Aralık 2014 Sayı :1 OF TİCARET VE SANAYİ ODASI AYLIK BÜLTEN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Aralık 2014 Sayı :1 OF TİCARET VE SANAYİ ODASI AYLIK BÜLTEN"

Transkript

1 Aralık 2014 Sayı :1 OF TİCARET VE SANAYİ ODASI AYLIK BÜLTEN 9. DÖNEM AKREDİTASYON SERTİFİKA TÖRENİ Türk Oda/Borsa Sisteminin; Oda/Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanması amacıyla kurulan Akreditasyon Sistemine dahil olan odamız, çalışmalarının karşılığını akredite olarak aldı. Akredite olan 152 Oda/Borsa ve akreditasyon süreci devam eden 69 Oda/Borsanın Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Genel Sekreter ve personelinin katıldığı 9. Dönem Oda/Borsa Akreditasyonu Sertifika Töreni TOBB Birlik Merkezi nde gerçekleştirildi. 9.dönem sertifika törenine Odamız adına Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali SARIALİOĞLU, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz BULUT,Genel Sekreter Murat ZIRIH ve yerel basını temsilen Yüksel YAŞAR katıldılar. OFTSO heyeti sertifikasını TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ndan alırken, Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL ''Üyelerimize ve Of'umuza layık oldukları beş yıldızlı ve kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile emeği geçen personelimize, Yönetim Kurulumuza, Meclisimize, komitelerimize ve bizden desteklerini esirgemeyen saygıder üyelerimize odamız adına teşekkür ediyorum " dedi

2 FIRINCILARIN SORUNLARI TARTIŞILDI İlçemizde faaliyet gösteren Fırınların Promlemlerini ve Çözüm Önerilerini görüşmek üzere çalışma toplantısı yapıldı. Toplantıya Sayın Kaymakamımız Eren Arslan, Of Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz YANIK, Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL ve Of Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Y.Attila SARIALİOĞLU katıldı.

3 OFSPOR YÖNETİM KURULUNDAN ODAMIZA ZİYARET Ofspor'un sorunlarını çözmek ve layık olduğu yere taşımak için uzun süredir özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren Ofspor Yönetiminden Başkan Olcay Saral ve Genel Sayman İsmail Hakkı Solaklı odamızı ziyaret ettiler. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve 10. sırada bulunan Ofspor'un Başkanı Olcay Saral özellikle yakaladıkları mali disiplin ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek Of'un tüm dinamiklerinin kendileri ile birlikte olduğunu hissetmek istediklerini vurguladı.başkan Olcay SARAL desteklerinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve Yöneticilerine teşekkür ediyoruz dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL ise bu ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini, Of un layık olduğu yere taşınması için gayret gösterdiklerini ve bu doğrultuda Of'un farklı bir yüzü olan Ofspor' a desteklerinin her zaman süreceğini belirtti. Sosyal medyada verdiği mesajlarla ülke gündemine oturan Başkan Olcay SARAL a futbolumuzun güldürürken düşündüren başkanlara ihtiyacı olduğunu söyleyen Erdal SARAL, çalışmaları ve özellikle mali konulardaki başarıları nedeniyle kendilerini tebrik etti. ''Of Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bugsaşspor karşılaşması ile başlayacak olan ligin ikinci yarısında Ofspor'umuza başarılar diliyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.

4 ABİGEM GENEL KURULU YAPILDI OFTSO'NUN TSE ISO EN 9000 KALİTE BELGESİ YENİLENDİ Kalite Yönetim Belgesine sahip olan OFTSO, Belge Yenileme tetkikinden başarı ile geçti.. TSE Denetçileri kalitesine tam not verdi Akredite olarak adından başarıyla söz ettiren Of Ticaret ve Sanayi Odası, ISO Kalite Yönetim Belgesi ni yeniledi. TSE ISO EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi belgelesine sahip olan Of Ticaret ve Sanayi Odası'nda TSE tarafından belge yenileme tetkiki gerçekleştirildi. Aralık ayında gerçekleşen tetkikte Baş Tetkik Görevlisi Eşref ÇAKIROĞLU kalite yönetimine ilişkin sorumluluklarımızı ve kalite dokümanlarını inceledi. 1gün süren tetkikte odamızın sunmuş olduğu hizmetlerin TSE standartlarına uygun olduğunun tekrar tescil edilmesinin ardından, TSE tarafından 2007 yılından beri var olan TSE ISO EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi belgemizin yenilenmesine karar verildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL ''Odamız denetim sonucunda Kalite standartlarına uygun hizmet verdiğini, TSE ISO EN 9000 Kalite Yönetim sistemi belgesini yenileyerek göstermiştir. Bizler üyelerimize hizmet verirken en iyi nasıl hizmet sunabiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Bunun da TSE tarafından tescillenmiş olduğunu görmek hizmetlerimizin ne kadar yerinde olduğunu göstermesi açısından önemlidir. Kaliteden taviz vermeyen üstün hizmet anlayışını ve kaliteye verilen önemi devam ettireceğiz.''dedi.

