulan sizlere yüzme kursu hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır. Mutlaka okuyun. Kurslar hakkında detaylı

Detaylı

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU BÖLGE KARMALARI YURT DIŞI MÜSABAKALARI SEÇME MÜSABAKASI

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU BÖLGE KARMALARI YURT DIŞI MÜSABAKALARI SEÇME MÜSABAKASI TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU BÖLGE KARMALARI YURT DIŞI MÜSABAKALARI SEÇME MÜSABAKASI Müsabaka Yeri : BÖLGELER Müsabaka tarihi : 07-08 EKİM 2017 Teknik Toplantı : 06 EKİM 2017 MÜSABAKALARIN YAPILACAĞI HAVUZDA

Detaylı

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU BJK YAZ SPOR OKULU ERSAN RESORT&SPA İŞBİRLİĞİYLE ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU Bodrum Kartalları Bjk Yaz Spor Okulu ERSAN Resort&Spa işbirliğiyle yaz spor okulu faaliyetlerine

Detaylı

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI Kayaklı Koşu - Tekerlekli Kayak Yarışmaları Temel Kuralları Kayaklı Koşu Yarışmaları; 1. Kayaklı Koşu yarışmaları; erkekler ve

Detaylı

YÜZME MÜSABAKA KURALLARI

YÜZME MÜSABAKA KURALLARI YÜZME MÜSABAKA KURALLARI YÜZME MÜSABAKA KURALLARI Tüm yüzme yarışlarında FINA kuralları uygulanır. Ayrıca FINA kurallarına bağlı olmakla birlikte Avrupa ülkelerinde yapılan yüzme yarışlarında LEN (League

Detaylı

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Paletli Yüzme Branşı

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Paletli Yüzme Branşı Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Paletli Yüzme Branşı - YARIŞMA TALİMATI - Yarışma Adı: Paletli Yüzme Bireysel Ümit, Yıldız ve Küçükler Yaz Şampiyonası Yer: Sakarya Havuz: GHSİM Sakarya Olimpik Yüzme

Detaylı

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu BASKETBOL Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. Basketbol özgüvenin ve yaşama sevincinin artması,

Detaylı

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Dans sporları yarışmalarının, Türkiye Dans Sporları Federasyonu

Detaylı

ULUSLARARASI SPOR ŞENLİKLERİ TARİH MAYIS 2018 BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USÜLLERİ

ULUSLARARASI SPOR ŞENLİKLERİ TARİH MAYIS 2018 BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USÜLLERİ NİLÜFER BELEDİYESİ 17. BRANŞ YÜZME ULUSLARARASI SPOR ŞENLİKLERİ TARİH 2-3-4 MAYIS 2018 BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USÜLLERİ AMAÇLARIMIZ: İnsan sağlığı için temel etkinlik olan spor yapma bilincinin,

Detaylı

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU EĞİTİM KURULU ANTRENÖRLÜK DENEYİMİ UYGULAMA ESASLARI PROGRAMI. Bölüm I

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU EĞİTİM KURULU ANTRENÖRLÜK DENEYİMİ UYGULAMA ESASLARI PROGRAMI. Bölüm I - 1 - TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU EĞİTİM KURULU ANTRENÖRLÜK DENEYİMİ UYGULAMA ESASLARI PROGRAMI Bölüm I AMAÇ Madde 1-16.09.2015 tarihinde Spor Genel Müdürlüğü web sayfasında yayınlanarak yürürlüğe giren

Detaylı

BASKETBOLCU KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN ANKARA. A 1.1 2014/I

BASKETBOLCU KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN ANKARA. A 1.1 2014/I TANIM Topu karşı potaya el ile atma kuralına dayanan ve beşer kişiden oluşan iki takım arasında oynanan basketbol oyununu; temel bir eğitim alarak, bir ücret karşılığı sözleşme ile bağlı bulunduğu bir

Detaylı

T.C. ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ RAPORU KİMLİK FORMU(Tablo 3)

T.C. ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ RAPORU KİMLİK FORMU(Tablo 3) T.C. STAJ RAPORU KİMLİK FORMU(Tablo 3) Adı Soyadı:.. No:. Staj Yapılan Kulüp/Kurum: Staj Yapılan Spor Dalı: Staj Yılı ve Dönemi:./ Staj Süresi :.Hafta,.Saat Staj Değerlendirme Notu:.. Sorumlu Öğrt. Elemanı

