Firma Tanıtımı. Mühendislik Müşavirlik Taahhüt San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Firma Tanıtımı. Mühendislik Müşavirlik Taahhüt San. Ve Tic. Ltd. Şti."

Transkript

1

2 Firma Tanıtımı Politerm Mühendislik Müşavirlik olarak; Yangın tesisatı, Isıtma tesisatı, Soğutma tesisatı, Havalandırma tesisatı, Sıhhi tesisat, Otomasyon tesisatı, Endüstriyel tesisat, Doğalgaz tesisatı taahhüt işlerini yapmaktayız. Gelişmekte olan Proses Teknolojisini yakından takip eden, hizmet ürettiği sektörde piyasa itibarını daima ön planda tutan, çalışanları ile yakın ve sıcak diyaloglar kurabilen, yüklenicisi bulunduğu işlerde ticari itibarını maddi itibarın üzerinde tutan ve daima başladığı projelerde prensip olarak projenin bitimine kadar sebat eden ve sadık kalan, uzman idaresi ve deneyimli kadrosu ile ekipman açısından donanımlı olan, hedefine emin bir şekilde ilerleyen, büyüyen, gelişen ve sektör içerisinde Kurumsal Yapısı ve Profesyonel Uygulama Çözümleri ile örnek teşkil eden ve özellikle proje sahiplerini müşteri olarak değil iş ortağı olarak algılayan bir şirketiz. Faaliyet Alanlarımız - HVAC (Isıtma, Havalandırma ve Şartlandırma) Sistemleri - Domestik ve Sıhhi Tesisat Uygulamalar - Isıtma Sistemleri ve Yerden Isıtma Uygulamaları - Konfor Klima ve Havalandırma Sistemleri - Laminer Flow Ameliyathane Uygulamaları - Clean Room Uygulamaları - Endüstriyel Isıtma, Havalandırma ve Klima Sistemleri - Bölgesel Isıtma Sistemleri - Kızgın su ve Buhar Tesisleri - Doğalgaz Tesisatı ve Sistemleri - Yakıt Tesisatları - Güneş Enerjisi Tesisleri - Isı Geri Kazanım Sistemleri - Atık Isı Değerlendirme Tesisleri - Yangından Korunma ve Söndürme Sistemleri - Bina Otomasyonu, Konfor ve Endüstriyel Otomatik Kontrol Sistemleri - Soğuk Hava Tesisleri ve Soğuk Odalar - Proses Soğutma Sistemleri - Domestik Arıtma Tesisleri - Endüstriyel Arıtma Tesisleri - Yüzme Havuzu, Sauna Tesisatları - Komple Mutfak Tesisleri - Komple Çamaşırhane Tesisleri - Pnömatik Transport ve Toz Tutma Sistemleri - Altyapı Tesisatları

3 Uygulama Alanlarımız KONFOR BİNALARI - Oteller - Tatil Köyleri - Spor Tesisleri - Alışveriş ve Ticaret Merkezleri - Yönetim Binaları Plazalar - Lokantalar - Hastaneler - Toplu Yerleşim Bölgeleri - Tarihi ve Sanatsal Yapılar - Veri İşleme Sistem Alanları ENDÜSTRİYEL BİNALAR - Komple Endüstri Tesisleri - Otomotiv Fabrikaları - Gıda Üretim Tesisleri - Tekstil Fabrikaları - Akaryakıt, Doğalgaz ve Linyit Kömürü Yakan Isı Merkezleri - Radyant Isıtma Sistemleri - İlaç Fabrikaları, Laboratuvarlar - Endüstriyel Nem Alma Tesisleri - Benzin İstasyonları - Cam Fabrikaları - Boya Üretim Tesisleri - Kimyevi Üretim Tesisleri ULAŞIM TESİSLERİ - Metro Sistemleri ve Tren Garları - Limanlar ve İskeleler - Havaalanları - Otobüs Terminalleri

4 Referanslarımızdan seçtiklerimiz 01-BETEK ÜRETİM TESİSLERİ GEBZE Kocaeli Gebze de bulunan Betek Boya Fabrikası yapımında, proje kapsamında aşağıdaki hizmetler gerçekleştirilmiştir. YAPILAN İŞ : HVAC, Sıhhi tesisat, yangın tesisatı, buhar tesisatı komple taahhüt işleri. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Gebze ( GOSB ) YÜKLENİCİ : Betek Boya ve Kimya San. A.Ş. REFERANS : Sinan Üstünel İRTİBAT TELEFONU :

5 02-BETEK ÜRETİM TESİSLERİ KAYSERİ Kayseri İncesu OSB de kurulan Betek Filli Boya Tesisi projesi kapsamında aşağıdaki hizmetler gerçekleştirilmiştir. YAPILAN İŞ : HVAC, Sıhhi tesisat, yangın tesisatı, buhar tesisatı komple taahhüt işleri. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Kayseri YÜKLENİCİ : Betek Boya ve Kimya San. A.Ş. REFERANS : Sinan Üstünel İRTİBAT TELEFONU :

6 03-ROCHE GENEL MÜDÜRLÜK BİNASI İstanbul Maslak ta bulunan Roche genel müdürlük binası toplam 26 kattan ve 200 araç kapasiteli otoparktan oluşmaktadır. Proje kapsamında aşağıdaki hizmetler gerçekleştirilmiştir. YAPILAN İŞ : Sprinkler sistemi, HVAC tesisatının projelendirilip uygulamasının yapılması. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 ( 12 KAT ) İŞİN YAPILDIĞI YER : Maslak/İSTANBUL YÜKLENİCİ : ROCHE MÜSTAHZARLARI SAN. A.Ş. REFERANS : Ekrem Özgen İRTİBAT TELEFONU :

7 04-SARKUYSAN GENEL MÜDÜRLÜK BİNASI İstanbul Şişhane de bulunan Sarkuysan Genel Müdürlük Binası nın yenileme ve tadilat projeleri ve uygulama işleri yapılmıştır. Proje kapsamında aşağıdaki hizmetler gerçekleştirilmiştir. YAPILAN İŞ : HVAC tesisatı revizyonu- ısıtma tesisatı- ısı kazanlarının değişimi ve kazan dairesi revizyonu projelendirilip uygulamasının yapılması. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Şişhane/İSTANBUL. YÜKLENİCİ : SARKUYSAN ELEKTROLİTİK BAKIR SANAYİ A.Ş. REFERANS : Öztürk Yelkenci (İnşaat Proje ve Uygulama Müdürü) İRTİBAT TELEFONU :

8 05-SARKUYSAN AR-GE BİNASI m² alana sahip Sarkuysan Ar-Ge binası ofisler, konferans salonları, dinlenme salonu, toplantı salonlarından oluşmaktadır. Proje kapsamında aşağıdaki hizmetler gerçekleştirilmiştir. YAPILAN İŞ : Pis su tesisatı-temiz su tesisatı-ısıtma tesisatı HVAC tesisatı projelendirilip uygulamasının yapılması. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Darıca / İZMİT YÜKLENİCİ : SARKUYSAN ELEKTROLİTİK BAKIR SANAYİ A.Ş. REFERANS : Öztürk Yelkenci (İnşaat Proje ve Uygulama Müdürü) İRTİBAT TELEFONU :

9 06-SARKUYSAN SARMAKİNA BİNASI İstanbul - Pendik - Çayırova ve Gebze' deki tesislerinde bakır tel ve kablo sanayiine tamamlayıcı özel makineler üreten kuruluşun idari binası ofisler ve toplantı salonlarından oluşmaktadır. Proje kapsamında aşağıdaki hizmetler gerçekleştirilmiştir. YAPILAN İŞ : Sıhhi tesisat, ısıtma tesisatı, kazan dairesi tesisatının projelendirilip uygulamasının yapılması. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Darıca / İZMİT. YÜKLENİCİ : SARKUYSAN ELEKTROLİTİK BAKIR SANAYİ A.Ş. REFERANS : Öztürk Yelkenci (İnşaat Proje ve Uygulama Müdürü) İRTİBAT TELEFONU :

10 07-İZMİT KÖSEKÖY ENDÜSTRİYEL TESİS İNŞAATI İzmit Köseköy de kurulan Messer Aligaz Gaz Dolum Tesisi projesi kapsamında aşağıdaki hizmetler gerçekleştirilmiştir. YAPILAN İŞ : Havalandırma ve sıhhi tesisat mekanik işleri, ısıtma soğutma, yangın tesisatı, havalandırma tesisatı, sıhhi tesisat projelendirilip uygulamasının yapılması. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : ,11 m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Köseköy / KOCAELİ YÜKLENİCİ : MESSER ALİGAZ San. Gazları A.Ş. REFERANS : Gökhan BERK İRTİBAT TELEFONU :

11 08-TÜRKMENİSTAN TÜRKMENABAT İPLİK FABRİKASI Türkmenistan'ın doğusundaki Lebap vilayetinin merkezi Türkmenabat kentinde kurulan fabrika 85 milyon dolara mal oldu. Fabrikada yılda 19 bin 400 ton pamuk yeniden işlenerek, 17 bin 700 ton pamuk ipliği üretilmektedir. İtalya, Almanya ve İspanya'dan getirilen son teknoloji ile donatılan fabrika, 500 kişiye istihdam alanı sağlanmaktadır. Proje kapsamında aşağıdaki hizmetler gerçekleştirilmiştir. YAPILAN İŞ : Sıhhi tesisat, havalandırma ve klima tesisatı, yangın tesisatı, otomatik kontrol tesisatı projelendirilip uygulamasının yapılması. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Türkmenabat / TÜRKMENİSTAN YÜKLENİCİ : SEHİLART MİMARLIK REFERANS : Erkan Çolak İRTİBAT TELEFONU :

12 09-GLAXO WELLCOME İLAÇ FABRİKASI İLAVE BİNALAR İzmit Gebzede kurulu GlaxoSmith Kline ilaç fabrikası ilave binalarında gerçekleştirilen aşağıda listelenen proje uygulama işleri gerçekleştirilmiştir. YAPILAN İŞ : İlave binalar HVAC, yangın tesisatı, buhar tesisatı yapımı. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Gebze İzmit YÜKLENİCİ : Özer İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. REFERANS : H. Bozkurt Nazilli ( Proje Müdürü) İRTİBAT TELEFONU :

13 10-QASAR SATIŞ OFİSİ Viatrans Meydanbey ortak girişimi olarak İstanbul Mecidiyeköy Likör fabrikası arazisine inşa edilmekte olan A+ karma projede satış ofisi mekanik tesisat taahhüt işi yapılmıştır. YAPILAN İŞ : Satış ofisi mekanik tesisat taahhüt işi. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : 2000 m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Mecidiyeköy/ İSTANBUL YÜKLENİCİ : Viatras - Meydanbey ortak girişimi REFERANS : Uğur ÖZCAN ( Proje Müdürü ) İRTİBAT TELEFONU :

14 11-SOYAK GENEL MÜDÜRLÜK BİNASI Türkiye içinde ve dışında inşaat, tesisat, montaj, bayındırlık ve ulaştırma işlerini taahhüt ve ifa etmek üzere faaliyet gösteren kurumun İstanbul Şişlide kurulu Genel Müdürlük binasında yapılan mekanik proje ve uygulama detayları aşağıda belirtilmiştir. YAPILAN İŞ : Soyak Genel Müdürlük binası komple mekanik tesisat yenileme proje ve uygulaması işi. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Mecidiyeköy/ İSTANBUL YÜKLENİCİ : SOYAK İNŞAAT VE TİCARET A.Ş. REFERANS : Haluk Tanrıkulu İRTİBAT TELEFONU :

15 12-FATİH MEDİCAL PARK HASTANESİ 6500 m² alan üzerinde, yaklaşık 500 kişilik deneyimli sağlık personeli ve 78 yatak kapasitesi ile 7/24 saat sağlık hizmeti sunan Medical Park Fatih Hastanesi nde yapılan taahhüt işleri aşağıda belirtilmiştir. YAPILAN İŞ : HVAC tesisat revizyonu, ısıtma tesisatı ve ısı kazanlarının değişimi ve kazan dairesi yenilenmesinin projelendirilip mekanik taahhüttü nün yapılması. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Fatih İstanbul YÜKLENİCİ : Medical Park Hastaneler Grubu REFERANS : Cem Kırdar ( Teknik Hizmetler Koordinatörü ) İRTİBAT TELEFONU :

16 13-GÖZTEPE MEDİCAL PARK HASTANESİ Anadolu yakasının en önemli iş ve yerleşim merkezlerinden olan Göztepe'de, İstanbul'un iki yakasını birbirine bağlayan E-5 karayolunun üzerinde yer alan Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi için yapılan proje ve taahhüt işinin detayları aşağıda belirtilmiştir. YAPILAN İŞ : 6. Kat idari ofisler ve 2. Bodrum kat genel alanlar komple mekanik tesisat projelendirmesi, mekanik taahhüt işleri. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Göztepe İstanbul YÜKLENİCİ : Medical Park Hastaneler Grubu REFERANS : Cem Kırdar ( Teknik Hizmetler Koordinatörü ) İRTİBAT TELEFONU :

17 14-SARKUYSAN AK İŞMERKEZİ İstanbul Altunizade de konumlanan iş mekezi m² kapalı alana sahiptir. Yapımı 2006 yılında tamamlanan iş merkezi iki ayrı bloktan oluşmaktadır. Binaya giriş bu iki blok arasında ki atriumdan sağlanmaktadır. İş merkezi 3 ü bodrum kat olmak üzere 6 kattan oluşmaktadır. Proje kapsamında aşağıdaki hizmetler gerçekleştirilmiştir. YAPILAN İŞ : HVAC, sıhhi tesisat, yangın tesisatı proje tasarımı, ihale dosyası hazırlanması ve uygulamasının yapılması işi. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Altunizade / İSTANBUL. YÜKLENİCİ : SARKUYSAN ELEKTROLİTİK BAKIR SANAYİ A.Ş. REFERANS : Öztürk Yelkenci (İnşaat Proje ve Uygulama Müdürü) İRTİBAT TELEFONU :

18 15-MERİT CRYSTAL COVE HOTEL VE B BLOK 90 ODA İLAVESİ Girne şehir merkezine 10 km uzaklıkta bulunan beş yıldızlı otel, 2 kral dairesi 27 suit toplam 307 lüks odadan, üç toplantı salonundan, restoranlardan, havuz, fitness center ve casinodan oluşmaktadır. Proje kapsamında aşağıdaki hizmetler gerçekleştirilmiştir. YAPILAN İŞ : Otel komple renovasyonu kapsamında HVAC, sıhhi tesisat ve yangın tesisatının projelendirilip mekanik taahhüttün yapılması. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Girne/KIBRIS YÜKLENİCİ : Voyager Ltd. Şti. REFERANS : Fethi Tibukoğlu İRTİBAT TELEFONU :

19 16-MERİT ROYAL HOTEL 50 dönüm arazi üzerinde kurulan 5 yıldızlı otel; 200 oda, açık ve kapalı yüzme havuzları, sağlık merkezi, spa, plaj tesisleri, restaurant ve casinodan oluşmaktadır. Proje kapsamında aşağıdaki hizmetler gerçekleştirilmiştir. YAPILAN İŞ : HVAC, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı Mekanik taahhüttü nün yapılması ve proje yönetim hizmetleri. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2, 250 oda İŞİN YAPILDIĞI YER : Girne/KIBRIS YÜKLENİCİ : NET HOLDİNG A.Ş. REFERANS : Fethi Tibukoğlu İRTİBAT TELEFONU :

20 17-MERİT LEFKOŞE HOTEL Lefkoşa da bulunan beş yıldızlı otel 250 oda, restoranlar, barlar, toplantı salonları, yüzme havuzu, sağlık kulübü ve casinodan oluşmaktadır. Proje kapsamında aşağıdaki hizmetler gerçekleştirilmiştir. YAPILAN İŞ : HVAC, sıhhi tesisat, yangın tesisatı proje tasarımı, ihale dosyası hazırlanması ve danışmanlık hizmetleri. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m Oda İŞİN YAPILDIĞI YER : Lefkoşe/KIBRIS YÜKLENİCİ : NET HOLDİNG A.Ş. REFERANS : Haluk Elver İRTİBAT TELEFONU :

21 18-MERİT CYPRUS GARDENS CASİNO BİNASI Gazimagosa ya 15 dakika, Ercan Havalimanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 5 villa, 13 junior suit, 81 oda, 250 yatak kapasitesine sahip olan komplekste yapılan taahhüt işleri aşağıda belirtilmiştir. YAPILAN İŞ : HVAC, tesisatı projelendirilip uygulamasının yapılması ve danışmanlık hizmetleri. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : 1070 m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Magosa / KIBRIS YÜKLENİCİ : Voyager Ltd. Şti. REFERANS : Fethi Tibukoğlu İRTİBAT TELEFONU :

22 19-TAKSİM OTELCİLİK ABANT PALACE OTEL Tesis 169 oda kapasiteli, kapalı havuz ve çocuk havuzu, Türk hamamı, Fin hamamı, buhar odası, sauna, masaj, jakuzi, fitness center, kuaför, çocuk oyun alanları, TV odası, gece kulübü, disko, dart, atari, canlı müzik ve solaryum hizmetleri ve tenis, masa tenisi, bilardo, bowling, futbol, voleybol, basketbol, bisiklet ve doğa yürüyüşleri gibi hizmetler sunmaktadır. Seminer, toplantı ve kongre organizasyonları, için tam donanımlı 6 toplantı salonu ile hizmet vermektedir. Proje kapsamında aşağıdaki hizmetler gerçekleştirilmiştir. YAPILAN İŞ : HVAC, sıhhi tesisat, havuz tesisatı, yangın tesisatı komple otel renovasyonu. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m standart oda, 29 suit oda, 1 kral dairesi, 163 oda. İŞİN YAPILDIĞI YER : Abant Bolu YÜKLENİCİ : Taksim Otelcilik A.Ş. REFERANS : Hasan Çıldır İRTİBAT TELEFONU :

23 20-TAKSİM OTELCİLİK ABANT KÖŞK OTEL Bolu Abant bölgesi, Abant Gölü kenarında yer alan Abant Köşk Oteli, toplam kullanım alanı m2 ve içinde 12 odalı, 24 yatak kapasitelidir. Abant Gölü manzarasına hakim konumda olan otel renovasyonu nda gerçekleşen taahhüt işleri aşağıda belirtilmiştir. YAPILAN İŞ : HVAC, sıhhi tesisat, yangın tesisatı komple otel renovasyonu. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 12 standart oda, 1 dublex suit oda, 1 kral dairesi, 163 oda. İŞİN YAPILDIĞI YER : Abant Bolu YÜKLENİCİ : Taksim Otelcilik A.Ş. REFERANS : Hasan Çıldır İRTİBAT TELEFONU :

24 21-SOYAK MEYDAN AVM Sürdürülebilir yaşam anlayışıyla tasarlanan Soyak Siesta bölge sakinlerine zengin yaşam alanları sunan ve enerji tasarrufu sağlayan uygulamalarıyla İzmir in en başarılı projeleri arasında yer alan proje kapsamında gerçekleştirilen taahhüt işleri aşağıda belirtilmiştir. YAPILAN İŞ : Pis su tesisatı, temiz su tesisatı, havalandırma tesisatı, yangın tesisatı projelendirilip uygulamasının yapılması. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Karşıyaka / İZMİR YÜKLENİCİ : TAGO Mimarlık REFERANS : Haluk Tanrıkulu İRTİBAT TELEFONU :

25 22-ARÇELİK TUNALAR TOWN Mühendislik Müşavirlik Türkiye nin en büyük Arçelik mağzası olan Tunalar Town, 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilmiştir. Tunalar Town'da Arstil Mobilya ve Güral Porselen mağazalarının yanı sıra T-TECH markası da yer alıyor. Proje kapsamında gerçekleştirilen taahhüt işleri aşağıda belirtilmiştir. YAPILAN İŞ : Pis su tesisatı, temiz su tesisatı, ısıtma tesisatı, HVAC tesisatı projelendirilip uygulamasının yapılması. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Pendik / İSTANBUL YÜKLENİCİ : TUNALAR İNŞ. TURZ. MAD. TİC. LTD. ŞTİ. REFERANS : Y. Cumhur Yücel İRTİBAT TELEFONU :

26 23-SOYAK KÜTÜK EV RİVA Mühendislik Müşavirlik YAPILAN İŞ : Komple mekanik tesisatın projelendirilmesi ve uygulaması işleri. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : 750 m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Şile İstanbul YÜKLENİCİ : Soyak İnşaat REFERANS : Haluk Tanrıkulu ( Mekanik Grup Şefi ) İRTİBAT TELEFONU : HAYRETTİN ÇAYCI 306 VİLLASI YAPILAN İŞ : Pis Su Tesisatı Temiz Su Tesisatı Isıtma Tesisatı. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : 750 m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Acarkent / İSTANBUL YÜKLENİCİ : HAYRETTİN ÇAYCI REFERANS : Öztürk Yelkenci (İnşaat Proje ve Uygulama Müdürü) İRTİBAT TELEFONU : HAYRETTİN ÇAYCI 381 VİLLASI YAPILAN İŞ : Pis Su Tesisatı Temiz Su Tesisatı Isıtma Tesisatı. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : 750 m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Acarkent / İSTANBUL YÜKLENİCİ : HAYRETTİN ÇAYCI REFERANS : Öztürk Yelkenci (İnşaat Proje ve Uygulama Müdürü) İRTİBAT TELEFONU :

27 26-KİFİDİS MAĞAZASI YAPILAN İŞ : Pis Su Tesisatı Temiz Su Tesisatı - HVAC Tesisatı. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : 98 m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Söğütözü / ANKARA YÜKLENİCİ : GG MİMARLIK REFERANS : Mustafa Güvendağ İRTİBAT TELEFONU : JEANS PAUL COUTER MAĞAZASI CITY S YAPILAN İŞ : Pis Su Tesisatı Temiz Su Tesisatı Isıtma Tesisatı - HVAC Tesisatı. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : 87 m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Nişantaşı / İSTANBUL YÜKLENİCİ : EFEKTA MİM. YAPI END. LTD. ŞTİ. REFERANS : Kayhan Çakanel İRTİBAT TELEFONU : SCHILLER CAFE NİŞANTAŞI YAPILAN İŞ : Pis su tesisatı, temiz su tesisatı, HVAC tesisatı projelendirilip uygulamasının yapılması. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : 110 m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Nişantaşı / İSTANBUL YÜKLENİCİ : EFEKTA MİM. YAPI END. LTD. ŞTİ. REFERANS : Kayhan Çakanel İRTİBAT TELEFONU :

28 29-SCHILLER CAFE PROFİLO Mühendislik Müşavirlik YAPILAN İŞ : Pis su tesisatı, temiz su tesisatı, HVAC tesisatı projelendirilip uygulamasının yapılması. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : 175 m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Mecidiyeköy / İSTANBUL YÜKLENİCİ : EFEKTA MİM. YAPI END. LTD. ŞTİ. REFERANS : Kayhan Çakanel İRTİBAT TELEFONU : SCHILLER CAFE TAKSİM YAPILAN İŞ : Pis su tesisatı, temiz su tesisatı, HVAC tesisatı projelendirilip uygulamasının yapılması. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : 415 m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Taksim / İSTANBUL YÜKLENİCİ : EFEKTA MİM. YAPI END. LTD. ŞTİ. REFERANS : Kayhan Çakanel İRTİBAT TELEFONU : SCHILLER CAFE BAĞDAT CADDDESİ YAPILAN İŞ : Pis Su Tesisatı Temiz Su Tesisatı HVAC Tesisatı. İŞİN BÜYÜKLÜĞÜ : 320 m 2 İŞİN YAPILDIĞI YER : Bağdat Cad. Kadıköy / İSTANBUL YÜKLENİCİ : EFEKTA MİM. YAPI END. LTD. ŞTİ. REFERANS : Kayhan Çakanel İRTİBAT TELEFONU :

29 TEŞEKKÜR EDERİZ ACIU BAYARLALAA (БАЯРЛАЛАА) BLAGODARAM CHNORAKALOUTIOUN CHOKRANE ÇOX SAG OLUN DAKUJEM DANK U WEL / DANK JE WEL DANKE DANKEWOL DANKON DĚKUJI / DÍKY DHANYAVAD DIAKUIU DIOLCH ДЗЯКУЮ (DZIAKUJU) DZIĘKUJĘ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ (EFHARISTO) ESKERRIK ASKO / MILESKER FALEMINDERIT GO RAIBH MAITH AGAT GRACIAS / GRACIÑAS GRÀCIES GRATIAS AGO / GRATIAS AGIMUS GRATZIAS GRAZIE HVALA KIITOS KÖSZÖNÖM MERCI BLAGODARIA MOTASHAKKERAM MAMNUN MUCHAS GRACIAS MULŢUMESC NIŻŻİK ĦAJR / GRAZZI / NIRRINGRAZZJAK OBRIGADA PALDIES SPAS СПАСИБО (SPACIBO) TACK TAK TAKK TÄNAN VÄGA TAPADH LEIBH TODA THANK YOU

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul

QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul +90 212 657 26 18 ŞİRKETİMİZİN HEDEFLERİ; KUASAR MEKANİK ŞİRKETİMİZİN KALİTE POLİTİKASI;

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri 100 m² - 1.000.000 m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri Hotel, Hastane, Üniversite, AVM, Villa, Cafe, Restaurant, Fabrika, Okul, İş Merkezi, Ofis, Residence,

Detaylı

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel :

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : 0507 077 16 51 www.okurtes.com info@okurtes.com Faaliyet Alanlarımız Endüstriyel ve Sanayi Doğalgaz Tesisatları LNG ve CNG Gaz Tesisatları Sanayi

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

REFERANS KATALOĞU SİSTEM TEKNOLOJİ ve MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. 2002 yılında kurulan firmamız, mekanik tesisatlarda gelişen teknoloji hizmetlerinden müşterilerini en üst düzeyde faydalandırarak, proje yönetimi

Detaylı

R E N G I N E E R I N G

R E N G I N E E R I N G Misyonumuz, gücünü teknolojiden alıp, mühendislikte mükemmelliği yakalayarak, müşteri memnuniyetini sağlayan öncü bir firma olmaktadır. Vizyonumuz, Ulusal ve Uluslararası arenada aranan, söz sahibi bir

Detaylı

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410 DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com TRİA ENERJİ 1992 DEN BERİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN DİNAMİK BİR MÜHENDİSLİK ŞİRKETİDİR. VİZYONUMUZ Müşterilerimize verdiğimiz danışmanlık ve taahhüt işlerinde

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim :

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim : Proje Adı: Proje Resim : 6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi Proje Durumu: Tamamlanan Proje Proje Tipi: Hastane Binası Alanı: 4130 m 2 Başlangıç: 2009 Bitiş: 2010 Yeri: Azerbaycan / Bakü Proje Detayları:

Detaylı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası Serbest Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri ve Asgari Ücretleri Yönetmeliği

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası Serbest Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri ve Asgari Ücretleri Yönetmeliği Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası Serbest Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri ve Asgari Ücretleri Yönetmeliği Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir. Firmamız, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu Mehmet MEÇİN ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu kardeşi Mansur MEÇİN ortaklığı ile kamu ve özel sektöre her türlü

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

www.hidrotekmekanik.com.tr HİDROTEK MÜHENDİSLİK İÇİNDEKİLER 2000 yılından günümüze endüstriyel ve konut tipi genel mekanik tesisat imalat ve montaj alanlarında faaliyetlerini sürdüren Hidrotek Mühendislik,

Detaylı

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com.

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com. Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02 İstanbul : Haznedar Mah. Bağcılar Cad. Üçler Sit. Gonca Apt. No: 5/5 Bahçelievler - İstanbul T: +90 224 644

Detaylı

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP www.bakangroup.com GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve mühendislik operasyonları etkilenebilir herhangi bir diğer kişilerin sağlık, güvenlik ve

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Katagori : 5 Yıldız Yapım Yılı : 2011 Mesafeler : Şehir merkezi 5km., İzmir 140km., Bodrum 80km. Adres : Altınkum Mah. İnonu Bulvarı

Detaylı

A GRUBU B GRUBU. * Normal konut binaları ( merkezi kaloriferli) * Büro, işhanı ve idare binaları ( 500 m² den büyük)

A GRUBU B GRUBU. * Normal konut binaları ( merkezi kaloriferli) * Büro, işhanı ve idare binaları ( 500 m² den büyük) Tesisat mühendisliği hizmetleri ücretlerinin hesabına temel olan ön kabuldür. Yapı alanının birim maliyetle çarpımı sonucu bulunan değerdir. Yapı yaklaşık maliyetinin hesabı için yapı grupları sınıfları

Detaylı

Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Devreye Alma Dökümantasyon Eğitim Bakım & Onarım

Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Devreye Alma Dökümantasyon Eğitim Bakım & Onarım FAALİYET ALANLARIMIZ Yeşil Binalar Konutlar Endüstriyel Tesisler Fabrika & Atölyeler Alışveriş Merkezleri (AVM) Mağazalar Spor Salonları & Havuzlar Restaurantlar Oteller Hastaneler Eğitim Kurumları Sosyal

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 16 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Avantgarde Collection Majesty Hotels Dedeman Hotels Tavros Holding Yılmaz Ulusoy

Detaylı

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe Satılık - Apartman Dairesi 490,000 TL 98 m2 İstanbul / Sancaktepe Oda Sayısı : 2 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

KATALOG.

KATALOG. KATALOG ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyette

Detaylı

İlan No:f-245886-184 Referans No:E-121

İlan No:f-245886-184 Referans No:E-121 Antalya / Alanya Kargıcak Beldesi Denize 50 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık +1,3+1 Ve +1 ile 3+1 Bahçe Çatı Dublex Daireler Antalya / Alanya Satılık - Residans 190,000 105 m Antalya / Alanya

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş.

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş. Otel Bilgisi Mukarnas Spa Resort İsmini bir bezeme deseni türünden alan ve mimarisine de bunu yansıtan Mukarnas Spa Resort, sizin için bir otelden daha fazlası... Mimarisini Selçuklu döneminden esinlenen,

Detaylı

SÖZLEŞME. 6. SENDİKA üyeleri, kalacakları otelde Sendika Üyelik Kartlarını ibraz edeceklerdir.

SÖZLEŞME. 6. SENDİKA üyeleri, kalacakları otelde Sendika Üyelik Kartlarını ibraz edeceklerdir. SÖZLEŞME TARAFLAR OTEL: Taksim Otelcilik A.Ş. (19 Mayıs Cd. Golden Plaza No:3 K:3 Şişli/İSTANBUL) SENDİKA: Petrol-İş Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (Altunizade Mh. Kuşbakışı Cd. No:23 Üsküdar/İSTANBUL)

Detaylı

Yurtdışı Referanslarımız:

Yurtdışı Referanslarımız: Yurtdışı Referanslarımız: 1. Azerbaycan Savunma Bakanlığı İdari Binası Mekanik Tadilat Projesi Isıtma Tesisatı Uygulama Projesi Soğutma Tesisatı Uygulama Projesi HVAC Uygulama Projesi Mekanik Keşif Dosyası

Detaylı

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ. REFERANSLARIMIZ Metrocity Kompleksi (İstanbul / Türkiye) ALT TAŞERONLUK İstanbul un finans ve ticaret merkezi olan Zincirlikuyu Maslak hattı üzerinde bulunan Metrocıty Kompleksi toplam 215.000 m2 kapalı

Detaylı

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotel Group a bağlı olup; dağ, deniz ve termali bir arada bulabileceğiniz dünyadaki tek noktadır. Aynı zamanda Türkiye de

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

Antalya / Alanya Mahmutlar Beldesi Denize 500 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık 2+1 Daireler Antalya / Alanya

Antalya / Alanya Mahmutlar Beldesi Denize 500 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık 2+1 Daireler Antalya / Alanya Antalya / Alanya Mahmutlar Beldesi Denize 500 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık 2+1 Daireler Antalya / Alanya Satılık - Residans 99,000 113 m2 Antalya / Alanya Oda Sayısı : 2 Ertuğrul Artut

Detaylı

Emerald Riverside a hoş geldiniz...

Emerald Riverside a hoş geldiniz... Emerald Riverside a hoş geldiniz... Emerald Riverside projemiz ile hedeflediğimiz yaşam tarzı Şehir merkezinde tatil gibi hayat. Projemiz Alanya nın en hızlı gelişen modern bölgesindedir. Projenin yakınlarında

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

Esnek Kapadokya Tatili Paketleri. İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun

Esnek Kapadokya Tatili Paketleri. İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun Esnek Kapadokya Tatili Paketleri İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun Eko Transfer Paketi Kayseri Havalimanı, Nevşehir Havalimanı, Nevşehir Otogarı, Ürgüp Otogarı, Göreme Otogarı Otel

Detaylı

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır.

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 2 3 İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 5 T.C. Anayasa Mahkemesi T.C. Anayasa Mahkemesi binası tüm mekanik

Detaylı

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com HAKKIMIZDA 2005 yılı başında kurulan Otto Mekanik Malzeme Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited; ısıtma, soğutma, havalandırma, klima, yangın tesisatı ve sıhhi tesisat alanlarında, fizibilite, mühendislik,

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

MİMARLIK & İÇ MİMARLIK PORFOLYO ( ) BÜYÜKÇEKMECE PRESTİGE EVLERİ

MİMARLIK & İÇ MİMARLIK PORFOLYO ( ) BÜYÜKÇEKMECE PRESTİGE EVLERİ MİMARLIK & İÇ MİMARLIK PORFOLYO (2018 -----1993 ) BÜYÜKÇEKMECE PRESTİGE EVLERİ ( 2016-2018) Konum: B.Çekmece -İST. 2200m2 Arsa. 6200m2 inşaat alanı projesi ) BEYKONAKLARI VİLLA ( 2017-) Konum: Beylerbeyi-İST

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 6 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Orange Palace Öz Hotels Doğuş-Bilgili Ortaklığı Doğuş Holding Rubi Hotels Crown

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014

2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014 2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014 RIXOS PERA ISTANBUL BEKLENTİLERİNİZİ EN ÜST SEVİYEDE KARŞILIYORUZ İstanbul daki Küçük Avrupa diye adlandırılan tarihi bölgede bulunan otelimiz, zengin

Detaylı

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat TANITIM DOSYASI 1978 yılından bugüne çok sayıda sanayi tesisi projesini başarı ile gerçekleştirmiş olan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri

Detaylı

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL KLASSİS OTEL İstanbul Silivri sahilinde,anadolu medeniyetlerinden esinlenen yunan,roma,selçuklu,ve Osmanlı stillerinin mimari olarak uygulandığı 43514 m2 tapulu,17692 m2 hazineden kiralık olan toplam 61206

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

No Proje Adı İşveren Proje Konusu. 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları

No Proje Adı İşveren Proje Konusu. 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları No Proje Adı İşveren Proje Konusu 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları 2 BULANCAK DEVLET HASTANESİ PROYAP-ERENER MEVCUT ADİ BİNANIN Mekanik

Detaylı

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Taksim Metro İstasyonu'ndan Tarihi Yarımada'ya kolay ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi

Detaylı

Ticaret Merkezi Referanslarımız

Ticaret Merkezi Referanslarımız Proje Adı Şehri CNR Fuar Alanı (Hall 2-3-4-5-6-7-8 ) İstanbul STANDALONE/EY2400 32 900 CNR Fuar Alanı (Hall 9/10) İstanbul STANDALONE/EY2400 22 750 Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Kayseri STANDALONE/EY3600

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI 21 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Turizm Yatırımları Bülteni DEDEMAN GRUBU Özel Sayısı yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Grubu ndan

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ANKARA DA KONYA KARAYOLU ÜZERİNDE SOSYAL VE KÜLTÜREL HİZMET YAPISI Amaç Ankara Yerleşiminin

Detaylı

KONSEPT & FACT SHEET(AI) - 2014-2015

KONSEPT & FACT SHEET(AI) - 2014-2015 KONSEPT & FACT SHEET(AI) - 2014-2015 Genel Bilgiler Açılış Tarihi : Mayıs 2010 Adres : Alara Turizm Center Okurcalar-Alanya-Antalya Telefon : +90 242 510 07 07 Faks : +90 242 510 07 77 Web : www.granada.com.tr

Detaylı

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC ARTEMİS KONGRE MERKEZİ ARTEMİS KONGRE MERKEZİ 750m 2 550m 2 700m 2 SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK

Detaylı

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved MOLTON HOTELS All Expectations Reserved MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer. Metro ve Toplu Ulaşım araçlarına çok yakındır. Otellerimiz

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y

R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y İLK BAKIŞTA... UZAKLIK Şehir Merkezi: 10 km Atatürk Havalimanı: 10 km CNR Expo: 10 km Tarihi yarımada: 9 km HİZMETLER Marmara Denizi manzaralı 133

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa Factsheet Kategori 5* Thermal Hotel BB - HB - FB Konsept Firma Akrones Thermal Spa İzmir Karayolu 10. km İletişim Adresi Yatırımcı Özgür Yapı El. Mer. Mad. San. Tic. A.Ş. Afyonkarahisar Şehir Genel Müdür

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

İksir Resort Town. Daday / Kastamonu

İksir Resort Town. Daday / Kastamonu İksir Resort Town Daday / Kastamonu Daday Kastamonu iline 29 km. mesafede bulunan Daday, en yakın ilçe konumundadır. 3.100 nüfuslu ilçe, Türkiye nin ikinci Göğüs Hastalıkları Hastanesi olan Ballıdağ Sanatoryumuna

Detaylı

RAMADA RESORT LARA

RAMADA RESORT LARA Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel Otel Bilgisi Marigold Thermal & Spa Otel Marigold Thermal & SPA Hotel; Çekirge mevkiinde 120 oda ve 246 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Tesiste verilen açık büfe sabah kahvaltısı ile güne güzel

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa Factsheet Kategori 5* Thermal Hotel BB - HB - FB Konsept Firma Akrones Thermal Spa İzmir Karayolu 10. km İletişim Adresi Yatırımcı Özgür Yapı El. Mer. Mad. San. Tic. A.Ş. Afyonkarahisar Şehir Genel Müdür

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

Ankara-İncek Atılım Yerleşkesi

Ankara-İncek Atılım Yerleşkesi Ankara-İncek Atılım Yerleşkesi İŞVEREN : Atılım Üniversitesi YIL : 2015-2016 NİTELİĞİ : VRF 4 Daiken ile soğutma işleri Kalorifer Tesisatı (Kısmi) Proses Soğutma Ankara-İncek Atılım Yerleşkesi Ankara-İncek

Detaylı

Şile nin en prestijli oteli Değirmen Otel yeni yatırımcılarını bekliyor!

Şile nin en prestijli oteli Değirmen Otel yeni yatırımcılarını bekliyor! ADIM GAYRIMENKUL Şile nin en prestijli oteli Değirmen Otel yeni yatırımcılarını bekliyor! Şile nin merkezinde kurulu otelimize ait teknik detaylara a şa ğıda ula şabilirsiniz. ADIM GAYRİMENKUL OTELE AİT

Detaylı

MEDENİ YİĞİT Dış Ticaret İnşaat A.Ş.

MEDENİ YİĞİT Dış Ticaret İnşaat A.Ş. MEDENİ YİĞİT Dış Ticaret İnşaat A.Ş. Bodrum genelinde inşaat, hafriyat ve gayrimenkul alanlarında kaliteli ve modern projeler gerçekleştirmektedir. İnşaat sektöründeki değişim ve gelişmeler doğrultusunda,

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

HOTEL BİLGİ FORMU YAZ 2018

HOTEL BİLGİ FORMU YAZ 2018 HOTEL BİLGİ FORMU YAZ 208 TUR OPERATÖRÜ : OTELİN ADI OTELİN KATEGORİSİ (YILDIZ) PANSİYON OTELİN AÇILIŞ TARİHİ SON RENOVASYON TARİHİ TESİSİN KURULDUĞU ALAN TELEFON NUMARASI FAKS NUMARASI E-MAIL ADRESI WEB

Detaylı