AGRA-JAIPUR-DELHI-KATHMANDU - (9 GÜN 7 GECE)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AGRA-JAIPUR-DELHI-KATHMANDU - (9 GÜN 7 GECE)"

Transkript

1 Hindistan NepaI-KÜLTÜR TURAGRA-JAIPUR-DELHI-KATHMANDU - (9 GÜN 7 GECE) FİYATLAR İki Kişilik Odada Kişi Başı Tur Fiyatı Tek Kişilik Oda Farkı 2-12 Yaş Çocuk Fiya 2090 USD 550 USD 1890 USD 1.GÜN- İSTANBUL - DELHI Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde 17:00 de Türk Hava Yolları Kontuarında buluşma, bilet ve pasaport işlemlerini takiben Türk Hava Yolları tarifeli seferiyle Delhi uçuşu; 19:55-04:20 +1 İstanbul - Delhi uçuşu 2.GÜN- DELHI - AGRA Havalimanından alınarak yaklaşık 4,5 saatlik araç yolculuğunun ardından 16. ve 17. Yüzyıllarda hüküm sürmüş olan büyük Babür İmparatorluğunun başkenti Agra ya doğru yola çıkıyoruz. Şehre varış sonrası otelimize yerleşiyor ve öğleden sonra Unesco tarafından bir Dünya Mirası olarak kabul edilen Agra Kalesini ziyaret ediyoruz. Burada pek çok sarayı görecek, yerel yaşama ve pazarlardaki günlük koşuşturmaya tanıklık etme şansı bulacaksınız. Hindistan ın en önemli kalesidir ve duvarlarla çevrili muhteşem bir şehir olarak tanımlanabilir. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.

2 3.GÜN -AGRA - JAIPUR Kahvaltıdan sonra muhteşem bir aşk abidesi olarak bilinen meşhur Tac Mahal i gezmeye gidiyoruz. Yapımı 1631 yılında başlamış ve tam 22 yıl sürmüştür. Babür İmparatoru Şah Cihan ın çok sevdiği eşi kraliçe Mümtaz Mahal e olan aşkının anısına yaptırdığı bu anıt muhteşem orantısı, farklı dişiliği, yapım ve süsleme ortamı ile eşsiz bir eserdir. Tac Mahal ziyaretinden sonra Jaipur a doğru yaklaşık 5 saat sürecek olan bir yolculuğa çıkılıyor. Yol üzerinde Agra ya 1 saatlik mesafede bulunan Fatehpur Sikri şehrini ziyaret edeceksiniz. Şehir Babür imparatoru Akbar tarafından inşa ettirilmiş fakat su sıkntısı sebebiyle 12 yıl gibi kısa bir süre içerisinde terk edilmek zorunda kalmıştır. Şehrin içerisindeki Jama mescidi, Salim Chisti kabri, Panch Mahal ve daha nice zarif binalar va saraylar görülmeğe değer yapılardır. Yolculuğunuz sonrası Pembe Şehir olarak bilinen, Rajasthan Eyaletinin başkenti Jaipur a varılıyor. Çok iyi planlanmış ve oturtulmuş olan bu şehir 1853 de Prens Albert ın ziyareti şerefine geleneksel karşılama ve hoşgeldin rengi olan pembeye boyatılmış ve o günden günümüze aynı şekilde korunmuştur. Otele yerlesmenizin ardından akşam yemeği ve geceleme otelde. 4.GÜN- JAIPUR Kahvaltıdan sonra Jaipur un yaklaşık 11km dışında bulunan ilham kaynağı Amber Kalesi ni görmek üzere yola çıkılıyor. Amber kalesi, hemen altındaki Maota Gölünün üzerine akseden teras ve surları ile Rajput mimarisinin müthiş bir örneğidir. Kalenin bulunduğu tepeye fillerin sırtında çıkılıyor (Eğer filler müsait değilse alternatif olarak jiple de çıkılabiliyor). Kalenin içerisinde aynalı salon olarak bilinen Sheesh Mahal, Jai Mahal ve diğer saraylar geziliyor. Bu olağanüstü yapıya sahip odalar arasında dolaştıkça hiç fethedilmemiş bir krallığın görkem ve azametini hissedip gözünüzde canlandırabileceksiniz. Öğleden sonra muhteşem bir minyatür resim ve el yazması kitap koleksiyonuna sahip Şehir Sarayı Müzesi gezilecek. Ayrıca müzenin kostüm ve silah deposu bölümleri de görülmeye değerdir. Sonrasında hemen yakında bulunan ve 18. Yüzyılda Raja Jai Singh tarafından yaptırılan ve doğru tahmin ve gözlemler yapmaya yarayan araçlar içeren Jantar Mantar Rasathanesini ziyaret edeceksiniz. Turunuzu, fotoğraf çekimi için duracağınız Rüzgarlı Saray olarak bilinen Hawa Mahal den geçerek sonlandırıyoruz, ki burası saray hanımlarının geçit törenlerini izlemek için kullandığı yaklaşık 1000 pencereli detaylı bir ön cepheye sahip 5 katlı görülmeğe değer bir yapıdır. Akşam yemeği ve geceleme otelinizde.

3 5.GÜN- JAIPUR - DELHI Otelde yapılan kahvaltı sonrası bu pembe şehirde keyifli bir alış-veriş turuna çıkabilirsiniz. Dolaştığınız çarşılarda mücevher, gümüş, halı ve kıyafetten tutun da deve derisi ayakkabı ve hediyelik eşyalara kadar çok zengin alış-veriş seçeneklerinin tadını çıkartma şansını bulacaksınız. Alış-verişten sonra yaklaşık 5-6 saat sürecek bir yolculuk sonrası Delhi ye varıyoruz. Otelimize yerleştikten sonra akşam yemeğinin ardından geceleme otelde. 6.GÜN- DELHI Kahvaltıdan sonra Eski ve Yeni Delhi yi kapsayan tüm günlük şehir turumuza çıkıyoruz. Eski Delhi, 17. Yüzyıl başlarında Babür İmparatoru Şah Cihan tarafından Yamuna nehri kıyısında inşa edilip, başkent ilan edilen, surlarla çevrili tarihi bir şehirdir. Burada ilk olarak Babür İmparatorluğunun en gösterişli kale ve sarayı olan Kızıl Kale yi ziyaret edeceksiniz. Kale, kırmızı kumtaşından yapılmış duvarlarıyla Şah Cihan ın güç ve zerafetinin sembolüdür. Daha sonra büyük Babür İmparatorluğunun son büyük eseri olan Hindistan ın en büyük camisi Jama Mescidini gezerek turunuza devam ediyorsunuz. Akabinde Eski Delhi nin alış-veriş merkezi olan Chandni Chowk un kalabalık dar sokaklarında yürüdükten sonra, son olarak Mahatma Gandhi nin naaşının törenle yakıldığı ve şimdi anısına park haline getirilmis olan alanı geziyor ve öğleden sonra gezimize Yeni Delhi yi keşfederek devam ediyoruz. Lutyen in Delhi si olarak da bilinen Yeni Delhi, 1920 lerde İngilizler tarafından tasarlanıp inşa edilmiş olan geniş bulvarları, etkileyici hükümet binaları, yeşil parkları ve bahçeleri ile Eski Delhi den tamamen farklı bir görüntü sergilemektedir yılında yapılan ve Hindistan ın en yüksek taş kulesi olarak bilinen Qutub Minar, savaş anıtı kemeri olan Hint Kapısı, Cumhurbaşkanlığı Köşkü ve Parlamento Binası, diplomatik yerleşim bölgesi ve Delhi nin ana ticari merkezi görülmesi gereken yerlerdendir. Turumuz sonrası akşam yemeği ve gecelemek üzere otele dönülüyor.

4 7.GÜN- DELHI - KATHMANDU Kahvaltıdan sonra Kathmandu uçuşumuz için Delhi Havaalanına transfer ediliyoruz. 11:05-13:00 Delhi - Kathmandu uçuşu Havaalanında karşılandıktan sonra otele transfer ve check-in yapılıp kısa bir dinlenmenin ardından Kathmandu şehir turumuza başlıyoruz. UNESCO tarafından Dünya Mirası listesine alınan Durbar Meydanı ve maymun tanrı Hanumanın heykellerinin bulunduğu Hanuman Dhoka Sarayı, Yaşayan tanriça Kumari nin balkonundan halkı selamladığı bina ve Kathmandu isminin kaynağı olan ve tek bir ağacın kerestesinden yapıldığı söylenen Kashtamandap tapınağı, gezi esnasında göreceklerimizden sadece bazıları. Turistik Thamel bölgesinde yapacağımız yürüyüş sonrası Kathmandu ya tepeden bakabileceğimiz, muhteşem manzaralı Swayambunath Tapınağı na çıkıyoruz sene önce kurulmuş olan bu tarihi Budha tapınağının üzerine dört bir yöne bakan Budha nın gören gözleri resmedilmiştir. Sonrasında Tibet li göçmenlerin kurduğu Budist hac merkezi Bodhnath ı gezeceğiz. Daha sonra ise yine Unesco tarafından Dünya Kültür Mirası olarak kabul edilen Patan da, bronz koleksiyonuna ev sahipliği yapan Patan Durbar, Kirishna tapınağı, Hiranya Varna Mahavir ve Mahaboudha Tapınaklarını gezeceğiz. Ayrıca otele dönmeden önce Tibetlilerin halı dokuduğu ve metal heykelleri şekillendirdiği bir Tibet Refüje Kampı ve el sanatları merkezini gezme şansına da sahip olacağız. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde. 8.GÜN- KATHMANDU Kahvaltıdan sonra Lord Shiva ya adanmış en kutsal tapınaklardan biri olan ve Nepal in Veranasi si diye de adlandırılan Hindu Ölü Yakma alanı Pashupatinath Hindu Tapınağını gezmeye gidiyoruz. Tapınak, Bagmati nehrinin kenarında tamamen yeşil bir alan üzerinde kurulmuştur ve içerisine Hindu dininden olmayanların girmesi kesinlikle yasaktır. Ziyaretçiler tapınağı nehrin doğu kıyısından seyretmeye izin verilirler ve tapınağın arkasındaki alanda yapılan Ölü Yakma Ayinlerini çok yakından izleme şansına sahip olurlar. Bir sonraki durağımız Unesco Kültür Mirası listesinde yer alan ve ülkenin en büyük şehirlerinden Bhaktapur (Bhadgoan) şehridir ve zaman el verirse burada Thanka resimlerinin sergilendiği bir müzeyi de gezeceğiz. Öğleden sonra ise Kathmandu vadisinin yamaçlarındaki kırsal kesimde yer alan Changdu Narayan Tapınağını ve köyünü gezeceğiz. Bir tepenin üzerinde bulunan tapınak 4. Yüzyıldan kalma ve bilinen en eski Hint tapınaklarındandır. Gezi sonrası akşam yemeği ve gecelemek üzere otelimize dönüyoruz.

5 9.GÜN- KATHMANDU - İSTANBUL Otelde kahvaltıdan sonra Türk Hava Yolları tarifeli seferimizle Istanbul a dönmek için Havaalanına transfer ediliyoruz 07:45-12:40 Kathmandu - İstanbul uçuşu Ücrete Dahil Olan Hizmetler Türk Havayolları ile Istanbul-Delhi, Kathmandu-Istanbul ve Yerel Havayolları ile Delhi-Kathmandu ekonomi sınıfı uçuşlar Agra da 1 gece, Jaipur da 2 gece, Delhi de 2 gece ve Kathmadu da 2 gece 4* otellerde, iki kişilik odalarda kişi başı konaklama Tüm Kahvaltılar ve Akşam Yemekleri Havaalanı vergileri Seyahat Sağlık Sigortası Klimalı araçlarda tüm transferler Programda yazan tüm müze girişleri Programda yazan tüm geziler Profesyonel rehberlik hizmeti Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler Ercan İstanbul Ercan uçak bileti Gerekmesi veya istenmesi halinda gidiş ve gelişte Istanbul konaklama Kişisel harcamalar Yemeklerde alınan içecekler Hindistan Vize ücreti (80 USD) Nepal Giriş Ücreti (30 USD) Rehber/Şöför bahşişleri Fazla valiz ücretleri ÖNEMLİ: Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport bulundurmak mecburidir. Tur firmamız, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş saatleri ve parkur değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 24 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan firmamız sorumlu tutulamaz. Yolcuların uçaklardaki doluluk sebebiyle yan yana oturamaması acentemizin sorumluluğunda değildir. Bu durumu önlemek amacıyla yolcuların havaalanına erken gitmeleri önerilmektedir. Uçuşlar esnasında havayolu şirketinin sağladığı maksimum bagaj hakkının geçilmesi durumunda doğabilecek ilave bagaj ücreti yolcuya aittir. Tur programı örnek programdır. Uçak firmasından kaynaklanan uçuş saatleri ve parkur değişikliği sebebiyle, program içeriği aynı kalmak suretiyle değişebilir. Tur programında belirtilen (ekstra) turlarımız, araç müsaitliği, katılım sayısı ve rehberimizin insiyatifine bağlı olarak günleri ve fiyatları değişebilir veya iptal olabilir. Firmamız, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Tüm dünya otellerinde check-out (otelden çıkış) Saat 12:00. Check-in (otele giriş) Saat 14:00'dır yaş arası çocuk indirimleri, çocuk iki kişilik odada ilave yatak ile üçüncü kişi olarak kaldığında geçerlidir. Tur bedelinin %50'i kayıtta, bakiyesi tur hareket tarihine 1 ay kala ödenir. 3 Kişilik odada (Triple) konaklamalarda üçüncü yatak standart olmayıp portatif olabilmektedir. İş bu uluslararası kuralları da içeren metinler tur satın alındığında kabul edilmiş sayılır.

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Hindistan. Kurban Bayramı'nda Hindistan. Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi. 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Hindistan. Kurban Bayramı'nda Hindistan. Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi. 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Hindistan Kurban Bayramı'nda Hindistan Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 10 Eylül 2016, Cumartesi İstanbul

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Hindistan da Kaplan Safarisi ve Altın Üçgen Turu (Delhi Agra Ranthambore Jaipur)

Hindistan da Kaplan Safarisi ve Altın Üçgen Turu (Delhi Agra Ranthambore Jaipur) Hindistan da Kaplan Safarisi ve Altın Üçgen Turu (Delhi Agra Ranthambore Jaipur) 17.11.2017'den itibaren kalkışlı 2.497,00 USD 8.989,20TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Delhi İstanbul Atatürk Havalimanı

Detaylı

Hindistanda Holi Festivali Turu

Hindistanda Holi Festivali Turu Hindistanda Holi Festivali Turu 11.03.2017'den itibaren kalkışlı 2.097,00 USD 7.549,20TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Delhi(Uçakta) Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde rehberiniz ile buluşma.

Detaylı

Tur Programı. Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan...

Tur Programı. Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Hindistan Altın Üçgen - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Tarih : 10-04-2017-16-04-2017 Şehirler : Agra, Delhi, Jaipur Otel

Detaylı

HİNDİSTAN TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE

HİNDİSTAN TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE HİNDİSTAN TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün: İstanbul Delhi Saat 17.30`da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Gezimod kontuarında buluşuyoruz. Saat 19.45`te Türk Hava Yolları`na ait TK 716 sefer

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Nepal ve Hindistan. Nepal ve Hindistan. Katmandu - Jaipur - Agra - Varanasi - Delhi

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Nepal ve Hindistan. Nepal ve Hindistan. Katmandu - Jaipur - Agra - Varanasi - Delhi Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Nepal ve Hindistan Nepal ve Hindistan Katmandu - Jaipur - Agra - Varanasi - Delhi 13 Ekim - 21 Ekim 2017 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 13 Ekim 2017, Cuma

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

Nepal - Hindistan; Siddhartha'nın Doğuş Hikayesi

Nepal - Hindistan; Siddhartha'nın Doğuş Hikayesi Nepal - Hindistan; Siddhartha'nın Doğuş Hikayesi Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Tarih : 26-01-2018-03-02-2018 Şehirler : Agra, Delhi, Jaipur, Katmandu,

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

Holi Zamanı Altın Üçgen - Hızlı Ve Kolay

Holi Zamanı Altın Üçgen - Hızlı Ve Kolay Holi Zamanı Altın Üçgen - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Tarih : 09-03-2017-15-03-2017 Şehirler : Agra, Delhi, Jaipur Otel

Detaylı

Tur Programı. Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan...

Tur Programı. Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Nepal - Hindistan Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Tarih : 20-01-2017-29-01-2017 Şehirler : Agra, Delhi, Jaipur, Katmandu, Varanasi Otel : 5* Ulaşım : Türk

Detaylı

Tur Programı. Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan...

Tur Programı. Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Nepal - Hindistan Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Tarih : 06-10-2017-15-10-2017 Şehirler : Agra, Delhi, Jaipur, Katmandu, Varanasi Otel : 5* Ulaşım : Türk

Detaylı

İSTANBUL - KATHMANDU 16 Mart Pazartesi

İSTANBUL - KATHMANDU 16 Mart Pazartesi Nepal & Hindistan İSTANBUL - KATHMANDU 16 Mart Pazartesi Saat 17:30'da Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde buluşma, bilet ve pasaport işlemlerimiz sonrasında saat 20:25'de THY tarifeli seferi ile

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan

Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Kathmandu (3) / Thimphu (2) / Paro (2) 8 Gece 9 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Tur Tarihi: 8 Gece 9 Gün

Detaylı

Hindistan'da Diwali Festivali Turu

Hindistan'da Diwali Festivali Turu Hindistan'da Diwali Festivali Turu 14.10.2017'den itibaren kalkışlı 2.697,00 USD 9.709,20TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Delhi Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde rehberiniz ile buluşma.

Detaylı

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul Prag Turu 30.12.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.346,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Prag Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul Riga Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Riga Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

Atina Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Atina. 2.Gün: Atina. 3.Gün: Atina. 4.Gün: Atina İstanbul

Atina Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Atina. 2.Gün: Atina. 3.Gün: Atina. 4.Gün: Atina İstanbul Atina Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Atina Panoramik sehir turumuzda Agora, Zeus Tapinagi, Acropolis (giris ucretlidir), Parlamento Binasi (Askerlerin

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ

NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ 21 Ocak 2019 01 Şubat 2019 Basit bir incelik bir hayatın gidişatını değiştirebilir NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ NAMASTE NEPAL NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ PROGRAMI 1. Gün 21

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI

Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI 1.GÜN : İstanbul - Zurih Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde 09:00'da GeziMod Kontuarında Buluşma. Check-in İşlemlerinin ardından

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

Tur Programı. Dağlara Taşlara Yazılan Bir Ülkenin Lotus Mükemmeliğindeki Narinliği, Krallığı Ve İnancu Bhutan...

Tur Programı. Dağlara Taşlara Yazılan Bir Ülkenin Lotus Mükemmeliğindeki Narinliği, Krallığı Ve İnancu Bhutan... Nepal - Bhutan Turu Dağlara Taşlara Yazılan Bir Ülkenin Lotus Mükemmeliğindeki Narinliği, Krallığı Ve İnancu Bhutan... Tarih : 31-08-2017-09-09-2017 Şehirler : Katmandu, Paro, Punakha, Thimpu Otel : 5*

Detaylı

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 1. Gün / 19 Nisan 2019 - Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 06:30 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu nda buluşma 08:30 Türk Hava Yolları, TK 1321 seferi ile Bologna ya hareket Uçuşumuzdan

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI

4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI 4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI Gün 1 İstanbul Graz İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde, saat 16.30 da buluşma.

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

yerel saat ile 02.05'de Kolomba'ya varışımız sonrası bizi bekliyen yetkililer tarafından karşılanıp 30 dakika uzaklıktaki konaklamamızı

yerel saat ile 02.05'de Kolomba'ya varışımız sonrası bizi bekliyen yetkililer tarafından karşılanıp 30 dakika uzaklıktaki konaklamamızı Sri Lanka Turu Güneydoğu Asya nın küçük adası nam-ı diğer beklenmeyenin bulunduğu Serendip ya da Seylan, kolonyal dönemin en gözde, göz alan ülkesi olarak öne çıkar... Tarih : 10-12-2016-18-12-2016 Şehirler

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

İstanbul-Delhi (Uçakta)

İstanbul-Delhi (Uçakta) Altın Üçgen de Mistik Keşif;Hindistan & Nepal Jaipur (2) Agra (1) Varanasi (1) Delhi (2) Katmandu (3) Türk Hava Yolları ile 7 Gece / 8 Gün 16 Nisan, 18 Eylül, 18 Kasım 2015 1.Gün İstanbul-Delhi (Uçakta)

Detaylı

Hornbill Festivali - Nagaland

Hornbill Festivali - Nagaland Hornbill Festivali - Nagaland Hindistan'ın en eski kabilelerine ev sahipliği yapan Nagaland bölgesini, bölgenin en renkli geleneksel festivali "Hornbill Festivali" döneminde ziyaret edeceğiz! Tarih : 01-12-2017-09-12-2017

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

1. Gün İstanbul Delhi (Uçakta)

1. Gün İstanbul Delhi (Uçakta) Altın Üçgen de Mistik Keşif: Hindistan & Nepal Jaipur (2) Agra (2) Varanasi (1) - Delhi (2) - Katmandu (3) Türk Hava Yolları ile 11 Gece 12 Gün 10 Ocak 24 Ocak 14 Şubat 28 Şubat 18 Mart 01 Nisan 2017 Yarım

Detaylı

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Fransa'da Pirene Kasabaları Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Tarih : 11-09-2016-15-09-2016

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI 1.Gün İstanbul-Edinburgh Gezimod ile tatilimizin ilk günü, saat 10:30 da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde tur rehberimiz ile buluşarak başlıyor. Saat 13:40 da

Detaylı

KURBAN BAYRAMI KUALA LUMPUR, SİNGAPUR, PHUKET, BANGKOK TURU

KURBAN BAYRAMI KUALA LUMPUR, SİNGAPUR, PHUKET, BANGKOK TURU TUR DETAYI KURBAN BAYRAMI KUALA LUMPUR, SİNGAPUR, PHUKET, BANGKOK TURU 10-18 EKİM 2013 EKİM 2013 Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Pz 1 1. Gün / İSTANBUL - KUALA LUMPUR 2. Gün / KUALA LUMPUR 3. Gün / KUALA LUMPUR

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

KURBAN BAYRAMI HİNDİSTAN TURU 10-18 EYLÜL 2016 Jaipur(2), Agra(2), Varanasi(1), Delhi(2)

KURBAN BAYRAMI HİNDİSTAN TURU 10-18 EYLÜL 2016 Jaipur(2), Agra(2), Varanasi(1), Delhi(2) KURBAN BAYRAMI HİNDİSTAN TURU 10-18 EYLÜL 2016 Jaipur(2), Agra(2), Varanasi(1), Delhi(2) *** 5* Otellerde Konaklama *** *** Tüm Öğle ve Akşam Yemekleri Dahil*** Gidiş Dönüş Tarihler Günler Ist- Delhi Kalkış

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Moğolistan Turu Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Tarih : 23-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Karakorum, Khustai Ulusal Parkı, Terelj Ulusal Parkı, Ulan Bator

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

15-24 Mart Türk Hava Yolları nın TK716 sayılı seferi ile te İstanbul Atatürk Havalimanı ndan Delhi ye hareket.

15-24 Mart Türk Hava Yolları nın TK716 sayılı seferi ile te İstanbul Atatürk Havalimanı ndan Delhi ye hareket. Holi Festivali'nde Özlem Avıcoğlu ile Hindistan'a Yolculuk 15-24 Mart 2019 1. Gün 15 Mart 2019, Cuma İstanbul - Delhi Türk Hava Yolları nın TK716 sayılı seferi ile 20.55 te İstanbul Atatürk Havalimanı

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE 1.Gün İstanbul Londra LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde saat 07:30 da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global

Detaylı

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE 1.Gün ISTANBUL (SAW) VİYANA ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali HFD Turizm kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 08:30

Detaylı

HİNDİSTAN Holi Festivali Turu 25 Şubat-07 Mart USD Konaklama süresi: 10 gece Toplam gezi süresi: 11 gün

HİNDİSTAN Holi Festivali Turu 25 Şubat-07 Mart USD Konaklama süresi: 10 gece Toplam gezi süresi: 11 gün HİNDİSTAN Holi Festivali Turu 25 Şubat-07 Mart 2018 2400 USD Konaklama süresi: 10 gece Toplam gezi süresi: 11 gün ÖZET VE ROTA 6 önemli durağı kapsayan rota: Delhi, Varanasi, Jaipur, Fatehpur Sikri, Abhaneri,

Detaylı

Dubai Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai İstanbul

Dubai Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai İstanbul Dubai Turu 20.04.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.756,98TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde buluşma.bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin

Detaylı

Fotoğraf Sanatçısı Şeniz Özbey ve Tamanna C ile Ruhunuzun Derinliklerine Yolculuk

Fotoğraf Sanatçısı Şeniz Özbey ve Tamanna C ile Ruhunuzun Derinliklerine Yolculuk HİNDİSTAN & NEPAL Fotoğraf Sanatçısı Şeniz Özbey ve Tamanna C ile Ruhunuzun Derinliklerine Yolculuk ŞENİZ ÖZBEY Şeniz Özbey, Gölcük te doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası

Detaylı

Hindistan Nepal Turu. Hindistan Nepal Turu. Turk Havayolları ile 10 Gece 11 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? Gerçek Mistisizm ile tanışmak için.

Hindistan Nepal Turu. Hindistan Nepal Turu. Turk Havayolları ile 10 Gece 11 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? Gerçek Mistisizm ile tanışmak için. Hindistan Nepal Turu Turk Havayolları ile 10 Gece 11 Gün Hindistan Nepal Turu Neden Gitmeli? Gerçek Mistisizm ile tanışmak için. Ne Yapmalı? Kutsal Ganj nehrinde gün batımını ve nehirde yıkananları seyretmeyi,

Detaylı

Hindistan Altın Üçgen Turu 2(Delhi Agra Fatehpur Sikri Jaipur)

Hindistan Altın Üçgen Turu 2(Delhi Agra Fatehpur Sikri Jaipur) Hindistan Altın Üçgen Turu 2(Delhi Agra Fatehpur Sikri Jaipur) 15.10.2017'den itibaren kalkışlı 1.190,00 USD 4.284,00TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Delhi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün : ISTANBUL - CASABLANCA Atatürk Havalimanı Dış hatlar gidiş terminali Türk Havayolları kontuarı önünde saat 08.00`da GEZİMOD personeli eşliğinde

Detaylı

Altın Üçgen de Mistik Keşif Hindistan & Nepal

Altın Üçgen de Mistik Keşif Hindistan & Nepal Altın Üçgen de Mistik Keşif Hindistan & Nepal Türk Hava Yolları ile Jaipur (2) Agra (1) Katmandu (2) Varanasi (1) Delhi (3) 10 Gece-11 gün Dünyada hala rengarenk kalmış bir yer var! Eski çağlardan damıtılmış

Detaylı

ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI

ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI LONDRA TURU ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI 01.Gün İstanbul Londra Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GeziMod Kontuar ı Önünde saat 07:30 da Siz Değerli misafirlerimiz ile Yetkili eşliğinde buluşma.

Detaylı

Altın Üçgen de Mistik Keşif Hindistan & Nepal

Altın Üçgen de Mistik Keşif Hindistan & Nepal Altın Üçgen de Mistik Keşif Hindistan & Nepal Türk Hava Yolları ile Jaipur (2) Agra (1) Varanasi (1) Delhi (2) Katmandu (3) 16 Nisan, 18 Eylül, 18 Kasım 10 Gece 11 gün Dünyada hala rengarenk kalmış bir

Detaylı

Antik Mısır Ve Nil Nehri

Antik Mısır Ve Nil Nehri Antik Mısır Ve Nil Nehri Dünyanın en eski medeniyetlerinden biri Mısır. Tanrıların yeryüzündeki temsilcileri olarak bilinen krallar, firavunlar her şeyin üstünde iktidarlarıyla tıpkı piramitler gibi gökyüzüne

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Tur Programı. Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu

Tur Programı. Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu Belçika Kasabaları Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu Tarih : 18-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Brüksel, Maillen, Namur Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret : 1090 EURO Tek Kişilik

Detaylı

Gizemli Komşu İran. Tur Programı

Gizemli Komşu İran. Tur Programı Gizemli Komşu İran Geniş topraklarının binlerce yıllık geçmişi sizi insanlık tarihinin bir retrospektifine çağırıyor... Kültürel ve siyasal değişimler bir tarih kitabının en kapsamlı içeriğini oluşturur

Detaylı

ROMA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE

ROMA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE ROMA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE 1.Gün İstanbul Roma Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY kontuarı önünde saat 09.30 da hazır bulunulması. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda Volcano Ulusal Parkı nda 9 tane goril ailesi yaşıyor ve her aile yaklaşık olarak 22 gorilden oluşuyor. Aile reisi kavramı goriller arasında da mevcut ve önemli

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

Farklı dinlerin, farklı dillerin, farklı kültürlerin ve farklı kimliklerin bir arada ahenkle yaşandığı topraklar Hindistan...

Farklı dinlerin, farklı dillerin, farklı kültürlerin ve farklı kimliklerin bir arada ahenkle yaşandığı topraklar Hindistan... Holi Festivali Zamanı Rajastan Ve Altın Üçgen Farklı dinlerin, farklı dillerin, farklı kültürlerin ve farklı kimliklerin bir arada ahenkle yaşandığı topraklar Hindistan... Tarih : 07-03-2017-17-03-2017

Detaylı

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Baştan Başa Güney Fransa Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Tarih : 16-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Arles, Avignon, Nice, Toulouse Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

Çin - Güney Kore. Tur Programı. Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk

Çin - Güney Kore. Tur Programı. Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk Çin - Güney Kore Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk Tarih : 09-09-2016-18-09-2016 Şehirler : Pekin, Seul, Shangai, Xi'an Otel : 4*, 5* Ulaşım : Kore Havayolları Tarifeli Seferi

Detaylı

Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün İstanbul - Venedik Atatürk Havalimanı nda saat 14:25 de buluşuyoruz. Bilet,bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere

Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere Meksika Ve Maya Rivierası Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere Tarih : 17-10-2017-25-10-2017 Şehirler : Campache, Cancun, Merida, Mexico City Otel : 4*,

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Çin. Kurban Bayramı'nda Çin. Pekin-Xian-Shangai-Suzhou. 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Çin. Kurban Bayramı'nda Çin. Pekin-Xian-Shangai-Suzhou. 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Çin Kurban Bayramı'nda Çin Pekin-Xian-Shangai-Suzhou 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 11 Eylül 2016, Pazar/12 Eylül 2016, Pazartesi

Detaylı

Berlin Turu 1 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün İstanbul Berlin "Berlin Şehir Turu" 2.Gün Berlin "Ekstra Potsdam Turu" 3.Gün Berlin "Ekstra Dresden Turu"

Berlin Turu 1 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün İstanbul Berlin Berlin Şehir Turu 2.Gün Berlin Ekstra Potsdam Turu 3.Gün Berlin Ekstra Dresden Turu Berlin Turu 1 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 497,00 EUR 1.893,02TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün İstanbul Berlin "Berlin Şehir Turu" Sabah kahvaltı sonrası yapılacak şehir turunda Batı Berlin'de; Kurfürstendamm,

Detaylı

JAPONYA & KORE TURU 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos /2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo 3.Gün Tokyo 4.

JAPONYA & KORE TURU 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos /2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo 3.Gün Tokyo 4. JAPONYA & KORE TURU Asiana Hava Yolları uçuşu ile Tokyo(3) Kyoto (1) Osaka (2) Seul (2) 09 Gece / 10 Gün 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos 2017 1./2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo Gezimiz,

Detaylı

ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI

ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI İtalya ve İsviçre Gölleri Turu ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI 1.Gün: İstanbul - Milano İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde GeziMod kontuarı önün de yetkili eşliğinde buluşma, saat 09.30`da

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

ROMA TURU SÖMESTRE ÖZEL PEGASUS HAVAYOLLARI İLE

ROMA TURU SÖMESTRE ÖZEL PEGASUS HAVAYOLLARI İLE ROMA TURU SÖMESTRE ÖZEL PEGASUS HAVAYOLLARI İLE 1.Gün İstanbul Roma Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Pegasus kontuarı önünde saat 08.45 de hazır bulunulması. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

demir ve bronz çağlarının kalıntılarına ulaşılmış, medeniyetlerin doğup yıkıldığı Mezopotamya toprakları üzerindeki Ürdün de, özellikle Roma ve

demir ve bronz çağlarının kalıntılarına ulaşılmış, medeniyetlerin doğup yıkıldığı Mezopotamya toprakları üzerindeki Ürdün de, özellikle Roma ve İsrail - Ürdün Turu Büyük manzaraları görmek için plan yapın, ancak, sokaklarda dolaşmak ve böylesine eski ve kutsal bir yerin gündelik hayatına kendinizi kaptırmak için biraz zaman ayırın. Tarih : 12-09-2016-16-09-2016

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

Renklerin Buluşma Noktası Hindistan

Renklerin Buluşma Noktası Hindistan Renklerin Buluşma Noktası Hindistan 13 GECE / 15 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN : ISTANBUL - DELHİ Delhi'ye uçuş. Akşam Delhi'ye varış, Müşteri temsilcisi tarafından asistanlık hizmeti ve havaalanından otele

Detaylı

İngiliz hakimiyetinin her köşesinde Hint mistisizmi ile buluştuğu kozmopolit Mumbai, ruhunuzu dinlendirecek Kerala Arkasuları...

İngiliz hakimiyetinin her köşesinde Hint mistisizmi ile buluştuğu kozmopolit Mumbai, ruhunuzu dinlendirecek Kerala Arkasuları... Güney Hindistan İngiliz hakimiyetinin her köşesinde Hint mistisizmi ile buluştuğu kozmopolit Mumbai, ruhunuzu dinlendirecek Kerala Arkasuları... Tarih : 27-01-2017-04-02-2017 Şehirler : Cochin, Kumarakom,

Detaylı