Axor Manufaktur. Koleksiyonlar. Kategoriler. Referanslar. Marka.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Axor Manufaktur. Koleksiyonlar. Kategoriler. Referanslar. Marka."

Transkript

1 Marka. Koleksiyonlar. Kategoriler. Axor Manufaktur. Referanslar.

2

3 Marka..02 Koleksiyonlar..12 Kategoriler..130 Axor Manufaktur..186 Referanslar..196

4 A xor u n tüm ÜRÜN ÇEŞİTLERİ internette. Etkileşimli Katalog Bu katalog Axor ürün çeşitlerinden bir seçme içermektedir. Tabletinizle ya da akıllı telefonunuzla ve Shortcut uygulamasıyla dijital olarak yeni bir boyuta ulaşabilirsiniz. Sonraki adımları takip edin ve tüm ürünleriyle Axor ürün çeşitlerinin tamamını internette keşfedin. 1. Ücretsiz Shortcut-Reader uygulamasını App Store dan ya da Google Play Store dan akıllı telefonunuza/tabletinize indirin ve tıklayarak uygulamayı etkinleştirin. 2. Akıllı telefonunuzda/tabletinizde kataloğun herhangi bir sayfasını açın ve fotoğrafını çekin ya da tarayın. 3. Linki kullanarak ürün çeşitlerinin komple toplu bakışını ve diğer ilgi çekici ürün bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca Axor un tasarım ortakları ve bunların koleksiyonlarına ilham kaynakları hakkında ayrıntılı bilgi alabilir, sanal olarak Axor referanslarını inceleyebilir ve Axor markası hakkında çok daha fazlasını keşfedebilirsiniz. Axor kataloğunun etkileşimli linkleri, Axor un bu uygulaması açık olduğu sürece çalışır.

5 Axor Uygulaması Axor uygulaması, istediğiniz zaman hızla, mobil ve ücretsiz olarak özgün Axor banyo ürünleri, referansları ve tasarımcıları hakkında fikir edinme olanağı sunuyor. Ürün toplu bakışında ayrıntılı bilgiler ve ürün varyasyonlarının yanında ayrıntı ve ambiyans görselleri ilgili ürünle ilgili kapsamlı bir fikir edinmenizi sağlıyor. Axor uygulamasını App Store dan indirebilirsiniz. i S p e c i f y ispecify, mimarlar ve iç mimarlar için çevrim içi bir araçtır. Bunun sayesinde komple projeler verimli bir şekilde planlanabilir: Spesifikasyonlar rahatça yapılandırılabilir, ürün verileri toplanabilir ve teknik veriler ve çizimler indirilebilir. Otel, özel konut, apartman projeleri alanlarından gemilere kadar uluslararası referans projeler, her türlü ilhamı sağlıyor. i S p e c i f y ı ispecify.hansgrohe.com adresinde bulabilirsiniz.

6 Axor / Editörden / 02 / 03 Su ALTIN DEĞERINDEDIR.

7 Axor kendini insan mekan su birlikteliğinin elçisi olarak kabul ediyor. Bu anlayışla, banyoyu özel bir mekan haline getirme amacına hizmet eden eşsiz tasarım objeleri yaratıyoruz. Saygılarımla, Philippe Grohe, Axor Marka Müdürü

8 Axor / Design / 04 / 05 Çok perspektifi olan Axor, koleksiyonların ve ürünlerin geliştirilmesinde baştan itibaren bir vizyonu takip eder: Banyoyu, dünyanın en iyi tasarımcılarının ve mimarlarının gözünden görmek. Onların dünyaya bakışının, felsefelerinin, kültürel arka planlarının ve yaratıcılıklarının, koleksiyonların temelini oluşturmasını istiyoruz. Axor burada, zamanının en iyi beyinlerini seçerek fikirlerini hayata geçiren bir küratör görevi görüyor.

9 çok daha iyi görür. Bu nedenle Axor ürünlerini çok özel bir şekilde geliştiriyor: Axor, konseptleri zamana uygun olan ve estetiği tüm zamanlarda kabul gören tasarım ortaklarıyla işbirliği yapıyor. Başta çoğu zaman, otomobil sektöründeki bir araç konsepti gibi geleceğin banyosu için yenilikçi çözüm arayan, tasarımcılarla birlikte yürütülen bir proje olan Axor WaterDream bulunuyor.

10 Axor / Tasarım Ortakları / 06 / 07 Hedefi miz her zaman özel ya da hiç beklenmedik bir şey eklemek. T A N I D I K N E S N E L E R İ Y E N İ B İ R G Ö Z L E G Ö R M E K İ Ç İ N G Ü N D E L İ K N E S N E L E R İ Ç İ N A R K E T İ P L E R Y A R A T I Y O R U Z. Front Edward Barber ve Jay Osgerby B e n, tasarımın insanın içinde gerçek duygular uyandırabileceğine inanıyorum. Jean-Marie Massaud BEN YENILIKÇILIĞIN BUGÜN BIÇIMDEN DEĞIL, DAHA ÇOK ÜRÜN FELSEFESİNDEN DOĞDUĞUNA İNANI- YORUM. Antonio Citterio

11 İyi tasarım, fi krimi büyükanneme ya da küçük bir çocuğa açıklayabileceğim anlamına gelir. Mümkün olan her şeyden ilham alırım, gündelik ŞEYLERDEN, DUYGU- LARDAN, fi l m l e r d e n. Ortaya neyin çıkacağını hiçbir zaman bilmem. M A N T I K, ahlak ve büyü, başarılı bir TASARIMI ortaya koyan üç unsurdur. Nendo Patricia Urquiola Andreas Haug, Phoenix Design Biz kullanıcıların objelerimizle ne yapacağını kendilerinin karar vermelerini tercih ediyoruz. Ronan ve Erwan Bouroullec Tasarımcının rolü, daha azıyla daha fazla mutluluk yaratmaktır. Philippe Starck

12 Axor / Yenilikçilik / 08 / 09 İNCELIK gizli olanda da kendini gösterir.

13 Axor Massaud un görünüşteki güçlü su huzmesinin arkasında, incelikli, su tasarrufu sağlayan teknolojisi gizlidir. Yoğun bir tasarım sürecinde, armatürün biçimi ve bununla birlikte içinden akan suyun tasarımı ortaya çıkıyor. Axor Massaud armatürün güçlü su huzmesinin arkasında, yüksek mühendislik sanatı gizli. Su uzmanları, işlevsellik ve tasarım tam bir uyum içinde olana kadar yoğun olarak uğraşıyor. Çoğu zaman, suyun son derece estetik ışın görüntüsünü elde etmesi ve muhafazalı bir şekilde kullanılması için iç dünyasının yenilikçi tasarımı gerekli oluyor.

14 Axor / Özgünlük / 10 / 11 Bireysellik IFADESINI buluyor.

15 Benzersiz bir banyoyu şekillendirmek hiçbir zaman bu kadar kolay olmadı. Tasarım tarzlarının çok yönlülüğü, biçim dilindeki çeşitlilik, bir dökümden çıkan kapsamlı koleksiyonlar, bireysel istekleri büyük ölçüde karşılamanın yolunu açıyor. Birazcık daha bireysel olmak gerekiyorsa, Axor markasında özel istekler tam anlamıyla emin ellerde bulunuyor. Axor markasında, bu istekleri el işçiliği kalitesinde gerçekleştiren uzmanlar bulabilirsiniz. Axor un üretim düşüncesi her zaman özel olanın, kalitenin ve karakterin ifadesidir.

16

17 Koleksiyonlar. Bir Axor koleksiyonu, aynı dökümden çıkan armatürlerden ve duş başlıklarından, lavabolardan, küvetlerden ve aksesuarlardan oluşur. Burada Axor tasarım ortakları koleksiyonlara özel karakterlerini kazandırır. Axor koleksiyonlarının stil çeşitliliğini keşfedin. Axor Starck Axor Starck V Axor Starck Organic Axor Citterio Axor Citterio E Axor Citterio M Axor Urquiola Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno Axor Carlton Axor Montreux

18 14

19 15 Axor Starck

20 Koleksiyonlar 16 The aesthetics of minimalism Sürekliliğe sahip ve monden olanı aşan bir banyo koleksiyonu. Gücünü derinlerden alan bir kaynak gibi, Axor Starck tan da güç alabilirsiniz. Sakinlik ve dinlenme olanağı veren bir banyoda tazelenebilirsiniz. Axor Starck koleksiyonu, en önemli konuya yoğunlaşıyor: Suyun tadını çıkartmak. Aza indirgeme ilkesi, sade biçimlerde ve net işlevlerde kendini gösteriyor. Hiç bir şey dikkati dağıtmaz. Diğer Axor Starck ürünlerini ve bilgileri web sitemizde bulabilirsiniz.

21 / Axor Starck /

22 Koleksiyonlar 18 Axor Starck X in armatürü minimalizmi maksimize ediyor: Kare biçimli, görünüşte havada süzülen levha, suyun temel biçimini bir şelale huzmesi biçiminde açığa çıkarıyor.

23 / Axor Starck / 19 Axor Starck tutarlı geometrik biçimleriyle öne çıkıyor: İster iki kollu armatür, üç delikli duvar armatürü, ister uygun aksesuarları olsun.

24 Koleksiyonlar 20 Eğik çıkışıyla arketip benzeri tek kollu batarya, kollu pompaya benzer. Sade tasarım hiçbir kıvrımla bozulmaz.

25 / Axor Starck / 21

26 Koleksiyonlar 22 Ayaklı el başlığı, en önemli noktaya yoğunlaşıyor. Hiçbir şey işlevsellikten uzaklaşmıyor.

27 / Axor Starck / 23 İndirgemenin estetiği: Açık, zamana meydan okuyan duş sütunu gururla yükseliyor.

28 24 Axor Starck V

29 25

30 Koleksiyonlar 26 Vitality of Water Sınırsız bir merak ve su tutkusu her zaman Axor un itici gücü olmuştur. Bir helezonun saf enerjisi özel bir etki yapmaktadır. Doğanın bu gösterisi eve, lavaboya nasıl taşınabilir? Axor Starck V, doğanın gücünü organik-heykelimsi, camdan bir armartürle göz önüne seriyor. Cam gövde içinde oluşan zarif su helezonunu görünür hale getirmektedir. Su akınca kristal camlı armatür günlük yaşamda bir kaynağa dönüşüyor. Diğer Axor Starck ürünlerini ve bilgileri web sitemizde bulabilirsiniz.

31 / Axor Starck V / 27 Axor Starck V, çeşitli modelleri sayesinde banyoya bireysel bir nüans katıyor: Örneğin porselen ya da cam çıkışlar, sade, modern bir zarafet katıyor. Beyaz ya da krom kaidelerle kombine edildiğinde, zamana meydan okuyan görünüm daha da vurgulanıyor. Özellikle klasik bir ambiyansla özel bir ahenk yaratmak için Axor Starck V, yalnızca Axor tesislerinde üretilen, ince, elmas ya da pırlanta kesimi ve altın görünümü ya da kırmızı altınla süslenmiştir.

32 28 Axor Starck Organic

33 29

34 Koleksiyonlar 30 Follow your Head and your Heart Axor Starck Organic gönüllere ve akla aynı zamanda hitap eden bir koleksiyondur. Böylece armatür su huzmesi hiç olmadığı kadar suyu tüm duyularımızla yaşamamızı, ama aynı zamanda sudan tasarruf etmemizi sağlamaktadır. Ve doğal, enerji yüklü biçimleriyle ve akıcı geçişleriyle organik-minimalist tasarım, tüm koleksiyona damgasını vurmaktadır. Diğer Axor Starck Organic ürünlerini ve bilgileri web sitemizde bulabilirsiniz.

35 / Axor Starck Organic / 31

36 Koleksiyonlar

37 / Axor Starck Organic / 33 Birbirinden ayrı sıcaklık ve su miktarı ayarı ile devrimci kullanım konsepti ve 3,5 l/dak. lık düşük tüketim, yaşam elementi suyun sürdürülebilir kullanımını daha bilinçli bir hale getiriyor.

38 Koleksiyonlar 34 Tümüyle organik tasarım, armatürü bir ağaç dalına benzetiyor. Armatür, doğadaki örneğinde olduğu gibi tek bir parçadan uzamış gibi görünüyor, böylece kulplar armatür gövdesine ahenkli bir şekilde entegre oluyor.

39 / Axor Starck Organic /

40

41 37 Organik çıkışlar ve kulplar, köşeli rozetlere bağlanarak gerilimli bir tasarım oluşturuyor ister heykelimsi, yere basan, ister sıva altı termostatlı olsun.

42 Koleksiyonlar 38

43 / Axor Starck Organic / 39

44 40 Axor Citterio

45 41

46 Koleksiyonlar 42

47 / Axor Citterio / 43 LUXURY AT A SECOND GLANCE Axor Citterio banyoda geçirdiğimiz zamandan en büyük keyfi almamızı sağlar. Işığı kıran ve yansıtan, hassas bir şekilde biçimlendirilmiş yüzeyleri ve kenarlarıyla ve zenginliğini ikinci bakışta gösteren güzel ayrıntılarıyla. Suyun günlük kullanımını özel bir şekilde kutlayan, klasik, şık bir koleksiyon. Diğer Axor Citterio ürünlerini ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

48 Koleksiyonlar 44 Lavabo bataryaları, yuvarlakların ve köşeli şekillerin ahenkli kombinasyonuyla öne çıkıyor. Yumuşak yuvarlaklar suyun akışını izliyor ve bu şekilde önünde zarafetle eğiliyor. Armatürün bilinçli olarak açılıp kapatılabildiği kulp tasarımı da suyun özenli kullanımına katkıda bulunuyor.

49 / Axor Citterio / 45

50 Koleksiyonlar 46

51 / Axor Citterio / 47 Temizlenme ritüeli duşta da şık duş başlıklarıyla, bilinçli olarak, lüksünü ikinci bakışta gösteren bir kültüre dönüştürüyor.

52 Koleksiyonlar 48

53 / Axor Citterio / 49 Armatürlerin şık, sade çaprak kolları 30 lu yılların İtalyan mimari stilini anımsatır ve banyoya, zamana meydan okuyan bir zarafet kazandırıyor.

54 Koleksiyonlar 50

55 / Axor Citterio / 51

56 Axor Citterio E 52

57 53

58 Koleksiyonlar 54

59 / Axor Citterio E / 55 The ESSENCE of Luxury Axor Citterio E nin zarafeti tanıdık, ama yine de çok yeni olanla klasik görünüm ve modern işlevselliğin kombinasyonunda saklıdır. Olgunlaşmış biçimi ile bu koleksiyon zamana meydan okuyan yüksek değeri ince bir zarafetle bir araya getirmektedir. Suyun günlük kullanımı çok özel bir durum dönüştürülmektedir. Lavabo, duş ve küvet için zamana meydan okuyan tasarımıyla hem klasik, hem de modern bir atmosfere uyum sağlayan bir koleksiyon. Diğer Axor Citterio E ürünlerini ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

60 Koleksiyonlar 56 Suyun zenginliği nasıl yansıtılır? Hassas biçimlendirilmiş yüzeyler ve kenarlar, yumuşak yuvarlaklarla birlikte yumuşak ve ahenkli bir dokunuş hissini vermektedir tüm farklı kulp seçenekleriyle birlikte. Bir armatürün keyifle kullanılması mümkün müdür?

61 / Axor Citterio E / 57

62 Koleksiyonlar

63 / Axor Citterio E / 59 Kişiye özgü tasarım için sınır yoktur: Termostat modülü tek rozetlerle ya da levhalarla kurulabilmektedir. Şık, işlevsel, çift bordürlü duş başlığı seti da bununla uyumludur.

64 Koleksiyonlar 60 4 delikli ya da zemine de yerleştirilen duvar kenarı termostatı sayesinde lüksü banyo küvetinde de tüm zarafetiyle yaşanabiliyor.

65 / Axor Citterio E /

66 Koleksiyonlar 62

67 / Axor Citterio E / 63

68 64

69 65 Axor Citterio M

70 Koleksiyonlar 66 URBAN CHIC Büyük şehir yaşamından esinlenilerek yaratılmış bir banyo koleksiyonu nasıl görünür? Böyle bir koleksiyon zamansız modern bir tasarımın yüksek sanatını taşır içinde. Dikkat çekici şekilde indirgenmiş ve zayıf biçimlerin yanı sıra şık bir genel görünüm Axor Citterio M nin öne çıkan özellikleri. Eşsiz hafifliği ve buna rağmen çok belirgin tasarımıyla çeşitli yaşam tarzlarına mükemmel uyum sağlayan bir koleksiyondur. Diğer Axor Citterio M ürünlerini ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

71 / Axor Citterio M / 67

72 Koleksiyonlar 68 Son derece ergonomik bir kulpun özelliği nedir? Kulpların ele çok iyi oturmasını sağlayan kaliteli yüzeyler ve yumuşak yuvarlakların karışımı.

73 / Axor Citterio M / 69

74 Koleksiyonlar

75 / Axor Citterio M / 71 Showerpipe ın tasarımı, ince, indirgenmiş biçimleri sayesinde zamana meydan okuyan bir nezaket duygusu yaymaktadır.

76 Koleksiyonlar 72 Yepyeni bir şıklık çizgisi: Banyo küvetinin göze çarpan biçimiyle de uyumlu sade, indirgenmiş küvet armatürleri.

77 / Axor Citterio M /

78 Koleksiyonlar 74

79 / Axor Citterio M / 75

80 76

81 77 Axor Urquiola

82 Koleksiyonlar 78 Awakening your senses Duygularımızı uyandıran banyo. Axor Urquiola, farklı STILLERIN KARIŞIMIYLA oynuyor: Yumuşak yuvarlaklar, asimetrik biçimlerle ve büyük yüzeylerle karışıyor. Her unsur kendi ÇEKICILIĞINE sahip ve çeşitli yüzleri olan bir birim halinde bir araya geliyor. Lavabolar ve küvetler, arkaik biçimleriyle eski yıkanma teknelerini hatırlatıyor. Axor Urquiola duygusal, FANTEZI DOLU ve ayrıntıya kadar zengin bir koleksiyon. Diğer Axor Urquiola ürünlerini ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

83 / Axor Urquiola / 79

84 Koleksiyonlar 80

85 / Axor Urquiola / Axor Urquiola armatürün şık KULPLARI, cömert AÇIKLIKLARI sayesinde son derece ergonomik olarak kullanılabiliyor.

86 Koleksiyonlar

87 / Axor Urquiola / 83 Axor Urquiola duş sütunu, asimetrik dallara ayrılan unsurlar, doğal olarak büyümüş gibi görünüyor.

88 Koleksiyonlar 84

89 / Axor Urquiola / 85 Günümüzün banyo küvetinde nostaljik banyo mutluluğu.

90 Koleksiyonlar 86

91 / Axor Urquiola / 87

92 Axor Massaud 88

93 89

94 Koleksiyonlar 90 Nature inspired design Su, yaşamın kaynağıdır. Bu nedenle Axor Massaud doğayla uyum içindedir: Normal huzme bir şelaleye dönüşür. Havluluk bir dala. Küvet bir göle. Bu sıra dışı koleksiyon, su elementinin duyularla yaşanmasına olanak veriyor. Diğer Axor Massaud ürünlerini ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

95 / Axor Massaud /

96 Koleksiyonlar 92

97 / Axor Massaud / 93 Şelale huzmesi gibi organik tasarımlı aksesuarlar da doğadan alıntı yapıyor: Vazo, şamdan ve diş fırçası bardağı, bir çakıl taşından ilham alıyor.

98 Koleksiyonlar 94 Axor Massaud, yumuşak eğimli hatları ve net, geometrik yüzeyleri ahenkli bir tasarım diliyle birbirine bağlıyor.

99 / Axor Massaud /

100 Koleksiyonlar 96 Banyo küvetindeki ve lavabodaki arketipik armatür yalnızca olağan dışı, heykelimsi bir görüntü oluşturmuyor. Ayrıca aksesuarların yerleştirilebileceği cömert bir alan sağlıyor.

101 / Axor Massaud / 97

102 Koleksiyonlar 98

103 / Axor Massaud / 99

104 100

105 Axor Bouroullec 101

106 Koleksiyonlar 102 Everything flows Axor Bouroullec, tevazunun vücut bulmuş halidir ve özellikle minimalistler tarafından takdir ediliyor. Organik, minimalist tasarım, hiç bir noktada kendini ön plana çıkartma çabası içinde değildir. Ürünler her stilin içine adeta ahenkli olarak akmaktadır. Lavabo, duş başlığı ve küvet ürünlerine entegre edilen yumuşak biçimli eşya koyma yerleri ek alanlar sunuyor. Diğer Axor Bouroullec ürünlerini ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

107 / Axor Bouroullec / 103

108 Koleksiyonlar 104

109 / Axor Bouroullec / 105 Serbest şekillendirme özgürlüğü: Gençleşen çıkışa sahip minimalist tasarım, kendini duvar modeliyle olduğu kadar lavabolar için ayaklı armatürde de kendini gösteriyor.

110 Koleksiyonlar 106 Duş malzemeleri için bol yer: Yer tasarrufu sağlayan aksesuar olarak eşya koyma yerleri ya da Showerpipe üzerindeki eşya koyma yeri sayesinde.

111 / Axor Bouroullec / 107

112 Koleksiyonlar 108 Banyo küvetindeki iki eşya koyma yeri, armatürün kulplarının nereye yerleştirileceği seçimini tamamen kişisel isteklere bırakıyor.

113 / Axor Bouroullec / 109

114 110

115 111 Axor Uno 2

116 Koleksiyonlar 112 Diğer Axor Uno 2 ürünlerini ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

117 / Axor Uno 2 / 113 The classic minimalist Sade, silindir şeklinde temel biçimlere sahip, açık bir geometrik tasarım, Axor Uno 2 nin ihtiyatlı stilini oluşturmaktadır. Bu sayede her banyo atmosferine dahil oluyor ve kendini bulmak için alan bırakıyor.

118 Koleksiyonlar 114 Zamana meydan okuyan modern biçimler ve göze çarpan tek kollu armatür, düz hatlı tasarımı takdir eden her şeye uyar.

119 / Axor Uno 2 / 115

120 Axor Carlton 116

121 117

122 Koleksiyonlar 118 A homage to the golden 20s

123 / Axor Carlton / 119 Axor Carlton, yuvarlatılmış biçimleri ile 20 li yılların göz kamaştıran Grand otellerini anımsatmaktadır. Zengin kulp modelleri özellikle göze çarpmaktadır. Her trendi aşan, nostaljik bir koleksiyon. Diğer Axor Carlton ürünlerini ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

124 Koleksiyonlar 120 Duşta klasik tasarım bir termostatın modern konforuyla bir araya geliyor: Klasik tek kollu bataryalar, şık Çapraz kulplar ve duş başlığının yumuşak eğimli kolu, nostaljik bir hava yaratıyor. Karakteristik olarak porselen levhalar da geleneksel sıcak için H ve soğuk için C harflerini barındırır.

125 / Axor Carlton /

126 122

127 Axor Montreux 123

128 Koleksiyonlar 124 Diğer Axor Montreux ürünlerini ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

129 / Axor Montreux / 125 Time recaptured Axor Montreux Cenevre Gölü kenarındaki ünlü kaplıca bölgesinden ilham almıştır. Gelenekselotantik banyo koleksiyonu bizi 20 li yıllara başlarına geri götürüyor ve romantik kaplıcalarıyla Belle Époque un ruhunu yakalamaktadır.

130 Koleksiyonlar 126 Özellikle incelikli porselen levhalarıyla çapraz levhalar geleneksel-otantik tasarımı vurguluyor.

131 / Axor Montreux /

132 Koleksiyonlar 128 Armatürler ayrıntısına kadar, içinde tüm modern tekniğin gizlenmiş olduğu geleneksel sanayi tasarımını yansıtmaktadır. Örneğin porselen kulplu el başlığıyla küvet armatürü, sanayi çağındaki öncülünün stiline sadık kalınarak yaratılmıştır. Başka bir çağdaki gibi banyo yapın.

133 / Axor Montreux / 129

134

135 Kategoriler. Sıra dışı bir duş mu arıyorsunuz? Veya yeni bir küvet mi? Bu bölümde, kullanım alanlarına göre sınıflandırılan ve farklı Axor koleksiyonlarıyla kombine edilebilen geniş Axor duş başlığı çeşitliliğine ve kategoreline toplu bakışı bulabilirsiniz. Banyoya uzun vadeli zevk ve konfor getiren tasarım objeleri. Axor ShowerSolutions Axor ShowerCollection Axor One Axor ShowerSelect Axor Duş Sistemleri Axor Baş duşları Axor Duş setleri ve el duşları Axor Lavabolar Axor Küvetler Axor Elektronik Axor Accessories Axor Universal Accessories Axor Starck Axor Starck Organic Axor Urquiola Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Montreux

136 Kategoriler

137 133 Axor ShowerSolutions Axor ShowerSolutions, özgün bir duş keyfi yaşatıyor: Burada sıra dışı tasarımın estetiği, olgunlaşmış teknolojiyle buluşarak duşa özel bir boyut kazandırıyor. Select teknolojisi ek bir duş konforu sağlıyor. Bu sayede duş başlıkları bir düğmeye basarak çalıştırılabiliyor. Çok farklı biçimsel yapılara ve boyutlara sahip ürünlerde büyüleyici bir çeşitlilik görülüyor. Hepsi de başka Axor koleksiyonları ve Kategoriler mükemmel bir şekilde kombine edilebiliyor.

138 Kategoriler 134 Axor ShowerCollection Duş için Haute Couture Philippe Starck tarafından tasarlanan Axor ShowerCollection la her duş kişisel bir spaya dönüşüyor. Duş başlıklarından, armatürlerden ve aksesuarlardan oluşan, geometrik-minimalist tasarımlı bir sistem yaratıcı özgürlük konusunda neredeyse sonsuz olanaklar sunuyor. Her biri birbirine uyumlu olarak üretilen modüller istendiği gibi kombine edilebiliyor: İster yatay, ister dikey çizgide, estetik ya da estetik isteklere uygun.

139

140 Kategoriler 136 Axor ShowerHeaven in tavan duşu üç farklı huzme türüyle, lüks duş almayı ifade ediyor ve isteğe bağlı olarak ışıklı ya da ışıksız ve iki farklı boyda temin edilebiliyor. Bodyzone: Tüm vücut keyif verici duş yağmuru ile sarılır. AirPower işleviyle merkezi yağmur bölgesi: Havayla zenginleştirilmiş damlacıklar yoğun ve yumuşak bir duş yağmurunu oluşturur. Laminar huzme: şeffaf tek huzme güçlü ve canlandırıcıdır. Tüm huzme türlerinin kombinasyonu, maksimum bir duş keyfi sağlar. Diğer Axor ShowerCollection ürünlerini ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

141 / Axor S h o w e r S o l u t i o n s / 137 Hepsi birbiriyle uyumlu: Duş başlığı modülleri, baş, boyun ya da yan duş başlığı olarak kullanılabiliyor. Konfor modülleri duştan alınan zevki artırıyor: Işıktan, hoparlöre ve eşya yerleştirme olanağına kadar. Duş başlığı modülleri Softcube modeli olarak da temin edilebiliyor. Şelale çıkışı hem eşya koyma yeri, hem de küçük bir spa. Küvette doldurma görevini yerine getiriyor, duşta canlandırıcı şelale huzmesi enseye masaj yapabiliyor.

142 Kategoriler

143 139 Axor One Monolitler krallara layık bir huzur yayıyor: Gereksiz olan her şey kaldırıldı, böylece minimalist tek parçalar indirgenme izlenimi veriyor. Axor One bu arkaik biçimi özümsüyor ve duştaki monolit haline geliyor. Tüm unsurlar katı bir sadeliğe uyuyor, tüm işlevler merkezi bir kumanda unsuruna indirgendi. Düz, yumuşak yuvarlanmış, cömert orantılı duşa cömert bir mekan duygusu getiren ve bir huzur noktası gibi etki yapan özerk bir ifade.

144 Kategoriler 140 Bu açık biçim dili nedeniyle Axor One ın kolay ve rahat kullanılması da doğaldır. Bunun için parmağınızla, elinizin üstüyle ya da dirseğinizle bir kez basmanız yeterli çeşitli duş başlıkları anında harekete geçer. Aynı anda üç duş başlığı birden çalıştırılabiliyor. Bunun arkasında, çevirmek yerine basmayı prensip haline getiren Select teknolojisi yatıyor. Hangi duş başlığının çalıştırıldığı, ilgili çarkın üzerindeki simge sayesinde kolayca anlaşılıyor. Tek dokunuş: Çarklara basıldığında, istenen duş başlığı çalışıyor. Tek çevirme: Sıcaklık, silindir biçimli kulp sayesinde hassas bir şekilde yönetilebiliyor ve sıcaklık kilidiyle sınırlandırılabiliyor. Tek kaydırma: Küçük kol sayesinde su miktarı isteğe göre, basamaksız olarak %50 ye kadar azaltılabiliyor. Diğer Axor One ürünlerini ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

145 / Axor ShowerSolutions / cıkış için termostat modülü, sıva altı 2 cıkış için termostat modülü, sıva altı 1 cıkış için termostat modülü, sıva altı

146 Kategoriler 142 Axor ShowerSelect Küçük bir Buton büyük bir fark yaratıyor ve duşu daha basit ve konforlu hale getiriyor. Select teknolojisi sayesinde duş artık bir butona basarak çalıştırılıyor. Şimdiye kadar çevirmeniz gereken yerde artık basılıyor: Select butonları kullanılarak el ya da tepe duşu gibi duş başlıkları yönetilebiliyor hem de çok kolay. Axor ShowerSelect termostatları, hangi duş başlığının kullanıldığını çok belirgin hale getirmek için üzerinde beyaz simgelerin bulunduğu, şık, siyah Select butonlara sahip.

147

148 Kategoriler 144 Axor ShowerSelect termostatlarının tasarımı o kadar açık ve minimalist ki, çok yönlü olarak kullanılabiliyor ve ahenkli olarak kombine edilebiliyor. Aynı zamanda duşa zarafet ve değer katıyor. Termostatların birkaç modeli bulunuyor: Bir ile dört arası duş başlığı için ya da bir küvet girişi için. 1 çıkış için sıva altı termostat Kare, yumuşak ve yuvarlak rozet biçimleri, çok sayıda Axor koleksiyonuyla büyük bir kombinasyon çeşitliliği sunuyor.