Detaylı

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Dans sporları yarışmalarının, Türkiye Dans Sporları Federasyonu kurallarına

Detaylı

KÜÇÜKÇEKMECE DRAGON BOAT YARIŞLARI SPOR ALIŞKANLIĞINI ÖZENDİREREK VERİMLİLİK VE ZİNDELİĞİ ARTIRMA İŞ VE SPOR REKABETİNİN ENTEGRASYONU

KÜÇÜKÇEKMECE DRAGON BOAT YARIŞLARI SPOR ALIŞKANLIĞINI ÖZENDİREREK VERİMLİLİK VE ZİNDELİĞİ ARTIRMA İŞ VE SPOR REKABETİNİN ENTEGRASYONU KÜÇÜKÇEKMECE DRAGON BOAT YARIŞLARI İŞ HAYATINDA ZİNDELİK MOTİVASYON VE TAKIM RUHUNA YATIRIM ÇALIŞANLAR ARASINDA DAYANIŞMA YÖNETİM İÇİ KADEMELER ARASINDA ENTEGRASYON LİDERLİK SPOR ALIŞKANLIĞINI ÖZENDİREREK

Detaylı

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Paletli Yüzme Branşı

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Paletli Yüzme Branşı Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Paletli Yüzme Branşı - YARIŞMA TALİMATI - Yarışma Adı: Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası Yer: Samsun Havuz: Atakum Olimpik Yüzme Havuzu Tarih:

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

ANTRENÖRLÜK DENEYİMİ DEFTERİ

ANTRENÖRLÜK DENEYİMİ DEFTERİ 1 ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ YARDIMCI UZMANLIK ANTRENÖRLÜK UYGULAMASI ANTRENÖRLÜK DENEYİMİ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI NUMARASI SINIFI :. :. :. :. AKSARAY 2 ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ BAŞKANLIĞI Yapmakla

Detaylı

INDOOR CUP 2014 TEKNİK KURALLAR

INDOOR CUP 2014 TEKNİK KURALLAR INDOOR CUP 2014 TEKNİK KURALLAR 1. BRANŞLAR Yarışmalar aşağıdaki branşlarda düzenlenecektir: 1.1. Pist yarışmaları: 60m, 200m, 400m, 800m, 1000m, 2000m, 4x200m bayrak. 1.2. Alan yarışmaları: Uzun atlama,

Detaylı

YÜZME MÜSABAKALARI TALİMATI

YÜZME MÜSABAKALARI TALİMATI YÜZME MÜSABAKALARI TALİMATI TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU YÜZME MÜSABAKALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde 1- (1)Talimatın amacı, yurtiçinde düzenlenecek yüzme yarışmalarının

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Yükseköğrenim gençliğinin spor ihtiyaçlarının

Detaylı

ANKARA ALTYAPI BASKETBOL LİGİ YARIŞMA TALİMATI

ANKARA ALTYAPI BASKETBOL LİGİ YARIŞMA TALİMATI ANKARA ALTYAPI BASKETBOL LİGİ YARIŞMA TALİMATI 1. Amaç Bu talimatın amacı, Ankara Altyapılarında yer alan takımlara ve oyunculara tecrübe kazandırmak üzere Ankara Altyapı Basketbol Ligi tarafından düzenlenecek

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2015-2016 Sezonu Genç Erkekler Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Gençler Ligi

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ ÖZEL SPORCULAR BRANŞ TALİMATI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ ÖZEL SPORCULAR BRANŞ TALİMATI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen ve ilan edilen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına

Detaylı

ANTRENÖRLÜK MESLEĞİNE GİRİŞ Y.DOÇ.DR. SÜRHAT MÜNİROĞLU

ANTRENÖRLÜK MESLEĞİNE GİRİŞ Y.DOÇ.DR. SÜRHAT MÜNİROĞLU ANTRENÖRLÜK MESLEĞİNE GİRİŞ Y.DOÇ.DR. SÜRHAT MÜNİROĞLU Antrenör ve Tanımı Sporda eğitici kadro denildiğinde akla ilk gelen Antrenör dür. Antrenör adı verilen spor eğiticilerinin spor gelişmesinde oldukça

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2014-2015 Sezonu Kadınlar Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Kadınlar Ligi Aralık

Detaylı

Siz de katılın! Tyrkisk

Siz de katılın! Tyrkisk Siz de katılın! Spor kulüplerimize daha da fazla çocuk, genç ve ailelerin katılmalarını istiyoruz. Bu broşürde bir spor kulübünün ne olduğu, hangi faaliyetlere katılabileceğiniz ve nasıl üye olabileceğiniz

Detaylı

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ 13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ Yarışma Tarihi : 04 Ağustos 2018 Cumartesi Yer : Çınarlık Meydanı Değirmendere - Gölcük Kocaeli / Türkiye Son Başvuru : 02 Ağustos 2018 Perşembe

Detaylı

Siz de katılın! katılabileceğiniz ve nasıl üye olabileceğiniz hakkında daha ayrıntılı bilgi. edinebilirsiniz.

