Hakkımızda. Minderde Kalite

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hakkımızda. Minderde Kalite"

Transkript

1 Minderde Kalite...

2 Minderde Kalite Hakkımızda Elif Minder, 2000 yılından itibaren minder, şezlong minderi, armut minder, tente, çadır, branda, koltuk kılıfı, masa örtüsü, sandalye kılıfı, mobilya koruma kılıfı, yer minderi imalatı yapmaktadır. Polyester kumaş, pamuklu kumaş, saten kumaş, emperteks kumaş, akrilik kumaş satışı yapmaktayız. Keyifli mekanlar için koleksiyonunda çok fazla çeşit bulunduran Elif Minder, her yeni yılda, yılın modasına uygun, teras, balkon, bahçe, havuz başı ve iç mekan ürünleriyle hizmetinizdedir. Bunun yanında akrilik dış mekan kumaşları, minder, şemsiye, salıncak ve egzotik aksesuar alanlarında da mobilyaları destekleyecek hizmetler ve ürünler sunmaktadır. Kaliteli ürünlerin, uygun fiyatlarla sunulduğu farklı ve dinamik yapısı ve yılların deneyimine sahip güler yüzlü ekibi ile Elif Minder sizleri mağazasında ağırlamaktan keyif duyacaktır. Vizyon İnsani ve kültürel değerlere ve çevreye önem veren şirket yapısı ve sektördeki 14 yıllık deneyimiyle yaşam alanlarınızda konfor sağlamak. Misyon : Bahçe ve iç mekan ürünleriyle, yaşam alanlarına çözüm arayan tüm müşteriler için çözüm ortağı olmak. Kalite ve tecrübemizi, sizin zevk ve tercihlerinizle birleştirip yaşam alanlaınıza değer katmak.

3 İç Mekan Mobilya Döşeme Minder&Kılıfları

4 Koltuk Döşeme 100X100 ebatında imal edilmiştir. İstenilen ebatlarda imal edilir. Fermuarlı ve astarlı dikim yapılır. İç malzeme olarak kırpıntı sünger ve strafor (granül) ile dolum yapılır. İstenilen renkte imalat yapılır. Kumaş olarak akrilik kumaş, emperteks kumaş, pamuklu kumaş, polyester kumaşlardan imalat yapılır.

5 Koltuk Minderleri 100X100 ebatında imal edilmiştir. İstenilen ebatlarda imal edilir. Fermuarlı ve astarlı dikim yapılır. İç malzeme olarak kırpıntı sünger ve strafor (granül) ile dolum yapılır. İstenilen renkte imalat yapılır. Kumaş olarak akrilik kumaş, emperteks kumaş, pamuklu kumaş, polyester kumaşlardan imalat yapılır.

6 Sandalye Minderleri 100X100 ebatında imal edilmiştir. İstenilen ebatlarda imal edilir. Fermuarlı ve astarlı dikim yapılır. İç malzeme olarak kırpıntı sünger ve strafor (granül) ile dolum yapılır. İstenilen renkte imalat yapılır. Kumaş olarak akrilik kumaş, emperteks kumaş, pamuklu kumaş, polyester kumaşlardan imalat yapılır.

7 Yer Minderleri 100X100 ebatında imal edilmiştir. İstenilen ebatlarda imal edilir. Fermuarlı ve astarlı dikim yapılır. İç malzeme olarak kırpıntı sünger ve strafor (granül) ile dolum yapılır. İstenilen renkte imalat yapılır. Kumaş olarak akrilik kumaş, emperteks kumaş, pamuklu kumaş, polyester kumaşlardan imalat yapılır.

8 Armut Minderleri Suni deriden imal edilmiştir. Alt tabaka çift fermuarlı olup. Astarlı şekilde dikim yapılmıştır. İsteğe bağlı olarak emperteks akrilik kumaştanda imalat yapılır. İç malzeme olarak strafor (granül) kullanılmaktadır.

9 Koltuk Kılıfları Koltuk kılıflarınız ölçüye göre kalıp alınıp dikim yapılır. Kullanılan kumaşlar pamuklu kumaş ve döşemelik kumaşlardan imal edilir. Koltuğun modeline göre kalıp alınıp koltuğa uyacak şekilde model uygulanır.

10 Sandalye Kılıfları Koltuk kılıflarınız ölçüye göre kalıp alınıp dikim yapılır. Kullanılan kumaşlar pamuklu kumaş ve döşemelik kumaşlardan imal edilir. Koltuğun modeline göre kalıp alınıp koltuğa uyacak şekilde model uygulanır.

11 Bahçe & İç Mekan Şark Köşesi Sedir Minderleri

12 Otantik Şark Köşesi

13 Salon Şark Köşesi

14 Sedir Minderi

15 Bahçe Şark Köşesi

16 Bahçe & Deniz Mobilya Döşeme Minder&Kılıfları

17 Oturma Grubu 100X100 ebatında imal edilmiştir. İstenilen ebatlarda imal edilir. Fermuarlı ve astarlı dikim yapılır. İç malzeme olarak kırpıntı sünger ve strafor (granül) ile dolum yapılır. İstenilen renkte imalat yapılır. Kumaş olarak akrilik kumaş, emperteks kumaş, pamuklu kumaş, polyester kumaşlardan imalat yapılır.

18 Kamelya Minderi 100X100 ebatında imal edilmiştir. İstenilen ebatlarda imal edilir. Fermuarlı ve astarlı dikim yapılır. İç malzeme olarak kırpıntı sünger ve strafor (granül) ile dolum yapılır. İstenilen renkte imalat yapılır. Kumaş olarak akrilik kumaş, emperteks kumaş, pamuklu kumaş, polyester kumaşlardan imalat yapılır.

19 Bank Minderi 100X100 ebatında imal edilmiştir. İstenilen ebatlarda imal edilir. Fermuarlı ve astarlı dikim yapılır. İç malzeme olarak kırpıntı sünger ve strafor (granül) ile dolum yapılır. İstenilen renkte imalat yapılır. Kumaş olarak akrilik kumaş, emperteks kumaş, pamuklu kumaş, polyester kumaşlardan imalat yapılır.

20 Sandalye Minderi 100X100 ebatında imal edilmiştir. İstenilen ebatlarda imal edilir. Fermuarlı ve astarlı dikim yapılır. İç malzeme olarak kırpıntı sünger ve strafor (granül) ile dolum yapılır. İstenilen renkte imalat yapılır. Kumaş olarak akrilik kumaş, emperteks kumaş, pamuklu kumaş, polyester kumaşlardan imalat yapılır.

21 Salıncak Minderi 100X100 ebatında imal edilmiştir. İstenilen ebatlarda imal edilir. Fermuarlı ve astarlı dikim yapılır. İç malzeme olarak kırpıntı sünger ve strafor (granül) ile dolum yapılır. İstenilen renkte imalat yapılır. Kumaş olarak akrilik kumaş, emperteks kumaş, pamuklu kumaş, polyester kumaşlardan imalat yapılır.

22 Koruma Kılıfı Bahçe mobilyalarını, yağmur ve toza karşı koruma amaçlı imalat yapılır. Koruma kılıfı polyester ve emperteks kumaşlardan imalat yapılır. Ayrıca hassas mobilyalar için toza karşı çizilme yapmaması için pamuklu kumaşlardan da imalat yapılır. Standart ölçü olmayıp mobilyaların ölçülerine göre dikim yapılır.

23 Şezlong Minderi Otel, Beach ve Havuzlarınızda kullanabileceğiniz Sezlong minderleri imperteks kumaş, akrilik kumaş, polyester kumaş, suni deriden imalat yapılabilir. İçerisinde sünger bulunur. Çift dikislidir ve su gecirmez, yıkanabilir. Bircok renk secenegi mevcuttur. Kurumsal istekler dahilinde firmanizin isim & logo ve bilgilerini minder üzerine işleyebilir, istediğiniz ebatlarda ve renklerde üretim yapabiliriz. Daha detayli bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

24 Şemsiye imalatı 100X100 ebatında imal edilmiştir. İstenilen ebatlarda imal edilir. Fermuarlı ve astarlı dikim yapılır. İç malzeme olarak kırpıntı sünger ve strafor (granül) ile dolum yapılır. İstenilen renkte imalat yapılır. Kumaş olarak akrilik kumaş, emperteks kumaş, pamuklu kumaş, polyester kumaşlardan imalat yapılır.

25

26 IN & OUT SOL UTI O N L I S O S IN & OUT SOL UTI O N L I S O S Oliva 3724 Verde claro 3726 Verde 3727 Botella 3725 Basalto % S O L U T I O N D Y E D A C R Y L I C Antracita 3731 Negro 3732 R A Y U R E Turkis 3721 Indigo 3733 Azul 3722 Brisa 3736 Rayure Beige 3787 Rayure Marron 3789 Rayure Amarillo 3785 Rayure Azul 3786 Marino 3723 Silver 3728 Perla 3735 Mineral 3729 Width / Genişlik 160 cm Length / Uzunluk 50 ml Rayure Gris 3788

27

SİZİN KONFORUNUZ. Vizyon:

SİZİN KONFORUNUZ. Vizyon: SİZİN KONFORUNUZ Neo GARDEN üretim tesisimiz en yüksek kalitede kusursuz üretim ve müşteri memnuniyeti odaklı ilkelere bağlı olarak Antalya da kurulmuştur. Üretmiş olduğumuz ürünlerde uzun süreli kullanım,

Detaylı

markasıyla Markaya Özel Üretim hizmetini de duyurmuştur. ulaşacaktır.

markasıyla Markaya Özel Üretim hizmetini de duyurmuştur. ulaşacaktır. Indoor & Outdoor Indoor & Outdoor Tevalli, 1971 yılında Beyazıt ta yağmur şemsiyesi imalatı yapmak üzere kurulmuştur. Sektöründe lider kuruluş olan Siesta için yıllardır ürünlerine özel tekstil üretimi

Detaylı

İÇİNDEKİLER BRANDA GÖLGELENDİRME VE ŞEMSİYE SİSTEMLERİ ÇADIR TENTE KÖRÜK SİSTEMLERİ DİĞER

İÇİNDEKİLER BRANDA GÖLGELENDİRME VE ŞEMSİYE SİSTEMLERİ ÇADIR TENTE KÖRÜK SİSTEMLERİ DİĞER ÖN KAPAK ÖN KAPAK İÇİ 1 İÇİNDEKİLER 4 BRANDA 10 GÖLGELENDİRME VE ŞEMSİYE SİSTEMLERİ 13 ÇADIR 17 TENTE 21 KÖRÜK SİSTEMLERİ 24 DİĞER 2 ÜRÜN VE HİZMETLER Geniş ve farklı alanlara hitap eden ürün yelpazesine

Detaylı

IKEA ile yaz önce evinize gelecek.

IKEA ile yaz önce evinize gelecek. IKEA ile yaz önce evinize gelecek. BOLLÖ katlanabilir masa G60 Y60cm, 200.556.90 69,95TL BOLLÖ katlanabilir sandalye 400.556.89 59,95TL Fiyatlarımıza KDV dahildir. evinizin her şeyi Bahçeniz için aksesuarlar

Detaylı

Turtop Tekstil Mefruşat San. ve Tic. Ltd.Şti. Tel +90(232) 4676696 Fax: +90(232) 4676697 www.turtopsoftplay.com info@turtopsoftplay.

Turtop Tekstil Mefruşat San. ve Tic. Ltd.Şti. Tel +90(232) 4676696 Fax: +90(232) 4676697 www.turtopsoftplay.com info@turtopsoftplay. TURTOP Tekstil olarak çocukların eğitimi, öğretimi ve oyunlarında yardımcı olacak, zekalarını geliştirecek, hem oyun hem de dinlenme zamanlarında kullanabilecekleri ürünler imal etmekte ve Avrupa da bulunan

Detaylı

Zemin ve gövde bölümlerinin 11 Farklı süblimasyon metali renginde imalatı yapılmaktadır.

Zemin ve gövde bölümlerinin 11 Farklı süblimasyon metali renginde imalatı yapılmaktadır. MYK01 Metal Yaka İsimliği Süblimasyon baskıya uygundur. Bu ürüne ait kalıpların tamamı firmamıza ait olduğu için mevcut olan her renk süblimasyon metaline tam profesyonel kesim yapılmaktadır. Süblimasyon

Detaylı

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi www.kugufethiye.com Kuğu Çamaşır Yıkama Fabrikası Tatil köyleri ve Otel tekstillerinin yıkama hizmetini modern çamaşırhanesinde

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ SIRA NO Cinsi Kullanılacağı Birim AHŞAP KREŞ MALZEMELERİ Teknik Özellikleri Birimi Adet Fiyat Tutar 1 Bebek karyolası (0-2

Detaylı

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı...

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı... KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI Evinizde mutluluklara yer açın... 5 Raflı Kitaplık Fikirlerle Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldiniz... Yükseklik : 175 cm Genişlik : 60 cm Derinlik

Detaylı

İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın

İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın Teknik Katalog İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın uygulanabilir. RAY 2mm; 1 m/kg Ağırlık; 4.6 100

Detaylı

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı...

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı... KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI Evinizde mutluluklara yer açın... 5 Raflı Kitaplık Fikirlerle Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldiniz... Yükseklik : 175 cm Genişlik : 60 cm Derinlik

Detaylı

Yaşam alanınıza renk katar...

Yaşam alanınıza renk katar... Yaşam alanınıza renk katar... INDEX Ürün Adı Sayfa Saray Oymalı 04-05 Saray Oymalı 06-07 Saray 08-09 Saray 10-11 Konak 12-13 Konak 14-15 Köşk 16-17 Köşk 18-19 Firma Profili MAHYA deneyimi ve güvenirliği

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

2000 yılından günümüze sandalye ve masa sektöründe, kaliteli ürün anlayışından ödün vermeden üretim yapmayı kendimize ilke edindik.

2000 yılından günümüze sandalye ve masa sektöründe, kaliteli ürün anlayışından ödün vermeden üretim yapmayı kendimize ilke edindik. 2000 yılından günümüze sandalye ve masa sektöründe, kaliteli ürün anlayışından ödün vermeden üretim yapmayı kendimize ilke edindik. Sürekli gelişen teknolojiye paralel olarak, ürün gruplarımızı ve kalitesini

Detaylı

hayatın tadını çıkar.

hayatın tadını çıkar. www.yataklisalincak.com hayatın tadını çıkar. tekli salıncak şezlong Hareketli ayak koyma aparatı,istenildiğinde çıkarılabilen şemsiyesi, çok kısa sürede kurulup-sökülebilen tasarımı, komple çelik gövdesi

Detaylı

Kaliteli Ürün, Kaliteli Hizmet Anlayışı

Kaliteli Ürün, Kaliteli Hizmet Anlayışı Kaliteli Ürün, Kaliteli Hizmet Anlayışı 2018 Koleksiyon İstediğiniz Ürün, İstediğiniz Şekil ve Ebatta, İstediğiniz Adrese... /creahali www.creahali.com BOUTIQUE DATÇA KOLEKSİYONU 2-3 ÇEŞME KOLEKSİYONU

Detaylı

19, 95 TL 2x250g. Brezilya nın güneşinden beslenen kahvenin büyüsünü keşfedin. Brazil Mild Öğütülmüş Kahve 21,95 TL

19, 95 TL 2x250g. Brezilya nın güneşinden beslenen kahvenin büyüsünü keşfedin. Brazil Mild Öğütülmüş Kahve 21,95 TL Brezilya nın güneşinden beslenen kahvenin büyüsünü keşfedin. 27 Mayıs ta www.tchibo.com.tr de XXXXXXXXXXXXXXXX ve tüm Tchibo larda Brazil Mild Öğütülmüş Kahve 21,95 TL 19, 95 TL 2x250g Her hafta yeni bir

Detaylı

Site Mah./Elazığ Cad./No:5 ALACAKAYA 0424 481 64 98. yunusdoner@gmail.com Yunus DÖNER Dernek Üyesi

Site Mah./Elazığ Cad./No:5 ALACAKAYA 0424 481 64 98. yunusdoner@gmail.com Yunus DÖNER Dernek Üyesi DOĞRUDAN TEMİN İLANI ALACAKAYA KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES Benim de Geleceğim Var! Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2010 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

ödün verme. Kim olursan ol, bizden biri ol! Kaliteden asla Taklitlerden sakın, özgün ol. Sahip olduklarına, benim diyebil.

ödün verme. Kim olursan ol, bizden biri ol! Kaliteden asla Taklitlerden sakın, özgün ol. Sahip olduklarına, benim diyebil. Ekonomik ve Ergonomik çözümlerin Ofisini yanında huzurla taşı. Kaliteden asla Taklitlerden sakın, özgün ol. ödün verme. Kişiliğinin aynası ürünlerin sahibi ol. takipçisi ol. Sahip olduklarına, benim diyebil.

Detaylı

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Niğde Üniversitesi Öğrenci Yurdunda kullanılmak üzere muhtelif mal ve malzeme alınacak olup, alınacak mal ve malzemelerin özellikleri aşağıda

Detaylı

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025 ÜNİFORMA KATALOĞU ZABITA MONT ESN1021 Bonding Kumaştan imal edilmiştir. Su geçirmezlik özelliğine sahiptir. İçi Kapitoneli ve elyaf takviyeli olup reflektörlüdür. ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ESN1022

Detaylı

BAŞLICA KUMAŞ ÇEŞİTLERİ 1- TRİKO POLYESTER KUMAŞ ÖZELLİKLERİ (AVRUPA STANDARTI) Genellikle gönder bayraklarında ve açık alanlarda kullanılır. Rüzgarı gözenekleri arasından geçirebilme özelliğinden dolayı

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz. Çalışan Politikamız. Üretim ve Kalite Politikamız

Misyonumuz. Vizyonumuz. Çalışan Politikamız. Üretim ve Kalite Politikamız ÜRÜN KATALOĞU 2018 Misyonumuz Sağlıklı ve çevre ile dost, uzun yıllar zevkle kullanabileceğiniz, kullanırken de mutlu olacağınız ürünler üretmek için çalışıyoruz. Yaratıcılığı ve teknolojiyi harmanlayarak

Detaylı

AHŞAP EV & KAMELYALAR BAHÇE MOBİLYALARI & PEYZAJ ÜRÜNLERİ AHŞAP BAĞ DİREKLERİ KERESTE ÇEŞİTLERİ

AHŞAP EV & KAMELYALAR BAHÇE MOBİLYALARI & PEYZAJ ÜRÜNLERİ AHŞAP BAĞ DİREKLERİ KERESTE ÇEŞİTLERİ AHŞAP EV & KAMELYALAR BAHÇE MOBİLYALARI & PEYZAJ ÜRÜNLERİ AHŞAP BAĞ DİREKLERİ KERESTE ÇEŞİTLERİ ELMA - KİVİ - ÜZÜM BAĞ DİREĞİ Ahşap Elma Bağ Direği Boy (L): 4-4,5 mt Çap (D): 10 cm ile 12 cm arasında Ahşap

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG Koltuk serisi İŞLEVLER/ PARÇALAR 2 li kanepe ünitesi 3 lü kanepe ünitesi Uzanma koltuğu ünitesi Köşe ünitesi Kolçak Ayaklar Çıkartılabilen kılıf Kılıf seçeneği Yıkanabilen

Detaylı

OYUN PARKLARI AFACAN SERİSİ OYUN PARKLARI ORMAN SERİSİ OYUN PARKLARI MİNİ SERİSİ OYUN PARKLARI DENİZ SERİSİ OYUN PARKLARI EKO SERİSİ

OYUN PARKLARI AFACAN SERİSİ OYUN PARKLARI ORMAN SERİSİ OYUN PARKLARI MİNİ SERİSİ OYUN PARKLARI DENİZ SERİSİ OYUN PARKLARI EKO SERİSİ OYUN PARKLARI AFACAN SERİSİ 4 AHŞAP ÜRÜNLER KAMELYA 34 OYUN PARKLARI ORMAN SERİSİ 12 AHŞAP ÜRÜNLER PERGOLE 40 OYUN PARKLARI MİNİ SERİSİ 14 AHŞAP ÜRÜNLER KÖPRÜ-ÇİTLER 42 OYUN PARKLARI DENİZ SERİSİ 16 KENT

Detaylı

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye SALON TAKIMLARI KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye KOD NO. 316 Melodi Masa Y.Siyah / 222 Melodi Sandalye farklı kombinasyonlarla olu turabilece iniz binlerce çe idi sizlere sunuyoruz,

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2018 > TÜRKÇE

FİYAT LİSTESİ 2018 > TÜRKÇE FİYAT LİSTESİ 2018 > TÜRKÇE SKIMMERLI HAVUZ Fiyatlar tüm renkler için geçerlidir SI3 S62 188 SE3 183 S62 S62 NU* S31 SI3 SE3 183 188 490 NU* 62,6 x 31 x 2,6 62,6 x 31 x 2,6 31 x 31 x 2,6 46 x 46 x 2,6

Detaylı

Medikal Grubu. Medikal Grubu. Akülü Tekerlekli Sandalye. Akülü Tekerlekli Sandalye. Akülü Tekerlekli Sandalye. Akülü Tekerlekli Sandalye

Medikal Grubu. Medikal Grubu. Akülü Tekerlekli Sandalye. Akülü Tekerlekli Sandalye. Akülü Tekerlekli Sandalye. Akülü Tekerlekli Sandalye 2016 Ürün Kataloğu ASL 7894 ASL 7895 ASL 7896 ASL 808m 400 W Motor - 36 Amper Akü 450 W Motor - 45 Amper Akü 550 W Motor - 55 Amper Akü 200 W Motor - 36 Amper Akü Medikal Grubu Medikal Grubu ASL 709 350

Detaylı

Since.

Since. Since 2017 2018 MUSA KANEPE 1984 yılında iş hayatına başlamış olup o yıldan beri döşenmiş veya iskelet halinde kanepe, oturma grubu imalatında Ankara Siteler'de faaliyet göstermekteyiz. Oturma Grubu ve

Detaylı

Profilimiz Ürünlerimiz İletişim Bilgilerimiz

Profilimiz Ürünlerimiz İletişim Bilgilerimiz Index Profilimiz Ürünlerimiz - İplik - Dokuma Kumaş - Otel Tekstili Ürünleri Çarşaf Nevresim Yastık Kılıfı Yorgan Havlu-Bornoz Alez Pike - Hazır Giyim İletişim Bilgilerimiz Profilimiz Vizyonumuz : Yıllardır

Detaylı

BAHÇE, BALKON & TERASLAR İÇİN MODERN FİKİRLER

BAHÇE, BALKON & TERASLAR İÇİN MODERN FİKİRLER BAHÇE, BALKON & TERASLAR İÇİN MODERN FİKİRLER Güneşlikli Bahçe Divanı Kaliteli plastik örgülü. Katlanabilir güneşliği 50+ faktörlü UV korumalı. Minderli ve 4 adet yastıklı; kılıflar çıkarılabilir ve yıkanabilir.

Detaylı

SEGASİT rahatlık, estetik, sağlamlık, test sonuçları ve maliyet avantaj değerlerini en ileri seviyede dikkate alır.

SEGASİT rahatlık, estetik, sağlamlık, test sonuçları ve maliyet avantaj değerlerini en ileri seviyede dikkate alır. Sinema Koltukları SEGASit kalite, mühendislik ve teknoloji standartlarından ödün vermeden; dünya standartları, güvenlik ve teknik şartnamelere uygun en ileri teknoloji ve teknikleri kullanarak koltuk üretimi

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ MEMBRAN

KATI YALITIM MALZEMELERİ MEMBRAN KATI YALITIM MALZEMELERİ MEMBRAN Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi MEMBRAN Polyester keçe, cam tülü, kanaviçe vb.

Detaylı

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Temmuz 2017 Rustik instagram/ facebook / kampanyapesinde Rustik Tarz Kelime anlamı köy evi veya köy görünüşü verilen, kırsal olan Rustik (kaynak: TDK), doğallığı

Detaylı

Tüm ürünlerimiz sağlığa zararlı olmayan, geri dönüşümlü hammaddeler kullanılarak üretilmektedir.

Tüm ürünlerimiz sağlığa zararlı olmayan, geri dönüşümlü hammaddeler kullanılarak üretilmektedir. İDECplast Oto Servis Koruma ürünleri Üretim ve Pazarlama şirketi olarak, Oto servis Koruma ürünleri üretmek üzere yola çıkan şirketimiz faydalı ürünler sunabilmek adına kısa sürede ARGE çalışmalarına önem

Detaylı

SEGASİT rahatlık, estetik, sağlamlık, test sonuçları ve maliyet avantaj değerlerini en ileri seviyede dikkate alır.

SEGASİT rahatlık, estetik, sağlamlık, test sonuçları ve maliyet avantaj değerlerini en ileri seviyede dikkate alır. Sinema Koltukları SEGASit kalite, mühendislik ve teknoloji standartlarından ödün vermeden; dünya standartları, güvenlik ve teknik şartnamelere uygun en ileri teknoloji ve teknikleri kullanarak koltuk üretimi

Detaylı

yenilikçi yenilikçi reformist yenilikçi

yenilikçi yenilikçi reformist yenilikçi Firmamız 1992 yılında kurulmuş olup, bugüne kadar Alüminyum, Rattan, Teak oturma gruplarıyla aranan isimler arasında yerini almıştır. Son yedi yıl içinde yurt dışındaki fabrikamızda imal edilen ürün çeşitleriyle

Detaylı

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43 INDEX Yılların tecrübesiyle mobilya sektöründe kalıcı ve sağlam bir yer edinen Perla Sofa,her geçen gün artan hizmet kalitesi ve müşteri portföyü ile faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.sahip olduğu

Detaylı

www.foratoys.com e-mail : foratoys@hotmail.com Tel : 0312 353 07 06 Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm.

www.foratoys.com e-mail : foratoys@hotmail.com Tel : 0312 353 07 06 Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm. Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm. Kod; 3695 Çok Fonksiyonlu Ahşap Aktivite Seti Kurulum alanı; 800 x 700 cm. 1 Kod; 8656 Ahşap Oyun Grubu 2 Kuleli, 2 Kaydıraklı Kurulum alanı; 500

Detaylı

Merve Kristal.

Merve Kristal. Merve Kristal www.mervekristal.com HAKKIMIZDA 23 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle ile paylâşmanın gururunu ve huzurunu duyarız. Bu uzun soluklu süreç içerisinde

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için... yaşamı değerli kılmak için... ÖNSÖZ 1993 yılında inşaat sektörü alanında faaliyete geçen MES İNŞAAT, kuruluşundan bu yana imza attığı pek çok konut projesiyle insan hayatı ve güvenliği sorumluluğunun bilincinde

Detaylı

Cafissimo dan Kaçırılmayacak Fırsat

Cafissimo dan Kaçırılmayacak Fırsat Cafissimo dan Kaçırılmayacak Fırsat 20 Mayıs ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 595 TL 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: RENKLERİN ENERJİSİYLE UYANIN Çok daha fazlası için Tüm

Detaylı

FİRMA PROFİLİ. Metod Fabrika

FİRMA PROFİLİ. Metod Fabrika Metod Fabrika FİRMA PROFİLİ Firmamız 1995 yılında kurulduğunda, sürekli gelişmeyi hedeflerken, yıllardır sektörün içinde edinmiş olduğumuz tecrübe ve bilgi birikimlerimizi sizlerle paylaşmayı amaç edinmiştir.

Detaylı

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle 2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle alüminyum doğrama,cephe giydirme ve kapı otomasyon sistemleri

Detaylı

Sunshine Villa Ersoy. Özet. Açıklama

Sunshine Villa Ersoy. Özet. Açıklama Sunshine Villa Ersoy Özet Side Evrenseki mevkiinde, denize 800m uzaklıkta bir yazlık site içerisinde bulunan, özel yüzme havuzlu,3+1 villamız 6 kişilik konaklama imkanı sunmaktadır. Açıklama Side Evrenseki

Detaylı

Akrobatik Sıçratma Zemini Cimnastik Mantarları Halka Aleti Çeşitleri Paralel Aleti Çeşitleri Denge Aleti Çeşitleri Yer Barları

Akrobatik Sıçratma Zemini Cimnastik Mantarları Halka Aleti Çeşitleri Paralel Aleti Çeşitleri Denge Aleti Çeşitleri Yer Barları Akrobatik Sıçratma Zemini Cimnastik Mantarları Halka Aleti Çeşitleri Paralel Aleti Çeşitleri Barfiks Aleti Çeşitleri Yer Barları Asimetrik Paralel Aleti Çeşitleri Denge Aleti Çeşitleri Tramplen Trambolin

Detaylı

27 yıllık tecrübe... Uykunun en tatlı hali

27 yıllık tecrübe... Uykunun en tatlı hali Koşulsuz müşteri memnuniyetinin ilk halkası, doğru hammadde seçimi ve yüksek standartlarda kalite kontrol mekanizmasıdır. Bunun bilinci ile her bir hammaddemizi ve üretici firmayı özenle seçeriz. Bunun

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

HOTEL BİLGİ FORMU YAZ 2018

HOTEL BİLGİ FORMU YAZ 2018 HOTEL BİLGİ FORMU YAZ 208 TUR OPERATÖRÜ : OTELİN ADI OTELİN KATEGORİSİ (YILDIZ) PANSİYON OTELİN AÇILIŞ TARİHİ SON RENOVASYON TARİHİ TESİSİN KURULDUĞU ALAN TELEFON NUMARASI FAKS NUMARASI E-MAIL ADRESI WEB

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR.

VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR. VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR. km, Antalya havaalanına 135 km mesafededir. Galaxy Beach Hotel, Akdeniz'in incisi

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Al Evine Bak Keyfine. Evinize Doğallığı Getirin. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ,95 TL

Al Evine Bak Keyfine. Evinize Doğallığı Getirin. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ,95 TL Al Evine Bak Keyfine 25 Mayıs'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LANSMANA ÖZEL,95 TL 179 149,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Evinize Doğallığı Getirin Bu kampanya 11 Mayıs-14

Detaylı

NET %10 SON GÜN 31 MART

NET %10 SON GÜN 31 MART % NET 30 %10 SON GÜN 31 MART 1 İçerik Bambi, Home Textile ürünlerini modern üretim araçlarını gelenekselin tecrübesinden faydalanarak doğallık çizgisinden ödün vermeden en kaliteli malzemeleri kullanarak

Detaylı

izolasyon nedir ,31 1,23 ses yalıtım malzemeleri ,83 0,91 ısı yalıtımında kullanılan malzemeler 320 0,28 1,1

izolasyon nedir ,31 1,23 ses yalıtım malzemeleri ,83 0,91 ısı yalıtımında kullanılan malzemeler 320 0,28 1,1 www.bilimnettasarim.com/ izolasyon nedir 1000 0,31 1,23 ses yalıtım malzemeleri 1000 0,83 0,91 ısı yalıtımında kullanılan malzemeler 320 0,28 1,1 mantolama 18100 0,61 1,9 izolasyon 4400 0,73 1,19 inşaat

Detaylı

KOPANAKİCİ KALİTE KONTROL EDİLMEZ, ÜRETİLİR. Kopanaki İmalatı Salim Coşkun ATASEVEN www.kopanakici.com 01.01.2013

KOPANAKİCİ KALİTE KONTROL EDİLMEZ, ÜRETİLİR. Kopanaki İmalatı Salim Coşkun ATASEVEN www.kopanakici.com 01.01.2013 2013 KOPANAKİCİ KALİTE KONTROL EDİLMEZ, ÜRETİLİR Kopanakici; kopanaki, pamuk dantel, likralı dantel, şönili dantel, polyester dantel üretimi konusunda Düzce bölgesinde üretim yapmakta olup Türkiye nin

Detaylı

Teknik Şartname Standart Formu

Teknik Şartname Standart Formu İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

MiMARLIK, BiÇiM HALiNE GELMiŞ YAŞAMDIR.

MiMARLIK, BiÇiM HALiNE GELMiŞ YAŞAMDIR. Kurumsal MiMARLIK, BiÇiM HALiNE GELMiŞ YAŞAMDIR. FRANK LLOYD WRIGHT 20. yüzyılın en önemli mimarlarından ve Modern Mimarlık tarihinin kurucularından biri olan Wright, Expresyonizm den Rasyonalizm e birden

Detaylı

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Soylubey Yapı, birçok konut projesinin yanı sıra iş merkezleriyle de gelişen Menderes in öncü kuruluşu konumundadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile Menderes te tüketicinin güvenini kazanıp, Menderes sınırlarını

Detaylı

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir. Firmamız, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu Mehmet MEÇİN ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu kardeşi Mansur MEÇİN ortaklığı ile kamu ve özel sektöre her türlü

Detaylı

HAKKIMIZDA. Kent ve bahçe mobilyaları üretimi ile peyzaj ve proje uygulama çalışmaları deneyimli ve işinde uzmanlaşmış kadromuz ile devam etmektedir.

HAKKIMIZDA. Kent ve bahçe mobilyaları üretimi ile peyzaj ve proje uygulama çalışmaları deneyimli ve işinde uzmanlaşmış kadromuz ile devam etmektedir. HAKKIMIZDA Firmamız 999 yılında peyzaj proje tasarımı, peyzaj uygulama ve inşaat ağırlıklı olarak kurulmuştur. Büyük ölçekli birçok kentsel uygulama başarı ile gerçekleştirilmiştir. 00 yılında Ankara İvedik

Detaylı

ANA SINIFI KREŞ-YUVA ve PARK DONANIMLARI

ANA SINIFI KREŞ-YUVA ve PARK DONANIMLARI ANA SINIFI KREŞ-YUVA ve PARK DONANIMLARI Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm. Kod; 8660 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 420 x 480 cm. Kod; 8666 Ahşap Oyun Grubu Çift Kuleli, Tünelli

Detaylı

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood Helena Center Helena Wood Art Elegance of The Wood HELENA WOOD ART. 1993 yılında sedef ve ahşap el sanatları sektörüne hizmet etmek üzere kurulmuştur. Türk el sanatlarının güzel sedef işlemelerinin en

Detaylı

HAKKIMIZDA STORE PERDE JALUZİ PERDE SİLÜET PERDE PROJEKSİYON PERDE ZIP SCREEN PERDE YAT PERDE DİKEY PERDE MOTORLU PERGOLA PERDE CAM BALKON PERDE

HAKKIMIZDA STORE PERDE JALUZİ PERDE SİLÜET PERDE PROJEKSİYON PERDE ZIP SCREEN PERDE YAT PERDE DİKEY PERDE MOTORLU PERGOLA PERDE CAM BALKON PERDE 3 Zen Perde olarak her çeşit mekanizmalı ve motorlu perde sistemlerinde uzmanız. Perde çeşitleri ve perde sistemleri alanında, 12 yılı aşkın uygulama tecrübemiz ile stor perdeler, zebra perdeler, jaluzi

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

Marin Tarzını Keşfedin

Marin Tarzını Keşfedin MAKSİMUM KAHVE KEYFİ, MİNİMUM FİYATLARLA! Gerçek kahve tutkunlarının aradığı yaz indirimi Tchibo da. 20 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE 595 TL 495 TL CLASSIC 329,95 TL 299,95 TL

Detaylı

SR EK-1STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI

SR EK-1STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI K.K.T.C. Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı Mali destek programları T.C. Lefkoşa Büyükelçiliği tarafından finanse edilmektedir. T.C. Çukurova Kalkınma ajansı mali destek programlar

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 29/11/2016-3724 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 17793936-934.03.11- Konu : Teklif Mektubu... Kurumumuzun ihtiyacı olan aşağıda

Detaylı

DORUK OTEL TEKSTİLİ 2015 KATALOĞU

DORUK OTEL TEKSTİLİ 2015 KATALOĞU DORUK OTEL TEKSTİLİ 2015 KATALOĞU HAVLU GRUBU LİNEN GRUBU YASTIK GRUBU RESTAURANT SPA GRUBU TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLER OTEL YATAKLARI DİGER ÜRÜNLER OTEL HAVLULARI %100 Pamuk. %100 Hidrofil,özelliği kazandırılmıştır.

Detaylı

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye trevo trevo 1 Trevo 8 MFA Trevo 7 MFA Trevo 9 MFA 2 Trevo 6 MFA Trevo 5 MFA

Detaylı

2014 YILI AMBULANS PERSONELİ KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI AMBULANS PERSONELİ KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 YILI AMBULANS PERSONELİ KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ: TTK ihtiyacı olarak ambulans personelleri için giyim eşyası satın alınacaktır. 2- TEKNİK ÖZELLİKLER: 2.1-BOT Botlar siyah renkte olacaktır.

Detaylı

KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi PERSONEL KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Konu: Bu teknik şartname Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi hizmet alımı kapsamında çalışan personeli için satın

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

FACT FINDER YAZ 2012

FACT FINDER YAZ 2012 GENEL BİLGİLER FACT FINDER YAZ 2012 OTEL : Grand Yazıcı Marmaris Palace SINIFI : 1.Sınıf Tatil Köyü PANSİYON : Herşey Dahil ADRES : Cumhuriyet Mah. Atatürk Cad. No: 3 Pamucak Mevkii İçmeler Yolu İçmeler

Detaylı

Özel Profilde Polipropilen Çember ve Paslanmaz Çelik Çember. Filtre Çapı Polipropilen başlıklarda standart 180mm

Özel Profilde Polipropilen Çember ve Paslanmaz Çelik Çember. Filtre Çapı Polipropilen başlıklarda standart 180mm Paslanmaz çelik kartuş, torba ve sepet filtre kaplarımız ve içine takılan yine paslanmaz çelikten imal ettiğimiz; kartuş filtreler, torba filtreler ve sepet filtreler, standart üretim olarak AISI-304 ve

Detaylı

Katlanır Cam Balkon KATLANIR CAM BALKON

Katlanır Cam Balkon KATLANIR CAM BALKON KATLANIR CAM BALKON Sistemleri hayatımızın büyük bölümünün geçtiği mekânların daha işlevsel kullanılması için tasarlanmıştır. Katlanır Cam Balkon Sistemleri evlerimizin bir parçası olan balkonlarımızı

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

AKCAN VİZYON. Şapkalar. Pelerinler. Bolerolar. Şallar. 2011 sezonun yeni renkleriyle örgüleriniz daha güzel olacak» 5. sayfa

AKCAN VİZYON. Şapkalar. Pelerinler. Bolerolar. Şallar. 2011 sezonun yeni renkleriyle örgüleriniz daha güzel olacak» 5. sayfa AKCAN Toptan Ev Tekstili, Tuhafiye, Yün İplik A.Ş. www.akcan.com.tr AKCAN VİZYON CASHCA, zengin desen anlayışı ve bir o kadar zevkli tasarımlarıyla hazırladığı 2011 Nevresim Takımları kampanyalı ürünler

Detaylı

Sunshine Villa Guzel. Özet. Açıklama

Sunshine Villa Guzel. Özet. Açıklama Sunshine Villa Guzel Özet Side Evrenseki'de,denize 800m uzaklıktaki bir yazlık sitede bulunan etrafı bitkilerle çevrili özel havuzlu,3+1 villamız, 6 kişilik konaklama imkanı sunmaktadır. Açıklama Side

Detaylı

CASALARA BIANCA

CASALARA BIANCA 2017-2018 CASALARA BIANCA Doğa ve konforlu yaşama yapacağınız yolculuk başlıyor.. 6 7 VAZİYET PLANI İzmir konut sektörünün tartışmasız en değerli bölgesi olan Narlıdere nin Limanreis mahallesinde Residence

Detaylı

OKUL ÖNCESİ ÇOCUK EĞİTİM SANAT MERKEZİ VE PARKI PROJESİ İHTİYAÇ PROGRAMI Gaziantep te çocukların güvenli ve öğrenme süreçlerini destekleyici zengin uyarıcıların olduğu çevre koşulları ile yaşam deneyimlerini

Detaylı

Oturma Grupları Yataklar Baza ve Başlıklar

Oturma Grupları Yataklar Baza ve Başlıklar 2005 yılında 5 çalışanı ile üretime başlayan ŞULE BAZA, sizlerin ilgi ve desteği ile günümüze gelmiş 44'e ulaşan çalışanı ile hizmete devam etmektedir. Müşteri memnuniyetini, kaliteli ve geniş kullanımlı

Detaylı

Yenilikçi USB Modelleri

Yenilikçi USB Modelleri Markanızın, firmanızın ya da ürünlerinizin tanı3mı için kullanılan en etkin pazarlama araçlarından biri kurumsal hediyelerdir. Kurumsal hediyeler, hedef kitlenizle doğrudan ile?şime geçmenizi sağlar ve

Detaylı

Kurucumuz Tuncay KENÇEKOL 1981 yılında bu sektöre Çınarcık Matbaacılık adı altında, adım atmıştır. 1992 yılında ise kendi şirketi olan Çınaray Matbaacılığı kurarak ticari hayatına devam etmiştir. Şirketimizin

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir.

Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Villa Mavi Kelebek Özet Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Image not found http://www.tatilvillas.com/images/w.200/h.200/c.1/mr.1/d.listing_photos/sd.2016-11/i.6b2ea1af9881392e6bfbdcdecd42e91f.jpg

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

www.eskidjibazaar.com

www.eskidjibazaar.com P E N D İ K DAYIZ SMART LED HDMI 82 E 899 469 Arçelik Altus AL-423 Bulaşık Makinası 3 Programlı Boyut 88,9 X 64,4 X 66,1 Cm Marka Altus Model Al 423 T Ürün Bulaşık Makinesi Kapasite 12 Kişilik Program

Detaylı

SN. ŞAHIS VEYA FİRMA ADI

SN. ŞAHIS VEYA FİRMA ADI SN. ŞAHIS VEYA FİRMA ADI ÖZBULUTLAR A.Ş 1982 yılında Yozgat ta kurulan ve zahirecilik, hayvancılık, suni gübre, akaryakıt ve lpg istasyonları, mobilya, beyaz eşya sektöründe hizmet vermektedir. Mevcut

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler MEMBRAN ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Yapı kimyasalları sektöründe 20 yılı aşkın süredir Türkiye pazarına hizmet veren firmamız, 2011 yılından itibaren hedefini

Detaylı

Ramazan sofralarında keyifli buluşmalar

Ramazan sofralarında keyifli buluşmalar Basın bülteni 5 Temmuz 2013 Ramazan sofralarında keyifli buluşmalar Her zevke ve her bütçeye uygun tasarım ürünleriyle çeşitli dekorasyon çözümleri sunan IKEA, ev dekorasyonu uzmanlığını hem mağazalarındaki

Detaylı

225 RM PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

225 RM PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 225 RM 06.045.2004 KATLANIR KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik Katlanır Koç Boynuzu 60,30 06.055.1012 U MAPA Paslanmaz Çelik 12 mm U Mapa 9,70 Paslanmaz Çelik / 12 mm 06.055.3012 KUŞ GÖZÜ MAPA 4,70 Halat Bağlamak

Detaylı