149 / Axor S h o w e r S o l u t i o n s / çıkış için sıva altı termostat 3 çıkış için sıva altı termostat Diğer Axor ShowerSelect ürünlerini ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

150 Kategoriler

151 147 Axor Duş Sistemleri Aslında temizlenmek için sadece 30 saniyeye ihtiyacımız var. Daha uzun duş almamızın nedeni kendimizi daha iyi hissetmektir. Axor duş sistemleri özel estetiği olağanüstü duş konforuyla birleştiriyor. Basit Showerpipe dan duş sütununa kadar eşsiz rahatlıkta bir duş için. Örneğin Front tasarımı Axor Showerpipe. Teknik, olağanüstü bir zarafetle duyulara hitap eden bir tasarıma sarılıp sarmalandı.

152 Kategoriler 148 Axor Starck duş sütununun özel bir görsel etkisi var: Su doğrudan yerden fışkırıyormuş gibi görünüyor. Üç farklı huzme türüyle Axor Citterio M Showerpipe çok çeşitli duş seçenekleri sunuyor. Axor Urquiola duş sütunu bir bitki yetişmiş gibi görünür: Örneğin asimetrik olarak yerleştirilen kollar, eşya koyma yeri ve tepe duşu küçük dallar gibi etki yaratır. Entegre eşya koyma yeri duş malzemesi için geniş yer sunmaktadır.

153 / Axor ShowerSolutions / 149 Axor Starck Waterwall duşun tüm önemli elemanlarını biçimi güzelleştirerek entegre etmektedir: Armatürler ve eşya koyma yerleri, tabla başlı duş ve yan duşlar. Diğer Axor duş sistemlerini ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

154 Kategoriler

155 151 Axor Tepe duşları Axor baş duşlarının çeşitliliği tasarımda, boyutlarda, fonksiyonda ve uygulama alanında görülmektedir. İster kare olsun, ister yuvarlak. İster masaj huzmesi, canlandırıcı şelale huzmesi, yumuşak ya da normal, ister geniş alanlı ya da konsantre olsun duvara ya da tavana monte edilen ve çeşitli huzme türleri sunan uygun tepe duşları temin edilebiliyor. Nendo tasarımı Axor LampShower, olağanüstü bir örnek: Mekanlar arasındaki alışıldık sınırları hayret uyandırıcı bir şekilde ortadan kaldırıyor ve banyoya bir oturma odası karakteri kazandırıyor.

156 Kategoriler 152 Otantik geleneksel tasarımda Axor Carlton tabla başlı duş ahenkle klasik ve kontrast oluşturarak modern atmosferlere uyum sağlıyor. Axor ShowerProducts designed by Front: Duşa endüstriyel bir çekicilik geliyor. Üstelik de son derece zarif bir biçimde. Suyun geçtiği yolları yepyeni bir şekilde yaşayabiliriz, bir huni, iyi orantılı bir tepe duşuna dönüşüyor.

157 / Axor S h o w e r S o l u t i o n s / 153 Axor Starck tabla başlı duş, 2 boyu ve tavan ya da duvar modeliyle duşa minimalizmi getiriyor. Geometrik minimalist tasarımlı Axor Starck tepe duşu duşta son derece mütevazi olan bir model. Axor Citterio nun tepe duşunun duş huzmesi, küresel mafsal sayesinde örneğin sırta ya da boyna istek doğrultusunda masaj yapmak için vücuda mükemmel bir biçimde konumlandırılabilmektedir. İsteğe bağlı olarak üç farklı huzme türü arasında seçim yapılabilmektedir. Diğer Axor tepe duşlarını ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

158 Kategoriler 154 Axor Duş setleri ve el duşları Axor duş başlığı setleri ve el duşları duşa konfor kazandırıyor. Farklı boyları ve huzme türleriyle öne çıkıyor. Kullanıcı basit bir çevirme ya da basma hareketiyle huzme türünü kolayca değiştirebiliyor. Uygun huzme çubuğuyla da el duşu en iyi yüksekliğe ayarlanabiliyor. Farklı tasarımcıların el yazıları, özel bir görünüm kazandırıyor. Böylece örneğin Front tasarımlı duş başlığı setiyle duşlarda başarılı nüanslar yaratılabiliyor. Bir zamanlar fabrikalarda kullanılan borular, rakorlar ve vanalar, tasarım objesi olarak kullanılıyor ve banyoya endüstri çekiciliği getiriyor.

159

160 Kategoriler 156 Şık, minimalist çubuk el duşu, biçimiyle, konsantre huzmeleri ve yenilikçi dönme hareketiyle olağanüstüdür. Diğer Axor duş başlığı setlerini ve el duşlarını ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

161 / Axor ShowerSolutions / 157 Axor Montreux duş başlığı setlerinin geleneksel görünümlü el duşu, otantik kulpuyla klasik stillere mükemmel uyum sağlıyor. Axor Citterio E: Çift bordürlü zarif duş setinde ergonomik ve kolay ulaşılabilen sürgü duşun yüksekliğinin istendiği gibi ayarlanmasına yardım eder.

162 Kategoriler 158 Axor Lavabolar Axor, kaliteli armatürlerin yanında sıra dışı lavabolar da sunuyor örneğin leğen, ankastre lavabo ve duvar askılı lavabo gibi değişik modellerde. Bunlar ilgili Axor koleksiyonlarının gelişimi sırasında ortaya çıktı ve çeşitli banyo koleksiyonlarının armatürleriyle kombine edilebiliyor.

163

164 Kategoriler 160 Axor Urquiola lavaboları entegre askı kulplarıyla nostaljik bir nüans yaratıyor. Axor Urquiola leğen lavabosunun biçimi, eski yıkama leğenlerini hatırlatıyor.

165 / Axor Lavabolar / 161 Axor Bouroullec lavabosuna entegre edilen eşya koyma yerleri, akışkan biçimleriyle aksesuarları yerleştirmek için ek alan sunuyor. Axor Massaud leğen lavabosu ister ankastre, ister tezgah üstü modeli olsun organik doğallığı temsil ediyor. Diğer Axor lavabolarını ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

166 Kategoriler

167 163 Axor Küvetler Olağanüstü bir biçim dili, her küvete bireysel bir estetik kazandırıyor ve ister mekanda serbest olarak dursun, ister duvara gömülsün ya da monte edilsin, banyoda bir zirve noktası haline getiriyor. Çeşitli stiller ve malzemeler Axor koleksiyonlarının armatürleriyle birlikte bireysel bir şekillendirmeye olanak veriyor.

168 Kategoriler 164 Dökme madenden yapılan, serbest duran Axor Urquiola küvet, arketipik biçimiyle bir yıkama teknesini andırıyor. Axor Bouroullec in duvara gömülen küveti, iki eşya koyma yeriyle armatürlerin nereye yerleştirileceği konusunda özgürce seçim yapma olanağı sunuyor.

169 / Axor Küvetler / 165 Tevazu, açıklık ve İtalyan zarafeti Axor Citterio küvetinin belirgin tasarımını öne çıkarıyor. Serbest duran Axor Massaud küveti, doğadan yapılan güzel bir alıntı ve denize dalıyormuş duygusunu uyandırıyor. İnternet sayfamızda ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

170 Kategoriler 166 Axor Elektronik Axor un elektronik armatürleri, işlevselliği ve tekniği özgün tasarımla şık bir şekilde birleştiriyor. Yenilikçi sensör teknolojisi, esas olarak indirgenmiş bir armatür tasarımına olanak verecek kadar gizli bir şekilde entegre edildi. Ayrıca temassız armatürler yalnızca hijyenik değil, aynı zamanda da tüketimde de tasarruflu: Akıllı elektronik suyu yalnızca ihtiyaç olduğunda akıtıyor ve böylece su kaynaklarını sürdürülebilir olarak koruyor. Örneğin Axor Citterio elektronik armatür, kaliteli ortamda özel tasarım nüansları yaratıyor.

171

172 Kategoriler 168 Axor Uno 2 nin minimalist tasarımlı duvar armatürünün elektronik modeli. Sensör alanı çıkışın altında. Kare Axor Starck X armatürün elektronik modelinin de neredeyse heykelimsi bir havası var. Sıcaklık ayarı olan ya da olmayan modelleri mevcut.

173 / Axor Elektronik / 169 Organik-minimalist tasarımlı Axor Starck Organic elektronik armatürü, büyük bir su tasarrufu sağlar: Hacimli armatür huzmesi dakikada sadece 3,5 litre tüketir. Armatürün sıcaklık ayarı olan ya da olmayan modelleri mevcut. Sade Axor Starck lavabo armatürü de en önemli unsurlara indirgendi. Sıcaklık ayarı olan ya da olmayan modelleri mevcut. İnternet sayfamızda ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

174

175 171 Axor Accessories Bireysel rahatlama banyosu, Axor un banyo aksesuarları sayesinde mükemmel hale geliyor. Bunlar çok çeşitli stil dünyalarına uyum sağlıyor ve mükemmel biçimli nüanslar oluşturuyor: Pratik eşya koyma yerlerinden ve havlu askılarından sabunluklara, güzel biçimli aynalara ve çok daha fazlasına kadar. Kaliteli aksesuarlar birçok Axor koleksiyonuyla birleştirilebiliyor ve çeşitli konfor ihtiyaçlarını karşılıyor. Özgün Axor tesislerinde üretilen 15 özel yüzey, aksesuarları ve dolayısıyla duşu daha kişisel hale getirme olanağı sunuyor. Diğer Axor aksesuarlarını ve bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

176 Kategoriler 172 Axor Universal Accessories Axor Universal Accessories, günlük yaşamda özel şeyler arayan gözlere sahip olanlar için gerçek bir keyiftir. Eşya koyma yerleri, havlu askıları, sabunluklar ve elbise askıları burada genel estetik izlenimi destekliyor tek olarak kullanılan ya da esnek olarak kombine edilebilen, zamana meydan okuyan, şık ürünler. Evrensel tasarımları sayesinde birçok Axor koleksiyonuyla ve çeşitli stil dünyalarıyla uyum sağlıyorlar.

177 / Axor Accessories / 173

178 Kategoriler 174 Axor Starck Aksesuarlar da Axor Starck ın zamana meydan okuyan sade stilini taşıyor ve arkaik örneklerinden de ilham alıyor: Örneğin tek kanca basit bir çiviyi hatırlatıyor.

179 / Axor Accessories / 175

180 Kategoriler 176 Axor Starck Organic Axor Starck Organic in organikminimalist tasarım dili aksesuarlara da yayılıyor: Her banyo atmosferinde avlu askısından diş fırçası bardağına kadar ahenkli nüanslar yaratılıyor.

181 / Axor Accessories / 177

182 Kategoriler 178 Axor Urquiola Yüzeyler ve yuvarlaklar AYRINTI AÇISINDAN ZENGIN Axor Urquiola koleksiyonunun aksesuarlarında da ÇEKICI BIR ŞEKILDE bir araya geliyor.

183 / Axor Accessories / 179

184 Kategoriler 180 Axor Massaud

185 / Axor Accessories / 181 Axor Massaud koleksiyonunun aksesuarları doğadan alıntı yapıyor: El havlusu askısı bir dala dönüşüyor, makyaj kutusu bir çakıl taşını hatırlatıyor, ayna bir dala asılıyor.

186 Kategoriler 182 Axor Bouroullec Axor Bouroullec koleksiyonunun aksesuarlarının öne çıkan özelliği tevazu ve şık tasarım bolca istif alanı sunan yumuşak biçimli eşya koyma yerlerine kadar.

187 / Axor A c c e s s o r i e s / 183

188 Kategoriler 184 Axor Montreux Axor Montreux aksesuarlarının geleneksel otantik tasarımı özellikle klasik atmosferlerin zevkli bir şekilde tasarlamaya izin veriyor. Çok özgün bir stil: Dışa doğru çekilebilen tıraş aynası.

189 / Axor Accessories / 185

190 Axor Manufaktur 186 / 187

191 Kromun ALTIN kaplanabildiği yerde. Siyah bir armatür mü? Uzatmalı duş kolu mu? Özel bir imza mı? Axor tesislerinin özel servisleri tasarıma bolca hareket alanı sağlıyor ve en üst düzeyde bireyselliğe olanak veriyor. Ayrıntıya ve kişiye özel hizmete duyulan sevgiyle tam olarak isteğe uygun, el işçiliği ve yüksek teknolojinin özel ürünlerde nasıl göründüğünü gösteriyor.

192 Axor Manufaktur 188 / 189 Üretim Kalitesi Axor üretimi, özgünlük, uzun ömürlülük ve en kaliteli işlemler anlamına geliyor. İncelikli insanlar çok modern tesislerle buluşuyor. Bir Axor ürününün ne kadar el işçiliği barındırdığını kimse tahmin edemez: Örneğin bir çalışan tarafından adım adım Axor LampShower ın oluşturulması için tam 146 parça birleştirilir. Özel bir üst yüzey olan polished gold optic de özenli münferit üretimle ortaya çıkıyor Axor imalathanesinde, made in Germany.

193

194 190 / 191 Özel Yüzeyler Axor ürünlerinin rafine edilmesi, banyodaki tasarım olanaklarını artırıyor. Modern PVD işlemiyle ( Physical Vapor Deposition) üretilen yüzeyler, sıradan kromdan on kat daha sert, son derece parlak ve uzun ömürlü. 15 özel yüzeyin yanında, talep üzerine isteğe uygun olarak münferit üretimle gerçekleştirilebiliyor.

195 Polished chrome B r u s h e d chrome Polished gold optic B r u s h e d gold optic Polished nickel B r u s h e d nickel Polished red gold B r u s h e d red gold Polished bronze B r u s h e d bronze Polished black chrome B r u s h e d black chrome Polished brass B r u s h e d brass Stainless steel optic _ Istenen renk standart özel yüzeylerin arasında yok mu? Diğer isteğe bağlı yüzeyler ve renkler, talep üzerine isteğe uygun olarak münferit üretimle gerçekleştirilebiliyor.

196 Axor Manufaktur 192 / 193 Özel Yazı Yazılar ve simgeler, armatür ve duş başlığı kullanımını kolaylaştırmaya yarar. Örneğin el ve tepe duşu simgeleri, ek sıcak soğuk işaretleri ya da daha büyük ve dolayısıyla daha rahat okunabilen işaretler sayesinde. Ürünlerin kişiselleştirilmesi için farklı tasarımlara sahip logolar, monogramlar ve armalar da uygulanabiliyor.

197 Tepe duşu/el duşu işaretleme örnekleri Sıcaklık işaretlemesi örnekleri Marka yerleştirme örnekleri

198 Axor Manufaktur 194 / 195 Uzunluk adaptasyonu Çıkış çok mu uzun? Duş başlığı fazla mı kısa? Özel bir tek örnek mi? Bir banyo ürününün her açıdan mükemmel olması gerekir. Kısaltma ya da uzatma yoluyla örneğin mekan şartlarına uyum sağlanabilir. Axor imalathanesinin uzunluk adaptasyon servisi bireysel banyonun tasarımına özgürlük getirir ve sıra dışı özel istekleri de yerine getirir.

199 Örneğin tepe duşunun tavan bağlantısı uzatılabilir, böylece duş başlığı yüksek mekanlarda da ideal yüksekliğe yerleştirilebilir. Uzatma yoluyla örneğin bir lavabo bataryası tümüyle bireysel, zeminde duran bir ürün haline gelir. Küvet çıkışı, örneğin duvarla küvet arasındaki tuğladan eşya koyma yerini en iyi şekilde aşabilecek şekilde uzatılır.

200 Referanslar 196 / 197

201 25hours Hotel, Zürih/İsviçre / Aloft, Abu Dhabi/BAE / Asia Therme, Linsberg/Avusturya / Atmosphères Hotel, Paris/Fransa / Banyan Tree, Lijang Yunnan/China / Barceló Harrogate Majestic, Harrogate/ Büyük Britanya / Barvikha Hotel, Moskova/Rusya / Belvédère Sahil Oteli ve Restoran, Spiez/İsviçre / British Airways Lounge Terminal 5, Londra/Büyük Britanya / Budersand Hotel Golf & Spa, Sylt/Almanya / Bulgari Hotels & Resorts, Londra/Büyük Britanya, Milano/İtalya, Bali/Endonezya / Burj Khalifa, Dubai/BAE / Casa Camper, Barselona/İspanya / Château Bethlehem, Maastricht/Hollanda / Chelsea Club, Londra/ Büyük Britanya / Else Club, Moskova/Rusya / Estadio Chivas, Guadalajara/Meksika / Fairmont Grand Hotel Kyiv, Kiev/Ukrayna / Flame Towers Fairmont Hotel, Bakü/Azerbaycan / Four Seasons Park Lane, Londra/Büyük Britanya / Franz Liszt Academy of Music, Budapeşte/Macaristan / Frederik den VIII Palace Amalienborg, Kopenhagen/Danimarka / Gateway Hong Kong Marco Polo Hotels, Hongkong/Çin / Grand Hotel Savoy, Londra/Büyük Britanya / Grand Hyatt, Goa/Hindistan / Hamilton Scotts, Singapur / Hilton İstanbul Kozyatağı Conference Centre & Spa, İstanbul/Türkiye / Hilton Melbourne South Wharf Hotel, Melbourne/Avustralya / Hotel Carlton, St. Moritz/İsviçre / Hotel Intercontinental, Hangzhou/ Çin / Hotel Silken Puerta América, Madrid/İspanya / House Buys, Leopard Creek/Güney Afrika / Hyatt Capital Gate, Abu Dhabi/BAE / JW Marriott Hotel Bengaluru, Bangalor/Hindistan / Jumeirah Creekside Hotel, Dubai/BAE / Kau Manor, Harjumaa/Estonya / Kempinski Hotel, Yixing/Çin / Kise Bettei Hotel, Okinawa/ Japonya / Mandarin Oriental, Barselona/İspanya / Palais Hansen Kempinski, Viyana/Avusturya / Palazzo Parigi, Milano/İtalya / Parkroyal on Pickering, Singapur / Phinisi The Zen Yacht, Hongkong/Çin / Restaurant Geist, Kopenhagen/Danimarka / Ritz-Carlton, Montreal/Kanada / Seven Stars Galleria, Milano/ İtalya / SLS Hotel South Beach, Miami/ABD / Sofitel Dubai Jumeirah Beach, Dubai/BAE / Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa, Dubai/BAE / Stamford Residences, Sidney/Avustralya / Sunseeker Yachts, Southhampton/Büyük Britanya / Suisse Majestic Hotel, Montreux/İsviçre / The Beach House Manafaru, Maldivler /The Chedi, Andermatt/İsviçre / The Mirror, Barselona/ İspanya / The Silverstein Home, Atlanta/ABD / Turning Torso, Malmö/İsveç / Villa Magnolia, Mougins/Fransa / W Hotel, Taipeh/Tayvan / W Hotel Opéra, Paris/Fransa / Dünyanın en güzel binalarında yer alır. Waldorf Astoria, Berlin/Almanya /Weissenhaus Grand Village Resort & Spa am Meer, Weissenhaus/Almanya / Yoo Apartments, Hamburg/Almanya, Pune/Hindistan, New York/ABD ve çok daha fazlası

202 Referanslar / The Jane / 198 / 199 The Jane, Anvers/Belçika: Anvers teki yeni gurme restoranında modern unsurlar kiliseye özgü perdahla bir araya geliyor. Hollandalı iç mimar Piet Boon, eski şapelde sanat ve gastronomiyi estetik bir şekilde buluşturdu: İçinde yıldızlı aşçılar Sergio Herman ve Nick Bril in bulunduğu etkileyici cam küpüyle tarihi zemin mozaiği, restoranın son moda karakterini vurguluyor. Çağdaş Brushed black chrome özel yüzeyli Axor armatürlerinin cilası şık, biçimi sadedir ve modern tasarıma kendi katkılarını sağlıyor. İç mimar: Piet Boon, Amsterdam/Hollanda Koleksiyonlar: Axor Uno 2 elektronik duvar armatürleri ve Brushed black chrome kaplama Axor Citterio yarı profesyonel mutfak mutfak bataryası, Axor Manufaktur rafine ediliyor Koltuklar: 65

203 The Jane, Anvers/Belçika

204 Referanslar / Four Seasons / 200 / 201 Four Seasons Hotel Spa sı, Milano/İtalya: 5 yıldızlı otelin lüks spasında Roma hamam kültürünün havasını soluyabilirsiniz: 15.yüzyıldan kalma bir manastırın tarihi, kubbeli bodrumu, sütunları, yuvarlak kemerleri ve tuğla tavanıyla orijinal halinde korunmuştur. Toplam 800 metrekarelik bir alanda, geniş bir havuz ve komşu dinlenme bölgesinde de rahatlayabiliyor ve zaman geçirebiliyorsunuz. Axor armatürleri masraflı bir şekilde Brushed gold-optic ile kişiselleştirildi ve spanın duyusal lüksüne uyuyor. İç mimar: Patricia Urquiola, Milano/İtalya Koleksiyonlar: Axor marka, brushed gold-optic kaplamalı Axor ShowerCollection ve Axor Urquiola Alan: 800 m 2

205 Four Seasons Hotel Spa sı, Milano/İtalya

206 Referanslar / Porta Nuova Residansı / 202 / 203 Porta Nuova Residansı, Milano/İtalya: Eski bir sanayi bölgesindeki bu büyük şehir projesi, gökdelen kuleleriyle Milano nun ufuk çizgisini belirliyor. Toplam m 2 lik bir alanda, ev ve işi bir araya getiren yeni bir yaşam alanı oluştu. İkamet kuleleri Aria, Solaria ve Solea yalnızca katedralden Alpler e kadar nefes kesici bir manzaraya sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda mekan konseptiyle zamana meydan okuyan bir ikamet stilini de ifade ediyor. Axor Banyo armatürleri, olağanüstü tasarım kaliteleriyle dört farklı dekorasyon stiline sahip özel banyolarıntaarım kalitesini tamamlıyor. Mimarlar: Arquitectonica, Miami/ABD, Caputo Partnership, Milano/İtalya İç mimarlar: Coima Image, Antonio Citterio Patricia Viel and Partners, Mailand/İtalya, Dolce Vita Homes, Edmonton/Kanada Koleksiyonlar: Axor Citterio, Axor Citterio M, Axor Uno 2, Axor Starck, Axor Montreux

207 Porta Nuova Residansı, Milano/İtalya

208 Referanslar / Kapama Southern Camp / 204 / 205 Kapama Southern Camp, Hoedspruit/Güney Afrika: Drakens Dağları ile Kruger ulusal parkı arasında bulunan Kapama Southern Camp ın misafirleri 5 yıldızlı bir otelin tadını çıkarabiliyor. Kapama milli parkındaki suitler ve aynı zamanda Lounge ve restoran alanı Afrika nın çalı ve Savanna bölgelerinin muhteşem manzarasına sahip ve doğadan ilham alan otamtik Afrika stiliyle donatılmış durumda. Lüks banyolar buna uygun olarak organik-minimalist Axor Starck Organic armatürleriyle donatıldı. İç mimarlar: Gigi s Design House Koleksiyon: Axor Starck Organic Odalar: 15 lüks suit

209 Kapama Southern Camp, Hoedspruit/Güney Afrika

210 Referanslar / Campbells Pocket / 206 / 207 Campbells Pocket Residence, Moreton Bay/Avustralya: Queensland daki bu rezidans, tablo gibi çevresiyle, tropik iklimi ve yeşil doğasıyla ünlü Glass House Dağları na eşsiz bir bakış sunuyor. Ev, sahibinin isteğine bağlı olarak doğal yaşam alanına entegre oluyor. Bu nedenle tüm unsurlar çevre dostu olmasına bağlı olarak seçiliyor ya da özel olarak uyarlanıyor. Axor imalathanesinde seçkin, iki renkli brushed bronz/mat siyah yüzey renkleriyle rafine edilen Axor armatürleri de tam isteğe göre hazırlandı ve su tasarrufu sağlıyor. Mimarlar/İç mimarlar: Ultraspace Architecture and Interior Design Koleksiyonlar: İki renkli Axor Starck ve Axor Starck Organic,brushed bronz/ mat siyah, Axor imalathanesinde işlendi

211 Campbells Pocket Residence, Moreton Bay/Avustralya

212 Kimlik Yayımlayan: Axor, Hansgrohe SE, D-Schiltach Konsept/Oluşturma: bilekjaeger, Stuttgart Dizgi: bilekjaeger, Stuttgart; Stolz-Krechting, Lahr Banyo planlama: Ronan & Erwan Bouroullec, Paris; Antonio Citterio, Mailand; Matthias Eck, Radolfzell; Peter Fehrentz, Hamburg; fön design, Schramberg; Rolf Heide, Hamburg; Ippolito Fleitz Group, Stuttgart; Peter Kräling, Hamburg; Jean-Marie Massaud + Daniel Pouzet, Paris; Studio Urquiola, Mailand Fotoğraflar: Morgane Le Gall, Nicolas Guerin, Rainer Horsch, Christoph Kicherer, Kuhnle & Knödler, Uli Maier, Bernd Opitz, Alessandro Paderni, Wolfgang Scheppe, Rudolf Schmutz, Michael Schnabel, Alexander Schneider, Paul Tahon, Gionata Xerra Fotoğraf referans sayfaları: The Jane, Antwerpen, Belgien Fotoclaire; Four Seasons Spa, Mailand, Italien Kuhnle & Knödler; Porta Nova Residence, Mailand, Italien Kuhnle & Knödler; Kapama Southern Camp Kapama Private Game Reserve; Campbells Pocket Residence, Moreton Bay, Australien Mark Gecesa of Ultraspace/Fotograf: David Sproulev Litografi: Eder GmbH, Ostfildern Baskı: B&K Offsetdruck, Ottersweier Special thanks to: B&B Italia, Burgbad, Duravit, Flexform, Florim, Graniti Fiandre, GTdesign, Kaldewei, Keramag, Laufen, LEA Ceramiche, Niessing Living Jewelry Culture, Royal Mosa

213

214 Axor Hansgrohe SE Postfach 1145 D Schiltach Telefon Telefax info@axor-design.com Türkiye Hansgrohe Armatür Ltd. Şti. Ortaklar Cad. Bahçeler sok. No: 17 Mecidiyeköy İstanbul Tel.: PBX Faks: info@hansgrohe.com.tr tr-axor Kataloğu 2016 Teknik değişim ve yine teknik sebepli renk.eşitleri. Form-Nr /15/2 Almanya da basıldı. %100 klorsuz ve ağartılmış k.ğıt üzerine basılmıştır.

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E 02 Axor Citterio E nin zarafeti tanıdık, ama yine de çok yeni olanla saklıdır. Olgunlaşmış biçimi ile bu koleksiyon zamana meydan okuyan Suyun günlük

Detaylı

Koleksiyonun tüm ürünlerini Websitemizde keşfedin.

Koleksiyonun tüm ürünlerini Websitemizde keşfedin. NewComer 2016 Axor Citterio E 02 The Essence of Luxury Axor Citterio E nin zarafeti tanıdık, ama yine de çok yeni olanla klasik görünüm ve modern işlevselliğin kombinasyonunda saklıdır. Olgunlaşmış biçimi

Detaylı

Suyun doğal gücünü head-and-heart.com adresinde yaşayın

Suyun doğal gücünü head-and-heart.com adresinde yaşayın Axor Starck V Vitality of Water Suyun doğal gücünü head-and-heart.com adresinde yaşayın SU nefesleri kesecek kadar GÜZEL OLABİLİR. SU zarif BİR GİRDAP OLARAK biçimlendiğinde, GERÇEK BİR doğa oyunu yaşanır.

Detaylı

NewComer. Axor WaterDream by Front

NewComer. Axor WaterDream by Front NewComer Axor WaterDream by Front Axor, duşun yeni tanımı hakkında açıkça konuşabileceği iki uluslararası tasarım ortağı olan Nendo ve Front u buldu. Japonya daki Oki Sato lu Nendo ve Stockholm deki Sofia

Detaylı

Axor Universal. Accessories

Axor Universal. Accessories Axor Universal Accessories Axor Universal Accessories Banyoda zarafete ve mükemmeliyete değer veren herkes aksesuarlarda da bundan vazgeçmemelidir. Zarafet ve kalite aynı zamanda banyodaki ayrıntılarda

Detaylı

Metris. Tüm seviyelerdeki ihtiyaçlarınız için.

Metris. Tüm seviyelerdeki ihtiyaçlarınız için. Metris Tüm seviyelerdeki ihtiyaçlarınız için. Metris. Hansgrohe Hangi yükseklik sizin için yeterli Yeni Metris ürün gamı. Sizin, keşfetmeniz için. ComfortZone l/min 5,0 Su her gün var olmamızın temel parçasıdır

Detaylı

Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları.

Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları. 2 Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları. Bir banyonun yüzünü renkler, ışıklar ve eşyalar belirler. Ancak banyoya karakter veren, detaylardır. Viega nın Visign gömme rezervuar

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

Select mutfak armatürleri. Mutfaktaki yeni özgürlük.

Select mutfak armatürleri. Mutfaktaki yeni özgürlük. Select mutfak armatürleri. Mutfaktaki yeni özgürlük. Çıkarılabilir başlıklı Metris Select 320 Çıkarılabilir başlıklı Metris Select 320 Mutfakta bir dokunuş ötede. Çıkarılabilir başlıklı ve Select teknolojisi

Detaylı

ÖZGÜRCE YARATMANIN ÖZGÜRLÜĞÜ.

ÖZGÜRCE YARATMANIN ÖZGÜRLÜĞÜ. Axor Bouroullec ÖZGÜRCE YARATMANIN ÖZGÜRLÜĞÜ. Ronan ve Erwan Bouroullec adlı Fransızlar, uluslararası mobilya sektöründe çok tanınan tasarımcılardır. Felsefeleri: Nesneler söz konusu amaca uygun ve esnek

Detaylı

Axor One A L L I N O N E P R O F E S Y O N E L L E R İ Ç İ N B İ L G İ V E İ L H A M K A Y N A Ğ I

Axor One A L L I N O N E P R O F E S Y O N E L L E R İ Ç İ N B İ L G İ V E İ L H A M K A Y N A Ğ I A L L I N O N E P R O F E S Y O N E L L E R İ Ç İ N B İ L G İ V E İ L H A M K A Y N A Ğ I 03 Axor One A L L I N O N E Axor One, sade görünümü ile duşa yeni bir mekân duygusu getiren bir duş programıdır.

