A WIRTGEN GROUP COMPANY KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ ECO TİP

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "A WIRTGEN GROUP COMPANY KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ ECO TİP"

Transkript

1 A WIRTGEN GROUP COMPANY KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ ECO TİP

2 > Tesis yapısı Sayfa 04 > Nakliye Avantajları Sayfa 06 > Tesis bileşenleri Sayfa 08 > Tesis genel taslağı Sayfa 10 > Seçenekler Sayfa 14 > Kumanda Sistemi Sayfa 18 > Mühendislik Sayfa 22 > Müşteri desteği Sayfa 24 KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ NİN (ECO) 5 ANA ÖZELLİĞİ > HIZLI MONTAJ > AKILLI MODÜLER SİSTEM > KOLAY TAŞIMA > KOMPAKT TASARIM > DÜŞÜK LOJİSTİK MALİYETİ BENNINGHOVEN nin ileri teknoloji ve yüksek imalat standardı, ECO tipi plentlerde etkileyici bir şekilde sergilenmektedir. Sabit alanda işletilebilen veya istenirse herhangi bir sorunla karşılaşılmadan hızlıca yeri değiştirilebilen bu tesisler, yüksek hareket kabiliyetine ve bunun sonucu olarak da en yüksek düzeyde esneklik özelliğine sahiptir. ECO asfalt üretim tesislerinin en önemli özelliği, ana bileşenlerinin standart konteyner boyutlarında olması ve böylece kamyon, gemi veya demiryolu ile kolayca taşınabilmesidir.

3 BENNINGHOVEN GMBH & CO. KG ALMANYA DA YENİ ASFALT ÜRETİM TEKNOLOJİSİ 1960 lı yıllardan beri asfalt üretim tesislerinin yapımında uzmanlaşan BENNINGHOVEN, 1909 yılında dişli çark ve takım tezgahları ile başladığı bu yolculuğu, 600 den fazla çalışanı ile sektörün öncüsü olarak devam ettirmektedir. Planlamadan montaja ve işletmeye almaya kadar her aşamada, müşterilerine bire bir hizmet vermektedir. BENNINGHOVEN GmbH & Co. KG, inşaat ekipmanları endüstrisinde faaliyet gösteren, sürekli genişleyen uluslararası bir şirketler grubu olan WIRTGEN GROUP un bir üyesidir.

4 TESİS YAPISI MODÜLER BİRİMLER 6 5 Akıllı modüler sisteme sahip olan ECO asfalt üretim tesisi, hızlı şekilde birleştirilebilme ve sağlam beton temelleri veya mobil çelik temelleri aracılığı ile monte edilebilme özelliklerine sahip etkileyici bir tesistir. 8 7 Bu tesisin bütün kısımlarının ön kablolama ve ön borulama işlemlerinin tamamı önceden fabrikada yapılmaktadır. Bu da sahada taşınabilmesini büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır t/s arası kapasitelerde üretilen bu model, müşterilerin asfalt üretim tesisinin demontaj ve montajını kolay ve hızlı yapmasını sağlamaktadır // ECO ASFALT ÜRETİM TESİSİ // ESNEKLİK VE TAŞIMA KOLAYLIĞI Tesisin bileşenlerinde (birimlerinde), 20 lik (20 feet) veya 40 lık (40 feet) ISO yük konteyneri boyutları temel alınmıştır. Bu taşınma ve yer değiştirme işlemlerinin hızlı, kolay ve düşük maliyetli bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak sağlamaktadır. Sabit seçenekleri de bulunan taşınabilir sistem, aynı zamanda yüksek düzeyde kompaktlığa da sahiptir. // YÜKSEK GÜVENLİK BENNINGHOVEN güvenli çalışma koşulları sağlaman ın son derece önemli olduğuna inanmaktadır. Bu nedenle tesislerinde kapsamlı güvenlik tedbirleri almakla beraber, tüm güvenlik ilkelerini sürekli olarak uygulamaktadır. Güçlü ECO tesisleri, tıpkı sloganındaki gibi (performansı yüksek fiyatı düşük!) optimum asfalt karışımı kalitesini garantilemektedir. Tüm BENNINGHOVEN tesisleri gibi, ECO da uzun hizmet ömrüne sahip yüksek kaliteli, az bakım gerektiren bileşenleri olan bir tesistir.

5 KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ // KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSİNİN YERLEŞİM DÜZENİ 01 Soğuk Besleme Sistemi 06 Elek 02 Kurutucu Tambur ile Brülör 07 Sıcak Silo 03 Toz toplama Sistemi/Filtre 08 Tartma ve Karıştırma Bölümü 04 Filler Sistemi ve Filler Silosu 09 Hazır Mamül Silosu 05 Karıştırma Kulesi 10 Kumanda Kabini

6 NAKLİYE AVANTAJLARI PRATİK KONTEYNER TİP TASARIM ECO tip konteyner tasarımlı asfalt üretim tesislerinde amaç, dünya genelinde taşınmayı mümkün kılmak ve bunu olabilecek en basit ve verimli şekilde gerçekleştirmektir.

7 KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ 07 // ECO 3000 KULE ALTI HAZIR MAMÜL SİLOSU Sistem bileşenlerinde, 20 lik (20 feet) veya 40 lık (40 feet) ISO yük konteyneri boyutları temel alınmakla birlikte standartlaştırılmış büyük kapasiteli konteyner boyutlarına uyum sağlanmıştır. Bu da asfalt plenti parçalarının hızlı ve kolay bir şekilde yüklenmesine, taşınmasına, depolanmasına ve boşaltılmasına olanak sağlamaktadır. Standartlaştırılmış şekil ve boyut, çok farklı nakliye çeşitleri ile (deniz araçları, iç su nakliye araçları, demiryolu, kamyon vb.) hızlı bir şekilde taşınabilecekleri ve aktarılabilecekleri anlamına gelmektedir. Sınır ötesi mal trafiğinin üçte ikisinin gemiyle yapıldığı göz önüne alındığında, bu durum tesis tasarımının avantajlarını açıkça vurgulamaktadır. Nakliye faktörünün yanı sıra, bu avantaj kendini basit bir tak çalıştır kurulumunda da göstermektedir.

8 // BRÜLÖR TESİS BİLEŞENLERİ HERKES İÇİN MÜKEMMEL VE EŞİT KALİTE // BRÜLÖR Brülörler konusunda dünyada lider konumda bulunan 4-yakıtlı brülörlerin tek imalatçısı olan BENNINGHOVEN in uzmanlığı, mükemmel özelliklere sahip benzersiz brülörler geliştirilmesine olanak sağlamaktadır. > Basit, modüler tasarım > Kompakt yapı > Daha kolay erişilebilirlik için mobil brülör (Örneğin; servis işlemleri için) > Bakım kolaylığı > Her iki yanda denetleme kapıları > Kolay uyarlama > Dahili fan (BENNINGHOVEN a özel) > Uzun kullanım ömrü > Düşük aşınma > Yakıt sarfiyatı açısından yüksek verimlilik > En son kumandal teknolojisi sayesinde minimum emisyon // KURUTUCU TAMBUR Asfalt üretiminde, bitümle bağlamayı sağlamak amacıyla agrega içindeki nemin alınması gerekmektedir. Kompakt, dayanıklı ve bakımı kolay bu tamburlar, agrega ve nem gibi ölçütlere bağlı olarak değişik çap ve uzunluklarda üretilmektedir.

9 KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ 09 // MİKSER Bir asfalt üretim tesisinin en önemli bileşenlerinden biri olan mikserde agrega, homojen bir karışım/yığın oluşturmak amacıyla bitüm ve filler ile yoğun bir şekilde karıştırılmaktadır. Bir karıştırma döngüsü, doldurma ve boşaltma dahil 45 saniye sürmektedir. Aşınma, ağırlık ve güç aktarımı ile ilgili çok fazla zorlama olması nedeniyle, mikser bünyesindeki parçalar, aşınmaya dayanıklı malzemelerden seçilmektedir. Gerek aşınma plakaları gerekse korumalı karıştırma kolları, optimum aşınma koruması esasına göre belirlenmiştir. Bu da tesisin dayanıklı olmasını ve sorunsuz işlemesini sağlamaktadır. // TOZ TOPLAMA SİSTEMİ / FİLTRE Son derece kompakt yapıya ve modüler tasarıma sahip BENNINGHOVEN toz toplama sistemi/filtresi hızlı bir şekilde kurulabilmektedir. Ayrıca, denetleme ve bakım için toz toplama sistemine kolayca erişilebilir. (Örneğin; filtre torbaları kolayca ve özel bir alet kullanmadan değiştirilebilir ). Filtre torbalarının dikey yerleşimi, yüzey alanının maksimum kullanımını ve filtre fonksiyonunun verimini artırmaktadır. Filtre torbaları, yüksek kaliteli işleme ve ısı mukavemeti sayesinde uzun süre kullanılabilmektedir. İnovatif susturucu sistemi, gürültü seviyesinin etkin şekilde minimuma indirilmesini sağlamaktadır. // ELEME Tüm mobil asfalt üretim tesislerinin eleme birimleri, 5 bölüm olarak tasarlanmıştır. Bu durum, çeşitli ülkelerdeki standartlara ve reçete ihtiyaçlarına sorun yaşanmadan uyulmasını sağlamaktadır. // KURUTUCU TAMBURU

10 TESİSE GENEL BAKIŞ ECO 1250/ECO 2000/ECO 3000/ECO 4000 AĞIR HİZMET TİPİ MODELLER. ECO PLENTLERİN TEKNİK DEĞERLERİ ECO 1250 ECO 2000 ECO 3000 ECO 4000 Karıştırma kapasitesi (t/s) Kurutma kapasitesi (t/s) Genel bilgi Kurulum tipleri Tüm bilgiler %4 malzeme nemi seviyesine bağlıdır. Rüzgar yükü: 25 m/s, yatay yerçekimi ivmesi: 0.4 m/s², kar yükü: 0.85 kn/m² Sabit = sağlam beton temeller; OPSİYONEL taşınabilir = mobil çelik temeller Soğuk besleme sistemi Silo Miktarı 5-kat soğuk besleme sistemi grubu Kapasite (m 3 ) Yaklaşma rampası Sahada Motor Gücü (mm) Kurutucu tamburu Tip TT 7.18 TT 8.22 TT 9.23 TT Tahrik derecesi (kw) 4 x 5,5 4 x 11 4 x 15 4 x 22 Brülör Tip EVO JET 2 FU ÖL EVO JET 2 FU ÖL EVO JET 3 FU ÖL EVO JET 4 FU ÖL Opsiyonel yakıtlar Doğal gaz, likid gaz, linyit kombi brülörü olarak uygulanabilir Kapasite (MW) 11,9 11, ,7 Toz toplama sistemi/filtre Kapasite (Nm 3 /s) Elek/Sıcak silo seçimi Kapasite (0-4 mm, t/s) Eleme 5-kat eleme Sıcak silo bölümü 5 bölümde 17 t (kum + bypass birlikte) Sıcak silo bölümü opsiyonel 5 bölümde 55 t (kum + bypass birlikte) Karıştırma ve tartma bölümü Mikser (kg) Agrega kantarı (kg/kapasite) Filler kantarı (kg/kapasite) Bitüm kantarı (kg/kapasite) Hazır Mamül Silosu/Filler Siloları Hazır Mamül Silosu Toplam Kapasitesi 60 t (2 bölüm + doğrudan yükleme) Hazır Mamül Silosu Opsiyonel 120 t (4 bölüm + doğrudan yükleme) Filler Siloları Dahili filler silosu 60 m³, Harici Filler silosu 60 m³ Bitüm Sistemi Genel tasarım sabit, elektrik veya kızgın yağ ısıtmalı ve mm yalıtımlı Kapasite (m 3 ) 3 x 60 3 x 60 3 x 60 3 x 60

11 KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ 11 // ECO 2000 ECO 1250 ECO 2000 ECO 3000 ECO 4000 Kumanda Sistemi BENNINGHOVEN kumanda sistemi BLS 3000: ana kumanda birimi, havalandırma/klima ünitesi ve düşük gerilim ana dağıtım birimi Geri dönüşüm dozajlama sistemleri Kurutucuya besleme tip Miksere besleme tip %30 RAP: Kazınmış - kazanılmış asfalt %25 RAP: Kazınmış - kazanılmış asfalt %30 RAP: Kazınmış - kazanılmış asfalt %25 RAP: Kazınmış - kazanılmış asfalt %30 RAP: Kazınmış - kazanılmış asfalt

12 // ECO 3000 UYGULAMALAR TÜM DÜNYADA, TAM YERİNDE

13 KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ 13 // ECO 2000 // ECO 2000 // ECO 4000

14 SEÇENEKLER OPSİYONEL SİSTEMLER // SOĞUK BESLEME SİSTEMİ Agreganın ön beslemesinin hassas bir şekilde yapılması için müşteri talebine bağlı, 3-, 4-, 5- ve 6 lı soğuk besleme sistemleri sunulmaktadır. Silolar, hız denetimli besleme bantlarına, agrega akış monitörü ve agerga eksikliği uyarı göstergelerine sahip olup, toplama bantlarının üzerinde seri halde düzenlenmektedir. Farklı seçenekler, saha koşullarına ve isteğe göre uyarlanmış kurulum esnekliği sağlanmaktadır. (Örn: T-şeklinde).

15 KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ 15 // HAZIR MAMÜL SİLOSU KULE ALTINDA VE KONTEYNER FORMUNDA DÜZENLENMİŞTİR Yaratıcı konteyner tip yapı, istendiği zaman başka birimler eklenerek genişletilebilmektedir. Kapasite, müşteri talebine bağlı olarak belirlenebilmektedir. // GRANÜL KATKI SİSTEMİ Asfaltın özelliklerini optimize etmek amacıyla, asfalt karışımına granül (tanecik) halde malzeme katmak için kullanılmaktadır

16 // YAKIT SEÇENEKLERİ Asfalt üretim tesisi agrega kurutma brülörü, müşteri taleplerine göre farklı yakıtların kullanılabilmesine göre seçilmektedir. Aynı şeklide müşterinin imkan ve taleplerine göre birkaç yakıtı kullanabilecek kombi brülörlerde üretilebilmektedir. Kombi brülörün aynı zamanda, ham madde sıkıntısı veya teslimat sorunları nedeniyle tesisteki duraklama sürelerini ortadan kaldırma avantajı da vardır. Herhangi bir yakıtta fiyat dalgalanmaları olması durumunda, her zaman en ucuzunu seçmek mümkün olmaktadır. // KATKI SİSTEMLERİ > Sıvı katkı sistemi > Köpük bitüm sistemi > Torba ile katkı sistemi > Filler yükleme sistemi > Filler su mikseri

17 KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ 17 GERİ DÖNÜŞÜM DEĞERDEN KATMA DEĞERE. // KAZINMIŞ ASFALT (RAP) KULLANMA SEÇENEĞİ Geri dönüşüm besleme sistemleri alanında çeşitli hizmetler sunan BENNINGHOVEN de, her şey optimum karışımlı asfalt kalitesi esasına göre gerçekleştirilmektedir. Ayrıca, geri dönüşüm sistemleri ihtiyaçlara göre seçilebilmekte ve tüm imalatçıların mevcut tesislere uyarlanmasını mümkün hale getirmek amacıyla entegre edilebilir şeklide üretilmektedir. ECO tesisi ile, ihtiyaçlara bağlı olarak veya normatif şartnameler ile ulusal gereklilikler doğrultusunda kurutucuya besleme veya miksere besleme arasında seçim yapılabilmektedir. Bu durum, düşük CO2 emisyonları ve kaynakların korunmasıyla, çevreye olan duyarlılığı da teşvik etmektedir. // KURUTUCUYA BESLEME > Tüm asfalt üretim tesisi markalarına uyarlanabilme > Kazınmış malzemenin kurutucu tamburda hafif ısıtılması // MİKSERE BESLEME > Tüm asfalt üretim tesisi markalarına uyarlanabilme > Kazınmış asfaltın açılı bir bant veya dik bir elevatör ile doğrudan miksere beslenmesi > Dik elevatör ile açılı banda göre yerden tasarruf edilmesi

18 KUMANDA HER ŞEY TEK TUŞLA ELİNİZİN ALTINDA. BLS 3000 kumanda sistemi basit, kolay kullanılabilen bir yapıya sahip, üstün bir görselleştirme özelliğine sahiptir. Kumanda sisteminin tüm işlevleri ve çalışan öğeleri, bilgisayar animasyonunda açıkça görüntülenebilmekte ve kolaylıkla kontrol edilebilmektedir.

19 KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ 19 Asfalt üretim tesisi, bu gelişmiş kumanda sistemi vasıtasıyla otomatik veya manuel olarak kumanda edilebilmektedir. Karıştırma işlemi, ayarlanan ve mevcut değerlerinin grafiksel ve alfa sayısal, gerçek zamanlı gösterimi 24 inçlik monitörde görüntülenebilmektedir.

20 KUMANDA ÇOK YÖNLÜ KUMANDA. // KARIŞTIRMA İŞLEMİ VE BELGELENDİRME Asfalt üretim tesisinin tüm karıştırma işlemleri serbest bir şekilde seçilebilmektedir. Bu işlemler ile ilgili tüm bilgiler, eş zamanlı olarak tesis bilgisayarına kaydedilmektedir Kumanda sistemi, asfalt üretim tesisinin tamamı için ayrıntılı bir şekilde izlenebilmekte ve belgelendirilebilmektedir > Bir veri tabanında bileşenlerin ayrı ayrı, uzun süreli istatistiksel kayıtları > Yazıcı aracılığı ile kağıda veya veri yedekleme aracılığı ile sabit sürücüye belgelendirme > Raporlama ve ayrıntılı arama becerisi ile değerlendirilmesi ve görüntülenmesi için kayıt yöneticisi > Bileşenlerin histografik analizi (frekans dağılımlarının grafiksel gösterimi) // ÜRETİM REÇETELERİ VE SİPARİŞLER Kumanda sistemi aracılığı ile, istenen sayıda reçete girişi yapılıp, yönetilebilmektedir. Karıştırma işlemi esnasında temel parametreler ve ön girdiler değiştirilebilmektedir. Reçete oluşturma ve seçimi, günlük, aylık ve yıllık kayıtlarla hesaplama ve bunların yanı sıra parametrik hale getirme işlemlerinin tümü, kullanıcı ara yüzü aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. // UZAKTAN ERİŞİM SİSTEMİ > Uzaktan bakım Birinci Seviye Destek > İstenildiği zaman tesisin kumanda sistemine bağlanabilme (müşteri/operatörden iznin alınması sonrasında) > Teşhis ve destek > Müşteri personeli ile sahada hata düzeltme İstenen miktarda sipariş girişi yapmak da mümkündür. Siparişler parçalı hazırlanabilmekte aynı zamanda duraklatılabilmekte ve diğer bir sipariş önceliklendirilebilmektedir.

21 KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ 21 Tartma ve Karıştırma İşlemi Tesis kumanda işlemi Yazıcı DSL (LAN) GSM Uzaktan sistem bakımı Klavye Fare PC Ana işlemci Veri koruma ve güvenlik Veri yolu sistemi Kesintisiz güç kaynağı Soğuk besleme sistemi Bitüm Tambur ve brülör Karıştırma kulesi

22 MÜHENDİSLİK DOĞRU ZAMANDA DOĞRU ÇÖZÜM. Hizmetler, sözleşme imzalanmadan önce başlamakta ve ürün işletmeye alındıktan sonra da devam etmektedir. BENNINGHOVEN de kapsamlı müşteri desteği, projenin ilk aşamasında başlatılmaktadır. Bir asfalt üretim tesisinin, tüm maddelerin uygun miktarda ve sıcaklıkta, doğru zamanda ve uygun yerde olacak şekilde tasarlanması gerekmektedir. Ayrıca, üretimin güvenli, ekonomik ve çevreye duyarlı olarak gerçekleştirilebilmesi de oldukça önemlidir. Tüm bu ihtiyaçları şantiyede karşılamak amacıyla her müşteri ile ayrı bir çalışma yapılmaktadır. Olası şantiye ihtiyaçları: > Endüstriyel alan, doğa koruma alanı veya karışık kullanımlı alan > Topografi (tesis tepede veya vadide) > Toz, koku ve gürültüyle mücadele için istiflenen malzemenin, koku filtrelerinin ve titreşim emicilerinin iyileştirilmesi > İsteğe özel boyama veya etrafını çevreleme

23 KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ 23 // NORVEÇTE GEMİYE, ASFALT YÜKLEME Burada, üretilen asfalt gemiye yüklenmektedir. Bu da asfaltın uzak fiyortlara teslimatına olanak sağlamaktadır. // KURULUM ÖNCESİ HİZMETLER > Teknik tesis ve hizmet açıklaması > Düzenleme ve tesis planlarının oluşturulması > Emisyonların ölçülmesinde yardım > Beklenen gürültü emisyonları için verilerin temin edilmesi > Her tesis için güvenlik ekipmanlarının açıklaması > Her tesisin ve bölgenin yapısal analizi (rüzgar yükleri, deprem alanları, vs.) > Mevcut standartlar konusunda tavsiye > Gemiye ve kamyona yükleme > Çalıştırılan yerde veya alt yapıdaki optimum lojistik rotalarının planlanması > Tesisin müşteriye taşınması için lojistik planlaması (kamyonların türü ve taşıması, yolların kapalı olduğu zamanlar, özel ağır yük taşıma ücretleri, karayolu, demiryolu, havayolu veya deniz yoluyla taşıma) > Uygun optimum montaj ve işletmeye alma ile bağlantılı olarak tüm tesis için lojistik işlemleri

24 BENNINGHOVEN DE MÜŞTERİ DESTEĞİ SAAT GİBİ ÇALIŞIYOR. // TEKNİK DESTEK > Sorun giderme > Servis danışmanlığı > Sahada hizmet > Uygulama danışmanlığı > Müşteri talebine bağlı geçici uzman personel istihdamı // BİLGİLENDİRME DÜZENİ > Telefonda destek > Uzaktan bakım aracılığı ile sorun giderme > Çevrimiçi destek > Yazılım güncellemeleri > Eski umanda öğelerinin değiştirilmesi // LOJİSTİK > Proje başına 100 kamyona kadar nakliye organizasyonu ve planlaması > Onay prosedürlerinde yardım > Özel nakliyene organizasyonu > Gümrük işlemleri // EĞİTİM > Güvenlik bilgilendirmesi > Tesis bilgilendirmesi > Operasyon > Servis teknikerleri için > Tesis personeli için // YEDEK PARÇA > Özel kurye ile 7/24 hizmet > Planlama > Lojistik > Müşteriye özel yedek parça paketlerinin oluşturulması // TEDBİR > Tedbir ve tesis denetleme > Özelleştirilmiş yedek parça danışmanlığı > Kullanım ömrünü uzatmak için yenilikçi aşınma koruması konusunda danışmanlık > Tesis için ısı ve enerji optimizasyonu > Yeni sezona hazırlanma Asfalt plenti, bütün birimlerine rahatlıkla ulaşılabilir ve gerektiği gibi inceleme, bakım yapılabilecek şeklide tasarlanmıştır. Örneğin yandaki fotoğrafta elek birimine ne kadar kolay ulaşılabileceği ve ne kadar kolay bakımının yapılabileceği görülmektedir.

25 KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ 25 // BENNINGHOVEN DE UYARLAMA Asfalt üretim tesislerinin kullanım veya işletme ömrünün 40 yıldan fazla olduğunu göz önüne alırsak, bu süre boyunca teknolojinin, ihtiyaçların ve standartların değişeceği aşikardır. Bu nedenle, bileşenlerin değiştirilmesi veya tesislerin genel olarak uyarlanması ile asfalt üretim tesislerinin hem içinin hem de dışının iyi durumda kalması ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Bunun pek çok nedeni bulunmaktadır > Normal aşınma > Kapasitenin artırılması için iyileştirerek bir üst seviyeye çıkarma > Çevresel farkındalık ve daha sıkı emisyon kanunları > Genel enerji dengesinin azaltılması (Örn: kurutma için ısıtma cidarının kullanılması, geçici olarak kullanılmayan üniteler için bekleme modu) > Kumanda sisteminin uyarlanması (konsoldan bilgisayara kadar) > RAP (Asfalt Geri Dönüşümü) beslemenin etkinleştirilmesi > Tesislerin mevcut duruma getirilmesi > Verimliliğin arttırılması Sadece kendi tesislerindeki bileşenleri değil, tüm üçüncü parti tesislerindeki bileşenleri de uyarlayabilen BENNINGHOVEN, teknoloji öncüsü olarak pek çok alanda, üretim tesislerini optimize etmek amacıyla ideal çözümler sunabilmektedir. (Örn: brülör teknolojisi, RAP (Asfalt Geri Dönüşümü) sistemleri veya bitüm teknolojisi).

26 MÜŞTERİ DESTEĞİ MÜŞTERİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ BENNINGHOVEN, ürünleri ile ilgili tüm sorun ve sorular için kapsamlı destek hizmetleri sunmaktadır. Buna teşhis, teknik destek, orijinal yedek parçaların sipariş edilmesi ve ürünlerin kullanılması ile ilgili tavsiyeler de dahildir. Hızlı teknik destek sağlamak BENNINGHOVEN in öncelikleri arasındadır. Birbirine bağlı ofis ağı, deneyimli servis teknikerleri ve ana fabrikadan sağlanan ilave destek sayesinde, hızlı çözümleri garantilemektedir. Bir asfalt üretim tesisini başarılı bir şekilde kullanmak için, nasıl işletileceklerini bilmek önemlidir. BENNINGHOVEN, şantiyelerde çalışanların ihtiyaçları olan özel bilgileri sağlamak için, Mülheim deki ana fabrikasında (veya ilgili şantiye alanında ) çeşitli eğitimler vermektedir. Müşterilerin ihtiyaçlarına özel olarak uyarlanan ve konusunda uzman çalışanlar tarafından verilen eğitimler her geçen gün geliştirilmektedir.

27 KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ YILI AŞKIN TECRÜBE 600 ÜN ÜZERİNDE UZMAN ÇALIŞAN KADROSU // ASFALT ÜRETIM TESİSİ

28 BENNINGHOVEN GmbH & Co. KG Germany Industriegelände Mülheim an der Mosel Tel.: Fax: E-posta: Merkez Ofis Tekno Plaza, Şehit Şakir Elkovan Cad. No: 2 A Blok Ataşehir İstanbul T: F: Tekno Endüstri Fabrika Saray Mah Cadde No: 6 Bolu Çimento Fabrika Karşısı Kazan / Ankara T: F: info@teknoendustri.com.tr BENNINGHOVEN_ECO_042017_TR_R0

A WIRTGEN GROUP COMPANY MOBİL ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ MBA TİP

A WIRTGEN GROUP COMPANY MOBİL ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ MBA TİP A WIRTGEN GROUP COMPANY MOBİL ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ MBA TİP > Tesis Yapısı Sayfa 04 > Tesis bileşenleri Sayfa 06 > Tesis düzeni Sayfa 10 > Düzenleme Sayfa 12 > Seçenekler Sayfa 14 > Kontrol Sayfa18 >

Detaylı

TEKNO ASFALT Merkez Ofis: TEKNO PLAZA Şehit Şakir Elkovan Cad. No:2 A Blok, Ataşehir İstanbul Türkiye Tel: Fax:

TEKNO ASFALT Merkez Ofis: TEKNO PLAZA Şehit Şakir Elkovan Cad. No:2 A Blok, Ataşehir İstanbul Türkiye Tel: Fax: TEKNO ASFALT Merkez Ofis: TEKNO PLAZA Şehit Şakir Elkovan Cad. No:2 A Blok, 34750 Ataşehir İstanbul Türkiye Tel:+90 216 577 63 00 Fax: +90 216 577 63 10 Tekno Endustri Fabrika: Saray Mahallesi 614. Cad.

Detaylı

A WIRTGEN GROUP COMPANY ÜRÜN ÇEŞİDİ

A WIRTGEN GROUP COMPANY ÜRÜN ÇEŞİDİ A WIRTGEN GROUP COMPANY ÜRÜN ÇEŞİDİ İÇİNDEKİLER BENNINGHOVEN HAKKINDA Sayfa 04 ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ Sayfa 10 Mobil Asfalt Üretim Tesisleri MBA Sayfa 12 Konteyner Tasarımlı Taşınabilir Asfalt Üretim

Detaylı

A WIRTGEN GROUP COMPANY GRANÜLATÖR/DEPOLAMA/GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ/KONTROL GERİ DÖNÜŞÜM

A WIRTGEN GROUP COMPANY GRANÜLATÖR/DEPOLAMA/GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ/KONTROL GERİ DÖNÜŞÜM A WIRTGEN GROUP COMPANY GRANÜLATÖR/DEPOLAMA/GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ/KONTROL GERİ DÖNÜŞÜM GERİ DÖNÜŞÜM DEĞERDEN KATMA DEĞERE Yenileme projeleri ile yeni inşa edilen yollar karşılaştırıldığında, yenilenmiş

Detaylı

A WIRTGEN GROUP COMPANY TEKNOLOJİLER VE EKSİKSİZ ÇÖZÜMLER MASTİK ASFALT

A WIRTGEN GROUP COMPANY TEKNOLOJİLER VE EKSİKSİZ ÇÖZÜMLER MASTİK ASFALT A WIRTGEN GROUP COMPANY TEKNOLOJİLER VE EKSİKSİZ ÇÖZÜMLER MASTİK ASFALT > Üretim Sayfa 04 > Depolama Sayfa 06 > Nakliye Sayfa 08 > Müşteri Desteği Sayfa 18 YÜKSEK KALİTELİ MASTİK ASFALT İMALATI, DEPOLAMASI

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için

HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için En yüksek enerji verimliliği Atık ısıdan faydalanmaya yönelik müşteriye özel tasarım Tam otomatik sistem Çok kolay kullanım Paslanmaz çelikten

Detaylı

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 * İnşaat, yıkım veya nakliye firması sahibi misiniz? Harfiyat veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? * Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir.

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. M5 EVOLUTION - GÜÇLÜ SUPERMIX - İDEAL İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. Turbomix özellikli sıva makinesi Kolay müdahale edilebilen su armatürü D ve R tipi

Detaylı

TÜRKÇE. hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI

TÜRKÇE. hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI TÜRKÇE hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI HBC 650-1250 EŞSİZ - QUATTRO MOVEMENT Ayar plakasının eşsiz, yukarıya doğru yöneltilmiş konumu sayesinde benzersiz Quattro, yani

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ

SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ Çevre dostu, düşük maliyetli ve güvenli! Bugün, denizcilik endüstrisinin pil için gereksinimleri bunlar. Sıkı düzenlemeler ve artan performans beklentileri, üreticileri

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr YENİ Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi RM1059 tr Tooldyne Daha az balanssızlık sayesinde daha iyi işleme kalitesi Yüksek hızda işleme günümüzde metal ve plastiklerin ekonomik şekilde işlenmesi için

Detaylı

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları MacRes MacRes: Tekno Maccaferri nin Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat duvarları, inşaat mühendisliği yapılarında sayısı gün geçtikçe artan

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR Destekleme sistemi v2014/01tr Güçlü ve esnek 02 Güvenilir Sadeliği ve Uluslararası Kalite Standardı İle Sınıfının En İyisi Bertour destekleme sistemi, inşaat

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri 1 9 9 4 ' t e n b e r i Pratik, verimli ve ekonomik... d İ Z E L A Y D I N L AT M A K U L E L E R İ Açık alanda ve kullanım yerinin sık değiştiği

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO!

ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO! ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO! İnşaat, yıkım veya nakliye veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı geri

Detaylı

Kuluçkahane.

Kuluçkahane. Kuluçkahane www.tavsan.com.tr SORUNSUZ BİR KULUÇKAHANE için ORTAĞINIZ Et talebi tüm dünyada özellikle kanatlı eti için artıyor. Entegre et fabrikalarının ve kanatlı şirketlerinin artan talebi karşılayabilmesi,

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü GreenCAB marka kabinet ve aksesuarları profesyonel tüm markaların kabin içinde yerleşimine uygun bir markadır. Her tip yapıda, iç dış mekan için üretilmiş ürünlere

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

BENNINGHOVEN ın yüksek kalite standardı, ürün yelpazemizdeki tüm komponentlerde sağlanmıştır. ECO plent tasarımı nakliye kolaylığı sağlamaktadır.

BENNINGHOVEN ın yüksek kalite standardı, ürün yelpazemizdeki tüm komponentlerde sağlanmıştır. ECO plent tasarımı nakliye kolaylığı sağlamaktadır. BENNINGHOVEN ın yüksek kalite standardı, ürün yelpazemizdeki tüm komponentlerde sağlanmıştır. ECO plent tasarımı nakliye kolaylığı sağlamaktadır. U tvrtki BENNINGHOVEN se visok standard proizvodnje ogleda

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı

Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Yatay karıştırıcılar, özellikle tanecikli ürünler, tozlar ve macun kıvamındaki maddelerin üretiminde ve işlenmesinde kullanılır. Ürün sirkülasyonlarının çok

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

MACH_FLAP

MACH_FLAP www.machinno.com.tr MACH_FLAP İÇİNDEKİLER MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape MACH_DIVERTER Pantolon Klape MACH_SLIDING Sürgülü Klape MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape Kelebek klapeler (vanalar) endüstriyel uygulamalarda

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı

Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Yatay karıştırıcılar, özellikle tanecikli ürünler, tozlar ve macun kıvamındaki mad- delerin üretiminde ve işlenmesinde kullanılır. Ürün sirkülasyonlarının çok

Detaylı

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 Demirstar, değişik kapasite ve özelliklerde ürettiği sabit beton santralleri ile beton üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilmektedir.

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

METAL İŞLEME TOZ TOPLAMA VE FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ

METAL İŞLEME TOZ TOPLAMA VE FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ METAL İŞLEME TOZ TOPLAMA VE FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ Bomaksan; 1986 yılından bugüne HVAC sektöründe Tesisat Mühendisliği alanında,

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans Geniş Satış Sonrası Ağı Düşük İşletme Maliyeti Güçlü Performans Kolay ve Güvenli Kullanım Rahat ve Ergonomik Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100 Dünyaca Tanınmış Bir Marka... ~ Tayvan

Detaylı

ROTATERM HIZLI PRATİK ve SORUNSUZ

ROTATERM HIZLI PRATİK ve SORUNSUZ RT HIZLI PRATİK ve SORUNSUZ Özköseoğlu Döner Arabalı Ekmek Fırınları endirekt ısıtmalı, cebri hava sirkülasyon sistemiyle çalışan ve buhar sistemi ile donatılmış, unlu mamul için en iyi pişirme şartlarını

Detaylı

Asfalt Plenti - Filtre - Makina

Asfalt Plenti - Filtre - Makina Asfalt Plenti - Filtre - Makina TEKNOFALT 2011 yılında kuruluşundan itibaren Asfalt sektöründe faaliyet göstermektedir. Ciddiyet, disiplin, hakkaniyet, güven, yenilikçilik ve zamanında iş bitirimciliği

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri»

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» DUAL FUEL SYSTEM «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» Dual Fuel System DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin

Detaylı

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri 1 9 9 4 ' t e n b e r i Pratik, verimli ve uygun fiyatlı... d İ Z E L A Y D I N L AT M A K U L E L E R İ Açık alanda ve kullanım yerinin sık yer

Detaylı

Modüler Hibrid Enerji İstasyonu- MOHES

Modüler Hibrid Enerji İstasyonu- MOHES Modüler Hibrid Enerji İstasyonu- MOHES Modüler Hibrit Enerji istasyonu (MOHES) Sivil ve Askeri Endüstrinin bir çok alanında şebeke elektriğinden veya petrol kaynaklı diğer enerji kaynaklarından istifade

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER AC-MOTORLU VE POMPALI YAĞ VE HAVA SOĞUTMA SİSTEMLERİ ÜRÜN BİLGİLERİ AKG-Line, yüksek performanslı endüstriyel alüminyum radyatör sistemlerinde piyasa lideri olan kuruluşumuzun

Detaylı

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU Techical Machine Desing üretim ve Ar-Ge faaliyetleri için gerekli olan en verimli ve kaliteli makinelerin uluslararası standartlarda tasarım ve üretimini yapan makine sanayisinde

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler 2 YIL TAM GARANTİ TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler B E N Z İ N L İ T E K S A N M İ N İ J E N E R AT Ö R S E R İ S İ TJ 3200 TJ 2700 TJ 15000 TS OTM / MS OTM TJ 12000 TS Üstün

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. www.termoteknik.com

RADYATÖR KATALOĞU. www.termoteknik.com RADYATÖR KATALOĞU www.termoteknik.com Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri Termo Teknik uluslararası ısı devi Ideal Stelrad Group un Türkiye iştirakidir. 1966 yılında kurulan Termo Teknik, yapılan düzenli

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

MACH_MIXER Karıştırıcı

MACH_MIXER Karıştırıcı www.machinno.com.tr MACH_MIXER Karıştırıcı İÇİNDEKİLER MACH_Horizontal Mixer Yatay Karıştırıcı MACH_Vertical Mixer Dikey Karıştırıcı MACH_Ribbon Mixer Ribon Karıştırıcı Özellikler Karıştırıcı,hem basit,hem

Detaylı

MOBIL BETON SANTRALLERI

MOBIL BETON SANTRALLERI Tel :00903782272230 Fax :00903782278143 web :www.ustaoglugrup.net e-mail :ustaoglugrup@hotmail.com msn :ustaoglugrup@hotmail.com MOBIL BETON SANTRALLERI 1985 yilinda BARTIN' da faaliyetlerine baslamis

Detaylı

Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 DUSTHUNTER SB30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip DUSTHUNTER SB30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı

HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı Çamuru neden kurutmalıyız? KM giriş= %25 KM çıkış= %75 Kurutma Ağırlık= 1000 kg Hacim= 1 m³ Ağırlık= 333 kg

Detaylı

Online teknik sayfa. Combiprobe CP100 SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa. Combiprobe CP100 SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa Combiprobe CP100 B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Combiprobe CP100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ Verimli membran teknolojisi Dünyanın en iyi geçirgenlik (permeability) özelliğine sahip membranları % 95 - % 99.5 arasında azot safiyeti Az sayıda hareketli parça NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

Detaylı

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET 65 İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET65, nihai kullanıcıların istediği bir ekskavatör.kompakt tasarımı ve manevra kabiliyetiyle

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri AZ AKIŞ ÖLÇÜMÜ VE PROSES DENE- Tip Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30-90kW yağ enjeksiyonlu vidalı kompresör ürün yelpazemiz oldukça geniştir; ancak

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062. Logamax plus GB062

Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062. Logamax plus GB062 Buderus Logamax plus GB062 Yoğuşmalı Kombi 24kW Isıtma, 30kW Sıcak Su Kapasitesi Logamax plus GB062 Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062 Logamax plus GB062

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR

İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR ENTEGRE MOTOR ÇÖZÜMLERİ Günümüzde enerji kaynakları hızla tükenirken enerjiye olan talep aynı oranda artmaktadır. Bununla beraber enerji maliyetleri artmakta ve enerjinin optimum

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

JPC. Primer Darbeli Kırıcılar. En zorlu koşullarda dahi güvenebileceğiniz JPC Serisi. s e r i s i

JPC. Primer Darbeli Kırıcılar. En zorlu koşullarda dahi güvenebileceğiniz JPC Serisi. s e r i s i JPC s e r i s i Primer Darbeli Kırıcılar En zorlu koşullarda dahi güvenebileceğiniz JPC Serisi JPC serisi çeneli kırıcıları, kendini kanıtlamış modüler konfigürasyona sahip ağır iş için elverişli kırıcılardır.

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ www.ayteksogutma.com YENİ NESİL YÜKSEK VERİMLİ SHELL & TUBE TEKNOLOJİSİ Evaporatörler; yüksek verimli, yivli kanatlı boru teknolojisi

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları

Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları 1 Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları Raedlinger şirket grubu Raedlinger Raedlinger RWenergy Primus Line BBZ İnşaat Mekanik PV Sistemleri Kazısız Profesyonel Şirketi Mühendislik

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı