Size Belgrad a Hoşgeldiniz Diyor

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Size Belgrad a Hoşgeldiniz Diyor"

Transkript

1 Size Belgrad a Hoşgeldiniz Diyor

2 GİRİŞ... Belgrad, 1.7 milyon nüfuslu Sırbistan ın başkentidir. Belgrad, Sırp kültürünün, eğitiminin, bilim ve ekonomisinin merkezidir. Hareketli geçmişinden dolayı, Belgrad yüzyıllardır pek çok millet ev sahipliği yapmıştır ve Ortodoks Hıristiyan Sırplar nüfusun çoğunluğunu (90%) oluşturmaktadır. Resmi dil Sırpçadır ve dışarıdan gelen yabancılar iletişim için İngilizce kullanabilmektedir. 2 Belgrad demiryolu ağı, uluslararası ulaşımı sağlayan 7 ana demiryolu hattı ile 5 yerel hattın birleşiminden oluşur. Nikola Tesla Havaalanı, yılda 4,000,000 yolcu kapasitesinde olup, düzenli güzergahlarla dünya çağında 70 noktaya bağlıdır ve burada yerel hava yolu şirketlerinin yanı sıra 34 yabancı havayolu da hizmet vermektedir.

3 Sırbistan bölgesi, iki önemli Avrupa koridorunun kesişme noktasında olup, bunlar 7- Tuna Nehri ve 10-Uluslararası otoban ve demiryoludur ve bunlar sayesinde Batı Avrupa ile Orta Doğu arasında mükemmel ulaşım sağlanabilmektedir. Altyapı ile ilgili gelişmeler devam etmekte, Belgrad ı Karadağ kıyılarına bağlayan 11 no.lu koridorun inşaatı halen hızla sürmektedir. Belgrad ın iklimi ılımlı kıta iklimi olup, ortalama günlük hava sıcaklığı 11.7 C düzeyindedir. Olağan yaz ayı sıcaklıkları 25 ve 30 C arasında olup, kış aylarında sıcaklıklar 0 ile 5 C arasındadır. Belgrad, Merkezi Avrupa Zaman Dilimi içindedir (CET) (GMT+1 saat).ve Yaz zamanı (GMT+2 saat) Mart ayı sonundan Ekim ayı sonuna kadar sürmektedir. Resmi para birimi dinardır (RSD) fakat Euro da rahatça kullanılabilmektedir. Yurtiçi aramalar için Belgrad ın alan kodu 011 dir ve uluslararası aramalar için ise dir. Belgrad, 2 veya 3 günlük aralıklarla güneydoğudan esen rüzgar olan Košava ile özdeşleşmiştir. Belgrad ve Berlin, Avrupa daki içinden 2 büyük nehir geçen tek iki başkenttir. Belgrad daki nehir kenarlarının uzunluğu 200 km dir.

4 BELGRAD IN KÖKLERİNİ KEŞFEDİN... Belgrad, 7000 yıllık geçmişi ile Avrupa nın en eski şehirlerindendir. Tarihi kaynaklar Belgrad ın en eski ismini keşfetmiştir- Singidunum. Oldukça fazla sayıda Slav 6. yüzyılda, Bizans İmparatorluğu sınırındaki zayıflığı fırsat bilerek Tuna yı geçti ve bu bölgeye yerleşti. Nehrin üzerinde taştan inşa edilen kasabaya Beyaz Şehir (Belgrad) denildi. 4 Belgrad tarihi boyunca, Keltler den, Roma ve Bizans İmparatorluğu ndan, Ortaçağdaki Macaristan dan, Osmanlı İmparatorluğu ndan, Habsburg Monarşisi nden, Sırplardan ve Yugoslavlar dan geriye kalan bina izleri bulunmaktadır. Görünmez hikayesi ortaya çıkarılmalıdır Belgrad, karanlık, tonozlu, parke ve Arnavut taşlı sokaklarıyla ve antik yapıları ile yeterince değer verilmemiş gözükebilir. Bu tarihi miras oradadır fakat binaların, gökdelenlerin, bulvarların ve parkların arasında fark edilmemektedir Yine de tüm bunlar, içinde Doğu ve Batının mükemmel şekilde harmanlandığı kozmopolit şehrin ruhunu ortaya harmanlamaktadır.

5 Belgrad, uğruna pek çok savaşın yapıldığı ve pek çok sembolik ismi bulunan bir şehirdir. Belgrad daki azizler günü, Hazreti İsa nın göğe yükselişi ile ilgilidir ve bununla ilgili şehirde dini bir yürüyüş organize edilir.. Belgrad da sizi götürecekleri ilk yer büyük olasılıkla Bohem mahallesi olan Skadarlija dır. Belgrad ın Bohem ruhunu keşfetmenizden sonra, şehri daha fazla keşfetmek sizin için daha kolay ve eğlenceli olacaktır.

6 RUHUNU HİSSEDİN... Belgrad, Sırbistan ın kültür ve sanat merkezidir. En etkili sanatçılarımızın eserlerini ürettikleri, 11,000 den fazla tiyatro gösterisinin yapıldığı, sergilerin, konserlerin, performansların sergilendiği ve diğer sanatsal aktivitelerin yer aldığı yerdir Belgrad. Belgrad, devletin ve ulusal kültür ve sanatın merkezidir. Burada Sırp Sanat ve Bilim Akademisi, Ulusal Sırp Kütüphanesi, Ulusal Müze, Ulusal Tiyatro ve Sanat Üniversitesi bulunmaktadır. En belirgin mimari eserlerin bulunduğu yerdir Belgrad ve burada Kalemegdan, kültürel eserler, diğer taşınmaz kültür hazineleri, sayısız arkeolojik bölgeler ve tarih öncesinden günümüze izler bulunmaktadır. 6 Belgrad Kalesi, Sava ve Tuna nehirleri arasında bulunmakta olup Belgrad ın tarih ve kültür sembolüdür. Alt ve üst kısımdan oluşan ve Kalemegdan Parkı ile çevrili olan yerde güzel panoramik bir görüntü bulunmaktadır. Ayrıca Ivan Meštrovic in çalışması olan ve Belgrad Kalesi ndeki Pobednik (Kazanan) Balkan savaşları sırasında Osmanlı ve Avusturya - Macaristan İmparatorluklarına karşı kazanılan zaferin sembolüdür ve Belgrad ın da sembolü olarak sıkça kullanılır.

7 Belgrad şehrinde 11 farklı kültür aktivitesi gerçekleştirilir (FEST,BITEF, BEMUS, BELEF, Uluslararası Genç Müzik Festivali, Belgesel ve Kısa Film Festivali, Ekim Salonu, Avrupa nın Keyfi, Belgrad Kitap Fuarı, Sopot Film Festivali, Belgrad Caz Festivali), ve ayrıca Belgrad da kültür alanındaki 69 etkinliğin desteklenmesi de sağlanmaktadır. Dışarı çıkmak: Aslında buradaki gece hayatı birçok daha büyük ve popüler olan şehir ile eşdeğer düzeydedir. Belgrad ın bir özelliği yüzen kulüplere dönüştürülmüş nehir kenarındaki sallardır. Pek çoğu sabahın erken saatlerine kadar açıktır. Oldukça fazla sayıları olan bu kulüpler farklı şekil ve ebattadırlar. Kesinlikle kaçırmamanız gereken bir deneyim.

8 8 MÜZELER Biliyor musun? Ulusal Müze Sırbistan ın 1844 te kurulan en eski müzesidir Müzede en enteresan Kiril yazısı Miroslav İncili e aittir. Havacılık Müzesi Nikola Tesla Havaalanı aeronauticalmuseum.com Nikola Tesla Müzesi Krunska 51, Belgrade Askeri Müze Belgrade Kalemegdan bb Ulusal Müze Trg Republike 1a Uygulamalı Sanatlar Müzesi Vuka Karadžića Modern Sanat Müzesi 10 Ušće Blok Etnografya Müzesi Studentski trg Sırbistan tarih Müzesi 11 Trg Nikole Pašića Yugoslav tarih Müzesi Botićeva

9 Atelje 212 Svetogorska GALERİLER Gallery Artget KCB Trg Republike 5/I Gallery of the Belgrade City Library Knez Mihailova Gallery New Moment Hilandarska Gallery Zvono Višnjićeva Gallery Ozone Andrićev venac BITEF Tiyatrosu Trg Mire Trailović Terazije Tiyatrosu Trg Terazije Madlenianum - Opera & Tiyatrosu Glavna 32, Zemun Ulusal Tiyatro Francuska Zvezdara Tiyatro Milana Rakića Yugoslav Drama Tiyatrosu Kralja Milana TİYATROLAR

10 GERÇEK SIRP MUTFAĞINI TADIN 10 Hem Sırp yaşam tarzını hem de kültürünü ortaya koyan yerler. Haberlerin konu kaynağı -Burası tüm bilgilerin paylaşıldığı bir yer. Bir kişinin evinden fazla zaman geçirdiği ikinci bir evi. Bir çok iş anlaşmasının yapıldığı ikinci ofis. Buranın adı Kafana! Belgrad ta pek çok kafane, bulunmaktadır ve insanlar bunlara restoran da demektedirler ya da yeni moda tabirle kafe ya da klüp denilmektedir. Fakat netice aynıdır. Belgrad her yaşayan kendisi için özel sık sık gittiği bir kafane seçmiştir. Aslında her kafane nin kendine özel Belgrad lıları olduğu söylenebilir ve ayrıca misafirperver bu şehirde kafanelerde yabancı misafirler de zaman geçirir. Belgrad a ilk kez gelenler bilmelidir ki hesabın ödenmesi kültürün önemli bir parçasıdır. Sizi misafir eden kişi faturaları sizin ödemenize izin vermeyecektir. Davranmayın bile! Burada kadeh okuştururken göz teması sağlayıp Ziveli (şerefe) deyin. Sırpların üç kez öpüşmesi de sizi şaşırtmasın.

11 BİRKAÇ TARİF Sırp Peynirli Turta Gibanica 1 paket hamur (milföy veya hamur); 500 gr az yağlı peynir; 5 yumurta; 1 yemek kaşığı tuz; 1/2 kap yağ (ay çiçek yağı ya da başka hafif yağ); 1 kap süt; 1/2 kap yayık sütü; 20 gr tereyağı; 1 yemek kaşığı süt Bu geleneksel turtaya iki çeşit peynir özel bir tat verir. Yoğurt veya bira ile sıcak servis yapınız Ajvar Biber Sosu Ayvar olarak telaffuz edilir. Bu yemek kızartılmış biber ve patlıcanla yapılır. Taze ajvar biber hasadından sonra yaz sonunda ya da sonbaharın başında yapılır. Birçok evde ajvar yıl boyu kullanılmak için hazır edilir. Erik Tatlısı Erik tatlısı birçok kişinin bilmediği bir tattır. Şeker ve tarçınlı erik ile etrafında yuvarlak patatesli, yağlı ekmekler ile birlikte servis edilir. Bazı erkekler bir oturuşta kaç tane yiyeceklerine dair yarışma yaparlar. Genelde dört tane sunulur ama otuz tanenin yenildiği de duyulmuştur. Sadece bir tane asla yetmeyecek. Dünyanın en güçlü likörlerinden olan Sırp Brendisi Šljivovica yı denemeyi unutmayınız