Detaylı

bathroom Designer for your visions

bathroom Designer for your visions Designer visions for your bathroom HER BAN- YonUN BİR RÜYAYA İHTİYACI vardir. Philippe Grohe, Axor markasının yöneticisi ve Hansgrohe firmasının kurucusunun torunu olarak uluslararası tasarım dünyasının

Detaylı

BATHROOM DESIGNER FOR YOUR VISIONS

BATHROOM DESIGNER FOR YOUR VISIONS DESIGNER VISIONS FOR YOUR BATHROOM İÇİNDEKİLER MARKA KOLEKSİYONLAR İyi bir banyo ne demektir?... 06 Axor daki tarz çeşitliliği... 08 Axor Tasarım ortakları... 10 Making-of Axor Massaud... 12 Top of the

Detaylı

Axor Mimar ve Tasarımcıları Alternatif Malzeme ve Biçimlerle Kendi Musluklarını Yaratmaya Davet Ediyor

Axor Mimar ve Tasarımcıları Alternatif Malzeme ve Biçimlerle Kendi Musluklarını Yaratmaya Davet Ediyor Basın Bildirisi Axor WaterDream 2016, Milano FuariSalone de David Adjaye, Werner Aisslinger, FRONT, GamFratesi ve Jean-Maria Massaud eşliğinde sunuldu Axor Mimar ve Tasarımcıları Alternatif Malzeme ve

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

Axor One: Barber & Osgerby Tarafından Tasarlanan Yeni Bir İnteraktif Duş Kontrol Ünitesine

Axor One: Barber & Osgerby Tarafından Tasarlanan Yeni Bir İnteraktif Duş Kontrol Ünitesine Basın Bülteni Londra Tasarım Festivali nde Dünya Prömiyeri Axor One: Barber & Osgerby Tarafından Tasarlanan Yeni Bir İnteraktif Duş Kontrol Ünitesine İstanbul, Şubat 2016. Eğer daha az eşyalı duş deneyimine

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

Mutfaklardaki Yeni Aile Üyesi: Axor Citterio Select Evyenin Çevresindeki Rahatlık ve Hareket Özgürlüğünü Arttırır

Mutfaklardaki Yeni Aile Üyesi: Axor Citterio Select Evyenin Çevresindeki Rahatlık ve Hareket Özgürlüğünü Arttırır Basın Bülteni Çok Yönlü Mutfaklar için Yüksek Kaliteli Tasarım Mutfaklardaki Yeni Aile Üyesi: Axor Citterio Select Evyenin Çevresindeki Rahatlık ve Hareket Özgürlüğünü Arttırır İstanbul, Şubat 2016. Hem

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

100 % Cube 100 % Grohe

100 % Cube 100 % Grohe 100 % Cube 100 % Grohe.com.TR Grohe eurocube %100 GROHE CUBE BANYO Göz alıcı ve özel bir banyo için Eurocube u tercih edebilirsiniz. Son derece gelişmiş bir mühendislik anlayışı ile ortaya çıkan geniş

Detaylı

BARBAROS RESERVE BODRUM

BARBAROS RESERVE BODRUM BARBAROS RESERVE BODRUM SENSE His:/nesne görme, duyma, tad alma, koklama, dokunma ve bu geleneksel duyuların ötesinde olası farklı duyularla edinilen algı Live Doğallığın ve konforun yeni tanımı Kendine

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith document7763710928149425415.indd 1 13.02.2014 16:53:27 Stil sahipleri için. Ve hayatın keyif çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz.

Detaylı

Dokuları ile öne çıkan evler

Dokuları ile öne çıkan evler art ı Mekan Dekorasyon & Mimarlık Dergisi SAYI 66 KASIM - ARALIK 2017 10 TL ISSN 1307-1939 Dokuları ile öne çıkan evler Söyleşi Güçlü çiçekler yeşerten kadın: Burçak Bingöl Sanatın biçimsel figürleri Devran

Detaylı

Raindance Select. Zevkli duş deneyimi.

Raindance Select. Zevkli duş deneyimi. Raindance Select Zevkli duş deneyimi. Hansgrohe. Duş zevki 03 Zevkli duş deneyimi: Herzaman gerçek bir dokunuş tecrübesi. Suya teslim olmanın tüm yolları. Su temizleyici ve canlandırıcıdır. Su bir an

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

AVD İNŞAAT Herkes İçin Kaliteli Yaşam AVD İnşaat

AVD İNŞAAT Herkes İçin Kaliteli Yaşam AVD İnşaat AVD İNŞAAT Modern mimari ve değişmeyen kalite anlayışımızla güvenilir konutlar üretmek Herkes İçin Kaliteli Yaşam sunmak en önemli amacımız. Akılda kalıcı ve modern mimari konseptlerin yanı sıra, sağlam

Detaylı

Yeni Ürünler, Yeni Teknolojiler

Yeni Ürünler, Yeni Teknolojiler Yeni Ürünler, Yeni Teknolojiler DiJiTAL TEKNOLOJi SUYLA BULUŞTU. Dijital teknolojiyi konforla birleştiren Electra Serisi, keskin hatlı sıra dışı, geniş ve düz formuyla yeni bir banyo keyfinin temsilcisi.

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

COLLEC- TION

COLLEC- TION Design COLLECTION 2019 Design COLLEC- TION Mimarca Dekorasyon Mob.San.Tic. Ltd. Şti. kurulduğu günden itibaren özgün, fonksiyonel ve estetik mekan tasarımları, uygulamadaki titizliği, hızlı ve zamanında

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith Stil sahipleri için. Ve hayatın keyfini çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz. Geberit Monolith modülleri sayesinde hiçbir şeyden ödün

Detaylı

Bırakın doğa evinize gelsin!

Bırakın doğa evinize gelsin! Unica Class Bırakın doğa evinize gelsin! Gerçek malzemeler ile doğal tasarım 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Doğal bir özlem Modern hayat genellikle varlığımızın orijinal, gerçek ve saf yapıtaşlarını

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Evinize ilham veren tasarımlar.. Tasarımlarıyla evinizi, tarzıyla sizi tamamlayan salonlar.. İDEAL RAHATLIK VE KONFOR Geniş ürün gamıyla her zevke hitap eden ZELL CONCEPT

Detaylı

Wabi Koleksiyonu - Koru

Wabi Koleksiyonu - Koru Wabi Koleksiyonu Çanakkale Seramik in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan Koru, Iwa, Maburu ve Shiro serileri ile çağdaş ve estetik

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

İçerik. Mutfak bataryaları. Ürün açıklaması. Teknoloji

İçerik. Mutfak bataryaları. Ürün açıklaması. Teknoloji İçerik Mutfak bataryaları Axor Starck... 04 Axor Citterio... 10 Axor Citterio M... 14 Axor Uno 2 /Uno... 16 Hansgrohe PuraVida... 22 Hansgrohe Talis... 28 Hansgrohe Focus... 32 Ürün açıklaması... 36 Teknoloji...

Detaylı

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... SLEEP ROYAL S MATTRESS Sakura Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... Lüksün, üstün konfor ve en ileri teknolojilerle buluştuğu Sakura Serisi krallara layık uykunun tadını çıkarmak isteyenlere özel

Detaylı

Her daim yenilikçi anlayış

Her daim yenilikçi anlayış Her daim yenilikçi anlayış KLEEMANN Design: hayata dair, hayatın içinden. Biz yalnızca asansör tasarlamıyoruz; işimizin her yönünü sürekli geliştiren bir tasarım anlayışının peşindeyiz. KLEEMANN Design,

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. www.termoteknik.com

RADYATÖR KATALOĞU. www.termoteknik.com RADYATÖR KATALOĞU www.termoteknik.com Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri Termo Teknik uluslararası ısı devi Ideal Stelrad Group un Türkiye iştirakidir. 1966 yılında kurulan Termo Teknik, yapılan düzenli

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

Haziran 2015 www.termoteknik.com

Haziran 2015 www.termoteknik.com RADYATÖR KATALOĞU Haziran 2015 www.termoteknik.com Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

NOVELTIES. www.isveabagno.it

NOVELTIES. www.isveabagno.it NOVELTIES 2015 www.isveabagno.it İtalyan Isvea dan Yeni Tasarımlarla En Yeniler... 52 yıllık deneyimiyle İtalyan Isvea beklentilerin önüne geçen tasarımlarına devam ediyor. Tarz sahibi olan, yaratıcı,

Detaylı

Axor Starck Organic. your. your Heart

Axor Starck Organic. your. your Heart Axor Starck Organic Fo l l o w your H e a d a n d your Heart Bu broşürün QR kodunun arkasında filmler, röportajlar, uygulamalar ve daha pek çok şey gizlidir. Bunun için Smartphone unuza bir QR kodu okuyucu

Detaylı

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Herkes bundan hoşlanıyor: Sürgü kapaklar Sürme hareketi insanların hoşuna gidiyor. Tablet bilgisayarınızda. Cep telefonunuzda. Sanal sürmenin devrim yaratan estetiği,

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak RADYATÖR KATALOĞU Ocak 2017 www.termoteknik.com 1 Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri 2 Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

Armatür & Duş sistemleri

Armatür & Duş sistemleri Armatür & Duş sistemleri Banyo ve mutfaklarda kaliteli, güvenli, hijyenik ve pratik çözümler sunan Kale Armüterler; hem estetik görünüm hem de tasarrufu ön planda tutan bir anlayışla tasarlandılar. En

Detaylı

Bu WC suyla taharetinizi de yapar.

Bu WC suyla taharetinizi de yapar. Bu WC suyla taharetinizi de yapar. Banyonuzun tam ortasında: sağlık. Su, sağlığımız üzerinde fark edilir bir etkisi olan özellikleri barındırır. Ferahlatır, canlandırır, temizler. Geberit AquaClean bunu

Detaylı

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta Modüler Seri Cellia Kare Millanta İÇİN DEKİLER02 İÇİNDEKİLER - Modüler Seri Cellia Modüler Kare Modüler Metal Kare Modüler Millanta Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri

Detaylı

Jansen Campus Yapılandırılmış Vizyonlar

Jansen Campus Yapılandırılmış Vizyonlar JANSENCAMPUS_SITEPLAN.pdf JANSENCAMPUS_LVL0.00.pdf JANSENCAMPUS_NORTH VIEW.pdf JANSENCAMPUS_SECTION.pdf JANSENCAMPUS_EAST VIEW.pdf pic_01.tif: Yakındaki Alplerin görüntüsünün önünde yeni bina bir necef

Detaylı

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar index index Avangarde Takımlar 04-05 Lüks ELit Berjerli 06-07 Lüks ELit Berjerli 08-09 Lüks ELit Berjerli 10-11 Yalı 12-13 Yalı Takımlar 14-15 Zümrüt 16-17 Eftalya 18-19 Eliza 20-21 Eliza 22-23 Pırlanta

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi 4.500 m2 arazi üzerine kurulu, 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden oluşan sosyal aktiviteli Mirage Marina Bodrum; Bardakçı Koyu nda, sırtını ormana dayamış,

Detaylı

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. Collection HAKKIMIZDA MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. 2007 de Düzce de kuruldu. Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli MOBSAR, Verelli markası ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. Oturma

Detaylı

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ...

