[LIVING] Kentin en hareketli bölgesinde, günlerini yoğun bir koşuşturmayla yaşayanları tasarımcılarımızın sihirli dokunuşlarıyla karşılıyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "[LIVING] Kentin en hareketli bölgesinde, günlerini yoğun bir koşuşturmayla yaşayanları tasarımcılarımızın sihirli dokunuşlarıyla karşılıyoruz."

Transkript

1

2 3 [LIVING] Kentin en hareketli bölgesinde, günlerini yoğun bir koşuşturmayla yaşayanları tasarımcılarımızın sihirli dokunuşlarıyla karşılıyoruz.

3 5 ROYAL BEDROOM GÜÇLÜ, ASI L VE ESTETI K BI R DURUŞA SAHI P OLAN ROYAL EVI NI ZDE FARK YARATIYOR. YAŞAM ALANINIZA KALI TE VE I ŞLEVSELLI K GETI REN NEWLAND TASARIMLARI I LE EVLER ARTIK DAHA TREND VE DAHA KONFORLU... IT CREATES THE DIFFERENCE AT YOUR HOME WITH ROYAL HAVING A STRONG, NOBLE AND AESTHETIC APPEARANCE. HOMES ARE MORE TRENDY AND COMFORTABLE WITH NEWLAND DESIGNS WHICH BRING HIGH-QUALITY AND FUNCTIONALITY TO YOUR LIVING SPACE.

4 7 ROYAL DININGROOM GÖRÜNÜŞÜ I LE DI NAMI K, RUHU I LE ÇOK ALIMLI BI R EV DEKORASYONU OLUŞTURMAK I STEYENLERE YENI VE ESTETI K BI R TASARIM. ROYAL, KENDI NE GÜVENEN BI R DURUŞ SERGI LI YOR. ÇOK YÖNLÜ VE FONKSI YONEL STI LLERLE HER DETAYI BÜYÜK BI R ÖZENLE HAZIRLANDI. IT IS A NEW AND AESTHETIC DESIGN FOR ONES WHO WANT TO CREATE A HOME DECORATION WHICH IS DYNAMIC WITH ITS APPEARANCE AND ATTRACTIVE VERY MUCH WITH ITS SOUL. ROYAL SHOWS A BRIGHT AND SELF CONFIDENT STANCE. ITS ALL DETAILS HAVE BEEN METICULOUSLY PREPARED WITH MULTI-DIRECTIONAL AND FUNCTIONAL STYLES.

5 9 BUGATTI BEDROOM SÖZ KONUSU ESTETI K VE KONFOR OLUNCA HAYALLERI NI ZI N SINIRI OLMAZ. HAYRANLIK UYANDIRAN ESTETI ĞI VE I NCE DÜŞÜNÜLMÜŞ I ŞLEVSELLI ĞI I LE ŞIK BI R SONUÇ ELDE EDI LI R. WHEN AESTHETIC AND COMFORT ARE IN QUESTION, YOUR DREAMS ARE UNLIMITED. AN ELEGANT RESULT IS OBTAINED WITH THE ADMIRABLE AESTHETIC AND REASONED FUNCTIONALITY.

6 11 BUGATTI DININGROOM AHŞABIN FONUNA GI ZLENEN RENKLER I LE HAYALLERI NI ZE RENK VE ESTETI KLE DOKUNUYORUZ. DOĞADAN I LHAM ALAN STI LDEN BAHSEDI P DOKUNUŞU MODERNLEŞTI RMEKTEN BAHSETMEMEK OLMAZ. HER BI R PARÇA BI RBI RI NE YAKIŞTIRILMIŞ VE TARZ OLUŞTURULMUŞTUR. WE TOUCH YOUR DREAMS WITH AESTHETIC AND COLORS CONCEALED WITHIN THE BACKGROUND OF WOOD. IT IS IMPOSSIBLE NOT TO MENTION ABOUT MODERNIZING THE TOUCH BY MENTIONING ABOUT NATURE-INSPIRED STYLE. EACH PART HAS BEEN MATCHED EACH OTHER AND THE STYLE HAS BEEN FORMED.

7 13 RIHANNA BEDROOM EVLERI MI Z HERŞEYI I LE ÇOK ÖZEL YERLER. ORADA ÇOĞU ZAMAN ÖZGÜR, ÇOĞU ZAMAN SEVGI DOLU, BAZI ZAMANLAR DUYGUSAL VE BI R O KADAR DA HUZURLUYUZ. PEKI DOĞANIN EN MUHTEŞEM HEDI YESI AHŞAP MUTLU ANLARIMIZI PAYLAŞSA, NE HI SERDI NI Z? OUR HOMES ARE VERY BEAUTIFUL PLACES WITH THEIR EVERY ASPECT.WE ARE THERE IN USUALLY FREE, USUALLY FULL OF LOVE, SOMETIMES SENTIMENTAL AND BUT PEACE- FUL. ALL RIGHT IF IT SHARES OUR HAPPY WOODEN MOMENTS WHICH IS THE MOST MAGNIFICENT GIFT OF THE NATURE, WHAT WOULD YOU FEEL?

8 15 RIHANNA DININGROOM GÜNÜMÜZ SADELI KTEN, YALIN VE MI NI MAL ÇOK I ŞLEVLI TASARIMLARDAN YANA KALABALIK,KARIŞIK VE YORUCU OLMAK YERI NE RAHATLATICI, KOLAYLAŞTIRICI VE DENGELEYI CI OLMA BEKLENTI SI I NSANLARIN BI R- BI RI YLE OLAN I LI ŞKI LERI YANI SIRA YAŞAM ALANLARI I ÇI NDE I LK SIRADA YER ALIYOR. NOWADAYS, THE SIMPLICITY IS IN DEMAND AND IT IS PREFERRED SIMPLE AND MINIMAL MULTIFUNCTIONAL DESIGNS. THE EXPECTATION BEING OF RELAXING, FACILITATING AND BALANCING TAKES THE FIRST PLACE IN LIVING AREAS AS WELL AS HUMAN RELATIONS WITH EACH OTHER INSTEAD OF BEING CROWDED, CONFUSED AND TIRED.

9 17 MASERATI BEDROOM WE BRING THE PERFECT COMBINATION OF WHITE AND WOOD TO LIGHT ONCE AGAIN. PARTS OF MASERATI DESIGNED TO HIDE DYNAMIC AND DAILY LIFE OBJECTS WILL CREATE AN ATTENTIVE LINE IN YOUR ROOM. / BEYAZ VE AHŞABIN MÜKEMMEL BI RLEŞI MI NI BI R KEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNE SERI YORUZ. DI NAMI K VE GÜN- DELI K YAŞAM NESNELERI NI GI ZLEMEK I ÇI N TASARLANMIŞ MASERATI NI N PARÇALARI, ODANIZDA ÖZENLI BI R ÇI ZGI OLUŞTURACAK.

10 19 MASERATI DININGROOM PARÇALARINI KI ŞI LI K EKLEYEREK TASARLADIK. OLUŞTURDUĞUMUZ KOMPOZI SYONLAR EVI NI ZE SEÇKI NLI K KAZANDIRACAK. YENI KAVRAMLARI TANIYACAK VE I MKANLARINIZI ZORLAYACAKSINIZ. MASERATI NI N YENI LI KÇI RUHU I LE REFAH ALANLAR OLUŞTURACAKSINIZ. WE HAVE DESIGNED ITS PARTS BY ADDING PERSONALITY. COMPOSITIONS WHICH WE HAVE CREATED WILL BRING DISTINCTION TO YOUR HOME. YOU WILL RECOG- NIZE NEW CONCEPTS AND PUSH YOUR CAPABILITIES. YOU WILL CREATE WELFARE AREAS WITH INNOVATIVE SOUL OF MASERATI.

11 21 NOVA BEDROOM TASARIMCILARIMIZIN YAŞAM KONFORU I ÇI N HER DETAYIN TI TI ZLI KLE PLANLANDIĞI EVLERI GEREKSI Z EŞYALAR- LA DOLDURMANIN VE DÜZENSI ZLI ĞI N GÜNDELI K YAŞAMINIZA DAHI L EDI LMEDI ĞI YAŞAM ALANLARINI TERCI H EDI N. SADE VE HUZURU EŞYALARINIZDA DA ARAYIN. THE LIVING ROOM HAS A LOT OF PLACE IN HUMAN LIFE. HAVING A WIDE RANGE OF FURNITURE CHOICES, PEOPLE ARE MADE TO BE COMFORTABLE AND PEACEFUL MANNER BASED ON THEIR USE. WE NEED A DIN- ING ROOM WHICH ALWAYS RELAXED, COMFORTABLE, SHOULD BE DURABLE AND SHOULD MEET THE VALUE.

12 23 NOVA DININGROOM SON YILLARIN TREND KONUSU SADELEŞMEK, SADELEŞMENI N YAYDIĞI ENERJI TÜM YAŞAM ALANIMIZDA DEKORE ETMEMI ZI ETKI LEYECEK DÜZEYDE ÖNEMLI DI R. YAŞAMIN ÖZÜNÜ ANLAMAK I ÇI N KALABALIK VE GÜRÜLTÜLÜ DÜNYANIN ÖTESI NI YAŞAM ALANLARIMIZDA KEŞFEDI YORUZ. AHŞABI EN SADE ŞEKI LDE KULLANIY- OR, DOĞALLIĞI ÖN PLANDA TUTUYORUZ.SIMPLIFICATION IS THE TREND ISSUE OF RECENT YEARS. THE EN- ERGY OF SIMPLIFICATION IS SO IMPORTANT TO AFFECT OUR DECORATION OF ALL OUR LIVING SPACE. WE DISCOVER BEYOND CROWDED AND NOISY WORLD IN OUR LIVING SPACES IN ORDER TO UNDERSTAND THE ESSENCE OF LIFE. WE USE THE WOOD IN THE SIMPLEST MANNER AND WE GIVE PARTICULAR IMPORTANCE TO THE NATURALNESS.

13 25 BENTLEY BEDROOM MODERN MOBI LYALARIN SADE DETAYLARLA ZENGI NLEŞTI RDI ĞI, AHŞABIN DOĞAL RENGI NI N BASKIN OLD- UĞU MEKANLAR, ODANIN SICAKLIĞINI DENGELER. ODALARINIZI DEKORE EDERKEN EN ÇOK, ESTETI ĞE VE KONFORA ÖNEM VERI N. THE SPACES, WHERE NATURAL COLOR OF WOOD IS DOMINANT AS ENRICHED WITH SIMPLE DETAILS OF MODERN FURNITURE, BALANCE THE WARMTH OF ROOM. PAY ATTENTION TO AESTHETIC AND COMFORT MOSTLY WHILE DECORATING YOUR ROOMS...

14 27 BENTLEY DININGROOM DEKORASYONUN YOLU HER DAI M MODANIN ROTASINI TAKI P EDI YOR. ÖNCE GI YDI ĞI MI Z RENKLER, DO- KULAR, DESENLER; SONRA DA YAŞAM ALANLARIMIZI KUŞATIYOR. HAL BÖYLEYKEN RENKLER VE YENI FORM- LARA YAŞAM ALANLARIMIZIN KAPILARINI ARALAMAK GEREKI YOR... THE DECORATION ALWAYS FOLLOWS THE ROUTE OF FASHION. IT SURROUNDS OUR CLOTHES COLORS, TEXTURES AND PATTERNS FIRSTLY AND THEN, OUR LIVING SPACES. THIS BEING THE CASE, WE SHOULD OPEN THE DOORS OF OUR LIVING SPACES TO COLORS AND NEW FORMS...

15 29 VENUS BEDROOM HERŞEYI YENI DEN TANIMLAMAK ZORUNDAYIZ. DOĞADA VAROLAN SICAK RENK VARYASYONLARI I LE KARAK- TERI STI K DETAYLAR OLUŞTURDUK. ÇAĞDAŞ VE SON DERECE UYUM I ÇERI SI NDE, ODAK NOKTASI RAHATLIK OLAN BI R TASARIM SUNDUK. VENÜS ÜN ANA TEMASI ÖZEL HI SSETMEKTI R. WE HAVE TO REDEFINE EVERY- THING. WE HAVE CREATED THE CHARACTERISTIC DETAILS WITH WARM COLOR VARIATIONS EXISTING IN THE NATURE. WE HAVE OFFERED CONTEMPORARY AND EXTREMELY FIT DESIGN WHOSE POINT OF FOCUS IS COMFORT. VENUS S MAIN THEME IS TO MAKE FEEL SPECIAL.

16 31 KÜÇÜK DETAYLAR HER ZAMAN FARK YARATIR. DOĞRU FORMLARA, ZIT RENKLERI EN DOĞRU ŞEKILDE KOMBIN ETMEK USTALIK IŞIDIR... NEREYE NEYIN YAKIŞACAĞINI SIZLER IÇIN TASARIM EKIBIMIZLE DÜŞÜNÜP, ZENGIN RENK KARTELASINI SIZLERE SUNUYORUZ. SIZE DE EVINIZE HANGI RENGIN YAKIŞACAĞINI SEÇMEK KALIYOR.

17

10 Countries EXPORT.

10 Countries EXPORT. NEW COLLECTION CONCEPTA MOBİLYA, 1990 Yılından İtibaren Sektörde Yenilikçi Trendleri Takip Eden Tüketici Davranışlarına Hitap Eden Özgün Tasarım Felsefesi Ile Sektöre Hizmet Vermekteyiz. Firmamız üretim

Detaylı

WELCOME FURNITURE DESIGN

WELCOME FURNITURE DESIGN FURNITURE DESIGN WELCOME FURNITURE DESIGN 4 welcome to the 2015 collection. welcome to you. Evinizin bir parçası olabilecek mobilyaların ruhundaki karakteristik noktalar, üretim teknikleri, işçilik kalitesi

Detaylı

bedroom chairs / 58 Kugu 17 Yıldız 54 Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom

bedroom chairs / 58 Kugu 17 Yıldız 54 Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom bedroom Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom Kugu 13 Kupa 29 Ekim 37-41 Burçak 46 Yıldız 50-52 Fulya 57 wall unit Kugu 17 Yıldız 54 chairs / 58 MODERN BEDROOM&DININGROOM

Detaylı

Saygı ve Sevgilerimle Hakan CENGİZ Genel Müdür

Saygı ve Sevgilerimle Hakan CENGİZ Genel Müdür 2016 COLLECTION www.modissofa.com Modis Sofa yı kurduğumuz 2007 yılından günümüze kadar geçen sürede Profesyoneller Kaliteyi Belirler sloganımızla çıktığımız bu yolda Kaliteli ve Tasarım ödüllü koltuk

Detaylı

LEATHER DECORATION TAKDİM INTRODUCTION

LEATHER DECORATION TAKDİM INTRODUCTION TAKDİM INTRODUCTION AREL DERİ 1960 yılında başladığı mobilya dekorasyon üretimini 48 yıldır başarı ile devam ettirmektedir. Değişen zamanın yenilik ve gelişimini takip eden firmamız 2000 yılında deri ile

Detaylı

Bebeğinize Hoş geldin Demenin En Güzel Yolu Bebekler için en rahat yer anne karnıdır. Doğumundan büyümesine kadar da biz varız... PrettyBaby olarak ilk günden itibaren sağlıklı, rahat ve güvenli büyüsünler

Detaylı

Klasik, şık, asil Life Duvar Ünitesi modern dekorasyonlarla muhteşem uyum sağlıyor.

Klasik, şık, asil Life Duvar Ünitesi modern dekorasyonlarla muhteşem uyum sağlıyor. 4 6 8 10 11 12 14 15 16 17 18 21 22 23 24 26 29 30 31 34 36 37 38 39 40 41 42 43 Lıfe / Wall Unit Lıfe / Bedroom Lıfe / Dining Room Miuara / Dining Room Miuara / Bedroom Piramıt / Bedroom Vega / Bedroom

Detaylı

decosit masa & sandalye 2017 Collection

decosit masa & sandalye 2017 Collection decosit masa & sandalye 2017 Collection 1 Masa & Sandalye Table & Chair 2 3 1990 yılında başladı... Masa sandalye imalatı yapan firmamız her geçen gün artan ürün kalitesi ve müşteri portföyü ile bugünlere

Detaylı

Project. renew your office

Project. renew your office Project renew your office Which word describes you? Which WORLD describes you? Ofisiniz sizin dünyanız Ve sizin dünyanızda her küçük detay, çok büyük farklar yaratır. Renowa Ofis Mobilyaları karakterinizi

Detaylı

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler lockerssoyunma dolapları newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler In Madeş, that have been in office furniture industry since 1972, products designed in accordance with the needs of modern offices,

Detaylı

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler lockerssoyunma dolapları newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler In Madeş, that have been in office furniture industry since 1972, products designed in accordance with the needs of modern offices,

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

ZEN YATAK ODASI / BEDROOM CURIZON NEW COLLECTİON

ZEN YATAK ODASI / BEDROOM CURIZON NEW COLLECTİON ZEN YATAK ODASI / BEDROOM 2 3 zen YEMEK ODASI / DINING ROOM zen YEMEK ODASI / DINING ROOM 4 5 zen KOLTUK TAKIMI/SOFA SET Klasik, şık, asil Zen Koltuk Takımı modern dekorasyonlarla muhteşem uyum sağlıyor.

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

# NEW HOME COLLECTION

# NEW HOME COLLECTION MODERN LUXURY www.samermobilya.com.tr # NEW HOME COLLECTION MODERN LUXURY 1999 yılında aile şirketi olarak ahşap mobilya üretimi ile sektöre merhaba diyen firmamız, 17 yıldan beri dürüst,ilkeli bir hizmet

Detaylı

An elegance. touch at your living area.

An elegance. touch at your living area. An elegance touch at your living area. www.estivostil.com info@estivostil.com r i v a m a n g o m e l i s a e y l ü l s e v d e h e r a m a d r i d arbella p u z z l e! Ürünlerimizin tamamı 3+3+1+1 olarak

Detaylı

LI VI NG Design Trends 2017

LI VI NG Design Trends 2017 LI VI NG Design Trends 2017 content ATLANTIC BAHAMA ELIT CORNER CONCORDE CORNER CONCORDE COROLLA MALIBU MILAS CORNER MOZAiK NAGO NERGIS PANDA CONER PASIFIC SAFIR CORNER VENGA VENGA CORNER ZEN 06 10 12

Detaylı

o f l i v i n g _ d a y s room for change angel...p.04 garden...p.14 marina...p.24 rexona...p.34 stella...p.46 comfort style hygge

o f l i v i n g _ d a y s room for change angel...p.04 garden...p.14 marina...p.24 rexona...p.34 stella...p.46 comfort style hygge d a y s comfort style hygge o f l i v i n g room for change 100 yılı aşkın bir tecrübeye sahip İnegöl Mobilyacısının alın teri ile büyüttüğü sektörümüzün en seçkin temsilcilerinden biri olma hedefi ile

Detaylı

Simple and Colorful...

Simple and Colorful... Simple and Colorful... 1 IN DEX w w w. e r t y m o b i l y a. c o m 4-09 10-19 DREAM dining room ZEN concept 20-29 LOTUS concept 3 Dream Dining room Yatak odası tasarımı tarz meselesi. Huzur kokulu bir

Detaylı

Geçmişin tecrübesini, geleceğin ihtiyaçlarına entegre ederek, hep daha iyisi için 17 yıldır hizmetinizdeyiz

Geçmişin tecrübesini, geleceğin ihtiyaçlarına entegre ederek, hep daha iyisi için 17 yıldır hizmetinizdeyiz Geçmişin tecrübesini, geleceğin ihtiyaçlarına entegre ederek, hep daha iyisi için 17 yıldır hizmetinizdeyiz www.profilsan.com.tr Siz değerli müşterilerimiz; Sınırsız tasarımlar yapabilmemiz için Profilsan

Detaylı

SOFA COLLECTION. premium

SOFA COLLECTION. premium 1 SOFA COLLECTION premium WE STRIVE TO ACHIVE YOUR DREAMS. INDEX sofas 2 COLORFUL AND STYLISH WAY TO BEING DECORATIVE. 4 5 ORKIDE 6 7 ORKIDE Orkide nin enerjik renkleri, farklı formları ve yenilikçi detaylarıyla

Detaylı

just like all, but unique!

just like all, but unique! just like all, but unique! v v Amatör ruhumuzu koruyarak profesyonel işler çıkartıyoruz... Tecrübeli ve her biri konularının uzmanı departman yöneticilerimiz ile sürekli yenilikleri takip eden, teknolojik

Detaylı

Peaceful and happy homes.

Peaceful and happy homes. - 02 Peaceful and happy homes. WE STRIVE TO CREATE MORE LIVABLE HOUSES WITH OUR PRINCIPLE OF PEACEFUL AND HAPPY HOMES. HUZUR DOLU, MUTLU EVLER PRENSİBİ İLE ÇOK DAHA YAŞANASI EVLER OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

Detaylı

Natura Baby Natura Baby SL Büyüyen Bebek Karyolası (Ebeveyn Karyolalı) / Convertible Baby Bed (With Parent Bed) (80x180cm)

Natura Baby Natura Baby SL Büyüyen Bebek Karyolası (Ebeveyn Karyolalı) / Convertible Baby Bed (With Parent Bed) (80x180cm) Natura Baby 51 Bebeğiniz için rahatlatıcı doğal bir oda! Ahşap dokulu, modern ve fonksiyonel tasarım! A relaxing natural room for your baby! A modern and functional desing with wood texture! Natura Baby

Detaylı

Uyku ve Mobilya Dünyası. Sleep and Furniture World 2018 KOLEKSİYON / COLECTION

Uyku ve Mobilya Dünyası. Sleep and Furniture World 2018 KOLEKSİYON / COLECTION Uyku ve Mobilya Dünyası Sleep and Furniture World 2018 KOLEKSİYON / COLECTION Yaşamlarında yeni bir güzelliği, yeni bir estetiği arayanlardan; değişimin heyecanına inananlardansanız, Selena yeni tasarımları

Detaylı

29mm. eco spring grass

29mm. eco spring grass 2 3 18mm. winter grass Kullanım trafiği yoğun olmayan alanlar için dizayn edilmiş olan Kış 18 mm, yeşil alan olarak projelendirilmiş mekanlar için ekonomik çözüm sunmaktadır. (18 mm Winter Grass which

Detaylı

04 www.borpanel.com.tr

04 www.borpanel.com.tr BANYO MOBiLYALARI 04 Kalite Yönetim Modern yaşamın koşuşturmasında Belgeleri klasikten vazgeçemeyenlere konfor ve estetiği bir arada sunan Efes, banyolarınızın atmosferini değiştirecek. 05 06 KURUMSAL

Detaylı

Hayallerinizin Ötesinde...

Hayallerinizin Ötesinde... FURNITURE & ACCESSORIES NEW COLLECTION Hayallerinizin Ötesinde... Beyond your imagination... HAKKIMIZDA ABOUT US Yücel Mobilya Aksesuar adı altında faaliyet gösteren firmamız, 1988 yılında üstün kalite

Detaylı

Now we need your friendship. OUR VISION

Now we need your friendship. OUR VISION Biz Kimiz /about us Bizim hakkımızda size bahseden mutlaka olmuştur. Biz yinede hatırlatalım: Mutluluk herkese yakışıyor. Ürettiğimiz ürünlerin içerisinde sizi mutlu edeceğini düşündüğümüz bir çok detay

Detaylı

Ankara - Dubai - Jeddah

Ankara - Dubai - Jeddah Ankara - Dubai - Jeddah Imagination cannot be consumed The more you use your imagination, the more they flourished... Hayal gücünün sonu yoktur. Yaratıcılığını ne kadar zorlarsan o kadar gelişir. Michel

Detaylı

İçindekiler Index. J adore Fashion Fleur Silky Chance

İçindekiler Index. J adore Fashion Fleur Silky Chance İçindekiler Index 05 09 13 17 21 J adore Fashion Fleur Silky Chance White &More Siyah ve beyazın etkileyici birlikteliği White & More Koleksiyon'u ile geri dönüyor. İlham veren, ahenkli ve her dönem ilgi

Detaylı

AB surecinde Turkiyede Ozel Guvenlik Hizmetleri Yapisi ve Uyum Sorunlari (Turkish Edition)

AB surecinde Turkiyede Ozel Guvenlik Hizmetleri Yapisi ve Uyum Sorunlari (Turkish Edition) AB surecinde Turkiyede Ozel Guvenlik Hizmetleri Yapisi ve Uyum Sorunlari (Turkish Edition) Hakan Cora Click here if your download doesn"t start automatically AB surecinde Turkiyede Ozel Guvenlik Hizmetleri

Detaylı

Not: Ürünlerin tüm hakları saklıdır. İzinsiz her türlü kullanımı yasalara aykırıdır. Kataloğun basımı sırasında oluşabilecek renk ve bilgi

Not: Ürünlerin tüm hakları saklıdır. İzinsiz her türlü kullanımı yasalara aykırıdır. Kataloğun basımı sırasında oluşabilecek renk ve bilgi Not: Ürünlerin tüm hakları saklıdır. İzinsiz her türlü kullanımı yasalara aykırıdır. Kataloğun basımı sırasında oluşabilecek renk ve bilgi hatalarından firmamız sorumlu değildir. DECOSİT Masa - Sandalye

Detaylı

systems kapı sistemleri Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor yaşam alanlarında sıradanın dışına çıkma

systems kapı sistemleri Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor yaşam alanlarında sıradanın dışına çıkma o r Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor, modern ve estetik çizgileriyle çağın area gives the opportunity to go beyond the dinamiklerine uyumlu farklı sistemler ile ofis ve ordinary in

Detaylı

3D Brüt Beton ve Kültür Tuğla 3D Concrete Culture & Brick

3D Brüt Beton ve Kültür Tuğla 3D Concrete Culture & Brick 3D Brüt Beton ve Kültür Tuğla 3D Concrete Culture & Brick SAHRA Duvarı Sanata Dönüştürür The wall has converted to art by the sahra Sahra Kültür Tuğla 1999 yılında, seramik yer göbekleri üretmeye başlayarak

Detaylı

güvenerek mağazalarında bize yer açan müşterilerimizle

güvenerek mağazalarında bize yer açan müşterilerimizle 2 0 1 8 Şüphesiz her insan başarılı olmayı ve amaçlarına ulaşmayı ister. Ancak çoğunlukla insanlar başarının önündeki engellere takılırlar. Vazgeçerler, geri dönerler, hedef değiştirirler. Yaptığı işi

Detaylı

Coffee Table Dining Room

Coffee Table Dining Room Coffee Table Dining Room www.abonna.com.tr // 2 3 // Table of FLAMINGO GOLF KAPPA SOHO MUSTANG RAKET LEON BROWNI ZEN AVENSIS POLO OPTIMUM FLOWER LOVE PRIZMA HIMALAYA TROY ALASKA SEDEF BEETLE LEXUS LOTUS

Detaylı

Coffee Table Dining Room

Coffee Table Dining Room Coffee Table Dining Room www.abonna.com colour design CONTENT içerik Coffee Table About Us golf.08 // soho.12 // raket.14 // browni.18 // avensis.20 // optımum.26 // çakta.30 // trigon.32 // himalaya.34

Detaylı

SAFETY FOOTWEAR SHOES COLLECTION AYAKKABI KOLEKSİYONU

SAFETY FOOTWEAR SHOES COLLECTION AYAKKABI KOLEKSİYONU SAFETY FOOTWEAR 2018 SHOES COLLECTION AYAKKABI KOLEKSİYONU 1 İŞİNİZDE EMİN ADIMLARLA İLERLEYİN İşinizde büyürken; güvenliği elden bırakmadan, tarzınızdan ve rahatlığınızdan ödün vermeden emin adımlarla

Detaylı

EXCLUSIVE SERIES. for golden moments

EXCLUSIVE SERIES. for golden moments for golden moments EXCLUSIVE SERIES EXCLUSIVE www.altinkozamobilya.com ALTIN KOZA Mobilya sağlam, kaliteli, çağdaş, modern ürünleri ve en son trendleri, en uygun koşullarda siz değerli müşterilerimize

Detaylı

WELCOME. to our universe

WELCOME. to our universe WELCOME to our universe Every piece comes with a story. And we hope you ll enjoy making it a part of yours. The perfect texture of wood > Sır 16 17 > Sır- Duvar Ünitesi / Wall Unit 19 Enjoy the moment

Detaylı

Peaceful and happy homes.

Peaceful and happy homes. Peaceful and happy homes. WE STRIVE TO CREATE MORE LIVABLE HOUSES WITH OUR PRINCIPLE OF PEACEFUL AND HAPPY HOMES. HUZUR DOLU, MUTLU EVLER PRENSİBİ İLE ÇOK DAHA YAŞANASI EVLER OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

Detaylı

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016 Mimari olmadan akustik, akustik olmadan da mimarlık olmaz! Mimari ve akustik el ele gider ve ben genellikle iyi akustik görülmek için orada değildir, mimarinin bir parçası olmalı derim. x: akustik There

Detaylı

BRIGHT. Minimal size, elegant design and a perfect light: BRIGHT

BRIGHT. Minimal size, elegant design and a perfect light: BRIGHT 270 BRIGHT 271 BRIGHT Minimal boyut, şık tasarım ve mükemmel bir ışık: BRIGHT Ankastre ve sıva üstü aydınlatma ihtiyacını karşılamak için ufak boyutlu, verimli, şık ve yenilikçi bir aile olarak tasarlanan

Detaylı

1 Downsized %50 from the original picture size

1 Downsized %50 from the original picture size C o l l e c t i o n 2012 Decorative Profiles D e c o r a t i v e F u r n i t u r e P r o f i l e s 1 Downsized %50 from the original picture size Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Decorative

Detaylı

FURNITURE c o l l e c t i o n 2018

FURNITURE c o l l e c t i o n 2018 FURNITURE collection 2018 INDEX 06-23 VERA SERİSİ 24-41 ZARA SERİSİ 122-129 NİL YATAK ODASI 130-137 DEFNE YATAK ODASI 42-57 138-145 İZEM SERİSİ MARMARİS YATAK ODASI 58-69 MARSIS SERİSİ 146-151 BODRUM

Detaylı

Reflection of Perfection Mükemmelliğin Yansıması

Reflection of Perfection Mükemmelliğin Yansıması 1 Subject to technical modifications and amendments. All decors shown are reprudroduction. Due to the variables in the printing process,colours may vary slightly from the actual product. Teknik değişiklik

Detaylı

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Bizim mahallede mutluluktan daha fazlası vardır. There is more than just happiness in our neighborhood. Mahalle dediğin sadece sokaklar

Detaylı

ACCENT TRACES in design İNTERMOB 17

ACCENT TRACES in design İNTERMOB 17 ACCENT TRACES in design İNTERMOB 17 Tasarımda kontrast çizgiler Kontrastın, birbine karşıt ve aynı zamanda birbirini tamamlayan öğeler arasındaki uyum olduğuna inanıyoruz. Tıpkı siyahla beyaz, mat ile

Detaylı

FARK YARATAN DEKORLAR 2019

FARK YARATAN DEKORLAR 2019 2019 Mekanlar, insan yaşamını şekillendiren en önemli unsurlardır. Güncel modern iç mimari tasarım anlayışına yardımcı olabilmek için, hep yeni dekor sunma çabası içerisindeyiz. Kendini tekrarlamamak,

Detaylı

ÖNSÖZ PREFACE Sizin için bir ekip kurduk Önce tasarladık Projelendirdik Sonra yılların tecrübesine emekle değer kattık.bu süreçte vardığımız son nokta

ÖNSÖZ PREFACE Sizin için bir ekip kurduk Önce tasarladık Projelendirdik Sonra yılların tecrübesine emekle değer kattık.bu süreçte vardığımız son nokta ÖNSÖZ PREFACE Sizin için bir ekip kurduk Önce tasarladık Projelendirdik Sonra yılların tecrübesine emekle değer kattık.bu süreçte vardığımız son noktayı da sizlerle paylaşmak istedik. Doğru bir teşhir,

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

FARKLI, MODERN, YARATICI, İNSANA HİZMET EDEN TASARIMLAR. Leonardo da Vinci

FARKLI, MODERN, YARATICI, İNSANA HİZMET EDEN TASARIMLAR. Leonardo da Vinci Hayat oldukça basittir. Bazı şeyler yaparsın. Çoğu başarısız olur. Bazıları işe yarar. Daha çok işe yarayan şeyi yaparsın. Eğer gerçekten işe yararsa, diğerleri hemen kopyalar. Sonra, başka bir şey yaparsın.

Detaylı

Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız

Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız Grubumuz,dekorasyon,inşaat taahhüt,ve turizim sektörlerinde uzun yıllardan beri hizmet vermektedir. Geçmişteki bilgi ve deneyimlerimizi modüler mobilya sistemine dönüştürerek

Detaylı

64 Romantic Baby 01 Romantic Büyüyen Bebek Karyolası (Ebeveyn Karyolalı) / Convertible Baby Bed (With Parent Bed) (80x180cm)

64 Romantic Baby 01 Romantic Büyüyen Bebek Karyolası (Ebeveyn Karyolalı) / Convertible Baby Bed (With Parent Bed) (80x180cm) 64 Romantic Baby 04 Genç odası olarak çok beğenilen Romantic serisine, bebek odası modülleri de ekleyerek bebeğinizin de bu odada büyümesini istedik. By adding baby room modules to the Romantic series,

Detaylı

yemek takımları dining rooms oturma grupları sitting groups berjerler armchairs yataklar beds duvar üniteleri wall units sehpalar tables

yemek takımları dining rooms oturma grupları sitting groups berjerler armchairs yataklar beds duvar üniteleri wall units sehpalar tables Kişiye Özel Mekanlarda Zebrano Özelolmak,yaşadığımızalanıözelkılmakiçinzebranoylabuluşmalı.İkonikfigürler,mistikdetaylar;zamanzamansade,yalınveasilçizgisiyleakıllardakimaksimum estetiğioluşturur.vebundanbahsederken,kalitelimalzeme,işçilikveestetiğin,neolursaolsun,üstdüzeyde

Detaylı

COLLECTION PREVIEW 2015

COLLECTION PREVIEW 2015 COLLECTION PREVIEW 2015 Cardin Concept Eskişehir de 60000 m2 açık alan üzerine kurulu, 40000 m2 kapalı alana sahip; Türkiye de ve gelişen ihracatıyla dünyada önemli mobilya üretim tesislerinden biridir.

Detaylı

CONTENTS RİTİM MADRİD ERVA HANEDAN KAPRİS MELODİ MADRİD

CONTENTS RİTİM MADRİD ERVA HANEDAN KAPRİS MELODİ MADRİD Mobilya ve dekorasyon dünyasının referans noktası Pelesenk mobilya, yeni dünya trendlerini evinize getirmektedir. Tasarım anlayışı ile evinizde çok özel bir yere sahip olmaktadır. Tasarım felsefesi ile

Detaylı

BYKEPİ. Sound of the Kepi. Sound of the Kepi

BYKEPİ. Sound of the Kepi. Sound of the Kepi BYKEPİ Sound of the Kepi 2001 yılından bu yana, haute couture mobilya ve dekorasyon hizmeti veren By Kepi; kaliteyi, konforu ve rahatı seven, kendini özel hissedenlerin tercihi... By Kepi, klasik ve modern

Detaylı

5İ Ortak Dersler. İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ

5İ Ortak Dersler. İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ Listmania Part 2 Ünite 12 5İ Ortak Dersler İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ 1 Ünite 12 LISTMANIA PART 2 Okutman Aydan ERMİŞ İçindekiler 12.1. PRESENT PERFECT & PAST SIMPLE... 4 12.1.1. Review of verb forms...

Detaylı

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001 about us hakkımızda ISO 9001 ISO 18001 ISO 14001 Firmamız ATO'da 1967 yılında başlayan faaliyeti, inşaat sektöründe kendisine hak ettiği yeri aramasiyla devam etmektedir. Kuruluşumuzdan bu güne bitirilen

Detaylı

Virtualmin'e Yeni Web Sitesi Host Etmek - Domain Eklemek

Virtualmin'e Yeni Web Sitesi Host Etmek - Domain Eklemek Yeni bir web sitesi tanımlamak, FTP ve Email ayarlarını ayarlamak için yapılması gerekenler Öncelikle Sol Menüden Create Virtual Server(Burdaki Virtual server ifadesi sizi yanıltmasın Reseller gibi düşünün

Detaylı

RINO; DESIGN FOR ALL RINO RINO RINO RINO DESIGN FOR ALL. RINO RINO

RINO; DESIGN FOR ALL RINO RINO RINO RINO DESIGN FOR ALL. RINO RINO DESIGN FOR ALL DESIGN FOR ALL Karo üretiminde uzun yıllara dayanan deneyimini; her pazara, her alana ve her ihtiyaca uygun yüksek kaliteli tasarım çözümleri sunan yenilikçi karo sistemi ile birleştiren

Detaylı

Catalogue Plastic and Wooden Picture Frame Profiles

Catalogue Plastic and Wooden Picture Frame Profiles Catalogue 2008 Plastic and Wooden Picture Frame Profiles DÖRTDİVAN artık BAŞARAN DORTDIVAN is BASARAN Aus DORTDIVAN wird BASARAN DORTDIVAN agora é BASARAN ДОРТДИВАН СТАНОБИТСЯ БАСАРАН DORTDIVAN est le

Detaylı

Amazon 6-9. Foresta Vista Monteverde Alpin Teknik Özellikler / Technical Specifications

Amazon 6-9. Foresta Vista Monteverde Alpin Teknik Özellikler / Technical Specifications Doğanın mucizesi AGT Legno Lamine Serisi Her eve uygun ağaç tipleri ve 14 mm kalınlığı ile fark yaratan Legno Parke Serisi, dünya ormanlarından izler taşıyor. Nature s miracle AGT Legno Wood Flooring Series

Detaylı

APLİKLER / WALL LUMINAIRES

APLİKLER / WALL LUMINAIRES APİKER / WA UMINAIRES Hemara Hotel / Antalya 358 APİKER / WA UMINAIRES Adidas / İstanbul Genel ortam aydınlatmasını tamamlamak için kullanılan amp 83 aplikleri, şık olmaları ve teknik üstünlüklerinin yanında

Detaylı

SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM

SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM 1 SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM Saturn, adına ilham olan oval açılı formları sayesinde farklı mekanlara uyum göstererek, birim alanda maksimum fayda sağlar. Kolonların ve diğer geometrik duvar

Detaylı

Level Test for Beginners 2

Level Test for Beginners 2 Level Test for Beginners 2 Directions: This is a level test Basic. Follow your teacher and proceed to the test. Your teacher will give you a score after the test. The total score is 30 points. Talimatlar:

Detaylı

DOLCE & KIMERA Collection

DOLCE & KIMERA Collection DOLCE & KIMERA Collection Kale Dolce & Kimera 1 Suyla teması unutulmaz bir zevke dönüştürün. dolce & kimera Transform every encounter with water into pure delight. dolce & kimera 2 Kale Dolce & Kimera

Detaylı

Işık, bu topraklardan bir kez daha yükselsin diye

Işık, bu topraklardan bir kez daha yükselsin diye Değerli Meslektaşlarımız, Dear Colleagues, TAVCAM, siz dostlarımızın bildiği gibi, bir aile kuruluşu olup 1979 yılından beri aydınlatma sektöründe size ve ülkemize hizmet etmenin huzuru içinde yoluna devam

Detaylı

TİP A / TYPE A ÖZELLİKLER / SPECIFICATIONS. 260 m 2

TİP A / TYPE A ÖZELLİKLER / SPECIFICATIONS. 260 m 2 Halken İnşaat olarak bizler 1996 dan beri güncel teknoloji ve teknikleri, titiz işçilik ve kaliteli malzemeyle birleştirerek Kıbrıs halkının ihtiyaç ve gereksinimlerine, en iyi şekilde cevap vermek için

Detaylı

Home is where the heart is.

Home is where the heart is. Home is where the heart is. Luxury furniture NEW WORKS TOWLY NEW EDITION // COLLECTION CONTENT IN NATURE OF OPPORTUNITY TO GAIN A NEW DIMENSION 06 ANGEL bedroom dining room wall unit 28 VIP bedroom dining

Detaylı

beyond your imagination

beyond your imagination beyond your imagination HAYALLERINIZIN ÖTESINDE... Biezza mobilya üstün teknoloji ile donatılmış üretim tesislerinde yarım asırlık tecrübesini uzman ekibiyle birleştirerek mobilya sektöründe saygın bir

Detaylı

Eco Friendly Nursery Furniture. Brand of

Eco Friendly Nursery Furniture. Brand of Eco Friendly Nursery Furniture Brand of Adress: Gümüşpınar Köyü 9696 Sk. No: 170 81060 / DÜZCE / TÜRKİYE Tel: +90 380 551 20 10 Fax: +90 380 551 20 10 Mobile: +90 543 285 68 80 E-mail : info@woodlifeltd.com

Detaylı

Resimler %50 küçültülmüştür

Resimler %50 küçültülmüştür C o l l e c t i o n2012 Decorative Profiles Decorative Furniture Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50 from the

Detaylı

2016 COLLECTION FURNITURE

2016 COLLECTION FURNITURE FURNITURE 2016 COLLECTION ÖZEN METAL SAN. ve TİC. LTD. ȘTİ. Yenidoğan Mah. Edebali Cad. No: 25 Sancaktepe / İstanbul Tel: +90 216 430 86 30 +90 216 430 86 35 E-Mail: info@ozenhandles.com www.ozenhandles.com

Detaylı

NEO ART DESIGN Tasarım & Dekorasyon. Kaliteli Mekanlar ve Mutlu Zamanlar için,

NEO ART DESIGN Tasarım & Dekorasyon. Kaliteli Mekanlar ve Mutlu Zamanlar için, NEO ART DESIGN Tasarım & Dekorasyon Kaliteli Mekanlar ve Mutlu Zamanlar için, Hayalleri tasarlıyor, Gerçekleri projelendiriyor, Hayal gibi gerçek mekanlar yaratıyoruz Kullanıcı mutluluğuna inanıyor, İhtiyaçlarını

Detaylı

Üyelerimizi; "anlıyorum konuşamıyorum", "konuşabiliyorum", "akıcı konuşabiliyorum" şeklinde üçe ayırıyoruz.

Üyelerimizi; anlıyorum konuşamıyorum, konuşabiliyorum, akıcı konuşabiliyorum şeklinde üçe ayırıyoruz. English Spoken Cafe sosyal bir ortamda, ana dilini konuşan yabancı ekip arkadaşlarımız eşliğinde konuşarak, İngilizcenizi yurt dışında yaşıyormuş gibi geliştirebileceğiniz ve İngilizce öğretmenleri tarafından

Detaylı

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING Design & Construction DESIGN & CONSTRUCTION make difference.. ABOUT US Our company is specialized in four main subjects; CONSTRUCTION, INTERNATIONAL TRADE, NATURAL

Detaylı

DORTDIVAN Manufacturing Facilities

DORTDIVAN Manufacturing Facilities Dortdivan, is a leading Turkish manufacturer and distributor of wooden and polystyrene picture frame profiles of high quality and unique designs. Combining the expertise of traditional craftmanship with

Detaylı

INDEX. vera. gordion. satiros. dora. tek parçalar single pieces. Mobilya Uyumlu Lavabolar Washbasin For Bathroom Furniture

INDEX. vera. gordion. satiros. dora. tek parçalar single pieces. Mobilya Uyumlu Lavabolar Washbasin For Bathroom Furniture 3 INDEX mira 8 lar 12 sera lar 16 vera lar 22 dora lar 26 satiros lar 30 gordion lar 34 kibele lar 38 midas Banyo Takımı Bathroom Set 42 tek parçalar single pieces BANYOLARINIZDA Kİ YAŞAM; ARTIK DAHA

Detaylı

romantik estetik mobilya

romantik estetik mobilya romantik estetik mobilya COLLECTION 2017 Yemek Odaları 82-85 86-89 90-93 94-97 Çiğdem Papatya Victoria Barselona 06-09 10-13 14-17 18-21 22-25 26-29 30-33 34-37 38-41 42-43 44-47 48-49 50-51 52-53 54-57

Detaylı

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING HAYATINIZIN EN MUTLU GÜNÜNÜ SWISSÔTEL THE BOSPHORUS, ISTANBUL FARKIYLA YAŞAYIN... ENJOY THE HAPPIEST DAY OF YOUR LIFE WITH THE PRIVILEGE OF SWISSÔTEL

Detaylı

Öne çıkaran detaylar katar. Distinct details for furniture.

Öne çıkaran detaylar katar. Distinct details for furniture. mobilya kenar bantı Öne çıkaran detaylar katar. Distinct details for furniture. COŞKUNÜZER, modern ekipmanları ve kaliteyi prensip edinmiş personeliyle mobilya kenar bantı üreten bir firmadır. markası

Detaylı

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic.

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Şaşmazer Design müşterilerinin beklentilerine ve pazar dinamiklerine göre gereksinimleri belirleyen, üretim ve teknoloji çatısı altında çalışmalarını

Detaylı

a, ı ı o, u u e, i i ö, ü ü

a, ı ı o, u u e, i i ö, ü ü Possessive Endings In English, the possession of an object is described by adding an s at the end of the possessor word separated by an apostrophe. If we are talking about a pen belonging to Hakan we would

Detaylı

Relative Clauses 1-3

Relative Clauses 1-3 Relative Clauses 1-3 a man who has powerful friends things I like the world which I created the kind of person we need a place that I know something you should know a place where life is simple somebody

Detaylı

OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments; OPTIO.

OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments; OPTIO. 90 OPTIO LAMP 83 ten sıra dışı mekanlar yaratmak için tasarlanmış sıra dışı ve yepyeni bir ürün ailesi; OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments;

Detaylı

01 Baby Cotton SL 2 Kapılı Dolap /

01 Baby Cotton SL 2 Kapılı Dolap / Baby Cotton 26 Baby Cotton Baby Cotton Karyola bebeğinizle birlikte büyüyerek 80x180cm ölçüsünde bir karyolaya dönüşür. The bed grows together with your baby and turns into a 80x180cm size bed. 03 04 Baby

Detaylı

IDENTITY MANAGEMENT FOR EXTERNAL USERS

IDENTITY MANAGEMENT FOR EXTERNAL USERS 1/11 Sürüm Numarası Değişiklik Tarihi Değişikliği Yapan Erman Ulusoy Açıklama İlk Sürüm IDENTITY MANAGEMENT FOR EXTERNAL USERS You can connect EXTERNAL Identity Management System (IDM) with https://selfservice.tai.com.tr/

Detaylı

Onunla her yer güzel! Beautiful floors, beautiful spaces!

Onunla her yer güzel! Beautiful floors, beautiful spaces! Onunla her yer güzel! Beautiful floors, beautiful spaces! 02 Hayata güzellik, doğallık katmak için AGT Parke. AGT Flooring to add beauty and nature to life. Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT

Detaylı

Stone and More Doğal Taş Koleksiyonu

Stone and More Doğal Taş Koleksiyonu Stone and More Doğal Taş Koleksiyonu Stone and More Natural Stone Collection Eclipse Serisi / Eclipse Series Eclipse Serisi, yumuşak hatları ve birbirini takip eden çok katmanlı formuyla, yalın ve akışkan

Detaylı

BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER

BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER 2016 www.teverpan.com.tr YÜKSEK TEKNOLOJİ TEVERDOOR kapı paneli tesisi teknolojik bakımdan dünyadaki en gelişmiş, en yüksek teknolojik donanıma sahip, sayılı

Detaylı

Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır.

Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır. ÖNSÖZ INTRODUCTION Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır. Büroseren Mobilyanın eğitim sektöründe temel ilgi

Detaylı

SEVİYE 1 GÜZ DÖNEMİ 2.ÇEYREK - TEKRAR KURU (8 hafta ders saati)

SEVİYE 1 GÜZ DÖNEMİ 2.ÇEYREK - TEKRAR KURU (8 hafta ders saati) SEVİYE 1 GÜZ DÖNEMİ 2.ÇEYREK TEKRAR KURU 20162017 (8 hafta 184 ders saati) 1 Hafta Üniteler Kitap ı İçerik Ekstra 59 Aralık, 2016 1.1 1.2 1.3 Icebreakers verb to be subject pro The verb to be : Affirmative,

Detaylı

Coffee Table Dining Room

Coffee Table Dining Room Coffee Table Dining Room www.abonna.com.tr colour design CONTENT içerik Coffee Table biz.. 22 yılında kurulan firmamız 40 a yakın çalışanı ile 5.000 m2 kapalı alanda ahşap malzeme kullanarak ürettiği ürünleri

Detaylı

Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar. (Özet)

Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar. (Özet) 4 Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar (Özet) Günümüzde, teknolojinin gelişmesi ile yüz tanımaya dayalı bir çok yöntem artık uygulama alanı bulabilmekte ve gittikçe de önem kazanmaktadır. Bir çok farklı uygulama

Detaylı

Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek. Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington

Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek. Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Islington daki tüm Pratisyen Hekimlikler (GP) tercümanlık

Detaylı