Üç Dünya Prömiyeri, yedi Avrupa Prömiyeri, Yeni Çevreci Alternatif Teknolojiler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Üç Dünya Prömiyeri, yedi Avrupa Prömiyeri, Yeni Çevreci Alternatif Teknolojiler"

Transkript

1 GM Europe Product Development and Technology Communications Adam Opel Haus D Rüsselsheim Deutschland February 12, 2008 GM 78.. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarında Üç Dünya Prömiyeri, yedi Avrupa Prömiyeri, Yeni Çevreci Alternatif Teknolojiler Chevrolet: Üç kapılı Aveo HB Opel: Meriva Concept, Zafira için yeni motorlar, yeni Agila Saab: Yeni bir konsept otomobilin dünya prömiyeri. 9-4X BioPower Concept Cadillac: Provoq Fuel Cell Concept, CTS Coupe Concept, CTS-V, Escalade Hybrid HUMMER: HX Concept Corvette: ZR1 süper spor otomobil Cenevre. General Motors çok sayıda dünya ve Avrupa prömiyeri ile 78. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarında (6-16 Mart 2008) markalarının zengin farklılıklarını ve tasarım uzmanlığını sunacaktır. Ayrıca, GM Forumunda yakıt hücresi teknolojisinin dördüncü neslini temsil eden GM HydroGen 4 teknolojisi ile geleceğin konsepti sergilenecektir. HydroGen4 kendisinden önceki teknolojilere göre önemli ölçüde gelişmiştir, daha fazla dinamiklik, sistem dayanıklılığı sağlar ve günlük kullanıma daha uygundur. HydroGen4 ün yakıt hücresi grubunda 440 adet seri bağlantılı hücre vardır. Tüm sistem 93 kw a kadar elektrik çıkışı üretir. 73 kw/100 hp lik senkron elektrik motor sayesinde, sıfırdan 100 km/saat hıza ulaşmak yaklaşık 12 saniye alır. HydroGen4 te karbon-fiber kompozit malzemeden üretilmiş, üç adet 700-bar lık yüksek basınç deposundan oluşan ve toplam 4,2 kg hidrojen alabilen bir depo sistemi vardır. Bu da 320 kilometreye kadar çalışma menzili sağlar.

2 - 2 - Her markanın en önemli yeni modellerine kısa bir bakış: Chevrolet: Yeni, dinamik olarak tasarlanmış, üç kapılı Aveo nun dünya prömiyeri Bu yıl Chevrolet nin Cenevre Otomobil Fuarındaki Avrupa sunumunun en ilgi çekici kısmı ilk kez tanıtımı yapılacak olan yeni üç kapılı Aveo dur. Chevrolet'nin başarılı kompakt sınıf model ailesini hızla genişletme konusundaki kararlılığını göstermektedir, yeni beş kapılı modelde Mart ayında satışa sunulacaktır. Her iki modelin en önemli özellikleri çarpıcı dış görünümleri, yüksek kalitedeki iç mekanları ve yeni, daha da verimli benzinli motorlarıdır. Dinamik bir stile sahip olan üç kapılı Aveo Avrupa daki sergileme salonlarında Haziran 2008 de yerini alacaktır. Alıcılar iki benzinli motordan birini seçebileceklerdir: 84 hp çıkışa sahip 1,2 litrelik bir motor ve 101 hp çıkışa sahip 1,4 litrelik bir motor. Bir yıl önce, Cenevre Otomobil Fuarında, uygulamalı sanatlar okullarındaki öğrencilere yönelik, Avrupa çapında düzenlenen Genç? Yaratıcı? Chevrolet! yarışmasının ilki yapılmıştı. Bugün, bundan on iki ay sonra, otomobil fuarının ziyaretçileri bu başarılı girişimin ilk meyvelerini görebileceklerdir: Chevrolet standındaki hostesler yarışmadaki beş disiplinden biri olan Moda dalında birincilik ödülünü alan kıyafeti giyeceklerdir. Elbiseler Fransa, Lyon daki ESMOD Uluslararası Moda Okulu öğrencisi 20 yaşındaki Léa Schindler tarafından tasarlanmıştır. Yarışma hakkında daha fazla bilgi için, aşağıdaki adrese bakınız: Opel: Meriva Concept le yenilenen Monocab, Zafira için yeni motorlar, yeni Agila Opel in otomobil fuarında tanıtacağı araçlar markanın monocab araçlardaki uzmanlığını vurgulamaktadır. Meriva Concept küçük monocab araç segmentindeki, bu segmente 2003 de giren ve o günden bu yana liderliğini sürdüren çok satan modelin nasıl daha fazla geliştirilebileceğini göstermektedir. Bu konsept otomobil monocab Opel araçlarda daha fazla esnekliğe erişmek için yenilikçi bir yaklaşım ortaya koymaktadır. Meriva Concept in karakteri, tavana kadar uzanan U biçimli ön cam ve yan camların seviyesinin B direğindeki, otomobilin ayırt edilmesini sağlayan eğimleri ile açık ve havadar bir iç mekan oluşturan tasarım özellikleri tarafından vurgulanır. Bu tasarım unsurları aynı zamanda iç mekandaki kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan atmosferi belirginleştirir ve konsept otomobilin pratikliğini vurgular.

3 - 3 - Esnek kullanımlı yedi koltuklu araçların en önde gelen örneği olan Zafira yeni tasarım vurguları on motordan oluşan genişletilmiş motor yelpazesi ile yola devam etmektedir. Üç yeni motor seçeneği giriş seviyesi 1,6 litrelik benzinli (85 kw/115 hp) ve iki 1,7 CDTI ortak yakıt yollu turbo dizel (81 kw/110 hp ve 92 kw/125 hp) motor geliştirilmiş verimlilik sağlar. Öncekilerle karşılaştırıldığında, yeni motorlar 10 hp daha fazla güç, buna bağlı olarak da arttırılmış sürüş performansı ve yüzde beşe kadar daha az yakıt tüketimi sağlarlar. Bu Zafira nın, Opel logolu geniş ön krom çıkıntısı çeşitli zarif ve sportif yeniliklerden sadece biridir tarafından mükemmel biçimde vurgulanan, daha kararlı bir görünüme sahip olması için yeterlidir. Avrupa pazarının liderinin tek kabin yelpazesi, pazara Cenevre Otomobil Fuarından kısa süre sonra sürülecek olan yeni Agila ile tamamlanmıştır. Saab: Dünya ve Avrupa Prömiyerleri ile Çıkıştaki bir Marka 3 Mart taki GM Prömiyer Gecesi nde Saab ürün yelpazesinin sürekli geliştirilmesinin bir sonraki adımı olan bir konsept otomobilin dünya prömiyerini yapacaktır. Detroit teki ilk tanıtımından sonra, 9-4X BioPower Concept Avrupa da ilk kez görülecektir. Saab ın büyüyen Crossover segmentine girme amacının sonucu olarak, gelişimci bir tasarım ve sorumluluk sahibi bir performansın elde edilmesinin yanında en yeni teknolojiye sahip Saab XWD sisteminin kullanılmasına odaklanmıştır. Yenilikçi yük taşıma çözümleri arasında dağ sporları uzmanı Salomon la işbirliği içinde tasarlanan, eşsiz bir kayak donanımı taşıma sistemi de vardır. Bio etanol (E85) için en uygun hale getirilen, dört silindirli 2,0 litrelik BioPower turbo motor, önemli ölçüde azaltılan CO2 emisyonlarının yanında 300 hp güç ve 400 Nm maksimum tork sağlayarak Saab ın doğru kararlar almadaki kararlığını göstermektedir. Cadillac: Provoq Crossover Concept, CTS Coupé Concept, CTS-V ve Escalade Hybrid Cadillac iki çarpıcı konsept otomobille modellerdeki öncülüğüne devam etmektedir. Her iki model de Detroit Otomobil Fuarında prömiyerlerini yapmışlardır ve Avrupa da ilk kez Cenevre de görüleceklerdir. CTS-V yüksek performanslı spor sedanın Avrupa prömiyeri de yine İsviçre de yapılacaktır. Yenilikçi Provoq Fuel Cell Concept lüks otomobillerin

4 - 4 - geleceğini göstermektedir hidrojen yakıt hücreli bir melez otomobil. Cadillac Provoq Fuel Cell Concept GM nin çığır açıcı E-Flex hareket sisteminin en son örneği olarak, yeni beşinci nesil yakıt hücresi sistemini ve lityum-iyon pili bir araya getirmektedir. Şık, Cadillac imzası taşıyan gövdesiyle Provoq Concept lüks melez otomobilleri yeniden tanımlar ve geniş yolcu ve yük alanları sağlar. Diğer araç özellikleri arasında, iç aydınlatma lambaları ve müzik sistemi, gibi araç üzerindeki aksesuarlara güç sağlamaya yardımcı olan, tavana tümleşik bir güneş paneli, kablolu fren teknolojisi ve aerodinamik özellikleri geliştirmek üzere yüksek hızlarda kapanan ve yakıt hücresi grubunun maksimum oranda soğutulmasını sağlamak için düşük hızlarda açılan ön ızgara havalandırma girişleri vardır. Dış görünüşü gibi Provoq un iç mekanı da şıklığı işlevle bir araya getirir. Beş kişiliktir ve Cadillac müşterilerinin aradığı konfor, rahatlık ve bilgi ve eğlence sistemi özelliklerini bir araya getirir. En önemlisi yakıt hücresi güç aktarım organı yolcu veya yük alanına müdahale etmez. İyi eleştirilerin yanında, ödüller alan ve önemli satışlara ulaşan Cadillac CTS günümüz tasarımının öncüsü haline gelmiştir. Bundan sonra, Cadillac tasarımcıları bir sonraki adımın ne olduğu sorusuyla karşı karşıya gelmişlerdir. Yanıtları bu tasarım mirasını, Detroit teki 2008 Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarında prömiyeri yapılan, baştan çıkarıcı Cadillac CTS Coupe Concept ile kutlamak olmuştur. CTS Coupe Cadillac ın Sanat ve Bilimin bir araya geldiği tasarım dilini alır ve ikisine de yeni bir şeyler katarak yeniden sunar. Daha çarpıcı, daha teknik ve son derece kişisel olan CTS Coupe kendisinden önceki sedan modelin heyecanlandırıcı tasarımını, ön çamurluklardaki tamamen yeni biçimlendirilmiş gövde yanları ile daha da geliştirmektedir. CTS Coupe Concept de B direksiz klasik bir 2+2 iç mekan yerleşimi vardır, siyah deri ve mikrofiber döşeme bu tasarımı daha da vurgulamaktadır. Cadillac ın popüler 3,6 litre doğrudan enjeksiyonlı V-6 motorunun yanında halen geliştirilmekte olan yeni 2,9 litre turbo-dizel motorun da içinde bulunduğu küresel lüks otomobil pazarına yönelik bir dizi motoru taşımak için tasarlanmıştır. CTS-V nin Kuzey Amerika dışında 2008 sonunda satışa sunulacak üretim versiyonunda daha da sportif bir yol tutuşu vardır. 550 hp (SAE) V8 motoru sayesinde safkan spor otomobilin sürüş performansını arttırmaktadır. Sadece güç dışında, CTS-V aynı zamanda kapsamlı teknik ve tasarımsal geliştirmeler de içerir, bunlar Manyetik Sürüş Kumandası, endüstride bir ilk olan Performans Çekiş Yönetimi programı ve pedaldan vites değiştirme kumandası yeni bir otomatik şanzımanın eklenmesidir.

5 - 5 - Başka bir Avrupa prömiyeri de dünyanın büyük bir lüks SUV a uygulanan ilk yakıt tasarrufu sağlayan melez sistemi olan Escalade Hybrid için gerçekleştirilecektir. Yenilikçi, yakıt tasarrufu sağlayan 2 Kipli bir Melez sistem tarafından güç sağlanan Escalade Hybrid şehir içi sürüş sırasında yakıt tasarrufunda % 50 den fazla artış sağlayacaktır, ama bu arada onu diğer otomobillerden ayıran stili, segmentinin lideri olmasını sağlayan özellikleri ve Escalade ı bir ikon haline getiren yeteneklerinin tümünü ortaya koymaya devam edecektir. Hybrid ABD de 2008 yazında satışa çıkacaktır, Avrupa daki potansiyel satışlarla ilgili bir karar önümüzdeki birkaç ay içinde alınacaktır. Escalade Hybrid 2WD ve 4WD yapılandırmalarıyla mevcuttur. Şehir içi sürüş sırasında İki Kipli Melez sistem Escalade ın sadece elektrik gücüyle çalışmasını ve düşük hızla hareket etmesini sağlar. Ek güç gerektiğinde, sistem akü ve benzinli motordan alınan güç çıkışlarını bir araya getirir. GM nin patentli İki Kipli Melez sistemi gelişmiş bir elektrikli değişken şanzıman (EVT) ve 300 voltluk nikel-metal melez Enerji Saklama Sisteminden (ESS) oluşur. Bu sistemler Etkin Yakıt Yönetimi (AFM) sistemine sahip standart 6,0 litre V-8 Gen IV benzinli motorla uyumlu olarak çalışır. Corvette: ZR1 süper otomobillerin dünyasına giriyor Corvette 50 yıldan uzun süredir Amerikan spor otomobillerinin ikonu olmuştur ve yeni ZR1 dünyanın diğer süper otomobillerinin performans konusundaki rakibi olacaktır. Corvette ZR1 in kalbi süperşarjlı 620 hp (SAE) üreten 6,2 litrelik V8 motorudur. Bu coupe nin mükemmel güç-ağırlık oranı - ZR kg dan biraz daha fazladır örneğin 320 km/saatin üzerindeki maksimum hız gibi, beklenen sürüş performansı rakamlarına ulaşılmasında önemli bir etkendir. Karbon-fiber parçaların, örneğin ön çamurluklarda, kaputta ve tavanda, kapsamlı olarak kullanılması aracın ağırlığını minimumda tutmuştur. GM tarafından üretilen en hızlı otomobilin 2008 sonunda Avrupa da satışa sunulması beklenmektedir. Hummer: HX Concept son derece esnek bir arazi aracıdır HUMMER HX Concept kompakt, gençlik dolu ve son derece esnek bir otomobildir. Ödün vermeyen arazi aracı Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarındaki prömiyerinden sonra Avrupa da ilk kez Cenevre de görülecektir. Gövdesi dakikalar içinde yolcu gereksinimlerine uyarlanabilir. Sökülebilir tavan panelleri ve arka tavan grubu ile HX hızla bir pikap veya cabrio ya dönüştürülebilir. Temiz havayı daha fazla hissedebilmek için kapılar bile sökülebilir, bu özelliği ile çok sayıda ciddi arazi aracı tutkununun takdirini

6 - 6 - kazanmıştır. Çamurluk kenarları da, yoldaki engellerden/kayalardan korunmak için daha fazla boşluk sağlamak üzere hızla sökülebilir. Konsept otomobilde E85 yakıtla çalışan 3,6 litrelik V6 FlexFuel motor bulunmaktadır. General Motors ve Cenevre Otomobil Fuarında yer alan tüm GM markaları hakkındaki metinler, fotoğraflar ve diğer bilgilere internetten aşağıdaki adresi kullanarak erişilebilir:

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR

BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR Yeni Ford Mondeo ECOnetic modelinin CO 2 emisyonu 115 g/km Ford Ka araçlarda Ford Otomatik

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

Yeni Ford Focus Dış Tasarım

Yeni Ford Focus Dış Tasarım Yeni Ford Focus Dış Tasarım Otomobilden fazlasını isteyenlere... Piyasaya çıktığı 1999 yılında Atlantik Okyanusu nun iki tarafında da Yılın Otomobili ödülünü alan ilk otomobil olma unvanını kazanan Focus

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

TATA GRUP. Tata Grubu 1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai de kurulmuştur.

TATA GRUP. Tata Grubu 1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai de kurulmuştur. TATA GRUP Tata Grubu 1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai de kurulmuştur. Dünya çapında yaklaşık 400.000 çalışan istihdam edentata Grup'un faaliyetleri halihazırda yedi iş sektörünü kapsamaktadır:

Detaylı

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU 2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU S1 evo² (K117) Kuru & ıslak performans arasındaki en iyi denge! Yüksek hızlarda sürerken kontrollü ve hassas viraj alma kabiliyeti. Minimuma indirilmiş yuvarlanma direnci

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

YENİ CARGO. Basım tarihi: Kasım 2015

YENİ CARGO. Basım tarihi: Kasım 2015 YENİ DOBLÒ CARGO Fiat ın en yeni modellerini, aracınızla ilgili en son bilgileri ve güncel haberleri web sitemizde bulabilirsiniz. Dilerseniz tüm sorularınızı, istek ve önerilerinizi bize ulaştırabilir,

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Yeni BMW 5 Serisi Sedan. Dünya Lansmanı.

Yeni BMW 5 Serisi Sedan. Dünya Lansmanı. Dünya Lansmanı. Dünya Lansmanı. Geleneklerle Demlenmiş. 1963-1971 BMW 1800 1962 1964 Yeni Sınıf BMW 1500 1966-1972 BMW 2000 1972-1981 BMW 5 Serisi Tarih. 1972-1981 1980-1988 1987-1996 1995-2003 2003-2009

Detaylı

Chevrolet Cruze 1.6 LS

Chevrolet Cruze 1.6 LS İlan no: 303438 Chevrolet Cruze 1.6 LS Sahibinden Temiz cruze otomatil lpg'li sanroof ve deri koltuklu 37.900 TL İlan tarihi: 18 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Ataşehir Model

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut.

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut. İlan no: 239810 Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut. Sahibinden 370.000 EUR YALVAÇ GRUP FARKIYLA MERCEDES S500 COUPE 4MATIC AMG İlan tarihi: 3 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul Model

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında 1/5 Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında Sapa Building System, 14 19 Ocak 2013 tarihlerinde Münih te düzenlenecek BAU fuarına ilk kez katılacak. Sapa Building System, yapı çözümlerini sunup tanıtımını

Detaylı

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası Güvenli En son ve yüksek güvenlik seviyesine sahip güvenlik standartlarına uygunluk. Kolay Kullanım Alüminyum şanzıman kutuları sayesinde hafif ve kolay kullanım. Yüksek Kalite Kaliteli hammaddeler ile

Detaylı

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık 5 8 HP SU SOĞUTMALI MOTOR ÖN VE ARKA PAPATYA DİSK FREN DİJİTAL GÖSTERGE SAATİ AYARLANABİLİR AMORTİSÖR GÜÇLÜ ŞASE : Su soğutmalı, zamanlı, tek silindirli : 9 cc : 5 vites : 7 LT : 8 HP : Hidrolik tek papatya

Detaylı

Gücü de büyük, yükü de...

Gücü de büyük, yükü de... 7.5 TON 175 HP EURO 3 COMMON RAIL TURBO DIZEL INTERCOOLER ABS HBB LSPV Gücü de büyük, yükü de... Yeni Isuzu, 175 HP, Euro 3, common rail, turbo dizel intercooler motoru ve yenilenen dış görünüşüyle şimdi

Detaylı

Keşke Kelimesini Unutun!

Keşke Kelimesini Unutun! OPTUM CVX Serisi Keşke Kelimesini Unutun! Yeni Case IH Optum CVX Serisi; yeni, sınıfında fark oluşturan kaporta dizaynı, farklı tasarımı, güçlü ve ekonomik motor gücü seçenekleri, her türlü koşulda etkin

Detaylı

Bülten. Bosch Domestik Fanlar. Duvar Tipi Aksiyal Fanlar. Bosch Domestik Fanlar

Bülten. Bosch Domestik Fanlar. Duvar Tipi Aksiyal Fanlar. Bosch Domestik Fanlar Bülten TT/SME-PRM Teknik Bülten Tarih: 19.12.2017 Sayı: 152 Sayfa Sayısı: 5 Bosch Domestik Fanlar Bülten Konusu Bosch Domestik Fanlar Bosch Termoteknik Türkiye olarak firma stratejimiz doğrultusunda, Bosch

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Değerli İş Ortağımız,

Değerli İş Ortağımız, Değerli İş Ortağımız, Biliyoruz ki Lider olmak sağlam bir başlangıç ister. İşte bundan hareketle Lassa olarak yeni yıla yepyeni ürünlerle sağlam bir başlangıç yapıyoruz. Biliyoruz ki Lider olmak yenilik

Detaylı

Opel Insignia OPC. Kendinizi kısıtlamayın.

Opel Insignia OPC. Kendinizi kısıtlamayın. Opel Insignia OPC Opel Insignia OPC. Kendinizi kısıtlamayın. Bu kataloğun içeriği baskı tarihi itibariyle doğrudur (05/11). Opel, istediği zaman özellikleri ve donanımı değiştirme hakkını saklı tutar.

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR YARATICI DÜŞÜNME ILE YENILIK Endüstriyel, Ticari, Kamu, Yer Destek Hizmetleri ve daha fazlası geniş bir yelpazede kullanım alanı ile sağlam ve güvenilir yük taşıyıcılar, personel taşıyıcılar ve çekiciler

Detaylı

Audi A3 1.8 TFSI TL. İlan detayları KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC. Sahibinden AUDİ A3 CABRİO İlan tarihi: 30 Kasım 2016

Audi A3 1.8 TFSI TL. İlan detayları KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC. Sahibinden AUDİ A3 CABRİO İlan tarihi: 30 Kasım 2016 İlan no: 331455 Audi A3 1.8 TFSI Sahibinden AUDİ A3 CABRİO 63.000 KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC 77.000 TL İlan tarihi: 30 Kasım 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2010 Km Kasa

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Opel Omega CD 15.250 TL. İlan detayları SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! Sahibinden. İlan tarihi: 7 Ağustos 2015.

Opel Omega CD 15.250 TL. İlan detayları SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! Sahibinden. İlan tarihi: 7 Ağustos 2015. Opel Omega CD Sahibinden SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! İlan no: 242657 15.250 TL İlan tarihi: 7 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl İzmir Model yılı Ocak 1995 Km 213.000 km Kasa tipi Sedan

Detaylı

Basım tarihi: Şubat 2019 FİLO KATALOĞU.

Basım tarihi: Şubat 2019 FİLO KATALOĞU. Basım tarihi: Şubat 09 FİLO KATALOĞU www.fiat.com.tr İÇİNDEKİLER DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ ÖNSÖZ TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI NEDEN FIAT FİLO? BAYİ VE SERVİS AĞIMIZ MOTOR VE ŞANZIMAN SEÇENEKLERİ BİNEK ARAÇLAR

Detaylı

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS Her işte. ISB e Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS ISB e Cummins ISB e, güvenilirlik konusundaki ününü artırmaya devam ediyor. Cummins ISB e, kamyon, otobüs ve özel iş aracı kullanıcılarına Cummins ten

Detaylı

Honda Integra Type-R

Honda Integra Type-R İlan no: 244753 Honda Integra Type-R Sahibinden SATILIK HONDA CBR 250 R MOTOSİKLET TEMİZZZZ 9.250 TL İlan tarihi: 3 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Trabzon Model yılı Ocak 2011 Km 15.000 km

Detaylı

Bosch Havalandırma Ürünleri. Yüksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Şık ve işlevsel tasarım Kolay montaj

Bosch Havalandırma Ürünleri. Yüksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Şık ve işlevsel tasarım Kolay montaj osch landırma Ürünleri üksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Şık ve işlevsel tasarım Kolay montaj osch fanlar iç mekan hava kalitesi ve buna bağlı olarak iş ve yaşam kalitesini yükseltir.

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 Gelişmiş Özellikler ve Seçkin Konforun Yeni Temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen vitesi

Detaylı

NEW HOLLAND. 56s Serisi

NEW HOLLAND. 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi Yılların vazgeçilmeyen bir klasiği haline gelen 56s Serisi, yenilenmiş Tier 3 emisyon değerine sahip motoruyla, atalarından aldığı mirası geleceğe taşıyor.

Detaylı

Bosch Domestik Havalandırma Ürünleri. Yüksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Kaliteyi bütünleyen işlevsel tasarım Kolay montaj

Bosch Domestik Havalandırma Ürünleri. Yüksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Kaliteyi bütünleyen işlevsel tasarım Kolay montaj osch Domestik Havalandırma Ürünleri üksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Kaliteyi bütünleyen işlevsel tasarım osch fanlar iç mekan hava kalitesi ve buna bağlı olarak iş ve yaşam kalitesini

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

Opel Astra Sedan ı keşfedin...

Opel Astra Sedan ı keşfedin... Opel Astra Sedan Opel Astra Sedan ı keşfedin... Opel Astra nın tüm dinamik özelliklerinin zarif 4 kapılı bir Sedan da birleştiğini düşünün. Üstelik 60 : 40 katlanabilir arka koltukları ve geniş 490 litrelik

Detaylı

"DAF Transport Efficiency" programını öne çıkaran ürün yenilikleri

DAF Transport Efficiency programını öne çıkaran ürün yenilikleri Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa DAF Trucks, Hanover IAA 2016'da: "DAF Transport Efficiency" programını öne çıkaran ürün yenilikleri Yenilikçi DAF Connect çevrimiçi filo yönetim sistemi o Kamyon ile merkez

Detaylı

Otomobil ve Hafif Ticari Araç Pazarı 2019 Yılı İlk Çeyreğinde %44 Azaldı.

Otomobil ve Hafif Ticari Araç Pazarı 2019 Yılı İlk Çeyreğinde %44 Azaldı. 2 Nisan 2019 BASIN ÖZETİ Otomobil ve Hafif Ticari Araç Pazarı 2019 Yılı İlk Çeyreğinde %44 Azaldı. Otomobil Pazarı %44, Hafif Ticari Araç Pazarı %45,6 Azaldı. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam

Detaylı

ORİJİNAL COUPE-CABRİO

ORİJİNAL COUPE-CABRİO ORİJİNAL COUPE-CABRİO DÜNYANIN İLK SERİ ÜRETİM COUPE-CABRİO SU ( PEUGEOT 401 ECLIPSE - 1934 ) DÜNYANIN EN FAZLA SATAN COUPE-CABRİO SU ( PEUGEOT 206 CC: 360.000 ADET ) HER ZAMAN İLHAM VEREN, TAKLİT EDİLEN,TAKİP

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

DEUTZ-FAHR 4E Serisi

DEUTZ-FAHR 4E Serisi DEUTZ-FAHR 4E Serisi YENİ 4E SERİSİNİN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİYLE TANIŞIN DAİMA DAHA FAZLASINI İSTE! 4E Serisi 4050E 4055E 4065E 4075E 4080E Maksimum Güç Hp/kW 50/36,8 62/46,2 72/53,7 82/61,1 80/59,7

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Otomobil ve Hafif Ticari Araç Pazarı 2019 Yılı İlk 2 Ayında %52 Azaldı.

Otomobil ve Hafif Ticari Araç Pazarı 2019 Yılı İlk 2 Ayında %52 Azaldı. 4 Mart 2019 BASIN ÖZETİ Otomobil ve Hafif Ticari Araç Pazarı 2019 Yılı İlk 2 Ayında %52 Azaldı. Otomobil Pazarı %52, Hafif Ticari Araç Pazarı %54 Azaldı. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı,

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V533 Trend Activity Uzun 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V533 Trend Activity Uzun 5+1 İlan no: 403451 Mercedes Viano 2.2 CDI V533 Trend Activity Uzun 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Trend Activity Uzun 2011 137.900 TL İlan tarihi: 3 Mayıs 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

T480B T480B 2WD T480B 4WD

T480B T480B 2WD T480B 4WD T480B T480B 2WD T480B 4WD Ekonomik, Kompakt, Modern... T480B Yeni New Holland T480B Efsane artık bahçelerinizde! YERLİ TURBO MOTOR İLE YÜZÜNÜZ GÜLSÜN 3 silindirli 48 beygir gücüne sahip yerli motoru ile

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

BAJAJ AUTO (GÜNLÜK) ULAŞIMIN DÜNYA LİDERİ

BAJAJ AUTO (GÜNLÜK) ULAŞIMIN DÜNYA LİDERİ COVER PAGE PAGE No. 1 PAGE No. 2 BAJAJ AUTO (GÜNLÜK) ULAŞIMIN DÜNYA LİDERİ Bajaj, dünyada en çok güvenilen 3 tekerli taşıt markasıdır. Bajaj RE dünyada günde 58 milyondan fazla yolcu taşımaktadır. 25 ten

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Yüksek tavan, yüksek konfor...

Yüksek tavan, yüksek konfor... Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik ve tasarım özellikleriyle fark yaratan MD9 LE otomatik şanzımanı, bağımsız ön aksı, yükseklik ayarlı direksiyonu, geniş sürücü bölgesi ve ergonomik

Detaylı

Chrysler Sebring 2.7 LX Aut.

Chrysler Sebring 2.7 LX Aut. İlan no: 193031 Chrysler Sebring 2.7 LX Aut. Sahibinden SAHİBİNDEN EMSALSİZ HATASIZ KAZASIZ BOYASIZ 2006 LİMİTED 2.7 33.750 TL İlan tarihi: 5 Mayıs 2014 İlan detayları İlan detayları İl İzmir Model yılı

Detaylı

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA.

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. OPEL Astra OPC VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. Yeni Opel Astra OPC gelmiş geçmiş en güçlü Astra unvanına sahip safkan bir yarış otomobilidir. Güç gösterisi için 2.0 turbo motora sahip Astra OPC

Detaylı

Volvo S D Dynamic Edition

Volvo S D Dynamic Edition İlan no: 188477 Volvo S40 1.6 D Dynamic Edition Sahibinden SAHİBİNDEN TERTEMİZ VOLVO S40 1.6 DYNAMIC PAKET FULL 45.500 TL İlan tarihi: 6 Mart 2014 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep, Şehitkamil

Detaylı

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

Dizel in gücü, Bosch kızdırma bujileri ile servislerinizde.

Dizel in gücü, Bosch kızdırma bujileri ile servislerinizde. Dizel in gücü, Bosch kızdırma bujileri ile servislerinizde. İş ortağınız Bosch ile dizelde daha da güçlüsünüz! Yoğun biçimde tanıtımları yapılan elektrikli ve hibrit araçlara karşın dizel araçlar hâlâ

Detaylı

Fiat Punto V Dynamic

Fiat Punto V Dynamic İlan no: 389058 Fiat Punto 1.4 16V Dynamic Sahibinden OTOMATİK VİTES, PANORAMİK CAM TAVAN, 32.000 KM'DE TERTEMİZ 44.500 TL İlan tarihi: 22 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Yenimahalle

Detaylı

Chevrolet Cruze 1.6 124 HP

Chevrolet Cruze 1.6 124 HP İlan no: 244460 Chevrolet Cruze 1.6 124 HP Sahibinden SAHİBİNDEN ÇOK TEMİZ CHEVROLET CRUZE FULL DONANIMLI 1.6 LPG 41.500 TL İlan tarihi: 30 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya,

Detaylı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı Dünyaları taşısın diye tasarlandı Uzun Şasi (5 Euro palet) Kısa Şasi (4 Euro palet) 5 Euro paleti rahatllıkla taşıyabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm hacim ve kapasite uzunluk (uzun şasi versiyonu

Detaylı

Liebherr İnşaat Makineleri Komatek 2009'da Görücüye Çıkıyor

Liebherr İnşaat Makineleri Komatek 2009'da Görücüye Çıkıyor Liebherr Makine Ticaret Servis Ltd. Şti. Cumhuriyet Mah. E-5 Yanyol No. 39 Yakacık / Kartal İstanbul Mayıs 2009 Liebherr İnşaat Makineleri Komatek 2009'da Görücüye Çıkıyor 5-10 Mayıs tarihlerinde Ankara'da

Detaylı

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Ekonomik, modern, çok amaçlı Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Geçmişinden gelen gücün modern teknoloji ile

Detaylı

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 AC Serisi CVT Sürekli Değişken Transmisyon KONTROL SENDE... Sidewinder II Yönetim Paneli, dokunmatik ekranı, CVT transmisyonu, ve daha fazlası ile T7000 Auto

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut.

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. İlan no: 245718 Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. Sahibinden HATASIZ 2012 C 180 COUPE 156 PS 7G- TRONİC AMG PLUS CGI 115.000 TL İlan tarihi: 15 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Volkswagen Passat 2.0 TDI 140 HP BlueMotion Comfortline Tiptronik DSG şanzıman

Volkswagen Passat 2.0 TDI 140 HP BlueMotion Comfortline Tiptronik DSG şanzıman İlan no: 229830 Volkswagen Passat 2.0 TDI 140 HP BlueMotion Comfortline Tiptronik DSG şanzıman Sahibinden olkswagen Passat 2.0 TDI 140 HP BlueMotion Comfortline 75.250 TL İlan tarihi: 30 Mart 2015 İlan

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

DAHA FAZLA GÜÇ, DAHA FAZLA EĞLENCE!

DAHA FAZLA GÜÇ, DAHA FAZLA EĞLENCE! DAHA FAZLA GÜÇ, DAHA FAZLA EĞLENCE! İZİN İÇİN, İZE ÖZEL Korando ports, her vücut tipine uyum sağlayan elektrikli, ısıtmalı ön koltuklar ve sınıfında tek, 29º açıya sahip arka koltuklarıyla rahat yolculuklar

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

Hyundai Elantra 1.6i 16V GLS

Hyundai Elantra 1.6i 16V GLS İlan no: 276169 Hyundai Elantra 1.6i 16V GLS Sahibinden AYVALIKTA KLİMALI LPG Lİ YAKIT CİMRİSİ ELANTRA. 13.500 TL İlan tarihi: 13 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Balıkesir, Ayvalık, Ayvalık,

Detaylı

OpenAir. Güç ve esneklik için hava damper motorları. Bina Teknolojileri

OpenAir. Güç ve esneklik için hava damper motorları. Bina Teknolojileri OpenAir Güç ve esneklik için hava damper motorları Bina Teknolojileri s Rahat bir çalışma ve yaşam ortamı için Danışmanlar, toptancılar, sistem merkezleri, esnaflar, bina sahipleri, operatörler ve doğa

Detaylı

Chevrolet Lacetti V CDX

Chevrolet Lacetti V CDX Chevrolet Lacetti 1.6 16V CDX İlan no: 226364 İlan detayları Sahibinden 23.500 TL 07 Mar 2015 23.500 TL 01 Mar 2015 24.250 TL Chevrolet Lacetti (LPG, Özel Plaka, Döşeme, 4 lastik) İlan tarihi: 1 Mart 2015

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım...

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım... MD9 LE Ayrıcalıklı Ulaşım... Ayrıcalıklı ulaşım... Alçak tabanlı girişi, modern tasarımı ve ferah iç hacmiyle yolculuğun standartları değişiyor. Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik

Detaylı

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD)

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD) Ürün Gamı TIER III HRT yeni nesil motor 12+3 vites Sürüngen vites 540-540ECO PTO 3.000kg hidrolik kaldırma kapasitesi Kabin seçeneği Üstün manevra kabiliyeti Performans ve yakıt ekonomisi TIGER 55 65 (2WD)

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

1.6 120 HP OTOMATİK VE RAKİPLERİ

1.6 120 HP OTOMATİK VE RAKİPLERİ 1 1.6 120 HP OTOMATİK VE RAKİPLERİ SATIŞ ADETLERİNE KISA BİR BAKIŞ 2005-2006 YILLARINDA, B OTOMATİK VİTES SATIŞLARI 2005-2006 FARK 2005 2006 YIL % BİNEK TOPLAM 438.696 373.221-14,92% B TOPLAM 206.597 180.000-12,87%

Detaylı

Aftermarket Basın Toplantısı 12 Kasım, 2009. Şirket Tanıtımı

Aftermarket Basın Toplantısı 12 Kasım, 2009. Şirket Tanıtımı Aftermarket Basın Toplantısı 12 Kasım, 2009 Şirket Tanıtımı Honeywell Faaliyet Alanları Otomasyon ve kontrol çözümleri Özellikli materyaller 2008 Satışları $5.3B $14B $12.7B $4.6B Toplam = $36.6B Havacılık

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 Elegance

Skoda Octavia 1.6 Elegance İlan no: 271549 Skoda Octavia 1.6 Elegance Sahibinden 2014 MODEL 48.000 KM ELEGANCE DONANIM, OPSİYONLAR, DSG 92.000 TL İlan tarihi: 2 Mart 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2014 Km

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 NEW HOLLAND T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 Hi-Lo & Electro Command Düşük yakıt sarfiyatı Yüksek tork Uzun ömürlü motor Çevre dostu *T5.95 sadece EC modellerinde bulunmaktadır. Comman Rail Motor ile, Daha

Detaylı

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada sıralı

Detaylı

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı...

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı... PRESTİJ SD Rahatlığın Tanımı... Tasarruflu... Kısa ve orta mesafe taşımacılık alanında, personel taşımacılığı, transfer turları, VIP taşımacılığı ve özel turlara uygun olarak üretilen Prestij SD, konforu

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı