CONTENTLUS İÇERİK ÖRNEKLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "CONTENTLUS İÇERİK ÖRNEKLERİ"

Transkript

1 CONTENTLUS İÇERİK ÖRNEKLERİ

2 Vücut Tipinize Hangi Saç Modeli Uyuyor Moda erkekler için de vardır denile dursun esasen modanın en önemli ve belirleyici alanının kadın dünyası olduğu aşikâr. Kıyafetlerden saçlara, tırnaklardan kirpiklere dudaklara her şeyin bir modası ve ara ara trend olan kullanımları var. Bu gün moda dünyasına şöyle bir göz attığınızda tüm kreasyonlar tüm tasarımlar kadınlar için, kadınlar gözetilerek hazırlanıyor. Siz de modanın yarattığı bu şaşaalı ve parlak dünyanın gerisinde kalmak istemiyorsanız modacılar gibi düşünmelisiniz. Örneğin bir kıyafeti yalnızca moda diye ya da yakıştığı için almamalısınız. Vücut tipinize uygun mu, özellikle o dönemde kullandığınız saç tipinize yakışıyor mu? Bu genelde atlanılan ve esasen modada en önemli ayrıntı. Üzerinizdekiler ne kadar havalı olursa olsun saç tipinize uygun değilse istediğiniz çarpıcılığı yakalayamazsınız. Siz de vücut tipinize uygun olan saç modelini bularak daha havalı görünme imkânına kavuşabilirsiniz. Vücut tipiniz minyonsa eğer çok uzun saç modellerinden uzak durmalısınız. Sizin için uygun olan kısa ve küt kesimler. Üstelik asimetrik akımlar revaçta. Bu sizin için tam bir fırsat. Asimetrik kesimleri de kullanabilirsiniz. Saç Modellerinde Vücuda Dikkat Edin Eğer kıvrımlı ve hafif balık etli bir vücudunuz varsa dümdüz, pırasa gibi saçlardan uzak durmalısınız. Bunun yerine dalgalı saçlar sizi hem seksi hem havalı gösterecektir emin olun. İnce hatlara sahipseniz çene hizasında kesilmiş saçlar ve omuzdan çok aşağı dökülmeyen kesimler hem yüzünüzü güzel gösterecektir hem de vücudunuzu. Kaslı bir vücudunuz varsa kısa kesimlerden uzak durun. Orta boy kesimler daha çok yakışacak ve kadınsılığınızı ortaya çıkaracaktır. Bunun dışında dolgun göğüslere sahipseniz saçlarınız sıkı bir şekilde toplamayın, hacimli dalgalar çok daha uygun olacaktır. Uzun ince bir yüzünüz varsa dağınık topuzlar sizde çok şık duracaktır.

3 Yüz Germe İle Gençleşmeye Hazır Mısınız? Günlük hayatın tüm stresi, hava kirliliği, tüm hormonlu besinler ve giderek daha da artan tüm diğer faktörler neticesinde artık yüz üzerindeki deformasyonlar çok daha çabuk gerçekleşiyor. Geçmiş yüzyıllarda kadınların 40 lı yaşlarda akıllarının ucuna bile getiremeyecekleri kırışıklıklar, kaz ayakları ve diğer tüm çatlaklar arık yoğun bir iş temposunda çalışan kadınların en büyük kâbusu halini aldı. Her geçen gün yüzündeki problemlere daha kalıcı çözümler bulmak adına değişik yöntemler uygulamalarına rağmen kadınlar ne yazık ki kozmetik endüstrisinin kendilerine sunduğu çözümleri pek faydalı bulmuyorlar. Yapılan klinik deney ve gözlemler de bu kozmetik ürünlerin yüz germe ve yüzün genç gösterilmesi alanlarında hiç de başarılı olmadıklarını ortaya koyuyor. Yüz Germe İşlemi Çok Kolay Tüm bu nedenlerden ötürü yüz germe operasyonlarına olan ilgi her geçen gün biraz daha artarken operasyonların ne gibi yan etki ve riskler taşıdığı da büyük bir merak konusu olmayı sürdürüyor. Eski yöntemler gerçekten çok fazla yan etkiye sahip olduğu ve yüzde kalıcı hasarlara yol açma olasılığı bulunduğu için korkutucu hatta mecbur kalınmadıkça başvurulmaması gereken estetik operasyonlardı. Ancak gün geçtikçe kendisini yenileyen ve çağdaş yöntemler keşfeden estetik cerrahlar bugün neredeyse sıfır riske varan operasyonlar ile yüz germe işlemini gerçekleştirebiliyorlar. Daha çok elbette orta yaş ve üzeri kadınlar tarafından tercih edilen yüz germe operasyonları artık daha genç yaştaki kadınlar ve hatta erkekler tarafından da uygulatılmak istenen popüler bir estetik alanı haline geldi. Artan klinik sayısı ve yoğun talep nedeniyle oldukça kabul edilebilir seviyelere düşen yüz germe fiyatları da yapılan operasyon sayısının giderek artmasında büyük bir rol oynuyor.

4 Sınav Heyecanını Başarıya Dönüştürmek Sınav heyecanı oto kontrolü sağlandığı zaman kişiyi başarıya götürebildiği gibi kontrolü sağlanamadığında ise kişiyi başarısızlığa götürebilir. Uzmanlar sınav stresi ve heyecanı ile baş etmenin yollarını şöyle açıklıyorlar. Sınav heyecanı yani performans kaygısı diyebileceğimiz bu kaygı; kişinin sınavlarda yaşadığı başarısızlıkları Ben bir sınavda başarısız oldum yerine Ben başarısız biriyim olarak algılamasına yol açar. Performans kaygısı; zihinsel, fizyolojik ve duygusal belirtiler şeklinde görülebilir. Kalbin hızlı çarpması, el titremesi, terlemesi gibi fizyolojik belirtilere; panik, gerginlik, sinirlilik, sürenin yetmeyeceğini düşünmek gibi duygusal belirtiler eşlik eder. Kişi sınavdayken bu strese kapıldığında sürenin yetmeyeceği telaşına düşünerek stres yapar ve sınavda başarısız olabilir. Sınav stresine bağlı olarak ortaya çıkan performans kaygısı çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir. Öğrencinin akademik anlamda sınava hazır olmaması buna yol açabilir. Ailenin öğrenciye yaptığı baskı ve öğrenciden beklentiler öğrenciyi bunaltıp başarısızlığa itebilir. Böyle durumlarda ailelerin çocuklarının yanında olarak sınavda onlara destek olmaları sınavı kazanamasalar bile dünyanın sonu olmadığını onlara aktarmaları gerekmektedir. Sınav Stresi İle Başa Çıkabilirsiniz Doğru beslenerek ve uyku düzeninize dikkat ederseniz sınav stresi ile başa çıkabilirsiniz. Düzenli yapacağınız sporlar sizi biraz rahatlatarak sınav heyecanından uzaklaşmanızı sağlar. Aile, beklentisini doğru ayarlamalıdır. Ailenin tüm bu yaklaşımının yanında, istenilen normal heyecan tepkisi de ortaya çıktığında başarı gelmesi kaçınılmazdır. Öğrenci deneme sınavları ile kendinin sınava ne kadar hazır olduğunu kestirebilmektedir. Eğer yaşadığı heyecan başarısını düşürüyorsa mutlaka bir uzmandan destek alınması gerekmektedir. Öğrenci derslerinde ve okul yaşamında çok başarılı ise, ancak deneme sınavlarında aynı başarıyı gösteremiyorsa sınav stresinin tedavi edilmesi gerektiği anlaşılmalı ve uzmanlarla birlikte bu stresi atlata bilmesi için aile elinden geleni yapmalıdır.

5 Radyo Viva İle Müzik Keyifli ve kaliteli zaman geçirmenin en iyi yollarından biri müzik dinlemektir. Sevdiğimiz ve benimsediğimiz müzik tarzının en iyi örneklerini, yeni çıkan ya da bizde hatırası olan şarkıları dinlemek bizi her zaman keyiflendirir ve mutlu eder. İş yerinde, trafikte ya da evlerimizde sıkıldığımızı hissettiğimizde yapılabilecek birçok aktivite arasından öncelikle müzik dinlemeyi seçeriz. Ya da yoğun bir şekilde bir şeyle uğraşıyorken bir taraftan da müziğin bize eşlik etmesinden hoşlanırız. Sevdiğimiz ve dinlemekten hoşlandığımız müzik tarzında yayınlar yapan radyo istasyonları bu konuda bize yardımcı olur. Türkçe pop müziklerini dinlemekten hoşlananların vazgeçemediği radyo istasyonları içerisinde Radyo Viva ilk sırada yer alıyor. Kaliteli Müzik Keyfi Yerli müziğin en iyi örneklerini bulabileceğiniz bu istasyon gün içerisinde yapılan canlı yayınlar ve saat başı yayınlanan haber bültenleri ile gününüzü çok daha keyifli hale getiriyor. Evde, iş yerlerinde ya da yolda keyifle dinleyebileceğiniz bu istasyonu artık internet üzerinden de dinleyebilirsiniz. İnternet sitesinden canlı yayını dinleyebileceğiniz gibi yayın akışı hakkında da bilgi alabileceksiniz. Sevdiğiniz sanatçıların en yeni ve en popüler şarkılarını dinleyebileceğiniz gibi doksanlı yılların en çok sevilen parçalarını da dinleyebileceğiniz birbirinden farklı programı ile sizleri kısa sürede kendisine bağlayacak olan Radyo Viva size günün her saatinde ve her yerde eşlik edecek. Gününüzü daha renkli ve keyif dolu bir hale getirmek için siz de Radyo Viva dinlemelisiniz.

6 Vakit Kaybetmeden Ziyaret Edin Keşke hava biraz daha serinlese, ufacık bir rüzgar esse diyenlerden misiniz? O halde sizin bir klimanız yok demektir. Havaların her sene biraz daha ısındığı yaz aylarında klimasız yaşamanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Aynı şekilde kış aylarında çeşmelerden sıcak suyun akmasının ne kadar güzel bir şey olduğunu da biliyoruz. Artık vantilatörler fayda etmemektedir sıcaklara. Bu sıcaklardan korunmanın tek yolu, kaliteli bir klimadan geçmektedir. Ne yazık ki piyasada çok fazla kalitesiz ürün vardır ve bunlar çok yüksek fiyatlı olmaları bir yana bir de elektrik parasını çok yüksek boyutlara çıkarmaktadırlar. Bu klimalar nedeniyle satın alanların çoğu zaten klimayı elektrik faturası nedeniyle çalıştıramamaktadırlar. Kaliteli Klimalar Tercih Edin Kalitesiz klimaların bile fiyatları ortalama gelirli bir ailenin karşılayabileceğinden yüksektir. Kaldı ki kalitesiz klimalar ile kaliteli klimalar zaten aynı fiyata satılmaktadır. Çünkü piyasada kalitesiz mal satan çok fazla satıcı vardır. Bu nedenle klima alınacağı zaman kaliteli ürünler satan satış yerlerinden alınması gerekmektedir.sizde internette ihtiyacınıza cevap veren birçok firma bulabilirsiniz. Klima fiyatları ve kombi fiyatları internette çok ucuza bulunuyor öyle ki fiyatlar piyasanın çok altında ve şok indirimler sunuluyor kullanıcılara.sizlerde bu indirimleri yakalamak ve ürünleri şok fiyatlara almak biraz araştırma şart.

7 Adana Oteli Hakkında Tarihin, sanatın, güzelliğin, kültürlerin, halkların, müziğin ve turizmin birleştiği metropol kent Adana. Adana; kaleleri, camileri, türbeleri, çarşıları, hamamları, tarihi eserleri ve kaplıcaları ile ünlü Türkiye nin başlıca şehirlerinden biridir. Seyhan ve Ceyhan nehirlerinin deltasında kurulmuş, tarih boyunca Kilikyalılar, Hititler, Selçuklu ve Osmanlı devletlerini önemli şehirlerinden biri olmuş bu muazzam şehirde gezmek, eğlenmek, tarihi dokusunu incelemek, her insanın arzusudur. Artık bu arzularınızı her defasında başka bahara terk edip ertelemenin size bir zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Çünkü insanların ilk kaygısı kalacak temiz ve konforlu bir otelin yokluğu olmuştur bu güne kadar. Artık son yıllarda bu kaygıları ciddiye alıp adeta ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize göre tasarlanmış Adana Otelleri mevcuttur. Ailenizle, arkadaşınızla veya tek başınıza yaptığınız bir Adana gezisinde günün yorgunluğundan sonra rahat ve güvenli bir şekilde tercih edebileceğiniz Adana Butik Oteli 2010 yılında hizmet vermeye başladı. O günden beri misyonu ve vizyonu sadece müşteri memnuniyeti olan bu otel kaldığınız süre boyunca hiç pişman olmayacağınızın garantisini vermektedir. Otel Fiyatları Çok Ucuz Adana Oteli, özel olarak depreme dayanıklı son teknolojik malzemeler kullanılarak inşa edilmiş günümüzün harikulade eserlerinden biridir. Ayrıca yapı denetimi uygulanmış olup en başarılı yapılar arasına girmeyi başarmıştır. Ses ve ısı yalıtımı sayesinde hem gürültüden uzak rahat hem de her mevsimde odalarda sabit ısı derecesiyle sağlıklı ve güven içinde hastalıktan uzak bir şekilde kalabileceksiniz. Rezervasyon sırasında odaları internet sitesi üzerinde üç boyutlu olarak görebilir, inceleyebilir ve odanızı seçebilirsiniz. Ayrıca toplantı ve davet salonu da mevcuttur. Sadece otel olarak değil özel toplantılarınızı ve davetlerinizi de yapabilirsiniz. Hem Adana Butik Oteli hem de Adana Otelleri sizi misafir etmeyi bir hizmet olarak gördüğünden hiç şüpheniz olmasın.

8 Gül Buketiyle Sevgilinizi Sevindirin Edilebilecek tüm hediyeler arasında tüm tarih boyunca en çok seçileni çiçekler olmuştur.bu soruların cevabı estetik bir cevaptır. Cevap, güzelliktir.dünyanın en güzel varlıklarından olan çiçekler, her zaman güzelliğin temel simgesi olmuşlardır. Bu yüzden kadınlara her zaman güzelliklerini ifade etmek için gül buketi hediye edilmiştir. Özel günlerde değerli insanlara çiçekler gönderilmiştir. Çiçeklerin bir başka alanı ise evlerimizi süslemeleridir. Çiçekler her zaman güzelliğin simgesi olmuşlardır. Çünkü tabiatın en estetik varlıklarıdır. Bu yüzden güzel olan her şeyle ilişkilendirilirler. Sevgiliye gül buketi hediye ederiz. Eşimize ve yakınlarımıza çiçekler hediye ederiz. Önemli günlerde sevdiklerimize çiçek demetleri, çelenkler göndeririz. Evimizi ve balkonlarımızı, iş yerlerimizi çiçeklerle donatırız. Salon çiçekleri ile salonlarımızı süsler, hoş bir görünüm kazandırırız. Sevdiklerinize Çiçek Alın Onların kokularıyla evimizi ve kendimizi temizleriz. Onların görüntüleriyle balkonlarımızı, iş yerlerimizi ve parkları süsleriz. Çiçeklere bakmak insana huzur verir. Kokularıyla huzur bulur, bakmaya doyamayız. Narin yapıları ve kırılganlıkları titizlik ve özen ister. Onlarla ilgilenen insanlar terapi görmüş gibi kendilerini iyi hissederler. İnternet çiçekçiliğinin gelişmesi sayesinde günün her saati her yere istediğimiz çiçeği gönderebiliyoruz. Bu sayede yetişemeyeceğimiz ya da orada olamayacağımız yerlere çiçek göndererek orada olduğumuzu ifade edebiliyoruz. Bir yere yetişmek zorunda olduğumuzda, çiçek almak için bir çiçekçi aramak yerine telefondan ya da bilgisayardan internete girerek istediğimiz siparişi çok kısa bir sürede gideceğimiz yere ulaştırabiliyoruz. Çiçeklerin büyüsüne bir kere kapıldıktan sonra bir daha onlardan vazgeçemeyecek, her gün bakımlarını yapacak ve onlarla konuşmaya başlayacaksınız. Onların da canlı olduğunu keşfedecek ve büyüyüp yaşlandıklarını göreceksiniz. Siz onlara baktıkça daha da güzelleştiklerini göreceksiniz. Doğadan uzaklaştığımız bu çağda çiçekler sizi doğaya yaklaştıracak. Doğa size aradığınız huzuru geri verecektir.

9 Nostaljik Bir Tat; Fındıklı Topkek Gerek evinizde gerek marketlerde, akşam çayının yanında iliştirilen, sade ama enfes bir tat fındıklı topkek. Mutlaka her çocuğun bir süre usanmadan tükettiği bir yiyecek. Annelerin ise çocuklarına süt içirebilmek için en büyük yardımcısı. Çocuğunuza süt içirmekte zorlanıyorsanız buna rağmen güvenemediğiniz için dışarıdan temin etmek istemiyorsanız kendi ellerinizle pişirmeyi deneyin. Hem cezbedici hem de sağlıklı. Üstelik yapımı da oldukça basit. Fındık yerine ceviz de kullanabilirsiniz. Ya da fındık da istemem derseniz sade, kakaolu ve çikolatalı nefis bir tat olacaktır. Ama geçmişe ihanet etmem derseniz buyrun Fındıklı topkek tarifimize. Fındıklı topkek yapmak için gerekli olan malzemeler; 2 adet yumurta 1 Su bardağı toz şeker 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvıyağ ½ su bardağı fındık içi 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket çikolata Hazırlanışı; Öncelikle yumurtayı ve toz şekeri derin bir kapta iyice çırpın. Daha sonra sıvıyağı ilave edin ve çırpmaya devam edin. Yavaş yavaş ve çırpmayı bırakmadan unu, kakaoyu ekleyin. Çırpmaya devam edin. Kabartma tozunu, vanilyayı ve fındık içini ekleyin. Bir süre daha karıştırın. Daha önceden yumuşak margarinle yağladığınız küçük kek kalıplarına üzerlerinde bir parmak boşluk kalacak şekilde karışımdan doldurun. Fırınınızı 180 derecede ısıtın ve kekinizi fırına verin. Yirmi dakika kadar pişirin. Bu esnada çikolatanızı benmari usulü eritin. Yani derin bir kapta su kaynatın. Üzerine yerleşecek şekilde bir borcam koyun. Borcam kaptaki suyla mutlaka temas etmeli. Çikolatanız suyun ısısı ile eriyecektir. Keklerinizi fırından alın. Bir süre soğumasını bekleyin. Pişen kekleriniz üstüne erittiğiniz çikolatadan dökün. Dilerseniz fındığınız kalmışsa biraz da fındık serpiştirebilirisiniz.

10 Eski Dönem Aşkları Başkaydı Türk sineması bugünlere ışık tutacak sayısız filme imza attı. Özellikle imkansız aşklarıyla adından söz ettiren yapımlar hala beğenilerek seyrediliyor. Üstelik bu filmler tekrardan çekiliyor, dizi şeklinde yayınlanıyor. Türk sinemasının unutulmaz aşkları şimdiye konu olurken, eskinin o tatlı heyecanını yansıtamıyor maalesef. O güçlü oyunculuk, film aşkını gerçekmiş gibi sunuyor izleyiciye. Özellikle benimsenmiş, birbirleriyle anılan aşık karakterler var Türk sinemasında. Bunlardan ilk ve en önemlisi Türkan Şoray ve Kadir İnanır ın oynadığı filmlerdeki karakterler. Sinemada birbirine çok yakışan bu ikili birçok aşk filmine imza attılar. Kaliteli Yapıtlar Hakkında Kaliteli Yapıtlar Hakkında Dillere destan bir aşk hikayesini konu alan Selvi Boylum Al Yazmalım da iki insanın kavuşamayan aşkını anlatırken, hem ağlattı hem de güldürdü. Yine ikilinin birlikte oynadığı Dila Hanım ın başarısı günümüzde dizi olarak tekrardan izleyiciye sunuldu. Unutulmaz müziğiyle filmde dans eden Kadir İnanır ın yeni versiyonundaki sahnesi eskisinin yerini tutamıyor. Emel Sayın Tarık Akan, Hülya Koçyiğit Ediz Hun, Filiz Akın Cüneyt Arkın filmlerde bazen kavuştular, bazen ayrılmak zorunda kaldılar. Yeni dönem dizi ve filmler de eski yapımların ışığında onlardan ilham alınarak yapılıyor. Zengin kız fakir oğlan kurgusu hala izleyiciyi peşinden sürükleyebiliyor. Yeni dönem film izlemeyi sevenler de internetten internette ki film sitelerini tercih edebilir. Sinema izleyicilerinin zevkine uygun film çeşitliliğiyle birçok alternatif bulabilirler.

11 Düğünleri Çiçeklerle Süsleyin İnsanlığın tüm dönemlerinde mutlu olunan tüm olaylarda, tüm güzel günlerde hep çiçekler olmuştur. Güzel olan her anı insanlar çiçeklerle süslemiştir. Güzel olan her şey çiçeklerle süslenmiştir. Sevilen kişilere, sevgililere, değerli insanlara buluşmalarda, özel anlarda çiçek hediye edilir. Sevgilimize ve eşimize gül alırız. Özel günlerde, açılışlarda dostlarımıza çelenkler göndeririz. Böylece onları sevdiğimizi, onların yanında olduğumuzu ifade ederiz. Düğünlerde yer alan düğün çiçekleri de evlenen çiftin yanında olduğumuzu ifade eden önemli bir hediyedir. Çiçekler her zaman hayatımızın her alanında olmuştur. Onlarla eşyalarımızı, duvarlarımızı, kıyafetlerimizi süslemişizdir. Onların kokularıyla evimizi ve kendimizi temizleriz. Onların görüntüleriyle balkonlarımızı, iş yerlerimizi ve parkları süsleriz. Çiçeklere bakmak insana huzur verir. Kokularıyla huzur bulur, bakmaya doyamayız. Narin yapıları ve kırılganlıkları titizlik ve özen ister. Onlarla ilgilenen insanlar terapi görmüş gibi kendilerini iyi hissederler. Online Çiçek Alın İnternet çiçekçiliğinin gelişmesi sayesinde günün her saati her yere istediğimiz çiçeği gönderebiliyoruz. Bu sayede yetişemeyeceğimiz ya da orada olamayacağımız yerlere çiçek göndererek orada olduğumuzu ifade edebiliyoruz. Bir yere yetişmek zorunda olduğumuzda, çiçek almak için bir çiçekçi aramak yerine telefondan ya da bilgisayardan internete girerek istediğimiz siparişi çok kısa bir sürede gideceğimiz yere ulaştırabiliyoruz. Düğünlerde yer alan düğün çiçekleri, çelenkler de o ortamın güzelleşmesini, renklenmesini sağlayarak herkesin güzel bir ortamda hissetmesini sağlarlar. Cenazelere de çelenkler gönderilir ve taziye anlamı taşır. Böylece ölen kişinin yakınlarının yanında olunduğu, üzüntülerinin paylaşıldığı ifade edilir. Çiçekler hayatımızın her yerindedir. Tıp alanında tüm tarih boyunca hayat kurtaran ilaçların yapılmasını sağlamışlardır. Eğer çiçekler olmasaydı yaşam çok kötü bir yer olurdu. Hayatın büyük bölümünde yer alan çiçekler hayatın güzelleşmesini sağlar. Daha fazla beklemeden çiçek alın.

12 Özel Günleriniz Daha Özel Çoğu özel günün kendisine has bazı hediyeleri bulunmaktadır. Sevgililer günü, doğum günleri, evlilik yıl dönümleri ve bayramlar çok farklı tarzlarda öze günlere verebileceğimiz örnekler arasındadır. Baktığımız zaman bu örnekler arasında genel olarak insanları en fazla çiçeğe yakınlaştıran gün sevgililer günü ve evlilik yıl dönümleri gibi özel günler olmaktadır. Bu tür günlerde çiçek almak adeta sembolleşmiş bir eylem haline gelmiştir. Elbette insanların sevdiğine, hislerini ve duygularını en iyi şekilde hitap etmesi için tasarlanan bazı çiçekler de bu konuda en fazla ön plana çıkan unsurlardan birisi olarak dikkat çekmektedir. Baktığımız zaman çiçek, insan hayatında çok farklı ve özel bir yer taşımaktadır. Sevdiğiniz bir kişiye veya doğrudan sevgilinize hediye etmiş olduğunuz bir çiçek sizi mutlu edeceği gibi hediye ettiğiniz kişiyi de fazlası ile mutlu etmekte ve deyim yerindeyse havalara uçurmaktadır. Birçok kişinin çiçek almak hoşuna gideceği gibi bu durumdan en fazla mutluluk hissi alan diğer kişi de elbette o kişinin hoşuna gidecek olan bu eylemi gerçekleştiren kişidir. Sevdiklerinizi Mutlu Edin Bir kişiye çiçek vermek için yanında olmak gerektiği düşüncesi ile artık pek bir anlam ifade etmemektedir. Elbette yan yana bulunup gözlerine bakarak hediye edilmiş bir çiçek her zaman için daha fazla önem taşımakta ve o ortamın duygusu çok daha farklı yaşanmaktadır ancak bazı imkansızlıklardan dolayı bu sürekli gerçekleşemeyen bir eylemdir. Bu nedenle de internet girişimcileri bir takım çiçek sipariş siteleri ile ön plana çıkmakta ve tan tana olmasanız dahi isteğinizi gerçekleştirmek adına sizin için hizmet vermektedir. Verdiğiniz bir siparişi kısa sürede iletmeniz açısından da fazlası ile yardımcı olan bu siteler çiçek konusunda güvenebileceğiniz yerlerden birisi olduğunu böylelikle kanıtlamıştır.

13 Güzelleşirken Güzelliğinizden Olmayın Güzel görünmek ayrıcalıktır. Fakat yukarıdaki problemler bunlara engel teşkil eder. Özellikler bayanların sıkıntısı olan bu kusurlar kalıcı olmamakla beraber uzun bir dönem isteyen tedaviler gerektirir. Bu gibi durumlarda çoğunlukla bayanların az da olsa erkeklerin kurtarıcısı olarak kozmetik dünyası devreye giriyor. Kaliteli ürünler doğru düzgün kullanıldığında kişiye hem sağlıklı, hem de güzel bir görüntüyü vaat eder. Fakat kozmetik dünyasının genişliği ve rekabeti bu piyasanın da kötülerini raflara çıkarabilir. Bir liraya da ruj var, elli liraya da. Ucuz Kozmetik Ürünleri Kullanmayın Ucuz kozmetik kullanımı ciddi deri hastalıklarını tetiklemekle birlikte, kalıcı hasarlara da yol açabilmektedir. Ucuz ürünlerin kullanımı belirli bir zamandan sonra cildi yıpratmaya, cildin lekelenmesine neden olabiliyor. İçeriğinde kanserojen maddeler barındırıyor. Bu da ciddi tehlikeler oluşturuyor. Doğal ürünler ya da kaliteli ürünler dışında cilde kullanılmaması özellikle belirtiliyor. Bu ürünleri kullanmak yerine hiçbir şey kullanmamak kişiye daha yararlıdır. Eğer pahalı ürünler için imkan bulunamıyorsa, onların yerine kullanılacak doğal ürünler tercih edilebilir. Parlatıcı yerine vazelin kullanmak, saçları papatya suyuyla açmak gibi doğal yollar denenebilir. Yanlış krem kullanımları, ucuz rimeller ve özellikle fondöten kullanımı düşünüldüğünden daha çok cilde zarar verir. Üstelik cildin erken yaşlanmasına da neden olur. Kozmetiğin nimetlerinden faydalanmak isterken cilde daha çok zarar verecek ürünlerden uzak durmak ve doğal ürünlere yönelmek önemlidir.

14 Akne Deyip Geçmeyin Herkes güzel bir cilde sahip olmak ister. Pürüzsüz bir cilt kişinin kendisine hem fiziksel hem de ruhsal güzellik katar. Güzelliğin popüler olduğu bu dönemlerde özellikle gelişme çağındaki bireyler için sıklıkla gündeme geliyor. Ergenlik belirtilerinin başladığı sivilceler kişiye kimi zaman sıkıntı vermekte kimi zaman ise kişiyi depresyona kadar götürebilmektedir. Akne, derinin altında oluşan yüzeye siyah nokta veya kırmızı kabarcık olarak çıkan bir deri hastalığıdır. Genellikle yüzde olmak üzere vücudun belli başlı yerlerinde de görülebilir. Boyun, kollar, sırt, göğüs, omuzlar gibi Ergenlikle başlayan bu deri hastalığı kırklı yaşlara kadar görülebilir. Akne kişinin yaşamını tehdit edecek bir hastalık değildir, fakat psikolojik açıdan bireyi etkileyebilir. Eğer düzgün tedavi edilmezse bölgede kalıcı izler bırakabilir. Akneleri Hayatınızdan Çıkarmanın Yolları? Erkeklerde ve bayanlarda sıkça görülen bu rahatsızlık yağ bezelerinin deri altında birikmesiyle oluşur. Herhangi bir karaciğerden gelen rahatsızlık söz konusu değil ise rutin bakım ve temizlik ile giderilebilir. Akne, dışarıdan herhangi bir kirlenmeyle oluşmaz, bu yüzden cildi çok sık ve şiddetli yıkamak aknenin daha da kötüleşmesine neden olabilir. Aknenin oluşumu bir deri hastalığı olduğundan herhangi bir besine zıt olarak oluşmaz. Fakat bazı besinlerin akneyi arttırdığı saptanırsa da o besinlerden uzak durmak gerekir. Her hastalığa olduğu gibi sağlıklı beslenme aknenin oluşumuna da engel olacaktır. Bol su tüketmekte vücudun yeterli nem ihtiyacını giderir ve daha sağlıklı bir cilde kavuşmayı kolaylaştırır.

15 Papatya Buketlerle Huzur Bulun Güzel olan her anı insanlar çiçeklerle süslemiştir. Güzel olan her şey çiçeklerle süslenmiştir. Sevilen kişilere, sevgililere, değerli insanlara buluşmalarda, özel anlarda çiçek hediye edilir. Sevgilimize ve eşimize gül alırız. Özel günlerde, açılışlarda dostlarımıza çelenkler göndeririz. Böylece onları sevdiğimizi, onların yanında olduğumuzu ifade ederiz. Düğünlerde yer alan düğün çiçekleri de evlenen çiftin yanında olduğumuzu ifade eden önemli bir hediyedir. Çiçekler her zaman hayatımızın her alanında olmuştur. Onlarla eşyalarımızı, duvarlarımızı, kıyafetlerimizi süslemişizdir. Papatya buketler, hem süs olarak eşyalarımızı, duvarlarımızı, elbiselerimizi süslemiş hem de bitki olarak tıp alanında her zaman hayat kurtaran ilaçların oluşturulmasında kullanılmıştır. Temizlik ürünlerinin içinde yer alan aromaları sayesinde ferah kokularla her yeri temizleriz. Papatyalarla Gelen Mutluluk Günümüzde internet çiçekçiliği sayesinde de birine bir çiçek göndermek istediğimizde hiç vakit kaybetmeden internetten sipariş verdiğimiz çiçekleri gönderebiliyor ve istediğimiz saatte istediğimiz adrese teslim olmalarını sağlayabiliyoruz. Siz de sevdiklerinizi çiçeklerle mutlu etmek istiyorsanız, evinizi çiçeklerle süslemek istiyorsanız, önemli bir günde sevdiklerinize çiçekler göndermek istiyorsanız daha fazla vakit kaybetmeyin hem internet üzerinden sevdiklerinizi çiçeklerle sevindirin hem de kendi evinize, iş yerinize, balkonunuza saksı çiçekleriyle güzel alanlar oluşturup hem görünüşleriyle hem de kokularıyla huzur bulun. Çiçekler hayatımızın her yerindedir. Tıp alanında tüm tarih boyunca hayat kurtaran ilaçların yapılmasını sağlamışlardır. Eğer çiçekler olmasaydı yaşam çok kötü bir yer olurdu. Hayatın büyük bölümünde yer alan çiçekler hayatın güzelleşmesini sağlar. Daha fazla beklemeden çiçek alın. Papatya buket ile hem sevdiklerinizi sevindirebilir hem de pencerelerinizi odalarınızı süsleyebilirsiniz. Papatya kokuları her yeri sardığında siz de bu kokularla kendinize gelebilir, rahatlayabilirsiniz. Papatyalar her zaman hem kokularıyla hem de çaylarıyla insanları rahatlatmıştır. Hemen şimdi bir papatya buket alın.

16 Cilt Bakımı İle Gençleşin Cilt bakımı, mevsimlere göre değişik şeyler yapmanız gerektiğinden, her mevsim uygulayacağınız bakımı değiştirmeniz gereken ve mevsimlere göre uygulamalar yapmanız gereken bir konudur. Buna özen gösterdiğiniz ve ne tür şeyleri cildinize uygulayacağınızı bildiğiniz sürece, bu konuda bir sorun yaşamazsınız. Birçok insan yanlış ve kalitesiz ürün kullanımından dolayı, bakımını yapmak istedikleri ciltlerini daha kötü hallere getirmiştir. Bu yüzden bu konuda bilinçli olmanız ve uzman bir doktor aracılığı ile onun tavsiye ettiği ürünler ile bakımınızı gerçekleştirmeniz daha iyi olacaktır. Piyasadaki birçok kozmetik ürün ne yazık ki cildinize iyi geliyor gibi gözükse de, cildiniz için önemli sorunlar ortaya çıkarabilmektedir. Bu yüzden daha çok, doğal ve bitkisel ürünleri kullanmanız daha faydalı olacaktır. Bu konuya dikkat ettiğiniz ve önem verdiğiniz sürece cilt bakımı sizin için bir sorun olmaktan çıkacak ve etkili sonuçlar alacağınız bir şey haline gelecektir. Neden Cilt Bakımı? Kadınlar ciltlerinin pürüzsüz ve güzel gözükmesi konusunda oldukça titizdirler. Bu konuya önem verirler. Bunu nedeni bir kadının güzelliğini gösteren şeylerin başında ciltlerinin gelmesidir. Bu yüzden cilt bakımı çoğu kadın için hayli önemli bir konu durumundadır. Bu yüzden, siz de cildinize önem veriyor ve cilt problemleri yaşıyorsanız, bakımınızı en etkili şekilde nasıl gerçekleştireceğinizi bilmelisiniz. Birçok cilt çeşidi bulunduğundan, cildinizin özelliklerini bilmeniz veya öğrenmeniz, bakıma başlamak için oldukça önemlidir. Yapacağınız bakımı cildinizin özelliklerine göre şekillendirmeniz gerektiğinden, cildinizi iyi tanımalı ve bilmelisiniz. Bu konuda testler yaptırabilir, uzmanlarla görüşebilir ve cildinizin özelliklerini öğrenebilirsiniz. Böylelikle en doğru şekilde cilt bakımınızı gerçekleştirebilir ve güzel bir cilde sahip olabilirsiniz. Bunu yapmak sandığınız kadar zor olmadığından, bu konuya birazcık özen göstermeniz ve bu konuyu birazcık önemsemeniz yeterli olacaktır.

17 Cilt Bakımı İle Gençlik Cilt bakımı her yaştan insanın dikkat etmesi gereken bir konu olup, sadece kadınların değil erkeklerin de önemsemesi gereken bir konu durumundadır. Ne yazık ki sadece kadınlar bu tür bir bakımla ilgilenmektedirler. Oysa bu bakıma ihtiyacı olan birçok erkek de bulunmaktadır. Erkekler için cilt güzelliğinin çok sorun olmaması nedeniyle, erkekler bu tür bakımları pek önemsemezler. Son yıllarda bu durum yavaş yavaş değişmeye başlamış olsa da, yine de cildine özen gösteren erkek sayısı oldukça düşük durumdadır. Kadınlar için ise bu durum erkeklerin tam tersidir. Onlar ciltlerine bakabildikleri en iyi şekilde bakmak ve ciltlerine özen göstermek isterler. Bu yüzden bu konuda birçok harcama yaparlar. Bu harcamalar onların ciltlerine iyi geldiği için bir sorun yoktur. Cilt bakımı uzman bir doktor gözetiminde gerçekleşirse daha etkili sonuçlar almak kolaylaşmaktadır. Bu yüzden uzman bir doktora gözükmenizde fayda bulunmaktadır. Neden Cilt Bakımı? Cilt bakımı ve temizliği son yıllarda piyasaya çıkan birçok kozmetik ürün sayesinde daha kolay bir hale gelmiştir. Bu yüzden bu ürünleri takip etmeli ve sizin işinize en çok yarayacak ürünleri bulmalısınız. Bu konuda gideceğiniz bir eczane veya kozmetik ürünleri satan bir dükkân aracılığı ile kendinize en uygun ürünleri bulmanız oldukça kolay olacaktır. Oradaki uzman insanlar sayesinde, hangi ürünlerin sizin cildiniz için en uygunu olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bunu yapmanız cildiniz için iyi bir şey yapmanız anlamına geldiği için önemlidir. Cilt bakımı asla küçümsenmemesi gereken bir konu olup, kişinin kendine olan güveninin de önemli ölçüde etkilediği için, üzerinde durulması gereken bir konu durumundadır. Bu yüzden cildinizin temizliğine, bakımına özen göstermeli ve özellikle cildinizin nemli olmasını sağlamalısınız. Bu sayede cildiniz güzel bir görünüm kazanacaktır.

18 Borsa İlgi Görüyor Değişen ve gelişen dünyada insanlar borsa konusunu artık yakından takip ediyor.öyle ki borsa herkesi artık yakından ilgilendiriyor. Borsa eskiden sadece belli bir kesime ilgilendirirken insanlar artık borsaya ilgi duymaya başlamış durumda. Baktığımız zaman borsa tv kanallarının yaptığı programlar gazeteler sayesinde tanınmış durumda.birikiminizi borsada değerlendirmek için uzman görüşünüze ihtiyaç duyabilirsiniz. Baktığımız zaman birçok insan canlı borsayı takip ediyor.öyle ki hisse senetlerinin durumuna göre iş hacmi sürekli olarak değişiyor.öyle ki işlem hacmi sürekli olarak bir gelişim içinde baktığımız zaman birçok insan yeni hisse senetlerini tercih ediyor.öyle ki borsada birçok kişi çok ciddi paralar kazanıyor.yapmanız gereken borsayı sürekli takip etmek ve bu konuda ünlü kişilerin yorumlarına uymak. Borsada Uzman Desteği Şart Baktığımız zaman borsada işlem yaparken uzman ve danışman desteği almak ve sürekli hisseleri takip etmek önemli.birçok insan borsada bilindik şirketlere yatırım yapıyor.bu şirketlere yatırım yapmak ilk başlayanlar için olumlu bir hareket olarak görülebilir. Fakat doğru biçimde risk alarak daha yüksek ücretler kazanabilirsiniz. Borsada ki en büyük yardımcımız hiç şüphesiz internet ve televizyon olarak gözüküyor.çünkü bu şekilde anlık olarak işlem hacimlerini görebiliriz. Borsa yorum internette birçok köşe yazarı tarafından yapılıyor.baktığımız zaman birçok kişi bu şekilde çok ciddi tüyolar alıyor.çünkü uzmanlar borsada yaşanacak dalgalanmalar konusunda önceden sizi uyarabiliyor.yada yaşanacak ani yükselişler ve düşüşler öncesi hisseniz üzerinde oynamanızı sağlıyor.bu konuda yüksek miktarlarda işlem hacmi yapmadan önce küçük miktarla işlem yapmak mantıklı. Hisse analiz konusunda ciddi bir araştırma yapılmalı.hisse almadan önce o anda ki şartlara göre fiyatların kıyaslaması ve ücret değerlendirmesi yapılarak analiz yapılmalı.

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

SINAV KAYGISI. Sınav Kaygısının Belirtileri Nelerdir? * Fiziksel Belirtiler

SINAV KAYGISI. Sınav Kaygısının Belirtileri Nelerdir? * Fiziksel Belirtiler SINAV KAYGISI Kaygı, stresli bir durum karşısında hepimizin yaşadığı uyarılmışlık halidir. Ancak kaygının belli bir miktarda yaşanmasının olumlu işlevleri de vardır. Bir miktar kaygı günlük hayatta bizi

Detaylı

1. Bir süre için hayatınızdaki iyi şeylerin artık olmadığını varsayın.

1. Bir süre için hayatınızdaki iyi şeylerin artık olmadığını varsayın. MUTLULUĞU ARTTIRMAK İÇIN BILIMIN KANITLADIĞI ON BASIT FAALIYET Bilimsel çalışmaların sonuçlarına kulak verdiğimizde mutluluğunuzu arttırmak için yol gösterebilirler. Aşağıdaki faaliyetleri 10 gün düzenli

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

TOPTAN T SHİRT Toptan tişört

TOPTAN T SHİRT Toptan tişört TOPTAN T SHİRT Ülkemizde bir çok ilde gelişme gösterdiğinden dolayı ürünleri pazarlayan bir çok firma bulunmakta dir. Burada potansiyel müşterilerinize düşen bu firmalar toptan Baskılı tişört arasında

Detaylı

BAHARA MERHABA. H. İlker DURU NİSAN 2017 İLKOKUL BÜLTENİ

BAHARA MERHABA. H. İlker DURU NİSAN 2017 İLKOKUL BÜLTENİ BAHARA MERHABA Toprağın ve suyun güneşle buluştuğu, doğanın canlandığı, aydınlık ve sıcak günlere kavuştuğumuz güzel bahar aylarına merhaba dedik. Baharın verdiği canlılık ve heyecanla eğitim- öğretim

Detaylı

Cakepop pişirme kalıbı

Cakepop pişirme kalıbı tr Ürün bilgisi ve tarif Cakepop pişirme kalıbı Değerli Müşterimiz! Çubukta kek keyfi: Cakepop'lar çubuğa takılmış tatlı şirin mini keklerdir. Silikondan üretilmiş yeni Cakepop pişirme kalıbınızla aynı

Detaylı

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir?

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Asil duruşu nedeniyle bayanların kıyafetlerde tercih ettiği renklerin başında siyah gelir. Kadına zerafet ve incelik katan siyah aynı zamanda kadınları daha zayıf ve

Detaylı

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor M U T L U L U Ğ U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor Balkon projemizin içerisinde sizi mutlu edeceğini

Detaylı

Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı?

Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı? Online Mobilya Alıverişi Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı? Internetten mobilya almak isteyenlere, önemli ipuçları! 1 Mobilyayı daha ucuza ve yorulmadan almak Ekonomik fiyat Yorulmadan alışveriş

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI. BABALAR ve ERGENLER

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI. BABALAR ve ERGENLER rt O ku ao l ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI BABALAR ve ERGENLER PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ - OCAK 2013 Babalar ve Ergenler Evet, yanlış duymadınız! Bu ayki bültenimizde ergenlerin gizli kahramanlarından

Detaylı

ARAŞTIRMANIN KAPSAMI. Saha Tarihi: 9-10 Nisan 2011. 134 ilçe. 35 il. 200 mahalle/ köy. 2366 görüşme

ARAŞTIRMANIN KAPSAMI. Saha Tarihi: 9-10 Nisan 2011. 134 ilçe. 35 il. 200 mahalle/ köy. 2366 görüşme ARAŞTIRMANIN KAPSAMI Saha Tarihi: 9-10 Nisan 2011 35 il 134 ilçe 200 mahalle/ köy 2366 görüşme ARAġTIRMANIN KAPSAMI Türkiye nüfus 73,7 milyon 15-30 YaĢ nüfus 17,3 milyon Araştırma saha uygulama Araştırma

Detaylı

GALETA UNLU POĞAÇA VE SUSAM MANTOLU KEK TARİFİ

GALETA UNLU POĞAÇA VE SUSAM MANTOLU KEK TARİFİ GALETA UNLU POĞAÇA VE SUSAM MANTOLU KEK TARİFİ GALETA UNLU POĞAÇA VE SUSAM MANTOLU KEK TARİFİ yazımda hamur işi yapalım dedim. Mis gibi sıcacık bir poğaça ve lezzetli mi lezzetli bir kek. İkisini de beğeneceğinize

Detaylı

SINAV ÖNCESİ SON UYARILAR...

SINAV ÖNCESİ SON UYARILAR... SINAV ÖNCESİ SON UYARILAR... Gereksiz yere kaygılanmayın! Kendinizi rahat hissederseniz sınavda panik yaşamazsınız. Sınav için daima olumlu düşünün. Sınavı ölüm kalım savaşına dönüştürmeyin. Sınav sadece

Detaylı

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız.

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız. La Maison des Fleurs, 2009 yılında çiçekçilikte farklı bir anlayış ve kaliteyi uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturma fikriyle Kuruçeşme'de kuruldu. Yurt dışında iç mimarlık ve Event Management konusunda

Detaylı

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar index index Avangarde Takımlar 04-05 Lüks ELit Berjerli 06-07 Lüks ELit Berjerli 08-09 Lüks ELit Berjerli 10-11 Yalı 12-13 Yalı Takımlar 14-15 Zümrüt 16-17 Eftalya 18-19 Eliza 20-21 Eliza 22-23 Pırlanta

Detaylı

Kanada'da Konaklama. Konaklama ile ilgili alternatıfler sd yurt dışı egitimde. Sizlere istediğiniz yerde konaklama sunuyoruz. Aile yanı konaklama

Kanada'da Konaklama. Konaklama ile ilgili alternatıfler sd yurt dışı egitimde. Sizlere istediğiniz yerde konaklama sunuyoruz. Aile yanı konaklama Kanada'da Konaklama Konaklama ile ilgili alternatıfler sd yurt dışı egitimde Sizlere istediğiniz yerde konaklama sunuyoruz Aile yanı konaklama Kaliteli ve sorumluluk sahibi dil okullarında tüm aileler,

Detaylı

Yeterli ve Dengeli Beslen!

Yeterli ve Dengeli Beslen! Yeterli ve Dengeli Beslen! Hareketli Ol, Egzersiz Yap! Kişisel Bakımına ve Günlük Hijyenine Özen Göster! Uyku Düzenine Dikkat Et! Stresten Uzak Dur! Yeterli ve dengeli beslenme «4 Yapraklı Yonca» içerisindeki

Detaylı

SINAV KAYGISI KİTAPÇIĞI

SINAV KAYGISI KİTAPÇIĞI SINAV KAYGISI KİTAPÇIĞI HAZIRLAYAN MUHAMMED PAMUK DİĞER DÖKÜMANLARIMIZI REHBERLİK İÇİN YAPILMIŞ YAZILIMLARIMIZI GÖRMEK İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA BEKLERİZ. LİNK: https://www.facebook.com/groups/teknorehbe

Detaylı

TEOG ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE KÜÇÜK TAVSİYELER

TEOG ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE KÜÇÜK TAVSİYELER TEOG ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE KÜÇÜK TAVSİYELER Sınava sayılı günlerin kaldığı bu süreçte öğrencilerimizde ve velilerimizde kaygıyla heyecanın iç içe olduğunu biliyoruz.bu nedenle TEOG öncesinde

Detaylı

2013 / 2014 SAYI: 17. Haftanın Bazı Başlıkları

2013 / 2014 SAYI: 17. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 17 Haftanın Bazı Başlıkları Çocukla İyi Zaman Geçirmenin 10 Yolu VI. Geleneksel Piyano Resitali Miniklere Anlamlı Hediye Okul Küçük Erkek Basketbol Takımı mızdan Başarı Çocukla İyi Zaman

Detaylı

Bilgilendirme Rehberi

Bilgilendirme Rehberi Bilgilendirme Rehberi Ankara 2015 Bilgilendirme Rehberi Sevgili mesi, rehberlik hizmetleri siz lilerle desteklen- gibi birden fazla Sizlerin akademik olarak kadar psikolojik olarak da kendinizi hissetmeniz,

Detaylı

Muffin kalıbı. Ürün bilgisi ve tarif

Muffin kalıbı. Ürün bilgisi ve tarif Muffin kalıbı Ürün bilgisi ve tarif Değerli Müşterimiz! Yeni muffin kalıbınızla en lezzetli muffinleri hazırlaya bilir - siniz. Muffin kalıbınızın ekstra yüksek taşıma kapağını takın ve kilitleyin. Bu

Detaylı

Kremalar; pastacılıkta hemen hemen tüm çeşitlerde lezzet vermek, dolgu yapmak, süslemek ve pastanın kurumasına karşı koruyucu bir tabaka oluşturmak

Kremalar; pastacılıkta hemen hemen tüm çeşitlerde lezzet vermek, dolgu yapmak, süslemek ve pastanın kurumasına karşı koruyucu bir tabaka oluşturmak Kremalar; pastacılıkta hemen hemen tüm çeşitlerde lezzet vermek, dolgu yapmak, süslemek ve pastanın kurumasına karşı koruyucu bir tabaka oluşturmak için kullanılan temel ürünlerden birisidir. Pastacı kreması,

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

SAĞLIKLI MEDYA ALIŞKANLIKLARI BIRLIKTE YARATALIM yaş grubundaki çocukların aileleri için tavsiyeler

SAĞLIKLI MEDYA ALIŞKANLIKLARI BIRLIKTE YARATALIM yaş grubundaki çocukların aileleri için tavsiyeler SAĞLIKLI MEDYA ALIŞKANLIKLARI BIRLIKTE YARATALIM 0-18 yaş grubundaki çocukların aileleri için tavsiyeler İYI SINIRLARI IYI BELIRLER, BÖYLECE BIZLER DE BÜYÜRKEN NASIL DAVRANACAĞIMIZI IYI BILIRIZ 5. SINIFTAKI

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

ERKEKLER ve Demografik Büyüklükler Hedef Kitle Tanımlamaları Yaşam Trendleri

ERKEKLER ve Demografik Büyüklükler Hedef Kitle Tanımlamaları Yaşam Trendleri ERKEKLER ve Demografik Büyüklükler Hedef Kitle Tanımlamaları Yaşam Trendleri 21 Ekim 2005 A company of ( Kadınlar dan hatırlatma) Pazarlama yönetimini geliştirmek için ilerleyebileceğimiz alanlar Hedef

Detaylı

SİHİRLİ ELLER PROGRAMI

SİHİRLİ ELLER PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 14-65 yaş A,B,C,D,E özellikle kadın TV. izleyicisi Potansiyel hedef kitlemizi 14 yaş ve

Detaylı

Bağlıca nın en lüks konsepti

Bağlıca nın en lüks konsepti Bağlıca nın en lüks konsepti Cephede Tasarlanan Ahenklİ Yükselİş Koru Konsept renk uyumu ile bir bütünlük sergilemektedir. Tercih edilen renkler daha sıcak duygular uyandıracak nitelikte tutulup, binanın

Detaylı

SINAV KAYGISI: Sınav kaygısı nedir? Sınav kaygısı yaşayan öğrencilerin genellikle kullandıkları ifadeler Sınav kaygısının etkileri

SINAV KAYGISI: Sınav kaygısı nedir? Sınav kaygısı yaşayan öğrencilerin genellikle kullandıkları ifadeler Sınav kaygısının etkileri SINAV KAYGISI: Sınav kaygısı nedir? Öğrencinin sınav öncesi öğrendiği bilgileri sınav esnasında verimli bir şekilde kullanmasına engel olan, dolayısıyla da başarısını düşüren kaygı türüdür. Kaygının azı

Detaylı

CANLILAR VE YAŞAM BEŞ DUYUMUZ DUYU ORGANLARI VE GÖREVLERİ

CANLILAR VE YAŞAM BEŞ DUYUMUZ DUYU ORGANLARI VE GÖREVLERİ CANLILAR VE YAŞAM 2. ÜNİTE BEŞ DUYUMUZ DUYU ORGANLARI VE GÖREVLERİ DUYU ORGANLARININ TEMEL GÖREVLERİ GÖZ: Görme Organımız Göz, cisimlerin şeklini, rengini ve büyüklüğünü kısacası görüntüsünü algılamamızı

Detaylı

Sınav Kaygısı ve Olumlu Başa Çıkma Yolları Kaygıyı, gelecekte olma ihtimalini düşündüğümüz olumsuz düşünceler olarak

Sınav Kaygısı ve Olumlu Başa Çıkma Yolları Kaygıyı, gelecekte olma ihtimalini düşündüğümüz olumsuz düşünceler olarak Sınav Kaygısı ve Olumlu Başa Çıkma Yolları Kaygıyı, gelecekte olma ihtimalini düşündüğümüz olumsuz düşünceler olarak görebiliriz. Türkiye de öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu yüksek sınav kaygısı yaşıyor.

Detaylı

Adı Soyadı :. Numarası :.

Adı Soyadı :. Numarası :. Adı Soyadı :. Numarası :. Çalışma Kağıdı Konu: Beş Duyumuz Kazanım 1: Duyu organlarının önemini fark eder. 2: Duyu organlarının temel görevlerini açıklar. 3: Duyu organlarının sağlığını korumak için yapılması

Detaylı

SAĞLIKLI MEDYA ALIŞKANLIKLARI BIRLIKTE YARATALIM yaş grubundaki çocukların aileleri için tavsiyeler

SAĞLIKLI MEDYA ALIŞKANLIKLARI BIRLIKTE YARATALIM yaş grubundaki çocukların aileleri için tavsiyeler SAĞLIKLI MEDYA ALIŞKANLIKLARI BIRLIKTE YARATALIM 0-18 yaş grubundaki çocukların aileleri için tavsiyeler İYI SINIRLARI IYI BELIRLER, BÖYLECE BIZLER DE BÜYÜRKEN NASIL DAVRANACAĞIMIZI IYI BILIRIZ 5. SINIFTAKI

Detaylı

Obsidyen ile sağlıklı kalın. OBSİDYEN TAŞI NEDİR?

Obsidyen ile sağlıklı kalın. OBSİDYEN TAŞI NEDİR? HAKKIMIZDA Makro Grup A.Ş. bünyesinde yer alan Obsidyen Maden ve Mermercilik LTD. ŞTİ., 2002 yılında madencilik, değerli ve yarı değerli taş işleme alanlarında faaliyet göstermek üzere İstanbul da kurulmuştur.

Detaylı

İNTERNET VE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI. Rehberlik Servisi Selçuk ÖZTÜRK

İNTERNET VE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI. Rehberlik Servisi Selçuk ÖZTÜRK İNTERNET VE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI Rehberlik Servisi Selçuk ÖZTÜRK HAYAT TARZI DEĞİŞTİ 3 EĞİTİM SİSTEMİ DEĞİŞTİ 4 AİLELERİNİZİN BEKLENTİLERİ DEĞİŞTİ 5 ZAMAN DA DEĞİŞTİ 6 7 DAHA YALNİZ 8 HAYVANLARI GÖRMEDEN,

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Tırnak Mantarının Özellikleri

Tırnak Mantarının Özellikleri Mantar çoğunlukla ayak tırnaklarınızda olur ancak el tırnaklarınızda da çıkabilir. Tedavi edilmesi, göze hoş görünmemesinin yanısıra, sağlık açısından da önemlidir. Sarımsı, yeşil veya kahverengi tırnaklarınız

Detaylı

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır. Su olmadan medeniyet olmaz. Tarih boyu kurulan bütün medeniyetler su etrafında şekillenmiştir. Su kemerleri, sarnıçlar, çeşmeler ve hamamlar medeniyetin olmazsa olmaz unsurları haline gelmiştir. Özellikle

Detaylı

DÜĞÜN GÜNÜM PROGRAMI

DÜĞÜN GÜNÜM PROGRAMI DÜĞÜN GÜNÜM TV PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 14-65 yaş A,B,C,D,E özellikle kadın TV. izleyicisi Potansiyel

Detaylı

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TPD GRUP Köklerine bağlı, geleneksel değerlerini çağımız gerekleriyle harmanlamış, her geçen gün daha da profesyonelleşen, yaptığı işi en iyi şekilde bitirmeye çabalayan,

Detaylı

Her hakkı saklıdır. Ticarî amaç ile basılamaz ve çoğaltılamaz. Copyright

Her hakkı saklıdır. Ticarî amaç ile basılamaz ve çoğaltılamaz. Copyright 1 LİMONLU KEK Şule: Mutlu günler. Ahmet: Mutlu günler. Şule: Bugün nasılsın? Ahmet: Çok mutluyum. Şule: Bu harika bir haber. Eeee söyle bakalım, bugün hangi yemeği yapalım? Ahmet: Dur biraz düşüneyim Şule:

Detaylı

Serinlemek isterken kilo almayın!

Serinlemek isterken kilo almayın! Serinlemek isterken kilo almayın! Yaz aylarının en sıcak günlerini yaşadığımız bu günlerde buharlaşma ve terlemeye bağlı olarak sıvı kaybının en üst seviyede olduğuna dikkat çeken uzmanlar, günde en az

Detaylı

B2 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: PASAPORT NO:

B2 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: PASAPORT NO: B2 DÜZEYİ ADI SOYADI: PASAPORT NO: NOT OKUMA/ BESLENMEYLE İLGİLİ DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR Günlük hayatımızda beslenme konusunda birtakım haberlerle sık sık karşılaşmaktayız. Ancak bu haberlerin hepsi bilimsel

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

EMZİREN ANNELERİN BESLENMESİ. Kendiniz ve bebeğiniz için sağlıklı olan gıdaları seçin

EMZİREN ANNELERİN BESLENMESİ. Kendiniz ve bebeğiniz için sağlıklı olan gıdaları seçin EMZİREN ANNELERİN BESLENMESİ Kendiniz ve bebeğiniz için sağlıklı olan gıdaları seçin Bu yayın, FSA nın (Food Standards Agency) izniyle tercüme edilmiştir. Bu kitapçık, bir GAV yayınıdır. GAV Yayın No:

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

İngilizce öğretmenlerinin asenkron eğitimden ürkmeleri

İngilizce öğretmenlerinin asenkron eğitimden ürkmeleri Bu yazının birinci bölümünde sizi hayal kırıklığına uğratmış olabilirim, çünkü okurun bu tür yazılara genellikle kısa yolun kısasını bulmak için baktıklarını biliyorum. Fakat bu konuda verimli ve nispeten

Detaylı

9. Sigarayı bırakma zamanı

9. Sigarayı bırakma zamanı 9. Sigarayı bırakma zamanı 1 9. Sigarayı bırakma zamanı Dünyada 8 saniyede 1 can alan, yılda 4 milyon kişinin ölümüne neden olan, dünyada her 10 erişkinden birinin ölüm nedeni sayılan sigarayı bırakmak

Detaylı

B2 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: PASAPORT NO:

B2 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: PASAPORT NO: B2 DÜZEYİ ADI SOYADI: PASAPORT NO: NOT OKUMA/ BESLENMEYLE İLGİLİ DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR Günlük hayatımızda beslenme konusunda birtakım haberlerle sık sık karşılaşmaktayız. Ancak bu haberlerin hepsi bilimsel

Detaylı

SAĞLIKLI YAŞAM VE EGZERSĐZ. Prof. Dr. Erdal ZORBA

SAĞLIKLI YAŞAM VE EGZERSĐZ. Prof. Dr. Erdal ZORBA SAĞLIKLI YAŞAM VE EGZERSĐZ Prof. Dr. Erdal ZORBA GEÇMĐŞTEN GÜNÜMÜZE SAĞLIK Geçmişte sağlığın tanımı; hastalıklardan uzak olma diye ifade edilirdi. 1900 lerin başında ölümlerin büyük bir kısmı bakteri ve

Detaylı

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 05 inanilmaz BiR K AT ALO G TELEVİZYONLARIMIZIN İnanılmaz Regal özellikleri regal-tr.com Regal Müşteri Hizmetleri Üstün görüntü kalitesini tecrübe etmenin yanı sıra, Regal TV ile

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi Aile Bülteni. Çocuk ve Cinsellik

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi Aile Bülteni. Çocuk ve Cinsellik Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi Aile Bülteni Çocuk ve Cinsellik Cinsel kimlik kişinin ait olduğu cinsi bilme hissidir. Cinsel kimlik gelişimi, doğumla başlayan ve yetişkinliğe kadar devam eden

Detaylı

ÇOCUKLARDA BESLENME PROBLEMLERİ

ÇOCUKLARDA BESLENME PROBLEMLERİ 2 ÇOCUKLARDA BESLENME PROBLEMLERİ Her besinden yaşına ve gelişimine uygun oranda alan çocuk, hem fiziksel hem de psikolojik açıdan sağlıklı ve dengeli olan çocuktur. Yeterli ve düzenli beslenmenin çocuk

Detaylı

TEST. 7. Dişer ne zaman fırçalanmalıdır? A. Yemeklerden sonra B. Okuldan gelince C. Evden çıkmadan önce

TEST. 7. Dişer ne zaman fırçalanmalıdır? A. Yemeklerden sonra B. Okuldan gelince C. Evden çıkmadan önce ÖDEV- 3 ADI SOYADI:.. HAYAT BİLGİSİ Tırnaklar, el ve ayak parmaklarının ucunda bulunur. Tırnaklar sürekli uzar. Uzayan tırnakların arasına kir ve mikroplar girer. Bu yüzden belli aralıklarla tırnaklar

Detaylı

OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ

OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ Kendinizden biraz bahseder misiniz? -1969 yılında Elazığ'da dünyaya geldim. İlk orta ve liseyi orada okudum. Daha sonra üniversiteyi Van 100.yıl Üniversitesi'nde okudum. Liseyi

Detaylı

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz...

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz... YILBAŞI KATALOĞU İyiliklerle dolu bir yıl dileriz... Bu yılbaşında iyi şeyler dükkanından iyilik beğenin! LSV İyi Şeyler Dükkanı nın birbirinden güzel ürünleri arasından hem kendiniz hem de sevdikleriniz

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı şubat dönemi yarıyıl tatili Psikolojik Danışma Rehberlik ve Araştırma Şubesi BASIN bildirisi:

Eğitim Öğretim Yılı şubat dönemi yarıyıl tatili Psikolojik Danışma Rehberlik ve Araştırma Şubesi BASIN bildirisi: KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI EĞİTİM ORTAK HİZMETLER DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA ŞUBESİ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı şubat dönemi yarıyıl

Detaylı

Adım Adım Düğün Organizasyonu Hazırlıkları

Adım Adım Düğün Organizasyonu Hazırlıkları Aslında sevinçli bir telaş ile başlanan hazırlıklar, zamanın az, yapılacak işlerin çok olması nedeniyle stresli günlere dönüşmesin. Hazırlıklar hem çok keyifli hem de yorucudur. Bu nedenle hazırlıklara

Detaylı

ÖZEL ATACAN EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SERVİSİ EYLÜL 2012 VELİ BÜLTENİ ÇOCUKLARDA OKUL KORKUSU

ÖZEL ATACAN EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SERVİSİ EYLÜL 2012 VELİ BÜLTENİ ÇOCUKLARDA OKUL KORKUSU ÖZEL ATACAN EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SERVİSİ EYLÜL 2012 VELİ BÜLTENİ ÇOCUKLARDA OKUL KORKUSU OKUL KORKUSU Her yıl milyonlarca çocuk okula başlayıp, neşeyle devam ederken

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

4+4+4 YAVRULARIMIZIN ÖZGÜVENSİZ, BAŞARISIZ VE MUTSUZ OLMASINI İSTER MİYİZ? Zeynep okula başlıyor. Canımdan çok sevdiğim kızım.

4+4+4 YAVRULARIMIZIN ÖZGÜVENSİZ, BAŞARISIZ VE MUTSUZ OLMASINI İSTER MİYİZ? Zeynep okula başlıyor. Canımdan çok sevdiğim kızım. 4+4+4 YAVRULARIMIZIN ÖZGÜVENSİZ, BAŞARISIZ VE MUTSUZ OLMASINI İSTER MİYİZ? Zeynep okula başlıyor. Canımdan çok sevdiğim kızım. Heyecanımız dorukta! Çanta, önlük, ders malzemeleri, kışlık giysiler, ayakkabı.

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir.

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir. HAKKIMIZDA Her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk yeteneği ile hizmet anlayışımızı Aktivitem Catering çatısı altında birleştirdik.

Detaylı

SINAV YAKLAŞIRKEN MOTİVASYON VE KAYGI

SINAV YAKLAŞIRKEN MOTİVASYON VE KAYGI SINAV YAKLAŞIRKEN MOTİVASYON VE KAYGI Sınava yaklaşık bir ay kala yapılacak en önemli şeylerin başında kaygımızı kontrol altında tutmak ve kalan zamanı ihtiyaçlarımız doğrultusunda değerlendirmek gelmektedir.

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

www.esmarinkonaklari.com

www.esmarinkonaklari.com www.esmarinkonaklari.com GENEL BİLGİLER ES MARIN KONAKLARI 8262 m 2 arsa alanı, 23754,68 m 2 inşaat alanından oluşuyor. Ferah bir yaşam sürmeniz için sitenin %60 ı yeşil alanlar ve sosyal aktiviteleriniz

Detaylı

For Sifa University Hospital Saç Ekimi Ünitesi

For Sifa University Hospital Saç Ekimi Ünitesi For Sifa University Hospital Saç Ekimi Ünitesi www.sifa.edu.tr FUE SAÇ EKİMİ Saç ekimi, çeşitli nedenlerle saç açıklığı ya da seyrekliği oluşmuş alanlara, kişinin kendi saç köklerinin nakledilerek saçsız

Detaylı

Zayıflarken Yapılan 5 Hata ve Çözümleri

Zayıflarken Yapılan 5 Hata ve Çözümleri Zayıflarken Yapılan 5 Hata ve Çözümleri Ebru Pelin 10 günde 10 kilo verin... X diyetiyle bu yaza ideal kilonuzda girin... X biberi, Y kapsülü ile ayda 15 kilo verin... Bu ve benzeri iddialarla oluşturulan

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

Peki, nedir bu momofobi?

Peki, nedir bu momofobi? Günlük hayatta birçok işlerini telefonla halleden çocuklar, doğal olarak akıllı telefonlara bağımlı olmaları da normal olacaktır. Bu çocuklar kazara telefonlarını kaybederler ya da telefonları bozulursa

Detaylı

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI REHBERLİK BÜLTENİ MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI REHBERLİK BÜLTENİ MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI REHBERLİK BÜLTENİ MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ Değerli Velimiz; Meslek seçiminin öneminin anlatıldığı ve siz değerli velilerimize yönelik önerileri

Detaylı

TATİL VAKTİ KISA BİR ARA

TATİL VAKTİ KISA BİR ARA OKAN EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ Lise Veli Bülteni TATİL VAKTİ KISA BİR ARA KISA BİR ARA! Öğrencilerimiz yoğun bir eğitim öğretim dönemini geride bıraktılar. 2 hafta sürecek

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

Tatlı Krizini Bastıran Hafif Tarifler

Tatlı Krizini Bastıran Hafif Tarifler On5yirmi5.com Tatlı Krizini Bastıran Hafif Tarifler Sıcak havalarda ağır yemekler ve tatlılar sağlığımızı olumsuz etkiliyor. Yayın Tarihi : 25 Haziran 2011 Cumartesi (oluşturma : 11/8/2017) Özellikle tatlı

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Deneme kalıbı. Ürün bilgisi ve tarif

Deneme kalıbı. Ürün bilgisi ve tarif Deneme kalıbı tr Ürün bilgisi ve tarif Yapışmaz kaplama Yapışmaz kaplaması sayesinde pişen kek kalıptan kolayca çıkar ve kalıp çok daha kolay bir biçimde temizlenebilir. Kaplamayı korumak için pişirirken

Detaylı

SAĞLIKLI YAŞAM VE BESLENME ALIŞKANLIKLARI BİLGİ FORMU

SAĞLIKLI YAŞAM VE BESLENME ALIŞKANLIKLARI BİLGİ FORMU SAĞLIKLI YAŞAM VE BESLENME ALIŞKANLIKLARI BİLGİ FORMU KİŞİSEL BİLGİLER Adınız: Soyadınız: Doğum Tarihi: Doğum Yeri: Adres: (Ev) (İş) Telefon:(Ev): (İş) (Cep) E-mail: Eğitim Durumunuz: Mesleğiniz: KİLO

Detaylı

neden biz? fabrikaların en tatlısı lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar

neden biz? fabrikaların en tatlısı lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar neden biz? lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar 03 bireysel workshoplar 04 çikolata akademisi 05 diğer markalarımız cupcake sepeti aldente

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

ALMAN PASTASI TARİFİ VE PİDE TARİFİ

ALMAN PASTASI TARİFİ VE PİDE TARİFİ ALMAN PASTASI TARİFİ VE PİDE TARİFİ Bugün sizler için tatlı ve tuzlu olmak üzere iki farklı tarif hazırladım. İlk olarak tuzlu tarifimiz olan PİDEYİ sonrada tatlı olan tarifimiz ALMAN PASTASINI yazacağım.

Detaylı

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri 1 Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri Bugün kızla tanışma anında değil de, flört süreci içinde olduğumuz bir kızla nasıl konuşmamız gerektiğini dilim döndüğünce anlatmaya

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu.

Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu. AKTEM bilişim, AKTEM lojistiğin sektördeki 15 yıllık tecrübesi ve desteğiyle kurulmuş bir yazılım grubudur. Yazılım grubumuz her alanda, ihtiyaç duyulabilecek bilişim ve yazılım desteğini verebilecek yetkinliktedir.

Detaylı

ÇOKLU ZEKA ÖZELLİKLERİ

ÇOKLU ZEKA ÖZELLİKLERİ ÇOKLU ZEKA ÖZELLİKLERİ I- Açıklama Sizi tam olarak tanımladığına inandığınız her cümlenin yanına 1 yazın. Eğer ifade size uygun değilse, boş bırakın. Sonra her bölümdeki sayıları toplayın. Bölüm 1 Nesneleri

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ:

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: 1. Gün içinde ürünü ne zaman satın aldı/tüketti/kullandı? (Hangi saatlerde) 2. Ürünü kendisi mi satın aldı, başkası mı? Kim? 3. Ürünü tüketmesini/satın almasını/kullanmasını

Detaylı

Bir yandan bu katkı maddelerinin bulunmadığı yiyecekleri. Sağlıklı Olmanın Yolu, Doğal Beslenmeden Geçiyor. Derleyen: Mustafa Koç

Bir yandan bu katkı maddelerinin bulunmadığı yiyecekleri. Sağlıklı Olmanın Yolu, Doğal Beslenmeden Geçiyor. Derleyen: Mustafa Koç Sağlıklı Olmanın Yolu, Doğal Beslenmeden Geçiyor Derleyen: Mustafa Koç Son zamanlarda daha çok gündeme gelen konuların başında doğal gıdalarla beslenme alışkanlıkları geliyor. Bilim adamlarını dinlersek

Detaylı

TRW. Doğru seçim. TRW easycheck. güvenilir tercih.

TRW. Doğru seçim. TRW easycheck. güvenilir tercih. TRW. Doğru seçim. Dünyanın önde gelen orjinal ekipman üreticilerinden olan ve yenileme pazarına yüzyılı aşkın süredir yüksek kaliteli parçalar sağlayan TRW, güvenebileceğiniz bir isimdir. güvenilir tercih.

Detaylı

Kilomdan ben mi memnun değilim çevremde ki kişiler mi?psikolojik olarak yaşam şeklimi değiştirmeye hazır mıyım?

Kilomdan ben mi memnun değilim çevremde ki kişiler mi?psikolojik olarak yaşam şeklimi değiştirmeye hazır mıyım? Herkesin hayalidir ince bir vücuda sahip olmak herkesi kendine hayran bırakmak ancak bunu isterken çoğu kişi bazı soruları kendine sormuyor. Fazlalıklarınızın olduğunu düşünüyorsanız popüler diyetleri

Detaylı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı (Kabızlık) Sayfa 10 Baş Ağrıları Sayfa 19 Bel ve Boyun

Detaylı

Elektrik Akımına Kapılıp Çarpılmak

Elektrik Akımına Kapılıp Çarpılmak Elektrik Akımına Kapılıp Çarpılmak Birçoğumuz yaşamı boyunca birçok kere elektrik akımına maruz kalmış, en azından iletken cisimlere veya başka birine dokunduğumuzda statik elektriği hissetmiş; ama bu

Detaylı

Hayalindeki Kadını Kendine Aşık Etmenin 6 Adımı - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Hayalindeki Kadını Kendine Aşık Etmenin 6 Adımı - Genç Gelişim Kişisel Gelişim on günlerde mevsimsel geçiş döneminin verdiği miskinlikle aklıma yazılabilecek bir yazı gelmiyordu. Bugün kardio antrenmanımı yaparken,aklıma sevgili olmamak için yapman gerekenler adlı yazım geldi. Bende

Detaylı

Waffle pişirme kalıpları

Waffle pişirme kalıpları Ürün bilgisi ve tarif Waffle pişirme kalıpları Değerli Müşterimiz! Artık Waffle makinası olmadan da Waffle pişirebilirsiniz! Waffle pişirme kalıpları, silikon malzemeden oldukları için çok esnek ve yapışmaz

Detaylı