BİLGİ CUP LİSELER ARASI SPOR OYUNLARI STATÜSÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BİLGİ CUP LİSELER ARASI SPOR OYUNLARI STATÜSÜ"

Transkript

1 MADDE 1 - AMAÇ ve KAPSAM BİLGİ CUP LİSELER ARASI SPOR OYUNLARI STATÜSÜ (1) Bu Statü Bilgi Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan Bilgi Cup Liseler Arası Spor Oyunları na katılım koşullarının, takım yöneticilerinin, teknik sorumluların, antrenörlerin, oyuncuların ve diğer ilgililerin uymakla yükümlü oldukları kuralların ve gerçekleştirilecek Dans, Yelken, Beach Volley, Beach Football, Streetball, Satranç, Münazara Turnuvaları kapsamında oynanacak olan müsabakaların organizasyonuna ilişkin usul ve esasların belirlenmesi amacıyla hazırlanmıştır. (2) Müsabakalar bu statü ile belirlenen usul ve esaslara göre oynanır. Turnuvaya katılacak olan takımlar bu statü hükümlerine aynen uymayı kabul ve taahhüt etmiş sayılırlar. MADDE 2 - KISALTMALAR ve TANIMLAR Bu Statü deki; a) Bilgi Cup: Liseler Arası Spor Oyunları nı, b) Üniversite: İstanbul Bilgi Üniversitesi ni, c) Organizatör: Organizasyon u gerçekleştiren Lila Events i, d) Takım: İstanbul genelindeki liselerin bünyesinde yer alan amatör oyuncuların bir araya gelerek oluşturdukları takımları ifade eder. MADDE 3 - KATILIM KOŞULLARI (1) Bilgi Cup kapsamında gerçekleştirilecek turnuvalara katılmak isteyen takımlar; a) Okul idaresi, takım yöneticileri, takım kaptanları veya teknik sorumlular tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmış Katılım Formu ve Taahhütnamesini; b) Bu Statü nün 5. maddesinde belirtilen oyuncu uygunluğuna sahip oyunculardan oluşan Takım Listesi ve eklerini doldurarak Organizatör e teslim etmek suretiyle başvurabilirler. (2) Üniversite ve Organizatör, yapacağı değerlendirme sonucunda başvuruları reddetme yetkisine sahiptir. MADDE 4 BİLGİ CUP BRANŞLARI (1) Bilgi Cup kapsamındaki branşlar İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından belirlenir. (2) Turnuvalara katılım için başvurulacak branşlar aşağıdaki gibi olacaktır; a) Beach Volley (13-19 yaş) b) Beach Football (13-19 yaş) c) Streetball (13-19 yaş)

2 d) Satranç (13-19 yaş) e) Dans (13-19 yaş) f) Yelken (13-19 yaş) g) Münazara (13-19 yaş) MADDE 5 - OYUNCULARIN UYGUNLUĞU (1) Takımlar turnuva başında, maçlar başlamadan önce branşlar için öngörülen sayıdaki takım listesini Organizatör e bildirirler. Takım listesinin Organizatör e sunulması, bu oyuncuların oyuncu uygunluklarının Organizatör ve Üniversite tarafından onaylandığı anlamına gelmez. (2) Müsabakalara katılacak oyuncuların katılım formunu eksiksiz doldurup imzalamış olmaları ve okul idaresinin onayını içeren muvafakatnameyi ibraz etmeleri şarttır. (3) Her takımın 1 adet takım kaptanı bulundurmak zorundadır. (4) Yukarıda turnuva branşlarını belirleyen 4. maddede belirtilen yaş sınırları içerisinde olan oyuncular turnuvaya katılabileceklerdir. MADDE 6 - SAHALARIN TESPİTİ, ORGANİZASYON ve SORUMLULUK Üniversite ve Organizatör, turnuva planlaması, müsabakaların gün ve saatlerinin belirlenmesi veya ertelenmesi ve organizasyonla ilgili diğer tüm etkinliklerin gerçekleştirilmesinde tek yetkilidir. MADDE 7 MÜSABAKA FİKSTÜRÜ Organizatör, her branş için başvuran takımların sayılarına göre müsabaka fikstürlerini planlayarak etkinlik öncesinde duyurusunu yapacaktır. MADDE 8 - OYUN KURALLARI (1) Müsabakalarda, her branş için öngörülmüş olan oyun kuralları EK-1 de yer almaktadır. (2) Müsabakalarda Organizatör tarafından belirlenen ekipmanlar kullanılır. (3) Turnuva boyunca takımlar, ibraz ettikleri takım listelerindeki yazılı kişilerle turnuvayı tamamlamak zorundadırlar. MADDE 9 DİSİPLİN HÜKÜMLERİ (1) Üniversite tarafından belirlenecek 2 kişi (1 başkan olacak) ve Organizatör ün belirleyeceği 1 kişiden oluşan toplam 3 kişilik Turnuva Disiplin Kurulu, bu Statü hükümleri uyarınca oyuncu, görevli ve yetkililer hakkında disiplin cezası verme yetkisine sahiptir. (2) Kurul, oy çokluğu ile karar verir. (3) Müsabakaya çıkmayan takımların müsabakaları, doğrudan hükmen mağlubiyet şeklinde tescil edilir.

3 (4) Bilgi Cup müsabakalarında kırmızı kart gören oyuncular, Disiplin Kurulu tarafından başka bir karar verilmediği takdirde bir sonraki müsabakada takım kadrosunda yer almayarak turnuva içerisinde cezalarını infaz ederler. (5) Disiplin kurulu, turnuvaya katılan takımları oyun kuralları dışında oluşacak her türlü ağır disiplin olaylarının oluşmasından dolayı ilgili takım ve/veya takımlar ve/veya kişi ve/veya kişileri turnuvadan ihraç edebilir. MADDE 10 - TAKIMLARIN FORMALARI (1) Bilgi Cup a katılacak takımlar, branşlarına uygun, tek tip ve aynı renk takım formalarını giymek zorundadırlar. Üniversite, takımlardan kendi belirleyeceği formaların kullanılmasını isteme hakkına sahiptir. MADDE 11 - ÖDÜLLER, KUPA ve MADALYALAR (1) Üniversite tarafından belirlenecek esaslar çerçevesinde Turnuva Organizasyonunda 1., 2. ve 3. olan takımlara kupa ve/veya madalya ve/veya para ödülü verilir. Kupanın nasıl tasarlanacağına ve ne şekilde üretileceğine Üniversite tarafından karar verilir. (2) Kupa töreni organizasyonu Organizatör tarafından yapılır. Takımlar, Organizatör ün belirleyeceği organizasyon kurallarına uymak ve Kupa törenine katılmak zorundadırlar. MADDE 12 TİCARİ HAKLAR (1) Bilgi Cup müsabakalarına ilişkin yayın hakları ve bütün diğer haklar Üniversite ye aittir. MADDE 13 TEBLİGAT Takımlar, bu Statü kapsamındaki Disiplin Kurullarının kararları ile ilgili ve diğer her türlü tebligatın, Katılım Formu ve Taahhütnamelerinde belirtilen adreslerine veya faks numaralarına yapılacağını ve bu tebligatların geçerli olacağını kabul etmektedirler. MADDE 15 STATÜDE YER ALMAYAN HALLER Bu Statü de yer almayan hususlar hakkında Üniversite ve Organizatör karar vermeye yetkilidir. MADDE 16 - YÜRÜTME Bu statü, Organizatör tarafından yürütülür.

4 EK-1 BİLGİ CUP OYUN KURALLARI BEACH VOLLEY 1. Turnuvaya katılmak isteyen okulların öğrencileri takım olarak başvuru yapmak zorundadır. 2. Takımlar, 2 asil 1 yedek olmak üzere 3 kişiden oluşur. 3. Her bir müsabaka, 30 dakika ile sınırlıdır. 4. Müsabakalar esnasında Üniversite tarafından belirli bir kıyafet öngörülmediği takdirde oyuncular, isteğe bağlı olarak takım formalarını giyebilirler. 5. Turnuva, BİLGİ CUP kapsamında Mayıs 2014 tarihlerinde 10:00 18:30 saatleri arasında yapılacaktır. 6. Katılımcı okulların takımları, açılış için saat 10 Mayıs 2014 te 09:30 de yarışma yeri olan İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü nde hazır olacaktır. 7. Fikstür ve müsabakalar sonucunda verilecek ödüller, ilerleyen tarihlerde adresinden duyurulacaktır. 8. Festivale katılmak isteyen okulların, adresinden temin edecekleri ön kayıt formunu, 18 Nisan 2014 tarihine kadar doldurarak kayıt@bilgicup.com adresine göndermeleri gerekmektedir. 9. Turnuva kapsamında gerçekleştirilecek müsabakalar ve diğer hususlar ile ilgili FIVB Plaj Voleybolu Oyun Kuralları esas alınacaktır. BEACH FOOTBALL 1. Turnuvaya katılmak isteyen okulların öğrencileri, takım olarak başvuru yapmak zorundadır. 2. Takımlar, 4 asil 1 yedek olmak üzere 5 kişiden oluşur. 3. Her bir müsabaka, 30 dakika ile sınırlıdır. 4. Müsabakalar esnasında Üniversite tarafından belli bir kıyafet öngörülmediği takdirde oyuncular, isteğe bağlı olarak takım formalarını giyebilirler. 5. Turnuva, BİLGİ CUP kapsamında Mayıs 2014 tarihlerinde 10:00 18:30 saatleri arasında yapılacaktır. 6. Katılımcı okulların takımları açılış için saat 10 Mayıs 2014 te 09:30 de yarışma yeri olan İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü nde hazır olacaktır.

5 7. Fikstür ve müsabakalar sonucunda verilecek ödüller, ilerleyen tarihlerde adresinden duyurulacaktır. 8. Festivale katılmak isteyen okulların, adresinden temin edecekleri ön kayıt formunu, 18 Nisan 2014 tarihine kadar doldurarak adresine göndermeleri gerekmektedir. 9. Turnuva kapsamında gerçekleştirilecek müsabakalar ve diğer hususlar ile ilgili FIFA tarafından yayınlanan Plaj Futbolu Oyun Kuralları esas alınacaktır. STREETBALL 1. Turnuvaya katılmak isteyen okulların öğrencileri, takım olarak başvuru yapmak zorundadır. 2. Takımlar, 3 asil 1 yedek olmak üzere 4 kişiden oluşur. 3. Her bir müsabaka, 30 dakika ile sınırlıdır. 4. Müsabakalar esnasında Üniversite tarafından belli bir kıyafet öngörülmediği takdirde oyuncular, isteğe bağlı olarak takım formalarını giyebilirler. 5. Turnuva, BİLGİ CUP kapsamında Mayıs 2014 tarihlerinde 10:00 18:30 saatleri arasında yapılacaktır. 6. Katılımcı okulların takımları açılış için saat 10 Mayıs 2014 te 09:30 de yarışma yeri olan İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü nde hazır olacaktır. 7. Fikstür ve müsabakalar sonucunda verilecek ödüller, ilerleyen tarihlerde adresinden duyurulacaktır. 8. Festivale katılmak isteyen okulların, adresinden temin edecekleri ön kayıt formunu, 18 Nisan 2014 tarihine kadar doldurarak kayıt@bilgicup.com adresine göndermeleri gerekmektedir. 9. Turnuva kapsamında gerçekleştirilecek müsabakalar ve diğer hususlar ile ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yayınlanan 3x3 Oyun Kuralları esas alınacaktır. SATRANÇ 1. Turnuvaya, Liselerin Satranç Kulüpleri ndeki öğrenciler bireysel veya takım olarak katılabilirler. Bu öğrenciler ilgili okulun öğrenci olmak zorundadır. 2. Takım olarak başvuru yapılacağı takdirde takım, 3 kişiden oluşmak zorundadır. 3. Her bir müsabaka, 30 dakika ile sınırlıdır.

6 4. Müsabakalar esnasında Üniversite tarafından belli bir kıyafet öngörülmediği takdirde oyuncular, isteğe bağlı olarak forma veya turnuvaya uygun kıyafet giyebilirler. 5. Turnuva, BİLGİ CUP kapsamında Mayıs 2014 tarihlerinde 10:00 18:30 saatleri arasında yapılacaktır. 6. Katılımcı okulların takımları açılış için saat 10 Mayıs 2014 te 09:30 de yarışma yeri olan İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü nde hazır olacaktır. 7. Fikstür ve müsabakalar sonucunda verilecek ödüller, ilerleyen tarihlerde adresinden duyurulacaktır. 8. Festivale katılmak isteyen okulların, adresinden temin edecekleri ön kayıt formunu, 18 Nisan 2014 tarihine kadar doldurarak adresine göndermeleri gerekmektedir. 9. Turnuva süresinde müsabakalar ve diğer hususlar ile ilgili FIDE Satranç Kuralları esas alınacaktır. DANS 1. Turnuvaya, Lise Dans Grupları katılabilirler. 2. Katılımcı okullar istedikleri dans türü ile başvuru yapabilirler. 3. Dans grupları için kişi sınırlaması yoktur. 4. Dans grupları, kullanacakları müziğin CD sini beraberinde getirecektir. 5. Dans gruplarının sahne alış, gösteri ve sahneden iniş süreleri en az 2 (iki), en fazla 12 (on iki) dakika ile sınırlandırılmıştır. 6. Dans grupları gösterilerinde, gerekli gördükleri aksesuarları kullanabilirler. 7. Dans gruplarında görev alan öğrenciler, ilgili okulun öğrencisi olmak zorundadır. 8. Turnuva, BİLGİ CUP kapsamında 10 Mayıs 2014 Cumartesi günü, 16:00 18:30 saatleri arasında yapılacaktır. 9. İlgili günde, saat dan sonra prova alınabilecektir. 10. Katılımcı okulların grupları açılış için saat 15:00 de yarışma yeri olan İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü nde hazır olacaktır. 11. Katılan tüm okullara katılım plaketi, ilk 3 e giren gruplara ise ilerleyen tarihlerde adresinde açıklanacak ödüller verilecektir. 12. Festivale katılmak isteyen okulların, adresinden temin edecekleri ön kayıt formunu, 18 Nisan 2014 tarihine kadar doldurarak bilgicup@lilaorg.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

7 MÜNAZARA 1- Bilgi Cup kapsamında düzenlenecek olan Bilgi Üniversitesi Münazara Turnuvası lise formatında olacaktır. Bu bağlamda; a- Takımlar sadece lise öğrencilerinden oluşabilir. b- Her takım 3 asil 1 yedek olmak üzere 4 kişiden oluşacaktır. c- Konuşmacı süreleri ilk 3 konuşma için 8 dakika, özet konuşması için 4 dakika olacaktır. d-hükümet ve Muhalefet kanatları olmak üzere her maç salonunda 2 takım yarışacaktır. e-turnuvada Dünya Liselerarası Münazara Şampiyonası kuralları uygulanacaktır. f-takımlar 1. ve 7. dakikalar arasında rakip takıma soru yöneltebilirler. 2- Turnuvamızda belirli bir kıyafet uygulaması olmayacaktır. Takımlar çok serbest olmamak şartı ile diledikleri şekilde giyinerek müsabakalara katılabilirler. 3- Turnuvada üniversite öğrencileri jürilik yapacaklardır. 4-Turnuva içerisinde turnuvanın genel disiplin kurallarına uymayanlar, münazara müsabakalarına 10 dakikadan daha uzun bir süre geç kalanlar turnuvadan diskalifiye edilecektir. 5-Turnuva, BİLGİ CUP kapsamında Mayıs 2014 tarihlerinde 09:00 19:30 saatleri arasında yapılacaktır. 6-Katılımcı okulların takımları açılış için saat 10 Mayıs 2014 te 09:30 de yarışma yeri olan İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü nde hazır olacaktır. 7-Fikstür ve müsabakalar sonucunda verilecek ödüller, ilerleyen tarihlerde adresinden duyurulacaktır. 8- Festivale katılmak isteyen okulların, adresinden temin edecekleri ön kayıt formunu, 18 Nisan 2014 tarihine kadar doldurarak kayıt@bilgicup.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

8 YELKEN 1. UYGULANACAK KURALLAR ISAF Yelken Yarış Kuralları (RRS) ( ) 2. ETKİNLİĞİN AÇIK OLDUĞU SINIF Etkinliğin, tamamı Vira Yatçılık - Delphia Yachts Sailing Academy tarafından sağlanacak ve tüm donanımları ile ayarları eş olarak yapılmış 4 adet Delphia 24 One Design sınıfı tekne ile yapılacaktır. Organizasyonun sağladığı tekneler dışında aynı tip dahi olsa başka teknelerin kullanımına müsaade edilmeyecektir. Teknelerde herhangi bir ekipman değişimi ya da modifikasyon yapılmasına da izin verilmeyecektir. 3. FORMAT 3.1 Etkinliğe katılım her bir tekne için 4 kişilik ekip ile sınırlıdır. Kişi sayısında artış ve azalış kabul edilmeyecektir. 3.2 Ekip ağırlıklarında bir sınırlama yoktur. 3.3 Ekiplerin hangi eleme grubunda yarışacakları, gelen kayıtlar sonucunda oluşturulacak dağılıma göre sekreterlikçe yapılacak kura çekimi sonucu belirlenecektir Mayıs 2014 günü gerçekleştirilecek eleme grubu birincileri direkt finale katılmayı hak ederler. 11 Mayıs 2014'te ise Final turları gerçekleştirilecektir. 3.5 Etkinliğe en fazla 24 ekip katılabilir. 24 ekiple dörder kişilik gruplar oluşturulacak, her grubun birincisi doğrudan finale katılacaktır. 3.6 Komite etkinlik süresince hava şartlarına göre camadan vurma şartı koşabilir. 4. PROGRAM Kayıtlar Kapanış 18 Nisan :00 Kura ve Dümenci Toplantısı 10 Mayıs :30 (santralistanbul) 5. KAYITLAR ve KATILIM 5.1 Kayıt formu, sorumlu kişi tarafından doldurularak 18 Nisan 2014 günü mesai bitimine kadar Yarış Sekreterliği'ne ulaşmış olacaktır. 24 ekip kayıt yaptırdığında kayıtlar 18 Nisan'dan önce kapanabilir. Kapasite üzeri kayıtlarda kayıt tarih ve saati baz alınacaktır. 5.2 Kayıt formlarında tüm ekip isimleri Nüfus Cüzdanı'nda olduğu şekilde yazılmalıdır. Aksi halde kayıt geçerli olmayacaktır. 5.3 Her ekibin aynı okulda faal olarak öğrenci olmaları zorunludur.

9 5.4 Kayıt ücreti alınmayacaktır. Kayıt yaptıranların telefon ile teyid alması gerekmektedir. 5.5 Kayıt formlarında belirtilen ekip listelerinde dümenci değişemez. Bir ekip değişikliği varsa, bu husus yeni kayıt formuyla birlikte adresine e-posta ile veya faks ile 'e ilan edilen kayıt kapanış tarihine kadar bildirilecektir. Sözlü değişiklikler alınmayacaktır. 5.6 Yarışlara kaydını yaptıranlar bu Yarış İlanı ile bu Yarış İlanı'nın atıf yaptığı tüm kuralları kabul etmiş sayılırlar. 6. SEKRETERLİK Kayıt süresinin bitimine kadar Vira Yatçılık ofisinde, yarış günü santralistanbul'da olacaktır. Vira Yatçılık Tel: Faks: ROTA Sosis rota uygulanacak olup, etkinlik günü Yarış Sekreterliği'nde ilan edilecektir. 8. BAŞLATMA VE PROGRAM 8.1 Etkinlik, RRS 26 uyarınca aşağıdaki gibi başlatılacaktır. Uyarı İşareti Sınıf işareti 1 seda işareti ile toka edilir (starta beş dakika var) Hazırlık İşareti Kod bayrağı P veya I veya Siyah Bayrak, 1 seda işareti ile toka edilir (starta dört dakika var) Bir Dakika Hazırlık İşareti Kod bayrağı P veya I veya Siyah Bayrak, 1 uzun seda işareti ile arya edilir (starta 1 dakika var) Start İşareti Sınıf işareti 1 seda işareti ile birlikte arya edilir (start saati). 8.2 Uyarı işareti saati 11:55 olacaktır. Diğer turların uyarı işareti önceki turun bitiminden sonra verilecektir. 8.3 Saat 18:00 dan sonra uyarı işareti verilmeyecektir. 8.4 Ferdi Geri Çağırma işareti verilen tekneler kendilerini teşhis ederek geri dönüp kurallara göre yeniden start etmekle yükümlüdürler. 9. START HATTI Start hattı iki şamandıra arası olup etkinlik günü sekreterlikçe yapılacak Dümenci Toplantısı'nda belirtilecektir. 10. FİNİŞ HATTI Start hattıyla aynı olup ters yönde finiş verilecektir.

10 11. YARIŞ SÜRESİ Her turda ilk finiş yapan tekneden sonra 5 dakika içinde finiş yapmayan tekneler DNF edilecektir. kabul 13. SOSYAL ETKİNLİKLER Yarış sırasında ve sonrasında İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Vira Yatçılık tarafından organizasyon alanında sosyal etkinlikler yapılacaktır. ROTA

1. Uygulanacak Kurallar

1. Uygulanacak Kurallar ISTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YELKEN FESTİVALİ 2 3 MAYIS 2018 1. Uygulanacak Kurallar YARIŞ İLANI Yarışlar, Uluslararası Yelken Federasyonu nun (World Sailing) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2017 2020,

Detaylı

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER 1. Pamukkale Belediyesi 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası Pamukkale

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ Genel Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2014 TYF Türkiye Pirat Trofesi 5

Detaylı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2013 TYF Türkiye Pirat Ligi 5 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları *BE8VL9F6* T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü Sayı : 61219748-813.03-8417 03/10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA Üniversitemiz Selçuk Yaşar Kampüsü

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI BRANŞLAR BASKETBOL VOLEYBOL - SALON FUTBOLU - MASA TENİSİ TURNUVA PROGRAMI Kayıt İçin Son Tarih : 15 Ekim 2014 Çarşamba Kura Tarihi : 20 Ekim 2014 Pazartesi

Detaylı

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU TARİH 03 07 MAYIS 2017 FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ NİŞANTAŞI KAMPÜSÜ BRANŞ MASA TENİSİ ( GENÇ KIZ-GENÇ ERKEK ) 1. Masa Tenisi Müsabakaları 04 Mayıs 2017 Perşembe günü başlayacaktır. 2. Yarışmalar, uluslararası

Detaylı

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI GENEL HÜKÜMLER AMAÇ: İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesine bağlı Enstitü, Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu, bölümlerdeki öğrenciler

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ Sayın Yetkili İzmir ve çevresinde düzenli bir şirketler ligi oluşturarak, şirket çalışanlarının takım ruhu oluşmasına katkı sağlamak, kurum içi iletişimi

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( NİSAN 2017 )

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( NİSAN 2017 ) KAMPÜS STADYUMU BOZOK ÜNİVERSİTESİ 06 07 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 0.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( 0- NİSAN 07 ) BOZOK ÜNİVERSİTESİ FUTBOL MÜSABAKA MAÇ LİSTESİ 0:00 MÜH. MİM.FAK. SAĞLIK YÜKSEKOKULU :30 BESYO SORGUN

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

Bursa Yelken Kulübü TİRİLYE KUPASI YELKENLİ YAT YARIŞI Yarış İlanı 05 MAYIS 2012

Bursa Yelken Kulübü TİRİLYE KUPASI YELKENLİ YAT YARIŞI Yarış İlanı 05 MAYIS 2012 Bursa Yelken Kulübü TİRİLYE KUPASI YELKENLİ YAT YARIŞI Yarış İlanı 05 MAYIS 2012 Bursa Yelken Kulübü Tirilye Kupası Yelkenli Yat Yarışı 5 Mayıs 2012 tarihinde Tirilye da yat sınıfında yapılacaktır. Ambulans

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 5.Etap Karamürsel Yelken Kulübü Pirat Kupası 08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 5.Etap Karamürsel YK Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

YARIŞ İLANI 14 NİSAN 2012

YARIŞ İLANI 14 NİSAN 2012 YARIŞ İLANI 14 NİSAN 2012 1 UYGULANACAK KURALLAR Yarışlar, Uluslararası Yelken Federasyonu (ISAF) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2009 2012, ISAF Özel Açıkdeniz Yönetmeliği 2012 2013, ISAF Yönetmelik 20,

Detaylı

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU Sayfa1 2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU *TURNUVA 16 TAKIMDAN OLUŞACAKTIR. *TURNUVA 4 TEMMUZ 1 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR. *MÜSABAKALAR SALI ve PERŞEMBE GÜNLERİ

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER RADIAL - LASER 4.7 26 Ocak - 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 27/12/14 Türkiye Yelken Federasyonunun 2015

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI AÇIKLAMALAR

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI AÇIKLAMALAR TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI Yeri ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BESYO Tarihi 17-19 NİSAN 2015 Tel 0374-253 45 71 TEKNİK TOPLANTI Yeri BESYO BİNASI TOPLANTI SALONU Tarihi 16 NİSAN 2015

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası 06-07 Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Voleybol una katılım

Detaylı

HiF TURNUVALARI TALİMATI

HiF TURNUVALARI TALİMATI TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HiF TURNUVALARI TALİMATI A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye genelinde yürütülecek olan Herkes için Futbol faaliyetleri kapsamında düzenlenecek

Detaylı

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ Yarışmalar, Uluslararası Dragon Bot Federasyonu (IDBF) Türkiye Kano Federasyonu standartlarına uygun ekipmanlarla ve yine IDBF nin belirlediği

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ Genel Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 6 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek ve Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF Pirat Sınıf Komitesi ve Kulüpler

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35326388-813/03 Konu : Karabük Üniversitesi Rektörlük Kupası ------------------------------------------------------------------------

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI Kategoriler : Kısa Mesafe 200m Açık Yer Yarışma Takım Ekipman : Balat Şair Nedim Parkı, Haliç Sahili-Fatih : Her takım en az

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU 2018-2019 REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU Fakülte/ Yüksekokul / MYO Adı : Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK SALON

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ

A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HiF TURNUVALARI TALİMATI A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye genelinde yürütülecek olan Herkes için Futbol faaliyetleri kapsamında düzenlenecek

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2017 SEZONU PLAJ FUTBOLU LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2017 SEZONU PLAJ FUTBOLU LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 - AMAÇ ve KAPSAM TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2017 SEZONU PLAJ FUTBOLU LİGİ STATÜSÜ Bu Statü TFF tarafından 2017 sezonunda düzenlenecek olan Plaj Futbolu Ligi ne katılım koşullarının, takım yöneticilerinin,

Detaylı

ANTALYA OSB CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ

ANTALYA OSB CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ ANTALYA OSB CUP 2017 2. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ A. TURNUVANIN AMACI Antalya OSB bölgesinde faaliyet gösteren şirketleri bir araya getirmek, kaynaştırmak ve çalışanlarının spor yaşantılarının

Detaylı

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI MÜSABAKA REGLAMANI

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI MÜSABAKA REGLAMANI 1. MÜSABAKA TAKVİMİ YARIŞMANINADI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI YARIŞMANIN YERİ KOZAKLI FUTBOL SAHASI / NEVŞEHİR YARIŞMANIN

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

SİYAH İNCİ PİRAT YARIŞI Yarış İlanı. 29 Ekim 2017

SİYAH İNCİ PİRAT YARIŞI Yarış İlanı. 29 Ekim 2017 SİYAH İNCİ PİRAT YARIŞI 2017 Yarış İlanı 29 Ekim 2017 1 Organizasyon Otoritesi Organizasyon otoritesi, Türkiye Yelken Federasyonu'na bağlı olarak, TYF Pirat Sınıf Komitesi ve İstanbul Yelken Kulübü olacaktır.

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Süper Lig grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin bir alt-kategorisi

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2018 SEZONU PLAJ FUTBOLU LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2018 SEZONU PLAJ FUTBOLU LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 - AMAÇ ve KAPSAM TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU 2018 SEZONU PLAJ FUTBOLU LİGİ STATÜSÜ Bu Statü TFF tarafından 2018 sezonunda düzenlenecek olan Plaj Futbolu Ligi ne katılım koşullarının, takım yöneticilerinin,

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2017 2 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

BMW BOSPHORUS SAILING FEST 5 MAYIS 2013 YARIŞ İLANI

BMW BOSPHORUS SAILING FEST 5 MAYIS 2013 YARIŞ İLANI BMW BOSPHORUS SAILING FEST 5 MAYIS 2013 YARIŞ İLANI 1 UYGULANACAK KURALLAR Yarışlar, Uluslararası Yelken Federasyonu (ISAF) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2013 2016, ISAF Özel Açıkdeniz Yönetmeliği 2012

Detaylı

ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1

ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1 ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1 YARIŞMA USULLERİ a. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

EKER BYK Trofesi 2014, 1. Ayak Bursa Kupası Yelkenli Yat Yarışları 29 Mart 2014. Yarış Đlanı

EKER BYK Trofesi 2014, 1. Ayak Bursa Kupası Yelkenli Yat Yarışları 29 Mart 2014. Yarış Đlanı EKER BYK Trofesi 2014 1. Ayak Bursa Kupası Yelkenli Yat Yarışları 29 Mart 2014 Yarış Đlanı EKER BYK Trofesi 2014, 1. Ayak Bursa Kupası Yelkenli Yat Yarışları 29 Mart 2014 tarihinde Mudanya Güzelyalı Fıstıklı

Detaylı

2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI Nisan 2016

2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI Nisan 2016 2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI 09-10 Nisan 2016 Yarış İlanı 2016 Türkiye Pirat Ligi 1.Etap Fenerbahçe S.K. Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde

Detaylı

KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 1 KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Çocuklar, Yıldızlar ve Gençler Takım Şampiyonasının

Detaylı

ENDA SPORTS 2015 KIŞ TURNUVASI KURALLARI

ENDA SPORTS 2015 KIŞ TURNUVASI KURALLARI ENDA SPORTS 2015 KIŞ TURNUVASI KURALLARI 1. AMAÇLAR VE GÖREVLER ENDA CUP kupası (ileride Kupa olarak adı geçecektir) aşağıdaki amaçlar doğrultusunda yapılır: Kulüpler ile eğitim-antrenmanı kampı ve maçları

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 28.07.2013 Doğu_Takım_Şmp_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Takım

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR 1-Müsabakalar Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü ndeki Büyük Spor Salonu nda oynanacaktır. 2-Müsabakalarda Forma renkleri ve modelleri

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST KIZLAR 5-8 EKİM 2017

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST KIZLAR 5-8 EKİM 2017 TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST KIZLAR 5-8 EKİM 2017 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Optimist Denizkızı Kupası Yelken Yarışları,

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. ULUSAL FEDERASYON TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKAN GENEL SEKRETER ADRES : TEL: FAX: E-MAİL: WEB SİTESİ: Oyunların resmi web sitesi Haluk ULUSOY Lütfi ARIBOĞAN Ankara

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

YAPI KREDİ PRIVATE BANKING YAT YARIŞLARI YARIŞ İLANI 26 27 HAZİRAN 2010 İSTANBUL

YAPI KREDİ PRIVATE BANKING YAT YARIŞLARI YARIŞ İLANI 26 27 HAZİRAN 2010 İSTANBUL İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ / NAVİGA MAGAZİN YAPI KREDİ PRIVATE BANKING YAT YARIŞLARI YARIŞ İLANI 26 27 HAZİRAN 2010 İSTANBUL 1 Uygulanacak Kurallar Yarışlar, Uluslararası Yelken Federasyonu (ISAF) Yelken Yarış

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 22 27 Mayıs 2017 Çeşme - İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan

Detaylı

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı 27 Haziran 2015 Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 2.Etap AltınBalta Yarışı, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF Pirat Sınıf Komitesi ve İstanbul

Detaylı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı FUTBOL TURNUVA YÖNETMELĠĞĠ Mütevelli Heyeti Onay Tarihi: 11.01.2009 Sayı: 02 BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ADEM ÇELİK SPOR OYUNLARI YÖNERGESİ

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ADEM ÇELİK SPOR OYUNLARI YÖNERGESİ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ADEM ÇELİK SPOR OYUNLARI YÖNERGESİ AMAÇ: MADDE 1. Bu yönergenin amacı, Beykent Üniversitesi Adem Çelik Spor Oyunlarını düzenleme ve yürütme esaslarını belirlemektir. KAPSAM: MADDE

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2018 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 2013 YILI SONBAHAR DÖNEMİ FUTBOL TURNUVASI KATILIM ŞARTLARI VE OYUN KURALLARI Hastanemiz personelleri arasında düzenlenmesi planlanan geleneksel " Sonbahar

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2013 2014 SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) nun ulusal düzeyde düzenlediği kupanın

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA 2017 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

2018 TYF TÜRKİYE PİRAT ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI. Türkiye Yelken Federasyonu.

2018 TYF TÜRKİYE PİRAT ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI.   Türkiye Yelken Federasyonu. 2018 TYF TÜRKİYE PİRAT ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr 2018 TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE PİRAT ŞAMPİYONASI

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 2017-2018 Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu na ilgili sezon için kayıt yaptıran Süper Lig, 1.Lig ve

Detaylı

EKER BYK Trofesi Ayak ATATÜRK Ü ANMA YELKENLĐ YAT YARIŞLARI Yarış Đlanı 10 KASIM 2013

EKER BYK Trofesi Ayak ATATÜRK Ü ANMA YELKENLĐ YAT YARIŞLARI Yarış Đlanı 10 KASIM 2013 EKER BYK Trofesi 2013 6. Ayak ATATÜRK Ü ANMA YELKENLĐ YAT YARIŞLARI Yarış Đlanı 10 KASIM 2013 EKER BYK Trofesi 6. Ayak ATATÜRK Ü ANMA KUPASI YELKENLĐ YAT Yarışları 10 Kasım 2013 tarihinde Mudanya önünde

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Yıldızlar tenis liglerinin düzenlenmesini, idari

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 29/12/15 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION BÖLGE KUPASI YARIŞLARI 08-12 Nisan 2015 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası Yarışları, 08-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Alanya Yat ve Yelken

Detaylı

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1- KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde oynattığı profesyonel lig müsabakalarından sonraki kupa müsabakalarının ismi Türkiye Kupası dır.

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI. Techno 293 RS:One RS:X Nisan 2017 ÇEŞME / İZMİR

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI. Techno 293 RS:One RS:X Nisan 2017 ÇEŞME / İZMİR TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI Techno 293 RS:One RS:X 03 08 Nisan 2017 ÇEŞME / İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan Techno 293 RS:One

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI VOLEYBOL TURNUVA STATÜSÜ Voleybol Müsabakaları, 12 takım, 6 lı olmak üzere 2 grup olarak ayrılmışlardır. Gruplarında ilk 2 ye giren takımlar Yarı finale çıkacaklardır

Detaylı

KATILAN OKULLAR BRANŞLAR KATEGORİLER

KATILAN OKULLAR BRANŞLAR KATEGORİLER 1 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize katılan tüm okullara başarılar dileriz. KATILAN OKULLAR Ankara Özel Tevfik

Detaylı

TÜRKİYE AÇIKDENİZ YARIŞ KULÜBÜ Turkish Offshore Racing Club

TÜRKİYE AÇIKDENİZ YARIŞ KULÜBÜ Turkish Offshore Racing Club TAYK / ÇARŞAMBA AKŞAMI KUPASI YARIŞI YARIŞ İLANI 30 MAYIS 2007 1. UYGULANACAK KURALLAR Yarışlar, Uluslararası Yelken Federasyonu (ISAF) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2005-2008, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

EKER BYK TROFESĐ 2015 MUDANYA MÜTAREKESĐ KUPASI KUPASI Yarış Đlanı 11 EKĐM 2015

EKER BYK TROFESĐ 2015 MUDANYA MÜTAREKESĐ KUPASI KUPASI Yarış Đlanı 11 EKĐM 2015 EKER BYK TROFESĐ 2015 MUDANYA MÜTAREKESĐ KUPASI KUPASI Yarış Đlanı 11 EKĐM 2015 Eker BYK Trofesi 5. Ayak Mudanya Mütarekesi Kupası Yat Yarışları 11 Ekim 2015 Pazar günü Mudanya Güzelyalı Kapaklı Mudanya

Detaylı

KATILAN OKULLAR. Ankara Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi. Galatasaray Lisesi. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi

KATILAN OKULLAR. Ankara Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi. Galatasaray Lisesi. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi 1 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz turnuvamıza katılan tüm okullara başarılar dileriz. KATILAN OKULLAR Ankara Özel Tevfik

Detaylı

Suadiye Yelken Kulübü Yat Yarışı YARIŞ İLANI

Suadiye Yelken Kulübü Yat Yarışı YARIŞ İLANI Suadiye Yelken Kulübü Yat Yarışı YARIŞ İLANI 16 MAYIS 2015 İSTANBUL 1 Uygulanacak Kurallar 1.1 Uluslararası Yelken Federasyonunun (ISAF) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2013-2016 1.2 Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

Ambulans ve sağlık ekibi 14 Nisan 2018 Cumartesi Trilye Barınağı nda 15 Nisan 2018 Pazar günü Arnavutköy barınağında bekletilecektir.

Ambulans ve sağlık ekibi 14 Nisan 2018 Cumartesi Trilye Barınağı nda 15 Nisan 2018 Pazar günü Arnavutköy barınağında bekletilecektir. Eker BYK Trofesi Uludağ Kupası Yat Yarışları 14-15Nisan Cumartesi ve Pazar günü, 1 coğrafi rota 3 adet Şamandıra Yarışı olarak Yat sınıfında yapılacaktır. Ambulans ve sağlık ekibi 14 Nisan 2018 Cumartesi

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI SINIFI 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye/MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI SINIFI 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye/MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI 420 470 SINIFI 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye/MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonu nun 2018 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 420 ve 470 Sınıfları TYF

Detaylı

COLLEGE CUP YARIŞ İLANI

COLLEGE CUP YARIŞ İLANI COLLEGE CUP YARIŞ İLANI 26 29 Nisan 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla College Cup Liselerarası Yelken Yarışları 26-29 Nisan 2018 tarihleri arasında, Global Sailing Academy ev sahipliğinde Karacasöğüt

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Tenis Deplasmanlı

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI. OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER 4.7 LASER RADIAL LASER STANDARD Ocak 2017 Çeşme / İZMİR

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI. OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER 4.7 LASER RADIAL LASER STANDARD Ocak 2017 Çeşme / İZMİR TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER 4.7 LASER RADIAL LASER STANDARD 23 28 Ocak 2017 Çeşme / İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu 2014 Sezonu Futsal Ligi Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu 2014 Sezonu Futsal Ligi Statüsü Türkiye Futbol Federasyonu 2014 Sezonu Futsal Ligi Statüsü MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, Kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup imzalanmış

Detaylı

UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla

UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI 04 07 Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla Uni Sportsboat Cup Üniversiteler Arası Eş Tekneler (One Desing) Yarışı 04-07 Ekim 2018 tarihleri arasında, Global Sailing Academy

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI ERKEKLER KADINLAR VOLEYBOL BASKETBOL GRUPLARI ERKEKLER VOLEYBOL A GRUBU TIP FAKÜLTESİ (turnuvadan çekildi ) FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Detaylı

PENDİK YELKEN KULÜBÜ MARİNTURK KUPASI YAT YARIŞI YARIŞ İLANI. 18 19 Mayıs 2013

PENDİK YELKEN KULÜBÜ MARİNTURK KUPASI YAT YARIŞI YARIŞ İLANI. 18 19 Mayıs 2013 PENDİK YELKEN KULÜBÜ MARİNTURK KUPASI YAT YARIŞI YARIŞ İLANI 1 ORGANİZASYON OTORİTESİ 18 19 Mayıs 2013 Yat Yarışı 18 19 Mayıs 2013 tarihlerinde Pendik Marinturk İstanbul City Port işbirliği ile Pendik

Detaylı

66. YIL ALTINKİLİT KUPASI YAT YARIŞI 11 KASIM 2018 PAZAR YARIŞ İLANI

66. YIL ALTINKİLİT KUPASI YAT YARIŞI 11 KASIM 2018 PAZAR YARIŞ İLANI 66. YIL ALTINKİLİT KUPASI YAT YARIŞI 11 KASIM 2018 PAZAR YARIŞ İLANI 1 Uygulanacak Kurallar Yarışlar, Uluslararası Yelken Federasyonu nun (World Sailing) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2017 2020, World Sailing

Detaylı

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu 2015 Sezonu Futsal Ligi Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu 2015 Sezonu Futsal Ligi Statüsü Türkiye Futbol Federasyonu 2015 Sezonu Futsal Ligi Statüsü MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup imzalanmış

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI 26-29 Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı nda yer alan CUMHURİYET Bayramı Bölge Kupaları

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu 2012-2013 Sezonu Futsal Ligleri Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu 2012-2013 Sezonu Futsal Ligleri Statüsü Türkiye Futbol Federasyonu 2012-2013 Sezonu Futsal Ligleri Statüsü MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, Kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER 4.7 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonunun 2014 yılı Faaliyet Programında

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2017 2018 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKAN Demirhan ŞEREFHAN GENEL SEKRETER Mehmet TURHAN ADRES : Ulus İşhanı A Blok Kat:1 Ulus-Ankara TÜRKİYE TEL: +90 312 309 73 97 FAKS:

Detaylı

TÜRKİYE AÇIKDENİZ YARIŞ KULÜBÜ Turkish Offshore Racing Club

TÜRKİYE AÇIKDENİZ YARIŞ KULÜBÜ Turkish Offshore Racing Club XI. YIL TAYK / BOĞAZİÇİ KUPASI YARIŞI YARIŞ İLANI 30 HAZİRAN 2007 1. UYGULANACAK KURALLAR Yarışlar, Uluslararası Yelken Federasyonu (ISAF) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2005-2008, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

2018 TYF DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI (OPTİMİST KIZLAR) Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu.

2018 TYF DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI (OPTİMİST KIZLAR)   Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu. 2018 TYF DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI (OPTİMİST KIZLAR) Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZKIZI KUPASI YARIŞ

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Salon

Detaylı

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI 1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI FUTBOL TURNUVASI 2013 ANKARA 1 KATILAN ÜNİVERSİTELER Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Fatih Üniversitesi

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 20.07.2012 Doğu_Lig_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Tenis Ligi Talimatı

Detaylı

Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) 10-14 Ağustos 2011 İstanbul. Türkiye Yüzme Federasyonu

Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) 10-14 Ağustos 2011 İstanbul. Türkiye Yüzme Federasyonu Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) 10-14 Ağustos 2011 İstanbul Türkiye Yüzme Federasyonu Pazar Sok. No:11/A Anadoluhisarı / Istanbul / TURKEY +90 216 332 41 56 +90 216 332 41 55 Genel Bilgiler MÜSABAKA

Detaylı

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2018 2019 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Ziraat Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın

Detaylı