5 KANUNİ'NİN KILICINDA HAMSİ SİMGESİ VARDI TürkiyeOdalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Hürriyet Gazetesinin Hürriyet Bölge Buluşmaları Trabzon ayağında konuştu. Başkan Hisarcıklıoğlu, küresel ekonomideki yeni düzeni anlattığı konuşmasında, Türkiye nin fırsatları kaçırmaması için 3 önemli gelişmeye odaklanmasını istedi. Hisarcıklıoğlu, Birincisi küresel dengesizlikler azalıyor ve finansakımları yavaşlıyor. Bundan dolayı eskisi gibi devasa dengesizlikler olmayacak ama para da eskisi kadar bol olmayacak. İkinci olarak küresel ticarette tüm kurallar değişiyor. Üçüncüsü ise kaya gazı enerjide tüm ezberler bozacak. Türkiye olarak bu değişimleri ıskalarsak üçüncü dünyada kalırız dedi. Hisarcıklıoğlu, Karadeniz, Trabzon Türkiye ekonomisi için çok önemli. Eskiden de böyleydi. Trabzon ticaret yollarının kesiştiği çok önemli bir nokta. Trabzonlular ın çok üzel bir lafı var. Trabzon, Fatih in fethettiği, Yavuz un yönettiği, Kanuni nin doğduğu şehir. Kanuni nin kılıcında da hamsi simgesi vardı dedi.

6 TRABZON İNOVASYON ve BİOTEKNOLOJİ MERKEZİ YAPIM PROTOKOLÜ İMZALANDI Toplamda 15 milyon TL'ye mal olacak İnovasyon ve Biyoteknolji Merkezi'nin imza törenine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Doka Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, Of Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral katıldı TOBB YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI HALİM METE'DEN ODAMIZA ZİYARET Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Sayın Halim Mete ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği uzmanlarından Sayın Zeki Türkmen Pazartesi Günü odamızı Odamızı ziyaret etti.

7 VAKIFBANK TAN OFTSO ÜYELERİNE DÜŞÜK FAİZ VE UYGUN ÖDEME KOŞULLARIYLA KREDİ İMKANI Of Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine uygun ödeme şartları ve düşük faiz oranlarıyla kredi kullandırılmasını içeren protokol, OFTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral ile Vakıfbank Karadeniz Bölge Müdürü Bilal Korkmaz tarafından imzalandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 70. Mali Genel Kurulu nu gerçekleştirdi. Soma da yaşanan felaket için yapılan saygı duruşuyla başlayan Genel Kurul da konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, özel sektörün gelecekten umutlu olduğunu ifade ederken, yeni bir büyüme modeli ve yeni yapısal reformlara ihtiyaç olduğunu söyledi. Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi nde (ETÜ) gerçekleştirilen TOBB 70. Genel Kurulu na Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, bakanlar, delegeler ve misafirler katıldı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Genel Kurul konuşmasına Soma da yaşanan felaket nedeniyle duyduğu acıyı ifade ederek başladı. Soma da hayatını kaybeden işçilerin aileleri için başlattıkları yardım kampanyasını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, bütün iş dünyasını bir kez daha destek olmaya çağırdı. Geride bıraktığımız 2013 yılına bakıldığında özel sektör olarak, gelecek için umut veren bir tablo gördüklerini belirten Hisarcıklıoğlu, Hayalleri hep birlikte gerçek yapacağız diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. OF HEYETİ GENEL KURULDA YERİNİ ALDI Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Delegesi Erdal SARAL, Of TSO Meclis Başkanı Zühal Akyüzlü, Of TSO Genel Sekreteri Murat ZIRIH 70. Mali Genel Kurulda yer alarak, Of TSO yu temsil eden isimler oldular.

8 TRABZON İÇİN GELİŞİM STRATEJİSİ 2014 "Trabzon için gelişim stratejisi " 2014 yılı ilk toplantısı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapıldı. Trabzon Valisi A. Celil Öz başkanlığında yapılan toplantıda Trabzon un dünü, bugünü ve yarınına ilişkin konular değerlendirildi. Toplantıya Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Yardımcısı Seyfullah Kınalı, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal,Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Karadeniz, DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, Of TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Trabzonspor Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, CHP İl Başkanı Yavuz Karan, MHP İl Başkanı Muammer Demeli, TGC Başkan Yrd. Tahir Orhan, TMMOB Trabzon İl Koor. Kur. Gen. Sek.- Kent Konseyi Başkanı Mustafa Yaylalı, MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Hanefi Mahitapoğlu, KASİYAD Başkanı Temel Korkmaz, TSGİAD Başkanı Cemil Genç, TÜMSİAD Başkanı Mehmet Atmaca, TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Koray Turan katıldı.

9 Çay Araştırma ve Geliştirme Merkezinin Temeli Atıldı TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı; Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Buzlupınar köyünde Biberoz Köyü Camisi'nin açılışını yaptı. Hisarcıklıoğlu, Bakan Yazıcı, Rize Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Rize milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar daha sonra birlikte Bakan Yazıcı nın baba evini ziyaret ettiler. ÇAY KANUN TASARISI ACİLEN YASALAŞMALI Trabzon'da bulunan Çay Sanayicisi İşadamları Derneği (ÇAYSİAD) Başkanlığına seçilen Erdal Saral, Rahmi Üstün'den görevi devir aldı.devir-teslim için düzenlenen basın toplantısında konuşan, aynı zamanda Of Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Ulusal Çay Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ve Özçay Genel Müdürü de olan Erdal Saral, Rahmi Üstün'ün başta kaçakçılıkla mücadele olmak üzere sektöre önemli katkılarının olduğunu vurgulayarak, Türk çaycılığına katkı bulunmak için çaba sarf edeceğiz" dedi. Erdal Saral, kaçak çayın sektörün en büyük sorunu olmaya devam ettiğine dikkat çekerek şunları söyledi: "Kaçak çay ne kadar azalırsa, çayın üretildiği Doğu Karadeniz'den göç de nispeten önlenmiş olacaktır. Hem haksız kazanç ortadan kalkacak, hem de yörede insanların refah seviyesi artmış olacaktır. Onun için kaçak çayla mücadelenin sürdürülmesi lazımdır." Sektörün en önemli beklentilerinden birinin de Çay Kanunu olduğunu vurgulayan Erdal Saral, Ulusal Çay Konseyi tarafından bir tasarının hazırlanıp parlamentoya gönderildiğini ve acilen yasalaştırılması gerektiğini söyledi.erdal Saral başkanlığındaki yeni ÇAYSİAD Yönetim Kurulu, Kenan Bilgin, Servet Mete, Sedat Uğur ve Mustafa Yılmaz Kar'dan oluştu.

10 ÇAYSİAD YÖNETİCİLERİ VALİ ÖZ'Ü ZİYARET ETTİ Merkezi Trabzon da bulunan ve geçtiğimiz günlerde yeni yönetim kurulunu oluşturan Çay Sanayicisi İş Adamları Derneği (ÇAYSİAD) Yöneticileri, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ü makamında ziyaret etti. Ziyarete, Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Özçay Genel Müdürü de olan Erdal Saral başkanlığında Başkan yardımcısı Servet Mete, Genel Sekreter Mustafa Yılmaz Kar ve Sayman Kenan Bilgin ile yönetim kurulu üyesi Sedat Uğur katıldı. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken yeni seçilen yönetim kuruluna görevinde başarılar diledi. Erdal Saral da ÇAYSİAD olarak sektörü Çaykur-Özel sektör ayrımına tabii tutmadan bir bütün olarak kabul edilerek ele alınması için çaba göstereceklerini belirterek, çay kanununun bir an önce çıkarılması, kaçak çay ile mücadele ve dış satımın arttırılması gibi alanlara yoğunlaşacaklarını söyledi.

11 İŞ DÜNYASI YASTA! ALİ OSMAN ULUSOY VEFAT ETTİ... Önceki gün vefat eden Ali Osman Ulusoy, dün Trabzon da düzenlenen törenlerin ardından doğum yeri olan Of taki aile kabristanlığına defnedildi. Dün sabah, Sırasıyla Beşirlideki evinin önünde, Hassoy Söğütlü tesisleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Meydan daki Ulusoy Apartmanı, İskenderpaşa Camii, Trabzonspor tesislerinde düzenlenen törenlerinden ardından, ilçemizde bulunan evinin avlusunda toplanan sevenleri Ulusoy u son yolculuğuna uğurladı. Burada kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verilen Ulusoy için Of taki evinin avlusunda düzenlenen son törene ailesinin yanı sıra Trabzon ve Türk iş dünyasından birçok temsilci katıldı. Ulusoy un Of taki evinde düzenlenen törene birçok oda ve borsa başkanının yanı sıra Trabzon, Of ve Rize eşrafından iş adamları katıldı. Ulusoy ailesinden Sefer Ulusoy, Yılmaz Ulusoy, Başaran Ulusoy, taziyeleri kabul etti. Eşi Zehra Ulusoy ve Kızı Hülya Ulusoy un yansıra torunları ve akrabaları Ulusoy un mezarı başında dua etti yılında Trabzon un Of ilçesinde doğan Ali Osman Ulusoy, hayatının son anına kadar iş yaşamının içinde yer aldı. Trabzon ve Karadeniz aşığı olan Ulusoy, yaşamı boyunca memleketi ile bağlarını hiç koparmadı. Ulusoy şirketinin Trabzon daki temsilcisi olarak yaşamını sürdüren Ali Osman Ulusoy, bir çok sivil toplum örgütünde başarılı çalışmalarda bulundu. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası nda Meclis Üyeliğine yılında seçilen Ali Osman Ulusoy, 48 yıl aralıksız meclis çatısı altında görev yaptı. 48 yılın 32 yılını meclis başkanı olarak geçirdi Ulusoy, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nde de 20 yılı aşkın Başkan Vekilliği görevinde bulundu yılında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı na seçilen Ali Osman Ulusoy tarihine kadar aralıksız 28 yıl meclis başkanlığı görevini sürdürdü. Bir yıllık aradan sonra tarihinde yeniden Meclis Başkanlığına seçilen Ali Osman Ulusoy, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası nda erişilmesi güç bir rekora imza atarak toplam da 32 yıl meclis başkanlığı görevinde bulundu. Ulusoy, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası nda 15 dönem mecliste görev aldı. DEİK Türk- İran İş Konseyi nin kuruluşundan günümüze kadar da Başkanlığını Sulaklı Mahallesi No:2 K:3-4 Of/Trabzon yürüten Ulusoy, Trabzonspor Kurucu BaşkanıYıldız olaraksokak da hizmet verdi.

12 Ulusoy, sayısız sivil toplum örgütünde görev alan ve ulusal ve uluslararası camiada başta Türkiye olmak üzere, Türk iş dünyasını temsil etti. Ulusoy, TOBB Başkan Vekili olarak Bakü Ceyhan boru hattı projesinin hayata geçirilme evresinde 1997 yılında Tiflis te düzenlenen törenlerde Azerbeycan- Gürcistan ülkeleri ile bir araya gelerek Türkiye adına sözleşmelere imza koydu. Trabzon ve Doğu Karadeniz in uluslararası ticarete katılmasında büyük gayret ve çabaları olan Ulusoy, Karadeniz ülkeleri ile başta olmak üzere Kafkaslar, Orta Asya ve Türki Cumhuriyetleri ile iş dünyasının yakınlaşmasında iş dünyasının cesaretlendiren bir lider oldu. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda olan Rusya Federasyonu Sochi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2013 yılında Ulusoy a en büyük ödül olan dostluk nişanı verildi. Ulusoy, Rusya ve Türkiye arasındaki ilişkilerinde dahi ileri seviyelere ulaşması için kapıların açıldığı ilk günlerden beri büyük çabalarda bulunmuştu. Trabzon ve Doğu Karadeniz in Türkiye ye ve dünyaya tanıtılmasında öncü rol oynayan Ali Osman Ulusoy özellikle Uzungöl ün turizm merkezi haline getirilmesinde büyük gayretleri oldu. Birçok insanı bölgede ağırlayan Ulusoy, tam bir Karadeniz aşığı idi.

13 Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Odamıza Ziyaret Turgutlu Ticaret Sanayi Odası Meclis üyeleri ve eşleri çıktıkları Doğu Karadeniz programı kapsamında ilçemizi ve odamızı ziyaret etti.turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası heyetini Of Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zühal Akyüzlü, Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali SARIALİOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Şefik ÇAKIROĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz BULUT, Olcay SARAL, Erdal ÖZÇELİK ve İsmail Hakkı SOLAKLI kabul etti.turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerini ilçemizde görmekten mutlu olduklarını ifade eden Başkan Erdal SARAL ; Of Ticaret ve Sanayi Odası'nın Of 'taki faaliyetlerinden bahsederek iki ilçenin bu görüşmenin ardından ticari ilişkilerde daha ileri seviyelere ulaşabileceğini ve kendilerini ağırlamaktan duyulan memnuniyeti vurguladı. Ziyarette, bölgesel sorunların yanı sıra iki odanın faaliyetleri görüşüldü.turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın Biz Ticaret ve Sanayi Odaları olarak bulunduğumuz yerlerin ticaret ve ekonomik gelişmesinde önemli rol oynayan sivil toplum kuruluşlarıyız. Diğer odalarla yakın işbirliği içinde etkili çalışmalar yapmak istiyoruz diyerek kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.ayrıca Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasından gelen misafirlerimize ilçemizin önemli sanayi kuruluşlarından olan ÖZÇAY Çay Fabrikasında kuruçay imalatını görme fırsatı sunuldu.ziyaret sonunda Oftso ve üyeleri adına Başkan Erdal SARAL tarafından konuklara içerisinde Özçay ın farklı ürünlerinin yer aldığı paketleri takdim etti.ayrıca Yönetim Kurulu üyemiz ve Ofspor Yönetm Kurulu Başkanı Olcay SARAL Turgutlu Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Faruk Semizler ve Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'a OFSPOR ürünlerinden oluşan paketleri takdim etti.

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASI 365 Oda Arasında En Yüksek Puanla Birinci Sırada

BODRUM TİCARET ODASI 365 Oda Arasında En Yüksek Puanla Birinci Sırada BODRUM TİCARET ODASI 365 Oda Arasında En Yüksek Puanla Birinci Sırada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde sürdürülen Oda ve Borsaların akreditasyon çalışmalarında, Bodrum Ticaret Odası

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TRAVEL TURKEY 2015'E KATILDIK. 9. Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir de düzenlendi. Yerli ve yabancı birçok firmaların katıldığı fuarda ilçemizin doğal ve

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK.

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:4 Sayı:11 (Ocak-Şubat-Mart 2018) MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. Yahyalı İlçemizin ve yöremizin en önemli gelir

Detaylı

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:24 Bu haber 3530 kez okundu.

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:24 Bu haber 3530 kez okundu. KARSLIOĞLU NUN ACI GÜNÜ Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu nun babası 90 yaşındaki Selahattin Karslıoğlu vefat etti. Baba Karslıoğlu, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. 03 Ocak

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Gürsel ÖZBEY Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kurulduğu tarih olan 1969 yılından itibaren artan bir hızda bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine

Detaylı

TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK 2017 ONLİNE BÜLTENİ

TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK 2017 ONLİNE BÜLTENİ TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK 2017 ONLİNE BÜLTENİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ MUSTAFA AYDIN TEKİRDAĞ TSO YU ZİYARET ETTİ Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası nı ziyaret

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

2016 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2016 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2016 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI TOBB KALİTE AKREDİTASYON BELGESİNİ ALDI. 03.02.2016 tarihinde Afyonkarahisar Ticaret Borsasının

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 02 No.lu Meclis Toplantısı 1 Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.03.2018-26.04.2018) Oda Meclisimizin

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi

SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: - ŞUANDA TÜRKİYE DE ÖRNEK ALINMASI GEREKEN BİR KURUM VARSA BU SOSYAL GÜVENLİK KURUMUDUR - BU BELGEYİ ALMAMIZA

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK:

Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK: Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK: -BU FORUM KASIM AYINDA KATAR DA DÜZENLENECEK DÜNYA SOSYAL GÜVENLİK FORUMU NA IŞIK TUTACAKTIR -TÜRKİYE BUGÜN DÜNYANIN

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ Sayı 01 DİLUCU GÜMRÜK KAPISINDA İNCELEME Dilucu gümrük kapısında, 21-23 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan incelemede Yönetim Kurulu başkanı ve Dilucu

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı Akdeniz Bölgesi ndeki oda ve borsaların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler de gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu, ekonomide

Detaylı

BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ. Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı.

BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ. Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı. BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı. 21 Şubat 2014 Cuma Günü, İlçemiz Ereğli Halk Eğitim Merkezi salonunda 'Ekmek İsrafı' konulu toplantıya;

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ VE BÖLGEMİZİN İKTİSADİ -SINAİ RAPORU

2014 YILI FAALİYETLERİ VE BÖLGEMİZİN İKTİSADİ -SINAİ RAPORU 214 YILI FAALİYETLERİ VE BÖLGEMİZİN İKTİSADİ -SINAİ RAPORU OF TİCARET VE SANAYİ ODASI'NIN 214 YILI FAALİYETLERİ İLE BÖLGEMİZİN İKTİSADİ VE SINAİ RAPORU Odamız Organları 5174 Sayılı Kanun ve bu kanunun

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU www.oka.org.tr trbusinessforum@oka.org.tr facebook/trbusinessforum Bölgeler arası uluslararası işbirliklerini kurmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi

Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu nun Mezuniyet Töreni her yıl olduğu gibi bu yılda görkemli geçti. Törene, Vakfıkebir Kaymakamı Yıldıray

Detaylı

ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı

ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı MİLLİ SAVUNMA BAKANI İSMET YILMAZ: -VATANDAŞLAR ALO 170 HATTI SAYESİNDE HER TÜRLÜ SORU VE SORUNLARINI OLDUKLARI YERDEN BİR TELEFONLA ÇÖZEBİLİYORLAR -AÇILAN ÇAĞRI

Detaylı

TEKNOVERSİTE YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA!

TEKNOVERSİTE YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA! TEKNOVERSİTE YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA! KOSGEB ile İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) arasında Ar-Ge ve İnovasyon İşbirliği protokolü imzalandı Küçük

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.04.2015 26.05.2015 GÖÇ İDARESİ NEZDİNDE YAPTIĞIMIZ GİRİŞİMLER SONUÇ VERDİ ÖZELLİKLE EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ÜYELERİMİZDEN TARAFIMIZA İLETİLEN SORUNLAR

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Eskişehir Ticaret Odası nın küresel vizyonuna güç katmak kentimizdeki iş adamlarına yeni hedef pazarlar sağlamak amacıyla 24 Mart Perşembe günü Romanya

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 18.05-16.06.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 16.06.2009 Sayı: 06/07 RUSYA SEYAHATİ İZLENİMLERİ 1 RUSYA SEYAHATİ İZLENİMLERİ İRAN İZLENİMLERİ 2 İRAN SEYAHATİ KRİZ VARSA

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:31 (06.09.2017) "ÖZEL MİNİK ELLER ANAOKULU AÇILDI" UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

BASIN BÜLTENİ 30 EKİM 2018

BASIN BÜLTENİ 30 EKİM 2018 ZONGULDAK İL VE İLÇE TİCARET VE SANAYİ ODALARI TBMM DE MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARETTE BULUNDULAR Zonguldak İl ve İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterleri

Detaylı

ALTINCI BÖLÜM. Ziyaretler

ALTINCI BÖLÜM. Ziyaretler ALTINCI BÖLÜM Ziyaretler Ankara Barosu 61 inci Olağan Genel Kurulu nda seçilerek 13 Ekim 2010 tarihinde yeni görevine başlayan Ankara Barosu Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, Baronun Yönetim Organları ve TBB

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası 11-15 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Başkanı Yadigar

Detaylı

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 04.05.2016 tarihinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan Toprak Koruma Kurulu Toplantısına Genel

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

DEVLETİN ZİRVESİ BULUŞTU İVRİNDİDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ

DEVLETİN ZİRVESİ BULUŞTU İVRİNDİDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ Bizim İvrindi Gazetesi 532 HABERLER 19/09/2016 Sayfa 3 DEVLETİN ZİRVESİ ERDEKTEKİ CENAZEDE BULUŞTU DEVLETİN ZİRVESİ ERDEK'TE CENAZE TÖRENİNDEYDİ. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN "ANNEM" DEDİĞİ ZÜMRİYE İLGEN'İN

Detaylı

183 YILLIK GELENEĞİ DAHA ÇAĞDAŞ HALE GETİREREK DEVAM ETTİRECEĞİZ

183 YILLIK GELENEĞİ DAHA ÇAĞDAŞ HALE GETİREREK DEVAM ETTİRECEĞİZ 183 YILLIK GELENEĞİ DAHA ÇAĞDAŞ HALE GETİREREK DEVAM ETTİRECEĞİZ Muhtarlar Konfederasyonu 1.Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı. Muhtarlar Konfederasyonunun Genel Başkanlığına Hüseyin Akdeniz seçildi.

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti 23 TEMMUZ ÇARŞAMBA AKŞAMI KADİR GECESİ Kadir Gecenizi Kutlar, Bu Gecenin Size ve Sevdiklerinize Huzur Getir esini ve Tüm İnsanlık için Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz. 1 Temmuz 2014 11 Temmuz 2014 BASIN

Detaylı

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA İLGİLİ HER BİREYİN VE TOPLUMUN BİR TAKIM ÇALIŞMALARDA BULUNMASI

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU

TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU MAYIS 2015 MART 2016 DÖNEMİ FAALİYETLERİ 18 MART 2016, İSTANBUL 1. Yapısal Değişiklikler a. Yönetim Organları & Komisyonlar b. Bölgesel ve Sektörel Genişleme 2. İletişim

Detaylı

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Temel Atma Töreni Adres: Büyükköy Yolu Üzeri Musadağı Köyü Küçükarpik Mevkii Çayeli / RİZE 15 Ağustos 2014 Cuma Saat: 14.30 2013 Yılı Vergi Ödül Töreni Adres: İsmail

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

DEREÜSTÜ KÖYÜNDE ARHAVİ EVİ İNŞASINDA BAŞKAN SERENDERDEN KONUŞTU

DEREÜSTÜ KÖYÜNDE ARHAVİ EVİ İNŞASINDA BAŞKAN SERENDERDEN KONUŞTU DEREÜSTÜ KÖYÜNDE ARHAVİ EVİ İNŞASINDA BAŞKAN SERENDERDEN KONUŞTU Son dönemlerde özellikle başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın seçim sonrası başlattığı balkon konuşmasının bir benzerini Arhavi Belediye başkanı

Detaylı

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%)

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%) TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450 8 1.8

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN MEVLİD KANDİLİ KUTLAMA MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. "Yüzyıllardır Mevlid Kandili

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

Osmaniye Yer Fıstığı. Osmaniye Ticaret Borsası

Osmaniye Yer Fıstığı. Osmaniye Ticaret Borsası Osmaniye Ticaret Borsası www.osmaniyetb.org.tr Ekim 2017 e-bülten Osmaniye Yer Fıstığı ibareli coğrafi işaretimiz OTB tarafından ülkemizde koruma altına alınmıştır. Osmaniye ile özdeşleşen Osmaniye Yer

Detaylı

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR SAYFA 1 EĞİTİM İÇİN AKSARAY'A GELDİLER SAYFA 2 ATSO SENDİKA ZİYARETLERİ SAYFA 3 ATSO'DAN ALMANYA'YA ÇIKARMA SAYFA 4 KOÇAŞ AYKAŞ'I

Detaylı

ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK

ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK Artvin ilini temsilen Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden ve ilin tek temsilcisi olan Arhavi spor kulübü almış olduğu başarılı sonuçların meyvesini maddi ve

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009 YILI FAALİYET RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009 YILI FAALİYET RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009 YILI FAALİYET RAPORU 06 OCAK 2009 ÇANAKKALE VALISI SAYıN ABDULKADIR ATALIK A BORSAMıZ MECLISI OLARAK HAYıRLı OLSUN ZIYARETINDE BULUNDUK. 10 OCAK 2009 CUMARTESİ ÇALıŞAN GAZETECILER

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ 2015 HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ 2015 HASAT SEZONU ÜRÜNÜ OLAN İLK ARPA BORSAMIZA GELDİ 015 Hasat Sezonu Ürünü Olan İlk Arpa 2Satılmak Üzere 4 Haziran 2015 Perşembe Günü Borsamıza Getirildi. Davuteli Köyünden

Detaylı