OLTEN YAYLI ÇALGILAR DÖRTLÜSÜ OLTEN STRING QUARTET

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OLTEN YAYLI ÇALGILAR DÖRTLÜSÜ OLTEN STRING QUARTET"

Transkript

1 ODA MÜZİĞİ / CHAMBER MUSIC OLTEN YAYLI ÇALGILAR DÖRTLÜSÜ OLTEN STRING QUARTET Eren KUŞTAN (I. Keman / I.Violin) Gülce KARAGÖZCÜK (II. Keman /II. Violin) Ercan ATASOY (Viyola / Viola) Beste BAŞCI (Viyolonsel / Cello) (TÜRKİYE / TURKEY) W. A. MOZART...Sol Majör Yaylı Dörtlü KV Haziran Salı Tuesday June 2018 Allegro Vivace Assai Menuetto & Trio Andante Cantabile Molto Allegro F. SCHUBERT...Quartettsatz / Do Minör (D703) Bellapais, saat : / hrs.: 8.30 pm H. WOLF...Sol Majör / İtalyan Serenat

2 OLTEN YAYLI ÇALGILAR DÖRTLÜSÜ Haziran 2013 de Ceyhan ve Fatma OLTEN Tarafından bir Farkındalık Projesi olarak Akgün Çavuş koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Olten Filarmoni Orkestrası'nın yaylı çalgılar grup şeflerinin bir araya gelerek oluşturdukları bir oda müziği grubudur. Olten Sanat Organizasyonunun Hedefi: Müziğin evrensel dili ve aydınlık yüzü ile bizleri tanıştırabilecek sanatçı gençlere istihdam sağlayıp onlara kendilerini ifade edebilecek bir platform oluşturabilmek; Ve bu sanatçı dostlarımızın hünerlerini koordine ederek aynı evrensel dil ve aydınlık yüz ile insanları buluşturabilmek; Ve tabii zamanlar ve kültürler arasında ilişki kurabilmenin keyfini yaşamak ve yaşatmaktır. Bu kapsamda Olten Filarmoni Sanat Okulu'nda öğretmen olarak da görev yapan Olten Quartet üyeleri, Sosyal Sorumluluk Projeleri dahilinde Üniversite, Hastane, Yaşlı Yurdu, ÇYDD, Rotary gibi Sivil Toplum Kuruluşları yararına verdiği konserlerin yanı sıra gerçekleştirdiği başarılı salon konserleri ile yurtiçi ve yurtdışında büyük beğeni toplamıştır. Başlangıcından bugüne bir çok konser ve festivalde yer alan Olten Quartet, İzmir, Eskişehir, Ankara'da yaptıkları konserlerin yanı sıra ; 2015 yılı Ağustos ayında birincisi düzenlenen Eklisia Oda Müziği festivalinde ve 11. D-Marin Turgutreis Uluslararası Müzik Festivali'nde Fazıl Say'ın 'Sait Faik' eserinde Fazıl Say ile aynı sahneyi paylaşmıştır. OLTEN STRING QUARTET The Olten String Quartet was formed as a Chamber Music group in June 2013 by the group leaders of the Strings of The Olten Philharmonic Orchestra under the coordinatorship of Akgün Çavuş. The aim of the project has been to provide a platform for young artists to make us aware of the universal language of music and enable us to live and enjoy the pleasure of establishing a relationship between different times and cultures.

3 Eren KUŞTAN (I.Keman) 1985 Yılında Ankarada doğdu. Müzik eğitimine dört yaşında piyano ile, dokuz yaşında ise Prof. Server Ganiev' den ders alarak keman çalmaya başladı. ' Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları' Fakültesinde eğitim gördü yılında başladığı Almanyadaki 'Hochschule für Music Hans Eisler' Prof. Stephan Picard'ın öğrencisi olarak Lisans ve Master eğitimini tamamladı. Türkiye içinde birçok Senfoni Orkestralarına ilaveten, yurt dışında Malta ve İtalya'da Dünya Gençlik Oda Orkestrası ile solist olarak konserler verdi yılları arasında ' World Youth Orchestra'sının Avrupa ve Amerika turnelerine katıldı. Kuştan, 2006 da "Gülden Turalı Ulusal Keman Yarışması"nda Birincilik ödülü aldı yılında "Deutsches Symphonie-Orchester Betlin" de bir yıllık Akademi kapsamında görevliydi 'da "Almanya Uluslararadı Kraliçe Sophie Charlotte Keman Yarışması"nda birincilik ödülü alan Kuştan, 2011 'de Essen'deki "Türk -Alman Kültürü Festivali"nde viyola sanatçısı Tabea Zimmermann ile ikili konser verdi. Kuştan, Kuştan yıllarında Konzerthaus Orkestrası Berlin'de de birincilik ödülü aldı. Gülce KARAGÖZCÜK (II. Keman) 1987 yılında İzmir de doğan Gülce KARAGÖZCüK müzik eğitimine 1996 yılında Dokuz Eylül Universitesi Devlet Konservatuvarı çocuk korosu ile, keman eğitimine ise 1998 yılında Mehpare KARAMENDERES ile başladı. Lise ve üniversite eğitimine yine Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvar ında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası baş kemancısı Sema KORKUT ile devam etti. Cok sayıda resitaller, oda müziği grupları ve orkestralarda çalarak konserler masterclasslarına katıldı, ve çoğundan sertifika aldı. Ulusal Genclik Senfoni Orkestrası, İzmir Genclik Senfoni Orkestrası ve Jungenc Filarmoni gibi bircok genclik senfoni orkestrasında Baş Kemancı olarak gorev alıp, ülkesini yurt dışında temsil etmiştir öğretim yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ndan birincilik ile mezun olan sanatçı master eğitimini Prof. Jeoshua Epstein ile tamamlamıştır, doktora eğitimine Prof. Ildiko Zsuzsanna Moog ile devam etmektedir. Aynı zamanda D.E.U Devlet Konservatuvarı nda kursiyer öğrencilere eğitim vermektedir yılında kurulan Olten Filarmoni Orkestrası 2. Keman Grup Şefliğini üstlenen sanatçı aynı zamanda Olten Quartet in keman üyesidir.