12 BELGRAD IN İNCİLERİ

13

14 BUNLARI KAÇIRMAYIN... ADA CIGANLIJA Sava nehrinde bulunan Ada Ciganlija suni olarak yarımadaya çevrilen bir nehir adasıdır. Bu isim ayrıca kumsallar, spor ve bisiklet parkurları ile çevrili büyük bir göle de verilmiştir. Belgrad Denizi de denen Ada, farklı spor aktivitelerinin ve dinlenme ve yüzme alanlarının olduğu bir eğlence merkezidir. AVALA Avala, Belgrad ın merkezinden 16 km kadar uzak olan güneydoğu istikametinde bir dağdır (511 m). Aynı zamanda Avala içinde 600 den fazla bitki türünün olduğu bir ulusal parktır. Diğer yandan, 203 m yükseklikteki Avala TV kulesi Sırbistan daki en yüksek yapıdır ve Belgrad ın sembollerinden birisidir. Güzel panoramik manzarayı görmek isteyen ziyaretçilere de açıktır.

15 KOŠUTNJAK ORMANI Košutnjak Belgrad daki bir ulusal parktır ve Čukarica ve Rakovica belediyeleri arasında yer alır. 33 hektar alan kurulu bu ormanda piknik, dinlenme ve spor için en popüler mekandır. Voleybol, futbol, basketbol için sahalar, ayrıca mangal partileri için mükemmel bir yerdir. BELGRAD HAYVANAT BAHÇESİ Kalemegdan Kalesi nin yakınında şehrin kalbinde kurulu olan Belgrad Hayvanat Bahçesi nin alanı yaklaşık 7 hektardır. Havası ve geleneksel yapısı ile şehrin en tercih edilen yerlerinden biridir. 2,000 hayvan ile 270 türün bulunduğu yer sadece çocukların değil yetişkinlerinden de en favori mekanıdır. Biliyor muydunuz? Belgrad Hayvanat Bahçesi, beyaz aslanların çoğaltıldığı dünyaca ünlü bir yerdir yılında Maša ve Vambo ismindeki beyaz aslanlar Güney Afrika dan Belgrad Hayvanat Bahçesi ne getirildiler. Bugün ise Belgrad dan pek çok beyaz aslan Avrupa ve Amerika daki hayvanat bahçelerine yerleştirilmiş olup pek çok ziyaretçinin ilgisini çekmektedir.

16 16 RESTORANLAR Manufaktura Kralja Petra Hajduk - Ulusal ve Enternasyonal Mutfak Milana Rakića Monument Akdeniz Mutfağı Admirala Geprata Čika Ljubina Šeher - Enternasyonal Mutfa Andre Nikolića Madera Ulusal ve Enternasyonal Mutfak Bul. Kralja Aleksandra Cantina de Frida Akdeniz Mutfağı Karađorđeva 2-4, Beton Hala Žabar - Ulusal ve Enternasyonal Mutfak Kej oslobođenja Šaran Balık Restoranı Kej Oslobođenja Mali Pariz Ulusal ve Enternasyonal Mutfak Birčaninova Kalemegdanska terasa - Enternasyonal Mutfak Kalemegdanska tvrđava kalemegdanskaterasa.com Zaplet Enternasyonal Mutfak Kajmakčalanska Zvezdara Teatar - Ulusal ve Enternasyonal Mutfak Milana Rakića restoranzvezdarateatar.com

17 OTELLER Hyatt Regency Belgrade Milentija Popovića belgrade.regency.hyatt.com Metropol Palace Bul. Kralja Aleksandra Square Nine Studentski trg Aleksandar Palas Kralja Petra hotel-aleksandar-beograd.rs Balkan Prizrenska Beograd Art Hotel Knez Mihajlova Best Western M Bul. Oslobođenja 56a Constantine the Great 27. Marta constantinethegreatbelgrade. com Crowne Plaza Vladimira Popovića OTELLER Falkensteiner Bul. Mihaila Pupina 10k Holiday Inn Španskih boraca IN Hotel Bul. Arsenija Čarnojevića Moskva Balkanska Radisson Blu Old Mill Hotel Bul. Vojvode Mišića radissonblu.rs/hotel-belgrade 88 Rooms Takovska

18 SPOR MERKEZLERİ VE YÜZME HAVUZLARI 18 Tašmajdan Sports and Recreational Centre Ilije Garašanina Milan Gale Muškatirović Sports and Recreational Centre Tadeuša Košćuška Sports and Recreational Centre Košutnjak Kneza Višeslava Golf Club Belgrade Ada Ciganlija Novak Tennis Centre Tadeuša Košćuška 63a teniskicentarnovak.com Karting Centre Autokomerc Prva ulica 84c, New Belgrade Kombank Arena Bul. Arsenija Čarnojevića Squash Land Kneza Višeslava 27, Košutnjak Biliyor Muydunuz? 1000 den fazla spor tesisi ile Belgrad sayısız spor etkinliğine ev sahipliği yapmıştır.

19 BAKIM MERKEZLERİ Colonial Sun Bul. Vojvode Putnika Club Olympus, Hyatt Regency Milentija Popovića belgrade.regency.hyatt.com Alchemist Krunska alchemist-fitnessclub.com Wellness Land Radoslava Grujića SPA Centre Metropol Place Bul. Kralja Aleksandra Jai Thai Vase Pelagića ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ Delta City Jurija Gagarina 16 Immo Outlet Gandijeva 21 Mercator Center Belgrade Bul. Umetnosti 4 Stadion Shopping Center Zaplanjska 32 Ušće Shopping Center Bul. Mihaila Pupina 4 usceshoppingcenter.com Zira Center Ruzveltova 33 Seçili markaların bulunduğu alış veriş merkezi: C&A, Desigual, Diesel, Deichmann, Guess, H&M, Lacoste, MAC, Mango, NewYorker, Nike, Oysho, Springfield, Swarovski, Timberland, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Yves Rocher, Zara

20 OKULLAR VE ANAOKULLARI PRESCHOOL/KINDERGARTEN International Nursery Paddington Sunflower 1 Jurija Gagarina 4lj paddingtonsunflower.com International Nursery School Belgrade Temišvarska, Senjak ANA OKULU- İLK OKUL - ORTA OKUL 20 Prima International School Dragana Mancea Brook Hill International School Augusta Cesarca Chartwell International School Belgrade Teodora Drajzera Crnjanski High School Đorđa Ognjanovića British International School Smetanina High School Ruđer Bošković Kneza Višeslava International School of Belgrade Temišvarska Hyde Park International School Andre Nikolića MASTER PROGRAMLARI Accademia del Lusso and Istituti Callegari - Italian Schools of Fashion and Design in Belgrade Bul. Despota Stefana 68c

21 BELGRAD TA 52 UNUTULMAZ BİR HAFTA İÇİN ÖNERİLER 1. BELEF TE yaz atmosferini YAŞA Belgrad Kitap fuarında kütüphaneniz için cevherler ALIN. beogradskisajamknjiga.com 3. Ada Safari Gölünde bir ödül balığı YAKALAYIN Belgrad Arena da Uluslararası sporcuları ALKIŞLAYIN Belgrad Fuarından birini ZİYARET EDİN Avala dağının zirvesini KEŞFEDİN Belgrad Dans Festivalinde DANS, muhteşem performansları gör. belgradedancefestival.com 8. Vinca da arkeolojik alanları KEŞFET Sava Center da en iyi starların performanslarını İZLEYİN Belgrad da unutulmaz bir DENEYİMLEYİN Belgrad daki favori tarihi mekanınızı KEŞFEDİN Belgrad Filarmoni Orkestrası konserleri ile ruhunuzu BESLEYİN.

22 Bizans ve Ortodoks inancını HİSSEDİN Belgrad Kütüphanesinde hangi kitapların bulunduğunu KEŞFEDİN Belgrad Moda Haftasında FLÖRT edin. belgradefashionweek.com 16. Belgrad ın 1000 metre üzerinde balonla UÇUN BITEF te yeni tiyatro trendlerini. TAKİP EDİN Belgrad 333 Kültürel öneme sahip binasını KEŞFEDİN Gece diskolarda, barlarda EĞLENİN Mikser Müzik festivalinde KENDİNİZİ ŞIMARTIN Belgrad Kalesinin fırtınalı tarihini KEŞFEDİN. beogradskatvrdjava.co.rs 22. Avrupa Festivalinde çocuklara KATILIN onlarla coşun Belgrad da neden bu kadar yabancı öğrenci bulunduğunu ÖĞRENİN BEMUS etnik ve klasik müziğini DİNLEYİN October Salon da sanat ve tasarımları İNCELEYİN Belgrad ın 74 galerisinde sergileri kaçırmadığınızdan EMİN OLUN Delikli golf OYNAYIN Belgrad ın galerilerinden sanat şaheserleri ALIN Belgrad kafelerinde DİNLENİN Belgrad Hipodromunda en sevdiğiniz ata BİNİN Belgrad Astronomi Gözlemevinde geceleri yıldızların arasında DOLAŞIN Belgrad Maratonunda KOŞUN

23 33. Turistik teknelerle Tuna ve. Sava da SEYRE ÇIKIN Dünyaca ünlü bilim adamı Nikola Tesla nın oleksiyonunu GÖRÜN Bira Festivalinde soğuk bir bira YUDUMLAYIN Belgrad lıların dostane ve misafirperverliği ile ünlü insanı ile TANIŞIN Tiyatroda harika bir gece GEÇİRİN Güney Avrupa nın geleceğin şehrinde iş KURUN Belgrad spor merkezlerinden birinde YÜZÜN Bohem mahallesinde özel ızgaraların TADINA BAKIN Ekstrem sporlarda cesaretinizi TEST EDİN Coloseum Bowling Center da Bowling OYNAYIN Romantik Mavi Turist treni ile SEYAHAT EDİN Belgrad çevresinde kendinize bir tur ISMARLAYIN Birçok film festivalinde filmler SEYREDİN Belgrad daki 40-or-so müzesini ZİYARET EDİN Dedinje deki Padişah sarayı etrafında YÜRÜYÜN Red Star ve Partizan arasındaki derbi futbol maçını SEYREDİN Go-carting de KAZANIN Sayısız müzeyi KEŞFEDİN Ada daki 60 spor tesisinde SPOR YAPIN Sava daki Aziz Ciganlija tapınağını GEZİN.

24 CBS Uluslararası Kuruluşu, dünyanın en büyük gayrimenkul hizmet firması olan CBRE İştirak Ağının bir parçasıdır (2014 gelirine göre). CBRE ağının dünyanın 60 tan fazla ülkesinde 370 den fazla ofisi bulunmaktadır. Aralarında gayrimenkul uzmanları, acentelik ve eksperler ile varlık yönetimi ve yatırım uzmanları da dahil 52,000 çalışanı bulunmaktadır. Gelir ve Pazar payına göre CBS Uluslararası Kuruluşu, 4 yıl üst üste Sırbistan ın önde gelen gayrimenkul şirketi olmuştur. Bugün ise farklı alanlarda hizmet sunan 45 profesyoneli vardır ve Ekspertiz Danışmanlığı, Ofis Acenteliği, Gayrimenkul Acenteliği, Konut, farklı kullanım, Satış ve Kiralama, Pazar Araştırması, Sanayi ve Lojistik, Arsa Acenteliği, Proje Yönetimi, Tesis Yönetimi, ve Pazarlama alanlarında hizmetleri bulunmaktadır. CBS Uluslararası Şirketi CBRE İştirak Ağının bir parçası Omladinskih brigada 88b Belgrad, Sırbistan T: ; M: /

Size Belgrad a Hoşgeldiniz Diyor

Size Belgrad a Hoşgeldiniz Diyor Size Belgrad a Hoşgeldiniz Diyor CBS International GİRİŞ... Belgrad, 1.7 milyon nüfuslu Sırbistan ın başkentidir. Belgrad, Sırp kültürünün, eğitiminin, bilim ve ekonomisinin merkezidir. Hareketli geçmişinden

Detaylı

DMC. Belgrade KONAKLAMA UÇAK BİLETİ TRANSFER REHBERLİK GEZİ. www.belgradedmc.com

DMC. Belgrade KONAKLAMA UÇAK BİLETİ TRANSFER REHBERLİK GEZİ. www.belgradedmc.com DMC Belgrade KONAKLAMA UÇAK BİLETİ TRANSFER REHBERLİK GEZİ www.belgradedmc.com BELGRADE DMC Hakkında Münferit ve M.I.C.E seyahat konseptinde anlaşmalı seyahat acentelerine Sırbistan da hizmet veren firmamız

Detaylı

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke On5yirmi5.com Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke İşte vize alma telaşı olmadan sadece pasaportunuzu yanınıza alarak gidebileceğiniz 10 popüler ülke. Yayın Tarihi : 3 Eylül 2015 Perşembe (oluşturma :

Detaylı

Yeni Yerler keşfetmek lazım

Yeni Yerler keşfetmek lazım Yeni Yerler keşfetmek lazım Dans, Eğlence Diyorsanız! Rio Sizi Bekliyor Rio Hakkında Rio de Janeiro, Brezilya'nın 26 eyaletinden birisinin başkenti ve Brezilya'nın en büyük ikinci kentidir. Ekvatoral iklimin

Detaylı

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 56 57 Tarih, kültür ve masal şehri: Prag BU YIL 16. EFORT KONGRESİ NE ÇEK CUMHURİYETİ NİN BAŞKENTİ PRAG EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. 27-29 MAYIS 2015 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece 1.Gün Almati havaalanına varış ile birlikte otele transfer. Check in sonrası otelde dinlendikten sonra turumuza başlıyoruz. Gezi, Almatı kentini çevreleyen

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir.

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. A-) KONAKLAMA: The Dhow Palace Hotel 5* THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. Odalarda plazma TV, interaktif eğlence kanalları,

Detaylı

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER ÖNEMLE DUYRULU ŞİRKET SORUMLUMUZ CEO SAYIN ŞENAY CAPLIK BİRSAT BÖLGEYE GİDEREK OTELLERİMİZİ ENGİN TECRÜBELERİNE DAYANARAK VE SPORCULARIMIZIN HEM RAHATINDAN ÖDÜN VERMEDEN TEK TEK OTELLERİ İNCELEMİŞ OLUP

Detaylı

R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y

R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y İLK BAKIŞTA... UZAKLIK Şehir Merkezi: 10 km Atatürk Havalimanı: 10 km CNR Expo: 10 km Tarihi yarımada: 9 km HİZMETLER Marmara Denizi manzaralı 133

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

Genel Bakış. New York City

Genel Bakış. New York City ş Genel Bakış NEW YORK 30 Ağustos- 1 Eylül Empire State Binası Özgürlük Anıtı One World Observatory Times Square Central Park Soho/ 5th Avenue The MET/ Guggenheim New York Botanical Garden- Frida Kahlo

Detaylı

Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya

Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya Antalya falezlerinde kurulu bu şehir oteli muhteşem Akdeniz ve Antalya körfezi manzarasına sahip. Merkezden 5 km

Detaylı

Wineport Lodge Ağva olarak size unutamayacağınız, Şeker gibi bir Bayram programı teklif ediyoruz

Wineport Lodge Ağva olarak size unutamayacağınız, Şeker gibi bir Bayram programı teklif ediyoruz Değerli Misafirimiz, Wineport Lodge Ağva olarak size unutamayacağınız, Şeker gibi bir Bayram programı teklif ediyoruz Her gününüz Bayram olsun, Bayramınız Wineport ta olsun Wineport Lodge Ağva Ph.D.Haşim

Detaylı

PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN

PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN EKSTRA TUR PAKETİ 1 - STOCKHOLM ŞEHİR TURU Tur süresi: 4 saat 60 Limandan ayrılıp Stockholm u gezmek üzere yola çıkacağız. Otobüsle Fjallgatan a gidip güzel

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 0220 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Siena SİENA'DA SATILIK HARİKA ÇİFTLİK Termal ve jeotermal kaplıcaları

Detaylı

YAPILARDA ELEKTRİK PROJESİ ASGARİ BİRİM ÜCRETLERİ TABLOSU

YAPILARDA ELEKTRİK PROJESİ ASGARİ BİRİM ÜCRETLERİ TABLOSU Rev. 2 YAPILARDA ELEKTRİK PROJESİ ASGARİ BİRİM ÜCRETLERİ TABLOSU Cetvel PH-1 KISIM I : YAPI İÇİ ELEKTRİK PROJELERİ ( TL/ ) 0-199 200-399 400-599 600-799 800-999 1000-1199 1200-1399 1 Kültür ve Kongre Merkezleri

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

İngiltere ve İskoçya

İngiltere ve İskoçya Türk Hava Yolları ile İngiltere ve İskoçya Şeker Bayramı'nda İngiltere ve İskoçya Londra - Edinburg 24 Haziran - 29 Haziran 2017 (6 gün - 5 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul

Detaylı

Makedonya Cumhuriyeti ; 1991 yılında Yugoslavya Sosyalist Federatif Cumhuriyeti nin iç savaşlara girdiği dönemde bağımsızlığını ilan etmiştir.

Makedonya Cumhuriyeti ; 1991 yılında Yugoslavya Sosyalist Federatif Cumhuriyeti nin iç savaşlara girdiği dönemde bağımsızlığını ilan etmiştir. Makedonya Cumhuriyeti ; 1991 yılında Yugoslavya Sosyalist Federatif Cumhuriyeti nin iç savaşlara girdiği dönemde bağımsızlığını ilan etmiştir. Kuzeyde Sırbistan ve Kosova batıda Arnavutluk, güneyde Yunanistan,

Detaylı

Mutluluğu birlikte yaşamaktır

Mutluluğu birlikte yaşamaktır Mutluluğu birlikte yaşamaktır Bodrum Capital Group A.Ş. Atatürk Mah. Meriç Cad. Andromeda Gold Plaza B Blok D: 189 Kat: 45 Ataşehir / İSTANBUL Tel: 0(216) 290 26 66 Fax: 0(216) 290 26 69 EGE NİN İNCİSİ

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Taksim Metro İstasyonu'ndan Tarihi Yarımada'ya kolay ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Fethiye Tatil ve Yöre Rehberi Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, Yakaköy, Kayaköy, Çalış gibi bir çok mevkiisi bulunan Fethiye tam anlamıyla bir tatil merkezidir.

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 0909 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Montecatini Kaplıcası TOSKANA'DA SATILIK ŞIK VİLLA Bu satılık Toskana

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

YAZ 2015 SAYI: 305. şehir tanıtımı

YAZ 2015 SAYI: 305. şehir tanıtımı YAZ 2015 SAYI: 305 58 59 şehir tanıtımı Çin in fuar şehri: Guangzhou GUANGZHOU, ZİYARETÇİLERİNE HEM TİCARET HEM ZİYARET İMKANLARINI BİR ARADA SUNUYOR. BAŞAR KURTBAYRAM TUR REHBERİ şehir tanıtımı 60 61

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

BELGRAD TURU VIZESIZ

BELGRAD TURU VIZESIZ BELGRAD TURU VIZESIZ Atlas Global Hava Yolları Seferi ile 06, 13, 20, 27 Ekim 2017 Hareket 2 Gece / 3 Gün İstanbul Hareket 06, 13, 20, 27 Ekim 2017 TUR FİYATLARI 2 ve 3 Kişilik Oda / Kişi başı Tek Kişilik

Detaylı

TARAFTAR REHBERİ UEFA EURO 2012 ELEMELERİ AVUSTURYA TÜRKİYE 06.09.2011

TARAFTAR REHBERİ UEFA EURO 2012 ELEMELERİ AVUSTURYA TÜRKİYE 06.09.2011 TARAFTAR REHBERİ UEFA EURO 2012 ELEMELERİ AVUSTURYA TÜRKİYE 06.09.2011 İÇİNDEKİLER Sayfa 1. Maç Bilgisi 2 2. Ernst Happel Stadyumu 3-6 3. Yasaklı Maddeler ve Davranışlar 7-8 4. Viyana 9 1. MAÇ BİLGİSİ

Detaylı

ÜSKÜP BELGRAD - A/1 OTOBÜS

ÜSKÜP BELGRAD - A/1 OTOBÜS ÜSKÜP BELGRAD - A/1 OTOBÜS 5* MARRIOTT Plostad Makedonija 7, Skopje 4* SILEKS Sv. Stefan, Ohrid +389 46 277 300 4* M NIKIC bb Kralja Nikole, Podgorica Podgorica +382 78 115 550 4* ERO Dr Ante Starčevića,

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 0400 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Livorno LİVORNO SAHİLİNDE SATILIK ÖZEL VİLLA Livorno Tirrreno kıyısına

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. TRABZON Zigana Dağları ve Karadeniz arasında yer alan Trabzon, M.Ö. 756 yılından beri bir yerleşim yeri oluşuyla hem İstanbul hem de Roma dan daha eski ve köklü bir kenttir. Pek

Detaylı

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

Beach Residence 202. Özet. Açıklama. Harita

Beach Residence 202. Özet. Açıklama. Harita Beach Residence 202 Özet Bodrumun en güzel koylarından Ortakent-Yahşide Denize 20 metre konumda olan bu Daireler, Plaja, restoran ve marketlere çok yakın olma özelliğine sahiptir. Açıklama Bodrumun en

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

III İÇİNDEKİLER. Önsöz İçindekiler Grafik ve Tablo Listesi Simge ve Kısaltmalar Açıklama. I. Özet Tablolar 1. II. Kültürel Faaliyetlere Katılım

III İÇİNDEKİLER. Önsöz İçindekiler Grafik ve Tablo Listesi Simge ve Kısaltmalar Açıklama. I. Özet Tablolar 1. II. Kültürel Faaliyetlere Katılım İÇİNDEKİLER Önsöz İçindekiler ve Listesi Simge ve Kısaltmalar Açıklama III V VI XVI XVII I. Özet lar 1 II. Kültürel Faaliyetlere Katılım 1. Radyo Dinleme Faaliyetine Katılım 9 2. Televizyon İzleme Faaliyetine

Detaylı

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Uzun bir kumsaldan 500 m uzaklıkta Kumköy'de bulunan otel, tarihi Side kent merkezinden yaklaşık 4 km uzaklıkta. Bu

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz bozulmamış doğası, tertemiz havası ve binlerce yıllık geçmişiyle Anadolu nun hem yüce bir dağı hem de pek çok medeniyetin harmanlandığı önemli bir kültür coğrafyasıdır.

Detaylı

NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ

NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ 21 Ocak 2019 01 Şubat 2019 Basit bir incelik bir hayatın gidişatını değiştirebilir NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ NAMASTE NEPAL NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ PROGRAMI 1. Gün 21

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 0569 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Floransa FLORANSA'DA HARİKA VİLLA İnşaatı XVI yüzyıla ait olan prestijli

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı,

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, Yaz Kampı Hakkında Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, gençler ve çocuklara adanmış Adriyatik in en büyük uluslararası gençlik kampıdır. 20 yıldır Dalmaçya kalbindeki Solta

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 1449 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Floransa - Hills Floransa yakın satılık muhteşem lüks villa satılık

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 0144 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Livorno TOSKANA'DA DENİZE BAKAN SATILIK PRESTİJLİ VİLLA Livorno'da,

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor.

WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor. WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor. Muhteşem Akdeniz sularında windsurf yaparken bırakın rüzgâr size yol göstersin.

Detaylı

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün LJUBLJANA DA NOEL PAZARI 15-18 Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, Noel için süslenmiş ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk Noel Pazarları ile Avrupa

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

ASHRAE Standard

ASHRAE Standard İç Tanım Kullanım 1.sınıf 2.sınıf 3.sınıf Çok düşük kirliliği olan ve zararsız koku bulunan hava. Az miktarda koku ve partikül içeren hava. İçerisinde etkili bir koku ve partikül bulunan hava. Herhangi

Detaylı

İRLANDA DİL OKULLARI

İRLANDA DİL OKULLARI İRLANDA DİL OKULLARI Düşük maliyetle profesyonel öğretmenler ile küçük gruplar halinde İngilizce öğrenin. Bizim yetişkin programlarımız,öğrencilerle bireysel gruplar ve bire-bir kurslar eşliğinde tüm yıl

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI www.atlantissummer.com LONDRA ŞEHRİ 13 İLE 17 YAŞLARI ARASINDAKİ GENÇLER BU YAZ TATİLİNDE SİZLERİ İNGİLTERE'NİN BAŞKENTİ VE DÜNYA ŞEHRİ LONDRA' YA BEKLİYORUZ!.. HAFTADA

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar)

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) ingiltere PDrtsmouth Kurs Programi Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) Yer : ingiltere. Portsmouth Okul : University of Portsmouth Konaklama : University of Portsmouth Kampüsünde tam

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN

BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN 1.Gün - Saraybosna Sabah Atatürk havalimanı Türk Hava Yolları A/B kontuarı önünde Yağmur Tur yetkilisi ile buluşarak kontuar işlemlerinin başlaması ve bavulların

Detaylı

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Bu modern aile oteli, 2 ayrı bölümden ve 4 bloktan oluşuyor. Otelin özel plajı ve 2 aquaparkı var. Modern bir dekorasyona

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 3549 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Roma Merkezi Roma'da satılık olağanüstü çatı katı Roma'nın tarihi

Detaylı

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Uzun Plaj üzerinde ideal bir konumda yer alan bu otel, pek çok mağaza, butik, kafe, bar, restoran ve gece kulübüne

Detaylı

BEYAZ YILDIZ YEŞİL YILDIZ

BEYAZ YILDIZ YEŞİL YILDIZ ADRES : GÖYNÜK- KEMER-ANTALYA KATEGORİ : 5 STARS HOLIDAY VILLAGE (Licence nr.3188) ALAN : 42.700M2 ISO 9001:2008 Qua.Mng.System ISO 22000:2005 Food Saf.Mng.System TELEFON : +90 242 815 14 50 MAVİ BAYRAK

Detaylı

Emerald Cultural Institute (ECI)

Emerald Cultural Institute (ECI) Emerald Cultural Institute (ECI) 1986 yılında Dublin de kurulmuş olan The Emerald Cultural Institute, dil okulu olarak uzman kadrosu dünya çapında üne sahiptir. ISO 9001:2000 akrediteli okul olarak hedefi

Detaylı

Avrupa nın Gözde Noel Pazarları na Cruise Yolculuğu

Avrupa nın Gözde Noel Pazarları na Cruise Yolculuğu Avrupa nın Gözde Noel Pazarları na Cruise Yolculuğu Almanya & Fransa & İsviçre 09-12 Aralık 2018 Nehir üzerinde peri masalı yolculuğuna davetlisiniz! Kış mevsiminin en güzel zamanı olan Noel döneminde

Detaylı

Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER

Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde... 19 Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER Bergama: Asırlar boyunca çağının çok önünde koşmuş bir kültür yuvası; muhteşem

Detaylı

Belgrad Turu 2 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Belgrad. 2.Gün: Belgrad. 3.Gün: Belgrad. 4.Gün: Belgrad İstanbul

Belgrad Turu 2 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Belgrad. 2.Gün: Belgrad. 3.Gün: Belgrad. 4.Gün: Belgrad İstanbul Belgrad Turu 2 12.10.2017'den itibaren kalkışlı 429,00 EUR 1.697,17TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Belgrad Belirtilen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla buluşma. Bilet,

Detaylı

Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR!

Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR! Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR! Q-breaks in sunduğu bu fantastik tatil fırsatlarıyla yolunuz plajlara düs ecek! Tatilinizi Q-breaks ayrıcalığı ve enfes deniz kenarı konaklaması

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo)

Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo) Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo) 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.157,00 EUR 4.406,90TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Bilbao İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde bulunan

Detaylı

Invisa Hotel La Cala HUESCA, 1-07840 - SANTA EULALIA, Santa Eulalia, Ibiza

Invisa Hotel La Cala HUESCA, 1-07840 - SANTA EULALIA, Santa Eulalia, Ibiza Invisa Hotel La Cala HUESCA, 1-07840 - SANTA EULALIA, Santa Eulalia, Ibiza Santa eulalia şehrinde bulunan bu tesis, dinlenme ve rahatlama için ideal bir yerdir. Otel, 1988 yılında inşa edildi. Otel, 2010

Detaylı

BELGRAD ÜSKÜP A/1 OTOBÜS

BELGRAD ÜSKÜP A/1 OTOBÜS BELGRAD ÜSKÜP A/1 OTOBÜS OTEL GİRİŞ : OTEL ÇIKIŞ : 17 Eylül 2016 Cumartesi 4* Hotel Holiday Inn Španskih boraca 74, Beograd +381 11 3100000 4* Hotel City Vukovarska bb, Mostar 88000 +387 36 349-090 4*

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

İTÜ de Spor ve Yaşam

İTÜ de Spor ve Yaşam İTÜ de Spor ve Yaşam Geçmişten Geleceğe İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 240 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye de mühendislik ve mimarlık

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Arjantin - Brezilya Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO 21 Ekim - 30 Ekim 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 21 Ekim

Detaylı

Gezi, 4 gece konaklama 5 gündüz şeklinde olacak. Gidiş: Havayolu ile İstanbul - Bosna, Dönüş; Üsküp - İstanbul olacak. 5 Ülke 12 vilayet gezilecek.

Gezi, 4 gece konaklama 5 gündüz şeklinde olacak. Gidiş: Havayolu ile İstanbul - Bosna, Dönüş; Üsküp - İstanbul olacak. 5 Ülke 12 vilayet gezilecek. Gezi, 4 gece konaklama 5 gündüz şeklinde olacak. Gidiş: Havayolu ile İstanbul - Bosna, Dönüş; Üsküp - İstanbul olacak. 5 Ülke 12 vilayet gezilecek. Gezilecek yerler: Bosna-Mostar (Bosna Hersek), Tivat,

Detaylı

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Katagori : 5 Yıldız Yapım Yılı : 2011 Mesafeler : Şehir merkezi 5km., İzmir 140km., Bodrum 80km. Adres : Altınkum Mah. İnonu Bulvarı

Detaylı

Sunshine Villa Ersoy. Özet. Açıklama

Sunshine Villa Ersoy. Özet. Açıklama Sunshine Villa Ersoy Özet Side Evrenseki mevkiinde, denize 800m uzaklıkta bir yazlık site içerisinde bulunan, özel yüzme havuzlu,3+1 villamız 6 kişilik konaklama imkanı sunmaktadır. Açıklama Side Evrenseki

Detaylı

2 adet engelli odası. Tekerlekli sandalye kullanımına uygun iç ve dış alanlar

2 adet engelli odası. Tekerlekli sandalye kullanımına uygun iç ve dış alanlar GENEL BİLGİLER OTELİN ADI : TURUNÇ RESORT HOTEL SINIFI : 5 YILDIZLI HOTEL Adres Posta Adresi Turunç mahallesi Amos Kumlubük cad. no:5 Marmaris / Muğla P. K. 48740 Turunç / Marmaris / Muğla Telefon Numarası

Detaylı

İstanbul a Çok Yakın Deniz ve Yeşil Alan Çocuklara Özel Aktiviteler (Her Pazar günü hava koşulları vb. uygun olduğu sürece yapılmaktadır.

İstanbul a Çok Yakın Deniz ve Yeşil Alan Çocuklara Özel Aktiviteler (Her Pazar günü hava koşulları vb. uygun olduğu sürece yapılmaktadır. YELKENKAYA DİNLENME TESİSİ BU TESİSİ SEÇMEK İÇİN 3 NEDEN! İstanbul a Çok Yakın Deniz ve Yeşil Alan Çocuklara Özel Aktiviteler (Her Pazar günü hava koşulları vb. uygun olduğu sürece yapılmaktadır. TESİSE

Detaylı

Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler

Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler Daire sekli: Apartman Kat: 1 Kat Sayisi: 5 Komisyon vardır: hayır Mutfak: Mutfak Mobilyası Banyo: Dus

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL KLASSİS OTEL İstanbul Silivri sahilinde,anadolu medeniyetlerinden esinlenen yunan,roma,selçuklu,ve Osmanlı stillerinin mimari olarak uygulandığı 43514 m2 tapulu,17692 m2 hazineden kiralık olan toplam 61206

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı