ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :52:54 Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :52:54 Özel Durum Açıklaması (Genel)"

Transkript

1 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :52:54 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli Telefon ve Faks No. : (262) (262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) (312) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Atama AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Sayın Hüsmen AKDENİZ'in tarihinde Yönetim Kurulu üyeliğinden ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinden istifası ile boşalan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Yönetim Kurulu üyesi Sayın Oğuz DEMİRKILIÇ atanmıştır. Saygılarımızla ASLAN ÇİMENTO A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

2 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :12:56 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Cami Mahallesi Kaplan Cad. No:149 Darıca-KOCAELİ Telefon ve Faks No. : (0262) (0262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (0312) (0312) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Olağandışı miktar ve fiyat hareketlerine neden olacak henüz kamuya açıklanmamış özel bir durum yoktur. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanlığı'na Şirketimizin hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı "Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği"nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 17. maddesine istinaden aynı tebliğin 21. ve 22. maddelerine göre, henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumumuz yoktur. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

3 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :27:58 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Cami Mahallesi Kaplan Cad. No:149 Darıca- KOCAELİ Telefon ve Faks No. : (0262) (0262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (0312) (0312) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Atık ısıdan elektrik enerjisi üretimi konusunun değerlendirilmesi AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Şirketimizce atık ısıdan elektrik enerjisi üretimi konusunun değerlendirilmesi çalışmalarına başlanmış olup bu çerçevede; Yönetim Kurulumuzun 24 Ocak 2012 tarihli toplantısında; Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Konu ve Amaç'' başlıklı 2. Maddesine ''h) Elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak esas itibariyle kendi elektrik ve ısı enerjisi ihtiyacını karşılamak üzere otoprodüktör lisansı çerçevesinde üretim tesisi kurmak, elektrik ve ısı enerjisi üretmek, üretim fazlası olması halinde söz konusu mevzuat çerçevesinde, üretilen elektrik ve ısı enerjisi ve/veya kapasiteyi lisans sahibi diğer tüzel kişilere ve serbest tüketicilere satmak ve ticari olmamak kaydıyla elektrik üretim tesisiyle ilgili tüm teçhizat ve yakıtın temin edilebilme sine ilişkin faaliyette bulunmak.'' maddesinin eklenmesi hususunda Genel Müdürlüğün yetkilendirilmesine ve konunun Olağan Genel Kurul Gündemi'ne madde olarak eklenmesine karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için g erekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

4 İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [ASLAN] :45:53 Özel Durum Açıklaması (Genel) Aslan Çimento A.Ş.'nin Borsa Başkanlığı tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 17. maddesine istinaden aynı Tebliğ'in 21 ve 22. maddelerine göre istenen açıklamaya cevaben gönderdiği tarihli yazısı ekte yer almaktadır. Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

5

6 İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [ASLAN] :24:58 Özel Durum Açıklaması (Genel) Aslan Çimento A.Ş.'den gelen yazı ekte yer almaktadır. Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

7

8

9

10

11

12 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :12:41 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Cami Mahallesi Kaplan Cad. No:149 Darıca-KOCAELİ Telefon ve Faks No. : (0262) (0262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (0312) (0312) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Olağandışı miktar ve fiyat hareketlerine neden olacak henüz kamuya açıklanmamış özel bir durum yoktur. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanlığı'na Şirketimizin hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı "Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği"nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 17. maddesine istinaden aynı tebliğin 21. ve 22. maddelerine göre, henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumumuz yoktur. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

13 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :12:17 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli Telefon ve Faks No. : (262) (262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri Ġle ĠliĢkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) (312) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama ErtelenmiĢ Bir Açıklama mı? : Hayır Konuya ĠliĢkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Yok Özet Bilgi : 30 Mart 2012 Tarihinde Olağan Genel Kurul Yapılması Hakkında Yönetim Kurulu Karar Tarihi : Genel Kurul Toplantı Türü : Olağan Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : Tarihi : Saati : 11:30 Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli GÜNDEM: 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMĠ 1. AçılıĢ, BaĢkanlık Divanı seçimi ve saygı duruģu, 2. Genel Kurul toplantı tutanağının imzalanması hususunda BaĢkanlık Divanına yetki verilmesi, yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetçi Raporlarının okunması ve müzakeresi, yılı Bağımsız DıĢ Denetim ġirketi raporunun okunması, yılı hesap dönemini içeren Bilanço, Kar ve Zarar hesaplarının ayrı ayrı okunması, müzakeresi ve onaya sunulması, 6. Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmesi,

14 yılı Vergi yasaları ve Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına göre oluģan karların dağıtımı hususunda, ġirket Ana SözleĢmesi ve Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına göre görüģülerek karara bağlanması, 8. Görev süresi sona eren Yönetim Kurulu üyeleri ile Denetçilerin yerine bir sonraki Olağan Genel Kurul Toplantısına kadar görev yapmak üzere seçim yapılması, 9. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin tespiti, 10. Türk Ticaret Kanunu'nun 334 ve 335. maddeleri uyarınca Ģirketle Yönetim Kurulu üyelerinin gerek kendi ve gerekse baģka Ģahıslar nam ve hesabına iģ yapabilmelerine ve Ģirketimizin iģtigal mevzuuna giren nev'inden muameleleri baģka Ģirketleri temsilen ifa edebilmelerine izin verilmesine dair karar alınması, 11. Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca Ģirketimizin 2012 yılı hesaplarının denetimi için Yönetim Kurulu tarafından bir yıllığına seçilmiģ bulunan Bağımsız DıĢ Denetim Ģirketinin onaylanması, 12. SPK ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın gerekli izinlerini havi ġirket Ana SözleĢmesi'nin "Konu ve Amaç" baģlıklı 2. maddesinde ekteki Ģekilde değiģiklik yapılması hususunun görüģülüp karara bağlanması, 13. Sermaye Piyasası Kurulu'nun 2009/40 Haftalık Bülteni ile duyurulan Tarih 28/780 sayılı toplantısı f bendine göre, Ģirket ortaklarının ġirketin 3. kiģiler lehine vermiģ olduğu TRĠ'( Teminat, Rehin, Ġpotek ) ler ve elde etmiģ olduğu gelir veya menfaat hususunda bilgilendirilmeleri, yılında gerçekleģtirilen iliģkili taraf iģlemlerinin ortakların bilgisine sunulması, 15. ġirketin bağıģ ve yardımlar politikasının Genel Kurulun onayına sunulması ve 2011 yılında yapılan bağıģ ve yardımların ortakların bilgisine sunulması, 16. Yönetim Kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticiler ücretlendirme politikasına iliģkin bilgi sunulması, 17. Dilek ve Temenniler EK AÇIKLAMALAR: ASLAN ÇĠMENTO ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI'NDAN ġirketimiz 2011 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 30 Mart 2012 Cuma günü saat 11.30'da Ģirket merkezi olan Cami Mahallesi Kaplan Caddesi No: Darıca/KOCAELĠ adresinde yapılacak ve aģağıdaki gündem görüģülecektir tarihli Sermaye Piyasası Kanunu'nun Geçici 6'ncı maddesi uygulama esasları konulu MKK 294 nolu Genel Mektubun 4. maddesinde "Hak sahibi yatırımcıların hisse senetlerini kaydileģtirmedikleri sürece genel kurullara katılımı mümkün olmayıp, uygulamaya iliģkin sorumluluk ihraçcı Ģirketlere aittir. Genel kurula katılım baģvurusu, hisse senetlerinin kaydileģtirilmesini takiben Merkezi Kaydi Sistem (MKS) Genel Kurul uygulamaları kullanılarak yapılabilecektir" denilmektedir. Bu çerçevede Hisseleri MKK nezdinde kayden saklamada bulunan ortaklarımız hesaplarına koyduracakları Genel Kurul Blokajı sonrası MKK dan alacakları Genel Kurul Blokaj Formu ile baģvurarak giriģ kartlarını alacaklardır. Mazereti nedeniyle toplantıya iģtirak edemeyecek ortaklarımızın Sermaye Piyasası Kurulu Seri IV-8 no.lu tebliğ hükümleri çerçevesinde aģağıdaki vekaletname formunu usulüne uygun doldurarak imzalarını Noter'e onaylatmalarını veya Noter'de onaylı imza sirkülerini kendi imzalarını taģıyan vekaletname formunu eklemek suretiyle kendilerini temsil ettirmeleri gerekmektedir. ġirketimizin 2011 yılına ait Yönetim Kurulu ve Denetçi Raporları ile Bilanço, Kar/Zarar hesapları toplantı tarihinden 3 hafta önce ġirketimiz Merkezinde Ortaklarımızın tetkikine hazır bulundurulacaktır Saygılarımızla, YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI VEKALETNAME ASLAN ÇĠMENTO ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI'NA

15 Aslan Çimento Anonim ġirketi'nin 30 Mart 2012 Cuma günü, saat 11:30'da Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli adresinde yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında, aģağıda belirttiğim görüģler doğrultusunda beni temsile, oy vermeye, teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleri imzalamaya yetkili olmak üzere vekil tayin ediyorum. TEMSĠL YETKĠSĠNĠN KAPSAMI Vekil, tüm gündem maddeleri için kendi görüģü doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. Vekil, aģağıdaki talimatlar doğrultusunda gündem maddeleri için oy kullanmaya yetkilidir. Talimatlar:(Özel talimatlar yazılır) Vekil, ġirket Yönetiminin önerileri doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. Toplantıda ortaya çıkabilecek diğer konularda vekil aģağıdaki talimatlar doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. (Talimatlar yoksa vekil oyunu serbestçe kullanır.) Talimatlar:(Özel talimatlar yazılır) ORTAĞIN SAHĠP OLDUĞU HĠSSE SENEDĠNĠN a) Tertip ve Serisi :.. b) Numarası :.. c) Adet Nominal değeri :.. d) Oyda Ġmtiyazı olup olmadığı :.. e) Hamiline-Nama yazılı olduğu :.. ORTAĞIN ADI SOYADI veya ÜNVANI ĠMZASI :. ADRESĠ :. NOT : (A) Bölümünde (a),(b) veya (c) olarak belirtilen Ģıklardan birisi seçilir. (b) ve (d) Ģıkkı için açıklamalar yapılır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

16 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :18:04 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli Telefon ve Faks No. : (262) (262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) (312) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : - Özet Bilgi : 2011 Yılı Kar Payı Dağıtımına ilişkin Yönetim Kurulu Kararı Yönetim Kurulu Karar Tarihi : Dağıtılması Teklif Edilecek Kar Payının Hesap Dönemi : Hisse Senedi Şeklinde Dağıtılması Teklif Edilecek Toplam Kar Payı (TL) : 0 Hisse Senedi Şeklinde Dağıtılması Teklif Edilecek Kar Payının Sermayeye Oranı (%) : 0 Nakit Olarak Dağıtılması Teklif Edilecek Toplam Brüt Kar Payı (TL) : ,36 Borsa'da İşlem Gören 1 TL Nominal Değerli Beher Paya Dağıtılacak Nakit Kar Payı : Brüt (TL) :,2193 Net (TL) :,1864 Teklif Edilecek Dağıtım Tarihi : EK AÇIKLAMALAR: 29 Şubat 2012 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında;

17 30 Mart 2012 tarihinde toplanacak Olağan Genel Kurulumuzda 2011 yılı konsolide bilanço karımızdan vergi ve yasal yükümlülükler düşüldükten sonra kalan TL'den, TL olan konsolide geçmiş yıl ticari zararının mahsup edilmesine; Esas sözleşmemizin 39.maddesi gereği 1.Tertip Yedek Akçe ayrılmasına; ,89 TL II.Tertip Yedek Akçe ayrıldıktan sonra, kalan ,16 TL kara, SPK mevzuatına göre ayrılan TL olan olağanüstü yedek ve 31 Aralık 2011 tarihli konsolide finansal tablolarda "İşletmenin geri satınalınan kendi hisselerinin satışından doğan k r hesabında muhasebeleştirilen Şirketimizin iştiraklerinden Birtaş Birlik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, Şirket'in sermaye artışına katılmak suretiyle elde ettiği TL nominal tutarlı hisse senedinden TL nominal tutarlı kısmının 2011 yılında satışından elde ettiği vergi sonrası kar olan TL'nin eklenerek toplam brüt ,16 TL temettünün aşağıdaki tabloda görüldüğü şekilde dağıtılmasına; Adi Hisse Senedi Sahiplerine Birinci ve İkinci Temettü Payı Brüt ,36 TL Kurucu Senedi Sahiplerine Temettü Payı Brüt ,80 TL Böylelikle 2011 yılı karından sermayeyi temsil eden pay sahiplerine brüt %21,93, net %18,64 oranında, kurucu hisse sahiplerine bir hisseye brüt 20,26 TL, net 17,22 TL toplam ,16 TL temettünün tarihinden itibaren nakden dağıtılması konusunda Yönetim Kurulu kararının Olağan Genel Kurula teklif edilmesine karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

18 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [ADANA, ADBGR, ADNAC, BOLUC, MRDIN, UNYEC] :30:16 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli Telefon ve Faks No. : (262) (262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) (312) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : OYAK Çimento Grubu Basın Bülteni AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: tarihi itibariyle Oyak Çimeto Grubu tarafından yerli ve yabancı yatırımcılar ile basın kuruluşlarına iletilen bülten ekte bilgilerinize sunulmaktadır. Saygılarımızla ASLAN ÇİMENTO A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

19 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :49:21 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli Telefon ve Faks No. : (262) (262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri Ġle ĠliĢkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) (312) Yapılan Açıklama ErtelenmiĢ Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : 2012 YILI BAĞIMSIZ DIġ DENETĠM FĠRMASININ SEÇĠMĠ AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: ġirketimizin tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında, 2012 yılı Bağımsız DıĢ Denetim hizmetlerinin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali MüĢavirlik A.ġ. (A Member Firm of Ernst & Young Global Limited) firmasından sağlanmasının Olağan Genel Kurulun onayına sunulmasına karar verilmiģtir. Saygılarımızla ASLAN ÇĠMENTO A.ġ. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

20 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :11:33 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli Telefon ve Faks No. : (262) (262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri Ġle ĠliĢkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) (312) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama ErtelenmiĢ Bir Açıklama mı? : Hayır Konuya ĠliĢkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : - Özet Bilgi : 2011 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı hakkında Genel Kurul Toplantı Türü : Olağan Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : 2011 Genel Kurul Tarihi : ALINAN KARARLAR / GÖRÜŞÜLEN KONULAR: ġirketimizin 2011 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Cuma günü saat 11:30'da Ģirket merkezinde yapılmıģtır. Kar Dağıtımı, Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimi ile 2012 yılı Bağımsız DıĢ Denetim firmasının seçimi ve Esas sözleģme değiģikliğine iliģkin kararlar aģağıda gösterilmiģtir. 1-) ġirketimizin 2011 yılı temettü tutarı Adi hisse senedi sahiplerine Brüt ,36 TL (OnaltımilyonbeĢbinikiyüzaltmıĢbeĢTLotuzaltıKr.), Net ,56 TL (OnüçmilyonaltıyüzdörtbindörtyüzyetmiĢbeĢTLellialtıKr.), Kurucu hisse senedi sahiplerine Brüt ,80 TL (YirmiyedibinüçyüzelliüçTLseksenKr.), Net ,73 TL (YirmiüçbinikiyüzelliTLyetmiĢüçKr.) 'nin aģağıda 1 TL nominal değerli hisse baģına detayı gösterildiği Ģekilde ortaklarımıza, 31 Mayıs 2012 tarihi itibariyle nakit olarak dağıtılmasına karar verilmiģtir. PAY BAġINA TEMETTÜ BĠLGĠLERĠ TEMETTÜ BRÜT TOPLAM TEMETTÜ TUTARI (TL) 1 TL NOMĠNAL DEĞERLĠ HĠSSEYE ĠSABET EDEN TUTARI (TL) ORAN(%)

21 Adi Hisee sahipleri ,36 0, ,93 Kurucu Hisse sahipleri ,80 20,2600 NET Adi Hisee sahipleri ,56 0, ,64 Kurucu Hisse sahipleri ,73 17, ) Bir sonraki Olağan Genel Kurul Toplantısına kadar görev yapmak üzere ;ġirketimiz Yönetim Kurulu üyeliklerine Celalettin ÇAĞLAR, Güney ARIK, Cem ÇOLAK, Selahattin KISACIK, Mustafa GÜLER, Denetim Kurulu üyeliklerine Mehmet TUNCER, Feyza DEMETGÜL seçilmiģtir. 3-) 2012 yılı Bağımsız DıĢ Denetim hizmetini gerçekleģtirmek üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali MüĢavirlik A.ġ. (A Member Firm of Ernst & Young Global Limited) genel kurulda onaylanmıģtır. 4-) ġirket Esas SözleĢmesinin Konu ve Amaç baģlıklı 2.maddesinin değiģtirilmesi onaylanmıģtır. Diğer gündem maddelerini de içeren Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı, Hazirun Cetveli ve Kar dağıtım Tablosu ekte sunulmuģtur. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

22 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :12:12 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli Telefon ve Faks No. : (262) (262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) (312) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : - Özet Bilgi : Nakit Kar Payı dağıtım tarihi hakkında Nakit Olarak Dağıtılacak Toplam Brüt Kar Payı (TL) : ,36 Borsa'da İşlem Gören 1 TL Nominal Değerli Beher Hisseye Dağıtılacak Nakit Kar Payı Brüt (TL) :,2193 Net (TL) :,1864 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi : EK AÇIKLAMALAR: Kurucu hisse senedi sahiplerine kar payı ödemesi, bir hisseye brüt 20,26 TL (YirmiTLyirmialtıKr.), net 17,22 TL (OnyediTLyirmiikiKr.), olmak üzere toplam brüt ,80 TL (YirmiyedibinüçyüzelliüçTLseksenKr.), net ,73 TL (YirmiüçbinikiyüzelliTLyetmişüçKr.), 7 numaralı kupon karşılığı yapılacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

23 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :13:30 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli Telefon ve Faks No. : (262) (262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri Ġle ĠliĢkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) (312) Yapılan Açıklama ErtelenmiĢ Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Yönetim Kurulu görev dağılımı hakkında AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: ġirketimiz Yönetim Kurulu'nun tarihinde yaptığı toplantıda görev bölümü yapılmıģ, Celalettin ÇAĞLAR Yönetim Kurulu BaĢkanlığı'na, Selahattin KISACIK Yönetim Kurulu BaĢkan Vekilliği'ne seçilmiģlerdir yılı Denetimden Sorumlu Komite üyeliklerine ise Güney ARIK ile Cem ÇOLAK seçilmiģlerdir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

24 2012/1 Nisan Çimento sektöründe dünyanın en büyük üretici ve ihracatçılarından biri Türkiye, Türkiye nin en büyük çimento üreticisi OYAK Çimento Grubudur. Faaliyetlerini halka açık 5 anonim şirket vasıtasıyla ülkenin 6 coğrafi bölgesinde sürdüren Grup, yıllık 8.4 Milyon Ton klinker kapasitesi ve %17 pazar payı ile sektör lideridir. FAVÖK Sıralaması Kaynak: İMKB FAVÖK İMKB ÇİMENTO SEKTÖRÜ 2011 YILI SONUÇLARI Net Kar Marjı ROIC (*) Temettü Verimi (*) 1 Mardin Çimento 39.5% 33.6% 28.6% 10.0% 2 Ünye Çimento 34.5% 23.3% 20.0% 9.2% 3 Adana Çimento 26.0% 24.5% 11.5% 9.2% 4 Çimsa 24.6% 15.4% 11.2% 9.2% 5 Aslan Çimento 23.0% 10.0% 5.3% 0.4% 6 Konya Çimento 20.4% 12.8% 7.8% 5.3% 7 Çimentaş 19.4% 6.7% 3.6% 0.0% 8 Bolu Çimento 19.2% 11.3% 10.0% 8.3% 9 Akçansa 18.6% 10.0% 9.9% 5.6% 10 Göltaş Çimento 16.9% 0.7% 0.4% 1.7% 11 Nuh Çimento 16.5% 9.0% 7.0% 3.1% 12 Bursa Çimento 13.8% 10.4% 14.9% 3.6% 13 Batısöke Çimento 13.3% 3.0% 1.3% Batı Çimento 10.9% 7.1% 4.5% Afyon Çimento -8.9% -11.7% -11.3% 0.0% Aslan Çimento, OYAK tarafından devralındığı 2010 tarihinden bu yana yükselişini sürdürmekte olup 2011 yılı karına dair temettü dağıtımına karar vermiştir. Bolu Çimento, Marmaray gibi özel projelere sunduğu özel çözümler ile 2012 yılında da ön planda olmayı planlamaktadır. OYAK Çimento Grubu şirketleri, 2011 yılını 1.1 Milyar TL ciro, 324 Milyon TL FAVÖK (ciroya oranı %29) ve 247 Milyon TL net kar (ciroya oranı %22) ile tamamlamışlardır. FAVÖK rakamı, geçen yılın %26 üzerindedir. Grup yıl boyunca 10.5 Milyon Ton rekor çimento ve benzeri ürün satışı gerçekleştirmiştir. Bu sonuçlar ile Grup şirketleri, Türkiye kapasitesinin %56 sını temsil eden 15 halka açık şirket arasında özellikle net kar marjı ve ROIC oranlarında ilk sıraları elde etmişlerdir. Grubun ön plandaki hedefleri karlılık, verimlilik ve katma değer yaratmaktır. Bir emeklilik fonu olan OYAK stratejisi doğrultusunda her yıl maksimum kar dağıtımı yapılır. Mardin Çimento sektörün açık ara verimlilik ve karlılık lideridir; 2012 yılında Ilısu Barajı, bölgesel havaalanları ve sulama kanalları projeleri ile yurtiçinde büyümenin yanı sıra Ortadoğu pazarının devamı beklenmektedir. Ünye Çimento, Karadeniz deki hızlı gelişmeye paralel olarak her yıl satış ve karlılığını artırmaktadır. Teknoloji ve tecrübesi ile dünya çapında büyüklüklere sahip baraj projelerinin tek tercihidir. Bölgede ayrıca yol, tünel ve konut yatırımları öne çıkacaktır. Adana Çimento, Olimpiyat Oyunları, Çukurova Havaalanı, nükleer santral ve baraj yatırımları ile büyümeyi planlamakta olup 80 Milyon USD maliyetli yeni klinker hattını 2013 sonunda İskenderun da devreye alacaktır. İNŞAAT, ÇİMENTO VE OYAK sonu itibariyle iç pazarda %10 büyüme ile 52 Milyon Ton çimento satılmıştır. İnşaat sektörü, altyapı yatırımları ve endüstriyel projeler ile büyümüş, konut daha geri planda kalmıştır. İç satışların etkisi ile ihracat 11 Milyon Tonda kalmıştır yılında Türkiye nin pozitif büyüme yakalaması, inşaat ve çimento sektörlerinin ise ortalamanın epey üzerinde, en az %5 büyümesi öngörülmektedir. Gelişmekte olan bir ülkenin en önemli büyüme enstrümanlarından biri inşaattır, yan sektörleri ile ciddi bir genişleme ve istihdam sağlar, sektörün konut veya altyapı yatırımları ile ayakta tutulması faydalıdır yılının ilk iki ayında çimento iç satışları, olumsuz hava koşulları sebebiyle 2011 e kıyasla ortalama %20 gerilemiş, hava koşullarının iyileşmesi ile Mart ta talep yükselişi başlamıştır. Yılın ikinci çeyreğinden itibaren pazarın ivme kazanacağı varsayılmaktadır. - Ortadoğu ve Kuzey Afrika pazarlarında yaşanan sıkıntıların geçici olduğu, yıl içinde bir veya birkaç ülkeye çimento ihracatının başlayacağı öngörülmektedir. - Çimento OYAK için kilit sektörlerden bir tanesidir, rekabet hukukunun izin verdiği ölçüde yurtiçinde, yatırım geri dönüşleri tatmin edici olduğu sürece yurtdışında satın alma fırsatları incelenmeye devam etmektedir. İMKB ADANA.E MRDIN.E ASLAN.E OYAK ÇİMENTO GRUBU OYAK Genel Müdürlüğü Ziya Gökalp Caddesi YATIRIMCI İLİŞKİLERİ Güney Arık - Koordinatör ADBGR.E BOLUC.E No:64 Kurtuluş ANKARA ADNAC.E UNYEC.E garik@oyak.com.tr (*) ROIC (Bağlanan Kaynağın Getirisi): Net Kar / (Özkaynaklar + Finansal Borçlar) Temettü Verimi: Brüt Temettü / 13 Nisan kapanış piyasa değeri

25 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :26:31 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli Telefon ve Faks No. : (262) (262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : (312) (312) : Hayır Özet Bilgi : Esas Sözleşmemizin 2, 6,7,9,10,12,14,15,17,18,19,22,26,27,28,31,37,38 ve 39'ncu maddelerinin değiştirilmesine ilişkin Yönetim Kurulu kararı hakkında AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Şirketimizin tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Esas Sözleşmemizin 2, 6,7,9,10,12,14,15,17,18,19,22,26,27,28,31,37,38 ve 39'ncu maddelerinin ekteki şekli ile değiştirilmesine karar verilmiştir. Saygılarımızla ASLAN ÇİMENTO A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

26 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :00:42 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli Telefon ve Faks No. : (262) (262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) (312) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : 2011 yılı Kar Dağıtım Duyurusu hakkında AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Şirketimizin 30 Mart 2012 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan karar gereği, 2011 yılı kar payı dağıtımına tarihinde başlanacak olup ilan metni ekte yer almaktadır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

27 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. KAR PAYI DAĞITIM DUYURUSU Şirketimizin 30 Mart 2012 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında, sermayeyi temsil eden pay sahiplerinden tam mükellef kurum ortaklarımıza % 21,93 (1 TL hisse başına 0,2193 TL ) brüt, gerçek kişilere, gelir ve kurumlar vergisinden muaf olanlar ile dar mükellef kurumlara % 18,64 (1 TL hisse başına 0,1864 TL) oranında net, kurucu hisse sahiplerine 1 hisseye brüt 20,26 TL, net 17,22 TL temettü dağıtılmasına karar verilmiştir. Payları Merkezi Kayıt Kuruluşu tarafından Sermaye Piyasası Mevzuatının kaydi sisteme ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde izlenmeye başlanan pay sahipleri kar paylarını Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde kayden alacaklardır. Kurucu hisse senedi sahipleri kar paylarını 7 numaralı kar payı kuponu karşılığı alacaklardır. Kar payları ortaklarımıza; Sermaye Piyasası Kanununa tabi olan Halka açık Anonim Ortaklıkların Temettü ve Temettü Avansı Dağıtımında Uyacakları Esaslar Hakkında Tebliğ (Seri:IV No:27) in 19 uncu maddesinde Ortaklar ve kara katılan diğer kimseler tarafından tahsil edilmeyen kar payı bedelleri ile ortaklar tarafından tahsil edilmeyen temettü avansı bedelleri dağıtım tarihinden itibaren beş yılda zaman aşımına uğrar hükmü çerçevesinde ödenecektir. Temettü ödeme işlemlerine tarihinden itibaren başlanacaktır. Tam mükellef kurum ortaklığının,ticaret Sicil Gazetesi, vergi levhası veya bağlı oldukları vergi dairesinden alacakları bir yazı ile belgelendirilmesi gerekmektedir. Ortaklarımızın kaydileştirme işlemleri için aşağıdaki irtibat telefonundan mutlaka randevu almaları gerekmektedir. BAŞVURU YERLERİ : ASLAN ÇİMENTO A.Ş. Cami Mahallesi Kalan Caddesi No: DARICA / KOCAELİ TEL : OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜK Akatlar Ebulula Cad. F2 C Blok Levent BEŞİKTAŞ/İSTANBUL TEL: KIZILAY ŞUBESİ Atatürk Bulvarı No: 71 K:2 KIZILAY /ANKARA TEL: KORDON ŞUBESİ Cumhuriyet Bulvarı No:67 Kat:4 PASAPORT/İZMİR TEL:

28 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :02:58 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli Telefon ve Faks No. : (262) (262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri Ġle ĠliĢkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) (312) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama ErtelenmiĢ Bir Açıklama mı? : Hayır Konuya ĠliĢkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Özet Bilgi : 2012 yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Hakkında Yönetim Kurulu Karar Tarihi : Genel Kurul Toplantı Türü : Olağanüstü Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : - Tarihi : Saati : 11:30 Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli GÜNDEM: TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMĠ 1.BaĢkanlık divanının oluģturulması 2.Divanın imzaya yetkili kılınması 3.Esas sözleģmenin 2,6,7,9,10,12,14,15,17,18,19,22,26,27,28,31,37,38 ve 39'uncu maddelerinin değiģtirilmesi hususunun görüģülerek karara bağlanması 4.Yönetim Kurulu Üye adedinin ve görev sürelerinin belirlenmesi, belirlenen üye adedine göre seçim yapılması, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin belirlenmesi 5.Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin tespiti, 6.Dilek, temenniler ve kapanıģ.

29 EK AÇIKLAMALAR: ASLAN ÇĠMENTO ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI'NDAN ġirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 22 Haziran 2012 Cuma günü saat 11:30' da Cami Mahallesi Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli adresinde yapılacak ve aģağıdaki gündem maddeleri görüģülecektir. Pay senetleri Merkezi Kayıt KuruluĢu (MKK) düzenlemeleri çerçevesinde kaydileģtirilmiģ olan ortaklarımız, kendilerini MKK düzenlemelerine göre Genel Kurul Blokaj Listesine kayıt ettirerek alacakları giriģ kartları ile Genel Kurul Toplantısına katılabileceklerdir. MKK nezdinde kendilerini Blokaj listesine kaydettirmeyen pay sahiplerimizin toplantıya katılmalarına kanunen imk n bulunmamaktadır. Pay senetlerini fiziki olarak elinde bulunduran ve henüz kaydileģtirmeyen pay sahiplerimiz de pay senetlerinin kaydileģtirilmesi Ģartı aranmaksızın Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde pay senetlerini bloke ettirmek suretiyle kendilerini Genel Kurul Blokaj Listesi'ne kayıt ettirerek alacakları giriģ kartları ile Genel Kurul toplantısına katılabileceklerdir. Bu çerçevede Genel Kurul Blokaj iģlemleri için ġirketimiz adına blokaj ve kaydi iģlemleri yürüten, OYAK Yatırım Menkul Değerler A.ġ'ne baģvurarak blokaj iģlemlerini yaptırabileceklerdir tarihinden itibaren ġirketimiz internet adresinde duyurduğumuz üzere; 25 ġubat 2011 tarihli ve sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren 6111 sayılı Kanun'un 157'nci maddesi ile değiģtirilen Sermaye Piyasası Kanunu'nun Geçici 6. maddesi ve Merkezi Kayıt KuruluĢu'nun tarihli ve 551 sayılı Genel Mektubu çerçevesinde; pay senetlerini halen fiziki olarak ellerinde bulunduran pay sahiplerimizin 31 Aralık 2012 tarihine kadar kaydileģtirilmeyen tüm pay senetleri, bu tarihte kanunen ġirketimize intikal edecek ve pay sahiplerinin söz konusu pay senetleri üzerindeki tüm hakları da anılan tarihte kendiliğinden sona ermiģ sayılacaktır. Bu doğrultuda, henüz pay senetlerini kaydileģtirmemiģ olan pay sahiplerimizin haklarının kaybolmaması için, en kısa sürede hisselerini Merkezi Kayıt KuruluĢu A.ġ. nezdinde kaydileģtirmeleri gerekmektedir. Toplantıya bizzat iģtirak edemeyecek pay sahiplerimizin oy haklarını vekil aracılığıyla kullanabilmeleri için vekaletnamelerini, iliģikteki örneğe uygun olarak düzenlemeleri veya vekalet formu örneğini ġirket Merkezimiz ile adresindeki ġirket internet sitesinden temin etmeleri ve tarih ve sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:IV, No:8 tebliğinde öngörülen hususları yerine getirerek, imzası noterce onaylanmıģ veya noterce onaylı imza sirkülerini kendi imzasını taģıyan vekaletname formuna ekleyerek verilen vekaletnamelerini ġirket Merkezine ibraz etmeleri gerekmektedir. ġirketimizin SPK Kurumsal Yönetim Ġlkeleri ve SPK Tebliğleri gereğince Olağanüstü Genel Kurul toplantısında görüģülecek konularla ilgili olarak Genel Kurul Toplantı gündemi, esas sözleģme tadil metni ve bağımsız yönetim kurulu üyelerinin özgeçmiģlerinin Olağanüstü Genel Kurul toplantı tarihinden 21 gün öncesinden, bağımsız yönetim kurulu üye adayları dıģındaki adayların özgeçmiģlerinin 15 gün öncesinden itibaren ġirketimiz Merkezinde ve adresindeki ġirket internet sitesinde pay sahiplerimizin incelemesine hazır bulundurulacaktır. Sayın Pay Sahiplerinin bilgilerine arz olunur. Saygılarımızla, VEKALETNAME ASLAN ÇĠMENTO A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI'NA Aslan Çimento A.ġ. 'nin Cami Mahallesi Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli adresinde 22 Haziran 2012 Cuma günü saat 11.30'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında aģağıda belirttiğim görüģler doğrultusunda beni temsile, oy vermeye, teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleri imzalamaya yetkili olmak üzere vekil tayin ediyorum. TEMSĠL YETKĠSĠNĠN KAPSAMI Vekil, tüm gündem maddeleri için kendi görüģü doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. Vekil, aģağıdaki talimatlar doğrultusunda gündem maddeleri için oy kullanmaya yetkilidir. Talimatlar:(Özel talimatlar yazılır) Vekil, ġirket Yönetiminin önerileri doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.

30 Toplantıda ortaya çıkabilecek diğer konularda vekil aģağıdaki talimatlar doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. (Talimatlar yoksa vekil oyunu serbestçe kullanır.) Talimatlar:(Özel talimatlar yazılır) ORTAĞIN SAHĠP OLDUĞU HĠSSE SENEDĠNĠN a) Tertip ve Serisi b) Numarası c) Adet Nominal değeri d) Oyda Ġmtiyazı olup olmadığı e) Hamiline-Nama yazılı olduğu ORTAĞIN ADI SOYADI veya ÜNVANI ĠMZASI : ADRESĠ : NOT : (A) Bölümünde (a),(b) veya (c) olarak belirtilen Ģıklardan birisi seçilir. (b) ve (d) Ģıkkı için açıklamalar yapılır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

31 ASLAN ÇİMENTO ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 22 Haziran 2012 Cuma günü saat 11:30' da Cami Mahallesi Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli adresinde yapılacak ve aşağıdaki gündem maddeleri görüşülecektir. Pay senetleri Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) düzenlemeleri çerçevesinde kaydileştirilmiş olan ortaklarımız, kendilerini MKK düzenlemelerine göre Genel Kurul Blokaj Listesine kayıt ettirerek alacakları giriş kartları ile Genel Kurul Toplantısına katılabileceklerdir. MKK nezdinde kendilerini Blokaj listesine kaydettirmeyen pay sahiplerimizin toplantıya katılmalarına kanunen imkân bulunmamaktadır. Pay senetlerini fiziki olarak elinde bulunduran ve henüz kaydileştirmeyen pay sahiplerimiz de pay senetlerinin kaydileştirilmesi şartı aranmaksızın Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde pay senetlerini bloke ettirmek suretiyle kendilerini Genel Kurul Blokaj Listesi ne kayıt ettirerek alacakları giriş kartları ile Genel Kurul toplantısına katılabileceklerdir. Bu çerçevede Genel Kurul Blokaj işlemleri için Şirketimiz adına blokaj ve kaydi işlemleri yürüten, OYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş ne başvurarak blokaj işlemlerini yaptırabileceklerdir tarihinden itibaren Şirketimiz internet adresinde duyurduğumuz üzere; 25 Şubat 2011 tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren 6111 sayılı Kanun un 157 nci maddesi ile değiştirilen Sermaye Piyasası Kanunu nun Geçici 6. maddesi ve Merkezi Kayıt Kuruluşu nun tarihli ve 551 sayılı Genel Mektubu çerçevesinde; pay senetlerini halen fiziki olarak ellerinde bulunduran pay sahiplerimizin 31 Aralık 2012 tarihine kadar kaydileştirilmeyen tüm pay senetleri, bu tarihte kanunen Şirketimize intikal edecek ve pay sahiplerinin söz konusu pay senetleri üzerindeki tüm hakları da anılan tarihte kendiliğinden sona ermiş sayılacaktır. Bu doğrultuda, henüz pay senetlerini kaydileştirmemiş olan pay sahiplerimizin haklarının kaybolmaması için, en kısa sürede hisselerini Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. nezdinde kaydileştirmeleri gerekmektedir. Toplantıya bizzat iştirak edemeyecek pay sahiplerimizin oy haklarını vekil aracılığıyla kullanabilmeleri için vekaletnamelerini, ilişikteki örneğe uygun olarak düzenlemeleri veya vekalet formu örneğini Şirket Merkezimiz ile adresindeki Şirket internet sitesinden temin etmeleri ve tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No:8 tebliğinde öngörülen hususları yerine getirerek, imzası noterce onaylanmış veya noterce onaylı imza sirkülerini kendi imzasını taşıyan vekaletname formuna ekleyerek verilen vekaletnamelerini Şirket Merkezine ibraz etmeleri gerekmektedir. Şirketimizin SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri ve SPK Tebliğleri gereğince Olağanüstü Genel Kurul toplantısında görüşülecek konularla ilgili olarak Genel Kurul Toplantı gündemi, esas sözleşme tadil metni ve bağımsız yönetim kurulu üyelerinin özgeçmişlerinin Olağanüstü Genel Kurul toplantı tarihinden 21 gün öncesinden, bağımsız yönetim kurulu üye adayları dışındaki adayların özgeçmişlerinin 15 gün öncesinden itibaren Şirketimiz Merkezinde ve adresindeki Şirket internet sitesinde pay sahiplerimizin incelemesine hazır bulundurulacaktır. Sayın Pay Sahiplerinin bilgilerine arz olunur. Saygılarımızla, YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI 1

32 OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL GÜNDEMİ 1. Başkanlık divanının oluşturulması 2. Divanın imzaya yetkili kılınması 3. Esas sözleşmenin 2,6,7,9,10,12,14,15,17,18,19,22,26,27,28,31,37,38 ve 39 uncu maddelerinin değiştirilmesi hususunun görüşülerek karara bağlanması 4. Yönetim Kurulu Üye adedinin ve görev sürelerinin belirlenmesi, belirlenen üye adedine göre seçim yapılması, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin belirlenmesi 5. Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin tespiti, 6. Dilek, temenniler ve kapanış. EK: Esas Sözleşme Tadili ESKİ ŞEKLİ YENİ ŞEKLİ Madde 2 Şirketin amaç ve konusu şunlardır : a) Her çeşit yerli ve yabancı standartlarda çimento ve kireç, kimyevi kireç, kireç kaymağı, kırmataş, kum, hazır harç, hazır beton, hafif agrega ve benzeri hafif yapı elemanları ile bunlardan veya kilden mamul yer karosu, tuğla, briket, künk, büz çatı kaplaması ve her mahiyette prefabrik yapı malzemesinin üretimini, ticaretini, dışalım ve dışsatımını yapmak, ayrıca kağıttan veya diğer maddelerden mamul torba ve ambalaj malzemesinin üretimini, yapımını, ticaretini, dışalım ve dışsatımını yapmak, b) Konumu dolayısıyla, deniz üstünde veya kıyısında iskele, rıhtım ve benzeri tesisler ile otel, motel, kamping, tatilköyü ve benzeri her türlü tesis kurmak, işletmek ve işlettirmek, c) Her türlü çimento ve çimento sanayiini dolaylı veya dolaysız olarak ilgilendiren yardımcı ve tamamlayıcı sanayi ile konu ve amacına uygun diğer sanayii ve tesisleri kurmak; bunların gelişmesi ve ilerlemesi için gereken tedbirleri almak, bunları işletmek. Bu amaçla yeni yatırımlar yapmak, ihtiyacına uygun olarak yurt içinde ve dışında laboratuar, mağaza, depo, büro, temsilcilik, sergi ve benzerlerini açmak, bayilik vermek, d) Kurulmuş ve kurulacak herhangi bir konuda çalışan yerli veya yabancı her türlü sınai ve Madde 2 Şirketin amaç ve konusu şunlardır : a) Her çeşit yerli ve yabancı standartlarda çimento ve kireç, kimyevi kireç, kireç kaymağı, kırmataş, kum, hazır harç,hazır beton, hafif agrega ve benzeri hafif yapı elemanları ile bunlardan veya kilden mamul yer karosu, tuğla, briket, künk, büz çatı kaplaması ve her mahiyette prefabrik yapı malzemesinin üretimini, ticaretini, dışalım ve dışsatımını yapmak, ayrıca kağıttan veya diğer maddelerden mamul torba ve ambalaj malzemesinin üretimini, yapımını, ticaretini, dışalım ve dışsatımını yapmak, b) Konumu dolayısıyla, deniz üstünde veya kıyısında iskele, rıhtım ve benzeri tesisler ile otel, motel, kamping, tatilköyü ve benzeri her türlü tesis kurmak, işletmek ve işlettirmek, c) Her türlü çimento ve çimento sanayiini dolaylı veya dolaysız olarak ilgilendiren yardımcı ve tamamlayıcı sanayi ile konu ve amacına uygun diğer sanayii ve tesisleri kurmak; bunların gelişmesi ve ilerlemesi için gereken tedbirleri almak, bunları işletmek. Bu amaçla yeni yatırımlar yapmak, ihtiyacına uygun olarak yurt içinde ve dışında laboratuar, mağaza, depo, büro, temsilcilik, sergi ve benzerlerini açmak, bayilik vermek, d) Kurulmuş ve kurulacak herhangi bir konuda çalışan yerli veya yabancı her türlü sınai ve 2

33 ticari şirketlerin sermaye ve yönetimlerine katılmak, e) Sigorta mevzuatı çerçevesinde, yurt içi ve yurt dışı sigorta şirketlerinin acenteliğini yapmak, f) Her türlü inşaat taahhüt ve teknik danışmanlık yapmak, g) Üretimde kullanacağı maden ve taşocaklarının imtiyaz izinlerini alarak işletmek; madenlerin depolanması, dağıtımı ve ticaretini yapmak. h) Elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak esas itibariyle kendi elektrik ve ısı enerjisi ihtiyacını karşılamak üzere otoprodüktör lisansı çerçevesinde üretim tesisi kurmak, elektrik ve ısı enerjisi üretmek, üretim fazlası olması halinde söz konusu mevzuat çerçevesinde, üretilen elektrik ve ısı enerjisi ve/veya kapasiteyi lisans sahibi diğer tüzel kişilere ve serbest tüketicilere satmak ve ticari olmamak kaydıyla elektrik üretim tesisiyle ilgili tüm teçhizat ve yakıtın temin edilebilmesine ilişkin faaliyette bulunmak. Şirket yukarıda yazılı işlemlerle ilgili olarak, - Her türlü kara ve deniz araçlarını satın alabilir, kiralayabilir ve bunları kendi işletebilir. Ayrıca sahibi olduğu nakil vasıtaları (gemi dahil) ile nakliyecilik yapabilir veya yaptırabilir. Deniz üzerinde veya kıyısında iskele, rıhtım ve benzeri tesisler ile otel, motel, kamping, tatilköyü ve benzeri her türlü tesisi kısmen veya tamamen kiralayabilir, sahibi olduğu aynı tip tesisleri kendi işletebilir veya gerekli görürse işlettirebilir sayılı kanunun 31. Maddesine göre portföy işletmeciliği ve aracılık faaliyeti niteliğinde olmamak kaydı ile her türlü tahvil, belge ve sertifika gibi menkul kıymetler satın alabilir, satabilir, bunları rehnedebilir. - Yatırımcıların aydınlatılmasını teminen özel haller kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu nca aranacak gerekli açıklamaların yapılması ve sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde belirlenen esaslara uyulması kaydıyla, sermayesine ve yönetimine katıldığı şirketlerin tahvil ihracı hallerinde bu tahvillerine ilişkin kefalet verebilir. - Sermayesine ve yönetimine katıldığı şirketlerin veya bunların iştiraklerinin satışlarından doğan her çeşit alacaklarını devir alabilir, gerektiğinde devir veya ciro edebilir. - Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkulü (gemi dahil) alıp, satabilir. Şirket, yatırımcıların aydınlatılmasını teminen özel haller kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu nca aranacak gerekli açıklamaların yapılması ve sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde belirlenen esaslara uyulması kaydıyla kendisinin veya üçüncü kişilerin doğmuş ve doğacak borçları için ipotek ticari şirketlerin sermaye ve yönetimlerine katılmak, e) Her türlü inşaat taahhüt ve teknik danışmanlık yapmak, f) Üretimde kullanacağı maden ve taşocaklarının imtiyaz izinlerini alarak işletmek; madenlerin depolanması, dağıtımı ve ticaretini yapmak. g) Elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak esas itibariyle kendi elektrik ve ısı enerjisi ihtiyacını karşılamak üzere otoprodüktör lisansı çerçevesinde üretim tesisi kurmak, elektrik ve ısı enerjisi üretmek, üretim fazlası olması halinde söz konusu mevzuat çerçevesinde, üretilen elektrik ve ısı enerjisi ve/veya kapasiteyi lisans sahibi diğer tüzel kişilere ve serbest tüketicilere satmak ve ticari olmamak kaydıyla elektrik üretim tesisiyle ilgili tüm teçhizat ve yakıtın temin edilebilmesine ilişkin faaliyette bulunmak. Şirket yukarıda yazılı işlemlerle ilgili olarak, - Her türlü kara ve deniz araçlarını satın alabilir, kiralayabilir ve bunları kendi işletebilir. Ayrıca sahibi olduğu nakil vasıtaları (gemi dahil) ile nakliyecilik yapabilir veya yaptırabilir. Deniz üzerinde veya kıyısında iskele, rıhtım ve benzeri tesisler ile otel, motel, kamping, tatilköyü ve benzeri her türlü tesisi kısmen veya tamamen kiralayabilir, sahibi olduğu aynı tip tesisleri kendi işletebilir veya gerekli görürse işlettirebilir sayılı kanunun 31. Maddesine göre portföy işletmeciliği ve aracılık faaliyeti niteliğinde olmamak kaydı ile her türlü tahvil, belge ve sertifika gibi menkul kıymetler satın alabilir, satabilir, bunları rehnedebilir. - Yatırımcıların aydınlatılmasını teminen özel haller kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu nca aranacak gerekli açıklamaların yapılması ve sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde belirlenen esaslara uyulması kaydıyla, sermayesine ve yönetimine katıldığı şirketlerin tahvil ihracı hallerinde bu tahvillerine ilişkin kefalet verebilir. - Sermayesine ve yönetimine katıldığı şirketlerin veya bunların iştiraklerinin satışlarından doğan her çeşit alacaklarını devir alabilir, gerektiğinde devir veya ciro edebilir. - Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkulü (gemi dahil) alıp, satabilir. Şirket, yatırımcıların aydınlatılmasını teminen özel haller kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu nca aranacak gerekli açıklamaların yapılması ve sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde belirlenen esaslara uyulması kaydıyla kendisinin veya üçüncü kişilerin doğmuş ve doğacak borçları için ipotek 3

34 dahil her türlü ayni ve/veya nakdi teminat verebilir, örneğin kendisinin ve/veya üçüncü kişilerin doğmuş ve doğacak borçlarını teminen kendi gayrimenkulleri üzerinde rehin, menkul rehni, emtia rehni tesis edebilir, kefil olabilir, ticari senetleri ara ciranta olarak imzalayabilir, poliçeleri kabul edebilir ve/veya aval verebilir. Şirket hak ve alacaklarının tahsili veya temini için ipotek dahil her türlü ayni ve/veya şahsi her çeşit teminat alabilir. Bunlarla ilgili olarak tapuda ve sair resmi dairelerde tescil, terkin ve fek işlemlerinde bulunabilir. - Türk Ticaret Kanununa ve sair kanunlara uygun olarak, katıldığı şirketlerin ve kendisinin memur, müsdahdem ve işçileri için sosyal yardım kuruluşları kurabilir. Bunların yönetimini ve işletmesini üstlenebilir. Mevcutlarını en iyi şekilde verimlendirecek yatırımlara girişebilir, tahsilat ve tediyelerinde aracılık yapabilir. - Şirket dolaylı ve dolaysız olarak sermayesine ve yönetimine katıldığı şirketlerin ilgili mevzuat çerçevesinde tahsilat ve tediyelerine aracılık, mali danışmanlık, ulaştırma, depolama, denetim, fizibilite çalışmaları, proje hazırlaması, kimyasal ve fiziksel analizler, bilgi işlem, ithalat, ihracat, pazarlama, eğitim ve planlama, organizasyon ve bunlar gibi hizmetleri yapabilir. Bunlar dışında şirket tüzel kişi olarak yasaların tanıdığı bütün hak ve olanakları kullanır. Şirket yukarıda yazılı olanların dışında işlere Yönetim Kurulunun teklifi ve Genel Kurul un onayı ile girebilir. Ana sözleşmede değişiklik ve ekleme anlamına gelen bu hususlar için Sermaye Piyasası Kurulu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ndan gerekli izin alınır. Madde 6 Karşılığı tamamen ödenmemiş hisselere ait sermaye borçlarını ödenme zaman ve koşulları Yönetim Kurulunca saptanır ve Türk Ticaret Kanununun 37. Maddesinde yazılı gazete ile Şirket merkezinin bulunduğu yerde en az onbeşgün süre verilerek hisse sahiplerine ilan eder. Madde 7 Şirketin payları nama yazılı olacaktır. dahil her türlü ayni ve/veya nakdi teminat verebilir, örneğin kendisinin ve/veya üçüncü kişilerin doğmuş ve doğacak borçlarını teminen kendi gayrimenkulleri üzerinde rehin, menkul rehni, emtia rehni tesis edebilir, kefil olabilir, ticari senetleri ara ciranta olarak imzalayabilir, poliçeleri kabul edebilir ve/veya aval verebilir. Şirket hak ve alacaklarının tahsili veya temini için ipotek dahil her türlü ayni ve/veya şahsi her çeşit teminat alabilir. Bunlarla ilgili olarak tapuda ve sair resmi dairelerde tescil, terkin ve fek işlemlerinde bulunabilir. - Türk Ticaret Kanununa ve sair kanunlara uygun olarak, katıldığı şirketlerin ve kendisinin memur, müsdahdem ve işçileri için sosyal yardım kuruluşları kurabilir. Bunların yönetimini ve işletmesini üstlenebilir. Mevcutlarını en iyi şekilde verimlendirecek yatırımlara girişebilir, tahsilat ve tediyelerinde aracılık yapabilir. - Şirket dolaylı ve dolaysız olarak sermayesine ve yönetimine katıldığı şirketlerin ilgili mevzuat çerçevesinde tahsilat ve tediyelerine aracılık, mali danışmanlık, ulaştırma, depolama, denetim, fizibilite çalışmaları, proje hazırlaması, kimyasal ve fiziksel analizler, bilgi işlem, ithalat, ihracat, pazarlama, eğitim ve planlama, organizasyon ve bunlar gibi hizmetleri yapabilir. Bunlar dışında şirket tüzel kişi olarak yasaların tanıdığı bütün hak ve olanakları kullanır. Şirket yukarıda yazılı olanların dışında işlere Yönetim Kurulunun teklifi ve Genel Kurul un onayı ile girebilir. Ana sözleşmede değişiklik ve ekleme anlamına gelen bu hususlar için Sermaye Piyasası Kurulu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ndan gerekli izin alınır. Madde 6 KALDIRILMIŞTIR Madde 7 KALDIRILMIŞTIR 4

35 Madde 9 6ncı maddede yazılı duyurudan sonra verilen süre içinde sermaye borcuna ödemeyen hisse senedi sahipleri, başka ihtar gerekmeden şirkete temerrüt faizi ödemekle yükümlüdürler. Madde 10 Yönetim Kurulu 9 ncu maddeye göre, mütemerrit olan hisse sahibini, katılma taahhüdünden ve yaptığı ödemelerden doğan haklardan yoksun etmeye, verilmiş hisse senedi veya geçici ortaklık belgesini geçersiz saymaya, yerine başka ortak almaya yetkilidir. Şirket Yönetim Kurulu, bu konudaki kararını, Türk Ticaret Kanununun 37 nci maddesinde yazılı gazete ile Şirket Merkezinin bulunduğu yerdeki bir gazetede yayınlayarak, ilgili ortağı bir ay içinde ödemeye çağırır. Bu süre sonunda sermaye borcu ödenmez, hisse senedi veya geçici ortaklık belgesi de geri alınamaz ise, Yönetim Kurulu bunların geçersizliğine karar vererek yine Türk Ticaret Kanununun 37 nci maddesinde yazılı gazete ile Şirket merkezinin bulunduğu yerdeki bir gazetede yayınlar. Madde 9 KALDIRILMIŞTIR Madde 10 KALDIRILMIŞTIR Yönetim Kurulu, geçersiz sayılan Geçici Ortaklık belgesi veya hisse senedine karşılık olan hisseyi, artırma ile veya kayıtlı ise borsada sattırır ve alıcısına yeni hisse senedi veya geçici ortaklık belgesi verir. Satış bedeli ortağın borcunu karşılamazsa, farkın ödenmesini istemek hakkı saklıdır. Madde 12 Şirketin kuruluşunda; bu sözleşmenin 39/C maddesine göre yıllık safi kardan % 5 olarak ayrılacak kısmından pay almak ve 13 ncü maddeye göre, rüçhan hakkından yararlanmak üzere bedelsiz olarak 6000 kurucu hisse senedi çıkarılmıştır. Kurucu hisse senetleri şirketin yönetim ve işleyişine karışmak hakkı vermez. Kurucu hisselere anasözleşme ile tanınmış haklar Şirketin süresince değiştirilemez. Ancak, kurucu hisselerinin herhangi bir şekil ve suretle, Şirketçe geri alınmış bulunması, veya geçersiz kalması halinde işbu ana sözleşmenin 38 ncu maddesi mucibince, 6000 kurucu senedine ayrılmış olan kar payından ve 13 ncü madde mucibince tanınan sermaye artımında rüçhan hakkından geçersiz kalan miktara isabet eden kısım 6000 paya oranlanarak, Şirket ortaklarının aynı yıla ait kar paylarına veya sermaye artımından rüçhan haklarına aktarılır ve eklenir. Madde 12 Şirketin kuruluşunda ; Bu sözleşmenin 39/C maddesine göre yıllık safi kardan % 5 olarak ayrılacak kısmından pay almak ve 13 ncü maddeye göre, rüçhan hakkından yararlanmak üzere bedelsiz olarak 6000 kurucu hisse senedi çıkarılmıştır. Kurucu hisse senetleri Şirketin Yönetim ve işleyişine karışmak hakkı vermez. Kurucu hisselere anasözleşme ile tanınmış haklar Şirketin süresince değiştirilemez. Ancak, kurucu hisselerin herhangi bir şekil ve suretle, Şirketçe geri alınmış bulunması, veya geçersiz kalması halinde işbu ana sözleşmenin 39 uncu maddesi mucibince, 6000 kurucu senedine ayrılmış olan kar payından 13 üncü madde mucibince tanınan sermaye artımında rüçhan hakkından geçersiz kalan miktara isabet eden kısım 6000 paya oranlanarak, Şirket ortaklarının aynı yıla ait kar paylarına veya sermaye artımından rüçhan haklarına aktarılır ve eklenir. 5

36 Kuruluş anında çıkarılmış bulunan 6000 kurucu hisse senedinden halen 4650 adedi yukarda yazılı uygulamalarla geçersiz duruma girmiş, yalnız 1350 adet nama kurucu hisse senedi kalmıştır. Şirket herhangi bir suretle değişen veya geri alınan kurucu hisselerini bir daha satışa çıkaramaz ve şirket veya 3 ncü şahıslar yararına kullandıramaz. Madde 14 Şirketin yönetim ve temsili genel kurulca seçilen en az üç ve en çok oniki üyeden oluşan yönetim kuruluna aittir. Yönetim kurulu üyelik süresi üç yıldır. Süresi dolan üyeler yeniden seçilebilirler. Madde 15 Yönetim Kurulu, Şirket işleri gerektirdikçe toplanır. Türk Ticaret Kanununun 330/2 maddesi hükümleri saklıdır. Kararlar hazır bulunan üyelerin çoğunluk oyları ile alınır. Oylar eşit çıkarsa konu gelecek toplantıya ertelenir. Kuruluş anında çıkarılmış bulunan 6000 kurucu hisse senedinden halen 4650 adedi yukarda yazılı uygulamalarla geçersiz duruma girmiş, yalnız 1350 adet nama kurucu hisse senedi kalmıştır. Şirket herhangi bir suretle değişen veya geri alınan kurucu hisselerini bir daha satışa çıkaramaz ve şirket veya 3 üncü şahıslar yararına kullandıramaz. Madde 14 Yönetim Kurulu, Genel Kurul tarafından Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu hükümleri dairesinde; hissedarlar arasından seçilecek en az 5 en çok 9 üyeden oluşur. Yönetim kurulu üyelik süresi bir yıldır. Süresi dolan üyeler yeniden seçilebilirler. Yönetim kurulunda görev alacak bağımsız üyelerin sayısı ve nitelikleri Sermaye Piyasası Kurulu nun kurumsal yönetime ilişkin düzenlemelerine göre tespit edilir. Madde 15 Yönetim Kurulu, Şirket işleri gerektirdikçe toplanır. Türk Ticaret Kanununun 330/2 maddesi hükümleri saklıdır. Kararlar hazır bulunan üyelerin çoğunluk oyları ile alınır. Oylar eşit çıkarsa konu gelecek toplantıya ertelenir. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından uygulaması zorunlu tutulan Kurumsal Yönetim İlkelerine uyulur. Zorunlu ilkelere uyulmaksızın yapılan işlemler ve alınan yönetim kurulu kararları geçersiz olup esas sözleşmeye aykırı sayılır. Kurumsal Yönetim İlkelerinin uygulanması bakımından önemli nitelikte sayılan işlemlerde ve şirketin her türlü ilişkili taraf işlemlerinde ve üçüncü kişiler lehine teminat, rehin ve ipotek verilmesine ilişkin işlemlerinde Sermaye Piyasası Kurulu nun kurumsal yönetime ilişkin düzenlemelerine uyulur. Madde 17 Yönetim Kurulu üyelerinden herbiri göreve başlarken, 1 (Bir) Yeni Kuruş itibari değerde payı Şirkete teminat olarak tevdi eder. Bu pay üyenin genel kurulca ibra edilişine kadar görevinden doğan sorumluluğa karşılık rehin hükümündedir. Başkalarına devredilemez ve Şirketten geri alınamaz. Yönetim Kurulunun uygun görmesi şartiyle bu paylar Yönetim Kurulu üyesi yerine üçüncü kişiler tarafından tevdi edilebilir. Madde 17 Yönetim Kurulu üyelerinden herbiri göreve başlarken, 1 (Bir) Kuruş itibari değerde payı Şirkete teminat olarak tevdi eder. Bu pay üyenin genel kurulca ibra edilişine kadar görevinden doğan sorumluluğa karşılık rehin hükümündedir. Başkalarına devredilemez ve Şirketten geri alınamaz. Yönetim Kurulunun uygun görmesi şartiyle bu paylar Yönetim Kurulu üyesi yerine üçüncü kişiler tarafından tevdi edilebilir. 6

37 Madde 18 Yönetim Kurulu üyelerinden bir veya birkaçının ölümü veya istifası halinde veya başkaca bir sebepten dolayı, bir veya birkaç yönetim kurulu üyeliği açık kalır ise, Yönetim Kurulu bu üyeliklere geçici üye seçer ve toplanacak ilk genel kurulun onayına sunar. Madde 18 Bir üyeliğin herhangi bir nedenle boşalması halinde, Yönetim Kurulu, Türk Ticaret Kanunu'nda, Sermaye Piyasası Mevzuatı Kurumsal Yönetim İlkelerinde ve iş bu Esas Sözleşmede belirtilen şartları haiz bir kişiyi geçici olarak bu yere üye seçer ve ilk Genel Kurulun onayına sunar. Böylece seçilen üye eski üyenin süresini tamamlar. Madde 19 Yönetim Kurulu üyeleri her yıl kendi aralarında görev bölümü yapar, başkan ve başkan vekili seçer. Madde 19 Yönetim Kurulu üyeleri her yıl kendi aralarında görev bölümü yapar, başkan ve başkan vekili seçer. Yönetim Kurulu nun ilgili mevzuat kapsamında kurmakla yükümlü olduğu komitelerin oluşumu, görev ve çalışma esasları ile Yönetim Kurulu ile ilişkileri hakkında, ilgili mevzuat hükümleri uygulanır. Madde 22 Yönetim Kurulu bu yetkilerinin tamamını veya bir kısmını, yalnız veya birlikte kullanmak üzere, üyelerinden bir veya birkaçına bırakabilir. Bunlara Murahhas üye denilir. Yönetim Kurulu Şirket işlemlerinin uygulamaya ilişkin kısmını, kısmen veya tamamen, Yönetim Kurulu ve ortaklar dışında da olabilen, müdür veya müdürlere bırakabilir. Müdürler, kendilerini tayin eden Yönetim Kurulunun görev süresini aşan bir süre için de tayin edilebilir. Yönetim Kurulu, Şirketi temsil ve ilzam yetkilerinin kullanma şart ve şekillerini ve yetkililerin kimler olduğunu, tayin eder ve tescil ve ilan ettirir. Madde 26 Olağan ve olağanüstü Genel Kurul toplantılarında her hisse bir oy hakkı verir. Genel Kurul kanunun öngördüğü şartlar dahilinde imtiyazlı hisseler çıkarabilir. Ortaklar oylarını, ortak olan veya olmayan vekilleri aracılığıyla kullanabilirler. Madde 22 Yönetim Kurulu bu yetkilerinin tamamını veya bir kısmını, yalnız veya birlikte kullanmak üzere, bağımsız yönetim kurulu üyeleri dışında kalan üyelerinden bir veya birkaçına bırakabilir. Bunlara Murahhas üye denilir. Yönetim Kurulu Şirket işlemlerinin uygulamaya ilişkin kısmını, kısmen veya tamamen, Yönetim Kurulu ve ortaklar dışında da olabilen, müdür veya müdürlere bırakabilir. Müdürler, kendilerini tayin eden Yönetim Kurulunun görev süresini aşan bir süre için de tayin edilebilir. Yönetim Kurulu, Şirketi temsil ve ilzam yetkilerinin kullanma şart ve şekillerini ve yetkililerin kimler olduğunu, tayin eder ve tescil ve ilan ettirir. Madde 26 Olağan ve olağanüstü Genel Kurul toplantılarında her hisse bir oy hakkı verir. Ortaklar oylarını, Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası mevzuatı hükümleri çerçevesinde ortak olan veya olmayan vekilleri aracılığıyla kullanabilirler. 7

38 Madde 27 Olağan ve olağanüstü Genel Kurul toplantılarına ait gündem ve davetler, Şirket merkezinin bulunduğu şehirde yayınlanan bir gazetede ve Türk Ticaret Kanununun 37.maddesinde yazılı gazetede, ilan ve toplantı günleri hariç olmak üzere toplantı gününden en az iki hafta evvel ilan edilir. Madde 27 Şirkete ait ilanlar TTK nun hükümleri saklı kalmak şartıyla Şirket merkezinin bulunduğu yerde çıkan günlük bir gazete ile yapılır. Genel Kurul toplantılarına ilişkin olarak, yürürlükteki TTK ve Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkelerinde öngörülen ilan süre ve esaslarına uyulur. Şirketin internet sitesinde, genel kurul toplantı ilanı ile birlikte, şirketin mevzuat gereği yapması gereken bildirim ve açıklamaların yanı sıra, Sermaye Piyasası Kurulunun Kurumsal Yönetim İlkelerinde öngörülen hususlara da yer verilir. Sermayenin azaltılmasına ve tasfiyeye ait ilanlar için TTK ile sermaye piyasası mevzuatı hükümleri uygulanır. Madde 28 Şirketin yıllık olağan ve olağanüstü Genel Kurulları, sermayenin en az ¼ ünü temsil eden ortakların asaleten veya vekaleten katılmasıyla toplanır. İlk toplantıda nisap sağlanmazsa, ortaklar 27nci maddede yazılı usul ve süreye uyularak tekrar toplantıya çağrılır. Bu ikinci toplantıda asaleten ve vekaleten katılan ortakların temsil ettiği sermaye miktarı ne olursa olsun, toplantı ve görüşmeler yapılır, kararlar alınır. Türk Ticaret Kanununun 388. Maddesinin Birinci fıkrası hükümleri saklıdır. Kararlar hazır bulunan payların çoğunluğunun oylarıyla alınır.olağan Genel Kurul toplantı ilanlarında, yıllık mali tablolarının ve Yönetim Kurulu ve Denetçi Raporlarının Şirket Merkezinde incelenmesine hazır bulundurulduğu belirtilir. Madde 28 Şirketin yıllık olağan ve olağanüstü Genel Kurulları, sermayenin en az ¼ ünü temsil eden ortakların asaleten veya vekaleten katılmasıyla toplanır. İlk toplantıda nisap sağlanmazsa, ortaklar 27nci maddede yazılı usul ve süreye uyularak tekrar toplantıya çağrılır. Bu ikinci toplantıda asaleten ve vekaleten katılan ortakların temsil ettiği sermaye miktarı ne olursa olsun, toplantı ve görüşmeler yapılır, kararlar alınır. Türk Ticaret Kanununun 388. Maddesinin Birinci fıkrası hükümleri saklıdır. Kararlar hazır bulunan payların çoğunluğunun oylarıyla alınır. Sermaye Piyasası Kurulu nun Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde; Şirketin her türlü ilişkili taraf işlemlerinde ve üçüncü kişiler lehine teminat, rehin ve ipotek verilmesine ilişkin bağımsız üyelerin çoğunluğunun olumlu oyu olmadan alınan yönetim kurulu kararlarının onaya sunulduğu genel kurul toplantılarında, işlemin tarafları ve bunlarla ilişkili kişiler oy kullanamaz. Bu yükümlülüğün yerine getirilmesi için yapılacak genel kurul toplantılarında karar, oy hakkı bulunanların adi çoğunluğu ile alınır. 8

39 Madde 31 - İdare Meclisi ve denetçi raporlarını tetkik ile, şirketin bilanço ve kar-zarar hesabını, kar dağıtımı hakkındaki önerileri inceler ve karara bağlar. - Yönetim Kurulu üyelerine ana sözleşmenin 24 cü maddesine göre, verilecek ücret ile denetçilere verilecek ücretleri karara bağlar. - Yönetim Kurulu üyeleri ile denetçilerden süreleri dolanların yerine yenilerini seçer. - Gündemindeki diğer konuları görüşür ve gerekli kararları verir. Madde 31 - İdare Meclisi ve denetçi raporlarını tetkik ile, Şirketin bilanço ve kar-zarar hesabını, kar dağıtımı hakkındaki önerileri inceler ve karara bağlar. - Yönetim Kurulu üyelerine ana sözleşmenin 23 üncü maddesine göre, verilecek ücret ile denetçilere verilecek ücretleri karara bağlar. - Yönetim Kurulu üyeleri ile Denetçilerden süreleri dolanların yerine yenilerini seçer. - Gündemindeki diğer konuları görüşür ve gerekli kararları verir. Madde 37 Yönetim Kurulu üyelerinin ve Şirket Genel Müdür ve Muhasebe Müdürünün, usul ve fürun ve eşleri ile 3 cü dereceye kadar (3 derece dahil) kan ve sıhri hısımları denetçiliğe seçilemezler, seçilmişlerse çekilmek zorundadırlar. Madde 37 Yönetim Kurulu üyelerinin ve şirket Genel Müdür ve Muhasebe Müdürünün, usul ve füruğ ve eşleri ile 3 ncü dereceye kadar (3 ncü derece dahil) kan ve sıhri hısımları Denetçiliğe seçilemezler, seçilmişlerse çekilmek zorundadırlar. Madde 38 Şirketin hesap yılı Ocak ayının birinci günü başlar, Aralık ayının sonuncu günü biter. Yönetim Kurulu Şirketin bir yıllık envanter hesaplarını, bilançosunu ve kar-zarar hesabını düzenler ve bu hesapları Yönetim Kurulu raporu ve safi karın dağıtımı hakkındaki önerileriyle birlikte, Genel Kurul toplantısından en az onbeş gün önce Şirket Merkezinde ve varsa şubelerde pay sahiplerinin incelemelerine hazır bulundurur ve bu hususta toplantı davetiyle birlikte ilan eder. Madde 38 Şirketin hesap yılı Ocak ayının birinci günü başlar, Aralık ayının sonuncu günü biter. Yönetim Kurulu Şirketin bir yıllık envanter hesaplarını, bilançosunu ve kar-zarar hesabını düzenler ve bu hesapları Yönetim Kurulu raporu ve safi karın dağıtımı hakkındaki önerileriyle birlikte, Genel Kurul toplantısından en az üç hafta önce Şirket Merkezinde ve varsa şubelerde pay sahiplerinin incelemelerine hazır bulundurur ve bu hususta toplantı davetiyle birlikte ilan eder. Madde 39 Şirketin bir bilanço devresi içindeki işlemlerinden elde ettiği gelirlerden indirildikten sonra kalan miktar safi karı teşkil eder. Bu suretle meydana gelmiş olan safi kar aşağıda yazılı şekil ve oranlarda sıra ile ayrılır ve dağıtılır. A- % 5 kanuni yedek akçe ayrıldıktan ve gereken her türlü yasal mali yükümlülükler karşılığı düşüldükten sonra kalandan, B sayılı kanun çerçevesinde Sermaye Piyasası Kurulunca yayınlanarak temettü tesbit tarihinde yürürlükte bulunan tebliğlere uygun olarak tesbit edilen miktarda birinci temettü payı ayrılır ve ödenir. Madde 39 Şirketin bir bilanço devresi içindeki işlemlerinden elde ettiği gelirlerden bilcümle giderler, amortismanlar ve lüzumlu görülen karşılıklar indirildikten sonra kalan miktar safi karı teşkil eder.bu suretle meydana gelmiş olan safi kar aşağıda yazılı şekil ve oranlarda sıra ile ayrılır ve dağıtılır. A- % 5 kanuni yedek akçe ayrıldıktan ve gereken her türlü yasal mali yükümlülükler karşılığı düşüldükten sonra kalandan, B sayılı kanun çerçevesinde Sermaye Piyasası Kurulunca yayınlanarak temettü tesbit tarihinde yürürlükte bulunan tebliğlere uygun olarak tesbit edilen miktarda birinci temettü payı ayrılır ve ödenir. 9

40 C- Kalanın % 5 i kurucu hisse senedlerine ödenir. D- Geri kalan karın kısmen veya tamamen hissedarlara ikinci temettü hissesi olarak dağıtılacağına veya olağanüstü yedek akçeye ayrılacağına Genel Kurul karar verir. Türk Ticaret Kanununun 466. Maddesinin 3 ncü fıkrası hükmü saklıdır E- Yasa hükmü ile ayrılması gereken yedek akçeler ile esas sözleşmede pay sahipleri için belirlenen birinci temettü ayrılmadıkça, başka yedek akçe ayrılmasına ertesi yıla kar aktarılmasına ve Yönetim Kurulu üyeleri ile memur, müstahdem ve işçilere kardan pay dağıtılmasına karar verilemez. C- Kalanın % 5 i kurucu hisse senedlerine ödenir. D- Geri kalan karın kısmen veya tamamen hissedarlara ikinci temettü hissesi olarak dağıtılacağına veya olağanüstü yedek akçeye ayrılacağına Genel Kurul karar verir. Türk Ticaret Kanununun 466. Maddesinin 3 ncü fıkrası hükmü saklıdır E- Yasa hükmü ile ayrılması gereken yedek akçeler ile esas sözleşmede pay sahipleri için belirlenen birinci temettü ayrılmadıkça, başka yedek akçe ayrılmasına ertesi yıla kar aktarılmasına ve Yönetim Kurulu üyeleri ile memur, müstahdem ve işçilere kardan pay dağıtılmasına karar verilemez. 10

41 VEKALETNAME ASLAN ÇİMENTO A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NA Aslan Çimento A.Ş. nin Cami Mahallesi Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli adresinde 22 Haziran 2012 Cuma günü saat da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında aşağıda belirttiğim görüşler doğrultusunda beni temsile, oy vermeye, teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleri imzalamaya yetkili olmak üzere vekil tayin ediyorum. A) TEMSİL YETKİSİNİN KAPSAMI a) Vekil, tüm gündem maddeleri için kendi görüşü doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. b) Vekil, aşağıdaki talimatlar doğrultusunda gündem maddeleri için oy kullanmaya yetkilidir. Talimatlar:(Özel talimatlar yazılır) c) Vekil, Şirket Yönetiminin önerileri doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. d) Toplantıda ortaya çıkabilecek diğer konularda vekil aşağıdaki talimatlar doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. (Talimatlar yoksa vekil oyunu serbestçe kullanır.) Talimatlar:(Özel talimatlar yazılır) B) ORTAĞIN SAHİP OLDUĞU HİSSE SENEDİNİN a) Tertip ve Serisi :.. b) Numarası :.. c) Adet Nominal değeri :.. d) Oyda İmtiyazı olup olmadığı :.. e) Hamiline-Nama yazılı olduğu :.. ORTAĞIN ADI SOYADI veya ÜNVANI İMZASI ADRESİ :. :. NOT : (A) Bölümünde (a),(b) veya (c) olarak belirtilen şıklardan birisi seçilir. (b) ve (d) şıkkı için açıklamalar yapılır. 11

42 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :05:05 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli Telefon ve Faks No. : (262) (262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri Ġle ĠliĢkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) (312) Yapılan Açıklama ErtelenmiĢ Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : BAĞIMSIZ YÖNETĠM KURULU ADAYLARI AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: ġirketimizin (bugün) tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında; Denetimden Sorumlu Komite tarafından sunulan rapor doğrultusunda, ġirketimizin 22 Haziran 2012 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere Ali Ġhsan KAMANLI ve Ali MĠDĠLLĠLĠ'nin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verilmiģtir. Adayların özgeçmiģleri ekte yer almaktadır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

43 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Ali İhsan KAMANLI Doğum Tarihi : 05/03/1952 Eğitim Durumu Eğitim Kurumunun Adı Bitiş Tarihi Lisans Bildiği Yabancı Diller:İngilizce : İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi Son 10 Yıl İçerisinde Yürüttüğü Görevler: 1973 İş Deneyimi Başlangıç ve Bitiş Tarihi Sona Erme Nedeni Otokoç A.Ş. Genel Müdür Danışmanı Ford Otosan A.Ş. Genel Müdür Mv. Yatırım-Projeler Fab. Kuruluş Çal. Takım-Kalıp Yönetim Başkan Yar. Ford of China- Nanchang ISO Proje Bitimi Emeklilik

44 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Ali MİDİLLİLİ Doğum Tarihi : 16/07/1959 Eğitim Durumu Eğitim Kurumunun Adı Bitiş Tarihi Yüksek Lisans Lisans Bildiği Yabancı Diller:İngilizce : Clark University, Worcester, ABD MBA İş İdaresi : Clark University, Worcester, ABD, Ekonomi Son 10 Yıl İçerisinde Yürüttüğü Görevler: İş Deneyimi Başlangıç ve Bitiş Tarihi Sona Erme Nedeni Msearch Danışmanlık Kurucu Genel Müdür Baraka Danışmanlık Direktör Planet E&Y Direktör İstifa İstifa

45 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :31:41 Maddi Duran Varlık Satımı Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli Telefon ve Faks No. : (262) (262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) (312) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : - Özet Bilgi : ARSA SATIŞI Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : Arsa Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, 1.Bölge, İnkilap Mahallesi, 48 Pafta, 1825 Ada 36 Parsel Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : Toplam Satış Bedeli : Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) : %42 Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) : %10 : %20 Satış Koşulları : Peşin İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih : 30 Temmuz 2012 tarihine kadar Satış Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi : Yoktur Elde Edilen Maddi Duran Varlık Satış Karının/Zararının Tutarı : Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceği : Kar yazılacaktır.

46 Karın Ne Şekilde Değerlendirileceğine İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : - Karşı Taraf : Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Karşı Taraf İle Olan İlişkinin Niteliği : Herhangi bir ilişkimiz bulunmamaktadır. Maddi Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi : - Değerleme Raporu Düzenlenip Düzenlenmediği : Düzenlenmemiştir Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni : - Değerleme Raporu Düzenlendiyse Rapor Sonucu Bulunan Tutar : Değerleme Raporu Düzenlenmemiştir İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi : Değerleme Raporu Düzenlenmemiştir EK AÇIKLAMALAR: Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

47 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. / ASLAN [] :33:45 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No: Darıca / Kocaeli Telefon ve Faks No. : (262) (262) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri Ġle ĠliĢkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) (312) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama ErtelenmiĢ Bir Açıklama mı? : Hayır Konuya ĠliĢkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : - Özet Bilgi : OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI Genel Kurul Toplantı Türü : Olağanüstü Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : 2012 Genel Kurul Tarihi : ALINAN KARARLAR / GÖRÜŞÜLEN KONULAR: ġirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 22 Haziran 2012 Cuma günü saat 11:30'da ġirket merkezinde yapılmıģtır. Toplantıda alınan kararlar aģağıdaki gibidir: 1-) ġirket esas sözleģmesinin 2, 6, 7, 9, 10, 12, 14, 15, 17, 18, 19, 22, 26, 27, 28, 31, 37, 38 ve 39'uncu Maddelerinin değiģtirilmesine, 2-) Kurumsal Yönetim Ġlkeleri'ne uyum kapsamında ġirketimiz Yönetim Kurulu'nun yeniden yapılandırılması amacıyla, Yönetim Kurulu Üyelerinin görevlerinin sona erdirilmesine, bir sonraki Olağan Genel Kurul Toplantısına kadar görev yapmak üzere Yönetim Kurulu Üye sayısının 6 olarak belirlenmesine,ġirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliklerine Celalettin ÇAĞLAR, Selahattin KISACIK, Mustafa GÜLER, Özlem DEĞER'in, Bağımsız Üyeliklere ise Ali MĠDĠLLĠLĠ ve Ali Ġhsan KAMANLI'nın seçilmesine karar verilmiģtir. Diğer gündem maddelerini de içeren Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazirun Cetveli ekte sunulmuģtur.

48 Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 19.06.2012 Salı günü saat 11.00 de Ceyhan Yolu Üzeri 12.Km Adana adresinde yapılacak ve aşağıdaki

Detaylı

MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 20 Haziran 2012 Çarşamba günü saat 11.30 da Şirket merkezi olan Savur yolu 6.km. MARDİN

Detaylı

2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ

2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ Sicil No: 6714 Ticaret Ünvanı ASLAN ÇİMENTO ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ġirketimiz 2011 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 30 Mart 2012 Cuma günü saat 11.30 da Ģirket merkezi olan Cami

Detaylı

Sicil No: Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

Sicil No: Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Sicil No: 14222 Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 22.06.2012 Cuma günü, saat 14.00

Detaylı

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Ticaret Sicil No: 1073

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Ticaret Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Ticaret Sicil No: 1073 Şirketimizin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 08/04/2013

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel)

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel) KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 29.03.2012 17:25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 06.09.2011 17:22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : PROF. DR. BÜLENT TARCAN CAD/SOK. PAK İŞ MERK.

Detaylı

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 1 Genel Kurul İlanı EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YÖNETİM KURULU

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ATA YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN 07.09.2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET - Şirketimizin 2011 faaliyet

Detaylı

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2010 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul toplantısı, ekte sunulan gündem maddelerini görüşüp

Detaylı

Tarihli Olağan Genel Kurul Bildirimimiz Hakkında

Tarihli Olağan Genel Kurul Bildirimimiz Hakkında NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. / NUHCM, 2016 [] 07.03.2016 20:25:28 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 SERAP AKTAŞ YATIRIMCI İLİŞKİLERİ YÖNETİCİSİ 2 AYŞIN CAN HAZİNE VE FİNANS MÜDÜRÜ NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. NUH

Detaylı

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 2012 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 2012 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 212 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1- Açılış, Başkanlık Divanının oluşturulması ve saygı duruşu, 2- Genel Kurul toplantı tutanağının imzalanması

Detaylı

MALİ YILINA İLİŞKİN 30/04/2019 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

MALİ YILINA İLİŞKİN 30/04/2019 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 1. 2018 MALİ YILINA İLİŞKİN 30/04/2019 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimiz Ortakları 2018 mali yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısı, 30/04/2019 tarihinde saat 10:00 da, Barbaros

Detaylı

NUH ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. / NUHCM [] :58:04 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

NUH ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. / NUHCM [] :58:04 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı NUH ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. / NUHCM [] 30.05.2012 16:58:04 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Akyar Mevkii Hereke - KOCAELİ Telefon ve Faks No. : ( 262 )

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara

Detaylı

ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 07 Nisan 2016

Detaylı

ÜNYE ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ YILI GENEL KURUL BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI

ÜNYE ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ YILI GENEL KURUL BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI ÜNYE ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. 2010 YILI GENEL KURUL BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI ġirketimizin 2010 Hesap Dönemi ne ait Ortaklar 2010 yılı Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüģmek ve karara

Detaylı

ÜNYE ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN

ÜNYE ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN ÜNYE ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 25 Haziran 2012 Pazartesi günü saat 11.30 da şirket merkezi Ünye de yapılacak ve aşağıdaki

Detaylı

YAPI KREDĠ FĠNANSAL KĠRALAMA A.O. NIN 17 MAYIS 2012 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI

YAPI KREDĠ FĠNANSAL KĠRALAMA A.O. NIN 17 MAYIS 2012 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI YAPI KREDĠ FĠNANSAL KĠRALAMA A.O. NIN 17 MAYIS 2012 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI Şirketimizin Ortaklar Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı Gündemi

Detaylı

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet Şirketimizin 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26 Nisan 2017 Çarşamba günü,

Detaylı

UFUK YATIRIM YÖNETİM VE GAYRİMENKUL A.Ş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı

UFUK YATIRIM YÖNETİM VE GAYRİMENKUL A.Ş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı UFUK YATIRIM YÖNETİM VE GAYRİMENKUL A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Sayın Pay Sahiplerimiz,

Detaylı

GAZETECĠLĠK SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ.

GAZETECĠLĠK SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. 28.05.2015 TARĠHĠNDE SAAT 11:00 DE YAPILACAK 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemi görüşüp karara

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

İstanbul OTOKAR OTOMOTĠV VE SAVUNMA SANAYĠ A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI'NA DAVET

İstanbul OTOKAR OTOMOTĠV VE SAVUNMA SANAYĠ A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI'NA DAVET İstanbul 83467 OTOKAR OTOMOTĠV VE SAVUNMA SANAYĠ A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN 28.03.2014 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI'NA DAVET Şirketimiz 2013 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / RHEAG, 2015 [] 19.06.2015 18:10:52. Genel Kurul Toplantısı Çağrısı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / RHEAG, 2015 [] 19.06.2015 18:10:52. Genel Kurul Toplantısı Çağrısı RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / RHEAG, 2015 [] 19.06.2015 18:10:52 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı Adres Telefon 212-3862600 Faks 212-3862635 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi

Detaylı

ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN TARİHLİ, 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN TARİHLİ, 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 21.04.2017 TARİHLİ, 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Nisan

Detaylı

HEKTAŞ TİCARET T. A. Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

HEKTAŞ TİCARET T. A. Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN HEKTAŞ TİCARET T. A. Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 22.06.2012 Cuma günü saat 11.00 de Gebze Organize Sanayi Bölgesi İhsan Dede Cad. 700. Sokak Gebze-KOCAELİ

Detaylı

Excel Dosyası Oluştur Word Dosyası Oluştur Yazdır HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. / HEKTS, 2014 [] 26.02.2014 14:39:03. Genel Kurul Toplantısı Çağrısı

Excel Dosyası Oluştur Word Dosyası Oluştur Yazdır HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. / HEKTS, 2014 [] 26.02.2014 14:39:03. Genel Kurul Toplantısı Çağrısı İmzasız Görüntüle Ek dosyalar HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. / HEKTS, 2014 [] 26.02.2014 14:39:03 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 HATİCE BAHAR EMEKLİ MUHASEBE MÜDÜRÜ HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 26.02.2014 14:34:25 2

Detaylı

ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 NİSAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 NİSAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAHHÜT VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 NİSAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 07 Nisan 2015

Detaylı

ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Yönetim Kurulumuz; Aşağıda yer alan gündemi görüşmek üzere 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 21 Mart 2017 - Salı günü,

Detaylı

ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2014 takvim yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündem maddelerinin

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] :15:46 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] :15:46 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] 03.01.2011 11:15:46 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : ESENBOĞA YOLU 23.KM AKYURT/ANKARA Telefon ve Faks

Detaylı

MERĠT TURĠZM YATIRIM VE ĠġLETME ANONĠM ġġrketġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN 26.12.2014 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI

MERĠT TURĠZM YATIRIM VE ĠġLETME ANONĠM ġġrketġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN 26.12.2014 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI MERĠT TURĠZM YATIRIM VE ĠġLETME ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN 26.12.2014 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Şirketimizin kayıtlı sermaye tavanının belirlenmesi ve kayıtlı

Detaylı

Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU

Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Şirketimizin 2014 hesap dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU

Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Şirketimizin 2016 hesap dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

ASLAN ÇİMENTO ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

ASLAN ÇİMENTO ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ASLAN ÇİMENTO ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Mart 2016 Cuma günü saat 11:00' da aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere

Detaylı

Polisan Holding A.Ş. Genel Kurul Çağrısı. Dilovası Organize Sanayi Bölgesi 1. Kısım Liman Cad. No:7 Dilovası- KOCAELİ. Adres

Polisan Holding A.Ş. Genel Kurul Çağrısı. Dilovası Organize Sanayi Bölgesi 1. Kısım Liman Cad. No:7 Dilovası- KOCAELİ. Adres Polisan Holding A.Ş. Özel Durum Açıklaması 11 Mart 2014 Genel Kurul Çağrısı Adres Telefon Faks Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks E-

Detaylı

Sicil No: Ticaret Ünvanı KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

Sicil No: Ticaret Ünvanı KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Sicil No: 1073 Ticaret Ünvanı KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2015 hesap dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı, 29.03.2016 günü, saat

Detaylı

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI. BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI. BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2016 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2015 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara

Detaylı

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLĠLĠK A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN

ANADOLU HAYAT EMEKLĠLĠK A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN ANADOLU HAYAT EMEKLĠLĠK A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN Şirketimiz Ortakları Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mart 2014 Pazartesi günü saat 10:00 da aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere,

Detaylı

TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sicil No:224058 Mersis No: 3584762452651312 TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Bankamızın 2014 faaliyet yılına ait Olağan Genel Kurul

Detaylı

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2013 günü saat 11:00

Detaylı

ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM AŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM AŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM AŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Bursa Ticaret Sicil Müdürlüğü-Ticaret Sicil No: 33550 Şirketimizin 2017 yılına ait Olağan

Detaylı

İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin 2013 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yer alan gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 29.04.2014 Salı günü saat: 15:00

Detaylı

YÖNETİM KURULU Madde 9- Şirketin işleri ve idaresi, pay sahipleri Genel Kurulu tarafından ortaklar arasından Türk Ticaret Kanunu hükümleri dairesinde

YÖNETİM KURULU Madde 9- Şirketin işleri ve idaresi, pay sahipleri Genel Kurulu tarafından ortaklar arasından Türk Ticaret Kanunu hükümleri dairesinde PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz 2011 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere, 15

Detaylı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 27.05.2015 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin 2014 yılına ilişkin

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı : Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. Adresi : Bahçelievler Mah.Adnan Kahveci Bulvarı No.5 Bahçelievler/ISTANBUL Telefon No.

Detaylı

TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş. Genel Kurul Toplantısı Çağrısı

TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş. Genel Kurul Toplantısı Çağrısı TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş Genel Kurul Toplantısı Çağrısı Tarih 03.03.2015 Adres İş Kuleleri Kule 3 4.Levent Telefon 212-3503951 Faks 212-3505787 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş Genel Kurul Toplantısı Çağrısı

TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş Genel Kurul Toplantısı Çağrısı TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş Genel Kurul Toplantısı Çağrısı Tarih 06.03.2014 Adres İş Kuleleri Kule 3 4.Levent Telefon 212-3503951 Faks 212-3505787 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

Pınar Süt Mamülleri Sanayii A.Ş.

Pınar Süt Mamülleri Sanayii A.Ş. Tarih: 20.04.2012 Konu: Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Şirketimiz 2011 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki maddeleri görüşmek ve

Detaylı

EGELĠ & CO YATIRIM HOLDĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETĠ

EGELĠ & CO YATIRIM HOLDĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETĠ EGELĠ & CO YATIRIM HOLDĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETĠ Şirketimizin 2013 yılı faaliyet ve hesaplarına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündem

Detaylı

06 Nisan 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

06 Nisan 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Kayseri Ticaret Sicil Müdürlüğü Ticaret Sicil No : 31187 Mersis No : 0833049089000015 TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 06 Nisan 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL

Detaylı

ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM AŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM AŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM AŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Bursa Ticaret Sicil Müdürlüğü-Ticaret Sicil No: 33550 Şirketimizin 2015 yılına ait Olağan

Detaylı

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2009 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2009 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2009 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2009 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul toplantısı, ekte sunulan gündem maddelerini görüşüp

Detaylı

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2015 [] 27.02.2015 18:58:26

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2015 [] 27.02.2015 18:58:26 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2015 [] 27.02.2015 18:58:26 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı Adres KEMALPAŞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KIROVASI MEVKİİ KEMALAPAŞA İZMİR Telefon 232-8770606 Faks 232-8770605

Detaylı

Sicil No: Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

Sicil No: Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Sicil No: 14222 Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ġirketimiz Ortaklar Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 21/02/2011 Pazartesi günü, saat

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2006 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere, 29 Mart

Detaylı

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Yönetim Kurulumuz; Aşağıda yer alan gündemi görüşmek üzere 2017 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 20 Mart 2018 - Salı günü, saat 14:00'de Organize Sanayi Bölgesi, Ali

Detaylı

ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin 2014 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yer alan gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 28.05.2015 Perşembe günü saat 15:00 da, Musalla Bağları

Detaylı

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü,73232 FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 19/03/2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü,73232 FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 19/03/2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü,73232 FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 19/03/2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz, 2017 yılı çalışmalarını incelemek ve

Detaylı

KOÇ HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 31 MART 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

KOÇ HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 31 MART 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-85714 YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 31 MART 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2014 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündemi görüşüp

Detaylı

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2016 [] :44:51 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2016 [] :44:51 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2016 [] 26.02.2016 19:44:51 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 Murat BALPINAR 2 Mehmet Tekin SALT MUHASEBE MÜDÜRÜ GENEL MÜDÜR ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Detaylı

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2016 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere 23

Detaylı

Sayın Ortaklarımızın yukarıda belirtilen, yer, gün ve saatte toplantıya katılmaları rica olunur.

Sayın Ortaklarımızın yukarıda belirtilen, yer, gün ve saatte toplantıya katılmaları rica olunur. İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-330253 (Mersis No:0278008021400013) DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin

Detaylı

Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı, 27.03.2014 günü, saat 09:30 da Eskişehir Yolu 8.km KÜTAHYA adresinde yapılacak

Detaylı

NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. / NUHCM, 2015 [] 05.03.2015 20:07:18

NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. / NUHCM, 2015 [] 05.03.2015 20:07:18 NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. / NUHCM, 2015 [] 05.03.2015 20:07:18 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 AYŞIN CAN 2 ATİLLA KARAGÖZ HAZİNE VE FİNANS MÜDÜRÜ CFO NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. 05.03.2015

Detaylı

FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı

FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BĐLGĐLENDĐRME DOKÜMANI Sayın Pay Sahiplerimiz, Şirketimizin

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 23/03/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 23/03/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-54957 ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 23/03/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2014 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı

Detaylı

İstanbul, Ticaret Sicil No: / 46239

İstanbul, Ticaret Sicil No: / 46239 İstanbul, Ticaret Sicil No: 100324 / 46239 TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 31.03.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2015 yılı çalışmalarını

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULUNDAN OLAĞAN GENEL KURUL VE A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULUNDAN OLAĞAN GENEL KURUL VE A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULUNDAN OLAĞAN GENEL KURUL VE A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin 2016 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yer alan gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 6 Nisan 2017

Detaylı

: Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. : Bahçelievler Mah. Şehit İbrahim Koparır cad. No.4 Bahçelievler/ISTANBUL : 0 (212) 449 36 00 (40 hat)

: Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. : Bahçelievler Mah. Şehit İbrahim Koparır cad. No.4 Bahçelievler/ISTANBUL : 0 (212) 449 36 00 (40 hat) İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı Adresi Telefon No. Faks No. : 0 (212) 641 96 44 Ortaklığın yatırımcı/pay Sahipleri ile ilişkiler biriminin Telefon No. : 0 (216) 586

Detaylı

ÇELİK HALAT VE TEL SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

ÇELİK HALAT VE TEL SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ÇELİK HALAT VE TEL SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2014 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara

Detaylı

Konu : Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

Konu : Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Özel Durum Açıklaması Tarih : 23 Şubat 2017 Konu : Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 23.02.2017 Genel Kurul Toplantı Türü : Olağan Olağan Genel

Detaylı

Ġstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü (Mersis No: )

Ġstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü (Mersis No: ) Ġstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-359254 (Mersis No: 0937010013000015) YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI'NDAN 26 MART 2014 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ġirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-54957 ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak

Detaylı

EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ Şirketimizin 22 Haziran 2018 tarihinde asgari toplantı nisabının sağlanamaması

Detaylı

ARENA BİLGİSAYAR SAN. VE TİC. A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR GENEL KURULU OLAĞAN TOPLANTI DAVETİ

ARENA BİLGİSAYAR SAN. VE TİC. A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR GENEL KURULU OLAĞAN TOPLANTI DAVETİ ARENA BİLGİSAYAR SAN. VE TİC. A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR GENEL KURULU OLAĞAN TOPLANTI DAVETİ Şirket imiz Ortaklar Genel Kurulu nun Olağan Toplantısı, gündemde yazılı konuları görüşmek ve karara

Detaylı

Yönetim Kurulumuzun 09 Nisan 2012 tarihinde yapılan toplantısında;

Yönetim Kurulumuzun 09 Nisan 2012 tarihinde yapılan toplantısında; REYSAŞ TAŞIMACILIK VE LOJĐSTĐK TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Ticaret Sicil no: 629760 Sayın Ortağımız; Yönetim Kurulumuzun 09 Nisan

Detaylı

AKSU ENERJİ ve TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 18 NİSAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

AKSU ENERJİ ve TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 18 NİSAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET AKSU ENERJİ ve TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 18 NİSAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2014 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara

Detaylı

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET . 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2014 yılı ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısı, 24 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 14.00 de, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek ve

Detaylı

2007 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

2007 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2007 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2007 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 29 Nisan 2008 Salı günü saat 14:00 de Akçalar Sanayi Bölgesi

Detaylı

Bilgi Gizlilik Sınıflandırması: Kurumsal Gizli Veri

Bilgi Gizlilik Sınıflandırması: Kurumsal Gizli Veri KİPA TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 27 NİSAN 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 1 Mart 2017 31 Aralık 2017 tarihli hesap dönemine ilişkin olağan genel kurul toplantısı,

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 14.11.2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI Şirketimiz 01.06.2016-31.05.2017 özel hesap dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLARA DUYURU

ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLARA DUYURU 25 Mayıs 2018 ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLARA DUYURU Şirketimizin 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda belirtilen gündemi görüşüp karara bağlamak

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet Şirketimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara

Detaylı

GÜBRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

GÜBRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET GÜBRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirket in 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 2 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 10.00

Detaylı

İLAN AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN

İLAN AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN www.ayescelik.com İLAN AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı 06 Mayıs 2018 Pazar günü Saat: 10.00 da Sanayi Caddesi

Detaylı

FENİŞ ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI

FENİŞ ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI FENİŞ ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI Ticaret Sicili No : Gebze/6616 Şirketimizin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 27 TEMMUZ 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 27 TEMMUZ 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 27 TEMMUZ 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2016 yılı çalışmalarını incelemek ve 27 Temmuz 2017 Perşembe

Detaylı

TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sicil No:224058 Mersis No: 3584762452651312 Bankamızın Olağanüstü Genel Kurul toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz 46. Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2018 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı bulunan gündemi görüşüp

Detaylı

JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN PAY SAHİPLERİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI

JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN PAY SAHİPLERİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN PAY SAHİPLERİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2015 yılı faaliyetleri ile ilgili olarak

Detaylı

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2014 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2014 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2014 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ NİN 2016 YILINA AİT 25 NİSAN 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ NİN 2016 YILINA AİT 25 NİSAN 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ NİN 2016 YILINA AİT 25 NİSAN 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2016 yılı hesap dönemini kapsayan 2016 Yılı Olağan Genel Kurulu

Detaylı

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2015 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2015 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2015 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ Şirketimizin 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

TÜPRAŞ, TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 04 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

TÜPRAŞ, TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 04 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET TÜPRAŞ, TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 04 NİSAN 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2015 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündemi

Detaylı

MMC SANAYİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı

MMC SANAYİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü 569126 MMC SANAYİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı Şirketimiz 2016 yılı Olağan Genel

Detaylı