4 Ercan ATASOY (Viyola) 1987 yılında İzmir de doğan Ercan Atasoy, 1998 yılında D.E.U Devlet Konservatuarı nın açtığı sınavı kazanarak, Viyola Bölümüne seçilerek Prof. Çetin Aydar ın öğrencisi oldu yılında pekiyi dereceyle mezun oldu. Prof. Tatjana Masurenko, Prof. Betil Başeğmezler, Devlet Sanatçısı Ruşen Güneş, Prof. S. Çetin Aydar, Assistant Professor Ames Asbell, Alexander Rudin in düzenlemiş olduğu masterclasslara katıldı. Öğrencilik yılları boyunca pek çok resital, masterclass, oda müziği ve orkestra konserlerinde yer aldı ve 2010 yıllarında şefliğini Cem Mansur un yaptığı Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrasını kazanarak bu orkestranın viyola grup şefi olarak çalışmalarına ve konserlerine katıldı ve Türkiye Ermenistan Gençlik Senfoni Orkestrası gibi birçok uluslararası gençlik senfoni orkestrasında görev alarak, ülkesini temsil etti yılında Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümünü burslu kazanarak Devlet Sanatçısı Ruşen Güneş ile yüksek lisans eğitimine çalışmaya başladı ve 2013 Mayıs ayında verdiği resitalle yüksek lisans eğitiminden başarıyla mezun oldu yılında kurulan Olten Filarmoni Orkestrası Viyola Grup Şefliğini üstlenen sanatçı aynı zamanda Olten Quartet viyola üyesidir. Beste BAŞCI (Viyolonsel) 1987 yılında İzmir de doğdu. Viyolonsel eğitimine 11 yaşında Prof. Ümit İŞGÖRÜR ile başlayan sanatçı, 2009 yılında D.E.U Devlet Konservatuarı ndan başarı ile mezun oldu. Prof. Cağlayan Unal Sumer, Sara San t Ambrogio, Alexander Rudin, Maria Kliegel,Heidi Litschauer, Matias de Oliveira Pinto nun masterclass larına katıldı. Birçok sınıf konseri ve oda müziği konserinde görev aldı. International Youth Symphony Orkestrası, Youngenc, FİMU müzik festivalinde yer aldı yılında Ermenistan da yapılan Melodies of Peace isimli projede grup şefi olarak yer alan sanatcı, aynı yıl Tiflis te düzenlenen Traveling Notes isimli projede yer aldı. Olten Filarmoni Sanat Okulu ve Audiation Institute Milano işbirliği ile duzenlenen Music Learning Theory 0-6 yaş eğitimini tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı yılından beri Olten Filarmoni Orkestrası Viyolonsel grup şefliğini üstlenen sanatçı, aynı zamanda Olten Quartet viyolonsel üyesidir.

5 Eren KUŞTAN (I.Violin) Eren Kuştan was born in Ankara,1985. He started music at the age of 4 with Piano and at age 9,with violin by taking lessons from Prof.Server Ganiev. He studied at Bilkent UniversityMusic and Performing Arts Faculty.He completed his bachelor and master education at 'Hochschule für Musik Hanns Eisler' in Germany in 2004, as the pupil of Prof.Stephan Picard. He performed as a Soloist in Turkey and abroad,as well as giving recitals in Turkey's most important Concert Halls, and in various concert halls in Italy, Germany, Israel,Palestine and Bulgaria. Kuştan participated in European and American Tours of 'The World Youth Orchestra' between , was a trainee for 'Deutsches Symphonie Orchester Berlin ' in He won First Prize in 'Gülden Turalı National Violin Competition in 2006, and was a finalist in 'Germany International Queen Sophie Charlotte Violin Competition ' in He performed a concert with violist Tabea Zimmermann at 'Turkish -German Culture Festival' in Essen/Germany in Eren Kuşan was a member of the 1st violin Group in Konzerthaus Orchestra Berlin in the years of Gülce KARAGÖZCÜK (II. Violin) She was born in İzmir in She started her music education by joining the Dokuz Eylul University State Conservatory children chorus. Her violin education began with Mehpare Karamenderes in She continued onto her high school and university.she continued onto her high school and university education with İzmir State Symphony Orchestra consermistress Sema Korkut in D.E.U State Conservatory. She performed with many of chamber music orchestras. She joined masterclasses of Tuncay Yılmaz, Robert Canetti, Mincho Minchev and Alexander Markov, obtaining several certificates. She played with National Youth Symphony Orchestra at concerts and festivals in Turkey and abroad. She joined Jungenc Philhlarmonic and İzmir Youth Symphony Orchestra as konzertmeister and represented Turkey abroad. She graduated from university with the highest grades and she completed masters degree with Prof. Jeoshua Epstein and continues her doctorate education with Prof. Ildiko Zsuzsanna Moog. She is also teaching trainees in D.E.U. State Conservatory. She has been the 2nd violin group leader for the Olten Philharmonic Orchestra since 2013.

6 Ercan ATASOY (Viola) Ercan Atasoy was born in 1987 in Izmir. He has started his music education at the Dokuz Eylul University State Conservatory in 1998 with Por. Cetin Aydar, and has graduated from this institution in He has attended masterclasses with Prof. Tatjana Masurenko, Prof. Betil Basegilmezler, State Artist Rusen Gunes, Prof. S. Cetin Aydar, Assistant Prof. Ames Asbell and Alexander Rudin. He has participated in many recitals, masterclasses, orchestras and chamber orchestras during his student years. He has been chosen as the viola Group Leader for the National Youth Symphony Orchestra conducted by Cem Mansur during , as well as representing his country in many international youth Orchestras such as Turkey-Armenia Youth Symphony Orchestra. He has started his graduate studies with a scholarship, with State Artist Rusen Gunes at Yasar University, and has graduated with a recital in He has been the Viola Group Leader for the Olten Philharmonics Orchestra since the foundation of the orchestra in 2013, as well as being a permanent viola member of the orchestra. Beste BAŞCI (Cello) She was born in İzmir in She started her cello education with Prof. Ümit İşgörür when she was 11. In 2009, she successfully graduated from Dokuz Eylül University State Conservatory. She performed in many chamber music and class concerts. She joined masterclasses of Prof. Cağlayan Unal Sumer, Sara San t Ambrogio, Alexander Rudin, Maria Kliegel, Heidi Litschauer, Matias de Oliveria Pinto. She played in Youth Symphony Orchestra, Youngenc and she performed in FIMU music festival. In 2012, she became group chef in Melodies of Peace Project in Armenia and performed in Traveling Notes project in Tiflis. She has finished the Music Learning Theory education, given by Olten Philharmonics Art School and Audiation Institute Milano with a certificate. She has been the cello Group Leader for the Olten Philharmonic Orchestra since 2013.

NEYZEN ERCAN IRMAK. 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir.

NEYZEN ERCAN IRMAK. 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir. 1 NEYZEN ERCAN IRMAK 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir. 2 Müzik tutkusu, çocukluk yıllarında kaval çalarak başladı. Bu tutku onun önce Bursa ya, sonra İstanbul a yerleşmesine

Detaylı

Bilkent Oda Müziği Günleri

Bilkent Oda Müziği Günleri Bilkent Oda Müziği Günleri Ayhan Erman Anısına Bilkent Chamber Music Days In Memory of Ayhan Erman İlhan Baran Anısına In Memory of İlhan Baran Baran Trio Bilkent Quartet Four Hands Piano 1 Mart March

Detaylı

4 Mart March, 2015 PİYANOLU. Piano BİLKENT DÖRTLÜ BİLKENT. Quartet. Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall

4 Mart March, 2015 PİYANOLU. Piano BİLKENT DÖRTLÜ BİLKENT. Quartet. Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall Irina Nikotina keman violin Elİf Önal piyano piano BİLKENT PİYANOLU DÖRTLÜ BİLKENT Piano Quartet Laura Manko viyola viola Yİğİt Ülgen viyolonsel violoncello 4 Mart March, 2015 Çarşamba Wednesday, 20.00

Detaylı

Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III

Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III Yaylıların (Dayanılmaz) Cazibesi (Irresistible) Attraction of Strings Ankara Trio Trio Kai 14 Mart March 2018 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu

Detaylı

Bilkent Oda Müziği Günleri

Bilkent Oda Müziği Günleri Bilkent Oda Müziği Günleri Ayhan Erman Anısına Bilkent Chamber Music Days In Memory of Ayhan Erman Hoca Bey e Saygı Tribute to Hoca Bey Bilkent Quintet Eskişehir Ensemble & Tayfun İlhan 22 Şubat February

Detaylı

KEMAN RESİTALİ VIOLIN RECITAL. 29 Ekim October, 2014 TAYLAN ERGÜL KEMAN VIOLIN. Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall

KEMAN RESİTALİ VIOLIN RECITAL. 29 Ekim October, 2014 TAYLAN ERGÜL KEMAN VIOLIN. Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall KEMAN RESİTALİ VIOLIN RECITAL TAYLAN ERGÜL KEMAN VIOLIN GULMİRA TOKOMBAEVA PİYANO PIANO 29 Ekim October, 2014 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall Program T. Ergül Konser Etüdü

Detaylı

F. Mendelssohn String Quartet Op.80 in f-moll. L.v. Beethoven Op.74 String Quartet in f-moll 'Hafen'

F. Mendelssohn String Quartet Op.80 in f-moll. L.v. Beethoven Op.74 String Quartet in f-moll 'Hafen' Yaylı dörtlüsü Con Fuoco, üç farklı ülkeden müzisyenler tarafından 2005 yılında kuruldu. Türk keman sanatçıları İmge Tilif ve Güldeste Mamaç, Fransız viyola sanatçısı Marion Plard ve İspanyol çellist İris

Detaylı

Oleksandr Samoylenko - Keman

Oleksandr Samoylenko - Keman Oleksandr Samoylenko - Keman 1968 yılında Ukrayna'da doğdu. 1995 yılında Kiev Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu. 1995-1998 yılları arasında Kiev Devlet Senfoni Orkestrası'nda 'başkemancı' olarak görev

Detaylı

Doktora, Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014

Doktora, Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014 Nilüfer ÖZER Tel: 0224 294 0951 e-mail: niluferyilmaz@uludag.edu.tr Bu EĞİTİM Doktora, Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014 Yüksek Lisans, Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müzik

Detaylı

1996 Şubatında Kudüs te düzenlenen Kudüs Dinî Müzikler Festivali ne Necdet Yaşar, Sadreddin Özçimi ve Derya Türkan la birlikte katıldı.

1996 Şubatında Kudüs te düzenlenen Kudüs Dinî Müzikler Festivali ne Necdet Yaşar, Sadreddin Özçimi ve Derya Türkan la birlikte katıldı. NEYZEN AHMED ŞAHİN 1964 te İstanbul da doğdu. Nüfusu Isparta, Yalvaç ilçesi Sücüllü kasabasındadır. Ailesinin Konya ya yerleşmesi münasebetiyle ilk, orta ve lise tahsilini Konya da yaptı.1982 de Konya

Detaylı

Oda Şarkıları. Chamber Songs. Resital Serisi. 1 Ekim October, 2014. Umut Kosman. Recital Series Tosti. Bariton Baritone Hande Uçar.

Oda Şarkıları. Chamber Songs. Resital Serisi. 1 Ekim October, 2014. Umut Kosman. Recital Series Tosti. Bariton Baritone Hande Uçar. Resital Serisi Recital Series Tosti Oda Şarkıları Chamber Songs Umut Kosman Bariton Baritone Hande Uçar Piyano Piano 1 Ekim October, 2014 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall Program

Detaylı

MISSION VISION STRENGTHS

MISSION VISION STRENGTHS MİSYON Güzel sanatlar, tasarım, müzik ve sahne sanatları alanında; üst düzeyde sanatçıların yetişmesine yönelik eğitim-öğretim etkinliklerinde bulunmak MISSION Our mission is to offer the graduate degrees

Detaylı

TRANSCENDENTAL. 4 Şubat February, 2015. Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall BAŞAR CAN KIVRAK CEM BABACAN PİYANO PIANO

TRANSCENDENTAL. 4 Şubat February, 2015. Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall BAŞAR CAN KIVRAK CEM BABACAN PİYANO PIANO BAŞAR CAN KIVRAK PİYANO PIANO CEM BABACAN PİYANO PIANO TRANSCENDENTAL 4 Şubat February, 2015 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall Program F. Liszt 6 Transandantal Etüd 6 etudes

Detaylı

Ada'nın Rüyası Genç Yetenekler Konseri / The Island s Dream Young Talents Concert

Ada'nın Rüyası Genç Yetenekler Konseri / The Island s Dream Young Talents Concert RESİTAL / RECITAL Ada'nın Rüyası Genç Yetenekler Konseri / The Island s Dream Young Talents Concert Deniz BESİM (Piyano / Piano) KKTC / TRNC SURİYE / SYRIA Tambi CİMUK (Piyano / Piano) Deniz BESİM (Piyano

Detaylı

Bilkent Oda Müziği Günleri

Bilkent Oda Müziği Günleri Bilkent Oda Müziği Günleri Ayhan Erman Anısına Bilkent Chamber Music Days In Memory of Ayhan Erman Baroktan Tangoya From Baroque to Tango DUO 1+1 & Artur Rahmatulla Tolga Salman & Bilkent Soloists 8 Mart

Detaylı

İKRAMETTİN KARAMAN ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER

İKRAMETTİN KARAMAN ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER İKRAMETTİN KARAMAN Erzurum doğumlu. İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Resim iş Bölümü mezunu. Eskişehir Anadolu üniversitesinde Lisans tamamladı. 1985-1993 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli

Detaylı

MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi

MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi Baskı Sanatları Anasanat Dalı Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Eylül, 2012 MUSTAFA ASLIER

Detaylı

BERLİN FİLARMONİ SOLİSTLERİ BERLINER PHILHARMONIKER SOLOISTS ÖZGÜR AYDIN ALESSANDRO CAPPONE KEMAN VIOLIN NAOKO SHIMIZU VİYOLA VIOLA

BERLİN FİLARMONİ SOLİSTLERİ BERLINER PHILHARMONIKER SOLOISTS ÖZGÜR AYDIN ALESSANDRO CAPPONE KEMAN VIOLIN NAOKO SHIMIZU VİYOLA VIOLA BERLİN FİLARMONİ SOLİSTLERİ BERLINER PHILHARMONIKER SOLOISTS & ÖZGÜR AYDIN ALESSANDRO CAPPONE KEMAN VIOLIN NAOKO SHIMIZU VİYOLA VIOLA KNUT WEBER VİYOLONSEL VIOLONCELLO ÖZGÜR AYDIN PİYANO PIANO 13 Ocak

Detaylı

Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III

Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III Nefesle Gelen Müzik A Breath of Music Kiana Trio Anatolian Wind Quintet 7 Mart March 2018 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall Program

Detaylı

Bilkent Oda Müziği Günleri

Bilkent Oda Müziği Günleri Bilkent Oda Müziği Günleri Ayhan Erman Anısına Bilkent Chamber Music Days In Memory of Ayhan Erman Beşe Beş Five to Five BEGOA Ensemble Quattro per Due 1 Şubat February 2017 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent

Detaylı

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Rus asıllı kemancı Olga Martinova ve Fransız piyanist Jean- Bernard Pommier çifti, 8 Ağustos Cuma akşamı 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

Detaylı

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. " M. Kemal ATATÜRK

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır.  M. Kemal ATATÜRK Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. " M. Kemal ATATÜRK 2015-2016 Konser sezonunun, Nevit Kodallı Oda Müziği Uygulama ve Araştırma Merkezi faaliyetleri

Detaylı

Bilkent Oda Müziği Günleri

Bilkent Oda Müziği Günleri Bilkent Oda Müziği Günleri Ayhan Erman Anısına Bilkent Chamber Music Days In Memory of Ayhan Erman Şanlı, Gitarlı Vocal and Guitar Schubert Trio Duo 2 Trio Anka 8 Şubat February 2017 Çarşamba Wednesday,

Detaylı

İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN

İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN Çengelköy Mah. Bakırcıbaşı Sok. Ayanoğlu Apt. Daire No.1 Çengelköy, Üsküdar, İstanbul Cep telefonu : 0 537 554 86 32 E-posta : idilkucukdogan@yahoo.com KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu: T.C

Detaylı

AASSM KONSERLERİ ÖZGÜR AYDIN & NAOKO SHIMIZU PİYANO VE VİYOLA RESİTALİ. 3 NİSAN 2017, PAZARTESİ Saat: 20:00

AASSM KONSERLERİ ÖZGÜR AYDIN & NAOKO SHIMIZU PİYANO VE VİYOLA RESİTALİ. 3 NİSAN 2017, PAZARTESİ Saat: 20:00 AASSM KONSERLERİ ÖZGÜR AYDIN & NAOKO SHIMIZU PİYANO VE VİYOLA RESİTALİ 3 NİSAN 2017, PAZARTESİ Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / KÜÇÜK SALON PROGRAM J.S. Bach / Süit No. 1 J. Brahms / Viyola

Detaylı

NEYZEN ALİ ORTAPINAR

NEYZEN ALİ ORTAPINAR 1 NEYZEN ALİ ORTAPINAR 1944 yılında Konya nın Ilgın İlçesine bağlı Aşağıçiğil beldesinde doğdu. He was born in Aşağıçiğil town of Ilgın district in Konya, in 1944. 2 İlköğrenimini beldesinde tamamladıktan

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri 2013-2014 Sezonu K A D I K Ö Y B E L E D İ Y E S İ SÜREYYA OPERASI ODA MÜZİĞİ KONSERLERİ 21 Nisan Pazartesi 18:00 Birsen Ulucan Piyano Sınıfı SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri Konuk Sanatçı: Özcan Ulucan 20

Detaylı

Bahar Rüyaları Spring Dreams

Bahar Rüyaları Spring Dreams Bahar Rüyaları Spring Dreams BSO Yaylı Çalgılar Topluluğu BSO String Ensemble Konzertmeister Irina Nikotina Cem Babacan piyano piano Mevlan Mecid keman violin Murat Cangal viyola viola Ece Akyol viyola

Detaylı

Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III

Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III Stiller Arasında Klasik, Caz, Tango Across Styles Classical, Jazz, Tango Cem Önertürk & Rustam Rahmedov Trio Salman Korad Duo, Bilkent Solistleri Bilkent

Detaylı

2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ

2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ 2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ Konser 15 Ocak 2015 15 Ocak 2015 Antalya Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı Dönem sonu konseri gerçekleştirdi. Konser 16 Ocak 2015 16 Ocak

Detaylı

Kapanış Konseri / Closing Concert

Kapanış Konseri / Closing Concert KONSER / CONCERT Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Bölge Bandosu Konseri / The Military District Band of The Turkish Peace Forces in Cyprus Concert Kaya AYDOĞDU Şef / Conductor (Bando Albay / Band Colonel)

Detaylı

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com 1972 Bursa doğumlu olan Öğretim Görevlisi Z.Göknur Kara 1993 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü nden

Detaylı

Ajda Şenol YAYINLAR / BİLDİRİLER / RAPORLAR / SEMİNERLER. Uluslararası Dergilerde Çıkan Yayınlar

Ajda Şenol YAYINLAR / BİLDİRİLER / RAPORLAR / SEMİNERLER. Uluslararası Dergilerde Çıkan Yayınlar Ajda Şenol Tel: +90 (505) 805 93 62 e-mail: ajdasenol@gmail.com 1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Devlet Konservatuvarı Flüt Bölümüne Yrd.Doç. Çiler Akıncı nın öğrencisi olarak girdi. Uludağ

Detaylı

ENGiN GÜNEYSU. +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com. enginguneysu@gmail.com 530 290 20 20 mobile

ENGiN GÜNEYSU. +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com. enginguneysu@gmail.com 530 290 20 20 mobile ENGiN GÜNEYSU +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com Engin Guneysu was born in 1981 in Samsun In 2004,he began to work as photography editor for Cena advertisement agency. In 2004, he worked for Bodrumun

Detaylı

İPEK ÜNİVERSİTESİ KONSERVATUVARI. Müzik Bölümü. Lisans Ders Programı

İPEK ÜNİVERSİTESİ KONSERVATUVARI. Müzik Bölümü. Lisans Ders Programı 1 İPEK ÜNİVERSİTESİ KONSERVATUVARI Müzik Bölümü Lisans Ders Programı 1st Year 1st Semester (Fall) 2nd Semester (Spring) Code Course Name ECTS Code Course Name ECTS HIST 121 Medeniyet Tarihi I 5 HIST 122

Detaylı

Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013

Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013 Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013 Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013 1 2 Devrim Erbil 1937 de Uşak ta doğdu. 1955 de İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü ne girdi. Galeride

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Müzik ve Sahne Sanatları Enstitüsü, Piyano Anasanat Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Müzik ve Sahne Sanatları Enstitüsü, Piyano Anasanat Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ece KAPTANOĞLU 2. Doğum Tarihi ve Yeri : 20.01.1982 AlaĢehir - MANĠSA 2. Öğrenim Durumu : Sanatta Yeterlik 3. Dil : Ġngilizce YDS puanı: 70 4. ĠletiĢim : Emek Mahallesi, Tuğra

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım 1976 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Müzik Öğretmenliği Gazi Üniversitesi 1999 Yüksek Lisans

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

ORKESTRA KONSERİ / ORCHESTRA CONCERT

ORKESTRA KONSERİ / ORCHESTRA CONCERT ORKESTRA KONSERİ / ORCHESTRA CONCERT Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Bölge Bandosu Konseri/ The Military District Band of The Turkish Peace Forces in Cyprus KAYA AYDOĞDU (Şef / Conductor) Erkan KARADUMAN

Detaylı

Bedri Baykam. Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: *

Bedri Baykam. Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: * 08~29 Ocak/Jan. 2016 Kültür Sanat Merkezi Kordon'da Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: +90 232 4649935 * 4649835 Http://www.kedikultursanat.org*info@kedikultursanat.org Kültür Sanat

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

: Engin ŞEN. : Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Müzikoloji Anabilim Dalı:

: Engin ŞEN. : Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Müzikoloji Anabilim Dalı: Engin ŞEN Ad Soyad e-mail : Engin ŞEN : enginsen2011@gmail.com EĞITIM 50.Yıl Besim Kadırgan İlköğretim Okulu: 1997-2004 Maltepe Ertuğrulgazi Yabancı Dil Ağırılıklı Lise: 2004-2008 Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

DÜZENLEME Ders Notu - 1

DÜZENLEME Ders Notu - 1 DÜZENLEME Ders Notu - 1 Doç. Server ACİM Aralık 2011 - MALATYA İçindekiler 1 Giriş 2 2 Gerekli Temel Bilgiler 2 3 Yaylı Çalgılar Ailesi 2 3.1 Keman........................................ 2 3.1.1 Viyola.....................................

Detaylı

Yeni Yıl. New Year s. Yeşim Gökalp. 14 Ocak January, 2015. Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall

Yeni Yıl. New Year s. Yeşim Gökalp. 14 Ocak January, 2015. Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall Yeni Yıl R E S İ T A L İ New Year s R E C I T A L Yeşim Gökalp P İ Y A N O P I A N O 14 Ocak January, 2015 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall Değerli Dinleyicilerimiz, Gittikçe

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

HAKKIMDA EĞĠTĠM BĠLĠMSEL VE SANATSAL ETKĠNLĠKLER. A. Yayınlar. Makaleler: Atatürk ün Müzik AnlayıĢı Öner Sanat Dergisi Haziran 1995

HAKKIMDA EĞĠTĠM BĠLĠMSEL VE SANATSAL ETKĠNLĠKLER. A. Yayınlar. Makaleler: Atatürk ün Müzik AnlayıĢı Öner Sanat Dergisi Haziran 1995 HAKKIMDA Adı Soyadı : Ayhan HELVACI Doğum Yeri ve Tarihi : Ġnegöl, 1969 Unvanı : Öğretim Görevlisi, Doktor Yazışma Adresi : U.Ü. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü 16059 Görükle/Bursa E-Posta

Detaylı

ÇOKSESLİ SAZ ESERLERİ II

ÇOKSESLİ SAZ ESERLERİ II 04.03.2019 ÇOKSESLİ SAZ ESERLERİ II (Türk Müziği Sazları ve Orkestrası İçin) (Tolga Karaca) I ÇOKSESLİ SAZ ESERLERİ II (Türk Müziği Sazları ve Orkestrası İçin) (Tolga Karaca) II (Çoksesli Saz Eserleri

Detaylı

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri 2013-2014 Sezonu K A D I K Ö Y B E L E D İ Y E S İ SÜREYYA OPERASI ODA MÜZİĞİ KONSERLERİ 21 Nisan Pazartesi 18:00 Birsen Ulucan Piyano Sınıfı SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri Konuk Sanatçı: Özcan Ulucan 20

Detaylı

Türk Silahlı Kuvvetleri Armoni Mızıkası Orkestrası Konseri

Türk Silahlı Kuvvetleri Armoni Mızıkası Orkestrası Konseri KONSER / CONCERT Türk Silahlı Kuvvetleri Armoni Mızıkası Orkestrası Konseri Turkish Armed Forces Harmony Band Command Orchestra Concert Şef / Conductor: Tarık TAL (Bando Binbaşı / Band Major) Solist /

Detaylı

Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler

Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler All the photographs used in this calendar have been donated by Ara Güler for the benefit

Detaylı

Eğitim Durumu Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü

Eğitim Durumu Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü ECE AFACAN Kendi hayal gücümde oluşturduğum yüzleri sergiliyorum. Üç boyutlu maskeler ve resimler Yüz yüze karşımıza çıkıyorlar. Ece Afacan Ece Afacan, 1985 yılında Ankara da doğdu. 13 yaşındayken Atatürk

Detaylı

Emre İlker emreilker@me.com emreilker.com. Turkish 05.06.1989 Kadıköy, İstanbul, Türkiye Male. 1995-2003 Özel Irmak İlköğretim Okulu

Emre İlker emreilker@me.com emreilker.com. Turkish 05.06.1989 Kadıköy, İstanbul, Türkiye Male. 1995-2003 Özel Irmak İlköğretim Okulu Personal Information GIVEN NAME EMAIL WEBSITE Emre İlker emreilker@me.com emreilker.com NATIONALITY OF BIRTH PLACE OF BIRTH GENDER Turkish 05.06.1989 Kadıköy, İstanbul, Türkiye Male Education 1995-2003

Detaylı

AÇILIŞ GALA KONSERİ / OPENING GALA CONCERT

AÇILIŞ GALA KONSERİ / OPENING GALA CONCERT KONSER / CONCERT K.K.T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI T.R.N.C. PRESIDENTIAL SYMPHONY ORCHESTRA Artun HOINIC (Şef / Conductor) KKTC-TÜRKİYE-LİTVANYA / Martynas LEVICKIS (Akordiyon / Accordion) TRNC-TURKEY-LITHUANIA

Detaylı

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi)

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi) TEZLER ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı -2000 (Lisans Tezi) ERMAN, A. İlköğretim IV. Sınıf Öğrencilerinin Çoklu Zeka Türlerindeki Dağılım ve Düzey Ölçümlerinin Müziksel

Detaylı

İYİ Kİ DOĞDUN ELLA 100. DOĞUM GÜNÜNDE ELLA FITZGERALD ŞARKILARIYLA

İYİ Kİ DOĞDUN ELLA 100. DOĞUM GÜNÜNDE ELLA FITZGERALD ŞARKILARIYLA İYİ Kİ DOĞDUN ELLA 100. DOĞUM GÜNÜNDE ELLA FITZGERALD ŞARKILARIYLA ECE GÖKSU WITH ELLA FITZGERALD SONGS ON HER 100 th YEAR BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY ELLA İMER DEMİRER TROMPET TRUMPET ENGİN RECEPOĞULLARI

Detaylı

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV BİYOGRAFİ TUNCAY LANGAL 1978 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak da doğdu. Ticaret Meslek Lisesini bitirdikten sonra Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği

Detaylı

BSO Yaylı Çalgılar Topluluğu BSO String Ensemble. Irina Nikotina konzertmeister Özberk Miraç Sarıgül gitar guitar

BSO Yaylı Çalgılar Topluluğu BSO String Ensemble. Irina Nikotina konzertmeister Özberk Miraç Sarıgül gitar guitar BSO Yaylı Çalgılar Topluluğu BSO String Ensemble Irina Nikotina konzertmeister Özberk Miraç Sarıgül gitar guitar 27 Nisan April 2017 Perşembe Thursday, 19.00 Bilkent Erzurum Konser Salonu Concert Hall

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:09.10.2014 Toplantı Sayısı: 25

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:09.10.2014 Toplantı Sayısı: 25 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi:09.10.2014 Toplantı Sayısı: 25 Konservatuvar Yönetim Kurulu 09.10.2014 tarihinde saat 15:30 da Okul Müdür Vekili

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Doctor of Musical Arts School of Music, University of Illinois at Urbana- 2010

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Doctor of Musical Arts School of Music, University of Illinois at Urbana- 2010 ÖZGEÇMİŞ 1- Adı Soyadı: Özgül GÖK 2- Doğum Tarihi ve Yeri: 1980 Acıpayam (DENİZLİ) 3- Öğrenim Durumu: Doktora (Doctor of Musical Arts) 4- Ünvanı: Doç. Dr. 5- Yabancı Dili: İngilizce Derece Alan Üniversite

Detaylı

MÜZİK ÖĞRETMENİ YETİŞTİREN KURUMLARDA ORKESTRA-ODA MÜZİĞİ EĞİTİMİNDE YAYLI ÇALGILARIN YERİ ve ÖNEMİ

MÜZİK ÖĞRETMENİ YETİŞTİREN KURUMLARDA ORKESTRA-ODA MÜZİĞİ EĞİTİMİNDE YAYLI ÇALGILARIN YERİ ve ÖNEMİ Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi Cilt: XIV, Sayı: 1, 2001 MÜZİK ÖĞRETMENİ YETİŞTİREN KURUMLARDA ORKESTRA-ODA MÜZİĞİ EĞİTİMİNDE YAYLI ÇALGILARIN YERİ ve ÖNEMİ Nesrin BİBER ÖZ * ÖZET Müzik sevgisini

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora (Ph.D) Müzik Eğitimi University of Florida 2008

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora (Ph.D) Müzik Eğitimi University of Florida 2008 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Ilkay Ebru Tuncer Boon Doğum Tarihi: 01/03/1975 Öğrenim Durumu: Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Doktora (Ph.D) Müzik Eğitimi University of Florida 2008 Yüksek Lisans (M.M.)

Detaylı

Gypsy. New York. All Stars

Gypsy. New York. All Stars New York Gypsy All Stars ISMAIL LUMANOVSKI KLARNET CLARINET TAMER PINARBAŞI KANUN PANAGIOTIS ANDREOU BASS ENGİN GÜNAYDIN DAVUL DRUMS MARIUS VAN DEN BRINK KLAVYE KEYBOARDS 1 Haziran June 2018 Cuma Friday,

Detaylı

MAYIS HARRAN ÜNİVERSİTESİ YAYLI DÖRTLÜSÜ MÜZELER HAFTASI KONSERİ (Şanlıurfa Müzesi) HEMŞİRELİK HAFTASI KONSERİ

MAYIS HARRAN ÜNİVERSİTESİ YAYLI DÖRTLÜSÜ MÜZELER HAFTASI KONSERİ (Şanlıurfa Müzesi) HEMŞİRELİK HAFTASI KONSERİ MAYIS 2017 HARRAN ÜNİVERSİTESİ YAYLI DÖRTLÜSÜ MÜZELER HAFTASI KONSERİ (Şanlıurfa Müzesi) HARRAN ÜNİVERSİTESİ YAYLI DÖRTLÜSÜ HEMŞİRELİK HAFTASI KONSERİ HARRAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR

Detaylı

PEPE ROMERO & BSO STRING QUARTET. 9 Mayıs May 2018 Çarşamba Wednesday, Bilkent Konser Salonu Concert Hall

PEPE ROMERO & BSO STRING QUARTET. 9 Mayıs May 2018 Çarşamba Wednesday, Bilkent Konser Salonu Concert Hall PEPE ROMERO & BSO STRING QUARTET PEPE ROMERO gitar guitar EDA DELİKÇİ keman violin NİL CETİZ keman violin ELİF ONAY viyola viola VERDA ÇAVUŞOĞLU viyolonsel violoncello 9 Mayıs May 2018 Çarşamba Wednesday,

Detaylı

ÖD: Öğrenci Değişimi SE: Student Exchange

ÖD: Öğrenci Değişimi SE: Student Exchange ÖD: Öğrenci Değişimi SE: Student Exchange Alan kodu Field code Derece Degree Yükseköğretim Kurumu Higher Education Institution Toplam Total Kod Code Ad Field Name Ön Lisans Associate Degree Lisans Bachelor

Detaylı

@ahmed_adnan_saygun

@ahmed_adnan_saygun AhmedAdnanSaygunSanatMerkezi @AASSM_ @ahmed_adnan_saygun Adres: Mithatpaşa Caddesi No:1087 Güzelyalı Konak / İzmir Halkla İlişkiler: 0 232 293 38 18/19/20 www.aassm.org.tr AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr

Detaylı

UNIT 1 HELLO! Quiz I'm from Greece. I'm. Where are you from? Boşluğa uygun olan hangisidir? A) German. B) Greek I'm from. C) Turkish D) English

UNIT 1 HELLO! Quiz I'm from Greece. I'm. Where are you from? Boşluğa uygun olan hangisidir? A) German. B) Greek I'm from. C) Turkish D) English Sosyal Bilgiler HELLO! UNIT 1 1. Quiz-1 Where are you from? 3. I'm from Greece. I'm. A) German B) Greek I'm from. C) Turkish D) English A) German C) Turkey 4. I come from. I'm Spanish. D) French A) China

Detaylı

Midori Özgür A ydın Midori Özgür Aydın

Midori Özgür A ydın Midori Özgür Aydın Midori & Özgür Aydın Recital Midori keman violin Özgür Aydın piano 15 Şubat February 2018 Perşembe Thursday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall Değerli Dinleyicilerimiz, Gittikçe artan sayılarla

Detaylı

İçindekiler. ÖKöşe / Doç. Dr. Ozan Tunca Klasik Müziği Nasıl Dinleyelim? Köşe / Şerif Can Ünver Bir Beethoven ki...

İçindekiler. ÖKöşe / Doç. Dr. Ozan Tunca Klasik Müziği Nasıl Dinleyelim? Köşe / Şerif Can Ünver Bir Beethoven ki... İçindekiler 4 7 8 9 10 13 14 20 26 27 30 32 38 40 42 43 44 46 47 48 ÖKöşe / Doç. Dr. Ozan Tunca Klasik Müziği Nasıl Dinleyelim? Köşe / Şerif Can Ünver Bir Beethoven ki... Sahnelerden Anna Karenina Balesi

Detaylı

Arş.Gör. Müşerref Nağme YARKIN

Arş.Gör. Müşerref Nağme YARKIN Arş.Gör. Müşerref Nağme YARKIN ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1985 İSTANBUL T: F: nagme.yarkin@istanbul.edu.tr

Detaylı

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964 26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Adı Soyadı Dr. Kemal YILDIRIM Doğum Yeri/Yılı Gaziantep (Merkez), 1964 Lisans Yüksek Lisans Doktora Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi

Detaylı

AASSM KONSERLERİ.

AASSM KONSERLERİ. AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr FLÜT - ARP RESİTALİ 6 ARALIK 2016, SALI Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / KÜÇÜK SALON PROGRAM Bach Sonat Sol minör, BWV 1020 Allegro Adagio Allegro Faure

Detaylı

Programın Adı ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Spor Yöneticiliği Eğitim Fakültesi Müzik

Programın Adı ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Spor Yöneticiliği Eğitim Fakültesi Müzik Programın Adı ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Spor Yöneticiliği Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği -İş Öğretmenliği Seramik ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) Devlet Konservatuvarı Piyano Yaylı

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Doctor of Musical Arts School of Music, University of Illinois at Urbana- 2010

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Doctor of Musical Arts School of Music, University of Illinois at Urbana- 2010 ÖZGEÇMİŞ 1- Adı Soyadı: Özgül GÖK 2- Doğum Tarihi ve Yeri: 1980 Acıpayam (DENİZLİ) 3- Öğrenim Durumu: Doktora (Doctor of Musical Arts) 4- Ünvanı: Doç. Dr. 5- Yabancı Dili: İngilizce Derece Alan Üniversite

Detaylı

AÇILIŞ GALA KONSERİ / OPENING GALA CONCERT

AÇILIŞ GALA KONSERİ / OPENING GALA CONCERT ORKESTRA KONSERİ / ORCHESTRA CONCERT K.K.T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI T.R.N.C. PRESIDENTIAL SYMPHONY ORCHESTRA Zeki TANER in 25.inci Ölüm Yıldönümü anısına "In memory of the Late Band Leader

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Müzik ve Sahne Sanatları Enstitüsü, Piyano Anasanat Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Müzik ve Sahne Sanatları Enstitüsü, Piyano Anasanat Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ece KAPTANOĞLU 2. Doğum Tarihi ve Yeri : 20.01.1982 AlaĢehir - MANĠSA 2. Öğrenim Durumu : Sanatta Yeterlik 3. Dil : Ġngilizce YDS puanı: 70 4. ĠletiĢim : Emek Mahallesi, Tuğra

Detaylı

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ Bodrum oda orkestrası 29 ekim de Turgutreis Atatürk meydanında Tobav çoksesli korosunun da yer aldığı konserde yer alıyor. Konser Turgutreis mahalle meclisinin etkinlikleri

Detaylı

ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İLETİŞİM BİLGİLERİ: İş :02362018518 E-Posta :araspoyrazacikgoz@gmail.com Faks : ÖĞRENİM BİLGİLERİ: Lisans : Plovdiv Müzik,Dans ve Resim Sanatları Akademisi / İcra

Detaylı

Öğretim Görevlisi Zeynep Göknur YILDIZ

Öğretim Görevlisi Zeynep Göknur YILDIZ Öğretim Görevlisi Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 553 6594114 e-mail:zgkara@msn.com 1972 Bursa doğumlu olan Öğretim Görevlisi Z. Göknur Kara 1993 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği

Detaylı

Müzik 1. Eğitimde Psikolojik Hizmetler 2.Müzik Eğitimi. Gazi Eğitim Enstitüsü Ankara Üniversitesi Gazi Üniversitesi Y. Lisans ----------- ----- ----

Müzik 1. Eğitimde Psikolojik Hizmetler 2.Müzik Eğitimi. Gazi Eğitim Enstitüsü Ankara Üniversitesi Gazi Üniversitesi Y. Lisans ----------- ----- ---- ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Sabri YENER 2. Doğum Tarihi :15 Nisan1952 3. Unvanı : Profesör 4. Öğrenim Durumu : Derecesi Alan Üniversite Yıl Yüksek öğrenim Lisans Müzik 1. Eğitimde Psikolojik Hizmetler 2.Müzik

Detaylı

PANEL EUROPEAN DEBT CRISIS/ AVRUPA BORÇ KRİZİ. November 19, 2012, Monday 19 Kasım 2012, Pazartesi Martı Hotel, Taksim

PANEL EUROPEAN DEBT CRISIS/ AVRUPA BORÇ KRİZİ. November 19, 2012, Monday 19 Kasım 2012, Pazartesi Martı Hotel, Taksim PANEL EUROPEAN DEBT CRISIS/ AVRUPA BORÇ KRİZİ November 19, 2012, Monday 19 Kasım 2012, Pazartesi Martı Hotel, Taksim KATILIMCILARIN KISA ÖZGEÇMİŞLERİ Harris Dellas doktora derecesini 1985 yılında Rochester

Detaylı

CUMHURİYET BAYRAMI KONSERİ REPUBLIC DAY CONCERT

CUMHURİYET BAYRAMI KONSERİ REPUBLIC DAY CONCERT CUMHURİYET BAYRAMI KONSERİ REPUBLIC DAY CONCERT ÇAĞDAŞ MÜZİK SERİSİ 1 Contemporary Music Series 1 ELLEN JEWETT KEMAN violin ANA ALBERO KEMAN violin ALİ BAŞEĞMEZLER VİYOLA viola GÖKHAN BAĞCI VİYOLONSEL

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:25.02.2015 Toplantı Sayısı: 04

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:25.02.2015 Toplantı Sayısı: 04 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi:25.02.205 Toplantı Sayısı: 04 Konservatuvar Yönetim Kurulu 25.02.205 tarihinde saat 5:30 da Okul Müdür Vekili Prof.

Detaylı

Fazıl Say, 14 Ocak 1970 Ankara doğumlu dünyaca ünlü besteci ve klasik müzik piyanisti.

Fazıl Say, 14 Ocak 1970 Ankara doğumlu dünyaca ünlü besteci ve klasik müzik piyanisti. On5yirmi5.com Fazıl Say kimdir? Fazıl Say, 14 Ocak 1970 Ankara doğumlu dünyaca ünlü besteci ve klasik müzik piyanisti. Yayın Tarihi : 1 Haziran 2012 Cuma (oluşturma : 1/26/2017) Üç yaşındayken Ali Kemal

Detaylı

Eğitim Bilgileri. Lisans Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı. Opera-Koro Bölümü. Koro Anasanat Dalı. Yurtdışı Lisans

Eğitim Bilgileri. Lisans Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı. Opera-Koro Bölümü. Koro Anasanat Dalı. Yurtdışı Lisans Eğitim Bilgileri Lisans 2006-2011 Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera-Koro Bölümü Koro Anasanat Dalı Yurtdışı Lisans 2008-2009 Joseph Haydn Konservatorium Şan Anasanat Dalı (Eisenstadt-Avusturya

Detaylı

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT The purpose of the study is to investigate the impact of autonomous learning on graduate students

Detaylı

ViyolAria. 25 Mart March, 2015. Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall. Beste Tıknaz Modiri. viyola viola Laçin Modiri

ViyolAria. 25 Mart March, 2015. Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall. Beste Tıknaz Modiri. viyola viola Laçin Modiri ViyolAria Beste Tıknaz Modiri viyola viola Laçin Modiri tenor Tuluğ Tırpan piyano piano 25 Mart March, 2015 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall Program Frank Bridge 3 Şarkı 3 Songs

Detaylı

Biyografi Türkçe. 2002 yılından itibaren Yakın Doğu Üniversitesinde görev yapmaktadır.

Biyografi Türkçe. 2002 yılından itibaren Yakın Doğu Üniversitesinde görev yapmaktadır. Biyografi Türkçe Yrd. Doç. Dr. Kamil DİMİLİLER Yrd. Doç. Dr. Kamil Dimililer 10 Şubat 1978 Tarihinde Lefkoşa da doğdu. İlkokulu Şehit Ertuğrul İlkokulunda, Ortaokulu ve Liseyi Türk Maarif Koleji GCSE Science

Detaylı

Doğu Akdeniz Üniversitesi Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi Doğu Akdeniz Üniversitesi Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi 14 Mart Tıp Bayramı ve Beyaz Önlük Giydirme Tören Programı Eastern Mediterranean University Dr. Fazıl Küçük Faculty of Medicine 14 th March Medicine

Detaylı

YAPTIĞI ÇALIġMALAR: TEZLER: BĠLDĠRĠLER VE SUNUMLAR:

YAPTIĞI ÇALIġMALAR: TEZLER: BĠLDĠRĠLER VE SUNUMLAR: YAPTIĞI ÇALIġMALAR: TEZLER: Lisans bitirme tezi: "Kızılcahamam Düğün Gelenekleri ve Düğün Müzikleri" Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzikoloji Bölümü Etnomüzikoloji ve Folklor Anabilimdalı

Detaylı

Şef: CEM MANSUR 2011 FAALİYET RAPORU

Şef: CEM MANSUR 2011 FAALİYET RAPORU Şef: CEM MANSUR 2011 FAALİYET RAPORU 1. TÜRKİYE GENÇLİK FİLARMONİ ORKESTRASI HAKKINDA Belli bir düzeyde müzik eğitimi ve yaşamı olan ülkelerdeki Ulusal Gençlik Orkestrası kavramını Türkiye de de oluşturma

Detaylı

KABUL VE KAYIT KOŞULLARI

KABUL VE KAYIT KOŞULLARI MÜZİK AMAÇ Piyano, yaylı çalgılar, üflemeli ve vurmalı çalgılar ve şan ana sanat dallarından oluşan Müzik Programı orkestra enstrümanlarının hemen hemen bütün dallarında eğitim öğretim vermektedir. Batı

Detaylı

BODRUM ODA ORKESTRASI. 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON

BODRUM ODA ORKESTRASI. 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON www.aassm.org.tr AASSM KONSERLERİ BODRUM ODA ORKESTRASI 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON HAKKINDA Konser Yunanlı şef Nikos Haliassas tarafından yönetilecek. Türkiye'den

Detaylı

Cumhuriyet Döneminde Yetişen Solist Piyanistlerimizin Piyano Eğitimi Üzerine Görüşlerine İlişkin Bir Araştırma

Cumhuriyet Döneminde Yetişen Solist Piyanistlerimizin Piyano Eğitimi Üzerine Görüşlerine İlişkin Bir Araştırma Eğitim Fakültesi Dergisi http://kutuphane. uludag. edu. tr/univder/uufader. htm Cumhuriyet Döneminde Yetişen Solist Piyanistlerimizin Piyano Eğitimi Üzerine Görüşlerine İlişkin Bir Araştırma Elif Kodak,

Detaylı