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... Akuzman Havuz, yüzme havuzu ve SPA uygulamaları alanında; proje tasarımı ve uygulaması, bakım sonrası hizmeti ve satış organizasyonu ile sektöründe 25 yıla yakın

Detaylı

2018 İlkbahar Koleksiyonu

2018 İlkbahar Koleksiyonu 2018 İlkbahar Koleksiyonu Karmen Halıda; Hikâyesi Olan, Estetik Tasarımlar.. Yaşam alanlarınızda huzurlu ve mutlu bir atmosfer oluşturmanın peşine düşen Karmen Halı, duygularınıza hitap edecek, hikâyesi

Detaylı

Ocak 2015

Ocak 2015 RDYTÖR KTLOĞU Ocak 2015 www.termoteknik.com Termo Teknik uluslararası ısı devi Ideal Stelrad Group un Türkiye iştirakidir. 1966 yılında kurulan Termo Teknik, yapılan düzenli yatırımlarla dünyanın en büyük

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz bozulmamış doğası, tertemiz havası ve binlerce yıllık geçmişiyle Anadolu nun hem yüce bir dağı hem de pek çok medeniyetin harmanlandığı önemli bir kültür coğrafyasıdır.

Detaylı

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI mimari esinlenmeler tarihi referanslar ispanyol zerafeti abartısız lüks YILIN MODA RENGİ TASARIMLA BULUŞUYOR Adını Güney Akdeniz in gün batımından alan ve moda dünyasına damgasını

Detaylı

Klasik zarafetin yeni adı: GROHE Grandera

Klasik zarafetin yeni adı: GROHE Grandera BASIN BÜLTENİ Klasik zarafetin yeni adı: GROHE Grandera GROHE Grandera, daire ve kare hatları birleştiren cesur tasarımıyla, geniş alanlarda ışığı yakalayıp yansıtarak karşılıklı etkileşime davet ediyor.

Detaylı

Schlüter -TRENDLINE. Dünya trendleri için profiller. Aktüel seramik trendleri için yüksek kaliteli profiller

Schlüter -TRENDLINE. Dünya trendleri için profiller. Aktüel seramik trendleri için yüksek kaliteli profiller Dünya trendleri için profiller Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Aktüel seramik trendleri için yüksek kaliteli profiller Aktüel seramik trendleri için yüksek kaliteli profiller Yaşam alanlarınızı,

Detaylı

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ...

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ... 2018 EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ... Kurşunsuzdur. İnsan sağlığına zararsızdır. Maspower kapak haber vermeksizin ürün özelliklerini değiştirme hakkına sahiptir. Dizgiden kaynaklanan

Detaylı

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Soylubey Yapı, birçok konut projesinin yanı sıra iş merkezleriyle de gelişen Menderes in öncü kuruluşu konumundadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile Menderes te tüketicinin güvenini kazanıp, Menderes sınırlarını

Detaylı

RADYANT PANELLER GR - CAM RADYANT PANEL

RADYANT PANELLER GR - CAM RADYANT PANEL RADYANT PANELLER Doğal malzemelerin sadeliği ve güzelliği, cam ve mermerde ortaya çıkıyor. Bu malzemeleri radyant ısıtmada kullanarak GR - Cam radyant paneller ve MR - Mermer radyant paneller gibi estetik

Detaylı

ipeksi bir mutluluk için...

ipeksi bir mutluluk için... ipeksi bir mutluluk için... Alesta Brest Estella Frame Mona Milena Valencia 6-13 14-21 22-29 30-37 38-45 46-53 54-61 Zeta Navara 61-73 74-79 İNDEKS Astor Anita Sunset 80-81 82-83 84-85 Smarty Legend Loft

Detaylı

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Flora Konakları nda hayat var! İstanbul un Anadolu yakasında Tuzla ya yeni bir şehir kuruluyor. Hayalini kurduğunuz yaşamı size sunmaya hazırlanan

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

Plaj, havuz ve sağlıklı yaşam merkezi için daha fazla güvenlik

Plaj, havuz ve sağlıklı yaşam merkezi için daha fazla güvenlik www.smart-butler.de Plaj, havuz ve sağlıklı yaşam merkezi için daha fazla güvenlik SmartButler - birçok ekstra içeren kasa. Esnek. Konforlu. Güvenli. Misafirleriniz bunu takdir edecektir ve bir SmartButler

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 İÇİN İÇİNDEKİLER Modüler Seri Cellia Modüler Metal Millanta Modüler Kare Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 Modüler

Detaylı

Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost

Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost GÖMME REZERVUARlar Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost özellikleriyle öne çıkıyor. Gömme Rezervuarlar

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. ... SEHIRCILIK VE KONT ALGISINI YENIDEN TANIMLIYORZ Safranbolu nun en değerli ve en büyük arazileri üzerinde hayata geçireceğimiz Anadolu Yaşam

Detaylı

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ...

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ... Maspower kapak haber vermeksizin ürün özelliklerini değiştirme hakkına sahiptir. Dizgiden kaynaklanan hatalardan firmamız sorumlu değildir. EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ... HAKKIMIZDA

Detaylı

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz Hakkımızda Yaşam alanlarını estetik ve zarafetle buluşturan Zavinna ailesi olarak 40 yıllık tecrübeyle mobilya kulpu ve aksesuarları üretiyoruz. Modern teknolojiyi ve güncel tasarım trendlerini yakından

Detaylı

Özel olduğunuzu hissedin!

Özel olduğunuzu hissedin! Özel olduğunuzu hissedin! Kalite,Helia Cadde de estetikle yeniden şekilleniyor 6-9 10-19 20-43 44-45 HELİA CADDE Tanıtım Özellikler DAİRELER Yaşam Alanları Mutfak Yatak Odaları Diğer Özellikler BİNA ÖZELLİKLERİ

Detaylı

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI BEYAZIN VE IŞILTININ AHENKLİ BULUŞMASI YENİ SAMİRA SERİSİ Kristalin saflığından ilham alan Samira, beyazın yalınlığını, geometrik formların rafine şıklığı ile buluşturuyor. Doğallıkla

Detaylı

Hayatımızda Minimalizm. Müzik Tasarımında Minimalizm Tıpta Minimalizm Mimari Tasarımda Minimalizm Web Tasarımında Minimalizm

Hayatımızda Minimalizm. Müzik Tasarımında Minimalizm Tıpta Minimalizm Mimari Tasarımda Minimalizm Web Tasarımında Minimalizm Minimalizm Nedir? 1960 ların başında modern sanat ve müzikle başlamış, sadeliği ve nesnelliği ön plana çıkaran bir akımdır. Tasarımda, eklemeyi düşündüğünüz şeyi eklemediğinzde işin işlevselliğinde azalma

Detaylı

Axor Starck Axor Urquiola Axor Citterio Axor Citterio M Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno 2 Axor Steel Axor Montreux Axor Carlton Axor Starck

Axor Starck Axor Urquiola Axor Citterio Axor Citterio M Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno 2 Axor Steel Axor Montreux Axor Carlton Axor Starck Axor Starck Axor Urquiola Axor Citterio Axor Citterio M Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno 2 Axor Steel Axor Montreux Axor Carlton Axor Starck Axor Urquiola Axor Citterio Axor Citterio M Axor Massaud

Detaylı

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ Londra North Yorkshire daki bu şık daire, Güney Afrika doğumlu Britanyalı iç mimar Lucia Caballero tarafından tasarlanmış. İç mekanda kullanılan

Detaylı

Villa Projeleri. Villa da yaşam standartları değişti

Villa Projeleri. Villa da yaşam standartları değişti Villa Projeleri Villa da yaşam standartları değişti Akıllı Bina konseptine yeni bir bakış açısı getiren Berker sayesinde farklı müşteri beklentileri artık tam karşılığını bulurken, konfor güvenlik ve tasarruf

Detaylı

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ?

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? 2+1 (122 m 2 ), 4+1 (253 m 2 ), 6+2 (375m 2 ) VE 8+2 (500 m 2 ) BAHÇELİ YA DA TERASLI, YATAY VİLLA KONSEPTLİ, YAZ KIŞ YAŞAMA UYGUN KEYİFLİ DAİRELER

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Konforlu Kullanım Kapak Sıcaklık Ayarı Su Sıcaklık Ayarı Yıkama Ayarları Kötü Koku Emme Kurutma Sıcaklık Ayarı Enerji Koruma Seçenekleri Hijyen Ustası El Değmeden

Detaylı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı konsept Otel Samm Hotel Konaklama Sanatı Konaklamayı aleladelikten kurtarıp sanat içinde bir keyfe dönüştüren SAMM Hotel,modern ve minimal çizgisiyle Ankara nın vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor Ankara

Detaylı

WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİN

WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİN GROHE.com.tr XS TEN XL E WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİN Bizi takip edin grohe.com.tr Saray Mahallesi, Site Yolu Sokak No 5 Anel Plaza Giriş Kat Ümraniye / İstanbul TÜRKİYE T +90 216-441 23 70 F +90 216 370

Detaylı

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara.

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. www.vetroart.com.tr Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. Gündelik yaşantımızda birçok alanda kullandığımız camın tarihi MÖ 3000 yıllarına dayanmakta, M.Ö 2500 yılına ait olduğu belirlenen Antik

Detaylı

YENİ BİR DÜNYANIN ANAHTARI...

YENİ BİR DÜNYANIN ANAHTARI... YENİ BİR DÜNYANIN ANAHTARI... Yeni bir dünyanın anahtarı. Makel den LUMIA SERİSİ... Lumia Serisi çerçeveler; metallerin asaleti, camın büyüsü ve ahşabın sıcaklığıyla birlikte modern minimalist tasarımları

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

İçerik. Mutfak bataryaları. Ürün açıklaması. Teknoloji

İçerik. Mutfak bataryaları. Ürün açıklaması. Teknoloji İçerik Mutfak bataryaları Hansgrohe Metris Select... 04 Hansgrohe Metris... 08 Hansgrohe PuraVida... 14 Hansgrohe Talis... 20 Hansgrohe Focus... 24 Axor Starck... 32 Axor Citterio... 38 Axor Citterio M...

Detaylı