Siz de katılın! katılabileceğiniz ve nasıl üye olabileceğiniz hakkında daha ayrıntılı bilgi. edinebilirsiniz. Siz de katılın! Spor kulüplerimize daha da fazla çocuk, genç ve ailelerin katılmalarını istiyoruz. Bu broşürde bir spor kulübünün ne olduğu, hangi faaliyetlere katılabileceğiniz ve nasıl üye olabileceğiniz

Detaylı

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ Yarışmalar, Uluslararası Dragon Bot Federasyonu (IDBF) Türkiye Kano Federasyonu standartlarına uygun ekipmanlarla ve yine IDBF nin belirlediği

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU ALANYA AQUATLON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİ YARIŞ TALİMATI

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU ALANYA AQUATLON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİ YARIŞ TALİMATI TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU ALANYA AQUATLON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİ YARIŞ TALİMATI Federasyonumuzun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Alanya Aquatlon Şampiyonası Yarışı 16 Ekim Pazar günü Antalya-Alanya

Detaylı

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER T.C. EGE ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER Bornova ĠZMĠR 2014 A. ARTĠSTĠK

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ ÖZEL SPORCULAR BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ ÖZEL SPORCULAR BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatları ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ Sayın Yetkili İzmir ve çevresinde düzenli bir şirketler ligi oluşturarak, şirket çalışanlarının takım ruhu oluşmasına katkı sağlamak, kurum içi iletişimi

Detaylı

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR 1- MÜSABAKA ADI : Yaz Biatlonu Ferdi Türkiye Şampiyonası ve Kulüpler Türkiye Kupası Yarışmaları 2- MÜSABAKA TARİHİ : 25 26 Ekim 2014

Detaylı

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur.

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. MEF LİSESİ WEB SAYFASI KULÜPLER KISMINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER BASKETBOL Rehber Öğretmen: İsmail DÜKKANCI Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Yıldızlar tenis liglerinin düzenlenmesini, idari

Detaylı

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU TEKNİK KURULU TALİMATI

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU TEKNİK KURULU TALİMATI TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU TEKNİK KURULU TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1.Bu Talimatın amacı; Türkiye Atletizm Federasyonu Teknik Kurulunun oluşumunu, görev ve yetkileriyle çalışma

Detaylı

Yüzme Oyun Kuralları

Yüzme Oyun Kuralları 1 Yüzme Oyun Kuralları 2016-2017 SU SPORLARI Resmi Özel Olimpiyatlar Su Sporları Kuralları, tüm Özel Olimpiyatlar müsabakalarını düzenleyecektir. Özel Olimpiyatlar, uluslararası bir spor programı olarak

Detaylı

MİNİK m. 1 Tur 300 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur 625 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur m.

MİNİK m. 1 Tur 300 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur 625 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur m. ANTALYA AQUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonunun 2017 faaliyet takviminde yer alan ANTALYA AQUATLONU 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde ANTALYA da yapılacaktır. YARIŞ BİLGİLERİ KATEGORİLER

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2017-2018 Sezonu Genç Erkekler Ligini,

Detaylı

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU. Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU. Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11 TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU PAİNTBALL YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Kuşadası Triatlonu, 10-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Aydın-Kuşadası ında yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ

Detaylı

ENKA SPOR KULÜBÜ YÜZME ŞUBESİ EL KİTABI

ENKA SPOR KULÜBÜ YÜZME ŞUBESİ EL KİTABI ENKA SPOR KULÜBÜ YÜZME ŞUBESİ EL KİTABI ENKA SPOR KULÜBÜ YÜZME ġubesġ EL KĠTABI HoĢ geldiniz! ENKA Yüzme ġubesi, ENKA Spor Kulübünün bir parçası olarak; FINA (Dünya Yüzme Komitesi), LEN (Avrupa Yüzme Komitesi)

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı